geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ
4185. Szegedi vár maradványai (GCVARR)

Szegedi vár

Szegedi vár

Szegedi vár helye

Szegedi vár helye

A Szegedi vár emlék köve

A Szegedi vár emlék köve

Barokk korabeli kazamata sor várfal maradvány felújítás után

Barokk korabeli kazamata sor várfal maradvány felújítás után

Az egykori vár Mária Terézia-kapuja

Az egykori vár Mária Terézia-kapuja

Vizibástya

Vizibástya
Szélesség N 46° 15,182'
Hosszúság E 20° 9,179'
Magasság: 82 m
Megye/ország: Csongrád
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2016.07.23 00:00
Megjelenés időpontja: 2016.07.26 15:57
Utolsó lényeges változás: 2019.07.14 19:09
Rejtés típusa: Hagyományos geoláda
Elrejtők: zsityi
Felhasználó: zsityi
Nehézség / Terep: 3.0 / 1.0
Úthossz a kiindulóponttól: 200 m
Megtalálások száma: 602 + 2 sikertelen + 8 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 3.1 megtalálás hetente


WAP
Mikroládát keress a Várkert közelében, nem kell bokorba bemászni. Tollat vigyél magaddal! Kérem a pontos visszahelyezést. Mugliveszély! Nagyon forgalmas hely. A láda mérete 2*4,5*9 cm.

Legközelebbi parkolási lehetőség a Stefánián N 46° 15,256' E 20° 9,181' 81 m [GCVARR+parkoló] A rejtektől 200 méterre. Hétköznap 08:00-18:00 között a belvárosban fizetőparkoló működik. Közelben találsz parkolóházat az Arany János utca és a Dózsa György utca kereszteződéésben, innen 5 perc kényelmes sétával jutsz el a ládához.

A ládába travelbug nem helyezhető, a geocaching. com - on nincs regisztrálva.

Szegedi vár maradványai a Móra Ferenc Múzeum mögött a Stefánián található.


A szegedi vár történetének leírása:
Szeged környéke az őskortól lakott hely. A II. század közepéről, Ptolemaiosz leírásából ismerjük a település legrégibb nevét: Partiszkon. A későbbi vár helyén római őrállomás vigyázta a tiszai átkelőhelyet, a Maros menti só- és aranyszállítást. A nagyszéksósi hun fejedelmi lelet és számos történeti adat valószínűsíti, hogy Attila székhelye a környéken lehetett.
567 után Szegedet Baján avar kagán csapatai szállták meg, s a környék egészen a IX. század kezdetéig avar fennhatóság alá tartozott. Az avar kaganátus központja valahol a magyar Alföldön, talán egy ideig Szeged környékén, mindenesetre a Kárpát-medence központjában lehetett. A Szeged környéki germán és avar leletek azt mutatják, hogy a népvándorlás idején sem volt lakatlan a vidék, de a város mai sűrűn beépített területén nincs lehetőség a feltárásokra.

A vármegyei szervezet kialakulásakor a megyei ispán székhelye a földvárban volt, ezzel egy időben felújították a sáncokat. A Maroson úsztatott só, a közlekedés lehetőségei, az uralkodótól nyert kiváltságok a XII. században serkentették Szeged várossá válását.
Neve először 1183-ban szerepel oklevélben: Cigeddin. A tatárjárást követően Szeged e vidék legjelentősebb városa, ekkor kapta IV. Bélától kitüntető kiváltságait, amivel eddig csak Buda és Székesfehérvár rendelkezett. IV. Béla az elpusztult erőd helyén erős kővárat építtetett. A XV. században a török veszély miatt a Hunyadiak támogatásával jelentős hadászati és egyházi központtá fejlődött. II. Ulászló (1498) a szabad királyi városok közé sorolta Szegedet.
A vár végső alakját a XV.-XVI. század fordulójára érte el. A várat vizesárok vette körül, a falak 3 méter szélesek és 8 méter magasak voltak és ebből még kiemelkedtek a bástyák és a tornyok. A várfal hossza 900 méter volt. Szegeden a XVI. század elején királyi pénzverő műhely is működött, mert jól védhető biztonságos erődítmény volt. Szeged várában palotája volt Zsigmondnak, V. Lászlónak és Mátyásnak, akik gyakran szálltak meg itt. A Hunyadiak innen szervezték és indították számos hadjáratukat a török ellen. Hunyadi János Szegedről indította erős hadát a nándorfehérvári csatába. A város 1522-ben már az ország egyik legnépesebb települése volt, lakosainak száma több mint 7000.

1526. szeptember 28-án a felvonuló török sereg az első rohammal betört a várba és kiűzte a védőket. Végigfosztották és feldúlták a várost mielőtt továbbvonultak. 1527-ben felkelő szerb parasztok további pusztítást végeztek. Két év múlva Szapolyai János újjáépíttette a várat és haláláig a törökök nem is szállták meg. Buda elfoglalása után 1543-ban Szeged is török kézre került. Ahmed budai basa rendeletére megindult a vár erősítése. A lerombolt épületek köveivel vastagították a falakat, az árkokat mélyítették és kiszélesítették. 1552. február 20-a hajnalán Tóth Mihály 2500 fős seregével a Tiszán át indult a vár visszafoglalására. A várost bevették, de a várba nem tudtak bejutni. Az időközben 5000 főre nőtt a sereg több sikertelen támadást intézett a vár ellen. Egy kisebb török felmentősereget legyőztek, de március 1-jén a budai basa hatalmas sereggel vonult a várhoz, ami török kézen maradt még 130 évig.
1686-ban a császári csapatok megrohamozták Szegedet. A városon kívül legyőzték a törököket, a maradék török visszavonult a várba. Három hét ostrom után szabad elvonulásért feladták a várat. Ettől kezdve a szegedi vár lett a török elleni hadjáratok központja és hozzákezdtek a vár helyreállításához. A munka még be sem fejeződött, amikor 1692. május 27-én az egész keleti fal a Tiszába dőlt. A Tisza magas vízállása miatt csak lassan haladt a helyreállítás.

A XVIII. század első felében, hosszadalmas birtokperek után Szeged számos környékbeli pusztát megszerzett, így alakult ki hatalmas, 142000 kat. hold kiterjedésű határa. A XVIII. század második felében a város gazdasági fellendülésével egy időben a vár elvesztette jelentőségét.

Az 1879. március 12.-i árvíz pusztítása után, 1880-1883 között Újszegedet egyesítették Szegeddel. Lechner Lajos körutas-sugárutas terve alapján egységes arculatú város épült és a szegedi várat lebontották.

Az árvíz után vendéglőt (kioszkot) rendeztek be itt, az 1959-es helyreállítás óta pedig a múzeum várostörténeti kiállítását találjuk benne. Az épület körüli kis árkádsor alatt a kőtár gyűjteménye látható.
Két ok miatt kezdték el bontani a várat. Az egyik a gazdaságtalanság, 100 foglyot 150 katona őrzött, szinte minden réshez őrt kellett állítani, a foglyok kertészkedés közben szinte bármikor megszökhettek. Már az 1879-es nagy árvíz előtt szándékukban állt új funkciót találni a várnak, de a teljes bontást csak a katasztrófa után kezdték meg. A szegedi polgárság és a városvezetés részéről lelkes támogatást nyert az ötlet: a telekspekuláció és a kinyerhető jó minőségű tégla is motiválta őket.
A bontás szakaszoson folyt 1881 és 1883 között. Főleg a Mária Terézia kori részt bontották szívesen, mert az, tiszta téglából épült, míg a várfalnak csak a külső része, az alap maga törmelékből, töredéktéglákból, habarcsból összekeverve állt össze, ez utóbbinak építőanyag értéke nem volt. Ezért az utóbbit bontó vállalkozók folyamatosan panaszkodtak, hogy nem tudnak elég építőanyagot kinyerni, ezért folyamatosan engedélyeztették a talajszint alatt másfél, két méter mélyen lévő várfal kitermelését is. A vízibástya megmaradt, de később elbontották, nem tudni miért: útban nem volt, építőanyagként sem jelentett hatalmas értéket.

Az építményt a 2000-es évek elején felújították, kiegészítették, és ma a Móra Ferenc Múzeum rendez benne hangulatos kiállításokat és rendezvényeket.

A "vízibástyának" alapjai láthatók alacsony vízállásnál a múzeum mellett a Tisza partján.
 N 46° 15,104' E 20° 9,166' 78 m [GCVARR+vízibástya]

Ha nem bontották volna le, Közép-Európa legnagyobb téglavára lenne a szegedi.

Felmerült a megmaradt épületrész további sorsa: tervek, ötletek vannak, de a megvalósítás még távolinak tűnik.

Forrás:
SZEGEDma
Várbarát

Vár és kőtár
A kőtár látogatható múzeumi kísérővel, minden nap 10:00 és 18:00 között.
Belépőjegy a Móra Ferenc Múzeum főpénztárában vásárolható.
Móra Ferenc Múzeum
Vár és Kőtár
Jegyárak
Állapot: kereshető

Értékelés: értékelés (193 db): környezet: 4.51 rejtés: 4.49 web: 4.66 átlag: 4.55

 + történelmi nevezetesség, várrom, épület?
 + szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni?
 - különleges látványosság, helyszín?
 - speciális koordináta-érték vagy magasság?
 + vízpart, tó/folyó, forrás van-e a környéken?
 + település belterületén van a láda?
 + van-e a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület?
 + nyugodtan ajánlanád-e télen, hóban is (megtalálható-e)?
 + ajánlanád-e a környéket nyáron a legnagyobb kánikulában is?
 - hegyen, csúcson, nagy dombon van-e a láda (a környékhez képest)?
 + megközelíthető-e járművel néhány száz méteren belül?
 - a javasolt kiindulóponttól elérhető-e fél órán belül?
 + babakocsit toló család induljon-e a láda keresésére?
 + kisgyermekkel, nagyszülőkkel is elérhető helyen van?
 - igénybe veszi-e a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos)?
 - a láda megszerzéséhez kell-e sziklát mászni (gyerek a nyakban kizárt)?
 - sötétben ajánlanád a láda felkeresését?
 + van-e a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb.?
 + szokatlan méretű/alakú-e a láda (az ajándékok miatt fontos)?
 + el tudok-e menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyhatom)?
 - GPS nélkül is érdemes megkeresni
 + kereshető minden évszakban
 + kereshető 24 órában
 - a látnivalóért fizetni kell


admo 2020.03.24 06:00 - Egyéb
Vasárnap jártam erre de felújítás miatt az egész sétány fel van durva és a láda épp a kerítésen belülre esik. A képek alapján kérnék egy elfogadást. Köszi [Geoládák v3.3.2]

IMG_20200322_174649IMG_20200322_174535
IMG_20200322_174231 
alberrt 2020.03.14 21:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

kupec 2020.03.12 15:50 - Megtaláltam
Alaposan be van kerítve és mindenhol munkások dolgoznak. Sajnos nem tudtam bejutni. Kérnék egy jóváhagyást.

