geocaching.hu geocaching.hu szép kép FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum   |    belépés
  
  
  
 
FAQ
4211. A pécsi székesegyház és környéke (GCPecs)

A székesegyház uralja a várost

A székesegyház uralja a várost

A nyugati homlokzat

A nyugati homlokzat

A déli homlokzat

A déli homlokzat

Talán ilyen volt a XVIII. században

Talán ilyen volt a XVIII. században

A Pollack féle átépítés a XIX. sz. első felében

A Pollack féle átépítés a XIX. sz. első felében

A baldachinos Szent Kereszt oltár

A baldachinos Szent Kereszt oltár

Cella Septichora Látogatóközpont

Cella Septichora Látogatóközpont

Cella Septichora

Cella Septichora

Sír a XX-as számú sírkamrában

Sír a XX-as számú sírkamrában

Ókeresztény Mauzóleum

Ókeresztény Mauzóleum

Ókeresztény Mauzóleum

Ókeresztény Mauzóleum

Bűnbesesés az Ókeresztény Mauzóleumban

Bűnbesesés az Ókeresztény Mauzóleumban
Szélesség N 46° 4,668'
Hosszúság E 18° 13,459'
Magasság: 163 m
Megye/ország: Baranya
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2016.10.18 11:40
Megjelenés időpontja: 2016.10.18 11:40
Utolsó lényeges változás: 2019.10.23 21:13
Utolsó változás: 2020.01.01 18:28
Rejtés típusa: Hagyományos geoláda
Elrejtők: Strombus
Felhasználó: Strombus
Nehézség / Terep: 2.5 / 1.5
Úthossz a kiindulóponttól: 500 m
Megtalálások száma: 677 + 7 sikertelen + 3 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 2.9 megtalálás hetente

A geoláda megtekinthető a geocaching.com-on is.


Filmes doboz méretű, ragaszkodó típus.

Kérlek, tollat vigyél magaddal!
A magas falak, tornyok, fák miatt a koordináták ugrálnak, hallgass a kesserösztönre!A láda mérete miatt utazókat sajnos nem tud fogadni. Ilyen célra ajánlom a közeli TB Hotelt.

Megközelítés
A történelmi belváros forgalomcsillapított övezet, behajtás csak engedéllyel, ezért legjobb ha gyalog vagy kerékpárral jössz. Sajnos a városfal körül sehol sincs egy nagyobb hely, amire azt mondhatnám, itt érdemes megállni, itt biztosan találsz helyet.


Magyarország nyolc helyszíne szerepel az UNESCO illusztris Világörökség listáján. Ezek egyike a pécsi székesegyház környéke, pontosabban a római kori város, Sopianae ókeresztény sírkápolnái.

Az ókeresztény sírkápolnák
Pécs római elődje, Sopianae fontos kereskedelmi utak találkozásánál alakult ki. A város a IV. században élte virágkorát, miután Valeria tartomány polgári közigazgatási központja lett. A római város a mai belváros helyén terült el, így kutatása nehézkes, és ezért van az, hogy szinte minden belvárosi építkezésnél római romokba ütköznek. A III. századi paloták, fürdők, szentélyek, középületek (feltárt majd visszatemetett) maradványai és a IV. századi ókeresztény temetői kápolnák adnak információt a város egykori jelentőségéről.
Az északi és nyugati római provinciák késő római temetőiben általában nem volt számottevő mennyiségű kőből épített temetkezőhely. Sopianae ókeresztény temetőjének a sajátossága, hogy itt nagyszámú ilyen építmény koncentrálódott. Vannak köztük kisméretű, családi sírkamrák és nagyobb közösségi sírboltok. Fokozza különlegességüket, hogy egy részük belső tere festett, bibliai jelenetekkel és ókeresztény szimbólumokkal díszített. A figurális és ornamentális falfestések gazdagsága Róma katakombafestészetéhez mérhető.
A sírkamra a tehetősebb családok temetkezőhelye volt. A kétrészes építmény földalatti része a kripta, ahova az elhunytakat helyezték téglasírokba vagy ritkábban szarkofágokba. E fölé emlékkápolnát (memoria, mausoleum) emeltek, amely szertartások helyszínéül szolgált.
Az első sírkamrát a XVIII. sz. elején a mai Nagy Lajos Gimnázium udvarán találták, erről azonban csak feljegyzések tudósítanak. 1782-ben bukkant elő az első olyan ókeresztény emlék, a Péter-Pál sírkamra, amely a mai napig fennmaradt. Mára 16 sírkamrát, több száz sírt tártak fel és az azokból több ezer késő római tárgyat hoztak felszínre a régészek.
2003-ban létesült a Cella Septichora Látogatóközpont, amelybe belépve nemcsak a névadó különleges alaprajzú és meglepően nagy méretű Hétkarélyos épület, hanem a Korsós sírkamra, a rendkívül díszes Péter-Pál sírkamra, a Nyolcszögletű sírkamra és a III. IV. XIX. XX. számú sírkamrák tekinthetők meg - 6 m-rel a mai talajszint alatt.
A látnivalók értelmezését jól segítik az érdekes kisfilmek. A labirintusszerű kiállítóhelyen, miközben belefeledkezünk az ókori csodákba, azért időnként érdemes felpillantanunk és az üvegfödémen kitekintve elhelyezni magunkat a XXI. századi térben.
Az újonnan kialakított látogatóközponttól alig 100 m-re 1975-ben bukkantak rá az Ókeresztény Mauzóleumnak nevezett épületre  N 46° 4,689' E 18° 13,405' 150 m [GCPecs+múzeum]. Itt ma a felszín fölött láthatók a temetőkápolna falmaradványai, alatta pedig megtekinthetjük a nekropolisz eddig ismert legnagyobb sírkamráját, amelyet valószínűleg a 370-es évek környékén építettek. Az eredetileg három szarkofágot rejtő kripta falai festettek voltak. Az északi falon megmaradt freskósorozaton gyakori korabeli ókeresztény ikonográfiák találhatók: Ádám és Éva bűnbeesése, Dániel próféta az oroszlánok vermében, végül az életfa motívuma. A keleti falat Krisztus szimbóluma, a görög khí és ró (X és P) betűk ligatúrájából álló krisztogram díszíti.

Bár az egyetemes kultúrtörténet szempontjából a sírkápolnák bírnak nagyobb jelentőséggel, az átlagembert inkább a székesegyház épülete nyűgözi le. Pedig csodát látnál, ha a Cella Septichorába bemennél!

A székesegyház
A pécsi püspökséget Szent István király alapította 1009-ben. Valószínűsíthető, hogy a püspökség első templomaként valamely ókeresztény kápolnát használták, nemcsak Szent István idejében, hanem már korábban is! Források beszámolnak arról, hogy a salzburgi püspök 870-ben templomot szentelt itt.
Feltehetőleg az ősi épületet jelentős mértékben bővíttette I. Péter (uralkodott 1038-1041 és 1044-1046 között), akit ezért több forrás (tévesen) a templom alapítójának nevez. Orseolo Pétert ide is temettek.
1064 húsvétján ennek a templomnak a falai között juttatta kifejezésre Géza herceg (a későbbi I. Géza, uralkodott 1074-1077 között) Salamon királlyal (1063-1074) kötött békéjét és helyezte fel a koronát bátyja fejére. Kézai Simon krónikájából tudjuk, hogy az ünnepséget követő éjszaka hatalmas tűzvész támadt, amely során "a harangok lezuhantak a tornyokból". Tehát a templomnak ekkor már volt tornya és harangja is, nem is egy!
A tűzvész után valószínűleg csak I. László (1077-1095) uralkodásának első éveiben kezdődött meg az újjáépítés. A munkálatok közel egy évszázadon át folytak.
A tatárjárás idején, majd 1299-ben ismét tűz pusztított, a dóm tetőzete és mennyezete megsemmisült. Az ezt követő felújítás során boltozatot kaptak a mellékhajók és megépült a Fájdalmas Szűz és a Corpus Christi kápolna. A falakat gótikus falképekkel borították.
1543-ban a török sereg harc nélkül elfoglalta a várost. A törökök a székesegyház nyugati részét dzsámivá alakították, többi részében élelmiszert, hadianyagot raktároztak. Hitük nem tűri az emberábrázolást, ezért megcsonkították a domborműveket, lemeszelték a freskókat.
A töröktől való felszabadulás után (1686) mire nagyjából rendbe hozták a törökök és a beszállásolt német katonák pusztításait, újabb csapás érte a várost. 1704-ben először Vak Bottyán kurucai, majd három héttel később a Habsburg-párti rácok támadtak Pécsre. Ágyúgolyóiktól beszakadt a templom főhajójának boltozata. Öltek, raboltak, a két támadás során a lakosság harmada (1 007 fő) vesztette életét.
A XVIII. sz. elején a háborúk okozta sérülések kijavítása mellett lényeges átalakításokat is végeztek, például ekkor nyitottak a déli homlokzaton egy kaput.
A XVIII. sz-ban jelentkező statikai problémákat új kápolnák és teherhárító ívek építésével próbálták megoldani, de nem jártak sikerrel. 1805-re oly súlyossá vált a helyzet, hogy az épület teljes átalakítása mellett döntöttek. Az átépítésre a másik indok a templom egységtelen külseje volt. A különböző korokban végzett felújítások össze-vissza alakították az épületet, tornyai is különböző magasságúak voltak.
1805 és 1831 között Pollack Mihály egységes köntösbe foglalta az épületet, amely azonban ebben a formában alig 50 évet ért meg. Pollack a homlokzatokat klasszicista és romantikus stílusban alakította át. A tornyok kb. 40 méter magasak és bástyaszerűen záródóak lettek. Köztük a hosszanti oldalon mellvédfalat húzatott, ezzel hangsúlyossá téve a déli oldalhomlokzatot.
A nagyvonalú megoldás egy püspöki templomhoz méltó arculatot adott, azonban a statikai problémákat nem oldotta meg, ezért 1877-ben Dulánszky Nándor megyéspüspök megbízta Friedrich von Schmidt osztrák építészt, hogy a millenniumra készülve tervezze át a templomot úgy, hogy annak statikai gondjai megoldódjanak, és mind tömegében, alaprajzában és részleteiben is az Árpád-kori székesegyházra hasonlítson.
Az építkezés 1882-ben kezdődött meg a berendezés: oltárok, szobrok elbontásával, kiárusításával. 1883-ra már csak a négy torony visszabontott torzója állt, a teljes templomot lebontották, csupán a középkori alapfalak és az altemplom maradt meg. Évszázados művészeti értékek mentek veszendőbe.
Az új templomot 1891. június 22-én fényes ünnepség keretében, Ferenc József, a pápai követ és az egész magyar püspöki kar jelenlétében szentelték fel. A neoromán stílusban újjáépült székesegyház három hajós, kápolnasoros, sík mennyezetű és négy tornyos bazilika. Belsejének gazdag díszítése a historizmus jegyében született. A hajókban a falfestményeket az osztrák Karl Andreä és Moritz von Beckerath, a kápolnákban Székely Bertalan és Lotz Károly készítette.
Nagyjából ezt a XIX. század végi állapotot tükrözi a székesegyház mai képe. Igazi különlegessége a négy torony, amely jellemző volt az Árpád-kori nagyobb templomokra, de mára nemcsak a tornyok, a templomok is eltűntek (lásd pl. Székesfehérvár). Ismereteim szerint Európában középkori eredetű négytornyú templom a pécsin kívül jelenleg csak a bajor Bambergben áll. Története hasonló a pécsiéhez, érdemes utánaolvasni.

Hasznos információk:
Az ókeresztény sírkápolnák nyitva tartása és belépti díjak
A székesegyház nyitva tartása és belépti díjak
A pécsi püspökség egyéb pécsi látnivalói: püspöki palota, kincstár, kőtár, dzsámi
Szentmisék rendje a székesegyházban

Hátha érdekel:
Világörökségek aktuális listája (angol nyelven)
Magyarország világörökség helyszínei
A bambergi dóm

Források:
Pécsi ókeresztény sírkamrák
Székesegyház


Ládatörténet:
2002. 03.14-én KiVi elrejtette a most bemutatott helyszínre a geocaching.hu 123. ládáját, ami Pécs első ládája és a második magyar mikroláda volt. Az utóbbi években a láda sokat betegeskedett, igen gyenge virtuálissá silányult, végül rejtője 2016. 10. 10-én megszüntette. Ez a láda 1772 megtalálást ért meg, átlagos értékelése 4,52 volt.
2016. 10. 18-án a megszüntetés miatt megjelent Strombus gondozásában, chuck-norway .com-os játékostárssal kooperációban a geocaching.hu-n az új láda.
2016. 12. 31.: Az október 18. óta immár harmadszor tönkretett ládát ismét pótoltam. Érdekes, hogy februártól októberig, amikor a láda csak a .com-on szerepelt, egyszer sem esett baja. :-(
2017. 08.01.: Tegnap kiderült, hogy a láda ismét eltűnt. Köszönöm, kedves ládatolvaj ezt a fél évnyi szünetet. Zalajaro és Bubuka segítségével pont múlt héten lett ismét egy pótládám, így ma volt mit újrarejteni és talán nem sok játékostárs keresgélt hiába.
2017. 12. 25.: Az eltűnt ládát pótoltam.
2018. 02. 13.: Az eltűnt ládát pótoltam. Sajnos most egy olcsóbb, egyszerű megoldással, mert nem bírom anyagilag.
2019. 02. 28. : Ládaellenőrzés. Minden rendben.
2019. 10. 23.: Ládaellenőzés. Doboz és logbook csere.
2020. 01. 01.: Ládaelllenőrzés. A ládát a rejtekétől 1 m-re, könnyen látható helyen találtam. Visszahelyeztem, ahova való.Flag Counter
Állapot: kereshető

KRW értékelés (225 db): környezet: 4.80 rejtés: 4.74 web: 4.77 átlag: 4.77

+
történelmi nevezetesség, várrom, épület
-
szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni
-
különleges látványosság, helyszín
-
speciális koordináta-érték vagy magasság
-
vízpart, tó/folyó, forrás van a környéken
+
település belterületén van a láda
-
van a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület
-
havas, jeges időben, fagypont alatti hőmérsékleten is kereshető a láda
+
nyáron, a legnagyobb kánikulában is ajánlott környék
-
hegyen, csúcson, nagy dombon van a láda (a környékhez képest)
+
megközelíthető járművel néhány száz méteren belül
+
a javasolt kiindulóponttól fél órán belül elérhető
+
mozgáskorlátozottaknak, babakocsival érkezőknek is ajánlott
+
gyerekbarát láda
-
igénybe veszi a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos, sáros)
-
a láda megszerzéséhez sziklát kell mászni (gyerekkel nyakban kizárt)
+
sötétben is érdemes keresni
-
a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb. van
+
szokatlan méretű/alakú a láda (az ajándékok miatt fontos)
+
el lehet menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyható)?
-
GPS nélkül is érdemes megkeresni
+
kereshető egész évben
+
kereshető 24 órában
-
a látnivalóért fizetni kell


mitzi 2021.05.02 09:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

FILA71 és Dávid 2021.05.01 20:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.79
Köszönjük. Családi kirándulás Pécsett.
Köszönet Bandicicának a megtalálásért, együtt kerestük ő megtalálta és én is beloggoltam.(Sok sikert nekik)!

