geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ
1146. Dunakeszi - Zebegény kerékpárút (GCgoze)

Itt kezdődött

Itt kezdődött

Az ártéri erdő

Az ártéri erdő

A váci platánerdő

A váci platánerdő

A veszélyes híd Verőce előtt

A veszélyes híd Verőce előtt

Emlékoszlop Verőce határában

Emlékoszlop Verőce határában

A visegrádi vár

A visegrádi vár

Háttérben a Börzsöny

Háttérben a Börzsöny

A Dunakanyar legszebb része

A Dunakanyar legszebb része

Az út vége

Az út vége
Szélesség N 47° 43,915'
Hosszúság E 19° 8,216'
Magasság: 115 m
Megye/ország: Pest
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2005.04.09 20:00
Megjelenés időpontja: 2005.04.09 19:59
Utolsó lényeges változás: 2020.08.22 20:38
Utolsó változás: 2020.08.22 20:40
Rejtés típusa: Multi geoláda (3H+4V)
Elrejtők: Attibati
Felhasználó: Attibati
Nehézség / Terep: 2.0 / 1.0
Úthossz a kiindulóponttól: 45000 m
Megtalálások száma: 397 + 2 sikertelen + 55 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 0.5 megtalálás hetente


WAP

1. Mikroláda Dunakeszin a Horányi rév közelében. Villanyoszlopocska mellett álló ágas-bogas fa odújában 1.5 méter magasan keress egy orvosságos dobozt!
2. Láda a kerékpárúttól mintegy 170 méterre, a rézsü tetején álló fa tövében.
3. Szobor a váci révnél. A talapzatán található táblán
3/1. A restaurátor vezetéknevének 5. betűje.
3/2. A restaurátor vezetéknevének 3. betűje.
3/3 A restaurátor vezetéknevének 2. betűje.

4.A multi negyedik jelszórészletének betűi egy átlátszó orvosságos dobozban Verőcén a haranglábakat megvilágító lámpatest közelében találhatók.

5. Nagymarosi kerékpárút emléktábla.
5/1 A szövegben egy összetett szóban szereplő folyónév 5. betűje. (a kettős betűket két betűnek számítva)
5/2. Az első sor 4. betűje.

6. . Emléktábla - a dömösi útkelés vasúti megállóhely közelében .
6/1. Azon személy vezetéknevének első betűje, akinek emlékére a táblát elhelyezték.
6/2 A vezetéknév utolsó betűje.

7. Zebegény határában, egy vízparton álló erősen korhadt fa odújában találjátok a megoldó kulcsot tartalmazó mikroládát.

Maratoni távú - de nem maratoni nehézségű - kerékpártúrára invitállak benneteket. A túra helyszíne a (Budapest) -Dunakeszi - Göd - Zebegény - (Ipolydamásd) kerékpárút.
A túra kezdőpontja Dunakeszin található, 2 számú főúttól 1 kilométerre a Liget utca végén a Duna parton. Amennyiben vonattal közelítjük meg a rajthelyet Dunakeszi-Gyártelep állomáson kell leszállni.A vasúti menetrendet itt találod.

Azoknak az edzettebb kessereknek, akik Budapestről szeretnék megközelíteni a kezdőpontot kerékpárral nem ajánlom (amúgy tilos is) hogy végig a 2 számú útom jöjjenek a rajthelyig. Érdemes a Káposztásmegyeren átvezető Külső Szilágyi úton elindulni, és mielőtt elérnénk az M0 körgyűrű ( ill. majd csak lesz az) hídját forduljunk jobbra menjünk át a jelzőlámpás vasúti aluljárón. Dunakeszi felé (balra) fordulva a Dunakeszi -alsó vasuti megállóhelytől kezdve kiépített kerékpárúton haladhatunk a dunakeszi vasút állomásig. A Verseny utcán tovább haladva a református templomnál levő lámpánál forduljunk balra (át a hídon) és néhány száz méter után elérjük a váci országutat (2-es út). A főút mellet szakaszonként kiépített kerékpárút vezet egyébként a járdán lehet kerékpározni.

