geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ
3227. Rácbánya (Aplitbánya geológiai rétegsor) (GCRACB)

A park bejárata

A park bejárata

Gránit taréj

Gránit taréj

A park külső részén

A park külső részén

Gyurgyalagok (allatvilagunk.hu) - az év madara volt a 2013-as évben

Gyurgyalagok (allatvilagunk.hu) - az év madara volt a 2013-as évben

A zöld tó

A zöld tó

Rejtett zugok (a pótjelszóval)

Rejtett zugok (a pótjelszóval)

Kanyargós ösvényen

Kanyargós ösvényen

Partifecskék (allatvilagunk.hu)

Partifecskék (allatvilagunk.hu)

Bányató kis testvére

Bányató kis testvére

Kanyargós ösvényen 2

Kanyargós ösvényen 2

Ha jó a szemed...

Ha jó a szemed...

Zöld gyík és gránit

Zöld gyík és gránit

Felülnézetben

Felülnézetben

A gránit szikla gerincén

A gránit szikla gerincén

Rézsikló (allatvilagunk.hu)

Rézsikló (allatvilagunk.hu)

Egy kis földtan

Egy kis földtan
Szélesség N 47° 11,606'
Hosszúság E 18° 27,155'
Magasság: 136 m
Megye/ország: Fejér
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2012.04.20 19:30
Megjelenés időpontja: 2012.04.20 20:47
Utolsó lényeges változás: 2020.05.01 07:13
Rejtés típusa: Hagyományos geoláda
Elrejtők: Hörcsög
Felhasználó: Hörcsög
Nehézség / Terep: 2.0 / 2.0
Úthossz a kiindulóponttól: 360 m
Megtalálások száma: 756 + 1 sikertelen + 9 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 1.8 megtalálás hetente


Rejtés

10*16*5 cm-es 0,67 literes zöld fedeles hagyományos konyhai doboz a park egy igen rejtett szegletében. Egy fa talajszintű odvában található. A park csak az Apatini utca felől közelíthető meg! Bár városi láda, a rejtés közvetlen környezete inkább erdei jellegű!


A ládába TravelBug nem helyezhető.

Első rejtésem célja, hogy bemutassa Székesfehérvár talán legismeretlenebb természeti értékét, parkját!


A koordináták már a legújabb rejtek helyére mutatnak, mely egy félreeső helyen található a régi többször kifosztott és megsemmisült rejtekektől és a tótól már jóval távolabb. Aki dzsindzsa mentesen szeretné megúszni, érdemes az ajánlott segédponttól bevetnie magát a fák közé. Egy kanyargós ösvény a rejtek közelébe vezet, de le kell térni róla. Aki nem szereti a dzsindzsaharcot, vagy színházlátogatáshoz öltözött, javasolt a pótjelszó forszírozása. A láda nem kiszúrásból került a jelenlegi helyére, mert alig egy év alatt legalább hatszor kellett pótolnom!

A pótjelszót egy gravírozott táblán találod a lépcső bal oldalán terepszinten a 8. lépcsőfok magasságában:  N 47° 11,615' E 18° 27,101' 135 m [GCRACB+potjelszo]

Megközelítés

Kerékpárral a K-1 jelölésű - kacskaringózó - kerékpárúton lehet megközelíteni.

Autóbusszal a Szedreskerti lakónegyedből a 13-as, 14-es és 16-os buszjáratokkal, a Piac-térről (autóbusz-állomás): a 13-as, 13A-s, 17-es, 31-es, valamint a 42-es buszokkal. A Jancsár utcából a 20-as, 22-es és 23-as járatokkal, míg a vasútállomásról a 13-as, 13A-s, 20-as és a 31-es busszal.

Autóval a városközpont (Siófok) felől a 7-es főúton - Budai úton - Budapest felé haladva a Zentai utcába kell jobbra fordulni, ezt követően a második zsákutca - iskola után balra - az Apatini utca  N 47° 11,519' E 18° 26,921' 128 m [GCRACB+keresztezodes]. Dunaújváros felől a 8-as főúton - Kadocsa úton - haladva a Szabadkai utcába kell jobbra letérni, azon végighajtva balra a Zentai utcába kanyarodva pár méteren belül jobbra a már megadott segédpontnál az Apatini utcába kell fordulni.

Parkolás

Parkolni az Apatini utca felső kavicsos részén érdemes a megadott koordinátán:  N 47° 11,529' E 18° 27,057' 147 m [GCRACB+parkolo]

A láda

A park be van kerítve és magántelkek szegélyezik, hivatalosan csak az ajánlott ponton lehet megközelíteni.  N 47° 11,537' E 18° 27,007' 135 m [GCRACB+park]
A bánya partfalai meredekek és omladékosak, nem utolsó sorban madarak fészkelnek a partoldalban. Kényelmes murvás úton haladhatunk majdnem a célunkig. Az ösvényről a megadott ponton kell letérni  N 47° 11,599' E 18° 27,114' 134 m [GCRACB+utpont]. Az utolsó 20 méter megtétele viszont meghaladja a babakocsis sétaösvény jellegét. Logoláskor legyünk óvatosak, a parkot a környéken lakók aktívan használják, sokan sétáltatják a kutyájukat, vagy éppen futnak. Ha időd engedi, tekintsd meg a kis tavat és a különálló gránitsziklát is, melyet érdemes megmászni, tiszta időben a Balatonfő és a Bakony vonulatai is feltűnnek.

Az egykori Aplitbánya

Talán még a fehérváriak többsége előtt is ismeretlen eme kis - 4,68 hektár - területű park, mely a forgalmas utaktól csak pár méterre található a Ráchegy nevű városrész szívében. Aki betéved ide, a nyugalom szigetére lel. Az egykori bányaudvart - mely az 1910-es évek elején keletkezett Bányató kistestvére - magántelkek zárják körül, egyenlőre csak az Apatini utca felől közelíthető meg. A későbbiekben a Budai út/Dolovai sor felől egy tervezett tanösvényen kialakítandó fa csigalépcsőn keresztül is megközelíthető lesz.
A hosszú évtizedekig üzemelő bánya felhagyásakor a bányagödörben hulladéklerakót alakítottak ki. A lerakó megtelésekor 0,6-1,0 m vastagságú talajtakarót kapott, ezen indult meg a növénytársulások fokozatos, egy irányba mutató fejlődése. 2012 szeptemberében kihelyeztek pár pihenőpadot is.
A területhez tartozik még egy tó, azonban ez magánterületen található, az Eszéki utca végéből rá lehet látni.  N 47° 11,624' E 18° 26,938' 131 m [GCRACB+latvanyos terulet]

A helyi védettséget 2000. december elsején kapta meg. Hivatalos megnevezése: Aplitbánya geológiai rétegsor földtani alapszelvény Természeti Emlék. A helyiek csak Rácbányaként ismerik. A terület természetvédelmi oltalomra érdemes értéke: a Velencei Gránit Formáció jellegzetes, a képződés sajátosságait reprezentáló feltárása, a kőfejtő északi falán, a 7-es számú főúttól déli irányban, kb. 20 m-re található, mintegy 20-22 m szélességű és 7 m magasságú fal; az érintett terület kb. 0,3-0,5 ha.

A feltárt kőzet Magyarországon csak két helyen, a Mórágyi-rögön és a Velencei-hegységben található felszínen. Eltérő képződési típusuk miatt azonban a védelemre tervezett szelvény hazánkban egyedülálló. A gránit befoglaló kőzete a paleozoikum közepén kialakult agyagpala, amely geoszinklinális, esetleg flis eredetű rétegek kismértékű metamorfizációjával alakult ki.

A védelemre javasolt falon világosszürke, kevés biotitot tartalmazó mikrogránitot, felette éles határral nagy szemű biotitgránitot tárt fel, ez utóbbi felett újra mikrogránit települt. A biotitgránit és a mikrogránit határán, főként a feltárás keleti részén néhány dm-es pegmatit-lencsék figyelhetők meg. Az irodalom szerint ugyanitt sötét elegyrészekből kialakult lamprofir (kerzantit) lencsék is láthatóak voltak, de méretük csupán néhány cm-es, mállottságuk pedig igen előrehaladott volt. Irodalmi adat utal kvarcátitatódás és kvarcerek jelenlétéről, ezekről ma már csak a bányaterület északkeleti részén található nagyméretű kőzettörmelék tömör és sejtes kvarcitja tanúskodik.
Összefoglalóan megállapítható, hogy a Magyarországi gránit előfordulások közül a felszín közelben megszilárdult anchimetamorf gránittest képződésének ásványos és kőzetszövettani nyomai tanulmányozhatók a feltárásban. A későbbi korok, főként a földtörténeti középkor (mezozoikum) képződési körülményeit számos feltárásban és bemutatóhelyen láthatjuk, paleozoós feltárásunk viszont jóval kevesebb van, ezért a szelvény földtani természetvédelmi és tudományos értéke nagy, helyi jelentősége pedig a földtani értékekben szűkölködő kistájban kiemelkedő.

Mi is az az aplit?

Az aplit a magmás kőzetek rendszerének kőzetszövet szerinti csoportja. Olyan holokristályos (teljesen kristályos) kőzetszövetű szubvulkáni (kismélységi magmás) kőzeteket nevezünk aplitnak, amik a felszín alatti 5 km-es mélységnél kisebb mélységben alakultak ki, hasadékokat és kisebb repedéseket töltöttek ki. A hasadékkitöltési jellegből következően lehűlésük és kristályosodásuk gyors, ezért a kristályok legtöbbször mikroszkópikusak, de a 0,5 cm-t nem haladják meg.

Minden típusú magmából keletkezhet. A kőzetösszetevők alapján a nagymélységi magmás (plutonikus vagy abisszikus) kőzetek neveivel különítjük el, a gránitaplittól az ijolitaplitig. Színe mindig világos, ez különbözteti meg a lamprofirtól.


Növény és állatvilága

A területet elfoglaló növényzet nitrofil és pionír fajokból áll, az ezekhez kötődő, elsősorban gerinctelen faunával. Az életközösség értékes tagjaiként kell említést tenni a zöld gyík, valamint a kövesebb részeken és a bányafalakon élő fali gyík populációk, valamint a kígyók közül a rézsikló jelenlétéről. Magyarországon minden hüllő és kétéltű faj védett!
Jelentős még a bánya délkeleti peremén lévő löszfal madárkolóniája, amely partifecskékből és néhány gyurgyalag párból áll. A kis tóban egy tőkés réce pár él. Utunk során láthatunk még házi verebet és fekete rigót is.

A terület jövőjére nézve a FMH online ezen és ezen két cikkéből kaphatunk - távlati - képet.

Néma kőbánya (részletek) · Áprily Lajos

Vén sziklafal. De itt-ott már bozót:
vadrózsa, repkény, borbolya s szeder.
Félkatlanában hangot és echót
nagynéha mállott kő esése ver.

Ma szélkerülte enyhely, csendsziget.
Rég volt, hogy zúgott itt a munkazaj
és lenn a szürkés-kék andezitet
hajók várták, ringó dereglye-raj.

De hogyha ősz jön s köd jön, áradó,
hang száll a ködből, hang, mely már zene.
Mintha egy rég eltűnt kőfaragó
finom fejtő csákánya csengene.

Ahogy geo költőnk - sirgalahad - regélte

"E kis szemcse oly piros
Aplitos, vagy porfiros?
Piszkáltam a rétegsort
Bár tudom, hogy vétek volt..."

Ajánlott ládák

Ha szereted a geológiai bemutatóhelyeket, Zergi ládája a Kőpark tanösvény (GCKPRK) biztosan tetszeni fog, ahonnan remekül át tudsz navigálni további hasonló témakörű ládák adatlapjaira. Valamint Pomisa rejtése Gránittömb (GCgrnt) a geológiailag legközelebb álló láda.

Aki szimultán folytatja a műholdas játékokat, most két legyet üthet egy csapásra, mert ugyanitt található egy GPSGame-es játék is.

Források és linkek

Magyarország földtana
Wikipedia

Kellemes kirándulást, jó szórakozást kívánok! :)

free counters

Mozgalmas ládatörténet

2015.06.29. A logbook-ot, pótoltam és pár ajándék is került bele ismételten, remélem tovább fogja bírni!

2015.07.16. Eddig bírta a logbook, egyenlőre nem pótolom, mert nincs értelme! Sajnos valaki szisztematikusan kilop belőle mindent. Nem mindenki érett eléggé ehhez a játékhoz. Nem állítom betegre, mert van pótjelszó is...

2015.09.27. Sajnos valaki nem elégedett meg azzal, hogy kilop belőle mindent, beledobták a tóba. Továbbra sem állítom betegre, mert van pótjelszó is...

2015.11.15. Megváltozott a láda rejtekének kialakítása és a helye is. A ládát és logbook-ot is pótoltam, pár ajándék is került bele ismételten! Hosszú életet kívánok neki az új helyén!

2016.02.05. A láda sajnos magától a tóba ugrott és közben széttépte a logfüzetet is, hamarosan pótolom és valószínűleg át is helyezem egy olyan helyre ami nem inspirálja öngyilkosságra, addig is működik a pótjelszó.

2016.02.09. Pótoltam a ládát, mely ismét várja a kíváncsi keresőket! Figyelem, elköltözött a tó mellől, mert sem a ládának sem a kessereknek nem nyújt felemelő élményt a gondozatlan tó! Leírás és a koordináták már az új helyre mutatnak.

2018.01.27. A ládát leellenőriztem és raktam bele új logfüzetet, kidobtam a szemetet. Összeszedtem a környezetében a hulladékot.

2018.03.14. A leíráson változtattam, hogy megfeleljen a valóságnak. A láda jól van, kereshető, a koordinátákat nem kellett változtatni.
Állapot: kereshető

Értékelés: értékelés (407 db): környezet: 4.50 rejtés: 4.59 web: 4.65 átlag: 4.58

 - történelmi nevezetesség, várrom, épület?
 - szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni?
 + különleges látványosság, helyszín?
 - speciális koordináta-érték vagy magasság?
 + vízpart, tó/folyó, forrás van-e a környéken?
 + település belterületén van a láda?
 + van-e a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület?
 + nyugodtan ajánlanád-e télen, hóban is (megtalálható-e)?
 + ajánlanád-e a környéket nyáron a legnagyobb kánikulában is?
 - hegyen, csúcson, nagy dombon van-e a láda (a környékhez képest)?
 + megközelíthető-e járművel néhány száz méteren belül?
 + a javasolt kiindulóponttól elérhető-e fél órán belül?
 - babakocsit toló család induljon-e a láda keresésére?
 + kisgyermekkel, nagyszülőkkel is elérhető helyen van?
 + igénybe veszi-e a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos)?
 - a láda megszerzéséhez kell-e sziklát mászni (gyerek a nyakban kizárt)?
 - sötétben ajánlanád a láda felkeresését?
 + van-e a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb.?
 - szokatlan méretű/alakú-e a láda (az ajándékok miatt fontos)?
 - el tudok-e menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyhatom)?
 - GPS nélkül is érdemes megkeresni
 + kereshető minden évszakban
 + kereshető 24 órában
 - a látnivalóért fizetni kell


Zergég 2020.06.24 18:56 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Zergék :-) [Geoládák v3.4.1]

kisback 2020.06.21 20:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

zulcsi 2020.06.21 20:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

halasgabi 2020.06.21 14:44 - Megtaláltam
Megtaláltam! Köszönöm a rejtést!!!

Szárnyaló Sas 2020.06.18 15:33 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.66
Nagyon szép park, köszönöm. A rétegsorhoz és a ládához nem tudtam felmenni, mert eső után a lejtő tiszta sár volt, csúszott. Úgyhogy jól jött a pótjelszó!

zoll 2020.06.06 14:17 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.31
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Andi, Zoli [Geoládák v3.4.1]

Takyék 2020.06.06 13:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

szappy111 2020.06.06 09:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 4.50 súly: 2.54
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Bettinó 2020.06.05 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! :) [Geoládák v3.4.1]

Winssent 2020.06.03 08:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

pcjav73 2020.05.29 15:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.33
Megtaláltuk, köszönjük!

Piszpusz 2020.05.23 17:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

TJ 2020.05.16 17:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

karcsi9641 2020.05.09 07:59 - Megtaláltam
Úton Gárdony felé, megkerestem. Tetszett a park, és a rejtés is.
Köszönöm, hogy megmutattad!

DSCN2835-001DSCN2836-001
Gazdy9 2020.05.06 18:16 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.40
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Prince_Andrew 2020.03.19 16:24 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.41
Megvan! Köszönöm a rejtést!

braunfrici 2020.03.07 12:03 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.72
Megvagy!A Dolovai sor felől is be lehet menni,mi ott mentünk.

