geocaching.hu geocaching.hu szép kép FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum   |    belépés
  
  
  
 
FAQ
2633. A Nyíregyházi Állatpark (GCALAT)

Az Állatpark bejárata

Az Állatpark bejárata

A Humboldt-pingvineknél

A Humboldt-pingvineknél

Fókashow

Fókashow

Jegesmaci

Jegesmaci

Orrszarvú 1

Orrszarvú 1

Orrszarvú 2

Orrszarvú 2

Maszáj falu

Maszáj falu

A Király

A Király

Gepárd

Gepárd

Dromedár

Dromedár

Grevy zebra

Grevy zebra

Hosszúnyakú

Hosszúnyakú

Sörényes juhok

Sörényes juhok

Törpe vidrák

Törpe vidrák

Pávián család

Pávián család

A páviánok otthona

A páviánok otthona

Testközelben 1

Testközelben 1

Testközelben 2

Testközelben 2

Katta

Katta

Zöld Piramis és Ócenárium - itt még csak épül

Zöld Piramis és Ócenárium - itt még csak épül

Gyere máskor is!

Gyere máskor is!
Szélesség N 47° 59,895'
Hosszúság E 21° 43,349'
Magasság: 107 m
Megye/ország: Szabolcs-Szatmár-Bereg
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2009.09.13 15:00
Megjelenés időpontja: 2009.10.10 17:29
Utolsó lényeges változás: 2014.08.11 13:01
Utolsó változás: 2018.10.29 09:39
Rejtés típusa: Hagyományos geoláda
Elrejtők: saldar
Felhasználó: Vironia
Nehézség / Terep: 1.0 / 1.5
Úthossz a kiindulóponttól: 2000 m
Megtalálások száma: 680 + 1 sikertelen + 18 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 1.1 megtalálás hetente

A geoláda megtekinthető a geocaching.com-on is.


WAP

A pótjelszó nem kereshető, amíg kitalálok valamit, készíts egy fotót a megadott koo-n, és tedd fel jelszó nélkülinek!

A láda egy 12*8*9 cm-es műanyag doboz nem messze innen egy sokágú fa tövében. Alternatív jelszó: N48 00.084 E21 43.662 ponton, az épület sarkán lévő dombormű második szava, de ezt inkább ne keresd! Egyéb fontos tudnivalókért olvass tovább!
Kérlek, ne tegyél fel fotót a rejtekről vagy környékéről!


A ládába TravelBug helyezhető.

Ne ingereljük, bántalmazzuk és ne etessük az állatokat! A vízben élő állatok medencéibe ne dobáljunk érméket és egyéb tárgyakat, mert lenyelhetik azokat - sajnos emiatt már történt tragédia! Az Állatparkban csak a gyalogos közlekedés megengedett. Állategészségügyi okokból kutyát, macskát és egyéb háziállatot bevinni tilos!

Figyelem! E láda érted jött létre, de megkeresése csak egy LEHETŐSÉG, ne tekintsd KÖTELEZŐ feladatnak! Ha bármilyen okból nehezedre esik meglátogatni egy állatkertet, kérlek, inkább hagyd ki ezt a ládát és alternatív jelszavát, és keress helyette olyat, ami jobban megfelel az ízlésednek, elveidnek!
Az Állatpark egész évben nyitva van, de ne siesd el a keresést - jó időben, tavasszal vagy nyáron, nagyobb élményben lehet részed!


___________________________________________________

Kedves Barátom!
Engedd meg, hogy ezzel a ládámmal városunk, a megye, de talán az ország egyik legnépszerűbb intézményébe, a Nyíregyházi Állatparkba hívjalak meg, egy játékkal egybekötött séta erejéig. A Parkot évente több mint háromszázezren látogatják, belföldről és külföldről egyaránt. Nem véletlenül, hiszen ez ma hazánk legnagyobb, legdinamikusabban fejlődő ilyen jellegű intézménye, melynek kb. 30 hektáron fekvő területén közel 320 faj több mint háromezer egyede tekinthető meg. Széles e vidéken sincs talán még egy intézmény, melyet ennyi külföldi turista látogatna évente. A nyári főszezonban szinte alig hallani magyar szót. Ráadásul, a 2010. tavaszán átadásra került, egyedülálló beruházás, a Zöld Piramis és Ócenárium révén az állatkert később akár évi négyszázezres látogatói számot is magáénak mondhat.
Mindezek figyelembevételével úgy érzem, ez a hely megérdemel egy önálló bemutatkozást a GC oldalon, és nem csak a magyaron, hanem a Geocaching.com-on is, mely most szintén megvalósult, hosszú idő után bekapcsolva Nyíregyházát és környékét e játék nemzetközi vérkeringésébe. Jöhetnek hát a TB-k, és geoérmék is!
A sikeres GCNYIR geoláda első pontja is ide, az állatkert kapujához csalogatja a Sóstóra érkező vendéget. Ha nincs sok időd, válaszd inkább a rövidebb utcai sétát! De ha ráérsz, engedd meg, hogy kézen fogjalak és bekísérjelek az állatkert területére. S ha már ott úgy is eltöltesz minimum 3-4 órát, miért ne fűszereznéd mindezt egy újabb GC találattal?

Egy kis kedvcsináló >>

Megközelítés

Az Állatparkot közúton a Sóstógyógyfürdőt jelző táblák iránymutatásai alapján lehet megközelíteni. A Nyíregyháza városhatárt jelző tábla után mintegy 3 km múlva éred el az Állatpark egyetlen vendégbejáratát itt:  N 48° 0,095' E 21° 43,427' 107 m [GCALAT+bejárat]. Tömegközlekedési eszközzel a 8-as autóbusszal érhetünk ki az állatkert bejáratához. Autóbusz menetrendet itt találsz. Érkezhetünk vonattal is: a nyíregyházi állomásról induló kisvonat Sóstógyógyfürdő megállója az Állatpark bejáratától mintegy 200 méterre található. 21 perces út, de a vonal jövője bizonytalan. "Nagyvonattal" is jöhetsz, ekkor a Nyíregyháza-Záhogy vonalon, Nyíregyháza utáni első megállóhely Sóstó, ahonnan a tóparti sétányon az állatkertet megkerülve kb. 1,2 km-nyi séta vár rád (kényelmesebb leszállni Nyíregyházán, és a vasútállomás előtt felszállni a már említett 8-as buszra). A legjobb biciklivel jönni :-), a Nyíregyháza és Sóstó közötti rövidke országúti szakasz most nagyon jó minőségű, de legjobb, ha az erdőn keresztül a kék jelzésen jössz. Kerékpártárolót találsz az Állatpark bejárata mellett, kívül is, belül is.

Szolgáltatások

Nyitva tartás:
április 1. - október 31.: 9:00-19:00
november 1. - március 31.: 9:00-16:00
Az állatházak zárás előtt 2 órával, a pénztárak pedig a zárás előtt 1 órával zárnak.
Több száz autó számára ingyenes parkolás a bejárat előtt.

Belépőjegyek:
A belépők árait és egyéb feltételeket itt ellenőrizheted

Az Állatpark területén számos vendéglátóhely található, ahol mindenki megtalálhatja a neki tetsző étel- és italválasztékot, vannak ajándékboltok, WC-k, kicsiknek mini-vidámpark. Egyedülálló szálláslehetőséget is találhatsz itt.

További információk az Állatpark honlapján >>

A láda

A láda, mely egy 12*8*9 cm-es műanyag doboz egy sokágú fa tövében.

Alternatív jelszó

Alternatív jelszót a  N 48° 0,084' E 21° 43,662' 108 m [GCALAT+tart.jelszó] ponton találsz, mely az épület sarkán lévő dombormű második szava. Erre csak a játék szabályzata miatt van szükség, hiszen egy ilyen intézményt kívülről nem lehet megtekinteni. Ha nem akarsz bemenni, inkább hagyd ki ezt a ládát! A notórius pontvadászok - ha mégis a jelszót választják - ne értékeljék a rejtést a ládaoldalon, hiszen nem láttak belőle semmit (még a dobozt sem).

Az Állatpark

A Nyíregyházi Állatpark különlegessége, hogy kontinensenként mutatják be az állatvilágot. A főbejárat után balra találjuk a Sarkvidéket, ahol fókákat, jegesmedvéket és pingvineket figyelhetünk meg. A Humboldt-pingvinek Magyarországon csak a Nyíregyházi Állatparkban láthatóak. A vendégeket a pingvinek sziklája fogadja, és egy hangulatos barlangrendszeren keresztül juthatunk el a jegesmedvék szigetéig, ahol üvegfalon át, víz alatt is megfigyelhetjük a hófehér macikat, majd a fókák medencéje és a rénszarvas domb tárul szemünk elé. Az oroszlánfókák látványetetések, showműsorok közepette mutatkoznak be a 400 ezer literes medencéjükkel és persze gondozóikkal együtt, a lelátón nekik szurkoló vendégeknek. Álljunk is meg egy kicsit, és nézzünk meg egy videót:

Fókashow és egyéb állatságok >>

Afrika Panoráma
Szélesszájú orrszarvúk, wattusik, zebrák, antilopok, egy teljes zsiráfcsalád, s afrikai elefánt az ország első afrikai elefántborjával. Nem messze az oroszlánsziget, s a fából készült híd, a Tarzan ösvénye visz tovább minket egy Maszáj falu felé, mely kunyhóival, használati eszközeivel azt a benyomást kelti, mintha Kenyában lennénk. De van itt törpevíziló, gepárd, krokodil is, és látunk flamingókat és szurikátákat is.
Dél-Amerika Ház
Aki ide belép, egy trópusi esőerdőben találja magát, dzsungelszerű növényzettel, rovarfogó növényekkel, a patakban kajmánokkal, a lombok között rejtőzködő kapibarával, az út végén egy különleges inka templommal és fatörzseken sütkérező leguánokkal.
Ausztrália
Az Ausztráliát jelképező kifutót, a benett kenguruk, a kakaduk és az emuk népesítik be. A közel 20 fős kenguru csapatnak egy árnyas erdőt kerítettek be, ahol bőséges a szaporulat. Az emu Ausztrália nagy futómadara, novemberben rakja le sötétzöld tojásait, és volt már rá példa, hogy a legnagyobb télben keltek ki az emu csibék.
Trópusi Ház és Majomerdő
Itt látható a trópusi esőerdők növény- és állatvilága, többek között az a majombemutató, ahol a világ legkisebb selyemmajmocskái éppúgy jelen vannak, mint a legnagyobb fán élő emberszabású majom, az orángután.
Mediterrán Kert
Az állatkert a körülöttünk élő állatokon túl segít minket eligazodni a növények világában is. Számos fát, cserjét és bokrot ültetnek, parkosítanak az ismeretterjesztés szándékával. Hozzáérhetünk az itt termő citromokhoz, mandarinokhoz, narancsokhoz. Találunk a Parkban gyógy- fűszer- és illatnövény kertet is, sőt, külön parcellában mutatják be az Amerikából származó növényeinket.
Kárpát-medence
Nem csak azt láthatjuk, hogy egykor milyen állatok éltek itt, de ember és állat kapcsolatát, és a vadászó nomád nép szerszámait, fegyvereit, a honfoglaló magyarok szokásait is megfigyelhetjük ezen a területen. Az állatok között bemutatnak gímszarvasokat, európai bölényeket, barnamedvét, kárpáti hiúzt, gólyákat, stb.
Ázsia állatvilágát nem sikerült egy helyre koncentrálni. A majmok a Trópusi Házban, a madarak a Madárházban, a pávák pedig szabadon élnek. A Park területén vannak még tevék, jakok, hópárducok és indiai orrszarvúk is.
Parasztudvar
A magyar parasztudvar bemutatja azokat az állatokat, melyek egykor és ma körülvették az embert. Sok városi gyerek már csak innen ismeri a csirkét, kacsát, vagy kecskét, melyeket akár személyesen is etethet az állatkert ezen részében. Látunk itt egy istállót is, ahol képek és szerszámok illusztrálják a gazdálkodó ember életét.
Madárház
A madárház a főváros után a legnagyobb gyűjteménnyel rendelkezik. Látogatót nem fogad, csak a külső röpdékben figyelhetjük meg a kis- és nagytestű papagájok színes seregeit: van itt tukán, arapapagáj, jákó, kakadu, stb.
Akvárium-ház
Itt a trópusi tengerek és az édesvizek változatos élővilága is helyet kapott. Találunk benne zászlóshalat, remeterákot, tengeri csillagot, domino sügért, murénát, tűzhalat, kőhalat, bohóchalat, csipeszhalat, íjhalat, bőröndhalat, stb.
Ritkaságok
Vannak olyan állatok, melyek az országban csak itt, Nyíregyházán láthatóak. Tudomásom szerint, ilyenek a Humboldt pingvinek, a fehér tigrisek, a páncélos rinocéroszok, az afrikai elefántok, a gepárdok és a Grevy zebrák is!

Zöld Piramis és Ócenárium

2010. április 30-án adták át azt a beruházást, melynek neve: Zöld Piramis és Ócenárium, mely egész Közép-Európában egyedülálló látványosság. A csaknem 4000 négyzetméteres indonéz esőerdő ház több mint 3 emelet magas, és Indonézia rendkívül gazdag állat- és növényvilágát mutatja be. Elsőként az Indiai óceán mélyén sétálhatunk, ahol az üvegalagút feletti, közel 5 méter magas vízben homoki tigris cápát, szirti cápákat, denevér halakat, vagy különleges rájákat csodálhatunk meg. Ha tovább megyünk, rögtön a komodói varánuszok terében találjuk magunkat, ahol a világ egyik legritkább állatát láthatjuk: a pár óriás sárkánygyík egyenesen Indonéziából érkezett. Itt Komodó szigetének gyönyörű, de félelmetes világa tárul elénk. Ha tovább kalandozunk a trópusi dzsungelben, 10 méter magasról lezúduló vízesés és a fullasztó pára gondoskodik arról, hogy Dél-kelet Ázsia növényei jól érezzék magukat.
Aki nagyon kényelmes, választhatja a panoráma liftet, de persze a lépcsőkön keresztül is elérhetőek a szintek, amiket függőhidak kötnek össze. Ez utóbbi igazi bátorságpróba is, csak azok számára ajánlják, akik szeretnek libegni a magasban. Különleges élményt ígér a legfelső szinten átívelő üveghíd, amin keresztül az ázsiai elefántok termébe jutunk, és bóbitás gibbon üdvözöl bennünket a lombkorona szinten. A kalandnak persze még nincs vége, mert megszámlálhatatlan hüllő, madár és különféle kisebb-nagyobb rovar is bemutatásra kerül. És az egyik fő attrakció a 6-tagú orángután család, ami kölykeivel életre szóló élményt nyújthat.
Ha elfáradunk, a Panoráma étteremben úgy pihenhetünk meg, hogy mellettünk az orángután család, velünk szemben pedig az elefántok sétálnak.

a Zöld Piramis honlapja >>>
Videó a Zöld Piramisról >>

Fajmegőrzés és oktatás

Sokan nem szeretnek állatkertekbe járni, sajnálják az ott szűkösen nyomorgó állatokat. Ne felejtsük azonban, hogy manapság az állatkertek nem csupán bemutatják az állatokat, hanem a szórakoztatás mellett nagyon fontos szerepük van a fajmegőrzésben, kutatásban és oktatásban is. A Nyíregyházi Állatpark is több nemzetközi fajmentési és tenyésztési program tagja. Zoopedagógusaik segítségével nagy sikerrel működtetik a ZooSuli-t, melyben nyaranta több száz gyerek ismerkedhet meg behatóbban az állatokkal, segítheti gondozásukat. Év közben pedig élő biológia órákkal segítik az iskolai órák hatékonyságát.

További információkért látogasd meg az Állatpark honlapját!

___________________________________________________

Hasznos linkek:

Még egy videó az Állatparkról

Videóképek

___________________________________________________

Forrás: Internet + az Állatpark pénztáraiban megvásárolható "SóstóZoo Hungary" című kiadvány + személyes adatgyűjtés

___________________________________________________

Nagyon kellemes időtöltést kívánok! Töltsetek fel minél több fényképet az élményeitekről! A kereséshez jó műholdjárást, a fotózáshoz szép fényeket kívánok!
Tisztelettel,
saldar


Ennyi számítógépről néztétek meg e ládaoldalt a megjelenése óta:

free counters
Állapot: kereshető

KRW értékelés (336 db): környezet: 4.71 rejtés: 4.47 web: 4.72 átlag: 4.63

-
történelmi nevezetesség, várrom, épület
-
szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni
-
különleges látványosság, helyszín
-
speciális koordináta-érték vagy magasság
+
vízpart, tó/folyó, forrás van a környéken
+
település belterületén van a láda
+
van a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület
+
havas, jeges időben, fagypont alatti hőmérsékleten is kereshető a láda
+
nyáron, a legnagyobb kánikulában is ajánlott környék
-
hegyen, csúcson, nagy dombon van a láda (a környékhez képest)
+
megközelíthető járművel néhány száz méteren belül
+
a javasolt kiindulóponttól fél órán belül elérhető
+
mozgáskorlátozottaknak, babakocsival érkezőknek is ajánlott
+
gyerekbarát láda
-
igénybe veszi a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos, sáros)
-
a láda megszerzéséhez sziklát kell mászni (gyerekkel nyakban kizárt)
+
sötétben is érdemes keresni
+
a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb. van
-
szokatlan méretű/alakú a láda (az ajándékok miatt fontos)
+
el lehet menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyható)?
-
GPS nélkül is érdemes megkeresni
+
kereshető egész évben
+
kereshető 24 órában
-
a látnivalóért fizetni kell


Klemensz 2021.05.01 10:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Sherlockné 2021.04.25 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.09
Megtaláltuk, köszönjük! :-)

Tibcsiii 2021.04.19 19:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

MarazGergo88 2021.04.19 19:42 - Megtaláltam
Megtaláltuk , köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.10.3]

Hutapa 2021.04.19 18:32 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 1.60
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.

Mónika2390 2021.04.03 13:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

typhoon7 2021.03.20 15:51 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!:-)

Vironia 2021.03.19 16:00 - Egyéb
Mai napon ládika kitakarítva, karbantartás kikapcsolva.

ha2 2021.02.27 11:30 - Megtaláltam
Sajnos a ZOO most zárva.
A logfüzet nyirkos, hamarosan betellik.

C19C9AC3-24E2-49AB-B71C-6F439BCF60898BE9BABC-9D19-4130-9A06-6D3689807E56
EAD885EE-2AD1-4EF2-B209-15E80D91C1E3A474EB3D-6276-4E9A-8C64-BE875B5B870E
0E4F0121-82A8-4994-8863-88C6C60BABE0 
Eszeserzsó 2021.01.27 16:39 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.83
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

Sifi 2021.01.27 15:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.0]

ferro csaba 2020.11.21 13:26 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.79
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést! Berkeszi Koalák

Fánk111 2020.11.16 13:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

golyakr 2020.10.24 13:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

először azt hittem a zoo területén van a láda. na mondom, akkor ez kimarad. de nem, ez bizony kívül van. nem volt érdemes felmenni a sínekhez, majd onnan lejönni, de magunkhoz képest "kalandosan" közelítettük meg. a közelben zsákos emberek tölgytermést vittek zsákokban, a parkoló tele volt, talán majd legközelebb bemegyünk.

esztelneki 2020.10.24 10:54 - Megtaláltam
Szokásos módon, autó, bringa, gyalog közlekedéssel megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.3.4]

guppik 2020.09.26 10:00 - Megtaláltam
Az állatkert előtt gyorsan megkerestük a ládát Domorcival, logoltuk is, de a jelszót elfelejtettük...
A képek alapján kérünk, hogy fogadd el a megtalálást!

[Jóváhagyta: Vironia, 2020.10.24 12:57]

Nyír4Nyír6
Nyír7Nyír8
Nyír9 
Domorci2010 2020.09.26 10:00 - Megtaláltam
Az állatkert előtt gyorsan megkerestük a ládát gupikkal, logoltuk is, de a jelszót elfelejtettük...
A képek alapján kérünk, hogy fogadd el a megtalálást!

