geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ
2321. Thalia papjai - 100 éves a veszprémi színjátszás (GCTHAL)

Petőfi Színház

Petőfi Színház

A névadó szobra

A névadó szobra

Művészbejáró

Művészbejáró

Színházkert

Színházkert

Latinovits Játékszín

Latinovits Játékszín

Emléktábla

Emléktábla

Kabóca Bábszínház régen

Kabóca Bábszínház régen

Kabóca Bábszínház most

Kabóca Bábszínház most

Domborműves kút

Domborműves kút

Egyik lovacska...

Egyik lovacska...

A régi mozi épülete

A régi mozi épülete

VMK épülete domborműves homlokzattal

VMK épülete domborműves homlokzattal
Szélesség N 47° 5,508'
Hosszúság E 17° 54,365'
Magasság: 238 m
Megye/ország: Veszprém
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2008.12.04 16:50
Megjelenés időpontja: 2008.12.07 15:20
Utolsó lényeges változás: 2020.05.05 17:00
Rejtés típusa: Multi geoláda (1H+3V)
Elrejtők: anettnori
Felhasználó: anettnori
Nehézség / Terep: 2.0 / 2.0
Úthossz a kiindulóponttól: 2800 m
Megtalálások száma: 769 + 2 sikertelen + 8 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 1.3 megtalálás hetenteWAP:

Négypontos multiláda.
1. pont a Kabóca Bábszínház. A HEMO bejárata előtt lévő kút domborművén hány ló található? (1 szám)
2.pont a VMK épülete (Pannon Várszínház). Az épület homlokzatán lévő vezetéknév utolsó karaktere (1 betű).
3. pont a Latinovits Játékszín székely kapujának elején lévő felirat második szava
4. pont a geoláda a jelszó negyedik részével.
A jelszó képzése: 1-2-3-4 sorrendben egyben írva.


A ládába TravelBug nem helyezhető.


Célunk:

A művészet majdhogynem egyetemesnek tűnik az emberiség történetében. Nincs ember, aki ne vett volna részt benne valamilyen formában. Egy zenemű, egy festmény, egy vers, egy regény, egy színpadi mű. Ott legbelül már mindenki érzett valami különlegeset, miután véget ért a koncert, kisétált a képtárból, kiolvasta a művet, megnézte az előadást.
2008 november 16-23 között tartották Veszprémben a színházalapítás 100 éves jubileumi ünnepségeit. Ezen jeles esemény inspirált bennünket arra, hogy szélesebb körben is megismertessük a veszprémi színjátszás történetét, és helyszíneit. A multi összes pontja megközelíthető gyalog, kerékpárral vagy autóval; de tetszőleges sorrendben is felkereshetőek a pontok.
4 épületet mutatunk, ahol a színjátszásé a főszerep. De a lényeg az épületeken belül van. Az igazi cél az, hogy a pont begyűjtése mellett a benti események részeseivé is válhassunk. Nem azonnal, akár más településen, de évente néhány alkalommal menjünk el a családdal, barátokkal, ismerősökkel kikapcsolódni eme formában is.
A 4 helyszín:
I. HEMO épülete (Kabóca Bábszínház teátruma)
II. VMK épülete (Pannon Várszínház ideiglenes teátruma)
III. Latinovits Játékszín
IV. Petőfi Színház

A veszprémi színjátszás kezdete:

A városban létesítendő színház ötletét Szomaházy István, Veszprémben született író vetette fel 1905-ben, s a gondolatot felkarolta Szeglethy György polgármester és Óvári Ferenc, veszprémi országgyűlési képviselő, akik egyben alapítói és fő védnökei voltak a városi Színházpártoló Egyesületnek. A leendő színház épületének helyét végül is az akkori Püspökkertben jelölték ki. Hornig Károly katolikus megyéspüspök 140 ezer koronáért adta el az egyesületnek a színház létesítéséhez szükséges 286 négyszögöles telket és a szomszédságában lévő Korona Szállót (ahol 1848. március elején Petőfi Sándor megszállt), ugyanis a tervek szerint az új épület szervesen kapcsolódott a szállodához.
1908. szeptember 17-én nyitották meg a 366 ezer korona költséggel felépített, szecessziós stílusú épületet, akkori nevén a Veszprémi Nemzeti Színházat. Európa első vasbeton konstrukciójú színházát Medgyaszay István, a kor jeles építésze tervezte. A megnyitón a győri Kisfaludy Színház társulata Csiky Gergely Nagymama című művét adta elő. Medgyaszay István a szecessziós épületbe népművészeti ihletésű vasbeton ablakokat is beépített, s népi formaelemeket alkalmazott a páholysort tartó konzolgerendáknál is. A megyeháza felőli homlokzaton látható a Hunor és Magor grafittó, s szintén népművészeti remek a főlépcsőház színes, ovális üvegablaka is.
Az épület 46 méter hosszú, 27 méter széles, magassága 21 méternyi. A nézőtér hosszúsága 20, a szélessége 16, a belmagassága 12 méter. A házban 1908-ban 16 páholy volt, 52 üléssel, az ülőhelyek száma 448-at tett ki, az állóhelyeké 500-at, tehát létesítésekor a veszprémi teátrum mintegy 1000 férőhelyes volt.

1. pont a Kabóca Bábszínház épülete.  N 47° 6,382' E 17° 54,850' 259 m [GCTHAL-1]
Kabóca Bábszínház története:
A Kabócák története 1992-ig nyúlik vissza, mikor Sarkadi Nagy László és Végh Zsolt vezetésével megalakult a Kabóca Bábstúdió. A társulat 8 éven át bábstúdióként működött, és folyamatosan bizonyította: igény van arra, amit csinálnak. A szakmai sikerek, a repertoár folyamatos bővülése, az előadások egyre javuló színvonala, a nézőszámok emelkedése és a műsorfelkérések megszaporodása mind azt jelezték, hogy a Kabóca kinőtte a stúdiókereteket, és további kiteljesedéséhez újabb szakmai és tárgyi feltételek szükségesek. A Kabóca Bábszínházat 2001. január 1-ei indulással, a korábban városi keretekben működő Kabóca Bábstúdióból hozta létre a Megyei Önkormányzat és Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata, az ország 13. bábszínházaként. A Kabóca Bábszínház előadásokat hoz létre és mutat be Veszprém megye és Veszprém város gyermekközönségének, elősegítve ezzel a korosztály igényes nevelését és szórakoztatását. Segíti a megye amatőr bábmozgalmában tevékenykedők szakmai képzését, továbbképzését. A bábszínház célja, hogy szakmai, művészi és pedagógiai szempontból megalapozott, igényes produkciókat hozzon létre, népszerűsítse a bábjátékot és szakmai találkozókat, fesztiválokat szervezzen.
2012 nyarán átszervezés miatt átköltözött eredeti helyéről a HEMO épületébe.
Megközelítése:
A városközpontból a Jutasi úton lefelé haladva, majd jobbra kanyarodva a Halle útra, szinte azonnal látható az épület. A  N 47° 6,373' E 17° 54,846' 243 m [GCTHAL+1parkoló] ajánlott parkoló ingyenes.
A jelszó első része a HEMO bejárata előtt lévő kút domborművén található lovak száma.

2. pont a VMK épülete (Pannon Várszínház).  N 47° 5,516' E 17° 54,254' 258 m [GCTHAL-2]
Története:
Veszprémben a két évtizeddel ezelőtt megnyílt Séd mozi sokáig minden korosztály körében óriási népszerűségnek örvendett. Idővel azonban, mint a hagyományos mozikban általában, itt is csökkent az érdeklődés, s ezzel a bevétel. Az épület állaga fokozatosan romlott, felújításra szorult volna, de nem jutott rá pénz. Évekkel ezelőtt - díjfizetés elmaradása miatt - kikapcsolták a fűtést a moziban, azóta villanykályhákkal melegítettek a nagyteremben, ám mivel a helyiségben a szellőztetés nem megoldott, ez sem maradhatott így. 2003 tavaszán a mozi bezárt. 2004 tavaszán átadták a helyi plázát és a filmvetítések ott folytatódtak. A Filmszínház épületében kapott helyet a Pannon Várszínház társulata. A Pannon Várszínház 2001. február 16-án alakult. Regionális jellegű, elsősorban a Közép-Dunántúl és a Balaton- Régió kulturális-idegenforgalmi arculatának színesítését, programkínálatának bővítését, új műfajok, sajátos fesztiválok létrehozását, meghonosítását tekinti feladatának. Célrendszerében központi szerepet játszik a Közép-Dunántúl páratlan vár- és kastélyrendszerének kulturális-turisztikai hasznosítása, történelmi múltunk, kultúránk elemeiből építkező korszerű produkciók létrehozása. A kőszínházi szezonban mindenekelőtt az összművészetiségen alapuló, a kortárs művészetek eredményeit egyesítő, hagyományainkat újszerű szemlélettel frissítő színházi előadásokat kínál. Téli időszakban a régi mozi színháztermében tartotta előadásait.
2012 nyarán elkezdődött a mozi épületének rekonstrukciója, ezért ezen időszakban a VMK épületében tartanak előadásokat.
Megközelítése:
A bábszínháztól be kell jönni a városközpontig. Sajnos itt minden parkoló hétköznap 7-17 óráig fizetős. Az ajánlott  N 47° 5,439' E 17° 54,498' 251 m [GCTHAL+2parkoló] parkolótól a többi pont is könnyen elérhető.
A VMK épület homlokzatán lévő domborművön egy magyar irodalmi alak vezetékneve olvasható, melynek utolsó karaktere a jelszó második része.

3. pont Latinovits Játékszín.  N 47° 5,428' E 17° 54,369' 260 m [GCTHAL-3]
Története:
A történet a hetvenes évek közepén kezdődött. Pétervári István majd Hegyeshalmi László akkori igazgatók ráéreztek, hogy a közönség felkészült valami egészen új fajta színház befogadására. Egy szűk rétegnek határozott igénye volt a megszokottól, a konvencionálistól eltérő darabokra és művészetre, s természetesen ezen igény kielégítésével nem lehetett a nagyszínpadon kísérletezni. Egyetlen helyszín volt adott, az asztalosműhely - mely komoly munka árán 1977-ben, már mint Játékszín megnyitotta kapuit. Elérkezett az első premier napja: 1977. március 26-án, Gyurkó László: Az egész élet című játékának előadásával megnyílt a Petőfi Játékszín. Kortárs magyar és külföldi darabokat mutattak be, melyeknek nem volt nagy hely és díszletigényük, viszont mélységükben vonzották a rétegnézőt. A mai Játékszín persze már nem az a Játékszín, kinőtte a régi asztalosműhelyt. 1988 novemberére a Petőfi Színház épületével együtt újjáalakult a színészház épülete, és annak udvarán épült fel a Játékszín, bejárata egy szépen faragott székelykapu, a sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház művészeinek ajándéka. A Játékszín csak 1991. szeptember 9-én, Latinovits Zoltán 60. születésnapján vette fel a színművész nevét. A színészkirály 1971 és 73 között két éven át volt a Petőfi Színház társulatának tagja. Rövid idő, mégis máig büszkén emlegetjük itt Veszprémben: nálunk játszott a nagy Latinovits.
A székely kapu elején lévő kétsoros felirat második szava a jelszó harmadik része.

4.pont, geoláda a Petőfi Színház színházkertjében.  N 47° 5,508' E 17° 54,365' 238 m [GCTHAL-4]
Petőfi Színház története:
Mai nevét 1926-ban kapta. A névadó Petőfi Sándor 1841-ben Pápán és Veszprémben volt vándorszínész.
A Színházpártoló Egyesület 1921-ben megszűnt, s a színház "ügyei" a városhoz, illetőleg a városi színügyi bizottsághoz kerültek. Ettől fogva mintegy 40 évig különböző vendégtársulatok ingadozó színvonalú és egyre gyérülő előadásai jellemezték a veszprémi színházi életet, s egyre nyilvánvalóbbá vált, hogy alkalmi és kétes nívójú vendégjátékokkal igazi színházkultúrát nem lehet teremteni. A veszprémiek saját színtársulat iránti igénye csak 1961. október 13-ára teljesedett be, ekkor lépett először színre a veszprémi Petőfi Színház önálló társulata, Jókai Mór A kőszívű ember fiai című művének előadásával.
1984-88 között nagy rekonstrukción esett át, de természetesen kívül-belül eredeti állapotában állították helyre, bővítve azonban a nézőteret. Az új nézőtéren 458-an, a páholyokban 113-an férnek el. Az építész Szendrő Péter, a belsőépítész Szenes István, a statikus Fazekas István volt.
A ládikában (pet előforma) található a jelszó negyedik része.
A jelszó képzése: 1-2-3-4 sorrendben egyben írva.

Források:
www.veszprem.hu
www.wikipedia.hu
www.vendegvaro.hu'

2020. 03. 23. A koronavírus okozta járványveszély miatt ideiglenesen betegre állítva.

2020. 05. 05. A koronavírus okozta járványhelyzet javulása miatt újra kereshető.
Állapot: kereshető

Értékelés: értékelés (464 db): környezet: 4.34 rejtés: 4.34 web: 4.57 átlag: 4.42

 + történelmi nevezetesség, várrom, épület?
 - szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni?
 - különleges látványosság, helyszín?
 - speciális koordináta-érték vagy magasság?
 - vízpart, tó/folyó, forrás van-e a környéken?
 + település belterületén van a láda?
 + van-e a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület?
 + nyugodtan ajánlanád-e télen, hóban is (megtalálható-e)?
 + ajánlanád-e a környéket nyáron a legnagyobb kánikulában is?
 - hegyen, csúcson, nagy dombon van-e a láda (a környékhez képest)?
 + megközelíthető-e járművel néhány száz méteren belül?
 + a javasolt kiindulóponttól elérhető-e fél órán belül?
 + babakocsit toló család induljon-e a láda keresésére?
 + kisgyermekkel, nagyszülőkkel is elérhető helyen van?
 - igénybe veszi-e a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos)?
 - a láda megszerzéséhez kell-e sziklát mászni (gyerek a nyakban kizárt)?
 + sötétben ajánlanád a láda felkeresését?
 - van-e a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb.?
 - szokatlan méretű/alakú-e a láda (az ajándékok miatt fontos)?
 + el tudok-e menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyhatom)?
 + GPS nélkül is érdemes megkeresni
 + kereshető minden évszakban
 + kereshető 24 órában
 - a látnivalóért fizetni kell


TakacsReka 2020.08.05 18:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

gergelyszabo 2020.08.05 18:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

Zsu1971 2020.08.05 10:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

geoládászok 2020.08.03 15:20 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

IMG_20200803_095052IMG_20200803_093738
Samatranlom 2020.07.28 18:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

filomario36 2020.07.23 18:26 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.20
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
filo&wolfie&clark&zsambo&enikő [Geoládák v3.5.0]

cosinus0 2020.07.22 17:30 - Megtaláltam
Megvan.

nepster 2020.07.15 13:33 - Megtaláltam
Bringával, köszönöm.

Andi2791 2020.07.12 11:35 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

KlimaTamás 2020.07.12 11:34 - Megtaláltam
Megtaláltuk , köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

mangogyuri 2020.07.07 13:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük!

Kész! 2020.06.26 22:27 - Megtaláltam
Kész! Köszönjük a rejtést!

S13 2020.06.25 12:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi a rejtést! :D [Geoládák v3.4.1]

Monyos és Sziszke 2020.06.13 16:36 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

MJulcsi 2020.06.09 11:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.08
Első multiládám! Köszönöm!!!

MMarci 2020.06.09 11:59 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.11
Köszönöm!

tomtech 2020.06.07 11:13 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.21
Délelőtti laza ládázás. Köszönet a rejtésért!

csacsibe 2020.06.04 20:23 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.04
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

lovagias 2020.05.31 13:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.0]

fehérkút 2020.05.31 13:10 - Megtaláltam
Köszönjük a lehetőséget. Közös találat Lovagiassal egy esős napon.

TündImi 2020.05.27 13:55 - Megtaláltam
Multi 4 Hemo, VMK, Játékszin, kert
TündImi [Geoládák v3.4.0]

PervaiSDG 2020.05.24 18:15 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést! Eszti névnap

Gibix75 2020.05.22 08:13 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.1.16]

Winssent 2020.05.13 09:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

pappcsalád 2020.03.14 07:22 - Megtaláltam

[g:hu+ 2.0.33]

LCSOKA 2020.02.15 10:48 - Megtaláltam
Veszprém környéki ládázás során megtaláltuk Kitkat0123, Robogo, fa-peti és Tabletta társaságában. Köszönöm a rejtést.

kitkat0123 2020.02.15 10:48 - Megtaláltam
Pár éve körbejártam már Veszprémet, akkor a hus ládák kimaradtak, most sikerült bepótolni. Szép város, szép időben, szuper társaságban.

Nagyon szépen köszönöm a rejtést és a munkát, amit a láda kihelyezésébe fektettél.
[Geoládák v3.3.2]

Robogo 2020.02.15 10:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Pzoli 2020.01.26 11:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

Peterancsa 2019.12.26 16:49 - Megtaláltam
Ez is megvan, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

lamúrtuzsúr 2019.12.25 12:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.23
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

Bőrharisnya 2019.12.24 14:26 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.80
Köszönjük a rejtést.

zsuuu 2019.11.17 23:59 - Megtaláltam
Veszprémi hétvége Rolival 5.
Köszi

RoliHun 2019.11.17 23:59 - Megtaláltam
Veszprémi hétvége Zsuval

Zsozso94 2019.11.16 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.54
Megtaláltam Zsotyka társaságában, köszönöm! :)

Veszprém Petőfi színházVeszprém Petőfi színház
Veszprémi Petőfi színházVeszprémi HEMO
Játékszín 
Zsotyka 2019.11.16 14:46 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.49
Köszönöm a rejtést! Zsozso94 társaságában.

koranyig 2019.11.02 12:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Lesz Family 2019.10.26 14:18 - Megtaláltam
Megtaláltuk köszönjük a rejtést! :-) [Geoládák v2.2.5]

Natusniki 2019.10.25 17:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

szabi16 2019.10.13 15:59 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.97
Köszönjük!

ha2 2019.10.06 09:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]
Kerékpárral a királynék városában.

042047
A vándorszínész 
kilali 2019.09.23 15:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

peresztegivirag 2019.09.20 20:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Horec 2019.09.14 14:51 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Dorina&Dávid [Geoládák v2.2.5]

MoMaszter 2019.09.09 07:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

sokhegyizs 2019.07.21 18:12 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Zsolt & Janka. A :-) [Geoládák v2.2.5]

Zéboy 2019.07.18 17:15 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget.

Zéboy logó 
Berián 2019.07.18 17:15 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget.

Davestator 2019.07.14 10:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

tfmb 2019.07.08 10:34 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.45
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Bővebben otthonról. [Geoládák v2.2.5]

KP1965 2019.06.12 16:38 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.05
Volt egy hivatalos programom délután Veszprémben, gondoltam lemegyek már reggel és összeszedek néhány ládát. Kilenc lett belőlőle, ez volt a kilencedik.