[Jóváhagyta: zsityi, 2020.03.18 18:09]

IMG_20200312_164950 
emmerwald 2020.03.08 14:59 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.10
A láda a környezet felújítási munkái miatt éppen az elkerített részre esik. A kerítés mellől jól látszik, de sajnos nem lehet benyúlni érte...
Köszönjük a lehetőséget!

kervi99 2020.02.22 15:16 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést [Geoládák v3.3.2]

Smelakandes 2020.02.22 15:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Necces a megközelítés de megoldható [Geoládák v3.3.2]

porto 2020.02.22 13:56 - Megtaláltam
Köszönöm, két élmény volt! :-)
Kis segítséggel!
Szeged11
[Geoládák v3.3.2]

santa9szabolcs1 2020.02.17 20:24 - Megtaláltam
Este érkeztünk, még el van kerítve, két helyen is be lehet jutni, de mozgaserzekelos lampakkal ki van vilagítva, továbbá elég mély árkok vannak ásva, így nem szerettünk volna bemenni keresgélni, kérném szépen a képek alapjáni elfogadást. Köszönöm. [Geoládák v3.3.2]

[Jóváhagyta: zsityi, 2020.02.24 12:49]

IMG_20200216_212026IMG_20200216_212256
IMG_20200216_212456 
gkb 2020.02.02 11:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Farekék 2020.02.01 18:30 - Megtaláltam
A rejtéshez szegedi séta keretében szombat este, sötétben érkeztünk. A leláncolt kerítést megbontani nem mertük. Elég sokan sétáltak a környéken.
Kedves Rejtő! Kérném a képek alapján a megtalálást elfogadni szíveskedj.

[Jóváhagyta: zsityi, 2020.02.13 17:39]

20200201_18304320200201_183219
20200201_18305220200201_183559
SzeitzG 2020.02.01 13:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! :) [Geoládák v3.3.2]

petispaespea 2020.02.01 11:05 - Megtaláltam
Belógtunk mi is! Megtaláltuk! Köszönjük a lehetőséget! [Geoládák v3.3.0]

vacakos 2020.01.23 12:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.5]

H+W 2019.12.01 10:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.0.0]

Bakszakáll 2019.11.27 14:30 - Megtaláltam
Vagány rejtés, le a kalappal. A láda ugyan lezárt területre esik, de a területen nem tárolnak építőanyagot, gépet, munkavégzés sem folyik. Melós szerkó hiányában sétáló turistának álcáztam magam:), gond nélkül keresgéltem.

GSdriver 2019.11.19 08:00 - Egyéb
A láda bekerült az építési területre (mostanra a teljes Stefánia be van kerítve). Bár ma reggel még be lehetett csusszanni a kerítésen belülre, de lehet, hogy érdemes lenne kitalálni valamit a parkfelújítás idejére.

 
Gery Greyhound 2019.11.15 19:50 - Megtaláltam
Csaknem 10 éve az első geoládánkat itt, Szegeden találtuk meg, jó volt visszatérni nosztalgiázni és újra feleveníteni ezt a jó játékot :) [g:hu 1.6.4]

pötyimiki 2019.11.05 13:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Apollo11 2019.11.03 06:22 - Megtaláltam
Építkezés miatt a környék nagy része le van zárva, de szerencsére a láda az építési területen kívül van. Köszönöm a rejtést!

FoJo 2019.11.02 17:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Schmauder Tamás 2019.10.28 12:11 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.51
OK

AdelesApa 2019.10.28 10:59 - Megtaláltam
Köszi! Ez a második geoláda keresésem/találásom :)

Gyugyu95 2019.10.27 10:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.36
Köszi!

Simikirándul 2019.10.27 08:58 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Butchman 2019.10.26 13:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

moTT 2019.10.25 18:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4a] [wapon beküldött szöveg]

Patent&Lord 2019.10.25 14:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! :) [Geoládák v2.2.5]

GerGeo 2019.10.23 16:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

lencsilyany 2019.10.20 12:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

taheja 2019.10.10 20:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

Discover 2019.10.05 11:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.33
A volt vár egész területe le van most zárva, de a láda szerencsére elérhető.
Köszönöm a rejtést!
[iGC] [wapon beküldött szöveg]

_DSC9930_DSC9934
_DSC9935_DSC9974
_DSC9951_DSC9975
_DSC9976_DSC9985
fehervariek 2019.10.05 10:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Páratlanpáros 2019.10.02 14:44 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Korigumi 2019.09.28 19:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

sky3ve 2019.09.21 11:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

justancsi 2019.09.21 11:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

bm 2019.09.13 07:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

luna89 2019.09.12 18:55 - Megtaláltam
Megtaláltam , köszönöm a rejtést :)

R.Betti 2019.08.31 12:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést. :-)

osz 2019.08.29 11:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. osz család [g:hu 1.6.0]

sanzi89 2019.08.24 15:19 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.89
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

mikozoltan 2019.08.24 10:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Jevica és Gyuszi 2019.08.22 20:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.1g]

tfmb 2019.08.20 08:52 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.60
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Bővebben otthonról. [Geoládák v2.2.5]

bódis 2019.08.19 12:10 - Megtaláltam
OK

B.nono.1999 2019.08.17 16:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést! [g:hu 1.6.4]

pálesz88 2019.08.17 12:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Secc 2019.08.16 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.69
Köszi!

nida 2019.08.15 16:40 - Megtaláltam
köszi

Réka&Nimi 2019.08.15 12:00 - Megtaláltam
Köszönjük! Szegedi séta közben.

eazs 2019.08.11 11:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.93
Koszi a rejtest, G elso ladaja volt ez :D
Tenyleg nagy a forgalom, de megis diszkret helyen van elrejtvr

agedma04 2019.08.09 18:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

bb2014 2019.08.09 13:59 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

whaides 2019.08.04 10:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Kiaribua 2019.07.30 22:19 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.

cicuska 2019.07.29 17:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

bakkerman 2019.07.28 13:01 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.66
Köszönjük a rejtést, megtaláltuk! Ági & Laci

Benibubu 2019.07.24 19:49 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! Nonó, Beni, Meli, Norbi Madocsáról [Geoládák v2.2.5]

Szoke-Kiss 2019.07.22 11:18 - Megtaláltam
Megtaláltam. A rejtés majdnem kifogott rajtam, de segített a leírás
[g:hu 1.6.3]

IMG_20190722_110942IMG_20190722_110933
Rbill 2019.07.20 14:21 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.29
Megtalaltam.

Lupus21 2019.07.20 10:00 - Megtaláltam
201982040401

FSanya 2019.07.19 12:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Lostris 2019.07.18 13:21 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

renault 2019.07.18 10:59 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.93
Érdekes

kolett 2019.07.17 14:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

MyJa01 2019.07.16 10:12 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.3]

zsityi 2019.07.14 19:10 - Egyéb
Üdv Mindenkinek! Új láda kihelyezve! Kereshető!

Hooch-Csi&Vi 2019.05.04 14:18 - Nem találtam meg
Sajnos a láda eltűnt. Telefonon beszéltünk. Kérném a megtalálás elfogadását. Köszönjük. [g:hu 1.5.4]

zsityi 2019.05.04 12:00 - Egyéb
A LÁDA ELVESZETT! HAMAROSAN PÓTOLOM!

Zergi 2019.04.29 14:55 - Megtaláltam
Fogtam!

IMG_8171IMG_8172
IMG_8173IMG_8174
IMG_8175IMG_8176
IMG_8177IMG_8178
IMG_8179 
ésKata 2019.04.29 14:55 - Megtaláltam
Születésnapi szecesszió Szegeden és Szabadkán, meg útközben, de azok a helységnevek nem alliterálnak.

Templar 2019.04.24 11:00 - Megtaláltam
OK!

Veveke 2019.04.22 11:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Hung1 2019.04.21 11:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

attilav 2019.04.21 10:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! A rejtő egy paprikafeldolgozó üzemben dolgozott. Üzenem neki hogy hamarosan bevezetik az azonnali audit (IFS) rendszert. [Geoládák v2.2.5]

Mai95 2019.04.20 15:22 - Megtaláltam
Egy nagyobb seta utan Vittorioval sikeresen megleltuk a ladat. a logbook cserere szorul mert betelt. [g:hu 1.6.2y]

vittorio 2019.04.20 15:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2xb]

Makkap 2019.04.20 12:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

tajani63 2019.04.16 15:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Ditke86 2019.04.14 15:59 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.83 súly: 1.00
Köszönjük a rejtést!

Hey-ho 2019.04.14 10:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

I s t i & E n i 2019.04.13 21:53 - Megtaláltam
.

Judit és Béla 2019.04.13 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.34
Megtaláltuk.

M1161 2019.04.13 14:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Sárga Ádám 2019.04.10 23:59 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Köszi szépen a rejtést, üdv.: Zsuzsi&Adam

Dotti&Pisti 2019.04.09 18:24 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2 web: 5 átlag: 3.67 súly: 1.30
Várrom

JudyPotter 2019.04.08 18:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Prince_Andrew 2019.04.08 17:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

rozsahegyieva 2019.04.06 18:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

fazekaszs77 2019.04.06 09:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

melinya 2019.04.05 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.99
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtő munkáját :-) [g:hu 1.6.2y]

Beene 2019.03.31 17:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

vebike 2019.03.30 16:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! :) [Geoládák v2.2.5]

K-h.r. 2019.03.29 16:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Majdnem bokrot másztam >.

