geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ

Előzmények

H. Gáborhozzászólásai | válasz erre | 2017.08.11 23:50:03 (32039)
"Én örülnék annak a legjobban, ha nem lenne igazam."
Akkor te örülsz a legjobban! Kérlek a véleményedet ne tényként tálald.

"Ládadokiságom 4 éve alatt sok H.Gábor ládával volt dolgom. Ez alatt az idő alatt egyetlen egyet sem állított saját maga betegre és egyetlen egyet sem gyógyított meg, sokadik kérésre sem."
Sajnálom Strombus, a gcfal1 nem "eladó" és azt hiszem így sem fog sikerülni megszerezned!
[előzmény: (32038) Strombus, 2017.08.11 21:50:42]

Strombushozzászólásai | válasz erre | 2017.08.11 21:50:42 (32038)
Kedves Bl4st3r, köszönöm válaszodat. Egy ilyen választ vártam volna -Mike-tól másfél hónappal ezelőtt.

Kedves becko, de jó ismét hallani felőled! Köszönöm, hogy figyelemmel kíséred logjaimat, fórumbejegyzéseimet. Milyen vészesen szaporodó, többnyire fikázó bejegyzéseimre gondoltál? Elnézést kérek, hogy a legutóbb megtalált GCMF10 forrástúra ládádnál bátorkodtam megjegyezni, hogy nem látom értelmét olyan forrásokat (is) bemutatni, amelyekből nem folyik víz. És ráadásul csak 4,5-5-5-ös értékelést adtam! Erre utalsz vagy mi a baj? Szíves válaszodat magánlevélben várom.

Kedves Ajtony, egyetértek, sok esetben egy "nem találtam" nem jelenti azt, hogy a láda nincs meg. Aztán, ahogy Te is írod, van, hogy az egy kudarc egy nehezebben megtalálható rejtésnél esetleg generálja a további nem találtam logokat, mert ezt olvasva már nem is keresik olyan alaposan a később érkezők. De képzeld, vannak olyan rejtők, akiknek viszont még 9 meglehetősen tapasztalt játékos "nem találtam"-ja egy egyszerű rejtésnél sem elég ok arra, hogy a ládát betegre állítsa (lásd Ajtony és Zerind HUN rejtése: GCDRAV 2013. 04. 20 - 2014. 06. 20)!

Azért bátorkodom azt feltételezni, hogy a GCVIII beteg, mivel pontosan ismerem a helyet, a rejtést és a rejtőt.
H.Gábor sok madárodú ládát tett ki egy időben, amelyek kb. 3 év alatt darabjaikra hullottak. Ez nem H.Gábor hibája, máshol is ezt tapasztaltam, hogy az átlagos kivitelezésű madárodú-geoláda élettartama ennyi.
Ládadokiságom 4 éve alatt sok H.Gábor ládával volt dolgom. Ez alatt az idő alatt egyetlen egyet sem állított saját maga betegre és egyetlen egyet sem gyógyított meg, sokadik kérésre sem. Az általam betegre állítottakat pedig simán visszabillentette kereshetőre. Ami abban a 4 évben meggyógyult, az nem az ő keze munkája. Volt, hogy még a ládaoldal javításával sem bajlódott, inkább megadta a jelszavát, hogy a leírást is más javítsa ki helyette.
Az elmúlt 5 évben rejtői bejegyzés, egyéb log vagy ládatörténet rész a GCVIII ládaoldalán nem született, ami rejtői karbantartásra utalna.
2012. 05. 05.-től idén júliusig, azaz több mint 5 év alatt a ládához 2 "nem találtam" log került. Az egyik GPS nélkül nem találta meg a Babás-szerköveknél (nem itt!) a pontot, a másik egy első megtaláló és elbénázta a logolást. Aki elfogadást kért, annak mind a Babás-szerköveknél támadt nehézsége, nem ennél a pontnál!
Ez a tapasztalat és az, hogy tudom, hogy a rejtek egy madárodú volt (nem Ajtony, nem a földön kellene ennél a pontnál lennie a ládának, nem is azt írja a wap sem!), arra engedett következtetni, hogy nem a keresők ügyetlenkedték el, hanem a láda eltűnt és ezért kértem, kérem a betegre állítását. Elég nehéz kirándulás ez, szívás odamenni és a balesetveszélyes sziklák közt hosszasan feleslegesen keresgélni.
Én örülnék annak a legjobban, ha nem lenne igazam. Egyrészt, mert minden kereshető ládának örülök, másrészt, mert ez a hely különösen kedves a szívemnek.
[előzmény: (32037) Bl4st3r & Amy, 2017.08.11 11:52:11]

Bl4st3r & Amyhozzászólásai | válasz erre | 2017.08.11 11:52:11 (32037)
Az altalanosan bevett szokas, hogy 3 egymastol egyertelmuen fuggetlen "nem talaltuk meg" log utan allitjuk betegre a ladakat. Hamarabb nem szoktuk. Ez altalaban jol mukodik. De van ahol ez sem eleg lasd GCSUJH.
[előzmény: (32032) Strombus, 2017.08.10 23:20:33]

Strombushozzászólásai | válasz erre | 2017.08.10 23:20:33 (32032)
Június 29-én levélben jeleztem az illetékes ládadokinak, hogy a GCVIII láda egy hónapja beteg. Azóta sem állította sem ő, sem a láda gazdája betegre (tőle nem is reméltem, azért írtam a ládadokinak). Megkérhetek valaki erre jogosultat a betegre állításra?


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]