geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ
Nyomtatás
3744. Jászai Mari Színház, Népház (GCJMSZ)
Népház régen
Népház régen
Népház kinézete a 3. újjáépítés előtt
Népház kinézete a 3. újjáépítés előtt
Népház kinézete, 2013-
Népház kinézete, 2013-
Érdekesség felfelé menet
Érdekesség felfelé menet
Vajon mikor kerül vissza Orpheus?
Vajon mikor kerül vissza Orpheus?
Részlet a parkból (2017-ig)
Részlet a parkból (2017-ig)
Pihenő kacsák a tóban, tavirózsák közt
Pihenő kacsák a tóban, tavirózsák közt
A valaha szebb időket élt Tulipános Ház
A valaha szebb időket élt Tulipános Ház

Szélesség N 47° 33,321'
Hosszúság E 18° 25,562'
Magasság: 195 m
Megye/ország: Komárom-Esztergom
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2014.01.01 00:00
Megjelenés időpontja: 2014.01.01 00:47
Utolsó lényeges változás: 2014.10.17 08:59
Utolsó változás: 2018.01.06 22:02
Rejtés típusa: Hagyományos geoláda
Elrejtők: rita85gto és Joci
Felhasználó: rita85gto
Nehézség / Terep: 3.0 / 1.5
Úthossz a kiindulóponttól: 50 m
További infók: http://www.geocaching.com/geocache/GC4W7RH_gcjmsz?guid=31f05
Megtalálások száma: 472 + 4 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 1.5 megtalálás hetente


WAP
A Népháztól nem messze, az adott koordinátán, nem szokványos rejtés, méretei: 25x15x10 cm.

Mivel újabban a ládát folyamatosan lopkodja valaki, kérlek ilyen esetre használjátok a pótjelszót és ezt jelezzétek a logotokban:  N 47° 33,330' E 18° 25,543' 195 m [GCJMSZ+pótjelszó]

A ládát körültekintően közelítsétek meg, mert könnyen megláthatják! A rejtésről kérlek ne tegyetek fel fotót és ne utaljatok a helyére!

A láda megtalálható még a geocaching.com és a gpsgames.hu oldalakon is, illetve több Munzee is levadászható a környéken.


A ládába TravelBug helyezhető.


Megközelítés
Autóval érkezőknek a legközelebbi (ingyenes) parkolási lehetőség:
 N 47° 33,310' E 18° 25,552' 191 m [GCJMSZ+parkoló]

Busszal érkezőknek
A következő buszok állnak meg a "Népház" megállóban: 3, 5, 8, 10; az aktuális menetrend és díjszabás a T-Busz Tatabányai Közlekedési Kft. honlapján megtekinthető.


Bevezető
A 2009-ben újjáépült színházunkhoz szeretnélek bennetek invitálni, illetve a mellette lévő csendes kis ligetbe, mely a Népház mellett található és melyet 2017-ben újítottak fel a "Jószerencsét! Emlékév" keretén belül.

A Népház története
Minden 1896 karácsonyán kezdődött, amikor az első csille szenet Alsógalla és Bánhida határában a Magyar Általános Kőszénbánya Részvénytársulat felhozta a felszínre. 17 évvel később a bányatársaság a tatabányai szénkészlet kitermeléséből akkora profitra tett szert, hogy a bányatörvény értelmében a bányászok, a bányatelepen élők és dolgozók művelődési és szórakozási igényeinek kielégítésére el kellett kezdenie a Népház építését. Az 1917-ben elkészült épület megnyitásától napjainkig Tatabánya legjelentősebb művelődési és kulturális intézménye. A bányászati múltra a Népház-parkban állított Dr. Mohi Rezső bányamérnök, bányaigazgató tiszteletére állított emlékművel emlékezünk.
 N 47° 33,208' E 18° 25,444' 215 m [GCJMSZ+Mohi R emlékmű]

A második világháborúig számos ismeretterjesztő előadásnak adott helyet az intézmény, és biztosította az öntevékeny művészeti csoportok, színkörök, dalárdák, olvasókörök működését. A nagyvonalúan tervezett és kivitelezett épület 750 fős, forgószínpaddal ellátott nagyterme ingyenes mozinak, valamint színházi előadásoknak adott otthont.

Az államosítás után a Népház továbbra is a város kulturális életének irányítója, centruma maradt. Két alkalommal (1962-64, 1976-79) újították fel illetve építették át; a második rekonstrukció során emeltek új szárnyat az épülethez, amelyben a kamaraszínpad és a zeneterem kapott helyet.
A kilencvenes évek óta a Városi Könyvtár is a házban működik. Jelenleg több mint tíz csoport dolgozik az intézmény falai között. Többek között itt tartja koncertjeit az 1898-ban alakult Tatabányai Szimfonikus Zenekar, itt működik az 1947-től tevékenykedő Bányász Képzőművész Kör, az 1949-ben létrejött Bányász Táncegyüttes és az 1989-ben alakult Népház Show Formációs Táncegyüttes. A színházi életet Tatabányán a vendégelőadások mellett az 1964-ben alakult Bányász Színpad alapozta meg. Az amatőr társulatot alapításától kezdve egészen 1973-ig a hivatásos sportolóként a városba került Éless Béla vezette.

Már 1973-ban felvetődött, hogy a megyeszékhely megérdemelne egy állandó színházat saját társulattal úgy, hogy az amatőr együttest hivatásos vagy félhivatásos rangra emelik. Ehhez azonban először a Népház épületét kellett volna átalakítani, hogy a színpad és a nézőtér alkalmas legyen kifejezetten színházi előadások létrehozására is. Erre 1979-ig, a második rekonstrukcióig kellett várni. A László Tibor vezetésével megalakult Orpheusz Színház már a felújított épületben kezdett játszani. Saját előadásaik mellett - mint például egy Zsámbéki Gábor által rendezett Pinter ősbemutató - rendszeresen hívtak vendégelőadásokat is, többek között a Nemzeti Színházból és a Vígszínházból. 2004-től a Bányász Színpad jogutódjaként megalakult amatőr együttes, az Orfeusz Társulat működik az épületben. Egyik legutóbbi bemutatójuk Spiró György Kvartettje, a Magyar Szín-Játékos Szövetségtől megkapta a legjobb előadásért járó Paál István diplomát.

Az épület harmadik rekonstrukciója 2007-2009 között zajlott. Az építészeti és gépészeti újdonságok lényegesen nagyobb választási lehetőséget kínálnak az épületben dolgozóknak. A színház rendelkezésére áll zsinórpadlás, színpadi süllyedő, külön bejáratú stúdiószínpad, mobil, a színpaddal egy szintbe hozható nézőtér és süllyeszthető zenekari árok. A színpad az átalakítást követően lényegesen közelebb került a közönséghez. A rekonstrukció eredményeképpen a műhelyek az épületen belül kaptak helyet. A színházterem nézőtere - amelyben az építészek az álmennyezetet elhagyva helyreállították a dongaboltívet - 415 fős, zenekari árok használata esetén 356 fős nézőteret lehet kialakítani.
Az elmúlt húsz évben közel 1100 színész fordult meg a Jászai Mari Színház színpadán, és közel 130 saját kiállítású előadás premierjét láthatták a nézők. A bemutatott szerzők majdnem fele kortárs, közülük Tasnádi István és Kárpáti Péter háziszerzőnek számít. Kárpáti Péternek - aki dramaturgként dolgozik a színházban és Novák Eszter állandó alkotótársa - öt ősbemutatóját tartották az épületben. Novák Eszter - 2003 óta főrendezőként - meghatározó szerepet játszik a színház szellemiségének alakításában.

Az intézmény állandó társulatot ugyan nem tud fenntartani, de az itt dolgozó rendezők (Novák Eszter, Árkosi Árpád, Simon Balázs) hívására a visszatérő művészekből igazi színházi alkotóközösség, Tatabánya virtuális társulata formálódott az elmúlt időszakban.
A színház a harmadik újjáépítés alatt három évadon keresztül előadásainak nagy részét A Közművelődés Háza színháztermében tartotta. Játszottak a Puskin Művelődési Házban, a Tulipános Házban és szabad téren is. A budapesti Thália Színház Régi Stúdiójában három előadást tartottak műsoron.

A Népházzal szemben található Tulipános Ház (más nevén a Cifra Palota, Tiszti Kaszinó) 1924-ben épült.
 N 47° 33,361' E 18° 25,427' 180 m [GCJMSZ+C.Palota] A szecessziós stílusú épület külseje a különféle formájú ablakok körül magyaros tulipános motívumokkal lett díszítve. Cifra még mindig az épület és meglehetősen jó az állapota, de sajnos azonban a látványán kívül semmi hasznot nem hoz a városnak és a lakóinak, mivel kihasználatlanul magántulajdonban áll. Tatabánya önkormányzata mindent megpróbál, hogy a városnak visszaszerezze az épületet.

A színház 2009. szeptember 25-én tartotta ünnepélyes színháznyitó díszelőadását: Bertolt Brecht darabját Kaukázusi krétakör - Tatabánya címmel Novák Eszter állította színpadra. 2009-ben nemcsak az új épület megnyitását, hanem a hivatásos színház megalakulásának huszadik, valamint a névadás tizenötödik évfordulóját is ünnepeli a város.

A Népház melletti parkban lévő további látnivalók
Schrotta János Frigyes szobrászművész műkőből faragott I. Világháborús emlékműve
 N 47° 33,216' E 18° 25,442' 215 m [GCJMSZ+Emlékmű]
Tatabányán a Bányász Gyógyfürdő és a Népház közti parkban található. Az emlékmű 1923-ban készült, de 2006-ban a Trianon békeszerződés évfordulójára felújították, és június 4-én újraszentelték. A lépcsős emelvényen álló oszlop tetején egy karmai közt kardot tartó sas látható. Az oszlop tövében egy férfi és két gyermekalak csoportja áll virágcsokrokkal kezükben.

Faragott fakapu
 N 47° 33,308' E 18° 25,458' 196 m [GCJMSZ+Fakapu]
1982-ben készült, Balogh Ferenc és Csepeli István alkotása.