20190612_12180320190612_162837
20190612_16315520190612_163831
coteacote 2019.06.09 15:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

wirtha 2019.06.09 15:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

KataJani 2019.05.26 13:06 - Megtaláltam
Veszprémi hétvége. [g:hu 1.6.2y]

MáLinKA 2019.05.02 18:54 - Megtaláltam
Megtaláltuk! 😊

poliver 2019.04.21 23:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

EniDávid 2019.04.21 23:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

taheja 2019.04.02 16:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

szaatt 2019.03.27 09:59 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

Ágica63 2019.03.15 18:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2]

Nicky&Ati 2019.03.15 18:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Nicky&Ati [Geoládák v2.2.5]

johnnycache 2019.03.10 16:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.84
Köszönöm az élményt! :-)

Szűcs-Kádas Gyalog Team 2019.02.17 13:59 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.33
Szép februári séta a városban...Eszti&Sanyi

domjánandrea 2019.02.09 16:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

zsubamba 2019.02.09 11:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

vakond87 2019.02.05 13:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.1x]

tomikapc 2019.01.19 15:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

anettnori 2019.01.16 20:21 - Egyéb
Köszönet turzovivi-nek a gyógyításért!

Pumba9 2018.12.31 17:21 - Megtaláltam
Hurrá. Újabb láda a gyűjteménybe. Láda nem volt a helyén. Rejtői segítséggel. Köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Mirtt 2018.12.31 16:28 - Megtaláltam
A 4. pont csak a rejtő által megadott jelszó részlettel lett meg! Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

std74769 2018.12.31 11:36 - Nem találtam meg
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

turzovivi 2018.11.23 14:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

RED75 2018.11.10 15:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.92
Mind a 4. pont "rendben" volt.Negyedik pontnál logolási lehetőség nem volt de a jelszó igen.Két kis ajándékot el tudtunk helyezni a dobozkában.
Köszönjük a rejtést!

DSC01724 
Miamicryt 2018.11.04 16:52 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Szuper rejtés! :)) [g:hu 1.6.0]

halaszkiraly 2018.09.23 00:02 - Egyéb
Piros kereszt Kedves anettnori rejtőtársunk!
A keresők jelzései alapján, sajnos alapos a gyanúm, hogy a multi utolsó pontja nem található meg a helyszínen. Ha van rá lehetőséged, kérlek ellenőrizd a rejtés állapotát!
További tudnivalók a beteg ládákról.
A rejtésért köszönettel, üdv:Email-t küldtem a rejtőnek.


K.Ákos 2018.09.22 19:36 - Megtaláltam
A 2.ik és 3.-ik pont rendben megvolt a 4.-ik sikertelen keresése közben láttam a logot hogy a ládát valószínű ellopták.
Kérném a eldogadni a megtalálást. [Geoládák v2.2.4]

[Jóváhagyta: anettnori, 2018.10.02 20:23]

Lesmon4SLS 2018.09.03 10:04 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.26
Az első három helyszín jelszódarabjai nem voltak problémásak, de sajnos az utolsó helyen csak egy követ találtam az üregben a buszmegálló alatt. Nincs az üregben semmi. Valószínűleg a parkban tanyázó hajléktalanok áldozatául esett a láda. Célszerű lenne valami hasonló megoldást alkalmazni a jelszórészletre itt is, mint a többi helyen.

[Jóváhagyta: anettnori, 2018.09.03 19:56]

mulder2197 2018.08.11 19:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, rejtői segítséggel. Köszönöm. [Geoládák v2.2.4]

Galocza26 2018.07.07 16:19 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

Alicelol2 2018.06.22 18:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

StellaDeFrász 2018.06.16 18:20 - Megtaláltam
Frászosítva! 🤡 Köszönöm a rejtést. [Geoládák v2.2.4]

Hooch-Csi&Vi 2018.06.14 17:01 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Bittmann 2018.06.12 16:16 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.07
Szerettem a multi minden pontját, jó volt ráérősen délután elidőzni a Petőfi Színház kertéjben! Tetszett a rejtés! Köszönjük a lehetőséget!

IMG_0558IMG_0559
eltájoló 2018.06.10 11:57 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.05
Ezek szerint jól számoltam a lovakat. Tetszettek az épületek. A ládaoldal nagyon részletes. Jó volt olvasni. A végponton nem pet-előforma van, hanem egy filmes doboz. Egyébként rendben a rejtés. Köszi.

Szőkekapitány 2018.05.26 17:24 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést.

halaszkiraly 2018.05.19 07:09 - Egyéb
Zöld kereszt Kedves anettnori, Köszönjük szépen a multi karbantartását! :)
Üdv: ládadoki

halaszkiraly 2018.03.16 13:28 - Egyéb
Mivel a láda státusza "beteg" emiatt a közben keletkezett "villáskulcsos" jelzést lekapcsolom...

lebert63 2018.02.18 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.21
Az 1. ponton a doboz nincs meg, sajnos így nem tudjuk jelszóval beküldeni. Ezen a helyen talán célszerűbb lenne, valami fix jelszó hordozó, amit nem tudnak elvinni.
Köszönjük a kellemes sétát.

[Jóváhagyta: anettnori, 2018.03.19 22:52]

P2180024P2180009_Kiv
P2180010_Kiv 
paledina 2017.12.27 15:02 - Megtaláltam
-

emiGrant 2017.12.27 15:02 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.08
7/6. Veszprém gyönyörű város és már nagyon régen nem voltam, így örömmel jártuk végig Edit barátnőmmel a belváros szépségeit. Az is igaz, persze, hogy a Pannon Várszínház már a Hangvillába költözött és sajnos a végláda már régen nincs meg, de a rejtő segítségével be tudtunk logolni és hálából megjavítottuk! Egy picivél odébb, de még mindig az eredeti koordinátákkal kis gyógyszeres dobozt keressetek szem magasságban! :)

-1-2
-3-4
-1-2
bimbee87 2017.12.06 19:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.68
Köszönjük a rejtést!

Paul 2017.11.11 15:15 - Megtaláltam
Sajnos a láda eltünt.Köszönöm a segítséget és a rejtést.

becko 2017.11.04 14:20 - Megtaláltam
Ma egy 15km-es városnéző túrán begyűjtöttem a város belterületi ládáit.
A láda feltételezett helyén csak egy ceruza volt, a szomszédos üregekben kavicsokat és gesztenyéket találtam.

[Jóváhagyta: anettnori, 2017.11.06 12:42]

veszprémveszprém2
P1010286 
Dodi1007 2017.10.19 14:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

katica 2017.10.07 12:27 - Megtaláltam
Köszi! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Skali&Margó 2017.10.01 12:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.05
OK!

vViktor 2017.09.13 21:14 - Megtaláltam
"De ezen a földön találtam kincset." - Republic

Hegedüs Zsuzsa 2017.09.02 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.84
Köszönöm a rejtést.

IMG_20170902_095151IMG_20170902_100731
IMG_20170902_100757 
kópé1993 2017.08.27 17:57 - Megtaláltam
Balatonkeneséről hazafelé. Köszi a rejtést!

P8270016P8270018
P8270019P8270022
Domos 2017.08.12 12:36 - Megtaláltam
Ok

azimee 2017.08.11 17:31 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget.

Mizo6869 2017.08.07 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.48
Jó kis séta Veszprémbe. Köszönjük

álomfogók 2017.08.01 16:15 - Megtaláltam
Az utolsó nap Veszprém környékén ládáztunk.

laas 2017.07.23 11:20 - Megtaláltam
Megvan, köszönjük!
Laas, Zsuzska76, Attila [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Motolla62 2017.07.18 12:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Findusz 2017.07.12 17:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2 web: 4.5 átlag: 3.50 súly: 2.04
Megtaláltuk! Jó volt!

alcala76 2017.07.10 12:30 - Megtaláltam
Köszi a rejtést.

Kertész család 2017.07.05 17:35 - Megtaláltam
Megtaláltuk,köszönjük a rejtést.

zaskl 2017.06.29 17:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést. ZASKL

Spangarázs 2017.06.14 18:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.14
A munka hozott Veszprémbe...tesztkamra az egyetemre.
Meló után Dallas helyet irány a város...
Nagyon szép a belváros hegy,vár,tó,patak,völgyhíd,parkok,keskeny utcák...
Arc leesik csak ajánlani tudom a sétát a városban!
Nálunk a bábszínház pont aktuális...
Sajnos a jelszó nekem nem jött ki nemtom mit csesztem el...
Köszi a rejtést!

[Jóváhagyta: anettnori, 2017.06.25 22:20]

10001001
10021003
BaLiAnIzAb 2017.06.05 20:04 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.26
Megtaláltuk, köszönjük. :)

SandorCsaba 2017.06.03 09:40 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! :)

SempergerL 2017.05.31 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.41
Érdekes környezet, ügyes rejtés. Nagyszerű megállója volt a mai GC túráknak! :)
Köszönjük!

SuperGeo 2017.05.22 11:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

vadalma28 2017.05.08 15:00 - Megtaláltam
Köszi!

Attil@ & Réka 2017.04.16 15:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!
Karola, Laci, Linda, Réka és Attil@

ystray 2017.04.14 20:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

chills 2017.04.11 20:24 - Megtaláltam
Megtaláltam :)) [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Ditta91 2017.04.11 11:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Holdfény 2017.04.04 20:07 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.95
Első multi ládánk a 10. találatunk. Köszönjük szépen! :)

IMG_20170404_170117IMG_20170404_184401
IMG_20170404_184811IMG_20170404_183649
Norbee97 2017.03.25 12:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.77
Veszprémi ládakeresés 3/10.
Ezt is megtaláltam! Köszönöm a rejtést. Nem volt hiába eljönni ide. :)
Részletek és képek hamarosan.
Nem rajongok a színházakért, mindenesetre végigjártam minden pontot. Az elsőnél meglett a "kicsi paci" is, mégis a végén kiderült, hogy egyet elszámoltam, nem tudom melyiket nem vettem bele. A második ponthoz alternatív úton az erdőn át jutottam le, gond nélkül meglett. Ezután a láda jött, sok helyen kerestem, végül feltűnt a gyanús hely, és előkerült. :) Végül a harmadik pont szintén könnyen előkerült, tetszett nagyon a város. :) [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]
594.

IMG_20170325_120555IMG_20170325_121451
IMG_20170325_121455IMG_20170325_123210
IMG_20170325_123316IMG_20170325_123437
IMG_20170325_123535IMG_20170325_123738
IMG_20170325_123911IMG_20170325_123950
IMG_20170325_124114IMG_20170325_124309
IMG_20170325_124546IMG_20170325_125510
Lorcsa-Judit 2017.03.19 15:30 - Megtaláltam
A lánykámmal kissé csöpögős-esős, de azért kellemes időben indultunk neki az első ládánk felkutatásának, vagy ahogy mi neveztük el, a kincsvadászatnak. Nagyon élveztük. Köszönjük a lehetőséget. :)

Göde 2017.03.17 11:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.67
Az 1. ponton zavaró a blokk-negyed. a többi egy kedves városi séta.

Benedek_Vulkán 2017.03.15 15:19 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.49
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.

Zivatarlány 2017.03.15 15:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3x] [wapon beküldött szöveg]

karcsi9641 2017.03.08 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Igaz a Rejtő segítsége kellett a jelszóhoz, mert az első pontot a nagy sietségben elnéztem. Nagyon érdekes séta volt.
Köszönöm a rejtést, és a segítséget!

DSCN7494DSCN7519-001
GYEZegzug 2017.02.23 18:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.12
Nagyszerű időben kettő napos kirándulás Tarsolyos barátommal. Köszi szépen a lehetőséget.

P_20170223_160753P_20170223_161250
P_20170223_165206P_20170223_161345
P_20170223_161807P_20170223_160813
Schaf 2017.02.04 16:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

zoltot 2017.01.15 12:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

IMG_20170115_094820IMG_20170115_123852
IMG_20170115_125157 
Seres Péter 2016.12.31 13:20 - Megtaláltam
1006. ládám

GC2321AGC2321B
GC2321CGC2321D
GC2321EGC2321F
GC2321GGC2321H
GC2321IGC2321J
GC2321KGC2321L
GC2321MGC2321O
Pötyi 2016.12.31 13:20 - Megtaláltam
Láda

MnM 2016.12.19 19:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.34
Sétáltunk egy jót, köszönjük.

Puzzle Apartman Gyula 2016.11.15 10:00 - Megtaláltam
1 évvel ezelőtt próbáltuk keresni ezt a ládát, ám sehol nem találtuk. Most találtam meg a képet, melyet akkor készítettünk.
Kérlek ez alapján fogadd el a találatot! Előre is köszönöm.

[Jóváhagyta: anettnori, 2016.12.06 08:51]

20151115_110620 
Roza11 2016.10.22 15:25 - Nem találtam meg
Köszönjük a rejtést. Megtaláltuk.
Apa és Én

[Elutasította: anettnori, 2016.11.20 19:26]

kismaczu 2016.10.22 14:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.00
Rövid sétával szép napos időben,teljesítve a 4 pont.Köszönjük a rejtő fáradozását.

2321. Thalia papjai - 100 éves a veszprémi színjátszás 12321. Thalia papjai - 100 éves a veszprémi színjátszás 2
2321. Thalia papjai - 100 éves a veszprémi színjátszás 82321. Thalia papjai - 100 éves a veszprémi színjátszás 9
2321. Thalia papjai - 100 éves a veszprémi színjátszás 112321. Thalia papjai - 100 éves a veszprémi színjátszás 13
2321. Thalia papjai - 100 éves a veszprémi színjátszás ö 
esztelneki 2016.10.16 16:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

13 2016.10.16 15:03 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

vliptay 2016.10.16 15:02 - Megtaláltam
közös találat 13-mal, köszönjük

Audrey722 2016.10.14 17:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést.

Vincenzo65 2016.08.29 09:06 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.78
Megvannak a színházak.

Butchman 2016.08.23 17:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Ekarp 2016.08.20 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.53
Köszönöm a rejtést! Három évtizeddel ezelőtt a három színházból kettőt rendszeresen látogattam, jó volt most visszajönni :-)

rkertesz 2016.08.04 23:59 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!
Jó multi - de azokat a lovakat alaposan meg kell számolni!

james 2016.08.03 14:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Balka 2016.07.25 17:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

dsnine 2016.07.10 16:39 - Megtaláltam
Megtaláltam.

Kisdecso 2016.07.02 15:24 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Nyúl & Bandája 2016.07.02 15:24 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Szityu 2016.06.27 20:29 - Megtaláltam
Megtaláltuk köszi!
Évi, Szilárd

Murmogoek 2016.05.15 18:56 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Mortanius 2016.05.12 17:30 - Megtaláltam
Mi a 4-3-2 sorrendben haladtunk. Bábszínház majd legközelebb, sajnos most arra nem jutott idő.
Köszönöm a lehetőséget!

anettnori 2016.04.19 07:00 - Egyéb
Visszatettem az eredeti helyére.

kisgriff 2016.04.10 00:00 - Megtaláltam
Apával, bringával és egy kis rejtői segítséggel. Lovakkal is találkoztunk. Köszönjük!

RékaésAdrián 2016.04.06 16:55 - Megtaláltam
Köszönjük szépen, több napig tartott, de begyűjtöttük!
Köszönet krumplifej bejegyzéséért, anélkül nem lett volna meg a láda.

Szinta 2016.04.02 12:27 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Kogerj 2016.03.28 14:11 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.38
Jó volt keresgélni!

krumplifej 2016.03.26 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2 web: 5 átlag: 3.67 súly: 2.89
A láda nem volt elrejtve, ki volt téve az út mellé. Csoda, hogy megvolt. Visszaraktuk a bokor alá, egy beton tömb mögött. Nem biztos, hogy ott a helye, a telefon GPS-e annyira nem pontos.

navigaator 2016.03.04 00:00 - Megtaláltam
-

Szellszi 2016.02.28 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.08
Veszprémi ládázás 4/2.
Köszönjük a rejtést :)

Pogánypeti 2016.02.09 10:43 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.86
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget. A többit majd otthonról... :) [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]
Ez volt a mai napi veszprémi gyalogos ládavadászatom harmadik találata a tízből... :)
Érthetetlen módon eddig még sosem jártam Veszprémben, teljesen ismeretlen volt számomra, de köszönhetően ennek a 10 ládának, viszonylag jól "feltérképeztem" ezt a gyönyörű, rengeteg látványosságot tartogató várost.
Nagyon tetszettek a szebbnél-szebb terek, műemléki épületek, romok, szobrok, a vár, a kilátók, Szerelem-sziget, völgyhíd, túrautak, csónakázótó, forrás, stb...
Köszönöm a rejtőknek, hogy általuk mindezt megismerhettem, a nyáron visszafogok még térni ide... :)

Latinovits JátékszínVMK épülete
Petőfi SzínházPetőfi, a vándorszínész (Marton László,1988)
Honvédelem-díszkút (Janzer Frigyes,1991)Honvédelem-díszkút (Janzer Frigyes,1991)
Csatit 2016.01.24 19:06 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.73
Köszönjük a rejtést és a rejtő telefonos segítségét is. Maratoni ládavadászatunk 2. napja 9/9, ezzel a veszprémi multi ládával zártunk a 2. ládagyérítésünk napját fercsipeter-rel.

fercsipeter 2016.01.24 18:46 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.58
Köszönöm a rejtő segítségét! Sötétben nem lehet leolvasni a homlokzatról a jelszó részletét! Szép ez a város! Most ládáktól majdnem teljesen mentes is let nekem!

pegasus_mv 2015.12.31 15:14 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.66
Az óév utolsó ládája. Köszönöm a rejtő segítségét.

acsocso 2015.12.31 10:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.53
1-4-3-2 sorredben kerestem meg a pontokat. A Latinovits Játékszín kivételével mindegyiket ismertem.
Jó laza kis multi volt, köszi.

A logbookba nem lehet logolni, mert tiszta víz cserélni kellene.

Céges 2015.12.30 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 2.48
Megtaláltuk. Sajnos a logbook használhatatlan mert beázott a doboz.

gyetger 2015.12.19 11:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi! :)
A láda tényleg nagyon vizes. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

bubu&vahur 2015.12.13 11:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2g] [wapon beküldött szöveg]

laszloistvan 2015.12.11 15:44 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.89
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Veszprémi wellness-fuvar 4/4

Épp a napokban, József Attila halálának évfordulója kapcsán, rövidke internetes asszociáció után olvastam a Latinovits-Bujtor testvérekről, a Gundel-kapcsolatról - itt komoly kultuszuk van.
A dobozt a rejtekben kinyitva, elázva találtam. Nem hiszem, hogy közvetlenül éri az eső, nyitva hagytam: hátha megindul a száradás útján - visszacsukva biztos nem.

CsiLa 2015.11.27 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.03
Megtaláltuk! Köszi! :)

Netti és Tomi 2015.11.22 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.36
Köszönjük a rejtést!!Jó kis séta volt a hűs téli vasárnapon,ebéd után.

