geocaching.hu geocaching.hu szép kép FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum   |    belépés
  
  
  
 
FAQ
4545. Farkasordítói-rét (GCFAOR)

Csévharaszt felől

Csévharaszt felől

Itt parkolj le!

Itt parkolj le!

Ősborókáson át visz az út

Ősborókáson át visz az út

Az 1. pontot itt keresd!

Az 1. pontot itt keresd!

Ez már a 3. pontnál van

Ez már a 3. pontnál van

Békés, kedves kis hely

Békés, kedves kis hely

Éjszakai menedéknek is ideális

Éjszakai menedéknek is ideális

Készül a hálóhely :)

Készül a hálóhely :)

Más ne jöjjön ide be!

Más ne jöjjön ide be!

Ez pedig a 2. pont

Ez pedig a 2. pont

Farkasordítói-rét :)

Farkasordítói-rét :)

Itt két fakunyhó is van!

Itt két fakunyhó is van!

Egy magasles-kilátó is vár!

Egy magasles-kilátó is vár!

Kulturált és tiszta a környék :)

Kulturált és tiszta a környék :)

Ebédhez készülünk...

Ebédhez készülünk...

Visszaúton

Visszaúton
Szélesség N 47° 16,871'
Hosszúság E 19° 22,100'
Magasság: 120 m
Megye/ország: Pest
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2019.03.31 11:00
Megjelenés időpontja: 2019.04.05 20:10
Utolsó lényeges változás: 2019.04.05 20:10
Utolsó változás: 2020.09.27 21:46
Rejtés típusa: Multi geoláda (1H+2V)
Elrejtők: Tünde és Attila
Felhasználó: Tünde&Attila
Nehézség / Terep: 2.5 / 1.5
Úthossz a kiindulóponttól: 10500 m
Megtalálások száma: 164 + 1 sikertelen + 5 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 1.5 megtalálás hetente


A láda

Két virtuális pontból (Forrásréti-pihenő N 47° 17,136' E 19° 22,821' és Farkasordítói-rét N 47° 16,871' E 19° 22,100'), valamint egy hagyományos ládából álló multi (Édesházi-pihenő N 47° 17,778' E 19° 21,777').
Természetes rejtekhelyeket készítettünk, mert úgy ítéljük, már annyira tele van a természet műanyaggal, hogy mi inkább nem halmozzuk tovább! Csakhogy az egerek megrágták a klassz kis fahordócskát, így sajnos végül műanyagra cseréltük. A virtuális pontokon a jelszórészletek kis faléceken találhatóak, a végső ponton pedig egy hagyományos ládában rejtőzik a jelszó harmadik darabja. A pontok tetszőleges sorrendben felkereshetők, a három jelszórészletet a megfelelő sorrendben összeolvasva egy értelmes mondatot kaptok.


A ládába TravelBug nem helyezhető.


Megközelítés

Csévharaszt felől: Budapest irányából gépjárművel a 4-es főúton haladva, Monornál letérve közelíthető meg a pontoknak helyt adó sétaerdő.

Inárcs felől is megközelíthető, ekkor az M5-ös autópálya inárcsi lehajtójánál kell letérni (OMV-kút) és a falu főutcáját (Bajcsy-Zsilinszky út) kell megtalálni. Ezen végighaladva, ahol a főút jobbra kanyarodik, ott le kell balra térni a Pótharaszti útra. Ezen az úton végig lehet menni (át az autópálya alatt) egészen egy földutas kereszteződésig, ahonnan a Farkasordítói-rét már közel van. (Az út eredetileg egy szovjet laktanyához vezetett, amely egy raktárbázisnak és egy légvédelmi rakétás alakulat műszaki alegységének adott helyet).

A pontok kerékpáros megközelítése is lehetséges, bár a sétaerdő útjai többnyire homokosak, így a bringázás száraz időben nehézkes, sőt, akár lehetetlen feladat is lehet.

Mi a csévharaszti megközelítést javasoljuk, mert így az utunk az Ősborókás rész mellett halad el. Autóval/bringával az alábbi parkolóhelyet használjuk:  N 47° 17,767' E 19° 23,635' 110 m [GCFAOR+parkoló]. Ha Vasad/Monor felől elérjük Csévharasztot, az első kereszteződésben forduljunk jobbra a Kossuth Lajos utcára. Ezen végig kell haladni a Petőfi Sándor úti kereszteződésig, itt ismét jobbra fordulva végighaladni addig, míg meglátjuk a balról beérkező Piros sáv piros sáv jelzést. Ez már földút, de innen már közel van a jelzett parkoló (az erdő felé vezető földutat sorompóval látták el, mi még ezt egyszer sem találtuk zárva. A behajtást ugyanakkor tábla tiltja).

Jó tudni, hogy a sétaerdőben az utak nagyjából négyzethálós rendszerűek.

1. pont: Forrásréti-pihenő  N 47° 17,136' E 19° 22,821' 115 m [GCFAOR-1]
Sajnos, a nevével ellentétben forrás nincs a réten, de kellemes, kedves hely tűzrakóval, padokkal és - ahogyan a többi pihenő is - ember által alig látogatott. A környékén csend és rend honol, béke és tisztaság van köröskörül :)
A rejtek egy kis (3*10 cm) fatáblán lesz, könnyen megtalálható helyen.

2. pont: Farkasordítói-rét  N 47° 16,871' E 19° 22,100' 120 m [GCFAOR-2]
Egy nagy rét, sok kis csodával: van itt kilátó-magasles az egyik szélén, faragott fafotel a közepén, fedett kemence sok asztallal-paddal erdei iskola számára, két kis fakunyhó a másik szélén. Útjelző tábla segít az eligazodásban, tűzrakóhely padokkal, fedett kukák és két illemhely is várja az idelátogatókat. Minden szép és kulturált, tekintve, hogy 2018. jún. 1-jén avatták fel az erdei tantermet a réten. Cikk az avatásról Videó a rétről (avatás)

A jelszó az előzőhöz hasonlóan egy kis fabatkán lesz az újabb értékes részletet tartalmazva, így nem érvényes rá a mondás, hogy "fabatkát sem ér" :)
A rejtés kissé furfangos, igazi kihívás, így kesserszemmel keresendő! :D
Ne feledd: fentről jobb a kilátás!

3. pont: Édesházi-pihenő  N 47° 17,778' E 19° 21,777' 123 m [GCFAOR-3]
Egy újabb kedves kis pihenő néhány hatalmas fával, padokkal, tűzrakóval a közepén és még egy kis fakunyhó is van itt, ahol kedvedre eltölthetsz egy(-két-akárhány) éjszakát, ahogy tettük ezt mi is egyszer :)
Sajnos, időközben a környező erdőt kivágták, de azért egyik oldalán kis fenyveserdő védi a hely nyugalmát.
A rejtekhez odavisz a GPS, ott már a fantáziára és rutinra hagyatkozhattok :)

Csévharaszt és környéke

Csévharaszt környéke régóta kedves a szívünknek. Az Ősborókás sötétlő bokrainak szépsége, különösen ősszel a borókabogyóktól roskadozó ágakkal, a hol sűrű erdős, hol kedves ligetes táj mindig vonzerőt jelentett, így szívesen jártunk erre. A Pusztatemplomot is gyakorta meglátogattuk, vadakkal találkoztunk a mezőkön, erdőben, magaslesről csodáltuk őket, szarvasbőgést hallgattunk szeptember végi hűvös estéken.

A pótharaszti erdőben számtalan apró szépség található. Rejtésünkkel a három nagyon kellemes és kulturált, nemrégiben létesült rétre-pihenőhelyre szeretnénk felhívni a figyelmet. Nagy erdő- és természetjárók vagyunk, de kevés helyen találkoztunk ilyen szépen kiépített tűzrakókkal, padokkal, fedeles kukákkal, esőházakkal és fakunyhókkal ellátott, rendezett és tiszta környékkel, ami a Pótharaszti erdőt jellemzi.

