geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ

Előzmények

baliagyhozzászólásai | válasz erre | 2010.03.27 14:17:03 (47780)
Gratulálok.

Érdekes ennek a filmnek több szinkronja is létezik. iPadtól (http://www.youtube.com/watch?v=9_EcybyLJS8) kezdve politikai szintig bármi. Apple marketingesei és politikusaink nem voltak olyan olyan ostobák, hogy tiltakozzanak ellene.
[előzmény: (47769) fórummodi, 2010.03.27 13:27:25]

fórummodihozzászólásai | válasz erre | 2010.03.27 13:27:25 (47769)
Tisztelt fórumhasználók!

A geocaching.hu fórumainak használata szabályozott keretek között lehetséges, melyek itt: http://www.geocaching.hu/documents.geo?id=jogi
és itt olvashatóak: http://geocaching.hu/documents.geo?id=forummod

Már nem először, de lehet, hogy utoljára megkérünk mindenkit, hogy az idézett keretek között, a törvényeket és a jó ízlést tiszteletben tartva használja a fórumot. A geocaching.hu fontosnak tartja a vélemény szabadságát, de azt is, hogy az oldalon másokat sértő, kirekesztő vagy megalázó mondatoknak, vagy ilyen tartalmakra mutató hivatkozásoknak ne adjon helyet. Az ilyen hozzászólások moderálásra kerülnek, aki rendszeresen ilyen beírásokkal zavarja meg a kulturált társalgást, azt moderátoraink ideiglenes vagy akár végleges kitiltással büntetik.

Tájékoztatásul közöljük, hogy a fórummoderálási alapelvek 1.8 pontjának megsértése miatt Csuhás nicknevű topictárs fórum hozzászólási joga 1 hónapos időtartamra felfüggésztésre került. A fórummoderátorok által törölt hozzászólásból való idézés miatt feri60 nicknevű topictárs fórum hozzászólási joga szintén 1 hónapos időtartamra felfüggésztésre került. Felhívjuk a figyelmet, hogy a bannolás megkerülésére tett bármely kísérlet a topictárs összes egyéb jogosultságának megvonását vonhatja maga után.

A moderatúra toleranciája közel van a zérushoz, mivel visszatérően, rendszeresen megtörténik a szabály felrúgása. A fórumhasználati szabályok - megszegésük esetén a szankciók - mindenkire vonatkoznak, megtalálás számtól, user id-től függetlenül. Kérjük ennek és fentieknek figyelembevételével használni a fórumot!


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]

A geocaching.hu megnevezés és a kapcsolódó logo bejegyzett védjegy.
Kereskedelmi célú felhasználásuk csak a tulajdonosok hozzájárulásával lehetséges.