geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ

Rejtési ötletek

Ezen a térképen geoláda rejtési tippeket találsz. Ötletet bárki szabadon beküldhet (ha nem szeretne rejteni), vagy felhasználhat egy új geoláda elkészítéséhez (egy kis köszönetnyilvánítás az ötletgazdának biztos jól esik majd).

 

A térkép megjelenítése teljes képernyőn (ott praktikusabb böngészni)

A pontokra kattintva bővebb információt találsz róluk. Ha szeretnéd valamelyiket felhasználni, nincs más dolgod, mit kidolgozni a geoláda tervet. Ne felejts el engem értesíteni, hogy levegyem a megvalósult pontot erről a térképről (így más nem fog veled párhuzamosan ugyanazon dolgozni).

Ha szeretnéd felhasználni az egyik ötletet, légy kedves és jelezd azt Gyombinak! Ilyenkor átkerül az adott pont a megvalósult rétegre. A pontra neve, vagy sorszáma alapján tudsz hivatkozni (pl. #2). Illendő és erősen ajánlott egy ötlet felhasználása esetén annak beküldőjét - ha nevesítve van - megemlíteni az új láda oldalán.

Ha új rejtési ötleted van és szeretnéd azt is ezen a térképen látni, akkor írd le röviden a rejtési ötletedet, add meg hozzá a koordinátát és egy-két linket is mellékelhetsz. Fotó esetén legjobb, ha annak is csak a linkjét küldöd el. A rejtési ötlet beküldése önkéntes és önzetlen alapon működik.

Figyelem! Ezek csak ötletek más felhasználóktól. Felhasználásuk nem garancia arra, hogy a beadott ládaterv a moderáción is át fog menni. A rejtési szabályokat előtte mindenképpen tanulmányozd át!

Szeretnél segíteni a térkép szerkesztésében, karbantartásában? Hozzáférést V_Gabor-tól tudsz kérni.
A térkép a geocaching.hu oldalon kívül üzemel.


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]