Ha már arra jártok, érdemes még felkeresni a jelzett pontoktól kissé távolabb elhelyezkedő Erdőőri lakot (a fentebb említett, csévharaszti Kossuth utca-Petőfi utca kereszteződésnél egyenesen továbbmenve pár perc alatt eléhető betonúton). A Pótharaszti Sétaerdőről, a Buckáserdőről és a 2014-ben létrehozott Erdőőri lakról bővebben:

A Csévharaszt szélén található több, mint 100 éves Erdőőri lakkal, egyúttal bemutatóházzal, a mellette kialakított esőbeállóval és annak tűzrakó helyével, a pihenőpadokkal és erdei játszótérrel, valamint a három kapcsolódó, ismeretterjesztő táblákkal ellátott sétakörrel szeretnénk az idelátogatóknak igazi erdei élményeket nyújtani. A Sétaerdő - amely szabadon látogatható -, bemutatja a helyi élővilágot, az itt megfordult híres embereket és irodalmi alkotásaikat, az ország első természetvédelmi emlékeit és a manapság romantikus homályban élő, de egykor rémisztő betyárok életét.

A Sétaerdő további célja, hogy a létrehozott kirándulási útvonalakkal megóvjuk a fokozottan védett természeti területeket és több biztonságos tűzrakóhely kialakításával csökkentsük a kockázatát az emberi gondatlanság okozta erdőtüzeknek, megvédve ezzel Csévharaszt jelképét, az egyedülálló Ősborókást. Az Erdőőri laktól a kék háromszög jelzésen el lehet jutni a pótharaszti Pusztatemplomig, a Pest megyei piros turistajelzést követve pedig a híres ócsai premontrei kolostorhoz juthatunk. A közel 10 000 hektáros erdőtömb legszebb részein keresztül pedig az inárcsi vasútállomásig vezető turistaút került kialakításra végig a sárga jelzésen (forrás: Nefag ZRT. (2014)

Buckáserdő és Ősborókás

A Csévharaszt térségében elterülő Buckáserdő 1939 óta áll természetvédelmi oltalom alatt, területe 1,05 négyzetkilométer. A növényzet nyáras-borókással váltakozó homoksztyepp, melyben a védett növényfajok közül például a homoki árvalányhaj és a báránypirosító él. Itt fordul elő a fokozottan védett csikófark, piros madársisak, valamint a bennszülött tartós szegfű is.
A természetes növényzetre a gyorsan terjedő idegen fajok jelentik a legnagyobb veszélyt.
Legelterjedtebb az akác, kisebb foltokban található meg a bálványfa és a lágyszárú selyemkóró. Ezeket a fajokat kell kiirtani a természetvédelmi területekről.

Az ártéri és homoki élőhelyeken jelentős természetvédelmi problémát okoznak ezek az agresszíven terjedő (más néven invazív) növények, mivel kiszorítják az őshonos fajokat. Ilyen, távoli vidékekről behurcolt özönnövény az akác, a kései meggy, a bálványfa, a zöld juhar és a
selyemkóró. Olyan ez, mint amikor vendég érkezik hozzátok: csak addig látjátok szívesen, amíg nem akar az ágyatokban aludni, hanem
megmarad a vendégszobában. Ezért nem látjuk szívesen a védett területeket elözönlő invazív fajokat, és megpróbáljuk visszaszorítani őket. Az özönnövények helyére hazai fajokból álló erdőket ültetünk. Magyarországon a munkák az Ipoly-völgyben, dunai szigeteken, Csévharaszton és Nagykőrösön folynak.
Állapot: kereshető

KRW értékelés (51 db): környezet: 4.69 rejtés: 4.54 web: 4.74 átlag: 4.66

-
történelmi nevezetesség, várrom, épület
-
szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni
-
különleges látványosság, helyszín
-
speciális koordináta-érték vagy magasság
-
vízpart, tó/folyó, forrás van a környéken
-
település belterületén van a láda
-
van a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület
+
havas, jeges időben, fagypont alatti hőmérsékleten is kereshető a láda
-
nyáron, a legnagyobb kánikulában is ajánlott környék
-
hegyen, csúcson, nagy dombon van a láda (a környékhez képest)
-
megközelíthető járművel néhány száz méteren belül
-
a javasolt kiindulóponttól fél órán belül elérhető
-
mozgáskorlátozottaknak, babakocsival érkezőknek is ajánlott
+
gyerekbarát láda
-
igénybe veszi a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos, sáros)
-
a láda megszerzéséhez sziklát kell mászni (gyerekkel nyakban kizárt)
-
sötétben is érdemes keresni
-
a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb. van
-
szokatlan méretű/alakú a láda (az ajándékok miatt fontos)
-
el lehet menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyható)?
-
GPS nélkül is érdemes megkeresni
+
kereshető egész évben
+
kereshető 24 órában
-
a látnivalóért fizetni kell


PAM 2021.04.11 15:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
ez valami fantasztikus volt!!!! :D [Geoládák v3.10.3]

Amina2013 2021.04.11 13:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.3]

Sas 2021.04.10 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.73
Végre igazi tavaszi időben, klassz helyen, klassz láda. 1-2-3 sorrendben bejárva 11-12 km attól függően mennyit cselleng az ember a pihenőknél. Köszi a rejtést!

Sodiacus 2021.04.05 15:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Artimus 2021.04.05 15:58 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

watdook 2021.04.05 15:58 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Emerich63 2021.04.05 13:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]
Húsvét hétfői ládázásunk. 6/6.
Kalandos földutakon való autós ládázgatás (GCPIK, GCViBo, GCKKCS, GCCSEV) után érkeztünk meg a mai tervezett 10 km-es gyalogos kiránduláshoz.
Ezt a ládát összekötöttük GCBoro ládával. Onnan haladtunk e multi pontjaihoz 1-3-2 sorrendben.
A több napos ládázgatás, kirándulás miatt, a vártnál keményebb gyalogtúra lett itt a nap végére, de azért is körbementünk.
A láda rendben, bár a füzet kissé megtépázott...
Szép környezet, nagy forgalom volt ma a környéken...

20210405_12584420210405_123906
20210405_13313220210405_134423
Halász család 2021.04.04 17:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.96
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!Pontok rendben, láda rendben.
Jó nagy kör lett 16 kilométerrel. Igényes szabadidős helyek.
Néha jobb lenne nem lenne szemetes.
Mert hiába van teli mellé szórnak . [Geoládák v3.9.6]

Webber 2021.04.02 14:09 - Megtaláltam
Meglett. [Geoládák v3.9.6]

Mészárosék 2021.04.02 14:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

dc3 2021.03.28 13:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.07
Becserkelve! Kösz a rejtést!

Remek időjárásban egy szép helyen járhattunk. Csévharaszt felől közelítettük meg e multit. A megadott ponton parkoltunk, majd 3. 2. 1. sorrendben kerestük fel a pontokat. 10 km lett a vége. Nagy élmény volt, ahogy váltakozott a fenyő és ibolya illat. A táj különleges, viszont elég sok helyen komoly fakitermelés folyik sajnos. A multi összes pontjánál nagy sütés-főzés volt, sokan autóval érkeztek a helyszínre, ennyit a hely védelméről.