Bandicica 2021.05.01 19:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
cseles [Geoládák v3.10.5]

baknan 2021.04.21 19:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Kopika97 2021.04.21 19:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Szumma 2021.04.21 19:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

bernereniko 2021.04.10 18:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.2]

Rakoczyzs 2021.04.10 18:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.18
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.1]

bati6 2021.04.10 13:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Nem első nekifutásra lett meg, pár hónapja, kezdőként még kifogott rajtunk! :)) [Geoládák v3.9.6]

Ancs 2021.04.10 09:19 - Megtaláltam
Walkiatúrsz 1/13.
Az előd ládát 2012-ben találtam meg, így a helyszín ismerős volt. Ma egy jakab-hegyi séta közben álltunk meg Pécsett, hogy begyűjtsük a ládát.
Szombat reggel lévén kellemesen csendes volt a helyszín. Tetszett megint.
Köszi

IMG_20210410_091555IMG_20210410_091616
IMG_20210410_091635IMG_20210410_092140
IMG_20210410_092143IMG_20210410_092149
IMG_20210410_092228IMG_20210410_092239
IMG_20210410_092259IMG_20210410_092307
19izsi73 2021.04.10 09:19 - Megtaláltam
Túrára hangolódás első dobozkája...

petradrian 2021.04.06 15:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Pplm970619 2021.04.06 15:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Kschoice 2021.03.31 17:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.11
Remélem jó helyre sikerült visszatenni, mert egy másik geocaching p?ros vette ki a rejtekéből, s mire aláírtuk, ők m?r továbbálltak. Köszönjük a rejtést!

skcirisz 2021.03.31 17:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

csenge&barni 2021.03.15 16:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

KacsalaPéter 2021.03.14 10:55 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

LőrincDombiBarangolók 2021.03.14 10:12 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Bager 2021.03.13 12:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

doktorszpájder 2021.03.13 12:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

daisy01 2021.03.12 11:28 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.5.10]

LottiCsavi 2021.03.07 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Ügyes rejtés, köszönjük!

Sajnos elfelejtettünk lapozni, azt hittük az alsó sor a jelszó.
Kérjük a megtalálás elfogadását. :-)
A képen kisatíroztam az alsó sort, ha mégis.... :-)

Mentségül szolgáljon, hogy ez az első önálló megtalálásunk. (Jómagam, Noémi lányom és a két kutya, Lotti + Csavi)

[Jóváhagyta: Strombus, 2021.03.21 17:14]

GCPecs_2 
Hajo 2021.03.03 11:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

IMG_20210302_174840IMG_20210302_175412
IMG_20210303_103043IMG_20210303_103333
IMG_20210303_110427 
Phoenix82 2021.03.02 14:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Drake74 2021.03.02 14:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 3 átlag: 4.00 súly: 2.11
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Sali_12 2021.02.27 11:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

slbalazs 2021.02.27 11:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Leslie White 2021.02.24 15:39 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.15
Meglett, de többször vissza kellett mennem, valamiért nem ment egyből...

vaj+zs 2021.02.18 19:00 - Megtaláltam
Köszi

babybearly25 2021.02.17 17:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.17
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

fanni.kofa 2021.02.14 11:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.78
Megtaláltuk, köszönjük! :)

revlev 2021.02.06 16:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

Pettyos25 2021.02.06 15:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.91
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

Hubbi barátai 2021.02.06 11:14 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.5.8]

Invictus3 2021.02.04 12:41 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.55
Megvan, köszi!
Mai tizennegyedik :)
Lenyűgöző a székesegyház, képeken is mindig csodáltam, de élőben sokkal fantasztikusabb... kedvenc helyem a városban :)

Feri0705 2021.02.03 14:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

A két Sanyi 2021.02.01 14:45 - Megtaláltam
Szerencsére munkából hazafelé nem sokan voltak a környéken, így nyugodtan becserkészhetem a ládát. Nem is gondolná az ember, hogy mennyi titkot rejt a környék, ahol nap, mint nap elhalad. Köszönjük!
Halló!

geforg 2021.01.30 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.40
Napsütésben,fáradtan de megvan.Köszönjük a rejtést !!Geforg és családja.

Szőkekapitány 2021.01.26 12:24 - Megtaláltam
Köszönöm szépen a rejtést.

Óbánya ízei 2021.01.24 10:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

Tőkésréce 2021.01.24 10:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

Spapa90 2021.01.09 14:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! :) Mai harmadik ladankat felesegem nelkul nem talaltam volna [Geoládák v3.8.3]

szabo4 2021.01.09 12:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Lau&Bálint 2021.01.01 13:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.32
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

remkolyok 2021.01.01 12:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Pibo 2021.01.01 10:33 - Megtaláltam
Köszi,

pötyimiki 2020.12.31 15:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

utigabi60 2020.12.28 11:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Peterancsa 2020.12.26 14:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Mary Lou 2020.12.21 15:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.01
Megtaláltuk.
Mecseki túra után.
Köszönjük!

Szalamandra66 2020.12.12 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.83
Sajnos a járvány miatt az ókeresztény műemlékek téli álmot alszanak.

Balazs01 2020.12.12 17:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Brsc 2020.12.05 16:35 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést. EZEZ [Geoládák v3.7.6]

Robinson76 2020.11.27 08:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.94
Köszönöm a lehetőséget! A miniláda lent hevert a földön, majdnem rátapostam...Visszahelyeztem biztonságot adó rejtekébe.

AzElveszettGeoládaFosztogatói 2020.11.05 16:17 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Halász család 2020.11.05 15:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!Tavaly nem találtuk. [Geoládák v3.7.6]

VKBITANG 2020.11.01 11:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Schmauder Tamás 2020.10.30 11:46 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.62
OK

gazzék 2020.10.29 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.95
Megtaláltuk, köszönjük!
ötletes rejtés [Geoládák v3.7.6]

DodiJuci 2020.10.28 19:17 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.23
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

bendekt 2020.10.26 11:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.41
Megtaláltuk pécsi városnézés közben, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Székesegyház 
Lopakodó 2020.10.25 15:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

sagabi 2020.10.25 15:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.05
Wellnes hétvégén :)

mihoj 2020.10.25 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.84
Két éve nem találtuk, most véletlenül meg lett. És feljutottunk az egyház tornyába is, bár felújítás alatt van minden.
Köszi!

IMG_4491IMG_4495
IMG_4504 
Andi0714 2020.10.24 09:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Karaliosz 2020.10.24 09:44 - Megtaláltam
Ez a láda is pipa. ;) Köszi a rejtést. [Geoládák v3.7.6]

stopo 2020.10.22 13:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

VERBOLA 2020.10.21 11:19 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést.

Licsi07 2020.10.09 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.28
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.1]

Klu 2020.10.02 19:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

Zazi és a Lányok 2020.09.29 12:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, jöhet a következő csésze!

Részletek később...

Zazi és a Lányok [Geoládák v3.6.0]

Janisoft 2020.09.27 10:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

dibolya 2020.09.25 11:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Dyna22 2020.09.20 17:54 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.70
Köszi a rejt?st!

Szabibi 2020.09.20 12:33 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.97
Szép hely!

Vidket 2020.09.19 12:28 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.63
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést. :) [Geoládák v3.6.0]

kekenj 2020.09.13 15:15 - Megtaláltam
kösz a rejtést

PulykiMaki 2020.09.12 15:06 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.3.4]

Kovacsek_7227/4 2020.09.12 09:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

Mancsulek 2020.09.09 16:44 - Megtaláltam KRW környezet: 1.5 rejtés: 2.5 web: 3 átlag: 2.33 súly: 1.60
Csak másodszorra sikerült. De meglett

Whiskey 2020.09.06 18:10 - Megtaláltam
Megtalálttuk, köszönjük a rejtést!
Bori, Petya [Geoládák v3.5.3]

Korigumi 2020.09.06 13:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

bbrego 2020.09.05 20:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

Macimse 2020.09.05 20:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

KIAX 2020.09.04 23:59 - Megtaláltam
A pecsi geotalalkozo kapcsan ellatogattam ide. Kosoznom a rejtest

TothTi 2020.09.04 18:00 - Megtaláltam
Köszönet a rejtésért

Lidus 2020.09.02 13:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.1]

Kisdecso 2020.09.02 13:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

Esty 2020.09.02 13:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

Judit&WuDu 2020.08.30 20:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

D.D.Anna 2020.08.30 20:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.82
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

Gulyi :) 2020.08.30 20:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! :) [Geoládák v3.6.0]

martinék 2020.08.25 19:04 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.04
Köszönjük a rejtést! :)

Mirabelle 2020.08.25 18:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést...
Tavaly nem leltük, ahol most igen. a turai Antal család

AntalAttila 2020.08.23 11:43 - Megtaláltam
Ezt is megtalálta a szegedi Antal család: Attila, Kitti, Réka, Levi és Gréti, Öcsi, Timi [Geoládák v3.5.3]

vargavirag96 2020.08.22 16:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.18
megtaláltuk Lilivel :) [Geoládák v3.5.3]

Jenci&Timi 2020.08.21 12:56 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

szatto 2020.08.20 16:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.4]

julcs! 2020.08.20 16:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

eszel 2020.08.20 12:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.78
ok!

feverprice 2020.08.17 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.95
Meglett! [Geoládák v3.5.3]

kissss 2020.08.17 13:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.67
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

Szőkéék 2020.08.12 17:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.83
Köszönjük!

mackopar 2020.08.12 16:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.60
Megtaláltuk kis telefonos segítséggel köszönjük.

goriszták 2020.08.12 12:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

geooszi 2020.08.09 16:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

targonczas 2020.08.09 13:18 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.2.11]

gknight8 2020.08.09 09:56 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

TündImi 2020.08.07 21:01 - Megtaláltam
TündImi, Veszprém
Köszi :) [Geoládák v3.5.3]

FeldmanZ 2020.08.07 06:56 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

ehajnalka 2020.08.06 19:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

t.bela 2020.08.06 12:24 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.2.11]

pcguru és Mirci 2020.08.05 14:59 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

Tathalas 2020.08.01 18:35 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést :)

Cuncus78 2020.07.31 11:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

anita988 2020.07.29 20:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! :) [Geoládák v3.5.0]

-[Jando-klan]- 2020.07.29 10:17 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.14
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

rgergely 2020.07.26 14:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.64
Megtaláltuk az osztályommal. Köszönjük a rejtést!

Family-H 2020.07.26 13:31 - Megtaláltam
Köszi !

tassyg 2020.07.26 13:15 - Megtaláltam
Köszönjük!

AtiÁk 2020.07.26 10:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

stikli08 2020.07.25 12:28 - Megtaláltam
Köszönöm rejtést! Mecsek és környéke ládázás közben, ha már erre jártam megnéztem. [Geoládák v3.5.0]

zsbenko 2020.07.25 11:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

közös nevező 2020.07.23 20:00 - Megtaláltam
.

weanti 2020.07.23 13:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

oryszcsak 2020.07.23 09:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

drbsjdt 2020.07.22 22:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

menace 2020.07.22 15:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

sandi900803 2020.07.21 17:49 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

cila 2020.07.21 16:38 - Megtaláltam
Az utolsó még meg nem talált belvárosi láda is megvan :) Köszönjük a rejtést :)

20200721_164014 
Saber Rider 2020.07.20 18:19 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.28
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Richlot 2020.07.18 18:09 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
Ricsi és Verus :) [Geoládák v3.0.0]

totik 2020.07.18 17:59 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!
(Viki, Geri, Krisz'), TZ

tred 2020.07.18 13:36 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést! zred-el [Geoládák v3.4.1]

zred 2020.07.18 13:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.20
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

csehipest 2020.07.17 10:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

chanibija 2020.07.15 20:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! :) [Geoládák v3.3.2]

SuperGeo 2020.07.15 12:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.87
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

rebione 2020.07.15 10:21 - Megtaláltam
Megtaláltam!
Köszönöm a lehetőséget ????
[g:hu+ 2.2.10]

karakai 2020.07.14 12:56 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.2.9]

mecseki gyalogkőris 2020.07.11 17:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.93
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
E + L

GLaszlo_gc 2020.07.11 16:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

vlacko0930 2020.07.10 13:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

infernus 2020.07.10 13:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

wicky89 2020.07.05 18:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Nem Kavics 2020.07.05 18:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

gyildarefo 2020.06.28 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.99
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Nyaralásos séta a belvárosban este-reggel

31AF93EA-58F0-4A8B-A359-5A820705C9D52436ECB8-1E2E-4FEC-8C4D-0EA40D814F93
209995CD-AF2E-4CD8-8859-5AFA92851D4AB5AD6ABE-169D-436C-87C7-A4E7250B44B2
6E29CE06-88E2-4496-BED2-A388E6DF0359930C8777-02D3-4E5B-9227-DFAF0959C8E2
alcala76 2020.06.27 17:02 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

Adriennnsmith 2020.06.27 13:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.64
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! ;)
Köszönöm az élményt [Geoládák v3.4.1]

Kékvirág100 2020.06.27 11:54 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 1.30
Köszönöm.