Stark család 2015.11.19 10:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.11
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést! Doboz félig-meddig nyitva, tartalma ázott. Bár egy csomó mindent kidobáltuk a ládából (falevél, gesztenye, ronggyá ázott névjegykártyák, blokk, törött műanyag darabkák), még így is maradt benne egy halom olyan dolog, ami szerintünk nem kifejezetten"ajándék". :-(

HEMO
VMK
színház őszi ruhábanláda most
GeoMelinda 2015.11.18 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.22
Köszönjük! :)

Túracica&Geonyuszi 2015.11.08 14:40 - Megtaláltam
Láda beázva,logbook vizes.Köszi a rejtést!

Bogi és Bálint 2015.10.28 12:15 - Megtaláltam
Köszönjük szépen.

Bajuszcica 2015.10.23 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.88
Köszönöm a rejtést!

cila 2015.10.23 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.89
A pontok összeszedése közben lecsekkoltuk a Mackó cukrászdát is. A madártej igen jó. Ide később is visszatértünk. Köszönjük a rejtést.

20151023 - 051kicsi20151023 - 090kicsi
20151023 - 091kicsi20151023 - 097kicsi
20151023 - 418kicsi20151023 - 425kicsi
20151023 - 430kicsiDSCN3901
EmesESE 2015.10.23 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.99
A szeptemberi hosszú hétvégét a Balaton keleti mendencéje mentén található ládák felkutatásával töltöttük.
Kellemes városi séta, rejtés, ötletes is.
Köszönjük a lehetőséget.

Ignis9 2015.10.15 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.00
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget! :)

mila 2015.09.04 15:12 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

thera 2015.09.03 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.40
Megtaláltuk! Köszi!

stmester 2015.09.01 12:30 - Megtaláltam
megvan köszi

RoriZo 2015.08.19 15:06 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.93
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

felfedezők 2015.08.18 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! :)

totik 2015.08.09 09:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!
(Viki,Geri), Krisz', TZ

Macusa 2015.08.07 19:36 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.09
A 4. pont rejtői segítséggel lett meg. Köszönjük.

igelkott 2015.07.29 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.38
Tetszett a multi témája.

 
Monik 2015.07.28 12:37 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.24
AD segítségével. Köszönöm a segítséget és a rejtést!

MedvegyT 2015.07.27 21:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

nagyi11 2015.07.26 20:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk! :)

Wilka74 2015.07.13 14:56 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.43
Köszönöm a rejtő segítségét. Végül csak meg tudtam számolni a lovakat :)

tabletta 2015.07.06 16:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

godlada 2015.06.20 15:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.67
Megvan, köszi!

vaslemez 2015.06.17 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.05
Sajnos az épületek többsége nem valami szép, de azért jó volt körüljárni a pontokat.

csuvix 2015.05.31 17:45 - Megtaláltam
Köszi a rejtést. Veszprémiként is élmény volt.

robinbird 2015.05.25 10:16 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.16
Megbajlódtunk a lovakkal, nagyon vicces volt a számolás, de végre sikerült :)

Tibi1983 2015.05.17 15:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.02
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1k]

MOJULI 2015.05.16 12:41 - Megtaláltam
ok

Hepur 2015.05.16 12:41 - Megtaláltam
Veszprémi egész napos ládázás egyik állomása. Ládát nem találtuk, köszönjük a rejtő segítségét!

kukszi 2015.03.27 08:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Dióskanyar 2015.03.07 10:11 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.84
Megtaláltuk. Köszönjük!

Pajzsika 2015.03.07 10:11 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.85
Végigsétáltuk, köszönjük!

pötyimiki 2015.02.21 15:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.39
Köszi, hogy megmutattad a helyszíneket!

Cenci és Alfi 2015.02.21 12:27 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük.

kir6 2015.02.17 10:38 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.11
A ládával kezdtem a színház kertjében, majd visszafele a többi pont is meglett. Köszi a rejtést!

Tieborg team 2015.01.10 14:21 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.11
Megtaláltuk. Köszi a lehetőséget. Anna & Tibi [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

GCTHAL_20150110123825.jpgGCTHAL_20150110123837.jpg
GCTHAL_20150110124602.jpgGCTHAL_20150110125956.jpg
GCTHAL_20150110142053.jpg 
zsoltkal 2015.01.03 14:09 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

anettx 2015.01.02 19:55 - Megtaláltam
TFTC!

Szabó família 2014.12.23 16:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.81
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

Geokarácsony előtt sétáltam egyet Veszprémben.

eszti555 2014.12.09 10:00 - Megtaláltam
Köszi!

Bubu_83 2014.12.09 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.52
Köszi a rejtést!

laszloze 2014.11.23 17:24 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Rubor 2014.11.02 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.59
Őszi kirándulásunk közben megtaláltuk.

Csureszh 2014.10.31 14:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.02
Tavasszal két pont és ma két pont.

PEx2 2014.10.27 16:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.14
Veszprémi kiránduláson, köszönjük!

tarsolyos 2014.10.26 10:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.69
kÖSZÖNÖM!

 
cachehunter 2014.10.23 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.56
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

Csapdoki 2014.09.22 20:12 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.90
Kis segítséggel de meg van.Köszi.

gusty 2014.09.20 09:12 - Megtaláltam
Megtaláltam. [iGC] [wapon beküldött szöveg]

nemeth.lacus.89 2014.09.14 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 1.30
Bár két részletben, de a mai napon megtaláltuk a jelszó minden elemét :) Köszönjük a rejtést :) (Vele: szandrus1226)

LovacskákJátékszín
szandrus1226 2014.09.14 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk! :) (Vele: nemeth.lacus.89)

Liberty 2014.08.31 14:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.86
40/40. Balatonfüredi nyaralás ,geoláda túrával egybekötve, Balatonfűzfőtől Tapolcáig.

Balaton felvidéki geoláda túra utolsó állomása, már Gyros nélkül.
Ez a multi egy igazi kulturális körút volt.Sokat sétáltam a pontok között, de jól esett. Minden pont és feladvány nagyon tetszett. Köszönet érte.

Veszprém címere
ZsófiBence 2014.08.28 17:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.65
Megtaláltuk!

ReniPeti 2014.08.24 12:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.25
Köszönjük a rejtést! Kellemes séta volt a belvárosban, csak az 1. pont esett ki nagyon.

 
RealRaul 2014.08.16 19:45 - Megtaláltam
OK

othria 2014.08.16 19:15 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.29
Közös találat RealRaullal. Köszönjük a rejtést.

Adri&Lacike 2014.08.13 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.55
Megtaláltuk!

Dori es DobosUr 2014.08.01 10:00 - Megtaláltam
Meglett.

katika 2014.07.26 14:08 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.24
Megtaláltam. Hurrá! [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]
A lovak majdnem kifogtak rajtunk, de betörtük őket:)

Kakukktojás
Sly 2014.07.20 13:42 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.70
A könyvtáros ládától átsétáltunk a 4. ponthoz, amit talajszinten kerestünk, de Kedvesem a falra mutatott: "Azt a követ kivetted?" :)

Így visszafelé kerestük az összes pontot...

Milán&Enikő 2014.07.14 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.52
ok

StiviG 2014.07.13 14:05 - Megtaláltam
:-)

Ancs 2014.07.13 14:05 - Megtaláltam
Gulya-dombi segway túra után sétáltunk egyet a városban, aminek ez a multi is áldozatul esett. :)
3-2-4-1 sorrben jártuk be a pontokat.
Mind utólag kiderül a második ponttal meggyűlt a bajom. Először rosszul értelmeztem a feladatot, majd hiába akartam, nem sikerült kiolvasni, amit kellett. A brute force módszere segített.
Az új ládát kerestük egy darabig, de csak meglett. A logbookba mi írtunk először.
Az első ponton nem tévedtünk szerencsére.
Köszi

 
carmin 2014.07.03 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.34
Veszprém egyik kedvenc városom, sokszor sétáltam már itt, most is nagyon kellemesen töltöttük az időt. A 4. ponton nem sikerült megtalálni a ládát, ezúton is köszönöm a rejtő segítségét. Köszönjük a rejtést.

HGery 2014.06.14 19:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Woodoo 2014.06.14 19:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

petyo11 2014.05.29 12:00 - Megtaláltam
KÖSZÖNJÜK,
petyo11&neje

AtiÁk 2014.05.18 15:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

ArNick 2014.05.18 14:21 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.28
A Margit térről indulva, gyalogosan fedeztük fel a város geoládáit, s ezen ládasor 2., 3., 4. pontjait is. Viszont az első ponthoz az idő hiánya miatt már autós segítséget vettünk igénybe. Bár az idő felhős volt, megúsztuk szárazon. :) Köszönjük!

Pepe 2014.05.14 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.12
A három virtuális pont meg lett, a ládika keresésére egy egész alsós osztály jelenléte miatt nem volt lehetőségem. Egy helyen kicsit tévedtem, de rájöttem a hibára. Köszönöm a rejtő segítségét.

mikiati19 2014.05.03 13:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

attila32 2014.05.03 10:27 - Megtaláltam
ok

betty79 2014.05.03 10:27 - Megtaláltam
Megvan!

Pierrot csapat 2014.04.12 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.08
Köszönjük a rejtést!

vakoge 2014.04.05 19:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.78
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

biankakehy 2014.04.05 19:11 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

bgyuro 2014.03.31 12:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.61
Veszprémi kirándulás.

diego 2014.03.29 13:46 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.87
Veszprémi aratás keretében.

Piroskaa1 2014.03.21 10:04 - Megtaláltam
Kedvesemmel [wapon beküldött szöveg]

Blue Mali 2014.03.21 10:04 - Megtaláltam
Kedvesemmel [wapon beküldött szöveg]

Rafiki 2014.03.16 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.77
Veszprémi létemre az itteni ládákat még nem nagyon kerestem fel. Ezen a napon 2-t is célba vettem, és sikeres MEGTALÁLÁST értem el.
:-)

 
Kormos Bandi 2014.03.14 14:27 - Megtaláltam
Köszönjük, ötletes! Sok ezerszer mentem el egyes pontok előtt, mégsem emlékeztem pl. a VMK homlokzatán lévő költőnk nevére. :)

bagolyvera 2014.03.14 00:00 - Megtaláltam
köszönjük

Göthő 2014.03.12 16:32 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.15
A ládában kissé nedves volt a logbook, de ez nem nehezítette a logolást. Ajándék nem volt a ládában, én ezt pótoltam.

 
mikszi 2014.03.08 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.28
A GCVEIN, GCLIBR és ennek a ládának a pontjai egy kupacban vannak, úgyhogy érdemes ezeket a ládákat egyszerre felfedezni.

KJ & GM 2014.03.08 10:15 - Megtaláltam
Köszönjük a lehetőséget!

agnusregis 2014.03.02 17:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

pliptai 2014.02.28 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.08
Jubileumi ládázás molkával! Tetszett ez a ládasor, szép helyekre vitt minket a városban, főleg a belső pontoknál! A láda egy kicsit nedves volt, pedig a ládikó nem sérült és jól is záródik! A jelszóképzésnél egy kicsit bohóckodtunk, de végül megoldottuk! Köszönet a rejtésért!

molka 2014.02.28 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.98
Szülinapi ládázás Petivel!
Már 2010-ben is megpróbáltam a ládát megkeresni, de akkor nem találtam a végládát. Most könnyen meglett! :-) Kicsit megzavart minket egy betű a jelszóban, de végül a jelszó is összejött! Köszi!

mozgo 2014.02.26 14:22 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.25
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

 
krisz33 2014.02.08 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.00
Megtaláltuk!
Köszönjük!

SirLes 2014.01.26 14:40 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.00 súly: 4.34
Sárvárról hazafelé ment megálltunk Veszprémben ládázni. Gerivel és a feleségemmel közös találat. A logbook sajnos nedves, így nem is tudtunk logolni.

Fenilefrin 2014.01.18 15:30 - Megtaláltam
Meglett!
Köszi !

bubo35 2014.01.14 22:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.07
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Hajo 2014.01.12 15:00 - Megtaláltam
Megvan, köszi!

neptunfu 2014.01.12 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.88
Köszi!

Hörcsög 2014.01.02 16:59 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.62
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. :-) [g:hu 1.4.30] [wapon beküldött szöveg]

Wolfyy 2014.01.02 16:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi a rejtést! [g:hu 1.4.30] [wapon beküldött szöveg]

petheovacka 2013.12.30 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.86
Ebédszünetben levadászva. Kösszi.

keridori 2013.12.29 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.36
Megtaláltuk! :)

Dokiii 2013.12.29 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.22
Megtaláltuk! :)

Bliccc 2013.11.23 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.00
Sikerült!

tööpszli 2013.11.23 00:00 - Megtaláltam
pipa :)

Gyugyu95 2013.11.17 00:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!:)

fa-peti 2013.10.27 13:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.94

Az első pontot Kádárta felől visszajövet iktattam be, mert így kisebb kerülőt kellett tennem bringával. A Haszkovó utcai körforgalom felől közelítettem, szerencsére kicsi volt a forgalom. Párszor körbe kellett járni az objektumot. A többi pont könnyedén meglett, bátor a láda elrejtése! Köszi!

Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]kectam 2013.10.27 12:29 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.68
Veszprémi sétánk közben találtuk meg. A csodálatos időben jártuk be a várost.
Köszönjük a rejtést

Cloudwalker 2013.10.19 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.12
Spontán ötletből összejött gyors ládavadászat távol az otthontól :) Az első pontra már sajnos nem jutott idő a távolság miatt. Itt is meg szeretném köszönni a rejtő segítségét.

Balear

somga 2013.10.19 15:10 - Megtaláltam
Az első pont valóban kissé kiesik a többitől, és itt még vitába is szálltunk, hogy ki hányat lát a megszámlálandóból. Jó multi. Köszönjük!

Bogi és Papi 2013.10.17 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk

viad 2013.10.10 23:59 - Megtaláltam
OK

breimanne 2013.10.10 00:00 - Megtaláltam
Köszi!

Csaba és Kati 2013.10.08 16:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.82
HEURÉKA! Megtaláltuk, köszönjük! Gyalog végigjárva.
A ládát a pontos koordinátán sokáig a lábam alatt kerestem, pedig végig a szemem előtt volt. Köszönöm a rejtő segítségét.
Képek később. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

Domborműves kútA színház
Petőfi 
tomki 2013.10.06 17:30 - Megtaláltam
Az első pontot korábban felkerestem, a másik hármat ma.

gyusz_58 2013.09.22 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.00
Jo kis drive in-es multi ebben a szép varosban:) kosz a segítséget
Köszönjük a rejtést

Laceeking 2013.09.19 12:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést, megtaláltuk, helyén van a láda! :-)

Mira 2013.09.14 16:05 - Megtaláltam
Megtaláltam az őszi GCTOUR alternatív útvonalán, bringával!

Gábor66 2013.09.14 16:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi! [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

scele 2013.09.14 16:02 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

markovicsa 2013.08.29 10:33 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.80
Ma Veszprém hu-s ládáit gyűjtöttem, de az útbaeső com és GPSGames ládákat is kerestem. A vonaton utazva a fülkében utazók beszélgetéséből lejött, hogy előzző nap kétszer is felhőszakadás volt Veszprémben. Ennek nyomait több ládánál is tapasztaltam, bár nagy sár nem volt mert a hónapok óta tartó szárazság miatt a föld gyorsan elnyelte a vizet, valamint szép napos idő miatt gyorsan száradt a talaj. A gyalogos keresés eredménye 40 km. Többször voltam már a városban de általában átutazóban, vagy csak rövid ideig és főleg com-os ládát kerestem. Ma lehetőségem volt a város nagy részét bejárni. Nagyon szép a város, rengeteg zöld övezettel.
A jelszórészleteket összeszedtem, csak a ládát nem találtam a rejtés helyén. Mivel az előttem lévők sem találták nagy valószínűséggel eltűnt. A Rejtő segítségével tudtam logolni. Köszönöm.

 
Parmerozpazepan 2013.08.25 18:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.88
Sajnos, a negyedik ponton nem találtam meg a ládát, talán nincs is már meg...

[Jóváhagyta: anettnori, 2013.08.27 22:56]

Csizmások 2013.08.25 11:00 - Megtaláltam
Gyönyörű város Veszprém, ezért álltunk meg Balatonfüred felé, de a ládát nem leltük.

[Jóváhagyta: anettnori, 2013.08.27 22:56]

 
Balaci 2013.08.24 12:10 - Megtaláltam
Sajnos a láda eltűnt..., de ettől függetlenül a rejtést nagyon élveztük, köszönet rejtésért, és segítőkészségért.

sotatyigák 2013.08.17 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.92
A láda első 3 pontját sikeresen teljesítettük, de a negyediket fél óra keresgélés után sem találtuk meg a GPS pontos navigálása ellenére sem! Helyette mindenfelé rengeteg szemét fogadott bennünket, ami rontotta a hely szépségét. A láda valószínűleg elveszett! Kérjük a láda elfogadását a képek alapján! Köszönjük!

[Jóváhagyta: anettnori, 2013.08.27 22:55]

Köszönjük a jóváhagyást!

bitto97 2013.08.03 12:03 - Megtaláltam
Megvan

Cristian 2013.08.03 09:01 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtő segítségét.

mazsola069 2013.07.29 12:29 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.80
Szmájlira cserélve. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]
4.ponton mugli veszély miatt a ládát nem erőltettem.A láda környéke erősen szennyezett,érdemes lenne egy új helyet keresni (szerintem). Pontok képekkel igazolva.

[Jóváhagyta: anettnori, 2013.07.30 20:10]

usakal 2013.07.27 04:15 - Megtaláltam
Nanuk kutyával.

qtatom 2013.07.23 20:15 - Megtaláltam
Biciklis találat. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

peterpan 2013.07.21 14:26 - Megtaláltam
.

fcsaba 2013.07.21 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.82
A veszprémi bóklászás során kerestük fel a multi pontjait. A lovakat többször is meg kellett számolni. Köszönjük a rejtést!

KikkaDia 2013.07.19 10:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.34
Köszönjük a rejtést :) Szép környezet jó rejtés szép tiszta láda.

Gyeta 2013.07.14 10:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.88
Aranyos város kulturális nevezetességei: jó szórakozás volt, köszönet a rejtésért.

Párduc50 2013.07.04 19:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.04
A logbook szinte használhatatlan, nagyon kellene a ládát pótolni!
A multi egyébként szép!

bazskas 2013.06.08 21:24 - Megtaláltam
megvan!köszi a kirakást [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

sereszaki 2013.06.01 16:53 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.77
Veszprém és környéke ládakereső szombatunk 11/8. találata.
a ,,láda" sajnos tényeg egy rommá ázott logfüzetecske csupán. Írni mi sem igazán tudtunk bele,de azért megpróbáltuk...
Köszi a rejtést!
sereszaki,Gabiii

csomaiattila 2013.05.29 14:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 2.5 web: 5 átlag: 4.00 súly: 1.95
Szép időben, nagy melegben telefonos GPS segítségével ez a 10. találatom. A ládának nyoma sincs (pusztán egy logbook? + ceruza volt benne). A logbook sem volt képes betölteni a funkcióját. Képtelenség lett volna beleírni, annyira nyirkos volt. Illetve azt a fecnit amit találtam, elég nagy merészség logbooknak hívni a részemről (agyonázott, és saláta módon nézett ki).
Pedig a hely szelleme megragadó, jobbat érdemelne. Kár hogy barbár emberek ilyen primitív módját (az eltulajdonítást és a rongálást) választják a szórakozásuknak.