GCFAORIMG_20210328_124320
IMG_20210328_124757IMG_20210328_131325
IMG_20210328_140214IMG_20210328_143516
IMG_20210328_145900 
Verácska0721 2021.03.27 14:33 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

Szabó család [Geoládák v3.9.6]

Nikicsu 2021.03.21 14:12 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm. :)

Eddus 2021.03.20 13:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszi

dendeocse 2021.03.17 09:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.24
Megvan.

toen80 2021.03.15 15:04 - Megtaláltam
Schiszlerék megtalálták. Köszönjük! [Geoládák v3.9.6]

álomfogók 2021.03.15 14:25 - Megtaláltam
"Éljen a Szabadság, éljen a Haza", azaz ünnepi kirándulás olyan környékre tervezve, ahol (tekintettel a jelenlegi küzdelemre) minimális a tömeg előfordulásának esélye. És tényleg elég ritkásan fordultunk elő a környéken, bár a ládának azért viszonylag nagy forgalma volt a mai napon.
A pihenőhelyek tényleg igényesek. A környék vegetációja azonban ambivalens érzéseket kelt az emberben. Az ősborókástól az invazív fajok burjánzásáig széles a paletta. Ez utóbbival kapcsolatban egy megjegyzés. A ládaoldal és egyes logok képein is megjelenik a selyemkóró, ami egy agresszíven terjeszkedő évelő gyomnövény. Özönnövény, ami az őshonos fajokat kiszorítja, ezért irtása törvény alapján kötelező.
https://aszaly.geo.u-szeged.hu/portal/apps/webappviewer/index.html?id=430717f9bec149d781c9ec1ea2b0b10c

2Szaki 2021.03.13 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.67
Kis családi kutyás túra közben begyűjtöttük. Köszi!

solyomeye 2021.03.07 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.58
Közös találat othnan-nal. Köszönjük a rejtést!

othnan 2021.03.07 12:30 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.
Közös kirándulás alkalmával kerestük meg, solyomeyevel.

Farkasordító rétKutya
Kutya1L
P1230536P1230541
P1230543P1230546
P1230553P1230564
Hegyo 2021.03.06 17:18 - Megtaláltam
Levadásztam Teveladyvel. Köszönöm a lehetőséget. Környezet:4 /Rejtés: 4/ Web: 5 [g:hu 1.6.2y]

tevelady 2021.03.06 17:17 - Megtaláltam
Megtaláltam Hegyóval, TFTC. [g:hu 1.6.2y]

minyu 2021.03.06 16:59 - Megtaláltam
Naplementébe nyúló családi séta. Jó volt. Találkoztunk 3 őzzel. És valszeg 2 kessertárssal is :)

1-20210306_1634431-20210306_170525
1-P30627711-P3062779
Hajdu_Bartok_csalad 2021.02.28 15:00 - Megtaláltam
Nagyon tetszett a változatos táj. Köszönjük, hogy megmutattátok! [Geoládák v3.9.6]

kireth 2021.02.28 11:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

utigabi60 2021.02.28 11:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Wilka74 2021.02.27 13:43 - Megtaláltam
28 km-es bringatúra kettesben. Nekem nem adott olyan sokat a látvány, bár ebbe betudtuk a fáradságot is. A pontok a helyükön voltak, bár a 2. ponton a fadarab a kilátó padlóján hevert. Visszaraktuk a gerendák fölé, hogy nem essen bántódása. Köszönjük a rejtést!

IMG_8300IMG_8303
edusanya 2021.02.21 14:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

FeldmanZ 2021.02.21 10:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

sheriff 2021.02.20 15:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Pogánypeti 2021.02.17 11:43 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.25
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget. A többit majd otthonról! [g:hu 1.6.4]
Ez volt a mai napi 22 km-es gyalogtúrám 2. találata a háromból. Monor vasútállomásról indultam el 8:05-kor, és 12:55-re értem be Csévharasztra.
Célszerűségi okokból ezt a multit fordított sorrendben cserkésztem be. A GCVOR ládától gyalogoltam a multi 3. pontjához, ahol először a .com-os ládát kerestem meg, majd pedig ezt. Szerencsére mindkét láda könnyen megtalálható, nem kellett sokat vacakolnom a keresgéléssel. Kis pihenés és fényképezés után ballagtam tovább a 2. ponthoz, amely szintén nem okozott különösebb problémát. A falap rendben a helyén van, szintúgy mint az 1. ponton.
Tetszett mindhárom kis rét, de különösen a kis faházak. Kár, hogy a Mecsekben nincsenek ilyenek, nem kellene sátrat cipelnem, csak a hálózsákot... :)))
A multi levadászása után az ősborókás felé vettem az irányt, a GCBoro ládáért...
Köszi a rejtést! :)

Édes-házi pihenőhelyÉdes-házi pihenőhely
Édes-házi pihenőhelyÉdes-házi pihenőhely
Farkasordítói pihenőhelyFarkasordítói pihenőhely
Farkasordítói pihenőhelyFarkasordítói pihenőhely
Farkasordítói pihenőhelyFarkasordítói pihenőhely
Forrásréti pihenőhelyForrásréti pihenőhely
Forrásréti pihenőhelyForrásréti pihenőhely
Maracska 2021.02.14 16:09 - Nem találtam meg
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

[Elutasította: Tünde&Attila, 2021.03.07 18:47]

Tünde&Attila 2021.02.06 14:11 - Egyéb
Gondos ládagazdák lévén azonnal ugrunk javítani, pótolni, ha bármelyik ládánknál valami hiány, probléma jelentkezik. Itt azonban - a névadó helyen, azaz a 2. ponton - már többször eltűnt a fabatka, számunkra teljesen érthetetlen módon :(
Ezért a mai napon utánpótoltuk oly módon, hogy az adott ko-on több helyen is megtalálható. Tehát ha netán ismét eltűnik az egyik, lesz ott pár pótjelszó is!
Ezek után kesser legyen a talpán, aki nem találja meg! :D

Aniko & Gyuri 2021.02.06 12:38 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

petoakos 2021.01.31 13:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

Dióskanyar 2021.01.30 14:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.09
Megtaláltuk. A második pontnál hiányzik a jelszó de kitalálható. Köszönjük a rejtést. [Geoládák v3.9.0]

kiskutyus 2021.01.30 14:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
a kilátós virtuális hiányzik, de ki lehet találni a jelszót a másik kettő ismeretében. De mindenféleképpen menjetek el a rétre, mert az a legjobb rész.[Geoládák v3.9.0]

Pajzsika 2021.01.30 14:33 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 4.09
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! 2. ponton a jelszó nincs meg. De kilehet találni a jelszót. ????
[Geoládák v3.9.0]

R.Guszty 2021.01.17 12:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 4.12
Séta a szép időben.

szikizso 2021.01.09 13:55 - Megtaláltam
Fürkészésem sikeres volt. \0/ [Geoládák v3.8.3]

boszorkányok 2021.01.03 23:59 - Megtaláltam
Fantasztikus ez a vidék, vissza kell jönni! Köszi a rejtést!

received_847775889099969received_1024878031256338
received_736570097287187received_336476277340703
Sir Pajszer 2021.01.01 13:14 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.14
Köszi! A 2. ponton nem találtam fabatkát sem.

peterpan 2020.11.29 16:38 - Megtaláltam
All children grow up, except one! [Geoládák v3.7.6]

urbanj 2020.11.29 09:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.40
Nagyon tetszett a séta, az ember nem is gondolná, hogy ilyen hangulatos pihenőhelyek találhatóak errefelé. Minden pont rendben van, köszönjük a rejtést.

20201129_08523620201129_093755
golyostoll 2020.11.29 09:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Nagyon jó hely! [Geoládák v3.7.6]

KP1965 2020.11.19 10:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.16
A GCPANT mozgóláda begyűjtese után Csévharaszt és Kakucs közötti 22,3 km-es séta során még hat találat, ez volt a második.

20201119_10431420201119_104228
20201119_10480620201119_115624
Tünde&Attila 2020.11.07 14:45 - Egyéb
Mivel már két jelzés is érkezett, miszerint a 2. ponton hiányzik a jelszóhordozó, gondos ládagazdák lévén azonnal útra keltünk, hogy orvosoljuk a helyzetet. A Farkasordító-rét fabatkája ismét örömmel vár minden kedves kessertársat! :) Ha már ott jártunk, egy finom levest is főztünk és pihiztünk egy jót a klassz őszi napsütésben :)

guppik 2020.11.07 12:00 - Megtaláltam
Nagy séta a homokban, köszi a rejtést!