20200627_115759 
Ozsi 2020.06.21 12:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Girlengland 2020.06.13 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Köszönöm

Kappa 2020.06.13 10:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.08
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! TFTC [Geoládák v3.4.1]

csokej 2020.06.12 20:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.18
Meglepően könnyű találat volt. A hely csodálatos, mindenkinek meg kell néznie. Járkáltunk a környéken és végül a barátnőm találta meg játszi könnyedséggel a ládát, pedig neki ez volt az első találata.

Nagyon köszönöm a rejtést!

Hey-ho 2020.06.08 07:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Blasius McKay 2020.06.05 20:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

mheder 2020.06.03 12:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.5]

tarsolyos 2020.06.03 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 4.09
KÖSZÖNÖM A REJTÉST!

20200603_104633IMG_5287
IMG_5299IMG_5304
IMG_5308IMG_5309
IMG_5310IMG_5312
erdei csiperke 2020.06.01 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
Ok

Szemán 2020.06.01 13:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

kocsisjozsef74 2020.05.30 20:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.82
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Zsuzsa, Józsi [Geoládák v3.3.2]

anzsu7 2020.05.30 20:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Zsuzsa, Józsi [Geoládák v3.4.0]

boobaa 2020.05.30 17:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.26
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.0]

VaVi 2020.05.28 19:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Bakszakáll 2020.05.28 13:48 - Megtaláltam
Messziről érkeztünk, ezért nem hagytuk ki a Székesegyházat és környékét (megjegyzem, odabent komoly felújítások zajlanak, munkaterület). Köszönöm szépen a rejtést, azt a sok munkát, amivel ennek fenntartása jár.
Ez is -mint a nap többi találata- Swikivel közös találat.

swiki 2020.05.28 13:46 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.12
Sajnos a székesegyházba felújítási munkálatok miatt nem lehetett bemenni

Dawe92 2020.05.24 11:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

szalbert 2020.05.17 19:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

ellfelek 2020.05.17 12:45 - Megtaláltam
Az ókeresztény sírkápolnákhoz Betti mindenképp be szeretett volna menni, de sajnos az még zárva volt... Így maradt a séta... Ami nagyon furcsa volt, hogy a tereken, az utcákon alig volt pár ember. Kihalt volt a város... De remélhetőleg egy-két hét és visszatér az élet ide is...
Köszi a rejtést! [g:hu 1.6.7]

IMG_20200517_120800IMG_20200517_123524
IMG_20200517_123602IMG_20200517_124131
hinia lux 2020.05.09 20:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]
Erre jártunk februárban egy tavaszias estén, most pedig a korlátozások utáni első szabad estén. Nagyon jó volt a hangulat a városban, és tele volt emberekkel. Sétáltunk egy jót, megcsodáltuk a gyönyörű székesegyházat sokadjára, aztán vacsoráztunk a belvárosban.

SzékesegyházDíszes
Pécs főtere 
Gyugyu95 2020.05.09 16:49 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.44
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

csupecz 2020.05.08 13:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
Megtaláljuk, köszönjük a rejtést! :) Aranyos kis dobozka... Csupecz, Reith, Habó család [Geoládák v3.3.2]

LionDaddy 2020.05.08 10:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.43
Bár a COVID-19 még tart, de a korlátozások lazulnak...
Mivel Pécsen volt hivatalos dolgom ma és ~ két hónapja nem fogtam geoládát a kezemben, nem hagyhattam ki pár drive-in ládát. 6/4. találat.

A Barbakán mellett parkoltam, innen sétáltam be a szinte kihalt utcákon, téren a dómig. Jó párszor jártam már itt, így nem sok időt töltöttem, csak pár fotót lőttem a láda után és mentem tovább Mecsekaljára.

Köszi a rejtést!

20200508_10011520200508_100210
20200508_10041620200508_100508
20200508_10063520200508_100742
20200508_10084720200508_101328
sgheki 2020.05.02 17:04 - Megtaláltam
Köszi

Béla 53 2020.04.28 10:05 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.1.13 teszt]

tomi-zsuzsi 2020.04.25 19:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.90
Köszönjük a rejtést! Kihasználtuk a néptelenséget. Imádjuk ezt a várost!

smschamp 2020.04.18 12:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
nem volt egyszerű, de jó, hogy nem adtuk fel!

[Geoládák v3.3.2]

Szabina86 2020.04.18 12:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

kenau 2020.03.14 16:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Melluy 2020.03.08 15:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
Azt hittem sosem találom meg, de másodszorra meglett, Köszi! :))

metitreasure 2020.03.07 13:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Pedit 2020.03.01 09:18 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 3 átlag: 4.00 súly: 2.28
Megtaláltuk!
Szuper rejtés.
Köszi

tixem 2020.02.29 20:16 - Megtaláltam
DDK utáni esti séta közben, köszi a rejtést [Geoládák v3.3.2]

Mirr&Murr 2020.02.23 11:13 - Megtaláltam
Elsőre elmentem mellette, hiába kerestem jó helyen... Köszi! :)

Marzipan 2020.02.22 17:55 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.91
Megvan

frytschi 2020.02.19 12:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.18
Megtaláltam, köszönöm a rejtést =) [Geoládák v3.3.2]

mitibi 2020.02.18 10:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.18
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést. Ilka és mitibi

RoriZo 2020.02.16 19:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.5]

lelcache 2020.02.15 19:01 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést! lelcache

Fidorka 2020.02.15 19:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm

kivancsifancsi 2020.02.15 19:01 - Megtaláltam
Kitúrtam

 
Kazsimers 2020.02.13 17:10 - Megtaláltam
földalatt sírkamrákat, földfelett ezt találtam.

henicsuka 2020.02.09 14:56 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

jagoh92 2020.02.09 14:56 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

bani 2020.02.02 13:25 - Megtaláltam
Megtaláltuk a rejtést! ?

Takács Martin Ferenc 2020.02.01 13:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi a rejtést! 3-an dolgoztunk rajta, érdekes hely. [Geoládák v3.3.2]

blenesi.kitti 2020.01.18 19:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Nilike 2020.01.12 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.86
Megtaláltuk, nagyon tetszett a környék, köszönjük a rejtést! :)

received_2190098614629456received_2640035362782939
20200105_12310320200105_123117
GergoKrisi 2020.01.12 14:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.63
Megtaláltuk, köszi a rejtést!

Évi&Zoli 2020.01.04 14:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.01
Régi vágyunk teljesült a hétvégén. Pécs és a Mecsek! Csodálatos város, egy kis ízelítő a hegységből, de ide két év is kevés, nem két nap! Nem baj legalább lesz indok visszatérni! Jó lett volna bekukkantani egy pillanatra, de így kívülről is fantasztikus! Köszönjük!

IMG_20200104_150533IMG_20200104_144244
IMG_20200104_145835IMG_20200104_150753
IMG_20200104_144354IMG_20200104_150203
NagymesterG 2020.01.02 12:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

tothadam86 2019.12.31 11:58 - Nem találtam meg
Megtaláltuk a helyet -8)-
A ládát telefonos segítséggel sem leltük. [Geoládák v3.1.2]

[Elutasította: Strombus, 2020.01.01 15:13]

prisoft 2019.12.30 21:50 - Megtaláltam
Megvan! Köszönöm a rejtést. [g:hu 1.6.4]

Louis 2019.12.30 21:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

sainbo 2019.12.30 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.31
Köszi szépen !
Egy kedves csapattal is találkoztam,akiket egy gyönyörű kutyus kísért.

IMG_5355 
ClaryaTáncolóFelhő 2019.12.30 14:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük, kutyával voltunk, lenyűgöző a helyszín!

Valami Sárkányos 2019.12.30 11:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

gelo 2019.12.29 15:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

Milos92 2019.12.29 15:05 - Megtaláltam
Megtaláltuk! [Geoládák v3.1.2]

Frankie Family 2019.12.28 16:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Bob&Bobek 2019.12.28 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.91
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]
27 ládás hétvége Frankie Familyvel.
A látogatóközpont után már sötétben tapogattuk ki. Nem volt gyors találat. És vajon mit gondoltak a járókelők... :-)

copfocska 2019.12.27 16:19 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

bm 2019.12.27 13:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

joco12589 2019.12.26 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.82
Pécsi kirándulás a karácsonyi Halott Pénz koncert előtt

Tmeszi 2019.12.25 15:33 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 1 átlag: 3.17 súly: 1.00
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

Tili 2019.12.25 15:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

Aniko & Gyuri 2019.12.24 18:28 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Aniko és Gyuri [Geoládák v3.1.2]

Csabetta 2019.12.22 17:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Csabiq 2019.12.20 10:47 - Megtaláltam
HEURÉKA! Köszönöm a rejtést! Nem a helyén volt, de vissza,, ragasztottam''! [Geoládák v3.1.2]

I s t i & E n i 2019.12.15 20:47 - Megtaláltam
.

Bilmark 2019.12.15 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.27
Csodás! Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

Remete5377 2019.12.06 18:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.83
Nehezen de megtaláltam,elég sötét helyen van a telefonal világítottam meg a helyszínt szerencsémre a láda nem volt ragaszkodó a rejtekéhez ,de most már újra ragaszkodik :)

EniDávid 2019.11.30 12:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.0.0]

vViktor 2019.11.28 18:13 - Megtaláltam
"De ezen a földön találtam kincset" - Republic

Mizo6869 2019.11.23 13:48 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Mia, Zoli Érdről.

R.Guszty 2019.11.23 07:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.0.0]

Robogo 2019.11.23 07:23 - Megtaláltam
Pécsi ládázós hévégén kerestük fel ezt a ládát kitkat0123, R.Guszty és LCSOKA társaságában.
Köszönöm a rejtést!

LCSOKA 2019.11.23 07:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.0.0]

paukcsalád 2019.11.17 15:00 - Megtaláltam
Ügyes rejtés! Érdemes volt meglátogatni a Cella Septichora látogatóközpontot is, köszönjük a rejtést!

Gyömi 2019.11.17 11:25 - Megtaláltam
Köszönjük

DSC_9800DSC_9806
DSC_9815DSC_9816
DSC_9834DSC_9837
kicsiogre 2019.11.16 15:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

PDominik 2019.11.12 14:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

FertalyDavid 2019.11.09 13:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

balintnagy70 2019.11.05 17:48 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Miskamester 2019.11.05 16:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

4fun 2019.11.01 10:33 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.81
Most meglett a láda. Köszönöm a rejtést.

IMG_20191101_101235 
KataJani 2019.10.26 18:50 - Nem találtam meg
Egy hetes Pécsi ládázás alatt. Szuper időnk lett.
Már sötétben értünk a helyszínre. Két mobillal világítottunk, kerestük sokáig, de nem leltük.
Kérjük a megtalálás jóváhagyását.
Rejtőnek küldtem képeket.

[Elutasította: Strombus, 2019.11.01 13:09]

bcs723 2019.10.26 14:10 - Nem találtam meg
Fél órát keresgéltünk, a GPS szerint a koordinátán álltunk, de nem leltük. A képek alapján kérnénk a megtalálás elfogadását. Előre is köszönjük :)

[Elutasította: Strombus, 2019.11.01 13:09]

IMG_20191026_140709 
Lia és Sanci 2019.10.23 16:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

naandi8 2019.10.23 13:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Gabriel79 és Kn_saci13 társaságában! [Geoládák v2.2.5]

Gabriel79 2019.10.23 13:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Kn_saci13 és naandi8 társaságában [Geoládák v2.2.5]

Lokospatrik 2019.10.12 19:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

2Szaki 2019.10.12 13:32 - Megtaláltam
Esküvőre érkeztünk Pécsre, csak még volt egy kis időnk előtte... Köszi a rejtést, szép a Székesegyház környéke! [Geoládák v2.2.5]

Riflex 2019.10.06 16:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Miauuu92 2019.09.27 18:05 - Megtaláltam
TFTC!

Sherpa 2019.09.27 13:58 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

R-Gyu 2019.09.27 13:58 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Mira 2019.09.27 13:58 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Gábor66 2019.09.27 13:58 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Tikapi 2019.09.22 22:14 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

LucaMiki 2019.09.22 17:35 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

kofarago 2019.09.22 14:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

fullz 2019.09.21 11:32 - Megtaláltam
fullz+Zsuzsa

Juhász Family 2019.09.13 23:59 - Megtaláltam
Szuper volt, köszönjük!

Schlégl 2019.09.11 14:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.99
Egykicsit a GPS valóban ugrált, de azért meg lett. A székesegyházat többetszerre is megcsodáltam.
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

szife 2019.09.07 15:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.16
Megtaláltam Legkedvesebbemmel egy kis edzőtáborozás szünetében. A dobozka ragasztós borítása kezdi megadni magát, érdemes lenne javítani. Köszi a rejtést!

W05-44 2019.09.07 15:06 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.51
Günther Steger sensei edzőtáborának szünetében legkedvesebb edzőbácsimmal. Öt óra edzés és három geoláda a szombati nap mérlege. Hát kell ennél több? :)
A leírást érdemes lenne még egyszer átolvasni és kijavítani az elírásokat.

bigmick 2019.08.29 16:42 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget.
Bigmick, Iza
[g:hu+ 2.0.4 ß]
Nap végi könnyű találat.

Lisianthus 2019.08.25 17:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést!

Leon11 2019.08.25 17:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést!

B.Balazs91 2019.08.23 21:59 - Megtaláltam
Megtaláltuk dalmatás_lánnyal, köszönjük a rejtést! Itt nem voltak sokan szerencsére :) [Geoládák v2.2.5]

dalmatás_lány 2019.08.23 21:59 - Megtaláltam
Megtaláltuk B.Balazs91-el, köszönjük a rejtést! :) [Geoládák v2.2.5]

Huni 2019.08.23 11:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

mcmester1987 2019.08.20 18:02 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! K&J [Geoládák v3.0.0_beta_8]

Dráva_Folyamat 2019.08.20 10:40 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

Nagyon sok mugli a környéken. Emiatt nehézkes a láda ki- és visszahelyezése, de mi kivártuk és megoldottuk!