1. A kezdőponttól néhány száz méterre a Horányi rév közelében található az első pont, egy mikroláda  N 47° 39,577' E 19° 7,251' 100 m [GCgoze-1].
Villanyoszlopocska mellett álló ágas-bogas fa odújában 1.5 méter magasan keress egy orvosságos dobozt!
Pótjelszó a közeli beton villanyoszlopon.
 N 47° 39,564' E 19° 7,264' 100 m [GCgoze+Pótjelszó].
A mikroláda tartalmazza a jelszó egy részletét, amit az egyes pontokon begyüjthető betükkel és további jelszótöredékekkel a végponton található kulcs segítségével egybeírva egy háromszavas versidézetet kaptok. A kulcs az egyes pontokon megadott meghatározások sorszámaira hivatkozik. (pl 6/1 ahol 6 a pont , az 1 pedig a meghatározás sorszáma)
A kerékpárút Göd belterületén - a Duna töltése kivételével - nem külön nyomvonalú kerékpárúton, hanem a település kis forgalmú közútjain vezet. Az útvonal táblákkal jól jelzett bár elég kanyargós. A táblák nem minden esetben vannak a mindkét irányból érkező kerékpáros számára kitéve, de hátulról is felismerhetőek. Nagyon eltévedni nem lehet mert a kerékpárúttól keletre néhány száz méterre halad a váci országút nyugatra pedig a Duna folyik. Ha bármelyiknek nekiszaladnátok lehet gondolkodni hol rontottátok el.
Az út elvezet a Feneketlen tó mellet is, innen már csak néhány száz méter a GChszg láda.
Alsó-Göd és Felső-Göd között az út a Duna töltésén vezet, itt igen erős szokott lenni a gyalogos forgalom. Felső-Gödön ismét a település utcáin gurulunk ápolt nyaralók között.
Gödöt elhagyva visszatérünk a Duna töltésére, majd egy kis ízelítőt kapunk az ártéri erdőkből. Az erdő bejáratánál tájékoztató táblát olvashatunk az itt folyó erdő rekonstrukcióról.

2. A multi második pontját, a ládát a Sződliget melletti ártéri erdő rejti.  N 47° 43,915' E 19° 8,216' 120 m [GCgoze-2]
A ládát a gát vonalát követve lehet megközelíteni.
A láda a rézsü tetején álló fa tövében található.
A környéken zárt a lombozat ezért a Gps vevők bizonytalankodhatnak. Az út Sződliget határában vezető, valamint a Nagymarosi rév környéki szakasza fekszik a legalacsonyabban. Tapasztalataim szerint ha a budapesti vízmérce 5.0 métert mutat Sződliget határában már nem lehet száraz kerékkel végimenni a kerékpárúton. Ilyenkor a váci országúton kerülhetünk. Az aktuális és előrejelzett dunai
vízállást itt találod.

3. Utunkat tovább folytatva Vác külvárosát egy gyönyörű platánerdőn át érjük el. A kerékpárút elhalad a GCvata -váci ártéri tanösvény - láda mellett is. A multi harmadik pontját a váci révnél találjátok. A jelszó három betűjét az ott álló szobor talapzatán található tábláról olvashatjátok le.
3/1. A restaurátor vezetéknevének 5. betűje.
3/2. A restaurátor vezetéknevének 3. betűje.
3/3 A restaurátor vezetéknevének 2. betűje.
 N 47° 46,673' E 19° 7,503' 114 m [GCgoze-3]