Orfeusz szobor
Az alkotás a Népház felújítását követően szebb környezetbe, kissé átalakított talapzatra kerül majd.
(Update 2018. január: sajnos az akkori hírrel ellentétben a mai napig nem láthatjuk viszont a szobrot)

FRISSÍTÉSEK
Meg van, mi lesz a Tiszti Kaszinóval:
A városi hagyományok otthona lehet a Tulipános Házként is ismert tatabányai épület. A képviselő-testület 2015. október 22-i ülésén többek között döntött a Tiszti Kaszinó eredeti építészeti állapotának visszaállításáról. A Tiszti Kaszinó projekt szerint az alagsorban egy bányászati tematikájú interaktív kiállítótér, játszóház helyiség, illetve főzőkonyha lesz, a földszinten rendezvény- illetve bálterem kialakítását tervezik, az emeleten pedig a város bányászati múltjának emléket állító gyűjtemény létrehozását szavazták meg.

Megújult a Népház melletti Ligeti tó és parkja
Az önkormányzat felújította a Jászai Mari Színház, Népház melletti parkot, melyet az 1930-as években alakított ki a Magyar Állami Kőszénbánya Részvénytársulat. A felújítás során a kiszáradt fák helyére újat ültettek. Felújították a parkban lévő tó hídjait, a vízi élővilág védelmére szellőztetőt telepítettek a tóba, újraburkolták a sétányokat, 35 padot és információs táblát helyeztek ki, valamint bővítették a közvilágítást és bekerítették a területet. - Figyeld a kerítésen lévő nyitva tartási időpontokat!

Kedves Ládászok!
A ládát körültekintően közelítsétek meg, mert könnyen megláthatják! A rejtésről kérlek ne tegyetek fel fotót és ne utaljatok a helyére!


Források
- Jászai Mari Színház, Népház honlapja
- tatabanya.varosom.hu
- Frissített információ a Tulipános Házról
- Megújult a Népház melletti park
Állapot: kereshető

Értékelés: értékelés (216 db): környezet: 4.50 rejtés: 4.55 web: 4.66 átlag: 4.57

 - történelmi nevezetesség, várrom, épület?
 - szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni?
 - különleges látványosság, helyszín?
 - speciális koordináta-érték vagy magasság?
 + vízpart, tó/folyó, forrás van-e a környéken?
 + település belterületén van a láda?
 + van-e a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület?
 + nyugodtan ajánlanád-e télen, hóban is (megtalálható-e)?
 + ajánlanád-e a környéket nyáron a legnagyobb kánikulában is?
 - hegyen, csúcson, nagy dombon van-e a láda (a környékhez képest)?
 + megközelíthető-e járművel néhány száz méteren belül?
 + a javasolt kiindulóponttól elérhető-e fél órán belül?
 + babakocsit toló család induljon-e a láda keresésére?
 + kisgyermekkel, nagyszülőkkel is elérhető helyen van?
 - igénybe veszi-e a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos)?
 - a láda megszerzéséhez kell-e sziklát mászni (gyerek a nyakban kizárt)?
 + sötétben ajánlanád a láda felkeresését?
 - jellemző-e GPS-t valószínűleg zavaró sűrű erdő, magas sziklafal?
 - szokatlan méretű/alakú-e a láda (az ajándékok miatt fontos)?
 + el tudok-e menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyhatom)?
 - GPS nélkül is érdemes megkeresni
 + kereshető minden évszakban
 + kereshető 24 órában
 - a látnivalóért fizetni kell


RepasZoltan 2019.12.08 20:47 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.59
Megtaláltuk. Köszi a lehetőséget.
A logbook eléggé meg volt nedvesedve, megfontolandó lenne cserélni vagy vizhatlan csomagolásáról gondoskodni. Tetszett a rejtés jellege és kialakítása. A ládában volt egy nagyon szép travelbug, amit megcsodáltunk de nem vittük tovább. [g:hu 1.6.4]

vakond87 2019.12.07 08:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.17
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

IMG_20191207_085025IMG_20191207_085352
ratagi 2019.11.23 16:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

DoIm 2019.11.01 13:19 - Megtaláltam
Köszönjük szépen a rejtést🙂

akosgy 2019.10.26 18:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.14
Kihasználtuk az utolsó "vénasszonyos" hétvégét és Budapestről eltekertünk Tatabányáig, egy-két pontot levadászva útközben, a vége egy 74 km-es tekerés lett.

Mivel a vonat indulásáig még csomó időnk volt, így tettünk egy kis kitérőt ide, immár sötétben. Szépen felújított az épület. A rejtés nagyon kreatív, a toll viszont sajnos tényleg szétfolyt. Köszi a pontot.

yoda76 2019.10.23 10:45 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 2.5 átlag: 3.17 súly: 2.46
Köszi, szép rejtés

tgb 2019.10.12 17:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

r.ancsa94 2019.10.06 15:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! A toll tönkre van téve! Tollat mindenki hozzon magával! ???????? [Geoládák v2.2.5]

szaszkievics 2019.09.28 08:25 - Megtaláltam
Alsógalla - Tata - Neszmély - Tata bringatúra , HRita, KesserHercegnővel! Köszönjük! Több infó és képek később! [Geoládák v2.2.5]

HRita 2019.09.28 08:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

e-nik 2019.09.21 15:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! A ládával minden rendben. [Geoládák v2.2.5]

Lénabali35 2019.09.17 18:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Zolas21 2019.09.16 13:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.
Pótjelszóval, túl sok volt a ráérő ember.... [g:hu 1.6.4]

pötyimiki 2019.09.05 09:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

vaslemez 2019.08.18 15:30 - Megtaláltam
Klasszul néz ki a színház, előről és hátulról is.
Volt egy kis kavargás, mire megtaláltuk, honnan lehet megközelíteni.

kalahári 2019.08.17 12:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.45
köszi a rejtést

Szemán 2019.08.04 13:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

csörike és maci 2019.07.12 13:09 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.3]

HOVANA_Család 2019.07.10 13:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük szépen a rejtést! HOVANA Csapat???? [Geoládák v2.2.5]

ésKata 2019.06.29 18:39 - Megtaláltam
A ZÖLDSPORT-osokkal való tatai sárkányhajó verseny után találtam meg!A nagy melegben a zárt színház épület semmi különösebb hatást nem váltott ki belőlem, a tavas park a színház és a lakótelep között annál inkább! Képek már vannak fönn, majd én is teszek fel.[g:hu 1.6.2y]

blendix 2019.06.29 12:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. :)
Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

Ódor 2019.05.28 18:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
Köszönjük a rejtést!

Mira08 2019.05.18 16:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.61
Megtaláltam, köszönöm a rejtést.

fodor8peter 2019.05.18 12:59 - Megtaláltam
Tájfutó diákolimpia után sétáltam erre. Rejtés rendben van.

Frentzen 2019.05.02 13:22 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.62
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.
Tatabányai ládákat kutattam fel a mai napon.
Tetszett a színház.

20190502_13233920190502_132555
Bobby Holmes 2019.04.29 10:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

szigetimatyas 2019.04.20 17:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Könnyű megtalálni de nem egyszerű elrejteni mások elől

Wolf2200 2019.04.18 07:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

gab.szalontai 2019.03.29 14:20 - Megtaláltam
Ha nem csak munka közben ugrik be az ember egy gyors találatra, mint Kisbéren :-), akkor a színház melletti tó is megér egy rövid sétát. Köszönöm a rejtést!

Jaksi74 2019.03.27 12:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

segoy 2019.03.20 15:40 - Megtaláltam
!

P.B_László 2019.03.15 14:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.73
Megtaláltam , köszönöm a rejtést !

zalajaro 2019.03.09 14:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.51
Aki keres, az talál! :)

KZT 2019.03.06 14:59 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést.

vittorio 2019.02.24 15:16 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést. Megvan a láda és a pótjelszó is.

 
hunter lady 2019.02.24 14:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm! Ugyanilyen rejtéssel találkoztam Debrecen-Józsán :)

dittapatrik 2019.02.16 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.83
A szomszéd épület tetején 3 ember dolgozik, ezért nem kerestem meg a ládát, viszont a pót jelszó könnyen meglett.

szaboist 2019.02.16 12:22 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.12
Gyors találat, köszönöm.

OsiOsi 2019.02.09 14:24 - Megtaláltam
Nem tudom, hogy ott e a láda, de mi csak pótjelszót találtunk.

tevelady 2018.11.24 15:26 - Megtaláltam
Megtaláltam Hegyóval. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Hegyo 2018.11.24 15:09 - Megtaláltam
Megtaláltam Teveladyvel. Köszönöm a lehetőséget. Környezet: 4/Rejtés:5 / Web: 4 [g:hu 1.6.0]

loco001 2018.11.22 11:10 - Megtaláltam
A láda közvetlen közelében rókát láttam szaladni fényes nappal :-)
A láda rendben volt. Köszönom a rejtést.

stb80 2018.11.04 11:45 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 1.00
Az első láda-találásom, köszönöm a rejtést! :)

Volt benne új logbook is.

aresz 2018.11.04 09:44 - Megtaláltam
A lada rendben van, koszonjuk szepen :) [Geoládák v2.2.5]

ydnad 2018.11.03 16:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

VenTOmi 2018.11.03 15:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

ÁG-Team 2018.11.01 11:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Ms HR 2018.10.20 17:32 - Megtaláltam
Sokszor voltunk itt színházban de a mellette lévő parkot eddig nem ismertük. A park csodáltos volt. A láda rejtése ötletes és rendben volt csak a logbook hiányzott belőle. Köszönjük az élményt. 🙂🙂

pisznice 2018.10.14 12:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.74
A hétvégi, vértesi, bicajos ládázásom utolsó állomása.
Tizenkét rejtést sikerült a két nap alatt begyüjtenem.
Sokszor jártam már a városban és meglepődtem milyen eldugott szép helyek vannak még amit nem ismertem. A jelszót hiányosan jegyeztem fel de a rejtő segített a megfejtésben. ezúton is köszönöm a segítségét.