IMG_20190820_114050 
Ötvös család 2019.08.18 16:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

geolaci 2019.08.18 12:58 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

hellboyone 2019.08.18 11:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Paul 2019.08.17 17:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

anettx 2019.08.17 14:50 - Megtaláltam
TFTC!
Mecse-ki-rándulás:)

Egyből meglett, pont jó helyre nyúltam!
Néhány éve jártam itt utoljára, így aztán mentem egy bicajos kört a belvárosban kajás helyet keresvén.

huMSTS 2019.08.15 18:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Kata Balázs 2019.08.14 20:49 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.

kami1 2019.08.13 18:33 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.89
Köszönöm!

Balázs1984 2019.08.12 15:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

FaCsiVi 2019.08.05 10:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Hajnalék 2019.08.04 19:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

fcsaba 2019.08.03 16:50 - Megtaláltam
Már korábban jártunk itt többször is, és furcsa, hogy akkor még nem volt itt láda. Köszönjük a "pótlást"! Amúgy eltartott egy darabig, mire meglett, mert jó helyen kerestem, de pár centivel odébb volt annál mint számítottam.

Kaputyin 2019.07.30 17:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.01
Belvárosi séta alkalmával kötelező találat! Alaposan körbejártuk a székesegyházat, mely a nemrégiben feltárt Péter király sírjával, még mindig tud meglepetéssel szolgálni!
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

IMG_20190730_170226IMG_20190730_171845
IMG_20190730_172424IMG_20190730_172520
IMG_20190730_172607 
Nooori 2019.07.29 21:16 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

koko1014 2019.07.29 18:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

majeri 2019.07.26 10:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Balage001 2019.07.20 20:13 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük.

Lola, Dávid, Dorina, Balázs.:) [Geoládák v2.2.5]

KyoKrisa 2019.07.14 18:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

fodorka59 2019.07.14 18:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.56
Megtaláltam, köszönöm a rejtést. Harmadik nekifutásra ugyan, még jó hogy több napot vagyunk e szép városban.

20190712_18112020190712_174140
20190712_17403320190712_173202
szakica 2019.07.06 08:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Mihul 2019.07.06 08:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.3a]

Dóra2011 2019.07.04 19:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.89
Köszönöm a rejtést.

IMG_20190704_191107 
Eszti és Robi 2019.07.04 19:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Miamicryt 2019.06.10 12:16 - Megtaláltam
Pécsi Pünkösdi ládavadászat megtalált ládája. Meglett! köszönjük! :)) [g:hu 1.6.2y]

WICKY83 2019.06.09 17:37 - Megtaláltam
köszi

erdélyiek11 2019.06.08 14:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

SzabEdAn 2019.06.08 14:36 - Megtaláltam
Meglett köszönjük!

james 2019.05.18 20:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

K_P 2019.05.18 16:17 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Dad&Me 2019.05.11 10:54 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

Discover 2019.05.05 10:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.32
Köszönöm a rejtést!
[iGC] [wapon beküldött szöveg]

_DSC8133_DSC8134
_DSC8135_DSC8136
_DSC8137_DSC8138
_DSC8183_DSC8188
_DSC8020_DSC8021
_DSC8022 
csipet_csapat 2019.05.05 09:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.38
Talán a legszebb része a városnak. Ebben a cudar időben mugli-veszélytől nem kellett tartanunk. Köszönjük, h megmutattad

IMG_6085IMG_6086
IMG_6090IMG_20190505_093508
Lacipap 2019.04.27 18:44 - Megtaláltam
Megtaláltam!
Találó a helyszín!
Köszönöm a rejtést!

Érdeklődve 
cult 2019.04.21 17:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

bambii 2019.04.21 15:24 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük! :)

dzoli1 2019.04.20 23:59 - Megtaláltam
Andival

PardiAndi 2019.04.20 23:59 - Megtaláltam
dzoli1-gyel

baranyek 2019.04.20 18:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

pisznice 2019.04.20 15:40 - Megtaláltam
megtaláltuk.

Szendiék 2019.04.20 10:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.30
Olivérrel és Martinnal kiegészülve, Szendiék megtalálták!
Köszi a rejtést!

CZEBÁS 2019.04.18 11:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Okawanga 2019.04.18 11:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

saszti 2019.04.18 11:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Tisztisz és Csabi 2019.04.13 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.78
Megtaláltuk. Köszi!

SandorCsaba 2019.03.31 09:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

dobozipatikus 2019.03.31 09:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Botond89 2019.03.25 16:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

Pitymi 2019.03.25 16:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejt?st. :) [g:hu 1.6.2y]

JosephTé 2019.03.25 16:32 - Megtaláltam
Balkan Street Team Was Here [g:hu 1.6.2y]

gubazsofi 2019.03.25 16:07 - Megtaláltam
Megtaláltam!! ???????? [g:hu 1.6.2y]

Emerich63 2019.03.24 14:12 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.4]
Európa 2019 Év fája (Havihegyi mandulafa) volt a konkrét célpont, de közben azért egy-két útba eső láda megtalálásra került.
A székesegyház változatlanul felújítás alatt, a láda rendben a helyén.
Ezzel a ládával Pécs belterülete (új láda rejtéséig) 100 %-ban levadászásra került :)

Screenshot_20190325-08362220190324_141514
Európa 2019 Év fája (Havihegyi mandulafa) 
szalais78 2019.03.23 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.54
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget! [g:hu 1.6.1x]

Andris + Edi 2019.03.23 16:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.35
Egy kellemes családi séta közben kerestük fel ezt a ládikót, köszönjük a rejtést :)

Kapu 
szadeczkyek 2019.03.19 21:07 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

AlanTheWild 2019.03.16 15:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.77
Pécsi városnézés keretében, csak családi segítséggel sikerült megtalálni. Annak ellenére hogy pontos volt a koordináta én kétségbeesetten keringtem, míg nem a család megmentett... :)

jzsfngy 2019.03.13 16:11 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! P+Ny! [Geoládák v2.2.5]

Ágica63 2019.03.09 09:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2]

Pantya 2019.03.05 15:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

gabor03 2019.03.05 15:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Váradi Csaba 2019.03.04 12:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Stacee 2019.03.03 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.64
Pécsi belvárosi barangolásunk közben.
Sokadszorra kellett visszamennünk, mert a szemben lévő padról csaknem akart elmenni a lakója.
Köszi a rejtést!

salem.macska 2019.02.23 17:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.1x]

gasparjeno 2019.02.23 15:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Fillér Team 2019.02.23 11:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.49
Hétvégi kiruccanás keretében gyűjtöttük be, csípősen hűvös, de ragyogóan napsütéses időben. Pécs csudaszép! Köszi az ötletes rejtést! :-)

Székesegyház 
qkoree 2019.02.21 13:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

margabat 2019.02.20 18:09 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.71
Köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

becko 2019.02.19 10:31 - Megtaláltam
Vonattal érkeztem Pécsre, a verőfényes kora tavaszban gyalogosan jártam végig a város 22 ládájának - a multik miatt ennél sokkal több - helyszínét, 22 km lett a vége, szép volt, jó volt, elég volt.

banyóka 2019.02.12 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.91
Orvoshoz kellett mennünk Pécsre, de összekötöttük egy kis ládavadászattal.

Aleph & Rita 2019.02.12 12:25 - Megtaláltam
Harkányi pár napos pihenésünkből ezt a napot egy kellemes pécsi sétának szenteltük, így természetesen eljutottunk ide is. Pontos koo, gyors találat!
Köszönjük a lehetőséget!

"J&J" 2019.02.09 13:48 - Megtaláltam
Balázsnapi BEAC túra. Piroskával közös találat.

Bali László 2019.02.09 13:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.1x]

piroska 2019.02.08 13:48 - Megtaláltam
A környéken munkálatok.

Renykee100 2019.02.04 21:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

kétbakancsos 2019.02.03 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.96
Angyalka visszalátogatott. Köszönjük a rejtést.

Székesegyház 
Runne 2019.02.02 09:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi :-)

Big kamionos 2019.01.31 16:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

BombaBoti 2019.01.25 08:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! TFTC [Geoládák v2.2.5]

anikofazekas22 2019.01.06 11:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

miky 2019.01.05 16:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Mangó 2019.01.02 16:36 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.89
Köszönöm a rejtést.

zsuuu 2019.01.01 16:58 - Megtaláltam
Mert az újévből sem maradhat ki a ládázás... egy kellemes séta Rolival és Baluval a belvárosban

RoliHun 2019.01.01 16:56 - Megtaláltam
Újévi ládatúra Zsuval és Baluval
Köszi a rejtést

Nyeta101 2018.12.30 13:59 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
Kinga & Nyeta101 [Geoládák v2.2.5]

geoflekken 2018.12.30 13:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Kenderfóka 2018.12.29 11:52 - Megtaláltam
Köszönjük! [Geoládák v2.2.5]

deltasjimmy 2018.12.28 10:18 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.96
Ügyes rejtés

szaszkievics 2018.12.23 21:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.68
A Karácsonyi napokra Pécsre esett a választás nagy családi sokadalommal, HRita - Kesserhercegnővel közösen! :) Egy nap sem unatkoztunk, szépen gyűjtögettük a rejtéseket, ezáltal még jobban megismerve Pécset. Nem volt olyan pillanat, hogy ne éreztük volna jól magunkat, így köszönjük minden rejtő munkáját!

IMG_20181223_161514 
HRita 2018.12.23 21:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

zoli86 2018.12.20 11:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

H.B. 2018.12.08 15:39 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.59
Köszi a rejtést!

Bagoly és Talicska 2018.11.15 22:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Zsotyka 2018.11.11 19:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.00
Köszönöm a rejtést!

szendybetty 2018.11.11 15:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Van benne toll! Tényleg ragaszkodó típus! ???? [Geoládák v2.2.5]

Miktek&Szilvi 2018.11.11 11:10 - Megtaláltam
OK:Köszi.

vecsbal 2018.11.05 15:51 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.55
Az "előd" láda GCPcs1 volt az első találatom 2013.06.05-én, most ezt is kipipáltam, ne virítson már keresetlenként a térképem közepén.

MJANEZ 2018.11.04 13:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.69
Köszönöm a rejtést, és örülök, hogy ezt is láthattam. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

katika 2018.11.03 18:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Juj de jó, , megvan ez is! [Geoládák v2.2.5]

Puszkany 2018.11.03 13:21 - Megtaláltam
Pontok rátok rontok. Köszönöm a lehetőséget!

bebfva 2018.11.02 11:41 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Secc 2018.11.02 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 2 átlag: 3.33 súly: 3.68
Köszi!

Peti&Boti&Flóra 2018.11.01 13:34 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük. Boti, Flóra, Peti [g:hu 1.6.0]

deva 2018.11.01 11:58 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

tojas 2018.10.28 17:53 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

PusztaiLaci 2018.10.28 17:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

Gabsa5 2018.10.28 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.04
Könnyű láda a gyönyörű székesegyház előtti részen. Köszönjük a rejtést!

Szöszke15 2018.10.28 10:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

homokia 2018.10.27 11:59 - Megtaláltam
Pecsi seta kozben, koszonjuk.

earl77 2018.10.25 17:23 - Megtaláltam
Köszi!

A .comon már nem jó a hint. De azért csak megtaláltam.

kir6 2018.10.23 12:11 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Vityi 2018.10.22 14:37 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.92
Megtaláltam :)

kitkat0123 2018.10.21 23:59 - Megtaláltam
GCWALK miatt erre jártam a hétvégén, így a túra utáni napokban ládáztam még a környéken. Ez a láda is útba esett, köszönöm a rejtést.

Azt hiszem már ezt a ládát is megtaláltam a comon 2015-ben, kivételesen gyorsan meglett. :)

Pumba9 2018.10.21 19:12 - Megtaláltam
Hurrá. Újabb láda a gyűjteménybe. Köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Mirtt 2018.10.21 19:11 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

Pogacsa1 2018.10.21 15:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.73
Köszi a rejtést!

feldelaci 2018.10.21 12:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Wilka74 2018.10.20 18:48 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.90
A GCWALK 15 után kerestük fel a ládát. Köszönjük a rejtést és a hely bemutatását!

Mr Zerge 2018.10.20 17:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Esti városi séta során könnyen megtaláltam, adja magát a helyszínen a rejtés.
Jó nagy felfordulás van most a templom környékén az átépítések miatt.

Ferrit 2018.10.20 17:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

Nemi91 2018.10.19 18:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0h]

Nitusz 2018.10.19 18:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

v.bogika 2018.10.11 23:59 - Nem találtam meg
Villány-Harkány kikapcsolódás során szerettük volna megismerni Pécs városát, ehhez pedig, mint oly sokszor a geocachinget hívtuk segítségül. GCTUK1, GCPKZS és GCPEKF ládákat sikeresen beszereztük, utóbbi kettőt, sajnos, nem minden nehézség nélkül (forgalmas környék, leírásokból nem egyértelmű mit kell keresni). Ezután elmentünk még a Pécsi Nemzeti Színházhoz, de a ládát, sajnos ott GPS segítségével sem sikerült megtalálni, majd ide érkeztünk, ahol szintén sikertelen volt a keresés. Nagyon szomorúak voltunk, mert 320 km-re lakunk innen, így nem tudjuk, hogy legközelebb mikor fogunk erre járni. :( :(

Kedves Rejtő! Kérlek, ne vedd sértésnek az általam leírtakat, én csak arra szeretnélek kérni, adj valami támpontot az olyanoknak, mint amilyen én is vagyok. Nincs olyanom, hogy kesserösztön, amit tudok, azt a játék során tanultam. Hogy mit kell nézni, figyelni. De nagyon elszomorít, amikor tudom, nem mostanában fogok visszamenni egy helyre, de nem sikerül megtalálni a ládikát, pedig esküszöm nem csak úgy ímmel-ámmal nézelődtünk. Köszönöm, ha megfontolod!