4. A rév után már a Duna mellett gurulhatunk egy hosszabb szakaszon szép kilátással a Pilisre és a Börzsönyre. A várost elhagyva egy kis hegymászás következik: felkapaszkodunk a szőlőhegyre. A hegyről lejövet egy veszélyes u.n. bakhátú híd keresztezi utunkat  N 47° 48,839' E 19° 4,727' 120 m [GCgoze+Veszélyes híd] amit forgalom lassító szándékkal építettek ide, de már halálos és súlyos sérüléssel járó balesetet is okozott. Kérek mindenkit óvatosan közelítse meg ezt a helyet. A hidat az aszfaltra festett sárga vonalak jelzik már jó előre.
A multi negyedik jelszórészletének betűi egy átlátszó orvosságos dobozban Verőcén a haranglábakat megvilágító lámpatest közelében találhatók. (Az eredeti jelszóhordozó a képen is látható faragott oszlop elkorhadt , ezért eltávolították)
 N 47° 49,246' E 19° 2,431' 123 m [GCgoze-4]
A pont előtt néhány száz méterrel a Duna parton egy római kori őrtorony romjait tekinthetjük meg.  N 47° 49,118' E 19° 3,079' 123 m [GCgoze+Római őrtorony]

5. A 4. pont után a kerékpárútnak végeszakad a 12 sz. úton kell haladnunk mitegy két kilométer hosszan majd a település utcáin folytatjuk utunkat. Verőcét a Duna töltésén hagyjuk el. A töltést az 2003-as nagy árvíz idején átvágták és a helyreállítás még nem fejeződött be teljesen. Egy 50 méteres szakaszon hiányzik a burkolat - sáros időszakban bico a nyakban, és az útpadkát több helyen elmosta az árvíz. A töltést a 2. bakhátas híd után hagyjuk el. Az itt következő rész egy lefolyástalan terület így árvíz után a víz sokáig megmaradhat a kerékpárúton.
Nagymarost elérve a kerékpárút ismét megközelíti a Dunát és most már egész Zebegényig a közelében is halad. A település Verőce felöli határa és a nagymarosi komp közötti szakasz árvíz idején gyakran víz alá kerül.
A Duna parton a jégtörő gát közelében felállított, a kerékpárút építése kezdetének emléket állító tábla  N 47° 47,145' E 18° 57,557' 117 m [GCgoze-5]
hordozza a jelszó ötödik részét.
5/1 A szövegben egy összetett szóban szereplő folyónév 5. betűje. (a kettős betűket két betűnek számítva)
5/2. Az első sor 4. betűje.

6. Tovább haladva elérjük a tervezett vízierőmű egykori építési területét. Tájképi szempontból a kerékpárút legszebb része következik : a Dunakanyar. A kerékpárút a 12-es út közvetlen közelében, de attól szalagkorláttal elválasztva halad. A  N 47° 46,157' E 18° 55,176' 122 m [GCgoze-6] ponton található emláktábla hordozza a jelszó hatodik részét.
6/1. Azon személy vezetéknevének első betűje, akinek emlékére a táblát elhelyezték.
6/2 A vezetéknév utolsó betűje.

7. Zebegénybe beérve a kerékpárút a járdán halad közepében villanyoszlop sorral. Balesetveszélyes hely figyeljünk oda mikor itt haladunk.
A vasútállomás környékétől a kerékpárút ismét önálló nyomvonalon halad egészen a jelenlegi végéig , a vasúti hídig.
A Zebegény és Szob közötti kerékpárút - régi - kezdetén rejtettem el az utolsó mikroládát (egy pezsgőtablettás dobozt) - amely a jelszó összerakásához szükséges kulcsot tartalmazza . N 47° 48,421' E 18° 54,126' 106 m [GCgoze-7]Zebegény határában, egy vízparton álló erősen korhadt fa odújában találjátok a megoldó kulcsot tartalmazó mikroládát.
Akinek kedve van, tovább folytathatja a tekerést a kerékpárút új, szobi révig vezető szakaszán.

A túra minden érintett településen megszakítható mivel a Budapest-Szob vasútvonal mindenütt a kerékpárúttól néhány száz méterre halad.

