geocaching.hu geocaching.hu szép kép FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum   |    belépés
  
  
  
 
FAQ

Előzmények

anyóca 57hozzászólásai | válasz erre | 2011.07.04 22:48:41 (58377)
Nagyon sajnálom, hogy a játékosok szenvedik kárát az e fajta nézet eltéréseknek. Én semmiről nem tudok, semmit nem értek, csak óriási csalódás és meglepetés ért, amikor vasárnap délután Szentendrére indulás előtt letöltöttem többek között Blue Mali 2721. Szentendre Városi Tömegközlekedési Múzeum (GCSzmu) láda koordinátáit. Könnyű találat, kis nézelődés a múzeumban. Este szerettem volna bejegyezni a megtalálást és a láda leírás sehol.
Most találtam meg itt a Fórumon az előzményekre vonatkozó leírásokat.
A csalódott játékosok nevében kérem a láda gazdáját és az egyesület vezetését a mielőbbi megegyezésre, hogy a csak egyszerűen játszani és a játékot élvezni akarók örömét ne vegyék el!
[előzmény: (58371) geocaching.hu, 2011.07.04 21:15:51]

geocaching.huhozzászólásai | válasz erre | 2011.07.04 21:15:51 (58371)
Kedves Játékosok!

Az Elnökség 2011.06.17-én az alábbi felszólítást tette közzé:

"Tiszelt kulisz és Blue Mali!
Az elmúlt napokban több játékostársunk jelezte, hogy ládáitok leírásait töröltétek, azok adatait és esetenként jelszavait megváltoztattátok. Akciótokkal megnehezítitek, lehetetlenné teszitek azok keresését, vagy a találat szabályos bejelentését. Ezzel megsértitek a ládarejtésre vonatkozó szabályokat, és az általatok bírált vezetőség helyett a játékosokat hozzátok méltatlan helyzetbe.
A játék rendeltetésszerű menetének visszaállítása érdekében felszólítunk mindkettőtöket, hogy ládaoldalaitokat 2011. július 3. 24:00 óráig maradéktalanul állítsátok vissza eredeti állapotukba!
Ha szükségét érzitek, tiltakozó szöveget elhelyezhettek az oldalakon, de kizárólag a szabályos leírás végére. Amennyiben ezt nem teszitek meg, 2011. július 4-én admin beavatkozással az adoptálhatóak közé fogjuk helyezni ládáitokat, és mindketten 30-30 napos eltiltást kaptok az oldalra való belépéstől.
A megszabott határidővel lehetőséget biztosítunk számotokra, hogy a verseny után akár személyesen kifejtsétek véleményeteket az Elnökség bármely jelen lévő tagjának."


Fent nevezett játékosok nem tettek eleget felszólításunknak, nem éltek az egyeztetés lehetőségével sem személyesen, sem más módon. Ládaoldalaik koordinátáit nullázták, a teljes szöveget törölték. Ezzel önmaguk semmisítették meg azokat. Eredeti elképzelésünktől eltérően, a rejtők fenti módon kinyilvánított szándéka szerint az érintett ládákat a Game Over felhasználó veszi át.
Azokat a ládákat, melyeket nem egyedül jegyeznek, felajánljuk a rejtésben részt vevő rejtőtársaknak. Amennyiben szeretnék a ládák további létét biztosítani, jelentkezzenek az elnokseg@geocaching.hu címen.

Kulisz és Blue Mali 30-30 napos kitiltása a mai napon kezdetét vette.

MGKE Elnöksége


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]