(Direkt nem kértem képek alapján elfogadást, láttam, hogy visszautasítod őket, így a kommentem csak az ide érkező "kesserösztön" nélküli, de lelkes kirándulók nevében szólt. :))

M1161 2018.10.05 23:27 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

bajor14 2018.10.01 18:13 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük! [Geoládák v2.2.4]

matya&zotya 2018.09.22 16:32 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük! [Geoládák v2.2.4]

kilali 2018.09.22 13:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.98
Köszönöm a lehetőséget.

horvathszaby 2018.09.15 13:22 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.70
A várfaltól érkeztünk a székesegyházhoz, hogy ezt a ládát is felkutassuk.
Nagyon szép a környék, de a székesegyház környékén még folynak a munkálatok...
tovább indultunk a geolakathoz.
Köszönjük a rejtést!

IMG_20180915_144821IMG_20180915_144951
IMG_20180915_145037IMG_20180915_150011
Mucikák 2018.08.31 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.78
Köszönjük a rejtést!

negyesigabor80 2018.08.31 09:56 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.59
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Ez is többszöri visszalátogatásra lett meg, pedig a GPS itt is jó helyre mutatott, de ez is elég forgalmas hely. A környéken tanyázó hajléktalan bácsival már szinte ismerősökként köszöntöttük egymást, szerintem el nem tudta képzelni, hogy miért ténfergek ott reggelenként.

geoládászok 2018.08.26 14:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.65
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

DSC_1102tornyok
Elek73 2018.08.26 13:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

MRT Co. 2018.08.25 17:01 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

gym 2018.08.23 09:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

eFeS 2018.08.22 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.65
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Vironia 2018.08.22 12:10 - Megtaláltam
Négy napos kiruccanás a Mecsekbe, közben ládakeresés közösen Cipollinóval! Köszi a rejtést.

cipollino 2018.08.22 12:10 - Megtaláltam
Mecseki ládázás Vironiával. Köszi a rejtést

Tapsifüles 2018.08.22 12:00 - Megtaláltam
Megvan!

stevenph 2018.08.21 14:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

trob1 2018.08.20 17:28 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.18
Köszönjük, megtaláltuk!

2018-08-20 17.28.55 
Fakakadu 2018.08.20 14:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Péter és Vali 2018.08.19 17:35 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

ErdőCsöndje 2018.08.19 15:28 - Megtaláltam
Köszönjük!

aasgier 2018.08.17 15:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

siemens 2018.08.13 12:38 - Megtaláltam
Köszönjük. Teljesítette 4 fő.

Prongy 2018.08.12 15:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Maracatu 2018.08.10 18:09 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

UV 2018.08.10 17:43 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.
UV

pogesz 2018.08.10 16:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Paplacs 2018.08.06 20:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.63
Két hajléktalan ágyazott a rejtektől néhány méterre, de azért sikerült észrevétlen megkaparintani. Köszönjük a rejtést!

alexp 2018.07.30 12:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.67
Köszönöm a rejtést.

Baby-m 2018.07.27 18:33 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget.

dagadt 2018.07.26 09:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

katika59 2018.07.24 17:58 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Zéboy 2018.07.22 19:21 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget.

Zéboy logó 
Berián 2018.07.22 19:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Nikicsu 2018.07.21 23:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm. :)

Chubby 2018.07.21 23:16 - Megtaláltam
Erre bóklászva ezt is sikerült előkotorni. :) [g:hu 1.5.4]

Gabbence 2018.07.21 13:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Részletek később. [g:hu 1.5.4]

T*K 2018.07.18 18:01 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

urbanj 2018.07.14 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.33
Szép város Pécs, örülök, hogy ismét eljutottunk ide. Nagy volt a szombat délutáni pezsgés a főutcán. A rejtek mellett sajnüs éppen egy hajléktalan aludta álmát, de azért megszereztem a ládikát. Köszönjük a rejtíst.

g-tabe 2018.07.13 09:40 - Megtaláltam
Megvan, végre!!!
Többször is nekifutottam ennek a ládának....
Egyszer meg is volt - egy ravasz 'geokő' formában - de a nagy forgalomnak és a családi mennyünkmárnak köszönhetően nem sikerült feljegyezni a jelszót. Most azonban nyugiban simán meglett.
Köszönöm a rejtő kitartó elszántságát a ládával kapcsolatban!

Henya 2018.07.12 10:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

carmin 2018.07.10 14:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

DSC04514DSC04515
DSC04525DSC04528
DSC04530DSC04537
DSC04539DSC04541
BBBBNET 2018.07.05 17:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Potyogók 2018.07.04 18:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.71
Megtalaltuk, Köszönjük

adamtoth0412 2018.06.30 19:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

NBOZS 2018.06.28 14:40 - Megtaláltam
Ötletes rejtés, különleges, mini-logbookkal. Tetszett! Köszönjük a rejtést.

konyvess 2018.06.24 12:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

begree 2018.06.23 20:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Zsu. 2018.06.23 20:15 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Mikulás 2018.06.23 20:15 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

IMG_0511IMG_0513
IMG_0515IMG_0516
IMG_0517IMG_0518
IMG_0519IMG_0520
IMG_0524IMG_0522
Attibati 2018.06.23 07:25 - Megtaláltam
Gckupás kör a Mecsekben 85 gckupa ponttal és hat új ládatalálattal.
105 kilométert sikerült kerákpároznom a mai napon.
Jó hosszú nap volt a mai, kettőkor keltem majdnem éjfél volt, mire hazaértem.
Végre egy kulturáltan kivitelezett petlinkes rejtés, amiben nem saláta a logbook.

Bubuka 2018.06.22 08:15 - Megtaláltam
Vasutas természetjáró találkozón voltunk.

Zergi 2018.06.22 08:15 - Megtaláltam
Fogtam! - a pécsi Országos Vasutas Természetjárók Találkozója keretében.
Az esős napon városnézés, állatkertezés.

IMG_1559IMG_1562
IMG_1563IMG_1567
IMG_1568 
nagygeo 2018.06.17 15:23 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
Kíra, Gyöngyi, Zoli [Geoládák v2.2.4]

befi 2018.06.17 13:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

helleborus 2018.06.16 18:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.89
Köszönjük ezt az izgalmas rejtést.

A székesegyház délrőlA székesegyház déli kapuja
A székesegyház déli lábánálA székesegyház déli homlokzata
A székesegyház nyugati oldalaPécsi Egyházmegyei Levéltár
Access Denied 2018.06.16 12:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget! [g:hu 1.5.4]

katica 2018.06.16 12:18 - Megtaláltam
Köszi! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

ditke01 2018.06.11 11:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Zsókica és Lackó 2018.06.09 11:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Mortanius 2018.06.08 16:25 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget!

Gábor75 2018.06.04 10:21 - Megtaláltam
ok

nootropil 2018.06.02 19:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Emma és Ákos meg Apa [Geoládák v2.2.3]

Mai95 2018.06.02 12:10 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést. :)

vittorio 2018.06.02 12:10 - Megtaláltam
Megvan. [g:hu 1.5.4]

NZs 2018.05.28 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.94
OK

szaboist 2018.05.27 10:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4f]

ottgyuri 2018.05.23 13:53 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.75
Megtaláltam! [iGC] [wapon beküldött szöveg]

Webber 2018.05.21 12:21 - Megtaláltam
Meglett. [Geoládák v2.2.3]

SzeitzG 2018.05.20 15:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

ptomi93 2018.05.19 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
Köszönjünk a rejtést!
Tomi, Réka, Regi, Andris

hofipapa67 2018.05.13 10:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

petiba 2018.05.12 13:21 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.09
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]
Osztálykirándulásunk alkalmával Viktorral együtt keresgéltünk, s találtunk. :)

totedu 2018.05.06 10:35 - Megtaláltam
Pécs, 3 nap , ládázás, evés ,ivás, kirándulás!

bardosgy 2018.05.05 19:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

BuBiPuma 2018.05.02 17:07 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.70
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]
Ha elég pontos a GPS jel, elég kis területre lehet leszűkíteni a keresést, már ami egy 'ragaszkodó' típusú ládánál szóba jöhet ;)

Farekék 2018.05.01 18:34 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.91
Megtaláltuk. A környék nagyon szép, mint mindig.
Köszönjük a lehetőséget.

DSC08717DSC08721
DSC08727DSC08725
DSC08726 
akosremi 2018.04.30 19:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk, koszonjuk! [Geoládák v2.2.3]

kinga.krainhoffer 2018.04.30 19:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! :) [Geoládák v2.2.3]

Katka991 2018.04.30 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.47
Megtalaltam, koszonom a lehetoseget. [g:hu 1.5.4]

Barika55 2018.04.14 11:05 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést! Gyorsan megtaláltuk.

rajp 2018.04.13 18:50 - Nem találtam meg
Nem először jártam már a helyen ládakeresés céljából, de sajnos most sem lett meg!! Köszönöm a rejtő kedves telefonos segítségét! Sajnos nem volt a láda a megadott helyen (vagy én voltam a béna??) a képek alapján kérném a találat elfogadását!

[Elutasította: Strombus, 2018.04.18 17:55]

A5215902-C50F-4F54-AFFE-81A6A5D8E03B4FB7CC46-71CA-4F27-A1E9-CE8D03A04A9A
99BBCD6D-C35C-48BA-99DB-567E172B691A 
Soma00 2018.04.11 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.59
Köszönöm a rejtést!

GCPECS 
TanEra 2018.04.08 20:39 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

BLUEway💙2016! 2018.04.05 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.79
A ládára picit várni kellett, hogy a kertészek továbbhaladjanak a területről. THX.

MoZ 2018.04.05 10:33 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.96
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

Mr. Fülixáj 2018.04.02 14:40 - Megtaláltam
TFTC g.hu bingo ;-)) [g:hu 1.5.4a] [wapon beküldött szöveg]

fz12sg66 2018.04.02 13:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést.

ecchphoto 2018.04.01 12:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

dev86xr 2018.03.30 15:43 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi! :) [Geoládák v2.2.3]

Szilvil 2018.03.30 15:43 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

MártiSatya 2018.03.30 15:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Cler 2018.03.18 14:57 - Megtaláltam
Koszonjuk

hali79 2018.03.18 14:57 - Megtaláltam
Köszönjük. Cler és hali79

K-55 2018.03.16 18:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.22
Erről nincs mit beszélni! Gyönyörű a székesegyház és a környéke is. Útközben megnéztük a lakatfalakat is.

P1440826P1440827
P1440830 
Pongi57 2018.02.17 10:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.04
Görkorizás közben, madárcsiripelés közepedte, napsütésben megtaláltuk. Vadi zsír logbookban első beíróként "szinte" piros 1-es a feeling. ;-) Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

családGege korizik
Kata korizik 
Cseszti.P 2018.01.29 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.41
Nagyon cseles! :)

IMG_3812 
Puzzle Apartman Gyula 2018.01.27 13:00 - Megtaláltam
Ez volt ma a legszivatósabb láda.
A leírás alapján jártunk el. A bejárathoz érve "elengedtük" a kütyünk monitorját és koncentráltunk.... Sajnos azonban a leírásból nem csak ez a rész maradt meg a fókuszáláshoz, hanem a láda mérete is. 8x8x4 cm. Az azért nem olyan nagyon kicsi.
Kínunkban már a rejtőt is felhívtuk (újra), mert a falon lévő riasztót nem akartuk szétszedni...
Végül meglett. De a "láda" mérete elég távol áll a leírásban szereplőtől. Valamint ha természetes tereptárgyat említett volna az egyébként rutinos rejtő, akkor egyből rájövünk hogy mit keressünk.

AlexanderBonaparte 2018.01.24 14:30 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

geolenyiek 2018.01.18 14:18 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.99
Megtaláltam!

somga 2018.01.17 14:50 - Megtaláltam
Nagyon ritkán szoktunk élni a rejtő segítségével, de most megtettük. Nagyon köszönjük az útmutatást a kedves hölgynek,immár másodjára is! Ebből is látni, milyen jók a rejtések! Ott volt a szemünk előtt...Mivel siettünk, nem kerestük tovább negyed óránál :-) A székesegyház csodálatos, a tornyából a kilátás páratlan.
Nagyon köszönjük.

4.1 Pécs Székesegyház (33) 
szamosszamoca 2018.01.06 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.86
Elsején próbáltuk megkeresni a ládát, én a kutyussal voltam elfoglalva, párom meg nem készült fel megfelelően Strombusból,pedig jó pár rejtését megtaláltuk már. Ma megmutattam, hogy kell egy ládát semmi idő alatt levadászni. Egy rejtés értékelésekor nálam már az ilyen őtletes láda és a hozzá hasonlók lesznek a mércék :).

FB_IMG_1515264447323 
palcika84 2018.01.02 17:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

std74769 2018.01.01 21:56 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.0.0]

barchetta13 2017.12.31 23:59 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtő segítségét!

balazsz@ 2017.12.31 12:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.0.4]

Zsutila 2017.12.31 12:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

baranyaifiú 2017.12.29 16:45 - Megtaláltam
Ok!

tmolli 2017.12.29 16:45 - Megtaláltam
Köszönöm!

VP 2017.12.27 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.57
Kis megálló a kirándulások között. Nagyon sokszor jártam már itt, szeretem ezt a várost.

eazs 2017.12.26 16:46 - Megtaláltam
Köszönjük

Hörcsög 2017.12.25 20:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.83
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg] A ládát délelőtt már kerestem majd egy órán át. Végül karácsony ide, karácsony oda, felhivtam a rejtőt. Strombus megnyugtatott hogy biztos eltűnt és majd pótolja délután. Példás hozzáállás! Egy külföldi kessert is informáltunk. Este jöttem vissza a párommal, fél pillanat alatt meglett. Mind a rejtés, mind a környezet 5-ös! A ládaoldal és a rejtői hozzáállás pedig csillagos ötös!

Firesanyi 2017.12.10 09:51 - Megtaláltam
Köszönöm

gst76 2017.11.25 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.84
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]
Pécsi kerékpáros ládatúrám tizenharmadik találata!
Nem vagyok babonás, de ez a 13-as szám nem nagyon hozott szerencsét. Hosszú percekig keresgéltem a ládát, de nem találtam. Átolvastam még egyszer a telefonon a leírást. Ismét keresgéltem, de semmi. Majd jött egy "sorstárs", aki megkérdezte, hogy a ládikót keresem-e. Erre azt mondta, hogy ne keressem, nincs ott. A padoknál épp a gyermekei kezében van... Így már értető. :)

DaZoBaViKr 2017.11.25 14:58 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.72
Megtaláltuk! Köszi a rejtést. Nagyon ötletes a rejtek. Kb.:5-ször néztük meg a kövek alatt, mire megtaláltuk.