Aki többet szeretne tudni a kerékpárút melletti településekről az alábbi linkeket böngészheti:

Göd
Vác
Verőce
Kismaros
Nagymaros
Zebegény

2006.04.23.
Az árvíz után a láda ismét kereshető. A második ponton a pezsgőtablettás dobozt rejtő odu megtelt vízzel, így a ládát ugyanannak a fának a tetejére tettem kb 2 méter magasságba. Használjátok a "lépcsőt" a doboz eléréséhez.
2006.08.09.
A ládát a sorozatos rejtekhely feltúrás miatt ugyanazon fűzfa melletti farakásba helyeztem át. A koordináták nem változtak.
2006.10.01.
A Budapestről való kerékpáros kijutás valamint az útvonal tájékozódásilag nehezebb részein való átjutás megkönnyítése érdekében a multi bejárása során készült tracket innen tölthetitek le.
Ezuton köszönöm meg Kocsi segítségét amit a track elkészítéséhez nyújtott .
2007.05.16.
A multi kibővült az újonan átadott Göd-Dunakeszi szakasszal. Egyúttal a láda áthelyezésre került Sződligetre , ahol megszüntettem a sok problémát okozó ártéri erdőben található pontot. Helyette Dunakeszin a horányi rév közelében létesült új mikroláda.
2009.10.10.
Az elázott logbookot kicseréltem.
2009.12.04.
Az első ponton cseréltem a törött mikroládát. Ellenőriztem a ládát a 2. ponton mivel a legutóbbi megtaláló jelentette, hogy beázott. A logbook még használható.
2012.05.02.
Az első ponton a mikroláda az erdőtisztítás áldozatává vált. Ma pótoltam.
2014.04.06
A gátépítés a második pont környékén befejeződött, ezért visszatettem az eredeti helyére a ládát. Az úthálózat alaposan megváltozott a környéken. A gátat követve lehet legegyszerűbben megközelíteni a ládát.
2014.06.15
Az elveszett első pontot pótoltam. A jelszóhordozó egy kb. 10 cm hosszú természetes alapanyagból készült tárgy, amit több példányban is elhelyeztem a csonkolt fa közelében kb 2 méter magasan.
2015.05.25
A szobi végpont elveszett mikroládáját pótoltam.
2016.10.08
A 2. pont elázott logbookját cseréltem, az első pont koordinátáját pontosítottam.
2017.09.13
A 4. pontot egy új helyen a mai napon pótoltam.
2019.03.27
A 7. pontot a mai napon pótoltam. Pótláda kihelyezve.
2019.08.03 Az első ponton a rejtekadó fa megsemmisült, a ládát az ösvényt szegélyező kövek közé helyeztem át.
2019.12.23 Az első pont pótlása nem tartott sokáig. A jelszót egy laminált lapon a fahíd korlátjára ragasztottam.
2020.08.22 A láda környékén nagyon elburjánzott a növényzet, ezért a rézsü szélén álló fa tövébe helyeztem át, így az úttól könnyen megközelíthető.
Állapot: kereshető

KRW értékelés (306 db): környezet: 4.80 rejtés: 4.63 web: 4.76 átlag: 4.73

 - történelmi nevezetesség, várrom, épület?
 + szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni?
 - különleges látványosság, helyszín?
 - speciális koordináta-érték vagy magasság?
 + vízpart, tó/folyó, forrás van-e a környéken?
 - település belterületén van a láda?
 + van-e a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület?
 - nyugodtan ajánlanád-e télen, hóban is (megtalálható-e)?
 + ajánlanád-e a környéket nyáron a legnagyobb kánikulában is?
 - hegyen, csúcson, nagy dombon van-e a láda (a környékhez képest)?
 + megközelíthető-e járművel néhány száz méteren belül?
 - a javasolt kiindulóponttól elérhető-e fél órán belül?
 - babakocsit toló család induljon-e a láda keresésére?
 - kisgyermekkel, nagyszülőkkel is elérhető helyen van?
 - igénybe veszi-e a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos)?
 - a láda megszerzéséhez kell-e sziklát mászni (gyerek a nyakban kizárt)?
 + sötétben ajánlanád a láda felkeresését?
 + van-e a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb.?
 - szokatlan méretű/alakú-e a láda (az ajándékok miatt fontos)?
 + el tudok-e menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyhatom)?
 - GPS nélkül is érdemes megkeresni
 + kereshető minden évszakban
 + kereshető 24 órában
 - a látnivalóért fizetni kell