DSCN0282 
takacsimre 2018.10.13 12:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.24
Csipet csapat már mindent megírt. Köszönjük a rejtést. Marika és Imre

csipet_csapat 2018.10.13 11:56 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.36
Takiékkal FV-hangolón. A pótjelszó is a helyén, és a láda sem üres! Sőt! Igaz, h logbook nem volt benne, de sok ajándék, és feltünően felírt jelszó igen! Lehet, h érdemes lenne egy kicsit kevésbé látható helyre áttenni. Köszönjük, hogy megmutattad. [g:hu 1.5.4]

IMG_20181013_115840IMG_4340
IMG_4341IMG_4343
IMG_4351IMG_4362
Wilka74 2018.09.30 18:12 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.88
Sajnos a pótjelszót nem tudtam megkeresni, mert zavart a keresgélésünk másokat :( Köszönöm Bőrharisnya kessertárs segítségét.

Bőrharisnya 2018.09.28 16:36 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.68
A rejtek üres!
A pótjelszót megtaláltuk.
Köszönjük a rejtést!

RékaésAdrián 2018.09.23 14:50 - Megtaláltam
A rejtek sajnos üres. Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

szalais78 2018.09.16 18:39 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 3 átlag: 3.67 súly: 3.44
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget! [g:hu 1.5.4]

Zazi és a Lányok 2018.08.12 16:28 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.96
A láda rejteke üres.

Rövid sétát tettünk a színház körül.

9B59A252-D253-4231-842B-BFDEE6215EF5IMG_2105 2
Thanos 2018.07.16 21:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Fancsi08 2018.07.09 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Nagyon jó kis rejtés, köszönöm!

Power630 2018.06.27 08:47 - Megtaláltam
Megtaláltuk,köszönjük a rejtést! Ez az első ládánk. Zsuzsi és Ferike [Geoládák v2.2.4]

Betti1100:) 2018.06.21 10:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Betti1100:) [Geoládák v2.2.4]

klfmate 2018.06.20 15:10 - Megtaláltam
Közös találat Vikivel :)

hinia lux 2018.06.10 15:21 - Megtaláltam
Szép a színház épülete. Pont a színésznő szülőházával kezdtük a mai napi ládázást.

Edmisz1000 2018.06.08 20:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

nistvan 2018.06.08 20:43 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.13
Megtaláltuk a WRO 2018 alkalmával.
Edivel, Hubával és Zsigivel.

Párduc50 2018.05.27 13:41 - Megtaláltam
Rendben!

Mary&Advent 2018.05.19 11:58 - Megtaláltam
Megtaláltuk, Köszi a rejtést.

emiGrant 2018.05.18 12:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.14
A ládát könnyen megtaláltuk. Szellemes és ügyes a rejtés, reméljük ez sokáig fog tartani. Köszi!

 
GYEZegzug 2018.05.18 12:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 4.29
Láda rendben. Köszi szépen a lehetőséget.

P_20180518_124241P_20180518_124046
laszloze 2018.05.16 18:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.90
Köszönjük a rejtést!
Egy évfordulós kirándulás alkalmával gyűjtöttük be ezt a ládát, és vele együtt az összes tatai ládát is :)

nehézkes volt a begyűjtés, mert először egy hajléktalan bácsi jött szorakoztatni, majd fiatalok lestek bennünket a színház tetejéről.

A pótjelszóval próbálkoztunnk először, de nem lett meg, végül a láda meg lett :)

Bolondok 2018.05.08 10:12 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Gyömi 2018.05.05 10:50 - Megtaláltam
Köszönjük!

loranda 2018.05.04 14:43 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.23
Köszönjük, újra visszatértünk, első közös találat a kis 4 hónaposunkkal. :D Nagyon igényes rejtés.

Fischi 2018.05.01 16:42 - Megtaláltam
Meglett. Kisfiam első láda felfedezése. Imádta.

sulthan 2018.04.28 16:22 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.14
Megtaláltuk. A csónakázó tavi sikertelenségért kárpótlásul :)
Helyes, hangulatos a kis park a tóval.

Mirtt 2018.04.22 19:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Pumba9 2018.04.22 19:03 - Megtaláltam
Hurrá. Újabb láda a gyűjteményembe. Köszönöm! [g:hu 1.5.4]

gabortrs 2018.04.15 19:33 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 1.00
Első találás

dorina13 2018.04.01 18:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

G_Sanyi 2018.03.30 15:54 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

petheovacka 2018.03.30 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.88
Ezt megturuljok! Tatabányai ládászgatás GPÁgi-val és G_Sanyi-val. Kösszi a rejtést! ---végre süt a nap!

20180330_15541720180330_155436
20180330_155716 
Emerico0423 2018.03.29 09:48 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.83
Sikeres találat. A ládával minden rendben van. Köszönjük a lehetőséget. Zsófi és Imi [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

WallHattok 2018.03.25 13:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
Megtaláltuk!:-) Köszönjük!:-) Nagyon szép emlékek kötnek ide!:-)

vViktor 2018.03.24 16:08 - Megtaláltam
"De ezen a földön találtam kincset " - Republic

Viczi 2018.03.24 12:52 - Megtaláltam
Saras biciklizés után. A láda a helyén.

roko1821 2018.03.11 17:56 - Megtaláltam
köszi a rejtést!

csattila87 2018.03.11 17:55 - Megtaláltam
Köszi a rejtést :)

Kókány_művek 2018.03.09 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 3.15
Bár hosszas keresés után, de végül szerencsére meglett. Ötletes! Mivel voltam annyira béna, hogy nem sikerült felírni a jelszót, így emailben igazolnám a találatot. :) A logbookba írtunk!

[Jóváhagyta: rita85gto, 2018.03.10 18:56]

Oszi&Edit 2018.03.01 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 1.48
Megtaláltuk köszönjük!

dev86xr 2018.02.17 14:11 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi! :) [Geoládák v2.2.2]

Szilvil 2018.02.17 14:11 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést! [Geoládák v2.2.2]

dvorcsakl 2018.02.01 11:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Jelentem, minden a helyén. Ugyanakkor nem meglepő, ha gyakran eltűnik a láda (vagy a tartama), hiszen eléggé szem előtt van.

Puhapracli 2018.01.31 16:09 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

pgyp 2018.01.27 15:44 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.84
Megvagy! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]
A rejtés merész, mert itt ez nem annyira illik a környezetbe, egy érdeklődő gyerek véletlenül is odamehet hozzá. A logbook megvolt, én voltam a második logoló.

fn 2018.01.26 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.72
Meglett...

Maclura 2018.01.25 08:24 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.85
Szép épület. Ládához ennyire közel még nem parkoltam, szóval "autós megtalálás" volt. Köszönöm, hogy megmutattad.

Mirabelle 2018.01.13 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.79
Köszönöm

Mazso 2018.01.07 12:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.1.5]

kasap 2018.01.07 12:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

A&D Co. 2018.01.06 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.11
Megtaláltuk a ládát, de üres volt, kérem a megtalálás pozitív elbírálását a képek alapján

[Jóváhagyta: rita85gto, 2018.01.06 21:58]

IMG_20180106_153044IMG_20180106_153310
IMG_20180106_153038 
feldelaci 2017.12.28 10:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

FreEve 2017.12.16 12:56 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük! Nagyon szép az épület és a környezete is! :)

GBoys 2017.12.16 12:54 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.30
Megtaláltuk!
Köszönjük a rejtést!

Kiaribua 2017.11.25 17:25 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.

BT_pro 2017.11.16 13:24 - Megtaláltam
Köszönöm! A láda rendben , tartalékot nem találtam. a meló ma ennyit engedett.

H+W 2017.11.03 13:50 - Megtaláltam
A rejtekhely üres és a pótjelszót sem találtuk meg, hiába néztünk át mindent. Kérnénk szépen a feltöltött képek alapján a találat elfogadását.

[Jóváhagyta: rita85gto, 2017.11.11 21:09]

Köszönjük!

20171103_134937[1]20171103_140025[1]
20171103_140211[1] 
Lilah&Lackó 2017.10.25 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.

Lilah&Lackó

ystray 2017.10.21 23:59 - Megtaláltam
Megvan :)

targonczas 2017.10.15 11:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Pikpak és Anikó 2017.10.01 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
Megtaláltuk,köszönjük a rejtést! Pikpak és Anikó

whaides 2017.09.09 17:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Túramacska 2017.08.27 18:11 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

GeoCenci 2017.08.25 11:40 - Megtaláltam
Köszönjük! Jól éreztük magunkat! :) Megtaláltuk :) [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

katica 2017.08.24 14:20 - Megtaláltam
Köszi! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Sorex 2017.08.19 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.62
Kerékpártúra aprókkal.

astacus 2017.08.19 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.66
Népes kerékpártúránk első állomása a közeli parkban és e remekbe szabott épület mellett volt. Bámulatosan fejlődik a környék, és jól sáfárkodik a város gazdag természeti és kulturális örökségével: jó választásnak bizonyult a közelben áttérni a vasútról a vasparipákra.

pecso66 2017.08.12 17:02 - Megtaláltam
Nyári geotúra ötödik állomása. Édesanyámmal, kisebbik lányommal és keresztfiammal ládáztunk.
Nagyon szép a színház. A találat itt sem volt nehéz.

boje 2017.08.11 14:21 - Megtaláltam
Megtaláltuk!Köszi!

CsicsiZozi 2017.08.07 18:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.30
Tényleg könnyű volt :) szép környezet tetszett es koszi

karcsi9641 2017.07.31 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Tetszett a láda, csak túlélje a park nagyszabású felújítását.
Kár, hogy a magyar ládaoldalon az szerepel, hogy a .com-on nincs a láda regisztrálva. Pedig ott van.
Köszönöm a rejtést!

csg69 2017.07.30 05:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.31
Megvan :)

zsityi 2017.07.28 16:33 - Megtaláltam
Köszi, megtaláltuk :)

Attil@ & Réka 2017.07.07 09:20 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.
Linda, Réka és Attil@

ha2 2017.07.02 13:15 - Megtaláltam
Tatabányai séta során ide is eljutottam.

Szalay-team 2017.07.01 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.71
Hazafelé a MTB diákolimpiai versenyről, mai 4. ládánk. Köszönjük a rejtést!

