geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ
Előzmények

dc3hozzászólásai | válasz erre | 2014.02.11 16:51:56 (2728)
Az elnökség hozott egy döntést, aminek alapjai nem mostanában keletkeztek. A bizonytalanság és Fairy személye nem tette lehetővé a jövőbeni együttműködést. Szándékosan írom ezt, hiszen a múltban sem volt együttműködés, hiszen mindenféle megállapodás nélkül Fairy csinált egy megoldást, aminek nyilván voltak jó és kevésbé jó elemei.

Engedjétek meg, hogy emlékeztesselek benneteket, hogy senki, ismétlem senki nem izélgette Fairyt semmilyen módon, mikor hetekig technikai kiesés volt, hiányzó fejlesztések, adatfrissítések voltak, illetve nem jelezte, hogy már hosszabb ideje veszélyben forog a felülete elérhetősége, hiszen bizonyosan tudott róla, mert nem egy egyszeri díjnemfizetés miatt szoktak szolgáltatásokat blokkolni.

A problémák alatt pedig felhasználóktól az elnökség kapta a sokszor felháborodott leveleket, továbbá vélhetően az egyesület renoméja károsodott ettől a sztoritól.

Ahogy korábban írtam, köszönet jár Fairy-nek a munkájáért. Sajnos ugyanakkor el kell fogadnia mindenkinek azt a tényt, hogy véget ért egy korszak. Lehet az elnökséget rühellni és látványosan alázni, de ettől a döntés nem fog megváltozni.

Természetesen több lehetőség adódik.

Vannak akik már ki is jelentették, hogy ezentúl az Endomondo-ra töltik fel logjaikat. Ezt bárki megteheti, váljék egészségére.

Megteheti azt is, hogy az orokseg.net-re töltik fel a játékosok logjaikat. Ezzel sincs gond. Reméljük a szolgáltató sem akadályozza ezt meg ismét.

Végül lehet azt az utat is választani, hogy a hivatalos felületet használja a játékos és részt vesz ezáltal a hivatalos gckupa versenyében.

Nem mellesleg felmerült az is, hogy befejeződik a gckupa. Bízom abban, hogy végül jó döntésnek bizonyul, hogy letettük a voksunkat a folytatás mellett.

Kérek mindenkit, hogy segítsük a fejlesztést, közös érdek, és fejeződjék be már e méltatlan közjáték.

Kérem azt is, hogy ne adjatok munkát a fórummoderátornak.

Köszönöm.
[előzmény: (2721) scele, 2014.02.11 15:31:02]

scelehozzászólásai | válasz erre | 2014.02.11 15:31:02 (2721)
Szerintem egy óriási félreértésről van szó. Mindenki el van tévedve.

Ennek a GCKUPA dolognak mindig is a gc szerveren kellett volna lennie. De mivel KJR "nem igazán" volt kapható bármilyen feladatra, ezért Fairy vette a kezébe az ügyet és mivel a gc szerverhez konkrétan nem fértünk hozzá, ezért természetesen nem is ide került fel.

Most, hogy végre van hozzáférés és fejlesztő, ezért végre a helyére került a dolog.

Ennyire egyszerű a történet, szerintem nem kell tovább ragozni.

Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]

A geocaching.hu megnevezés és a kapcsolódó logo bejegyzett védjegy.
Kereskedelmi célú felhasználásuk csak a tulajdonosok hozzájárulásával lehetséges.