IldikaH 2020.11.01 21:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
a második pontot mi sem találtuk meg, pedig furfangosan kerestük! :) [Geoládák v3.5.0]

lacc 2020.10.28 12:05 - Megtaláltam
A második ponton szerintünk a jelszóhordozó hiányzik! Az első és a harmadik részletből persze kitalálható...
Köszönjük a rejtést!
Ildi és Laci

GeoEvike 2020.10.17 13:01 - Megtaláltam
Megtaláltuk Zolival gombászkodás közben :) köszönjük a rejtést! Évi ♡ Toti [Geoládák v3.7.2]

Toti 2020.10.17 12:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.5]

zoli86 2020.10.17 12:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.2]

VenTOmi 2020.10.11 13:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.1]

85DCBD27-2CA1-4037-A114-9191F6CF475CAFA31372-B6F8-47F2-81FB-3DE399676F7C
EA892E96-2B2B-4F00-A782-994AEA432C84117CDBC2-90F6-4F3B-8290-768E756A03E8
Tünde&Attila 2020.09.27 16:55 - Egyéb
Már régóta készülünk meglátogatni a ládánkat, ma végre alkalom nyílt rá. Jólesőt sétáltunk az őszi napfényben, kellemes fény-árnyék játékban :)
A klassz fahordócskát ronda műanyag dobozra cseréltük, hátha azt nem szeretik az egerek, melyek kikezdték a logfüzetet is. Bár teljes felszereléssel érkeztünk, mindenre készülve, végül mégsem cseréltük újra a füzetkét, melyben ládánk eddigi története rejlik. Ettől nem akartuk megfosztani sem őt, sem magunkat, sem a kessertársakat, így maradt a kissé egérrágta, ámde "történelmileg hű" dokumentációval a régi helyén a régi logbook :)

dzoli1 2020.09.20 23:59 - Megtaláltam
Andival

PardiAndi 2020.09.20 23:59 - Megtaláltam
Kutyás ládázás dzoli1-gyel.

Cápa 2020.09.20 11:16 - Megtaláltam
THX! Nagyon jó séta volt egydül. Pont erre a magányra volt most szükségem, nem bántam meg, az út során senkivel nem találkoztam. A végére azért jól elfáradtam, de megérte! A táv kereken 10 km, nekem ehhez 2 óra 50 perc kellett, pedig mentem rendesen...
Aki nem szereti a homokot annak nem ajánlom, de aki szereti a csendet, annak igen. Kerékpárral nem lehetett volna teljesíteni ebben a szárazságban!

e-nik 2020.08.21 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.40
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! A borókásnál kezdtünk, aztán 1-2-3. sorrendben haladtunk, nagyobb túra kerekedett belőle, mint ami jól esett ebben a melegben és a homokos talaj is nehezítette a haladást. Felüdülés volt odaérni az 1-1 pihenőhelyre. A kilátónál lévő rejtés nagyon tetszett, kis trükkös. [Geoládák v3.5.4]

Fazék 2020.08.16 08:27 - Megtaláltam
Korai kelés után autós, biciklis megközelítés. Széles gumik vannak az MTB-men, de még így is sokszor kellett tolni a homokban, leginkább a parkolóhely környékén, utána már élvezetesebb volt a biciklizés. Egy terepfutó csapatot leszámítva senkivel sem találkoztam. A rejtések rendben, bár a ládát és tartalmát erősen kóstolgatják az egerek.

2020-08-16 07.48.452020-08-16 08.10.34
2020-08-16 08.26.142020-08-16 08.26.44
james 2020.08.04 15:50 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.

James
[g:hu+ 2.2.11]

lelcache 2020.07.18 14:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést! lelcache

kivancsifancsi 2020.07.18 14:43 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.37
Az évszaknak ellentmondó hűvősebb, esős idő volt a hétvégén, így olyan Budapest környéki ládákat választottunk, amiket könnyen meg lehet közelíteni autóval.
Bár ez a kitétel erre a ládára nem igaz, de ha már erre jártunk ide is besétáltunk. Pár helyen csúnyán benőtte a gaz az ösvényt, de alapvetően jó környék. A nagy rét kifejezetten tetszett. Köszi, hogy megmutattad.

 
Fidorka 2020.07.18 14:43 - Megtaláltam
kivancsifancsi társaságában

vikacsu 2020.06.13 15:49 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

emmerwald 2020.06.10 18:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.12
Kellemes meglepetés volt ez a multi. Szép környezetben, jó rejtésekkel találkozhattam. Egy kis kitérőt tettem a Borókás-hoz is. Ezzel együtt jó kis séta kerekedett ki belőle. Köszönöm a rejtést!

Lili.th 2020.05.23 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 4.5 átlag: 3.50 súly: 3.77
A 3. pontnál kezdtem, mivel Felsőpakony irányából jöttem, és bár mindhárom pontot felkerestem, utólag úgy érzem, felesleges volt (jelszó szempontjából is, mivel azt már itt kitaláltam). A másik két ponton csak pár percet szántam a keresgélésre, a kilátónál rögtön találtam is egy tökéletes fadarabot, csak éppen felirat nélkül, úgyhogy vissza is raktam. Mivel biciklivel voltam, és mindenképpen szerettem volna még sötétedés előtt hazaérni, és kedvem se volt a vacakoláshoz, hogy egy fából készült kilátón megkeressek egy kis fadarabot, kis nézelődés után mentem is tovább. A "geoláda" tetejét külön, és összetörve láttam csak, de sok időm nem volt vele foglalkozni, mert rögtön utánam érkezett egy 7-8 fős csapat, akik ott készültek letáborozni, úgyhogy el kellett hagynom a helyet, hogy ne keltsek gyanút.
Bár direkt olyan időpontot választottam, amikor felhős idő és max. 20 °C volt, így is szenvedés volt az út számomra. A vizem már rég elfogyott, és úgy kiszáradtam, hogy csillagokat láttam, így toltam a bringát a bokáig érő homokban kilométereken át... Esküszöm, a Szaharában nincs ennyi homok! Amint végeztem, Vasad felé vettem az irányt, és mikor a durva kövekkel felszórt útra értem, még annak is úgy örültem, hogy leborulva megcsókoltam volna, pedig különben nagyon utálom, mert teljesen szétrázza a csuklómat. Vasadon is szétnéztem kicsit, és végre vízhez jutottam, ami kétségtelenül a nap fénypontja volt számomra. A hazautam innen még hosszú volt és fáradságos, de ez már egy másik történet...

-4-5
-1-3
-2-6
SzantoA 2020.05.23 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.90
SagiK társaságában

SagiK 2020.05.23 13:10 - Megtaláltam
Ez sem fogott ki rajtam. :)

nszk 2020.05.23 13:10 - Megtaláltam
SagiK társaságában

Hnor80 2020.05.17 17:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

csemege 2020.05.09 18:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

csabi1955 2020.05.03 17:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

erika60 2020.05.03 16:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Trim 2020.05.03 14:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.1]

kisember 2020.05.02 18:12 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

mrbaggins123 2020.04.26 14:54 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük! A 3. ponton a telefonos GPS egyértelműen, minden irányból egy bizonyos tereptárgyra mutat, de a láda 2 méterre egy másiknál volt :) [Geoládák v3.3.2]

kertimi 2020.04.26 12:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Kertimi [Geoládák v3.3.2]

Tanohun 2020.04.26 12:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Hokuszpok 2020.04.24 16:51 - Megtaláltam
Köszi!

Kovács Beni 2020.04.24 16:50 - Megtaláltam
Köszi!

SirLes 2020.04.24 15:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Deamon21 2020.04.21 16:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

VaVi 2020.04.21 16:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Laura97 2020.04.21 16:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

JAck:66: 2020.04.20 10:59 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.0.34]

Fenntartásokkal érkeztem, hogy ugyan a semmi közepén mégis mi indokolja egy többpontos rejtés létrehozását, hiszen ígyis-úgyis sétálni kell egyet a környéken érte. Aztán megvilágosodtam a helyszínen. :-)
Zseniális kivitelezés és keretbe foglalt séta lett belőle a friss levegőn. Mindegyik ponton meglepődötten tapasztaltam a kulturált környezetet ami fogadott, szívesen visszajövök ide pár év múlva családi piknikezés címén.