[Jóváhagyta: Vironia, 2020.10.24 12:58]

Nyír1Nyír2
Nyír3Nyír5
Lumen79 2020.09.20 17:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

tancsy95 2020.09.12 11:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.19
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Jacsa 2020.09.05 19:29 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.10
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

danita 2020.09.05 11:07 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Tegnap az állatkertet is megnéztük, nagyon jól éreztük magunk, rengeteg nagycicát tartanak. [Geoládák v3.5.3]

kismaczu 2020.09.01 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.13
Köszi a rejtést

2633. A Nyíregyházi Állatpark (3)2633. A Nyíregyházi Állatpark (3)
2633. A Nyíregyházi Állatpark (5) 
Kuruczok 2020.08.29 14:31 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük!

nal14m 2020.08.27 21:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.67 súly: 2.85
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.4]

zami 2020.08.27 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.00
Az állatkertért jöttünk, ami nagyon tetszett, de akkor már megkerestük ezt is. Köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

mravikek 2020.08.25 15:54 - Megtaláltam
Meglelve eme remek rejtek! [g:hu 1.6.7]

Klifi 2020.08.22 16:59 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.2.13]

nbaggio 2020.08.21 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.51
Meglátogattuk az állatkertet a családdal, nagyon szép. Kérlek, fogadd el a fényképek alapján!

[Jóváhagyta: Vironia, 2020.10.24 12:59]

IMG_7922IMG_7927
IMG_7946IMG_7953
IMG_7971 
uzoni 2020.08.20 18:29 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.61
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

ocsike78 2020.08.18 10:32 - Megtaláltam
Megtaláltam,köszönöm a lehetőséget. :) [Kesser 2.5.8]

lada76 2020.08.17 17:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

BBálint 2020.08.11 18:12 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.78
Sóstói nyaralás 12/4.
Határozott veleményem, hogy ez Magyarország legjobb, leglátványosabb állatkertje. Nem véletlenül látogattuk meg pár napon belül háomszor is (kedvezménnyel). Élveztük a fókashow-t, kedvenceink pedig a vidrák, a kicsi fehér oroszlánok (a napokban kaptak nevet), úgy általában az oroszlánok, a papagájok, a kis fordított medúza, a párduc és a páviánok lettek.
Extra élményünk is volt. Velünk egyidőben tartózkodott az állatkertben egy értelmi sérültekből álló csoport, és velük egy pórázon vezetett kutya is. (Mert egyébként ugye tilos behozni háziállatot.) Érdekes, egyúttal lábremegtető látvány volt, ahogy a két nőstényoroszlán kinézte a zsákmányt, rárontott, majd az üvegen koppantak. A kutya jelenléte feldúlta egyébként a fekete párducot és az amuri darvakat is.
Jó ötlet, hogy kisbusz visz körbe a 35 hektáros állatkert területén, ami segít a további tervezésben.
Csak egy negatívumot tudok mondani. A zöld piramis előtt levő büfében ne egyetek gofrit, mert 900 forintért tenyérnyit és ehetetlenül keményet adnak!!!
A láda környéke nem túl magával ragadó, de megértem, hogy egy ennyire forgalmas helyen nem egyszerű a hagyományos rejtés
Köszönjük!

KisKata, Emese, BBálint

20200813_174252(0)20200813_170543
20200811_17410320200811_170443
20200811_16364520200811_161240
20200810_16485820200810_152629
20200810_15284820200810_143920
20200810_11243820200810_142504
20200810_11092820200810_124044
VP 2020.08.08 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.65
Gigantikus tömeg, és már késő is volt. Így bent nem jártam (egyedül nem is vágyom). A láda hamar meglett, sajnos nagyon szemetes helyen van.

Csapdoki 2020.08.07 09:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 4.08
Kötelező nyíregyházi láda.Kösz.

whaides 2020.08.02 17:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

vadasviki 2020.08.01 12:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

Vifilancio 2020.08.01 12:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

Doki99 2020.08.01 12:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

Sango 2020.07.31 13:58 - Megtaláltam
Köszönjük!

Green Eye 2020.07.23 18:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

ier 2020.07.21 14:14 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.2.10]

P.B_László 2020.07.20 18:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.80
Megtaláltam , köszönöm a rejtést .

Zag 2020.07.20 14:41 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.54
Az állatparkban ma voltunk ötödszörre. Külön kedvenc a törpevíziló, a vörös panda, a fehér tigris és a komodói sárkány. A ládát a sok szúnyog miatt nem keresgéltem túl sokáig. [Geoládák v3.4.1]

[Jóváhagyta: Vironia, 2020.07.20 17:13]

20200720_14365720200720_143630
20200720_13363620200720_115845
20200720_11123220200720_133843
Mizo6869 2020.07.20 12:41 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Kicsit sok volt a szúnyog. Nincs térerő a környékén. Mia, Zoli Érdről.

mepetya 2020.07.17 17:35 - Megtaláltam
Egész napos állatkertezés után megtaláltuk, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Pogánypeti 2020.07.10 08:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 4.23
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget. A többit majd otthonról! [g:hu 1.6.4]
Ez volt a mai napi gyalogos ládavadászatom legelső találata az ötből... :)
Az állatkertek engem nem nagyon hatnak meg, ellenben a botanikus kertekkel, arborétumokkal. Ráadásul 4 éve már jártam itt az állatparkban unokatesómékkal, úgyhogy most csak a ládára koncentráltam, melyet gyorsan meg is találtam. Logolás és visszarejtés után szétnéztem még a Sóstó környékén, miközben elkezdtem keresni a GCNYIR multi pontjait is...
Köszi a rejtést! :)

bükkinyúlsz 2020.07.04 20:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

starcus 2020.07.04 20:00 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.1.17]

Moni&Beni 2020.07.03 17:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
Magyarország legtöbb állatkertjét meglátogattuk már, de a Nyíregyházi Állatkert páratlan. Tropikárium és állatkert egyben, amire érdemes egy egész napot rászánni. [Geoládák v3.4.1]

SziaHello 2020.07.03 16:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Pibo 2020.07.03 16:13 - Megtaláltam
Szia,az adott koordinátán én ezt fotóztam le,,,kérlek fogadd el ,,

Ez most jelszónélküliként fog ott lenni???? Vagy hogy???

[Jóváhagyta: Vironia, 2020.07.09 22:52]

20200703_161137 
Reggel 2020.06.30 17:22 - Megtaláltam
Ok! Megtaláltuk!

Köszi a rejtést!

Anita, Szilvi, szollosi73, Reggel

szollosi73 2020.06.30 17:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.21
Megvan!
A mai napot az állatkertnek szenteljük, szinte a teljes napot itt töltöttük el. Rászolgált a hírnevére, valóban az ország egyik legjobb állatkertje. Keresztül, kasul bejártuk az egészet.
A com-os láda linkjét érdemes lenne kivenni, nehogy valakit megzavarjon, már nem belül van a láda, és nem multi.
Köszi a rejtést!

A Nyíregyházi Állatpark-1A Nyíregyházi Állatpark-2
A Nyíregyházi Állatpark-3A Nyíregyházi Állatpark-4
A Nyíregyházi Állatpark-5A Nyíregyházi Állatpark-6
A Nyíregyházi Állatpark-7A Nyíregyházi Állatpark-8
A Nyíregyházi Állatpark-9A Nyíregyházi Állatpark-10
A Nyíregyházi Állatpark-11A Nyíregyházi Állatpark-12
A Nyíregyházi Állatpark-13A Nyíregyházi Állatpark-14
A Nyíregyházi Állatpark-15A Nyíregyházi Állatpark-16
A Nyíregyházi Állatpark-17A Nyíregyházi Állatpark-18
A Nyíregyházi Állatpark-19 
pozsi1 2020.06.30 15:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
Köszönjük a rejtést.

Thorles 2020.06.28 17:31 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.11
Csodálatos az állatkert, sajnos a GPS-em felmondta a szolgálatot, így a ládát nem találhattam meg, hiába emlékeztem arra hogy az állatkert mely részén van elrejtve. Gyönyörű állatokat láttunk és a nagy kedvenceim közül csak a hóleopárd nem mutatta meg most magát. Kérlek fogadd el a képek alapján, mert sajnos most évekig nem fogok arra járni.

[Jóváhagyta: Vironia, 2020.06.28 22:39]

106125871_2969933013234403_2856507459358979635_n75550479_901530877012040_4172391624906532879_n
106123841_1712540102233006_4736154352568958240_n106275809_1400206320188181_4255993919764172213_n
106279680_572782833423209_7413196583402083357_n 
Csabiq 2020.06.28 09:19 - Megtaláltam
HEURÉKA! Köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

g-tabe 2020.06.22 16:51 - Megtaláltam
Megvan, köszi! [Geoládák v3.4.1]

enagy 2020.06.22 16:29 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

B@lu 2020.06.21 16:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Regnal 2020.06.20 17:51 - Megtaláltam
Megtaláltam Ádammal, miután bebarangoltuk az állatkertet. Köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Popeyemazsi 2020.06.20 10:16 - Megtaláltam
Az állatkert még így is szuper egész napos program, hogy a korona miatt az állatbemutatók nem indultak be, és a kisebb házakba se lehetett bemenni. És volt gepárd, hozzá többször is vissza kellett menni. Köszi a rejtést

I s t i & E n i 2020.06.13 20:17 - Megtaláltam
.

cserpaktomi 2020.06.06 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.00
nINCS

betty79 2020.06.01 15:48 - Megtaláltam
Megvan!

attila32 2020.06.01 15:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.2.2]

noattila 2020.05.31 17:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.0]

Lalko 2020.05.31 17:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Yeah [Geoládák v3.4.0]

kalocsni 2020.05.25 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.23
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

IMG_20200525_105450IMG_20200525_105725
kitkat0123 2020.05.21 14:49 - Megtaláltam
Hajdú-Bihari kalandozások során itt jártunk Robogo es tabletta társaságában. Nyíregyháza, Debrecen, Hajdúszoboszló környékével ismerkedtünk, közben sok érdekes helyet is felkerestünk, hus és comos ládákat is kerestünk.

Nagyon szépen köszönöm a rejtést és a munkát, amit a láda kihelyezésébe fektettél.

[Geoládák v3.3.2] [Geoládák v3.3.2]

tabletta 2020.05.21 14:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4a]

Bandee14 2020.05.09 16:32 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Bandee14 & Egiagi
[Geoládák v3.3.2]

egiagi 2020.05.09 16:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

KTamas51 2020.05.09 16:26 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

nzsola 2020.04.26 15:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.98
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Pantya 2020.03.12 18:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

gabor03 2020.03.12 17:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Zsombor111 2020.03.07 17:15 - Megtaláltam
Hol lehet ez a Láda? köszönöm! [Geoládák v3.3.2]

sawkuk 2020.02.25 10:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.6]

erdei.laszlo 2020.02.09 11:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

BeLeMi 2020.02.02 14:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.2.2]

pötyimiki 2020.01.03 12:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.2.0]

merlegno 2019.12.31 14:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.13
Kedves Vironia és Cipollino!
Végre az utolsó Nyíregyházi ládát is sikerült megtalálni! Köszönjük a rejtést és a dátumból adódóan BÚÉK!

fabian11 2019.12.30 15:35 - Megtaláltam
Először arra gondoltam a láda a zoo területén van. Aztán megnéztem GPS s így sikerült rálelnem. Az állatok többsége telel, nem tekinthető meg, de így is szép a park. Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

törő 2019.12.26 15:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

tfmb 2019.11.28 09:21 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.68
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Bővebben otthonról.

Zergi 2019.11.13 11:30 - Egyéb
Egy kis kerekesszékezés közben láttuk...

IMG_3886IMG_3892
IMG_3893IMG_3899
IMG_3904IMG_3909
IMG_3912IMG_3914
IMG_3915IMG_3917
LaciésTimike 2019.11.01 08:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.76
Köszönöm a rejtést!

drtopjoe 2019.10.26 17:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

nazso.oszan 2019.10.26 14:00 - Megtaláltam
Ameddig a gyerekek kicsik voltak, évente bementünk az állatkertbe. Mostanában már csak 2-3 évente nézzük meg az újdonságokat. Aki még nem járt itt, annak mindenképpen érdemes bemennie.
Köszönjük a rejtést.

IMG_20191026_141002IMG_20191026_142353
IMG_20191026_142537 
gyildarefo 2019.10.20 12:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

DSC04156DSC04137
DSC04143DSC04157
DSC04149DSC04168
DSC04171DSC04188
DSC04195DSC04208
DSC04205DSC04209
N.Zs. 2019.10.06 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.45
12-16-ig állatkertezés. Szuper jó hely. A függőhidas labirintus nagyon bejött.

IMG_0713IMG_0719
IMG_0729IMG_0826
IMG_0820IMG_0746
IMG_0804IMG_0748
IMG_0703IMG_0776
bnorbi 2019.09.29 17:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

mlnet 2019.09.28 18:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Az állatkertet néztük meg előtte. [Geoládák v2.2.5]

Bakk család 2019.09.21 13:36 - Megtaláltam
Közös találat Verebi Zolival., akitől ezt a játékot hallottam és azóta játszunk. Köszi

verebiz 2019.09.21 13:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.05
Bakk családdal közös találat! :) Majdnem 5 óra állatkertezés után. Köszi a rejtést!

BejáratIndiai elefánt
MáLinKA 2019.08.24 18:45 - Megtaláltam
Gyönyörű az állatkert!
10kor mentünk be és 19.00 után jöttünk és így sem láttunk mindent!
18.45 kor kifelé menet kaptunk észbe h elfelejtettük a ládát! 🙀
Gyorsan visszarohantunk az andok ház környékére!
A gps szerintem olyan helyre akart vinni ahol szerintem csak gondozók járhatnak! Úgyhogy csalódottan a láda miatt de hatalmas élményekkel az állatkert miatt elindultunk kifele.
Persze fotót mikor visszamentünk nem csináltunk. A medvék voltak ott ahol ilyen függő sétányról lehet lenézni rájuk . Meg pampanyulak.
Kérjük a leírás és az állatkerti képek alapján az elfogadást, mert sajnos az ország másik feléről kb -0 év molva jutunk megint el ide!

[Jóváhagyta: Vironia, 2019.09.22 13:46]

465D4F82-A410-4FA4-A48C-D7E1D922BC1CBC63E4B3-CB37-4E16-BC1F-A06AE3A90FC9
B05EE62F-7E48-4823-A097-9C2827D69DB5000513D0-15B8-4CD1-A57D-020B99EA1F02
KálmánCsalád 2019.08.21 09:08 - Megtaláltam
Köszöni a rejtést a Kálmán Család! Részletek és képek otthonról. [g:hu 1.6.4]

ballasz 2019.08.16 17:20 - Megtaláltam
Egész napos állatkertezés után. [Geoládák v2.2.5]

nfmate 2019.08.15 06:45 - Megtaláltam
Állatkert tegnapelőtt, amikor is olyan hulla voltam a végére, hogy még ládázni se volt kedvem. Ma kijöttem megkeresni. Köszönet [Geoládák v2.2.5]

GeoHobby 2019.08.07 12:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

GeoCats 2019.08.04 16:16 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! :) [Geoládák v2.2.5]

hg5vy 2019.08.01 17:58 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Ide szolitotta a munkám. Utána egy gyors találat. Sajnis az állatkert majd máskor. [Geoládák v2.2.5]

silver wolf 2019.08.01 16:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.20
Köszönjük a rejtést.

larzen 2019.07.31 15:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

kisbanda 2019.07.29 13:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Göde 2019.07.28 12:00 - Megtaláltam
Újabb kincs a tarsolyban. Köszönöm. [g:hu 1.6.2y]

bbianka 2019.07.25 23:59 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

bferi 2019.07.25 23:59 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

szirteyzsu 2019.07.25 23:59 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Nargoth 2019.07.23 16:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Adam SKY 21 2019.07.23 16:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

zoltot 2019.07.11 17:07 - Megtaláltam
Természetesen az állatkerti séta után kerestük meg a ládát.
A jelszót le szoktam fényképezni, mert ez az otthoni bejelentésig nem vész el, viszont ez a kép nem sikerült...
A láda amúgy rendben van.

[Jóváhagyta: Vironia, 2019.07.21 12:52]

IMG_20190711_152151_HDRIMG_20190711_101234_HDR
Cseber 2019.07.11 09:30 - Megtaláltam
Megtaláltam Ágival!

csbagi 2019.07.11 09:30 - Megtaláltam
3 napos nyíregyházi kirándulás Istvánnal.
Szuper! Nem véletlenül lett kétszer is Európa legjobb állatkertje!
Az egész napot itt töltöttük, és nem untuk, csak nagyon elfáradtunk.

DSCN0115DSCN0120
DSCN0127DSCN0131
DSCN0132DSCN0139
DSCN0149DSCN0153
nmárti 2019.07.07 10:33 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.50
Eddig biztam abban, hogy a fotóim előnyerhetők lesznek....tévedtem. AZ élmény az enyém, fotók nélkül is. Köszi a rejtést!

Henya 2019.07.05 16:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

12pet05 2019.07.04 16:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

nbokan 2019.06.24 09:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.21
Végre ide is eljutottunk! Az egész napot az állatkertben töltöttük, szerintem megnéztünk mindent és mindenkit. Nagyon tetszett, kösz a rejtést.

-1-2
-3-4
-5-6
-7-8
-9-10
-11-12
-13-14
-15-16
-17-18
prodg 2019.06.21 09:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

20190620_08495320190620_092557
20190620_09311720190620_095948
20190620_100432 
V_Gabor 2019.06.08 17:25 - Megtaláltam
egész napos állatkert után
Részletek és fotók később...

Köszönöm! [g:hu 1.6.3a]

Aniko & Gyuri 2019.05.30 16:58 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

nagyfeco 2019.05.25 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.38
Kószi a rejtést.

Fixis 2019.05.17 13:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.99
Eltöltöttük a napot bent. Jó volt.

kingajani 2019.05.12 17:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

aknitram 2019.05.12 17:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget! Egész napos állatkertezés után... :) [g:hu 1.6.2y]

kétbakancsos 2019.05.12 14:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.98
A Caola természetjáróival 6 napos Nyírségi körutazáson voltunk, a látnivalók mellett ládákat is keresgéltünk. Super a Zoo. Köszönjük a rejtést!

Papagáj showFóka show
ZsiráfékElefániék
Szebb a páva, mintNéznek a semmibe
ellfelek 2019.04.29 17:00 - Megtaláltam
Az állatpark. Nem titok, hogy ezért választottuk Nyíregyházát, hogy ide bemenjünk. Az időjárás kedvezett és nem esett szerencsére, szóval végig tudtuk járni a parkot. Bár biztos van ami kimaradt, mert tényleg jó nagy a park. 😉 A leglátványosabb része a fóka show volt, amiben most volt először részem. De a Zöld Piramis, az Óceánárium, a gibbonok, a kis elefánt, a csupasz seggű majmok, a lengőhíd, az Afrikai panoráma... mind mind nagyon nagyon jó volt... 😍😍😍
Ide még biztos visszajövünk.
Köszi a rejtést! [g:hu 1.6.2y]

IMG_20190429_102133IMG_20190429_102419
IMG_20190429_110510IMG_20190429_110707
IMG_20190429_113243IMG_20190429_121900
IMG_20190429_122035 
Zsolesz0985 2019.04.19 18:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Batani 2019.04.19 16:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

rajho 2019.04.14 15:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

kewa911 2019.04.06 16:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

Csiperke62 2019.02.16 14:10 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget.

Váradi Csaba 2018.11.02 15:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

kisscsaba.repair 2018.11.02 15:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

alcala76 2018.11.02 12:50 - Megtaláltam
Köszönjük az élményt, fantasztikus az állatkert. Sajnos, a reggeli rohanásban a gps otthon maradt, így ládát nem tudtam keresni. Ha lehetséges, a képek alapján megköszönnék egy elfogadást.

[Jóváhagyta: Vironia, 2018.12.10 17:40]
Köszönöm szépen az elfogadást!

DSCN1938DSCN1908
DSCN1912DSCN1914
DSCN1915DSCN1910
DSCN1936DSCN1926
DSCN1931 
Balazsl02 2018.11.01 08:46 - Megtaláltam
Megvan, köszi

Antissimo 2018.10.31 15:43 - Megtaláltam
Egész napos állatparkozás végén

Domcsaj 2018.10.26 14:04 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
6 napos ládázós, alföldi kikapcsolódásunk kilencedik ládája. Köszönjük a rejtést!

Földlakó 2018.10.23 11:05 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

gegro2 2018.10.22 17:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

congo 2018.10.22 17:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

VKBITANG 2018.10.22 16:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

Égenjáró 2018.09.26 17:37 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük!

PÉV 2018.09.13 15:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.00
Lego gyár utáni zoo látogatás osztálykirándulás keretén belül. Sajnos a ládát nem volt idő megkeresni, de az állatkert nagyon tetszett. Köszönjük, hogy megmutattad!
A fényképek alapján kérjük fogadd el a megtalálást !

[Jóváhagyta: haywire, 2018.09.30 07:24]

 
ludens 2018.08.27 18:59 - Megtaláltam
Az állatkert óriási élmény.

