geocaching.hu geocaching.hu szép kép FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum   |    belépés
  
  
  
 
FAQ
Előzmények

Marton Zolihozzászólásai | válasz erre | 2017.02.09 08:52:22 (301)
El kell olvasni az apróbetűs részeket is :-P

És tényleg! Köszi :-)


A 'Leírások'-at is napra kell készíteni, de ehhez se hozzáértésem se jogosultságom.

Ezzel kapcsolatban lenne egy javaslatom - nyilván nem neked, hanem annak aki(k)nek megvan a fent említett hozzáértése és jogosultsága. Szerintem méltatlanul mélyre van ásva a beteg ládák táblázata is és a tmk táblázat is itt az oldalon. Oké hogy most kikönyörögtem egy linket egy fórum fejlécébe, de szerintem nem oda való, ezt mint felhasználó mondom.

Így lehet eljutni a beteg ládák táblázatához. (én legalábbis nem találtam egyszerűbb utat)
Leírások(combobox)>A játékról(kattintható link)>láda doki(parancsgomb)>"beteg ládával"(másfajta kattintható link) Az a minimum, hogy nagyon nem intuitív de maradjunk annyiban, hogy nagyon kell akarni megtalálni.

A javaslatom, hogy a Leírások>Játékról link alá a gombok közé kellene tenni egy egy külön gombot a beteg és a tmk-s ládák táblázatára is. Sőt azt sem gondolnám túlzásnak hogy közvetlen az új ládák alól a bal oldali sárga sávból mindkettő elérhető legyen.
[előzmény: (299) Old Eye, 2017.02.09 08:02:56]

Old Eyehozzászólásai | válasz erre | 2017.02.09 08:02:56 (299)
Úgy tűnik, a tmk projekt jól indult. Bevallom, voltak aggályaim. Tartottam attól, a ládagazdák és a ládadokik prüszkölni fognak a 'macerálás' illetve a plusz terhelés miatt. Ilyen negatív visszajelzés eddig nem érkezett.

Kiegészítem a 'Geoláda-élet' fórum fejlécét a tmkcaches.geo-ra mutató linkkel. A 'Leírások'-at is napra kell készíteni, de ehhez se hozzáértésem se jogosultságom.

Térképek - megjegyzésed jogos, de csak félig :-)
El kell olvasni az apróbetűs részeket is :-P
Klikk a táblázat harmadik oszlopában látható megye/ország mezőre, a láda helye az előre beállított térképen megjelenik.
Ne feledjük, a régi/új raszteres és a geomap (beállításától függően) a határon túli ládáink alatt a nagy semmit mutatja.
[előzmény: (298) Marton Zoli, 2017.02.09 07:01:20]

Marton Zolihozzászólásai | válasz erre | 2017.02.09 07:01:20 (298)
Az új tmkcaches-zel kapcsolatban lenne két kérdésem.

Egy korábbi fórum hsz-ből elmentettem a táblázat linkjét így viszonylag könnyen elérem. Azonban akinek ez a link nincsen meg (nem fórumozik így esetleg nem is hallott a tmk-ról) az hogyan jut el a táblázathoz mondjuk pl a főoldalról vagy a "Leírások" alól ?

Bemegyek a tmk táblázatához és kiválasztok egy térképet amin meg szeretném tekinteni a ládákat. Kattintok az OK-n. Ekkor nekem azon túl, hogy a leírásban megjelenik, hogy melyik térképet választottam ki nem történik semmi. Tudok éppen élni a térképes megjelenítés nélkül csak érdekel a dolog. (Firefox 51.0.1)Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]