geocaching.hu geocaching.hu szép kép FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum   |    belépés
  
  
  
 
FAQ
553. Nagy-Kevély (GCNaKe)

A kőbánya

A kőbánya

Felemeltük a követ

Felemeltük a követ

Zöld gyík (Lacerta viridis)

Zöld gyík (Lacerta viridis)

Gerincút, a fenyőerdő peremén

Gerincút, a fenyőerdő peremén

Pilisborosjenő

Pilisborosjenő

Távolban az Egri vár másolata

Távolban az Egri vár másolata

A vár mellett az első magyar geoláda

A vár mellett az első magyar geoláda

Gyöngyike és társai

Gyöngyike és társai

Sziklák

Sziklák

A Nagy- és a Kis-Kevély

A Nagy- és a Kis-Kevély
Szélesség N 47° 36,722'
Hosszúság E 19° 0,322'
Magasság: 381 m
Megye/ország: Pest
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2003.04.13 14:30
Utolsó változás: 2017.04.09 18:58
Rejtés típusa: Multi geoláda (1H+1V)
Elrejtők: Anikó és Miki
Felhasználó: MikiCache
Nehézség / Terep: 2.0 / 3.0
Megtalálások száma: 973 + 12 sikertelen + 19 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 1.0 megtalálás hetente


Az első pontban egy fél literes pillepalack, amiben a felcsavart magyar-angol nyelvű tájékoztató szöveg genothermjére vannak ráírva a geoláda koordinátái, ami egy szikla alatti üregbe rejtett zöldfedelű, 20x20x7,5 cm-es műanyag, konyhai tároló doboz.

Ezzel a telepítéssel Anikó egyik régi tervét valósítottuk meg. Már régóta felvetődött a Nagy-Kevély, mint geocaching célpont, de valahogy csak nem jött össze, na meg furcsa volt, vajon hogy-hogy senki sem telepített oda ládát, hiszen annyira adja magát. Mi a baj, mi nem tetszik? Aztán barátaink bátorítására mégis nekifutottunk a hegynek:-) Nem csalódtunk! Ez tényleg nagyon jó, kirándulós célpont!

Kiindulási pontnak az  N 47° 36,376' E 19° 1,239' 227 m [GCNaKe+Utkeresztezodes] pontban levő aszfaltút és piros jelzésű földút kereszteződését ajánljuk. Az aszfaltút pedig, az Ürömöt és Budakalászt összekötő út. Az ajánlott kiindulási ponttól - földúton - még 260 métert autózhatunk, majd egy sorompó előtt le lehet parkolni. A "parkolótól" a geoláda - végig a piros jelzésen - 3,4 kilométer kellemes és kényelmes sétára van, ici-pici kaptatóval fűszerezve. MB kerékpárral végig lehet tekerni majdnem az egész távot. A "csúcs" meghódítása előtt viszont érdemes megszemlélni egy elhagyatott kőbányát. Nagy területe és a kőkitermelés miatt kialakult "domborzata" is érdekes, változatos. A multi első pontja, azaz a pillepalack, - amiben a felcsavart magyar-angol nyelvű tájékoztató szöveg genothermjére vannak ráírva a geoláda koordinátái (copyright by MikiCache) is itt van, - a kőbánya felett, egy fa, talaj menti odvában. Miután GPS-ünkbe bepötyögtük a láda koordinátáját, irány a Nagy-Kevély!

Budapest tájképének jellegzetessége a budai oldal hegyekkel övezett karéja. Közülük is a legimpozánsabb az Óbuda hátterében feltűnő Nagy-Kevély vonulata. A Kevélyek olyan büszkén merednek az ég felé, hogy tövükben két Ezüst- és egy Arany-hegy is elfér. A Pilis és a Visegrádi-hegység geológiailag nem egységes. Az előbbi, mészkő- és dolomithegység, melyben a víz sok barlangot vájt, az utóbbi pedig vulkanikus eredetű. A Pilis voltaképpen egyetlen sziklagerinc, hosszú, meredek szirtekkel, mély völgyekkel. A Pilis legdélibb vonulatát a Kevélyek alkotják (magasságuk 500m körüli), a legszebb kilátóhely, a Nagy-Kevély 535m magas.

A Kevélyek fő tömegét a jól karsztosodó dachsteini mészkő alkotja, amelyre az alacsonyabb térszíneken kevésbé jól oldódó eocén márgák és mészkövek, valamint a karsztosodásra alkalmatlan, ún. hárshegyi homokkő települ, mégis itt, a pilisborosjenői homokkőbányában ismerhetjük meg a Pilis leghosszabb barlangját, a mintegy 400m hosszú és 60m mély Papp Ferenc-barlangot. A felfedezést követő években e barlangot a Pilis legveszélyesebb rendszerének tartották, - joggal. A bánya tovább működött, a homokkőtömbök időnként meg-megcsúsztak, és a bejáratot éveken keresztül el is torlaszolták. Jelenleg ugyan ismét szabad a bejárás, de most is csak gyakorlott barlangkutatóknak lehet ajánlani a megtekintést.

A Kevélyek főleg fenyves, bükkös, helyenként kopár, sziklás tája, a környező gyönyörű természeti alakulatokkal megkapó látványt nyújt. Utunk a csúcs felé előbb szintben, aztán folyamatos emelkedéssel a kőbánya fölé vezet. Mindenütt régen felhagyott kőfejtéseket találunk. Egy jobbra kiágazó ösvényen a "Reuma kunyhó"-hoz mehetünk. Az egykori bánya véd-kunyhójából valamikor a Természetbarátok Turista Egyesülete alakította ki ezt a menedékhelyet. Visszatérve az útra, továbbra is szintben megyünk tovább. Jobbról elmarad a magaslat, vagyis már nem az oldalban, hanem a gerincen járunk. Mielőtt emelkedni kezdene az út, az  N 47° 37,127' E 18° 59,534' 426 m [GCNaKe+Osvenyelagazas] pontban egy ösvényelágazáshoz érkezünk. Balról meredeken jön fel Pilisborosjenőről a piros négyzet jelzés és megy tovább jobbra a Kevély-nyeregbe, megkerülve a csúcsot. Rögtön, az előbb említett útelágazás után található az Arany-lyuk zsomboly is. Innen már nem a fenyő a jellemző, hanem a karsztbokor erdő. Ligetes, füves, köves úton kapaszkodunk felfelé. A csúcson pazar látvány tárul elénk.

Örömmel tapasztaltuk, hogy a fokozottan védett, mégis rohamosan ritkuló példányszámú Zöld gyík (Lacerta viridis) nagyon kedveli e tájakat. Meglepően kifejlett példányokat is láttunk. Ők a legnagyobb hazai gyíkjaink, testhosszuk a 40cm-t is elérhetik. A hím háti oldala élénk sárgászöld, melyet gyakran apró fekete pontocskák díszítenek, mintha gyöngyszemekből varrták volna ki. Torka tája világoskék, a nőstényé csak nászidőre ilyen, egyébként lilás gyöngyházfényben csillog. Hasi oldaluk egyszínű, fénylő citromsárga. Farkuk kétszer olyan hosszú, mint izmos törzsük. A nőstény hátát gyakran fekete, rőtbarna és csontfehér foltberakások csíkozzák. Előszeretettel napozik köveken, napfényes cserjék közelében, ahol a nagyobb rovarokat, lepkéket is elkapja. Egy-egy kiadósabb szöcske-zsákmányát a talajhoz, kőhöz ütögeti és úgy nyeli el. Harmatcseppekből, levéltövek kelyhében összegyűlt esővízből szívesen iszik. Násza május végére esik. A hímek kemény harcot vívnak egy-egy nőstényért. A párzást követő hatodik hétben a nőstény 8-10 babszemnyi, rugalmas, fehér héjú tojást rak le a laza talajba. A kicsinyek, kikelés után szétszélednek az avarfű közé. Vigyázzunk rájuk, óvjuk őket.

A Nagy-Kevély csúcsának közelében, egy szikla alatti üregben találjuk a zöldfedelű, 20x20x7,5 cm-es műanyag, konyhai tároló dobozt. Nagyon kérjük az álcát gondosan visszaállítani és a rejtekhely körüli "elefántcsapásokat" amennyire lehet eltüntetni. Köszönjük.

Ha a csúcs túloldalán leereszkedünk a Kevély-nyeregbe, egy nagyon kellemes, piknikezésre tökéletes területre érünk. Itt találjuk a Természetbarátok Turista Egyesülete által 1928-ban épített turistaház romjait. Ez a hely több turistaút találkozópontja, valamint az Országos Kéktúra útvonala is itt vezet és bélyegzési lehetőség is van. Ha ennél is továbbmerészkedünk, pontosabban még 1,4 km-t, akkor meglátogathatjuk "A Mackó barlangja" geoládát is.

Kellemes kirándulást és sikeres geoláda-vadászatot kívánunk,
Anikó és Miklós
Állapot: kereshető
2 játékos jelölte kedvenc ládájának

KRW értékelés (701 db): környezet: 4.78 rejtés: 4.59 web: 4.64 átlag: 4.67

-
történelmi nevezetesség, várrom, épület
+
szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni
-
különleges látványosság, helyszín
-
speciális koordináta-érték vagy magasság
-
vízpart, tó/folyó, forrás van a környéken
-
település belterületén van a láda
-
van a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület
-
havas, jeges időben, fagypont alatti hőmérsékleten is kereshető a láda
+
nyáron, a legnagyobb kánikulában is ajánlott környék
+
hegyen, csúcson, nagy dombon van a láda (a környékhez képest)
-
megközelíthető járművel néhány száz méteren belül
-
a javasolt kiindulóponttól fél órán belül elérhető
-
mozgáskorlátozottaknak, babakocsival érkezőknek is ajánlott
-
gyerekbarát láda
-
igénybe veszi a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos, sáros)
-
a láda megszerzéséhez sziklát kell mászni (gyerekkel nyakban kizárt)
-
sötétben is érdemes keresni
+
a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb. van
-
szokatlan méretű/alakú a láda (az ajándékok miatt fontos)
+
el lehet menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyható)?
-
GPS nélkül is érdemes megkeresni
+
kereshető egész évben
+
kereshető 24 órában
-
a látnivalóért fizetni kell

Régi láda, nincs moderálva.

v8karoly 2021.05.01 18:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Csodás panoráma! 4 és 8 éves gyerekekkel simán járható. Közvelen közelről lehet figyelni,hogy szállnak fel a siklóernyősök.
A tollat kicseréltük, remélem még írni fog egy darabig,mert már nem új. [Geoládák v3.10.5]

gyozke 2021.05.01 16:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

latrak 2021.04.25 14:45 - Megtaláltam
Köszönjük! Megtaláltuk! Csodálatos a Kevélyek környezete :)
Logbook betelőben, egy tollat is érdemes lenne vinni a ládába.

20210425_14342620210425_151229
cleveregg 2021.04.24 15:42 - Megtaláltam
Tetszett nagyon, köszönjük. :)

Feliks 2021.04.11 11:26 - Megtaláltam
Kiszimatoltuk! :) [Geoládák v3.10.3]

woodworkinggirl 2021.04.11 11:23 - Megtaláltam
Kiszimatoltuk Cs&P&G&D [Geoládák v3.9.6]

Pongiz 2021.04.10 11:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Az első pontot még tavaly 11.29-énntaláltam meg, de akkor ide nem jutottam el.
Nagyok szuper rejtés. Combosító kirándulás és lélegzetelállító kilátás várja ezen láda keresőit :-) [Geoládák v3.10.1]

Dominik2010 2021.04.02 16:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.90
Megvan!

20210402_16164520210402_161535
20210402_161013 
PardiAndi 2021.03.28 23:59 - Megtaláltam
dzoli1-gyel, Danival és Olgával

Riki&tsa 2021.03.28 15:38 - Megtaláltam
Jó hosszú túra Tomiékkal. Sziklakert építés, derékfájás, furcsa virágok mindenfele...

Kadorca 2021.03.27 14:40 - Megtaláltam
Az első pont nagyon nem a szikla alatt volt, hanem fent a fa gyökerei között :( Egyébként gyönyörű időben túráztunk köszönöm szépen.

Benics 2021.03.26 15:16 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm hogy megmutattad nekem!
[g:hu+ 2.5.10]

Türkíz Róka 2021.03.14 15:35 - Megtaláltam
Rágcsa13-mal megtaláltam, köszönöm.

rágcsa13 2021.03.14 15:34 - Megtaláltam
Jót sétáltunk ezen a szép napon Zoltán barátommal, alias Türkiz Rókával. Nagyon szép a kilátás.

Türkiz Róka20210314_152641
20210314_15265020210314_152700
20210314_15271320210314_152743
20210314_152720 
MaTamas 2021.03.13 14:48 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 4.33 súly: 3.94
Csillaghegyről indulva remek túrát tettünk a lámyommal a hegyen.
Rengeteg túrázó mellett nehéz volt betartani az előírt távolságot.
A rejtések egyértelműek, szép helyekre visznek. A másodiknál ráadásul hóvirágparádé is volt.

Tosiv 2021.03.08 15:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.50
Kösz, megtaláltam.

Mangó 2021.03.07 16:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.44
Koszonjuk a rejtest

pgyp 2021.03.07 14:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

A két Sanyi 2021.02.25 14:09 - Megtaláltam
m

Párduc50 2021.02.25 13:56 - Megtaláltam
m

magikka 2021.01.31 15:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

Szadame 2021.01.31 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

AliceSky 2021.01.31 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.98
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Ani & Gergő [Geoládák v3.9.0]

Karaliosz 2021.01.31 11:40 - Megtaláltam
Ez a láda is pipa. ;) Köszi a rejtést. [Geoládák v3.9.0]

golyostoll 2021.01.23 12:06 - Megtaláltam
kÖSZÖNÖM, ide is feljutottunk!

Invictus3 2021.01.17 12:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.50
Megvan, köszi!
Régi tervünk valósult meg a Kevélyek ládáinak összeszedésével, 2019-ben már egyszer jártunk itt, de akkor nem volt idő az összes ládát begyűjteni, plusz azóta rejtettek is újakat, úgyhogy nagyon jó volt egy ~ 16km-es kisebb túra során visszajönni :)

zoli86 2021.01.16 14:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Mónika2390 2021.01.16 14:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Petya25 2021.01.16 10:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

SzMartzy 2021.01.16 10:10 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!
[g:hu+ 2.4.10]

Zahy 2021.01.10 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.53
Családdal és JPPJ-ékkel szolíd vasárnapi túra. A kilátásra nem lehetett panasz - egyáltalán nem volt.

Bimba69 2021.01.10 11:15 - Megtaláltam
Megtaaltuk koszi...

gst76 2021.01.02 14:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.03
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]
Gyalogos kincskeresés a megszokott csapattal, Katával és vagánnyal, az ebbel. :)
Szép időt kihasználva, Pilisborosjenőről indulva, 14 km megtétele alatt 5 ládát gyűjtöttünk be a csúszós, felázott turistautakon.

erdei.laszlo 2020.12.31 11:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

szomi 2020.12.29 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.54
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Ambró 2020.12.26 20:04 - Megtaláltam
.

Zella 2020.12.26 12:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! :-) [Geoládák v3.8.3]

weanti 2020.12.25 12:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! 3. nekifutasra lett meg. Elsore nagy hoban mentunk igy nem talaltuk meg. Kovetkezore a masik iranybol mentunk, igy nem volt meg a koordinata az elso pontbol, de harmadjara meglett.

drbsjdt 2020.12.25 12:51 - Megtaláltam

Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Mizo6869 2020.12.13 13:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Bogi, Mia, Piri (kutya), Zoli Érdről.

GeoEvike 2020.12.12 14:37 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Évi ♡ Toti [Geoládák v3.8.3]

justancsi 2020.12.02 14:17 - Megtaláltam
Egy barátom kék füzetét avattuk, meg multiztunk a Kevélyen.

norko 2020.11.29 10:57 - Megtaláltam
Másodszorra jöttünk fel a Nagy-Kevélyre, mert az előző túrán pont ellenkezőleg mentünk, és már nem mentünk vissza a 2-es pontoz. Nem bántuk meg, hogy újra ide jöttünk. Gyönyörűek voltak a fák, a táj most is...

kerol 2020.11.28 14:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.45
Köszönöm a rejtést!

fcsaba 2020.11.28 13:17 - Megtaláltam
Budakalász-Pilisborosjenő ládatúra. Nagyon szép helyet, helyeket mutat meg ez a láda, ugyanakkor megtréfált azzal, hogy a GPS-ben hagyományos ládaként mutatja. Azokat a multikat alapvetően nem szeretem, ahol a láda koordinátája nem ismert, viszont itt 2 km-re van az első ponttól a tényleges láda; ez a tervezhetőséget nagyban rontja. (Valójában két részletben kerestem meg.)
Köszönöm a rejtést!

vileda 2020.11.24 13:57 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

emmerwald 2020.11.22 10:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.17
Az 1. pont már közel egy éve megvolt így Csobánka felől közelítettem meg a végládát.
Pazar hely, szédületes kilátással, köszönöm a rejtést!

ChefBogi 2020.11.21 13:10 - Megtaláltam
ChefBogi ezt is megfőzte, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

moli_gyuri 2020.11.21 12:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.75
Mindig szeretünk ide a Nagy-Kevélyre feljönni. A kilátás mindig más -- szerdán a felhőpászma érdekesen fedte a hegyeket. Most a ládát is megkerestük -- bár sokan voltak .
Az 1. ponthoz alulról a bányából másztunk fel --élveztük.
köszi: Cilu&Gyurkoo
Mazsom

Dundus & Co 2020.11.15 13:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

nszk 2020.11.14 15:58 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.4.5]

stikli08 2020.10.27 11:22 - Megtaláltam
Köszönöm rejtést! Norbi fiammal túráztunk egy jót. Pazar lett volna a kilátás, de sajna köd volt... Visszatérünk ;-) [Geoládák v3.6.0]

Mary&Advent 2020.10.23 13:27 - Megtaláltam
MEgtaláltuk, köszi a rejtést.

Manna&Peti 2020.10.03 12:00 - Megtaláltam
Köszönjük.

Mortanius 2020.09.29 13:35 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget!

 
EmesESE 2020.09.27 14:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.38
Megtaláltuk ! 🙂
Sadove felől érkeztünk, az első pont gyorsan meglett, majd irány a 2-es, de a Garmin lemerült, azért valamit még mutatott, de majdnem feladtuk amikor utolsó kísérletként a kilátóhelytől tovább haladva egy kesser ösvény végén megtaláltuk a ládát. Látunk egy paplanernyő startott, vannak bátor emberek. Csodás kilátás Budapest felé, látcső jó lett volna.
Köszönjük a lehetőséget! [Geoládák v3.2.2]

Paplacs 2020.09.24 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.75
Köszönjük a rejtést!

erdeisz 2020.09.20 18:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

Haki 2020.09.20 12:53 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.26
Megtaláltam, köszi a rejtést! [Geoládák v3.6.0] Jártunk már párszor erre, de sose a láda felől mentünk fel a Kevélyre. Az első pont környéke tök jó hely, a rejtése mondjuk lehetne kissé szofisztikáltabb... A láda rejtése szintén olyan, hogy jó-jó, de azért a közelben kínálkoznak még helyek a rejtésre.

golyakr 2020.09.14 12:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

Magamhoz képest korán keltem, elértem a közlekedési eszközöket és remek átszállásokkal érkeztem Pbj autóbuszfordulóhoz. Egy ösvényen haladva elindultam a templomtól Kelet felé, hogy egy horoggal ráleljek a petre. A kilátás már itt is elég jó; túrám folytattam a második ponthoz. A láda a helyén van, kell erő a burkolathoz. A Nagy-Kevélyen, táblán van egy gc lap, ami egy kicsit összezavart. Figyelmen kívül hagytam. Pár napja voltunk a környéken, akkor láttunk ernyősöket. Most kiderült honnan ugranak.

Anonemo 2020.07.10 22:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

lezsakdomi 2020.06.12 11:21 - Nem találtam meg
Sajnos nem találtam meg, pedig kb. 10 méteres körzetben szerintem az avart átkutattam és minden lehetséges helyre benéztem (szikla alá, fatörzsbe). Én arra gyanakszom, hogy az OSM-ben rosszul van felvéve a kőbányára néző kilátó ösvénye.

A hely viszont nagyon szép, így is megérte (volna ha csak emiatt a láda miatt jöttem volna). [Geoládák v3.4.1]

Süti1 2020.05.23 16:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Tejesember 2020.05.23 13:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

DonPepe 2020.05.16 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.16
Köszönjük a rejtést, megtaláltuk!

Útközben siklóernyősökkel is találkoztunk és gyönyörű volt a kilátás!

Üdv Réka és Pepe

Ernyős 1Ernyős 2
PanorámaPecsétünk!
szijoad 2020.04.04 17:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

kiviki 2020.03.29 12:40 - Megtaláltam
Megvan, köszönöm a rejtést :) [g:hu 1.6.5]

Blyaxplorer 2020.03.21 12:27 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.00
:)

nonow22 2020.03.20 10:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

VINAX 2020.03.14 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.85
Nagy-Kevély túra 9/2

Gyönyörű időben értünk fel a csúcsra, és nagyon megérte a szép kilátás miatt.
Köszönjük a rejtő munkáját!

★Viki & Axl★

[Geoládák v3.3.2]

IMG_20200314_101956-01IMG_20200314_120538-01
IMG_20200314_105716-01IMG_20200314_101830-01
KremesEmber 2020.03.01 14:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.11
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

eskar 2020.02.22 12:59 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést. [g:hu 1.6.6]

Gábor és Edit 2020.02.16 14:20 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.0.27]

Szabó-Nagy Kitti 2020.02.16 10:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

csomix 2020.02.15 18:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

(:jannus:) 2020.02.08 17:04 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.47
A közelben lakunk, de a multi ládák általában nem vonzanak, így sokat váratott magára a megtalálás, de persze megérte. Köszönjük a rejtést!

Hajo 2020.02.08 14:09 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.5]

IMG_20200208_130348IMG_20200208_141439
IMG_20200208_135712 
Artimus 2020.01.14 12:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.2.2]

band!ta 2020.01.11 12:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.5]

mura 2019.11.30 10:38 - Megtaláltam
Két túra alatt lett begyűjtve a két pont, köszönet a rejtésekért!

Stimm 2019.11.23 13:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.0.0]

HRita 2019.11.17 10:32 - Megtaláltam
Közel 2 éve hóban próbáltam levadászni a palackot a hóban, akkor nem találtam. Most viszont sikerült, igaz eléggé álcázza magát a rejtés. Utána a láda is hamar meglett. Szép a kilátás fentről, sokan voltak ma is futók, kirándulók, kutyasétáltatók.
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

szaszkievics 2019.11.17 10:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.85
HRita Kesserhercegnővel, 15km-es túránk egyik csúcspontja volt a Nagy-kevély. A rejtés is némi keresések után adta magát. Kilátás a bányára, majd kilátás egészen a Pilis-tető vonulatáig, kellemes emelkedés után. Köszönjük!

bacsnyir 2019.10.26 11:00 - Nem találtam meg
A mai Intersport 31 teljesítménytúrám harmadik ládája - lett volna, ha megtaláltam volna. De nem találtam meg az első pont pillepalackját, pedig a GPS-vétel tökéletes volt, és félórát kerestem (lásd a mellékelt GPStrack-részletet), ezzel átmenetileg jól ki is csúszva a teljesítménytúra szintidejéből, aminek következtében később a többi tervezett láda egy részét is ki kellett hagynom, illetve rohannom a szintidőn belüli célbaéréshez.
A "Felemeltük a követ" c. fotón található helyet is alaposan kikutattam - de ott sem volt. Ellopták volna? Vagy én nem voltam elég alapos (azaz ennyire ügyetlen)?? Mindkét válasz lehetséges.
Pedig a Kevélyt nagyon szeretem, a tegnapi verőfényes őszben pedig legszebb arcát mutatta.