Nagylüke 2020.04.19 13:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Nicky&Ati 2020.04.12 16:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

csehipest 2020.04.12 14:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

Ambró 2020.04.09 23:59 - Megtaláltam
.

Mikulás 2020.04.05 15:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.68
A múlt hétvégéhez hasonlóan - szombaton vizitúráztam egy kicsit délelőtt a (a természetvédelmi területté frissen avanzsált) Táti-szigeteknél (délután pedig gurultam egyet a bringával) - szigorúan magányosan, 1,5 métert tartva mindenkitől.
Vasárnap pedig egy kis családi sétára jöttünk ki ebéd után Csévharasztra. 11 kilométer lett és csodás helyeket láttunk, remek, igazi tavaszi időben kutyagoltunk a homokos, jó kis alföldi utakon. Imádom!

Köszönöm a remek rejtést. Tökéletes koncepció és kivitelezés, örömmel jöttem újra a Csévharaszti Borokás TT-re.

Mikulás

IMG_3013IMG_3014
IMG_3015IMG_3016
IMG_3020IMG_3022
IMG_3024IMG_3025
IMG_3027IMG_3029
Ane 2020.04.05 14:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.71
Meglett, jó hosszú séta. Először csak részleteiben akartuk keresni, de aztán lenyomtuk az egészet egyben.

wildpig 2020.04.04 17:00 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.0.45]

ghostspike 2020.03.29 13:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Hubbi barátai 2020.03.28 10:48 - Megtaláltam
Köszönjük! Nagyon szép helyek

jakszy1989 2020.03.15 17:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!Tomi és Edina Inárcsról. Nagyon jó kis délutáni séta volt. Köszönjük a rejtést. [Geoládák v3.3.2]

Cicapapa51 2020.03.15 16:04 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 1.5 web: 4.5 átlag: 3.50 súly: 3.61
Köszönöm a rejtést.
A pontokat a számsorrend szerint jártuk be.
Jó séta volt.
Láttunk ezt azt:

Boróka-akác növénytársulás
3 őzike
3 nyúl
madarak (hangja)
Néhány kesser a végládánál, üdvözlet innen is!
13,9 km lett a vége.
TFTC
Cicapapa51

20200315_130127DSC00247
MimiTiti 2020.03.15 16:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.36
Ősökkel séta. Köszönöm a rejtést.

Pumba9 2020.03.15 16:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.96
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Érdekes, hogy egy hónapja nem taláta meg senki és előttünk összesen 68-an találták meg. Ehhez képest 5 percen belül 3 kesser csoport (összesen 9 fő+2 eb) jött össze a ládánál. Kicsit beszélgettünk, jó volt találkozni velük. A borókás és a fenyőerdő is nagyon tetszett. Sár nincs, de sok homok igen. 12 km lett a vége. [Geoládák v3.3.2]

Mirtt 2020.03.15 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.05
Köszönjük a rejtést, nagyon szép 12 km-s séta lett a végére! Mi 5-en voltunk a 7 hónapos Joda kutyánkkal, aki szintén végig sétálta ezt az utat!

A járvány miatt úgy gondoltuk elhagyjuk Budapestet egy nyugodt, csendes hely felkeresésével. Azt hittük senkivel sem találkozunk, de pont egy időben érkeztünk a ládához másik négy ládavadásszal :) Mennyi erre az esély?

Út közben láttunk egy nyulat és több őzet is. Nagyon szép idő volt, kicsit még napszúrást is kaptunk, pedig nagyon hideg volt márciushoz képest! De nagyon szép túra volt, köszönjük!

A javasolt parkoló "tele" volt, igazából két autónak van hely Csévharasztnál, én inkább a 2-s pontot javaslom kiinduló pontnak ;)

Mizo6869 2020.02.15 17:51 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Minden pont rendben a helyén volt. Mia, Bogi, Piri (kutya) Zoli Érdről.

Hegyimanók 2020.02.08 14:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Érdekes ez a vidék. [Geoládák v3.3.2]

carmin 2020.02.02 10:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.56
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Ezt a ládát a PMP túrába illesztettük be, a jó rejtések gyorsan meglettek, az idő is pazar volt.

DSC01230DSC01231
DSC01233DSC01236
DSC01251DSC01253
DSC01260DSC01271
DSC01277DSC01289
DSC01297DSC01301
szsoutdoor 2020.02.01 16:50 - Megtaláltam
Kihasználva a napsütéses időt ismét a Pótharaszti-erdő felé vettük az irányt. Hangulatos pihenő/piknikező helyeket mutat be a jól elrejtett láda. Köszönjük a rejtést!

monic1006 2020.02.01 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 2 web: 3 átlag: 3.33 súly: 3.72
Mivel megint délben jutott eszünkbe (szsoutdor eszébe...), hogy ebben a szép napos időben menni kéne valahova, ezért valami olyan helyet kerestünk, ahova 30-40 perc alatt odaérhetünk. Ez éppen megközelíthető volt ennyi idő alatt.
Két dolgot nem vettünk számításba:
Az egyik, hogy a Pótharaszti sétaerdőnél hagyva az autót ez a kör bizony jóval nagyobb, mint amit a térkép alapján ránézésre megállapítottunk.
A másik pedig, hogy ilyen sokat kell keresni a jelszavakat.
Számunkra a virtuális jelszó azt jelenti, hogy ott van egy valami, ami amúgy is ott lenne, ha a láda nem lenne, és meg kell számolni rajta valamit, vagy a táblájáról le kell olvasni valamit... szóval ott van a "jelszó" geoláda nélkül is. Az ilyesfajta jelszó, amit úgymond keresni kell, az kikéri magának, nem virtuális! Punktum. Attól, hogy nem egy dobozban van, még keresni kell. És ezt a két falapocskát igen sokáig kellett keresgélni... Főleg a másodikat... Az előttünk itt járó megtaláló remekül visszarejtette.... Kb. negyedórát töltöttünk az 1. pont keresésével és kb. félórát a második ponttal. Minden lécet áttapogattunk - amit láttunk... szétszurkáltak a kiálló csavarok, szilánkokkal lettünk tele, de a lényeg úgy el volt dugva, hogy nem látszott. Még éppen a "hagyjuk a fenébe" elhangzása előtti pillanatban találtam meg...
Aztán a 3. pont... Itt is elment vagy 20 percünk.
Kedves rejtő! Véleményünk szerint ez nem egy "természetes" rejtek. Különösen, hogy egy mesterséges valamiben van eldugva. A koordináta sem egészen oda mutat, és aki látott már igazán TERMÉSZETES rejteket, annak a fantáziájára bízott "keresőkéje" nem ebbe az irányba mozdul el. Ezt max. csak természetes anyagból készült ládának nevezném, de semmiképpen sem "természetes rejteknek". (Ezért a 2 pont)
Szóval a kereséssel szívtunk, mint a torkos borz. De meglett. Igaz bőven lement a nap, mire a kocsihoz visszaértünk, és még így is 16 km-t mentünk, hogy ahol csak lehetett lecsaltunk az útból, nem a túristajelzésen mentünk - de ez a része a mi sarunk, legközelebb jobban megnézzük az út hosszát, előre.
Egyéb tekintetben a láda jópofa helyeket mutat be - csak pont ezekkel a jópofa helyekkel nem volt időnk foglalkozni a hosszú és bosszantó keresgélés miatt... persze tudjuk... indultunk volna el időben...! :D :D :D

molka 2020.02.01 13:11 - Megtaláltam
Köszi!

imageimage
imageimage
imageimage
LionDaddy 2020.02.01 13:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.42
Régóta tervezgettünk kectamékkal egy közös kutyasétáltatós ládázást, de az elmúlt hetek szürke, lehangoló időjárása sehogy sem volt kedvünkre. Mára végre igazi tavaszi, szép napsütéses időt jósoltak, így nem volt kérdés, hogy megyünk. Sikerült molkát is elhívni, így öten vágtunk neki a sétának.
A gázvezeték nyomvonalánál parkoltunk és az óramutató járásával egyező irányba tettünk egy 13 km-es kört, a ládapontok közé beiktatva a csévharaszti borókás GCBORO ládáját is. A multi minden pontja nagyon kellemes hely, alkalmasak kisebb-nagyobb pihenőre, piknikre vagy bográcsozásra. A rejtések nagyon profik voltak, nem adták könnyen magukat, de élvezetes volt a keresés. A jelszóhordozók kivitelezése is remek, több ilyen kellene a sok műanyag helyett!
Összességében remek túrát tettünk, csodálatos időben, szép helyen, jó barátokkal!