Végek 2019.03.29 12:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

joey11 2019.03.25 13:38 - Megtaláltam
meglett, tftc

Fakopács 2019.03.22 23:59 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.45
ok

Elek73 2019.03.17 10:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

balazsz@ 2019.03.16 10:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Zsutila 2019.03.16 10:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

gab.szalontai 2019.03.15 13:40 - Megtaláltam
Szegedi hétvégi kiruccanás első találata. Hagyunk még a következő két napra... Köszönöm a rejtést!

Halász család 2019.03.15 10:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

tarsolyos 2019.03.14 09:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.06
Köszönöm a rejtést!

IMG_5223IMG_5224
IMG_5225IMG_5226
IMG_5231 
Pitymi 2019.03.11 13:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejt?st. :) [g:hu 1.6.2]

mesger 2019.03.09 16:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Barika55 2019.03.08 15:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést

kópé1993 2019.03.07 07:47 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

IMG_20190307_075129IMG_20190307_075203
Fekete párduc 2019.03.02 13:45 - Megtaláltam
Koszi

robinbird 2019.03.02 13:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

zsolike 2019.02.24 14:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Makóra menet levadásztuk! [Geoládák v2.2.5]

Túranyuszi 2019.02.16 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.94
Köszönjük a rejtést, nagyon szép időt fogtunk ki. :)
Orsi,Csabi, Andris, Brigi és Betti

SuperGeo 2019.02.16 14:30 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtest

Ágica63 2019.02.15 15:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.1x]

sinus90 2019.02.14 13:50 - Megtaláltam
Elzának megmutattam Szegedet. Ezt a ládát is megkerestük közben. A láda gyorsan meglett.
Köszi a rejtést!

20190214_13562220190214_155429
GeoMogyes 2019.02.09 10:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Cole91 2019.02.03 13:02 - Megtaláltam
Ádi és Enci megtalálta, Kecskemétről! :) [g:hu 1.6.1x]

enciiii 2019.02.03 12:56 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Ádi és Enci Kecskemétről :) [Geoládák v2.2.5]

GLaszlo_gc 2019.01.31 15:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.1x]

ocReaper 2019.01.19 13:28 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a lehetőséget! ???? [g:hu 1.6.1x]

kitkat0123 2019.01.18 23:59 - Megtaláltam
Öten vágtunk neki egy merész hétvégi ládázós programnak: három nap alatt bejárni az osrszág dél-keleti csücskét és Szeged-Makó-Mezőhegyes-Battonya-Gyula útvonalon ismerkedtünk az országgal és felkerestük a ládákat. Hus és comos ládákat is kerestünk, így Battonya és Gyula kicsit időigényesebb volt.

Péntek este 8 körül foglaltuk el a szállást, de utána még egy kisebb körrre elindultunk, leginkább a belvárost megcélozva. Ez a láda volt az első hus találat, renben a helyén volt. Köszönöm a rejtést!

babybearly25 2019.01.04 15:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Dinokiállítás on on mission. ???? [Geoládák v2.2.5]

szadi&agi 2018.12.31 16:24 - Megtaláltam
Esőben, sötétben. Kösz a rejtést! Szegediként már sokszor jártunk erre, most a láda miatt.

bambii 2018.12.31 11:12 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük! :) [g:hu 1.6.0]

P.B_László 2018.12.21 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.72
Megtaláltam , köszönöm a rejtést !

Hapekbalint 2018.12.16 22:44 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Sütőtök 2018.12.16 15:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Timcsik 2018.12.09 11:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Zozó és Edus 2018.12.08 09:59 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.24
Köszönjük a rejtést!

Zsoland 2018.12.08 09:00 - Megtaláltam
Ezt is megtaláltuk, köszönjük. [Geoládák v2.2.5]

EdeZ 2018.12.06 11:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

2pocok 2018.12.02 09:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.32
Gyors találat!

Guszti 2018.12.02 09:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.03
Andival (2pocok), Alízzal és Adéllal

pataiadri 2018.11.24 18:58 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

BRUMM 2018.11.22 12:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Mormoták 2018.11.22 12:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Sajnos zárva van. A láda szép új, kis ajándékot tettünk bele :)[Geoládák v2.2.5]

RV 2018.11.20 15:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Colos155 2018.11.17 12:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

zsityi 2018.11.11 15:59 - Egyéb
Karbantartás megtörtént, új láda, új logbook.

zsityi 2018.11.11 15:59 - Egyéb
Karbantartás megtörtént, új láda, új logbook.

becko 2018.11.11 11:25 - Megtaláltam
Vonattal érkeztem Szegedre, a szép őszi időben gyalog-galopp módon kerestem fel a város 11 ládáját, 29km lett a vége.
Kár hogy csak ennyi maradt a várból...

Csabetta 2018.11.04 11:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

Bagoly és Talicska 2018.11.03 11:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

csörike és maci 2018.11.02 00:00 - Megtaláltam
A dobozon nincs tető. A jelszó egy szétfoszlott papiron alig olvasható.

Gipszjakab & Lujzika 2018.11.01 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.60
A dino kiállítást néztük meg, de nem mehettünk el egy ilyen közeli láda mellett :)
Gipszjakab & Lujzika

IMG_1284IMG_1253
gerico69 2018.10.31 12:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

acsi53 2018.10.30 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.56
Köszönjük a rejtést!

Dr.Lada 2018.10.29 13:03 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.43
Szegeden volt épp dolgom, munka közben kis ebédszünet gyanánt szaladtam egy kört a városba. Ez a láda is útba esett.
Gyors találat, ötletes rejtés. A doboznak hiányzik a fedele, bár száraz volt a logbook, de elég saláta.

Kocos_hu 2018.10.22 16:06 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! :) [Geoládák v2.2.4]

varga.andris 2018.10.22 12:33 - Megtaláltam
Megtaláltuk :)

bigmick 2018.10.21 11:43 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget.
BigMick, Iza [g:hu 1.6.0h]

Mr. Norb 2018.10.21 11:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

M.Dominik 2018.10.21 11:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Ibcsi 2018.10.21 11:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, ötletes! [Geoládák v2.2.4]

peterzsak 2018.10.20 18:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

geocat&geodog❤ 2018.10.20 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.70
Köszönjük a rejtést!

Bakancslistám 2018.10.20 11:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést.

ha8je 2018.10.18 14:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

swiki 2018.10.16 11:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Albions 2018.10.13 16:04 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
Megtaláltuk, köszi!

kacci 2018.10.13 00:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0e]

Juju 2018.10.13 00:34 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.84
Megvan :) Köszönöm szépen a rejtőnek, hogy megmutatta ezt a szép helyet a láda segítségével. [g:hu 1.6.0f]

negyesigabor80 2018.10.10 14:59 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.59
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget!

Kicsike 2018.10.08 11:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Csóka család 2018.10.06 19:53 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

WaterWave 2018.10.04 19:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Kraken 2018.09.30 14:59 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

phalanx 2018.09.30 10:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

zakaan 2018.09.30 09:56 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Paul 2018.09.29 15:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0g]

Sir Pajszer 2018.09.25 12:59 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.03
Köszi!

BabiZso 2018.09.23 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.20
Köszönjük a rejtést :)

k&s 2018.09.22 11:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

GeoCicák 2018.09.08 17:15 - Megtaláltam
Megleltük. Köszönjük. Nem a megtalálás volt nehéz, hanem a logbookban kiszedése a szűk dobozkából.

kingajani 2018.09.08 13:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

aknitram 2018.09.08 13:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget! :) [g:hu 1.5.4]

Mr Zerge 2018.09.07 18:20 - Megtaláltam
Megvan, részletesen késöbb... Üdv Mr Zerge. [wapon beküldött szöveg]

Esti városi sétával egybekötve megtaláltuk a dobozkát. A várból nem sok maradt.
Eléggé szerencsétlen a logbook. Kulccsal piszkálva tudtam csak egy részét kiszedni, cserélni kellene valami kevésbé szétmálló, könnyen mozgatható darabra.

wolfcsibe 2018.09.04 16:28 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést! Judit és Péter [Geoládák v2.2.4]

szomiviki 2018.09.02 15:41 - Nem találtam meg
Masodszorra, egy ejszakai kutyasetaltatas alkalmaval sikerult rabukkanni :) [Geoládák v2.2.4]

[Elutasította: geocaching.hu, 2018.11.30 19:47]

kaktusz69 2018.08.25 19:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Ily 2018.08.23 18:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

JAck:66: 2018.08.21 14:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0e]

Pipers 2018.08.19 21:07 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

zs&t 2018.08.18 20:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.89
Megtaláltuk, ötletes és merész a rejtés.

Piró 2018.08.18 19:59 - Megtaláltam
Éppen rakpart fesztivál volt, de ennek ellenére is könnyen és feltűnés mentesen megtaláltuk.
Köszönjük a lehetőséget.

Bozsernyikusz 2018.08.18 07:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
Koszonjuk megvan :)

Robogo 2018.08.12 19:22 - Megtaláltam
Szeged környéki biciklis ládázás alkalmával ide is eljutottam.
Köszönöm a rejtést!

K.Ákos 2018.08.10 18:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

D-Day 2018.08.05 12:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést.

joco12589 2018.08.05 11:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.80
Köszönöm ma rejtést. Gyorsan meg lett. Dino ki állítás után és a St.Mihály - Videoton FC Női felkészülési mérkőzés előtt levadászva. :)

ha8llh 2018.08.04 18:02 - Megtaláltam
3-an talaltuk meg.

YO5OAI 2018.08.04 18:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Sajnos a várat már nem tudtuk meglátogatni, 2 perccel zárás után érkeztünk.

YO5NDA 2018.08.04 18:02 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.20
Megtaláltuk!

leve2002 2018.08.04 16:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

szipeti 2018.08.04 10:59 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.11
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0b]

Mihul 2018.08.04 10:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0e]

ha2 2018.08.04 10:00 - Megtaláltam
Szegedi multik bejárása közben ez is útba esett.
Tényleg forgalmas hely,de gyorsan elő lehet venni és vissza tenni a mikrót. A tetőt visszatettük a helyére.

anettx 2018.08.04 10:00 - Megtaláltam
TFTC!
Szegedi #hellogeocaching.
GCVITC multi közben ezt is érintettük.

pocok5 2018.08.02 22:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2.5 web: 5 átlag: 3.83 súly: 2.54
Köszönöm a rejtést!

dzoli1 2018.08.02 20:47 - Megtaláltam
Andival

PardiAndi 2018.08.02 19:38 - Megtaláltam
dzoli1-gyel

Toth417 2018.08.02 14:58 - Megtaláltam
Érdekes ez a vár. Alig észrevehető, de közelebbről is érdekes szemügyre venni. A rejtés is ötletes, köszönöm!