BiBoLi 2017.11.24 20:14 - Megtaláltam
Köszi a rejtést.

zöldfülű 2017.11.24 11:21 - Megtaláltam
Lefülelve :-)
Hurrá, újra itt!!! Pécs az egyik kedvenc városom, így minden alkalom önmagában is öröm, amikor erre járok. Ládákkal fűszerezve, ragyogó őszi napsütésben pedig prémium kategória :-)
Ne szólj szám, nem fáj fejem :-( :D
Köszi a rejtést

081079
Rézangyal77 2017.11.24 11:21 - Megtaláltam
Megtalaláltuk. Köszi a játékot! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Ténia 2017.11.09 16:30 - Megtaláltam
Megtaláltam!

Hogyishivják kuzin 2017.11.08 16:30 - Megtaláltam
Meg van.

holczman 2017.11.04 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.17
Megtaláltam!

OsiOsi 2017.11.02 16:30 - Megtaláltam
Nagyon ötletes, német házaspár sem tudta megtalálni.

mitriades 2017.11.02 15:48 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

povyagi 2017.11.02 14:16 - Megtaláltam
o/ hurrá, megvan! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Mathau 2017.11.02 14:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.

maradt [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

BBálint 2017.11.02 11:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.75
Pécsi hosszú hétvége 7/1.
A pécsi éveim után családommal először jártam a városban, ahol öt napot töltöttünk el a csodás késő őszi időben.
A Sétatér hangulata még mindig nagyon különleges. Főleg júniusban, a gasztronómiai fesztivál idején. A rejtés pedig jobb nem is lehetne!
Köszönjük!

20171102_10545120171102_104018 (1)
20171102_105330 (1)20171102_113039 (1)
denho 2017.10.31 14:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.73
Bátortlanul keresgéltünk, pedig ott volt az orrunk előtt. Egy kis megtalálói segítséggel, de meglett. :)
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

hitamas 2017.10.29 18:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.27
A láda elszabadult, visszatettük, ahol a helyét sejtettük. :)

CsKriszti 2017.10.29 10:58 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

CsKaroly 2017.10.29 10:58 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

ArNick 2017.10.28 13:52 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a lehetőséget! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Judit és Béla 2017.10.28 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.28
Megtaláltuk.

PBM 2017.10.28 09:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.30
Miután keresgéltem vagy fél órát, kínomban felhívtam a rejtőt. Segítséggel szinte azonnal meglett, vicc az, hogy a cache a kezembe is került a keresés során, de eszembe sem jutott, hogy az lehet a rejtek.
Csillagos ötös a környék és a rejtés is, köszönjük szépen!

Ajtony 2017.10.21 12:59 - Megtaláltam
Műszakilag nagyon szép kivitelű elsőosztályú doboz. A rejtés módja is jó, mert muglinak soha nem fog feltűnni, gyakorlott ládásznak viszont azonnal adja magát. Csak egy dolog volt furcsa, hogy az én emlékeimben olyan rémképek vannak, mintha itt a téren már lett volna egy azonos témájú régen megtalált rejtés, ami mostanra szőrén-szálán eltűnt. Megsemmisítették volna a muglik?

Zerind HUN 2017.10.21 12:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.09
A régi ládát még valamikor kb. 10 éve megtaláltuk, nem egészen értem, hogy miért nem lehetett azt feltámasztani. Na mindegy, eljöttünk ezért is erre az ismerős helyre. A rejtés nagyon jó, és gyorsan meglett, szerencsére nem kellett sokáig várakoznunk, mert nem sok ember járt éppen errefelé.

KP1965 2017.10.20 18:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.75
Nem ment könnyen, de csak meglett! :)

stmester 2017.10.20 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.14
Rögtön megtaláltam, mert már ismerős volt a rejtek. A téren csodálatos épületek vannak, végre bejutottam a székesegyház altemplomába is. A toronyba már nem volt erőm a 133 lépcsőn felmenni.

P1020897P1020904
P1020907P1020908
P1020912 
Katona55 2017.10.20 09:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.24
Közös keresgélés stmesterrel. Mariann rögtön odanyúlt. Ismerte - úgy könnyű, gondoltam.

P1020875P1020893
P1020896 
Hegyo 2017.10.18 16:19 - Megtaláltam
Megtaláltam Teveladyvel. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

katg 2017.10.15 15:05 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Marakess 2017.10.15 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.68
Nagyon ötletes, sokat dolgozhatott vele a rejtő :) Először csodálkoztam hol van itt a jelszó??? Aztán megoldódott...
Köszönjük!!!!

RIPTOR 2017.10.12 10:46 - Megtaláltam
A közeli padon megvártam, míg egy bakfis 15 percen keresztül kiönti szíve bánatát valakinek telefonon. Persze pont a láda mellett állva. Miután elment már sima ügy volt.
Köszönjük a rejtést!
RIPTOR, Gabi

N.Zs. 2017.10.01 16:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.35
Tényleg a környezetbe illik a láda, de mire felolvastam a láda adatait Anti már meg is találta. A helyszínen voltunk már többször, a látogatóközpontban is. Ma a ragyogó 20°C fölötti időben nem mentünk a föld alá.
Telefonon igen jó hírt kaptunk éppen itt a tér közepén.

Mecsek 152Mecsek 154
Mecsek 161Mecsek 160
Mecsek 166Mecsek 167
Mecsek 168Mecsek 169
Mecsek 165 
navigaator 2017.09.29 00:00 - Megtaláltam
-

dodi88 2017.09.27 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.45
Megtaláltam, koszonom! Trükkös rejtes

gyalogk 2017.09.23 16:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.79
Megtaláltam köszi.

Cseber 2017.09.23 16:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.17
Megtaláltam köszi.

zsotie 2017.09.17 12:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

mikszi 2017.09.10 16:22 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.45
Az újonc szeme jobban lát, ebben az esetben is beigazolódott, a velem tartó ismerős találta meg a kincset.

ÁnyosIngov 2017.09.08 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Kiváló környezetben nagyon király rejtés! Köszönöm a lehetőséget!

nfmate 2017.09.05 16:31 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
Atomkirály volt, köszönöm a segítséget a rejtőnek 😊

leve2002 2017.09.02 08:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.26
Nagyon tetszik a láda. Szerintem nem a helyén volt Minden hétköznap a láda mellett haladok el reggel 4 éven át :O

Szurofkamarcii 2017.09.01 00:21 - Megtaláltam
Huhh sokadjára, de végre meglett

fehérkút 2017.08.31 09:22 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!
Már többször próbálkoztam , de most hogy nincs a helyén pillanatok alatt meglett !

emiGrant 2017.08.28 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.99
14/6. Sajnos ma nagy volt a rohanás a balkáni utunk előtt, így sem a székesegyházat, sem a Cella Septichorát nem tudtam belülről megnézni, bár a székesegyházban már voltam többször. Járok én még Pécsen, és akkor ez is meglesz. Ami a rejtést illeti, ott én voltam a tehetségtelen, mert a kezemben is volt a láda anélkü, hogy tudtam volna mi van nálam. Egy kis időbe tellett, míg rájöttem a hülyeségemre. Ügyes rejtés, mint mindig Strombustól és minél több ládáját megtalálom annál profibb leszek a trükkjeiben. Köszi a rejtést!

-1-2
melinya 2017.08.27 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.90
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget :-) [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

matrixmusic 2017.08.26 18:00 - Megtaláltam
Ok

Kiaribua 2017.08.25 11:10 - Megtaláltam
Köszönet a rejtésért. Az őskeresztény sírok fantasztikusak. A ládát először késő este, sötétben próbáltuk megkeresni, elvégre akkor senki sem zavar. Nem lett meg. Másnap, napfénynél, gyerek segítségével kb. 30 másodperc alatt rábukkantunk.

Gaspi01 2017.08.23 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
Remek rejtés remek helyen, de vigyázni kell, hogy a padokon üldögélő embereknek ne keltsük fel a kíváncsiságát. Külön meg kell jegyeznem, hogy a doboz maga egyszerűen szuper! Még nem láttam ilyet. Köszönöm a rejtést! :)

balumaci 2017.08.23 13:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.69
GCBico teljesítése közben a család másik fele a várost járta. Párom találta a gyerekek 4/5-ével. Ügyesek voltak! Én korábban feladtam, nem találtam meg :-(
Köszönjük a rejtést!

Spangarázs 2017.08.22 15:05 - Megtaláltam
Pécsi nyaralós ládatalálat.
A kő nem volt a helyén, a járda mellet találtuk, a márványfal alá tudtuk berakni, egy két kisebb kő takarásában!
Köszi a rejtést!

Manala&Snake 2017.08.16 16:08 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

petili 2017.08.13 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.81
Köszönjük a rejtést!

Piró 2017.08.13 12:36 - Megtaláltam
Pécsi sétánk keretében kerestük meg. Nagyon tetszett, hogy egyszer csak előbukkan a monumentális épület.
A rejtés igen ötletes, nagyon örültünk, amikor megtaláltuk.

vacakos 2017.08.13 10:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Ulmi. 2017.08.12 22:00 - Megtaláltam
Ennek a ládának külön története van számomra. Kb. 3x megleltem,de nem tudtam hova tenni első ránézésre. Valahogy az ikerjátékhoz kapcsoltam ,így nem is kerestem a jelszót mindig visszatettem a helyére. A nyár folyamán végül a rejtő segítségre szorultunk,aki rávezetett,hogy, ha már a kezünkben van... lássunk is :)
Remek rejtés.

Etil 2017.08.11 15:11 - Megtaláltam
[g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

álomfogók 2017.08.10 13:10 - Megtaláltam
Pécsi sétánk egyik állomása. Mivel már volt szerencsém jó pár Strombus rejtéshez, hamar meglett a rejtek. Annak idején Kivi ládáját tovább keresgéltem.

P1050600 
kectam 2017.08.08 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.03
Gyönyörű a környék, nagyon tetszett a székesegyház. A rejtés ötletes, fav pontot érdemel. Rengeteg turista volt a közelben, mindenki csattogtatta a gépét.
Köszönjük a rejtést.

DSC06522DSC06524
DSC06526DSC06528
DSC06529 
vgvil 2017.08.08 00:00 - Nem találtam meg
Olvastuk, hogy nagyon ötletes a rejtés, és kerestük is ezerrel, de bevallom, hogy a hontalanok akik a bokrok alatt hűsöltek, meglehetősen feszélyeztek, így feladtuk :(

2017-08-08 18-35-03 - DSC07760v 
Tutuk 2017.08.07 18:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

kriszna73 2017.08.04 12:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Lali75 2017.08.04 12:18 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Norbee97 2017.08.04 11:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.84
Nagy nyári ládázás Pécsen 13/22.
Ezt is megtaláltam! Köszönöm a rejtést. Nem volt hiába eljönni ide. :)
Részletek és képek hamarosan.
Nagyon ötletes rejtés, kifejezetten tetszett. :) A környék is nagyon szép, a székesegyházat pedig jól lehetett fotózni, alig jártak a környékén. Ezt szántam kerek találatnak, de végül nem így alakult, nem volt kedvem fel-alá járkálni feleslegesen. Mindenesetre jó volt egy majdnem friss füzetbe írni, remélhetőleg ezt a ládát nem lopják el már. :) [g:hu 1.5.4a] [wapon beküldött szöveg]
697.

IMG_20170804_115138IMG_20170804_115148
IMG_20170804_115205IMG_20170804_115228
IMG_20170804_115247IMG_20170804_115325
IMG_20170804_115351 
cziraki 2017.08.03 20:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Zsolti66 2017.08.03 15:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Zsozso94 2017.08.02 19:40 - Megtaláltam
" Megtaláltam "
Elsőre meglett, köszi a rejtést.

aceespepee 2017.08.02 00:00 - Megtaláltam
megtaláltam :)

Bojta 2017.08.01 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.58
Megvan megint!

Dinosaur 2017.08.01 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.78
Klassz rejtés szép helyen.

juhitomi 2017.08.01 14:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

nazso.oszan 2017.07.21 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.63
Merész, jó rejtés, szép környezetben. Köszönjük.

nmárti 2017.07.19 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.35
Tulajdonképpen elsőre megtaláltuk, csak nem tudtuk, hogy az, az... Ezért a biztonság kedvéért feltúrtuk a környéket :) Később derült ki, hogy megleltük:) Köszi a rejtő segítségét és a nagyszeű rejtést is:)

 
Patri321 2017.07.19 16:56 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.67
Ma nem volt túl nagy szerencsém a ládákkal. Sok sikertelen keresés között ez legalább meglett. Szép rejtés, köszönöm a lehetőséget!

Dióskanyar 2017.07.16 19:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.99
Megtaláltuk. Köszönjük.

Pajzsika 2017.07.16 19:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.99
Megtaláltuk köszönjük!

whaides 2017.07.16 10:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Zsizsi60 2017.07.16 10:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést

tosza73 2017.07.13 20:09 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.67
GPS tényleg nem pontos, a leírást és a korábbi bejegyzéseket érdemes figyelni.

Hektor 2017.07.13 13:16 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

bikegeohunt 2017.07.13 10:23 - Megtaláltam
kösz a relytést

Hepur 2017.07.09 14:54 - Megtaláltam
ok

kismaczu 2017.07.08 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.03
Csak a rejtő segítségével. Köszi a rejtést

laszloze 2017.06.26 01:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. A láda épségben egészségben.
Köszönjük a rejtést!
[g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

SirLes 2017.06.18 10:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

GYEZegzug 2017.06.15 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.17
Köszi szépen a lehetőséget.

takacsimre 2017.06.09 18:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.18
A rejtő segítségével. Szuper! Nagyon köszönjük. Marika és Imre

bölli 2017.06.09 18:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.74
Köszönjük a rejtést!