Kilátás a ládától (legalábbis itt kellett lennie...)Ez már a Kevély-csúcs: sziesztázó turisták a verőfényben
A Kevély most se rossz... 
SziaHello 2019.10.17 12:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.0.0_beta_17]

Nyuszifül_2342 2019.10.13 23:59 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!
Nyuszifül csapat

szilassi 2019.10.06 15:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

fehervariek 2019.10.05 07:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

szilkov 2019.10.02 10:49 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük

viad 2019.09.26 15:59 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

rgergely 2019.09.14 12:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.30
Az osztályommal találtuk meg.

Nagyhaju 2019.09.14 12:21 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.19
Megéri felmászni, tiszta időben messzi ellátni.
Köszönjük a rejtést!

tassyg 2019.09.14 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.30
Köszönjük!

csipet_csapat 2019.08.19 12:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.39
Megtaláltuk. Nem volt egyszerű a nagy melegben leküzdeni a szintkülönbséget, de sikerrel vettük az akadályokat. A láda rejteke volt a leghűvösebb hely ma:) Nagyszerű útvonal, fantasztikus panoráma! Köszönjük a rejtést. [g:hu 1.6.4]

IMG_8291IMG_8295
IMG_8303IMG_20190819_120840
IMG_20190819_123912IMG_20190819_125104
halenkar 2019.08.10 13:56 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!???? [Geoládák v2.2.5]

zoldbeka 2019.07.09 19:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

Mandras 2019.06.28 22:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

nubiai 2019.06.22 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.41
Köszönöm a rejtést!

LH458 2019.05.20 14:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.69
Megtaláltam.
Köszönöm a rejtést.

CsKriszti 2019.05.04 17:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

bekrisz 2019.04.13 12:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Spangarázs 2019.03.30 10:05 - Megtaláltam
Sulikupa-Túra alkalmával, családi kiszerelésben begyűjtve.
Köszi a rejtést!

Csizmások 2019.03.30 10:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2xc]

Szabó família 2019.03.30 10:04 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.28
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [g:hu 1.6.3a]

Sulikupa csapatával.

Spangarázs Junior 2019.03.30 10:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

csaba159 2019.03.30 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.53
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

keleven 2019.03.23 15:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Incola 2019.03.16 10:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

jinjang 2019.02.17 16:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Gratula a rejtőnek, ez egy igazán szép hely [Geoládák v2.2.5]

vaslemez 2019.01.12 10:59 - Megtaláltam
Nake-Like páros láda, Pilisborosjenőről indulva. Egy Kevély teljesítménytúra közepébe csöppentünk, aminek eredményeképp az ösvény végig jegesre volt taposva. Főleg a Nagy-Kevélyre fel és főképp le volt életveszély.

zöldfülű 2018.12.02 12:30 - Egyéb
Köves-Bérc ládája kapcsán jártunk erre, hogy fentről is megnézzük :-)
Csodaszép téli világban gyönyörködhettünk, megérte felkaptatni.

ma1ma3
Pogánypeti 2018.11.06 11:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.14
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget. A többit majd otthonról... :) [g:hu 1.6.0]
Most jártam harmadjára a Kevélyeken, de most ládáztam is. Pilisborosjenő Iskola buszmegállóból gyalogoltam fel a felhagyott kőfejtőhöz. Szétnéztem, megkerestem a koo-kat, majd tovább ballagtam felfelé a piros sávon. Útközben ránéztem az éppen ott dekkoló GCJelv-re is, rendben a helyén volt (sajnos nem vihettem tovább, nem telt le az 1 év).
A csúcsnál elrejtett láda is könnyű találat volt, köszönhetően a pontos koo-knak nem kellett sokat bóklásznom a susnyásban. Visszarejtés után tovább ügettem lefelé a Kevély-nyeregbe a GCLIKE 1. pontjáért.
Köszönöm a rejtést, jó volt újra itt barangolni, sok fényképet készítettem onnan fentről... :)

gyildarefo 2018.11.01 13:47 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.91
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

11 km 450 m szintes délutáni andalgás Arthurral, anyával közben kedélyes beszélgetéssel.

IMG_6815IMG_6816
IMG_6819IMG_6824
-dSz- 2018.10.28 13:54 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.90
Végre ez is megvan, családi kirándulás keretében.
Az utolsó 200 métert (a legmeredekebb szakaszon) nyakban szundikáló gyermekkel abszolváltam. Zöld gyíkot nem, ellenben lábatlan gyíkot láttunk, ami különleges, mert ilyenkor többnyire már beássák magukat. Bizonyára a szokatlanul enyhe időjárást élvezte ő is.
Kedvenc hegyeim egyike a Kevélyek. Tetszik, hogy a rejtek nem az út felé néz.

-dSz-

kitekintőlábatlan
szaatt 2018.10.21 11:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

bldone 2018.09.30 17:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Norbee97 2018.08.12 12:09 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 4.17 súly: 4.00
Ezt is megtaláltam! Köszönöm a rejtést. Nem volt hiába eljönni ide. :)
Részletek és képek hamarosan.
Na és akkor ez az utolsó 3 számjegyű találatom. :D Kicsit rövidebb túrára számítottam, de nem volt ez se vészes. Még az első pont előtt találkoztam egy bácsival, aki elmondta, hogy merre látni szép kövirózsát. Az első pont megkeresése előtt a kilátást csodáltam meg, és egy óriási adag füstöt vettem észre, amint az egyik gyár kéményéből száll fel, de nem tudtam kitalálni mi lehet az (harmadik kép, ahol az ujjam látszik). Idővel abbamaradt, tehát még érdekesebb a dolog. Az itteni ládáért amúgy össze-vissza járkáltam, nem tűnt fel az amúgy teljesen egyértelmű rejtek. :D "Kis" séta után meglett a második pont is, innen pl hiába látszott a kémény, a füst már nem szállt felfelé. Lefelé a GC1000 felé pedig egy elsőre nem annak tűnő, de nagyon is meredek úton kellett lemenni, még jó hogy nem mászni kellett visszafelé, nem könnyű terep, legalábbis nem vártam, nyilván ha tudom hogy ez vár, akkor erre készülök. [Geoládák v2.2.4]
999.

IMG_20180812_105019IMG_20180812_105033
IMG_20180812_105257IMG_20180812_105344
IMG_20180812_120006IMG_20180812_120019
IMG_20180812_120244IMG_20180812_120717
IMG_20180812_121244 
cav004 2018.07.15 14:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.90
OK

Katulyakutatók 2018.05.19 13:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.71
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. Bővebben otthonról, fényképek később. [g:hu 1.5.4]
Sráckori úticélt sikerült most teljesíteni. A kilátás remek a multi mindkét pontjánál. A csúcson áttekintettük merre jártunk már és mely pontokra kell még eljutnunk.
Az első ponton sem a pillepalack mérete, sem a koordinátát hordozó papír leírása nem felel meg a valóságnak, de ez nem von le semmit a használhatóságból. A második ponton meglepetten tapasztaltuk, hogy ez még valószínűleg az első dooboz lehet. Már kissé viseltes, a nedvesség behatolása ellen nem véd, ezt a kissé penészes logbook is mutatja. Jelenleg száraz, de az ősz beállta előtt nem ártana egy újra cserélni.

-1-2
-3-4
-5-6
-7-8
-9Itt már nyűgösen és fáradtan
mulder2197 2018.05.14 17:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

Roberto Kesser 2018.05.12 17:24 - Megtaláltam
Újra a jól ismert Kevélyekben, de most geoládázás ürügyén először, de sajnos egy nem-találtam/eltünt miatt nem is utoljára.
Tanulságos volt, mert most ráértem kitérőket tenni, ill. megállni, ami mellett egyébként csak elrohanok.
Köszönjük a rejtést!

ErdőCsöndje 2018.05.06 17:30 - Megtaláltam
Csodás ez a hegy: sziklák, virágok, napfény, kilátás. Jártam már itt sokszor, most ezt választottam 600. találatnak. Köszönöm!

20180506_17264320180506_171720
20180506_171915 
Ane 2018.05.06 12:49 - Megtaláltam
Meglett, szép időben.

Wilka74 2018.04.29 14:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.82
11 km-es túra a Kevélyeken a családdal. Pilisborosjenő felöl érkeztünk és haladtunk végig Csobánka felé, majd vissza az autóhoz. Elfogyott az 5 liter víz, mire az autóhoz értünk :). Az első és az utolsó találat volt a két pont az útvonalon. Szép hely és közel van Budapesthez, ezért sokan kirándultak szerencsére az erdőben. Köszönjük a rejtést!

IMG_1423IMG_1438
IMG_1442kevély
Telkess 2018.04.29 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.79
Ezüst Kevély TT közben ez is előkerült, köszönet a rejtésért.

Jaksi74 2018.04.22 16:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

snowdrop 2018.04.05 10:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! :-)

kitkat0123 2018.01.14 23:59 - Megtaláltam
Hirtelen felindulásból elkövetett comos karbantartó túra alatt megtaláltam a pár centis friss hóban.

Köszi a rejtést!

Livi123 2017.12.26 13:00 - Megtaláltam
köszönöm

bzz 2017.12.26 13:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk a ládát, köszönjük a rejtést!

b-lint 2017.12.19 10:41 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.35
Szuper kis láda volt. Jót sétáltunk Anyával.

Fixis 2017.11.27 13:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.81
Megtaláltam. Köszi a rejtést!

phamori 2017.11.01 15:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

koranyig 2017.10.21 13:35 - Megtaláltam
Megvan, köszi a rejtést!

KruBa 2017.09.10 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Köszönjük. A kilátás nagyon szép.

emiGrant 2017.08.27 09:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.99
3/1. Ma nagyon korán indultunk, hogy elkerüljük a hőséget, de aztán nem igazán sikerült. Viszont a csodás kilátás mind két Kevélyről kárpótolt a sok szuszogásért meg a hőségért. Köszi a rejtést!

-1-2
-3-4
-1-2
-3-3
-1-2
Cica és Batman 2017.08.13 17:54 - Megtaláltam
Köszi! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

zsolty23 2017.08.03 09:40 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

WallHattok 2017.07.29 12:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.20
Megtaláltuk!:-) Köszönjük!:-) Nagyon szép az út a ládáig, jó kilátás, jó járhatóság!:-)

Robogo 2017.05.27 09:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.97
Kinizsi 40 TT alatt kerestem fel a ládát.
Köszönöm a rejtést!

azimee 2017.05.26 18:25 - Megtaláltam
Megvan. Köszi!
A pillepalackot én se találtam.
Rejtői segítséggel, végláda koo megvan. Egyeztetve a rejtővel, másnap a K25 TT-én a koo-t egy új palackban kihelyeztem.

a Borsó meg a Héja 2017.04.30 13:04 - Egyéb
Csak a hűlt helyét találtuk a palacknak. :(

Csucsu07 2017.04.30 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.17 súly: 2.20
Köszönöm a rejtést

Kokó 2017.03.04 10:13 - Megtaláltam
Már többször jártam a környéken, de csak most jutottam a pontokhoz.

 
Szárnyaló Sas 2017.02.18 17:31 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.40
Jeges-havas, sárban mászós, ködös, ránksötétedős, sötétben lebotorkálós és szalmavásárlós. Jól esett a hosszú tél után újra friss levegőt szívni.
A láda tele volt vízzel, kiöntöttük, de ládakarbantartásra szükség lenne.

20170218_15452320170218_160639
20170218_16502320170218_172447
20170218_173321 
levcsesz 2017.01.08 13:41 - Megtaláltam
Köszönjük!

acsipapa 2016.12.29 13:20 - Megtaláltam
meglett

Webber 2016.12.29 13:20 - Megtaláltam
Meglett, az első pont kétszer is.

sogor36 2016.12.29 11:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.75
Köszi a rejtést.

Molli 2016.12.25 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.78
Köszönöm a rejtést!

stmester 2016.12.08 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.99
a kilátás biztos szép, de ma a nagy köd miatt semmit se lehetett látni

IMG_6136IMG_6169
Liberty 2016.12.08 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.28
2/1. Pest megyei ládatúra.

Hosszú és kellemes sétával értünk fel a csúcsra, ahonnan tudtuk, mit láthatnánk ragyogó napsütésben, hiszen nyáron már ládáztunk a környéken. Most a hófehér zúzmarás fákban gyönyörködhettünk, mesés volt az erdő látványa. Mindkét rejtés nagyon szuper. Tovább indultunk a Zöld-barlang felé.

Üröm címere
Zéboy 2016.11.05 10:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.08
Köszönöm a lehetőséget.

Zéboy 
Berián 2016.11.05 10:09 - Megtaláltam
[g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Balear 2016.10.29 07:41 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.67
Piros 35 alatt, egy jó nagy mászással. Jó volt végre a tetőre is eljutni.

Köszönöm a multit:

Csabi

ellfelek 2016.10.23 15:00 - Megtaláltam
Egy nagyobb séta a Kevélyeken, a munkahelyi csapattal...
Visszafelé még a Szódás-barlangot is megnéztük. Majd vissza is fordultunk, hogy a piros sávon tudjunk jönni, mert a barlangtól elég nehéz terep vitt vissza arra az útra... Csak páran próbálták meg... :)
Ennek az első pontját mégy nyáron egy biciklis teljesítménytúrán találtam, meg, de akkor nem tudtam tovább vinni a bringát a hegyen... :)
De most már minden láda, barlang kipipálva a hegyen.. :)
Nagy élmény volt!
Köszi a rejtést!

IMG_4685IMG_4695
IMG_4700S73F6815
S73F6821 
znasz 2016.09.10 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.93
Köszi a rejtést. Nagyon szép volt a kilátás.

liremean 2016.08.08 17:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

GCNaKe_2016088175126.jpg 
anettnori 2016.07.24 09:21 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.14
Megvan! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Szép körtúrát tettünk a Kevélyeken és környékén. Az időre sem lehetett panasz. A kilátópontok, növények, állatok látványa impozáns volt.

IMG_4216IMG_4218
cucumba 2016.07.23 17:42 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
Ez volt az első ilyen jellegű túránk!!
Családi programnak is remek!
Köszönjük nektek is akik elrejtették a ládát!

20160723_17250620160723_190538
20160723_19062620160723_172306
Cseber 2016.07.19 14:53 - Megtaláltam
Megtaláltam Ágival és Benjivel!

csbagi 2016.07.19 14:53 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.11
Túra a Nagy-Kevélyen és környékén Istvánnal és Benjivel.
Fantasztikus az egész hegytömb a sok látnivalóval, a kilátás pedig a csúcsról, ahogy Benji mondta, felülmúlhatatlan!

-2-3
-1-2
-3-1
-1-2
-3-1
-2-1
mangogyuri 2016.06.12 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.00
Megtaláltuk! Ez volt a századik ládánk. Köszönjük!

mandrew 2016.05.28 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.88
Többször jártam már a Kevélyeken, de most végre időm is volt megkeresni ezt a ládát. Évszaktól és napszaktól függetlenül imádom az itteni kilátást. A ládában valaki otthagyott egy üveg bontatlan prémium chilis zöldségkrémet. Elég perverz ötlet volt szerintem, de a felirat szerint novemberig még fogyasztható, szóval ha valakinek kellene, akkor siessen. :)

otisz21 2016.05.28 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.60
Megvan, köszi!

DSC06122DSC06125
DSC06132DSC06146
eltájoló 2016.05.28 08:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.88
Szép a kilátás a pontoktól. Köszi a rejtést.

denho 2016.05.22 13:51 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.42
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

tizenegy 2016.05.21 17:20 - Megtaláltam
Megtaláltam :) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Schnitt 2016.05.21 17:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget! :) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Attil@ & Réka 2016.05.16 12:10 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.
Linda, Réka és Attil@

KP1965 2016.05.01 09:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.51
Délelőtti futókirándulás keretében megtalált első (és második!) láda.
Nagy élmény volt, köszönöm!

geooszi 2016.04.30 06:20 - Megtaláltam
Szombat reggeli testmozgás a GCNAKE1-NAKE2-BERD-SIKY-OSZI-ZOBA-SICA ládák levadászásával. 17 km, 750 m szint.

pideryus 2016.03.14 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.53
Megtaláltuk, köszönjük!

Rézangyal77 2016.02.27 13:22 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszi a játékot! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Paszternák 2016.01.16 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.08
köszi

Butchman 2016.01.04 12:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

André72 2015.12.06 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 2.23
Szép kilátás, he nem lett volna köd.

Vincenzo65 2015.12.06 11:49 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.31
Csodás hely, 0 kilátás a mai napon.

nmaria 2015.11.21 08:00 - Megtaláltam
Köszönöm!

Ksati 2015.11.15 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.81
Az Őszi Trapp teljesítménytúra ellenőrzőpontján voltam a Kevély-nyeregben. Odafelé menet felugrottam a Nagy-Kevélyre, megkerestem a ládát is. Ekkor éppen nem esett az eső. A nap többi részében viszont igen. De ettől függetlenül most is nagyon szép a Kevély.
Köszönöm a rejtést!

CyberWolf59 2015.11.07 14:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.46
Borongós őszi napon kellemes kiránduláson kerestük meg a ládát.

dimi3 2015.10.10 12:58 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a lehetőséget

robinbird 2015.09.20 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.21
Közbeiktattuk a zöld barlangnál lévő ládát is, így egy szép túrára sikeredett a gyerekekkel. A kilátás gyönyörű, az idő szép volt ehhez a kiránduláshoz.

Zsoldosok 2015.09.12 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.68
Megtalaltuk..koszonjuk... Zsoldosok

joove 2015.08.24 15:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.90
Gyönyörü környezet, lélegzetelállító kilátásokkal. Nem is értem, az OKT miért hagyja ki ezeket a helyeket. Köszi a rejtést.

palace 2015.08.06 13:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

farkasis 2015.06.27 13:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.78
Megtaláltuk. Köszönjük!

AtKi007 2015.06.27 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.52
Köszi a rejtést! Dorisz és Benike társaságában másztuk meg és találtuk meg a ládát. Az 1. pontot a kőbánya felől közelítettük meg, szerintem erre semmiképpen ne menjetek kisgyermekekkel, mert nehéz felmászni, de mi megoldottuk. A 2. könnyen gyorsan meglett! Szép napot töltöttünk itt, gyönyörű a kilátás, jó a levegő!

tomki 2015.06.21 13:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

dendeocse 2015.06.13 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.87
Megvan.

Caleb 2015.06.05 10:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

MJANEZ 2015.05.24 19:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.41
Megtaláltam!
Köszönöm, hogy ezt is megmutattad!
A régi kőbányától, és az út során több helyen is nagyon szép a kilátás a környező, településekre és a vidékre!
[g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

ő is túrázikviharkár
ndavid42 2015.05.10 16:25 - Megtaláltam
[:787:]
Pomázi túra 6./7
Csudajó kilátás! Ezt a csúcsot is kipipálhattam végre :)

icarusdes 2015.05.10 16:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.31
Az első pontja már régebb óta megvolt, de most egy nagy Pomáz-Csobánka-Pilisborosjenő-Csobánka kör keretében végre útba tudtuk ejteni ezt a pontját is :) Jártam már párszor erre és még járni is fogok mert csodálatos a kilátás. [205]

luviktor 2015.05.09 13:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.75
A pontról pontra multikkal általában bajom szokott lenni (főleg akkor ha a tervezett utunkban visszafelé kellene menni), de most nem volt. Biztos a lenyűgöző környezet mondatta ezt velem, meg nyilván az, hogy a leírásból egyértelmű volt, hogy hova kell a végládáért felmenni. A jó időben a kilátópontokon sok turista volt.

A ládát nem a sziklák felől, hanem a turistaút felől célszerű megközelíteni, onnan talán egyszerűbb. Mi átverekedtük magunkat egy pár bokron.

szjuli 2015.05.09 13:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.77
A piros jelzésen másztunk fel a Kevélyre. Nagyon tetszik ez a hegy, nagyon különleges. Sok helyen lehet kilátásban gyönyörködni.

goja 2015.04.26 13:58 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 3.06
Megtaláltuk! Köszi a lehetőséget!

 
placi75 2015.04.17 15:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.53
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget: PLaci [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg] Két részben lett meg, hétfőn az első Üröm-Budakalász felől, de így is visszafele kicsit megáztam, ezért nem mentem tovább a 2. ponthoz. A második a GCBRUM után, végig a dombtetőn, a TUHUn szaggatott vonallal jelölt ösvényen, le a nyeregbe. Teljesen jól járható (csak a kidölt ágakat kell kerülni), időnként panorámás. Láda rendben, hamar meglett.

 
Pincehegyiek 2015.04.11 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.23
Szép tavaszi lada

Zicsa 2015.04.06 15:31 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.49
Jó helyek, köszönjük a rejtést.

pötyimiki 2015.04.05 11:05 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

msnc 2015.04.05 10:35 - Megtaláltam
Hevike-vel közösen kirándultunk a Nagy-Kevélyre. A telefonra mentett láda leírás behalt, így nem tudtuk, hogy hol keressük a ládát. Képekkel bizonyítom ottjártunkat, és kérem a találat elfogadását.

[Jóváhagyta: MikiCache, 2015.04.28 08:06]

 
hevike 2015.04.05 10:30 - Megtaláltam
Msnc-vel közösen mentünk fel a Nagy-Kevélyre. Ahogy ő is írta, a ládát sajnos nem sikerült megkeresnünk. A képek alapján szeretnénk kérni a találat elfogadását.

[Jóváhagyta: MikiCache, 2015.04.28 08:03]

 
ila81 2015.03.29 15:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.86
Csodás vasárnap délután!;)

szepzsuzsi 2015.03.28 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.71
Idei első bemelegítő túra. Köszönjük, tetszett.

nóri269 2015.03.15 16:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.18
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

Péter60 2015.03.07 11:30 - Megtaláltam
Ok

Strombus 2015.03.07 11:18 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 4.22
Gyönyörű kilátópontokkal tarkított kellemes kirándulás.

"Az ici-pici kaptató"-nak nevezni a hosszú, folyamatos emelkedőt enyhén szólva a valóság alulreprezentálása.

 
h.krisz 2015.02.22 16:21 - Megtaláltam
Köszi

turoczy 2015.02.14 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.08
A koordinatat rejto pillepalackon sajnos tulmentunk (azt hittuk, kozelebb van a csucshoz es csak kesobb irtam be), ugyhogy a lada tenyleges helyet nem tudva gyonyorkodtunk a tajban es sutkereztunk a februari napsutesben. Igazabol nem is ertem a pillepalack szerepet: aki Csobanka vagy Pilisborosjeno felol kozeliti meg a Nagy-Kevelyt, az nem is talalkozik az elso ponttal, ami a lada tenyleges koordinatait rejti... A fotok alapjan kerjuk a talalat elfogadasat.

[Jóváhagyta: MikiCache, 2015.02.25 12:41]

Köszönjük!
(Visszafelé azért levadásztuk a pillepalackot...)

GerGeo 2015.02.06 13:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.79
Mai Kevély túránk második ládája. Elég szeles időben indultunk Csillaghegy felől, de mire felértünk a csúcsra, már csendesedett a szél. Szép havas volt a táj. Sajnos az év végi ónos eső pusztítása itt is érződött. Kicsit csúszkálva, de szerencsésen leértünk. Köszönjük a rejtést! :)

a bánya tetejéna csúcsról
kilátásBudakalász felé
csomópont 
mrx 2015.02.01 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.43
Szép hó volt! Jot csúszkáltunk.
Köszönjük. Mrx

KonDa 2015.01.07 16:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.20
Köszi a rejtést, mindkét pont jó szép helyen volt! Dani

becko 2014.12.26 11:45 - Megtaláltam
A mai nap a GCXM14 közeli pontok keresésével telt, 22km-es sétafikával 9 találattal.
A csúcson már hódara zápor fogadott.

lacc 2014.11.22 12:57 - Megtaláltam
Ildi és Laci

lebalogh 2014.11.09 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.91
Két részletben, de megtaláltuk!
Köszönjük!

darabosk 2014.11.08 13:10 - Megtaláltam
Megvan:) Képek és log később...

Bea75 2014.11.08 11:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést!

vaddino 2014.11.01 07:42 - Megtaláltam
Remek a kilátás, köszönöm a rejtést!

kobcikrajci 2014.10.23 12:54 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 4.34
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]
Kis gyalogkör Békásmegyer-Ófaluból Solymárig, még kellemesen hűvös, borongós időben. Sok éve már jártam erre, de a csodás panorámára valahogy nem emlékeztem. A multi kivitelezése, rejtései is meglepően rokonszenvesek, öröm volt végigjárni.