Schlégl 2017.06.26 10:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

dabcsi 2017.06.26 10:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

stmester 2017.06.02 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.08
A színházból zenés-táncos próba hangjai szűrődtek ki amíg logoltunk.

turani 2017.06.02 16:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Bernáth 2017.05.28 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.99
Vasárnap délutáni előadásra gyűltek az emberek a színházba, de szerencsére a ládát még mugli-mentesen tudtuk megkeresni. Csak egy ló legelészett a közelben, talán szerepelni fog? A tavacskát körbe sétáltuk, és minden ajánlott látnivalót megnéztünk. Köszönjük a rejtést!

 
CsKaroly 2017.04.29 16:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Furtyka 2017.04.24 18:45 - Megtaláltam
A nap végére hagytuk végül, mivel délelőtt épp karbantartották a kertet.
Köszönjük a rejtést! :)

dunlop2 2017.04.16 09:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.42
Köszi a rejtést, nagyon tetszett.

IMG_20170416_095108DSC_0317
Toth417 2017.04.15 07:33 - Megtaláltam
Szombat reggel sem volt senki. Eléggé meglepődtem, mikor meglett, pedig már korábban is volt dolgom ilyesmivel.

btamas 2017.04.08 09:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

peszi 2017.03.31 11:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Vincenzo65 2017.03.24 17:35 - Megtaláltam
Nagyon szép. Legközelebb, ha Tatabányára jövök szívesen megnéznék egy előadást.

Kovácsék02 2017.03.15 17:05 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

Nemzeti ládázás alkalmából (:

Köszi a rejtést!

esztelneki 2017.03.15 14:37 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3x] [wapon beküldött szöveg]

Gábor és Edit 2017.03.15 14:32 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.67
Köszönjük a rejtést.

tabletta 2017.03.11 15:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3x] [wapon beküldött szöveg]

Detti87 2017.02.25 12:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]
Nagyon igényes, szépen rejtett, gazdag láda :)

bolond89 2017.02.25 07:15 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 2 web: 2.5 átlag: 2.33 súly: 1.00
köszi

Elveszett Geoláda Fosztogatói 2017.02.24 15:41 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.00
A volt Tiszti Kaszinó épülete szemben azért szebb a színháznál, de a park is nagyon kellemes hely. Kösz a rejtést!

/Quatermain/

ctgrell 2017.02.21 12:12 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 1.00
első láda keresésünk. szakadó esőben kicsit veszélyes mutatvány volt :D

Molli 2017.01.22 09:47 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.79
Köszönöm a rejtést!

Skali&Margó 2017.01.15 13:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.99
OK!

molka 2016.12.11 16:00 - Megtaláltam
Köszi!

Blue Mali 2016.12.10 14:34 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.18
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Részletek később...
Blue Mali [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Gábor75 barátommal kerékpárral kerestük meg.
Tatabányán, s környékén ládáztunk/kupáztunk ma.
Szép, s impozáns a színház tetszett nagyon!
A rejtés is kiváló!

Köszönet az élményért!

IMG_20161210_143519IMG_20161210_143505
Pajzsika 2016.11.26 10:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszi a rejtést.

Dióskanyar 2016.11.26 10:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük.

Göde 2016.11.10 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.48
Garmin bemutató előadás egy újoncnak.

K-55 2016.10.22 12:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.18
A számunkra érdekes "garázsvárosban" parkoltunk. Szombat dél lévén a színház környéke üres volt, csak az aranyló falevelek díszítették a környéket. A liget is gondozott, kellemes hely.

DSC_0062
DSC_0059
DSC_0060DSC_0064
DSC_0069DSC_0070
HGery 2016.10.09 16:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Woodoo 2016.10.09 16:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Woodoo [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

ZoliQua 2016.10.09 16:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

DóriAtesz 2016.10.08 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.82
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést!
DóriAtesz

Bundaska 2016.09.28 19:12 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

navigaator 2016.09.22 00:00 - Megtaláltam
-

meaculpa 2016.09.13 00:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést)

KJ & GM 2016.09.11 15:00 - Megtaláltam
Köszönjük a lehetőséget!

J11_0965 
tothadam86 2016.09.05 13:11 - Megtaláltam
Megtaláltam-8)-

urbanj 2016.09.03 09:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.23
Tata környéki ládázás során. Nagyon klassz a rejtés, köszönjük.

dzoli1 2016.08.21 18:41 - Megtaláltam
Szép időben.

bodo01 2016.08.06 15:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

egosonic 2016.07.26 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.98
Megvan!

GaDavid 2016.06.26 17:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Puzzle Apartman Gyula 2016.06.26 12:00 - Megtaláltam
Gyors találat. Ötletes rejtés. Gyönyörű az épület, de a környéke elég lehangoló.

4ever 2016.05.27 19:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.70
Megtaláltuk!
GPS nélkül, bár így bojongtunk egy kicsit a környéken. A tó csodaszép volt, bár a szúnyogok nem hiányoztak. :D Köszi a rejtést! :)

Radián 2016.05.22 18:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.61
Köszönjük a rejtést! :)

kia71 2016.05.15 06:35 - Megtaláltam
Ez profi munka! Köszönet a rejtésért.

MoMaszter 2016.05.07 14:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.80
Köszi, meglett. Kicsit bolyongtunk a garázsok közt mire megtaláltuk az átjárót. :)

Mars3696 2016.05.07 14:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.83
Az ajánlott parkolóhelynek kétszer is nekifutottunk! :)
Kicsit hitetlenkedtünk, hogy itt hagyhatjuk az autót, mert láttuk hogy több kis zugszerelőműhely is ténykedik a garázssoron és tartottunk tőle, hogy bontott állapotban kell majd visszavásárolnunk az autónkat. Aztán jobban megnéztük és tapasztaltuk, hogy nem olyan típusú a ténykedők ...ööö ...társadalmi metszete.

Így minden jóra fordult. Köszi.

Rasztakacsa 2016.05.01 17:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

joove 2016.05.01 08:08 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.36
Túráink végeztével már sokszor elmentünk busszal a vasútállomás felé a színház előtt, de még sosem jártunk itt. Most itt kezdtük a túrát, és közelről is megnéztük a helyet. Tetszett. A rejtés is. Köszönjük a lehetőséget.

Togo 2016.04.30 15:23 - Megtaláltam
Megtalálás letudva [wapon beküldött szöveg]

Bajuszcica 2016.04.30 15:23 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.91
Köszönöm a rejtést!

V_Gabor 2016.04.23 11:31 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.28
Könnyű találat a szinte kihalt helyen.
Sétáltunk egyet a tó körül.

Köszönöm!
[g:hu 1.5.2t] [wapon beküldött szöveg]

2016-04-23 11.27.39R2016-04-23 11.29.49R
2016-04-23 11.34.58R2016-04-23 11.35.27R
2016-04-23 11.36.00R2016-04-23 11.36.10R
2016-04-23 11.38.31R2016-04-23 11.38.37R
NEM 2016.04.21 00:00 - Megtaláltam
Köszi!

mitibi 2016.04.17 12:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2n] [wapon beküldött szöveg]

Robogo 2016.04.15 18:33 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.91
Biciklis ládázás Tatabányáról Vértessomlóra.
Köszönöm a rejtést!

Balos 2016.04.13 19:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

sogor36 2016.04.09 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.61
Köszi a rejtést.

Hurri 2016.04.09 09:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

tádé 2016.04.03 10:32 - Megtaláltam
Tetszetős látvány az épület és a környéke is. Köszönöm.

 
asztrotimi 2016.03.20 13:24 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

sorx 2016.03.14 17:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Pikku Peikko 2016.03.14 10:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi! :)
Senki nem volt a környéken. [g:hu 1.5.2n] [wapon beküldött szöveg]

hubuska 2016.03.13 15:07 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük :) [g:hu 1.5.2n] [wapon beküldött szöveg]

Zsu1971 2016.03.13 12:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.35
Tatabányának ezt a részét eddig még nem láttam, de nagyon tetszett. Köszönjük!

maxxtro123 2016.03.13 10:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi a rejtést! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Csizmások 2016.03.13 10:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

karathl 2016.03.12 00:00 - Megtaláltam
Ruborral közös találat.

Famágus 2016.02.27 11:30 - Megtaláltam
Szép, rendezett minden.. jól körülnéztünk, a láda könnyen meglett, bár Oldfox csúszott egy nagyot :-) a kivételekor, amin jól mulattunk, mert előtte csúszkáltunk merő sárban fel-le 7 km.-t, gckess-nél, és egyszer sem estünk el, itt meg, ha nem kap el röptében egy ágat :-) hát lett volna neki .. szóval, köszönjük.

oldfox 2016.02.27 11:30 - Megtaláltam
...megtaláltuk!

becko 2016.02.06 10:40 - Megtaláltam
A szép természeti környezetben fekvő csúnyácska Tatabánya egy érdekes részlete.

znasz 2016.02.06 09:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.91
Köszi a rejtést.

N.Zs. 2016.01.23 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.26
Hazafelé beugrottunk még 1-2 helyre, ez volt a harmadik. Itt kezdett el esni a hó. A környéken éppen nem volt senki, de a ládát őrző doboz jól be volt fagyva, dolog volt kinyitni...

IMG_2178IMG_2181
snake 2016.01.21 10:35 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 2 web: 5 átlag: 3.00 súly: 3.72
A doboz egyből meglett, de nem szedtem elő, hátha lesz olyan pillanat, amikor senki sincs a környéken. Nos, 20 perc hiábavaló várakozás után feladtam és logoltam. Talán hajnali 3-kor lenne rá esély magányosan...

snake

K.L. 2015.12.30 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.34
Megtaláltam.

Apexsek 2015.12.12 17:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.09
Meló után egy jótékonysági rendezvénnyel összevont zumbapartyra érkeztem a városba.
Mivel kevés időm volt, csak 1 ládát tudtam beiktatni.
Jó választás lett a színház :)

robinbird 2015.11.28 12:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Maszat1 2015.10.31 18:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük.

Wartburgos 2015.10.23 14:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.47
Köszönöm a lehetőséget.
Merész rejtés de tökéletes. Körbe jártam az épületet és közben fényképeztem majd a végén rácsaptam a ládára.