Bajuszcica 2017.06.09 18:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.94
Köszönjük a rejtést!

Pilis50 2017.06.09 17:11 - Megtaláltam KRW környezet: 1 rejtés: 1 web: 1 átlag: 1.00 súly: 4.28
Nagyon jellemző ez a jelszó ... :-(

eskar 2017.06.05 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.30
Köszi a rejtést! Harmadik próbálkozásra végre meglett :)

Pogánypeti 2017.05.29 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.05
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget... :) [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]
Merész egy rejtés...
Én rögtön kiszúrtam a cache-t, viszont várnom kellett vagy 10 percet, mire kitisztult a terep, és elő tudtam venni. A közeli padon logoltam, szerencsére a visszarejtés már gyorsabban ment :)

Dr.Lada 2017.05.28 19:28 - Megtaláltam
Fa-petivel elkövetve :-) [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

fa-peti 2017.05.28 19:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

illeskese 2017.05.21 13:57 - Megtaláltam
Megtaláltam, nem is mondok semmit.

rosie 2017.05.13 12:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.91
Kifogott rajtunk, szégyenlem is magam miatta. :-) Pedig a rejtés nagyon jó, gratulálok hozzá.
Telefonos segítséggel való megtalálás után bementünk megnézni Cella Septichora, amit nem bántunk meg. Gyerekkoromban az Ókeresztény sírkamrát már láttam, de a többi rész azóta vált látogathatóvá illetve épült meg. Nagyon színvonalas múzeumot hozott létre Pécs, csak ajánlani tudom.
Amikor kijöttünk a múzeumból, a láda helye körül találtunk egy gyanúúsan köröző, angolul beszélő, kétségbeesetten keresgélő családot, akiknek csak lazán a láda helyére mutattunk. Mivel ők gyerekkel voltak, természetesen tíz másodpercen belül meg is találták...

Nargoth 2017.05.13 12:27 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

EmesESE 2017.05.01 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.15
Ez a láda nagyon nehezen adta meg magát, bár már több hasonló megoldással találkoztam. Háromszor is kimentünk hétvégi pécsi tartozkodásunk alatt a ládához, így is csak a rejtővel történt kétszeri telefonbeszélgetés után találtunk rá, mentségünkre legyen mondva nem a leírásban szereplő helyen volt.
Pécs belvárosa egyre szebb, egyre élhetőbb, élvezhetőbb város.
A sírkamrákat korábban már többszőr volt szerencsém megtekinteni, most ezt kihagytuk.
Megtaláltuk, köszönjük a lehetőséget ... [iGC] [wapon beküldött szöveg]

matyassyd 2017.04.30 22:10 - Megtaláltam
A régi jelszóval találtuk meg április 30-án a ládát, de csak most próbáltam felvinni (egy pár korábban megjárt ládával együtt). Persze az akkori jelszót - pótlás miatt - ma már nem fogadja el. Különben kiváló rejtés, csak másodjára lett meg.

[Jóváhagyta: Strombus, 2017.11.06 10:14]

Antissimo 2017.04.30 22:10 - Megtaláltam
Harmadik nekifutásra sikerült, ami eltartott pár hónapig mert annyira sűrűn azért nem járok a városban. Végül minden rendelkezésre álló hu-s és comos leírást, logot elolvasva este fejlámpával megleltük. Tényleg nagyon profi, környezetbe illő rejtés. Annyira belejöttünk, hogy felgöngyölítettük a GCTUD-ot is... ;)

emmerwald 2017.04.30 15:33 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.98
Példás rejtés, köszönjük!

carSfamily 2017.04.30 15:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

MoMaszter 2017.04.18 11:04 - Egyéb
Az elmúlt húsvét ládáit logolva vettük észre, hogy itt meg született egy új láda! :D A korábbi ládát begyűjtöttük, ami itt volt. Most meg jöhetünk majd vissza ezért is! :D

Még jó, hogy szeretjük Pécset.

Fekete Ákos 2017.04.17 17:27 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést! A hétéves kisfiam találta meg, miután én elmentem mellette. Nagyon furfangos álca!

TakAni 2017.04.17 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.20
Köszönjük a rejtést!
Zseniális rejtést, igazán kreatív rejtés, köszi a rááldozott munkáért.

Gyalogol 2017.04.17 16:59 - Megtaláltam
Zseniális rejtés, nagy kacagásba torkollott a találat. Köszönjük. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

drkmse 2017.04.15 14:00 - Megtaláltam
Dryptosaurussal mai múzeumlátogatás során kerestük meg. Nagyszerű ötlet, fantasztikus kivitelezés! Gratulálunk a rejtőnek és köszönjük a rejtést! :)

Cerberus 2017.04.14 19:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 4.32
Megtaláltuk! Nagyon szeretjük a helyszínt, így öröm volt ismét eljönni ide egy újjáéledt láda apropóján. A rejtéssel megküzdöttünk, de végül megadta magát.
Köszönjük a rejtést!

IMG_8507IMG_8509
tmanjunior 2017.04.14 16:43 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.07
Vérprofi! Köszönjük.

fox007 2017.04.14 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Megtaláltuk! Köszi a rejtést! Nagyon ötletes és tényleg nagyon szemelőt van:)

Salkit87 2017.04.14 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
Köszi, megtaláltuk. Hát nem volt egyszerű, de ötletes! :)

BogyóandBabóca 2017.04.10 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Ötletes :) Köszi!

Csureszh 2017.03.31 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.24
Nagyon alaposan elolvastam a logokat. Odamentem és azonnal megláttam. Szuper ötlet!!!!

Mama és Papa 2017.03.19 15:15 - Megtaláltam
Ötletes rejtés. Már az első keresésnél is a kezemben volt a láda, de ...
Másodszorra meglett. Köszönjük!

A székesegyházMíves munka
kiralyek 2017.03.19 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.78
Kiváló rejtés! Először feladtuk, elmentünk ebédelni Mamáékkal. Másodszorra két másodperc alatt meglett. Egy élmény volt, köszönjük!

IMG_0011IMG_0006
tabletta 2017.03.15 11:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3x] [wapon beküldött szöveg]
A hasát mutatta, visszatettem a fal tövébe.

PEx2 2017.03.14 11:15 - Megtaláltam
Pécsi ládázás. Hát, sokáig kerestük! Szemtelenül merész!

napisten 2017.03.10 12:26 - Megtaláltam
[g:hu 1.5.3x] [wapon beküldött szöveg]

P.B_László 2017.03.08 16:40 - Megtaláltam
Megtaláltam , köszönöm a rejtést , László !

Seregi 2017.03.04 10:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3] [wapon beküldött szöveg]

s1ru2 2017.03.03 17:11 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

kovi76 2017.03.03 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.93
A g:hu frissítését követően fedeztem fel, hogy ez a korábban betegeskedő láda ismét kereshető. Így munkából hazafelé idei első keresésnek beiktattam. Könnyűszerrel meg is találtam. Talán segített, hogy már "belefutottam" egy pár Strombus rejtésbe!
Amúgy aggódom a láda "épségéért"! Sajnos könnyen illetéktelenek is ráakadhatnak a jelenlegi helyén. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3] [wapon beküldött szöveg]

anettnori 2017.03.01 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.18
Megvan! [g:hu 1.5.3] [wapon beküldött szöveg]

Telefonos segítséget követően.
A rejtés egy bokorban volt, valaki úgy gondolom, viccelni akart. Itt már sütött a nap.

IMG_5668 
zalajaro 2017.02.28 16:30 - Megtaláltam
Aki keres az talal. :) [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

IMG_20170228_161359IMG_20170228_161117
pappcsalád 2017.02.28 15:53 - Megtaláltam
Nagyon, nagyon merész, csoda hogy még megvan. :)

Ziziperec 2017.02.25 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.33 súly: 3.31
Megvan! Köszi!
TFTC

Szekat 2017.02.25 17:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Husky_kutya 2017.02.25 14:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Fenilefrin 2017.02.24 11:54 - Megtaláltam
Meglett, köszi a rejtést!

geri83 2017.02.23 10:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. "Drive in" munka közben. Csak simán ott hevert a földön, egyből kiszúrtam, visszarejtésnél jobban eldugtam. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

gliderVIK 2017.02.18 13:41 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Sikerült kettőt is megtalálni. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

esztelneki 2017.02.17 15:21 - Megtaláltam
Remek rejtés de azért megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3f] [wapon beküldött szöveg]

acsocso 2017.02.12 19:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.78
Ezt a ládát ma mindenképpen meg szerettem volna keresni, és nagy nehezen sikerült is hála a rejtő telefonos segítségének :)

A rejtés 5* :)

Geobambusz 2017.02.12 12:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Szuper rejtés, kerestük egy darabig! :) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

BouLache 2017.02.04 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.33
... nos igen, ez ismét egy színvonalas Strombus-rejtés. Éppen ezért sokáig halogattam a felkeresését, annak ellenére, hogy sokszor megfordulok a belvárosban. Nem akarom leleplezni a rejtés ötletességét, de talán annyit segítek, hogy deja-vu érzésem volt a GCTud után... :D Szóval, aki már járt a Tudásközpont előtt az tudja, mit nézzen! ;)

Fairy 2017.01.29 11:25 - Megtaláltam
:-) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

ndavid42 2017.01.21 16:52 - Megtaláltam
[:1005:]
ok \o/

sereszaki 2017.01.21 16:52 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.88
Tegnap este megpróbáltuk megkeresni,de a sötétben nem sikerült. Ma délután viszont igen. Tényleg igen jó rejtés! :-)

kobcikrajci 2017.01.11 13:06 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.54
Téli csúszkálás a havas burkolaton, ami külön élmény a már ismerős látnivalók mellett. Nem szoktam szerencsés lenni a furmányos városi rejtéseknél, de erre azonnal ráhibáztam! :)

vakond87 2017.01.09 18:41 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.07
Mai utolsó láda, a leírás sokat segített. Köszönöm a rejtést!

monguz 2017.01.05 18:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.84
Ritkán értékelek egy ládát tripla ötösre, de most ha tehetném, a rejtésre csillagos ötöst adnék! Pécsi lévén a környezet egyértelmű, a rejtés vér profi, a webes megjelenés pedig igen részletes, tájékoztató és kedvcsináló is egyben mindenkinek, aki először jár itt. Csak halkan aggódnék még egy cseppet a ládáért: kíváncsi kölykök vagy éppen a parkot karbantartók is könnyen megtalálják. Én egy picit odébb, jobban elrejtettem volna, de ez talán már csak szőrszálhasogatás, a kivitelezés ritka precíz és ötletes. Strombus, gratulálok, ügyes vagy! És megszállott ;) Ja, Pilis50-nek pedig jobbulást kívánok.

foxfoxfox 2017.01.03 07:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.24
Október óta két alkalommal is jártam már itt az új találat reményében, majd rájöttem, hogy - talán a nagy forgalom miatt - egyelőre kérészéletűre sikeredett a rejtés. Most nagyon megörültem, hogy ilyen gyorsan meggyógyítottad a ládát és egyből le is csaptam rá. A rejtés nagyon profi, köszönöm és a boldog új év mellé új és izgalmas megtalálásokat, élményeket kívánok!

Strombus 2016.12.31 21:04 - Egyéb
Neked is boldog új évet, kedves Pilis50!

Logod valóságtartalmára nem kívánok kitérni, hisz szinte minden mondatot hazugság, ferdítés vagy rágalom. Ezek megcáfolására, elmagyarázásra nem szeretnék időt szánni, leveleztem én már Veled eleget.

Amikor beteg ládát találsz, fordulj az illetékes ládadokihoz bizalommal. Egyéb, ládákkal kapcsolatos észrevételedet pedig javaslom, hogy az elnökség felé tedd meg! A ládaoldalakon fröcsögés nem túl hatékony. (Viszont elég mulatságos.)

Pilis50 2016.12.31 10:54 - Egyéb
Ezért kár volt 'ellopni' a ládát, hogy két hét után ne lehessen jelszót találni. Ne kelljen kuncsorogni a megtaláltam log-ért - amit vagy megadnak - vagy napokat kell érte várakozni. Ez az állapot eddig is "kereshető" volt.

Sajnos az új rejtő semmit nem tett a helyszínnel és a ládaoldallal (azon kívül, hogy saját jogon elöször betegre tette - majd megszüntette az egyik legrégebbi baranyai rejtést - ezután mivel nem volt ott láda - beadott oda egy "saját kútfőből kitalált" tervet)- ezért kár elautózni az ország másik végéből egy azonos helyen eldugott beteg 'ládáért'.

Legjobb lenne visszaadni az eredeti tulajdonosának - Kivi mesternek, vagy keresni neki egy arra alkalmasabb gazdát - így semmi értelme a rejtésnek.

Kérem a ládászok nevében egy hathatós beavatkozást, illetve az ilyen ládalopások megelőzését ..... :-((

Umbia 2016.12.18 15:50 - Megtaláltam
Hosszas keresgélés után megtaláltuk, "kibelezve". :/
Kérem a jóváhagyást, és a geocache vizsgálatát! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

[Jóváhagyta: Strombus, 2016.12.18 23:57]

Móni&Krisztián 2016.12.17 18:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.78
Húúúú,sokadik nekifutásra,de meglett!!! Nagyon jó rejtés,Köszönjük!

znasz 2016.12.10 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.95
Köszi az ügyes rejtést.

wEEn 2016.11.26 10:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

banyóca 2016.11.24 12:30 - Megtaláltam
Meridával közösen kerestük. A Rejtő "egy négyzetméternyi" segítsége jól jött, megtaláltuk azt, amit addig is kézbe fogtunk már, csak nem elég jól! Sajátságos rejtés, és ha előbb eszembe jut a McDonaldsnál meglelt láda, kapcsolhattam volna...Gratulálok a szép ládaoldalhoz - a helyszíneket már ismertem, bejártam korábban - és a ládaötlethez.