PEx2 2018.07.30 18:40 - Megtaláltam
Megvan, köszi a rejtést!

ÁnyosIngov 2018.07.30 16:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Köszi a rejtést!

Szabó família 2018.07.29 20:08 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [g:hu 1.6.0c]

 
esztelneki 2018.07.29 15:51 - Megtaláltam
Bringával megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

foosboy 2018.07.28 17:54 - Megtaláltam
Megtalaltuk! Köszi a rejtést!

voyagers 2018.07.28 17:24 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Gábor1994 2018.07.28 14:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Panka kirándul 2018.07.26 13:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

vgaabor 2018.07.26 13:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Péter60 2018.07.25 21:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 4.49
Esti séta során, nincs meg a láda fedele.

Strombus 2018.07.25 20:52 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 4.49
A Gőry étterem finom vacsoráját lejáró kisebb sétának tervezett, 10 km-esre dagadt útunk utolsó találata.
A látnivaló csekély, a ládaoldal viszont nagyon jól összeszedett.
A láda kupakja hiányzik, a logbook szétesőfélben.

emiGrant 2018.07.25 20:38 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.19
Ezen a napon reggel 8-tól este 9-ig ládáztunk, és ehhez a ládához is már sötétedéskor értünk. Maga Szeged nagyon szép és érdekes, már voltam itt többször is, utoljára egy tájfutó bajnokságon. Ezt a környéket is ismertem már, hiszen itt volt a tájfutó pályám két utolsó pontja 2015-ben. Köszi a rejtést!

-1-2
Taki peti 2018.07.24 18:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Le van szakadva a teteje [Geoládák v2.2.4]

Palko2191 2018.07.24 18:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

daecan 2018.07.22 13:19 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Ötletes az elhelyezés. [Geoládák v2.2.4]

Mikulás 2018.07.21 12:37 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.65
Kecskeméti családlátogatás kapcsán ugrottam le Szegedre egy kis ládázásra. Rég' jártam itt, így volt pár "új" doboz. Elsőként Zsombón jártam, majd Szeged következett. A belvárosban parkoltam, pár száz méterre a ládától. Ahogy közeledtem egyre nagyobb hangzavar lett, a láda környékén tömegek voltak: valami evezős esemény vagy verseny zajlott ezen a hétvégén. Szerencsére a láda helyét nem kerítették körbe (pár méteren múlott). A tömeg ellenére simán elő tudtam venni a kis mikrót és logoltam is. A láda azonban karbantartásra szorul: nincs meg a fedele és a napló is elég rongyos... Köszönet! Nem tűnt fel eddig ez a vár(maradvány).

Mikulás

IMG_1635IMG_1636
IMG_1637 
stmester 2018.07.17 13:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.22
A füzetke esik szét, már a borítólap leszakadt.

Reggel 2018.07.17 13:00 - Megtaláltam
Ok! Megtaláltuk!

Köszi a rejtést!

Anita és Reggel

kopepe 2018.07.13 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.76
Köszönöm a rejtést!

szollosi73 2018.07.13 10:02 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.11
Megvan!
Gyors találat.
A múzeumba csak kívülről kukucskáltam be.
Köszönet.

Szegedi vár maradványai 001Szegedi vár maradványai 003
Szegedi vár maradványai 004Szegedi vár maradványai 005
Szegedi vár maradványai 006 
pozan&annaviola 2018.07.11 16:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Kicsit át van ázva. [Geoládák v2.2.4]

larissza99 2018.07.08 15:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

Nervas 2018.07.07 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.75
Köszönet a rejtésért!

Kicsicsapat 2018.07.07 15:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

taanlika 2018.07.07 14:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Kisdecso 2018.07.06 13:12 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0b]

Nyúl & Bandája 2018.07.06 13:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

rajho 2018.07.01 08:48 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.77
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

begree 2018.06.30 18:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

F 2018.06.30 16:25 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

GAMANO 2018.06.30 11:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Attolico 2018.06.29 10:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Sinsike 2018.06.25 21:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést egy élmény volt!! [Geoládák v2.2.4]

Ramesz10 2018.06.25 21:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

LabiMarceaz 2018.06.24 15:50 - Megtaláltam
szerintem jó a rejtés, sok ideig kerestem de szerencsere meglett [Geoládák v2.2.4]

kiki100 2018.06.24 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.64
Köszönet.

grus 2018.06.21 13:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

petili 2018.06.20 09:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.85
Köszönjük a rejtést!

N.Zs. 2018.06.16 17:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.38
Itt ért utol az eső, ami már egy órája fenyegetett. Mugli veszély így nem volt. :-)

hunor42 2018.06.10 03:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

xbundi94x 2018.06.09 18:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Miisi 2018.06.09 18:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Csg12 2018.06.09 17:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

PÉV 2018.06.09 15:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.36
Köszi a rejtést !
-MEGVAN-

IMG_20180609_150456 
BMBOPH 2018.06.09 15:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.62
Tetszett ! :)

IMG_20180609_150448 
zsolty23 2018.05.30 06:08 - Megtaláltam
A dobozt már harminc méterről ki lehetett szúrni. Lehet egy másik rejtek kellene.
Köszönöm a rejtést!

Faragoz001 2018.05.27 16:47 - Megtaláltam
TFTC!

Ági és Zoli

tileschg 2018.05.26 14:50 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

pemapa 2018.05.24 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.95
Családos ládatalálat. Szerbiában nyaraltunk, aztán hazafelé megálltunk Szegeden. Köszönjük!

jadam968 2018.05.23 12:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

iMagination 2018.05.20 13:54 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.64
Köszönjük!

Bernáth 2018.05.19 19:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.02
Több ládát kerestünk Szegeden, ezt könnyen megtaláltuk, pedig nagyon jó rejtés. Megnéztük a vár maradványát, éppen esküvői vacsora volt benne. Felüdülés volt a sok multi között egy gyors találat. Köszönjük.

stikli08 2018.05.19 15:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm, hogy megmutattad! [g:hu 1.5.4]

Attibati 2018.05.19 14:20 - Megtaláltam
Szeged-Hódmezővásárhely a gckupa jegyében 143 km.
Nagyon sokáig vártam, hogy tiszta legyen a levegő és elő tudjam venni majd vissza tudjam rejteni a ládát. A térképet egy külföldiekből álló társaság hosszasan tanulmányozta.
A belvárosban hatalmas volt a felfordulás, készültek a pünkösdi majálisra.

kia71 2018.05.12 16:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4i]

Marton Zoli 2018.05.12 15:40 - Megtaláltam
Valóban erősen forgalmas környék de megoldható a ládaszerzés és visszarejtés.

anettnori 2018.05.12 13:53 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.25
Megvan! [g:hu 1.5.4]

Délutáni belvárosi kóricálás közben begyűjtöttük.

IMG_9291IMG_9288
Kittikusz 2018.05.06 22:04 - Megtaláltam
Apróság megtalálva! :)

gergoesevi 2018.05.05 18:53 - Megtaláltam
Ötletes rejtés és bármennyire is kézenfekvő, azért eltartott egy darabig, mire megtaláltuk... :D [Geoládák v2.2.3]

gargapista 2018.05.02 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Megtaláltuk, köszönjük!

Louis 2018.05.01 13:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

prisoft 2018.04.30 16:40 - Megtaláltam
Megvan! Köszönöm a rejtést. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

pankotaizsolt 2018.04.28 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.20
Szegedi családi kirándulás. Kellemeset sétáltunk a Tisza partján.
Köszönjük a rejtést!
Pankotai Család

silboy & Zsóka 2018.04.25 14:20 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.91
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Szerintünk több figyelmet érdemelne a "maradvány"...

ZizAti 2018.04.18 13:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Kiscseri 2018.04.15 11:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

KP1965 2018.04.14 09:53 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.86
25,4 km-es szegedi séta során épp tíz ládát találtam meg, ez volt a negyedik.

Ifkovics_család 2018.04.11 19:00 - Megtaláltam
Jó rejtés!

redbird 2018.04.11 11:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget! 16/3.

nfmate 2018.04.10 15:15 - Megtaláltam
Munka utáni könnyed találat. Köszönet [Geoládák v2.2.3]

Puszkany 2018.04.07 11:55 - Megtaláltam
Pontok rátok rontok! Köszönöm a lehetőséget!

csatacsita2 2018.04.01 14:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

vidoree 2018.03.31 15:01 - Megtaláltam
Megtaláltam Walkyval, köszi a rejtést! :)

walky 2018.03.31 15:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

Balpeter25 2018.03.31 12:30 - Megtaláltam
Megvan! Köszönjük a rejtést! H&p&n&l

MimiTiti 2018.03.30 22:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

KTamas51 2018.03.30 15:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

Mirtt 2018.03.30 12:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Trom 2018.03.30 12:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Pumba9 2018.03.30 12:50 - Megtaláltam
Hurrá. Újabb láda a gyűjteményembe. Köszönöm! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

zsityi 2018.03.25 23:59 - Egyéb
Logbook pótolva!

MoMaszter 2018.03.24 11:52 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.00
A rejtés csillagos ötös! A közelben (és tilosban) parkolva kicsit kapkodva gyűjtöttük be, bár a visszarejtést kicsit nehezítette, hogy egy fiatal hipszter pár épp a rejtekadó hely előtt állt neki okoskodni percekig. :)

Korábban jártunk már ezen a részen, akkor még nem élt ez a ládika! Köszönjük a rejtést!

pityulino 2018.03.23 16:22 - Megtaláltam
Levadászva Ciccel! [Geoládák v2.2.3]

cic 2018.03.23 16:21 - Megtaláltam
A "Planetary Pursuit" kihívás keretében találtuk meg ezt a kincset Piytulínóval, mikor is a szegedi pihenésünk allatt kerestük a környék ládáit. Jó kis séta és találat volt ez a tavasz harmadik napján, mikor is egész nap hullott a hó. Köszönjük a rejtést!