[Jóváhagyta: haywire, 2018.09.05 00:00]

20180827_13053220180827_134348
20180827_17495820180827_175025
halaszkiraly 2018.08.22 00:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0b]

moto74 2018.08.17 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.75
Állatkerti séta után megkerestük,a rejtőnek köszönjük!

ÉViPe 2018.08.11 19:36 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.59
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Kata64 2018.08.09 16:00 - Nem találtam meg
Nagy élmény volt az Állatpark! Amikor mindent megnéztük, a családot a bejáratnál egy padon hagyva visszamentem (350m), de a GPS a lezárt épület túlfelére mutatott (vagy a túlsó sarkára, vagy a kerítésen túlra) - így kívülről is odamentem, ott meg 32m-re főúttól a Kert felé, azaz a kerítésen belülre. Így fel kellett adnom a keresést.

20180809_100806036_iOS20180809_142555905_iOS
20180809_142558807_iOS20180809_142601475_iOS
20180809_134859349_iOS 
nrudi 2018.08.08 18:14 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! ZMER [Geoládák v2.2.4]

Spangarázs 2018.08.07 18:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.62
Családi ládatalálat!
Az állatkert hatalmas...!
Ja és akinek kellene egy Seat embléma azt itt megtalálja:)))
Köszi a rejtést!

Embléma 
sasa 77 2018.08.03 17:37 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.88
Megtaláltuk hosszú állatkerti séta után. Egy kis levezetés:-)
Köszi

20180803_10202220180803_161709
20180803_16474020180803_155902
Huncutka01 2018.08.02 23:59 - Megtaláltam
Autóbuszos kirándulás alkalmából látogattuk meg az állat parkot. Pot jelszót kerestünk, de nem találtunk. Az időnk sajnos nagyon kevés volt, mert délután még egy programunk volt a LEGO gyár látogatás.
Kérlek a képek alapján fogadd el megtalálásnak. Köszönöm a rejtést.
Képet később tudok feltenni.

[Jóváhagyta: haywire, 2018.08.21 17:56]

nyiregyhSós tó
nyiregnyire
nyirNyegyh
NyiregyházaSós tó
nyiregnyire
nyirNyegyh
Nyiregyházanyiregyh
Halász család 2018.07.26 13:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Csöreszék 2018.07.23 16:59 - Megtaláltam
Az állatpark nagyon látványos, bár egy szuszra talán kicsit sok is. Mindenképpen érdemes rá egy egész napot szánni.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2018.11.30 20:39]

IMG_8161IMG_8167
TÁJK Alkesz Duo 2018.07.22 21:05 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.2]

kalnaid 2018.07.20 15:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Mo-Hó 2018.07.20 08:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.99
Meglett!
Senkinek sem szabad kihagyni, nagyon jól kialakított állatkert sok érdekes dologgal felnőttek számára is.
Köszi a rejtést!

bjoco1977 2018.07.19 09:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

darkwolf 2018.07.15 15:56 - Megtaláltam
Köszönöm!

ogrun611 2018.07.13 16:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

goligon 2018.07.12 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.58
Bakancslistás hely! A küldetés családommal teljesítve! Köszi!

PANDA 
geodeta 2018.07.10 18:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

atys70 2018.07.08 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
Lemerült GPS, szállodában maradt telefon::))) Viszont az itt eltöltött nap kárpótolt mindenért.
Kérem a képek alapján elfogadni.

[Jóváhagyta: haywire, 2018.08.22 19:17]

DSCN3786DSCN3834
DSCN3794 
eszluzsu 2018.07.08 16:33 - Megtaláltam
Közösen ládavadász Pistivel

ládavadász Pisti 2018.07.08 16:33 - Megtaláltam
Közös találat Eszluzsuval, köszönjük a lehetőséget!

kópé1993 2018.07.08 15:43 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

IMG_20180708_154323 
Hócipő 2018.06.08 20:18 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.20
Köszönjük a rejtést!

mazsola069 2018.06.08 15:42 - Megtaláltam
Szmájlira cserélve, mától ez is rámvigyorog. [g:hu 1.5.4j]

fodorka59 2018.05.20 16:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.51
Megtaláltam, köszönöm a rejtést. Külön buszos kirándulás keretein belül jutottunk el ebbe a már sokat dicsért állatparkba. Nagyon-nagyon jól éreztük magunkat és nagyon elfáradtunk. Szépen kiépült Sóstófürdő, vagy 28 éve jártam ott. A két unokám csodálta a sok állatot.

IMG_1813IMG_1825
IMG_1844IMG_1854
IMG_1923IMG_1990
IMG_1978IMG_2531
IMG_2536IMG_2509
sztikletti22 2018.05.20 10:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.01
Meglett! Köszönjük!
Fruzsi és Robi

sandorfabi 2018.05.08 17:58 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést, könnyű találat!

EndIvett 2018.04.29 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.93
Hosszúhétvégei találat, köszönjük :)

gsy 2018.04.22 10:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

KoMa 2018.04.15 14:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.25
Köszönjük a rejtést. Remek szép napsütéses időben. Erre az állatkertre egy nap kevés os volt

Punawelewele 2018.04.08 00:00 - Megtaláltam
köszönöm

Fru17 2018.04.06 10:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Nem volt egyszerű meglelni a ládikát :) [Geoládák v2.2.3]

Sóstó zoo láda 
Secc 2018.04.02 13:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

D-Day 2018.03.30 12:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4a] [wapon beküldött szöveg]

Dodó és Malvinka 2018.03.25 11:45 - Megtaláltam
Családi állatkert-látogatást kötöttünk össze egy kis ládázással természetesen. Szép időnk volt, csak itt van már a tavasz végre! :)

DSC_0160DSC_0199
DSC_0201DSC_0206
DSC_0212DSC_0222
DSC_0223DSC_0226
stmester 2018.03.20 12:30 - Megtaláltam
Nem a legjobb időpontban jutottunk el ide, de amikor lefoglaltuk a szállást még tavasz volt.

IMG_20180320_093519IMG_20180320_093733
IMG_20180320_093808 
Katona55 2018.03.20 11:49 - Megtaláltam
Közös találat stmesterrel.

Kiscseri 2018.03.17 14:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.2]

[Jóváhagyta: haywire, 2018.03.19 17:32]

bubu&vahur 2018.03.17 10:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4a] [wapon beküldött szöveg]

bgecco 2018.03.01 00:00 - Megtaláltam
Köszönet.

hitamas 2018.01.14 13:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.30
A fél éve a ládában ücsörgő utazót továbbvittük. Állatkert majd az unokákkal, ha elvetődünk egyszer együtt errefelé ... :)

fercsipeter 2017.12.16 10:00 - Megtaláltam
meg van köszi!

Frankie Family 2017.11.09 12:09 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

piroska 2017.11.07 12:40 - Megtaláltam
Szép idő volt.

"J&J" 2017.11.07 12:40 - Megtaláltam
Piroskával közös találat

zsolty23 2017.11.05 15:05 - Megtaláltam
Nagyon szép az állatkert!

Köszönöm a rejtést!

kupec 2017.11.05 10:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

TothTi 2017.10.15 12:48 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

PBM 2017.10.07 10:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.21
Az ország legszebb állatkertje, a család véleménye szerint még a schönbrunni zoo-val is felveszi a versenyt. Ezért aztán 2-3 évente meglátogatjuk, most éppen a nagylány aerobik versenye alatt voltunk itt a többi gyerekkel. Köszönjük a rejtést!

kilali 2017.09.26 16:47 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

azimee 2017.09.03 16:27 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget!

Bigzoli 2017.08.22 15:21 - Megtaláltam
Köszönjük! Az állatkert látogatása után a láda is meglett.

GyZsTeam 2017.08.22 12:22 - Megtaláltam
Nem szeretem az állatkerteket, mert sajnálom a rabságban tartott állatokat. Bár, ha soha nem éltek szabadon, akkor nem ismerik az érzést és elvannak ebben a helyzetben is. Kíváncsi lennék az itteni állatokkal hogy van ez. Összességében nagyon szép az állatkert. Köszönjük!

HER_1565_tnHER_1572_tn
HER_1582_tnHER_1590_tn
HER_1607_tnHER_1616_tn
HER_1625_tnHER_1643_tn
HER_1655_tnHER_1664_tn
HER_1670_tnHER_1683_tn
HER_1689_tnHER_1695_tn
HER_1702_tnHER_1715_tn
HER_1727_tnHER_1737_tn
Pinyóék 2017.08.19 17:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.11
Nagyon örült a kis család, amikor 6 órás állatkerti séta után még ládát kellett keresni :) de megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Szép és fárasztó nap volt!

Toth417 2017.08.09 13:25 - Megtaláltam
Az állatkertben korábban már többször is voltam, úgyhogy most ezt a látogatást kihagytam, valamikor azért újra el kéne jönni... A láda a helyén volt, rendben.

dzcsiga 2017.08.01 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.30
Megtaláltam. Családi Állatpark látogatás után közösen kerestük a ládát a gyerekekkel. Nagyon élveztük az állatkertet és a keresést is. Köszönjük a rejtést! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

CacheLog
ZooNévtelen
Névtelen 
Toro_001 2017.07.27 14:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjü a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

grw766 2017.07.19 16:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.42
Köszönjük a rejtést!

Gyombi 2017.07.18 16:00 - Megtaláltam
Addig vártunk az állatkerti látogatással, amíg kikerült a láda :) és
mivel szabályos parkolóhelyet csak a parkoló legtávolabbi oldalán találtunk, megvolt a kinti kilométer is. Az állatkert jó volt, csak kár, hogy lépten-nyomon lehúzási szándékba botlik az ember és a gyereke. Előbbinek nehéz nem elkényeztetni a gyereket,
akinek meg hiszti nélkül megállni...
A ládát köszönjük!

bebfva 2017.07.13 16:28 - Megtaláltam
Habár nagyon szeretjük az állatkertet, de ma kicsit ijesztő volt, hogy az egész napos kaland alatt nem hallottunk magyar szót. Csábítanak a további ládák... Nehezen hagyjuk itt Nyíregyházát. Köszönjük a rejtést! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Pumba9 2017.07.11 17:09 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Mirtt 2017.07.11 17:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

martonjozseffgy 2017.07.09 18:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.77
Köszi!

CyberWolf59 2017.06.30 16:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.51
Állatkerti séta után rövid séta a ládához.

Webber 2017.06.12 15:00 - Megtaláltam
TB-t elhoztuk, az állatkert nagyon tetszett.

acsipapa 2017.06.12 15:00 - Megtaláltam
meglett

öfi és nufi 2017.05.22 17:23 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.17
Megtaláltuk, utazóügynök lerakva

zsoltika63 2017.04.29 16:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.30
Állatkerti élmények után.
Köszönöm a rejtést!

monic1006 2017.04.14 19:04 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.53
Kedvenc uncsitesókkal kerestük meg ezt a geloládát aZoo meglátogatása után. A kicsik nagyon élvezték a keresést, első ládájuk volt ez - hátha rákapnak. :D

szsoutdoor 2017.04.14 19:04 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.53
Nagypénteki családi Állatpark látogatás után közösen kerestük a ládát a gyerekekkel. Nagyon élveztük az állatkertet és a keresést is. Köszönjük a rejtést!

totedu 2017.04.14 14:30 - Megtaláltam
Megint egész napos programot találtunk ebben a csodálatos kertben!

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2017.06.06 19:12]

20170414_14303420170414_142007
20170414_14002620170414_135707
20170414_13560220170414_133653
20170414_13350620170414_131321
20170414_11145220170414_104842
20170414_10414620170414_103119
20170414_10282020170414_102743
20170414_102520 
bence máté 2017.04.09 20:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.88
ok

sarokcsalad 2017.04.01 18:54 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.66
Megtaláltam!

[Jóváhagyta: haywire, 2017.04.13 05:47]

IMG_20170401_152943IMG-20170401-WA0015
IMG-20170401-WA0034IMG-20170401-WA0044
IMG-20170401-WA0067IMG-20170401-WA0099
IMG-20170401-WA0123 
MJANEZ 2017.03.31 18:31 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.66
Köszönöm a rejtést, és örülök, hogy ezt is láthattam.
A vadasparkban töltött fél nap kellemes séta, és nézelődés után,
[g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Magasles 2017.03.26 17:55 - Megtaláltam
Nagyon szép az állatkert, mindenkinek csak ajánlani tudom. Köszönjük a rejtést :)

tothadam86 2017.03.26 17:55 - Megtaláltam
Megtaláltam -8)- [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Kobe24 2017.03.15 14:54 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.20
Köszi a rejtést,az állatkert fantasztikus!A Fóka Show-t semmiképp ne hagyjátok ki! :)

picuresnagyur 2017.01.03 11:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.36
Köszi, a rejtés átlagos, de az állatpark csudajó, még télen is. Kókusz teljesen levett a lábunkról, no meg a másik kisoroszlán. De a zöld piramis és a Dél-Amerika ház légiösvényei is csudajók.

katijoko 2016.12.30 10:00 - Megtaláltam
A láda rendben volt. Köszönjük!

rainbow_trout 2016.12.29 14:26 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a lehetőséget a szivárványos pisztrángok nevében! :)
D&E + Sacika =) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

zalajaro 2016.11.21 14:22 - Megtaláltam
.

tapisomi 2016.11.15 08:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.49
Megtaláltam. Köszönöm, hogy itt lehettem. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

KittiKíra 2016.11.03 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.68
Az őszi szünetben nyíregyházi ládázásunk során kerestük meg. Kérjük a fotók alapján a találat elfogadását!

[Jóváhagyta: haywire, 2016.11.17 18:20]

DSC01808DSC01779
GBoys 2016.10.30 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.04
Köszönjük a rejtést!
Tetszett az állatkert!

:)

Aleph & Rita 2016.10.05 14:35 - Megtaláltam
A mai nap főattrakciója volt az állatpark alapos bejárása, majd levezetésként a nyírbátori Sárkány fürdőben ejtőztünk egyet.
Nagyon klassz az állatkert és köszönjük a ládamegtalálhatási lehetőséget is.

Cerberus 2016.10.02 16:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.31
Megtaláltuk! Az állatkert nem ismeretlen számunkra, de most csak a ládáért jöttünk. Mivel a láda az állatkerten kívül van, nem igazán értjük az alternatív jelszóval kapcsolatos kitételeket az oldalon. Egyébként remek helyszín.

Köszönjük a rejtést!

alarc 2016.09.17 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.26
Régi vágyam teljesült, csodálatos az állatkert.......köszönöm a rejtést

ahhoj 2016.09.10 18:30 - Megtaláltam
Köszönjük a lehetőséget!

elina 2016.09.10 18:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Az utolsó hétvégi jó időben és mivel pont Nyíregyházán töltöttük a hétvégét elmentünk az állatkertbe. Több mint 7 óra alatt sem sikerült az egész állatkertet bejárni,de amiket láttunk nagyon jó volt! Mindenkinek csak ajánlani tudom,hogy egyszer mindenképpen jöjjön el ide!

Attibati 2016.09.10 13:30 - Megtaláltam
Nyíregyházi ámokfutás kerékpárral 74 kilométer

Petra&Laci 2016.09.03 14:43 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.00
Életre szóló élmény volt végigjárni az állatparkot. Köszönjük!

Kincső, Csabi, Petra, Laci

kincs92 2016.09.03 14:42 - Megtaláltam
Több mint 5 órás állatkertezés után kerestük meg. Voltam már pár állatkertben, de ez messze felülmúlta az összeset. Remélem lesz még lehetőségünk visszatérni, mert tényleg lenyűgözött minket az állatpark. Nem is tudom mi tetszett a legjobban, annyi élmény ért. ( fóka show, Zöld Piramis.... )

Köszönjük ezt a felejthetetlen napot és a rejtést,
Petra & Laci, Kincső & Csabi

Balear 2016.09.03 14:41 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.64
Nagyon vártam már ezt látogatást, mert sok minden történt a hellyel amióta itt jártam legutóbb. A fejlesztések csodásak, nem tudom hova lehetne még fejlődni. Majdnem 5 órát töltöttünk el itt.

Megérte ennyit utazni és jó érzés volt megosztani ezt azokkal, akik számomra a legfontosabbak.

Köszönjük:

Petra, Laci, Kincső és Csabi

soma70 2016.08.19 18:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.48
Az álatkertben már nem először voltunk, most is, mit mindig, hatalmas élmény volt! Ezúttal a ládával is megspékeltük.

fcsaba 2016.08.18 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.02
Közel egész napos állatparkozás után kerestem fel ezt a pontot. Az állatpark különösen tetszett; ennyire jó vidéki állatkertben még nem voltam. Nem "spórolták ki" az egzotikus állatokat; volt it minden, amit az ember egy állatkerttől elvár. Köszönjük a rejtést!

A leírás viszont engem megzavart. Mivel a láda az állatpark területén kívül van (teljesen szokásos módon, egy fa tövében, avarral takarva), a zöld figyelmeztető szöveget nem tudtam értelmezni.

tiktak 2016.08.17 18:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.65
Szuper volt!!!!

bazsoka 2016.08.05 15:48 - Megtaláltam
Meglátogattuk az állatkertet, nagyon tetszett. Különleges volt a fókashow, ami után útnak is indultunk. A leírásból úgy véltem, hogy az alternatív jelszó a kapun kívül található, de amint kiértünk, már láttam, hogy bent kellett volna keresnem, így csak egy külső képet készítettem, ez alapján kérem a rejtést elfogadását. Azt a képet a GPS-ről vettem le, de ha kell még akkor benti képeket tudok feltölteni a fényképezőgépemről is. Köszönöm a rejtést.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2016.09.16 17:41]

Állatkert előtt lányommal. 
bani 2016.07.26 17:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Az állatkert szuper volt. :)

panysti 2016.07.20 16:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

tapiapi 2016.07.13 11:26 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.39
Megtaláltam a ládát. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2] [wapon beküldött szöveg]
Bölcsesség 249.: Úgy tartják, nagy az Isten állatkertje, egyesek hozzáteszik: és alacsony a kerítés. Szerintem rosszabb a helyzet. Én úgy érzem, mintha szafari parkban élnék...

iloilo 2016.07.05 18:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

tatraval10perc 2016.07.05 18:54 - Megtaláltam
Meglett. Köszi! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

zsupisti 2016.07.02 14:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

segoy 2016.06.27 12:30 - Megtaláltam
!

bobori94 2016.06.21 17:31 - Megtaláltam
Közös találat adamdudassal. Külön köszönet takacsimre-nek a kézzel készített ajándékért, bátorkodtunk elvinni. :) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

adamdudas92 2016.06.21 17:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Butchman 2016.06.16 16:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

IREBA 2016.06.01 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.52
Köszönöm a rejtést és a lehetőséget! Nyíregyházi utolsó ládám.

Irisz14 2016.05.08 18:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.62
Megtaláltuk!
Öt órát töltöttünk az állatkertben, állati jó volt.
Köszönjük a rejtést.

RV 2016.04.20 15:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Möszi 2016.04.05 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.14
Köszönjük

b.bea78 2016.03.28 14:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

TücsiTeam 2016.03.26 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.04
Húsvéti látogatásunk alkalmával ismerkedünk ezzel a gyönyörű várossal és keressük az it elrejtett ládákat. Köszönet ezért a nagyszerű lehetőségért!

2in1 dream team :) 2016.03.14 14:25 - Megtaláltam
Blokkoltuk!

Strombus 2016.03.13 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.83 súly: 4.34
Sajnos most ládahabzsoló üzemmódban jártuk erre, későn is értünk ide, az idő sem volt valami fényes, így maradt a pontvadászkodás, a bejárat melletti információs tábla és a honlap megbámulása és a nyálcsöpögtetés. Nagyon szeretnék egyszer bejutni ide.

Mi egy jó állapotú, méretes ládát találtunk a parkon kívül, nem domborművön számoltuk a szavakat. Jó lenne az amúgy szuper oldalt aktualizálni, mert ez így nagyon zavaró! (Ezért a gyenge értékelés.) Látom, nem én vagyok az első, aki ezt kéri. :-(

Péter60 2016.03.13 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 1 rejtés: 4 web: 1 átlag: 2.00 súly: 4.35
Most csak csúnya pontvadász voltam, nem volt idő, kedv a látogatásra, ezért a rejtő kérésének eleget téve nem is értékelek.
A láda azért rendben van.

BLUEway💙2016! 2016.03.10 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.63
4. ládánk ma... THX!

ZOO2 
anettx 2016.03.06 13:50 - Megtaláltam
TFTC!
Kétnapos ládavadászat a keleti országrészben klassz csapattal, a túrázáshoz ideális jó időben, szebbnél-szebb helyeken, 41 ládatalálattal.

