Előzmények

Ferencz családhozzászólásai | válasz erre | 2007.01.29 09:20:10 (19816)
Megírom majd, volt-e sikere!!!
[előzmény: (19810) ÉvaSanKri, 2007.01.29 07:42:31]

ÉvaSanKrihozzászólásai | válasz erre | 2007.01.29 07:42:31 (19810)
Szevasztok !

Igen vékonyra szeletelt, sovány sertés tarjából is remek !!!
[előzmény: (19798) Ferencz család, 2007.01.28 21:47:47]

Ferencz családhozzászólásai | válasz erre | 2007.01.28 21:47:47 (19798)
Végre találtam valami érdekeset a fórumon! Kipróbálom a családon!
Köszi a receptet!
[előzmény: (19787) ÉvaSanKri, 2007.01.28 21:19:11]

ÉvaSanKrihozzászólásai | válasz erre | 2007.01.28 21:19:11 (19787)
A rakott pulyka az úgy van, hogy:

- a jénai tál alja 1 réteg baconnal befedve.
- rajta egy réteg vékony karikára vágott vöröshagyma
- rajta egy réteg igen vékonyra szeletelt pulykamellfilé
- megszórva egy kis darált dióval (amúgy amerikai módra)
- erre pár karika kolbász
- az eddigi lefedve 2 dl. főzőtejszín+2 dl ketchup keverékének a felével
- megszórva egy kis reszelt sajttal (én pannóniával szeretem)
és aztán az eddigiekből még egy vagy több réteg, a mennyiség függvényében.

- Jénai teteje rátéve, és kb. 190 fokon 40 percig a sütőben megdolgozni,
- utána fedő levéve, és még 230 fokon kb. 15 perc, hogy a leve elmenjen.

Melegíthető, de hidegen is király.


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]