CsoMaG 2015.10.18 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 3 átlag: 4.33 súly: 2.71
Köszönjük

Sheky 2015.10.09 16:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

vara&monet 2015.10.09 16:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

placi75 2015.09.25 08:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.63
köszi
A láda jó elbújt. Többszöri nekifutásra lett csak meg, ott bóklásztam körülötte az esőben. Ötletes rejtés. Sehol egy lélek.
Szép ez a színház kívülről.

kresz 2015.09.17 19:00 - Egyéb
Korábban már megtaláltuk, most hoztunk egy travel bug-ot!
Kata, Norbi

rosie 2015.09.13 17:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Nargoth 2015.09.13 17:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

tatraval10perc 2015.09.12 19:05 - Megtaláltam
Meglett. Köszi! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

iloilo 2015.09.12 19:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

ludens 2015.09.12 17:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm! A többit később. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

CacheFinder 2015.09.12 17:03 - Megtaláltam
A XXX. Geocaching Fesztivál és Verseny eredményhírdetésére várva gyors találat Ludensékkel. Köszönjük a rejtést!

lelcache 2015.09.12 15:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést! lelcache [wapon beküldött szöveg]

lizavakicsalád 2015.09.12 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Megtaláltuk,köszi

Péter60 2015.09.11 14:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.30
Érdekes leírás, precíz rejtés, köszönöm.

Strombus 2015.09.11 14:07 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 4.29
De jó látni egy megújult színházat vidéken!

A rejtéknél a figyelmeztetésnek köszönhetően nagyobb izgalomra, agyafurtságra számítottunk, de az elmaradt. A láda rendben, kincsekkel teli.

laas 2015.08.27 09:50 - Megtaláltam
Megvan, köszönjük!
Laas, Zsuzska76, Attila [g:hu 1.5.2g] [wapon beküldött szöveg]

ocsike78 2015.08.22 08:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi a rejtést :)

Domos 2015.08.09 16:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.60
Köszi!

lakkanto 2015.08.09 15:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.50
Köszi a rejtést.

Sasa10 és Ladry 2015.08.08 13:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

anettx 2015.08.01 20:00 - Megtaláltam
TFTC!

magyar65 2015.07.30 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.40
Köszönjük!

breimanne 2015.07.29 20:30 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést! Szép a szinház!

R.Betti 2015.07.29 20:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.43
Közös találat breimanne-vel. Köszönjük!

piripisti 2015.07.26 13:24 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönöm!

GyZsTeam 2015.07.26 11:30 - Megtaláltam
Nagyon szép kívülről. Köszönjük!

nimka 2015.07.18 20:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 3.12
szétesve, kiborulva találtam rá a ládára. logfüzet meglett. láda tartalmát összeszedtem. visszaraktam a feltételezett helyére. szerintem még ma borulhatott ki, mert minden tiszta és száraz volt.
travelbugot kivettem. elsősorban azért jöttem. ezt még a Zuppa-hegyen fedeztem fel, de akkor "elfelejtettem" elvinni. szerencsére a kódját rögzítettem, így nyomon lehetett követni.

nemlac 2015.07.08 15:36 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.43
Vihar előtti találat. A tatai nehézkes keresések után, végre egy jó rejtés, tiszta találat.
Ötletes hely.
Köszönjük a rejtést!

SzantoA 2015.07.04 18:34 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.84
A közelben ládáztunk. Ide is eljutottunk.

Gondx 2015.06.29 10:29 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.48
Köszi a lehetőséget! :)

zsotie 2015.06.27 16:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Ancsi&Imu 2015.06.21 10:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a lehetőséget!
Ancsi és Peti [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

gabortel 2015.05.30 12:28 - Megtaláltam
Míg mások Kinizsiztek, én gyűjtögettem...

taki60 2015.05.23 08:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

LionDaddy 2015.05.19 10:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.25
A volt Vértes Volánnál - most éppen KNYKK Zrt. - volt munkánk, így adódott az alkalom egy gyors keresésre.

Szinte drive-in találat, csak az építkezés és az ott parkoló munkások miatt nem álltunk meg közelebb a ládához. A rejtés kivitelezése profi, de már-már megszokottá vált ez a rejtek-féleség is. Kellemes meglepetés volt viszont a láda tisztasága és az ajándékok száma, sajnos ritka az ilyen szépen gondozott láda.

Köszi a rejtést!

[g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg, otthon kiegészítve]

mervi 2015.05.09 11:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.98
Először elvitt a GPS,majd újra indítás után 3m pontossággal oda vitt ahová kellett.Ötletes rejtés.Kösz.!!!!

Gyros 2015.05.07 09:07 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.26
+1

 
Luki 2015.05.06 08:42 - Megtaláltam
TFTC! / +one
hamarosan a blogban
geoneo.hu
thx [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

JAck:66: 2015.05.03 08:40 - Megtaláltam
Köszönöm! Igényes rejtés, szép helyen.

TS 2015.05.02 15:57 - Megtaláltam
Egyszer már próbálkoztam a régi rejteknél, de nem találtam. Most könnyen meglett az ötletes rejtés. Sikerült nemcsak a színházat hanem a vele szemben lévő Tulipános házat is belülről megnézni. Remélhetőleg a közeljövőben ugyanolyan szépen felújítják mint a színházat.

bodza73 2015.05.02 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.22
Szép a színház, köszönjük.

brekeke 2015.05.02 14:30 - Megtaláltam
Nagyon szép a SZÍNHÁZ és környéke.

Bugbear 2015.05.01 15:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.93
Megtaláltam, köszönöm a rejtést, jó látni ilyen jó állapotban lévő ládát.

zaskl 2015.04.26 19:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést. ZASKL

Debyand 2015.04.23 17:27 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Ceruza nincs a ládában így a füzetből kimaradok
[g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Cerberus 2015.04.19 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.26
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést!

Access Denied 2015.04.19 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.16
14/14.

A rejtéstől kb. 20 méterre ücsörgött egy muglicsapat, emiatt a logolásról lemondtam.

A láda ötlete és a kivitelezése remek, de a kiválasztott helyszín túlságosan szem előtt van :-S

A fotók alapján kérem a találat elfogadását!

Köszi a rejtést!

[Jóváhagyta: rita85gto, 2015.04.19 20:54]

Köszönöm! :-)

 
niky11977 2015.04.18 16:32 - Megtaláltam
[g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Vivienne Drucocu 2015.04.18 16:30 - Megtaláltam
[g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

repybenyus 2015.04.17 12:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Krupig 2015.04.15 23:59 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
Megtalaltuk

lajtmann 2015.04.11 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.41
Megtaláltam.

MickeyRourke 2015.04.11 17:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Nita89 2015.04.06 15:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.00
Gyönyörű a színház, kedvet kaptunk egy előadásra is visszalátogatni. Köszönjük a rejtést! :)

TMC 2015.04.06 14:46 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.41
Megtaláltuk! Nagyon profi kis rejtek ;) Köszönjük!

kópé1993 2015.04.02 11:10 - Megtaláltam
Megvan, köszi a rejtést!

peterpan 2015.03.22 14:13 - Megtaláltam
All children grow up except for one ... [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

 
czr-sys 2015.03.22 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.85
Halász Judit koncert utáni találat :)

Bogi és Bálint 2015.03.16 15:47 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

mikobarnabasjr 2015.03.14 17:26 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.00 súly: 1.00
Nagyon ötletes rejtés, köszönöm a lehetőséget.

carmin 2015.03.01 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.38
Köszönjük a rejtést.

 
marcsi51 2015.03.01 13:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Életem első geoláda megtalálása./furfangos zárszerkezete van/

Dudika 2015.03.01 13:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.95
Megtaláltam Köszönöm a rejtést

Judit és Béla 2015.02.28 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.06
Megtaláltuk.

EmesESE 2015.01.24 15:12 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.90
Ma Tatabánya környékén ládáztunk, kellemes téli hóeséses időjárásban.
A GPS-em a mai nap nem először tréfált meg.
Minden áron a garázs sorok irányából akarta megközelíteni velem a rejtést. A leeső havat viszont mindenki ekkor akarta eltakarítani a garázsa előtt, és már kezdtünk gyanussá válni.
Néhány órával később viszatértünk és most már könnyan meglett a láda.
Ötletes rejtés. köszönjük.

Arenti56 2015.01.17 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.85
Megtaláltuk.

james 2015.01.10 14:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Enikő, Anita, Judit és James [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

medike75 2015.01.09 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm :)

[Jóváhagyta: rita85gto, 2015.01.09 11:04]

 
csbagi 2015.01.02 12:00 - Megtaláltam
Két napos tatabányai és környéki kirándulás Istvánnal.
Ma 3 tatabányai ládát kerestünk meg, aztán lazítás következett a Gyémánt Fürdőben.
Nekünk nagyon tetszett a régi és az új összeillesztése.

 
Cseber 2015.01.02 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltam Ágival

Yankeeville 2014.12.27 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.21
Az egyik legszebb színház amit eddig láttam..
Köszi a rejtést!

 
szollosi73 2014.12.25 15:22 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.91
Megvan!
Nemrég már jártam itt, de épp akkor lett beteg, én jó ideig keresgéltem, de aztán Reggel barátom kisegített telefonon, hogy tök felesleges az erőlködésem, a láda beteg. Így jár az, aki nem friss ládalistával indul ládázni :)
Ma tutira mentem és meg is lett!
Köszönet!

 
Attibati 2014.12.21 10:00 - Megtaláltam
80 kilométeres tekerés a viharos szélben a Tatabánya-Környe-Kömlöd-Tata-Tardos útvonalon.
A rejteket rögtön kiszúrtam, de a beltartalomhoz történő hozzájutás kicsit problémás volt. A sok eső miatt a nyitószerkezet beszorult, szerencsére nálam volt a GPS tartó állítására szolgáló csavarhúzó.
Nagyon tetszett a színház környezete.

kresz 2014.12.14 18:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Lupus21 2014.12.01 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.32
Köszi a rejtést, nem semmi!

Liberty 2014.11.08 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.93
3/2. Tatabánya és Tatai ládatúra.

Nagyon szép a színház-népház épülete, ellentétesen az elhanyagolt tulipános házzal szemben, igazán kár érte. Hangulatos a kis tó, gyönyörű a rozsdásodó növényzet látványa. A rejtés nagyon ügyes. Köszönöm a lehetőséget.