Cic a kapu előtt 
MártiSatya 2018.03.21 16:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

EdKa 2018.03.19 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.72
Jó rejtés.

Balu83 2018.03.17 12:13 - Megtaláltam
Ok

Csirimojo 2018.03.16 18:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Gorkii 2018.03.16 16:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

Zéboy 2018.03.16 13:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Zéboy logó 
Berián 2018.03.16 13:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

golyakr 2018.03.16 12:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

Benedek_Vulkán 2018.03.15 19:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.57
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést.

Zivatarlány 2018.03.15 19:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.59
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést.

erdélyiek11 2018.03.15 17:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

SzabEdAn 2018.03.15 15:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Nitusz 2018.03.10 09:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

eltájoló 2018.03.03 15:23 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.03
A Széchenyi tér felől jöttem. Bátor a rejtés, mert erről érkezve már messziről ki lehet szúrni a ládát. Köszönöm a rejtést és a töriórát.

*Moka* 2018.02.25 11:00 - Megtaláltam
+

*Vica* 2018.02.25 11:00 - Megtaláltam
Láttuk az emlékkövet is a sétálóutcában. Betelt a füzet!!!

 
kun.istvan82 2018.02.24 14:03 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget. gc kupa [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

BT_pro 2018.02.24 14:00 - Megtaláltam
Megvan köszönjük! Kun.Istvan82- vel . Szegedi bringakör.Hála a korrekt mikrózásért, hogy nem kellett fagyott kézzel papiirhengert görgeni! köszi!

bajkusz 2018.02.05 11:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

Hurri 2018.01.28 12:18 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Senki 2018.01.14 21:14 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Elefántok 2018.01.14 19:31 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.00
Köszönjük a rejtést. Jól volt eldugva.

katanora 2018.01.13 15:28 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

redfish 2018.01.07 12:00 - Megtaláltam
megvan köszi

Kitti Tamás 2018.01.06 13:56 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést! Ez volt az első találásunk.

Bogi&Tomi 2017.12.30 14:18 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

yan-chee 2017.12.25 12:52 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.61
Karácsony Szegeden... régóta adós voltam magamnak pár kereséssel; ez volt az egyik :) Köszi

holly 2017.12.22 17:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

clip 2017.12.22 12:18 - Megtaláltam
Köszi

richard_szabo 2017.12.19 10:27 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Márta 2017.12.16 14:34 - Megtaláltam
Köszi

aszdogemakri 2017.12.12 13:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.13
Köszönjük

EmesESE 2017.12.06 10:02 - Megtaláltam
Megtaláltuk. ?
Köszönjük a lehetőséget. [iGC] [wapon beküldött szöveg]

Pillingek 2017.12.02 15:30 - Megtaláltam
Szuper rejtés. Szerencsére a hideg miatt nem járt arra senki.

Fixis 2017.11.19 09:52 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.81
Egyből kiszúrtam a rejtést, de a muglik miatt sokat kellett várnom.

bence máté 2017.11.16 16:00 - Megtaláltam
ok

Antissimo 2017.11.16 14:43 - Megtaláltam
Szegedi VitC-zésre felfűzve, könnyen meglett, és nem is járt senki épp arra.

ng0407 2017.11.12 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.70
Köszönjük a rejtést!

Macusa 2017.11.12 12:06 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.14
Forgalmas helyen, ügyes rejtés! Köszi

james 2017.11.03 20:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

MedvegyT 2017.11.03 15:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Bacsó 2017.11.02 12:11 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.41
Nagyon érdekes volt a helyszín és a leírás.

Skultéty család 2017.10.31 15:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.91
Köszönet!

20171031_151552 
Pongi57 2017.10.28 17:32 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.96
Gergővel és Katával szürkületben megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget.

Galocza26 2017.10.28 15:35 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

Fenilefrin 2017.10.28 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.74
Meglett, köszi a rejtést!

Evila 2017.10.22 17:24 - Megtaláltam
Közös találat Danival. Köszönjük a rejtést!

ToZoZoli 2017.10.22 12:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm.

caffeldorado 2017.10.22 09:22 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.26
A láda leírása alapján nehezebb keresésre számítottam, de szinte azonnal meglett. Csodás város, remek cache, köszönjük a rejtést!

targonczas 2017.10.21 20:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Pilis50 2017.10.21 15:00 - Megtaláltam
A sakkfeladvány megoldása közben (helyett) odasétáltunk - nem mentünk be a bozótba a ládáért.

Gy^2 2017.10.14 17:09 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

sirgalahad 2017.10.14 15:03 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.53
Miért jöttem? - hát mert
Erre van a várkert
Kert még itt van, vár csak vala
Pedig hosszan állt a fala

Cseber 2017.10.13 16:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.17
Megtaláltam,köszi.

gyalogk 2017.10.13 16:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.87
Megtaláltam,köszi.

közös nevező 2017.10.13 16:00 - Megtaláltam
.

pgyp 2017.10.06 18:21 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.79
Megvagy! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]
Volt szegediként nem volt ismeretlen a környék, sajnos pont amikor a ládához értem odament a rejtekhez egy mugli pár és legalább 10 percig nem is mentek el. Türelmesen kivártam, pillanatok alatt előkaptam a ládát a rejtekből és gyorsan logoltam.

jbako 2017.10.02 21:54 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.78
Megtaláltam. Szegedi párnapos munkám alkalmával az esti órákban elindultam kesselni, mivel az élet kissé elcsendesedett akkorra. Gyors találat a jó tippel, a rejtés helye nagyon szép még késő este is. Kösz a rejtést.

20171002_225201 
Dad&Me 2017.10.01 10:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Tripsánszki 2017.10.01 10:39 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

vto 2017.09.29 16:30 - Megtaláltam
Sokszor sétáltam már a környéken anélkül, hogy tudtam volna, hogy láda van a közelben. Izgalmas volt felfedezni a rejteket. A logbook eléggé átnedvesedett, nehezen lehet bele írni. Köszi a rejtést. :)
~Misztikum [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

picuresnagyur 2017.09.28 12:07 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.39
Köszi

promike 2017.09.24 12:01 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
A láda nagyon tetszett és még csak le sem estünk.
A várromot sajnos elfelejtettem lefényképezni, mert úgy lenyűgözött a madárház

P9249014 
Tisztisz és Csabi 2017.09.21 11:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszi!

Kogerj 2017.09.17 17:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.42
Köszönöm a lehetőséget.

tomi77 2017.09.17 17:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

raci 2017.09.17 10:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.09
Szerencsénkre a parkba éppen az öntözés idején érkeztünk, az állapot kaotikus volt. Az öntözőfejek nagyon pajkosak, a füvön kívül mindent öntöztek, utakat, padokat és természetesen geoládát is. Gumicsizma nélkül ilyenkor bajos erre a sétálgatás. A ládát pedig célszerű lenne vízhatlanná tenni.
Köszi a rejtést.

njani55 2017.09.10 09:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.48
Szegedi hétvégén begyűjtve.

ozsigombi 2017.09.02 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.24
Szegedi halfőző fesztiválon ügyesen begyűjtöttük :) Gombi&Magdi

gege68 2017.09.01 12:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Katica csapat 2017.08.29 14:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. a logbook-ot védő símítózáras nylon cserére szorul. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

tudo 2017.08.29 11:56 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 4.43
80 km kerékpár edzés 400 m emelkedéssel Szeged körül 2 új és 45 régi ládával.

Szeged - Kiskundorozsma - Tápé kerülésével újra visszaértem Szegedre. A láda körül nagyobb túristacsoportnak magyaráztak a várról, tovább kellett mennem GCTVIR felé, majd vissza. Amikor tiszta volt a levegő, újra próbálkoztam. A láda azonnal meglett - ötletes a rejtés.

GCKUPA pontgyűjtéssel folytattam a napot.

Szegedi dómVárosháza
Szecessziós épületTér
Orika 2017.08.27 22:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

LionDaddy 2017.08.26 13:46 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 4.37
Idei nyaralásunk helyszíne a Szeged melletti, Mórahalom volt. Tegnap a meleg, már-már kánikula ellenére még rá tudtam venni a családot egy kis ládázásra a közeli Szegeden, de ma már ők inkább a wellnesst választották. Sebaj, én azért ládáztam egy jót ma is a környéken! :)
9/6. találat.
A Tisza-híd környékén jó sok ládapont van, így egy kis sétával összeszedtem ezeket. Sokan voltak a környéken, kicsit várni kellett a kereséssel, de végül csak meglett.
Este, immár a hűvösben visszatértünk egy kis fagyizós, városnézős sétára.

Köszi a rejtést! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

20170826_10350820170826_103548_001
20170826_132806_00120170826_132841_001
20170826_132924_00120170826_133750_001
20170826_134815_00120170826_135003_001
20170826_135033_00120170826_135149
20170826_19354020170826_193633
20170826_19562520170826_200618
20170826_20092620170826_201403_001
20170826_20332420170826_211646_001
Brogan 2017.08.25 17:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

os128 2017.08.24 11:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

reka.nyilas 2017.08.20 23:59 - Megtaláltam
Köszönjük :)

TD Adventure 2017.08.20 13:13 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.26
Megtalaltuk, koszonjuk!

cincmoca 2017.08.20 12:06 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.74
Szerencsére kevesen voltak a parkban. Épp akkor járt arra egy másik páros.... nekik üzenem: bocsi, hogy beelőztünk benneteket :)

Köszi a lehetőséget!

alexi 2017.08.13 20:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Pogacsa1 2017.08.12 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.69
Köszi a rejtést!

Webber 2017.08.09 06:45 - Megtaláltam
Vonatindulás előtt.

Wulka2 2017.08.08 11:00 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

dildi 2017.08.08 11:00 - Megtaláltam
Köszi.

IMG_9838 
kissss 2017.08.06 13:04 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.44
Megtaláltam, köszi a rejtést!

Sorex 2017.08.01 16:00 - Megtaláltam
Megvan :)

astacus 2017.08.01 16:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

Szamoska 2017.07.31 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.63
Köszönjük, hogy a ládával megismerhettük ezt a helyet.

wheelmary 2017.07.31 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.17
Köszönjük a rejtést.

Hegedüs Zsuzsa 2017.07.30 20:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.82
Vasárnap este nem könnyű észrevétlenül elővenni.
Köszönöm a rejtést.