Köszi a rejtést!

20200201_09561020200201_101015
20200201_10155620200201_101907
20200201_10241020200201_105659
20200201_11121420200201_111607
20200201_11315320200201_113802
20200201_11570120200201_115729
20200201_12242420200201_123658
20200201_13024020200201_130307
20200201_13144020200201_131543
20200201_13531920200201_114741
kectam 2020.02.01 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.13
Egy remek csavargás LionDaddyékkel és Molkával. Csodálatos időben jártuk körbe a környéket. A multi pontjait fordított sorrendben kerestük, közben kitérőt tettünk a borókás láda felé is. Párszor láttunk őzeket is. Köszönjük, hogy elhoztál ide.

20200201_09461320200201_095249
20200201_10160920200201_101907
20200201_10241420200201_111002
20200201_11112320200201_121254
20200201_13035920200201_130546
20200201_13260320200201_140540
TücsiTeam 2020.01.05 11:33 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.10
Téli túra keretében választottuk ezt a ládát és nem csalódtunk. Bár a szél fújt, de sütött a nap. Nagyon színvonalas láda és tetszettek a rejtések. A második volt a legjobb. Itt jó néhágy percre volt szükségünk, mire megtaláltuk. Hálás köszönet a rejtőnek!

szakica 2020.01.04 12:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Mihul 2020.01.04 11:40 - Megtaláltam
[g:hu 1.6.5]

ny.mate 2019.12.31 15:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

Fixis 2019.12.20 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.03
A csévharaszti pusztatemplomtól a GCtrek mozgó megkeresése után vágtam neki az útnak kerékpárral, hogy megkeressem ezt a multit. 1 - 3 (14:52) - 2 sorrendben haladtam.

GAMANO 2019.12.15 12:52 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük! [g:hu 1.6.4]

Viczi 2019.11.30 15:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.0.0]

geooszi 2019.11.15 23:59 - Megtaláltam
Meglett. Köszönöm!

SziaHello 2019.11.11 13:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.0.0_beta_18]

johnnycache 2019.11.09 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.95
Köszönöm az élményt! :-)

Mr Zerge 2019.11.01 12:00 - Megtaláltam
Megvan, részletesen késöbb... Üdv Mr Zerge. [wapon beküldött szöveg]

A multi Inárcs felöli végig járását választottuk. A 2. pont különösen tetszett. Most a homokos talaj elég könnyen járható volt.

Ágica63 2019.10.27 13:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

"J&J" 2019.10.23 15:35 - Megtaláltam
A rejtések ravaszak, de valahogy hasonlóan gondolkodtunk, mint a rejtők, igy azonnal meg is lettek a pontok:)
Októberi nyárban kellemes séta, kösz a rejtést

Paul 2019.10.23 11:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Discover 2019.09.21 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.33
Köszönöm a rejtést!
[iGC] [wapon beküldött szöveg]

_DSC9638_DSC9640
_DSC9643_DSC9646
_DSC9647_DSC9648
_DSC9649_DSC9650
_DSC9651_DSC9652
_DSC9653_DSC9661
_DSC9662 
kupec 2019.09.15 16:34 - Megtaláltam
A 2. pont önmagában elég lenne, szépen gondozott terület és jól bemutatja a homokos-akácos erdő jellemzőit. Az 1. és 2. pont közötti út borzalmas, ládászokon kívül nem nagyon jár ott senki. A 3. pont egy tipikus, támogatási pénzből létrehozott látnivaló, amit néhány év múlva visszavesz az erdő.

ellfelek 2019.09.13 17:00 - Megtaláltam
Ezzel a ládával nagyon le voltam maradva.. Dabasi állampolgár lévén... :)
De most pótoltam... Kár hogy nem ismertem ezt a helyet, mert biztos hogy bringáztam volna erre többször is... (most már kevesebb a lehetőség, mert a székhelyemet lassan, lassan áthelyezem)
Mindegyik tisztás rendezett és tetszetős volt. Egy jó kis nyaralás nem is lenne rossz ezen a környéken... :)
Köszi a rejtést! [g:hu 1.6.4]

190913 04 Kakucs Inárcs190913 05 Kakucs Inárcs
190913 09 Kakucs Inárcs190913 12 Kakucs Inárcs
Csaba & családja 2019.08.27 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.62
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést. Kelemes délutáni séta. Volt ahol úttörőnek éreztük magunkat.

Togo 2019.08.24 18:28 - Megtaláltam
Allergiásoknak nem mostanában ajánlott a doboz. Ember magas áthatolhatatlan parlagfűbozótok tarkítják a királydinnyétől gazdagon szúrós utak szélét.

Atalati 2019.08.24 12:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.54
Köszönöm! Forrásrétnél fabatka hiány van . Rögtönöztem.

Mathau 2019.08.18 13:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

povyagi 2019.08.18 12:54 - Megtaláltam
\o/ Hurrá, megvan! [g:hu 1.6.4]

lakkanto 2019.08.17 16:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.94
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]
Szép túra volt, az 1-2. pont közti sárgán állítom idén mi mentünk elsőnek a fiammal, úgy kellett törni az utat a növények között.

Tünde&Attila 2019.07.03 20:05 - Egyéb
Megtaláltuk!!! A rejtők :)))
Ládakarbantartás: új fogantyú került a ládafedélre, bele ceruza és tollak :)
Egy őz őrizte a láda nyugalmát éppen, amikor megérkeztünk :)

Frankie Family 2019.07.03 17:24 - Megtaláltam
Bringás ládázás Bobbal.
Köszönjük!

Bob&Bobek 2019.07.03 17:24 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.87
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

Frankie Family-vel közös biciklis ládázás.

hitamas 2019.06.27 09:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.38
Jó pár éve többször is volt errefelé Postás tájfutó verseny ... de nem ismertem rá a terepre. Ennyi pókhálót rég sikerült összegyűjteni ... talán a Cikolai tavak környéki ládánál. Ezen felül volt út, ami csak a GPS szerint létezett, és voltak utak, amik jó irányba mentek , csak a GPS nem tudott róluk ... lehet, hogy frissíteni kellene a térképet? :)

benist 2019.06.06 09:00 - Megtaláltam
Most nem annyira a mély homok, inkább a sár, és a faltól-falig tartó pocsolyák nehezítették a haladást. Inárcs felől a túloldalihoz hasonló táblánál parkoltam, majd 2-1-3 sorrendben jártam végig a multit. Több szakaszon a vizes növényzet derékig ért. a csalánnal együtt kiváló kezelés volt. A jelszórészletek és a láda némi kutakodás után összejött, a ládafedéllel akadt némi gondom, ezt külön e-mailben jeleztem.

Zergi 2019.06.01 17:40 - Megtaláltam
Fogtam!
Kedves Petőfi! Szép-szép az Alföld tengersík vidéke, de nékem inkább a Kárpátok vadregényes tája jobban tetszik!
A nyár első és régóta első esőmentes napján caplattunk körbe a körön. Jól elfáradtunk a végére.

