geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ

Előzmények

Wartburgoshozzászólásai | válasz erre | 2008.03.10 07:45:56 (29768)
Szia dc3!

Sajnálom hogy lemondasz a 2000. láda létrehozásáról.

Sajnos annó az 1500. ládáról lemaradtam mert nem tartozom a "Szombaton Szabadidővel Rendelkezők" táborához.
Igy most csak abban bizhatunk hogy a 2000. nem esemény láda lesz és csak egy szükebb csoport kedvtelését biztosítja.
Annak idején amikor ezt szóvá tettem ( gondoltam hogy más kessernek is van ilyen problémája, én naiv) csak gunyorosan azt a választ kaptam hogy az én kedvemért akár minden héten is újra rejthetik.

Az éves 30 találattal nem vagyok pont vadász és a fentebb leirt esemény miatt nem ért lelki sérülés de én naiv azt hittem hogy az egyesület egy picit értem is van.

Wartburgos
[előzmény: (29761) dc3, 2008.03.09 23:39:41]

dc3hozzászólásai | válasz erre | 2008.03.09 23:39:41 (29761)
Azt gondolom, hogy nem kell találgatni a moderátor(ok) személyét, hiszen a stílus ugye maga az ember, így szerintem pontosan behatárolható bejegyzései(k) alapján. De nem is ez a lényeg, hiszen, ha valóban szükséges akkor kell a moderáció, engem is zavart és szóvá is tettem, mikor egyesek politizáltak, szélsőségeskedtek, stb... De bizony nem megengedhető, hogy a fórummoderátor egyéni véleményt, érzelmeket vigyen bele munkájába és ezt kifejezésre is juttassa. Nem biztos, hogy nekünk megint az a jó, hogy egy fontos posztra olyan ember(ek) került(ek), aki(k) nem feltétlenül a legalkalmasabb.

Újra jelzem, hogy sajnálom, hogy képtelen az oldal üzemeltetője létrehozni egy külön nicket a moderálásra és folyamatosan devalválja azt a számomra kedves kifejezést, hogy geocaching.hu !

A fentiekhez részben kapcsolódóan megemlítem, hogy írtam levelet az info@geocaching.hu címre jó egy hete.
Az előzmény az, hogy Bal3 barátommal találtunk egy jónak tűnő helyet a 2000. láda közös rejtésére.
E tényt a tavalyi, legutóbbi elnökségin megemlítettem az ott lévő tagoknak.
Levelemben jeleztem, hogy közeledik a 2000. doboz, így talán kezdjünk el szerveződni. Megemlítettem, hogy mennénk Scelével egy terepszemlére, illetve azt, hogy van hely az autómban, ha valaki jönne a tagok közül is e terepszemlére.
2 válasz érkezett mindösszesen. Egy tag jelezte, hogy nem ér rá, ezt megértem. Egy másik tag korrekt válaszában jelezte, hogy nem tud jönni terepszemlézni, de támogatásáról biztosított.
Többiektől egy darab válasz nem érkezett ezidáig. Az egészben a legszomorúbb, hogy tudomásom szerint az info@geocaching.hu-ra érkező írások a jogosultak számára fórumszerűen jelennek meg, tehát biztosan olvasták, hiszen azóta többen megfordultak a tagok közül a fórumokon, akár fórummoderálási céllal is.

Tehát részben a fentiek és az utóbbi időben tapasztaltak miatt, valamint egyéb okok miatt lemondok a szervezésről és bármiféle gondolkodásról a 2000. ládáról. Ha valaki szeretné átvenni a stafétabotot, akkor keressen meg emailban, szívesen átadom e feladatot, bár a feladatra sosem voltam megbízva hivatalosan, csak a saját hülye fejem találta ki, hogy milyen jó lenne egy szép helyen, jó sokan összejönni!
Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]

A geocaching.hu megnevezés és a kapcsolódó logo bejegyzett védjegy.
Kereskedelmi célú felhasználásuk csak a tulajdonosok hozzájárulásával lehetséges.