Köszi a rejtést, és üdv minden "kincsvadász"-nak:
Attila

Pityumityu 2013.05.21 10:59 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

btk666 2013.05.20 17:06 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.00
Megtaláltam. a Ládának lába kélt, csak a logbook van benn a falban. Köszi! by: btk [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

steinmiki 2013.05.18 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.78
Köszi a rejtést. Sajnos a láda rossz állapotban van. Pontosabban nincs is láda, csak a papír van ott és az is eléggé elázva.

csillagvadasz&kiralylany 2013.05.12 13:01 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.46
Köszi a rejtés!
Sajnos a láda eltűnt, a jelszófüzet megázva, tépázott állapotban! Tönkretették!

RV 2013.05.09 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

Tiszaparti 2013.05.01 10:04 - Megtaláltam
Köszi!
Láda nincs, csak egy papírszalag logbook és egy ceruza!!!

Gabro 2013.05.01 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.41
:-)

farnerz 2013.04.12 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.16
Tartalmas napot töltöttem itt Veszprémben sok találattal,köszönöm a lehetőséget!Szeretem a multikat,hiába!
Zoli Siófokról.(a logbook tényleg odavan)

zalajaro 2013.03.31 16:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 4.14
Esőben,szélben,hóesésben. Tavasszal?

Bubuka 2013.03.31 00:00 - Megtaláltam
Esős veszprémi ládázás.

 
mucsucsula 2013.03.29 12:30 - Megtaláltam
köszi

gabesz99 2013.03.29 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést! :)

csokicsiga 2013.03.06 08:42 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 3.83 súly: 2.43
Megtaláltuk! :)
Régóta szemeztünk már ezzel a multival, ám ugye egyéb okok miatt akadályba ütközött a keresés. Ám most felkerestük! Nagyon jól bemutatja a Veszprémi Színjátszás állomásait!
A láda helyén azonban csak a logbook van, amely teljesen el van ázva, és tele van irkálva mindenféle obszcén megjegyzéssel ! :/ Ezt vélhetően a Színházkertben bandázó fiatalság tette, így javasolnám egy új rejtekhely kialakítását! Egy apró mágnessel a környéken komoly fejtörést lehetne okozni ! ;)

Köszönjük szépen a rejtést !
Tisztelettel:
Sztiwee & Meli

SzaboI 2013.02.16 08:45 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

hitamas 2013.02.01 13:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.79
:)

plecs 2013.01.09 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.88
A 4. pont koordinátája nekem kissé mellévisz, de azért boldogultam, a többi pontnál pedig nincs jelentősége a koordinátának, ott csak számolni kéne tudni, mondjuk pacikat, de hát nekem elsőre az se sikerült.... :-)
Köszönöm a rejtést!

BubaGC 2013.01.09 11:00 - Megtaláltam
:-)

vittorio 2012.12.28 11:07 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

 
Chubby 2012.12.28 11:07 - Megtaláltam
Erre bóklászva sikerült ezt is előkotorni :-) [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

DenkeT 2012.12.28 10:32 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.32
Official 23rd Birthday Ámokfutás 3/10 Chubby és vittorio2112 társaságában! Szép kis séta volt, mindenfele a városban, de jó volt - mondjuk így is bejártuk az egész várost, de jó volt, összeszedte az ide illő látványosságokat. Köszi a rejtést! :)

Piás 2012.12.23 18:00 - Megtaláltam
Megvan! [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

Lopakodó 2012.12.23 17:57 - Megtaláltam
Megvan! [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

Pimpi69 2012.12.23 17:50 - Megtaláltam
Köszönöm.

Gábor75 2012.12.23 15:43 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.81
Öröm a köbön.:) [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]
Lopakodó, Piás és Pimpi69 társaságában. Geokarácsony előtt tettünk egy laza sétát Veszprém belvárosában. Ismerős helyszínek...
Köszönjük a rejtést és a segítséget!

picuresnagyur 2012.11.04 12:12 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.86
Sajnos beteg, de végigjártuk, ha már eljutottunk Veszprémbe (s ki tudja, hogy újra mikor). Ha úgy gondolod, hogy a fotók alapján elfogadod, köszönjük. Szép Veszprém s az idő is csuda jó volt (pláne novemberben). Az előző logok alapján rémes környezetre számítottunk...

[Jóváhagyta: anettnori, 2012.11.05 20:26]

Köszönjük szépen!

enazati 2012.10.17 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.43
Érdekes egy állatfaj vagyok. A környék ládáit hanyagolom, hogy később ráérek, majd futva, majd bringával, majd meló előtt, majd meló után, aztán egyszer csak rám szakad a Nemzeti Bank veszek egy helikoptert, hogy majd azzal, de már nem marad pénzem kerozinra, ezért nehezen bár, de végre befejezném a multit bringával, erre nincs meg a láda. Igazad volt Mikulás! :D

Csak egy jelszó nélküliért jöttem Norbi! Emlékeimben élő jelszót küldöm(tem) emailben.

[Jóváhagyta: anettnori, 2012.11.19 22:48]

Köszönöm szépen a kerékpáros kupa nevében is!

R-Gyu 2012.10.14 15:00 - Megtaláltam
A második pont el van kerítve, nem lehet közel menni, de az ajtók fogantyúi látszanak, az első és harmadik pont gond nélkül meglett a negyedik ponton viszont a koordinátán nem találtuk a ládát. A képek alapján kérjük az elfogadást.

[Jóváhagyta: anettnori, 2012.10.17 16:58]

Sulyok család 2012.09.29 18:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.66
Kalandosan, de (veszprémiek lévén) megtaláltuk! Ugyan a Kabóca is elköltözött már, a Séd Filmszinház sem létezik, a fogantyúknak is csak a helye van meg, és legfőképp: a ládát GPS nélkül nem találtuk volna meg, de így is csodával volt határos, mivel teljesen rejtetlenül, majdnem az úton hevert. Azért köszönjük, most még megvolt, de hogy a következő napokban - bár igyekeztünk egy kicsit jobban elrejteni - meglesz-e még?! Sulyok család

reprocesszor 2012.09.16 14:48 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2.5 web: 2.5 átlag: 3.00 súly: 3.74
GC verseny után.
Volna mit aktualizálni a rejtésen és a ládaoldalon egyaránt...
Köszi!

rosie 2012.09.16 14:48 - Megtaláltamkörnyezet: 1 rejtés: 1 web: 2 átlag: 1.33 súly: 3.51
Megtaláltam. Az a baj az ilyen rossz emlékmű városi multikkal, hogy sajnos a város neve hallatán rögtön ezek jutnak eszedbe adott városról, mert ilyenek vagyunk:összekapcsolunk dolgokat,képeket. Szerintem hatalmas felelősség egy városi multi épp ezen ok miatt.
Veszprémben az a szerencse, hogy van másik multi, ami feledteti ezt az élményt.

Nargoth 2012.09.16 14:48 - Megtaláltamkörnyezet: 1 rejtés: 3 web: 4 átlag: 2.67 súly: 3.50
Csatlakozom az előttem szólókhoz, a láda élvezhetetlen így!

LionDaddy 2012.09.15 15:38 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 2 web: 4.5 átlag: 3.33 súly: 4.04
A GC25FV után hazafelé még néhány ládát megkerestünk, ez lett volna a harmadik.
A pontokat 3-4-2 sorrendben kerestem meg, az 1-es elmaradt. Hogy miért? Alább olvasható.
A 3. pont egyszerűen, könnyen meglett. Hurrá! Jöhetett a 4. pont a ládával. Itt kezdődött a tortúra. A Petőfi Színház előtti parkban, ahova koo vitt, több gond is akadt. Egy kisgyermekes család kb. 10 percig szedte a gesztenyét pár méterre a rejtektől. Míg ők ott matattak, elmentem pár fotót lőni. Mire nagy nehezen arrébbmentek, megjelent egy csövi a kőfal tövénél. Újabb percek telltek el a nem tudom mivel, mert nem volt kedvem szegény ördögöt bámulni. Nagy nehezen kivártam, hogy a ládához hozzáférjek. Sikerült kiszednem, de ez sem ment könnyen. A fal tövét a cserjék mögötti részen illemhelynek használják, úgyhogy vigyázni kell minden egyes lépésre és mozdulatra, ha az ember meg akarja a ládát szerezni. A pót-logbook jelszavát lefotóztam majd gyorsan vissza is raktam, nehogy valaki esetleg észre vegyen. Jöhetett a kettes pont. A 2. pontnál ismételten csövikbe botlottam, ráadásul az üvegajtó sorból már hiányzik is egy ajtó. Így csak sejtem, hogy hány db foganytú lehetett ott valamikor, mert a megmaradt ajtókon a nyomok látszanak. Ezek után, mikor a korábbi logokat elolvastam és láttam, hogy a Kabóca Bábszínház elköltözött és már semmi sincs az 1. pontnál, elgurult a gyógyszerem és hagytam a fenébe az egészet.

A képek és ezek alapján ha elfogadod, megköszönöm. Ha nem, úgyis jó, de a rejtésen mindenképpen javíts kérlek, mert ez így kritikán aluli.

Köszi a rejtést!

[Jóváhagyta: anettnori, 2012.09.17 07:11]

Köszönöm, elfogadtad. Remélem hamarosan felújítod, hogy a következőknek szebb élményben legyen része. Sok sikert hozzá!

Strombus 2012.09.14 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.81
Bringakupa részeként, 31 km, 1 multi, 6 hagyományos, számomra új láda érintésével.

Mivel a rejtőnek egy augusztusi szívességért hálás vagyok, kicsit kínos most, hogy nem sok jót tudok erről a ládáról írni, de nem tudok csöndben sem maradni, mert az elhanyagolt rejtések mindig elkeserítenek, felháborítanak. :-( Még inkább, ha nem egy világvégi kirándulós rejtés kerül ilyen állapotba, hanem egy városi, a rejtő saját városában!

A tematika érdekes.

A 2. pont akadt először az utamba és szembesültem a nemlétező üvegfogantyúk megszámolásának problematikájával. Látnivaló az üvegszilánkokon és húgynyomokon kívül nem volt.
(Egy kedves kessertárs segített ki ezzel a jelszórészlettel, aki szintén arra a 2-vel nagyobb számra gondolt mint én, de az nem jött be neki se.)
Másodszor a 4. pontnál jártam. Tetszett a színház épülete, a park és a végláda rejtése. Kis aknásítás és szúrós bozót van, de ha az ember messzebbről kinézi a célpontot és célirányosan közelít, ezek nem vészesek, vagy legalábbis most nem voltak vészesek. A láda szép, újszerű, de hogy 2 hónapja más által berakott elsősegély logpapír van benne egy igényesebb logbook helyett?! Volt nálam üres logbook, de úgy éreztem, ez a cache nem érdemli meg, ideje lenne, hogy a gazdája törődjön vele, így nem raktam be.
3. pont: furcsán hat itt a székelykapu, de érdekes.
Az 1. ponthoz jutottam utoljára: talán ezt is mozdítani vagy megszüntetni kellene, ha már nem itt van a bemutatandó intézmény.

Márta 2012.09.02 00:00 - Megtaláltam
2. pont nem méltó, találgatásra lett csak meg.

anyóca 57 2012.08.25 18:15 - Megtaláltam
Sajnos a multi első pontján lévő épületnél már semmi nem utal arra, hogy itt valaha a Kabóca Bábszínház működött. Én azt hittem, mint ma sajnos egyre gyakrabban előfordul, hogy megszűnt, mert az épületet el-, vagy kiadásra kínálják. Tájékoztatás, információ semmi, hogy hová lett a színház. Egy előző logból értesültem, hogy nem megszűnt, hanem elköltözött.
A kettes pont állapota tragikus. A leszámolandó üvegfogantyúkból egyetlen egy sincs, sőt már néhány ajtót is csak deszka tákolmány helyettesít. Csak következtetni tudtam, hogy hány fogantyú lehetett.
A negyedik pontnál egy a parkban lévő, gondolom egész napos rendezvény végeztével bontottak le mindent. Színpadot, sátrakat, árusok bódéit. Sok autó, furgon és munkás nyüzsgött, ezért bár próbálkoztam a láda kereséssel, de feladtam, mert nézegették "furcsa", bokrokba bujkáló viselkedésem. Egyébként a színházat köszönöm, hogy megmutattad, de a láda helye nem méltó ehhez.
Kérem a rejtőt, hogy képek és az e-mailben elküldött másik 3 pont jelszórészletei alapján fogadja el.

[Jóváhagyta: anettnori, 2012.09.01 15:40]

Köszönöm szépen a jóváhagyást!

Cerberus 2012.08.25 14:34 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 4.12
Az első három pontot gyorsan megtaláltuk, de sajnos a 4. pontnál rendezvény volt, ezért a láda biztonságának kockáztatása nélkül esélyünk sem lett volna elővenni, pár méterre tömegek álltak a koordinátán megadott helytől. A fényképek és a Rejtőnek elküldött jelszórészletek alapján szeretnénk kérni a találat jóváhagyását. Köszönjük a rejtést.

[Jóváhagyta: anettnori, 2012.08.27 15:05]

 
foximaxi 2012.08.19 15:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.50
A mozit helyett új pontként javaslom felvenni a színháztól déli irányban lévő parkban látható szobrot. Mozi már nincs, az épület meg inkább bontásra várónak néz ki, s az alulkultúráltság jelei is láthatók. A többi pont jó.

cmf 2012.08.17 13:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.44
:)

CzPeet 2012.08.12 19:04 - Megtaláltamkörnyezet: 1 rejtés: 1 web: 1 átlag: 1.00 súly: 3.16
Közel a 150. ládámhoz elmondhatom, hogy ez vitt a legocsmányabb helyre... 4ből 2!!!
A 2es pont minősíthetetlen és kritikán aluli. Nem is értem mi volt a rejtő célja ezzel... hogy megmutassa Veszprém legalját? Tömény "csövi folyásban" gázolva és inhalálva egy nyamvadt számért ???? Sokkal szebb és értelmesebb pontot is találhatott volna mondjuk az ellenkező oldalon!!! Gusztustalan!!! Kár hogy az értékelésnél az 1esnél nem lehet kisebbet adni!!! A 4es pont egy nyilvános WC-ként üzemelő bokor mellett van... miért kell nekem a tömény "..ar" szagot szagolnom log-olás közben ???

Javaslom a pontot újragondolását!!!!

htour 2012.08.12 13:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk. A 2. pont talán nem a legvonzóbb helye a városnak.

tomilly 2012.08.12 08:30 - Megtaláltam
köszönjük
Második nekifutásra, sikerült
Régebben már felkerestük a ládát, akkor valamit elrontottunk a jelszóval, most sikerült pontosan számolni és azt, amit kellett :-)

szeho 2012.08.04 18:08 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.49
Esti bringázás Veszprémben

jana.hu 2012.07.27 20:53 - Megtaláltam
Veszprémi nyaralásunk alatt végigsétáltuk.
köszi :) [wapon beküldött szöveg]

Discover 2012.07.26 11:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.05
A rejtővel egyeztetve betettem az üres dobozba egy elsősegély logbookot a jelszó részlettel.
Köszönöm a rejtést!

VasG 2012.07.25 13:21 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.50 súly: 3.72
Alapvetően érdekes séta lenne, de a régi mozinál siralmas a környezet, nem értem miért jó ide csábítani a látogatót. A 4. ponton csak üres dobozt találtunk - nem is csoda ezen a helyen. Köszönjük Discover segítségét a 4. jelszórészletben.

jacinto 2012.07.22 00:00 - Megtaláltam
Köszi.

nazso.oszan 2012.07.16 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.16
A ládát nem találtuk, csak a logfüzetet a sárban. Sajnos nem volt nálunk doboz, sem egy nylontasak. Próbáltuk védett helyre tenni a füzetet.
Egyébként szép kis séta volt, bár nem az ajánlott sorrendben kerestük fel a pontokat. A jelek szerint a Kabóca Bábszínház elköltözött.
Köszönjük a rejtést.

Nixi94 2012.07.15 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.20
Az első pontra nem sikerült eljutnunk, a többi meglett viszont a 4. ponton csak egy üres ládát találtunk, semmi nem volt benne, hagytunk ott egy cetlit hogy üresen találtuk meg egy pár ajándékot, viszont így nem sikerült összerakni a jelszót sajnos pedig nagyon szép helyekre vitt el minket. Köszönet érte.

[Jóváhagyta: anettnori, 2012.07.31 07:34]

kobcikrajci 2012.07.13 17:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.82
9/12 Bicajos ládavadászat. A koncepció érdekes, a helyszínek már kevésbé. Egyedül a színházkert tetszett, ahol ismét jó lehetőségkihasználó a rejtés, csoda hogy nem tünedeznek el ezek a szem előtt lévő rejtések.

lelcache 2012.07.08 08:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést! lelcache [wapon beküldött szöveg]

Awiki 2012.07.07 00:00 - Megtaláltam
Délutáni ládavadászat Veszprémben. Köszi a rejtést.

parizer 2012.06.25 20:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.30
jó túra volt

Tapsifüles 2012.06.20 08:05 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.92
A láda nagyon ötletesen volt elrejtve! Jópofa volt!

bzsoltie 2012.06.20 08:05 - Megtaláltam
jó kis multi

iloilo 2012.06.10 17:50 - Megtaláltam
nem fogadja el a jelszot, lehet valamit elneztem, szeretnek egy jovahagyast. koszonom. [g:hu 1.4.14] [wapon beküldött szöveg]

[Jóváhagyta: anettnori, 2012.07.06 21:06]

GCTHAL_20120610175204.jpgGCTHAL_20120610184410.jpg
lagaf 2012.06.09 15:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.93
Megtaláltam. [g:hu 1.4.14] [wapon beküldött szöveg]
A GCLIBR és a GCVEIN keveredett e láda pontjaival, így aztán a multit is meg kellett csinálnunk, 4-3-2-1 sorrendben. Az első kettő jól ismert hely, nem okozott gondot sem a doboz előkerítése, sem pedig a jelszórészlet leolvasása. A 2. pont "szívatósabb" volt: a műszer mindenképpen az épület másik feléhez vitt (ahol pedig - mint tudjuk - nem annyi üvegfogantyú van - fogadni mernék rá, hogy sokan itt vétik el a jelszót...). Praktikusan mindkét számot rögzítettük - kellett is. Az 1. pontnál látszott, hogy az épületben felújítás folyik. Fényképezgetésünk alatt kijött az épületből a festő-mázoló, s megkérdezte, kit keresünk, Válaszunkra, hogy csak a színházat, elmondta, hogy a jelenlegi bérelt magánházból a Kabóca - más intézményekkel együtt - elköltözik az önkormányzati kezelésbe vett HeMO-ba (Helyőrségi Művelődési Otthon). Úgy látszik, hamarosan át kell szervezni a láda pontjait...
Beszélgetésbe elegyedtünk, s ekkor jött a nagyobb meglepetés: kiderült, hogy az illető nem más, mint Majoros Árpád rímfaragó iparos csodabogár, aki önmagát nemes egyszerűséggel csak gondolatszobrásznak nevezi. Már több száz, főleg életbölcsességeket, intelmeket, természeti képeket, lírikus csendéleteket, pillanatnyi hangulatokat rögzítő, néhány sorba sűrített verset alkotott, melyeket tematizált csoportokba gyűjtve, sorszámokkal ellátva katalogizált. Megkért bennünket, hogy mondjunk egy számot, válasszunk a felajánlott féltucatnyi témakör közül; majd - személyes ajándékaként - elmondta az adott verset. Nagy kár, hogy nem volt nálunk hangrögzítő eszköz...
Köszönjük a jól felépített ládát és a rejtést...