Liberty 2016.03.06 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.17
34/32. Hajdú és Szabolcs megyei ládatúra.

Kétnapos ládavadászat a keleti országrészben klassz csapattal, a túrázáshoz ideális jó időben, szebbnél-szebb helyeken.

Nyíregyháza címere
somga 2016.01.25 10:30 - Megtaláltam
Nagy hóban ! Köszönjük!

takacsimre 2015.12.30 09:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.06
Csipet_csapattal. Mivel a láda nem az állatparkban van, szerencsés lenne a leírás módosítása. Köszönjük a rejtést. Marika és Imre

cipollino 2015.12.21 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 3.29
Közös találat Vironiával. Köszi.

Vironia 2015.12.21 14:40 - Megtaláltam
Sikerült! :) Köszönöm a rejtést.

gyetger 2015.11.28 14:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

KJ & GM 2015.10.31 14:00 - Megtaláltam
Köszönjük a lehetőséget.

sirgalahad 2015.10.28 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.49
Köszönjük a rengeteg állatnak
Vendégül láttak a kertben
Délutánra lábaink fáradtak
De ez itt így van rendben

tarsolyos 2015.10.04 10:30 - Megtaláltam
kÖSZÖNÖM!

 
jleo60 2015.10.03 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 2.5 web: 5 átlag: 3.17 súly: 2.76
Köszönöm a rejtést!

[Jóváhagyta: haywire, 2015.10.08 09:37]

 
fules22 2015.10.02 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.58
Köszönjük szépen a rejtést! Már sokadszor jártunk ebben az állatkertben, de még mindig nem untuk meg. :-)

fjocy és manka 2015.10.02 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.00
Megtaláltam. A láda nem volt rejtve, csak odatéve a helyére. Visszarejtettem álcával.köszi a lehetőséget.

anitagold 2015.09.06 17:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

gulya 2015.09.06 17:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. ;-) [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

GCALAT_2015096160334.jpgGCALAT_2015096175314.jpg
profán-pofák 2015.09.04 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.92
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget!
Az állatkert szuper jó volt. Már voltunk itt vagy 2x, de mindíg tud újjat mutatni.
Kicsit fura volt, hogy a láda kívül van, de meglett azz is gyorsan.

Indianhajo 2015.08.25 16:13 - Megtaláltam
koszi a rejtest. Egy elmeny a hely! SAjnos, vagy inkább szerencsére ladá helyén is bővül a park. A főka showt ki ne hagyjátok! :)

[Jóváhagyta: haywire, 2015.08.31 22:30]

GCALAT_20150825163617.jpg 
parrish 2015.08.23 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

L-200 2015.08.23 00:00 - Megtaláltam
Megvan.

takacscsalad 2015.08.22 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.64
Köszönjük a rejtést.

szlaura 2015.08.17 19:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.55
Fantasztikus az állatpark! Köszönjük a rejtést. Toll éppen nem volt nálunk, így a logbookba nem tudtam írni.

GYEZegzug 2015.08.15 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.70
Megtaláltam. Köszi szépen a lehetőséget.

csg69 2015.08.10 11:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 4.28
Megvan :)

Babuc 2015.08.05 17:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.95
Állatkerti séta után még maradt erőnk a ládát is megkeresni. Köszönet.

Szabó família 2015.08.03 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.93
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Mivol 2015.07.27 18:08 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

angyall 2015.07.23 00:00 - Megtaláltam
Immár másodszor jártunk az állatkertben, most is szuper volt!

[Jóváhagyta: haywire, 2015.08.11 07:44]

 
Wilka74 2015.07.20 17:36 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönöm a lehetőséget!

DóriAtesz 2015.07.15 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.73
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést!
Egy életre szóló élmény volt az állatkert.
DóriAtesz

Gabcsi 2015.07.08 15:25 - Megtaláltam
Ezért autóztunk be Hajdúnánásról. Közel 4 órát voltunk bent, de még így sem láttunk mindent.

macikupac 2015.07.08 15:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.40
Hajdúnánási nyaralás 2.

Amikor elterveztük, hogy a környéken fogunk nyaralni, ez a hely felkerült a "mindenképpen felkeresni"-listára. (Így utólag is megerősödött bennem az érzés, hogy nem volt szükségem a tavaly őszi logolásra.) Igen meleg, mondhatni rekkenő időt választottunk. Szerencsére igen sok odabent a fa, - itt-ott még erdőnek is nevezhető, - így azért elviselhetőbb volt. Meg ugye vannak fedett bemutató helyek is. Majd 4 órát voltunk bent. Igyekeztünk mindent megnézni, de nem sikerült. Az állatok igen nagy része (itt most a nagyobb testűekre gondolok) is szenvedett a melegtől és próbálta túlélni valahol az árnyékban. Némi produkciót azért láthattunk a szibériai tigristől és Gabi vágya is teljesült, mert láthattuk a nemrég született kis elefántot is. A Madárházban hatalmas csótányok rohangáltak a kövön, a srácok eléggé berezeltek tőlünk, s valljuk be, nem volt túl bizalomgerjesztő látvány. De ennek ellenére kimentünk az udvarra is, ahol lehetett szabadon lévő teknőssel és majmocskákkal is találkozni. A legvégére Tarzan ösvénye maradt. Innen fentről nézhettük a zsiráfokat. A nagy meleg rányomta a bélyegét a napra, mert a vége felé a fiúknak már nagyon strandolhatnékuk volt, így engedtünk a kérésnek. Gyorsan logoltunk és mentünk ázni a hajdúnánási fürdőbe. Forest oda már nem jött, mert nem volt fürdőnadrágja.

 
eltájoló 2015.07.08 00:00 - Megtaláltam
Megvan. Köszönöm.

Nebel 2015.07.04 10:31 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.90
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Többet és képeket később! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

GCALAT_2015074103037.jpg 
holly 2015.06.27 18:19 - Megtaláltam
Megtaláltuk Clip-el nyíregyházi ládázós + állatkertezős hétvégén! :) [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

clip 2015.06.27 18:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

mate.bence 2015.06.20 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
Nyitástól az állatkertben voltunk, nagyon jól éreztük magunkat, utána pedig megkerestük a ládát. Köszönjük!

norbipipu 2015.06.20 14:57 - Megtaláltam
Megtaláltam Apával :)

stikli08 2015.06.20 14:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönet a rejtő fáradozásaiért! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Bőrharisnya 2015.06.20 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.25
Köszönjük a rejtést!

GCnikipisti 2015.06.01 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.96
Megtaláltuk!

Hooch-Csi&Vi 2015.05.31 14:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. Hooch-Csi&Vi [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

igilight 2015.05.24 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.36
Nagyon tetszett az állatkert, egy nap nem is nagyon elég mindent megnézni.
A rejtés könnyen meglett. Sajnos ebbe is (mint mostanában a legtöbb ládába) csak beletenni tudtunk, semmi ajcsi nem volt benne, a lányom legnagyobb bánatára :( Köszönjük a rejtést

 
Párduc50 2015.05.23 09:53 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Nagy élmény volt, főként a felnőtteknek :-) Képek később

Goldenbay 2015.05.08 16:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Napszel 2015.05.01 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.31
Sajnos mi sem tudtunk logolni, mint az az előttem szóló logjából is kiderül, Május 1-i hatalmas csúcsforgalom volt a Sóstó Zoo-ban.

Mindenesetre mi is ott jártunk, és élveztük amit az állatkert nyújtott nekünk.

Kéremszépen a fényképek alapján jóváhagyni a megtalálást. Köszönöm!

Sely és Gabci

[Jóváhagyta: haywire, 2015.05.04 18:07]

Másik ketrecnélEgyik ketrec mellett
KrokkMadarakkal
Krokk2 
clown 2015.05.01 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.07
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést.

[Jóváhagyta: haywire, 2015.05.02 12:28]

 
duranyikd 2015.04.18 12:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.65
Megtaláltam. Köszi.
Állatkertezés után megkerestük a ládát is. :)

Kimberli1 + Imi30 2015.04.12 18:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.62
Nyitásra érkeztünk az állatkerthez, mert tudtuk, hogy itt annyi látnivaló van, hogy az egész napos programot kínál. Öt évvel ezelőtt voltuk utoljára azóta is sok minden változott, folyamatosan fejlesztik. Az állatkert után a ládát is leszedtük. Köszönjük a rejtést!

 
Tisztisz és Csabi 2015.04.05 15:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

ironman 2015.04.02 16:30 - Megtaláltam
Állati jó ez a park! Amikor először jártam itt, még csak hazai fajokat bemutató vadaspark volt. Az bizony nem mostanság történt! Hát, megváltozott. Egy kicsit...

Klári 2015.04.02 16:30 - Megtaláltam
A mai nap fő látványossága, már régen szerettem volna fölkeresni a parkot! Mondanom sem kell: nagyon tetszett!

kia71 2015.03.29 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk a nyíregyházi találkozó alkalmából.

Paleo.team 2015.03.28 13:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Robogo 2015.03.28 13:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.84
Nyíregyházi ládatisztogatás alkalmával csoportosan kerestük fel a ládát a rejtőkkel.
Köszönöm a rejtést!

LCSOKA 2015.03.28 13:27 - Megtaláltam
A Nyíregyházi ládatisztogatás során csoportosan megtaláltuk.
Köszönöm a rejtést.

Pepe 2015.03.28 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 4.15
A Nyíregyházi ládatisztogatás geoesemény keretében. Köszönöm!

Szollo 2015.03.22 16:19 - Megtaláltam
Nyírpazonyi látogatásunk alkalmával. Évi, Andris, Szöllő

nimka 2015.03.21 16:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 2.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.81
jó nagy a park, a térképen kisebbnek látszott... és 16 órakor már be is zárt. úgyhogy remélem majd nyáron megint megyek, mert nem tudtam mindent megnézni. a láda elég forgalmas helyen van, nem nagyon lehet észrevétlenül keresni. pedig 20 méterrel arrébb már lehetne... beraktam egy geokretet is.

Zéboy 2014.12.12 13:51 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.52
Köszönöm a lehetőséget.

 
Berián 2014.12.12 13:51 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget.

Dióskanyar 2014.11.29 11:09 - Megtaláltam
Köszönjük!

Pajzsika 2014.11.29 11:09 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

ricsivivi 2014.11.29 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.81
köszi!

deva 2014.10.31 10:28 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

izsolt 2014.10.26 17:05 - Megtaláltam
az állatkert egésznapos program (sőt, a végén még rohanni is kellett)
fiam szerint legjobb a fókashow volt, én nem nagyon tudnék dönteni
annak különösen örültem, hogy egy tigrist leszámítva egyik állaton sem látszott az unalom (persza azért a szabadban biztos jobban éreznék magukat..)

Piroskaa1 2014.10.26 15:25 - Megtaláltam
Siker :) [wapon beküldött szöveg]

Blue Mali 2014.10.26 15:25 - Megtaláltam
Siker :) [wapon beküldött szöveg]

Lopakodó 2014.10.23 16:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.0t] [wapon beküldött szöveg]

Piás 2014.10.23 16:27 - Megtaláltam
+van! köszi! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Joanne 2014.10.23 14:24 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

Szárnyaló Sas 2014.10.19 16:41 - Megtaláltam
Apukám szülinapi ajándéknak elvitte a fiamat az állatkertbe (Bp-ről). És még a ládát is megkeresték. Köszi.

Kofola BT 2014.09.28 16:17 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

BDT 2014.09.28 16:17 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

emmerwald 2014.09.28 15:26 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.74
Köszönjük!

Mathau 2014.09.28 15:24 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

kivancsifancsi 2014.09.20 15:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Paul 2014.09.19 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 4.19
Köszönöm a rejtést.

katika59 2014.09.09 18:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.92
Köszönjük, megtaláltuk-

waneqr 2014.09.05 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.96
Sajnos a ládát nem találtuk meg, de az állatkertet igen. Nagyszerű volt! Köszönjük és kérjük a képek alapján a megtalálásunk elfogadását.

[Jóváhagyta: haywire, 2014.09.07 21:46]

JAck:66: 2014.08.30 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.07
1174, megérett a meggy.

capsula01 2014.08.16 18:36 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.71
Megtaláltuk.
Az állatkertből hazafelé megálltunk még ezért a ládáért.

Macusa 2014.08.11 15:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.04
A ládát sajnos nem találtuk meg, de köszönöm a rejtő jelentkezését.
Az állatpark fantasztikus, mi több mint 5 órát töltöttünk el.
Köszi

psvekker 2014.08.08 18:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Lacipap 2014.08.08 13:24 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.77
Remek állatkert rengeteg látnivalóval és rengeteg látogatóval!
Köszönet a rejtésért.

 
túráZoo 2014.08.06 15:43 - Megtaláltam
Élmény volt, köszönjük! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

fkmaster 2014.07.30 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.83 súly: 4.22
Az állatkert nagyon szép volt, nagyon sok érdekes állatot láttam. Jó látni, hogy van olyan állatkert Magyarországon ami még épülni - szépülni képes a nehéz gazdasági helyzetben is.

MarciMilánBálint 2014.07.30 00:00 - Megtaláltam
Kicsit féltem a számolgatástól, de szerencsére megtaláltam a ládát. Borzasztóan sokat fejlődött az Állatkert az utóbbi pár év alatt, nagy élmény volt - köszönet a rejtésért!

Herobrine 2014.07.29 12:47 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.07
Nagyon tetszett.
Köszönöm!

 
Farekék 2014.07.29 12:47 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.74
Nagy élmény volt a park, tetszett az egész családnak. Az időjárás is megkönyörült rajtunk.
Köszönjük a lehetőséget!

 
Tikintrito 2014.07.25 18:36 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.41
Köszönjük a rejtést!

Csuek 2014.07.22 17:34 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.98
A ládában nem volt jelszó, így rejtő segítségével sikerült.

urbanj 2014.07.20 10:00 - Megtaláltam
Nyíregyházán töltött hosszú hétvégénk során jártunk az állatparkban is. Nagyon tetszett az állatpark kialakítása, szavanna közepén sétálás a pallósoron, a majmok közelsége, a rengeteg virágzó növény és természetesen az akvárium is. A ládahely pontjait megtaláltam, a ládát sajnos nem. Kérlek a képek alapján elfogadni a találatot.

[Jóváhagyta: haywire, 2014.07.23 13:39]

czmauber 2014.06.26 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.02
Mi is végigjártuk az állatkertet, majd sikeresen megtaláltuk az üres dobozkát. Nagy élmény volt a fókashow felnőttnek gyereknek egyaránt, megnéztük kétszer is! :) Köszönjük a rejtést!! :)

[Jóváhagyta: saldar, 2014.07.02 21:49]

rebione 2014.06.22 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.82
Az állatkerti séta után kerestük meg a gyerekekkel, összekötve a GCNYIR multi első két pontjának érintésével. Megvan a láda, de nincs benne logbook, csak az utolsó rejtő tett bele egy papírt, mi is arra logoltunk...
Kérdés a rejtőhöz: van nálam új logbook, rakjak bele? Még szerdáig itt vagyunk...:)

[Jóváhagyta: saldar, 2014.06.22 21:07]

Norbee97 2014.06.17 14:48 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.17
Ládázás Nyíregyházán, ráadásul ma egy éve volt az 1. találatom is, de sajnos 7 jelszó nélküli találat lett 16/18. Ezt nem találtam! Köszönöm a rejtést!
Nem volt hiába eljönni ide. :)
Részletek és képek hamarosan!
Sajnos nem volt pénzem, így ha már itt jártam, alternatív jelszóra mentem. Itt valóban csak egy hotel van, a tábla eltűnt. Légyszi fogadd el! Mivel mindent értékelek, de nem láttam semmit, így 5-5-5-öt adok! :) [g:hu 1.5.0t] [wapon beküldött szöveg]

[Jóváhagyta: saldar, 2014.06.18 18:19]

Köszönöm! :)

148.

petili 2014.06.14 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.62
Békéscsabáról különvonattal - élményekben gazdagon távoztuk az Állatparkból, érdemes volt hosszú vonat utat megtenni. Szerelvényről leszálló tömeg (11 kocsi) úgy eloszlott az állatkertben - a napi kilátogatókkal együtt - sem volt probléma, mindenki mindenhez hozzáfért láthatott mindent. Jó volt a fókák bemutatója. Édes volt a kis orángután kölyök a papírkarton játékával v. gyűrűsfarkú makik (katta) sütkérezése .

Köszönet a rejtőnek az információ adását.
Köszönjük az invitálást!

kispeter12 2014.05.31 00:00 - Megtaláltam
Köszönöm

blac75 2014.05.09 18:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. blac75 [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Páj család 2014.04.19 17:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

kissss 2014.04.13 15:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.27
Hétvégi pihenés, nagy séták és persze ládavadászat (11/12).
Kellemes levezetése volt az állatkert bejárása az eltöltött két emlékezetes napnak. Köszi a rejtést! g

SirLes 2014.02.23 14:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.35
Megtalaltam [wapon beküldött szöveg]
Feleségemmel jártuk be az állatkertet. Ez elején kissé szívtam a fogam a belépőjegy miatt, de kellemesen csalódtam az állatkertben, megérte végigjárni. Természetesen legjobban a Zöld piramis tetszett, ilyet még csak külföldön láttam.

 
jspanyik 2014.02.23 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.26
Nyíregyházi hosszú hétvége 24/27.

Hát ezt nagyon elbénáztuk!

Nem volt betervezett keresés, de mivel megjavult az időjárás és az időnkbe is belefért, délelőtt kilátogattunk az állatparkba. Sajnos csak a GPS-ben levő két pont koordinátájával rendelkeztünk, így hiába találtuk meg a számokat, mert nem tudtuk mit kell velük csinálni! Az első ponton a másik táblán Prof. Dr. Angi Csaba látható, a 4. feltöltött képen pedig a második ponton lévő állatok közül az egyik.

Végül is nem bántuk a kudarcot, mert kellemes két órát töltöttünk a parkban. Nagyon tetszett, ilyen jó magyar állatkertet még nem láttunk!

Köszönjük a rejtést és a feltöltött képek alapján kérjük a találat elfogadását!

Mari és János

[Jóváhagyta: saldar, 2014.02.23 21:36]

alexp 2014.02.18 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.38
Köszönöm a rejtést.

Egy TB ki, egy TB be.

Hey-ho 2014.02.09 12:00 - Megtaláltam
A multi két pontját elküldtem a rejtőnek. Magát a ládát sajnos nem találtuk.
Köszönjük a rejtést!

[Jóváhagyta: saldar, 2014.02.11 19:39]

Nars 2013.12.05 14:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszi a rejtést!

ther 2013.12.01 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.36
Sajnos a gyenge GPS-szel rendelkező okostelefon nem mutatta meg a fák között pontosan, hogy hova kéne menni a ládáért, úgyhogy térképes segítségre volt szükség hozzá, így két körből, de meglett. Köszönjük a rejtést!

markovicsa 2013.11.07 12:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.94
Tegnap nem végeztem a hu-s ládákkal, valamint Sóstó ládáit is keresni akartam, ezért ma ismét Nyíregyházára utaztam, illetve onnan tovább egy megállóval Sóstóra. A horgászokkal beszélgettem és megtudtam hogy egész éjjel esett az eső, sőt még reggel is szemetelt. Mire én odaértem már nem esett, de borult sötét idő volt, majd délutánra már a nap is kibújt időnként. Az állatkert bejáratánál az árakat böngészve és a pénztáros hölggyel beszélgetve, elmondva mit keresek, legnagyobb meglepetésemre beengedett és nem kellett fizetni. Az állatkert csodálatos. Hatalmas kifutók az állatok részére, nem olyan szűkös mint a Budapesti állatkert. Ha több az időm, szívesen megfizettem volna a belépőt és nézelődöm pár órát. Azt hiszem vissza fogok térni az unokámmal. Már legalább 1 km-rel elhagytam az állatkertet amikor az egyik oroszlán elordította magát. Hát borzalmas volt hallani. Arra gondoltam milyen védtelen az ember egy ekkora állattal szemben.
A láda hozzáférés ötletes, szépen karbantartott.
1 db TB-t behelyeztem.

Atmosz&Zozmosz 2013.11.03 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.21
Szuper volt a park, köszönjük a rejtést!