vecseilaszlo 2020.10.11 18:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.07
Megleltük, köszönjük!

csehipest 2020.10.10 20:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

Mizo6869 2020.09.20 14:12 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Dunakesziről az első ponttól indultunk kerékpárral. 1 pont rendben. A 2. pontot nem értettem, miért kellett az úttól messzebb helyezni. Kicsit túl is mentünk rajta, de azért rendben. 3. pont egyértelmű. A 4. ponton túlmentünk, azt vissza felé kerestük meg. 5. pont rendben. 6. pont az út túloldalán van, de szerencse, hogy látni. 7. pont elég csalános, de azért megoldottuk. Összeségében jó kis út lenne, de azért országúti kerékpárral néhol nagyon rázós. Mia, Bogi, Zoli Érdről.

lelcache 2020.09.19 16:30 - Egyéb
Másod ízben tekertem végig, ezúttal Fidorka és Kiváncsifáncsi társaságában. Igazából most egy nagyobb kör részeként keresgéltük a pontjait. Reggel 6-kor indultunk Budakalászról Kiváncsifáncsival. A GCKErs láda pontjait keresgélve 2,5 óra alatt letekertünk Esztergomba. Ott még másztunk némi hegyet biciklivel, és keresgéltünk egy csomó ládát is. Majd a vasútállomáson összeszedtük Fidorkát, aki itt csatlakozott hozzánk. Némi ládakeresés után Pilismarótnál átkompoztunk Szobra, és innen a láda pontjait keresgélve fordított sorrendben tekertünk vissza Dunakeszin át Budakalászra.
Rendkívül kellemes nap volt. Jó volt az idő, remek volt a táj, kitűnő volt a társaság.

Összesen 145km-t tekertem, és az egészet még meg is fűszereztük 930m szintemelkedéssel. Nagyrészt Esztergomban szedtük össze, de azért akadt út közben is..

Jó volt újra végigjárni!

lelcache

Komp-lettEnergiabevitel
Szép kilátásTekerünk
Nem töketlen a tulaj!Reklám
Ez így nehéz...Fagyizás
Szedtünk egy kis gévagombátBringafa
Már közel a célMegyeri-hídon
Fidorka 2020.09.19 16:30 - Megtaláltam
.

kivancsifancsi 2020.09.19 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.39
lelcache-nek a GCKERS nekem a GCGOZE multi hiányzott, ezért kitaláltuk, hogy a Duna egyik partján eltekerünk Esztergomig, majd a másik parton vissza, egy túra alatt megkeresve mindkettőt.
Otthonról indultam még sötétben, Budakalászon találkoztunk, majd viszonylag nagy tempóban nyomtuk Esztergomig. A Vaskapu megmászása után már nem fáztam :) Fidorka Esztergomban csatlakozott, majd Szobnál kompoltunk és megkezdtük a multi keresgélését fordított sorrendben. Egyik pont sem okozott különösebb problémát.
Szép időben, jó társaságban nagyon jól éreztem magam. 154km lett a vége, kellemesen elfáradtam. Köszönjük a lehetőséget.

moklys 2020.09.17 18:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Dunakesziről és vissza végig kerékpárral, 100 km lett a vége, 5,5 óra alatt teljesítve. Nagyon érdekes volt, köszönöm a rejtéseket. Ez már a második multi volt a rejtőtől amit megtaláltam. [Geoládák v3.6.0]

Attibati 2020.08.22 17:00 - Egyéb
A láda környékén nagyon elburjánzott a növényzet, ezért a rézsü szélén álló fa tövébe helyeztem át, így az úttól könnyen megközelíthető.