A Petőfi SzínházA "színészkirály"
A névadóA parkban...
JátékszínJátékszín és könyvtár
SzínházhomlokzatEx-Kabóca
Külön előadás...A doboz és tartalma...
El-Lu 2012.06.02 17:18 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.78
Megtaláltuk!

olajmuvek 2012.06.01 14:39 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.40
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

Sorex 2012.05.27 18:06 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.52
Veszprémi kirándulás Astacussal.

mepetya 2012.05.20 15:35 - Megtaláltam
Mai ládázásunk 5/7 állomása. Egy kis séta a belvárosban, fagyizás. Viszont siralmas, ahogy a mozi épülete kinéz. Sokan nyilvános WC-nek nézik az oldalát, így orrfacsaró a bűz körülötte. Köszi a rejtést!

mepeti 2012.05.20 15:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.48
Meglett a láda, a mai 5.

100uf 2012.04.25 20:06 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.78
Öteletes, köszi!

MoGeMaP 2012.04.25 20:06 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.85
Megtaláltuk, egy tranzisztort ott hagytunk :)

kismancs 2012.04.23 18:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.46
Több részletes keresés után most végre az utolsó részlet is meglett. Érdekes séta volt. :)

b_pisti_62 2012.04.23 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.61
Három napos ládázó kirándulás, Veszprém környékén. Érdekes pontok, a végén a rejtek nagyon ötletes, de felettetek a buszmegállóban ácsorgókra figyeljetek :-)

SziszoZozo 2012.04.22 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.54
A láda keresésnél bénák voltunk, már majdnem feladtuk, mikor sikerült kiszúrni. Kár, hogy ilyen sok szemét van, ebben a szép kertben. Köszi

Tozsó 2012.04.21 13:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.19
Megvan.Köszönöm.

fullz 2012.04.21 12:12 - Megtaláltam
fullz+Zsuzsa

a-beatrix 2012.04.21 11:00 - Megtaláltam
Egy régóta halogatott veszprémi ládázós nap /1.
A ládával az utolsó ponton kicsit meggyűlt a bajom, de aztán 1-2 perc elteltével feltűnt, hogy majd kiszúrja a szemem... Előtte a mozinál figyelmetlen voltam, így köszönet a segítségért Tozsónak, meg persze a rejtőnek ezért a sétáért!

B.exter 2012.04.20 21:24 - Megtaláltam
A ládát of course nem ott kerestem, ahol kellett. (: Mindig tanul az ember, és bejegyzéseket is érdemes olvasni, a kissrác hatalmas, aki kincset talált! Tenx!

evivagyok 2012.04.08 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.29
Kedvesemmel, csg69-el :)

csg69 2012.04.08 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.13
Megvan :)

chapibara 2012.04.07 13:22 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.43
Veszprémi ládázásom ötödik, és egyben utolsó ládája, szidtam is magam miatta rendesen. Ugyanis nem olvastam el előre a leírást, csak úgy ímmel-ámmal, mivel úgyis meg akartam csinálni. Szóval sorsoltam és utolsó lett...

Pedig ha elolvasom :) Az első pont a Kabóca bábszínház, amely, mint kiderült a Viadukton túl van néhány méterrel, amit a mai napon már 3x kereszteztem :D Fogtam is a fejem rendesen, hogy ezt jobban össze lehetett volna hangolni. Persze közben elkezdett újra esni, gyalog voltam, szóval kabátot már nem kell mosni :)

A többi pont is adta magát (a rejtőnek üzenném, hogy a Séd filmszínház hátuljára lehet, hogy érdemes lesz ránézni valamikor a közeljövőben, ott van az egyik pont, de az ajtókkal éppen mókoltak valamit, lehet, hogy változni fog a keresett szám, viszont sokan lejjebb azt írták, hogy elvinnék innen a pontot. Én nem. A város egyik olyan épülete amely építészeti stílusával kiemelkedik, nem beszélve arról, hogy manapság önálló moziépületet nemcsak az országban, de Európában sem nagyon találni! Mindenképpen érdemes megnézni.)

A hagyományos láda rejtése szép napos időben merésznek is nevezhető, így viszont az esőben csak egy fiatal pár nézett meg, hogy vajh mit keresek a bokrok mellett kínosan egyhelyben állva és fütyörészve, arra várva, hogy elmenjenek mellettem :)

Amúgy jól felépített multi, érdemes végigjárni (összekapcsolva más veszprémi ládákkal) mert nem csak a színjátszást érinti, de a város építészetébe is bepillantást kapunk, nem beszélve a kilátásról pl a Viaduktról.

Köszönöm a rejtést.

Video a napi ládázásról (a rejtésekről nem!) (jelenleg 2012.04.08. hang nincs alatta, mert valami gubanc van a youtube-bal)

http://www.youtube.com/watch?v=z656ZHSiVOo

sainbo 2012.04.06 09:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.34
Szerencsére nem volt akadályozó tényező végre a láda körül!
Köszi!!!!!!!!

ark03 2012.04.03 09:08 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.08
Az első 3 pontot még február végén jártam végig, most a láda is meglett. Jó kis multi, köszönöm a rejtést!

Dudika 2012.03.29 10:50 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.74
Megtaláltam Köszönöm

Tommy&Meli 2012.03.26 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
Megtaláltuk! Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

PocokTeam 2012.03.22 21:33 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.15
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést! Pocok Team [wapon beküldött szöveg]

elbóka 2012.03.19 19:50 - Megtaláltam
Remek! :) [g:hu 1.4.7] [wapon beküldött szöveg]

babo&mac 2012.03.17 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.41
Sokadik próbálkozásra de végre meg lett. Jó kis multi, köszönjük.

Bernix 2012.03.16 16:21 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
megvan

Gyros 2012.03.16 16:21 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.11
log később

 
Kerticsorbi 2012.03.15 10:48 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.19
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést. [g:hu 1.3.26] [wapon beküldött szöveg]

Fringilla és Kuglóf 2012.03.10 10:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.62
Ötletes a rejtés! :)

btamas 2012.03.03 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 1 web: 2 átlag: 1.67 súly: 2.78
ok

brutte 2012.02.24 15:11 - Megtaláltam
Latinovits Színházat még nem láttam a többit igen. Jó rejtés.

Nivabibi 2012.02.13 11:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.11
Már régen kerülgettem ezt a multit, de most - kis segítséggel - meglett.

Westdob 2012.01.21 00:00 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

griffs 2012.01.20 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.27
Nagyon jól felépített multi, kedvenc városomban, nagyon merész ládarejtéssel.

Cseber 2012.01.07 15:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, Ágival!

csbagi 2012.01.07 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.49
A mai nap mérlege: 240 km vonatozás, 24 km gyaloglás, rengeteg lépcső és emelkedő megmászása, és 9 veszprémi láda megtalálása Istvánnal.
Köszönjük a rejtést!

feri60 2012.01.02 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.97
Veszprémi ládatisztítás záró pontja(i)ként.

kbk 2011.12.30 13:00 - Megtaláltam
Köszönöm.

@ndrew 2011.12.30 13:00 - Megtaláltam
Két nap alatt, kellemes séta volt.

Vucsi 2011.12.26 10:25 - Megtaláltam
Több pontot már október 29-én megkerestünk, ma sor került az első helyszínre is.

Tamy 2011.12.02 08:28 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.70
A kapulábak megszívattak, csináltam némi felesleges pluszmunkát magamnak, de kaptam egy kis segítséget a rejtőtől, így már könnyen ment.

Séd filmszínházPark a Séd mozi mellett
Ararát emlékmű a Séd mozi elöttIskola út
Óvári Ferenc útPetőfi színház
Színházkert - lépcsőlejáróPetőfi szobor a színházkertben
Szobor a színházkertben 
kicsiogre 2011.11.27 12:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.87
Kellemes séta során kerestük meg.

Szitacsalad 2011.11.20 11:00 - Megtaláltam
Köszönjük

fujték 2011.11.20 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.49
Köszönjük a rejtést!

Doriszka22 2011.11.18 13:28 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
Megtaláltuk!

Nagyon jó kis feladványok voltak és a séta is nagyon jó volt!
Nagyon szép napsütéses nap volt, ami még szebbé tette a keresgélést!

Köszönjük a rejtést! :)

Doriszka és Gabeszosz, avagy a két kis vadgesztenye!

meduza 2011.11.13 14:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk

Lencsi 2011.11.12 16:35 - Megtaláltam
Céges családi hétvége veszprémi ládája, a városba 18an érkeztünk, a ládákat csak ketten kerestük, a többiek a hideg időre való tekintettel egy sötét és büdös helyen (kocsmában) vígasztalódtak.

csipet_csapat 2011.11.12 15:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.66
Ügyes multi, bár a számolásban nem jeleskedtünk:(
Köszönjük.

 
Áron csapata 2011.11.12 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.80
Köszönjük a nagyszerű multit!

Péter60 2011.11.04 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.63
Szép esti séta, szellemes a láda rejtés, csak azok a fránya üvegfogantyúk ne volnának ennyien:)!

Ivellios 2011.11.01 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam.

csabavezer 2011.10.30 19:39 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.04
Negyedik közös ládavadászatunk utolsó állomása Reaper146-tal.
A nap utolsó ládája lámpafény mellett megkeresve. Az 1-es pont éjjel 2-kor lett meg,egy jó kis metal koncert után:)

Oxica 2011.10.30 15:51 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.87
Megtaláltuk! A színház épülete szép, a mozi környéke viszont tényleg lerobbant...

Színház 
Szabó Család 2011.10.30 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 4.09
Megvan.A mozi környékéről elvinném a jelszót, mert e z a szép város egy szebb pontot érdemelne, amiből van bőven. Köszönjük.

Reaper146 2011.10.30 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.26
Megtaláltuk,köszi a rejtést!

szipeti 2011.10.29 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 4.00
ok

aszuhi 2011.10.29 07:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.52
ok

Robicki 2011.10.24 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 2.5 átlag: 3.50 súly: 1.90
megtaláltam

krizma 2011.10.23 16:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.78
Köszönjük a rejtést. Jó kis eső utáni séta a városban, a könyvtáros ládával együtt.

Szöszke15 2011.10.23 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.37
Megvan!

tmolli 2011.10.23 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.42
Köszönöm!

baranyaifiú 2011.10.23 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.71
OK!

klari_krisz 2011.10.22 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.70
Köszönjük az elrejtést. Természetes környezet, bár kicsit nedves volt a helyszín.

-eresz- 2011.10.22 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.58
Köszi a rejtést.

ferike0078 2011.10.16 17:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Nagyon jó időtöltés, és ötletes volt! :)

lonelypub 2011.10.16 17:45 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.00
Nagyon sok új és érdekes dolgot tudhattunk meg kedves városunkról! Köszönjük!

Dudipofi 2011.10.15 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.15
Megtaláltam.

GeoGefi 2011.10.15 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.60
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! A mozi környéke sajnos egyre jobban pusztul le :(.

BPeterDV 2011.10.11 16:36 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.79
Megtaláltam. Köszönet a rejtésért. Nagyon ötletes.

Ébenfa 2011.10.04 18:45 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.48
Ötletes!!!!

Zergi 2011.10.03 13:50 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 4.24
Fogtam!
Városi multinak nem rossz:)

nemlac 2011.09.24 19:21 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.28
Még délután bejártam a multi pontjait, de a ládát már akkor nem találtam, csak sötétben. Már majdnem feladtam. Jó rejtés.
A 2. pont megtréfált, végül a rejtő segített, hogy ne az első bejáraton számoljak, köszönöm.

zhorvath83 2011.09.24 15:48 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.19] [wapon beküldött szöveg]

haribali 2011.09.22 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.09
csodaszép a város

veszprémicacherteam 2011.09.15 19:00 - Megtaláltam
Sikerült.

vizipinty 2011.09.04 12:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

[HUN]RZolee 2011.08.29 15:15 - Megtaláltam
Köszi, szép rejtés!

Vargesz 2011.08.22 20:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.00
A virtuális pontokat még 21.-én bejártuk, de a láda nem lett meg. A rejtő súgott egy kicsit, így tegnap a doboz is meglett, ezúton is köszi.
Egy szép város szép részeire vitt el a láda, a hagyományos pont pedig nagyon ötletes rejtés. Köszi!

Stefidzsi 2011.08.02 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.52
Városnézés biciklivel. Köszi a rejtést!

zene.vmmk 2011.07.30 18:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.04
Kétnapos állatkertes-ládakeresős kirándulásunk első találata.
Köszönjük a rejtést.

DóriAtesz 2011.07.25 20:21 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
Megtaláltuk! 8. ládánk.
Remek rejtés! Köszönjük!
DóriAtesz

Kiscserkészek 2011.07.16 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.01
Megkerestük, de valahogy nem tetszettek a helyek tisztasági mutatói. Sok a szemét, és az egyéb dolgok a városban, főleg így utcazene idején. Köszi a rejtést. LEO

Nekünk ő tetszett a legjobban 
ussenyerek 2011.07.16 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.18
Köszi4 Megtaláltuk. Utcazene idején. L.

befi 2011.07.08 14:55 - Egyéb
Kerékpáros kupa: 89.8 km

kvivi 2011.07.04 10:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 1.85
Tetszett a rejtés! Minden nap elmegyek mellette,már ideje volt levadászni. :) köszi

geomini 2011.07.03 12:41 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 2.40
Köszi

atipapa 2011.07.03 12:41 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.81
Köszi

Ötvös család 2011.06.30 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.42
Megvan. Köszi a segítséget és a rejtést! A Kabócás pont kicsit átvert.

GLB 2011.06.26 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.97
Köszönjük a remek sétát.

izsolt 2011.06.25 16:30 - Megtaláltam
Szeretem a tematikus ládákat.
Első pontját kocsival ejtettük útba állatkertből visszafelé (sehogyse akart meglenni a megszámolnivaló, aztán feladás határrán rájöttem mi a feladat..) a többit a gyerkőccel sétáltuk le míg anya érettségi találkozott.
A ládától nem messze esküvői sokadalom volt, ha egyedül lettem volna nehezebb lett volna a lopakodás

kaker 2011.06.24 11:20 - Megtaláltam
Kicsit más sorrendbe de meglett. A jelszóval is akadt egy kis probléma. Legközelebb jobban figyelek. Köszi a rejtést, jó volt!

nbokan 2011.06.22 16:24 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.57
OK, köszönjük, tetszett és jót sétáltunk.

Pilis50 2011.06.16 14:00 - Megtaláltam
Köszönöm a Rejtő szíves segítségét.

szjuli 2011.06.11 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.49
Veszprémi kirándulásunk 6. ládája.
A GCKIRV ládát remekül kiegészíti ez a multi, szépen bemutatta város ezen nevezetességeit is. A láda jól el lett rejtve, anya sas szeme kellett hozzá (ami az ilyen jellegű ládákra van specializálva), hogy megtaláljuk.

luviktor 2011.06.11 17:34 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.41
A GCVEIN ládát korábban megtaláltam, nem is gondoltam, hogy ilyen gyorsan visszatérek Veszprémbe. Akkori ígéretemhez híven, most alaposan bejártam a várost, megtekintettük gyakorlatilag az összes látnivalót. Az a láda is kellett, hogy a belváros minden részébe eljusson az ember. Nagyon jó kis város benyomását keltette a látvány.

A ládát, a falak szakértője, Juli anyukája lelte meg. :))

Priaxis 2011.06.08 17:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.41
Megtaláltuk Edécskével! Mese később!

 
Edécske 2011.06.08 17:25 - Megtaláltam
Megvan!

 
ETUS42 2011.06.05 10:19 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.34
Végre bringán ülök, előszedtem a pince mélyéről. Zalzi barátnőmmel töltöm a vasárnapot, gondoltam a bringázást, beszélgetést egybekötöm egy kis ládázással. Mindig örömmel tölt el, ha újabb emberrel tudom megismertetni ezt a klassz játékot. :) Ezt a multiládát már régóta kerülgetem, mert multi...de veszprémi lakos révén illett már, hogy rászánjam magam ;)
Köszönjük a rejtést!

Molli 2011.05.31 15:00 - Megtaláltam
Megtaláltam

homa 2011.05.28 15:06 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.78
A város sok részén végigvezető túra.
A Petőfiben gyereknap volt, a Várszínháznál találkoztunk egy kessercsaláddal, majd a viadukton át elértük a két utolsó állomást.

gyereknapi gumimaciát a viadukton
virágablak 
kivancsifancsi 2011.05.28 14:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 4.01
Szemerkélő esőben jártuk végig a pontokat. A láda rejtése nagyon jó, sokáig kerestük mire meglett.

 
E.T. 2011.05.08 09:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.22
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést!

MukiJames 2011.04.29 11:53 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.78
Bakonyi hetvegenket egy kis veszpremi varosnezessel kezdtuk.

Remek idoben kellemes seta a belvarosban, miutan csomagjainkat a megorzoben hagytuk a buszpalyaudvaron. A veglada rejtese otletes, en talajszinten nezelodtem, kozben Erika siman megtalalta.

A parkbol aztan a viadukt fele setaltunk tovabb.

Erika, Muki

bgecco 2011.04.28 00:00 - Megtaláltam
Köszönet érte.

Jani70 2011.04.23 11:00 - Megtaláltam
A ZOO után kerültünk egy kört a városban. A ládarejtek kiváló.

Rudi Team 2011.04.19 11:30 - Megtaláltam
Kellemes séta a gyönyörű időben.
Era, Éva, Rudi

 
Vibdo 2011.04.10 20:29 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.02
A legjobban az 1. és a 2. pont közötti völgyhíd, a végénél lévő sziklafalak, illetve a híd nyugati oldalán lévő sziklás szirt tetszett, és persze az, hogy a város "két emeletes". Az üvegfogantyúkat nem sikerült helyesen megszámolnunk, de a rejtőtől kapott segítséggel végül összeraktuk a jelszót (köszönjük!:)).

balazsko87 2011.04.03 20:59 - Megtaláltam
meglett

halaszkiraly 2011.04.01 22:13 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

 
V.G.BK 2011.04.01 21:21 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.56
Megtaláltuk, köszi!

wtl 2011.03.27 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.90
Megtaláltuk, egy kis segítséggel! A Kabóca színházban ma a Ludas Matyit adta a Kereplő bábszínházi társulat. Profik! És ha már ott voltuk, akkor miért is ne keressünk ládikót. Köszönjük a rejtőnek a segítséget.