Sorex 2013.11.01 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.56
Astacusszal Nyíregyházán 1.

astacus 2013.11.01 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.60

Sorexszel Nyíregyházán I. Köszönjük a rejtést!Bala1 2013.10.28 13:05 - Megtaláltam
Nagyon tetszett minden ! Köszönjük a rejtést !

szilassi 2013.10.27 14:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

Lacen 2013.10.13 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.60
Megtaláltuk, nagyon jó kirándulás volt. Laci&Judit

kaldigeza 2013.10.10 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.72
Párommal nyírségi üdülésünk közben. Köszönöm a rejtést!

gen.dever 2013.09.26 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.42
Szuper egésznapos program volt. Köszi a rejtést!

 
zlaci88 2013.09.08 16:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.03
Családi vadasparkozás után fölkeresve. Nagyon szép az egész állatpark. Öröm volt itt lenni. A láda két úti pontja teljesen egyértelmű volt így a végláda is egyből meglett. :-)
Egy Tb is ment a ládába és azon kívül már nem volt benne egy sem.

lemente 2013.08.21 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.35
Megtaláltuk! Helybeliként nem először jártunk itt. Láttuk még gyermekként, 30 évvel ezelőtt, mint vadasparkot, csak Kárpát-medencei állatokat bemutató formájában, aztán figyelmemmel kísértük épülését-szépülését, és végiglátogattuk már többször mai, európai színvonalú mivoltában. Hatalmas élmény. Nem mi mondjuk, a parkot több távolabb lakó rokonunknak és ismerősünknek bemutatva az volt a megállapításuk, hogy ez a legszínvonalasabb állatkert Magyarországon. Egyetértünk. Hatalmas élmény, Mindenkinek szívből ajánljuk! A koordináták megállapítása egyértelmű, a rejtés kitűnő, a láda rendben, tele van geoérmékkel és utazóügynökökkel, ezek közül egy coin out. Köszönjük!

matheios 2013.08.20 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.61
Igényes rejtés, köszönjük!
Az állatpark nagy és fárasztó sétával lett körbejárva, de élménydús, izgalmas hely.

pliptai 2013.08.18 16:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.00
Köszönet a rejtésért!

FutuRobi 2013.08.15 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.00
Megtaláltuk !

Karbonade 2013.08.15 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.15
Köszönjük, szép séta volt az állatkertben, közben pedig könnyen összszedtük a ládához tartozó részleket. Egyúttal a GCNYIR is meglett. A láda tele van traelbug-okkal, egyet elvittünk, hamarosan visszük Romániába :)

saldar 2013.08.13 16:15 - Egyéb
Ládakarbantartás. Új zacsi, kis ajándékok. Sajnos, a láda tágabb környéke ilyenkor főszezonban el van "aknásítva". Vigyázzatok, mibe léptek bele!

Manala&Snake 2013.08.11 17:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.73
Megtaláltuk. A következő kereső ha teheti vigyen egy fekete szemeteszsákot, mert a mostani több helyen szakadt, lyukas.

FTom 2013.08.10 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.86
Az utóbbi időben minden "hiányzó" rejtekhelyet felkerestünk a város környékén, ez maradt a végére.

anettnori 2013.08.07 14:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.96
Megvan! [wapon beküldött szöveg]

Csodálatos ez az állatpark! Nem emlékszem hasonló színvonalúra, a bécsit is beleértve.
Reggeli nyitás után kezdtünk, a "halas" résszel. Utána megkerestük a 2 virtuális pontot, aztán visszamentünk a szállásra ebédelni. Ebéd után vissza a parkba, estig ott voltunk. Azért a 38 fokot eléggé nehéz volt elviselni, de először jutottunk el az ország ezen szegletébe, és ilyenkor az ember, ugye, nem válogat.
A rejtést később abszolváltam, ide a család már nem jött velem.

Köszönet a lehetőségért!

 
Tomi&Ancsa 2013.08.06 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 1.5 web: 3 átlag: 2.83 súly: 2.28
Háát a környezet és az állatpark fantasztikus de a láda keresés inkább bosszantó volt. 1. a két pont megfejtése után az adott gps kordinátákra nem jön ki semmi használható. 2. a kapun kivüli jelszó szintén nem működött meg nekem valamiért az állatkertbe mutatott be a gps. így hát láda nélkül kellett hazatérnünk sajnos. De azért remekül szórakoztunk az állatkertben bár egy teljes nap sem elég hogy minden megnézzünk. remélem a mellékelt kép alapján el tudod fogadni a megtalálást.

[Jóváhagyta: saldar, 2013.08.19 19:00]

 
Varga family 2013.08.01 16:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 2.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 2.84
Szóval, mi sem szeretjük a számolgatós feladványokat, de nem fogott ki rajtunk a feladat. Az Állatpark megér egy egész napot, régi vágyunk volt ide lejutni. Kedvenc állatunk egy Lóri papagáj lett, aki alig akart elengedni minket (nyajogatta az ujjunkat). A nap végén a láda is meglett. Köszi

Rsp 2013.07.29 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.21
A kánikula sem tántorított el, hogy meglátogassuk az állatkertet, mert nagyon sok jót hallotunk róla. Szerencsére sok az árnyat adó fa, a zöld szigetben pedig egyedi a klíma.

nanocsip 2013.07.25 14:52 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.92
Köszi!

Fikusz Kukisz 2013.07.25 10:36 - Megtaláltam
A ládát magát a pontok felkeresése után 2 nappal kerestük meg az eső miatt. Gyönyörű ez asz állatkert. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Hepur 2013.07.23 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.67
Régóta tervbe volt véve, most végre sikerült eljutni is ide! Tényleg olyan szép, ahogy sejtettem.

MP 2013.07.19 16:00 - Megtaláltam
Miskolcról jöttünk.
Tényleg nagyon jó az állatkert!!!
Köszönet, hogy itt is lehet a geocaching-nek hódolni...
Nagyon sokan voltak ma a parkban...
MP

 
denho 2013.07.17 18:35 - Megtaláltam
Megtalaltam! Koszonjuk. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

Thull 2013.07.13 19:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.41
Megvan.

Hegedüs Zsuzsa 2013.07.13 19:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.25
Köszi a rejtést.

vajani 2013.07.07 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
A két megadott pontot megkerestem. A ládát sajnos nem sikerült megkeresnem, a társaim türelmetlensége miatt.
Ha lehetséges, kérném a képek alapján a találatom elfogadását.

[Jóváhagyta: saldar, 2013.07.08 20:34]

Első pont közelében
öregmedve 2013.07.02 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.46
A pesti állatkertnél is klasszabb, nagyon élveztem.
A rejtés azonban kevéssé szerencsés.

lepke 2013.07.02 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.88
Mindenki dicsérte előzetesen a nyíregyházi állatkertet, de ezt nem gondoltam volna, hogy ilyen káprázatos! Szerintünk ez az ország legjobb állatkertje.
Számtalan faj látható itt, tágas, gyönyörűen elkészített kifutókkal, és folyamatosan fejlesztik a területet továbbra is.
Éppen az orángutáncsalád szomszédságában ebédeltünk, csak egy üvegfal választott el tőlük, így volt alkalmunk alaposan megfigyelni a bájos csöppséget amint a mamájába kapaszkodik.

Kár, hogy a rejtés némelyest elvonta a figyelmünket a számolósdival, de azért összeraktuk a koordinátát, mi több, a ládát is megkerestük, amit jól tettünk, mert kiderült hogy a virtuálisnál egészen mást olvastam le, mint kellett volna.

CsimpaszkodvaFánik
Majombaba a mamájávalSzínesék
Délcegendagonya
Vízi világFölöttünk egy cápa úszik el
Öregmedve a függőhídonVízesés az indoznéz házban
tomilly 2013.06.22 00:00 - Egyéb
Veszprémből érkeztünk pár napos nyaralásra Szilvásváradra, onnan ruccantunk át Nyíregyházára az állatkertbe. Gyermekünk: "Mikor érünk már oda, lemegyünk a térképről". Azóta is a messzi állatkertet emlegeti, hogy mikor megyünk újra.
Reméljük még eljutunk ide.
tomilly

 
tusy 2013.06.21 14:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm.

balazsko87 2013.06.08 18:11 - Megtaláltam
Bejartuk az allatkertet, majd a parkoloba visszaerve gondoltam megnezem, hatha van a kozelben lada.. hat megdobbenve lattam, hogy bennt van
. :) aztan elindultam a potjelszoert, ami epuletfelujitas miatt nem volt elerheto..kerem a talalatom elfogadasat. Koszonom.

[Jóváhagyta: saldar, 2013.06.09 00:36]

jutics 2013.06.01 10:04 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.75
Köszi! :)

Ildi76 2013.05.27 15:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

szicsu 2013.05.27 15:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

popperpeti 2013.05.26 14:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

befi 2013.05.25 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.29
ok

MaryTibi 2013.05.19 00:59 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést! [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Rockatansky 2013.05.18 12:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Legend 2013.05.16 15:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

csipet_csapat 2013.05.08 17:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.92
Igazoljuk a "mondást", miszerint aki Nyíregyházán jár, annak a Vadasparkot nem szabad kihagyni! Köszönjük, hogy megmutattad.

 
atyus26 2013.05.05 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.41
Az állatparkban (pontosabban a környékén) csak a szúnyogok nem tetszettek. Köszönjük a rejtést!

Szabóék 2013.05.01 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.05
Megtaláltuk! Ötletes rejtés, érdekessé tette a számolgatós-megfejtős feladvány :-)
Köszönjük a rejtést!

nussi 2013.04.20 19:33 - Megtaláltam
A Vadaspark nagy élmény volt. Köszönjük a rejtést. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

losbagiros 2013.04.13 17:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.40
Állatkert után egy kis levezetés a gyerekekkel.
Köszi a rejtést!

 
mate.mate 2013.04.06 14:20 - Megtaláltam
köszi

saldar 2013.03.29 18:38 - Egyéb
Köszönöm az előző bejegyzés információit! Figyelni fogom a fejleményeket a dombormű körül. Addig lehet jelszó nélkülit is logolni (mondjuk fényképpel), és elfogadom a találatot.

kanyazoltan 2013.03.29 07:09 - Egyéb
Sziasztok! A pótjelszó dombormü táblája le van véve épület felújítás miatt.Megkértem Sárát,a Dzsungel hotel igazgatónőjét,hogy rakják vissza az emléktáblát,mert ez egy nagy játék része.Míg nincs kinn a tábla,addig a pótjelszó vadászok a recepción kérdezzék meg mi volt az épület sarki emléktábla.
[g:hu 1.4.26] [wapon beküldött szöveg]

ramgab 2013.03.25 20:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.42
Most végre sikerült a ládához is eljutnom, korom sötétben voltak kétségeim a megtalálást illetően, de a pontos koordinátának és a jól ászrevehető rejteknek köszönhetően azonnal megtaláltam.
THX
coin out

Szilágyiék 2013.03.20 17:16 - Megtaláltam
Szülinapi "ámok-ládázás"-ra mentünk Nyíregyházára és környékére.

Nagyon kellemes időt kaptam ajándékba "fentről", jól esett a városi ládázás.
Sajnos, a kevés idő, és a sok-sok érdekes látnivaló miatt - a rejtő kifejezett kérése ellenére - a pótjelszót kerestük meg, mert "legvégső eset" volt.
De "mentségünkre szolgál", hogy máris beterveztük: elhozzuk a gyerekcsapatot, amint egy kicsit jobb idő lesz.

Az állatpark és a botanikus kert is olyan hely, amely egy egész napot is megérdemel, most erre nem volt időnk.

Itt parkoltunk.Útközben...
Azt hittük, látunk alkotásokat.A mi gps-ünk makacsul ennek az épületnek a sarkára mutatott.
Csizmások 2013.03.18 12:30 - Megtaláltam
Az állatkert még ilyen "téli" időben is csodás. A tart. jelszóra pályáztunk a hó miatt, de az nem jött össze.Ha tudod fogadd el!

[Jóváhagyta: saldar, 2013.03.22 23:45] Köszi!

kutyaapu 2013.02.26 15:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.Kutya család. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

ßeŁŁ 2013.02.01 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.04
Köszönöm a rejtést =)

 
juhturo 2012.11.20 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.45
3*5 Nagyon tetszett minden. Gyerekkel ideális, még néggyel is! Minket is köszöntött a kakadu (?), a pontok könnyen meglettek, az állatpark is nagyszerű. A ládában egy utazó ügynök várt - mi kell még? Egy nagy kaja a 424-ben ...

orrszarvúsbanános
kígyóbűvölő 
Zolnai 2012.11.03 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 1.5 web: 1.5 átlag: 2.00 súly: 3.93
Megtaláltam. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

Noni&Bruno 2012.10.31 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk.
Vándorbogár elhelyezve.

Brumicsapat 2012.10.31 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.89
Az állatpark nagyon tetsztett, főleg az első pontnál látható "beszélő" fogadtatás :-) Kicsit kételkedtünk magunkban a számoláskor, nem tudtuk, hogy jól számoltunk-e, de aztán meglett. Köszönjük!

sigma 2012.10.23 10:57 - Megtaláltam
Nagyon szuper volt az állatpark! Köszönjük! [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

Winssent 2012.10.22 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.39
Megtaláltuk! Köszönjük a lehetőséget!

bazinga team 2012.10.21 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.85
Rekordmeleg októberi napon az ünnep előtt.
Köszönjük szépen, nagyon szép a park és a kisvasutas feeling.. :))
Papa, Mama, Apukám, gergő

Seres Péter 2012.09.15 14:58 - Megtaláltam
Kellemes napot töltöttünk az ország legnagyobb állatkertjében

moilka 2012.09.08 16:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.

a produkció
... és végül
gyusz_58 2012.09.01 12:30 - Megtaláltam
Tömeg miatt csak pótjelszó, de a gyerekkel visszamegyünk ide+ kalandparkozni
Köszönjük a rejtést

Skywalker Dávid 2012.08.23 14:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

csemege 2012.08.19 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.78
Szavak helyett inkább néhány fénykép.

 
Áron csapata 2012.08.19 14:56 - Megtaláltam
Jöttünk, láttunk, győztünk :-) [g:hu 1.4.18] [wapon beküldött szöveg]

Pomisa 2012.08.17 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.00
Nyírbátori nyaralás 38/59.
Már régóta el akartunk jönni az állatkertbe, most végre sikerült. Kiszáltunk az autóbol és már hallottuk a fókák hangját:) Miután bementünk rögtön meg is néztük őket. Aztán a jegesmedvéket (éppen aludtak) Utána meg sorra a többi állatot. Az elefántoknál a kiírás nagyon vicces volt, lefröcskölhetnek:) A kedvenceim a medvék voltak.
Köszönjük a rejtést, egy élmény volt.

saldar 2012.08.16 18:00 - Egyéb
Ládakarbantartás. Új zacsi, kis ajándékok és a Bl4st3r által a ládába tett utazó bogár várja az újabb keresőket.

katnorbi 2012.08.13 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.27
Nagyon régóta vágyott Norbi az állatkertbe ez a hobbija - és most sikerült! Csodálatos élmény volt! Ha már ott voltunk, persze a ládát is megkerestük, nagyon szépen köszönjük.

becko 2012.08.12 10:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.88
Pótjelszóval, köszönöm

Sipi és Andy 2012.08.07 14:00 - Megtaláltam
Nyaralásunk alkalmával kerestük fel az Állatparkot! Hatalmas élmény volt így felnőtt fejjel is.

Norbi85 2012.08.07 12:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Ildi és Norbi [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

Azazello 2012.08.06 16:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. #Rejtés #Környezet Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

matrixmusic 2012.08.05 00:00 - Megtaláltam
Gyönyörű időben voltunk a vadasparkban. 9:00-tól 17:00ig aktív programot adott nekünk. Nagyon régen voltunk már állatkertben, de a nyíregyházi sokat überelt. Jól éreztük magunkat. Sajnos a ládával annyi problémánk volt, hogy annyira belemelegedtünk az állatkerti hangulatba, hogy a második felét a multinak elfelejtettük megkeresni. :-)
Köszönjük a lehetőséget!
Aty, Judit
...::: www.matrixmusic.hu :::...

[Jóváhagyta: saldar, 2012.10.23 18:31]

 
Bl4st3r & Amy 2012.08.03 14:16 - Egyéb
Sziasztok! A ládába tettem Krabbler utazó bogarat,aminek a feladata eljutni vízpartokra,regisztráljátok be a megtalálását a geocaching.com-on,ott lehet figyelni az útját,vigyétek tovább más vízparti nemzetközi ládába,Hévízről hoztam,az Inn folyótól indult.Köszi!Gondoskodjatok róla!
GC1YWCK

KRABBLER és a Hotel DzsungelKrabbler Sóstón
Krabblertől búcsúzom a ládánál
Feri0705 2012.08.02 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.37
Megtaláltuk. Szép rendezett az állatpark, a fóka showt ne hagyja ki senki.

Domos 2012.08.01 10:22 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.32
Ok

Gipszjakab & Lujzika 2012.07.31 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.52
Nagyon szuper ez az állatkert :)))
Gipszjakab & Lujzika

 
zsalaber 2012.07.29 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.64
köszi

Ane 2012.07.28 16:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.63
Szép nagy állatkert, 4-5 órát ellődörögtünk benne.

adrivik 2012.07.28 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.41
Már nagyon régen vágytam ide és hogy még láda is van, remek.

jattis 2012.07.23 18:50 - Megtaláltam
Köszönjük!

Piczur40 2012.07.22 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.45
Tényleg nagyon klassz az állatpark és az Ócenárium

Palazsu 2012.07.17 20:09 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Levin 2012.07.17 20:08 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

geoHamsters 2012.07.14 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.89
Köszi.

LionDaddy 2012.07.14 13:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.02
Szatmári nyaralással egybekötött rokonlátogatásból hazafelé Nyíregyháza és környékén tettünk egy kis kirándulást. A mai 5/5. találatunk lett ez a láda.
2005 nyarán jártunk már itt a gyerekeinkkel és öcsémékkel. Akkor is szép volt a hely sok-sok látnivalóval, de azóta nagyon sokat fejlődött az intézmény. Újdonság volt többek között a Tarzan ösvény és a Zöld piramis. Nekem személy szerint a gorillák tetszettek most a legjobban: hatalmas, méltóságteljes, ugyanakkor vicces állatok is egyben. Nagyon látványos még az Ócenárium a tengeri halak és cápák alagutas akváriumával.
A koo-t jól számoltuk és pontos is volt. A rejtek bár nem egy szép-ruhás hely, azért túlélhető.

Köszi a rejtést !

LionDaddy 2012.07.14 13:51 - Egyéb
Fotók.

[HUN]RZolee 2012.07.09 15:40 - Megtaláltam
Köszi

haywire 2012.07.05 08:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.48
Köszönöm a rejtést. Nyíregyházi vagyok, így az állatparkot nem kell bemutatni, jól ismerem. A láda helyének örülök, sokat járok arra, ugyanis a rádiós tájfutó edzések kedvelt helye. :)

 
pakot 2012.07.03 17:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Szerintem a legszebb állatkert amit eddig meglátogattam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

szelt 2012.07.02 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.91
ok

negyesigabor80 2012.07.01 17:09 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.82
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

sziszko 2012.06.30 09:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.59
Kérem a rejtőt, fogadja el jelszó nélküliként, a Feel2006 által feltöltött képek alapján.
Nagyon nagy, szép ez az állatkert, köszi a rejtést!

[Jóváhagyta: saldar, 2012.07.03 21:03]

feel2006 2012.06.30 09:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.62
Pestről jöttünk egy napos program keretében meglátogatni a vadasparkot.
Nagyon pozitívan csalódtunk, nagyon szép és szinvonalas park!
Sajnos a logoláshoz a jelszó egyik fele van csak meg, mert a gps-t eltettük, és fotóztunk, utána pedig már kifelé jöttünk a kánikulában délután, ezért nem mentünk vissza.

Kérném a rejtőt a képeink alapján ha lehet fogadja el a megtalálást!

