geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ

Előzmények

izsolthozzászólásai | válasz erre | 2010.08.09 19:29:54 (51102)
hehe, én jót mosolyogtam :-)
de ne add fel

elsőnek valami olyan ládát kéne keresned, ami nem a városban van, mert a városba nehéz valódi ládát rejteni, ha mégis, néha az is csak mikro ami -nekem legalábbis- kevésbé élvezetes

a multiknál zárójelben megtalálod hogy milyen pontokból áll. Wekerlénél 3V-t látsz, ami 3 virtuálisat jelöl. Ha 2V + 1H lett volna, akkor 2 virtuális és a végén egy rendes hagyományos láda.
[előzmény: (51101) Kimmuriel, 2010.08.09 19:13:57]

Kimmurielhozzászólásai | válasz erre | 2010.08.09 19:13:57 (51101)
No, visszatértünk az első ládakeresésből, ami feltehetőleg kudarcba fulladt, bár már ebben sem vagyok biztos, annyira zavaros már ez az egész. A GCWeke ládát kerestük, ami egy multiláda. El is mentünk az oldalon szereplő három helyre, meg is van a jelszó. No de most én azt nem értem, hogy a multiláda az fizikailag is létezik? És attól multi, hogy jelen esetben mindhárom helyen kellett volna találni egy ládát? Vagy csak az egyiknél? No és azt honnan kéne tudnom, hogy melyiknél van? Mi a harmadik ponton próbáltunk hosszasabban keresgélni, de nem találtunk semmit, meg amúgy is képtelenség volt körülnézni, mert egyszerűen egy fél percre se maradtunk magunkra, mindig jött valaki. Egy autós megállt, és végig minket bámult, annyira kellemetlen volt már ott kotonyászni, hogy végülis el kellett jönnünk onnan, mert az ott lakók már gyanakodni kezdtek, hogy valami rosszban sántikálunk. Így nem lehet ládázni. Igazából soha senkivel nem ládáztam, nem tudom ezt hogy kell csinálni, és nem is tudom tulajdonképpen mi a francot keresek, mit kéne néznem... Aztán a gyakorlott ládázók meg ezt olvasva lehet hogy jót röhögnek rajtam, mert kiderül, hogy a multiláda fizikailag nem is létezik, csak a jelszót kell különböző pontokon összeszedni... Vagy hogy van ez? Én már komolyan nem értem! A ládaleírás sem szolgáltatott semmilyen értelmes támpontot, csak meg van adva három koordináta. De van valahol létező láda? És akkor melyiknél?


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]