Kukucs
csipetcsabi 2011.03.25 00:00 - Megtaláltam
Köszi! :)

Teko 2011.03.15 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.75
Meglett ez is :)

Csuek 2011.03.14 09:28 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.69
Itt laktunk a belvárosban, így kötelező feladvány volt.

horanyi.a 2011.03.13 14:10 - Megtaláltam
Köszönjük szépen a rejtést és a feladványokat és különösen annetnori segítségét a Bábszínháznál levő feladat megoldásában!

aristo 2011.03.06 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 1.90
Köszi, meglett.

jageeer 2011.02.11 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.15
Köszi a rejtést :D

Delfin1990 2011.01.22 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
Köszi a rejtést!

tgb 2011.01.21 03:00 - Megtaláltam
A rejtés frekventált helyszíne miatt végül éjszakai vadászat lett belőle, de így is meglett.

czejczej66 2011.01.04 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
A ládát még korában az IVOT rendezvény alkalmával találtam meg csak most jelentem be őket.

hercule&jane 2010.12.28 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.97
Kellemes kulturális körút:):)
A ládát már sötétben kerestük, és nem volt egyszerű, de aztán hercule megtalálta. Tetszett a rejtés!

Egoland 2010.11.29 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.48
Szakadó hóesésben, este, becsaltam egy sétára a családot! Csalódás volt, hogy a forralt bor elmaradt, minden bódé zárva volt már 5 órakor.
A rejtést köszönjük!

Hektor 2010.11.25 17:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.17
Szégyellem,hogy veszprémiként csak most kerestem meg ezt a multit ,de meglett.Azért kerestem sötétedés után mert a színházkert elég sűrűn látogatott.Köszi a rejtést.

Tie20 2010.11.22 20:16 - Megtaláltam
Jó volt...Szinháznál nem volt könnyű meg találni a ládikót :D

SkinHeaD 2010.11.22 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 2 átlag: 3.50 súly: 1.30
1 óráán át kerestük a 4 edik pontot GPS nélkül elég nehezen ment így elmentünk GPS ért és megtaláltuk remek rejtés:)

osibring 2010.11.12 20:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.15
IVOT 2010 rendezvény kisérő programján

gordogok 2010.11.12 20:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.31
ok

Viky9603 2010.11.12 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Még korábban IVOTT alkalmával megtalálva. Joco12589, czejczej66 társaságában.

Gabeszosz 2010.11.12 19:00 - Egyéb
Csekkolva a többiekkel! Korábban már jártam itt ugyan (nem sokkal a láda megjelenése után szerepel a "megtaláltam" logom), de most újra aláírtam a füzetkét, ha már a többiek olyan szépen kikutatták. :-)

Be: Hévízes 3D-s képeslap,
Ki: -.

Gabeszosz

joco12589 2010.11.12 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.90
ok.

renke 2010.11.12 17:36 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

sinus90 2010.11.12 10:17 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.71
Sok ismerősöm van Veszprémben, ládázni mégsem ládáztam eddig itt. Vmiért mindig elnapoltam. Most Brezkoval érkeztünk "mj"-től végső búcsút venni. Előtte és utána a városban sétáltunk ládakeresés ürügyén egy nagyot. A láda pontjait nem sorrendben kerestük fel, hanem ahogy jött.

 
Apexsek 2010.11.12 10:17 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.98
A szomorú alkalom miatt fájó szívvel érkeztünk ebbe a szép városba.
Kicsit mégis elsétálgattunk benne.

hajo77 2010.11.07 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.62
Megtaláltuk. Nagyon szép a színházkert. Dorka élvezte a játékot a falevelekben. Köszönjük.

gezsias 2010.11.06 09:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.60
Veszprémiként könnyen voltam. Az első három helyszínt hétközben bejártam, de a ládát csak most szombat reggel tudtam a gyermekeimmel felderíteni, hétköznap igen sokan járnak errefelé.

zazu 2010.11.06 00:00 - Megtaláltam
2 pont tegnapelőtt, 1 pont tegnap, 1 pont ma... tetszett!

Mr Bean 2010.11.05 15:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.98
Megvan

Magnes50 2010.10.30 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.93
Temetőlátogatás után kis séta, még veszprémi férjemnek is mutaott újat!

hab14 2010.10.28 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.24
Kellemes séta, egyértelmű rejtés.:) Köszi!

Bugár-orienteering 2010.10.16 18:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.78
1-3-4-2 sorban kerestük, végét már sötétben. A láda rendben van. Sötétben nem sikerült mindent jól megszámolni. Köszönöm a rejtő segítségét.

kockagolyo 2010.10.16 09:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.92
Megvan!

SierraLima 2010.10.09 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.57
Megtaláltam, köszönöm!

vcsibe 2010.10.03 09:21 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.74
Sajnos maga a láda nem lett meg, csak a romjai. Igazán sajnálom, hogy bár 5 ládát akartunk megtalálni Veszprémben, de csak egy igazi láda lett meg különböző okokból.

acsipapa 2010.10.02 14:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.04
A multi első három virtuális állomásán minden rendben volt, de a negyedik pontban csak a kifosztott láda üres alját találtuk meg fal üregében. Így nem tudtuk összeállítani a teljes jelszót.
Kérem a rejtőt, hogy fogadja el a megtalálást.

[Jóváhagyta: anettnori, 2010.10.04 23:36]

Kabóca BábszinházÖrmény emlékmű
beálványzott viadukt
látkép a viaduktról 
Webber 2010.10.02 12:53 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 3.44
Fordított sorrendben csináltuk, így a ládát kerestük először, aminek csak az alját találtuk meg, üresen. A többi pontot viszont megtaláltuk, kérem a rejtőt a megtalálás elfogadására.

[Jóváhagyta: anettnori, 2010.10.04 23:36]

Norbi és bia 2010.10.01 11:41 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.61
Csoda, hogy a láda még megvan, úgy, hogy tőle méterekre szoktak italozni és lógni a fiatalok, meg amúgy is nagy erre a forgalom.:)
Tetszett a séta, erre felé nőttünk fel, úgyhogy nekünk inkább csak a ládáért ment a vadászás.:):$

Robi* 2010.09.24 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.64
Köszi

schöphi 2010.09.19 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.95
Megtaláltam!

luckyhunter 2010.09.19 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.98
Madárkiállításra érkeztünk a városba, természetesen a ládázást sem hagyhattuk ki.
Köszönet a rejtőnek!

Csendy 2010.09.18 16:00 - Megtaláltam
Éljen megvan! PROUD!

Csendy

emká 2010.09.12 13:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.60
hát az a régi mozi - gyönyörű - nem ? :(

 
ananau 2010.09.05 20:36 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.85
Megvan, köszönöm :)

sztrecsi&adam 2010.09.04 14:22 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.57
Köszönjük a rejtést :)
Gyönyörű a színházkert, ötletes cache.

NAGYFamilY 2010.08.28 20:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.67
Nagyon tetszett a rejtek és a rejtés is. A multi összetétele is szinpatikus kivéve a mozi hátsó bejáratát, ezen jó lenne változatni.
Este jártam ott és egy csoport alkoholizáló, életúnt punk gyerek halmozta tovább a szemetet. Van barátom Veszprémben és már többször jártunk ebben a szép kis városban. Színházi élményünk is van Veszprémből ( Indul a bakter ház. - Fergeteges volt. ), a Kabóca és a Latinovits játékszín újdonság. A láda helyszíne pedig rettentően izgalmas, nappal is és este is. Szóval ez egy klassz multi, de le kellene cserélni a 2. pontot.

Bluedog 2010.08.22 14:46 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtő segítségét! =:o)

ier 2010.08.21 12:06 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.13
Végigsétáltuk a ponotkat. A mozi eléggé elhanyagolt.

erbeo 2010.08.21 12:03 - Megtaláltam
Jót sétáltunk a déli napsütésben.

Walterhal 2010.08.19 20:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.97
OK. Veszprémi esti séta edzésként. A doboz helye jó. De a mozi épülete mögé nem értem, minek kell bezavarni a népet a húgyszagba. Pest környéki ládáknál gondolkodtam el azon, hogy ugyan miért kell nekem mások termékein taposnom, de itt még kevésbé tetszik a dolog. A régi felfedezőknek sok mindent ki kellet bírniuk, higiéniai szempontból is, de egy városi multi ahol bőven lehet egyéb virtuális jelszót is találni, ne vezessen WCnek használt helyekre, ez a várost is lepontozza.

zöldek 2010.08.16 18:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.55
Veszprémi nyaralásunk során kerestük fel a multi pontjait. Ezeken a helyeken még nem mindenhol jártunk. A ládát a "női szakasz" segítségével sikerült előkeríteni. Ezt megünnepelvén egy jót fagyiztunk.

BékaBütyök 2010.08.16 17:15 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Zulu 2010.08.12 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.26
Megtaláltuk!! Nagyon jó kis séta volt, egy fagyi mellé tökéletes. :) Kinga első találata volt, így teljes volt az öröm!

Zulu&Kinga

benger 2010.08.08 15:10 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.90
Szép dolog, hogy 100 éves a veszprémi színjátszás, de egy kicsit fel lehetett volna dobni a multit...

feketegere 2010.08.08 09:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.60
Megtaláltuk!
Nagyon tetszett a láda elhelyezése!
Köszi!
feketegere, kerimami és Zoli

Színház
PistikJozsef 2010.08.07 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.95
Megtaláltuk!
Lara&Józsi

NI 2010.08.07 10:22 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 2.51
Megtaláltuk!

stoto 2010.08.04 16:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.35
Veszprémi lévén nem túlságosan kapkodtam el e láda felkeresését, a pontokat is különböző időpontokban kerestem meg, a legelsőt valamikor februárban. Mivel a színházkertben és a buszmegállóban is voltak, ezért csak a jelszót olvastam le, a logolást mellőztem.

hp&kzs 2010.07.31 17:37 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2 web: 5 átlag: 3.33 súly: 3.06
A láda téma ötlete jó (a leírások is, ezért az 5-ös), de sajnos a helyszínek nem azok. A játékszín és a színházkert kellemes környezet, de a mozi épülete lehangoló. A hátsó rész, ahova a jelszórészlet miatt kell menni az gusztustalan. A Kabóca épülete sem érdemel meg egy akkora sétát, szerencsére össze lehet vonni a GCVDKT ládával.

Murus 2010.07.28 16:16 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.94
[wapon beküldött szöveg]
4 napos kirándulást tettünk Veszprémben és a Bakonyban. Sajnos az időjárás többnyire rossz volt, de így is sikerült sok szép és érdekes helyet felkeresni.

Veszprémmel kapcsolatban elég vegyes érzelmeink alakultak ki. Szép idő volt, de a parkolás és a közlekedés a sok felújítási munka miatt elég nehézkes volt.
Igazából nekünk a láda helye jött be leginkább. Talán ez a leglátványosabb a 4 épület közül. Maga a láda helye nagyon ötletes, Stockholmban találtkozunk ilyenekkel. A mozi csúnya és hát elég nyílvánvaló a szagokból, hogy egyesek miért járnak az épület mögé... Murus és Cica

öregmedve 2010.07.26 16:13 - Megtaláltam
Megtaláltam.

lepke 2010.07.26 16:13 - Megtaláltam
Szép a színház szecessziós épülete, a többi helyszín küllemében szerény látvány. A rejtek igen ötletes, elég sokáig kerestük, mire végre észre vettem.
Színházzal kapcsolatban most csupán annyi volt az élményünk, hogy mikor Kádártáról stoppoltunk, egy pályamódosított egykori színész, Rudi bohóc vett fel bennünket, aki röpke tíz percben beszámolt aktori múltjáról. Ha még tovább vitt volna bennünket, szerintem a szexuális szokásaira is kitért volna...
Az éppen zajló VeszprémFeszten szerettük volna meghallgatni Chick Coreát, akit nagyon kedvelünk, de az árakat nem a mi pénztárcánkhoz szabták.

Hol NEM járt Petőfi e hazában?
AtaKata 2010.07.24 16:38 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.00
Hűvös idő a kánikula után, kellemes séta kincskereséssel.

JAck:66: 2010.07.24 11:00 - Megtaláltam
8, megérett a meggy!

zsbodor 2010.07.24 06:59 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.41
Vissza kellett jönnöm, mert első nekifutásra lemerült a GPS-em. Másodszorra már meglett. Jó a rejtés, nem szokványos. Köszönet érte.

K_P 2010.07.21 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 1.00
Első ládázás. :)
Tetszett az ötletes rejtés.

M.Sasa 2010.07.19 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.64
Idei balatoni nyaralásom ládázásának 3/17. találata. Kár a lepusztult 2. pontért, egyébként Veszprém tetszett. Köszönöm a rejtő segítségét a Svéd Filmszínháznál és a rejteknél (lehetne egyértelműbb leírás is, túl jól van álcázva, nekem is csak második nekifutásra sikerült megtalálni).

PulykiMaki 2010.07.18 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.00
Megtaláltuk!:) az utcazene miatt elhalasztottuk 1 nappal, hogy ne legyen ott nagy tömeg, így azért könnyebb volt:) jó kis rejtés!!
p&m

loggolás 
Hecsa 2010.07.17 09:45 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.01
Megvan!

Nagyon kellemes város Veszprém. Én most voltam így kicsit több időt itt először. Sajna a tegnap esti fesztivál csatatérré változtatta a belvárost, és a láda helye is átmeneti vizeldeként funkcionálhatott este :(

Természetesen ez nem lehetett akadály! :)

ÉnBalázs 2010.07.16 00:00 - Egyéb
a ládát megkerestem, de a negyvenfokos-városbanmászkálós multihoz nem volt kedvem.

Galgand Péter 2010.07.13 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.36
Gyönyörű, verőfényes idő, éppen vörös riadó volt. Finom fagyikat ettünk. A mozi sajnos lepusztult, de a park nagyon tetszik. A láda megtalálása csak telefonos segítséggel sikerült. Hiányolom a láda honlapjáról a rejtek leírását.

Galmák 2010.07.13 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.36
Gyönyörű, verőfényes idő, éppen vörös riadó volt. Finom fagyikat ettünk. A mozi sajnos lepusztult, de a park nagyon tetszik. A láda megtalálása csak telefonos segítséggel sikerült. Hiányolom a láda honlapjáról a rejtek leírását.

PTimi 2010.07.11 14:30 - Megtaláltam
Megvan

Togo 2010.07.04 16:24 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.08
A kisebbik lányomat és némi tábori holmit vittem ma Hárskútra délelőtt. Család részéről felvetődött az ötlet, ha már idáig eljöttünk és még van mit keresnem a környéken akkor nosza.

 
Szlil 2010.06.12 14:30 - Megtaláltam
Nővérlátogatással egybekötött ládázás, unokaöcsém épp a moziban volt táncpróbán.

Attibati 2010.05.28 09:00 - Megtaláltam
Kerékpáros találat 100 km
A királynék városa ládával együtt próbáltam megkeresni a ládát, de aztán jobbnak láttam ha külön-külön járom be a két multit.
A mozis pontot sikerült is elrontanom, nem igazán tudtam értelmezni a hátsó-felső kijárat fogalmát.
A láda rejtése nagyon jó, csak nehogy rendeltetésszerüen kezdjen működni a rejtekhely.

Famágus 2010.05.23 16:30 - Megtaláltam
Szuper ez a város, a színháza, a parkjai, minden..
Ez a multi is nagyon klassz, szórakoztató.. könnyen összeraktuk a dolgokat, bár mi a 2. pontot kihagynánk. lepusztult várszínház, pláne klotyónak használják a hátsó részt, fene büdös volt..ajtógombok, nem sok értelme van. Noé bárkája inkább említésre méltó :-)
Jó időnk volt, olyannyira, hogy a lányok még a szökőkút permetező vízsugarai alá is beugráltak.

Noé bárkája 
Hadralka 2010.05.23 16:30 - Megtaláltam
...megtaláltuk!

oldfox 2010.05.23 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.72
...megtaláltuk, bővebben Famágustól.

Bala1 2010.05.18 16:30 - Megtaláltam
Ötletes multi, nagyon tetszett. Sajna a 4. pontot elbénáztuk kisfiammal, így a rejtő segítségét kellett kérnünk. Nagyon szeles és esős időben kerestük fel a helyet, de így is nagyon szépnek találtuk a parkot....a mozit kevésbé. Köszönjük!!! Képek később.

 
darabosk 2010.05.15 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.04
Meglett:) Szép séta volt, bár az idő lehetett volna jobb is... Köszi!

targonczas 2010.05.12 07:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.98
Második menet. Korábban is a kő mögött kerestem a ládát, de nem láttam. Most meglett.

norko 2010.05.09 12:20 - Megtaláltam
Veszprémi barátnőmnél töltöttem a hétvégét, és a szombat délutánunkat ládázással töltöttük. Nem kis fejtörést okozott a 4. pont, mikor ott kerestünk már szürkület volt, meg az eső is esett, ráadásul sokan jártak ott, és álltak meg a közelünkben. Ezek után feladtuk, és vasárnap egy kis futás után visszaérkezve a helyre rögtön kiszúrtuk a láda helyét. Ekkor fogtuk a fejünket. Hogy nem vettük észre előző nap.:o)

nmárti 2010.05.08 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.03
Köszi a rejtést, mai3/3...úton a 100. felé:))

3D 2010.05.07 20:00 - Megtaláltam
Rendben

AlanTheWild 2010.05.05 11:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.89
Nagyon szeretem azok a városi multikat, ahol (vég)láda is van!
Köszönöm a rejtést!

KiVi 2010.05.01 20:45 - Megtaláltam
Más ládák folyományaként már ismerős vidék, de a rejtés ötletes.

kermil 2010.05.01 20:45 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Bolooooond 2010.05.01 16:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.85
Végigjártuk, Megtaláltuk!

Fazék 2010.05.01 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.24
Veszprémben sokszor jártunk már, most is szívesen jöttünk. A környéken már csak ez a láda hiányzott, kellemes sétával teljesítettük.

 
feldelaci 2010.04.16 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.40
megvan, jó a rejtés a színházkertben

cziraki 2010.04.10 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.85
Megtaláltuk!

ReniTesó 2010.04.04 16:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.12
Ok.

Ajtony 2010.04.04 12:04 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.51
Nagyon jó a valós rejtés! A virtuális pontok felejthetők.

Judit és Béla 2010.04.04 12:04 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.98
Megtaláltuk.

Zerind HUN 2010.04.04 12:04 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.75
A színházpark elég jól néz ki, de a többi ponton semmi érdekeset nem láttam, a mozi pedig kifejezetten csúnya. A rejtés és a leírás viszont jó.

pokers 2010.04.04 11:30 - Megtaláltam
ok

Antiemes 2010.03.30 20:20 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 1.60
A mozi sajnos egyaltalan nincs karban tartva, a hatso bejarat egyenesen szornyu. A 4. pont sajnos eleg forgalmas helyen van, nappal rengeteg ember maszkal arra, ugyhogy azt hagytam utoljara. Koszi a rejtest.

sereva 2010.03.29 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.49
Megtaláltuk.