Braunka 2020.03.07 12:01 - Megtaláltam
Fehérvári rejtvényfejtő versenyre menet.

sbb2000 2020.02.28 13:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Gyönyörű helyre kalauzolt el a láda, 20 éve itt élek és nem rég tudtam meg hogy a tó létezik és kerestem de a Budai út felől nem találtam rá. Most meglett a tó és a park ami láttán rájöttem hogy nem ismerem eléggé a szülővárosom, és itt mintha egy másik város parkjában járnék.

annanasz2001 2020.02.28 13:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Már Fehérváron élek 19 éve, de a helynek a létezéséről sem tudtam és nagy meglepetés volt számomra! Nagyon jó kis hely! [Geoládák v3.3.2]

dabcsi 2020.02.25 15:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

ssuti 2020.02.16 16:00 - Megtaláltam
Délutáni levegőzés a gyerekekkel, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

IMG_20200216_161722_1 
StudioArt 2020.02.16 14:13 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Gyönyörű környezet!

Sheep2018 2020.02.08 16:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.2.2]

hgabi 2020.02.08 11:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.74
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

T. Szilvi 2020.02.01 10:37 - Megtaláltam
Megtaláltuk , köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

BeBa 2020.01.11 12:59 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 3.52
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.2.2]

KJ & GM 2020.01.05 10:00 - Megtaláltam
Köszönjük a lehetőséget!

J11_9479J11_9481
tmasa 2019.12.29 14:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Márk és Tibor [Geoládák v3.1.2]

koro12 2019.12.27 15:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

Lupus21 2019.12.27 13:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

DFRi 2019.12.20 12:55 - Megtaláltam
Megvagy láda :-) Köszi a lehetőséget!!!
Feri&Mira [Geoládák v3.1.2]

kocsisjozsef74 2019.12.17 07:25 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.26
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Józsi [Geoládák v3.1.2]

bagolyvera 2019.11.23 20:02 - Megtaláltam
Ignis9-cel közös találat, köszi!

Wanderer87 2019.11.23 11:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.0.0]

Ignis9 2019.11.23 08:29 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.89
Bagolyverával közösen, köszönjük! :)

Welsh 2019.11.17 16:21 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.70
Megleltük, köszönjük!

Yoda&lukit 2019.10.27 16:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

rekaver 2019.10.26 15:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Molli 2019.10.23 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.18
Köszönöm a rejtést!

Bobby Holmes 2019.10.23 12:09 - Megtaláltam
Nagyon kalandos ösvényeken kellett elmenni a ládáig, tetszett! Köszönöm a rejtést!

kalmarz 2019.10.21 17:50 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést! Gyerekekkel az első keresés, nagyon élvezték.

betv 2019.10.20 16:48 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.76
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Bilmark 2019.10.17 15:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

kaldigeza 2019.09.30 15:24 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.01
Köszönöm a lehetőséget!

Lesmon4SLS 2019.09.21 09:28 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.01
Érdekes kis park. Szerencsére üres volt, mikor ott jártam. Köszi!

Tuareg79 2019.09.15 11:42 - Megtaláltam
Köszönöm. [g:hu 1.6.4]

Sipikrisi 2019.09.14 18:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

kaszam 2019.09.14 15:20 - Megtaláltam
Megtaláltam!! :) Köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

csberci 2019.09.01 19:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

hesim 2019.09.01 10:40 - Megtaláltam
++ [Geoládák v2.2.5]

vadalma28 2019.08.22 17:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Csapdoki 2019.08.18 18:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.06
Kösz hogy itt lehettünk.

VINAX 2019.08.17 14:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 1.5 web: 5 átlag: 3.50 súly: 3.79
Hosszú hétvége 1. állomása:
Székesfehérvári multi-rengeteg 6/7

Mi a Dolovai sor felöl közelítettük meg a ládát. Egy szemetes, jelentéktelen helynek tűnt az egész, aztán gondoltuk, hogy valószínűleg nem ezt a helyet akarja bemutatni a láda, így elmentünk az Apatini utca felöli bejárathoz is. Na ez már mindjárt más volt! 😊

Köszönjük a rejtő munkáját!

★Viki & Axl★ [Geoládák v2.2.5]

benger 2019.08.17 13:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

M.Sasa 2019.08.16 19:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

pegasus_mv 2019.08.16 14:52 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.81
Köszönöm a rejtést.

Stüszi vadász 2019.08.13 14:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.78
Lásd fkmaster!

fkmaster 2019.08.13 14:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.31
Kellemes séta a parkban, mindkét jelszóhordozó rendben van, köszönjük a rejtést.

Fekete Ákos 2019.08.08 11:45 - Megtaláltam
Köszönjük!

Samatranlom 2019.08.08 11:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Norbee97 2019.08.04 13:49 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.06
Vakáció bérlet 2019 8/75.
Ezt is megtaláltam! Köszönöm a rejtést. Nem volt hiába eljönni ide. :)
Részletek és képek hamarosan.
Itt a kellezenel kicsit többet szenvedtem. Próbáltam megtalálni a ládát, de az egyetlen lehetőség üres volt, így az alternatív jelszót próbáltam megtalálni. Már odafelé is aggódtam, hogy nagyon eldugott helyen van, innen sietni kell majd a vonathoz. A lépcső mellett a felirat gyorsan meglett, viszont visszafelé próbáltam levágni az utat, és folyton zsákutcába futottam, fordulhattam vissza, aztán nagyjából ugyanoda jutottam, mintha meg se próbáltam volna levágni az utat, leszámítva hogy egy rakás időt elpazaroltam, így a vonat pont az orrom előtt húzott el, ahogy azt mindig is szokta. :D [Geoládák v2.2.5]
1138.

IMG_20190804_133455IMG_20190804_133521
IMG_20190804_133620IMG_20190804_134819
agurubi 2019.07.31 13:32 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.60
igazi unikum a varosi szurkesegben ebben a ligetben. köszi!!!

Bigmak 2019.07.29 14:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

mackomisi12 2019.07.29 11:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Nikicsu 2019.07.26 01:01 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm. :)

Chubby 2019.07.26 01:01 - Megtaláltam
Erre bóklászva ezt is sikerült előkotorni. :) [g:hu 1.6.4]

gyetger 2019.07.25 15:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi! :)
Pótjelszóval. [g:hu 1.6.4]

mike andros 2019.07.15 15:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
A láda valóban nincs a helyén! [Geoládák v2.2.5]

AliceSky 2019.07.09 10:50 - Megtaláltam
Hát a láda vagy nincs a helyén, vagy találtam egy új rejtési lehetőséget: nagy kéttörzsű fa, földön mély óriás ódú, tele hangyákkal.. Csak bottal mertem belepiszkálni, de nem találtam ládát... Pedig szép ruhában össze - vissza másztam a dzsindzsában s a szakadékokban, s kicsit el is tévedtem, de ez csak a szokásos :D A pótjelszót tartalmazó lépcsőt is szerintem veletlen találtam meg.
Mindenesetre köszi a rejtést, igen kalandos volt, élveztem :)

pcguru és Mirci 2019.06.30 14:27 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

tfmb 2019.06.30 09:48 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.42
Köszi a rejtést!

Stimm 2019.06.19 14:59 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.78
Mivel az utánfutós kerékpárt a velem utazó kutyával nem akartam magára hagyni, pótjelszóval. Köszönöm a rejtést.

coteacote 2019.05.25 18:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Márko90 2019.05.25 17:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

barbika04 2019.05.24 20:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

xegox 2019.05.24 20:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

Kiaribua 2019.05.19 18:17 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést

Laltan 2019.05.11 14:18 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

gst76 2019.05.10 09:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.93
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]
A XIII. Ultrabalaton fesztiválra menet, míg vártam a vonat csatlakozást, felkerestem a ládát.

ÁG-Team 2019.05.01 13:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Bittmann 2019.04.28 15:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Ati és Panni 2019.04.23 19:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

P&L 2019.04.22 14:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

targonczas 2019.04.21 17:12 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

üzbég 2019.04.14 13:54 - Megtaláltam
Megtaláltuk,mi sem tudtunka parkról eddig. Köszönjük! [Geoládák v2.2.5]

GYEZegzug 2019.04.12 14:44 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.41
Jó volt itt lenni. Hiba határon belül, de jó helyre került. Köszi szépen a lehetőséget.

IMG_20190412_142901IMG_20190412_143855
Hörcsög 2019.04.10 19:30 - Egyéb
A ládát egy közeli a régi rejtektől 7 méterre található kisebb odúba tettem, kevésbé hangyás. A koordinátákat módosítottam, de ha nem frissítesz és régebbi az adatbázis, a régi odútól nyugat felé keresd.

Göde 2019.04.09 14:26 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.11
Újabb kincs a tarsolyban. Köszönöm. [g:hu 1.6.0]
A park szép.

GabyArt 2019.04.08 17:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Diesel Family 2019.04.06 14:55 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük az élményt. [g:hu 1.6.2y]

PervaiSDG 2019.04.06 09:26 - Megtaláltam
4. osztály kirándulás [Geoládák v2.2.5]

budilaci 2019.03.26 13:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

zdave94 2019.03.24 19:48 - Megtaláltam
Sajnos csak a pótjelszót találtuk meg. De köszönjük a relytést. :)

Peterancsa 2019.03.17 14:15 - Megtaláltam
Ez is megvan, köszönöm a lehetőséget! [Geoládák v2.2.4]

ystray 2019.03.15 13:40 - Megtaláltam
Megvan :)

lillus73 2019.03.10 16:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 1.00
Első geoládánk!!

handky 2019.03.09 15:27 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.26
A láda nélkül mi sem tudtuk volna, hogy ez a park létezik. Köszönjük a rejtést!

IMG-ac047f9a7dc58aaaf32270447fc8751b-V 
zoo_lee+Edit 2019.02.23 14:14 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Edittel közösen.

Tara 2019.02.17 13:59 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.04
Jó hely a fa :)

lukovszkil 2019.02.17 13:54 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.45
Megtaláltam, nagyon tetszik, Köszönöm! [Geoládák v2.2.5]

csattila87 2019.02.16 14:34 - Megtaláltam
Köszi a rejtést.

roko1821 2019.02.16 14:33 - Megtaláltam
köszi a rejtést!

BLUEway💙2016! 2019.02.16 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.89
Útba esett a láda, így ez is megvan. THX.

TigerCat 2019.02.16 13:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Bluedog 2019.02.16 13:24 - Megtaláltam
Megtaláltam. [Geoládák v2.2.5]

Zsofka_Tom 2019.02.06 11:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, gondoltuk ha lesz... Hát lett időnk. :) [Geoládák v2.2.5]

Diós Bejgli 2018.12.30 13:06 - Megtaláltam
Köszönjük: B, T és Á [Geoládák v2.2.5]

Evi&Feco 2018.12.23 11:51 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.6.1e]

Irisz14 2018.11.18 16:03 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.74
Megtaláltuk!

Köszönjük a rejtést.

HOVANA_Család 2018.10.28 16:52 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 1.70
Megtaláltuk, köszönjük szépen a rejtést!
Nagyon szuper ez a park Székesfehérváron belül.
11.[Geoládák v2.2.5]

NonaSugi 2018.10.27 15:06 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést.

Aranymaszatka1 2018.10.27 15:06 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.11
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést.

adamail 2018.10.05 09:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

gab.szalontai 2018.09.11 07:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Toroke 2018.08.26 18:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

vasilona 2018.08.19 15:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk :D

bzz 2018.08.18 11:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Livi123 2018.08.18 11:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

meaculpa 2018.08.11 15:25 - Megtaláltam
[Geoládák v2.2.4]

menace 2018.07.26 11:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

sanzi89 2018.07.24 13:48 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.72
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Hegyo 2018.07.19 16:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Hangyabojos rejtés lett. Környezet: 4/Rejtés:.3 /Web: 4 [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Lucretia19 2018.07.14 11:59 - Egyéb
alternativ jelszoval talaltam meg, koszonom a rejtest! :-)

kingajani 2018.07.14 10:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

aknitram 2018.07.14 10:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget! :) [g:hu 1.5.4]

kosarak 2018.06.28 13:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.04
Köszönjük.

Patyesz 2018.06.05 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Jó kis eldugott hely. Kollegistaként jó túra volt. Meglett!

IMG_20180605 
Tagesz 2018.06.03 12:48 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

SagiK 2018.05.21 11:40 - Megtaláltam
Ez sem fogott ki rajtam. :) [wapon beküldött szöveg]

szabicsalad 2018.05.18 17:00 - Megtaláltam
Erre jártunk, megtaláltunk! :) [Geoládák v2.2.3]

KZT 2018.05.16 11:00 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget.

akosgy 2018.05.05 15:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.09
Volt ma egy szabad délutánom, tekertem egyet a májusi hőségben. A Velencei-hegység után áttekertem Fehérváron, így jutottam ide is. Tetszett az eldugott kis bánya, a ládát rejtő kis kanyonnal együtt. Köszi.

Mizo6869 2018.04.15 17:07 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést. Mia, Zoli. [Geoládák v2.2.3]

Sorex 2018.04.15 14:11 - Megtaláltam
Tavaszi bringás hétvége.

astacus 2018.04.15 14:11 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.68
Vasárnapi kerekezés ellenszélben. A bánya parkként, természeti emlékként és élőhelyként is megállja a helyét, köszönjük a rejtést.

jspanyik 2018.04.04 12:31 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.35
Napos, szeles idő, rövid séta, ibolya illat, könnyű megtalálás.

Köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

IMG_8885IMG_8892
IMG_8886IMG_8890
akosremi 2018.04.02 18:31 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi! [Geoládák v2.2.3]

kinga.krainhoffer 2018.04.02 18:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk! :) Köszönjünk a rejtést! Az odúban lévő vöröshangyaboly ellenére nagyon élveztük a keresgélést. Felfedeztük az összes kéttörzsű fát a környéken, de a végén csak meglett! Nagyon szép a környezet! :)) [Geoládák v2.2.3]

Törpe 2018.04.02 14:46 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.86
Köszönjük a rejtést!
Törpe

fatibi1 2018.04.01 10:30 - Megtaláltam
Megtaláltam!Köszi!

morph 2018.03.31 17:38 - Megtaláltam
A Vértesbe indultunk kirándulni, de közbeszólt az időjárás, így autós geocaching lett belőle Zámolyon és Székesfehérváron. A Dolovai sor felől közelítettünk, annak a végén parkoltunk, onnan az ösvényen hamar a ládához értünk. Mi is körbejártunk mindent, felmásztunk a csúszós ösvényen is, mire rájöttünk, hogy a láda a völgyben keresendő. Meglett, de jó mélyre kellett benyúlni a hangyák közé. Izgalmas hely, köszönöm!

Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

20180331_17230220180331_172916
szabti 2018.03.30 17:57 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.33
Remek!

Petya0707 2018.03.30 15:13 - Megtaláltam
Ez is pipa. Köszi a rejtést! :-) [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

nebulaeorionis 2018.03.23 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.54
10 éve lakom fehérváron, de halvány fogalmam se volt erről a részről, jó kis rejtés! köszönöm!

Pupu 2018.03.19 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 4.32
Munka kapcsán mentem a városba, útba ejtettem ezt a helyet is. Szép a csendes kis park, és különösen szeretem, még hegymászó-korszakomból, a gránitot. A télies viszonyok miatt békén hagytam a ládát, beértem a pótjelszóval. Köszönöm!

IMG_5792[1] 
halaszkiraly 2018.03.15 12:25 - Egyéb
Piros kereszt Kedves Hörcsög, köszönjük szépen a láda ellenőrzését.
Köszönettel: ládadoki


Lindisti 2018.03.15 11:51 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! :) [Geoládák v2.2.2]

Hörcsög 2018.03.14 17:45 - Egyéb
A ládát leellenőriztem, él és virul, az eredeti rejtek mellett 30 cm-e egy kéttörzsű fa odvában a talajszint alatt. Nem kell pótolni! Kereshető! A ládaoldalt átírtam! Jó keresést! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

kismaczu 2018.03.11 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.05
Köszi a rejtést,A korhadt fa szétmállott,a ládát a kéttörzsű fa alatt találtuk.

3227. Rácbánya (Aplitbánya  SZÉKESFEHÉRVÁR (7)3227. Rácbánya (Aplitbánya  SZÉKESFEHÉRVÁR (8)
3227. Rácbánya (Aplitbánya  SZÉKESFEHÉRVÁR (9)3227. Rácbánya (Aplitbánya  SZÉKESFEHÉRVÁR (10)
SierraLima 2018.03.11 11:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.2]

PAncsi 2018.03.11 11:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! :) [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

kasap 2018.03.04 17:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Nitusz 2018.02.25 12:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Nemi91 2018.02.25 12:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4a] [wapon beküldött szöveg]

petheovacka 2018.02.18 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.87
Fehérre festett geocaching nap. Hetet-havat összehordanak, hogy ilyenkor nem lehet ládázni! Pedig de! :P Kösszi a rejtést!

