geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ

Előzmények

cactushozzászólásai | válasz erre | 2012.04.06 10:02:25 (62368)
Szerintem ha elemre van beállítva nem vesz fel töltést.
[előzmény: (62365) SagiK, 2012.04.06 09:55:45]

SagiKhozzászólásai | válasz erre | 2012.04.06 09:55:45 (62365)
Szerintem nem hagyja teljesen lemerülni. (Mélykisülés)
Míg az elemet addig gyűri, ameddig csak tudja.
[előzmény: (62364) Pupák, 2012.04.06 09:52:35]

Pupákhozzászólásai | válasz erre | 2012.04.06 09:52:35 (62364)
Eszembejutott még egy remek kérdés! Főleg remek, mivel ha bárki elmondja a választ, akkor sem fogom érteni :D
Szóval: mit csinál a kütyü másképp, amikor NiMH akksit teszek bele és bekapcsolom ezt a módot rajta?


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]

A geocaching.hu megnevezés és a kapcsolódó logo bejegyzett védjegy.
Kereskedelmi célú felhasználásuk csak a tulajdonosok hozzájárulásával lehetséges.