geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ

Előzmények

beckohozzászólásai | válasz erre | 2019.08.06 15:43:53 (78021)
Jelszó nélküli megtalálás elbírálásakor 3 lehetőség közül választhatsz:
elfogadom/elutasítom/email felszólítás
Tehát nem a rendszer küld üzenetet, hanem te tudsz egy előre megfogalmazott sablon levelet egy gombnyomással elküldeni, hogy töltsön fel képet, mert különben irgum-burgum.
[előzmény: (78018) H+W, 2019.08.06 11:08:34]

H+Whozzászólásai | válasz erre | 2019.08.06 11:08:34 (78018)
Sziasztok!

Kérnék egy kis eligazítást és információt. Nem vagyok már szerintem kezdő játékos, több mint 700 megtalálással, de most mégis olyan érzésem van, mintha nem tudnék semmit, ezért kérném a segítségetek.

Jelszó nélküli megtalálás esetén a rendszer automatikusan küld egy e-mailt a rejtő e-mail címéről a jelszó nélküli megtalálást feltöltő e-mail címére, amiben felszólítják kép feltöltésére? A rejtő állítása szerint igen. Nekem kicsit furcsa eljárás, ha valóban így van ez, főleg ha azonnal megtörténik a kép feltöltése még a bejelentéskor.

Ennek az automatikus e-mailnek a tartalmát semmilyen formában nem tudja a rejtő módosítani? A rejtő állítása szerint ez így van.

Mivel nemrég örökbe fogadtam egy ládát, nem bánnám, ha tudnék róla, hogy e-mailek mennek ki a nevemben. :)

Más: az addig rendben, ha a rejtő jelzi a ládaoldalon, hogy nem fogad el jelszó nélkülit, ne is próbálkozz. Ha ez alapvetően nincs jelezve, vélelmezem, hogy a feltöltött kép alapján a találat elbírálása a rejtőé, DE etikus-e és abszolút elfogadott-e a játékban, hogy a 250 km-ről érkezett delikvenseket direkt megszivatjuk nem elfogadással, miközben más játékosoknak simán elfogadjuk ugyanazt? Rendben van-e, hogy egy objektumot bemutató láda elfogadását nem fogadjuk el találatként egy, az objektumot ábrázoló kép feltöltésével (ami egyértelműen nem egy google-ból lementett kép)? Tehát én mint ládagazda, végülis minden következmény nélkül megtehetem, hogy elutasítgatásokkal trollkodom a helyszínen egyértelműen járt gyanútlan kirándulókat?

Ne haragudjatok a monológ hossza miatt, eddig csak kedves és segítőkész emberekkel találkoztunk a játékunk során...eddig. Ezért eddig ezek a kérdések fel sem merültek bennem.


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]

A geocaching.hu megnevezés és a kapcsolódó logo bejegyzett védjegy.
Kereskedelmi célú felhasználásuk csak a tulajdonosok hozzájárulásával lehetséges.