Tathalas 2014.10.05 10:58 - Megtaláltam
Ezt is megleltem, köszönet a rejtőnek :)
Gyönyörű a kilátás: ) [g:hu 1.5.0t] [wapon beküldött szöveg]

Erdei jedik 2014.09.28 14:38 - Megtaláltam
Elsőre elfelejtettük a jelszót. de ide akárhányszor. szeretjük. :-) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

GCNaKe_2014108144341.jpg 
kismaczu 2014.09.27 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.88
Megtaláltuk,köszi a rejtést.

Sir Pajszer 2014.09.26 11:53 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.66
Nem volt könnyű feljutni, de meglett a csésze! Köszi!

gy_tappancs 2014.09.19 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Osztálykirándulás keretében, ifjú kessercsapat társaságában. A flakon és a láda megtalálása is az ifjak érdeme.
Nagyon tetszett mind a két pont rejtése. Utána számháborúval koronáztuk a napot a Kevély-nyeregben.
Köszönjük a rejtést!
A 8/2/a osztály és gy_tappancs

 
Madarusz 2014.09.07 14:10 - Megtaláltam
Köszi :)

kgabi 2014.09.07 12:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

distike 2014.09.05 14:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.88
megtaláltuk.Köszönjük arejtést.

drTim 2014.09.03 16:35 - Megtaláltam
Sokszor járok erre.

Lili.th 2014.08.25 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.60
Persze, nem először jártunk már itt. De ez is csak egy érv volt amellett, hogy ez legyen a 400., mivel erről biztosan tudtuk, hogy szép hely. Ide mindig megéri feljönni! Ráadásul a tavaly épült pihenőhely is újdonság - s egyben kellemes meglepetés - volt számunkra. Még ajándékcserét is sikerült nyélbe ütnöm, ami ritkaság. A nap is sütött, szél se fújt... Jól sikerült kirándulás volt a mai!

Pilisborosjenői temetőKöszönet érte!
Jó szélre várva
Réka&Nimi 2014.08.02 15:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Stn72 2014.07.26 10:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 3.5 átlag: 3.17 súly: 3.75
+van! Könnyen megtalálható, de a multipontok felkeresésének irányítottsága miatt mégsem egyszerű rejtés.
Az előbbi idokból kifolyólag kettő alkalom kellett a teljesítéséhez.
Mindkét pont gyönyörű panorámával, s nem csak kecsegtet, felkeresésre érdemes!
-jellegéből adódóan kissé diszkriminatív rejtés... ;(
Javaslom hagyományos multivá való alakítását! ;)

cs24 2014.07.13 00:00 - Megtaláltam
Megvolt

vittorio 2014.06.22 18:05 - Megtaláltam
Az első pontot még februárban találtam meg, de akkor pont az ellenkező irányban haladtunk, így csak mostanra maradt a befejezés. Köszönöm!

 
zolikj 2014.06.21 14:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

anettx 2014.06.21 12:10 - Megtaláltam
TFTC! Akilátásért megéri a kaptató!

ZoliQua 2014.06.07 17:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

lent az egri vár másolatahol lehet?
távolban a Megyeri-híd
Woodoo 2014.06.07 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.59
Jó kis túra volt, némi segítséggel, de meglett végre.

TáboryElemér 2014.05.24 14:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük!

aandras 2014.05.17 13:44 - Megtaláltam
Bettinával leltem meg, aki nélkül az életem nem élhetem.

A láda 
zsefiuk 2014.05.10 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.26
Kedves Anikó és Miki!
Nagyon tetszett a rejtés a környezet.Valóban csodaszép a panoráma.
Köszönjük.
Nagy izgalommal indultunk a láda keresésére mivel ti vagytok az elrejtői.
A fiúk nagyon élvezték és persze mi is.
Üdv.Erika.Feri,Ákos és Levi.

geomurr 2014.05.10 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.36
A kilátás pazar, köszönjük a rejtést!

kilátás 
a-beatrix 2014.05.03 11:35 - Megtaláltam
4/1. Gyurival és Andival. A csúcs előtt nem sokkal vettem észre, hogy a megadott koordináta a másik irányban van, így hát visszamentünk a kőfejtőhöz a végláda koordinátájáért. Andit ez természetesen nem zavarta, de Gyurit annál jobban :-( De minden jó, ha a vége jó: Megtaláltam mind a két pontot!
Köszönöm!

kugyu21 2014.05.02 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.67
Második próbálkozásra sikerült, mert a második pont felől érkeztem és koordináták ismeretében már nem akartam visszamenni és azt is tudtam, hogy hamarosan újra jövök Mackóért. Köszönöm a rejtést.

WalterBrothers 2014.05.02 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.34
Julcsival közös találat! A nagy nap!
Köszönjük!

Goldenbay 2014.04.13 15:24 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

GCNaKe_20140413134251.jpg 
geocat&geodog❤ 2014.04.13 00:00 - Megtaláltam
A Teve-szikla és az egri vár megtalálása után kezdtünk neki a csúcs meghódításának. Sajnos mire felértünk a GPS-ünk lemerült, de az élmény nem maradt el, egy fantasztikus helyet ismerhettünk meg, ami méltán érdemelt meg egy geoládát!!! Kérnénk a képek alapján történő elfogadást. Köszönjük!!!

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2014.05.13 22:26]

 
Tamás&Angi 2014.03.30 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.68
Mai napi kirándulásunk célpontja ez a láda volt. Sokan kirándultak, bicikliztek a szép időben, jól éreztük magunkat. Köszönjük a rejtést.

spiderek 2014.03.23 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.38
Gyönyörű hely, köszönjük a rejtést!

An_Ga 2014.03.23 09:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. :)

dmp 2014.03.22 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük!

Égetö 2014.03.09 13:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.21
Gyönyörű tavasz időben az idei első ládázás alkalmával!

ZoltanW 2014.03.01 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.43
Megtaláltuk. A "Kevélyek" az egyik kedvenc hegyem. Szép napsütéses napunk volt.
A pesti ablakomból jól láthatóan "kevélyen" tetszelegnek és hívnak állandóan egy jó kis kirándulásra. A szép déli fekvésű lejtői vannak magasan. Nagyon kellemes napozni a lejtőin már a korai tavaszi napokon.

hitamas 2014.02.15 16:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.97
:)

kisember 2014.01.26 11:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.44
Köszönöm!

Erdei jedik 2014.01.18 12:24 - Nem találtam meg
Megtaláltuk. Köszönjük a rénszarvast ,szerető gazdára talált. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

[Elutasította: MikiCache, 2014.01.27 18:21]

Maxx3D 2014.01.12 14:57 - Megtaláltam
Első találatunk :) Jó szórakozás! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

johnnycache 2014.01.11 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.18
Köszi

leptoszom 2014.01.11 12:21 - Megtaláltam
Bombasztikus túra, szép rejtés. Köszönjük a lehetőséget!
http://www.strava.com/activities/105494240

taki60 2013.12.25 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 3 átlag: 4.33 súly: 3.25
A kedvenc kiránduló helyem.Köszönöm megtaláltam.

TücsiTeam 2013.12.10 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.91
Pillepalack rendben, láda rendben. Az út csodaszép, napsütés, gyönyörq kilátás. Csak 2000 kcal-om bánta. Sebaj, két tortaszelettel pótolom. Köszönjük a lehetQséget.

davesopron 2013.12.08 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.96
Köszönjük, jó kis túra volt! (Csillaghegy-Csobánka)

simico 2013.12.01 13:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.29] [wapon beküldött szöveg]

mazsola069 2013.12.01 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.87
Családi kirándulás keretében 12 km 4 ládával.

pliptai 2013.11.30 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.05
Csodás kilátás lett volna, ha nem ködös az időjárás! A csúcson elkezdett hullani a hó! Nagyon szép látvány volt! Útközben remetelakot is megcsodáltam, Madonnát viszont nem találtam meg a sziklán, de nem csodálkoztam nagyon, gondoltam, hogy nem fog itt naphosszat ücsörögni, amikor annyi koncertje van! Köszönet a rejtésért!

igelkott 2013.11.23 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.00
Az 1. és az 1000. után ez is megvan!

KBB-Balin 2013.11.09 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.88
Nagyon jó a kilátás, csak nem sokat láttunk belőle. Szeretjük a kevélyt.
Hoztunk egy mozgó ládát is.

KBB-Bombur 2013.11.09 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.85
Nagyon jót túráztunk, itt rejtettük el a GCFENT mozgó ládát. A kilátás nagyon szép.

KBB-Kili 2013.11.09 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.85
Szép kilátás!

mszilvia 2013.11.02 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.65
Megtaláltam. Köszi a rejtést.

benyo1982 2013.11.02 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.70
Megtaláltuk. Köszi a rejtést.

Zlatnik_A 2013.10.27 11:38 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.42
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

Pajzsika 2013.10.26 12:57 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.33

Megtaláltuk, köszönjük!Dióskanyar 2013.10.26 12:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.33

Az Intersport nap miatt nem kevesen voltak a hegyen de nem volt gond a láda felkutatásával. Köszi a rejtést.AlanTheWild 2013.10.26 10:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.42
A 6. Intersport Túranap és Terepfutás keretében teljesítettük a 29 km-es hosszútávot. Ennek során találtuk meg a ládát. Nem szoktam 5-öst dobálni az értékelések során, de ez most megérdemelte. Köszönöm!

hohner 2013.10.24 00:00 - Megtaláltam
csodálatos hely, nagyon jó kis túraút. Én montival mentem fel, mindenkinek ajánlom.
Sajnos a telefonos gps-esm ismét a végére merült le, így nem találtam meg a konkrét pontot. A képek alapján kérem a rejtőt, fogadja el a megtalálást.

[Jóváhagyta: MikiCache, 2013.11.04 10:52]

 
Teb 2013.10.23 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.32
Nagyon jó kis könnyű multiláda, gyönyörű időnk volt, köszönjük a rejtést!

zmohr 2013.10.23 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Első családi 'kincsvadászatunk' célpontja.

Mars3696 2013.10.13 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.14
Növényhatározó túráról lemaradva, de a túrázást nem feladva lett meg a ládika! :) Köszi!

...Össze sem tudnám számolni, hányszor mehettem el emellett a rejtek mellett.

MoMaszter 2013.10.13 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.84
Meglett! Ködben indulva, de a multi második pontján már szép kilátással!

Imperator Csaba 2013.10.11 16:35 - Megtaláltam
Megtaláltam!
Jó kis túra volt felfelé, de nagyon szép volt az őszi erdő és megérte.
Köszi!

gggg 2013.10.03 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam

Kincsvadászó Kalózok 2013.09.22 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.60
Megtaláltuk! Köszönjük az invitálást!

Đorka 2013.09.05 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.97
-

RichieRics 2013.09.05 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.97
Gyönyörű hely, és a láda sem volt túl bonyolult. Kirándultunk egy jót Dorkával.

joco64 2013.08.31 08:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.45
Köszönöm.

orangebrotherz 2013.08.24 18:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Anga 2013.08.22 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.69
Köszönjük a rejtést! Jót kirándultunk a kutyussal, bár egy kicsit meleg volt :) Aki kutyával megy, mindenképpen vigyen neki is vizet! (mi vittünk ;) ) A kilátás még mindig gyönyörű és nagyon örültünk az új pihenőnek! Végre egy kis Európa ;)

garryson 2013.08.20 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.57
Köszönjük, ragyogó hely.

csörike és maci 2013.07.18 00:00 - Megtaláltam
Ok.

jpal 2013.06.30 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.75
GCSICA megkeresése után egy kis ösvényen kapaszkodtunk fel a Kevély-Nyeregre. Szerintem még sohasem jártam a Nagy-Kevélyen, pedig gyerekkoromban sokat kirándultam a Pilisben. Nagyon szép hely. Köszönjük a rejtést.
PS. Csodálkozom, hogy 6 hét után az első megtalálók voltunk.

Kesser a mohos sziklánGyíkocska
Kilátás az Ezüst-KevélyrőlVirágos rét
Fenn a csúcsonTermészetes pad
SziklaüregCsillagmoha
Ancsa85 2013.05.20 15:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. Szép kilátás fentről, látni a Parlamentet is, érdemes napos, tiszta időben menni. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

GCNaKe_20130519171058.jpg 
csz58 2013.05.19 17:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.87
Köszönjük a rejtést...mindig szivesen térek vissza a Nagykevélyre.. :)

Egér 2013.05.05 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.78
Megtaláltuk! Nagyon klassz hely.
Egér, Tomi, Andris

joco12589 2013.05.04 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.61
Köszi a rejtést!

EdeZ 2013.05.01 13:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi a rejtést! [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

C.Koszikla001 2013.05.01 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 1.30
Megtaláltuk !
C.Kőszikla , Zsuzsi , Kata , Dóri

Köszönjük a rejtést

Hugi87 2013.04.26 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.90
Nagyon jó túra volt, a kilátás csodálatos.

sorx 2013.04.26 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.99
Ez volt a hamadik ládánk a mai napon a sorban, GCSICA után és GCBRUM előtt. Gyorsan meglett. A kilátás győnyőrű. Az idő pazar, a vizünk kevés volt :)

Andi&Parker 2013.04.21 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.86
Kellemes túra volt, nagyon szép hely. Ezúttal Dorka kutya is csatlakozott hozzánk.

Köszi a rejtést!

[Jóváhagyta: MikiCache, 2013.04.25 12:01]

Pemzli 2013.04.21 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 2.46
Megtaláltuk, köszi a rejtést!
A kőbányát ugyan érdemes megnézni, de a "palack" a piros jelzést követve található meg. Tehát a kőbánya nézegetés után, vissza a jelzésre (különösen kisgyerekkel). Gyönyörű ez az út!

BarsiBundoGabiPemzli

Kirgiz 2013.04.19 18:40 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést! Nagyon tetszik a hely.

Csg12 2013.04.19 18:40 - Megtaláltam
Krigizzel bicajoztunk. Köszönöm a rejtést!
Tökéletes hely.

csehipest 2013.04.08 15:47 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.27
Jól lefárasztott ez a hegy. A tetején még siklóernyősökkel is találkoztam.

laci 68 2013.04.07 13:21 - Megtaláltam
Ok

JAck:66: 2013.03.06 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.91
805, megérett a meggy.

gagarin 2013.03.03 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.03
Gyönyörű túra, ajánlom mindenkinek. Velünk párhuzamosan sok család kisgyerekekkel is járta a gerincet.

ge944cw 2013.03.02 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.89
Köszönöm a rejtést.

Skalp 2013.02.16 14:36 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 4.00
Mi a GC1000-GCEGER felől jöttünk fel és mentünk a kezdőpont felé. Egy magasabb csúcson azt vetem észre, hogy a táblán éppen a láda névadó hegye van felírva. Jé, ott meg lent a nagy sziklánál egy csapat ember logolni látszik! Pedig az M1-es pont még 5 km! Szóval szerencsém volt, mert ha lemegyek a kezdőpontig és ott tudom meg, hogy még vissza kell jöjjek 5 km-t, hát nem tudom... Ez így egy kicsit buta rejtés. De a túra és az idő is szép volt, úgy 15 km-es karika után sikerült visszajutni a kocsihoz.

boszorkányok 2013.02.16 00:00 - Megtaláltam
Hát, hosszúra sikeredett..

seegyuri 2013.02.10 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.18
Köszi.

kópé1993 2012.12.09 09:55 - Megtaláltam
Megvan!

 
zap 2012.12.08 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.06
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést.

Szpal 2012.11.28 15:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.00
Ilyen nagy hegyre már nem szívesen megyek bicajjal, de muszáj volt feltolni, hogy a másik oldalon Piliborosjenő felé mehessek le.
Tetszett a rejtés, jó helyen vannak a ládák.
Különben 100. megtalálásom, és emiatt
nagy kevély
vagyok! : )
(663.)

menő 
pvojni 2012.11.11 12:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Köszönjük, ez az első láda, amit a családdal megkerestünk. A 4 és 6 éves gyerekek gyalogoltak 7 km-t. Maradandó élmény volt! (a jelszót nem találtuk a ládában)

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2012.12.24 14:12]

markoga 2012.11.04 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.22
Ötletes multi. És végig gyönyörű út. Köszi!

butita 2012.11.04 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Köszönjük a rejtést! Szép volt a kilátás! :)

fubenalvo 2012.11.04 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.99
Első cache-ünk Gáborral és Eszterrel közösen. Azt hiszem őket is sikerült belevinni a jóba! :D A kilátás gyönyörű volt, köszönjük a rejtést!

haribali 2012.11.03 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.11
Családi kirándulás közben. Biztos szép lett volna a kilátás, de sajnos nagyon nagy köd volt alattunk. Legalább a hegytetőn szikrázó napsütés fogadott, és szép volt az erdő is.

Cerberus 2012.10.21 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.14
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést.

freefor 2012.10.20 16:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk. :D

sanya75kk 2012.10.20 16:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

Motkány 2012.10.20 11:45 - Megtaláltam
:)

Gabro 2012.10.17 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.29
:-)

bgjozsa 2012.10.14 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.70
Nagy-Kevély környéki ládázás 1/5. ládája. A nem éppen ideális időjárás ellenére nagyon tetszett.

bigmick 2012.10.07 12:09 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget.
BigMick, Iza [g:hu 1.4.22] [wapon beküldött szöveg]

udkpods 2012.09.30 19:07 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

BereznaiMiki 2012.09.29 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.80
A zöld gyík ma nem volt otthon :-)!
Viszont rengeteg gyerek túrázott, ami felemelő érzés volt!

gyarmatime 2012.09.23 15:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.30
A zöld gyíkot mi is megtaláltuk. :-)
Köszönjük a rejtést, szép túra volt!

othria 2012.09.23 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.18
Közös ládázás othnan-al , anyával és a barátnőmmel.
Köszönjük a rejtést.

othnan 2012.09.23 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.71
Közös ládázás othriával, Judittal és Gabival. Köszönjük a rejtést.

 
Attilacska 2012.09.16 11:40 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.

natalin 2012.09.09 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.13
Megtaláltuk!
Csodálatos ez a hely.
Régebben kb 15 éve jártam már itt akkor is nagyon megfogott.
Az Egrei várhoz szinte minden évben eljövünk de ez kimaradt.
köszi

nmárti 2012.09.01 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.71
Rég szerettem volna. KöszönöM!

tomki 2012.08.31 18:00 - Egyéb
A Kevélyről lejövet olvastam a ládaleírást, de vissza már nem mentem :-( Felfelé menet nem messze mentem el a palacktól :-(

Vilbar 2012.08.20 13:25 - Megtaláltam
Ici-pici kaptató????

eleem 2012.08.17 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.60
megtaláltuk, köszönjük szépen. Első közös túránk Krisztinával, aki jópofának találja a játékot. Csillaghegy felől érkeztünk Csobánka felé mentünk tovább Csodálatos panoráma, remek rejtés Remélem sikerült "megfertőzni" ezzel a játékkal.

 
Szilkó76 2012.08.08 12:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.46
Első közös túránk Sanyival, akit remélhetőleg sikerült "megfertőzni" ezzel a játékkal. :)
A kocsit a javasolt parkolónál tettük le, majd irány felfelé. Már az első pontnál, a kőbánya felett is remek kilátás nyílik, ez a láda felé haladva csak fokozódik.
Részemről nagyon szeretem az ilyen, "palack(ok)->láda"-típusú rejtéseket. A végládát Sanyi hamar meglelte, szép gondozott doboz, gyerekekes családoknak sok csere-berélnivalóval.
Utunkat a Kis-Kevély felé folytattuk tovább.

Köszi a rejtést!

Régi kőbányaHatárkő
Kilátás a kőbánya felettPilisborosjenő
Sziklák"Egri vár"
Megyeri hídKilátás a csúcsról 1
Kilátás a csúcsról 2Kilátás a csúcsról 3
Egykori kilátó helye a csúcson 
Tapsifüles 2012.08.01 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.18
Kösz a rejtést! Szép a kilátás!
Mai nap első ládám.

 
bzsoltie 2012.08.01 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.16
Mai első. Gyönyörű kilátás, korrekt rejtés.

 
BuGya 2012.07.31 15:50 - Megtaláltam
Békásmegyer - Nagy-Kevély - Csobánka - Pomáz, gyalogtúra, 22km, 5/12. ládánk. Köszönjük a rejtést!

RöfiMufi 2012.07.30 15:20 - Nem találtam meg
Köszönjük a rejtést! Sajnos a jelszót elfelejtettük felírni... :(

[Elutasította: geocaching.hu, 2013.04.04 17:10]

fa-peti 2012.06.14 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.84
ELTE Terepgyakorlat közben spontán levadászott ládika. Nagyon klassz idő volt. A ládák gyorsan megkerültek. A kilátás pedig kárpótolt az ismert,d e kissé hosszadalmas emelkedő után :). Köszi a rejtést! [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

oktriv 2012.06.11 19:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.32
Szeretem az ilyen multikat. Nagyon jó kis túra volt Ürömről. A kilátás Budapestre és a környékre szuper. Kösz a rejtést.

Csergina 2012.06.09 12:18 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

hurinoemi 2012.06.09 12:18 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.32
Megtaláltam a ládát és a közelben egy gyönyörű panorámát. Tetszett a multi jellege, így nem volt túl egyszerű.

PanorámaKilátás a környékre
Zöld gyíkEgri vár
enazati 2012.06.06 18:04 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.28
A kilátás mindenért kárpótolt. Még a bicikli hátoncipelésért is. Fent nagy volt a tömeg, jó szélre vártak az ernyősök. Köszi a rejtést.

mihoj 2012.06.03 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.35
A hétvégi jóidőt kihasználva kerestük a multit. És tényleg jó meleg volt, a vizünk gyorsan fogyott. Kis kitérővel felkerestük a kőbányát is a zöld jelzésen, ahonnan egy csodás kilátópontból tárult elénk a majdáni fennsík és a hegyek. A kéktúra pecsétet begyűjtöttük, ekkor már nagyon szomjasak voltunk víz nélkül. Lesétáltunk a várhoz, onnan a Teve sziklához majd vissza jenőre. A vízcsap itt újra felfrissített minket. Úgy cirka 7 km-t mentünk, de nagyon jó volt.
Köszönjük!

elejinte...útközben
kilátó
jelek mindenüttott fent a második pont
jiimbo 2012.06.03 12:00 - Megtaláltam
Remek!

jupipi 2012.06.03 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.79
A láda első felét már tavasszal megtaláltuk, de akkor idő hiányában nem kerestük meg a másik felét. Most sikerült! (A jelszó első felét emlékezetből kerestem meg - akkor is tetszett, ezért nem volt nehéz megtalálni :)

Dudika 2012.06.01 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.77
Megtaláltam Köszönöm

bumbika 2012.05.28 15:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.66
Megtaláltuk.

Vasedény 2012.05.26 13:26 - Megtaláltam
Megvolt. [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

bencz és kicsipook 2012.05.25 14:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.97
Megtaláltuk ! :)

Masateam 2012.05.19 16:30 - Megtaláltam
Nagyon jót kirándultunk! Szép a kilátás. A rejtés nagyon jó helyen van.
Köszönjük!

Drink Team 2012.05.19 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.07
Köszönjük a rejtést!

Pepe 2012.05.19 09:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.05
K40 túra közben. Köszönöm a rejtést.

markovicsa 2012.05.19 08:06 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.24
Kinizsi 40 km-es teljesítménytúra alkalmával kerestem a ládát.

Kilátás a Nagy-Kevélyről 
comp@ss 2012.05.13 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 3 átlag: 4.33 súly: 3.52
Köszi nagyon megérte!

lama 2012.05.06 13:01 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Zsömi 2012.05.05 09:24 - Megtaláltam
K40

Joanne 2012.05.05 08:31 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.54
Csillaghegytől Dorogig túráztam ma két barátommal. Itt még én követtem őket, mert a láda első pontja is távol esett a turistaúttól, így csak én kerestem a palackot. Viszont húsz kilométerrel odébb, már együtt mentünk. :)
Köszönet Sándornak, hogy berepült a tájkép fotómba. Jó lett. :)
Annyira szépen látszik Budapestről a hegy, hogy már ideje volt eljönni ide is.
Zs&S&L

walky 2012.04.30 13:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.23
Nagyon szép a kilátás, köszönöm!