IMG_9273IMG_9274
IMG_9275IMG_9276
IMG_9278IMG_9279
IMG_9280IMG_9281
IMG_9282IMG_9283
IMG_9285IMG_9286
IMG_9287IMG_9288
IMG_9289IMG_9290
IMG_9291IMG_9292
IMG_9293IMG_9294
IMG_9295IMG_9296
IMG_9299IMG_9300
IMG_9301 
ésKata 2019.06.01 17:38 - Megtaláltam
A zöldsportosokkal találtam meg! [g:hu 1.6.2y]

Mo-Hó 2019.05.13 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.03
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést!
Jó kis túra volt! [Geoládák v2.2.5]

MarkoGear 2019.05.12 13:49 - Megtaláltam
Szüleimmel körbejártuk. Legjobban a második pont tetszett.

IMG_20190512_125256 
Tovima 2019.05.12 13:49 - Megtaláltam
Családi tekergés, sok homokkal. Pihenőhelyek tetszettek.

IMG_20190512_134046 
Vincenzo65 2019.05.12 13:49 - Megtaláltam
Most már tudom miért ordított a farkas. A rengeteg homok miatt. Jók voltak a pihenők! 2 helyen lehet tüzet gyújtani, harmadiknál nem.

IMG_20190512_121749 
kobcikrajci 2019.05.11 11:18 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi a rejtést! [g:hu 1.6.3a]

Tünde&Attila 2019.05.01 16:15 - Egyéb
Megtaláltuk!!! A rejtők :D
Május elseji ládalátogatás. Minden rendben találtatott, épp csak a toll hiányzott a ládából :(((
Kellemes séta volt Mátéval, Áronnal és Évával a homokos tavaszi erdőben.

fkmaster 2019.04.30 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.30
Kellemes séta a homokos erdőben, köszönjük a rejtést, az eső a közeli Nyáregyházán esett, felettünk nem:)

VP 2019.04.26 15:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.61
Munka után vonattal Monorig és onnan a Monor - Csévharaszt -1 - 2 - 3 - Vasad - Monor útvonalon biciklivel, aztán vonattal haza.
Nem biztos, hogy jó ötlet volt: a vonat lefele zsúfolt volt, hazafele késett, és mindkét irányban magas, merdek lépcsős; az aszfaltot elhagyva pedig az út jelentős részén toltam a biciklit. Az elmúlt napok kis esői ellenére nagyon száraz, és legtöbb helyen nagyon mély volt a homok, az aránylag széles gumival szerelt trekbiciklim is elásta magát benne. A tolás se volt könnyű néhol bokáig homokban.
A szépen megcsinált pihenők ellenére nem villanyoznak fel ezek az ültetett alföldi erdők. A 3. pont körül ráadásul erdő sincs, hatalmas iramban folyik az erdőirtás. Megrakott kamionok jöttek keresztbe, hatalmas port kavarva, és tovább mélyítve a homokot az úton. (Máshol is az autóforgalom miatt ilyen rossz a helyzet. Ahol nem járnak, benövi a fű, és lehet biciklizni.)
A környék izgalmas és szép része a borókás, de azt egy másik láda mutatja be. (A 90-es években sok tájfutóverseny volt ott. A legizgalmasaabb egy éjszakai volt, amikor rendőrhelikopterek egy rablót keretek itt, de helyette száz fejlámpával rohangáló embert láttak.)

GYEZegzug 2019.04.26 11:48 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.41
Előtte megnéztem a GCBoro rejtést ismét, jó volt nosztalgiázni az 50 évvel ezelőtti dolgokon. Autóval majd kerékpárral, de az sem jött be. Maradt a gyalogtúra. Örülök, hogy nem csalódtam Bennetek. Jó rejtések, jó láda befejezés. Láttam sok sok véghasználatot, majd akác tisztításokat. Nem tetszett az égetés. Jó volt itt lenni. Köszi szépen a lehetőséget.

IMG_20190426_121338IMG_20190426_121044
IMG_20190426_114938IMG_20190426_114943
IMG_20190426_120216IMG_20190426_120225
TD Adventure 2019.04.21 17:18 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.55
Halas koszonet a rejtesert. Hatalmas elmeny volt felfedezni a kornyeket es a 3 pihenot. Ez egy olyan lada, amiert igazan erdemes erre jarni. Gyonyoru, bekes kornyek, mesebeli hangulat. Egyetlen zavaro dolog a tuzgyujtasi tilalom tabla az igenyesen megepitett tuzrako helyek mellett. A 3-as pontnal egy kis segitseg jo lett volna. Csak az elozo bejegyzesek segitsegevel talaltuk meg. Harom piheno, 3 hangulat. Egyik kedvencunk lett ez a lada.

nmárti 2019.04.21 09:57 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.49
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Bővebben otthonról. [Geoládák v2.2.5]

ha2 2019.04.20 14:00 - Megtaláltam
Áprilisi kánikulában. A közeli GCCSEV ládától kezdtem a multit végigjárni, 2-3-1. sorrendben. Útközben gyakran érezni lehetett a kiszáradással küzdő fenyőfák illatát. Őzbakot,vaddisznót és nyulat láttam a séta során. Ezen a héten hallottam idén először
a kakukk és a búbos banka hangját. Sajnos a 2. ponton nem farkas, hanem két család tagjainak ordítozása kényszerített a kelleténél gyorsabb tovább indulásra.
A rejtők sok munkát fektettek ebbe a multiba. Remélem hosszú életű lesz az egyedi doboz. Akkor lehet érdekes az elővétele, ha esetleg éppen bivakolnak felette.

Farkasordítói-rét069
071070
074Az 1.pontnál
Attibati 2019.04.20 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.54
Dunakeszi - Budapest - Ócsa - Inárcs - Gcfaor - Dabas - Ócsa - Dunakeszi 155 km kerékpárral

Inárcs felől közelítettem meg a multit, így a 2. ponttal kezdtem. A rejtés könnyen meglett, de a magaslesen nagyon sok a darázs, a tető alatt lódarazsat is láttam. Csak nehogy ide építsenek fészket.
A jelszórészlet annyira egyértelmű volt, hogy megpróbáltam kitalálni a másik két részletet, majdnem sikerült :-)
Az első ponton szerencsére nem volt senki, így nem kellett magyarázkodnom miért mászkálok négykézláb a padok körül.
A harmadik pontom egy turistapár pihent, így csak óvatosan tudtam keresgélni. Elég lassan esett le, hol is lehet a láda.
A földutak járhatóak voltak, szinte végig a monti nyergében tudtam maradni, néha azért eléggé küzdelmes volt a továbbhaladás.

Oriza 2019.04.19 14:49 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.94
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]
Ma délután felkerekedtem megnézni e multi legalább 2 pontját.
Aztán lesétáltam az egészet Csévharasztról. Ahogy' a térképet nézegettem, nekem nem tűnt a táv 10500m-nek. Aztán 11000 lett :-)
Szép idő, szép környezet, összesen egy őzbakkal találkoztam az út egyik kanyarulatában, már kb csak 15m-re volt, mikor észrevettük egymást. Sajnos beszaladt az erdőbe.... :-)
Nyugalom, jó levegő, szép idő: ez volt ma. Nagyon tetszett!!!
Köszi: Oriza

Az első pontItt még frissen
Sok darázs van körülötte!Nap és Hold...
Most épp nem ordított senkiErdőköz
Az utolsó pontVisszaértem!
N.Zs. 2019.04.19 14:30 - Megtaláltam
Távolság maximalizálós kirándulást terveztünk e köré a három pontos multi köré. Csévharaszton az ajánlott parkolóban álltunk meg. Az első pontnál egy nagyobb társaság falatozott a hosszú asztalnál. Mikor odaértünk egyikőjük megkérdezte, hogy mit keresünk. Kicsit meglepett a kérdés, de őket nagyon meglepte a válasz. "Egy falapkát".
Kicsit beszélgetünk a furcsa hobbinkról, majd leolvastuk az első részletet. A 2. pontnál EmesESE csapattal találkoztunk, akik éppen a jelszó mellett ebédeltek. Különböző útvonalon mentünk a 3. ponthoz, de szinte egy időben értünk oda. Öten kerestük a dobozt percekig hiába. Végül egy korábbi megtaláló útba igazítása vezetett eredményre. A láda nem kreatív rejtés, hanem szabálytalan. El volt ásva. Soha nem találtam volna meg. Anti egy bottal addig bökdöste a talajt, míg végül megtalálta és kikotorta. Az utánunk jövőnek kicsit könnyítettünk az álcázáson.
Összesen 15,4 km-t gyalogoltunk. A 120 méter szintemelkedést nem tudom hogy gyűjtöttük... 20-25°C egész nap... hát nem fáztunk.