Odin 88 2014.10.30 20:10 - Megtaláltam
Odin 88 a magányos kalandor erre járt. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Bagee 2014.10.28 18:35 - Megtaláltam
Köszi! Éjszaki találat. Jó rejtés :)

Fixis 2014.10.27 11:57 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.46
Egy közeli cégnél kellett lerakodnom. Csináltak nekem pár szabad órát, hát kihasználtam. Nagyon szép az épület, és a környezete is nagyon rendben van. A rejtés is kiváló!

SilverG 2014.10.25 18:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.62
Megtaláltuk!

FCsili 2014.10.25 18:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.62
Megtaláltuk!

Tamás&Angi 2014.10.11 15:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.73
Hét hetes kislányunk első ládája :). Hat évet éltünk Tatabányán, jó volt kicsit visszalátogatni. Köszönjük a rejtést.

bm 2014.10.11 10:39 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.50
Megtaláltam.

kectam 2014.10.10 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.81
Merész rejtés, pont szem előtt van, de példásan el van rejtve. Az új láda, új logbookját felavattam. Kapott egy kis helyi rejtőszínt némi avarral, hogy még jobban elrejtsem az avatatlanok elől.
Köszönöm a rejtést

Rézangyal77 2014.09.21 11:14 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszi a játékot! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Evetke 2014.09.20 15:55 - Megtaláltam
[iwc]

horatius1977 2014.09.10 14:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

labsonworldwide 2014.09.09 19:54 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Szépen rendben tartott kis lŕda. Köszönöjük a lehetőséget! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

sylerdj 2014.09.01 22:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszi a rejtést. MSE, TG, Syler
Sotetben, zuhogo esoben.... jeee :) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

GCJMSZ_2014091194513.jpg 
tommobil 2014.08.31 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.78
Megtaláltuk. Szandra, Alex, Apu. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

geocat&geodog❤ 2014.08.30 12:33 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.29
Köszi a rejtést!

Arzt család 2014.08.30 11:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.88
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést!

R.Guszty 2014.08.30 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.91
Szép épület. Kösz a rejtést.

hiking23 2014.08.27 09:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

kanga021 2014.08.25 18:50 - Megtaláltam
Helyiként éppen ideje volt már ezt a ládát is begyűjtenem. Köszi a rejtést! :-)

paul 2014.08.24 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 4.16
Köszönöm a rejtést.

marianm 2014.08.23 13:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

[Jóváhagyta: rita85gto, 2014.08.23 20:45]

napvirág 2014.08.20 10:30 - Megtaláltam
;-) Lábatlan 15 - re való lábráhangolás.

Köszönöm a lehetőséget!

Maratonos Maci 2014.08.20 00:00 - Megtaláltam
*

WADMAC 2014.08.18 17:35 - Megtaláltam
Köszönjük!

Jadrana 2014.08.18 17:35 - Megtaláltam
Motoros kirándulásunk első ládája, köszönjük a rejtést!

Gizmo2007 2014.08.18 12:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.00
Köszi a rejtést

Rubor 2014.08.17 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.53
Megtaláltuk, köszönöm

Anikó77 2014.08.17 10:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.51
Megtaláltuk!
Köszi a lehetőséget!

Anikó77, Bécike, Papa

zöldfülű 2014.08.17 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.19
Lefülelve :-)

Csavargós csésze- és családlátogatás a nyári tavaszt kihasználva...

Köszi a rejtést

höri 2014.08.17 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.46
Megrágva :-) Köszi

Winssent 2014.08.09 15:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.44
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Tatabányai révén már épp ideje volt becserkészi ezt a ládikát is...

acsi53 2014.08.03 18:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.28
Köszönjük a rejtést!

Moncsi&Joci 2014.08.03 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
GPS hiányában keringtünk egy 20 percet, de azért meglett a ládikó. Ez volt a második láda, de nem az utolsó. :P A színház biztonsági őrét, ha nem játékos, akkor biztosan elgondolkodtattuk, miközben mohón kutakodtunk a dobozban és Ő felajánlotta szíves segítségét, mivel a színház területén tartózkodtunk. :) Köszönjük a rejtést.

Moncsi&Joci

balumaci 2014.08.02 12:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

tudo 2014.07.29 09:52 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 4.39
75 km kerékpáros ládázás 1000 m emelkedéssel a Szárliget - Csákányos - Felsőgalla - Síkvölgy - Tatabánya útvonalon 3 új és 6 régi ládával. Reggel csavarni lehetett a párát a fülledt levegőből, később kisütött a Nap tovább növelve az elviselhetetlen párásságot. Az egész menet csupán cipekedés, sárdagasztás és csúszkálás volt a békanyálas utakon.

Síkvölgy és a tatabányai lejtaknák végeztével gurultam el a Piros sáv felől a színházhoz. Megnéztem az új épületet és a színházzal szemben álló düledező kastélyt. A láda azonnal meglett. Logoltam, majd folytattam a mai menetet a Turul Emlékmű felé.

beata.74 2014.07.26 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 1.00
Megtaláltuk, könnyű volt. Köszönjük a rejtést. Szandi, Bea, Zsolt

[Jóváhagyta: rita85gto, 2014.07.27 15:26]

AlanTheWild 2014.07.20 15:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Lopakodó 2014.07.19 16:29 - Megtaláltam
Öröm a köbön.:) [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Gábor75 2014.07.19 16:27 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.00
Öröm a köbön.:) [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]
Lopakodóval, kerékpárral. Köszönöm a rejtést!

jocya 2014.07.18 12:15 - Megtaláltam
Megvan. Kösz(i). Szemfüles kislányom megtalálta. A színház remek. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

GCJMSZ_20140718121048.jpgGCJMSZ_20140718122355.jpg
GCJMSZ_20140718122413.jpg 
fa-peti 2014.07.14 15:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.96
Megtaláltam. Log később.

*Moka* 2014.07.13 11:10 - Megtaláltam
+

*Vica* 2014.07.13 11:10 - Megtaláltam
A környék egykor fénykorát élte, mára szinte szellemvárosnak tűnik.

R-Gyu 2014.07.12 14:20 - Megtaláltam
ok

gege13 2014.07.07 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Jó hely szép táj!

Henya 2014.07.06 19:58 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Egy délutáni fürdőzés utáni laza ládázás. Bárcsak minden láda ilyen könnyű (és rövid) séta lenne. :)

Bugár-orienteering 2014.07.06 13:22 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.91
Tatabánya ezen részének felfedezése közben.

 
cziraki 2014.07.03 09:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

tosza73 2014.06.25 17:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.63
Jó rejtés, reméljük sokáig megmarad, mert szerintünk valaki fosztogatja a ládákat a környéken.

Attilacska 2014.06.23 13:45 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.

kvivi 2014.06.21 00:00 - Megtaláltam
köszi

mcfreeze 2014.06.09 10:12 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

diego 2014.06.09 10:12 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.88
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

hitamas 2014.06.08 22:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.00
:)

Büresz 2014.06.08 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.95
Megvan!

Livedli 2014.06.08 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.71
Szomorú, hogy egykor micsoda nagy élet lehetett arrafelé, és most...? Hagyják tönkre menni. Szellemváros feeling, de élveztük és szeretjük!
Köszönjük :)

Pibo 2014.06.01 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.54
Köszi...

parrish 2014.06.01 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

L-200 2014.06.01 00:00 - Megtaláltam
Megvan.

Dr.Lada 2014.05.30 11:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.21
Kerékpáros találat.:-) Ma a környéket pusztítottam bringával, így kezdetnek ez a láda esett útba, bemelegítésnek épp jó is volt.:-) Cointot elhoztam.:-) Az épület szép, és jól karban van tartva, a vele szemben lévő Tulipános házról már csak azt lehet elmondani szép volt, és lehetne, ha áldoznának a rendbetételére.

nmárti 2014.05.28 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.99
Az épület szép. Köszi a rejtést!

Sandersék 2014.05.27 18:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Pinyoval együtt találtuk meg. Nekünk, Sanderséknek - két kisgyerek és egy anyuka - ez volt az első ládánk. Nagyon élveztük és büszkék vagyunk az eredményre!

pinyo 2014.05.27 18:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.91
Megtaláltuk Sandersékkal gps nélkül Dicséret a rejtőnek a doboz folyamatos feltöltéséért. Vettünk is ki kincseket, de tettünk is be!! Pinyo

szeho 2014.05.23 18:58 - Megtaláltam
Köszönet a rejtőnek...
Bringás találat...
Pont előadás előtt értem ide...
Volt forgalom rendesen... [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Kerticsorbi 2014.05.20 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.27
Megtaláltam, köszönöm a rejtést.

VP 2014.05.10 13:40 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 4.43
Gerecsei és vértesi kis kirándulások közt.
A park érdekes, csak sajnos bömbölt a zene.

nepster 2014.05.05 15:00 - Megtaláltam
Bringával Oroszlányból, Ilona-forrás, Körtvélyesi kápolna és a nagy kesselő után.

Nicky&Ati 2014.05.03 18:49 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. Nicky&Ati [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

GCJMSZ_2014053183947GCJMSZ_2014053185302
alecar 2014.05.02 14:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

sinus90 2014.05.02 12:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.91
Tegnap úgy döntöttem, ma Tatabányára megyek ládákat keresni. Alsógallán szálltam le a vonatról. Egy parkon mentem keresztül. ahol a pusztulni-hagyás nyomaival találtam magam szemben. Kerítés ki, meg bedőlve. Egy régebben szebb napokat látott épület tető nélkül... Aztán egyszer csak szemben ott volt a SZÍNHÁZ. Egy másik világ! A láda könnyen meglett, bár aggódtam, hogy majd mélyre kell hajolnom. Beljebb toltam és egy kis avart is dobtam rá. A szemközti épület is lakatlan. A parkba nem mentem be, gyanús alakok jöttek ki. Rövid időn belül elég sok hajléktalannal találkoztam. Volt amelyik a járdán feküdt, mire elhaladtam volna mellette, már a rendőrök ott voltak és vitték is el. Tatabánya ezen részén - a többit nem ismerem - sok a zöld és több szobrot is láttam. A hajléktalanokon kívül kellemes benyomást tett rám a város. Köszi a rejtést!

