geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ

Előzmények

bregő és andorpapahozzászólásai | válasz erre | 2007.10.21 20:52:56 (21210)
Nem kell aggódni, a Garminnal és a PDA-val is akad szívás! Hol ez, hol az. Egyiknél nyűg az, hogy térképeket hogyan másolj fel, milyen memóriakártyával hajlandó "menni vagy nem menni", firmware/tápcsatlakozó para miatt kikapcsolásos trackvesztés, a másiknál meg időnkét egy-két fagyás, terepen pótakksi nélkül lemerülés, bizonyos típusoknál kikapcsolhatatlan Static Navigation, nyomor az ActiveSync nevű leprával, BT szakadás stb. De ha éppen működő kombinációt fogsz ki akármelyik oldalról, akkor meg egy totál elégedett user leszel. És persze azon is múlik, hogy Garmin vagy PDA, hogy milyen a hozzáállásod. Lelkesedsz-e az érintőképernyőért, vagy inkább azt komázod, ha pár gombbal intézhetsz mindent, komázod-e a nagy kijelzőt, vagy akksi-ölő luxusnak tartod, és első az üzemidő, féltve dédelgeted a kabátzsebben az elektronikus kütyüidet, vagy simán kivágod őket az övedre, táskád pántjára, blablabla.

Itt a fórumon van néhány emberke (illetve nagyon sok emberke), akiknél a GPS egyet jelent a Garminnal, és a csúcsnak egy 60CSx-et tartanak, míg vannak páran, akik a Windows Mobile alapú navigációban hisznek, és igazi élménynek egy WLAN-os, BT-s, nagy kijelzős érintőképernyő tapizását nevezik, és ugyanolyan boldogan kirándulnak és/vagy ládáznak vele, mint garminista cachertársaik. Van, aki a japán kocsikra gerjed, és akadnak, akik a németeket preferálja (tudom, mindjárt jön magpet, és közli, hogy a PDA pedig az ungarische suzuki, és részben igaza is lenne), szóval nem jársz rosszul egyikkel sem, csak a célnak leginkább megfelelő kütyüvel érheted el a legnagyobb kényelmet.
[előzmény: (21202) ini, 2007.10.21 17:58:24]

inihozzászólásai | válasz erre | 2007.10.21 17:58:24 (21202)
hali!!

most már igazán belezavarodtam a dologba.......
egyesek szerínt a garmin királyság mások szerint nyűg
ugyanez a pda téren is...
egyik ismerősöm megígérte körbenéz feketepiaci csatornákon "erősen akciózott" tárgyakért
hátha ott is talál valamit
ha nem ismét nyálazom a hirdetéseket
esetleges találatok esetén majd írok tipust

más kérdés:
egy gps vevő&laptop avval lehetne "akciózni?
csak elvi kérdés, mert tuti nem vinném terepre a jószágot nem igazán combos az akkuja kibír egy erős negyed órát, meg kár lenne érte,
csak úgy érdeklődöm
köszi!!


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]

A geocaching.hu megnevezés és a kapcsolódó logo bejegyzett védjegy.
Kereskedelmi célú felhasználásuk csak a tulajdonosok hozzájárulásával lehetséges.