geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ

Előzmények

kuliszhozzászólásai | válasz erre | 2011.10.02 21:07:14 (59907)
Ez régebben is épp így volt, és veszettül kritizálták ezt a rendszert a mostani oszlopos tagok. Körön belülre kerülve, úgy tűnik megvilágosodás történt, és mégiscsak jó ez a koncepció. Viszont hiányos a ki-kicsoda, mert sokkal több rendes tag van annál, mint amennyi funkcionárius ott fel van sorolva. Meg a tagfelvételi kritériumoknál is ki kellene hangsúlyozni a korrektség kedvéért, hogy kevés annak a pár feltételnek megfelelni, mert keményen dolgozni is kell egy rendes tagságért. Amúgy aki nem dolgozik, az ki lesz rakva? Csak mert így tűnik logikusnak a rendszer.
[előzmény: (59899) Old Fairy, 2011.10.02 20:39:11]

Old Fairyhozzászólásai | válasz erre | 2011.10.02 20:39:11 (59899)
Valóban régre nyúlik vissza. A mostani kocept az, hogy rendes tag az legyen, aki valamilyen feladatban (versenyszervezés, természetvédelmi ügyintézés, cito bonyolítás, PR, stb.) részt tud venni. Pártoló pedig az, aki tevékeny közreműködést nem tud vállalni, de azonosul az egyleti célokkal és ennek némi anyagiakkal (tagdíj) is jelét kívánja adni. Nagyon leegyszerűsítve ennyi.
[előzmény: (59897) Bojsza család, 2011.10.02 20:31:14]

Bojsza családhozzászólásai | válasz erre | 2011.10.02 20:31:14 (59897)
na így nem szeretnék taggá válni.. másokra nézve nem lenne etikus, és lehet, hogy lavinát indítana... a szabály az szabály, ha szerintem magas is a mérce kicsit, de nem akarom kikerülni...
..
kérdés... nem tenne jót az egyesületnek, ha mindenki beléphetne, aki akar, és megszűnne a pártoló tagság... mert gondolom ez az egész kettősség is régre nyúlik vissza..
[előzmény: (59894) Attibati, 2011.10.02 20:13:32]

Attibatihozzászólásai | válasz erre | 2011.10.02 20:13:32 (59894)
A tagság adhat felmentést a követelmények teljesítése alól, indokolt esetben. Ez ebben az évben kétszer is előfordult. Kérvényezd a felvételedet a vezetőségnél és mi megszavaztatjuk a tagságot.
[előzmény: (59892) Bojsza család, 2011.10.02 19:51:29]

Bojsza családhozzászólásai | válasz erre | 2011.10.02 19:51:29 (59892)
emberek... van egy kis kavarodás.... jól meglovagolható ez a pénz kérdés, de én nem ezt mondtam... csak annyit, hogy mindez idő és pénz kérdése... de akkor ki az anyagias, ha csak a "pénz" maradt meg a fejekben?
az alaptétel az volt, hogy biztosan nem tudom teljesíteni a 300 megtalálást négy öt éven belül ilyen tendenciával...
erre jön az "egy év" meg a "bicikli", meg a "látjuk, hogy van pénzed" meg "türelmetlen" és Fil! hidd el amit tudtunk begyűjtöttünk csak nézd meg... mobilnetem meg nincs, hogy a hétvégén megjelent ládákat levadásszam... (majd ezért is kapok a fejemre)
..
..
amit én gondoltam..:
nem ismerlek titetek.. de már több mint egy éve olvasom a fórumon zajló sárdobálást és acsarkodást. Elsőre meg is ijedtem, hogy mibe akarunk mi belekezdeni. De szép lassan kibontakozott előttem, hogy ennek jó vége is lehet.. és lett is... ennek örömére szerettem volna jelentkezni az egyesületbe tagnak. Mivel már szinte mindent elolvastam az oldalon, nem gondoltam, hogy ilyen kritériumok vannak, amíg feri60 nem linkelte be az ide vonatkozó részt...amit eddig sehol sem találtam.. és csak csalódott vagyok, mert az én kis fejemben ez úgy volt, ha csinálok valamit, akkor belépek tagnak. Mint régen sportoló koromban. Akarom csinálni, belépek az egyesületbe... és nem mondták, hogy száz méteren mi a szintidő... és persze nem baj, hogy itt máshogy van.. csak máshogy van és kész...
.. de akkor nem értem, hogy a személyes oldalon miért nem tesztek különbséget, hogy ki tag, ki pártoló tag, mert én láttam pár embert jóval 300 láda alatt akik tagként vannak megjelölve...
"A Magyar Geocaching Közhasznú Egyesület tagja" ez van mindenkinél...és talán a legjobban ez kavart meg...
szóval ahhoz, hogy érezzem, hogy ide tartozom nekem be kellett volna lépnem.. és ez nem türelmetlenség, csak számomra így kerek... akkor talán nem érezném magam ennyire kívülállónak még mindig....
.. talán most érthetőbb.....


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]

A geocaching.hu megnevezés és a kapcsolódó logo bejegyzett védjegy.
Kereskedelmi célú felhasználásuk csak a tulajdonosok hozzájárulásával lehetséges.