IMG_20170730_193847IMG_20170730_193902
koranyig 2017.07.30 00:00 - Megtaláltam
Megvan, köszi a rejtést!

Mano932 2017.07.29 20:48 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Heni&Gábor 2017.07.27 11:37 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Szegedi nyaralás alatti ládázás 4. találata. Ezt a napot Szegeden töltöttük, megnéztük a Dómot, sétáltunk a Belvárosban, játszótereztünk a Belvárosi híd lábánál (kisgyerekeseknek ajánljuk!), majd megkerestük ezt a ládát. Gyors találatot követően megebédeltünk a közelben, majd visszatértünk a szállásunkra.

CnereF 2017.07.26 13:09 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Csizmások 2017.07.24 10:59 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Hajnalék 2017.07.23 13:42 - Megtaláltam
Hajnalék megtalálták!

rekfercs 2017.07.19 14:18 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.20
ötletes rejtés, köszönjük!

Makesz74 2017.07.19 10:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk!
Makkok!

Parmerozpazepan 2017.07.17 12:24 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.83
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.

hitamas 2017.07.15 17:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.25
:)

seemann 2017.07.15 11:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. (napló teljesen elázott) [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

bullat 2017.07.14 16:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Nagyon Köszi! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

puppi 2017.07.14 11:12 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

josephus 2017.07.13 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.03
Másodszorra sikerült, mert első alkalommal túl nagy volt a mugliveszély. köszi

csico 2017.07.12 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Ötletes rejtés, élmény volt a felkutatása!

sulthan 2017.07.11 17:56 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.07
A vacsora utáni esti levezető sétánk során megtaláltuk.

Zsézsé 2017.07.09 22:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Maszat1 2017.07.08 15:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Eszti és Robi 2017.07.06 17:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Csaba & Kati 2017.07.05 17:22 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.97
HEURÉKA!
Megtaláltuk, köszönjük.
Részletek és képek később. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]
Tetszett!

A várTisza
jeti-matterhorn 2017.07.03 11:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

kbk 2017.07.02 15:00 - Megtaláltam
@ndrew-val közösen.

@ndrew 2017.07.02 15:00 - Megtaláltam
A Fűvészkertben tartott Levendula napok után.

pavelancsika 2017.07.01 18:27 - Megtaláltam
mai 5. ládánk. Köszi

tsc 2017.07.01 16:48 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

Jotkoma 2017.06.26 12:12 - Egyéb
Megtaláltuk a szegedi IT táborral is :) [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Jotkoma 2017.06.26 12:12 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést! Regi, Tami, Mesi, Józsi [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

vViktor 2017.06.22 16:56 - Megtaláltam
"De ezen a földön találtam kincset" - Republic

Őzifejek 2017.06.18 14:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Rudi Team 2017.06.18 14:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

HRita 2017.06.14 19:28 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

navigaator 2017.06.12 00:00 - Megtaláltam
-

Mumu 2017.06.11 17:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

SempergerL 2017.06.03 16:40 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 2.5 web: 4.5 átlag: 3.17 súly: 2.54
Szép rejtés, köszönjük! ;)

B1 team 2017.05.30 15:49 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.00
Köszönjük!

IMG_20170530_155400 
TücsiTeam 2017.05.28 13:31 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.06
Megtaláltuk, köszönjük a lehetőséget.

Botond89 2017.05.27 18:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 1.78
A mai szép szombati estén megtaláltuk. Köszi a rejtést!

Boti és Heni :)

szenor 2017.05.22 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.65
Sajnos tollat nem vittem, de azért megoldottam a beírást.
TFTC

GCvarr-1-logbook 
gores 2017.05.16 12:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.57
Megtaláltuk.

parrish 2017.05.15 18:35 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

L-200 2017.05.15 18:28 - Megtaláltam
Megvan.

Zeike 2017.05.14 11:45 - Megtaláltam
:)

fercsipeter 2017.05.14 11:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Emerich63 2017.05.14 10:13 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

149474974963949611465120170514_161318
20170514_161419 
Lacisan 2017.05.13 18:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Myrafelle 2017.05.13 18:52 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.12
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.

Noddy 2017.05.13 10:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

eTiGeR 2017.05.11 15:51 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.70
Megtaláltam! :) A várból nem sok maradt, de ahogy néztük, jelenleg talán szórakozóhelyként működhet. Köszi a lehetőséget.

Szeged2 (1)Szeged2 (2)
Szeged2 (3) 
Zsizsi60 2017.05.10 15:37 - Megtaláltam
Köszi a rejtést

sas&szti 2017.05.01 09:40 - Megtaláltam
Levadászva, egy jól ismert helyszínen! :) GPS nélkül, könnyű sétával egybekötve. :)

20170501_09345020170501_093235
boszorkányok 2017.04.30 23:59 - Megtaláltam
Köszi!

Skalp 2017.04.30 23:59 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 4.19
Köszi!

A2M 2017.04.28 13:06 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

zyzsp 2017.04.27 17:39 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 1 web: 1 átlag: 1.83 súly: 1.00
Az első láda

fkmaster 2017.04.24 13:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.27
Lásd Stüszi!

Stüszi vadász 2017.04.24 13:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.67
Gyönyörű időben, egy rendkívül szelíd madár őrizte a rejteket.

sovi85 2017.04.24 12:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

bagolyvera 2017.04.23 23:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

kovdav 2017.04.22 22:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.30
Tetszett a rejtés, köszönjük! Sötétben mentünk, de így is viszonylag könnyen meglett.
A láda tartalma masszává van ázva, sajnos nem tudtunk bejegyzést tenni.

Dióskanyar 2017.04.22 17:55 - Megtaláltam
A logbookra ráférne egy kiszárítás. Megtaláltuk. Köszönjük.

Pajzsika 2017.04.22 17:55 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük!

kisdavid1107 2017.04.21 20:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

alucifer 2017.04.21 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.18
MEGTALÁLTAM
Köszönöm a rejtést!


DSCN7049DSCN7050
20170421_144242DSCN7053
20170421_145553 
katica 2017.04.16 15:54 - Megtaláltam
Köszi! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Access Denied 2017.04.16 15:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.33 súly: 4.27
Köszi, meglelve!

-1-2
K_P 2017.04.16 15:39 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

dzsajokosz 2017.04.15 16:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

uzolee 2017.04.15 10:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

laja 2017.04.14 15:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.49
köszönjük! Laja, Levi, Noémi

S-A 2017.04.14 15:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.31
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

álomfogók 2017.04.12 12:34 - Megtaláltam
Doktori védésre jöttem, idejekorán érkezvén maradt idő két ládára.

foximaxi 2017.04.11 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.59
Könnyű találat.

erikavedo 2017.04.10 17:12 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.80
Meglett. Köszi a rejtést!

geohorcsog 2017.04.09 12:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

bazsogeleba 2017.04.07 14:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Andrisok 2017.04.02 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Megtaláltuk.

kisgab88 2017.04.01 16:38 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.63
Kellemes időben egy szép találat utni-val!
Köszönjük a rejtést!

Borsos család 2017.03.31 19:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

ngaba 2017.03.26 18:36 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.04
Köszönöm a rejtést.

TMC 2017.03.24 20:13 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.96
Gyönyörű volt a rakpart az esti fényekben :)

Szomolya 2017.03.16 19:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.25
Valamilyen évforduló ürügyén kettesben töltöttük az estét. Vacsora előtt, az enyhe tavaszias időben, sétálgattunk a Stefánián és megkerestük az új szegedi ládát.
Kellemes és problémamentes volt minden!

dobot 2017.03.15 16:30 - Megtaláltam
Jó rejtekhely.

Liberty 2017.03.15 08:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.32
5/1. Ládatúra a Tisza és a Maros mentén.

Szegedre mindig szívesen jövök vissza, most ez a remek ládarejtés hozott el újra. Jó volt sétálni a Tisza-parton és a belvárosban ezen a gyönyörű, napfényes reggelen. Köszönet a rejtésért.

Szeged címere
Ga-Bo 2017.03.14 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.93
Köszönjük!

urbanj 2017.03.13 11:00 - Megtaláltam
Szép napsütéses időben sétáltunk egy nagyot a városban. Szeretjük Szegedet, szépen felújították a dóm környékét is mióta 2 éve erre jártunk. Köszönjük a rejtést.

VikiVöki 2017.03.12 23:59 - Megtaláltam
Köszi!

V_Gabor 2017.03.12 12:09 - Megtaláltam
Könnyedén meglett.


Köszönöm!
[g:hu 1.5.3x] [wapon beküldött szöveg]

Wathfea 2017.03.11 18:08 - Megtaláltam
vicces, hogy évek óta sétálok el mellette. :) most kezdtük a gc-t , cseles az elhelyezés. Sok sikert a keresőknek. Köszönjük [g:hu 1.5.3x] [wapon beküldött szöveg]

renataedit 2017.03.11 18:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a játékot :) [g:hu 1.5.3] [wapon beküldött szöveg]

Geri89 2017.03.11 14:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.73
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3x] [wapon beküldött szöveg]

MrKovalcsik 2017.03.05 16:58 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést! Nagyon ötletes!

Erdélyi család 2017.03.05 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.06
Megtaláltuk.

bubu&vahur 2017.03.03 10:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Domage 2017.03.02 17:30 - Megtaláltam
Ez volt az első találatom :)

Ka-Csa 2017.02.26 10:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

kristi 2017.02.25 13:24 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

kutyaapu 2017.02.25 13:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Bovkati 2017.02.23 09:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

sandorfabi 2017.02.18 15:00 - Megtaláltam
Szerencsére nem volt mugliveszély, kevesen voltak a közelben, hideg volt, mi is fáztunk :) Egy jégtörő hajó épp délnek tartott, hangos kürtöléssel jelezett a híd előtt. Köszönjük a rejtést.!!

nomadbz 2017.02.17 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.78
Megtaláltam!

gyetger 2017.02.11 12:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi! :) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

NightBlade 2017.02.05 13:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.05
Megtaláltuk, köszönjük!

