geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ

Előzmények

eTiGeRhozzászólásai | válasz erre | 2015.11.28 18:36:38 (29390)
Nagy hiba lenne beszüntetni egy olyan dolgot, ami a játékterek között egyedi, és sok ember leli benne örömét. Igen, vannak viták, de lehetne rugalmasabban is kezelni ezeket a dolgokat. Aki tudja vigye tovább, de aki nem vitte, hát nem vitte. Nem kellene ennek túl nagy feneket keríteni. Véleményem szerint a másik véglet sem jó, aki 2-3 naponta rárepül ugyan arra a mozgóra, és mindig elviszi. Akit meg zavar a mozgók közötti különbség, akkor arra jó megoldást nyújtana egy általános szabályzat, ami az összes mozgóra érvényes lenne. (A betar(ta)tása persze más kérdés...)
[előzmény: (29374) mato, 2015.11.28 01:42:15]

matohozzászólásai | válasz erre | 2015.11.28 01:42:15 (29374)
Szerintem meg ideje lenne megszüntetni az egész mozgó tipust.

Be kell látni: nem működik.

Állandó a vita, hogy akkor maradhat, vagy tovább kell vinni; ki kivel hová viheti, emellett logolhat-e a megtalálók csapata, vagy nem.

Ha netán tizenöten találjuk meg, akkor vigyük-e fejenként külön-külön tovább az uticéljának megfelelő helyre, és határozottan, nagy sebességgel kiránduljunk további 4973 km-t a mozgó céljának érdekében, vagy inkább logoljunk bele mindannyian, és vigyük el közösen a következő, céljának megfelelő állomásra.
Esetleg hagyjuk ott, ahol megtaláltuk.

Helyszínen kell(ene) tanulmányozni a pillanatnyi webes leírást - ami hegyvidéken esetleg nem teljesen triviális lehetőség -, hogy akkor mi is a teendő: vihetjük-e, vagy sem, kivel vihetjük, hová, van-e bocsi-cetli, ki mikor logolt wapon, ki mikor logolt mobilneten: ki is jogosult a ládaleírás frissítésére, ki hogy állítja a saját igazát :(

Már ha egyáltalán megtaláljuk, és nem 18 órával korábban tette el valaki, aki bocsicetli hiányában elvitte, majd 3-4 nap elteltével jut eszébe otthon, a kandalló előtt mamuszban forró teát szürcsölvén, hogy basszus, van ott valami a zsákomban, logolni kéne, de hogy is kell? Na majd holnap.

Egyszóval én nem támogatom a mozgó ládák létjogosultágát.Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]

A geocaching.hu megnevezés és a kapcsolódó logo bejegyzett védjegy.
Kereskedelmi célú felhasználásuk csak a tulajdonosok hozzájárulásával lehetséges.