TigerCat 2012.04.30 12:39 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Bluedog 2012.04.30 12:39 - Megtaláltam
Megtaláltuk. [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

ghcmja 2012.04.22 14:56 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
Megtaláltuk, Köszönjük

smafu 2012.04.22 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.33
BP - parkoló (autó) - GCNaKe - GCBRUM - parkoló - BP, 11 km, 480 m szintemelkedés, gyalog, Pupákkal.
A sorompónál parkoltunk, a jobb oldali telek gazdájának jóváhagyásával. Nagyon jó útvonal, szép kilátással. Kellemes túra volt. Tovább GCBRUM felé.

Hinter 2012.04.21 15:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.00
Megtaláltam. Mire felértem sütött a nap így gyönyörködhettem a panorámában.

Hegedüs 2012.04.14 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.54
Jó túra, remek kilátás.
Betelt a napló.
AM.

hevesir 2012.04.09 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.67 súly: 2.52
Köszönjük

erdélyiek11 2012.04.07 14:01 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

SzabEdAn 2012.04.07 13:59 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetöséget. [g:hu 1.3.9] [wapon beküldött szöveg]

Sue Kesser 2012.03.25 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.08
Kellemes séta, szép időben, kár a leégett turistaházért :(
Köszönjük!

FyG 2012.03.24 16:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.31
Korábban vagy 30 éve jártam itt diákként.
Most is nagyon szép kilátás volt, és nagyon jók a tanösvény táblák.

 
Bélu 2012.03.24 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.51
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést.
Megtalálók: Bélu, Attila, Tibor, Zoli

 
zoalka 2012.03.18 15:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.82
Pazar, csodás, fenséges és lenyűgöző!

 
wildpig 2012.03.18 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.70
Gyönyörű tavaszi napsütésben kirándultunk, lefelé megnéztük a Zöld barlangot is.

 
Aszilva 2012.03.16 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.23
Szép kirándulás Pilisborosjenő felől, folytatás GCBRUM felé.
Köszönöm a rejtést!

Láp Lidérce 2012.03.16 10:00 - Egyéb
Márciusi emléktúra

Kelegy 2012.03.16 09:14 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.33 súly: 1.00
Köszönjük szépen!

Crowngu@rd 2012.03.16 09:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.84
Útban az "Egri" vár felé megtaláltam! Köszönöm a rejtést!

Karate Kid 2012.03.14 13:09 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.42
Apával túráztunk ma a Kevélyeken és a környéken.

Köszi!

LionDaddy 2012.03.14 13:09 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.97
A Kevélyek gerincét minden nap látom, mikor megyek az M0-án dolgozni, és már régen fel akartam jönni ide, csak sosem sikerült összehozni. De ma végre összejött!
Eredetileg a mai napra tervezett Üröm - Ezüst-Kevély - Nagy-Kevély - Egri vár - GC1000 - Üröm körtúrára egymagam akartam menni, de mivel Ádám fiamnak nem volt ma már suli, megpróbáltam elcsábítani. Sikerült, s így ketten barangoltuk végig a 14,5 km-es kört. Az idő pont kirándulásra való volt: sem túl hideg, sem túl meleg és még a nap is kisütött több-kevesebb alkalommal.
Üröm központjában parkoltam, és innen indultunk az ajánlott kezdőpont felé. Meg kell hagyni, a közúton megtett szakasz nem volt valami biztonságos, ha lehet, kihagytam volna. Mikor rátértünk a turistaútra, szinte megkönnyebbültem.
A kőbányánál a palack hamar meglett, majd útban a második pont felé tettünk egy kis kitérőt a Kevélyek északi oldalán a Zöld-barlanghoz. Innen visszajöttünk a Piros jelzésre és Kevély-Nyeregig végig azon is maradtunk. Közben rengeteg hóvirágot láttunk és gyönyörködtünk a tájban jobb és baloldalt egyaránt. A csúcsnál kicsit pihiztünk, közben fotóztam majd elindultunk lefelé a GCEGER felé, közben jó pár Games-es játékot is útba ejtettünk.

Köszi a rejtést!

Vele is találkoztunk
A Pilis csúcsai
Szentendre templomaiZöld barlang
Ott lent az egri vár másolata
Panoráma az Ezüst-KevélyrőlPanoráma a Nagy-Kevélyről
Kevélyek a Róka-hegy felől
Elveszett Geoláda Fosztogatói 2012.03.11 13:25 - Egyéb
Sok év múltán végre újra a Nagy-Kevély csúcsán lehettem, Dr. Jones barátom jó társaságában, valóban változékony időben. Az ördög felesége ma tényleg rossz fát tehetett a tűzre, ráadásul eléggé csökönyös is volt, mert azt újra és újra megismételte; avagy napsütés-pár perc eső, napsütés, közben egy kis eső váltogatták egymást. Lent voltunk a Szabó József-barlangnál is, szép látvány, nem kevésbé a közeli kőkunyhó különös romja! Köszönjük!

/Quatermain/

nzsolt 2012.03.04 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.18
A hegytetőről remek a kilátás. Kellemes vasárnap délutáni kirándulás volt. Köszönjük a lehetőséget!

vasony 2012.03.04 12:21 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.18
Kellemesen hűvös időben könnyen meglett.

pufo 2012.03.03 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.26
Nagyon szép időben, szép túra - jó társaság! :)

Seres Péter 2012.03.03 13:05 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 1.5 web: 1.5 átlag: 1.67 súly: 3.89
Megtaláltam, 4 órát kirándultunk fel-le

Guelue 2012.03.03 12:20 - Megtaláltam
Megvan!

kilátás 
Zolibacsi 2012.02.26 11:28 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.81
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.30] [wapon beküldött szöveg]

kertiati 2012.02.26 10:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. A hó már nagyrészt elolvadt.

CSS Team 2012.02.04 10:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.73
Laurával és Shivával a hóesésben.

szlaura 2012.02.04 10:53 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.39
Nővéremmel ládáztunk ma, köszönjük a rejtést :-)

Agelis 2012.01.29 15:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 1.30
Felkerekedtünk, hogy egy kis délutáni séta (20km) keretében megtaláljunk négy ládikót, ez volt az első. Köszönjük a rejtést.:)

JOE Butcher 2012.01.28 14:26 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.15
Barátaimmal kirándulni indultunk Csillaghegyről Csobánkára.
A Nagy-Kevélyt alaposan bejártuk, átmentünk az északi oldalára is, megnéztük a szikla kunyhókat, barlangokat, így láttunk kialakuló jég-cseppkövet is. Nagyon szép és izgalmas út volt.

veressmz 2012.01.07 11:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
szép időben jót kirándultunk, egyúttal felavattuk új GPS-ünket és megtaláltuk az első ládát!

polaris 2011.12.31 14:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.82
Csodálatos hely a Kevély. Köszönöm a rejtést.

vViktor 2011.11.20 00:00 - Megtaláltam
Csillaghegyről Budakalászra a Nagy-Kevélyen át.

"De ezen a földön találtam kincset " - Republic

Kincs&kincs 2011.11.19 13:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.77
Rékával felavattuk a az új kengurut :) Nagyon élvezte! Már 5 hónapos!!!

Rékával a csúcson.. 
tarpay 2011.11.19 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.04
Szuper volt a túra. Kicsit távolinak találtam a 2. pontot, de legalább az útvonalon volt, illetve onnan a kilátás, hát pazar volt.

gácsöjv 2011.11.13 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.53
Megtaláltam nagyon jó rejtés!

mendi_es_zoli 2011.11.13 12:00 - Megtaláltam
Ideális kirándulóidő fogadott, ennek megfelelően elég népes volt a turistaút. Mendinek egyéb elfoglaltsága akadt, így a kutyánkkal, Drazséval kerestük meg a ládát. Ott gyakorlatilag egymásnak adtuk a kilincset, az első ponton egy család közvetlenül előttünk jegyezte fel a koordinátákat, a csúcsnál pedig nagyjából tíz perccel utánunk logolhattak.
köszönjük a rejtést!

BiBoLi 2011.11.06 13:10 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést.

Avranella 2011.11.06 13:10 - Megtaláltam
Privetyik! Koszi a rejtest! :) [g:hu 1.3.19] [wapon beküldött szöveg]

gabortel 2011.11.06 12:04 - Megtaláltam
Intersport túranap alternatív 45km kör bringával.

polgaradri 2011.11.06 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.46
Mai első ládikánk a 4. Intersport Futónap középtávján, Sira kutyussal.

csillagvadasz&kiralylany 2011.11.06 10:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.16
Szerencsére a teljesítménytúra irányában volt a rejtés.Szép a környezet,már jártunk párszor errre és megcsodáltuk a tájat.
Köszi a rejtést!

 
SünVeedee 2011.11.01 15:40 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! A nap folyamán több ládát megkerestünk, így először északról-délre - hogy elkezdjük ezt a ládát- , majd délről északra - hogy befejezzük - keltünk át a hegyen! De megérte!

faragoz001 2011.10.31 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.03
A kilátás egyedülálló. Sajnos a láda nagyon szegényes :-(

Rocky Horror Geo Show 2011.10.30 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.89
Köszönjük a rejtést! Juli, Viktória és Gábor.

JuliViktória
Petrukkio 2011.10.29 09:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.78
A Piros 50 TT közben találtam meg ezt a kissé furfangos rejtést. 2010-ben sajna elszaladtam a rejtés mellett, mert csak utólag tudtam meg, hogy itt is van rejtés. Most pedig megvan! :) Köszönöm! Szép a panoráma és jó a rejtés.

cseta 2011.10.02 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.15
Szép kilátás, kellemes hely, októberi napsütéses vasárnap délután:)))

We2 2011.09.24 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.85
Kellemes szombat délutáni séta.
Köszönet a rejtőnek.

picuresnagyur 2011.09.17 13:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.22
köszi :) régi kedvenc ez is

jbako 2011.09.11 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.52
Mai 3/1 ládánk vgyorgyivel és rinával. Kösz.

szeles 2011.09.03 12:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.20
A Kevélyek a legszebbek, egy sétát mindig megérnek.

Vargesz 2011.08.13 08:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Rókahegy -> Kevélyek -> Mackó-barlang -> Dera-patak szurdokvölgye túra Anitával.
A környezet fantasztikus, szép kilátás, kellemes testmozgás fölfelé, nagyon jó rejtés! Gratulálok a Rejtőknek, és köszi hogy megmutattad ezt a helyet!

Megj: a logbook betelt, beletettem egy pótlapot, de nem lesz elég az túl sokáig. (egyébként a cache száraz, semmi gond vele)

Gábor75 2011.08.08 13:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.56
ok [wapon beküldött szöveg]
Pimpivel közös találat GG pontvadászat keretében. Ezt a ládát még 2008 decemberében kíséreltem megkeresni,de akkor az ellentétes irányból érkeztünk a palackhoz és már nem volt idő visszamászni a csúcsra.De most sikerült végre pontot tenni a dologra.
Köszönöm a rejtést!

Pimpi69 2011.08.08 13:44 - Megtaláltam
ok [wapon beküldött szöveg]

barathg 2011.08.06 15:26 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.21
Felfelé asszem elnéztük... a PN nem éppen bringás barát... de feltoltuk...
Aztán a gerinc is elég sok helyen nem bringás barát... de megcsináltuk! :)

Évek óta nézegettem a hegyet a völgyből, de sose jöttem fel, úgyhogy már nagyon ideje volt. Igaz így legalább fentről szinte mindent könnyen sikerült beazonosítani!

Csaba & családja 2011.08.03 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.30
Nem szeretem ezt a fajta rejtést, de ez a láda úgy jó ahogy van.

Maclura 2011.07.26 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.12
A láda koo-t tartalmazó pillepalackot nem találtam meg.
A GPS 20-30 m-es szórással "küzdött" a fák lombjaival.
A rejtő segíteni próbált, de a "fa tövében megtalálható" infó sem segített most sokat, mert a 20-30 m sugarú körben rengeteg fa volt.
A bringával a tetőre még felmentem a kilátásért, de most a láda keresés kimaradt.
Kérem a rejtőt a mellékelt fényképek alapján a találat jóváhagyására.

[Jóváhagyta: MikiCache, 2011.08.06 14:20]

vakond87 2011.07.09 19:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.69
Megtaláltam a Csillajhegy-Üröm-Nagy-kevély-Csobánka-Oszoly-Pomáz útvonalon tett gyalogtúrámon. A meleg csak az erdőben volt elviselhető, nyílt terepen kegyetlen volt. Köszönöm a rejtést!

kopepe 2011.07.03 11:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.41
Szép kilátás a hegyről... KOLA-val közösen.

KoLa 2011.07.03 11:05 - Megtaláltam
Kopepével közös találat.

Oriza 2011.06.11 11:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.51
Régóta adós vagyok ezzel a ládával, de ma szépen levadásztam. Nagyon jó idő volt (nem túl meleg), remek kilátás.
Mindent úgy tettem, ahogyan Mikiék tanácsolták - nem is csalódtam.
Köszönöm, jó egészséget Nektek meg a ládának is!
Oriza.

Lucius 2011.06.08 17:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.83
Köszönöm a rejtést, és az élményt! :)

V_Gabor 2011.05.29 16:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. (Androidon g:hu segítségével) [g:hu 1.3.11] [wapon beküldött szöveg]

Gagyimodó 2011.05.28 11:00 - Megtaláltam
Kinizsi 40 1. ládája:)

Pet 2011.05.28 10:20 - Megtaláltam
Megtaláltam TT közben. [g:hu 1.3.12] [wapon beküldött szöveg]

GCNaKe_20110528093447.jpg
BeeAT 2011.05.28 09:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.53
Kinizsiben.

MirP 2011.05.28 08:49 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.67 súly: 3.02
Levadászva Kinizsi túra közben! Mindkettő rejtés könnyen meglett, a másodiknál az ösvény nagyon árulkodó volt. Úgy mentem oda, mintha már előre tudtam volna hova lesz rejtve! :D Gyönyörű a Kevély, még itt nem voltam, csak a nyeregben. Köszönjük a rejtést!

Kiss_Karoly 2011.05.28 00:00 - Nem találtam meg
Sajnos mit már nem egyszer, ezúttal is kutyafuttában olvastam el a leírást.
"Az első pontban egy fél literes pillepalack, amiben a felcsavart magyar-angol nyelvű tájékoztató szöveg genothermjére vannak ráírva a geoláda koordinátái..."
A palackot megtaláltam, de azt hittem jelszó nélküli láda, eszerint is jelentettem, pedig az utasítás valóban egyértelmű. A palack csupán a koordinátákat tartalmazza, az még nem a láda. Hát így jártam ... majd legközelebb figyelmesebb leszek.

navigaator 2011.05.28 00:00 - Megtaláltam
-

Drucki 2011.05.21 12:47 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.59
Harmadik ládánk a mai napon. Fárasztó volt, de megérte. A tetőn szép kilátás. A sok kirándulótól nem volt szabad hely a sziklákon, ahol megpihentünk volna.

morph 2011.05.07 11:50 - Megtaláltam
A palack meglett, a láda nem. A kilátás nagyon szép, nagyjából tíz éve már jártam itt egyszer. A túrát az egri vár fele folytattuk, majd megkerülve a hegyet (és útbaejtve néhány ládát) a pomázi hévig sétáltunk - gps tracklog: http://www.gpsies.com/map.do?fileId=qhwbeegqjlojtflc. Kérem a rejtőt, amennyiben úgy ítéli meg, a track és a képek alapján fogadja el a megtalálást!

[Jóváhagyta: MikiCache, 2011.09.05 19:13]

köszönöm!

elég pontatlan volt a gpstájékoztató tábla
kilátás: bal lent az egri vármegpihentünk
a palackban ez volt 
pici58 2011.05.01 10:50 - Megtaláltam
.

placsi 2011.04.18 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.00
Miutan megtapasztaltam h szetvagtak (szo szerint, sthillel) a regi kilatot, megvolt a lada.
Nagyon szep kornyezetben van - koszonet a lehetosegert.

Joetvagyat a csokihoz

Jose (placsi)

hp-kzs 2011.04.17 18:19 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.12
Az elején a nagy köveken nehéz volt menni, de a kanyar után már szép erdős rész jön. Fentről nagyon szép a kilátás.
Nagyon sok a kullancs! Főleg a kutyások vigyázzanak. Mi a kocsiból kiszállás után fújtuk be Frontline-al, de így is kettőt menet közben pöcköltünk le, egyet pedig itthon kellett kiszedni.
A mellékelt képen látszik, hogy a foxink egy kis láda karbantartást végez. :)

Frida segít a ládhttp://www.geocaching.hu/logimages/2011-04/10526_20110417_233654.jpga visszarakásában 
Piás 2011.04.17 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 2.5 átlag: 4.17 súly: 3.79
Már régen szemeztem vele, de mgas....., hát, most nekivágtam.
Lopakodóval és Siglivel egy kis kirándulás. Szép az erdő, valamint a kilátás.
Köszi a rejtést!

Mastrius 2011.04.17 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.26
Szép környék, sokat járunk erre.
Igényes rejtés, köszönjük!

Lopakodó 2011.04.17 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.84
Egy kis plusz kaptatót még beiktattunk, de annál jobb volt az érkezés.

Bau_family 2011.04.16 15:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.27
Köszönjük a rejtést! [wapon beküldött szöveg]

Rufi 2011.04.06 09:39 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.30
Megtaláltam! A logbookban már csak 2 oldal van, cseréje szükséges!!!
A képeket 10-es út és Pilisborosjenő közötti a kék jelzésen készítettem a reggeli napfényben. Ezért érdemes volt felkelni...

12
3 
diego 2011.03.20 11:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.59
Mai kifejezett cél a Nagy-Kevélyi aratás során ez a láda volt. Régen jártam már itt, úgyhogy éppen ideje volt.

Még felfelé az Ezüst-ön
woncsi és medve 2011.03.15 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.60
Egy kis ünnepi ládázás! Jó helyen ,remek időben.
Köszi a rejtést!

baranyaifiú 2011.03.12 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.53
OK!

tmolli 2011.03.12 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.48
OK!

Ancs 2011.03.12 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.08
Pilisborosjenőről vágtunk neki a Nagy-Kevélynek, kb. másfél óra alatt teljesítettük. Valószínűleg teljesítménytúra volt a hegyen, rengeteg sietős turistával találkoztunk.
Köszi

Gyalogos kupa: 14,5 km

induláskörnyezet
Kilátás GCEGER-re
csúcsTalálat :)
Fürkészek 2011.03.12 10:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.01
REMEK GRATULÁLUNK ÉS KÖSZÖNJÜK!

DonRazzino 2011.03.12 08:07 - Egyéb
Gyalogos kupa: 43,5 km

BBálint 2011.03.12 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 3.56
Egy könnyed és kellemes kirándulás Szilvácskával. Korábban többször jártam már a Nagy-Kevélyen, de mindig csak a Kinizsi teljesítménytúra alkalmával. Akkor értelemszerűen kevés idő volt szétnézni a csúcson, most viszont végre bepótolhattam mindent.
A rejtés is tetszett! A palackot kerstük egy ideig, a láda könnyebben lett meg. Körülötte hóvirágok nyíltak.
Köszönjük!

Szilvácska, BBálint

zsuzska74 2011.03.05 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.22
Kora tavaszi frissítő sétánkon gyűjtöttük be ezt a találatot. Köszönjük a rejtést! 2010. november 6-án az teljesítmény(Intersport) túra alkalmával már jártunk erre. Szinte ismerősként lépkedtünk a kövek között. Sok siklóernyőst láttunk, a láda közeliben. A tavasz első hírnökével is találkoztunk, hóvirággal. A rejtés mindkét pontja ötletes volt. Remek kirándulásra sikeredett. Sajnos a láda környéke nagyon saras volt, így eléggé kijártuk pedig igyekeztünk keveset mozgolódni ...reméljük a következő megtalálóknak ez nem ront a ládázás értékéből.

abc0505 2011.02.27 00:00 - Megtaláltam
Ügyes rejtés. Köszönjük. Dorka & ABC05

Aleph & Rita 2011.02.24 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.15
Ide minden évben feljövünk párszor és mindig megcsodáljuk a panorámákat. Köszönjük!

rétihéja 2011.02.13 11:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.18
Nagy kirándulóforgalom volt a környéken. A kilátás gyönyörű. köszi

cila 2011.02.12 14:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.48
Gyönyörű kilátás, csodálatos napsütésben. Köszönjük a rejtést.

Bajuszcica 2011.02.12 14:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.33
Csípős szeles, de napsütéses időben találtuk meg a pontot és a ládát is. Mindkét helyen gyönyörű panoráma fogadott minket:) A tiszta időben jól látszódott a Parlament és Bazilika kupolája, a SOTE épülete, a Gellért hegy, a Flórián téri zöld szalagház, a Fóti sárga templom, a Megyeri híd...És igenis jön a tavasz, mint látható a kis hóvirágok is kibújtak már:) A kőkunyhó lakójával nem sikerült találkozni... Köszönjük a rejtést:D

Kőkunyhó kívül...Kőkunyhó belül...
mucik 2011.02.06 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.66
Kellemes vasárnap délutáni séta, egy kicsit szeles időben. Nagyon jó a kilátás, megérte felmenni.
Mucik és Pannababa

ha2 2011.02.05 15:11 - Egyéb
A régi kőbányában megnéztük a TTE kunyhót.
Úgy tűnt van lakója.

ha2 2011.02.05 15:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
Üröm felől a piros tanösvény jelzésen mentünk és
a palackhoz egészen közel tértünk rá a piros jelzésre.
A palack és a láda is könnyen meglett.
A Nagy-Kevély csúcsán jó lenne egy szép tájbaillő fakilátó.
Szép napsütésben igy is jó volt a panoráma.
A kevélynyergi túristaházat még láttuk a felgyújtása
előtti napon.Vajon kinyomozták a tetteseket??

melinya 2011.01.30 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.56
Gyönyörű napsütéses téli időben, kellemes nagy túra.:-)

Ágas-bogasPanoráma
jasa2 2011.01.30 14:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.43
Jancsival, Matyival, Samuval és a Segéddel gyönyörű időben felballagtunk Üröm felöl. Jancsi jó nehéz volt a háti-hordóban.

vasstyúk 2011.01.30 13:22 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.72
Köszi

m.zsömi 2011.01.30 13:00 - Megtaláltam
ok

kbk 2011.01.29 12:30 - Megtaláltam
Közösen @ndrew-val.

@ndrew 2011.01.29 12:30 - Megtaláltam
Szép kilátás volt.

 
Mission Impossible 2011.01.22 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.00
Bár nem volt GPS és ezért sokat kellett keresgélni, de sikeresen megtaláltuk.

Kriszta&Tamás

skiccpausz 2011.01.16 17:02 - Egyéb
"Rossz irányból" mentünk fel a hegyre...így egyenlőre csak a láda koordinátáját leltük meg(ugyanis nagyon kellett sietni a buszhoz, nem volt idő felmenni újra csúcsra:()

Egy szurikáta kirándulás során másztuk meg a Nagy-Kevélyt. Solymárról indultunk, átvágtunk egy saras földen, egy patakon, megküzdöttünk egy ragaszkódó lóval, majd számháborúztunk az Egri vár másolatánál...és végül megmásztuk a Kevélyt!

 
Haspok 2011.01.15 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.15
Gyönyörű volt az erdő, egy-kétszer még a nap is előbújt.
Köszönöm!

PDP 2011.01.15 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.70
A láda jó állapotban volt és az felhőkkel is szerencsénk volt, nagyon szép volt a kilátás.

futureal 2011.01.14 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.59
A csillaghegyi HÉV megállóból indultam, viszonylag szép időben. Sajnos mikor kiértem a város szélére már erős szél és eső fogadott, ami nem volt túl kellemes. Ez első ponthoz felérve már elég nagy köd volt, így sajnos a kilátásról is lemondhattam, amit nagyon sajnálok, mert már régóta meg szerettem volna mászni ezt a hegyet. Szerencsére később Csobánka környékén már nem esett az eső és jobb idő is lett.
Köszönöm a rejtést! Már várom, hogy visszajöjjek ide naposabb időben.

zoldfulu_001 2010.12.24 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.11
.

amdg 2010.12.23 00:00 - Megtaláltam
Igazi tejköd egész nap, de a Kevélyen, a felhők felett, délben igazi harsogó világoskék az ég. Köszönet a rejtésért és boldog Karácsonyt! amdg

Bandicsek 2010.11.21 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 1.00
Nagyon sűrű köd volt, ezért a kilátásból nem sok részünk volt.