Ez is elhagyatott, csak volt posta...
erand 2014.05.02 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.32
Ok!

Gubirobi 2014.05.01 10:06 - Megtaláltam
A lejtaknák felkeresése után a földutakat aszfalt váltotta fel és könnyű tempóban, szép időben eltekertem ide is.
A láda gyorsan meg is lett, majd a logolás után a környéket néztem meg, igaz a parkot kihagytam. Tetszett a Tulipános Ház is!
Kis erőgyűjtés után mentem a Turul felé edzés gyanánt!:)
Köszönöm a lehetőséget!

Fazék 2014.04.27 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.41
Napsütéses vasárnap délelőtt családos megtalálás.

 
griffs 2014.04.26 13:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.78
Jó helyszín, jó rejtés, gratula!
Vértesi, családos, bringás karika alatt.

Természetimádók 2014.04.23 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.00
nagyon nehezen de végül meg lett... Az elrejtés nagyon jó.... :)

bgecco 2014.04.22 08:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

bilkobali 2014.04.20 16:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

sagabi 2014.04.20 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.73
Megtaláltam

Orsi néni 2014.04.20 11:44 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést. Szépen felújított a színház és nyugalmas a tópart, kellemes sétahely.

bbianka 2014.04.20 11:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

bferi 2014.04.20 11:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

szirteyzsu 2014.04.20 11:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Ani&Roli 2014.04.19 17:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.62
Megtaláltuk,köszönjük!

 
fcsaba 2014.04.17 18:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.86
Családdal, útban a Vértes felé. A gyors találatot követően sétáltunk egy jót a parkban, majd tovább haladtunk a szállás felé. Köszönjük a rejtést!

dávid03 :-) 2014.04.17 15:38 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 1.00
megtaláltam

Qchi 2014.04.15 16:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

guppik 2014.04.14 08:16 - Megtaláltam
Szép épület, köszönjük!

Reggel 2014.04.13 13:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.07
Megtaláltuk!

Köszi a rejtést!

Anita és Reggel

Butchman 2014.04.11 12:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 1.00
Jól elrejtettétek, de megtaláltam :). Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Ashtray 2014.04.10 17:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

álomfogók 2014.04.06 16:10 - Megtaláltam
Felelős döntés után egy levezető kirándulás arra érdemes helyekre.

Zergi 2014.04.05 10:20 - Megtaláltam
Fogtam!

 
antilop 2014.04.05 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 2.43
Köszi a rejtést.

 
Ocskaizs 2014.04.03 17:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

kupec 2014.04.02 17:00 - Megtaláltam
Nagyon szép régi épületek vannak a környéken. A rejtek picit merész, most is sokan ólálkodtak a közelben, ezért inkább lemondtam a logolásról. Fényképet küldtem a rejtőnek, ez alapján kérnék egy jóváhagyást.

[Jóváhagyta: rita85gto, 2014.04.03 11:52]

Soko 2014.03.31 11:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.07
2/2 Gyors találat. Köszönet a rejtésért.

JuJó 2014.03.30 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.60
ok, megvan nagyon szép környeztben van a szinház épülete

Mr Zerge 2014.03.29 12:40 - Megtaláltam
Meg van, részletesen késöbb... Üdv Mr Zerge. [wapon beküldött szöveg]

A közeli parkolótól egy rövid séta. Merész, jó rejtés. Szép a szinház környezete, kár, hogy a szemközti, jobb időket megélt épület ennyire elhanyagolt.

spongyy 2014.03.28 16:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

GCJMSZ_20140328150827.jpgGCJMSZ_20140328150852.jpg
GCJMSZ_20140328151013.jpg 
GeoBandi 2014.03.25 12:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Csuhás 2014.03.23 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 4.41
Nekünk a szemben levő tiszti kaszinó épülete jobban tetszett. Egy kedves néni elmondása alapján már vagy 17 éve lakatlan. Igazán kár érte.

Köszi!
Janka, Csuhás, Vándor

pliptai 2014.03.22 17:19 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.09
Azt tudtam, hogy Tatabányán van színház, de nem gondoltam, hogy az egy ilyen szép és modern épület. Köszönet a rejtésért!

Horiii 2014.03.22 15:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 1.78
jó kis helyen van kösszi szépen [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

nbokan 2014.03.22 13:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.84
Szabó família apraja nagyjával közösen, tetszett a park, kösz a rejtést.
A nagy kincskeresés és logolás közepette, itt felejtettük Ári napszemüvegét :(

 
Szabó família 2014.03.22 13:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.62
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

Iszkiri TT után Norbiékkal közösen.

TigerCat 2014.03.22 12:33 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Bluedog 2014.03.22 12:33 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

kismaczu 2014.03.22 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.83
megleltük.

Kaputyin 2014.03.21 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.67
Köszi meglett, nagyon jó!

 
Boauld 2014.03.20 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Köszi

Secc 2014.03.15 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.50 súly: 3.51
Megtaláltam , igaz a legnagyobb esőben!Sokszor voltam már erre ,fürdőbe menet,de a színházról nem tudtam !Köszi!

plecs 2014.03.15 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.05
Köszönjük a rejtést, igazi kellemes meglepetés volt ez az ékszerdobozszerű épület!

BubaGC 2014.03.15 12:00 - Megtaláltam
:-)

emmerwald 2014.03.15 09:04 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.64
Köszönjük!

 
19izsi73 2014.03.15 09:04 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.13
Még jó időben...

macikupac 2014.03.15 09:04 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.35
Füstbe ment terv 1.

Több, mint 20 évvel ezelőtt, még kollégista koromban mennyit jártunk ide (tanulási idő alatt) moziba! A környék alapvetően nem sokat változott azóta. A tiszti kaszinónak már akkor sem volt túl sok funkciója. Ahogy láttam ez most sincs másképp. A kis parkon - annyi Bányász-nap helyszínén - sem fogott az idő. Párszor sétálgattam itt. Maga a Népház viszont szépen megújult. Bizonyára a belső terek is szépültek, változtak, de ezt most nem volt módunkban megnézni. Jó volt feleleveníteni a régi, kissé megfakult emlékeket. Jonkó medvémnek mutathattam meg fiatalkori életem egyik helyszínét.

[wapon beküldött és később kibővített szöveg]

 
Kokó 2014.03.15 09:04 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Kofola BT 2014.03.15 09:04 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

BDT 2014.03.15 09:04 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

befi 2014.03.14 11:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.34
Megtaláltuk

picuresnagyur 2014.03.14 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.11
köszi :) frissen gereblyéztek, így frász kerülgetett megvan-e. Igen! .)

Juhasz 2014.03.11 17:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.75
Meglett. Köszi :) Kicsit betakargattuk, mert nagyon kilátszott.

Gyerekek 
Szabó Család 2014.03.11 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.20
Könnyű kis találat. Köszönjük.

krupiz 2014.03.10 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.15
Egy délutáni séta során....

Poggy 2014.03.09 19:38 - Megtaláltamkörnyezet: 1.5 rejtés: 2 web: 4 átlag: 2.50 súly: 1.95
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

atipapa 2014.03.09 13:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

GCJMSZ_2014039134352.jpg 
Sólyom család 2014.03.09 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.49
Köszönjük, jó kis séta volt!

 
cs24 2014.03.09 00:00 - Megtaláltam
Megvolt.

Diati 2014.03.09 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk. :)

Gál család 2014.03.04 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.30
Megtaláltuk! Jó kis séta a városba. Rejtés nagyon jó volt a gyerekek élvezték. Segítőnk volt Gál Papa.
Köszönjük a rejtést!
Gál Család

 
totik 2014.03.02 09:55 - Megtaláltam
Kz

Pilis50 2014.02.27 13:40 - Megtaláltam
Megdöbbentő a sok felhagyott üres épület pl: a régi kórház, döbbenetes a rengeteg utmentén elszórt szemét. Ilyent a Kárpátalján - a Tiszaparton láttam utoljára (az árvíz lehozza mindet Magyarországba).

 
Aleph & Rita 2014.02.26 09:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.92
Mai 28 km-es tatabányai bóklászásunk 1. hu-s találata. Impozáns az épület, a rejtés remek, remélhetőleg tartós is lesz.
Köszönjük a lehetőséget!

Atom-Andi 2014.02.23 11:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

Csabi69 2014.02.19 10:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.20
Fürdőzés előtt Szerelmemmel... Úgy tűnik, hogy az utolsó közös ládánk volt. Köszönöm Neki a szép éveket és az együtt megtalált ládákat! A rejtést köszönjük!

Mihul 2014.02.19 10:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

GCJMSZ_20140219094942.jpgGCJMSZ_20140219095114.jpg
GCJMSZ_20140219095047.jpg 
moochy 2014.02.16 15:34 - Megtaláltam
Megtaláltuk, idei első ládika.

StiviG 2014.02.15 15:45 - Megtaláltam
:-)

Ancs 2014.02.15 15:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.91
OKT Várgesztes - Szárliget szakasz után, immár autóval kerestük meg az új rejtést.
Bénáztunk kicsit már félhullán, de csak meglett a dobozka. Városi rejtést ilyen gazdagon én még nem láttam. Gratula!
A színház is szép, ahogy elnéztem, eléggé jó darabokat játszanak. A szemben lévő palotát kellene még felújítani.
Köszi

sirgalahad 2014.02.04 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.44
Föld mélyében dúl-fúl már a vájár:
De nehezen jön elő a szénvagyon!
Népházban a kultúrára rájár
Jajj, az a kis színész fruska szép nagyon...

Röné 2014.02.01 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam! :) "WHISKERS THE CAT" a ládában.

Varázslajos 2014.02.01 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk! :)

bigmick 2014.01.26 11:49 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszi a lehetőséget.
BigMick, Iza [g:hu 1.4.31a] [wapon beküldött szöveg]

Discover 2014.01.26 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.11
Bátor választás, remélem sokáig ki fog tartani.
Köszönöm a rejtést!

Csaba & családja 2014.01.24 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.46
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést.

tesso 2014.01.24 12:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi a rejtést!