20180218_15015820180218_151731
EriCat 2018.02.16 16:36 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 2 átlag: 3.17 súly: 2.67
Chriskrossal megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.
Nem "kidőlt fában" volt. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

chriskross 2018.02.16 16:25 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. EriCat és chriskross [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

zimitimi 2018.02.11 14:00 - Megtaláltam
Köszönjük hogy mégmutattad ezt a helyet. Fehérváriak vagyunk, de erről a helyről nem hallottunk.

Hörcsög 2018.01.27 16:30 - Egyéb
Ládakarbantartás!

GAZ69family 2017.12.27 11:45 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.00
még sosem jártam itt, köszi a rejtést, és hogy felfedeztem ezt az érdekes helyet.

mayagabor 2017.12.09 14:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm!

Ajtony 2017.11.15 13:52 - Megtaláltam
Ez nagyon tanulságos volt számomra, eddig nem tudtam, hogy itt is felszínre került az ősi gránit. Köszönet a rejtésért!
Nem túl közismert, de a fiatal Zselicben is két helyen ismert gránitkibúvás (felszínen ill. homokgödörben): Nyugotszenterzsébettől északra 1,5 km-nyire, és ettől a helytől kb. 1,4 km-nyire keletre (Nagyvátytól északra).

Zerind HUN 2017.11.15 13:52 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.09
Érdekes, hogy pont itt van pont ez! Autóval is nehéz volt odatalálni az Apatini utcába, majd gyalog a ládához is: fölöslegesen kerültünk és másztunk ,,domboldalt'' fölfelé-lefelé egyaránt. Visszafelé már kényelmesebb ösvényen mentünk.

Vincenzo65 2017.11.10 17:44 - Megtaláltam
Sötétben kerestem. Szerintem lejjebb van mint a koo. Így szinte az ösvényen van. A csapáson felfelé is ki lehet jutni.

ésKata 2017.11.04 16:45 - Megtaláltam
Megleltem, majd képek is kerülnek fel. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Viczi 2017.11.01 13:52 - Megtaláltam
A GPS vétel nem volt tuti, de a leírás segített. Nagyon sok madarat láttunk a környéken. Köszönjük!

2017-11-01 13.55.53 HDR 
Pikpak és Anikó 2017.10.28 12:21 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést!
Pikpak és Anikó [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

padler 2017.10.21 14:42 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.88
Megtaláltam. Székesfehérváron nőttem fel, de még sohasem jártam itt. Nagyon hangulatos a park. (efemm)

IMG_20171021_144643IMG_20171021_145226
spacekok 2017.10.14 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.87
köszönjük!

sogor36 2017.10.14 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.85
Köszi a rejtést.

tomi77 2017.09.30 17:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

vajasfok 2017.09.29 07:16 - Megtaláltam
Megvan, köszi!

AtiGabi 2017.09.17 10:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.21
Köszönjük!

Ágica63 2017.09.16 15:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

gege68 2017.09.10 09:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

kincs92 2017.09.03 17:09 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Lindom 2017.09.01 00:00 - Megtaláltam
-

Cinci26 2017.08.22 18:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

breimanne 2017.08.10 14:16 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

viad 2017.08.10 14:14 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

nmárti 2017.08.10 14:09 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.37
Nagyon hangulatos hely, bár a hőségben minden csak kókadozott. Köszi a rejtést!

MSS 2017.08.09 20:43 - Megtaláltam
Még a régi? helyre mutatott a gps, ott a tónál sajna semmit sem találtam, itthon olvasom van pótjelszó! Kép alapján kérek egy elfogadást.

[Jóváhagyta: Hörcsög, 2017.08.09 22:31]

slgchu 2017.08.09 12:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Nyunyuuuu 2017.08.09 11:53 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 2.36
Köszönjük a rejtést!

enjoy 2017.08.02 09:32 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük! :)

ier 2017.08.01 11:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

joove 2017.07.24 14:50 - Megtaláltam
Érdekes hely bent a nagyvárosban. Gyorsan felderítettük a felhőszakadás előtt. Köszönjük a rejtést.

PardiAndi 2017.07.20 00:00 - Megtaláltam
dzoli1-gyel.

chapibara 2017.07.19 08:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.59
Köszönöm a rejtést!

Még soha nem jártam Székesfehérvár ezen részén, így a láda nálam elérte a célját és elhozott erre a helyre. Kicsit féltem a dzsindzsától a leírások alapján, de simán járható az út a ládához, alig van egy kis növényzet az útban. (Szúnyog viszont annál több :)). A nem "pet forma" láda pedig külön bónusz, nagyon örültem a nagyméretű ládának a "kincsekkel".

Videó a ládázáról: https://www.youtube.com/watch?v=eeW-avFUNbQ

A videóban a rejtés helye nem látszik. Spoiler free video.

Árnyékos lépcsőA tó
Kőzet 
MrHippi 2017.07.16 00:00 - Megtaláltam
Pótjelszóval, de nagyszerű hely, köszönjük!! :-)

H+W 2017.07.12 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.57
Köszönjük a rejtést!

Judit és Béla 2017.07.07 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.25
Megtaláltuk.

petiba 2017.07.06 17:39 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.06
A Rátz László Matematika Vándorgyűlés alkalmával kerekeztünk errefelé... Lidivel.
(A rejtek kissé szemetes...)

Zsutila 2017.06.25 19:16 - Megtaláltam
Megtaláltuk? Köszönjük a rejtést. :) [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

atomfrici 2017.06.10 13:05 - Megtaláltam
Köszi a rejtèst

Sparks 2017.05.28 12:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

erdei.laszlo 2017.05.26 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltam!

HUNJack15 & Hippi72 2017.05.20 16:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltam!Köszi a lehetőséget,jól szórakoztunk!Az OREO-t egye meg aki legközelebb jön!Jó keresést!

1495290350927-1716231792 
Soma00 2017.05.20 09:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.51
Köszönöm a rejtést!

emiGrant 2017.05.19 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.93
10/2. Csodás kis park lett a régi bányából. Nagyon tetszett az egész környezet és a rejtés is. Köszi!

TDorka 2017.05.07 14:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést.

Schmauder Tamás 2017.05.06 16:34 - Megtaláltam
OK

n0teasy 2017.04.23 15:05 - Megtaláltam
Köszönjük a lehetőséget.

ha2 2017.04.23 09:00 - Megtaláltam
Fehérvári barangolás két keréken. Érdekes hely.

114Útban a láda felé.
116A szikla
Sz.Zsolt77 2017.04.22 21:31 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.56
Köszönjük a rejtést.

Poór Andrea 2017.04.16 18:22 - Megtaláltam
Pákozdról sétáltunk be Fehérvárra, és ha már erre jártunk, megkerestük ezt a ládát is. Bár a Rácbánya park bejárata a túloldalon volt, mi találtunk egy kis utat be, egy nyitott kapunk keresztül, ami egyből a rejtés helyére vezetett minket egy ösvényen keresztül. Nagyon tetszett, vadregényes, sűrű és sötét. Roberto azzal viccelődött, hogy milyen jó lenne ide éjszaka jönni fejlámpával. Szerintem is dobna az adrenalinszintemen, de erőst félnék, így is kicsit nyomasztó volt. Ha horrorfilmet kellene forgatnom mocsári környezetben, tuti ide jönnék :D
Köszi a rejtést!

LádikaA rejtés környezete :)
exbányató 
Roberto Kesser 2017.04.16 18:22 - Megtaláltam
Ugyan nem a bejárat felől közelítettük meg a bánya területét, mert másik irányból érkeztünk, de szerencsére egyből bejutottunk egy nyitott kapun át.
A láda gyorsan meglett a vadregényes dzsungelban - sajnos nem éjjel jöttünk, mert fejlámpával biztos még kalandosabb lett volna!
Kijutás a területről már nem ment ilyen simán, újra, és újra kerítésbe ütköztünk, így végül visszakövettük érkezésünk útvonalát..
köszönjük a rejtést!

h633214 2017.04.14 14:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Spangarázs 2017.04.10 12:58 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.00
Éppen fa ültetés és fűnyírás zajlott a parkban...
Köszi a rejtést!

vetele 2017.04.02 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.08
Köszi a rejtést! Körbejártam a környéket.

Zsirafka 2017.03.25 14:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Galgand Péter 2017.03.25 10:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.24
Mai 2. ládánk. Szép a park! Köszönjük a rejtést.

Galmák 2017.03.25 10:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.24
Mai 2. ládánk. Szép a park! Köszönjük a rejtést.

IMG_20170325_102525IMG_20170325_102532
zkardos 2017.03.13 12:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.07
Megtalálva

G_Sanyi 2017.02.26 13:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

SandorCsaba 2017.02.25 10:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! :)

CsadaImi 2017.02.25 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2.5 web: 2.5 átlag: 2.67 súly: 1.78
Köszönjük a rejtést! Családommal ez volt az első keresés. A gyerekek nagyon élvezték. Nem volt nagyon bonyolult, de volt benne egy kis izgalom, hogy a fák között kell bolyongani. Már alig várják a következőt.

Furtyka 2017.02.24 10:45 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést! :)

Balázs1984 2017.02.12 10:09 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.80
Mugli veszély kizárva. :-)

BerniHofi16 2017.01.29 13:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Bubu_83 2017.01.28 10:34 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.59
Megvan, köszi.

Tibi1983 2017.01.28 10:34 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.66
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.

Skali&Margó 2017.01.12 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.99
OK!

Evila 2017.01.05 12:12 - Megtaláltam
Danival és Dáviddal közösen. Köszönjük a rejtést!

potok 2017.01.02 13:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.20
Köszi a rejtést. Szép és érdekes a környezet.

bimbee87 2017.01.01 18:51 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.51
Köszönjük a rejtést!

becko 2016.12.03 08:40 - Megtaláltam
Székesfehérvár szeplőtelenítése.

éjféli vadász 2016.11.13 23:59 - Megtaláltam
Meglett! Köszönöm!

mszilvia 2016.11.12 23:59 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi.

zoltot 2016.10.30 14:36 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.40
Köszönjük!

Hangulatos az ösvény a ládához!
A pótjelszó elhelyezése is ügyes!

LH458 2016.10.30 11:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.28
Megtaláltam!
Köszönöm a rejtést.

Guzmotm 2016.10.29 15:59 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2m] [wapon beküldött szöveg]

Katulyakutatók 2016.10.22 09:57 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.57
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtő fáradozását! Bővebben otthonról, fényképek később. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]
A GPS először felküldött a domb tetejére, majd le a bányába. Kifelé felfedeztük a szintben vezető ösvényt, majd itthon elolvastuk rendesen a leírást, ami ezt a megközelítést ajánlja. :-)
A kőfalakat már rendesen eltakarják a növények, csak alaposabban szétnézve látszik a kőzet. Sajnos a hajléktalanok ezt a részt is belakták, a szétdobált cuccaik között nem sokat időztünk, pedig tetszett a hely. A kis park viszont egy gyöngyszem, szívesen laknánk errefelé.

-1-2
-3-4
Pepe 2016.10.20 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.21
Tetszett a hely nyugalma. Igaz esett az eső, lehet, hogy amiatt sem volt sehol egy lélek. A ládához vezető meredek ösvény nagyon csúszós volt, és mivel utána egy rendezvényre voltam hivatalos, és annak megfelelően öltözve, nem akartam kockáztatni. Köszönöm, hogy ide vezettél!

Webber 2016.10.03 15:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2] [wapon beküldött szöveg]

dzoli1 2016.10.02 00:00 - Megtaláltam
Szép időben.

tádé 2016.09.25 13:07 - Megtaláltam
Nagyon hangulatos hely; a rejtés nélkül aligha jutottunk volna el ide. Köszönjük, Tádé és Teodóra

Carp Team 2016.09.23 20:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.74
Nagyon tetszett köszönjük!

snucee 2016.09.17 12:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

KP1965 2016.09.13 14:17 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.17
Köszi!

Secc 2016.09.11 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.63
Köszi!

Marpad 2016.09.05 15:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.26
Köszönöm hogy megmutattad, ebbe a városba jártam gimnáziumba, néha eljövök és a régi emlékeket felidézve ládázgatok is.....

vakond87 2016.09.01 15:03 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.05
Mai nap ötödik ládája, nem hittem el, hogy tényleg a völgy alján van a láda, de ott volt. Köszönöm a rejtést!

Gyros 2016.08.30 08:54 - Megtaláltam
+1 [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

-1-2
mkgyorgy 2016.08.28 11:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Az első ládánk.Nagyon elmés rejtekhely!

20160828_114521_resized 
kicsilány44 2016.08.20 15:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

balatom 2016.08.19 15:47 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.54
Megtaláltam.

tokkerék 2016.08.18 16:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Harmadszorra sikerült. De meglett. Köszi szépen a rejtést.

szalmakalapos 2016.08.14 15:17 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést !

Vien 2016.08.14 12:44 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.35
Megvan.

zsiz 2016.08.06 12:31 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.85
Megtaláltuk, köszönjük! Nem is tudtam, hogy Székesfehérvár belterületén ilyen kincsre is lelhetek. A GPS megtréfált egy kicsit, így aztán kicsit sziklamásztunk, kicsit a tegnapi esőtől felázott talajon sárcsúszdáztunk, de nagyon élveztük. Jó rejtés, köszönöm! Készítettem pár fotót, feltöltöm.

IMG_20160806_122803IMG_20160806_122737
IMG_20160806_122649 
evilkantor 2016.08.06 12:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

kiskutyus 2016.08.05 23:59 - Megtaláltam
Pótjelszóval. Köszi a rejtést.

balazsz@ 2016.08.05 21:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

GeoMelinda 2016.08.02 14:44 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.50
Hát akkor jó másfél év után újra. :) Az első körben elkevertem a jelszót.. Pedig olyan fülbemászó, hogy felejthettem el!? :D :) Köszönjük!

VidaEmő 2016.07.30 18:48 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.23
Sajnos csak pótjelszóval - pár méter után legyűrtek a szúnyogok :( jó kis hely :)

Bernáth 2016.07.27 16:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.94
Nagyon felkészültem az utolsó 20 méterre, hogy az szörnyen dzsindzsás lesz, de jártunk már sokkal rosszabb helyeken is. Igaz, itt most lelkes és főleg éhes szúnyogok is vártak ránk. A doboz rendben van, de egy hangyacsalád vigyáz is rá nagyon. A park helyes, de egy-két magyarázó tábla jól jönne. Köszönjük a rejtést.

Racbanya_2Racbanya_3
Racbanya_4 
lakkanto 2016.07.25 20:09 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.66
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]
Nagyon tetszett, imadom az ilyen városbeli természet-enklávé ládákat.

infosoft 2016.06.26 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.45
Köszi a rejtést!

godlada 2016.06.16 15:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.22
Köszi!

eazs 2016.06.04 16:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.72
Köszönjük

petersson8 2016.05.22 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.94
Hihetetlen felfedezés ez a vadregényes, érintetlen "amazonasi őserdő" bent a városban. Kétségtelenül a legjobb Fehérvári láda.

laszloze 2016.05.15 18:28 - Megtaláltam
Eljutottunk ide is :) érdes város Székesfehérvár. Nagyon kellemes légkörű, barátságos emberekkel.
Összegezve a tapasztalataimat a városról, kellemes csalódás, és még fogunk jönni ide. :)

Érdekes egy helyen van a láda. A park szép, de maga a rejtés helyszíne meglehetősen koszos, büdös :( Nagyon kiábrándító.

Köszönjük a rejtést!

zsolty23 2016.05.07 08:27 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

GSdriver 2016.04.26 10:12 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2t] [wapon beküldött szöveg]

kisgriff 2016.04.07 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.96
Apával, kerékpárral. A kedvenc helyünk a városban, remek rejtéssel.

AcCEsS 2016.04.03 11:04 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltam! Nagyon köszönöm, a park tényleg csodálatos!

IMG_0316IMG_0327
IMG_0321IMG_0330
Langzsu 2016.04.02 13:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

BBálint 2016.03.28 17:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.73
Kellemes délutáni séta a családdal. A kétéves Mesi különösen komolyan vette: ragaszkodott hozzá, hogy hátizsákkal és a saját lábán jöjjön jöjjön.
Érdekes volt felfedezni ezt a Fehérváron (legalábbis általunk) eddig alig ismert helyet. Csak a szegény kacsapárt sajnáltuk a koszos víz miatt.
Köszönjük a rejtést!

KisKata, Mesi, Anya, Apa, Marci és BBálint

IMG_0306IMG_0312
IMG_0316IMG_0317
IMG_0325IMG_0335
IMG_0334IMG_0337
IMG_0341IMG_0346
regimariann 2016.03.27 15:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Lali3XV 2016.03.26 13:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük.

Danichem13 2016.03.26 13:15 - Megtaláltam
Először kicsit megijedtünk a törött toll miatt a tó partján, de végül a költözést felismerve megtaláltuk a ládát.

