geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ

Előzmények

szaszkievicshozzászólásai | válasz erre | 2015.04.02 22:18:19 (28196)
Strombus!
A GCFHAL rejtés nagy fejtörés. Igazából szerintem amire hivatott lenne, hogy megmutassa, azt nem tudja,mert a rejtés sem ott van, ahol a lényeg lenne. Viszont, ahol a lényeg van az magánterület lett. A tavakat ha jól tudom egy oldalról sem lehet szabadon megközelíteni - bár Ordacsehi felől az időjárás miatt még nem próbáltam. Igazából mindenképpen új helyet kellene keresni a ládának - amit nekem a rejtők meg is ígértek (s ami talán örök ígéret marad). Semmiképp nem lenne jó ha megszűnne a láda, mert szerintem szükség van rá, de nagy szervezést fog igényelni egy új hely megtalálása és hogy a találatnak/bemutatni kívánt helynek legyen értelme, legyen összhangban.
Nem értem ha nem foglalkoznak vele a rejtők, nem reagálnak semmilyen megkeresésre, akkor miért nem mondanak le róla. Érthetetlen hozzáállás. Mindenesetre remélem mihamarabb lesz előre mozdulás.
[előzmény: (28192) Strombus, 2015.04.02 01:19:15]

Strombushozzászólásai | válasz erre | 2015.04.02 01:19:15 (28192)
Mivel többen is érdeklődtek már a GCFHALládával kapcsolatban, úgy érzem egy tájékoztatással tartozom arról, hogy mint l'dadoki, mire jutottam. Ebből, az elnökségnek írt levélből kiderül:

Kedves Elnökség!

Fenti láda adoptálhatóvá tételét javaslom.
A láda 2014. január 12-e óta ismert, hogy beteg. Aki legutóljára látta, az szétázva találta, azóta másoknak nem sikerült megtalálni. A rejtek megközelíthetetlen az elburjánzott növényzet miatt, ráadásul magánterületen van.
Két levelet írtam a rejtőknek, kétszer, különböző napszakokban és a hét különböző napjain próbálkoztam telefonálással. A telefon (ami mellesleg nincs feltűntetve a a játékos profiloldalán) kicsöng, de sosem vették fel, nem hívtak vissza.
A fórumon volt olyan, aki érdeklődést mutatott, hogy szívesen foglalkozna a ládával, új rejteket keresne. A rejtő is megígérte az újrarejtést. 2012-ben! Geocaching főszezon előtt feleslegesnek tartom a rejtő további nyaggatását, hogy foglalkozzon a ládájával. Mielőbb új rejtés, új gazda kellene.

Üdvözlettel,

Strombus

Az elnökség válasza: Nem. Próbálkozni kell a rejtők elérésével, "ha a tulajok lemondanak róla, akkor legyen adoptálható".

:-(


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]