Norbi85 2020.08.11 11:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

bldone 2020.08.09 17:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.26
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

A mai 33°C-os meleg mi másra lenne kiváló alkalom, mint ennek a ládának a levadászására, GCZMKD-vel kombinálva.

Budakalászról Szentendrére, majd a hegyen át Visegrádig, onnan komppal Nagymarosra. Innen indulva levadásztam a láda 5., 6. és 7. pontjait, majd elindultam a régi márianosztrai úton GCZMKD pontjait összeszedegetni. A gyűjtögetést követően Kismarosra érkeztem, ahonnan folyásirányba gurulva összeszedtem a multi további pontjait, kivéve a 2-es pontot, mert azt nem találtam. Ezt a pontot amúgy nem értem, egy gát menti, tök jellegtelen dzsindzsásba visz a GPS, ez a pont szerintem így nem mutat semmit - engem ráadásul rettenetesen frusztrálnak az indokolatlan bozótharcok, itt ráadásul a bicaj miatt még kevésbé érzem létjogosultságát ennek a pontnak, ezért a rejtésre csak 4 pontot irányoztam elő.

A 4-es pontnál (verőcei haranglábak) valami fennforgás lehetett, szerintem kidőlhetett a "a haranglábakat megvilágító lámpatest", mert a haranglábak körbe voltak szalagozva, a köztük levő területen valami összetört faépítmény maradványai láthatóak, és a lámpának csak a beton alsó része van meg (a jelszó viszont rendben, ha az ember megtalálja a rejteket).

A jelszó összematekozása egyszerűen ment, a 2-es pont jelszórészletében segített a barátom, érdekes módon viszont webről nem tudtam a megtalálást bejelenteni, egyszerűen nem fogadta el a jó jelszót. Az applikációból gond nélkül ment.
Köszönöm a rejtést, egyik kedvenc túrám útvonalán vezet végig ez a multi, évente párszor végigjárom a Budakalász-Szob-Budakalász távot, nagyon szeretem, főleg a Vác után kezdődő részt.

A teljes táv végül 117km lett 1080 m szinttel. Nem mondom, hogy fáztam útközben. :)

IMG_2661 
g-tabe 2020.07.30 14:12 - Megtaláltam
Szeretem az ilyen jellegű multikat :-)
A végén mindig izgalmas, ahogy kisakkozod a végső jelszót. Itt se volt másképp.
Köszönöm a rejtést!!!

Tapasztalatok:
A második ponton nem találtam meg a ládát, de e nélkül is meg lehet fejteni a végső jelszót, ha egy bizonyos barátod segítségét kéred :-), vaaagy ha épp irodalmár vagy...
A többi láda rendben. Báár, biciklis rövidnadrágban megkeresni a 7-es ponton derékig érő csalánban már komoly kihívás.
Nekem meggyűlt a bajom az 5/1-es részlettel. Igen tágasan kell értelmezni hozzá az összetett szó fogalmát :-)