Saddalim 2010.11.21 11:26 - Megtaláltam
orrunkig sem latunk amugy szep a kilatas :-) [wapon beküldött szöveg]

gladius23 2010.11.08 00:00 - Megtaláltam
Egy jó kis túra keretében történt a megtalálás.köszönöm a rejtést!

serb.orsi 2010.11.08 00:00 - Megtaláltam
Megtalálta Krisztián, aki még életében nem ládázott :D

ackgabor 2010.11.07 12:45 - Megtaláltam
Kellemes séta során megtaláltuk. Érdemes a közeli Zöld Barlangot felkeresni.

Zugi 2010.11.06 13:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.20
Mai túrázós-ládázós napunkon a Nagy-Kevélyt néztük ki második találatként. Amiatt ezt, mert ez nagyobb falatnak tűnt máskor, hiszen ládákban már a környezőeket régebben begyűjtöttem. Most direkt egy erdei utakon sokat gyalogolós helyet kerestem az őszi erdő nyugalmában. De ahogy a kiinduló pontnál letettük a kocsit némileg megdöbbenve láttuk, hogy a hegyre menő turistaúton több ember gyalogol, mint a Váci utcában:) Nesze neked csöndes erdőjárás, kiderült aznap volt az INTERSPORT Túranap.
Ennek ellenére nekivágtunk, mentünk a tömeggel. Szerencse a csúcs felé már eloszlott a nép. A hegy tetején ismét nagy forgalom volt, a kivételesen meleg, napos novemberi hétvégén rengeteg siklóernyős röpködött.
A 2 pont nagyon könnyű találat volt, másodiknál összefutva más kesserekkel is.

oda fogunk felmászni!:)
hooopppp...
...és már repül is! 
majesty 2010.11.06 12:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.49
Egy gyönyörű őszi túra keretében találtuk meg. Köszönjük

patakiszii 2010.11.06 12:25 - Megtaláltam
megvan!

*Vica* 2010.11.06 12:25 - Megtaláltam
Intersport túranapján pont útbaesett
19 km

 
feri65 2010.11.06 12:25 - Megtaláltam
okay [wapon beküldött szöveg]

 
Katka 2010.11.06 10:35 - Megtaláltam
BSI-túranap alkalmával találtuk meg (hosszú táv-29 km), a szervezés nagyon jó volt, mindenkinek csak ajánlani tudom ezeket a túrákat. Köszi a rejtést!

borsfoto 2010.11.06 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.68
Köszi a rejtést!!

Sgt.Pepper 2010.11.06 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.79
Teljesítménytúra kereteiben, kessertársakkal találkozva találtuk meg a ládát!
Köszi a rejtést :)

hg4ggv 2010.11.04 13:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.75
Végigsétáltuk. :) Eredetileg is a Nagy-Kevély-re indultunk a családdal. Én rádiózni. Köszönjük a rejtést, jó túra lett. Láttunk siklóernyőst is.

Anna, Máté, Szilvi & Feri (HA4BF)

TB-t kivettük. Hamarosan új helyen bukkan fel :)

A Lajos kapott enni? 2010.10.30 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.95
Megtaláltuk, és tettünk bele egy bogarat.

Jules87 2010.10.27 11:43 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.08
A nagy Pilist (és Visegrádi-hegységet) átszelő kétnapos túránk első találata volt. Az előző napokban elég borús idő volt, így különösen nagy szerencsénk volt, hogy most szikrázó napsütést fogtunk ki. Így gyönyörű volt az egész vidék. Gyíkokat is láttunk, de sajnos nem sikerült lefényképezni egyet sem, ellenben egy szép nagy hernyót sikerült.

Látkép a kőbánya tetejérőlKőbánya
hernyóEgri vár
Látkép a Nagy-KevélyrőlKatonai gyakorlótér
Szemben az Ördögtoronygomba
zalajaro 2010.10.25 12:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.54
Több teljesítménytúra is érinti ezt a helyet(KINISZI,PIROS),igy sokszor jártam itt, csak a ládával nem találkoztam.Mostanában ,hogy rákaptam a kesselésre,újra fel jöttem a csúcsra a cache kedvéért,meg egy kicsit kékeztem.
,

Piriloro 2010.10.09 12:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.45
Kellemes, őszi túra volt.

skaff 2010.10.02 14:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.86
Megvan!

tika67 2010.10.02 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.46
OK!

KJ & GM 2010.10.01 10:00 - Megtaláltam
Nagyon jó túra volt! Köszönjük a lehetőséget.

 
Bryan 2010.09.25 12:18 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.31
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést.

Két részletben lett levadászva:
- az első pontot még 2010. április 25-én találtuk meg, de akkor sajnos a fáradtság (kislányom sajnos már teljes ki volt purcanva) eltántorított minket
- a második pontot pedig 5 hónappal az első pont levadászása után a mai napon gyűjtöttük be

Érdemes volt visszajönni, nagyon szép idő volt ma!

 
zsebeszter 2010.09.19 12:10 - Megtaláltam
Kisnyuszitúránkon fogtuk a ládákat. Én még sosem jöttem fel erről az oldalról, de csodás az út az Ezüst-kevély felől. Köszi a rejtést.

sittesreg 2010.08.27 13:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
1. ládám, köszönöm!

 
bárányok 2010.08.22 17:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.40
Köszönjük.

LTA 2010.08.14 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.66
Mai túránk második állomása. Nem semmi teljesítmény volt a hőségben felmászni a Kevélyekre. Tetszett a rejtés, különleges a hegy, gyönyörű a kilátás.

Geri89 2010.08.11 11:26 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.30
Levadászva! Pilisi túra keretein belül Metrós barátaimmal. Gyönyörű a hely, a kilátás a szikláról. Köszönjük a rejtést.
Üdv
Geri89

Szabó Család 2010.08.10 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.96
Nagyon kellemes,igaz elég hosszú kirándulás, de az út jól járható, és több helyről is nagyon szép a kilátás. A leírás és a koordináták mindkét helyen pontosak. Nekünk az is szimpatikus hogy két pontos. Rengeteg gyíkot láttunk, némelyek a köveken napozott. Érik a vadmálna, nagyon finom. Köszönjük. Nagyon tettszett minden. Egyik kedvenc ládánk lett.

LionElJonson 2010.08.09 13:02 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.85
Az első multiládám!

Egyszer már ennek is (akárcsak a GCAGI-nak) nekifutottam. Pontosan az első állomásnál merült le a GPS-em, így végül nem lett meg; de másodjára, kellő mennyiségű tartalék elemmel felszerelkezve már sikerült.
Nagyon tetszett egyaránt az első és az utolsó pont is!
Az első pontnál kisebb problémába ütköztem, mert nálam átvolt állítva a koordinátarendszer a GPS-ben a magyarországi vetületre, de sikerült visszaállítanom.
A hegygerincet egyszer már végigjártuk, így a keletre fekvő utakon barangoltunk egy részen. Arrafele nincs kilátás, de az a rész is nagyon szép, telis-tele rengetegféle gombával, és hatalmas mohatakarókkal!
A célhoz érvén meggyőződhettem róla, hogy sikerült jól bekalibrálnom a barométert a GPS-emben, mert méterre pontosan ugyanazokat a magasságértékeket kaptam, mint ami az ott lévő táblán szerepelt.
A ládika is meglett végül. Logoltam, majd továbbindultunk a Mackó-barlang felé.

Köszönöm a rejtést!

Kilátás a Nagy-Kevélyről 
siemens 2010.08.01 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.18
Tökéletes leírás. Könnyen rátaláltunk a rejtekre. Előbb megnéztük a "Reuma kunyhót", majd irány tovább a Nagy-Kevélyre. Mi is láttunk ilyen nagyméretű gyíkokat sütkérezni. Biciklis?? Lovassal találkoztunk közvetlenül (100-200 m-re) a csúcs alatt. Élvezte a ló.... látszott rajta. :-) Néhol szép panoráma. Köszönjük.

Famágus 2010.07.30 17:10 - Megtaláltam
Nagyon király volt ez a kirándulás.. gyönyörű, és igazi sikerélmény.. fantasztikus kilátás.. köszönjük.. minden könnyen meglett..
Lefelé jövet, de még a nagy csúcs alatt, furcsa hangokra lettünk figyelmesek.. szembejött!! velünk egy bicikli.. mit jött?! repesztett!! felfelé, a keskeny ösvényen majdnem elgázolta Oldfoxot. aki még ilyen biciklit nem látott.. pedig ért a bringákhoz.. aztán még egyszer találkoztunk, lefelé jövet utólért bennünket.. száguldva.. hihetetlen volt.. Még találkoztunk egy kis csapattal, akik tekertek felfelé, hagyományos, egyszerűbb biciklikkel, de ők nem készültek feltekerni a csúcsig. Alighanem nem is tudtak volna :-)

 
Hadralka 2010.07.30 17:10 - Megtaláltam
...megtaláltuk!!

oldfox 2010.07.30 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.75
...megtaláltuk, Famágussal és Hadralkával.

Hegyo 2010.07.13 15:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.26
Munka utáni séta Pilisborosjenőről.

tivi2007 2010.07.10 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.26
Ok.

Áron 2010.07.02 09:34 - Megtaláltam
A kilátás nagyon jó a rejtés is. Ez a láda tetszett a legjobban a maiak közül.

kiskutya02 2010.06.05 13:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
A kilátás a palacknál valami fantasztikus.
Ügyes a rejtés.

Crox 2010.06.05 13:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
Osztálykirándulásunk 2. ládája. Végre süt a nap.

Lonka 2010.05.30 00:00 - Megtaláltam
jó volt kiszabadulni :)

Viharosi27 2010.05.29 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.

fodor8peter 2010.05.28 12:04 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.13
Csak ezt a Papp Ferenc-barlangot nem találom soha (amit a térkép jelöl)!

igilight 2010.05.23 16:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.15
A rengeteg szúnyog és bogár ami gondolom az utóbbi napok esőzéseinek köszönhető kicsit elvett a túra öröméből, de még így is fantasztikus volt.
Köszönjük a rejtést!

sinus90 2010.05.11 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.60
2006.07.02 Sanyi, Zsú, Marci, Petyó, Eszter /Mackka/, Laci /LSaci/ és én 2 autóval indultunk útnak. Mondták kirándulunk egyet, együtt. Aztán kiderült a Kevélyekhez megyünk és megmutatják nekünk a ládakeresést. Az autókkal a piros sávnál megálltunk, majd az ifjak tanácskozása után még feljebb mentünk egy kicsit, onnan gyalog indultunk tovább. Első pihenő a kőbányánál volt. Megkerestük a pillét, bepötyögték a kis izébe a számokat, aztán mint a vadlibák úgy húztak felfelé a láda irányába. A kilátásnál ettünk, majd keresésbe indultunk. Kicsit nehezen lett meg a láda, de megvolt életünk első ládája LSacival. Sosem jelentkeztünk be vele. Innen a Mackó barlanghoz mentünk, de nem másztunk fel az emeletre, csak az ifjakat néztük mit csinálnak. Ez a láda sincs a mai napig sem bejelentve. Majd vissza tértünk a jó kis kellemes séta után az autókhoz. Hát így kezdődött...

Eljött az ideje, hogy újra itt járjak. Úgy döntöttem ez legyen 400. megtalálásom. Ezzel is emlékezve az elsőre és LSacira.

Ürömön szálltunk le Bóklásszal a Kert utcai megállóban. Épp csak kicsit mentünk előre és fel nyíl egyenesen a hegynek. Amikor elértük a szőlők kerítését, balra tartottunk a kissé sáros földúton a nagykapuig. Onnan a piros T /tanösvény/-re tértünk, amelyen egészen a kőbányához jutottunk. Onnan már ismerős volt a terep. A pille környékén elveszelytődött a túrabotom gumi vége /ha valaki megtalálná örülnék neki/, amit csak a ládánál vettem észre. /Addig csak a hátizsákhoz volt kötve./ A vissza út is nagyon romantikus volt, mivel vissza mentünk a piros kockához és azon ereszkedtünk le Pilisborosjenőre.
Mind a tanösvényt, mind a piros kockát jó szívvel ajánlom mindenkinek, de nem vizes időben!

2006-ban a kőbányánálLaci első pilléje
Első láda, amit a kezembe fogtam..A tanösvény
Kőbánya ... maAz egri vár...
kilátóhely
kedvenc fűszeremegykor volt kilátó...
lefelé a piros kockán...Ott jártunk
Pilisborosjenő 
gyusz_58 2010.05.09 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.28
Nagyon hosszú, de kellemes séta. És a vége előtt a táj, gyönyörű!
Titi találta meg mindkét ládát, 7 éves:)
Persze 1 dologra rájöttünk. A GPS iránytűje tök jó, de ne kövesd! Mi követtük, át is másztunk a sziklákon a bánya után. Mit mondjak, kalandos volt.:)
1 sérülés, 2 "rossz" lábú és sok káromkodás:)

Köszi a rejtést

zsbenko 2010.05.09 11:58 - Megtaláltam
Szerencsére a napsütésben szemlélhettem, ahogy Budapesten esik az eső. Nagyon szép a kilátás.

Mirtt 2010.05.08 08:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.90
Teljesítménytúra keretében 2/4

Palazsu 2010.04.24 13:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.72
PAZAR!!!!! Cachefinder 200. és Levin 800. megtalálása. Gratulálok nekik!

CacheFinder 2010.04.24 13:36 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.30
Egy jól sikerült túra első állomása volt ez a pont.
Solymáron dolgozom, nap mint nap rálátok a Nagy Kevélyre.
Most sikerült fel is jutnom a csúcsára.
Túratársaink (Remélem nem hagyok ki senkit...): Palazsu, Levin, APEXSEK, LaySoft, Lay Tibi, Joshi, Yada, Trenk és Kengi.
Nagyon szép volt a kilátás, emlékezetes marad a hely számomra.
Többek között azért is mert ez a pont volt Levin 800. és CacheFinder 200 megtalálása!
Köszönjük a rejtést!

Panoráma.Csapat a csúcson.
Csak meg lett a ládika.Ott a kéccáz!
Mennyi az annyi?! 
Levin 2010.04.24 13:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.90
Még kesser pályafutásom elején nem tudom már melyik láda logjai között olvastam Freddy-től, az akkori csúcskessertől egy beszámolójában, hogy "az autóban több mint ezer megtalálás utazott".
Ez elég nagy hatással volt rám és most talán én is elmondhatok valami hasonlót. Igaz mi busszal és hévvel utaztunk, továbbá az eltelt közel öt év és az egyre szaporodó ládák fényében ez már nem akkora "teljesítmény" de akkor is jó érzés. A jeles eseményt sörrel, pálinkával és pezsgővel ünnepeltük, de azért végigjártuk jártuk az aznapra kitűzött távot.
A hely és a láda rejteke egyébként nagyon jó és szép időt is sikerült kifognunk. Egészen érdekes perspektívából lehet innen látni Budapestet.

Apexsek 2010.04.24 00:00 - Egyéb
Kis csapatunk első ládája.
Szorgosan haladunk tovább, a tűző napon.
:-)))))))

Gyalogos_kupa: 19,4km

LaySoft 2010.04.24 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.14
Az Ürömről Pomázra tartó túránk első ládája.

Balli 2010.04.17 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.77
Végre a jó idő most hétvégére esett, így lehetőségünk volt kimozdulni egy hosszab kirándulás erejéig. Célpontnak egy multit kerestünk Budapest környékén így esett erre a választás. Nem kellett csalódnunk, mert itt a Pilisben a Spartacus-ösvény mellett most is egy remekül megszerkesztett kellemes kis multi-sétaban volt részünk.
Utunk során minden neszre odafigyeltünk hátha látjuk majd mi is a ritka Zöld gyíkot, de végül csak egy-két barna gyíkkal találkoztunk. Az egyik gyík még bújócskát is játszott velünk, végül csak sikerült lencsevégre kapnunk:)
Nagyon tetszett az útvonal a végládáig, változatos volt a táj sok szép növénnnyel és kilátási lehetőséggel. Viszonylag sok kirándulóval találkoztunk hála a jó időnek, sőt sokan kerékpárral láttak neki a túrának. Sajnos már-már néha túlzsúfolt is volt az útvonal ami elvette az "egyedül a természetben messze a civilizációtól" való életérzést.
Kötelező láda, reméljük sok hasonlóan jó túrában lesz még részünk
Köszönjük
Csilla&Balázs

Zöld gyíkEgy kis pihenés
ÚtközbenÚtban a láda felé
Moha fotózásVirágok
A célnálPanoráma
Láp Lidérce 2010.04.11 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.73
Szép tavaszi virágokat is láttunk.. Fürtös gyöngyike, ibolya, tavaszi hérics, volt némi odvas keltike is:)

Ebinek hiába mondtam, hogy kb. 600 méter a láda, valamit gyaníthatott, mert nem volt hajlandó tovább jönni velem (amúgy nincs cukorból, de 4 hónap betegállomány erőnlétileg punnyadtra vágja az ember lányát, főleg, ha már nem huszonéves. Meg nem is harmincon, sőt..)

Szóval a ládától 600 méternyire letámasztottam, majd kb. másfél óra múlva kerültem elő, amit kissé zokon vett, de hát minden nem lehet egyszerre.

Hazafelé menet mindegyre azon gondolkodtunk, hogy miféle válogatott finomságokat vásárolunk, s majd azok módszeres elfogyasztása kíséretében szórakozunk majd a választási műsoron.

Kajavásárlás megtörtént, nyakára is hágtunk, de az ismert okok miatt a választási műsoron való szórakozás elmaradt:( Ezért nem is kevéssé voltam nyűgös. De azért az "előre a medve bőrére" c. programpont alatt fogyott némi jéghideg buborékos nedű...

TovábbindulunkA felhők csak keringenek - utóbb egy kb. két perces szemerkélést elkaptunk
Fordított verzióbanKapaszkodnak
Sokan vagyunkTavaszi pasztel színvilág
Már a pirosonKilátás
Felhő pajtás csak nem adja felHa én elázok, az nem baj, de Ebi morcos lesz lenn
MegúsztukZászló, már visszafelé
LelátásVirágszőnyeg
atipapa 2010.04.11 15:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.30
Köszönöm Nagy élmény volt!

 
waldegard 2010.04.04 17:23 - Megtaláltam
Remek környék!

usakal 2010.04.03 17:37 - Megtaláltam
Gyalogos kupa: 27,6 km Nanukkal.

alecar 2010.04.03 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.24
Klassz a kilátás. A túra két (ürömi és pilisborosjenői) tanösvényt is érint. Köszi.

-Mike- 2010.03.28 15:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.25
Sétáltatós láda volt, mert a hegy felől érkeztünk, nem a település felől. De nem bántuk meg mert nagyon kellemes idő lett, napsütéssel, jó levegővel. Sokan kirándultak ma, gyerekekkel, kutyusokkal, biciklivel. Szóval jó nap volt, az elsővel és az ezredikkel, meg a várral, hú sorolhatnám!

Egyfajta kilátás... 
loco001 2010.03.28 14:30 - Megtaláltam
Krisztával és -Mike- al megtaláltuk.
Lent a völgyben elég rendesen fújt a szél, itt fent meg alig.
Szép a kilátás , aki nem hiszi, járjon utána :-)

Bernáth 2010.03.28 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.36
A jó időben végre lehetett egy kicsit túrázni, erre a GCNaKe tökéletes alkalmat biztosított. Nemrég az egri vár másolatánál voltunk, most szemből és felülről is megnézhettük a várat. Sok biciklit és kutyát láttunk, továbbá kedves barátainkkal is összefutottunk, akik szintén erre kirándultak. A GCUROM-höz mentünk tovább.

Boros Jenő, született 1823-banGabi a bánya peremén
A bánya Gabi nélkülKilátás a szikláról
Zsófi szerint ez a kilátó a mókusoknak valóAlkalmi kiránduló társunk
Kőből jó az ellátás 
Mr Bean 2010.03.13 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.96
Hoban!

Hegymeg 2010.03.13 10:03 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.25
A Márciusi Emléktúrán, 10 cm-es hóban jártunk erre. Nagyon jó hely, szép a kilátás.
Köszönjük a rejtést!
Hajni, Panni, Gyuri

Az első pont közelébenKilátás a hegytetőről
Kilátás a hegytetőrőlFújt a szél!
rudolfis 2010.03.13 07:58 - Megtaláltam
Márciusi emléktúra 48 tt közben.Gyalogos kupa 44.6km.

kegabor 2010.03.13 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.88
Meglett! :)

Vízicsiga 2010.02.28 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.51
Tavaly (az elveszett 1. pont miatt) nem sikerült megtalálni ezt a ládát, de most gyorsan meglett.
Köszönjük a rejtőnek ezt a szép kirándulást!

Istyu 2010.02.07 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.91
Kellemes kis séta volt, végre egy jó kis méretes hóban. Meglepően nagy forgalom volt a Kevélyeken, úgy látszik sokakat csalogatott egy kis tüdőtágításra a kissé télies, de kellemes időjárás. Sajnos fotózásra nem volt igazán alkalmas az időjárás, de azért szorgalmasan kattintgattam a masinát (ha már magammal cipeltem).

Köszönöm a lehetőséget!

harzol 2010.01.23 12:20 - Megtaláltam
Itt még nekem is jólesett. (nagyjából)

gy 2010.01.23 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.83
Immár szokásos szombati ládagyűjtő kocogásunk keretében. Ritka szép így behavazva. Nem kis meglepetésünkre még ismerős arcokkal is összefutottunk.
Részletek lentebb Furkónál.

 
furko 2010.01.23 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 4.33 súly: 2.76
Szombati ládagyűjtő futás. Az útvonal: GCKL2 - GCNaKe - GCBRUM - GCeger - GC1000 - GCGER - GChars - GCTUND

Ez volt a második láda... sima liba!

furko, harzol és gy

 
Janisoft 2010.01.17 16:32 - Megtaláltam
Szep hely

segoy 2010.01.16 12:30 - Megtaláltam
!

Dzsozy 2010.01.02 08:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.82
Új év köszöntő túra keretében, egyedül sétáltan fönt. Az ajánlott parkolóhelytől indultam, a sorompónál tettem le az autót. Kellemes kis séta volt a jó időben. A kilátást erősen korlátozta a köd, viszont az is nagyon szép volt.

Köszönjük a rejtést!

Piroskaa1 2009.12.26 12:51 - Megtaláltam
Közös találat Dr.Lada és Blue Mali társaságában. Megünnepeltük Blue Mali 500.ládamegtalálását, még pezsgőt is ittunk. Pezsgőivás után Blue Mali eléggé mosolygott, de az egyenes út továbbra is egyenes maradt:) Gratulálunk neki az 500-ik ládához! Sajnos Dr.Lada csak gyerekpezsgőt ihatott, még szükségünk volt a vezetési tudására, hogy hazajussunk:)

Blue Mali 2009.12.26 12:51 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.70
500.megtalalasom.1ev.alatt [wapon beküldött szöveg]

Hol is kezdjem? Szokásossal:)

Köszi a rejtést.
Piroskaa1, és Dr.Lada barátommal kerestük fel ezt a ládikát, mely nekem 500.láda lett!

Úgy kezdődik a történet, hogy én az igazi turistáskodásomat itt kezdtem még 1996-ban 12 évesen, így jött az ötlet, hogy ez legyen az 500.ládamegtalálásom.