Ferencz család 2010.03.27 17:36 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.62
Veszprémi hétvége. Az első pont legfeljebb a leírás fényében lehet kicsit érdekes, a második lehangoló, gyorsan felejteni..., az utolsó kettő jó hely.
Megvalósítottuk az igazi célt is, mert szombat este megnéztük az esti előadást a Petőfi Színházban. Nagyon kellemesen csalódtunk, itt még rangja és megbecsülése van a színháznak, és a színészeknek. Jó volt itt!

V_Gabor 2010.03.26 20:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.52
Jó kis multi, elejénél begyűjtöttem a völgyhídi ládát, a végénél pedig az egyetmvárosit.

Nem tudom, hogy nappal, nagy forgalom mellett hogyan lehet a ládát észrevétlenül kivenni és visszarejteni... Most szinte senki nem járt arra.

Kösz!

kauker 2010.03.24 17:00 - Megtaláltam
Na végre

HaWare 2010.03.24 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.79
+találtam, THX!

znasz 2010.03.20 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.00
Szép környezetben vezetett a keresés, egyedül a mozi volt lehangoló állapotban. A láda meglehetősen forglmas helyen van elrjetve, félő hogy hamarosan illetéktelen kezekbe fog kerülni, pedig kár lenne a vadi új ládáért. A Kabóca bábszínház jelszavának leírása nem teljesen egyértelmű, ezért el is számoltuk magunkat. Telefonon kértünk segítséget a doboz elrejtőjétől. A bábszínházban egy pici kiállítás is volt, ahol gyermekkorunk TV-Macijával, Misi Mókussal, Mir-Murr a kandúrral és Oriza Triznyákkal is találkoztunk.
Köszönjük a rejtést.
Ilka, Zoli.

toshee 2010.03.14 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.41
ok

kzsuzsu 2010.03.13 15:15 - Megtaláltam
A színházkert kőtámfalában lévő rejtekhelyen nem volt a geoláda és így a jelszó 4. része hiányzik. Kérem az elrejtőt, hogy pótolja a ládát és fogadja el a megtalálást.

[Jóváhagyta: anettnori, 2010.03.17 07:55]

kaver 2010.03.13 15:15 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.00
A negyedik ponton, a kőtámfalban lévő rejtekhelyen nem volt a geoláda és így a jelszó 4. része hiányzik.

[Jóváhagyta: anettnori, 2010.03.17 07:54]

dchard 2010.03.12 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.15
Az első három pont szintén megvan, de a láda az utolsó ponton nem. Találtunk is egy sűrű bokor mögött a falban egy olyan lyukat, amit kőkocka takart el, de nem volt mögötte semmi, vélhetően itt lehetett a láda.

Kérem a rejtőt, hogy fogadja el a megtalálást.

[Jóváhagyta: anettnori, 2010.03.17 07:54]

Geo-Balu 2010.03.06 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
A színháztól a Viadukton át és vissza, szép séta volt.

Meryem 2010.03.06 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Láda nincs, de kaptam a rejtőtől jelszót.

szalaij 2010.01.16 09:00 - Megtaláltam
Megvan.

kaldigeza 2010.01.15 10:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.28
Az APEH meglátogatása után volt egy kicsike időm a keresgélésre! A multik ötletesek, de a láda túlzottan nyilvános helyen van. Óvatosnak, körültekintőnek kell lenni a "csomagolás" közben!

kefe 2010.01.10 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.06
köszi, jó volt

juzso 2010.01.01 11:11 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.28
2010 első találata, nem túl meglepő módon.

krypton 2009.12.31 17:45 - Megtaláltam
megvan!

safc 2009.12.29 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 3.38
Kellemes séta, leveletlenül szomorú park. A webes szöveg túl terjengősre sikerült, nem fért bele az Oregonba.

donkardos 2009.12.29 15:00 - Megtaláltam
A majdnem jó időben kellemes séta a BBBBNet csapattal. A mozi hátulját kihagytam volna, a többi rendben.

BBBBNET 2009.12.29 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.98
Közös találat donkardossal és Safc-cal.

sixth 2009.12.29 14:35 - Megtaláltam
Megtaláltam.

Kicsicsapat 2009.12.26 15:52 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.64
Megtaláltuk!
Kellemes délutáni sétával egybekötve.

 
Acsart 2009.12.09 15:17 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.45
Leánykámmal, Memével kerestük fel a pontokat. Kellemes séta volt, amit összekapcsoltunk a karácsonyi vásár meglátogatásával. A multi sokkal több élményt nyújtott, mint a vásár.
Köszönjük a rejtést. Meme, Acsart.

zöldfülű 2009.12.09 14:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.00
lefülelve. :) [wapon beküldött szöveg]

Veszprémi veszteglés 2-5. pontja :) Szokás szerin némi ZF-üzemmód, erről majd később bővebben, elvégre Avranella mégsem írhatja le ide nyilvánosan, hogy nem tudom, melyik egy mozi eleje és hátulja, és hogy az olvasáson kívúl az írás is némi gondot okoz... Persze attól még gondolhatja... )))

Köszönöm a rejtést és a segítséget

Ui.: ájlávjú, Veszprém, én is ide költözök majd, ha királyné leszek :)))

ÚtközbenÚtközben
ÚtközbenÚtközben
ÚtközbenÚtközben
ÚtközbenÚtközben
ÚtközbenÚtközben
Avranella 2009.12.09 14:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.38
Akut stresszoldás Zöldfülűvel :) - egy "épp jókor" bonyolított telefonhívás, valamint a kettőnk szabijának szerencsés együttállása következtében megszöktünk a szürke hétköznapokból egy gyors veszprémi körre.
5/3. Sietnék leszögezni, hogy Zöldfülűről nem gondolok semmi olyasmit, amit feltételez (ld. ZF logja eggyel feljebb :) )! Én sem mentem hátra a mozi mögé, mert a kütyü az elejéhez ragaszkodott. A helyesírást illetően pedig - amint az a mellékelt fotón látható - a mozi személyzetének van igazából gondja... ;) A kupola és a kapuláb pedig igenis nagyon hasonló szavak! :) Mint Gizike meg a gőzeke. :)))
Ezzel a problémakörrel az általunk utoljára felkeresett (miért is mennénk sorrendben), amúgy viszont 1. ponton szembesültünk, és ismét csak szeretnénk megköszönni a rejtő segítségét, aki felvilágosított minket a kapuláb fogalmát illetően. :)))
Kiderült továbbá, hogy én a parkolóból nem látok el a kapulábig :) bezzeg Zöldfülű a kormány mögött ülve is meg tudta számolni a csíkokat... Lenyűgöző! :)
Köszi a rejtést!

a JátékszínnélZF és a bejárat
Egy kissé alulöltözött, ámde csinos hölgy a színházkertben"csak" két hiba van a szerző nevében... :|
Sziesztázó galambsereg:)
egy műsoron kívüli kilátópontról1. pont arra
Ilyen is van?! :)Kupola...? ;)
Tepiszellem 2009.11.27 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.69
Tetszik a város és a többi multi is.
Mindegyik helyszín kitűnő.
Köszi a rejtőnek.

czewa 2009.11.27 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.33
Kedvenc városom milliószor bejárt helyein...

Nervas 2009.11.22 15:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.98
Köszönet a rejtésért!

new will 2009.10.23 16:00 - Megtaláltam
A végládát sajnos nem találtuk, pedig kétszer is visszamentünk a logok áttanulmányozása után. Köszönjük a rejtőnek a segítséget.

Kadorca 2009.10.23 00:00 - Megtaláltam
Még New will néven, egy őrült ládász hétvégén.

[Jóváhagyta: anettnori, 2013.08.12 16:12]

stotox 2009.10.23 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.40
Nagyon jó kis séta volt, viszont a végén a ládát nem találtuk meg, mert ahova eredetileg rejtve lett, azok a lyukak ki lettek tisztítva és a cash eltűnt. A jelszó utolsó részét egy ismerőstől kaptuk meg aki kb 1-2 héttel ezelött találta meg.

lookie 2009.10.03 15:59 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.09
Épp ideje volt, hogy veszprémi létemre megtaláljam ezt a ládát. Most meglett. Köszönet a rejtésért.

Kopi 2009.09.27 11:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.37
Megvagy.

 
Soko 2009.09.26 18:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.86
Mai nap utolsó találata. A jelszó képzéssel otthon gondok akadtak, igy a rejtő segítségét kértem. Köszönet a segítségért illetve a rejtésért.

antonia03 2009.09.24 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 1.85
Megtaláltam! Köszönöm a rejtést!

maerlyn 2009.09.23 10:03 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.57
Megvan.

lczandris 2009.09.12 10:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.73
Kis segítséggel, de meglett :) Köszönöm a rejtést és a segítséget!

Ich.. 2009.09.01 10:18 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.43
Veszprémi sétánk harmadik megtalálása.

Access Denied 2009.08.28 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.45
GCKIRV után vadásztam le ezt a multit. Az ötlet maga jó volt, de a rejtéstől nem voltam elkápráztatva (sry!).

takacsimre 2009.08.18 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.19
Könnyen megtaláltuk a multi valamennyi pontját. Köszönjük a rejtést. Marika és Imre

GeoRoni 2009.08.13 15:36 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.69
Meglelve

Bernáth 2009.08.08 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.25
A GCKIRV multival párhuzamosan jártuk be a GCTHAL pontjait. Kiadós séta volt, melynek során elég sok kalóriát veszítettünk, cserébe viszont megtudtuk, hol van a Bábszínház és a Játékszín.

A ládát megtaláltuk, de - érdekes módon - eltűnt belőle a logbook, ezért a rejtő segítségét kértük a hiányzó jelszórészlet miatt. A leírásban említett mobil WC már nincs a láda közelében.

A Fortuna kútA Bábszínház udvarán
Kilátás a Viaduktra 
5N 2009.08.01 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.62
A többi veszprémi ládával ezt is megtaláltuk.A Petőfi Színház és kertje tetszett a legjobban.

 
4füredi 2009.07.29 09:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.34
Megtaláltuk!

Marvin 2009.07.26 14:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.81
Csak a rejtő segítségével sikerült összeállítanom a jelszót. Szerintem kicsit lehetne egyértelműbbé tenni, de ha másoknak ez megy, akkor a hiba bennem van. De azért sikerült, és jó helyekre vitt a multi. Köszi!

jjoska 2009.07.24 11:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.31
Csodálatos meleg időbena találat.

szaboist 2009.07.19 13:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.70
Álmos vasárnapon, remek kesser idő egy szokásosan szép veszprémi multihoz. A rejtőnek köszönöm a jelszó korrekciót!

waneqr 2009.07.18 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.75
Pompás ez a város, melyet évről évre nem tudunk megunni. Így örültünk egy újabb séta "lehetőségének"...
Köszönjük a segítséget a jelszó megfejtésében, aminek örültünk volna a láda keresésekor is, mely bizony nagyon nehezzen lett meg. Ennek oka, hogy mereven ragaszkodni próbáltam a leirához, hogy "ne a mobil WC-nél keresd, ... előtte a színház felé 8 m-re lesz"; miközben ezen zöld plasztik doboz lényege épp a mobilitás, s így nem csoda, hogy a rejtés óta azok átírták a leírát :)

nagyfliszi 2009.07.17 16:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.03
Kellemes séta, egyik kedvenc városunkban.
Köszönjük.

Ariael 2009.07.15 15:00 - Megtaláltam
Ezt is megtaláltuk! Kicsit meleg volt (35 fok) de azért kibírtuk...

szlaura 2009.07.14 12:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.19
A jelszónál kicsit elnéztünk valamit, de a rejtő segített, köszönjük.

benist 2009.07.14 11:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.92
Kerékpárral nem volt művészet gyorsan összeszedni a pontokat. A második pontnál kicsit kavartam az ajtókkal, a jó megoldáshoz a rejtő segítsége kellett. A láda környékén srácok bújócskát játszottak, ez fokozott elővigyázatosságot követelt. Szépek a parkok, szobrok, egyébként is szeretem Veszprémet.

Félhajó 
pockondik 2009.07.13 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 1.5 web: 5 átlag: 3.33 súly: 1.90
Ha az a láda célja, hogy megdöbbentse a kessert, akkor sikerült. A 2. pont szörnyű, nem biztos, hogy ilyen helyekre vágyik az ember, ha kessel, és nem éppen az ország mocskát akarja csökkenteni, mondjuk szemétszedéssel. Biztos nincs szebb része az épületnek, amin lehetne jelszó részletet megadni? Az igazi láda helye is igen "mókás", izgalmas olyan lukakba nyúlkálni, amiknek a környékét jó eséllyel WC-nek használják a népek.
Ezen kívül jó a séta és nagyon jó a leírás, kis javítás ráférne a multira.

WeSzil 2009.07.09 16:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.40
Nagy rohanás közepette lett meg, ha jól emlékszem a logbookba, véletlenül elírtuk az időpontot.

Barangoló alias elel 2009.07.09 12:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.78
Megleltem e rejteket! [wapon beküldött szöveg]
Még mindig nagy élmény Veszprémben koszálni.
Köszönöm a rejtést!
BAE

N.Zs. 2009.07.04 16:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.73
Nem túl szép épületeket "kaptak" a színészek, de jót sétáltunk a városban, és a szépeket azért lencsevégre kaptuk...

MeKrisz 2009.07.01 11:02 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.16
Veszprémi ládás felvételis nap 2./6

Az ötven perces késés után (felvételi) közölte a felvételi bizottság, hogy "Van még idő, mire sorra kerülök..." - nem is kellett több - irány ládázni!!!

Kerékpárral indultunk a pontoknak - könnyen és gyorsan megleltük feladványok megoldásait!

Köszönjük a rejtést : Vera és Krisztián

Foltos Foxi 2009.06.30 11:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.22
A rejtő segítségének hála, megtaláltként rögzíthetjük ezt a remek multit. Köszönjük!

hlfamily 2009.06.21 18:18 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.76
Megtaláltuk!!!

M_ákos 2009.06.17 21:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.94
Meglett! A láda elég merész helyen van, de mivel már sötétedett, nem volt gond. A hely "adta magát", aki direkt keresi, könnyen rátalál.

PeterTomi 2009.06.15 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.20
Veszprém kedvenc városommá lép elő lassan. Jó kis városi multi! Az első pontot hagytam a végére, még jó, mert szívatott a CSIX.

Tappancs2 2009.06.14 18:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.16
Kellemes kis délutáni séta közben megkerestük.

Gatti 2009.06.09 23:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.34
Útban a sörpinyó felé (ami a latin felé van) lett meg a multi utolsó darabja! :)

Dozoek 2009.06.08 17:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.67
Meglett! Ifjú korom sok szép emléke kötődik a színházhoz, bár akkor még inkább a "színház mellé", mint a színházba jártunk! Veszprém szép, ez kétségtelen, a rejtés is tetszet!

színház 
huntah 2009.06.06 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 4 web: 5 átlag: 3.67 súly: 3.31
Sajnos a multi pontjait végigjárva egyetlen pillanatig sem jut eszünkbe a művészeten elmélkedni. Meghökkentő a látvány, elgondolkodtató, hogy ilyen körülmények között is zajlik színjátszás.
Szándékosan olyan fotókat ragadtunk ki, amik nem a szépséget mutatják meg, mert egyszerűen nem lehet szó nélkül elmenni mellette.

A jelszóval kétszer is csak próbálkoztunk, harmadszorra sikerült eltalálni. (Nem akartuk elhinni, hogy a kitört üvegajtó is része a jelszóalkotó elméletnek, illetve az "1 szám" kifejezés nem ugyanazt jelenti, mint az "1 számjegy", szerintem pont kétszer annyi ajtófogantyú van.)
Összességében kellemes, de a város számtalan élhetetlenségét bemutató séta volt.

ezt látja a két eldobott sörösdobozszerencsére a fotó nem szagos - a helyszín az!
megújul a Regina Mundi, gyűlnek a falfirkákáltalános állapot
a Bakonyi ház szomszédjaBakonyi ház
kacsati 2009.06.02 14:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2.5 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 3.14
Veszprémi ládázgatás során ez a láda is begyüjtve.

A13x 2009.06.01 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.45
kicsi séta, szép városi cache, thx

ÁG-Team 2009.06.01 14:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.33
Megtaláltuk,köszI!

Agi,Gabi

GyZsTeam 2009.05.31 18:49 - Megtaláltam
Az idei május utolsó találata. Egy fatális tévedés okán kerültünk ismét Veszprémbe. Ez a láda még hiányzott a gyüjteményből, így nem jöttünk hiába. A bábszinház kivételével, ismertünk már minden helyet. Köszönjük, jó séta volt.

keresek 2009.05.31 18:45 - Megtaláltam
Ok.

Hartyi 2009.05.30 18:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.79
Ötletes multi!Még fáradtan is élvezhető volt!A wc nem volt már a helyén de könnyen megtaláltuk a ládát! Köszönjük!
Ui.:Elég szomorú hogy a vasúton egy bolt vagy automata sincsen!!!

hacsabi 2009.05.30 18:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.79
Mai utolsó ládánk, aztán rohanás a vonatra. A láda a "falban" ne a bokorban keressétek.Jó látni hogy egy városban ennyi színház működik és hogy van rá igény is.Bár hulla fáradtan,de szép emlékekkel teli utaztunk haza.Köszi a rejtést

Gábor és Renka 2009.05.23 22:00 - Megtaláltam
Ugye gondooolsz néha rám...ha vééégigsééétálsz a Kossuth utcáááán....

sella 2009.05.19 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.08
Köszönjük a rejtést. G+G

raci 2009.05.17 16:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.69
Nagyon szeretjük Veszprémet, így öröm volt ismét itt sétálgatni. Ennek ellenére a Séd Filmszínház épülete megdöbbentett, biztosan nem akarnám megmutatni, legfeljebb ha a megdöbbentés a cél, ami valószínű, hiszen még a hátulját is megmutatja a rejtő az épületnek. Hihetetlen, hogy egy ilyen gyönyörű város központjában ilyen előfordulhat. Szégyen, és ezen elgondolkodhatnának a város vezetői is! Köszönjük a rejtést, tetszik, ha egy városi multiban sikerül még dobozt is elhelyezni!

homér 2009.05.17 14:51 - Megtaláltam
Ok [wapon beküldött szöveg]

Sepsi 2009.05.16 14:15 - Megtaláltam
Köszönjük!
Sepsi és bandája

Adamro71 2009.05.16 13:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.70
Megtaláltuk! Köszi a rejtést!
Ida és Robi

JátékszinJátékszin
palika 2009.05.15 19:20 - Megtaláltam
Szeretünk színházba járni, 16. éve tesszük :)

red_devlin_guy 2009.05.10 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 2 web: 2 átlag: 2.00 súly: 3.34
ok

Pékó 2009.05.08 16:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.26
Köszi, meglett, bár érdekesen "vándorol" a doboz a képek alapján, ki fent találta meg, mi lent.

Zsiráf 2009.05.03 17:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.04
Hát az első három pont kicsit olyan, hogy "aha, itt egy szinház van..." A három pontból egyedül a csónak vagy bárka szobor (a 2.pontnál) volt emlékezetes. Az utolsó pont sokkal barátságosabb...