robinbird 2020.05.23 13:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

b_pisti_62 2020.03.14 15:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.96
Picit kalandosra sikerült ez a megtalálás. A lényeg, Szobról indultam, gyönyörű időben. Úgy terveztem, megkeresem ezt a multit, meg még párat, ami útba esik. A sorban az első, persze a multi szerint az utolsó pont könnyen meglett. Első hiba! Nem vettem ki a megoldókulcs cetlijét az átlátszó hengerből, csak körbe fényképeztem. Így lemaradt a jelszó eleje. Persze ki lehet találni :-) Második hiba, az erdőben a második pont ládáját nehezen találtam meg, már azt hittem áldozatul esett a kicsit arrébb levő bozótirtásnak. Aztán nem találtam meg az első ponton sem a mikroládát, sem a híd korláton a laminált cetlit. Szerencsére a rejtő segítségével összehoztam :-)
Tapasztalatok: Vannak ennek az útnak nagyon szép és jó, persze vannak kevésbé szép és jó részei. Persze a szép rész van többségben, de ahogy közeledünk Pest felé, egyre inkább olyan érzésem volt, csak valahogy érjem már el a Megyeri hidat... Ez nem is olyan egyszerű mert Dunakeszi határában egyszerűen megszűnik a kerékpárút. A horgásztavak felé kerültem, majd az áruház város parkolóin keresztül kerültem. Fantasztikus élménybringázás lett a végére, 64 km tekerés, gyönyörű időben, jól elfáradtam.

20200314_10075020200314_103813
20200314_11131920200314_115647
20200314_12565720200314_161623
Útvonal_1 
ErdőCsöndje 2020.02.01 15:53 - Megtaláltam
Nagyon szeretem ezt a bringautat, többször kerekeztem már rajta, de akkor még nem ládáztam. Most másfél év alatt részletekben gyűltek össze a pontok. Köszönöm!

Caldera 2019.12.29 15:00 - Megtaláltam
Köszi!

pötyimiki 2019.11.26 07:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.0.0]

KP1965 2019.11.19 16:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.07
Még 2017 nyarán gyüjtöttem be az első három pont információit egy kapcsolódó bringatúrán. A negyedik pontnál 2018-ban jártam, akkor gyalogosan. Befejezésképpen a mai napon ismét bringával jártam végig a hiányzó pontokat. Nagyon élveztem a Duna menti kerékpár útnak ezt a remek szakaszát. A zebegényi vasútállomáson a vonatra várva raktam össze a kód alapján a jelszót.

20191119_09092020191119_094414
20191119_15270220191119_154931
20191119_16295620191119_181117
pegasus_mv 2019.11.02 14:46 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.84
--

ddeff 2019.10.18 10:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

dano11 2019.10.18 09:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Kókány_művek 2019.10.17 17:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.60
3 nap alatt teljesítettük a távot több szakaszban. Nagymaroson táboroztunk közben, onnan támadtuk a Zebegény és a Börzsöny útjait. Az első ponton valóban nincs meg a mikroláda, vagy csak túl lett rejtve, de így is kitalálható. Köszi a rejtést!

matkoka 2019.10.05 16:30 - Egyéb
Az első ponton a láda nem volt a helyén, karbantartást kérek. A rejtő segítségével tovább tudtunk haladni.

Syn_yeti 2019.09.28 14:39 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.88
Esztergom-Budapest kerékpártúra során ejtettem útba a pontokat, fordított sorrendben. TFTC

IMG_20190928_103216IMG_20190928_104951
SandorCsaba 2019.09.14 19:56 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

szaszkievics 2019.09.14 17:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.80
Szob - Budafok bringatúrán, HRita, KesserHercegnővel! Szuper a jelszó! :) Köszönjük! Nagyon jól felépített multi, a bringaúttól távolabbi helyszínek is jól megközelíthetőek voltak bringával. Minden pontját megtaláltuk! Épségben és rendben vannak! [Geoládák v2.2.5]

IMG_20190914_104713IMG_20190914_105252
IMG_20190914_110708IMG_20190914_115427
IMG_20190914_115436IMG_20190914_151101

A lista az oldal alapbállításának megfelelően nem mutatja az összes bejegyzést (454 db), az összes megjelenítéséhez kattints ide.

Az alapbeállítást (25 db) felülbírálhatja a felhasználói beállítás, amelyet bejelentkezve a felhasználói adatok között tudsz megváltoztatni.


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]

A geocaching.hu megnevezés és a kapcsolódó logo bejegyzett védjegy.
Kereskedelmi célú felhasználásuk csak a tulajdonosok hozzájárulásával lehetséges.