[Jóváhagyta: saldar, 2012.07.03 21:02]

 
menace 2012.06.28 16:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

büfés 2012.06.07 12:10 - Megtaláltam
Ok

Puzzle Apartman Gyula 2012.06.02 14:30 - Megtaláltam
13 év alatt párszor már megfordultunk itt. Számunkra ez a hely A Vadaspark. Az összes többi ennek nyomába sem érhet.
Múlthéten gyermeknap alkalmából szerettünk volna eljönni, ám az időjárás bizonytalansága ebben megakadályozott. Ma azonban remek időben jártuk végig a parkot. Megnéztünk minden látványetetést és showt. Mivel nem akartunk benn a GPS-sel babrálni, hanem az állatokban gyönyörködni, így a végén a tartalékjelszót olvastuk le hazafelé menet.
Köszönjük!

zeus 2012.05.28 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.05
kicsit tömeg

Hodito Hodok 2012.05.27 15:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

Bl4st3r & Amy 2012.04.30 21:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.73
Pótjelszóval ezúttal, de a hosszú hétvégi tömeget inkább kihagyom most... barátnőm szülei nyírszőlősön laknak, az ide autóval kb. 5perc, és az állatkertbe évente egyszer-kétszer mindig ellátogatunk, az ország egyik legszebb parkja, komolyan! Sóstón és környékét pedig egyszerűen nem tudjuk megunni több mint hét éve...

 
gaskob 2012.04.30 17:48 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.08
Köszi a rejtést! 79 méteres pontossággal hozta a GPS-em, de azért hamar meglett :-) [g:hu 1.4.10] [wapon beküldött szöveg]

nyílik a természet :-)HELLÓ! - A kedvencünk ;-)
vakond87 2012.04.29 17:31 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.77
A mai napi teljes programját a nyíregyházi állatpark adta. Még sosem jártam itt, de már többen dicsérték, talán még a budapestinél is jobb.
Nagyon színvonalas hely, bár parkolási gondok voltak a négy napos hétvége és a jó idő miatt. Végül, mint utólag kiderült a ládától 62m-re sikerült leparkolni. Az állatkert hatalmas, nekünk 5,5 óra alatt sikerült a teljeset bejárni. Nekem is jobban tetszett, mint a pesti, mert eléggé erdős területen van, így az alaphangulata is sokkal jobb. A végére hagytuk az Ócenáriumot, mert így megúsztuk a sorbanállást, gyönyörű lett. Miután kijöttünk a begyűjtött adatok alapján megkerestem a ládát. Nagyon jó állapotban van, ajánlom mindenkinek. Köszönöm a rejtést!

kanyazoltan 2012.04.29 15:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.10] [wapon beküldött szöveg]

Bau_family 2012.04.29 13:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.35
Az állatkert szuper volt, nagyon sok csodát láttunk! A rejtés is jó, és szerencsére a láda sem volt messze a bejárattól. A ládához vezető ösvényen elég sok volt a csalán, sebaj, azt mondják egészséges a csípése. :)

Tevék 
Csaba & családja 2012.04.24 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.36
Megtaláltam

bazsogeleba 2012.04.14 17:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.22
Jó volt.

bozsi13 2012.04.04 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
Jó túra volt, köszönöm

3rinaldo 2012.04.04 15:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, kösz.

jgyuri 2012.03.10 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.53
Egy újabb élménnyel lettünk gazdagabbak! Érdemes volt eljönni ide!

mapet50 2012.03.10 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.80
Egy élmény volt, fóka-showt is láttunk.

Vértes 2012.03.10 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.01
Nagyon jól szórakoztunk, és az idő is szép volt.

cav004 2012.03.10 13:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.64
Jókor jöttünk, mert nem volt tömve az állatkert, de nagyon jó időnk volt. Szerintem az állatoknak is nagyon tetszett a tavasz!!

-Bandi- 2012.03.02 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.45
megvan. világbajnok hely, részletek hamarosan.

donkardos 2012.01.22 15:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Részletek hamarosan. [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

mancs78 2012.01.07 00:00 - Megtaláltam
megvan

ag_de_nes 2011.11.12 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.08
Az állatkert fantasztikus, a rejtés is remek, megtettük az első bejegyzést az új logbookba. Köszönjük!
A jegesmedvét sajnáltuk kicsit, a kapuja előtt mászkált fel-alá, de senki se volt ott, hogy beengedje, a feje két oldalt vagy rozsdás vagy véres volt, ahogy folyamatosan a rácsnak nyomta.

saldar 2011.11.06 15:00 - Egyéb
Az eltűnt láda pótolva, ismét kereshető.

jpal 2011.11.05 14:20 - Megtaláltam
A nyíregyházi állatkert tényleg szenzációs, különösen az Ocenárium és Tropikárium.
Sóstófürdői üdülésünk méltó betetőzése volt. A gyerekeknek leginkább a fókasó és a fehér tigris tetszett.
Lehet, hogy a matekot rontottam el, de nem találtam meg a ládát. Az általam kiszámolt koordinátákon volt egy rejtésnek alkalmas hely, volt is benne egy fekete zacskó, de az üres volt. Mindenesetre elküldöm a rejtőnek az általam kiszámolt koordinátákat és a rejtek fényképét, és kezébe teszem sorsomat.
Köszönjük.

[Jóváhagyta: saldar, 2011.11.06 11:56]

MagányBarátkozó láma
Sokat látott szemÉn vagyok a sztár
Víz alatti világGibbon anyuka a gyerekével
Szerelmes papagájokTigrisek
Szőrösfülű 
lili02 2011.11.04 14:10 - Megtaláltam
Anyuékkal

bolyak 2011.11.04 14:10 - Egyéb
még kép

bolyak 2011.11.04 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.79
Én sem olvastam el először rendesen a leírást, mind a két pontot megkerestük, aztán rájöttem, hogy csak az alternatív jelszó él. Arra viszont jó volt, hogy megnéztük, hogy hol laktunk volna, ha mégiscsak azt választjuk, mert elég sokat vaciláltam. Elég sok állatkertben jártam már itthon és külföldön is, de ez a top 3-ban benne van.

 
kectam 2011.11.03 16:15 - Megtaláltam
Ez az egyik legszebb állatkert amiben eddig jártunk, 5 éve voltunk itt, azóta is rengeteg változás történt. A fókashow-t 2x is végignéztük, nyitástól zárásig itt voltunk, csináltunk vagy 500 képet. A gyerekeknek is feledhetetlen élmény. Sajnos a láda tényleg nincs meg, hiába számoltuk ki, logó orral mehettünk a tartalékért.

Hajnals 2011.10.30 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 4.00 súly: 3.13
sajnos a ládaleírás számomra picit értelmetlen volt, és ezért azt hitem hogy csak 2 virtuális pontból áll a láda így csak ezt a kettőt kerestem meg. Már utólag látom hogy lett volna egy pótjelszó is, de már késő bánat. Kérem szépen a megtalálás elfogadását, mert Pest mellett lakom és már nem igen lesz alkalmam visszamenni Nyíregyházára! köszönöm

[Jóváhagyta: saldar, 2011.11.08 21:57]

Glac 2011.10.30 14:36 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

NI 2011.10.30 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.10
Megtaláltuk!

saldar 2011.10.16 00:00 - Egyéb
A láda valószínűleg eltűnt. Pótlásáig a tartalék jelszó él.

szmoni 2011.10.01 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.26
Szép ez az állatkert. Nekem a fókashow és az ócenárium tetszett a legjobban, de minden más állat rendben volt. Talán csak a brum-brum idegeskeskedett egy kicsit többet a kelleténél...
TB-t tettem a dobozba.

bacsnyir 2011.10.01 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.18
Szerintem mintaszerűen kivitelezett és dokumentált rejtés. Mi egy egész napos (közel hét órás) állatkerti látogatás során-után gyűjtöttük be, szmonival és 13hónapos Bori lányunkkal (egy TB-t is tettünk a ládába, Romániába kéne eljutnia...)
Az állatkert megnézése még a magas belépti díjak ellenére is egyértelműen megéri (és az állatok többsége is láthatóan jól érzi magát....)

Zsiráf 2011.09.23 17:40 - Megtaláltam
Gyalogos kupa: 32.4km

Pótjelszóval. Értelmesen úgysem lett volna időm bemenni, de vissza fogok térni valamikor. Addig tán még szebbé és látványosabbá válik e hely...

Csövi 2011.09.18 18:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.16] [wapon beküldött szöveg]

kicsiogre 2011.09.18 17:49 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.83
Szép hosszú séta során kerestük meg, közben végigjártuk az állatkert minden részét, ami nagyon tetszett.

Zergi 2011.09.18 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.23
Fogtam!
Másik láda miatt jártam már itt, de most sem csalódtam!
Ibi kapott egy kerekes széket, körbe toltam vele:)

norbimoncsi 2011.09.16 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.54
Nyíregyházi kirándulásunk második napja és első ládája. Tulajdonképpen az egész kirándulás fő programja az állatkert volt, ami nagyon tetszett!!! Rögtön nyitásra érkeztünk, így az első utunk az ócenáriumba vezetett, megnézni a cápaetetést. Ami a programok közül a legjobban tetszett, az a fókashow volt. A multi pontjait azután kezdtük el keresni, hogy megnéztük az állatkertet. A ládához vezető út kicsit bóklászós volt.

Köszi a rejtést!

nandorbauman 2011.09.04 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Meglett, koszi a rejtest! Nagyon szep allatpark, megerte eljonni!

Rocco21 2011.09.03 17:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.92
Megvan! 84. láda. Még mindig ez a legszebb állatkert, amiben valaha jártam! :) Egyébként most voltam itt harmadszor. A park nagyon sokat fejlődött az utóbbi két évben. A Zöld Piramis is szuper lett! Az állatok lenyűgözőek. A fehér tigriseknél kb. egy órát ott álltam és néztem, annyira csodálatosan szép állatok! A magyar és az angol leírás alapján is kiszámoltuk a koordinátákat, aztán könnyen megtaláltuk a ládát. Bár kicsit eldugott helyen van, és megettek a szúnyogok, de tetszett a rejtés. Köszönöm! A ládába betettem egy geocoint.

PingvinGibbon
MakiZsiráf
LeguánAfrikai elefánt
LeopárdOroszlánok
Fehér tigrisA láda
zsbodor 2011.09.03 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.92
Debreceni hevegen Raczekekkal megkerestuk...

Lencsi 2011.09.03 14:53 - Megtaláltam
Tényleg nagyon színvonalas, szép állatpark. Egyedül a hiúzok életterén csodálkoztunk, de az összes többi állatnak szép, nagy kifutója volt. Láttunk fóka show-t, és szinte mindenhol megcsodálhattuk az állatbébiket is. A ládánál csak a csalán meg a szúnyogok miatt szívtuk a fogunkat, nade így jár az, aki a természetbe merészkedik. Köszöjük a rejtést!

Racekok 2011.09.03 13:00 - Megtaláltam
Köszönjük

SzantoA 2011.08.28 18:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.58
A mai napot az állatkertben töltöttük. Gyerekeknek nagyon tetszett. A ládát sajnos nem találtam. Vagy rosszul számoltam, vagy csak ügyetlenül kerestem. Így maradt a pótjelszó.

serb.orsi 2011.08.27 00:00 - Megtaláltam
Nyíregyi wellnesshétvége keretében :)

HgZoli 2011.08.25 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.00
Köszi!

halindaattila 2011.08.25 14:24 - Megtaláltam
Megtaláltuk Köszönjük a rejtést!

csk1 2011.08.25 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.18
Megtaláltuk

Pöttyös8 2011.08.23 14:25 - Megtaláltam
Megtaláltam köszönöm a rejtést!

Violám 2011.08.23 14:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

Virágom 2011.08.23 14:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

raci 2011.08.21 19:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.89
Hallottuk, hogy ez egy híres állatker, de erre nem számítottunk. Kirándulásunkat motiválta az is, hogy nyertünk egy családi belépőt az orchidea kiállításon. De ide mindenképpen el kell Több helyen jártunk már, de szerintünk ez hazánk legszebb állatketje, aki szeret ilyen helyeken járni annak ezt nem szabad kihagyni. Nem sorolnám az élményeket, ezt látni kell. A rejtés is nagyon jó, köszönjük.

pozoli1 2011.08.21 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.23
Megtaláltam.

kovacsbalu 2011.08.20 15:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.95
Szuper rejtés és állatkert. Józska találta meg a ládát.
Kellemes nap volt.

lelcache 2011.08.17 18:48 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést! TB-t elhoztam! lelcache [wapon beküldött szöveg]

Taki- 2011.08.16 15:56 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.69
A benti pontokat bő fél évvel ezelőtt találtam meg, akkor viszont olyan vihar kapott el minket, hogy nem vállaltam az erdei sétát. Most sikerült visszamenni érte.

-Mike- 2011.08.16 15:56 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.41
A két pontot sógoraim már korábban begyüjtötték, most a végládáért jöttünk el. Budapestről érkeztem pár napra, a többi Nyíregyházi ládát már korábban megkerestük.
TB beköltözött. Köszi a rejtést!

SihuhuTB
Fazék 2011.08.15 13:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 4.29
A szokásos évi hosszabb nagyszűlő látogatás kapcsán kerestük meg családommal. Már korábban is jártunk ebben az állatkertben, most is szép volt, sokáig sétálgattunk benn.
És akkor ezzel a ládával éppen a születési évemmel megegyező számú találatom van :-).

blacky01 2011.08.12 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.51
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést.

bigmick 2011.08.12 15:22 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget.
BigMick, Iza [g:hu 1.3.16] [wapon beküldött szöveg]

Kakukkos és Hajszál 2011.08.10 20:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.58
Nyaralásunk első napján érdemes volt idelátogatni. Nagyon színvonalas az állatkert.

cica-nyuszi 2011.08.10 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 3 átlag: 4.33 súly: 2.62
Nagyon szép az állatkert.

gabric 2011.08.10 15:05 - Megtaláltam
Sosem voltunk még a nyíregyházi állatkertben, valóban nagyon szép. Végül az alternatív jelszót választottuk, bennünket eléggé a "susnyásba" vitt volna a GPS.

2011.08.05-én született törpeviziló
Szöszke15 2011.08.08 17:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.06
Megvan!

baranyaifiú 2011.08.08 17:15 - Megtaláltam
OK!

tmolli 2011.08.08 17:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.07
Köszönöm!

bitveve 2011.08.07 17:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.11
Régen jártam az állatparkban, akkoriban még nem volt ócenárium. Ennek a megtekintése volt a fő cél, de akkor már nem hagyhattam ki a találatot sem.:)
Nagyon tetszett, köszi a rejtést!

Mariannaaa 2011.08.06 16:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.54
A Párom (kompaktor) már mindent leírt: minden szavával tökéletesen egyetértek! :) Köszi a rejtést!

kompaktor 2011.08.06 16:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.51
Kedvesemmel hajdúszoboszlói nyaralásunk folyamán választottuk napi programként az állatparkot. A közlekedés ördöge kissé kibabrált velünk, de végül csak eljutottunk a helyszínre, ahol csodálatos környezet és nagy tömeg fogadott minket. Az erdei környezetben kialakított állatpark nagyon elnyerte a tetszésünket, és külön öröm volt számunkra, hogy az ösvények, korlátok is természetes anyagokból (fa, bambusz) voltak kialakítva. A látnivalók közül természetesen az ócenárium vitte el a pálmát. Kellemes órákat töltöttünk el itt. Nézelődés közben természetesen nem hagytuk figyelmen kívül a multi virtuális pontjait sem. :-) Kiszámoltuk a szükséges koordinátákat, de azért nem bíztuk a véletlenre, távozás előtt megnéztük a pótjelszót is. A ládához szerencsére találtunk egy megfelelő ösvényt (a gőzmozdonytól nem messze); örülök, hogy nem kellett keresztülverekedni magunkat a sűrű bozóton. A láda hamar meglett: sok volt a szúnyog, ezért naplóba jegyzés után gyorsan távoztunk.

Sajnos több nyíregyházi láda nem fért bele a napba, talán legközelebb.

Köszönet a rejtésért!

KataJani 2011.08.01 18:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.79
Keresztlányokkal pár napra jöttünk Nyíregyházára. Fő program az állatkert volt, de maradt idő 8 ládára is.
619. megtalálásunk. Az állatkert nagyon tetszett. A ládáért az erdőbe ott kell bemenni, ahol egy kicsit ritkább az erdő széle. Bent már kényelmesen lehet közlekedni.
Pontok: 2011.07.31. 2. 16:30, 1. 17:04.

KapásFókabébi
Szép szinekOrmányos
Itt a ládaMilyen kincseket rejt?
Masateam 2011.07.28 00:00 - Egyéb
Hello! Nagyon szép és nagy az állatkert, sok érdekes állatot és növényt láttunk. Igazán megéri megnézni mindenkinek. A ládát nem sikerült megtalálnunk, mivel az állatkert látogatás végén nagyon elkezdett esni az eső. Az ABC betükhöz tartozó számokat megtaláltuk. Így most az alternatív jelszóval probálok regizni. 1-2 képet azért csatolok. Nagyon köszönjük, sokáig emlékezni fogunk rá.

szabbr 2011.07.23 13:41 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.83
Tartalékkal ugyan, de meglett. Előtte természetesen meglátogattuk az állatkertet, de inkább ezt a megoldást választottuk.

Köszönjük a lehetőséget!

fules22 2011.07.23 00:00 - Egyéb
Volt szerencsém itt lenni, de sajna a ládáról nem tudtunk! Legközelebb megkeressük azt is, mert ide tuti visszajövünk családostól. Fantasztikusan szép és igényes az állatkert, majdnem 4 óránkba telt mire végigjártuk, szóval hatalmas is. Főleg a 4 napos fókabébi és a most nemrég átadott trópusi izé tetszett a legjobban.

lebegős szundizás a mamival 
zöldek 2011.07.21 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.60
Kárpátaljai nyaralásunkból Debrecenfelé tartva álltunk meg kicsit az állatkertnél. Ismerőseinktől sok jót hallottunk róla. Gyerekeink már nem éppen kicsik, mégis nagyon élvezték. Egy igényesen kialakított állatkertet ismerhettünk meg. Leginkább a kétnapos fókabébi tetszett, ahogy a vízben szundikált.
A jelszóval kicsit megkeveredtünk, a rendelkezésünkre álló rövid infó miatt, de a rejtő segítségével megoldódott a dolog.

kutyi 2011.07.20 18:18 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.56
Nyaralás Olcsvaapátiban. Az eső ijesztgetett bennünket, de megúsztuk, pont akkor eredt neki, amikor már indultunk haza. Még a ládát is engedte összeszedni. Bütyökékkel közös találat.
Az állatkert király. A majometetést különösen élvezték a gyerekek. Láttuk az egy nagyop fókabébit (ld. fotó)!
Köszi.
Kutyiék

 
BékaBütyök 2011.07.20 18:18 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.60
Közös állatkert és ládalátogatás Kutyiékkal.

imicom 2011.07.20 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 1 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.17
A vadaspark fantasztikus volt. Végigjártunk mindent. A ládát 3x probáltuk felderíteni de nem sikerült egyszer sem. Rengeteg jó rejtekhelyet találtunk értelmesebb környezetben, mint ahová a végső koordináták mutattak. (pedig jók voltak a koordináták). Nagyon csalódottak voltak a kicsi "kincskereső társaim". Végül szomorúan a pót megoldást választottuk.
Javaslom a rejtekhely újragondolását, esetleg közelebb rejtését a pótjelszóhoz.

osz 2011.07.19 20:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. osz [g:hu 1.3.15] [wapon beküldött szöveg]
Hosszabban:
Alternatív jelszóval kerestem meg a ládát, habár 5 napot töltöttünk az állatpark hoteljében. Így kényelmesen napi 3-4 órában derítettük fel a parkot és egyszerűen nem tudtuk megunni. Voltak kedvenceink, akikhez mindenképpen többször vissza kellett térni. Egy-két érdekesség annak, aki csak pár órát tud a parkra rászánni: kedden és pénteken reggel van cápaetetés, de ezek a cápák nem éhesek. A tigriscápának szabályosan a szájába kellett dugni a halat
A zöld piramisban mindenképpen haladjatok át az üvegfolyosón, egy fekete gibbon szerintem arra van beidomítva, hogy a bizonytalanul átkelőkre jól ráijesszen és alulról egyszer csak hipsz-hopsz megjelenjen.

A jelszó első részlete mellett a sor végén található egy sárgabóbitás kakadu. Köszönj neki és meglepődsz: visszaválaszol, hogy "hello". Ha rászánsz egy kis időt, szabályosan kommunikál, bohóckodik és élvezi hogy foglalkoznak vele.

Kora délután együtt fotózkodhadsz egy elefánttal. Nem is a fotó a lényeg, - habár azt is ügyesen kapják el- hanem, hogy megsimogathatod, mellette lehetsz annak a szép, kedves nagy állatnak.
A trópusi házban levő makikat kézből etetheted megadott időben.(gondozókkal)
Egyik nagy kedvencünk a perzsa párduc volt. Először azt hittük meg akar támadni minket: amikor az egyik gyerkőc gyorsabban landolt a rácsa előtt, felugrott. Aztán rájöttünk, hogy csak játszik. Felugrott, ha mi is. Tapsoló mozdulatokat csinált a kezével és amikor ott akartuk hagyni, elbújt, hogy - mint ahogy a kiscicák szoktak - megtámadjon minket. Nem lehetett otthagyni. Másnap, egy sokkal melegebb napon persze meg sem mozdult
A páviánok előtt ülj le a padra és figyeld a királyt. Hihetetlen rend van ott kérem, ha mégsem akkor Ő megsértődik és elvonul. A "hareme" pedig követi és jó alattvaló módjára bolhássza. Sajnos elég sok szemetet dobnak be nekik, de vicces ahogy ezeket megpróbálják hasznosítani. Pl. az egyik egy napszemüveggel játszott és pár óra elteltével már a szemére próbálgatta.
Mindenkinek ajánlom, de szerintem családosoknak kihagyhatatlan ez a park. Nagyon színvonalas és igazi élményt nyújtó hely!

