geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ

Előzmények

GYEZegzughozzászólásai | válasz erre | 2019.01.10 17:22:19 (77665)
Szia Hev!
Eolvastam többször is javaslatodat, az abban leirtak számomra szinpatikusak.Tavaly én nem voltam modi, most kaptam bizalmat. Rólam sokan tudják, hogy mozgó párti vagyok, szeretem keresni ezeket a rejtéseket. Gyakran több száz kilométerre vittem, de inkább hoztam Békés megyébe. De! Ez a legfontosabb, az én szavazatom 1/12 részt ér a tartalommal megtöltött tervek moderálásakor.
Üdv. GYEZegzug
[előzmény: (77628) Hev, 2019.01.04 18:56:27]

Hevhozzászólásai | válasz erre | 2019.01.04 18:56:27 (77628)
Tavaly már felvetettem az akkor aktuális moderátoroknak egy ötletemet, a 12 megszólítottból 3 fő reagált, abból 1 volt pozitív ezúton is köszönöm.
Mint ötletet (pontosabban nagyon jó ötletet) talán érdemes lenne átgondolni.
Tehát a lényege az lenne, hogy lenne egy mozgó láda kötelező továbbvitellel, kötelező fotó felrakással , de nem lenne benne kötelező elhelyezési szisztéma illetve mégis.
A láda kizárólag egy adott megye területén vagy egy adott régió (három megye) területén mozoghatna de ott bárhova amit a megtaláló megmutatásra érdemesnek tart. Ha valaki kiviszi a területről, az érvénytelen.
Éves megtalálások száma korlátozható lenne, de ha valaki egy a területről kivitt ládát vissza visz a területére arra a rejtőre a megtalálások számának korlátozása abban az esetben nem vonatkozik.
A mozgókból jelenleg 36 db van most 3 külföldön, ha jól számoltam 13 db ami kötött útvonalon vagy eseményen mozog. Marad tehát kb. 20 ami valóban járhatja az országot.
A jelenlegi 4500 körüli láda esetében nagyon sok ember sosem találkozott még mozgóval mert valahol pingpongozás alatt áll és az is tény, hogy ez a nagyobb városok vonzáskörzetére koncentrálódik.
Ha a láda egy szűkebb területen mozoghat akkor ez egy újabb lehetőség az élményszerzésre.

Regionálisan ez pld. 6 egyforma ládát jelenthetne amit persze bárki megtalálhat de az adott területről nem vihetné el. Nyilván az elnökségnek ezt át kellene gondolni , én persze egyet bevállalnék ha összejönne és szerintem sokan örülnének neki.

Az már csak extra lehetőség, hogy mindet megtalálva egy adott idő alatt szintén járhatna egy extra pont annak akit csak a pont érdekel.


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]