Csuek 2017.02.04 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.06
A Pompeji kiállítás megtekintése után kerestük meg.

petrot81 2017.01.29 13:50 - Megtaláltam
Családi láda-vadászat és a Geoládák app beépített iránytűjének sikeres tesztelése. Köszönjük a rejtést!

katijoko 2017.01.26 11:00 - Megtaláltam
Köszönjük! A láda rendben volt.

sogor36 2017.01.22 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.76
Köszi a rejtést.

Audrey722 2017.01.21 15:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

denta58 2017.01.14 15:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3f] [wapon beküldött szöveg]

SirLes 2017.01.08 11:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

gertaniko 2017.01.01 15:50 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.

gertam 2017.01.01 15:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
Ha az egyszeri földi halandó a párjával a Hagymatikumban (Makó) szilveszterezik, s mindehhez Tamásiból "kell" elutazni, szinte kizárt, hogy ne keressen útközben ládákat. Így a világ legtermészetesebb dolga volt, az Ó-évet zárva, s az Új-évet indítva 19 célpont került bejegyzésre.
Nézzük tételesen a ládikókat:

12/19.

Szilveszteri hangulat - már csak a feeling - remek ebéd - ez nemcsak feeling -, még süt a nap, séta a Tisza partján és természetesen....
A 2017-es év ELSŐ hagyományos ládája......
Köszönjük!

BÚÉK minden kessertársunknak!

vastagj 2016.12.30 13:43 - Megtaláltam
Köszönjük a lehetőséget!

Akalan23 2016.12.29 08:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

GBoys 2016.12.28 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.09
Megtaláltuk!
Köszönjük a rejtést!
:)

Pillangó csapat 2016.12.27 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.63
Köszönjük a rejtést!

Cinkata 2016.12.18 15:28 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Cheesy 2016.12.18 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.74
Köszönjük a rejtést, a hideg időben egészen nyugodt volt a környék. Évi & Gábor

geoládászok 2016.12.10 20:15 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést! Esti séta Szegeden.

Atom82 2016.12.03 18:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Zsókica és Lackó 2016.12.03 15:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

HgZoli 2016.11.26 14:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.32
Köszönöm!

zalajaro 2016.11.26 13:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Szilágyiék 2016.11.23 09:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.88
Szép környezet, ötletes - és könnyű - rejtés, jó leírás.
Köszönjük szépen! Szuper volt!

SAM_2130SAM_2131
SAM_2132SAM_2134
SAM_2135SAM_2136
iloilo 2016.11.21 19:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

bgecco 2016.11.20 09:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

RékaésAdrián 2016.11.19 13:17 - Megtaláltam
Egy könnyed de óvatos mozdulattal begyűjtöttük ezt is.
Köszönjük szépen a rejtést!

Mary Lou 2016.11.19 10:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.71
Megtaláltuk.
Szegeden jártunkba ide is eljöttünk.
Köszönjük!

Párduc50 2016.11.16 12:00 - Megtaláltam
Kicsit megigazítottam. Köszi a rejtést!

matfer 2016.11.15 19:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Első találat, köszönöm a rejtést :)

nefermiw 2016.11.15 19:10 - Megtaláltam
Megtaláltam! :) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Norbee97 2016.11.12 12:03 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.72
Ezt is megtaláltam! Köszönöm a rejtést. Nem volt hiába eljönni ide. :)
Részletek és képek hamarosan.
Ismerősömmel találkoztam, de amíg várnom kellett rá, addig ezt a ládát megkerestem. Régebben amikor többet jártam Szegedre, akkor itt is voltunk elég sokat, nem volt ismeretlen a hely. A ládát messziről kiszúrtam, ügyes rejtés. :) [g:hu 1.5.3f] [wapon beküldött szöveg]
527.

IMG_20161112_115956IMG_20161112_120001
IMG_20161112_120012IMG_20161112_120122
IMG_20161112_120127IMG_20161112_120158
IMG_20161112_120239IMG_20161112_120247
balipou 2016.11.11 23:59 - Megtaláltam
Köszönöm!

Fazék 2016.11.11 23:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3c] [wapon beküldött szöveg]
Céges szegedi csapatépítő tréningen (=sörözés) egy kicsit "elszöktem" a csapattól és megkerestem ezt a dobozt. Éjfélkor még nagy volt az élet a környéken, de profi a rejtés, hamar kitapogattam.

2016-11-11 19.29.072016-11-11 23.54.25
VP 2016.11.11 09:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 4.51
A közelben volt dolgom, így megkerestem.
Tavaly szeptemberben a láda körül futottam két napon át a tájfutó rövidtávú bajnokságon, így sok újat nem láttam.

VaVi 2016.11.08 00:00 - Megtaláltam
köszi :)

vinoki 2016.11.05 16:36 - Megtaláltamkörnyezet: 1.5 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 2.67 súly: 1.95
Szegedi családlátogatás alkalmával, séta a városban, és néhány láda begyűjtése. Igaz esett az eső, de ez nem tántorított el senkit.
Köszönjük a rejtést. Réti család

thera 2016.11.02 15:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Unoka segítségével. ?? [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

kamzik 2016.11.01 11:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.05
Köszi a rejtést.

Balázs1984 2016.11.01 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 3 átlag: 4.00 súly: 2.26
:-)

ViczianSz 2016.10.31 14:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

katika 2016.10.31 13:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

 
mucik 2016.10.31 00:00 - Megtaláltam
Délelőtti levegőzés alkalmával levadászva.
Mucik, Panna, Juli, Bori

öregmedve 2016.10.30 13:10 - Megtaláltam
Találat lepkével. Én rögtön az elején szóltam, hol lehet a láda, és tényleg ott is volt.

lepke 2016.10.30 13:10 - Megtaláltam
Kis szerencsétlenkedés után megtaláltuk a kézenfekvő rejteket.
Szegeden másodszor, de semmiképpen sem utoljára járunk, mert nagyon szeretjük a várost, amely nem csupán szép, hanem igen jól szervezett, irigylésre méltó tömegközlekedése van, csodás nagy, levegős terei, a hegyek hiányát pedig feledtetik a folyók.

szeged 034szeged 033
bazsoka 2016.10.29 13:24 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést és a részletes leírást!

kami1 2016.10.29 11:00 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

menace 2016.10.29 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.86
Megtaláltuk, köszi!

jiimbo 2016.10.28 08:32 - Megtaláltam
Remek!

schulczgreg 2016.10.25 12:48 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.08
Ötletes a rejtés, köszi a lehetőséget! :) A logbook betelt, úgyhogy beüzemeltem egy újat a régi mellé ;)

medvecr250 2016.10.22 12:06 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.26
Ötletes rejtés. Köszönjük.

Pogánypeti 2016.10.18 09:32 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.98
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget. A többit majd otthonról... :) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]
Halasról Mártélyra buszoztam, de közben Szegeden éppen egy órányi időm volt az átszállásig. Ezt kihasználva rongyoltam be a városközpontba levadászni ezt a ládát, amely gyorsan meglett. Szerencsére a környéken nem sokan tartózkodtak, a közeli padon logoltam, majd siettem vissza a buszállomásra, és még így is volt egy sörnyi időm a várakozásból. Hát kihasználtam... :)))
Köszi a rejtést!

Bőrharisnya 2016.10.17 23:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.41
Köszönjük a rejtést!

VKBITANG 2016.10.17 18:57 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszi. :-) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

feldelaci 2016.10.16 15:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

push_key 2016.10.16 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.56
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

kl 2016.10.15 11:20 - Megtaláltam
Itt jártunk... Köszönjük! [wapon beküldött szöveg]

magyar65 2016.10.14 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.50
Köszönjük!

Mikulás trágársága elüldözött 2016.10.12 13:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Részletek -ha lesznek- majd otthonról... [g:hu 1.5.3f] [wapon beküldött szöveg]

Ha az időjárásra gondolok, a "vizibástya" találó név...

Vincenzo65 2016.10.09 16:14 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.82
Sok ember között óvatosan. Csoda,hogy megvan.

Nutszeru 2016.10.08 10:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Tompika23 2016.10.01 18:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.40
Kis csapattal esti ládázás lett :) 2 újabb találat Szegeden.
Könnyű találat, szerencsére nem voltak sokan a parkban sem.

Nem messze a ládátólkis csapat
Masni 2016.09.25 12:07 - Megtaláltam
Biciklis találat Rékával. A ládát ölelő bokrokat elég rendesen megnyirbálták, így tul.képp messziről virít. Köszönjük a lehetőséget.

dendeocse 2016.09.22 17:53 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.04
Megvan.

TothTi 2016.09.19 10:10 - Megtaláltam
Köszi a rejtést.

Andris + Edi 2016.09.18 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.25
Egy laza családi biciklizés keretében levadászva :)

kobcikrajci 2016.09.17 11:08 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.53
Szegeden bármikor érdemes elidőzni egy kicsit. Bár a látnivaló csekély, legalább a rejtés korrekt.

dynuchu 2016.09.09 17:12 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

vadvirsli 2016.09.07 16:24 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjűk a lehetőséget. Agi&Mark&Bŕlint&Patrěcia [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Bali László 2016.09.04 11:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

W05-44 2016.09.03 23:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.45
A halfesztiválon tett rövid látogatásunk során Petivel megkerestünk néhány ládát a városban. :)

Csaba & családja 2016.09.03 20:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.55
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést.

kétbakancsos 2016.09.03 18:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.85
A XX. Tiszai Halfesztivál keretében megkerestük a ládát. Könnyű és gyors találat volt, pontos koordinátákkal. Köszönjük a rejtést!

ÓriásbográcsEjtőernyős hozza a paprikát
SárkányhajósokBelvárosi híd
akosgy 2016.09.03 16:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.04
Romániai utunkról visszatérve megálltunk pihenni Makón, ma pedig sétáltunk egyet Szegeden. Hallé fesztivál volt, sokan voltak kint a napos időben. Köszi.

Famágus 2016.09.02 14:46 - Megtaláltam
Nem tudtuk előre, hogy pont halfesztivál lesz, ez még egy plusz volt, a dobozolás és a pompeji kiállítás mellé :-) Oldfoxxal köszönjük!!

DSC_0544DSCF0585
DSCF0596 
oldfox 2016.09.02 14:46 - Megtaláltam
...megtaláltuk!

