geocaching.hu geocaching.hu szép kép FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum   |    belépés
  
  
  
 
FAQ

Előzmények

Walkerhozzászólásai | válasz erre | 2010.04.03 21:51:49 (48271)
Csak úgy megjegyezném, hogy, mielőtt bárki bármit elkezdene itt törölgetni, dőljön hátra egy picit, számoljon el tízig és kezdje gondolatban összevetni szándékait a közhasznúság alapelveivel.
Mielőtt meg egy üzleti alapon működő vállakozás kezdené kezelni a szervert alaposan gondoljátok át az üzleti titok, üzleti felhasználás, személyes adatok védelmének fogalomkörét. Próbáljatok már felülemelkedni a személyes ellenszenven és sérelmeken.
[előzmény: (48270) flektogon, 2010.04.03 21:45:38]

flektogonhozzászólásai | válasz erre | 2010.04.03 21:45:38 (48270)
Mondjatok le! Te meg különösen, mert a jóérzésű embereknek a gyomra is forog tőled. Már elnézést.
Soha nem gondoltam volna, hogy nyílt cenzúra lesz a gc.hu-n. Ez a kommunista rendszerben volt így legutóbb, nem egy közhasznú egyesületben.
[előzmény: (48258) Attibati, 2010.04.03 21:02:47]

Attibatihozzászólásai | válasz erre | 2010.04.03 21:02:47 (48258)
A törlés csak a gc és az off fórumokra vonatkozik, elnézést ez kimaradt.
[előzmény: (48254) Mákos, 2010.04.03 20:55:33]

Mákoshozzászólásai | válasz erre | 2010.04.03 20:55:33 (48254)
"A fórumok a döntésnek megfelelően teljesen törlődnének és tiszta lappal indulnának újra sőt néhány meg is szünne."

Ezt maximálisan ellenzem én is! Ez több, mint felháborító! Itt értékes hozzászólások vannak, túrázással, kütyükkel, egyéb problémák megoldásával kapcsolatban. Ez bizonyos értelemben maga a törénelem rombolása! Hogy lehet ez után mondani, hogy "olvass vissza"? Aki ezt a döntést meghozza, az egy életre ássa el magát előttem! Továbbá a viszont nem látásra!

Azt hiszem most lementem txt-be az egész gc.hu, általam látott fórumainak teljes anyagát!!! És ha a törlés megtörténik, a makos.hu weboldalra fogom feltenni úgy ahogy van az egészet!
[előzmény: (48250) Attibati, 2010.04.03 20:40:59]

Attibatihozzászólásai | válasz erre | 2010.04.03 20:40:59 (48250)
A következőket szigorúan magánemberként írom le, senki nem adott felhatalmazást az alábbiak közlésére , de nagyon szeretném már ha végre nyugalom lenne a fórumokon.

András valóban nem vállalta tovább az oldal fejlesztését de nekem másképpen jött le a történet. Tudommal időhiány miatt - ezt bizonyítja a dev.geo-ban levő hosszú idő óta változatlan javaslattömeg - egyezett bele abba, hogy az egyesület keressen más fejlesztőt, Kumin már talált is egy céget , aki elvállalná az oldal fejlesztését. Persze csodákra nem kell számítani, hetek , esetleg hónapok is eltelhetnek amíg átlátják a teljes rendszert és érdemben bele tudnak nyúlni. (Esetleg ha András beleegyezik a számomra írt utolsó levele utolsó két mondatának közzétételébe , akkor bizonyítani is tudom állításomat)

Valóban érvényes egyesületi döntés van a fórumok átalakításáról. A céllal egyetértek a megvalósítás módjával nem.A cél az lenne , hogy a fórumok ismét eredeti rendeltetésüknek megfelelően működjenek azaz szigorúan a gc-vel kapcsolatos témákkal foglalkozzanak. A pénzügyekkel kapcsolatos kérdések megtárgyalásának más módja lesz, amire mindjárt kitérek.
A fórumok a döntésnek megfelelően teljesen törlődnének és tiszta lappal indulnának újra sőt néhány meg is szünne. (A teljes törlést ellenzem!)

Az egyesület megalakulása óta keletkezett teljes pénzügyi dokumentáció egy új könyvelőhöz került át, aki megigérte, hogy a hamarosan - szeretném ha ezt nem rajtam kérnétek majd számon nap mint nap - jelentést fog készíteni az utóbbi hat év pénzügyeiről, amit nyilvánosságra is szándékozunk hozni. Az elkövetkezőkben lehetőség lesz az egyesület könyvelésébe történő betekintésre is szigorúan szabályozott keretek között. Ennek az eljárásnak a szabályozása bele fog kerülni az egyesület alapszabályába. A pénzügyekkel kapcsolatban leírtakról még nincs egyesületi határozat - tehát ezt sem kellene rajtam számonkérni - de a fentiek megvalósítását teljes mértékben támogatom.

Na, most várom a nagy fekete au


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]