egy ösvény a sok közüljóidőkép
csendéletvidám maci az útszélén
katonás rendbennem tábotrűz...
magányosan elszárdvaa 3. pont
újabb vödör a gyűjteményembeszarvasok
IMG_5797 
EmesESE 2019.04.19 14:22 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 4.30
Megtaláltuk.
A mai napra egy könnyed sétát terveztünk, a környéken feltünő új láda pontjainak végigjárásával.
A technika nem volt ma mellettünk, az új rejtés miatt nem voltak a Garminomba feltöltve a koordináták, és valami miatt új koo beírását sem engedte a gép. Inárcs felől szerettük volna megközelíteni a rejtés, de Csévharaszt felől indultunk meg, tiszteletben tartva a behajtani tilos táblát.
A 2-es pontig nem is volt probléma, itt meglett a rejtés, a jelszót már itt majdnem megfejtettük amikor megjöttek N.Zs. kessertársak. Kicsit beszélgettünk, majd más utakon indultunk tovább a következő pontokhoz. A 3. pontnál már együtt kutattunk, talán több mint fél órát kerestük a ládát, ami csak az előző rejtő segítségével lett meg.
Nekünk a táv így kb 10 km lett, kicsit meleg volt, de ez azért még a tavasz, mi lesz itt nyáron.
Köszönjük a lehetőséget. [iGC] [wapon beküldött szöveg]

neogeo 2019.04.14 17:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

katika 2019.04.13 14:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Szuper hely! [Geoládák v2.2.5]

 
BiBoLi 2019.04.13 12:44 - Megtaláltam
Szuper ! Köszönet érte !

zöldfülű 2019.04.13 12:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.31
Lefülelve :-)
Remek séta volt, valóban szép környezetben, jó kis piknikező helyekkel. De sajna a piknikezéshez - áprilisi viszonylatban - farkasordító hideg volt :D
Inárcsról támadtunk, a falu is pont olyan rendezett, mint a pihenőhelyek
Köszi a rejtést

005007
008 
Rézangyal77 2019.04.13 12:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.02
Megtaláltuk. Köszi a játékot! Nagyon tetszett! Szuper rejtések, szuper helyek!

pliptai 2019.04.11 09:00 - Megtaláltam
Köszönet a rejtésért!

*Moka* 2019.04.07 17:10 - Megtaláltam
Köszönöm

*Vica* 2019.04.07 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.16
Nocsak, nocsak...Paparazzy riasztott, de éppen 20 köbméter szemetet szedtünk össze a jólelkű városbeliekkel. A Farkasordítói réten többször jártam már, hiszen a közelben lakom. Az Édesházi pihenőnél is egy láda miatt voltunk, a Forrásréti pihenőt a neten láttam csak eddig. Micsoda nevek! Most Hartyán felől a zöld jelzésen jöttünk át, a Pusztabíró-házi pihenőhely mellett. Lehetett volna 4 pontos a láda! Poi: https://www.turistautak.hu/poi.php?id=195069

A pontokat 2-1-3 sorrendben látogattuk meg, 1 őzet és 1 ragadozómadarat látva közelről, ugyanis az a földön védte zsákmányát. Az első pontnál friss biciklinyomot láttam, nem is gyanakodtam... Aztán a csokipapíros masni... akkor sem esett le. Aztán a füzetben ismerős írás... nem sokkal előttünk Paparazzy járt! Kár, hogy elkerültük egymást.

Köszönöm, hogy megcsináltátok a ládát, mind igazán ládaérdemes hely! A környezetazonos anyagú kivitelezést nagyon díjazom. :-)

1-11-2
1-31-4
1-51-6
1-7 
easy.ICEman 2019.04.07 16:10 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtés és a meghívást, ebbe a kies-szép környezetbe: easy.ICEman.

bali&bogi 2019.04.07 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést: Bali&Bogi 😊

paparazzy48 2019.04.07 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.68
36 km-es homokdarálós bringás tekerés Monorról, erre az új multira. Előző nap a leszakadó zápor visszakergetett, de ma hajrá 😉
Régebben sokat tekertem ezen az erdős részen, fotózva-fílmezve a magasleseket. Majd következtek a .hu-s és a .com-os ládák a geocachingolásnál. Legutóbb a GCRTEK mozgó miatt tiportam a homokot errefelé! Most végre megérdemelten, egy fix multit is kapott.
Köszönöm a rejtést és az invitálást: Paparazzy48.
Ui: Én még a Pusztabíró-házi pihenővel megfejeltem volna a sort, teljessé téve ezt csodás kis gyöngyfűzért. 😊

Forrás-réti pihenőFarkasordítói magasles
A Farkasordítói pihenő házikója bringávalAz Édesházi pihenő
Az ajánlott Pusztabíró-házi pihenőEgy ötletes Stikli08-as útjelző
kópé1993 2019.04.07 14:21 - Megtaláltam
Inárcs felől közelítettem meg a helyet. A rossz minőségű betonút végén lévő behajtani tilosnál parkoltam. Útközben több őzet is láttam, teljesen kihalt volt az erdő. A pontokat 2-1-3 sorrendben kerestem fel. A "séta" vége 8,5 km lett. Köszi a rejtést!

IMG_20190407_132518IMG_20190407_132612
IMG_20190407_132645IMG_20190407_132709
IMG_20190407_132957IMG_20190407_133042
IMG_20190407_134233IMG_20190407_134847
IMG_20190407_135857IMG_20190407_140315
IMG_20190407_141354IMG_20190407_141720
IMG_20190407_141758IMG_20190407_142331
IMG_20190407_142615IMG_20190407_142632
IMG_20190407_143247IMG_20190407_144904
kl 2019.04.06 16:27 - Megtaláltam
Itt jártunk... Köszönjük! [wapon beküldött szöveg]

Puszkany 2019.04.06 16:26 - Megtaláltam
Pontok rátok rontok. Köszönöm a lehetőséget!

stikli08 2019.04.06 11:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Amióta átadták, sokszor járok ezeken a helyeken. Csend, nyugalom és kulturált környezet. Mindenképp láda érdemes hely. Pláne multiban összefoglalva!

 
VINAX 2019.04.05 22:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.75
Épp a fürdőben voltam, amikor Axl dörömbölt az ajtón.
-Mindjárt kész vagyok! - ordítottam a zuhany alól. De ő csak dörömbölt tovább. Nagyot sóhajtva elzártam a vizet, kinyitottam az ajtót:
- Mi olyan sürgős?!
- Van egy új geoláda...
- Hát miért nem ezzel kezdted?
Mindig előre be van készítve minden ruha és túrafelszerelés, ha menni kell. Gyorsan felöltöztem, felkaptuk a hátizsákokat, kocsiba ültünk, és elindultunk. Út közben olvastam fel a leírást és a tudnivalókat, Axl vezetett.
Kocsival a behajtani tilos táblánál parkoltunk le, de onnan kocogva elég hamar elértük a második pontot, az első pont egy kicsit messzebb volt, de fejlámpával a koromsötétben izgalmas volt.
Az első ponttól már gyors sétával mentünk vissza a kocsihoz. Volt egy megérzésünk, hogy más nem hajt a P1-re. A harmadik pontot a kis 4x4-es Ignisünkkel gond nélkül meg tudtuk közelíteni, bár személyautó nem ment volna át azon a terepen, így nagyon büszkék voltunk az új autónkra, amit előszőr teszteltünk ilyen körülmények között.
Hatalmas élmény volt! Köszönjük a rejtő munkáját!

★Viki & Axl★ [Geoládák v2.2.5]

IMG_20190405_222144 


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]