Satya64 2014.01.20 15:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.29
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg] Kétszer végig kotortam a " barlangokat" mire megtaláltam. Segédeszköz használata kötelező!

tamas88 2014.01.19 15:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.30
2. neki futásra megtaláltuk!..
Nálam a GPS koordináta a megtalálás helyén.
N 47° 33,352' N 18° 25,465'

Tamás és Tamara.. :)

Puszkany 2014.01.19 13:44 - Megtaláltam
Pontok rátok rontok. Köszi a lehetőséget! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Baby-m 2014.01.19 13:43 - Megtaláltam
GyaLOGOLOK. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

kl 2014.01.19 13:42 - Megtaláltam
Itt jártunk... [wapon beküldött szöveg]

Anita_76 2014.01.18 15:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.12
Köszi a rejtést!Kellemes keresgélést másoknak is :)!
Jót beszélgetünk Ritával és Jocival a láda gazdáival.
Sok a mugli,vigyázzatok a kereséssel és a vissza rejtéssel!

BrodyPetty 2014.01.18 12:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést.

MaTamas 2014.01.18 10:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.66
Míg a közeli Gál lakótelepen laktunk, én is terveztem ide ládát rejteni. A ligetbe terveztem, mert ezt a helyet túl közelinek éreztem az épülethez. Végül az alkalmas hely hiánya, de még inkább a saját lustaságom miatt lemondtam róla :)
Most a kislányommal könnyen megleltük, végre ő is tudott ajándékot cserélni.
bár tényleg közel van a színházhoz, de teljesen rendben van a láda.

Mathau 2014.01.18 08:58 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.42
Gyors könnyű találat, látványos épület. Köszi!

povyagi 2014.01.18 08:58 - Megtaláltam
Többek között Mathauval, biciklizés előtt.

kicsiogre 2014.01.18 08:58 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

 
mazsola069 2014.01.18 08:58 - Megtaláltam
Szmájlira cserélve,mától ez is rám vigyorog.:-)
[g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

nickjames 2014.01.15 14:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.

nickjames [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

gen.dever 2014.01.14 18:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.44
Nemrégiben néztük meg itt a Rokonok című darabot, ami nagyon jól sikerült. Akkor a feleségem nem engedte, hogy a két felvonás között megkeressem a ládát. Most pótoltam. Köszi a rejtést!

Zéta 2014.01.13 13:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Mo-Hó 2014.01.13 10:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.84
Minden rendben volt, csak ne lenne ekkora a forgalom a környéken...
Jól el volt dugva, de reméljük sokáig megmarad.
Köszönjük a rejtést!

Hz 2014.01.12 16:28 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.31
Szürkítve. [g:hu 2.2.8] [wapon beküldött szöveg]

 
KatiZsolti 2014.01.12 14:45 - Megtaláltam
Megvan, köszönjük!

sari88 2014.01.12 11:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

GeoGirl 2014.01.12 11:40 - Megtaláltam
Köszi

hattila1 2014.01.12 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi

Frigyes § 2014.01.11 08:30 - Megtaláltam
Úton Tarján felé.

 
MoBike 2014.01.10 17:16 - Megtaláltam
Köszi a rejtést. Sötétben kicsit nehezebb volt, de meg lett.

kobcikrajci 2014.01.10 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 4.18
Egy sétát megér Alsógalla vm.-tól felkiáltással spontán ládakeresés. Az útvonal, a környék hangulatosabbnak tűnt, mint maga az épület. A találat viszont nehezen jött össze, mert épp a bejárat mellett munkások dolgoztak, és már így is éppen elég feltűnően kerülgettem a köveket. Végül egy alkalmas pillanatban megszereztem a ládát, majd kb. fél órát sétálgattam a környéken, míg tiszta lett a levegő, és vissza is tudtam rejteni. :(

sereva 2014.01.10 10:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Monik 2014.01.09 09:55 - Egyéb
Kedves Ládászok! Kérlek Benneteket, hogy a ládát visszarejtés után ellenőrizzétek, hogy látszik-e. Itt dolgozom az épületben, minden munkanap ránézek és már több alkalommal visszarejtettem. Legutoljára épp ma délelőtt. Több óvodás csoport jött színházba..
Nem lenne jó, ha az egyetlen városi ládánkat muglik találnák meg. Köszönöm.

bimbee87 2014.01.08 17:11 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.65
Rengeteg mugli! Mindenhol! Harmadik nekifutásra csak meg lett nekünk is... :) Köszi a rejtést!

csillagvadasz&kiralylany 2014.01.07 10:28 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.57
Köszönjük a rejtést!

 
benist 2014.01.06 09:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.28
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30] [wapon beküldött szöveg]
Bringával Alsógalláról, majd tovább Vérteskozma, Szárliget. Szépen felújított épület, remélhetőleg közönsége is lesz. A mellette lévő kis park is hangulatos.
Nem volt könnyű kivarázsolni a ládát, lehet, hogy emiatt lesz tartós.

TakyT-rex 2014.01.05 16:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.14
Köszönjük a rejtést!

Szerintem ez a láda nincs annyira szem előtt mint például a Pécs belvárosi ládák amiket fényes nappal lehetetlen begyűjteni, mert 10 méteres körben 40 kocsma és bolt van :) A Pécsi Színház előtti téren a szökőkút oldalán üldögélő bronz szobor leányzó lába között a szoknyája alatt van a ládika és ott is kocsmák körös körül :) Azt kihívás volt begyűjteni :)

Szóval szerintem azok a fajta rejtések a kihívások, ez szimplán ötletes :)

SirLes 2014.01.05 13:57 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 4.34
Megtalaltam [wapon beküldött szöveg]
Vértesi túra után Gerivel és Matyival kerestem meg.

 
Moles 2014.01.05 13:31 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.05
Megtaláltam!
Első ránézésre lehetetlen küldetésnek tűnik a láda tartós életének zökkenőmentes fenntartása. Aztán a megtalálás után még sem tűnt rossz ötletnek, bár szerintem így is lesz bőven karbantartás! Pár előadás felkeltette a figyelmemet. Összességében tetszett a láda ötlete, és a rejtés is!
Köszönöm a lehetőséget!

darksigns 2014.01.05 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.04
koszonjuk a rejtest jo sokaig kerestuk:)

zsoltika63 2014.01.04 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.15
Köszönöm a rejtést!

zolitr 2014.01.04 10:09 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget! [g:hu 1.4.30] [wapon beküldött szöveg]

grw766 2014.01.03 14:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.25
Köszönjük a rejtést.

Mikulás 2014.01.03 13:46 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.54
Által-éri bringaút tesztelése, ládakeresés és tatai Öreg-tó kerülés után egy gyors drive-in Páty felé tartva. Szép épület és jó rejtés. Mivel Tatabányán nincs láda dömping, így szerintem simán elfér ez a kis hagyományos itt. Találkozás kb ibic kollégával.

Kösz a lehetőséget
Mikulás

 
Bal3 2014.01.03 13:46 - Megtaláltam
Ave! Wappolok, s mindjart tovabb trappolok! Udv Bal3 [wapon beküldött szöveg]

kb ibic 2014.01.03 13:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.29] [wapon beküldött szöveg]

Crusader 2014.01.03 13:00 - Egyéb
Whiskers the cat----in.

jkozma 2014.01.02 14:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.11
Idei első találatom. Köszönet a rejtőknek, hogy ez lehetett az.
Gyerekkoromban még könyvtárba jártam ide, a felújított színházban eddig csak egyszer jártam.
A rejtés nagyon jó. Jó ideig kutakodtam mire meglett. :)
Reméljük a Népház alkalmazottai beavatottak, úgy vettem észre nagyon figyelnek az ablakon keresztül...
Mivel nem volt nálam fényképezőgép, ezért régebbi képeket tettem fel.

Éva 2014.01.01 18:15 - Megtaláltam
A szilvesztert nem Tatabányán töltöttük, így eshetett meg, hogy csak a 7. megtalálók vagyunk:-)
Sötétben is könnyű találat volt, remélhetőleg hosszú életű lesz a láda.

katika 2014.01.01 16:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.21
A színház nagyon szép, hangulatos. A rejtés annyira nem tetszett, nemcsak azért mert alig találtam meg, hanem mert van egy sanda gyanúm, hogy nem lesz hosszú életű. Bár lehet, hogy tévedek. Egy alternatív jelszó jól jönne. Köszönöm Paramedic segítségét.

 
Evila 2014.01.01 15:41 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.38
Adventtel közös találat. Már majdnem feladtuk, de aztán tettünk egy utolsó kísérletet, és meglett! Köszönjük a rejtést!

Paramedic 2014.01.01 13:50 - Megtaláltam
Egy apa-fia kessercsapat -V.Zotya-, egy perccel előttünk érkezett a helyszínre. Ők keresték meg a ládát, mi csak kibiceltünk.
Köszönjük a rejtést!

V.Zotya 2014.01.01 13:45 - Megtaláltam
Kutattuk egy ideig mire meglett. De meglett. Azért az az emberrablószalagba csavart láda komoly:) Viszont olyan helyen van, ha esetleg iskolások jönnek színházba nem érdemes ott keresgélni ha látják, mert elég figyelemfelkeltő lenne a "vicces kedvű diákok"-nak.
Köszönjük a lehetőséget.

 
Monik 2014.01.01 13:03 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.72
Első városi ládánk. Remélem, sokáig megmarad ebben az állapotban.
Megdolgoztatott a rejtés. :)
Köszönöm a lehetőséget. (Én is itt terveztem rejteni, csak pár méterrel arrébb.)

Vadláb 2014.01.01 10:44 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.14
Nagyon jó rejtes. A dobogó meg pont meg lett... :-)

Somos 2014.01.01 09:30 - Megtaláltam
Köszönjük a lehetőséget! :)

Crusader 2014.01.01 08:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.83 súly: 3.32
Köszönöm!
Azon nagyon kevés tatabányai épületek egyike, amire büszkék lehetünk.
Merész rejtés, remélhetőleg sokáig kitart.

tanker007 2014.01.01 01:44 - Egyéb
Azt hiszem koccintás után kevesen vannak akik nekiindulnak a piros egyesnek.... :)


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail]

[impresszum]

A geocaching.hu megnevezés és a kapcsolódó logo bejegyzett védjegy.
Kereskedelmi célú felhasználásuk csak a tulajdonosok hozzájárulásával lehetséges.
turistautak.hu