Pogánypeti 2016.03.24 13:01 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.89
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget. A többit majd otthonról... :) [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]
Ez volt a mai napi Fejér megyei ládavadászatom 4. találata az ötből... :)
Mivel busszal jöttem, ill. mentem haza, ezért elkerülvén a "dzsungelharcot", a pótjelszóval logoltam.
Az elkészült fényképek itt nézhetőek meg.
Köszi a rejtést!

TMC 2016.03.20 15:18 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.93
Köszönjük a rejtést

sorx 2016.03.15 13:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

mozgo 2016.03.08 11:43 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.81
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

DSC_0160 
sambenedek 2016.02.21 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.62
Micsoda rejtett park a város közepén!

james 2016.02.11 15:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Benics 2016.02.05 11:37 - Megtaláltam
Sajnos én is csak a tóba ugrott láda nyomait láttam, de a pótjelszó azért működött.
Már tavaly augusztusban is tettem egy kísérletet a bánya felfedezésére, de akkor kicsit kalandosra sikeredett. Akkor biciklivel támadtam a Dolovai sor felől, de látva a meredek domboldalt és érezve két kiszabadult harcias kutya leheletét, úgy gondoltam az ajánlott kerülő úton próbálkozom inkább. Lendületesen távoztam, a kutyák pedig harciasan támadtak. A Budai út mellett sikerült egy jó nagyot esnem. A kutyák végül is nem bántottak. Bernáth József és felesége jóvoltából gyorsan kórházba vittek, ahol egy hét ápolás következett (légmellet kaptam).
Most csak erre jártam és a kíváncsiság hozott ide, meg persze az emlékek is.
Köszönöm a lehetőséget!

IMAG0156 
Csatit 2016.02.04 15:20 - Megtaláltam
Sajnos csak a láda helyét találtam meg és valószínűleg a logfüzet lapjai a kis tó vizén úszkálnak. Most vettem észre, hogy volt pótjelszó is, ez elkerülte a figyelmemet. Kérlek a képek alapján fogadd el találatnak. A környék igen szemetes, a tóval együtt, még gumiabroncs is van benne... Mai 4/4

[Jóváhagyta: Hörcsög, 2016.02.05 00:06]

IMG_20160204_152215IMG_20160204_151950
Stark család 2016.01.30 11:00 - Megtaláltam
Hát ez nagy csalódás volt...(a ládaoldal olyan szuper, hogy alig vártuk, hogy élőben is láthassuk, DE!!!) A doboz és tartalma miszlikben és a befagyott tó közepén... (A parton ironikus módon törött toll és a logfüzet azon lapja, amelyen a kedves rejtő jó találatot kíván minden kessernek.) A környék tiszta szeméttelep...(nyáron a zöld biztosan ápol és takar), de most lelombozó volt. Persze láttunk szép dolgokat is: lásd mellékelt fotókat.

[Jóváhagyta: Hörcsög, 2016.02.05 00:06]

IMG_0123IMG_0124
IMG_0125IMG_0148
IMG_0134IMG_0135
IMG_0136IMG_0138
IMG_0143IMG_0145
tothadam86 2016.01.15 10:30 - Megtaláltam
Megtaláltam-8)-

Audrey722 2016.01.07 14:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Butchman 2015.12.04 13:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Piás 2015.11.29 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.05
+van!
Köszi a rejtést!

Tibort7 2015.11.27 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.41
Megtaláltam.

Szász Márton 2015.11.22 11:50 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.50 súly: 2.04
Megtaláltuk.
Érdekes, klassz hely, bár sajnos a környék elég elhanyagolt.

Gyöngyi & Márton
Csongrád

Cszoli 2015.11.19 17:55 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.17 súly: 1.48
Megtalálva, Sötétben, izgalmas volt. Köszönöm! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

V_Gabor 2015.11.14 10:42 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.25
#Paris

Sajnos csak pótjelszóval. Jó, hogy megmutattad!
Köszönjük!

[g:hu 1.5.2g] [wapon beküldött szöveg]

 
NeZo 2015.10.24 16:25 - Megtaláltam
Láda továbbra sincs meg. Csak a pót jelszó!

Bl4st3r & Amy 2015.10.23 15:29 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2 web: 2 átlag: 2.33 súly: 3.71
A medvék megtalálták! ! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]
Spartan Super versenyhétvége, egy kis útközbeni ládázással. Kényszer virtuális rejtés. Ez a láda hivatalosan BETEG. Ha nem beteg akkor a leírás rész nem igaz. Nincs láda (pedig lehetne rejteni, ki kell próbálni új ötleteket!) csak gravírozott pótjelszó. Akkor ez így nem hagyományos hanem virtuális. Vagy át kéne alakítani a ládaoldalt úgy hogy fedje a valóságot (kérni a virtuálissá alakítását) vagy betegre állítani. Ez így csak időhúzás a végtelenségig. A környezet egyébként elég elhanyagolt, bár érdekes helyszín, megérné foglalkozni vele.

zoli86 2015.10.02 15:21 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.36
Köszönjük, megtaláltuk! :) Pótjelszó van csak.

farex 2015.09.27 16:45 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 1.30
Köszi!
A láda még mindig a tó közepén, a pót-jelszó viszont tényleg profi.

Odin 88 2015.09.27 10:08 - Megtaláltam
Odin 88 a kalandor itt járt.

Sir Pajszer 2015.09.23 16:34 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.75
Köszi! Sajnos a ládát szétdúlt állapotban leltük fel, pontosan a kis tó közepén láttuk meg. Vandálok áldozatául eshetett. Pót jelszó működik hála a rejtőnek!

zolt8 2015.09.22 17:46 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2 web: 4.5 átlag: 3.17 súly: 3.27
Sajnos a láda nehézsége most 5-ös mert a tó közepén úszik. A darabjait látni még itt-ott a földön szétszórva. A pót-jelszó viszont profi munka.

gyöngyvirág7 2015.08.22 14:00 - Megtaláltam
Köszi

RenaID 2015.08.22 14:00 - Megtaláltam
:)

barchetta13 2015.08.22 00:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

Bognarteam 2015.08.21 19:53 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.48
Szuper volt! Köszönjük a rejtést!

Törökök 2015.08.21 19:38 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
Különleges rejtés, mesebeli környezetben. Köszönjük a rejtést!

vadcoca 2015.08.20 17:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. A ládában csak egy tollbetét és pár papírlap volt. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Laceeking 2015.08.15 11:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

eltájoló 2015.08.14 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.82
Hangulatos ez a kis park. Köszi, hogy megmutattad.

Zéboy 2015.08.10 16:37 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.82
Köszönöm a lehetőséget.

 
Berián 2015.08.10 16:37 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget

Cloudwalker 2015.08.09 05:02 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.38
Ki korán kel pótjelszót nyer :) Útban vértesi TT-re.

Köszönöm a rejtést,

Balear

BRobi 2015.08.02 18:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

bubac 2015.08.02 18:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

vighv 2015.07.29 17:10 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.83 súly: 3.52
Fezen előtti ládázás.
Köszi!

Norbertosz 2015.07.18 22:40 - Megtaláltam
Megtalálva! Köszönjük! 6/6 Mai túránk végpontja, izgalmas volt! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Nervas 2015.07.18 14:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.69
Köszönet a rejtésért.

Kisdecso 2015.07.17 20:18 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.01
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]
-Székesfehérváron tartották a 65. Villamosenergia-ipari Országos Természetbarát Találkozót a szabadidőben természetesen ládáztunk!

Nyúl & Bandája 2015.07.17 20:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Wilka74 2015.07.15 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.44
Megtaláltuk, köszönjük a lehetőséget! A láda a helyén, de csak egy tollbetét van benne. Tulajdonképpen beteg, bár a jelszó rá van írva a dobozra. Ha valaki olvassa ezt és tervez oda menni, vigyen magával egy logfüzetnek valót.

csörike és maci 2015.06.27 14:00 - Megtaláltam
Ok.

maxxtro123 2015.06.27 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.64
Köszi a rejtést!

tabletta 2015.06.25 11:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

T. Nagy 2015.05.29 14:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.64
A koplikáltnak tűnő megközelítés egyszerűre sikeredett. A láda igen ügyesen álcázott, környezethez illő.
sajnos a láda ajándék mentes és a logbook is hiányzik. (A régi füzet borítója, egy golyóstoll betét valamint egy elázott összehajtott A4-es kockás lap a geoláda teljes tartalma.)

A park bejárataKövek, kövek (A kőbánya emléke)
A Ráchegyi új templomIlyen zöld a tó a béka lencsétől
Thompos 2015.05.20 18:42 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.34
Tetszett, köszönjük!

Benec 2015.05.18 00:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!
Üdv: Benec, Pangea Egyesület

huMSTS 2015.05.13 14:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Mirtt 2015.05.03 16:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Pumba9 2015.05.03 16:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

kispeter12 2015.05.01 15:10 - Megtaláltam
A logbook sajnos hinyzik a ládából. Köszönöm a rejtést.

S-A 2015.04.16 19:17 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.94
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

sgbt 2015.04.13 09:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

GCRACB_20150413092902.jpg 
tmanjunior 2015.04.03 10:07 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.82
Nagyon tetszett a rejtés. Köszi.

reweptor 2015.03.24 14:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1g] [wapon beküldött szöveg]

Luki 2015.03.24 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.70
rejtés: *5
hamarosan a blogban
GEONEO The Travel Bug

LiLa Ti-Sza 2015.03.22 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.15
Sajnos kicsit szemetes a környék, a tó sem valami tiszta, mégis érdemes megkeresni a ládát! Köszi a rejtést!

Mo-Hó 2015.03.16 09:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.87
Tényleg népszerű a hely, de a rejtés is jó.
Köszi a lehetőséget!

s_b 2015.03.12 13:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

vtibi77 2015.03.08 11:29 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

vtibi77 2015.03.07 17:00 - Nem találtam meg
Navi nélkül mentünk, csak a leírás alapján, de elvéreztünk... :( Megvan a kanyar a kis tó mellett, "sziklapad" alatt nem tudom pontosan mit kell érteni, de a keleti oldalon végigvizslattuk a sziklafalat, de nem lett meg :(
Nem jó helyen keresgéltünk?

 
neogeo 2015.03.07 14:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.64
Vadregényes kis hely, tetszett, köszi

álomfogók 2015.03.06 13:30 - Megtaláltam
A (korábbi) Geo-n tartott előadásom után egy kis levezetés.

péplusz67 2015.03.06 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk radir89-el. Már erősen esteledett! Nagyon izgalmas volt a hely. Maga a rejtés helye nagyon- nagyon jó! Viszont ajándék nagyon kevés van a ládában! Mi a szokásost tettük bele. Köszönjük a lehetőséget!

radír89 2015.03.06 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.97
Péplusz67-tel közösen. Sokáig fogalmunk nem volt, hogy miféle tó szerepel a leírásban, de aztán egyszer csak megláttuk! Szép a környék :)

nosa 2015.02.24 15:45 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.17 súly: 1.00
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést!

Bagee 2015.02.21 15:27 - Megtaláltam
köszi!

GeoGirl 2015.02.21 15:27 - Megtaláltam
Köszi.

Géza1 2015.02.15 16:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

kolgomorov 2015.02.14 11:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Dr.Lada 2015.02.08 14:01 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.24
Elkövetve [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Itt már régebben jártam Gábor75-el, a ládát is megtaláltuk, csak jól elfelejtettem bejelenteni.:-) Most parkolás közben fel is ismertem a helyet, na meg a hibámat, azért jó volt újra sétálni egyet a volt bányában.
A ládába nem volt logbook, de a doboz tetejére rá volt írva a jelszó, így raktam bele egy logbookot abba bele is írtam a jelszót.

 
TothTi 2015.01.11 10:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Maxhaine 2015.01.09 11:02 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.18
Nagyon szép a táj még így télen is! Kellemeset sétáltunk és kikapcsolódtunk! Megtaláltuk, köszönjük! Viki&Max

TücsiTeam 2015.01.04 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.98
Megtaláltam, köszönjük a lehetőséget.

MikiCache 2014.12.27 12:27 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.14
Jó időben, melegben, itt érdemes több időt is eltölteni, de most siettünk:-)
A láda épségben megvan, de teljesen kifosztva, még logbook sincs benne.
Miki és Anikó

 
ZoliQua 2014.12.14 15:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

eTiGeR 2014.12.14 10:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.49
Megtaláltam! :) Érdekes hely, furcsa ez a "zöld tó". Tetszett a rejtés módja is; persze már találkoztunk ehhez hasonlókkal... :) A logbookot úgy tűnik valaki elvitte, ugyanis az nem volt benn a dobozban, eltűnt. A pótjelszót is megkerestük, az is könnyedén meglett. :) Köszi a lehetőséget.

picuresnagyur 2014.12.06 13:48 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.20
köszi :) mire a pákozdi ingókövek - Öreghegytől ideértem, már úgy átáztam, hogy csak a virtuálisra mentem. Nagyon korrekt az egész...

Hepur 2014.11.30 15:36 - Megtaláltam
Megtaláltam!

bukfenc13 2014.11.27 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 1.48
Megtaláltuk! Bigi+Tibi(Tepszichs)

Bigi 2014.11.27 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.30
Megtaláltuk!

Kedves Rejtő!

Sajnos valaki(k) szétbarmolták a műanyag dobozt, és belsőtartalmát!
A dobozt, és egy-két dolgot vissza helyeztem társaimmal a rejtek helyre.
Sok sikert a láda életben tartásához!!!(Kellemes sétálóterület)

Köszönjük!

Tomi+Tibi+Bigi!

Mars3696 2014.11.15 12:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.52
Érdemes követni a leírást!
Köszi a rejtést!

MoMaszter 2014.11.15 12:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.42
Tetszett a rejtés a kellemes parkban! Köszönjük!

katika 2014.11.08 13:34 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.26
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]
Érdekes hely a házak mögött. A lépcsőnél sajnos egy partra vetett hal volt.

Ez a cica bűvölgetett a kerítésnélIlyen járműveket szállítottak előttünk...
scele 2014.11.01 09:41 - Megtaláltam
mögvan [wapon beküldött szöveg]

Kiszti 2014.11.01 09:41 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

valti 2014.10.30 14:30 - Megtaláltam
Ok!

Acsart 2014.10.25 10:49 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.69
Meglelve!

botaborsi 2014.10.23 00:00 - Megtaláltam
aznap a 2. tó.

Tathalas 2014.10.22 13:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést :)
A ládának már két füle is le van törve, sajnos lassan ráfér egy karbantartás. Logbook nem volt, tettem egyet, de tollat elfelejtettem. Mind a láda jelszó, mind a pótjelszó rendben van.
Nagyon érdekes volt a kis tó, azzal a "Loch Ness-i szörnnyel" a közepén :D

 
urbanj 2014.10.21 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.13
A ládában csak néhány kinder tojás belső van, butaságokkal, logfüzet nincs. Még szerencse, hogy a rejtekben megtalálható a jelszó.

Mali-Dabi 2014.10.20 09:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.66
Jó rejtek, de nincs logfüzet, viszont sok Kinder-tojásos rossz üzi van!
Köszi!

Tomasso20 2014.10.20 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 2 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 1.00
Tetszett

totmadiani 2014.10.19 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.43
Köszönjük a rejtést!
Sajnos a logbook nem volt sehol. :( örültünk hogy a jelszót megtaláltuk. A gyerekek mindenáron szerettek volna "kincset" hagyni a ládába, így mi hagytunk ott két apróságot...ki tudja meddig lesz ott.
T_M Család

nbokan 2014.10.18 17:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.93
Kellemes környezet, tetszett, kösz a rejtést.
A ládát megtalálta a helyi erő, kifosztották és nem igazán kedves üzeneteket hagytak a keresőknek. Logbook már nincs, de legalább a rejteket egészben hagyták. Tetszett, kösz a rejtést.

Nagycsalád78800312 2014.10.18 16:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

namiles 2014.10.18 15:28 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

TomiFilth 2014.10.18 13:22 - Megtaláltam
Megtaláltuk! :-) Köszönjük a lehetőséget. Bözsimama, Bözsi & Tomesz. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

zsivy85 2014.09.28 17:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

miky 2014.09.28 17:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

mizu 2014.09.28 13:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Dióskanyar 2014.09.27 19:56 - Megtaláltam
Sajnos a láda alját üresen a földön, a tetejét a rejtekben találtuk meg. Visszaraktuk a helyére de karbantartásra szorul. Köszönjük a rejtést!

Pajzsika 2014.09.27 19:56 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.73
Megtaláltuk, köszönjük! Már igencsak sötét lett mire ideértünk. A ládát a rejtek mellett találtuk üresen.

hzsolt64 2014.09.14 14:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

stmester 2014.09.09 09:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.85
a legjobb rejtés, nagyon tetszett

loco001 2014.09.06 18:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
Köszönjük!
Nagyon tetszett ez az elrejtett park.
Ládázás nélkül sosem találtunk volna ide.

Tetszett a "láda" is.

kami1 2014.09.03 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.71
Az ilyen helyek megmutatása miatt szeretem legjobban a ládázást.
Szép, számomra ismeretlen hely. Igényes rejtés. (A pótjelszó is rendben van.)
Az íróeszközt pótoltam.

