geocaching.hu geocaching.hu szép kép FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum   |    belépés
  
  
  
 
FAQ

Előzmények

Strombushozzászólásai | válasz erre | 2015.05.15 23:00:04 (28414)
Sajnos nem véletlenül. :-( De szándékom szerint ideiglenesen, a rendezvény alatti további érvénytelen logolások elkerülése érdekében.
Ezt a bejegyzést tettem a ládához:
"A ládát státuszát kényszerűségből ideiglenesen megszűntre állítom. Amennyiben valaki Kőszeg, Chernel utcai rejtekéből vállalja a láda továbbvitelét és méltó helyszínen szabályszerű újrarejtését, kérem jelezze, hogy a láda nála van.
A ládát Szabó família a mai napon 16:00 órakor élesítette. Akkor a 18:03 és 20:04 között logolók hogy vehettek részt az újrarejtésben? Vagy esetleg 16:00 és 18:00 óra között még ténylegesen nem volt kint a láda, megfosztva így a megtalálás lehetőségétől azokat, akik ekkor próbálkoztak?
Mint Szabó Attila sértő magánleveléből és fórum bejegyzéseiből itt és itt kiderül, ő azt az elvet képviseli, hogy egy mozgóláda találata csak úgy érvényes, ha a játékos a megtalálásnál és az újrarejtésnél is jelen van. Nem is értem, hogy akkor csalással, a valójában 16.00-kor megjelentetett láda 18:00 órai közös rejtésére invitálással miért buzdította most efféle logokra a játékostársakat.
A GCHIRE szabálya nem írja elő, hogy mindkét helyszínen minden résztvevőnek jelen kell lenni, azt viszont igen, hogy a ládát a megtalálónak tovább kell vinni! Mivel az újrarejtés feltehetően nem vett igénybe 4 órát, 16:00-20:04-ig,a továbbvitel feltétele pedig biztosan nem teljesült, kérem, hogy szabálytalan "Megtaláltam" logotokat szíveskedjetek törölni vagy "Egyéb"-re módosítani vagy a ládát elhozni és újrarejteni.
Sajnálom, hogy Szabó famíliának a rendelkezésére álló másfél hét alatt nem sikerült Chernel Istvánról információt gyűjtenie és azzal a ládaoldalt gazdagítani, így a láda szabályai értelmében az ő "Megtaláltam" logja is meglehetősen döcögős."
[előzmény: (28412) pockok, 2015.05.15 21:13:37]

pockokhozzászólásai | válasz erre | 2015.05.15 21:13:37 (28412)
Tudja valaki, hogy miért lett megszűnt státuszú a GCHIRE láda?


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]