1 éve én is itt voltam amikor még hivatalosan nem is kesserkedtem.
Akkor is azért jöttem, mert minden évben eljövök az évfordulóra, mert az még nem derült ki, de én 96-ban ezen a napon látogattam el a Kevély-hegyre. Szóval tavaly Dr.Lada, és Gábor75 barátommal jöttünk erre, de akkor Csobánka felől, így nem volt esélyünk megtalálni a ládát, még rejtői segítség ellenére sem, mert a rejtő azt mondta a telefonban, hogy mi csak el akarjuk lopni a ládát, így nem árul el semmit!
Szerencsémre, mert így hagyott egy pontot idénre nekem.

Szóval 1 év alatt sikerült 500 ládát bezsebelnem, hol kemény munkával, hol egyszerűbben. Sok kalandban volt részem, s ezek javarésze Dr.Lada barátommal teljesült, de meg kell említenem a többi barátomat is akiknek nagyon sokat köszönhetek, ők pedig Istyu, Gábor75.

Szeretném jövőre is folytatni a kesserkedést, és hozzájárulni a geocaching.hu munkájához, illetve szórakoztatásához.

Köszönöm ezt a fantasztikus évet, lehetőséget!

Kellemes Karácsonyt mindenkinek!

Aki a zászlót kitűzte :)Tetőn!
Toll elő-logolás kezdődikEl is készült a log
Pezsgővel ünnepelésKoccintás a barátokkal
Viktor&Detti 2009.12.25 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.16
Megvan.
Szép napos időm volt, bár nem is biztos, hogy normális az ilyen meleg karácsonykor.

Lastyák Árpád 2009.12.05 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.20
Ma a kilátás 10m-en belül volt, ezért máskor is elsétálünk arra.

Apamókus 2009.12.05 13:50 - Megtaláltam
Bár az orrunkig se láttunk, és ezért a kilátást nem élvezhettük, de jó volt sétálni egy nagyot a télre készülődő erdőben.
Köszönjük a rejtést!

stendhal 2009.11.30 10:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.88
Nagyon szép volt végig a kilátás, még a nap is kisütött.
Köszi a rejtést!
Stendhal

sirgalahad 2009.11.21 07:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.16
Nem jó az, ha nagy kevélyen
Átgázolsz a Nagy-Kevélyen
Ne hidd, hogy egy ürge kerget
Tisztelettel üld e nyerget

bano.k 2009.11.15 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.00
Kicsit bizonytalankodva indultunk, hiszen az ég nem sok jóval kecsegtetett. Mire a kiindulóponthoz értünk szép idő lett és egy fantasztikusat kirándultunk.
Köszönjük a rejtést.
Jó túrázást mindenkinek!
U.i.: Az "elefántcsapást" megpróbáltam avar sepréssel és fadarabok széthajigálásával kevésbé feltünően otthagyni. Több-kevesebb sikerrel.

Ruttkay 2009.11.14 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.75
Ködszúrkáló túra!

mapet50 2009.11.07 10:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.64
Intersport 29 túra a láda mellett vezetett el, úgyhogy nem lehetett kihagyni. Reggel még párás volt az idő, kicsit később már élvezni lehetett a kilátást.

kompaktor 2009.10.31 08:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.31
A Piros 35 teljesítménytúrán találtam meg a ládát. Felfelé a hegycsúcsra végig szép a környezet, a tetőn pedig remek a kilátás (bár ottjártamkor éppen eléggé párás volt az idő)! Tetszett a környék és a rejtés is.

Tikis 2009.10.21 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.50
Nagyon tetszett a tura, csodas a kilatas a tetorol.Azert jo, hogy nem munka utan indultam neki :)

Ulci 2009.10.18 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.24
4:1. A ma délutáni kutyasétáltatás célpontja lett a Nagy Kevély, a Mackó-barlang, az ezredik és az első geoláda.
Jó kis kirándulás volt. A dombon (vagy hegyen...) még nyomokban hót is találtunk.
A kilátás csodás, a rejtés sem rossz. :-)

Bagira 2009.10.09 15:00 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

pingvingps 2009.10.03 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.70
Tetszett a rejtes, no meg a tura is!

vzsozso 2009.10.03 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.11
Mariannal, Esztivel és Ádámmal. Kipipálva.

A kilátás gyönyörű és a tanösvény állomásai is ügyesen lettek kijelölve.

szentkereszty 2009.09.29 16:42 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 3.40
Megkeresendett.

 
drifter 2009.09.27 16:26 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.04
Megtaláltam, köszi!

ikrekek 2009.09.27 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.64
Köszönjük a rejtést.

csabi1955 2009.09.27 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.48
GCAGI -tól és vissza megjárva már kissé fárasztó volt.

3D 2009.09.26 16:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.76
Megtaláltam

farkasék 2009.09.26 14:33 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

R-Gyu 2009.09.26 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.25
Az ajánlott parkolóból indultunk. Majdnem beálltunk a földútra, de láttuk, hogy ott egy lakókocsi parkol, így hát máshová álltunk. Mikor indultunk fel a hegyre, akkor vettük észre, hogy a lakókocsi "lakója" jön ki fürdőruhában! és áll ki az út mellé. Meglepődött volna ha beparkolunk, hiszen oda a kuncsaftjai álltak!
A túránk ettől függetlenül jól sikerült, felkerestük a GCNaKe és GCBRUM ládákat. A Nagy Kevély hegyen sokan voltak, iskolások, fényképészek, kirándulók. Kerestünk egy kevésbé forgalmas sziklát, távcsöveztünk, napoztunk, almáztunk.
Nap végére garantált volt az elfáradás, nem a túrahossz, (11,5 km) inkább a szintek miatt.

Egri vár másolata 
damageinc 2009.09.20 15:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.96
A GCAGI után sétáltunk fel a Nagy-Kevélyen át a Kis-Kevélyre, és közben ezt a ládát is útba ejtettük. Gyönyörű a kilátás a környékről, sokan voltak kint élvezni a panorámát és a szeptemberi napsütést ezen a vasárnapon is. Érdekes volt látni, hogy ekkora ládát is lehet rejteni, a tartalma kellemes meglepetés volt, bár szokás szerint nem cseréltünk semmit. Köszönjük a rejtést!

Loggolás a ládánál 
Robika 2009.09.20 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
Megtaláltam, logoltam a füzetbe, a jelszót felirtam egy papírra, de nem találom... :-)
A mellékelt képek alapján kérem a megtalálásom elfogadását.

u.i. 2009 09 21 Meglett a jelszó, töröljem a logot és újra felvegyem?

u.u.i. 2009 09 22 Töröltem, majd már jelszóval újra "megtaláltam"

Azt hiszem, mostantól minden jelszót inkább lefényképezek... :-)

Chubby 2009.09.20 11:00 - Egyéb
BME túrakörrel újra. [wapon beküldött szöveg]

videotom 2009.09.19 15:23 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Kis csapatunk sikeresen felmászott a hegyre a négy évestől a ... évesig. Megérte.

Berti 2009.09.19 15:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.71
Apával (Lilo11) és barátaival közösen

Lilo11 2009.09.19 15:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.08
Pilisi baráti közös kessingtúra 3. állomás.

GCeger után egy húzósabb "séta" következett de abszolút megérte a csodás kilátás miatt!

Tovább GCUROM

A láda ott van fenn...Kéktúra pecsét
A kis csapat megpihen túl a félútonKilátás
A kincs! 
NZs 2009.09.19 15:23 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.70
Jubileumi kesingtúra barátokkal 5/3.
Az Egri vár másolatától (GCEGER) jöttünk, először röviden a Kék kerékpár jelzésen, majd a Kék sáv-on, végül a Piros sáv-on. Ez úgy volt lehetséges, hogy az egyik korábbi log fotóján látható a láda koordinátája, ezért - tekintettel a velünk túrázó picurra, valamint az ajánlott "parkoló" körüli problémára - ezúttal kivételesen megelégedtünk a láda (és a csúcs) megkeresésével. Így lett a multiból - számunkra - hagyományos láda.
A felfelé vezető út néhol kicsit kaptatós volt, de a tuhu térképen látható szintvonalak alapján nehezebbre számítottam. Nem vészes egyáltalán. A láda megtalálása után hárman felfedeztük a valódi "kincset" is, amiért érdemes ide feljönni - lásd a fotókat... Sajnos a többiek logolás után visszaindultak, így nekik csak a megörökített kétdimenziós látvány és a mi elbeszélésünk jutott...
Látvány szempontjából mai napunk legszebbje volt ez a cache, örülök, hogy beiktattuk a programba. Visszaúton még felmásztunk a Nagy-Kevélyi kőfülkéhez is, érdekes kis barlang.
A várhoz visszaérve rendeztük sorainkat, a kettészakadt csapat újra egyesült, majd elindultunk vissza az autókhoz. Pilisborosjenőn át Ürömre gurultunk, ahol az Ürömi séta (GCUROM) jelenleg "üzemelő" két virtuális pontját néztük meg.
NZs & KáVé & EnZo & Mia - és a többiek.

oda megyünk fel...pihenő út közben
visszatekintünk a várraa kicsi lány a nagy ládával... :-)
logoljak?egy szép helyi lakos
ugyanő, közelebb is engedetthát ezért érdemes ide feljönni - avagy a valódi kincs...
Budapest, a Parlament is látszik innen (csak sajnos erős a pára)Tom és Okina a Nagy-Kevélyi kőfülkében
Tom vigyáz magára! ;-)viszontagságos az út lefelé...
csg69 2009.09.12 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.55
Megvan :)

Gabó és Zoli 2009.09.12 13:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.93
Egyszer már nekifutottunk régebben, de a Kőbányánál Bálint fiam elfáradt és ránkesteledett, így elhalasztottuk a túrát. Ma kettesben indultunk Zolival és jócskán elfáradtunk a végére. A mesés kilátás a jutalma azoknak, akik megmásszák a "Kevélyeket". A Nagy-Kevélynél éppen Hegymászó Triatlon-t tartottak. Gabó & Zoli

evivagyok 2009.09.12 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.52
Egyik legkellemesebb kirandulas, parommal, Sophie kutyaval. Koszi a rejtest.

lricsi 2009.08.30 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.25
Ki kellett szökni kicsit a városból, sétáltunk egy jót.

Discover 2009.08.30 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.42
Szép új bakancsom felavató túrája. Kellemes időben, gyönyörű helyeken és kényelmes bakiban. Mindent összevetve, a foglalkozás elérte a célját.
Köszönöm a rejtést.

Kory 2009.08.25 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.12
Véleményünk a pontozásban benne van. Jártunk már néhány szép és érdekes helyen, de ettől "gerinctúrától" Mártika teljesen paff lett!
Köszönjük a rejtők erőfeszítéseit, mindenkinek jó ládászást!
Mártika & Kory

Szemű 2009.08.21 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.70
Gyönyörű hely.
A megadott parkolóhelynél, a sorompónál a helyi lakó elmondta, hogy a kapuja melletti rész (ahol látszólag az út kiszélesedik) az ő telkéhéz tartozik, magánterület, és megkért, hogy szíveskedjek máshol megállni. Talán érdemes lenne jobb parkolóhelyet keresni.

lacsz 2009.08.16 15:54 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.49
Szép időben, nagyon kellemes túra. A kilátás gyönyörű.

bambasanad 2009.08.10 12:45 - Megtaláltam
Régi kedvenc túra célpontomra hozott el ez a láda ismét.
Jó volt emlékezni a régi kirándulásokra.

begeba 2009.08.09 18:00 - Megtaláltam
Pénteken találtam meg, ELŐSZÖR. Aztán mire hazaértem el is felejtettem a jelszót. Aludtam rá egyet, hátha reggelre eszembe jut. De nem jutott. Ugyhogy a vasárnapi "edzéstervben" újra szerepelt a kevély orom. Hogy egy kicsit nehezítsünk a dolgon, ezúttal toronyiránt vettem az irányt. Nem volt fárasztóbb, viszont nagyon gyors. Jelszó memorizálás - csak azért sem írtam fel - aztán sprint vissza a C1-hez. Talán belefér az estébe a közeli 1000-es.

PEx2 2009.08.07 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.75
Egy kis "laza" sétálás Urbanj-vel.

 
urbanj 2009.08.07 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.40
Péntek délutáni gyűjtögetés PEx2-vel.

kistenyer 2009.08.05 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk mindkettőt, köszönjük. Aztán komolyan esett, de nem baj :)

[Jóváhagyta: MikiCache, 2009.08.08 17:57]

Brekk Brigád 2009.07.18 11:26 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.12
A Piros T jelzésen közelítettük meg Üröm felöl. Kellemes séta, helyenként kaptatók és a végén gyönyörű kilátás.
Köszönjük a rejtést!

 
GaMaNi 2009.06.27 13:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.85
Szép túra volt.
Köszönjük a rejtést.

TenG and Barbye 2009.06.16 19:51 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.34
Bringázás közben lett meg a Kevélyen, kétszeri csúcsmászással, fárasztó volt de megérte. Köszi a rejtést!

dzoli1 2009.06.13 18:00 - Megtaláltam
Szép időben, kutyákkal. :)

zred 2009.06.13 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.99
Kellemes szombati túra közben kerestem fel Eszterrel és Rezával

mape72 2009.06.13 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.29
Az ajánlott parkolóból indultunk a szép de szeles időben. A csúcson a kilátás nagyon szép még a Mátrát is tisztán láttuk. A ládánál együtt logoltunk zred-del. Jó sikerült túra volt főleg azért mert a Bálint fiam is végigsétálta. /2,6 éves/

ergyd 2009.06.06 12:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.46
Megtaláltuk.

SzantoA 2009.05.30 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
Sajnos a múlt héten nem tudtam részt venni a Kinizsi 40-en. Ezen a hétvégén bepótoltam. Természetesen a túra közeli ládákat is felkerestem. A palack és a láda is könnyen meglett. Remek erdei multi. Köszönöm a rejtést.

 
Bugár-orienteering 2009.05.24 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.69
Kevély-túra 1.találata
Véletlen holnapi dátumot írtam a füzetbe.

Hepur 2009.05.23 09:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.93
Kinizsi 40-es túra során kerestük fel a nap első ládáját. Szerencsére a második pont is a nyomvonalra esett, így belefért a felkeresése az időnkbe. Könnyű találat volt, a kesser ösvény árulkodott.

peterpan 2009.05.17 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.93
Bakonyi-féle évi rendes kirándulás powered by Paksi Atom :)
Szóval egy nagyon kedves és most már ismétlődő meghívásra érkeztem Pilisborosjenőre. Némi napkollektor troubleshooting és vezérlőkopúter hekkeléssel melegítettünk, amíg gyülekeztek a vendégek. Miután összeállt az igen népes, és színes társaság, felsétáltunk a hegy tetejére.
Nos a házigazdák szinte hazajárnak ide, ezért ezúttal eltekintettünk az első pont meglátogatásától (és most hagyjuk figyelmen kívül játékostársunk leleplező logfotóját...).
Igen jó kilátásunk volt, a Pilis, Börzsöny, Buda környéki hegyekre épp csak egy pillantást vetettünk, mert a Mátra és a Bükk is látható volt.
A ládát ez alkalommal hárman kerestük meg. A magunkal hozott ajándékokon kívül a kedvenc tollam is a ládában maradt ami a kessernadrágom tartozéka volt ezidáig.
A hegyen pár hete sokállomásos tanösvényt készítettek számos ismertetőtáblával, amin a környék nevezetességeinek GPS koordinátáit is feltüntették.
Innen visszatérve elkészítettük a nyársrahúzott hagymás szalonnás falatokon rágódtunk ki-ki ízlésének és éhségének megfelelően elszenesítve őket.
Szinte még le se ment a nap, amikor a csapat amatőr csillagászai, programozó-matematikus-informatikus szakos hallgatója és egy igazgatóhelyettesassszony társaságában kivonultunk egy borzasztó méretű reflektor távcsőben mélyégojjektumokat észlelni. Hihetetlen dolgokat tudnak ezek az égturkászok! Még épp csak lement a nap és frankón nem volt még egy csillag, izé bolygó sem a égen, amikor már ki tudták szúrni a Szaturnuszt, ráadásul szabadszemmel. Számukra mi sem természetesebb, hogy 187 fokos irányban 50 fok magasan kell keresni, és lám tényleg ott is volt. Én meg csak bámultam az okullárba, számoltam a holdakat és néztem az egészen vékony csíkban látszódó gyűrűket. Aztán jöttek a különböző Messier számozott ojjektumok, gömbhalmaz, spirálgalaxis, még fánkot is láttam!
Ezeket láttuk:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Messier_3
http://hu.wikipedia.org/wiki/Messier_44
http://hu.wikipedia.org/wiki/Messier_81 http://hu.wikipedia.org/wiki/Messier_82
http://hu.wikipedia.org/wiki/Messier_51
http://hu.wikipedia.org/wiki/Messier_63
http://hu.wikipedia.org/wiki/Messier_108
http://hu.wikipedia.org/wiki/Messier_97
http://hu.wikipedia.org/wiki/Messier_57
http://hu.wikipedia.org/wiki/Messier_13

Star Trek behind the sceneIndulás
Ilyen hirdetés láttán egy porszívóügynök sem lenne meglepő az erdőben ...A tesók is megtalálták
Új tanösvényÜde, friss száj, lehellet. Naponta igyon Kecsketejet!
Ádám divatját követveIde érkeztünk
Flórián vigyáz 
gigibetta 2009.05.09 13:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.59
Hihetetlen magasra kellett mászni kb 28 fokban, de a látványért megérte. Gratulal az elrejtőnek.

A barlnagbanRettegés foka :)
A CsúcsonNyuyzó-muszóval
lasipeti 2009.05.09 13:52 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.96
Nagyon meredek volt, elfáradtunk, de megérte felmenni.

BarlangnálA tetőn
arpi1970 2009.05.02 13:26 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.40
Az első pont körül egy kiránduló családra bukkantam. Már gyanítottam pár méterről a palack helyét de tőle három méterre leültem és néztem ki a fejemből :-). Vártam, hogy a család tovább álljon. Egyszer csak jött a papa a kislányával és mondja neki, hogy milyen jó kis rejtekhely ez a környék. Lehet, hogy ők is kesserek voltak és segíteni akartak? GPS-t nem láttam náluk, de az én kezemben feltűnően ott volt.

A második pont nagyon szép, és nagyon fárasztó - már ha vagy olyan elvetemült, hogy toronyiránt támadsz... :-)

EmMarci 2009.05.02 13:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

zoo_lee+Edit 2009.05.02 12:06 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.18
Múlt vasárnap az első pont, ma a második. Szintén bringával. :)

Acageo 2009.05.01 18:05 - Egyéb
Miután a "Fiatal spanyol festők nyomában Békásmegyeren" c. délutáni program sikertelenül végződött, már csak a multi 1.állomására maradt időm. Maga a rejtés kifejezetten könnyű, kezdőknek való, viszont a tágabb környezetet (a kőbányát) igencsak veszélyesnek ítéltem, különösen gyerekekkel, a sok váratlan letörés és az apró, csúszós kőtörmelék miatt. Utólag tapasztalom, hogy tulajdonképp teljesen feleslegesen kerestem meg ezt a pontot, mivel "jana.hu" kessertárs volt szíves olyan fotót feltenni a ládáról, amelyen tisztán olvashatóak a koordináták...:(
Kár, hogy a feltöltésre kerülő fotók nem esnek át egy hivatalos szűrésen!

Psyfusioncuki 2009.05.01 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.36
Mindent megér a kilátás innen!

R.Guszty 2009.05.01 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.63
Szép táj, jó kis kaptató. Merérte felmászni. Innen indultam tovább a Mackó-Barlanghoz.

zoo_lee+Edit 2009.04.26 16:12 - Egyéb
GCOSZI-tól a Piros sáv -on bringával. Sajnos csak a ládánál vettem észre, hogy multiról van szó és már nem akartam visszamenni.
De már megvan a koo. és legközelebb meglesz a láda is. :)

Bob&Bobek 2009.04.26 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.08
Régóta hívogatott minket ez a két kevély hegy...
Itt volt az alkalom, kis kihagyás után éppen jó felvezető kirándulás lesz gondoltuk.
Nem csalódtunk! Szép kilátás öt láda, kellemes idő!
(mindkét pont rendben volt)

Köszönjük a rejtést!

jana.hu 2009.04.25 14:54 - Megtaláltam
köszi:) [wapon beküldött szöveg]

 
Csako1 2009.04.25 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.78
Köszönjük a túrát és a rejtést, klasz volt!

NitiZoli 2009.04.19 00:00 - Megtaláltam
Sajnos a mikro híján nem találtuk a ládát, de a rejtő megígérte, hogy fényképek alapján elfogadja a találatot. Ezt előre is köszönjük szépen! Természetesen jobban örültünk volna koordinátáknak, mert nagyon szerettük megkeresni a ládát, de erre éppen nem volt lehetőség.
A túra viszont így is maximálisan megérte a ráfordított időt, energiát. Az eleje és a vége kicsit jobban megdolgoztatta a tüdőnket, izmainkat, stb, de semmi komoly megerőltetésben nem volt részünk. Magyarul, puhányoknak is ajánlható terep :) Azon mi is gondolkoztunk, hogy bicajjal hogyan teljesíthető a táv utolsó, sziklás része, de mikor már lefelé haladtunk, több bringás is jött szembe, úgyhogy próbálkozókban nincs hiány. Sajna kicsit párás volt az idő lejjebb, így a kilátás nem volt teljes, de így is üdítő élmény volt, jól feltöltődtünk vele egy időre.
Köszönjük szépen!

[Jóváhagyta: MikiCache, 2009.04.21 15:09]

Picit húzósabb terepPihi
PanorámaPanoráma
A képen valahol a gceger :) 
Rigor Mortis 2009.04.16 18:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.61
Mellém szegődött Geogondviselés! (Ez nem egy másik kessertárs neve, hanem magáé a nagybetűs Mázlié!) :)
A megtalálás némileg regényes volt, de mindent megért.
A kaland ott kezdődött, hogy én sem leltem az első ponton a műanyag palackot. Lehet, hogy látens (vagy nem csak látens) hülye vagyok, meg vak is, de nem találtam. Már az enyém előtti pár log is - vészjóslóan - arra utalt, hogy valami baj van a palackal. Szerintam a faodúra sikerült rábukkannom, a széttúrt álcázó kövekkel együtt, de palackot nem találtam.
Délután öt órakor hoznom kellett egy stratégiai döntést: felhagyok az egy órája tartó hiábavaló keresgéléssel, és "megostromlom" a csúcsot. Gondoltam ha még világosban felérek, lesz esélyem az "empirikus" alapú ládakeresésre. Úgyhogy sutba dobtam a technikát, nekieredtem a Nagy-Kevélynek. Lesz, ami lesz...
Háromnegyed hatkor fenn voltam. Kifújtam magam, gyönyörködtem kicsit a csodás panorámában, fotózgattam.
Ezek után előkaptam az ösztöneimet és nekiláttam a nyilvánvalónak tűnő nyomok (a rejtő szerint "elefántcsapások" (?)) keresésének. Az első ösvény félrevitt. Pár perc után feladtam a kutatást a természet által létrehozott "rejtések" után, és új nyomok után néztem. A második ösvény végén viszont mit találtam? Egy álomszép geoládát, mely rám várt! Ez az a bizonyos Mázli!
Bocs mindenkitől, hogy ilyen bő lére eresztettem, de eddig ez volt a legélvezetesebb ládakeresésem.
Most itt ülök fenn a hegy tetején. A Nap az utolsó sugaraival köszön el a Nagyfalutól. Pazar.
Köszönöm a rejtőknek, hogy itt lehetek!
RM.

fodordav 2009.04.13 13:00 - Megtaláltam
A Nagy-Kevély a helyén volt szerencsére, de a pillepalack kifogott rajtunk (is). A GPS szerint jó félórát keringtünk a rejtek körül, minden fa tövét átkutatva többször is - hiába. Végül felhívtam a láda gazdáját is, itt kérek mégegyszer elnézését a húsvéti hívásért... A túra persze ládák nélkül is szép volt! Enikő+Dávid

[Jóváhagyta: MikiCache, 2009.04.21 15:10]

Az ezüsthegyi bánya felettItt kerestünk hiába...
A kilátás pazarPillantás a vár felé
A kapotnyak apró virágaKevélyen ágaskodó nőszirom
Tom79 2009.04.13 11:00 - Nem találtam meg
Szerintem ellopták, mert 3/4 órás keresgetés után sem találtuk meg!:(

Vízicsiga 2009.04.05 00:00 - Nem találtam meg
A megadott pont környékén 3/4 órán át minden fa tövét alaposan végignéztük, de nem lett meg a pille-palack :((( Kíváncsi vagyok, hogy valaki más sikerrel járt-e ma...