Köszönöm!

Szabó família 2014.08.30 16:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.75
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

zferke 2014.08.26 21:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

fa-peti 2014.08.26 20:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Bogi és Bálint 2014.08.24 11:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

laclac88 2014.08.20 11:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

laja 2014.08.17 16:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.44
A GPS először megtréfált minket, de aztán megleltük.
Köszönjük a rejtést!
Laja + Noémi + Levi

Rézangyal77 2014.08.17 10:05 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a játékot!

Strombus 2014.08.15 11:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.14
Kissé nehezen sikerült betalálni az Apatini utcába, de utána már minden simán ment és minden nagyon tetszett: a hely, a rejtés és a ládaoldal is.
Köszönöm.

ettore 2014.08.14 18:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.81
Hosszú kihagyás után találat a Velencei-tavi nyaralás alatt. Egész nap beszorultunk az eső miatt, majd este csak egy kis programra maradt idő. Be az autóba Agárdról el a ládához. A kisebbik lány bealudt, a nagyobbal kettesben hamar megtaláltuk. Klassz volt.

kectam 2014.08.11 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.79
A szívroham jött rám, amikor a ládától 3 méterre egy rotweiller nézett velem farkasszemet. Egy fiatalember sétáltatta a kutyáját éppen. A park nagyon szép, mindenképp érdemes meglátogatni.

vajdaviktor 2014.08.10 17:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

[Jelszót tartalmazó kép törölve. 2014.08.11. feri60]

kockagolyo 2014.08.10 16:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.11
:) Már hárman... A "Kis"Vica első ládája...
Köszi!

bati.hu 2014.08.07 14:48 - Megtaláltam
Megtaláltam. [iGC] [wapon beküldött szöveg]

geooszi 2014.08.06 10:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. [iGC] [wapon beküldött szöveg]

hopihe033 2014.08.01 18:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Párduc50 2014.08.01 18:18 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.96
Köszi, szép helyet láttam!

Maszat1 2014.07.26 20:43 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük.

Tapsifüles 2014.07.25 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.74
Érdekes, hogy a városon belül, mekkora zöld terület van elhatárolva. Bár kár, hogy nincs jobban kiépítve. A tóból nem sokat láttam, mert zöld nyálka borította a felszínét. Nem volt túl guszta. Ahogy nézem, a területet főleg kutyasétáltatásra használják.

A láda igényes volt. Külön tetszett, hogy a sok ládánál elsőre megfoghatatlan jelszó itt meg volt magyarázva, ráadásul igényesen!

Puzzle Apartman Gyula 2014.07.20 12:35 - Megtaláltam
Részletek hamarosan...

anettx 2014.07.19 16:50 - Megtaláltam
TFTC!

fercsipeter 2014.07.17 16:18 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.16
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Esős időben, meg sajnos siettem is így ide majd vissza kell jönni, hogy a parkot is meg tudjam nézni! Most szerintem a lehető legrövidebb és meredekebb úton jutottam a ládához!

Robogo 2014.07.15 19:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.82
Kápolnásnyék - Székesfehérvár biciklis túra állomásaként kerestem fel ezt a ládát.
Köszönöm a rejtést!

Babu&Babu 2014.07.04 10:45 - Megtaláltam
Thx :) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Turistaember 2014.06.28 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.04
Szállt a kakukk fészkére. :)

PEx2 2014.06.28 09:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.11
Tetszett!

Manka. 2014.06.28 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.98
Nagyon szép a környezet. Ez volt új lakhelyem első ládája. Remélem a többi is ilyen szép lesz.

Henya 2014.06.20 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.34
Megtaláltuk, hibátlan rejtés. Először elmentem mellette, bár a gyerekek felfigyeltek rá, és én mondtam azt, hogy ugyan már... :) Aztán tényleg.
Földiként megint azt kell mondanom, hogy egy újabb helyet mutatott meg nekem a rejtő a saját városomból. Köszönjük.

bohrmann 2014.06.11 19:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.88
Hát bizony én sem gondoltam volna, hogy ilyen nyugis hely lehet a Budai út közvetlen szomszédságában. A ládát sajnos nem tudtam megkeresni, egy pár őrizte, de már a pótjelszó elhelyezése is nagyon tetszett.

KovMat 2014.06.06 18:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.72
Kellően elfáradva megint egy körúton. :)
Köszi! -.- --

K.L. 2014.06.05 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.22
Megtaláltam.

viktory3 2014.05.25 01:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Érdekes. V [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

vViktor 2014.05.23 00:00 - Megtaláltam
"De ezen a földön találtam kincset" - Republic

EUKE999 2014.05.19 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.58
Meglett! Köszönöm szépen! A rejtés KIVÁLÓ!!! :) Nagyon tetszett!

KariKata 2014.05.09 15:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

saturni 2014.05.07 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi szépen! Nagyon kellemes kis környék!

Viki & Ati ∅

pozsi1 2014.05.03 11:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 1.95
Köszönjük a rejtést!
Pozsi

ReniPeti 2014.05.01 18:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést. Az utolsó megszerzett láda mielőtt visszatekeregtünk Velencére. :)

 
feel2006 2014.05.01 10:08 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.71
Köszönjük a rejtést!
A mai nap, direkt a fehérvári ládák összeszedésének volt szentelve, így ez volt az első láda. :)
Lusta voltam, így pótjelszóval, de meglett. :)

sziszko 2014.05.01 10:08 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.69
Köszi a rejtést :)

Böbcsi 2014.04.27 12:47 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltuk. Köszönjük.

R.Betti 2014.04.27 12:47 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.01
Megtaláltuk. Köszönjük. Barátnőmmel, gyönyörű időben.

KikkaDia 2014.04.21 15:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.92
Köszönjük megtaláltuk :)

dome&mizo 2014.04.20 12:17 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 1.78
Köszönjük a rejtést, megviccelt minket, de meg lett! :)

trabi000 2014.04.20 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
megtaláltuk, köszönjük. nagyon ötletes volt, és találó. kicsit el is mosolyodtam :) köszönjük!!!

Gyombi 2014.04.17 14:47 - Megtaláltam
Úgy látszik, túl népszerü a láda [wapon beküldött szöveg]

Domos 2014.04.11 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.41
Ok

krystyan 2014.04.11 10:46 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.66
Köszi a rejtést

Fixis 2014.04.04 11:02 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.20
Megtaláltam.

lelcache 2014.04.02 15:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést! lelcache [wapon beküldött szöveg]

radpeter 2014.04.02 15:25 - Megtaláltam
\o/ Jo szuszogtatos [wapon beküldött szöveg]

S. Artúr 2014.03.23 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.18
Megtalálva. Kellemes környezet, ötletes rejtés.

fules22 2014.03.22 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.51
Köszönjük szépen, hogy megmutattad nekünk ezt a helyet. Roppant ötletes rejtés, nagyon tetszett.

drabik 2014.03.15 13:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

cashingKlari 2014.03.08 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Ez az első ládánk, köszönjük, folytatjuk a kereséseket, jó móka.

Blue Mali 2014.03.05 15:41 - Megtaláltam
Kerékpárral [wapon beküldött szöveg]

Marci975 2014.03.01 17:03 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.00
Megtaláltuk!
Gergő, Kati, Marci

katogocsy 2014.02.23 16:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést, megtaláltuk.

gaia 2014.02.23 12:25 - Megtaláltam
Találat "Geoládá Zoltánnal" :-)
Cuki kis park, bár nem túl népes (emberrel nem találkoztunk), s jól el van dugva. Érdekes hely!

N.Zs. 2014.02.15 08:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.15
Köszönjük a lehetőséget és az ismeretterjesztést. Klassz!

Felfelé néző állatfej - szikla
 
gebecske 2014.02.13 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.48
Fehérvári vagyok, de még soha nem jártam erre. Köszönöm a rejtést, a hely csodálatos a láda helye ötletes!

 
csbagi 2014.01.19 15:48 - Megtaláltam
Megtaláltam Istvánnal.

Somos 2014.01.11 12:40 - Megtaláltam
Köszönjük a lehetőséget! :)

Pomisa 2014.01.05 13:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.07
Hazafelé jó volt egy kicsit kiszállni a kocsiból. Szép környék.
Köszönjük a rejtést, tetszett.

hinia lux 2013.12.30 14:44 - Megtaláltam
Érdekes helyszín.

Parkrészlet 
EmesESE 2013.12.27 15:41 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.73
A környezet tényleg a nyugalom szigete.
A tavat megtaláltunk, de nem mertünk a környékén kutatni, igy csak a pótjelszót gyujtöttük be.
A tó vize már nagyon illatos (büdös) volt. Nem mertünk egy belepottyanást kockáztatni.
Egyébként a láda vélhető helye körül nagy volt a forgalom, kutyasétáltatók, gyermekes családok sétáltak a karácsonyi tavaszban.
Köszönjuk a rejtést.

Cseber 2013.12.17 10:35 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.94
Megtaláltam!

dorian 2013.11.30 11:50 - Megtaláltam
Meglett köszi.

kamzik 2013.11.16 10:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.98
Köszi szépen a rejtést! :-)
Érdekes hely!

zfekete74 2013.10.30 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.33 súly: 1.00

Első megtalálásunk volt. A 3 gyerek nagyon élvezte. Köszönjük.2in1 dream team :) 2013.10.27 10:00 - Megtaláltam
Blokkoltuk!

Vargabalint 2013.10.26 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 1.5 web: 3 átlag: 2.50 súly: 1.00
Kis csalàdommal először pròbàltuk ki a geocachinget. Könnyű prèda volt, de elsőre így is van ez rendjèn. Tetszett a dolog, mindenkèpp folytatni fogjuk. Köszönjük a lehetősèget.

Babitska 2013.10.23 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.00
Köszönjük a jópofa rejtélyt!

Hajnee 2013.10.23 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.49
Először elmentünk mellette. Azt hittük, hogy nem az, de mégis. :)

bgecco 2013.10.20 17:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

Horizont 2013.10.20 15:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.17
A város majdnem belterületén, szinte megbújik ez a kis öko-sziget. A hangulatos park remek lehetőséget nyújt egy kis sétára, s aki még nem látta, a "zöld tó" megtekintésére. A békanyáltól teljesen befedett víz lefolyástalan, bizony meglehetősen szennyes, kár érte. Párom Liberty közeli barátságot kötött egy kis zöld szöcskével.
A rejtés *5, köszönöm a lehetőséget.

Liberty 2013.10.20 15:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.74
6/6. Veszprémi és Székesfehérvári ládatúra Horizonttal.

Hangulatos a "zöld"tó környezete. Rendkívül ötletes a rejtés és kézzel fogható az aplitbánya geológiai rétegsora.
Zöld gyíkkal nem találkoztunk, de egy zöld szöcske éppen a térdemen pihent meg.
Köszönöm a rejtést és a lehetőséget.

Székesfehérvár címere
Gabro 2013.10.20 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.64
:-)

faluc 2013.10.13 14:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.62
Csak a pótjelszót sikerült.

racz.tibi 2013.10.12 17:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.34
Első közös geoládánk ;) Köszönjük a rejtést, valószínűleg a láda nélkül soha nem jöttünk volna el Székesfehérvár ezen szegletébe!

carmin 2013.10.05 17:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.27
Köszönjük a rejtést.

Dudika 2013.10.03 14:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.89
Megtaláltam Köszönöm a lehetőséget.

sereva 2013.09.28 14:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

peterbookz 2013.09.28 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 3 átlag: 4.17 súly: 2.54
szuper helyen, kissé sok szakszöveggel :-)

vieva 2013.09.22 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam.

csipet_csapat 2013.09.21 15:39 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.97
Egy közelben lakó hölgy ugyancsak kifaggatott bennünket, mi célból sétálgatunk a környéken:)
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

takacsimre 2013.09.21 15:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.87
Fehérvár környéki ládázásunk hatodik találata "Csipet Csapattal." Köszönjük a rejtést. Marika és Imre

Nargoth 2013.09.15 11:11 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.68
GCTOUR után megkeresve. Köszönöm!

Nagyon tetszett a hely! Köszönjük!

rosie 2013.09.15 11:11 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

hegyi istvan 2013.09.15 10:50 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.96
megtaláltuk

Glac 2013.09.14 00:00 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

*Moka* 2013.09.08 16:50 - Megtaláltam
Útban hazafelé. Egy kis akció "keretében" amikor is hátulról a legrövidebb úton támadtunk.

*Vica* 2013.09.08 16:50 - Megtaláltam
Mi a Dolovai sor felől közelítettük meg, mint utólag látom így egész jó kis parkot hagytunk ki, kecsegtetett a 46 méter távolság a ládáig. Egy nyitott vaskapu és egy meredek lejtő után 20 méter volt a ládáig, ahol éppen kessertársak logoltak.

atigabi1207 2013.09.08 16:50 - Megtaláltam
Mai 3. egyben utolsó ládánk, köszönjük! [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

GCRACB_2013098164922.jpgGCRACB_2013098165000.jpg
Hektor 2013.09.07 09:51 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

csehipest 2013.08.30 10:07 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.54
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.
Részletek később. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]
Én nem az ajánlott útvonalról közelítettem meg és sokkal rövidebb volt.

Lézer&Baby 2013.08.27 09:40 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

pliptai 2013.08.26 08:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.00
Köszönet a rejtésért!

Gábor és Edit 2013.08.23 15:59 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.48
Ötletes és igényes rejtés, köszönjük.

Kakukkos és Hajszál 2013.08.17 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.79
Megtaláltuk.

Terra 2013.08.14 13:06 - Megtaláltam
köszönöm =D

Csg12 2013.08.13 17:50 - Megtaláltam
Siófokra menet sétáltunk egyet a nyolclábú szörnnyel. Köszönjük a rejtést!

5N 2013.08.13 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.88
GCMINI felől gondoltuk itt még megállunk a fürdés előtt,amolyan két legyet egy csapásra módra a GPS Games játékkal együtt.

 
FCsili 2013.08.07 09:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.54
Megtaláltuk.

SilverG 2013.08.07 09:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.54
Megtaláltuk!

Andrys 2013.08.07 09:13 - Megtaláltam
:-)

Heni&Gábor 2013.08.03 09:05 - Megtaláltam
Babakocsival mentünk végig az ösvényen, így csak a virtuális pontot kerestük meg. Utána megálltunk a tónál, kacsákat néztünk, sétáltunk egy kicsit, majd a kánikula elől hazamenekültünk. (Családi találat - nyaralás a nagyszülőknél 3/3)

OsiOsi 2013.07.27 11:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.98
Előzmény: közel 2 óra dugóban Budapest felől.

qtatom 2013.07.26 15:45 - Megtaláltam
Biciklis találat. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

znasz 2013.07.20 11:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.71
Köszi a rejtést.

Delfin1990 2013.07.20 11:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést! [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

katica 2013.07.19 12:18 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.82
Köszönjük!
katica + tobias

Herobrine 2013.07.19 11:14 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.62
Köszönöm.

Farekék 2013.07.19 11:14 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.67
Nekünk nagyon tetszett a bemutatott hely. Ha nincs ilyen meleg, még tekergünk egy kicsit a kalandos ösvényeken.
Köszönjük a lehetőséget.

Attilacska 2013.07.12 12:40 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.

Ashtray 2013.07.07 21:24 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Tomaszenko 2013.07.07 21:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

sinus90 2013.07.07 14:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.88
A székesfehérvári városi, gyalogosan kereshető ládák közül már csak ez hiányzott, ma megkerestem a ládát. Mélyebb helyre számítottam. De sok eső után azt hiszem több helyen lehet víz, nemcsak a kis tóban.
Mai termés ezen kívül 6 comos és 6 games játékhely megkeresése.
Köszi a rejtést! Képek lesznek később!

Nicky&Ati 2013.07.05 15:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Nicky&Ati [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

 
btamas 2013.06.29 11:59 - Megtaláltam
OK, megtaláltam. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

esztelneki 2013.06.28 18:10 - Megtaláltam
Köszönöm

rebione 2013.06.25 16:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.59
Ez mekkora kiralysag! :-) Koszi! [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

GCRACB_20130625165417.jpgGCRACB_20130625165927.jpg
housefly 2013.06.18 12:59 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

csillagvadasz&kiralylany 2013.06.16 17:22 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.49
Köszi a rejtést!

 
Baby-m 2013.06.16 10:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26] [wapon beküldött szöveg]

Attibati 2013.06.15 11:40 - Megtaláltam
Velencéről kerékpárral.

MateSzakonyi 2013.06.15 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Nagyon jó helyre volt elrejtve a láda.

Ati 2013.06.14 14:46 - Megtaláltam
A logbook az úton hevert, ahogy a képen látszik. A doboz a fa tövében, de sértetlenül várt. Szerencsére megtaláltam az eredeti rejtekhelyet, és visszahelyeztem mindent. Viszont ez az elrendezés nem a véletlen műve volt, a rejtekhelyből magától nem eshetett ki.