Merida901 2016.11.24 12:24 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.85
Kis segítséggel, de meglett.

griffs 2016.11.21 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.06
Pepéhez hasonlóan én is olvastam a logokat és én is aggódtam a keresés miatt. Rászántam én is 20 percet, majd telefonáltam egy cimborának. A koo nekem is vagy 12-15 méterrel odébb mutatott, viszont a térképen meg jó helyen volt az ikon, csak engem rakott odébb a GPS. Viszont a leírás legelső szavai egyértelműsítik a dolgot (A Cella Septichora falánál). Egy kis segítség azért jól jönne, a fal melyik oldalánál, kb. mekkora távolságra a járdától, milyen magasságban, stb. Elfogadom azonban azt is, hogy keressetek, hiszen ez egy ilyen játék. Azért plusz segítség nélkül, a rejtés nehézségét én felemelném 4,5-re. Viszont a rejtés egyértelműen 5-öst érdemel, parádés kivitelezés !! Nem mindig találom meg a Strombusos rejtéseket, de attól függetlenül őszíntén imádom őket (telefonálni meg mindig lehet, ahogy Pepének is ajánlom, abszurd értékelés helyett). Ahogy felemeltem, ki is csúszott a kezemből, megijedtem, hogy eltörött, de összerakás után kipróbáltam, tökéletesen működik a dolog. Székesegyház/templom ügyben nem vagyok járatos, de a park/sétány rendkívüli helyszín, környezet ügyben ezt díjaztam. Köszönöm az élményt!
Jóváhagyást nem kérek, estére kibugázom a műszerből a jelszót !

[Jóváhagyta: Strombus, 2016.11.22 15:58]

Köszi! Mondtam, hogy birtokomban van a jelszó, csak nem volt nálam logírásnál a műszer, a visit logommal. Ha így alakult, akkor már így marad.

Pepe 2016.11.21 11:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 1 web: 5 átlag: 3.67 súly: 4.22
Ajaj, Strombus láda. Már előre spannotam magam. Elolvastam az előző megtalálók bejegyzéseit. Láttam, hogy aggodalmam jogos. Jó húsz percembe tellett, amíg ráleltem a környezetbe illeszkedő rejtésre. És ez több oknál fogva sem az én hibámból történt:
1. A rejtő nem ajánlja a télen, hóban való keresést. Ez rendjén is van. Csak annyit tennék hozzá, hogy az őszi levélhullás utáni keresést sem tudom ajánlani.
2. A rejtek helyének leírása pontos. Csak az a baj, hogy a koordináta nem oda mutat. Az egyik megtaláló koordinátái pontosabbak a saját mérésem is ehhez közelibb. Ebben valószínűleg ugyancsak szerepe van az időközben bekövetkezett levélhullásnak, csak ez esetben kedvezően. Javaslom a pont újramérését.
3. Pad közeli rejtések soha nem szerencsések, pláne egy nagyvárosi parkban, ahol jó időben szinte mindig ül valaki rajta. Most is így történt.

A műanyag fedél egyik fülét már valaki letörte :-(.

Csizmások 2016.11.20 18:28 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 4.31
A délutáni keresés nem járt sikerrel, de Kópé1993 segitségével este nehezen, de meglett. Köszi!

SS850089 
gyikok 2016.11.20 14:26 - Megtaláltam
Megtaláltam! [iGC] [wapon beküldött szöveg]

Gyros 2016.11.19 12:45 - Megtaláltam
+1 [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

-1-2
jspanyik 2016.11.19 12:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.33
A GPS félrevezetett minket (legalább 6 métert tévedett), de a leírás segített. Örültünk, hogy nyitva találtuk a székesegyházat, mert már régen szerettük volna megnézni!

Köszönjük a lehetőséget!

Mari és János

IMG_7184IMG_7186
IMG_7188IMG_7189
IMG_7191IMG_7192
Révai család 2016.11.14 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.42
Iskola után a sötétség beálltával nagy önbizalommal, de zseblámpa nélkül álltunk neki a keresésnek.
Megtaláltuk, de nem jöttünk rá a nyitjára, a bizonyossághoz a rejtő segítsége kellett.
Köszönjük a rejtést!

Párduc50 2016.11.11 15:26 - Megtaláltam
Nem volt könnyű találat. A rejtés kiváló, remélhetőleg lopásálló :-). Köszi ezt a régi-új ládát!!

eTiGeR 2016.11.06 13:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.70
Megtaláltam! :) Jártunk már itt a GCPcs1 láda kapcsán, de ettől függetlenül örülök az új ládának. Úgy gondolom, nem a ládadoki tehet az előző láda megszűnéséért. Ez Pécs egyik szimbóluma, ezért szükség volt már egy jó rejtésre és egy szép ládaoldalra. Szerencsére most mindkettő teljesült. :) A rejtés nem fogott ki rajtunk, kb. fél perc alatt meglett a láda... :) Köszi a lehetőséget, ez lett a 499.!

Bazilika (1)Bazilika (2)
Bazilika (3)Bazilika (5)
Bazilika (4)Bazilika (6)
Bazilika (8)Bazilika (9)
Bazilika (10)Bazilika (11)
Bazilika (7)Bazilika (12)
Bütyök+Zulu 2016.11.05 10:55 - Megtaláltam
Nimród ládázni szeretett volna, kapóra jött a régi -új láda. Gyönyörű időben sétáltunk a Székesegyházhoz, a sörgyárnál parkoltunk, hogy a" túra" is meglegyen Egy ideig keresgéltük kitartóan a kádát, Nimród még a levélkupacokat is széttúrta. :) Végül a kesser ösztön segített. Jó rejtés, reméljük tartós is lesz.

DSC_0427DSC_0415
DSC_0436 
dabcsi 2016.11.04 14:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Szabó família 2016.11.03 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.11
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Kellett egy kis segítség, pedig már találkoztam ilyen rejtéssel :-)

Gabriello 2016.11.03 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.49
Köszi

taliga 2016.11.02 12:55 - Nem találtam meg
Sajnos nem találtuk meg.Feleségemmel és kislányommal voltunk Pécsen egy gyors városnézésen és ezt kihasználva akartunk 1-2 ládát begyűjteni.A logokat utólag olvasva erre a ládára nekünk több időt kellett volna szánni.Elég hamar feladtuk a keresést mondván nincs meg a láda...Tévedtünk.Ott van valahol.Ennek ellenére kérem a rejtőt,hogy az általam feltöltött képek alapján fogadja el a találatot.Mentségemre szolgáljon hogy időnk viszonylag kevés volt a keresésre de látogatóból annál több.

GCPecs_2016112124849GCPecs_2016112124937
20161102_123929_Richtone(HDR)20161102_123929_Richtone(HDR)
kamzik 2016.11.02 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.06
Köszi a rejtést.

Balda 2016.10.31 16:31 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.34
Tegnap este is próbálkoztunk, ma késő délután már tudjuk is, hogy esélyünk sem volt rá, a rejtés nappali fénynél is igen-igen elgondolkoztató, nem hagyományos, melyet köszönünk.
Betti, Marci, Gi, Balda
(általunk mért koordináta: 46° 4.663' 18° 13.465')

GCPecs01GCPecs02
GCPecs03 
goligon 2016.10.30 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.55
Köszönöm Strombusnak a segítséget! Sejthettem volna a Mcdrive után, hogy nem kajásdobozt kellene keresnem :) Korábban a világörökségi helyszínek rejtett titkait is volt lehetőségem bejárni :) Úgy gondolom, a láda méltó helyre került! Gratulálok!

PX+Én-1CELLA7_36
IMG_0135 
Csaba & családja 2016.10.30 16:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

kl 2016.10.30 09:50 - Megtaláltam
Itt jártunk... Köszönjük! Strombus rejtesei mindig kifognak rajtam. A helyek jok. Itt is sokazor voltunk. [wapon beküldött szöveg]

butanbandi 2016.10.30 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.11
Megtaláltam első neki futásra, bár nehezen adta magát. Köszönöm a lehetőséget!

WP_20161030_09_11_01_ProWP_20161030_09_11_17_Pro
WP_20161030_09_12_18_ProWP_20161030_09_13_54_Pro
presbazsi 2016.10.30 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.10
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget!

IMG_6152IMG_6156
picuresnagyur 2016.10.29 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.35
Köszi és bocs a zavarásért. A közeli padon hosszan evett egy család. Előbb az agyunk fagyott le, majd segítségkérés közben a mobil is. De közben sikerült megtalálni. Ötletes.

S-A 2016.10.28 15:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.25
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

norko 2016.10.28 15:23 - Megtaláltam
Jó rejtés, könnyű találat.

Sparks 2016.10.28 15:09 - Megtaláltam
Ok

Liberty 2016.10.28 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.27
9/2. Siklós és Pécs környéki ládatúra.

A megszűnt Világörökség ládát még 2010-ben megtaláltam és akkor már jártam a
Cella Septichora Látogatóközpontban. A Székesegyház és a környéke mindig lenyűgöz, most sem volt másképp. A láda jól elbújt, de egy kis keresgélés után meglett. Köszönöm a rejtést.

Pécs címere
kupec 2016.10.25 10:53 - Megtaláltam
Nagyon tetszik a székesegyház, a kiállítást már láttam a nyári kulturális napok idején. A láda többszöri nekifutásra, segítséggel lett meg. Szerintem az első gereblyézést nem éli túl.

Péter60 2016.10.24 20:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.40
Részt vettem a rejtésben, csak most logolok.
Sajnálattal látom, hogy az eddigi 13 megtaláló közül egy sem váltott jegyet a Cella Septichora látogató központba, vagy csak nem említette.
Pedig higgyétek el, érdemes bemenni, igaz borsos az ára (1700 Ft.), de nagyon látványos, profi a kiállítás.

molka 2016.10.23 23:59 - Megtaláltam
A rejtő segítségével.

Geocaching.....Érdekes Piros 1.
pliptai 2016.10.23 23:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.35
Molkával és kópé1993-al a mecseki túránk keretében kerestük fel a ládát. A Cella Septichora-ba most nem tudtam bemenni október 23-a lévén, de 2014-ben volt szerencsém megnézni. A tárlat valóban nagyon igényes és érdekes. A láda nem adta könnyen magát! Köszönet a rejtésért!

14786975_717335991757164_2105193779_o14826435_717334725090624_384684074_n
kincs92 2016.10.23 14:09 - Megtaláltam
Már előtte lévő este is kerestük ezt a ládát, de sajnos nem jártunk sikerrel. Másnap az Éger-völgy teljesítménytúrán összefutottunk Fairyvel, így neki köszönhetően aznap már meglett :) Gyönyörű a székesegyház, örülök, hogy végre eljutottunk ide is.

Köszönjük a rejtést,
Kincső és Csabi

Balear 2016.10.23 14:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.67
Második nekifutásra sikerült csak a találat, egy kis segítséggel. Amit ezúttal is köszönök még egyszer. Sajnos a székesegyházban most nem volt idő körbenézni, de legközelebb biztosan felmegyünk még a tornyokba is.

Köszönjük a rejtést:

Kincső és Csabi

kópé1993 2016.10.23 00:00 - Megtaláltam
Molkával és Pliptaival közös túra a Mecsekben! Köszi a rejtést!

PA230059PA230060
waneqr 2016.10.22 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.02
Köszönjük a lehetőséget!

laszloistvan 2016.10.22 10:21 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.92
Barátságos őszi napsütésben, délelőtti gyerekes sétán futottam össze Lepkével. Azt hittem, civilben van, de nem: tőle kellett megtudnom, hogy méterekre állunk egy új rejtéstől. Mostanában nincs módom messzire menni ládáért, de ha a sors Strombus által ilyen szinten a lábam elé gerillázza, Lepke személyében pedig még őrangyalt is küld az információval, akkor azért nagy duzzogva szolgálatba helyezem magamat.
A zsizsegő kiscsajok koordinálása és a Lepkével való társalgás közben próbáltam kiszúrni, vajon mit épített be Strombus a rejtés kedvéért a világörökségbe jövő idők régészei számára. Többszöri oda-vissza után a viszonylag mértéktartó megoldást végül Lepke fedezte fel. Köszönöm az egész stábnak.

lepke 2016.10.22 10:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.96
Örülök ennek a ládának, mert az elődjére emlékeztetett, az volt az első találataim egyike. Akkor még nem volt GPS-em, és csak az intuíció volt a navigátorom.
Most is szükség volt intuícióra, mert egy ideig sikertelenül kutattunk László Istvánnal és az ikerlányaival, akikkel spontán találkoztunk. Azt hittem, direkt a ládára hajtanak, de csak úgy üresben sétáltak, ezért épp kapóra jöttem, mielőtt még megfeledkezik a geocachingről az István. Már-már feladtam a keresést, és csak úgy lazán csevegtünk, mikor felfedeztem azt, ami eddig is a szemem előtt volt.

Barcs 013Barcs 016
macikupac 2016.10.20 21:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.45
Mecseki túrarendezés 1.

Volt egy kis dolgunk a belvárosban, így Vaterlo-val a láda megkeresése mellett döntöttünk. Amikor 3 éve Magyarhertelenden nyaraltunk, egy napot Pécs világörökségi emlékeinek szenteltük. Akkor ezeket végigjártuk a családdal. (A belső képek is ekkor készültek.) Mondhatni, most csak a ládáért jöttem. Este telefonfénynél tett próbálkozásunk igen érdekesre sikerült. A koordináta olyan, amilyen. Sötétben minden más. A világosban egyszerű helyzet ilyenkor nehézzé válik. Ahogy most is; egyre nagyobb területen kerestük a ládát. Sőt, egyszer meg is találtam, de ez nem az felkiáltással odébb dobtam. Végül - a késői óra ellenére - felhívtam a rejtőt, aki nagyon segítőkésznek bizonyult. Így gyorsan fény derült a turpisságra. Bibis medvémmel jártam most itt.

[wapon beküldött és később kibővített szöveg]

 
vaterlo 2016.10.20 21:29 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.67
Nem terveztem a keresést, de így alakult. Macikupaccal és elsősorban az esti időpont miatt egy kis rejtői segédlettel. Köszi a rejtést.

Levin 2016.10.20 15:15 - Megtaláltam
.

Jevica és Gyuszi 2016.10.18 14:27 - Megtaláltam
:-)

Kukucska 2016.10.18 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.55
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Old Fairy 2016.10.18 12:39 - Megtaláltam
+1

GCPCS1_161018_1b 


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]