Ede 2009.04.04 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.58
Mikor először jöttünk erre, éppen a szembe irányban jöttünk így nem volt lehetőségünk megtalálni a ládát. (Bár én akkor is kerestem a hegytetőn.) Így aztán majdnem fél évet kellett várni a láda megkeresésére. Mindkét alkalommal gyönyörű szép időben túráztunk. Megtalálók: Tücsi, Zsuzsi, Ági, Kristóf, Tamás és én.

2009-04-042008-10-12
Az "A" csapatA "B" csapat
Orantes 2009.03.22 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.81
Szép túra a Nagy-Kevélyen egy szeles, de napos tavaszi vasárnap. A terepmotorosok viszont már szinte a hegy tetejéig merészkednek, ami kissé kiábrándító. Rengeteg hóvirágot láttunk.

kiváncsi 2009.03.14 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.99
Annyira jól volt álcázva, hogy elsőre elmentem mellette, pedig tudtam, hogy ott kell lennie. Gratulálok. És gyönyörű idő volt.

Andrys 2009.03.14 11:10 - Megtaláltam
(-:

bfabry 2009.03.14 11:05 - Megtaláltam
Teljesítménytúra a mosómedvékkel. :)

Mosómedve őrs 2009.03.14 11:05 - Megtaláltam
Teljesítménytúra... :)

GB 2009.03.14 11:00 - Megtaláltam
ok!

kicsiogre 2009.03.14 10:39 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.41
Megtaláltuk a Márciusi Emléktúra 24 közben. Szerintem ez a cache csillagos ötös! :)

b.zs. 2009.03.14 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.64
OK!

dendro 2009.03.14 09:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.67 súly: 3.17
Az első ponton kicsit gondolkozni kellett, a második teljesen egyérelmű volt. Pont a hóvirág mellett van a láda! :-)
Köszi!
Egyébként a cserkészek szervezet márciusi teljesítménytúra 24 km-es (48/2 :-) km) távjának teljesítése során ejtettük útba.

 
Bugbear 2009.03.14 07:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.59
Márciusi emléktúra közben lett meg. A táj és a kilátás mindkét pontról hibátlan. Köszi a rejtést...

Egri vár...Panoráma
csanady 2009.03.14 07:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.08
teljesítménytúra közben tettünk egy kisebb kitérőt. rengeteg hóvirág van a láda környékén

Edizon 2009.03.08 14:15 - Megtaláltam
Gyönyörű nőnapi túrán megtaláltuk. Szép volt az idő és a kilátás, de a szél nagyon fújt.

szirtes 2009.03.08 13:33 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.17
ok

SirLes 2009.02.28 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.93
Megtaláltam, de az első pontnál a palackkal jól megszenvedtem. Vagy 10 fát körbeástam, mire meglett az igazi. Jól el volt rejtve, még egy összefagyott kőfalat is le kellett bontanom. Nagyon párás volt az idő, így kilátás sajnos nem volt.

Sityak 2009.02.22 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2 web: 3.5 átlag: 2.83 súly: 1.48
Hóban nem sikerült a nyomokat eltüntetni, de visszapakoltam azért amennyire lehetséges volt.

jaky 2009.02.07 12:43 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.95
Szülinapi ládázás a fél családdal 3/1. Nagyon jó túra volt! Köszönjük szépen!

indulás a parkolóbólútközben
kilátás a palacktólaz első pontnál
mohaszőnyegcsúcson
megvan!lefelé
vége :-( 
kleno 2009.02.07 11:52 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.10
Elsőre csak a 3 közeli ládát terveztük megkeresni Pilisborosjenőről, de egész jó volt az idő és tettünk egy kört és megnéztük a Nagy-Kevélyt is.
Nagyon kellemes kis túra lett belőle.

Adrienn & Kleno

ghabbi 2009.02.07 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.51
Köszi!

fejermate 2009.02.01 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.30
OK. Szép túra volt.

sheriff 2009.01.17 11:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.29
Kellemes téli séta a gyerekekkel és egy kis szánkózással egybekötve.
Sheriff és családja

szaboist 2008.12.31 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.58
Nagyszerű kirándulás a gyönyörű téli erdőben.Köszönöm a rejtést.

téli erdőcél felé
kcsdoni 2008.12.29 16:40 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

büfés 2008.12.29 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.45
Már sötétben találtuk meg a ládát. ÉLMÉNY VOLT. KÖSZI A REJTÉST

halaszkiraly 2008.12.28 15:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.96
Köszönöm a rejtést :-)

Dr.Lada 2008.12.26 13:27 - Megtaláltam
Sajna a ládát nem tudtuk megtalálni, mert Csobánkáról indulva a mackó bg ládáját levadászva,Kis Kevély,Kevély Nyereg,Nagy Kevély úton mentünk, így a ládakoordinátákat csak lefelé jövet tudtuk megnézni a zöld kupakos flakonba. A kőbányánál körülnéztünk,fényképeztünk, majd vissza a P négyzethez, le Pborosjenőre onnan tovább a makett felé. Begyüjtöttük az 1000-ik ládát,majd az egri maket ládikát,itt ránk is sötétedett, de a fenyő ládikát már csak azért is megkerestük.Aztán a harckocsipályán keresztül vissza Csobira, mert akkor már az tünt a legértelmesebbnek.

[Jóváhagyta: MikiCache, 2009.03.01 11:05]

 
asfroolez 2008.12.12 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.95
megvan...

DonRazzino 2008.12.12 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.33 súly: 3.23
gyorsan sötétedés előtt..

Welsh 2008.12.06 10:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.16
Vadregényes környék, kár, hogy lassan teljesen beépítik a hegyet minden oldalról...

ironman 2008.11.22 15:00 - Megtaláltam
Megvan! Klári-féle túlélőtúra a Pilisben. Klárinak már megvolt ez a láda, nem semmi, hogy bringával jött ide fel annak idején. Az idei első hónak, illetve hóviharának is részesei lehettünk. Egész nap cudar hideg volt, nagy széllel de ez itt csúcson csúcsosodott ki, vízszintes hóeséssel. Nagy élmény volt.

Elf 2008.11.16 08:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.51
Olyan szép volt a sokszínü falevelek között a ködös ösvényen sétálni, hogy az első ponton simán túlmentem.
A 2.pontnál meg mintha egy magashegyi gerincen lettem volna. A nagy ködben ha 10 méterig el lehetett látni.Így csak a sziklákat és a mélyben fekvő tejfőlből fölfelé áramlő ködöt láttam. Fejem fölött meg a szinte teljesen tiszta kék ég. Hát nem semmi volt. Már sokszor jártam itt, de ilyen szépségében még nem láttam.

Kata&Dani 2008.11.15 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.28
Nagyon tetszett a multi, mindkét pontja jó helyen van. A Nagy-Kevélyről pazar lett volna a kilátás, ha nem ennyire párás a levegő. Azért az első hatzai geoláda helye látszott :-)
Köszönjük a rejtést!

Bobby 2008.11.15 11:28 - Megtaláltam
Meglett.

Kilátás 
Dandaki 2008.11.08 12:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. köszi a rejtést!

dandasz 2008.11.08 12:40 - Megtaláltam
Megtaláltam! Nem volt túl nehéz. Köszönjük a rejtést!

Gergol2 2008.11.08 12:00 - Megtaláltam
Megvan!
Ez elsonel nem ertettem a kesztyut de aztan megtalaltam a parjat a masodik dobozban.
Azert azzal elbeszelgetnek aki azt irta biciklivel majdnem az egeszen vegig lehet menni ;) Mindegy jo edzes volt tolni

Kesztyus pilleA párja benne
Éjvándor 2008.11.04 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.16
A mai nap harmadik ládája, kedden nincs egyetem. :)
A hely szép, bár az idő olyan párás volt, hogy a közeli hegyeknek is csak a sziluettje látszott. Kár, hogy nem üzemel a csúcson kilátó.

Tovább nem emeljük... 
encso 2008.11.02 13:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.52
Gyönyörű időben, kellemes sétával.

Pa 2008.10.25 14:43 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.99
Egyszer majd jó időben is eljövünk, hogy lássunk is valamit a kilátásból a szürkeségen kívül. A kőbánya is nagyon tetszett, érdekes hely.

OsiOsi 2008.10.12 14:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.43
Nagy séta volt! Kellett már az 1 hónapja műtött térdemnek.

dchard 2008.10.09 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.94
Bringával mentem fel, hát mit mondjak: drótszamárral senkinek nem ajánlom, fejméretű sziklák ameddig a szem ellát. Tolás fölfelé/lefelé. A kilátás viszont pazar. Kár, hogy a kilátó romokban van, pedig ez a hely megérdemelné...

guppik 2008.10.07 13:36 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.33
Jó kis séta volt, köszönjük! A bányában másztunk egy kicsit (feleslegesen, mint utóbb kiderült).

Brogan 2008.10.05 17:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.01
Kellemes túra, szép kilátásokkal. Kár, hogy észak felé nem igazán látni.

gymatula 2008.09.28 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.03
Nagyon jót kirándultunk szép időben, jó társasággal.

geolaci 2008.09.28 10:36 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.23
Megtaláltam!

Snipermaster 2008.09.28 10:36 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.12
megvan

A Ládák Réme 2008.09.28 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.36
Birom a kilátást!

geokutya 2008.09.27 17:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.10
Király hely, végre megvan.

bluehiker68 2008.09.21 11:55 - Megtaláltam
Nagy volt a forgalom (teljesítménytúra). Vajon mire gondolhattak, amikor egy hirtelen balkanyarral bevettem magam a susnyásba?.. :))

Ládafia 2008.09.18 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.18
Hónapok óta halogattam ezt a "Kevély-túrát", most végre megesett! Szép helyen van a láda, kedves kirándulóhelyem. Az első ponton a palackban lévő papírok már nagyon rossz állapotban vannak, "genotherm" sehol, talán elkelne egy karbantartás. Köszönöm a rejtést!

izsolt 2008.09.13 13:15 - Megtaláltam
Encián emlékek PT-1 túrája során.
Érdekes módon a mai napra a gazdag ládák voltak jellemzőek. Kár hogy otthonhagytam az ajándékos zacsimat úgyhogy nem tudtam cserélni. Pedig a 3 éves kölök mindig azt kérdezi mikor hazaérek vadászatról, hogy Na, mit hoztál?
Persze csak az autónak örül

A kilátónál egy kiscsöppséget etettek, le a kalappal hogy felhozták.
A palack elég könnyen meglett, de a ládához vezető utat elbénáztam és alulról érkeztem, irdatlan volt a dzsindzsa. Végül kisebb véráldozatok árán, de én győztem! :-)
A kilátás szuper a Kevélyekről (a nagyról Pborosjenő és vissza Bp-Budakalász a kicsiről pedig csobánka + Pszentkereszt + Pilis-tető + Hosszú-hegy, igaz az ott már egy másik láda volt)

Heni&Gábor 2008.09.13 11:05 - Megtaláltam
Békásmegyerről gyalogoltunk el "az egri várhoz" az osztályom egy részével, útba ejtettük a Nagy-Kevélyt. Kár lett volna kihagyni!

Puszkany 2008.09.09 15:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.12
GCVORI után felüdülést nyújtott a kirándulás. A Piros T jelzésen indultam el, majd tovább a piroson a csúcsig és vissza. Köszi a rejtést!

tatraval10perc 2008.09.08 21:14 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.57
koszi :)

cachekereso 2008.08.20 10:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.47
Ünnepi túránk keretében hódítottuk meg a csúcsot, ahonnan gyönyörű volt a kilátás. Kár, hogy a kilátónak már csak a "nyoma" található meg.

sosi 2008.08.03 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.05
a gerincen kellemesen langyos szél fújt
számos barlangot és táborhelyet találtam kirándulás közben

djooryboy 2008.08.01 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 1.48
Megtaláltuk! :)
Szeretem a Nagy-Kevélyt, sokáig az ablakomból remek kilátás nyílt rá.. a légvonalban 5km-re lévő cél remek túrát igért. Hugaimmal útbaejtettük még a róka-hegyi ládát is és Pilisborosjenő környékén is érdemes még gps-szel rohangálni, ha még bírjátok szuflával :P
Nagyon szép környék és nagyon-nagyon jó rejtés! :) Szerencsére a multi mindkét pontját könnyen megtaláltuk.
Csak ajánlani tudom!
Gyuri, Vivi, Lilla

Hmaszi és MarCsí 2008.07.13 15:00 - Megtaláltam
GRATULA DE EZ SZERINTÜNK NEM MULTI VOLT HANEM MARATHONI LÁDA.BÁR AZ EGY HÓNAPOS TÉRD MŰTÉT EZEK SZERINT NAGYON JÓL SIKERÜLT,MERT NEM DAGADT BE.

atyus26 2008.06.29 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.51
Megtaláltuk. Jó kis túra volt. Köszönjük a rejtést.

beamspot 2008.06.25 17:40 - Megtaláltam
ok

Varga Gábor 2008.06.14 08:03 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.90
Ok! Kétnapos ládavadászatom "legládája" egy gyönyörű túra során. Köszönöm, hogy ide is elhozott a GC.

Látkép az Egri vár másolataLátkép 2.
A csúcson a kilátóból sajnos csak ennyi maradt 
bgecco 2008.05.24 09:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.45
(284) Kinizsi 40 alatt történt ládavadászatom (3/11) egyik állomása. A túrázók úgy ellepték a hegyet, mint ha egy plázában korzóztam volna. Szerencsére ez később már csökkent. Szép a hely, igazi túrázós láda.

atros 2008.05.24 08:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.15
Első pont megtalálása: 2008.05.08
Második pont megtalálása: 2008.05.24 Kinizsi 100 közben. (3/1láda)

 
Murus 2008.05.17 14:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.52
[wapon beküldött szöveg]
Húú, csillagos ötös. Szép mind a két pont, köztük az út is. Rengeteg siklóernyőst láttunk a hegyről, sőt visszafelé az egyik kilátóhelyen pont mellettünk landolt az egyik. Murus és Cica

boson 2008.05.12 19:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.68
Nagyon szép az erdő és gyonyörű a kilátás.

juli 2008.05.12 19:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.67
Pünkösdhétfői találat. :-)

Schmauder Tamás 2008.05.02 13:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.64
ok

BékaBütyök 2008.05.02 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.30
200. [wapon beküldött szöveg]
Új lakásunk ablakából mindig a Kevélyeket csodáljuk. Muszáj volt a Kevélyekről megcsodálni új lakásunkat.
Nagyon könnyű találat.
Béka, Bütyök, Orsi, Anti, Lala

Nebel 2008.04.26 19:23 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.46
Szuper túra volt! Nagyon is megérte végigjárni, bár egy kicsit meglepődtem a távolságon amikor az első ponton leolvastuk a végláda koordinátáit..
:))
Végig hangulatos úton haladtunk elképesztő panorámával fűszerezve a cél felé ahol ismét fantasztikus kilátás és ügyes rejtés várt ránk!
Köszönjük, hogy elhoztál minket erre a remek helyre!
:)

bohrmann 2008.04.20 13:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.81
Valóban kellemes séta a csúcsig, érdemes szalonnával és gyufával felszerelkezni. Még siklóernyősbe is akad az ember. A Pilisben megszokott szép kilátás.

Vien 2008.04.06 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.69
Megtaláltuk:)
Nagyon király túra volt és az időjárás is kegyes volt hozzánk. A szokott társasággal és GPS nélkül mentünk. A láda pillanatok alatt meglett. Sajnos a hegycsúcsnál kitört a babakocsink egyik kereke. Ez kissé megnehezítette a továbbhaladást, de azért nem akadályozott meg minket a "várrom" felkeresésében.

Róka-hegyNagy-Kevély
Jéé, mit találtam:)Egy kerékkel kevesebb:(
Epitaph 2008.04.06 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.72
Megvan ! Miközben a többiek lementek a barlangokba, addig mi megkerestük. Változatlan hangulat :) Kösz.

A Kunyhónálvirágzik a moha :)
Tavaszi héricsZöld barlang
Fali gyík 
szopeti 2008.04.05 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.54
megtaláltuk

Pilis50 2008.04.04 12:55 - Megtaláltam
Pilis50 (Pilis35, Pilis16) km teljesítménytúra útvonalbejárása közben levadászva.

Arra fel az örömlánnyalSzigoruan Vágott Terület
BányafalLába a sziklán
 
túráZoo 2008.03.30 12:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.16
Hódolatunk jeléül egy induláskor zsákba tuszkolt szűz logbookot áldoztunk a ládanagybirtokos itteni oltárán...

majd tovalibbentünk megkeresni az első pontot. :)

ládaperspektíva
Akubb 2008.03.30 11:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.70
Jó kis rejtés, kellemes séta a családdal és a kutyussal :)

DoriKili 2008.03.29 13:45 - Megtaláltam
Anyukámmal és Derszu kutyámmal indultunk fel a sokszor megjárt Kevélyre. A palackot könnyedén megtaláltuk, utána gyors telefonos segítséggel átállítottam a GPS koordináta formátumát a megfelelőre és irány tovább. A ládához valóban ki van járva az ösvény, odvas keltikék és fürtös gyöngyikék kísérték utunkat. Megint jól éreztük magunkat a Kevélyen, köszönjük a rejtőnek! Fényképeket sajnos nem sikerült készítenem, az elem otthon maradt:-(
Kedves gazdi! A logbook betelt, kér a láda egy újat! Vittem volna, ha naprakész vagyok a legutolsó bejegyzésekből, de sajnos nem néztem meg előtte.

Dóri, Dóri anyuja, Derszu kutya

jzx 2008.03.29 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.54
megtaláltuk

Steve07 2008.03.29 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.48
Szép tavaszias időben és gyönyörű panorámában volt részünk.
Köszönjük a rejtést!

 
Erdélyi 2008.03.21 09:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.13
ok

Petróczy cs. 2008.03.16 00:00 - Megtaláltam
Nagyon szép hely!Könnyen megtaláltuk a ládát!
Köszönjük a rejtést!
füzet tele van!!!

ghiago 2008.03.09 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.40
Nagyon jó láda. A 7 km séta kellemes levezetése vol a hétnek. A 3 éves fiam is jól bírta. Visszafelé a kocsihoz még versenyfutásra is telt az erejéből.

Ata72 2008.03.04 13:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.59
Mikicache ládáiban nem szoktunk csalódni! Nos, ebben sem kellett! Teljesen egyértelmű megközelítés, látványos helyszín.
Magányosan csináltam végig, az Apáti Nemzeti Tricolor végpontja után. A mai napra valamivel több mint 10km. séta, 500 szint jutott. :-)
A parkolónak hívott hely 1, maximum 2 autónak elegendő dzsindzsa kivágás az út végén. Érdemes figyelmesen parkolni, mert itt munkagépek közlekedhetnek! Jó minőségű, széles, rendesen felfestett turista úton lehet sétálni végig. Az út első harmada jellegtelen, de a bányától megváltozik a kép. A vége felé vigyázzatok, mert romokban hever, inog-nyikorog egy... nem tudom micsoda, kapu szerű építmény!
A logbook betelt, de elfelejtettem vinni! Elég nagy a láda, akár egy hagyományos füzet is belefér.

Ja! És aki bringával akarja megcsinálni -ezen az útvonalon-, kösse fel a gatyót és készüljön fel a sok-sok tolásra! :-)

inog és nyikorog 
ITA 2008.03.02 17:21 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Strobi 2008.02.25 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.30
Levadászva. Hirtelen indíttatásból, tekintettel a szép tavaszi időre indultam ládavadászatra egy csinos hölggyel. Megérte, jó kis túra volt.
(A logbook betelt...)

Sun_001 2008.02.24 17:00 - Egyéb
Szökőnapi geokiruccanásunk 4., egyben utolsó ládája lehetett volna a Nagy kevélyi, de sajnos rossz irányból támadtunk, az Oszoly csúcsról indultunk Pilisborosjenő felé. Sajnos már a pillepalihoz érve elkezdett ereszkedni a nap, és tudtuk, hogy nem rövid sétával értünk ide a zászlótól, úgyhogy a 9 órás túránk után már nem fordultunk vissza (bár volt fejlámpánk), de lejegyeztük a láda koordinátáit, és jövő vasárnap visszamegyünk (ezzel úgyis lógunk a Mackó barlangnak is). Amilyen szép a környék, szívesen megsétáljuk mégegyszer.

soka9001 2008.02.24 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.34
Megtaláltuk, Fujusz és Kirisék társaságában.
Ragyogó idő, csodálatos környék és kilátás.
A hóvirágok már kidugták fejüket és ezer pompával ékeskednek mindenfelé.
Köszönjük a rejtést.

fujusz 2008.02.24 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.06
Megtaláltuk!
Csodaszép ,tavaszias időben,közös ládázás Sokáékkal,Kirissékkel.
Talán az ország legszebb kilátópontja.Mindenfelé nyílik hóvirág.
Gyíkot sajnos nem láttunk.
Üdv,Fujusz

 
PLeX 2008.02.24 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.95
Kellemes volt az idő.

katica 2008.02.24 10:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.35
Mai nyílt túránkon indultunk erre Kalász felől - már milliószor jártam itt gyalog vagy bicajjal, nappal és éjszaka, és ha nem is milliószor, de többször aludtam fenn, sőt, egyszer még az augusztus 20-i tűzijátékot is innen néztük végig. Szóval eddig épp csak ládát nem kerestem itt :)
Az idő szép volt, Dani (a társaság gyermekkorú résztvevője) teljesen be volt sózva a ládáktól, a csapat létszámán pedig már meg sem ütköztem :))
Köszi a ládáért!

PleX, Dani, Balázs, katica + a csatlakozó lelkesek :)

ebédszünetkilátás
Dani a boldog ládalelő 
N.Zs. 2008.02.23 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.31
Újból a Nagy-Kevélyen töltöttük ezt a szép napos (néha szeles) időt.
Most is toronyitánt mentünk föl, de ellenkező irányba jöttünk le. A hegy kipipálva jobbról, balról.

tűzgyújtás próbaZsuzsi a kövön
Beni a falon 
marcitarnai 2008.02.23 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
---

kemeny123456789 2008.02.23 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Megtaláltam!

kb ibic 2008.02.17 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.67
Gyönyörű környezet, teli logbook.
Köszi a rejtést

cofe 2008.02.16 13:43 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.91
Megvan.

3400 pixeles panoráma, mentsétek le, ha nem látszódik2000 pixeles panoráma, mentsétek le, ha nem látszódik
N.Zs. 2008.02.09 00:00 - Egyéb
Az ürömi multi utána Róka-hegyet vettem tervbe...de leszavaztak. A többség a Nagy-Kevélyre akart menni, mondván túl szép az idő városi ládázáshoz. De kicsit fejetlenül fordítva indultunk. Persze a koordináták megszerzése után már nem fordultunk vissza, mert ránk esteledett. Az idő kiváló volt, a sikerélmény maradt el csupán. Többször jártunk már itt, de most teljesen alternatív lefelé vezető utat találnunk. Utólag láttam, hogy a logok egyik-másikában rajta van a láda a megfelelő koordinátákkal.

fészek mellettföl
csak óvatosanmajdnem fönnt
égaz idő vasfoga
faa koordináták felé vezető út
erre még nem jártunk 
szapi 2008.02.07 13:30 - Megtaláltam
Szép napsütéses időben, jó volt!

A füzetben csak egy üres lap van!

zazu 2008.01.13 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.65
Mivel fordítva jártuk, be az utat, így a ládát koordináták nélkül kellett megtalálni...
reménykedtem, hogy a hóban árulkodó nyomok lesznek, de nem voltak... de azért meg lett :-)
mint a logbook-ból kiderült, idén mi voltunk az első megtalálók... így nem csoda, hogy nem voltak nyomok... :-)
Még a nap is kisütött, így pláne szép út volt!

szergejbubka 2007.12.29 13:02 - Megtaláltam
314 [g:hu 1.3.16] [wapon beküldött szöveg]

Paul 2007.12.29 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.38
Nagyon szép a havas erdő.Eltekintve a fakitermelés nyomaitól.