Logbook szabadon 
Tisztisz és Csabi 2013.06.11 19:15 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.02
Munka-ügyben, Székesfehérváron tett kiruccanás után. A csapat nőnemű tagjai (Tisztisz és Viki baba) kicsit nyűgösek voltak, ezért az ajánlott parkolóban hagyott Geomobilban maradtak. Nekem és Zotyónak pedig 5 percet adtak a ládázásra. A szűk időkeret miatt célirányosan a pótjelszóra vadásztunk, csak így sikerülhetett. Ennek és még másnak is köszönhettük, hogy a hazafelé úton mégiscsak szóba álltak velünk a lányok. :)
Ha Viki nagyobb lesz, még visszajövünk!!

Zazi és a Lányok 2013.06.11 17:18 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 3.83
Jó kis eldugott hely ez! Alig találtuk meg, annyi egyirányú tábla van a környéken. A célterületen nagyon sok szúnyog van, de azért túlélhető.
Köszönjük, kellemes séta volt.

Jó úton jártunk... 
szepzsuzsi 2013.06.04 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.61
GCF3HT pontjai között kerestük fel a helyet Hófehérrel. Azt hittem, mindent tudok a városról, de erről a helyről még soha nem hallottam. Köszönjük, hogy megmutattad! Tetszett nagyon.
szepzsuzsi, Hófehér

barbiesattila 2013.06.02 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.82
Megtaláltuk

BoDoKo 2013.05.26 00:00 - Megtaláltam
Gyereknapi kerekezés keretébenm a 3 hegy begyűjtésekor jártunk itt is. Nagyon tetszett a tiszta környezet!

AtiÁk 2013.05.19 17:07 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.67 súly: 1.00
Köszi a rejtést.

Mi csak a kéket talátuk meg.

SzaVe 2013.05.19 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 1.00
Köszi a rejtést!
Az első ládánk volt!

Ottocar 2013.05.19 14:56 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.51
Két ládát is találtam. Az üreset egy fa villájában kb.:2 méter magasan borostyán közé helyeztem el, mert a közelben kallódott és nem akartam sem elhozni, sem szem előtt hagyni. [g:hu 1.4.26z]

GCRACB_20130519145345.jpg 
Pimpi69 2013.05.14 18:00 - Megtaláltam
Köszönöm.

kópé1993 2013.05.01 17:30 - Megtaláltam
Megvan köszi a rejtést!

GyZsTeam 2013.05.01 16:43 - Megtaláltam
Több gondoskodást érdemelne ez a hely. Fénykorában biztosan nem volt ennyire elhanyagolt és (talán) ennek következtében, ennyire kihalt. Köszönjük!

rezy16 2013.04.21 19:41 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.41
Meglett. Köszi a rejtést :) [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

atipapa 2013.04.21 12:28 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

lollyfoxy 2013.04.21 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.97
Szép kis park lett itt, köszi a rejtést.

Fly 2013.04.20 20:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.18
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

BBBBNET 2013.04.20 14:18 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

szalais78 2013.04.16 16:39 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 1.48
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget! [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Fontos lehet 
szaatt 2013.04.09 09:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.41
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26y] [wapon beküldött szöveg]

gnegyzet 2013.04.07 15:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

mamipok 2013.04.01 14:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.63
Szép hely, ötletes rejtés. Köszi

Halász család 2013.04.01 12:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26y] [wapon beküldött szöveg]

kupec 2013.03.24 17:00 - Megtaláltam
ok

Telkess 2013.03.23 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.10
Köszönet a rejtőnek.

zöldfülű 2013.03.23 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.15
Lefülelve :-)

TT után szabadon...
Most már azt is tudom, hogy ej, mi a kő, APLIT :D

Köszönöm a rejtést

sajtimadi 2013.03.17 14:39 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.30
Hóban, fagyban márciusban :-) Köszönjük a lehetőséget! Nelli, Tomi

Hóban...fagyban...
márciusban.Szf budai úti református templom
KISÁ01 2013.03.13 18:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Gyönyörű környezet!!!

diego 2013.03.10 17:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 3.81
Székesfehérvári aratás sok/8

 
mcfreeze 2013.03.10 17:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

MervayB 2013.03.10 16:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.64
A környezet nagyon bejött! Békalencse a tóban, korhadt fa a közepén, össze-vissza bozótos mindenütt, szikla a háttérben - gyönyörű! (Habár éjszaka nem merném felkeresni.)

DenkeT 2013.03.10 16:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.38
Székesfehérvári ámokfutás 11/11.
A hab a tortán... avagy a ráadás egy ámokfutásra... ez volt a levezető láda, ami kissé félreesett, de elmentünk érte, és megérte!
Köszi a rejtést! :)

harzol 2013.03.05 15:44 - Megtaláltam
Gondolom nem mi voltunk az elsők, akik madáretetőnek nézték a ládát. :)

Kicsit meglepődtem, hogy a nagyon igényes ládikában nem volt semmi a jelszón kívül. Se egy logbook, se egyéb dolog. Nekem különösebben nem hiányzott, de ha volt állandó tartalom, akkor sajnos azt valaki elvitte.

nadiboldi 2013.03.05 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.04
Sajnos üres volt, de nagyon ötletes rejtés!

kakukKata 2013.03.03 17:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.43
Érdekes környezet, jó rejtés, köszi!

neptunfu 2013.02.24 15:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.57
Köszi!

Csabec Kata 2013.02.09 14:30 - Megtaláltam
Köszönjük!Nagyon ötletes rejtés,szuper ajándékokkal!A helyszín nagyon tetszett,szép időben visszajövünk majd! :) Csabec,Kata,Míra

baranyaifiú 2013.01.26 17:00 - Megtaláltam
OK!

Szöszke15 2013.01.26 17:00 - Megtaláltam
Megvan!

tmolli 2013.01.26 17:00 - Megtaláltam
Köszönöm!

sys 2013.01.25 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.76
Megtaláltuk,köszike

horvathszaby 2013.01.05 14:18 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.51
A repülőtértől jöttünk ide, hogy, ha már Fehérváron járunk, akkor ezt a ládát is levadásszuk...
Én azt hittem, hogy ismerem a várost, de most kiderült, hogy mégsem...
A rejtés ötletes!

Köszönjük a lehetőséget!

SpiderKnight 2013.01.05 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.53
Megtaláltuk! Szuper rejtés!

vamosz66 2012.12.31 12:22 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.43
Szuper láda, rengeteg ajándékkal!
Málna, Itu, Orsi, Zsolt, Saci, Olivér, Attila, Szilvi, Kevin, Cole, Abi, Zizi, Lori, Anna, Anton, Ina-Dafi, Micha, Inlea

 
TS 2012.12.28 14:00 - Megtaláltam
Erre a napra túrázást terveztem a Velencei tóhoz. Lógott az eső lába ezért nem kockáztattam a hosszabb túrát. Kicsit kedvetlenné is váltam. Eszembe jutott, hogy Hörcsöggel a GCBKVI ládánál találkoztam és ott felhívta a figyelmemet erre az általa rejtett ládára. Felkerestem hát ezt a helyet amit nem bántam meg, sőt a jókedvem is visszatért. Még a gránit tömb gerincére is felmásztam. Rendezett környezet remek rejtéssel.

simontuce 2012.12.27 16:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

K-55 2012.12.27 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.07
Most már tudjuk, mi van a templom túloldalán. Üdítő hely.
P

0102
0304
Atmosz&Zozmosz 2012.12.16 14:00 - Megtaláltam
Megvan :-)

anikó és máté 2012.11.25 13:18 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.51
Gratulálunk! Nagyon ötletes a rejtés.

juhturo 2012.11.25 11:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.45
Síró-rívó gyerekekkel is tetszett! :)

Bal3 2012.11.24 14:44 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.89
Áve! Ezt se gondoltam volna, hogy ez itt van.
A rejtés remek! Kösz!
55 km tekerés Mikulással.

palepunk 2012.11.24 13:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Remek rejtés :-) [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

Tamas1004 2012.11.17 14:08 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.48
Most már értem miért ezek a fényképek vannak, illetve a "kis segítség" nélkül már rég a tóban úszkálnánk :)
Köszi a helyet, a környező főutakon sokat járok, de nem gondoltam volna, hogy "rejtett kincset" is találni az úttól pár méterre.

ParkBudáról jövet az eleje ismerős lehet
Közelben vagyunk 
Marvin 2012.11.11 11:26 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.13
Megleltem.

Minimókus 2012.11.11 11:00 - Egyéb
[Becsületsértő bejegyzés törölve. Attibati. 2012.11.11 18:53]

Minimókus 2012.11.10 00:00 - Egyéb
[Becsületsértő bejegyzés törölve. feri60
2012. 11.11. 11:42]

aDoc 2012.11.09 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.87
Reggeli séta.

zalajaro 2012.11.06 12:22 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.12
A környezet kissé szennyezett.A rejtés remek!

 
Bubuka 2012.11.06 12:22 - Megtaláltam
Zalába menet beiktattunk egy kis Fehérvár környéki ládázást.

 
qkoree 2012.11.03 16:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

Hinter 2012.11.03 15:32 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.08
Nagyon klassz hely. Köszönöm hogy megmutattad.

R.Guszty 2012.10.31 09:24 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.85
Érdekes helyszín. A láda nagyon nívós. Köszönöm a rejtést!

wtl 2012.10.29 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.44
Útban Budapest felé. Kellemes környezet, ötletes rejtés! A láda szépen renden tartva. Üdítő a sok leharcolt és kifosztott ládák között. Köszönjük!

Magnes50 2012.10.27 17:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.07
Temetőlátogatás után megtaláltuk.

Paul 2012.10.24 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.10
Köszönöm a rejtést.

VP 2012.10.23 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.40
Hazafelé a Balatonról.

Foltos Foxi 2012.10.23 12:08 - Megtaláltam
Megleltük! Köszönjük a rejtést. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

tótheszter 2012.10.21 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.79
Családi találat, köszönjük!

Ágoston44 2012.10.20 17:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

rozsomol 2012.10.20 16:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.23
Szeretjük az ilyen jó kis rejteket. Köszönjük a rejtést! :-)

pero 2012.10.20 15:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

akassa 2012.10.20 15:55 - Megtaláltam
Megvan [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

raci 2012.10.19 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.95
Nagyon tetszett a vadregényes park, nem gondoltuk, hogy ilyen békés hely van itt a házak között elrejtve. Köszi a rejtést, mely idevezetett.

Explorer8083 2012.10.19 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.00
A zöld tónál vártuk a Lock-ness-i szörnyet, de nem jött. :-) Vica&Tom

gen.dever 2012.10.17 16:46 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.31
Kollégám első ládakeresése volt. Köszi, hogy megmutattad.

playbanos 2012.10.17 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.00
Az első

Mr Bean 2012.10.13 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.07
Megvan.

KataJani 2012.10.13 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.89
.

Zergi 2012.10.13 15:55 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 4.29
Fogtam!
Kulturált parkot varázsoltak ebből a felhagyott bányából!

 
Fazék 2012.10.13 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.35
Két nagyobb bicajos kör között kerestem a ládát. Ezen a helyen csak azért jártam már korábban, mert volt itt egy GG-s rejtés is.

Cycadopsida 2012.10.13 09:45 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.50 súly: 3.14
Szépen rekultivált bánya. Sajnos nem éppen egy geológiai bemutatóhely lett belőle, de ezen túl tényleg szép hely.

Lukács Imre 2012.10.08 15:35 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.12
Fertődi nyaralásból hazafelé azt mondta a Dakota hogy Rácbánya 250 méter. Nosza-parkoló. A leírás alapján nem sok jót igért az út de szerencsére volt egy nyitott kerítés és egy meredek út.
A láda gyorsan meglett de sajnos az idő rövidsége miatt nem tudtam a parkot megnézni.

Így nem tűnik meredeknek
dienespeter 2012.10.08 09:00 - Megtaláltam
köszi

grw766 2012.10.06 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

reprocesszor 2012.10.05 09:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.75
Fehérvári séta közben.
Jó kis nyugis, eldugott hely.
Köszi!

sirgalahad 2012.10.04 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.39
E kis szemcse oly piros
Aplitos, vagy porfiros?
Piszkáltam a rétegsort
Bár tudom, hogy vétek volt...

kobcikrajci 2012.10.03 17:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.88
Székesfehérvári bicajos ládázás 2. Gyönyörű, nyugis helyszín. A bevezető utat kiadósan kerestük, pedig a koo. alapján egyszerűen megtalálhattuk volna. :)

kvivi 2012.10.02 18:30 - Megtaláltam
tetszett,visszajövünk egyszer száraz időben is,mert így szakadó esőben elég gyorsra sikerült, szívesen körbe néztünk volna kicsit jobban. köszi

lavanka 2012.09.30 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.17 súly: 1.70
Este kerestük: Nagyon ötletes a hely!!

joco12589 2012.09.28 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.49
Köszi a rejtést

Tárnai Szabi 2012.09.28 17:20 - Megtaláltam
Apával Kajak versenyre mentünk és megkerestük.
Köszi a rejtést

ttiti 2012.09.28 17:20 - Megtaláltam
Gyerekeim Kajak versenyére menet megkerestük.
Köszi a rejtést!

hacsabi 2012.09.26 17:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.65
köszi a rejtést

Fakopács 2012.09.22 15:13 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.33
ok

Csizmások 2012.09.16 12:00 - Megtaláltam
ok

kukasati 2012.09.15 18:03 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 2.5 web: 2.5 átlag: 2.50 súly: 1.95
Érdekes volt :)

LionDaddy 2012.09.15 16:28 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.04
A GC25FV után hazafelé még néhány ládát megkerestünk, ez volt a negyedik.
A leírástól eltérő megközelítést választottam. Az oka nagyon egyszerű, az autós gps ide hozott. Szerencsére a park kapuja nyitva volt és a valamikori kerítés is régen a múlté már. Így csak le kellett ereszkednem a domboldalról, majd a GPS-t követve a kis tó is meglett. Innen már nem volt nehéz, a gránittömb és a rejtés pedig adta magát.

Köszi a rejtést!

matheios 2012.09.15 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.36
Elég nehéz a rejtés, a környék egy picit tényleg szemetes, de amúgy nagyon szép kis kikapcsolódási lehetőség a város szívében.

19izsi73 2012.09.14 19:38 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 4.07
Sajnos már csak sötétben kereshettük meg a dobozkát, de legalább egyedi volt...

Kokó 2012.09.14 19:31 - Megtaláltam
Kess letudva! [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

povyagi 2012.09.14 19:27 - Megtaláltam
Kofola bt-vel. Sötétben, hátulról, de azért benéztünk a parkba.

Kofola BT 2012.09.14 19:27 - Megtaláltam
A bakonyerdei geoverseny hétvégéje

Mathau 2012.09.14 19:27 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.36
Így sötétben, annyira nem volt érdekes, de azért megérte megállni:)

 
macikupac 2012.09.14 19:27 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.29
Hétvége a 25. verseny jegyében 1.

Alapvetően nem vagyok híve a sötétben elkövetett ládázásoknak. És talán most is ennek szellemében történtek volna a dolgok, ha nem állunk meg Fehérváron vásárolni. De mivel megálltunk, így más irányt vett a történet. Hogy, hogy nem, de a vége az lett, hogy "keressük meg a ládát, ha már itt vagyunk". Persze, hogy a legközelebb akartunk megállni. Innen is megközelíthető volt, de vaksötétben, alig fényű lámpákkal indultunk neki. "Jutalmunk" egy meredek lejtő lett. De így legalább volt némi kihívás-faktora is a keresésnek. Sötét lévén nem láttuk sem az aplittelért, de még egy valamire való pegmatitos fészket sem. Arra viszont figyeltünk, nehogy beboruljunk a felhagyott bányaudvaron felgyülemlett tóba. Pumbi mackóm jött velem erre a hétvégére.

 
iloilo 2012.09.08 12:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

Joco68 2012.09.03 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.26
Fehérvárnak ezen a részén még nem jártam, tavasszal még eltekerek erre és megnézem újra. A rejtés nagyon ötletes, de jobban örültem volna ha a rejtek eredeti funkciójában működik.

Köszi a rejtést.

JAck:66: 2012.09.02 10:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.81
647, megérett a meggy.

batla44 2012.09.01 13:48 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.09
Nagyszerű rejtés, köszönjük! [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

GCRACB_2012091134414.jpg 
tudo 2012.08.29 09:19 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 4.37
65 km kerékpár edzés 600 m emelkedéssel a Székesfehérvár - Pákozd - Sukoró - Kápolnásnyék - Martonvásár útvonalon 1 új és 6 régi ládával. A képzésfelforgató értekezletek közé iktattam be ezt a régen összeállított edzést.