Végül az utolsó napunkon született egy kis fóka az állatkertben. Nagy szenzációnak számított megpróbálok majd képet felrakni róla.

-[Jando-klan]- 2011.07.19 16:55 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.85
4 órás élmény volt az állatpark. Engem leginkább a varánuszok hoztak ide, de végül nem sok érdekeset találtam bennük. Viszont a fókashow tűző napon 33 fokban is fantasztikus volt. A láda megtalálásában sokat segített a kesser-ösvény, a GPS csak arra volt jó, hogy a faágak összevagdossanak. De így is könnyen megtaláltuk. Köszi a rejtést, és a meghívást!

MegtaláltaErre indultunk
kl 2011.07.16 18:25 - Megtaláltam
Koszonjuk, hogy itt lehettunk! Vagy 2 órát maszkaltunk a zooban. Tetszett [wapon beküldött szöveg]

Csaszi 2011.07.16 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.70
Kellemes nyári kirándulás eme pompás helyszínre!

A fókák idomítása fenomenális, a napi háromszori bemutató pedig jó tréning az idomároknak és az állatoknak is.

Köszönjük a láda gazdának, hogy erre a csodás helyre invitált minket!

Évi és Csaszi

 
nepster 2011.07.14 15:56 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.14
Noszvaji nyaralás alkalmával.Alternatív jelszóval, de végigjárva a parkot.Nagyon szép.

adi.erdodi 2011.07.14 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.16
Nyaralás alkalmával ellátogattunk ide is... MEGÉRTE!! az állatkert hatalmas és nagyon szép.órák hosszat sétálgattunk bent és szerencsére pont elcsíptük a fókashow-t is.
Sajna a számolásnál valamit elrontottunk így az alternatívval oldottuk meg a dolgot, de nem ajánlom senkinek, hatalmas élményből marad ki ha nem megy be :)

Vgyuri 2011.07.10 00:00 - Megtaláltam
A családi béke megőrzése jegyében eltekintettem az alapláda megkeresésétől, bár a két kapcsolódó ládát megtaláltam, és a számtanpéldát legjobb tudásom szerint megoldottam. Ehelyett megkerestem a tartalék jelszó helyét.

Szerintem (egy olyan titkos átjárón keresztül, ahol semmi keresnivalóm nem volt) eljutottam arra helyre, ahol a GPS 10-15 méteres sétálópontosságával már nem lehetett eldönteni, hogy két épület közül melyik az igazi. Mindkét épület táblájának második szavával próbálkoztam, de a program nem fogadta el. Lehet, hogy rossz táblát néztem?

Ezek után a ládagazda kegyelmére bízom magam :-)

Kérdés: nem lehetne ilyen fontos látnivalónál szimpla ládát is elhelyezni, mert ha egy multiláda elemeinek megkeresése ellenkezik egy családi állatkertnézés logikájával, az békétlenséghez vezet. Ezek után az 1+6os múzeumfalu láda megkereséséhez már hozzá sem kezdtem.

[Jóváhagyta: saldar, 2011.07.13 20:35]

Na, milyen bátor vagyok? 
Vadláb 2011.07.07 17:05 - Megtaláltam
A majmok jópofák, a fókasó nagyszerü!

tosza73 2011.07.06 19:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.39
Egy hetes debreceni nyaralásunk 4. ládája. Az állatkert nagyon klassz, szinte nyitástól-zárásig ott voltunk! A ládarejtek már nem tetszett annyira, igazi bozótharc árán tudtuk csak megszerezni:((

c_hunter 2011.07.06 14:53 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.78
Az állatkert nagyon tetszett annak ellenére is hogy kisebb-nagyobb kihagyásokkal szinte végig esett az eső. Ez kicsit rányomta a bélyegét az állatok "hangulatára" is :-(
Köszi a rejtést!

ficsorgabi 2011.07.05 14:20 - Megtaláltam
Komoly állatkert, elemek lemerültek, maradt az alternatív jelszó.

Zsu1971 2011.06.30 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.23
Nagyon szép az állatkert. Megnéztük a fókashow-t is, az is nagyon jó volt, aztán elsétáltunk a ládához is.

Morcos61 2011.06.12 10:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.45
Minden évben kötelező program. Fantasztikus a trópusi ház. Pára, hangok.
Állítólag néha esik is. Az új zsiráfkifutónál látszik igazán milyen magasak is ezek az állatok. A fóka etetést nem volt időnk kivárni. Majd talán legközelebb.

Morcos61 Katka

polgárcsalád 2011.05.28 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Az állatkertet végigjártuk. Egyes helyeit többször is. Nagyon csodás, klassz hely. A gyerekek nagyon élvezték. Mindkét ponton felírtuk az ABC számokat. Aztán az állatkert területéről egy résnyire nyitva hagyott kapun átsettenkedtünk az alternatív jelszó helyéig. Mivel nagyon fáradtak voltunk már nem kerestük meg a ládát, de rengeteg fényképet készítettünk a vadasparkban.
Köszönjük ezt a rejtést.

killmeus 2011.05.20 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.00
Első Geoládám, egy élmény volt :)

SIBIGYI 2011.05.07 16:10 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 2 web: 3 átlag: 2.33 súly: 2.32
Egy kellemes napot töltöttünk el az állatkertben a keresztfiunk szülinapján. Az estét a láda megtalálása zárta, mely neki az első találata volt.
Köszönjük a rejtést.

Gextrem 2011.05.06 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.34
Köszönjük a rejtrést.

Motorosok 2011.05.02 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.11
Megvan!

adams 2011.04.30 14:00 - Megtaláltam
Nagyon teszett az állatkert. Köszünjük rejtést!

ssophie 2011.04.30 14:00 - Megtaláltam
később

imecszoli 2011.04.28 18:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.18
A nyíregyházi OTDK-ra érkeztünk és tettünk egy látogatást az Állatkertbe. Nagyon tetszett. Begyűjtöttük a szükséges információkat majd az esti fogadásra való indulás előtt megtaláltuk a ládát is.
Köszönjük a rejtést!

FlamingókCsoportkép
daranzoli 2011.04.25 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.43
Köszönjük a rejtést! Nagyon tetszett az állatkert is!

GCsoka 2011.04.23 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.50
Nagyon tetszett a park, olyannyira, hogy közben még "ládázni" is elfelejtettünk :)

saldar 2011.04.23 16:00 - Egyéb
Tavaszi ládakarbantartás. A gondos visszarejtéseknek köszönhetően a tél nem tett kárt a dobozban, állapota megfelelő. Új zacsit és ajándékokat kapott. Köszönöm az érdeklődést, keresést!

Mancsa 2011.04.16 16:25 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 2.5 web: 4.5 átlag: 3.50 súly: 1.00
ok.

edemmester 2011.04.16 16:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.49
A környék és az állatpark nagyon szép! Jó rejtés!

maczy 2011.04.16 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.49
Kifejezetten az állatpark volt mai uticélunk.
Ildikómmal, és Luca lányommal 5 órát töltöttünk el
a parkban, nem kevés élménnyel. Hihetetlen, hogy
mennyire ismeretlen a nagyközönség előtt ez a hely,
noha szerintem bárhol a világon megállná a helyét.
A késődélutáni órákban még nagyot csúszdáztunk
az élményfürdőben.
Köszönjük a rejtést!

Luca barátkozik
Sszabi 2011.04.16 15:00 - Megtaláltam
Egy évvel ezelőtt már kerestem, de akkor nem lett meg a láda. Most visszatértem a helyszínre és megtaláltam.

iMagination 2011.04.16 14:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.51
Köszönjük!

t1kovacs 2011.04.10 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.88
Tetszett az ocenárium, de az egész park rendben van.

drhouse 2011.04.10 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.08
Köszi!Első multi ládánk!

rabolda 2011.04.03 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.93
Megtaláltuk!
Köszönjük a rejtést!

carmin 2011.03.26 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.05
Valóban érdemes felkeresni. Köszönjük a rejtést.

TropaCsalad 2011.03.13 16:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.26
Az állatkert egyre nagyobb és egyre szebb, jól el is fáradtunk de nagyon tetszett, ötletes volt!

Köszönjük szépen!

asarandi 2011.03.12 18:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 1.48
Mar zseblampas befejezessel, de megvan! Az allatpark talan a legjobb Magyarorszagon. Koszonjuk!

wEEn 2011.03.12 17:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetöséget. [g:hu 1.2.7] [wapon beküldött szöveg]

csakany.robert 2011.03.12 16:23 - Megtaláltam
Nagyon színvonalas állatkert, remekül éreztük magunkat!

kekboa 2011.03.12 16:23 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.54
A láda meglett, az állatkert nagyon jó volt!

P41n & Pandi 2011.03.12 16:23 - Megtaláltam
Az állatkert végigjárása után kerestük meg a ládát. Végre egy pulcsiban lehetett mászkálni, gyönyörű idő volt, így még különlegesebb volt az állatkert. Minden állat napozott :)

Köszönjük a rejtést!

 
EmesESE 2011.02.04 15:30 - Megtaláltam
:)

Hegyo 2010.12.06 22:23 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.48
Sajnos csak este sikerült megkeresnem, így a kertbe nem jutottam be.

tomosny 2010.11.15 15:47 - Megtaláltam
Nagyon tetszett az állatkert, és a rejtés is tetszetős. Jelszó benne, láda újszerű! Így ősszel és hétköznap nem voltak sokan a parkban, jó volt.

Szilvus 2010.11.15 15:47 - Megtaláltam
Óriási!

mato 2010.11.07 12:00 - Megtaláltam
Az állatparkban sokszor jártunk és fogunk is járni, évente egyszer ez kötelező program családunknak.
Ezúttal főleg időhiány miatt a pontra mentünk.
Köszönet a rejtésért.

AlanTheWild 2010.11.06 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.10
Nagyon tetszett a helyszín! Az Állatpark tökéletes a látogatóknak és - bár nem értek hozzá, de remélem - a lakóinak is. Kellemes időjárás volt, sok látogató.
A multi pontjait hamar megtaláltam, gyors számolás után a láda koordinátái is rendelkezésre álltak.
A ládát megtaláltam, teljesen új állapotú. Lehet, hogy most volt kihelyezve?
A ládában nem találtam logbookot, így nincs jelszóm... :(
Kérem a megtalálás elfogadását.
Köszönjük a rejtést!

[Jóváhagyta: saldar, 2010.11.06 21:01]

rudilaci 2010.11.06 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 4 web: 5 átlag: 3.67 súly: 1.00
Köszönjük.

richard_szabo 2010.11.05 16:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.91
Tényleg az ország egyik legjobb állatkertje.

5N 2010.11.04 15:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.76
Elég sok állatkertben jártunk már,ez viszont egy régi adósság volt,de ma bepótoltuk.Tetszett,hogy jó nagy helyük van az állatoknak.

 
Duditomi 2010.11.03 15:01 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.02
Megvan!
A ládát akartam, de végül csak a pótjelszó lett meg.
Sehol sem láttam leírva - mivel átsiklottam fölötte - hogy a láda az állatkerten KÍVÜL van! Talán a waposoknak egy kicsit jobban ki kéne emelni.
Lehet hogy másnak egyértelmű, hogy ilyen helyre nem lehet ládát elhelyezni, nekem bizony gondot okozott. Három kis fáradt gyerekkel, állatkert látogatás után, sötétedéskor nem indultam el a közeli kiserdőbe ládát vadászni.
Biztos jó lehet a láda, de sajnos én nem fogom látni...

bojuvica 2010.11.02 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.32
Érdekes, rejtvényes rejtés...

nogacsalad 2010.11.01 12:30 - Egyéb
Már nyár végén úgy gondoltuk, jó lenne elutazni valahová, kikapcsolódni egy kicsit az őszi szünetben. Így aztán meg is szerveztük: 5 napra elutaztunk Kelet-Magyarországra, egész pontosan egy sárospataki Wellness szállodába. A szállóban kényeztettük magunkat finom étkekkel, fürdőzéssel stb., s a környéket is bejártuk ládázás ürügyén. Tök jól éreztük magunkat!

Nos, ezt a ládikát már megtaláltam korábban :o)

Na ja, a jó és arra érdemes helyekre szívesen visszatérünk...

Ma, családos megoldásban jöttünk vissza, alapos nézelődésre és élvezkedésre...
Most nem hajtott a pont, tehát mindent alaposan meg is néztünk!
Nagyon tetszett a park! (azt hiszem, nem csak nekem)
Végre be is jutottunk, hisz legutóbb megriasztott a Pünkösd hétfői hatalmas tömeg. Akkor sajnos menekülni kényszerültünk...
Ma, úgy látszik, szerencsénk volt :o)

Nagy élmény volt az állatpark! Nehéz eldönteni, vajon az anyja farkát cibáló, játszani vágyó makimajom, a méltóságteljesen úszkáló cápa, a játékosan incselkedő fóka, vagy a kajáért kunyizó, piros seggű pávián tetszett-e jobban. Szerintem mindegyik, sőt, a park többi lakója is (ld. fotók). Érdemes volt ide eljönni!

Köszönjük a kalandot!

Nagy akváriumnálTengeri herkentyű
A fejünk felett is úszkáltakTrópusi feeling
Játékos majmocskákTáplálkozó denevér
Foltos jaguár, nem leopárd!Ritka jószág a fehér tigris
Rózsaszín flamingókHomokfürdőt vettek az elefántok
zümike 2010.10.31 14:58 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.34
köszi

HU-MEIL 2010.10.31 14:58 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.46
tetszett az állatkert, köszönjük

M.Sasa 2010.10.30 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.67
Sokszor jártam már itt, de most volt időm megkersni a ládát is. A fókabemutatót sohasem hagyjuk ki, mindg jól szórakozunk rajta. Mai látogatásunk legnagyobb élménye az volt, hogy szabadon sétáló elefántokkal találkoztunk! Közelről elég ijesztőek voltak a hatalmas állatok, de a megkérdezett gondozó szerint szelidek, majdnem minden délután megsétáltatják őket a karámjuk melletti erdőben. Már sötétedett, mikor kjöttünk a parkból, de azért nekivágtam a sötét erdőnek, csak a mobilom kijelzője jelentett némi fényt, ami a logolásnál sokat segített. Köszönhetően a pontos koordinátáknak, így is könnyen meglett a láda.

Elefántok libasorbanVissza a karámba
Perseus@ 2010.10.30 00:00 - Megtaláltam
Ötletes volt a láda elhelyezése, az állatkert nagyon szép. Köszi.

 
Judith 2010.10.17 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltam

padler 2010.09.23 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.66
Nagyon tetszett az állatkert.

efemm + padler

usdfgjdsh 2010.09.19 17:41 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.08
Bár egész nap esett az eső, de bejártuk a parkot. Nagyon tetszett ez a számolgatós, koordináta összerakós multi, ilyenben még nem volt részem.

Hektor 2010.09.18 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.07
Köszi a rejtést!

pörsing 2010.09.06 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.05
Nekem csak a láda volt csalódás

esgott 2010.09.04 10:16 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

ujcsi 2010.08.28 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.54
Precíz munka volt, köszönjük a rejtést.
Az állatkert pedig csodálatos volt.
Köszi a lehetőséget!

fuzbal 2010.08.22 19:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.59
[wapon beküldött szöveg]
Köszi a rejtést!
Berni, Hugi, R.K., Liza

emká 2010.08.22 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.53
Még nem jártam az ország ezen szegletében.
- Nagyon tetszett az Állatpark.
- Megkerestük mind a két jelszót. :)

Bukowszky 2010.08.21 19:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.91
Ez a legjobb, legérdekesebb, legbarátságosabb állatkert, amelyben eddig voltam. Az új Zöld Piramis szenzációs. Nagyszerű élmény volt. A jelszót elfelejtettem időközben, de a rejtő segített. Köszi!

Luki 2010.08.20 19:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.24
+one

Távolba néző 2010.08.20 19:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.04
.

Nono&Andris 2010.08.20 15:00 - Megtaláltam
Állatkerti kirándulás alkalmával.Mivel rengetegen vannak,így maradt az alternativ jelszó. [wapon beküldött szöveg]

josvai 2010.08.20 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.11
Megvan. Nagyon szép helyen lévő és ötletes rejtés.

kauker 2010.08.12 14:00 - Megtaláltam
Megvan

Végek 2010.08.11 17:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.48
Szabolcsi nyaralásunk első napján jártunk az állatkertben. Nagyon tetszett, jól éreztük magunkat.

FókapusziSzundi
Jakire 2010.08.09 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.61
Az állatpark nagyon tetszett az egész családnak. A páviánokhoz kétszer is vissza kellett menni, annyira tetszett a lányomnak, az újszülött kicsi nekem is kedvencem lett.
A GPS betegsége miatt sajnos egyik jelszót sem sikerült megkeresni, de mivel a láda elérte a célját, kérem a találat elfogadását.

[Jóváhagyta: saldar, 2010.09.02 21:42]

Mr Zerge 2010.08.08 14:00 - Megtaláltam
Meg van. részletesen később... [wapon beküldött szöveg]

mokuska09 2010.08.07 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 1.00
Nagyon tetszett az állatpark , egy igazán kellemes napot töltöttünk itt.Jó rejteket sikerült találni a ládának ...csak az a rengeteg szúnyog ne lett volna:-)

Póni simogatásMelege van a macinak:-)
Szomjas orángután
ebéd
most szokik le a cigiröl
szieszta
stone79 2010.08.01 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.70
Megtaláltuk! Nagyon szuper volt az állatkert és az Ócenárium! Mindenkinek ajánlom! Kösz a rejtést!

sztrovacsek 2010.07.31 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.09
Szombati kiruccanás Nyíregyházára.
Nagyon érdekes volt ennyire közelről megszemlélni az állatokat.
A pontok levadászata nem volt nehéz, a kapott koordinátán lévő ládánál azonban csakúgy hemzsegtek a szúnyogok.

Stefidzsi 2010.07.19 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.95
Az Állatkert fantasztikus! Nem gondoltam volna, hogy ilyen nagy és érdekes! Sajnos a délelőtti vihar miatt akadozott az áramszolgáltatás, így az Ócenáriumot nem tudtuk megnézni. A fókashowt viszont megnéztük. Elképesztő állatok!

Sajnos magát a ládát nem találtuk meg, így másnap este, strandolás után megkerestük a pótjelszót.
A rejtő is felhívja rá a figyelmet, így meg sem próbálkoztam légvonalban a kisvasúti sínek felől bejutni az erdőbe. Továbbindulva összeszedtük a GCNYIR második pontját és az állomás után bejutottunk a Piros sáv-ra. A délelőtti eső megtette a hatását, trópusi körülmények fogadtak (pára és szúnyogok). Kétszer-háromszor megpróbáltunk bejutni a sűrűbe, de az alkalmatlan öltözetünk, a sűrű aljnövényzet és a rengeteg szúnyog miatt feladtuk.

Verocs&Stefi

AlfRoncs a Zöld piramisban
OrángutánGekkó
Lassu 2010.07.16 16:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.69
Állatkertlátogatás közben.

GLB 2010.07.13 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.62
Az állatpark gyönyörű és minimum fél napos kikapcsolódást nyújt. A láda helye viszont szúnyogos, kullancsos és mivel nem terepre készültem, hanem a 30°C-os melegre össze is csípkedtek rendesen.