Marakess 2007.12.09 12:44 - Megtaláltam
*

Pigmanus 2007.11.24 15:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.38
Már régóta terveztem, hogy feltekerek...Ma megtörtént..Köszi a rejtést :)
Üdv.:Pigi

kmark 2007.11.24 10:45 - Megtaláltam
Ez is Kutasg-vel! Gyönyörű a kilátás! A láda rejteke is jó!

KutasG 2007.11.24 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.08
Nem először voltam itt, de a ládát csak most találtam meg! Nagyon nagy a forgalom a teljesítménytúra miatt. Ma már többen is megtalálták. Az első pont is tetszik, csakúgy, mint a láda rejteke. Kicsit kellett keresgélnünk, mire megtaláltuk.

Macusa 2007.11.24 10:14 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.36
Olimpiai 5próba teljesítése közben egy gyors találat GPS nélkül!

pme 2007.11.24 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.11
Olimipai ötpróba közben.

Fonte 2007.10.21 14:53 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.73
Egy kis vasárnapi ebéd utáni séta.
Már régóta szemezgetek ezzel a ládával, nem tudom miért, valahogy mindig kimaradt. De nem bánom, ma nagyon szép időben, egyedül, békében nyugalomban, fölsétáltam és megkerestem. A láda előtti kilátóhelyen egy kicsit ugyan összejöttünk, de én otthagytam a hangos kirándulókat, és mentem tovább, mintha csak kirándulnék. Aztán egy alkalmas pillanatban bevetettem magam a sűrűbe. A láda könnyen meglett.
Nagyon szép séta volt, köszönet a rejtőknek!

Erre indultam....
Paplanernyősök........közelebbről
"Kétszínű" domb
Patty és a Fiúk 2007.10.21 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
Megtaláltuk, az elefántcsapást szépen elrendeztük. A környék és a kilátás egyszerűen gyönyörű. A logbook hamarosan be fog telni!!! Kéretik pótolni alkalomadtán :-))
Köszönjük a rejtést szép út volt!

A csúcsona Patty
 
Findik 2007.10.14 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.65
Nagyon szép idő volt, ez meglátszott a láda forgalmán is, gondolom el is mentünk egymás mellett a piros jelzésen.

Igen impresszívek a siklóernyős starthelyek is a környéken, remélem járok még arra. :)

a pillangó effektusbox
agrophobiabánya
veszett disznó 2007.10.14 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.05
Ziu9-cel. A cache-kitérők miatt szinte végig mi haladtunk a társaság legvégén, persze szedtük a lábunkat. Könnyen megtaláltuk.

Ziu9 2007.10.14 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.86
Régóta szerettem volna feljutni ide, végül egy terepgyakorlat adott rá alkalmat. Könnyű találat volt, de jó helyen van a cache. Veszett disznó kollégával közösen kerestük.

dudeeg 2007.10.14 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.30
Nem is tudtuk, hogy multiláda lesz...de nem bántuk meg. Jó volt végigsétálni a gerincen.

pistikata 2007.10.14 12:29 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.26
mai kirandulasunk elso sikeres ladaja (miutan a GCKIL2-t rossz iranybol akartuk megkozeliteni, s inkabb nem fordultunk vissza).
Nagy csapattal: Antoine, Orsi, judit es a gyerekek. Na meg persze Kata is jott vegre.
Mar az Egri var ota akarom ezt a ladat!
Koszi!

Saughassy 2007.10.14 12:07 - Megtaláltam
Gyönyörű környék, ezúttal négyesben voltunk. :) Köszi a rejtést.

keva 2007.10.14 10:53 - Megtaláltam
Már 4x megkerestük a ládát, de még biztosan jövünk ide.

Hore 2007.10.07 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.95
Necc nélkül, viszont 2 ingyenes bonusz track-kel. :-)
Szép táj. Siklókkal, meg minden.

 
ottgyuri 2007.09.23 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.41
Metaláltuk!

Bgm 2007.09.18 12:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.91
Köszönöm.

K-55 2007.09.16 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.59
Ágota tanult, Kati a hét fáradalmait pihente, így hárman indultunk útnak. MikiCache ládája szép túrát sejtetett, s ebben nem is kellett csalatkoznunk. Az idő is naposra váltott, nagy forgalom volt a Kevélyen. Már a kőbánya felett nem győztünk gyönyörködni a szép kilátásban, ezután--Virág elvtárs szavaival-- "a helyzet csak fokozódott". A jelszó is meglett, jutalmul ráleltünk egy boszorkánykörös erdei csiperke területre. Zacskóinkat teleszedtük, este alig győztük feldolgozni a termést. Köszönjük!

A bánya bejárataApa, fia
FenyőtinóruMohás
Hahó!Mese a leégett erdőről
ÜrömrészletAnya
Egri vár másolatEgri vár másolat 2
Soko 2007.09.16 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.15
Mai nap harmadik ládája. Az első pontot már multhéten levadásztam, ma csak a ládát kerestem meg. Könnyú talalat.

Sparks 2007.09.09 15:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.31
Vasárnap délutáni séta, kicsit megizzasztott néhol de az külön jól esett.

horlac 2007.08.25 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.48
Nagyszerű láda. Csodálatos a kilátás. Kicsit párás volt az idő, de még a Dunai hidakat (Budapest) is tisztán lehetett látni.

szép
az egri várPilisvörösvár és Pilisszentiván
Pilisborosjenő látképe
gombapanoráma
Fazék 2007.08.23 17:38 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 4.02
A javasolt irányból, a javasolt lekanyarodásnál (ahol megörült a lenge öltözetű "hölgy", hogy hozzá megyünk, de tovább hajtottunk), a javasolt parkolónál. Az út első kilométerét eléggé kimosták az elmúlt hetek esőzései, de különben valóban nagyon hangulatos a gerincút. A csúcson segítettünk a siklóernyősnek indulni.

prikolics 2007.08.19 13:09 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.60
a roka-hegy felol, a macko-barlang fele.
sok gyikot lattunk utkozben.
ha jol latom, ez a lada 250. megtalalasa :)
koszonjuk a rejtest!

JáBáJuMá 2007.08.05 15:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.91
Ami jó, az jó!
Kiváló délutáni séta (lett volna, ha nem indulunk el meredeken fel a hegynek!)! De elindultunk, és betévedtünk a leégett erdőbe. Minden fában meg kellett kapaszkodni a meredek hegyoldalon, de minden fa tiszta korom volt. Mire felértünk, olyanok voltunk, mint a szürkos Petik. (főleg a gyerekek!) visszafelé már végig a piros jelzésen jöttünk. Javaslom minden utánunk jövőnek, hogy ezt tegye, mert kellemes és szép! Köszi a rejtést! (ez volt a 85. megtalálásunk)

ribizli 2007.08.05 13:21 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.66
Igazi MikiCache láda, öröm volt végigjárni!
Mondjuk nem a legsikeresebb keresésem, korábban kétszer nekifutottam, mire rájöttem, hogy rossz koordinátát írtam a GPS-be. Most meg figyelmen kívül hagytam egy instrukciót, de aztán eszembe jutott, és szépen meg is lett mindkét pont, ahogy kell.
Sőt, még egy kísérőm is lett, aki utánam jött a kőbányába, amikor gyanúsnak gondolt embert látott arra. Így együtt kerestük meg a pontokat, és meg is fertőződött a geocachinggel. :)
A ládában talált kémcsövet elhoztam.
Köszönöm az élményeket!

Marvin 2007.07.22 10:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
Biciklis találat. Szép útvonal csak nagyon köves.

Misu 2007.07.13 14:20 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Gyros 2007.07.08 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.52
Csapatepito es egyben kolega amortizalo geocaching tura a Pilisben :) 1/2

Iden tavasszal a Nagy-kevely tuzenek oltasa kozben az elso pontot mar megtalaltam teljesen veletlenul, es akaratom ellenere. Most azonban teljes elszantsaggal erkeztunk ide, igaz nem biztos, hogy jo otlet volt az amugy nem turazo kollegakat rogton a "melyvizbe" dobni :) Vegul mindenkinek sikerult lekuzdeni a magassagot, es jolesoen megpihentunk a kilato pontnal.
Sokaig azert nem hagytam tunyulni oket, hiszen vart rank a Macko barlangja !:)

Solymar, Pilisszentivan, PilisvorosvarDuna , 3asHatarhegy, stb
A megfaradt csapat :)Es a buszke kapitany :D
Logbook olvasgatasZoli, aki mindent visz :)
A ceg ajandeka :)Gyorgy es az uj szittyo' :)
A regi "szep" emlekek.. 
Gyombi 2007.06.29 11:56 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.59
[wapon beküldött szöveg]
Immáron hagyománnyá vált túra Magdival és Fruzsival :)
Szép időben sétáltunk fel Békásmegyertől, a lányok napoztak a bányában, amíg én az első pontért rohangáltam és másztam. A csúcson pihentünk, kerestük a piros vonatot, jött is nagy nehezen :)
Szóval törlesztettük ezt a régi tartozást is. Bár most nem állt őrt a Hold a Nagykevély felett.

benist 2007.06.26 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.32
Budakalász felöl a piroson. A bringára csak elvétve tudtam felülni, ez a terep meghaladja képességeimet. A túloldalon lefelé ugyancsak kemény volt. A palack rejtését próbáltam egy jókora kőrakásnál kevésbé monumentálisan megoldani. A csúcsról csodaszép a panoráma, kár az összedőlt kilátóért. Az elefántcsapást már csak a láda megszüntetésével lehetne eltüntetni, azért pedig kár lenne.

dc3 2007.06.24 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.88
Becserkelve! [wapon beküldött szöveg]
Már jó rég piszkált e láda közelségével és várható szépségével. Végre eljött a pillanat. Tervezgettem és úgy döntöttem. hogy sárga busszal megyünk Ürömre, majd a központból szépen felsétáltunk egy darabon a Budakalászra vezető műúton, egészen addig a pontig, ahol keresztezi a Kinizsi-százas útvonala. Innen aztán irány a csúcs. Remek útvonal, emelkedik, de eloszlik a meredekség. A bánya tetszetős, az első pont hamar megvan. Innen már gyorsan felértünk a záróládához. Loggolás, majd nézelődés, hiszen kiváló a panoráma. Majd a meleg sziklákon szunyókálás. Fél óra múlva viszont robogtunk tovább a Mackó-barlangja felé, még a csobánkai buszt is el kell ma érnünk....

Kösz a rejtést.

kosárfonó & dc3

HHH
Lacerta viridisDunakeszi reptér
GCEGERPVVÁR
Ennyi maradt....
Pilis-tető
Maya 2007.06.23 14:10 - Megtaláltam
Ok. [wapon beküldött szöveg]

Márta 2007.06.23 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
Mivel egy körtúrát szerveztünk ezért Pilisborosjenőn parkoltunk és onnan indultunk a piros négyszögön. A kilátás gyönyörű volt, nagyon jól láttuk a Lánc-hidat és a Parlamentet is, olyan érzésem volt, mintha Pest felé repülnék...
Köszönjük a rejtőnek, hogy ezt is megnézhettük!

Juju 2007.06.15 21:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.33
Végre mehetünk ládázni + bulizni. Papikával ezt a két dolgot sikerült már többször ötvözni. Na, ez most sem lett másképp. Találkozó 17 óra: Pál-völgyi-barlang kocsmája. Papika már sörrel és féldecivel vár. Megisszuk. Akkor még egyet. 18 órás busz elmegy az orrunk előtt. Még egy kanyar. 18:30 busz megvan, irány a HÉV, Budakalász. Fel az Ezüst-hegyre, majd ott az első láda megvan, tovább a TTE kunyhó, és a hegycsúcs felé. Közben persze szomjunkat a Papika által hozott házi pálinkával oltottuk. Megvan a láda: megnéztük a tartalmát, és mit találtunk? EGY NAPSZEMÜVEGET, mely éppen jól jött: hiszen most sötétedett be. ÉS FÉNYKÉPEZKEDTÜNK VELE.
Elcsomagol, elrejt, indulás a Kevély-nyereg felé Borosjenőre. Már tök sötét van. VAn egy ledes, világítós öngyújtónk, ezzel szülünk némi fényt. Borosjenőn előttünk nemsokkal megy el az utolsó busz...még egy kis séta várt ránk.

AZT KÉRJÜK, HOGY A NAPSZEMÜVEGET NE VIGYÉTEK EL A LÁDÁBÓL, DE MINDENKI FÉNYKÉPEZKEDJEN VELE, ÉS A FOTÓKAT TEGYÉTEK FEL IDE!
(Ugye nem baj, kedves ládagazdák?)

Juju & Papika

Még a HÉV-en PapikaPapika
PapikaPapika
JujuJuju
Na jó, legyen színes isEstve
 
GeoRoni 2007.06.09 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Kellemes séta volt. A kilátás a hegy tetőről észbontó. Köszönet érte.

Vagdalthús 2007.06.05 18:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.63
olahtamasékkal közösen a "Hegyre fel, nem egyszer" teljesítménytúra keretében. Napközben verőfény, lefelé a piroson Csillaghegy irányába pedig tisztességesen eláztunk.

olahtamas 2007.06.05 18:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.28
A hegyre fel, nemegyszer túra résztvevőit látogattuk meg, de mi csak egyszer mentünk, a hegyre fel.
Jó kis láda, de idáig mindig ellenkező irányba mentünk el itt, ezért nem kerestük meg.
Most viszont elérkezett az ünnepélyes pillanat :)
Visszafele viszont rendesen belefutottunk, a mennyei mannába.

Vagdalthús logolDurva vihar közeleg
notaisz 2007.06.03 18:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Nagyonszép rejtés. A hely, a séta a kilátás gyönyörű.

Ágié volt az elsőEnyém a második
Zöld
Ági és a táj 
fkmaster 2007.06.01 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.31
Nagyon tetszett a rejtés, ötletes a multi, ahogy a kőfejtőt is megmutatja. A panoráma csodás, így hétköznap teljesen egyedül gyönyörködhettem az előttem elterülő tájban. Köszönöm.

Ferkókoma 2007.05.20 16:21 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.45
Sziklamászással egybekötött, bányakeresés és kesselés. Ez volt vasárnap délutáni programunk, és mindemellett sikeres megtalálással ért véget. Köszönjük a rejtést!

Jókedv, móka, kacagásFőváros
Jönnek a felhők
A megtalálók 
micktaylor 2007.05.17 12:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.54
Békásmegyerről Ófalun keresztül gyalog a P+on.
Bánya,első pont,majd irány a Nagy-Kevély!
Igazi túra volt!
Fent csodálatos a panoráma!
A ládikó hamar meglett!Ettől függetlenül kiváló a rejtés!

FelfeleA kőbánya
Ezt kell keresni az első ponton!Itt tűz volt valamikor??
Már nincs messze a csúcsNa innen figyeld erősen a GPS-t!
A láda és én! :)Kilátás I.
Kilátás II.Kilátás III.
PiCZúr 2007.05.12 12:29 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.34
Megvan!

Wish 2007.05.12 12:29 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.40
Kalmáros túrán, a Róka-hegy után jöttünk ide. A nap szerencsére kisütött (reggel órási esőnk volt). Nagyon jó kis multi és a rejtés is nagyon tetszett, köszönöm ^^

Peti lelte meg az első pontotTomi és Niki
Édesemmel mosizunk ^^megpihentünk, ettük-ittunk
*.*ölelés ^^
bogár makroNagy-Kevély
gps és pmr :))lol, ilyet találtunk a ládában
:-Pista 2007.05.09 11:51 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.95
A sulival sportnapon voltunk.
Klassz láda.
Kösz a rejtést

WebMonster 2007.05.09 11:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.95
Kicsit később majd írok.

petiba 2007.05.09 11:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.46
[wapon beküldött szöveg]
Sajnos végül bőrig áztunk. A láda felé vezető úton szép lepkét találtam.
Osztálykirándulás alkalmával.
Köszönöm a rejtést.

 
Chubby 2007.05.09 11:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.11
Mai kötelező kirándulás második, egyben utolsó ládája. A rejtés jó, bár egy gyakorlottabb ládász könnyen rábukkan. Monszunszerű időnk volt, mindenki alaposan elázott... Tiszta időben biztos szebb (a zuhé miatt a kilátás egyenlő volt a nullával)...

Chubby

Bubuk 2007.04.30 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.92
Nagyon tetszett a láda és a túristaút is. Kellemes délutáni séta volt. Három féle cincért is sikerült fényképezni az úton, a gyászcincérből többet is láttunk.

Anikó és Tamás

Lilla 2007.04.30 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
A kilátás gyönyörű, a séta kellemes volt! Rengeteg gyíkot láttunk. Sok szép virág és bogár található a környéken. Napsütéses melegben tettük meg az utat, amit közepes nehézségűnek ítéltünk. Mindenkinek ajánljuk ezt a felejthetetlen túrát.

Miki, Tünde, Lilla, Anna, Balu

leslielong 2007.04.29 14:28 - Megtaláltam
Jó magas volt!

 
Évi-Sutyi 2007.04.29 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.40
Megvan!
A gyászcincérek és a zöld gyíkok is. :)

 
ERNO 2007.04.27 22:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.63
Elhatároztam, hogy gyíkokat fogok keresni és találkoztam is hárommal. (Lefényképezni nem tudtam egyet sem, akinek sikerült annak csak gratulálni tudok)
A csúcsról láttam az Erzsébet kilátót, jó érzés volt, hogy én vagyok magasabban :p

Szóval.. khm...oda kéne felmenni...Áprilisfa
Angus_Podgornij 2007.04.22 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.40
Csodálatos a kilátás a tetőről, sokan piknikeltek a sziklákon ülve. Mi is láttunk Lacertákat, olyan zörgéssel vonultak tova az avarban mint holmi mini-tankok. A turistaház-romokat időközben betilthatták, mert csak egy jó kis tisztást találtunk a helyén.

banyesz 2007.04.20 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.20
Aznap az első, szép kiltátással.

Kilátás1Kilátás2
thbarnabas 2007.04.15 19:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.47
Kicsit csaltam, mert az első pont után visszamentem a sorompóhoz, átmentem Pilisborosjenőre, és a Piros négyszög -ön mentem fel, így gyaloglásban majdnem 2 km-t nyertem, de szintet többet kellett emelkednem.
Nagyon nagy élmény volt, a napnyugtás képek magukért beszélnek.
Köszönöm a rejtést!

Pazuzu 2007.04.14 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.09
Nagyon szeretem a Kevélyeket, jó párszor elmentem a láda felett. Irány Mackópajtás barlangja.

vastunde 2007.04.09 16:09 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Király volt, köszönjük!
Tündi & Gábor

Pudvásnyújtozkodók 2007.04.08 09:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.41
Nagyon szép kilátás!

Hodito Hodok 2007.04.07 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.83 súly: 1.00
Kinizsi 100-ra való felkészülés közben, gyönyörű kilátással!

povyagi 2007.04.05 12:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.86
Jó időben voltunk fönt, általában inkább ősszel szoktunk erre járni.

Mathau 2007.04.05 12:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.14
A Róka-hegyről jöttünk át a piroson, az első pont nekünk kicsit nehezebb volt mint második, de azért az is könnyen meglett.
Már sokszor jártam a környéken, de ládázási szempontból ez volt az első.
Innen irány a mackó otthona:)

KedvesIsmét
Az egri vár makettjeAz izgatott ládanyitás:)
kicsi kavics 2007.04.02 21:05 - Nem találtam meg
hhhh

[Elutasította: MikiCache, 2007.04.15 20:33]

Poci 2007.04.01 12:42 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
egy kellemes kis tura kezdete :)

lazly 2007.03.31 14:46 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 2.5 web: 3 átlag: 3.00 súly: 1.78
Minden ok, szep kilatas bar kicsit szegenyes tartalom [wapon beküldött szöveg]

valami eg 
Kryy 2007.03.31 14:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltuk GPS nélkül! Jó volt a leírás, az "elefántcsapásokat" csak a megtalálás után fedeztük fel, mi a a nehezebb utat választottuk. Viszont jól visszarejtettük távozáskor a dobozt, nekünk kicsit kipislogott a fehér zacskó a kő alól.

Kittikeládika
bozótban 
MukiJames 2007.03.31 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.26
Ma egy regebb ota huzodo turautvonalat sikerult bejarnunk vegre. Uromrol indulva hoditottuk meg a Kevelyt. Az ido gyonyoru volt, a ladatol nem messze egy nagyobb iskolas csoporttal is talalkoztunk. Logolas utan a piros negyzeten jottunk le. Nagyon tetszett mind a felfele mind a lefele vezeto ut.

Miutan leertunk, a jubileumi ladat celoztuk meg.

Erika, Muki

Barangoló alias elel 2007.03.25 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.14
Mindkét rejtés nagyon rendben van, a kirándulás útvonala is, amint a panoráma (is), no és a ragyogó napsütéses időjárásra sem panaszkodunk.
Köszi a rejtést!

 
nogacsalad 2007.03.18 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.00
Mai túránk első ládája.
A megadott sorompónál hagytuk a "szekeret", majd gyalog indultunk tovább. A GPS kissé furcsa pozíciót adott a következő pontra (valahol a kőbánya felett, a levegőben, alighanem rosszul írtam be a koordinátákat). Ennek ellenére, mivel a keresett palackon álltunk meg gondolkodni, gyorsan meglett. Útközben egy aranyos kis kunyhóra bukkantunk, és még sok szép dolgot láttunk. A ládát feltártuk, majd innen indultunk tovább a GCBRUM felé.
Köszönjük a rejtést...

a segítő csapat..bányakunyhó
"a mászóka"a kincsesláda
logolása hegy legmagasabb pontja
Robin13 2007.03.18 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.72
Köszi a rejtést, sajnos az "elefánt csapások" már nem rejthetők.

zöldfülű 2007.03.17 10:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.10
Napvirággal a nagycsaládosoknak - attól, hogy a családot otthon hagytuk, még lehet nagy:) - ajánlott túratáv teljesítése közben történt a feltárás. Az első ponton körülnéztünk, majd rövid keresgélés után (hiszen minek is annak koo, aki kütyü nélkül kutyagol) megsértődve, hogy nem botlottunk bele a palackba :) továbbindultunk. A követ mi is felemeltük, majd tovább haladva ripsz-ropsz találtunk és logoltunk. Köszönöm a rejtést

1.1 kicsit párás...1.2 pára miatt kilátás nincs, csak láda
napvirág 2007.03.17 10:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.98
Zöldfülűvel, a 14 kilométeres "Márciusi Emléktúra" közben vadásztuk le a ládát. 3/1
:-) Köszönet a rejtésért!

L@zy 2007.03.17 08:34 - Megtaláltam
TT alkalmával Sagik-kal [wapon beküldött szöveg]

csgyuri 2007.03.15 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.78
Nem volt nehéz, szép idő volt, nem durva a terep sem, megnéztük a kőbányát, és a kunyhót is. Köszönjük, tetszett.

Kerticsorbi 2007.03.12 17:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.50
Munka után toronyiránt a hegylábától a 2. ponthoz (az 1. már régebbi találat). Elég kemény az emelkedő. Köszönöm a rejtést.

reti813 2007.03.11 14:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.23
Mai utolsó ládánk. Nagyon szép helyen van. Sok kiránduló csoporttal találkoztunk.

Edit és Peti.

Baloo 2007.03.11 14:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.58
Nagyon szép a kilátás. Mindenkinek ajánlom. A ponthoz vezető út is jó. Sok a virág. A láda környékén vigyázzatok a hóvirágokra!

Bársonyos tüdőfűmohaerdő
Ujjas keltikeSárga tyúktaréj
Kikeleti hóvirágok a láda környékén 
Pilu 2007.03.11 11:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.16
147. Mai negyedik ládánk. Nagyon szép a kilátás.
Ági&Pilu

Sárga tyúktaréjUjjas keltike
19izsi73 2007.03.05 13:43 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.31
Csodás időben,hóvirágok gyűrűjében találtam meg e ládát.Eddig minden csodás is volt,na de tovább a kéken elszomorító a helyzet.

Rátkai 2007.03.03 13:59 - Megta