Albatrosz947 2016.09.01 17:39 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.99
A várból már csak a bokor maradt.:)! Ötletes rejtés.
Köszönöm a lehetőséget

DSCF5268DSCF5269
a.marta 2016.09.01 17:06 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést! :)
Áron ? Zita [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Pándi Ferenc 2016.08.31 08:43 - Megtaláltam
Megtaláltuk 2016.08.31 08:43
Kitűnő rejtés és ládaszín!
Most már nem "mugli", hanem "Pökemon" veszély!
Pándi Family

nimka 2016.08.30 13:53 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.50
hát megint erre jártam Szegeden. most mozgó nem volt, lett viszont egy új láda. jártam már itt, de nem is tudtam, hogy itt vár volt.

Emese62 2016.08.30 09:36 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.68
Nagyon örülök, hogy megtaláltuk, heti kerékpáros túránk utolsó napján! Kedvenc városom , mint sokan mások én is itt tanultam anno....

IMG_0617bástya maradvány
IMG_0632IMG_0636
IMG_0625 
zsupisti 2016.08.28 14:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Gyurmi 2016.08.28 13:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Apa, Sári

Acsart 2016.08.27 12:59 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.83
Meglelve! Köszönjük a rejtést: Andi, Cözi, Fefe, Roli, Acsart

P1230190P1230196
Frida 2016.08.27 10:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.90
Lakodalom van a mi utcánkban. S ha már ott járunk.... :) Köszönjük!

-Mike- 2016.08.27 10:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.74
Szegedi látogatás alkalmával begyűjtve :)

A láda közelében 
Furtyka 2016.08.26 00:52 - Megtaláltam
A fürdő sajnos felújítás miatt zárva volt.. :(

Horovic 2016.08.25 10:36 - Megtaláltam
Megtaláltam! [iGC] [wapon beküldött szöveg]

fa-peti 2016.08.23 14:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

pliptai 2016.08.21 23:59 - Megtaláltam
Köszönet a rejtésért!

fz12sg66 2016.08.21 17:30 - Megtaláltam
Köszi a rejtést.

Ungerati 2016.08.20 19:14 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 1.5 web: 3 átlag: 2.50 súly: 2.99
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.

Atesy83 2016.08.20 11:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

LCSOKA 2016.08.20 11:00 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

Kakukkos és Hajszál 2016.08.17 17:24 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

herbi76 2016.08.16 19:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. [iGC] [wapon beküldött szöveg]

Superstar 2016.08.16 19:15 - Megtaláltam
Barátokkal első geoládánk, kicsit sokáig tartott pedig elég egyértelmű helyen volt. :D

pisznice 2016.08.15 20:15 - Megtaláltam
Esti félhomályban kerestük meg a ládát. Szerencsére könnyen ment. Ismerős volt a környék hiszen szegediek vagyunk:) Sajnáljuk, hogy a várból már csak ennyi maradt.

Maclura 2016.08.15 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.76
Megtaláltam. Köszönet a rejtésért.

Seres Péter 2016.08.14 18:50 - Megtaláltam
991. ládám

GC4185AGC4185B
GC4185CGC4185D
GC4185EGC4185F
GC4185GGC4185H
GC4185IGC4185J
GC4185KGC4185L
GC4185MGC4185N
GC4185O 
Fonte 2016.08.14 15:20 - Megtaláltam
Szegedi séta közben.

De jó! Meglett! 
matya&zotya 2016.08.14 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük!

kispeter12 2016.08.13 20:56 - Megtaláltam
Közös találat keresztfiammal Tóth Kristóffal. Köszönöm a rejtést.

tothkris 2016.08.13 19:17 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

K&H 2016.08.13 18:30 - Megtaláltam
100. ládánk :) Köszönjük a rejtést! Sokan voltak a környéken, a Várkertben rendezvény volt. A megtalálás élményét meghagytuk a geocaching-gel mostanában ismerkedő barátainknak. Ügyesen ráéreztek, mert gyorsan meglett, majd gondosan - a muglikra figyelve - vissza is rejtették. A találatot megünnepelve meg is ittunk egy-két sört a Múzeumnál található vendéglátóipari egységben :D
Rock&Roll!

Sanchoo és M. 2016.08.13 16:31 - Megtaláltam
n jwzre [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

csokisfánk-OK 2016.08.11 10:47 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.61
Szegedi nyaralásunk utolsó napján kerestük meg a pontot.

totzoli65 2016.08.10 17:41 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.71
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

fcsaba 2016.08.09 19:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.01
Átutazóban Szegeden, szegedi barátainkkal, Gyuriékkal kerestük fel ezt a pontot. A helyszín ismerős volt, a története viszont már nem annyira. A gyerekek a keresés helyett inkább a közeli játszóteret választották. A rejtés ötletes, nem triviális. A nagy forgalom miatt kissé veszélyes helyen van, de reméljük, hosszú életű lesz. Köszönjük a rejtést!

cosinus0 2016.08.08 19:35 - Megtaláltam
Könnyen meglett, pontos koordináták, bátor, de jó rejtés! Mugliveszély, a visszahelyezéshez több idő kellett, mint a megtaláláshoz. Ceruza már kettő is van.
Köszi a rejtést!

blendix 2016.08.07 14:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. :)
Szeretem az ilyen trükkös ládákat :D
Köszönöm szépen! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

molka 2016.08.04 12:15 - Megtaláltam
Munka közben kicsit kiszaladtam. Kellemes volt, szinte senki nem volt a parkban, úgyhogy az egyik padon üldögélve kényelmesen logolhattam. A helyet már nagyon is ismerem, többször jártam itt különböző rendezvényen.
A rejtés szerintem jó, remélem sokáig meglesz. GPS nélkül.

kiflik 2016.08.02 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.86
Köszi!

Sheeva & Leon 2016.08.02 16:51 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Gabbence 2016.08.02 10:29 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.09
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Részletek később. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]
A megjelenés után amint tudtam, mentem érte, de így is sokadik logoló lettem. Megtalálni könnyebb volt, mint észrevétlenül kivenni. Sokat kellett várni, mire végre adódott egy pillanat, amikor nem volt mugli a közelben.

Radián 2016.08.01 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.63
Köszönjük a rejtést! :)

tau 0470 2016.08.01 14:19 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.54
Könnyű találat volt, már messziről világított. Remélem, sokáig helyén marad! Köszönettel.

logTisza
Tiszatérkép
Vár.park
zsiz 2016.07.31 18:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.48
Köszönjük szépen, megtaláltuk! És valóban nem kell bemászni a bokorba! :)

evilkantor 2016.07.31 16:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Ferrit 2016.07.31 10:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Gyömi 2016.07.30 18:30 - Megtaláltam
Köszönjük!

DSC_5761 
carmin 2016.07.30 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.45
A Pompeji kiállításra érkeztünk Szegedre, de az itt lévő két meg nem talált láda is belefért. Köszönjük a rejtést.

DSC04767DSC04769
DSC04773DSC04774
DSC04956 
tabletta 2016.07.30 04:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Gabriello 2016.07.29 19:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.47
Köszi

OsiOsi 2016.07.28 15:00 - Megtaláltam
Hát . . . ez . . ennyi. :-/

nmárti 2016.07.28 13:13 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.26
Főiskolás éveim egyik kedvenc helye:) Köszi a rejtést!

Áfi 2016.07.27 18:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.78
T&B Hunt-tal közös találat. :)
Sok a mugli a környéken.
tftc! :)

t&b hunt 2016.07.27 18:23 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.30
Áfival közös találat.
Köszönjük a rejtést!

KutaToll 2016.07.27 18:23 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.68
Felkutatva! Végre egy új láda a vidéken! :-D Érdekes volt végig olvasni az egykori vár múltját, a ládarejtés is tetszett, a hely forgalmát figyelembe véve.
Mini kesser találkozó is volt a ládánál :-)

TS 2016.07.27 16:07 - Megtaláltam
A láda megjelenésekor a tér másik oldalán voltam, de csak most láttam, hogy kereshető. Egyből indultam, és GPS nélkül is sikeresen megtaláltam. A dobozba raktam kettő ceruzát.

GSdriver 2016.07.26 20:54 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.73
Jó kis láda, de vajon meddig fogja bírni? Még sötétben is könnyű préda. Igaz az is, hogy a leírt segítség jelentősen könnyítette a keresést. A bokortúrás jó kis móka lett volna.
----
Azért egy ceruzát vagy pici tollat igazán bele lehetett volna tenni.

SandorCsaba 2016.07.26 20:15 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! :) Megtaláltam GYEZEGZUGgal és dobozipatikussal.

GYEZegzug 2016.07.26 20:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.02
Messze volt Békéscsaba, ismét 100 %-os Csongrád megye. Sándor Csabával,dobozipatikussal. Bátor rejtés, nagyszerű leírás. Köszi szépen lehetőséget.

P_20160726_201311P_20160726_201338
P_20160726_201217P_20160726_201128
dobozipatikus 2016.07.26 20:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm szépen a rejtést ! Gyezegzuggal, SandorCsabaval közösen. Távol van Békéscsaba! [iGC] [wapon beküldött szöveg]

gen.dever 2016.07.26 17:48 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.48
Megvan, köszi

sorx 2016.07.26 17:17 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.84
Megtaláltam. :) Harmadikkent. :(
Aki errejar hozhatna egy tollat: egy U alakban meghajlíott vékony fajta muanyag tollbelso pont megtenné.
Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Várhelyi 2016.07.26 17:11 - Megtaláltam
Ahogy megláttam a ládát, siettünk, mert közel voltunk hozzá. De az ezüst is szépen csillog. A szegedi várnak tényleg érdekes története van, jó hogy erről is megemlékezik egy láda. Köszönjük a rejtést.

Cerberus 2016.07.26 16:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.29
Megtaláltuk! Nem gyakori az új láda hazai pályán, úgyhogy az eső ellenére is rárepültünk. A megjelenés után háromnegyed órával még nem volt megtaláló, úgyhogy első helyen tudtunk logolni a jól ismert helyszínen. Jó a rejtés, bár elég messziről látszódott már oldalról, igaz a mi szemünk ennek keresésére volt ráállva. Reméljük hosszú életű lesz.

Köszönjük a rejtést!

IMG_6299IMG_6301
IMG_6302 


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]

A geocaching.hu megnevezés és a kapcsolódó logo bejegyzett védjegy.
Kereskedelmi célú felhasználásuk csak a tulajdonosok hozzájárulásával lehetséges.