GCPROH után gurultam át katasztrofális útburkolaton a tanösvényhez. Az elbékanyálasodott tavat nézegettem, majd a kakukktojás után néztem. A láda azonnal meglett. Logoltam, kigurultam a park műútjára, ahol szomorúan vettem tudomásul, hogy defektem van elsőre. A környező növényzethez képest csoda, hogy egy lyukkal megúsztam. A park egy nyugodt szegletében elvégeztem a szükséges belső ragasztási munkálatokat, majd kezdtem a mai 1. edzésszakaszt Pákozd, GCANFO felé. A további ládákat a Kék kerékpár, a Piros + és a Zöld sáv mentén kipusztult növényzet és elvadult darazsak közt végeztem. A km miatt Martonvásárig nyomtam, az utolsó 22 km-en már felszabadultan 52/15 - 52/17 között átlagos 89 rpm ped. és 162 bmp pulz. mellett.

Célterület - itt még állt az első kerékTetszett a tó!
TalálatMarsbéli táj
Marsbéli tájMarsbéli táj
Lopakodó 2012.08.25 13:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.93
Gábor75-tel közös jétékkeresés közben ezt is megtaláltuk. Sikerült a meredekebb úton felmenni, aztán meg alig tudtunk visszajönni. Érdekes hely. Köszönöm a lehetőséget!

donmackone 2012.08.25 10:48 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.69
Megtaláltam. Nagyon ügyes rejtek! Olyan helyre vitt el Székesfehérváron, aminek a létezéséről sem tudtunk, pedig férjem sokáig élt itt, és én is gyakran jártam a városban. Köszönöm a lehetőséget!

Cerberus 2012.08.24 20:06 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.12
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést.

ballasz 2012.08.24 15:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.37
Nagyon szép hely a város közepén.

fodor8peter 2012.08.24 15:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.48
A kutyasétáltatók aprítékai miatt csak óvatosan!

ratobi 2012.08.21 11:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.18] [wapon beküldött szöveg]

GCRACB_20120820105630.jpg 
gergelymcsaba 2012.08.20 00:00 - Megtaláltam
.

[Jóváhagyta: Hörcsög, 2012.08.20 21:12]

CacheFinder 2012.08.18 07:53 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.77
Az OKT Bakonykúti-Jásd szakaszára menet kerestük meg a ládát.
A hely tetszett, hasonló rejtéssel már többször találkoztam, de még mindig tetszik.
Elsőre túlságosan felmásztam a dombon, azután jöhettem vissza, de meglett a csésze.
Köszönjük a rejtést!

Teko 2012.08.18 00:00 - Megtaláltam
Thx.
Meglett.

balazsko87 2012.08.18 00:00 - Megtaláltam
meglett

bianka421 2012.08.16 10:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.40
Köszi a rejtést!

KFT57 2012.08.15 08:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.67
Köszönjük!

Csorbako 2012.08.14 20:29 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.39
Megtaláltuk.

csg69 2012.08.12 23:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.18
Megvan :)

ekapai 2012.08.12 17:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.60
Nagy jó rejtés! Köszi

MegtalálásA tó
geobraun 2012.08.12 17:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Szuper volt a rejtes. Nagyon jo volt a rejtes :) [g:hu 1.4.18] [wapon beküldött szöveg]

Szűcs-Kádas Gyalog Team 2012.08.12 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.11
Már kb. 20 éve járok fehérvárra,elég jól ismerem,de ezt a szép környéket sose láttam,se a párom.Egyszerűen gyönyörű...Ilyen precíz ládát még nem is láttam,gondos rejtekhely,pöpec a pótjelszó is.

vorilaci 2012.08.12 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.46
Nagyon szép a hely, nem is tudtam erről a parkról, köszönet a rejtőnek, hogy "idehozott"...

alfabootis 2012.08.11 16:24 - Megtaláltam
Megtaláltam. :-) Köszi a rejtést! [g:hu 1.4.18] [wapon beküldött szöveg]

hitamas 2012.08.10 18:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.66
:)

clip 2012.08.09 15:26 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.42
Motorral a Balatonra 7/10
Köszi!

Suseon 2012.08.07 19:07 - Megtaláltam
Mind a hely, mind a rejtés megérdemel egy bravót! :)

akondor 2012.08.05 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.35
Megvan! Futás, dőrög!

Bazsa69 2012.08.02 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.61
Jópofa rejtés, köszönet érte! ;O)

GCsoka 2012.07.31 18:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.57
Nagyon jó rejtés!

szaboist 2012.07.29 14:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 4.00
A 35 fokos hőségben, szandálos-papucsos találat. Még jó, hogy nem valódi 2-es a nehézség :-) A rejtés szép!

fecodat 2012.07.28 18:04 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.93
Nagyon érdekes része ez Fehérvárnak. Köszi a rejtést!

Mercenary 2012.07.25 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.94
Hangulatos nyugodt hely.

Ani&Roli 2012.07.22 15:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.55
Klassz rejtés! Köszönjük!

Famágus 2012.07.21 16:15 - Megtaláltam
Köszönjük Oldfoxxal és Hadralkával, mindent megnéztünk, mindenhova felmásztunk, klassz kis hely :-)

Hadralka 2012.07.21 16:15 - Megtaláltam
...megtaláltuk!

oldfox 2012.07.21 16:15 - Megtaláltam
...megtaláltuk!

Kilincskutya 2012.07.19 10:55 - Megtaláltam
Nagyszerű rejtés, elsőre GPS nélkül. Assz'em kedvet kaptam!

Gipszjakab & Lujzika 2012.07.14 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.51
A tartalékot sikerült csk leolvasni, mert a gps cserben hagyott az erdősben :-O
Gipszjakab & Lujzika

Tikis 2012.07.13 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.87
kellemes kornyek, szepen megcsinaltak.A rejtes is jo :)

DóriAtesz 2012.07.12 17:57 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.23
Megtaláltuk az alternatív jelszót és a ládát is. Budapesti kirándulásunk 28/28
Köszönjük a rejtést! Már sokadik ilyen találatunk, de tetszik.
DóriAtesz

geochiga 2012.07.07 20:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.56
közös, kétkerekes találat fiammal. parádés rejtés! :c) ...már találkoztunk máshol is ezzel a megoldással ;c)

 
olajmuvek 2012.06.30 20:02 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.73
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget..) [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

gyusz_58 2012.06.30 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.91
Sorry, de csak pótjelszó, mert elbénáztam az utat. Viszont utána a parkolóban finom golyót ettünk a piroslevelű fákról. Aki arra jár ne hagyja ki:)
Köszönjük a rejtést

parizer 2012.06.30 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.43
Köszönöm a lehetőséget.

plecs 2012.06.27 11:11 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.62
Köszönjük a rejtést!

BubaGC 2012.06.27 11:11 - Megtaláltam
:-)

Péter60 2012.06.27 09:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.76
A mai 92 km-es tekerés nyitányaként egy igazi kis gyöngyszem! Ki gondolná, hogy egy ipari környezetben ilyen szépet találunk. Grat az ötlethez!

Bryan 2012.06.26 10:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

Évi+Tamás 2012.06.25 13:57 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.23
Őszintén meglepődtem mikor megjelent ez a láda, mivel Fehérvár szülötteként a leghalványabb fogalmam sem volt erről a helyről!
A rejtés nagyon jó.

kicsiogre 2012.06.23 07:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.94
Székesfehérvár - Velencei-hg - Székesfehérvár bringatúra első találata. Érdekes hely, tetszett a tó és a rejtés.

lagaf 2012.06.19 14:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.93
Megtaláltam. [g:hu 1.4.14] [wapon beküldött szöveg]
A GCSZF2 melléktermékeként ugrottunk el e hajdani bánya helyére. Az idevezető utak szégyenletesek, a hely azonban - bár kissé lepusztult, mert elhagyott - igazán pazar. A rejtés szép, környezetbe illő, kár, hogy "sztráda" vezet hozzá. Miközben logoltam, hangokat hallottunk: egy apa-fia duó keresgélt a közelben, Gyorsan visszarejtettük a dobozt, s átengedtük nekik a terepet. Nem sokkal később már le is előztek bennünket; a "nagyot köszönő" gyerek kezében viszontláthattuk az állat-matricákat, amit pár perccel korábban tettünk a dobozba. A szép környezet hatását fokozta, hogy az ösvény mentén meggyfák kínálták érett gyümölcseiket; ki is használtuk oda s vissza a lehetőséget. Köszönjük, hogy itt lehettünk.

A volt bányaBékalencse-termelő tó...
Stabol sziklatömbA doboz és tartalma...
feldelaci 2012.06.19 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.33
megvan

Tieborg team 2012.06.18 13:24 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 4.33 súly: 2.32
Megtaláltám. Köszi a lehetőséget. Tibi [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

GCRACB_20120618132303.jpgGCRACB_20120618132314.jpg
GCRACB_20120618132338.jpgGCRACB_20120618133101.jpg
GCRACB_20120618133134.jpg 
sztyopa13 a páratlan páros 2012.06.18 08:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.83
Megtaláltuk az ajánlott letérést,hát persze hogy nekivágtunk a meredek falnak.Fent vettem elő a GPS tés látom,hogy a láda balra lent van.Drága párom versenyt trillázott a madarakkal ,úgy osztotta az észt!

vittorio 2012.06.17 14:56 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget. Fehérvári létemre eddig nem is ismertem ezt a helyet. Tetszett a rejtés.

hellsytes 2012.06.17 11:53 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszi a rejtést. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

imicom 2012.06.17 11:03 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.18
Jó kis láda, elmés rejtéssel.
Szégyen, de fehérváriként nem is tudtam erről a helyről a eddig.
Sokszor el fogunk még nézni ide a csend és nyugalom szigetére. :-)
Köszönjük.

Mekett 2012.06.16 20:11 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

Psycho89 2012.06.15 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.96
Velencei-tóról hazafelé gyors bringás találat

mnoresz 2012.06.13 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.76
Remek rejtés! Köszi

Haxiboy 2012.06.13 14:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.95
Köszönöm a lehetőséget! Én kicsit vakmerő módon nem a bejáraton mentem be (valószinüleg valami magántelek lehetett. Dzsindzsa 4TW
:D

anyóca 57 2012.06.12 10:30 - Megtaláltam
Csodálatos parkot csináltak egy bányából. Nagyon kellemes környezet, fantasztikus növény és állatvilággal. Ez tényleg a nyugalom szigete. Nagy kár, hogy padok nincsenek, hogy kissé megpihenjen itt az ember. Köszönom, hogy megmutattad nagyon tetszett.

 
peterpan 2012.06.10 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.20
Kedves hely, tipikusan geocaching nélkül soha...
Ami külön dicséretet érdemel, a rejtek, és a logbook gondos kidolgozása. Ilyen aprólékosan elkészített rejteket és könyvet még nem láttam!

Tamás&Angi 2012.06.08 10:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.39
Ma Fehérváron volt dolgom, előtte felkerestem ezt a helyet. Sétáltam kicsit a parkban, tetszett, aztán már csak a pótjelszó leolvasására volt időm.
Köszönöm a rejtést.
Angi

SirLes 2012.06.05 19:49 - Megtaláltam
Megtalaltam [wapon beküldött szöveg]

szeho 2012.06.03 18:13 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.44
Családi kimozdulás.
A legkisebb tag volt a navigátor.
Semmi városi zaj nem szűrődött be a katlanba, mint, ha nem is városban lettünk volna. Igazi csendes menedék városiaknak.

a kis NAVIa dzsungelben...
Access Denied 2012.06.03 15:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.95
GCMTB5 na meg a kisfaludi italmérésben elfogyasztott sör levezetése képpen a Baumaxtól eltekertem ehhez a ládához is. A másik játék kapcsán már jártam itt, így ismerős volt a terep.

Kösz a remek rejtést!

Békalencsés kis tóEgy magányos fa
Track 
usakal 2012.06.03 14:45 - Megtaláltam
Zsennyére menvén Nanukkal közösen.

tgb 2012.06.03 09:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.65
Gyors találat bringaversenyre menet.

PeterTomi 2012.06.02 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.31
Szuper hely, szuper rejtés Fehérvár zöld szigetén!

 
Szemy & Böbi 2012.06.02 17:03 - Megtaláltam
Nagyon szép sétálóhely...ötletes rejtéssel.....köszönjük

ulex 2012.06.02 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.82
kiváló volt a rejtés!
köszönjük!

Klifi 2012.06.02 10:08 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
MTB.

Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

Pif és Sziszka 2012.05.28 15:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.48
Egy kis ékszer a városban. (egyelőre jobban tetszenek az ilyen ládák, mint a 8 helyről 4 szó 4 szám összeírása. igazi kincs ez a hely)

 
Macusa 2012.05.28 13:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.83
A legtöbb időt a helyes út megtalálása jelentette. A helyszín tényleg meglepő a város "közepében".
Szerintem a pótjelszó előléphetne és a hagyományos rejtést mellőzni lehetne, így a kis tó környéke nem lenne széttúrva és széttaposva, azaz továbbra is érintetlen maradhatna.

adi.erdodi 2012.05.27 12:40 - Megtaláltam
Bringával Csókakőről. A rejtek egy kicsit nehezen lett meg, mert először rossz irányban keresgéltünk, de annál jobban kivitelezett

nepster 2012.05.27 12:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.33
Bringával Csókakőről,fehérvár, velencei hegységen keresztül,és haza,110 km 990 méter szint.Szép hely,köszi hogy megmutattad.

Mr Zerge 2012.05.26 08:00 - Megtaláltam
Meg van, részletesen késöbb... [wapon beküldött szöveg]
Gyors drive in találat.
Üdv Mr Zerge.

vizipinty 2012.05.25 11:35 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

befi 2012.05.23 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.23
Vadon.

SziszoZozo 2012.05.20 17:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.88
A sűrűn beépített városi környezetben megbúvó oázist már ismertük, de a tavat például még nem. Kellemes meglepetést okozott. Köszi.

geforg 2012.05.20 13:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.26
Nem is tudtuk hogy még itt is van egy csoda!!!Gyönyörü környezet!!!A tó olyan szép hogy zöld.Reméljük hogy az emberiség megfogja védeni és nem szemét tárolonak fogja nézni-e kis tavat!!!:)
Egy rövid pillantásra összefutotunk kessertársakkal:"A láda rendben van"hangzott el!!Köszönjük a rejtést!!!Geforg és családja

Miktek&Szilvi 2012.05.20 13:22 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.09
OK.

Hz 2012.05.20 13:22 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 4.24
Szürkítve. [g:hu 2.2.8] [wapon beküldött szöveg]

A helyszín 
Laci-62 2012.05.19 18:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]
Székesfehérvár - Pettend bringázás közben. A hely csodás,magam is évekig laktam Fehérváron, de nem ismertem ezt a tavacskát. Az ötletes rejtekért pedig külön gratula !

Bellosz 2012.05.19 17:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.
Ági,Feri [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

GCRACB_20120519172956.jpg 
zepcsil 2012.05.18 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.28
:)

Mikulás trágársága elüldözött 2012.05.16 16:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.29
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. A többit majd otthonról... (g.hu programmal) [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]
Az egyik legszebb láda, amit megtaláltam...
Ötletes rejtés, gyönyörű kis tó csaknem a város szívében.
Sokat fényképeztem is, de ezek a képek a g:hu hiányos ismerete miatt sajnos elhaláloztak... de ide még visszajövök fényképezni !!!

Kerticsorbi 2012.05.16 10:27 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.20
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést. [g:hu 1.3.26] [wapon beküldött szöveg]

gpapp 2012.05.13 15:23 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.70
Fehérvári túránk 2. ládája. Hát az az igazság, hogy amikor a kis tóhoz értünk, elakadt a szavam. Nagyon szép!!! Köszönet a Rejtőnek, hogy ennyire szép helyet mutatott meg! A rejtés is nagyon szellemes! Könnyű séta, gyönyörű környezet. Sajnos a park elég elhanyagolt, nincsenek padok, térdig ér a fű. Pedig nagyon szép hely, nem lenne túl nagy dolog rendben tartani, mert akik ide járnak látszik hogy vigyáznak rá. Köszönjük, nekünk nagyon izgalmas találat volt!

HajTom 2012.05.13 12:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.27
Megtaláltuk!
Fehérváron töltöttük az éjszakát. Ma ez a láda került sorraés nagyon tetszett. A hely nagyon hangulatos. A város zaj "között" egy ilyen kis békés hely meglepő. Nagyon klassz! :)
Köszönjük a rejtést!
Hajni & Tomi

beppe 2012.05.12 08:49 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.60
A gyerekek miatt csak a pótjelszót olvastam le. Marci, Beni, Apu

minirobot 2012.05.12 06:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.36
Munkába menet megkerestem. Nagyon jó a rejtés, nagyon tetszett!!!!
Köszi!

 
Kánt-y 2012.05.06 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
Köszönjük! Fehérvári létemre tényleg sosem jártam itt! Nagyon tetszett a hely, a rejtés is!

