Lista


Fényképek lájkolásazoalka, 2013.03.03 10:05
fejlesztési ötlet [3/1], új
Egy-egy láda melletti fényképek számomra mindig fontos irányadók, hogy az adott, aznapi hangulatomban éppen szeretnék-e oda elmenni, vagy sem. Ám a láda elhelyezői által felrakott képek elég változatos minőségűek, ráadásul el sem várható, hogy az év minden szakáról szerepeljenek.
Ezen sokat segítenek a megtalálók által feltett képek, azokat is gyakorta böngészem.

Véleményem szerint nagyszerű újítás lenne, ha a megtalálók fényképeit lehetne "like"-olni, és így implicite ki is alakulna egy-egy toplista, amit automatikusan is meg lehetne jeleníteni a láda elhelyezőinek képei mellett.
Ez az új lehetőség szerintem több fontos előnnyel járna:
1) a tájékozódni vágyók egyből látnának plusz, nagyon jó képeket minden ládához,
2) a fényképet felöltők között egy egészséges versenyt szülne, minél jobb képek feltöltésére sarkallva (nem csak dokumentációs céllal, hogy nesze, láthatod, itt is voltunk :) )
3) lehetne toplistát készíteni az egész geohu-ra vonatkozólag is, így tényleg nagyszerű képek sorakozhatnának egy erre kijelölt oldalon. Vagy akár a legtöbb like-ot gyüjtő kesserek hall of fame-je is feltüntethető lenne.

Átgondolandó -
- ki like-olhasson. Nyilván csak regisztrált tag, de talán az is jó, ha csak olyan, aki már megtalálta az adott ládát. Ezzel elkerülhető a ládázás lényegétől független "like-war"
- mi legyen az eddigi képekkel, elfogadhat-e mindenkinek, hogy a múltbéli képek nyilvánvalóan kevesebb utólagos like-ot fognak generálni, mint a fejlesztés után feltöltöttek.
Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]