geocaching.hu geocaching.hu szép kép FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum   |    belépés
  
  
  
 
FAQ

Előzmények

Atmosz&Zozmoszhozzászólásai | válasz erre | 2010.03.27 18:29:16 (47805)
Na azért itt álljunk meg egy pillanatra. Számomra teljességgel elfogadhatatlan, hogy bárki Hitlerrel meg a tábornokaival azonosítsa az MGKE (rendes) tagságát (köztük engem is). Véleményt nyilvánítani természetesen szabad, lehet, sőt kell is (pláne ha még építő jellegű is), de azért mindennek van határa. Szóval gondold át még egyszer ezt a hozzászólásodat...
[előzmény: (47777) Yoss, 2010.03.27 13:58:00]

Yosshozzászólásai | válasz erre | 2010.03.27 13:58:00 (47777)
Szeretném megtudni, hogy az alább kimoderált hozzászólások a linkelt leírások melyik pontját sértik?
Azt gondolom és szerintem vagyunk ezzel páran, hogy aki ilyen egyesületben tisztséget vállal annak kötelessége eltűrni a kritikát, csakúgy mint a politikusok sem sérelmezhetnek semmilyen, akár gúnyos megjegyzést sem.
Az a határozott véleményem, hogy jelen esetben az MGKE képviselői a játékot és a fórumot a saját játszóterüknek tekintik és kényük kedvük szerint moderálnak ki minden nekik nem tetsző tartalmat.
Ezzel kapcsolatban szeretném jelezni, hogy az MGKE a felhasználók tagjai által összeadott 1%-ból és tagdíjakból működik, vagyis a játékosok tartják fenn. Ennek megfelelően kissé több alázattal és szolgáltatói magatartással kellene kezelni a tagságot. Személy szerint azt gondolom, hogy szégyenletes ami itt történik már régóta és mindeni szégyellje magát, aki ebben tevékenyen részt vesz. Ebbe beleértem az egyesület pénzügyi elszámolásával kapcsolatos információk eltitkolását és azokat a mutyizásokat amik a háttérben történnek. Bűnösök közt cinkos aki néma.
Szégyelljétek magatokat, minél nagyobb a hatalmatok az MGKE-n belül, annál inkább.
[előzmény: (47769) fórummodi, 2010.03.27 13:27:25]

fórummodihozzászólásai | válasz erre | 2010.03.27 13:27:25 (47769)
Tisztelt fórumhasználók!

A geocaching.hu fórumainak használata szabályozott keretek között lehetséges, melyek itt: http://www.geocaching.hu/documents.geo?id=jogi
és itt olvashatóak: http://geocaching.hu/documents.geo?id=forummod

Már nem először, de lehet, hogy utoljára megkérünk mindenkit, hogy az idézett keretek között, a törvényeket és a jó ízlést tiszteletben tartva használja a fórumot. A geocaching.hu fontosnak tartja a vélemény szabadságát, de azt is, hogy az oldalon másokat sértő, kirekesztő vagy megalázó mondatoknak, vagy ilyen tartalmakra mutató hivatkozásoknak ne adjon helyet. Az ilyen hozzászólások moderálásra kerülnek, aki rendszeresen ilyen beírásokkal zavarja meg a kulturált társalgást, azt moderátoraink ideiglenes vagy akár végleges kitiltással büntetik.

Tájékoztatásul közöljük, hogy a fórummoderálási alapelvek 1.8 pontjának megsértése miatt Csuhás nicknevű topictárs fórum hozzászólási joga 1 hónapos időtartamra felfüggésztésre került. A fórummoderátorok által törölt hozzászólásból való idézés miatt feri60 nicknevű topictárs fórum hozzászólási joga szintén 1 hónapos időtartamra felfüggésztésre került. Felhívjuk a figyelmet, hogy a bannolás megkerülésére tett bármely kísérlet a topictárs összes egyéb jogosultságának megvonását vonhatja maga után.

A moderatúra toleranciája közel van a zérushoz, mivel visszatérően, rendszeresen megtörténik a szabály felrúgása. A fórumhasználati szabályok - megszegésük esetén a szankciók - mindenkire vonatkoznak, megtalálás számtól, user id-től függetlenül. Kérjük ennek és fentieknek figyelembevételével használni a fórumot!


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]