Ich.. 2010.07.11 16:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.55
Az állatkert egyszerűen lenyűgöző. 5 évvel ezelőtt jártunk itt, azóta elképesztő fejlődés valósult meg. A fóka show-t kétszer is megnéztük, de az Ócenárium és a Zöld Piramis is rendkívüli élményt nyújt. A látnivalók sokaságát jól jellemzi, hogy 6 óra alatt sem sikerült mindent megnézni.
Nagy hőség volt, és még nagyobb tömeg, de mindenképpen megérte ellátogatni ide, mindenkinek ugyanezt ajánljuk.
A ládába egy geocoint tettünk.

 
eBlack 2010.07.10 16:05 - Megtaláltam
rátaláltam... :) [wapon beküldött szöveg]

Rudi Team 2010.07.10 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.04
Kellemes séta, könnyű megtalálásokkal.
Éva, Rudi

saldar 2010.07.09 16:00 - Egyéb
Ládakarbantartás. A ládát megtisztítottam, új zacsit és ajándékokat kapott. Megközelítése - a sok csapadék miatt - jelenleg ijesztőnek tűnik, de ha beugrottál a fák közé, ott már akár öltönyös találatnak is tekintheted. Viszont készülj fel rengeteg éhes szúnyogra (vagy keresd a tartalék jelszót)!

diego 2010.07.07 14:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.54
Kiskörei nyaralás alakalmával egy könnyed 150km-es kitérő. Nagyon tetszett az állatkert, ide még egyszer vissza kell jönni. Sajnos a fényképek nem lettek jók, mert annyi eszem nem volt, hogy feltöltsem a gépet, így marad a a telefon és az öreglány által készített kép. Sebaj, majd legközelebb.

reggel hatalmas sor volt... de tényleg
 
CicóMicó 2010.07.06 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.76
Megtaláltuk!

geooszi 2010.07.06 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.51
Kellemes környezet, sok látnivaló és a végén egy láda. :)

 
Pogacsa1 2010.07.03 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.38
Kellemes időben sok látnivalóval fogadott bennünket az állatpark.

ildisara 2010.07.03 14:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.64
Az alternatív jelszóval regisztráltam, biztonság kedvéért megnéztem mielőtt kimentem volna az állatparkból. A rendes jelszót nem kerestem meg, mert akármilyen irányból próbálkoztam, csak dzsungellal, sárral és szeméttel találkoztam.
Az állatpark csodálatos volt.

fattila 2010.07.01 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.29
Gyakran járok Nyíregyházára. Nagyon szeretem a sóstói részt. Az állatkertben is elég gyakran voltam és leszek is. Köszönet a rejtésért.

alucifer 2010.07.01 11:20 - Megtaláltam
ok

Timkó 2010.06.30 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.00
Hatalmas séta az állatparkban - majd némi bolyongást követően könnyen megtaláltam a ládát. Nem volt egyszerű áthatolni a növényzeten. Köszönöm, Timkó

zsoliszoft 2010.06.27 16:25 - Megtaláltam
Köszönöm a gyors telefonos segítséget Ronin kessertársnak, segítségével gyorsan meglett a láda. Köszönöm a rejtést.

bonisbela 2010.06.25 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.75
Kellemesen töltöttük el az időnket a Nyíregyházi Állatparkban. A virtuális pontok alapján megfejtettük a láda koordinátáit, de csoporttal érkeztünk, így nem kereshettük meg azt. Ezért olvastuk le az alternatív jelszót. Köszönjük!

jiimbo 2010.06.23 17:26 - Megtaláltam
Remek!

ZoLiza 2010.06.23 17:26 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Ancs 2010.06.19 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.38
Gyönyörű állatkert, különleges állatkákkal. Köszi!

Ronin 2010.06.17 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.86
Igazán klasz program volt az állatkert megnézése és a fóka-show is szórakoztató volt. A segítségek alapján a koordináta is könnyen összeállt, így a végén a láda-találat+200 jutalom szúnyogcsípés megérdemelten a miénk lehetett. Ez így ebéd előtt pont kellett :)
Egy jó kis ebéd után egy kis játszóterezés is befigyelt a gyerkőcnek.
Köszönet a rejtésért!

szeles 2010.06.12 16:20 - Megtaláltam
ok

misee 2010.06.11 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.59
Megtaláltuk az Állatkert után :) Jó meleg volt, a csapat kicsit megfáradt, de azért bemásztunk érte! Ez volt Zsoltika első megtalálása! Manóka is bejött papucsban!

lid3rc 2010.06.05 19:35 - Megtaláltam
Nagyon nagy élmény volt.
Mindenkinek ajánlom.
A shara által betett GC: out

shara kán 2010.06.05 19:25 - Megtaláltam
Az állatkert egy nagyon-nagy élmény! Nagoyn élveztük! Főleg az ócenáriumot meg a zöld piramist. :) Illetve nekem még a trópusi ház is tetszett :) A fehér oroszlán viszont bosszantó volt. Elfeküdt a lehető legmesszebb lévő helyre. Viszont voltak verekedő macik, gyönyörű fehér tigrisek, magát halottnak tettető szurikáta, meg még rengeteg érdekes állat. Nagyon klassz volt :) Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Aki készül az állatkertbe, az minnél hamarabb menjen. Nekünk 5 óra csak végigrohanni volt elég! Valamint fényképezze le a térképet az elején! Késöbb jól jöhet :)
Köszönet a rejtésért!

GC: in
Sajnos a hivatalosan benne lévő GC-kből már egy sincs benne. :(

pankotaizsolt 2010.06.05 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.26
Egy egész napot töltöttünk a családdal és barátokkal az állatkertben, majd megkerestük a ládikát is a gyerkőcök nagy örömére.
Nagyon szép nap volt, köszi a rejtést!

VERBOLA 2010.05.29 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.26
Kitűnő leírás és rejtés! Köszönöm szépen.

Kerékgyártócsalád 2010.05.26 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 4.50 súly: 2.30
Nagyon szép, nagyon kellemes, nagyon jó. Kicsit kapkodtam :( ezért a második pont valamiért Afrikába akart vinni, de egy kis telefonos segítség után rájöttem a hibámra...
A gyerekek nagy örömére meglett a jelszó és a láda is...
Krissz vizsgázott, mi meg megtaláltuk a mai nap első ládáját

Mindenkinek ajánlom.

ui.: szúnyog volt, de kullancsot még nem találtunk magunkon

ez csak egy részlet
"halárium" "antikakvárium" :)nők, napsütés, én vagyok a király
petersson8 2010.05.23 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.11
Kis telefonos segítséggel, két kullancs összegyűjtésével, de meglett.
A ládában van egy kis sajátos "névjegy", aki megtalálja, telepítse tovább. Picurka & Petersson

CsKriszti 2010.05.16 09:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget! [g:hu 1.6.2y]

HeverDomi 2010.05.16 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.78
.

CsKaroly 2010.05.16 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.33
Nyíregyháza és környéke 19/11

A láda mára maradt (tegnap mikor olvastuk a leírást a szakadó esőben jót nevettünk a "száraz levelekkel és ágakkal álcázva" részen. Az állatkertet még tegnap délután megnéztük. Nagyon tetszett mindenkinek. Velünk tartott tegnap még Emese is, aki szintén a versenyre jött (Jedlik Ányos Országos Fizikaverseny). Jó kikapcsolódás volt a hosszú délelőtt után. Köszi a rejtést.

Kriszti, Domi, Mónika, Károly

Vörösmarty túracsapat 2010.05.13 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.73
Vakondvágta csapatversenyen...

PEx2 2010.05.13 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.87
Vakondvágta csapatversenyen látogattuk meg a parkot. Nagyon szép!

bm 2010.05.12 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.08
Megvan.

Balli 2010.05.09 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.79
Szombaton egy régi barátunk esküvőjére voltunk hivatalosok itt a környéken, s ha már erre jártunk messze az otthonunktól gondoltuk másnap felkeresünk egy ládát.
A lagzi elég jól sikerült, szerencsére délben sikerült felkelnünk, hogy másnap megejtsük ezt az állatparki sétát amit beterveztünk:)
Ismerősöktől azt már hallottuk, hogy érdemes meglátogatni, mert ez az ország egyik hanem a legszebb állatkertje. Nos ez a kijelentés egyáltalán nem tűnik túlzásnak! Pár hete voltunk a Fővárosi Állatkertben és attól ez fényévekkel jobb/szebb (bár utóbbit épp most újítják fel) Az állatok is sokkal boldogabbnak tűntek itt, ami nem is csoda, mert legtöbbjüknek hatalmas kifutó jutott és profin berendezett természetes környezet. Jó volt rájuk tekinteni így, s nem úgy hogy sajnálkoznunk kellene a sorsuk miatt..... egyébként hallottunk olyan pletykáról, hogy a Vidámpark terültetét a Fővárosi állatkert megkaphatja, s ezáltal nagyobb kifutót építhetnek az állatokank...
Így legyen!
Köszönjük
Csilla&Balázs

Bőgés közbenPingivek ugrásra készen
MadárketrecbenBaráti vakarás
A Zöld Piramis és Ócenárium-banŐrségben
Egy kis simi:)Fóka
Bróthág 2010.05.08 19:30 - Megtaláltam
Megvan. Szépen kitalált feladat. Mindenki nagyon élvezte.
Köszönjük

Konsiensöszli Tím 2010.05.08 18:30 - Megtaláltam
Nyíregyházi 7vége, 1. nap. 6,5 fél órát töltöttünk az állatparkban. Nagyon jó, aki tud, menjen, és nézze meg. Nagyon rendezett minden, láttunk fókaetetést, és mi is etettünk Kattákat (Lemur, madagaszkári maki). Hatalmas élmény volt!
A ládát először rossz irányból közelítettük, de meglett.

Állatpark
Kory 2010.05.02 15:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.21
Összetettben az eddigi általunk legjobbra értékelt rejtés. Ez tulajdonképpen mindent elmond. Hivatalból voltunk Nyíregyházán, de gondoltuk némi ládázás is belefér. A " nyíregyházi villamos"-t is beterveztük, de az állatpark egész napra lekötött. Semmi túlzás nem volt a láda leírásában. Szép, tágas helyen, a lehetőség szerint élhető környezetben láthattunk,nagyon változatos állat sokaságot. Gratuláció a rejtőnek! Amerre jártun Nyíregyháza is ütemesen fejlődő kulturált város benyomását kelti. Kirándulunk még erre! Üdv ! Mártika & Kory

nogacsalad 2010.04.29 10:30 - Megtaláltam
A mai napom magányosan ládázgatós kirándulással telt, a keleti végeken. Kora hajnaltól késő estig élménydömping :o)

Páratlan a hely! És épül...
Jövök még (azaz jövünk még) ide.

Log, részletek később...

1 TB kivéve, 2 TB betéve

Donika 2010.04.25 16:10 - Megtaláltam
Számtalanszor kerestük már fel ezt az állatkertet a gyerekekkel, legutoljára úgy két éve, hiszen a meglehetősen borsos belépődíjak ellenére nagy kedvencünk volt ez a hely. Most újból látva, meg kell jegyezzük, hogy mára az ország talán legnívósabb állatparkjává vált. A kerítésen belüli pontokat felkerestük, de a ládát megtalálni már nem volt időnk (várt engem az éjszakai műszak), ezért az alternatív jelszót "drive in" kutattuk fel és vettük igénybe .

fabkor 2010.04.25 15:26 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

paff-tm 2010.04.25 13:15 - Megtaláltam
Sajnos az állatkertbe most nem volt időnk bemenni, majd nyáron, akkor már látogathatók lesznek a cápák is :)

Kerticsorbi 2010.04.24 17:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.07
Kisfiammal együtt találtam meg, köszönjük a rejtést.

nbalazs2 2010.04.23 18:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.56
Többször jártam már az Állatparkban, a láda felkutatását is terveztük már egy ideje. Csupán egy napos, szép délutánra vártunk. Most ez bejött, s nagyon jól éreztük magunkat Katicámmal. Ötletes volt a multi, igényes a webes megjelenítés. A park végigjárása legalább egy fél napba telik, de mindenkinek csak ajánlani tudom.

Gyros 2010.04.19 22:16 - Megtaláltam
log és képek késöbb... [wapon beküldött szöveg]

 
Tomi_Bp 2010.04.19 22:15 - Megtaláltam
26/15
log és képek késöbb... [wapon beküldött szöveg]

tótheszter 2010.04.07 16:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.61
Egész napos állatkerti séta után könnyű találat. Nagy élmény volt: megkockáztatom, az ország legjobb állatparkjában jártunk. Hétköznap lévén alig kószált pár látogató a parkban, a személyzet ugyanúgy megtartotta az állatbemutatókat (pl. fókaetetés és "egrecíroztatás"), a tavaszi meleg majd minden állatot a kifutóba vonzott(kivéve a zsiráfok..:().
A ládába költözött Strolling Stripney TB. A kiszebrát csak az vigye tovább, aki bejelenti a mozgását a www.geocaching.com oldalon is. Köszönöm.

guess.who 2010.04.05 15:37 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.85
Nyíregyi esős rövid 2.

Huhh! Azt hittük, hogy a rossz idő miatt, nem nagyon lesz senki, ehhez képest rendőrök irányították a forgalmat, és az elágazásig álltak az autók az út két szélén. Az Állatpark valószínűleg az éves bevételének a felét most könyvelte el a hétvégén. :)

Mindenesetre csepergő esőben használtunk el némi elhasználhatatlan üdülési csekket. Kicsit ugyan van az emberben viszolygás, amikor ide-oda himbálózó jegesmedvét lát, vagy egykedvűen összekuporodó hiúzt (van is egy képsorozatunk Érdektelen Állatok címmel, majd mellékelem :D), de ugyanakkor az is biztos, hogy a legtöbb idelátogató ember másutt, máshogyan soha nem találkozna ezekkel az állatokkal (még azokkal sem, amik nálunk is előfordulnak vadon). És hát sajnos a szűk ketrecekben lehet csak megoldani azt, hogy a látogató lássa is azt az állatot, ne csak egy üres és jókora kifutót bámuljon.
Mondjuk a giccsárusítás és a vurstlihangulat talán tényleg nem illik ide, már csak valami üvöltő tuctuc hiányzott...

A láda koordinátája hamar meglett (bár az igen borsos belépő mellé talán adhatnának egy térképes szórólapot is, mert az összevissza kanyargó utakon könnyen elkavarodik az ember), aztán arra is rájöttünk, hogy az már kerítésen kívül van.
Némi kószálás után aztán elindultunk a dobozért (a virtuális alternatívát nem kerestük, nem is tudjuk, hogy hol van), szerencsére még épp időben, ugyanis a megtaláláskor elkezdett esni az eső. Gyors logolás után indultunk is tovább a cigándi két saldar-ládához.

vjosip 2010.04.04 16:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.64
Szép kis kirándulás volt családdal az állatkertben. Utána ládáztunk egyet. Köszi a rejtést!

Mihul 2010.04.04 13:52 - Megtaláltam
sokan vannak

 
Toti 2010.04.04 13:30 - Megtaláltam
A Dzsungel hotelben laktunk. 3 napon keresztul tobbszor vegigjartuk az allatkertet. Sajos a Zold piramis meg zarva van, egy honap mulva nyit. [wapon beküldött szöveg]

Orsacchiotto 2010.04.02 15:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.78
Sajna a cápákat még nem tudtuk megnézni,de jó volt.

gigibetta 2010.03.30 14:45 - Megtaláltam
OK

lasipeti 2010.03.30 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.48
Voltunk már bent többször, de most nem mentünk be, ezért csak a pótjelszót kerestük meg.

Zsu. 2010.03.27 10:35 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Mikulás 2010.03.27 10:35 - Megtaláltam
Köszönet! Fotók és bővebb beszámoló később... [wapon beküldött szöveg]

Így találtam a ládát, szabadon...
Sértetlen a ládaIgényes logbook
 
Puszkany 2010.02.25 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 4.34
Télen egy "hangyányit" húzós ezt a zsét elkérni a bóklászásért. Minden feltúrva, átalakítás alatt. Az aszfalt a felhordott sár miatt dagonyás, néhol azért járható. Gondolom egy kis zsetont akasztott az állatkert és felturbózzák a központi épületet. Remélhetőleg, ha a felújítással végeznek és a parkrendezést befejezik, akkor érdemes lesz bebóklászni, most nem javaslom.

kobcikrajci 2010.02.19 14:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.27
Egy nagyon kellemes napot töltöttünk el az állatparkban. A jegesmaci nekünk pancsolt :) Nagy munkálatok folytak a park területén, épülőben van az ócenárium, és készülnek a tavaszra. Kár, hogy sok állat nem volt látható a hideg miatt. A ládát könnyen megtaláltuk. Kivettünk egy TB-t, de tettünk helyére egy másikat.

Szomorú szamárjegesmedve pancsol
A parasztudvar őrzőiŐrségben
Mosó MasaRacka
tudo 2010.01.26 13:32 - Megtaláltam
65 km kerékpáros ládázás az Újfehértó - Nyíregyháza - Sóstófürdő útvonalon 8 ládával. Csendes, száraz, napos hideg idő volt, a régóta tervezett nyíregyházi ládázást ma tudtam kivitelezni.

GCBOTA után végre jött egy csöppnyi országúti szakasz Sóstófürdőig, hogy átmelegedjek. Nem volt esélyem a fagyban sem bemenni, sem nagyon nézelődni, beértem a pótjelszóval. Folytattam a napot GCNYIR ládával.

Állatkerti hotel"Tetszett a tó!"
james 2010.01.03 13:25 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Anita, Judit és James

coocos 2009.12.29 15:45 - Megtaláltam
meglett

Hinter 2009.11.28 10:02 - Megtaláltam
Már többször jártam az Állatparkban ahol most is bővítenek.

 
jjoska 2009.11.18 13:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.40
A Vadasparkot már többször meglátogattuk.

zsotie 2009.11.18 13:12 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

diverupi 2009.11.01 00:00 - Megtaláltam
voltunk bent nagyon sokat változott 5 éve amióta utoljára jártam erre hideg volt de a gyerekek nagyon élvezték

Csemeték 2009.10.31 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.46
Megtaláltuk.

Evab 2009.10.31 10:11 - Megtaláltam
Csatlakozom az előttem logolóhoz. Amúgy köszönöm a rejtést.

zsakar 2009.10.31 10:10 - Megtaláltam
Nagy az Isten állatkertje. Talán a pontvadászok is beleférnek.

er&esz 2009.10.27 15:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.65
A Vadasparkot minden évben többször meglátogatjuk,- most az őszi szünetben két unokával kerestük fel. Gondoltuk, ebben az időben hamar körbe szaladunk, részben az időjárás miatt, részben, hogy az állatok jobban elhúzódnak már ilyenkor. Nem éppen így történt. Több, mint négy órát töltöttünk el. Az állatok virgoncak voltak, sőt néhány igencsak produkálta magát, úgyhogy volt látnivaló bőven, remekül szórakoztunk. A szurikátáknál még az őrségváltást is elcsíptük.
Ez a hely ládáért kiáltott. KÖSZÖNJÜK!

10.28: az első vándorbogár megérkezett!

Tutajos 2009.10.27 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.17
A Vadaspark nagyon szép volt.

katika 2009.10.24 11:22 - Megtaláltam
ok [wapon beküldött szöveg]
Szabolcsi és hajdúsági ládák összeszedegetése 1 napos ámokfutás keretében.
Indulás reggel 5:30-kor, hazaérkezés 9:15-re. A nap folyamán 17 db ládát találtunk meg, amelyből csak egy láda volt törött. Telefonos segítséget egyszer vettünk igénybe. Mivel viszonylag új ládákat kerestünk meg, elmondhatjuk, hogy jó állapotban voltak, bár a tartalom kb. mindegyikben hasonló ( kinder játékok főleg). Nem raktunk be ajándékot és nem vettünk ki sehol semmit.
6/17.

krisbálád 2009.10.18 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.26
Kb. félévente kijövünk az állatkertbe és mindig találunk újdonságot.Most ezen a napos vasárnap délután elsősorban a láda miatt jöttünk.

Togo 2009.10.17 15:17 - Megtaláltam
Megtalálás letudva [wapon beküldött szöveg]

Evetke 2009.10.17 15:17 - Megtaláltam
Megtalálódott!

taska1981 2009.10.12 00:00 - Egyéb
Főleg, hogy a csésze 09.19 óta a comon szűzen elérhető... Én akartam lenni az első, de nem volt arra utam. na sebaj

Nivabibi 2009.10.11 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 4.02
Szakadó esőben, megvan.

luilui 2009.10.11 11:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.77
Nagyon tetszett. Kicsit rontott a helyzeten az eső. Én azt hittem, hogy nem mi leszünk az elsők. Szépen, kellemesen mindent megnézve mentünk a segéd pontok felé. Mikor már erősen eset az eső akkor már szaporáztuk a lépteinket.
Érdekes volt látni, hogy még ilyen időben is mennyien vannak itt.

Egy kis fürdőzés
Pihi
tojas 2009.10.11 11:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.51
1. hely !!!
Mi voltunk a legőrültebbek most. Kezdetben csak borús időben, de később komolyabb esőben sikerült megtalálni a ládát és a segédpontot is. Az esőkabát nagy szolgálatot tett!

ÓcenáriumCica
Beszélő papagájAligátor
Hó cicaCica család
MaciFóka


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]