Szabó Család 2012.05.06 16:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.12
Megtaláltuk, jót sétáltunk. Köszönjük.

griffs 2012.05.04 19:25 - Egyéb
Mikulást mtb5 tekerés után elkísértem ide. Nekem annyira megtetszett ez a talpalatnyi zöld a városomban, hogy rövid idő alatt, vagy 4* jártam itt. Pár napja például a többi griffel :)

Mikulás 2012.05.04 19:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 4.47
A GCMTB5 lekerekezése után még volt egy kis időnk és elgurultunk griffs-szel ide is. Mindketten ismertük már a helyet. Én korábban ID24 János GPSGames-szes játéka miatt jártam itt korábban, de szivesen kerestem fel ezt a kedves helyet ismét. Ez geoláda érdemes hely. Most csak kutyafuttában jártunk itt, de a rejtés nagyon klassz.

Mikulás

 
benist 2012.05.04 15:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.19
A láda megjelenése előtt 3 nappal kerestem meg a gg-s változatot, így a környék már nem volt ismeretlen. A rejtés ötletes, megnéztem a pótjelszót is. Most bizonyára a borongós idő miatt egy lélekkel sem találkoztam, az utcába viszont az építkezés miatt még bringával sem könnyű bejutni.

esyster 2012.05.03 15:41 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.72
Megvagy:-)

Zsolti, Peti
Esyster team

Antissimo 2012.05.03 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.30
A tökéletes láda - félreeső, de csodálatos helyszín, ahová az ember magától sosem jutna el; szuper leírás és ötletes rejtés (ami az egyértelmű kessercsapások miatt nem nehéz)!

anettnori 2012.05.02 20:12 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.81
Megvan! [wapon beküldött szöveg]

Mozgóládánál töltött kesser találkozó után jöttünk át ide.
Nagyon szépen rendbe hozták a környéket! A fokozatosan sötétedő este még szebbé és sejtelmesebbé tette a családi sétát. A fiúk nagyon élvezték, majd elkezdték hiányolni a zseblámpát. Sajnos, azt otthon felejtettük.
Nagyon jó a láda rejtése, a környék pedig méltán megérdemel egy ládát.
Köszönet!

 
B.exter 2012.05.01 19:26 - Megtaláltam
Ma végre sikerült világosban ideérnem, és végre megejthettem a ládát. (: Ajánlom az utánam érkezőknek, ne szandiba menjenek. A rejtés ötletes! (:
TFTC Hörcsög! (:

Kishajóex-hely panta
iminyimi 2012.05.01 16:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.88
Megtaláltuk!
iminyimi+Kira+Karina+Lívia

pozan&annaviola 2012.05.01 16:03 - Megtaláltam
Megtaláltam.Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

LCSOKA 2012.05.01 10:50 - Megtaláltam
TFTC. Tetszett.

kefe 2012.05.01 10:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.40
Fantasztikus, mesebeli környezet, ötletes rejtés. Köszönjük!

Egy rossz élménnyel azonban sajnos gazdagabbak lettünk. Míg gyermekeinkkel ezen a csodaszép helyen keresgéltük a kincseket rejtő ládikát, az autónk egyik hátsó kereke egy hegyes, éles tárgy áldozatává vált:( Nem gondolom, hogy bárkit is zavartunk volna a parkolással, ami nem volt több 30percnél. Boldogok voltunk, hogy csak egy bökést kaptunk....

Ezt leszámítva az egyik kedvencünkké vált ez a hely és rejtés!

madred 2012.04.30 18:37 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.78
Az igazán trükkös rejtések ilyenek. Köszönjük!

Discover 2012.04.30 15:52 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.02
Köszönöm a rejtést!

Puszkany 2012.04.30 13:35 - Megtaláltam
Szilveszteri buli utan par nappal... Koszi a lehetoseget! [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

Ildióbuda 2012.04.30 12:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.63
Kellemes kis séta, ötletes rejtés. Köszönjük!

 
Csaba & családja 2012.04.30 10:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 4.36
Eldugott, csendes hely.

Enef 2012.04.29 16:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.59
Meglett. A pótjelszóval lett meg. Nagyon szép kellemes környezet. Köszönet.

 
Geo-Balu 2012.04.29 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.76
Meryemmel közös találat, szép park, csak mi voltunk ott, mikor megtaláltuk.

Meryem 2012.04.29 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.76
Ezzel a ládával megkezdjük Szfvári geoéletünket!
Nem gondoltam volna, hogy egy ilyen vadregényes park van a városban! A város zaját lehet hallani, de semmit nem látni, csak a kék eget!
Vigyázat, mi két potyautast (kullancsok) is hazahoztunk.

Klassz a rejtés nagyon!

Bébic és Nyúl 2012.04.29 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.34
Minden tekintetben 5-ös. És még a rejtővel is találkoztunk. :)
Köszönjük!
Vivi, Viki, Zoli

mazsola069 2012.04.29 09:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.41
Ma egy kis családi kiruccanást terveztünk a Bakonyi kalandparkba,menetközbe begyűjtve egy-két ládát. 6/1

Nivás Döme 2012.04.29 08:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.54
Azt hittem, hogy azt itt töltött évek során megismertem Fehérvárt, de ezúttal is egy eldugott szegletére lelhettem a láda jóvoltából. Számomra a tó és közvetlen környezete inkább tűnt elhanyagoltnak, mint szépnek, bár lassan a partján is könnyű lesz megközelíteni a rejteket. Köszönet a rejtésért.

stitzb 2012.04.28 18:52 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.23
Megtaláltam. Már egyszer kerestem, de akkor rossz helyet mutatott a GPS (telefon). Most visszamentem és megtaláltam.

BiharyG 2012.04.28 17:01 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 3 átlag: 4.00 súly: 4.15
Nagyszerű, és eddig ismeretlen hely. Köszönjük!

BiharyG + Moncsi

 
Süle Zsolt 2012.04.28 17:00 - Megtaláltam
megtaláltam, köszönöm, hogy megismertette velem a közvetlen környezetemet.

Motolla62 2012.04.26 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.90
Városi bringázás közben kerestem fel ezt a kis eldugott gyöngyszemet. Sajnos a délutáni időpont miatt sok pár tartózkodott elvonultan a tó körül, ezért csak a pótjelszóval tudok logolni. Ide mindenképp eljövünk a családdal.

Angika15 2012.04.26 11:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.18
A hely nagyon szép a rejtés leleményes és jó. Köszönőjük a rejtést.

Kaputyin 2012.04.26 09:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.49
900 méterre dolgozom a helytől, ma volt időm megkeresni a ládát.
Köszönöm a lehetőséget! Nagyon tetszett a rejtés!

Quantum 2012.04.24 18:39 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.07
Munka után hazafelé begyűjtöttem. Nem is tudtam hogy ilyen kis elrejtett park van a környéken! Köszi a rejtést!!

BB-Chopper 2012.04.24 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.70
Köszi! 5letes!

zene.vmmk 2012.04.23 15:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.38
Nagyon kellemes délutánt töltöttünk ezen a gyönyörű, csendes helyen. Remek a rejtekhely.
Köszönjük a rejtést!

Walterhal 2012.04.23 11:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.49
Tetszett!

kl 2012.04.23 10:47 - Megtaláltam
Érdemes volt! [wapon beküldött szöveg]

prodg 2012.04.23 08:09 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.61
Munka előtti gyors ládakeresés . Na ide sem jutottam volna el gc. nélkül. Sokan kollégák közül(helyiek) sem ismerték.

GCRACB_20120423080224.jpgGCRACB_20120423080459.jpg
zsotie 2012.04.22 16:58 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.22
Már régóta el akartam jönni a GG játék miatt, most végre sikerült. Mind a kettő begyűjtve. Tetszett a környék és a rejtés is.

jpal 2012.04.22 15:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.65
Sukorói baráti összejövetel után kerestük meg ezt a ládát Seres Péterrel és egy harmadik barátunkkal.
Ez az a fajta rejtés, amit nagyon szeretek, mert a kesserek számára egyértelmű, a muglik számára nem feltűnő.
A ládaleírás ajánl további két geológiai ládát, ehhez én hadd tegyem hozzá harmadiknak GCcsod-ot, mely Felsőörsön különböző földtörténeti korokból származó kőzetrétegeket mutat be.
Ez volt 450. találatom.

A park bejárataKesserek a sétaúton
Harci játékEzt látja a láda
Itt a tavaszKesser a sziklán
Seres Péter 2012.04.22 15:32 - Megtaláltam
797. ládám

szollosi73 2012.04.22 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.71
Megvan!
Igazán klassz hely, és a rejtés is kiváló!
Régebben a GPSGames-en láttam már, hogy létezik ez a hely, egy játék is van itt, de nem igazán mozgatott meg, hogy eljöjjek ide, de most kederült, hogy tényleg nagyon szép hely, érdemes a ládára!
Köszi a rejtést!

 
Éva 2012.04.22 12:50 - Megtaláltam
A gpsgames-játék miatt már jártunk itt, előtte én sem ismertem a helyet.

szalaij 2012.04.22 12:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.68
Megtaláltam.

zsbodor 2012.04.22 11:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.03
A gyerkőcökkel megkerestük.

gusty 2012.04.21 18:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.61
Szép és hangulatos darabka természet a városban eldugva.

Gábor75 2012.04.21 17:57 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.69
Öröm a köbön.:) [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]
Érdekes hely Fehérváron. Az utóbbi egy évben itt már többször is megfordultam különböző játékok kapcsán, de most is örömmel jöttem.
Köszönöm a rejtést!

bbianka 2012.04.21 17:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

bferi 2012.04.21 17:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

szirteyzsu 2012.04.21 17:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

szipeti 2012.04.21 17:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 4.02
GCMTB5 utáni levezető.

Galocza26 2012.04.21 17:37 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.91
Köszönjük a rejtést!

Gextrem 2012.04.21 17:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

GCRACB_20120421172900.jpg 
cherrybabe 2012.04.21 16:56 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.26
Melysegesen szegyellem magam, amiert fehervari leven halvany sejtelmem sem volt errol a fantasztikus helyrol. Viragba van borulva az egesz park, a vadkacsak udvarolgattak egymasnak, harsogo zold olel mindent. Koszonjuk az elmenyt! [wapon beküldött szöveg]

Mihul 2012.04.21 11:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

GCRACB_20120421112140.jpgGCRACB_20120421112821.jpg
GCRACB_20120421112838.jpgGCRACB_20120421113624.jpg
Peter68 2012.04.21 09:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.36
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.10] [wapon beküldött szöveg]
Hát az éjszakai kesselés soha nem volt az erősségem, de hogy ennyien nekiálltatok, az meglepett. :-)

Nem ismertem a helyet, köszönöm, hogy megmutattad. A ládára gyorsan rámentem, de utána kb. fél órát bolyongtam fel-alá a parkban, annyira megtetszett. A madarak is kitettek magukért, be nem állt a szájuk, amíg ott voltam. A tuhu térképre bemértem azért a hiányzó lépcsőket, nemsokára be is rajzolom őket.
Jó kis túra volt, tudtam, hogy szabira kell jönnöm.

Kis tó a ládától
Ez is egy lehetséges parkoló
Virágba borultak a fák
Van itt még kő 
Áron csapata 2012.04.21 08:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.89
Jöttünk, láttunk, győztünk :-) [g:hu 1.4.10] [wapon beküldött szöveg]
A helyet ismertem, már jártam itt a leírásban említett games-es játék kapcsán kb. 2 éve. Akkor lepődtem meg, hogy milyen szép tavacska, park, és természeti képződmény van városunk "szívében". Megérdemelt már egy ládát!
Tegnap észleltem a láda megjelenését, de már félálomban. Így lemaradtam a rögtönzött DZST találkáról, illetve nem találkoztam a rejtővel sem személyesen. Na, majd legközelebb!
A rejtés egyébként kiváló, kulturált rejtés. Ezeket jó megtalálni :)

Hörcsög 2012.04.20 23:00 - Egyéb
Gratulálok Gubirobinak a Piros 1-hez. Nem különben Reggelnek és Anitának, BigMicknek és Izának a késő esti ládázáshoz és spontán kesser találkozóhoz. Griffs külön kiemelendő aki hűen önmagához mtb-al érkezett! Hajo éppen lecsúszott az összejövetelről. Nem is gondoltam volna hogy a megjelenést követően ennyi - nagy múltú - kesserrel találkozok majd, köszönöm mindenkinek a keresést és a pozitív bejegyzéseket!

Hajo 2012.04.20 22:50 - Megtaláltam
Köszi. Később... [wapon beküldött szöveg]

Zseblámpa fénye, virágillat, madárcsicsergés és Galambocska társaságában kerestük meg. Köszönjük. Jó volt ez a séta. Otthonról 5 km volt összesen. Sajna lemaradtunk a kessertaliról. Üdv mindenkinek, különösen a rejtőnek!

Számunkra is jól ismert a terep. A turistautak.hu számára még én mértem fel annó.

bigmick 2012.04.20 22:00 - Megtaláltam
Jó hangulatú éjszakai kessertalálkozóba cseppentünk.
Köszönjük a rejtést és gratula a Piros 1.-hez.
BigMick, Iza

griffs 2012.04.20 21:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.46
18 perccel a megjelenése után észleltem a ládát. A rejtő személye és a 42 évig számomra ismeretlen helyszín csak egy pillanatnyi habozást engedett. A következőben indultam. Természetesen bringával, már csak azért is, mert a rejtő sem drive in szokta lenyomni a multijaimat:) Mivel a város túlsó végén lakom, nagy kockázatot vállaltam ezzel, a P1-et illetően. Kényelmes tempóban kezdtem, mondván nem érdekel az elsőség, van már egy. Aztán megláttam magam előtt egy bringást, biztos az elsőségért megy, fellobbant a versenyszellem. Országútis volt, de nem hagytam neki esélyt. Talán emlegeti pár napig, azt az őrült montist, aki elvágtatott mellette, az útlezárás legnagyobb gödrein keresztül:) Az biztos, hogy ilyen gyorsan még nem értem át a városon. Le is izzadtam a szemerkélő esőben rendesen. Leginkább Géza barátomtól tartottam, mivel bezsákolta pár napja az mtb5 P1-ét (köszönet érte) és azért 2 elsőség 1 héten belül nem lenne semmi. A gyönyörű park bejáratánál már állt 1 autó, talán valami helyi lakos, bizakodtam. Aztán fényeket látva a fák mögött, fogyott a remény. Meglepődve leltem rá Gubirobi, szívemhez közel álló kessertársra, a rejtőre és Reggelékre, akikkel már régóta szerettem volna találkozni. Az üres logbokba logolás (ilyet még sosem tettem, mert egyetlen P1-em virtuális), most is elmaradt. Lett viszont nagyon jó kesser találkozó, befutottak BigMick-ék is, ünnepet varázsolt nekünk a gondos rejtő, ma este. A többi griffel még feltétlenül visszatérek ide, a ládaoldal kivesézése pedig, még komoly feladat elé fog állítani.
A rejtő, aki szintén bringával volt, visszafelé jódarabig elkísért utamon. Jót beszélgettünk.
KÖSZÖNÖM!

Reggel 2012.04.20 21:31 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.94
Megtaláltuk! STF!

Kisebb kessertalálkozó volt a ládánál. Köszönöm Robinak a fuvart és a társaságot. A rejtés profi!

Köszi a lehetőséget!

Anita, Gubirobi és Reggel

Gubirobi 2012.04.20 21:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.68
Piros 1!
A láda megjelenése után telefonon beszéltem Reggel barátommal és negyed óra múlva már úton is volt a kis csapat Anitával kiegészülve.
Az ajánlott parkolóhoz érve sétával közelítettük meg a rejtek helyét (közben fantasztikus virágillat köszöntött minket), ahol a rejtő személyesen várt minket. Indult is a ládavadászat.
A rejteket először én fedeztem fel, így lettem én az első.
A logolás után készítettünk egy közös képet a rejtővel Griffs barátom segítségét kérve, aki piros 3.-nak érkezett meg.:)
Utána megnéztük a pótjelszót is, ami szintén szuper.
Megérkeztek közben BigMick-ék is Izával és kis kesser-találkozó alakult ki és elment gyorsan 45 perc. Jó volt megismerni a rejtőt, beszélgetni egy kicsit Fehérvárról, lehetséges rejtésekről, a geocachingről (egy nyelvet beszélve).
Itthon megnézve az oldalt ez is nagyon szépen került kidolgozásra, látszik a belé fektetett munka. Remélem ez a minőségi rejtés hosszú életet él meg és örülök, hogy Fehérvár ezen részét megmutattad nekünk. A kis csapathangulat meg csak dobott az egészen. Úgy gondolom a rejtő is jól érzete magát!
Nálam ma ez az este 3 x 5 pontot ért!:D
Köszönöm a lehetőséget!


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]

A geocaching.hu megnevezés és a kapcsolódó logo bejegyzett védjegy.
Kereskedelmi célú felhasználásuk csak a tulajdonosok hozzájárulásával lehetséges.