geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ

Előzmények

zemhozzászólásai | válasz erre | 2010.04.01 19:25:17 (48161)
Szeretném megkérdezni (illetve teszem is), hogy a kialakult lehetetlen helyzetben, az értelmetlen moderálások és kitiltások után, készül-e az MGKE valamilyen lépéseket tenni, döntéseket (szabályokat...) hozni, vagy valamit a játékosok tudomására hozni?
[előzmény: (48158) Attibati, 2010.04.01 14:35:42]

Attibatihozzászólásai | válasz erre | 2010.04.01 14:35:42 (48158)
Elkészültem a GC vándorkupa márciusi eredményeinek a feldolgozásával.
A belinkelt excel táblázatban egy-egy fülön találjátok a gyalogos és kerékpáros eredményeket. Az oszlopok nevei magukért beszélnek, a függő találat a logban bejelentett de még trackkel nem igazolt megtalálást jelenti.
Hosszú volt a tél, remélem a jó idő beköszöntével a résztvevők száma is emelkedni fog.
Egyelőre nagyon vajszivű voltam a feldolgozásnál, nem vettem szigorúan a multi pontjainak érintését. Két megtalálást így is el kellett utasítanom mert a multi egyik másik pontjának még a közelében sem jártak. Mint a napokban már írtam, a multi pontjait egy napon kell bejárni , a rejtett - leírásban nem szereplő pontokat is ellenörzöm. Általában 10 méteren belüli megközelítést várunk el, de az ennél nagyobb értékeket is elfogadom ha a környéken problémás a műholdvétel.
Elég sok probléma volt az mps formátumú track állományokkal. Bizonyos filekből hiányoznak az időadatok - talán ha a vevőben lementik az aktiv tracket ? - ezért lehetőleg gdb formátumú állományokat küldjetek.
Több beküldött fileban nem csak a versenybe benevezett track szerepelt , az automatikus feldolgozásnál ezek problémát jelentenek.
Előfordult nagyon rossz minőségú track is , rengeteg szakadással , tüskével. Gondolkodni fogok valamilyen kritériumon, ami alapján eldönthető, hogy feldolgozható-e a beküldött állomány.
A file elenevezésében szereplő dátumban ne legyenek pontok, kötőjelek egybe kell írni az évet, hónapot , napot. Pl Attibati_20100101


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]

A geocaching.hu megnevezés és a kapcsolódó logo bejegyzett védjegy.
Kereskedelmi célú felhasználásuk csak a tulajdonosok hozzájárulásával lehetséges.