LG 2009.05.03 00:00 - Megtaláltam
Tetszett, ám a láda rejtekhelyének környezete tele volt szeméttel, ami a végére egy kicsit kiábrándító volt.

Timi&Szabi 2009.05.02 21:42 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.00
Megtaláltuk!

divi 2009.05.02 18:30 - Megtaláltam
megvan

banyóka 2009.05.02 14:45 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.53
Kellemes séta a városban, bár a 2. pont nem igazán fogott meg. Nehéz volt eldönteni, hogy melyik az épület eleje és hátulja.

 
pumák 2009.05.01 16:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.79
Sétáltunk meg fagyiztunk egyet... közben megcsináltuk a multi pontjait. Köszi a rejtést... bár szegény SÉD Filmszínházat kár volt körbejárni.

Zöld utat!
A Pumák

 
Botos család 2009.05.01 14:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.60
Megtaláltuk.

szollosi73 2009.05.01 12:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.94
Megtaláltuk! [wapon beküldött szöveg]

Nagyon szép város Veszprém, tetszett a Petőfi Színház környéke is, de ez a multi nem igazán fogott meg!
Köszönjük a rejtést!
Szilvi+János

 
NZs 2009.04.30 18:46 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 3.65
Veszprémi kesingtúra 12/3.
3-2-4-1 sorrendben jártuk végig a pontokat. A láda elővétele okozott némi fejtörést - részben a buszmegállóban, részben a parkban nézelődő emberek miatt. Vakmerő rejtek! A Kabóca Bábszínház udvarán található "szobrok" tetszettek. A láda leírása eszméletlenül hosszú, csak négy lapra sikerült kinyomtatni! Jobb lenne a lényeget az elejére írni, a részletes disszertációt meg a végére. Akit minden részlet érdekel, így is elolvasná - viszont a kereséshez nem kellene kinyomtatni az egészet.
Első napunkat - egyben esti sétánkat - GCKIRV első pontjának megkeresésével zártuk. Másnap következett a Világ közepe (GCVIKO).
NZs & KáVé

székely kapuPetőfi Színház
kabócák a hajóbanfamadár
tibbi 2009.04.27 13:42 - Megtaláltam
Bevallom, eddig még egyik érintett intézményben sem jártam, és most is csak a láda miatt látogattam meg őket.
A virtuális pontok könnyen adták magukat, de a ládát csak CCS segítségével találtam meg, utólag is köszönöm! Tudtam, hogy hol kell keresni, a műszer is jó helyre mutatott, megnéztem a legtöbb üreget, kivéve a toi-toi mögöttit ill. azt, amelyikben a láda pihent. :-)
Azaz, a láda most nem az eredeti üregben van. Az új hely jobbnak tűnik, mert kissé takarja a bokor, és a budi is messzebb van tőle. Mellékelek egy fotót, a nyíl jelöli az üreget.

Köszönöm CCS segítségét, ill. a rejtőnek a lehetőséget!

tibbigeo

Itt keresd!
pero 2009.04.26 12:00 - Megtaláltam
Megvan!

Goldenbay 2009.04.25 17:49 - Megtaláltam
ok [wapon beküldött szöveg]

Dzsozy 2009.04.25 17:47 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.71
Hát nem is tudom... A város szép, de a rejtés annyira nem jött be. Több ponton voltak problémáim, de a toi-toi-s rejtésnél teljesen lelombozott a multi.
Köszönjük a rejtést!

 
Hz 2009.04.25 17:46 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.02
Veszprém megyei szemezgetés csoportosan, 9 találattal.

TalálatAz egyik pont
Holgerson 2009.04.19 16:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.91
meglett, üdv. H.

Mr Zerge 2009.04.19 08:35 - Megtaláltam
Meg van. [wapon beküldött szöveg]

qpci 2009.04.18 13:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk [wapon beküldött szöveg]

jspanyik 2009.04.17 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.12
Jó kis városi multi, a végén merész rejtéssel.

Köszönöm a lehetőséget!

CyberPunk 2009.04.16 17:38 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Remélem a "nemanaponbarnult" barátaink nem lopják el a ládit..próbálkoztam nem feltűnő lenni,dehát ők erre vannak programozva.. :D

pirosasz 2009.04.13 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.78
Húsvéti túra alkalmával felkeresett láda. Szép volt. Köszönjük.

tihanyil 2009.04.11 16:30 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

befi 2009.04.05 18:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.02
A bábszínház felkeresése után az Erzsébet tér közelében letámasztottuk az autót, a többit gyalogosan cserkésztük be. A láda előszedése időt igényelt, mert épp egy nagymama sétáltatta arra unokáját. Cserébe addig a buszmegállóban elolvastuk a fa örökbefogadási felhívást, és jelentkeztünk is rá. Így hamarosan egy veszprémi fa szülei leszünk (reméljük).

A pontok közül a belvárosban a volt mozi épülete nagyon nem tetszett - sürgősen kellene a városnak egy kis pénzt fektetni bele - nagyon elüt a tiszta, rendes környezetétől.

BábszínházBábszínháztól a völgybe
Nagyszínáz erkélyÚtközben egy szép templom
Míves kapuMegyei könyvtár hátulról
Sajtból van a hold 
eszel 2009.04.05 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
ok!

sirgalahad 2009.04.02 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 4.05
Benne szunnyad a Thalia
Nagy színész a Natália
Kedvence most a dália
Nem kap? - jön a patália

uveggolyo 2009.03.28 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
első sikerélményünk, egy kellemes szombat délutáni családi séta keretében.
köszönjük, nagyon élveztük!:)

a Játékszín kapujábana ládából választott kincs
pityulino 2009.03.28 15:47 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.49
Szeretem az egymásba ágyazott ládákat, megtornáztatja a szürke sejteket, hogy ne kelljen kétszer végigjárni. Kellemes séta volt, köszönjük.

És aki erre jár, ne hagyja ki a Mackó cukrászdát! Egy gond vele csupán: nehéz a döntés, mert minden finom, a gyomor kapacitás meg véges!

cic 2009.03.28 15:47 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.48
GCVEIN ajánlott pontjainak felkeresése közben Thália papjait is megtaláltuk. Mackó Úr nem habozott málnahabozni a Mackó Cukrászdában, ahová Cic is vele tartott.

Füle family from Herend 2009.03.28 12:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.83
Kellemes napsütésben, laza kis séta. Igaz, hogy késtem, mert nem 66, hanem 69. Kép a rejtekhely közeléből készült.

 
Zsu. 2009.03.28 09:45 - Megtaláltam
Mikulással.

Mikulás 2009.03.28 09:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.33
Bakonyi ládázás Zsuval. 10 bakonyi fekete pötty volt a térképemen és csodás időjárást mondtak most szombatra, így nem volt kérdés, hogy belevágunk. Harmadik "programunk" mára. Gyorsan abszolváltuk. Minden pont rendben volt, egyértelmű volt, mit kellett leolvasni/számolni. A ládánál kicsit féltem, hogy feltűnök a parkot rendben tartó erőknek, de remélem, hogy keltettem feltűnést körükben. Kösz a rejtést! Egyben azt is gondolom, hogy Veszprém városa "nem bír el" több ládát, sem multit sem mást. Lassan gereblyével lehet összeszedni itt a dobozokat :)

Mikulás

Réka & Daddy 2009.03.28 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.20
Felébredtünk téli álmunkból, és ez volt az első zsákmányunk!!XD

fkmaster 2009.03.27 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.12
A ládarejtés ügyes, a pontok nagyon nem nyűgöztek le.

mopimester 2009.03.14 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.04
Megtaláltuk. Majdnem siratófal lett a vége, mert a GPS minden bekapcsoláskor másik bokrot vett célba. :-)

Kincskeresők 
wiwien002 2009.03.13 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.32
Megtaláltam!

Kofola BT 2009.03.07 15:18 - Megtaláltam
Veszprémi tekergés 11.

povyagi 2009.03.07 15:17 - Megtaláltam
Kofola bt-vel

Tekintve, hogy itt már remegtem a hidegtől, sok jót nem tudok írni.

Mathau 2009.03.07 15:17 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.50 súly: 4.09
Sajnos én ezt a dobozt nem tudtam értékelni. A 4 pontból szerintem legalább kettőn semmi érdekes sem volt. Színház, na bumm, ez egy poi.

 
macikupac 2009.03.07 15:17 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 4.06
Barátságtalan időben, keresztül-kasul Veszprémben 11.

Ha már úgy is bolyongtunk Veszprémben és nem kellett nagy kitérőket tenni ennek a multinak a kedvéért, akkor megkerestük. Én magam nem vagyok színház-rajongó. Sőt, egyáltalán nem érdeklődöm iránta. Inkább elolvasok egy (vagy sok) könyvet és járok koncertekre. Ez van. Az épületeket sem nevezném különlegeseknek, de a séta közben azért láttunk sok érdekes és szép dolgot. A rejtés nem rossz, de könnyen kitalálható a helyszínhez közeledve. Azért köszönjük a szándékot! Dudu eddigre már kezdett elázni a táska oldalán.

Séd filmszínház modern épületeSzobor vagy szellőző?
Egy szép épület a Játékszínhez közelKoma-kút
Ez is színházA Latinovits Játékszínnél
Petőfi SzínházDudu a ládával
Kabóca BábszínházA kapu egyik őre
19izsi73 2009.03.07 15:17 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.83 súly: 3.76
"Veszprém, és környékének szürkítése" c. sorozat gyakorlása...

zotyatomek 2009.03.01 15:34 - Megtaláltam
Ok [wapon beküldött szöveg]

slymen 2009.02.22 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.15
Szülinapi séta alkalmával megkerestük a láda pontjait. A ládának nem jósolunk túl hosszú életet :-(
A színházak előadásait pedig jó szívvel ajánljuk mindenkinek!
Köszönjük a rejtést! Jocó, Csilla, Peti, Gyöngyi

bigmick 2009.02.22 13:59 - Megtaláltam
Kötelező találat a néptelen téli városban. Tetszik, hogy egy ekkora városnak 3+1 (felnőtt-gyerek színháza van), még ha a hajdani Séd mozi épülete nem is nyújt valami szívderítő látványt.

urbalazs 2009.02.21 15:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.19
Veszprémi sétánk második megtalálása. Remek útvonal, ajánlom mindenkinek!

guppik 2009.02.12 13:24 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.45
Kellemes séta volt, köszönjük!
(a rejtő segítségét is)

hinia lux 2009.02.10 16:50 - Megtaláltam
Munkából hazafelé. Szép helyeit mutatja be a városnak.

ÚtközbenKelléktár
ÜvegbőlRIP M.C.
Piró 2009.02.09 13:36 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.36
Freddyvel.
Tetszik, amit bemutat ez a láda. A rejtés is ötletes, viszont a lila zacsi, amiben a doboz lakik, elég feltűnő. Remélem még sokáig a helyén marad a láda.

freddy 2009.02.09 12:57 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 4.30
Piróval.
maradt :)

cicababa 2009.02.08 11:26 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2 web: 3 átlag: 2.67 súly: 2.74
Megtaláltuk :-)

GaboM 2009.02.07 18:36 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.15
Köszi a rejtést! A láda helye tényleg nagyon forgalmas, este is nagyon nehéz volt kivenni úgy, hogy a kíváncsi szemek ne lássanak meg.

88pebo88 2009.01.31 14:58 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.10
Félig-meddig drályvinkess volt hidegben és hópelyhekben...

sinolaju 2009.01.31 14:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.20
Gyorsan, eredményesen.

Fortunata 2009.01.25 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.00
Kellemes séta volt, szerencsére napsütésben, viszonylag kis sárral. Valóban kicsit forgalmas a láda környéke, de a rejtés ötletes.

cdf 2009.01.25 09:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.17
Szép időben, kellemes séta.

jalso 2009.01.24 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.17
Többször jártunk már Veszprémben, de ezek a részek valahogyan éppen kimaradtak. Köszönjük, hogy ezt is megmutattátok.
Ildi és Gyuri

Művésznő a művészbejáratnál
Atmosz&Zozmosz 2009.01.19 13:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.04
Jó multi, nekem nagyon tetszettek a helyszínek. Bár a Kabócához jó kis túra volt kimenni, de azért az is megérte. Ugyanakkor: a láda nem lesz hosszú életű a jelenlegi helyén. Pontosan az egyik legforgalmasabb buszmegálló alatt van. Keresésünket és logolásunkat legalább 10 várakozó figyelte, köztük sok gyerek. Alkalmas pontok akadnak még a jelenlegi pont közvetlen közelében is, érdemes lenne átgondolni, hogy nem kellene-e ezekbe rejteni esetleg a ládát, kissé távolabb a megállótól, s a rengeteg kíváncsi szempártól... :) A jelszó nagyon tetszik :)

vaj+zs 2009.01.15 14:55 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.81
Trükkös,de megtaláltam.

G_Sanyi 2009.01.11 14:15 - Megtaláltam
Kicsit hideg vasárnap délután, kellemes séta keretében, a néptelen utcákon. Tetszett a rejtés. Köszönjük.

kerimami 2009.01.11 13:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.36
Sajnos ma nem sütött a nap,de ezt a napot erre a ládára szántuk,így elindultunk Dávid unokámmal.Amúgy is mentünk volna a dédihez a dózsába.GPS hiányába nehezen találtuk a ládát, "REGGEL" segítségét kérve mégis sikerült.Furfangos a hely.Röpködtek a mínuszok,de jól esett a séta mindkettőnknek.

Köszönjük a rejtést!

Dávid és kerimami

 
HasSan 2009.01.10 17:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.25
oké A harmadik ponthoz mindenkép kel lámpa sötétedés után ......

Babu&Babu 2009.01.05 21:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.83
Megvan! Thx.

Puszkany 2009.01.04 12:26 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.21
Ajánlott parkolóból egy körsétával, majd egy kis kitérő az első ponthoz. A városban laknak is? Semmi forgalom nem volt (ember, autó).

vargazo 2009.01.04 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.86
Vasárnapi séra Revekával.
A rejtés merész, a mozi mögött sok a szemét.

köszönjük.
(garmin mobile xt-vel)

 
Auriga 2009.01.04 09:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.70
Ötletes a rejtés, jók az információk a helyszínekről. Laci

Csöpp 2009.01.03 14:15 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.43
Cseles volt a rejtés, de azért nem fogott ki rajtunk. :-) Szerencsére mindenki a téli szabadságát tölti ezért egyáltalán nem volt nagy forgalom.

ezt látja a ládaJó kis melltartó :-))
menace 2009.01.03 11:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.48
A láda elég forgalmas helyen van.

Karcsi...Sanyi...
??? 
Hosszu és Maszat 2009.01.01 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.97
Újévi, kellemes séta és legalább a logolásnál se zavart senki :)

isoprof 2008.12.31 16:54 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

tádé 2008.12.31 14:44 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.71
A sokarcú, kedves, romantikus várost erről az oldaláról még nem ismertük.
Köszönjük!
Kicsi Gesztenye és Tádé

 
horvathszaby 2008.12.31 12:51 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.05
A Geokarácsonyfa-tól jöttünk Veszprémbe az év utolsó multijának a megkeresésére.
A megtalálás nem sorrendben zajlott, mivel a GPS a lemerülés szélére került. Így a sorrend 4-2-3-1 lett.
A Petőfi Színház kertjében aztán le is merült, úgy, ahogy az elő van írva, ráadásul még mielőtt a mikroládát megtaláltuk...
Szerencsére a párom ösztöne megint sikerre vitte a dolgot, mert, miután megtudta mit keresünk, kb 2 perc múlva szólt is, hogy megtalálta.
Ezután már könnyebben ment a dolog...
Gyorsan megszámoltuk a mozinál a fogantyúkat, majd irány a Latinovits játékszín...
Majd vissza az autóba és elmentünk megkeresni a Kabóca Bábszínházat iis.
Így a jelszóval felszerelkezve indultunk haza az év utolsó ládázásából.

Nagyon köszönjük a rejtést és a sétát (a -6 fokos hideg ellenére is).

További képek a fotóalbumban.

katyerinka 2008.12.31 12:51 - Megtaláltam
Megtaláltam!

Arti (junior) 2008.12.31 10:31 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 2.75
Karácsony elött már egyszer próbálkoztam. Akkor a sötét nehezítette, így nem is lett meg. Így, fényes nappal sokkal egyszerűbb. Ellenben most meg szinte megfagytam, mire alábbhagyott a forgalom. Nehéz volt, de meglett.
Fényt és türelmet a kessertársaknak.

Az első próbálkozás logjából idéznék:
"A Latinovics játékszínhez esti keresés esetén érdemes normális lámpát vinni. A veszprémi fiatalok kedvenc találkozóhelye a láda környéke. Közel van több iskolához, az egyetemhez, szórakozóhelyekhez. Így főleg nyáron napi 24 órában forgalmas. Remélem, hogy idővel nem lesz baja a ládának."

ThomTech 2008.12.30 17:26 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.34
Ez a láda nem csak azért volt kedves számomra mert a párommal és az öcsével indultunk megkeresésére, hanem mert egy olyan ember rejtette aki elinditott a geocache pályán:) Még az év utolsó elötti napján nekivágtunk az egyik leghidegebb "estén" 16óra volt de már igy is nagyon sötét!Barátnöm öcsének első ládázási élménye volt de azóta is rágja a fülem h menjünk megint!Elsöként a Bábszínházhoz mentünk, amit eddig nem ismertem, majd Latinovics fele vettük az irányt!A hideg elégé megtépet minket már feladtuk volna és másnapra halasztottuk volna de a kisöreg nem engedet!Meg kerestük a ládát!nos a gps jelzést követve elindultunk!Mikor kimondtam h mindjárt ott vagyunk Fanni kissebik fele elindult a bokor alatt felsöpörni a terepet.Kis keresgélés után megtaláltuk a ládát nagy örömünkre!A rejtés jó volt sötétbe még izgalmasabb;) A láda után hazafele a Mozi kijáratát is szemrevételeztük majd otthon sikert elkönyvelve egy forro húsleves mellet kiolvadtunk! NAgyon jó kis multi!Nem csak műkedvelőknek!A viaduktról gyönyörü a kilátás!A Petőfi szinház parkja szeritnem veszprémieknek is kellemes séta hely!

Fannusal út közbeÖcsikével
na hól van?!?log
sziooka 2008.12.30 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.41
-5 fokban jártuk végig a pontokat. A filmszínház eléggé le van épülve.
Kissé összefagytunk :).

Varga Gábor 2008.12.30 07:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.96
Ok! Mai túrám első ládája. Nagyon hideg volt. A mikro rejtése nagyon szuper, előszőr én is a bokorban kerestem. A mozi épülete és környéke egy kicsit lepusztult. Köszönöm a rejtést.

TBende 2008.12.29 17:54 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.08
Könnyű délutáni ládázás 4/4.

Ma a veszprémi multikat gyilkoltuk, illetve kerestük meg. Kellett egy kis mozgás a karácsonyi hizlalda után.
Igen meglepett amikor a láda megjelent, hogy mennyi hagyománya van a veszprémi színjátszásnak.
A nap végére eléggé ránk sötétedett, ráadásul a színháznál a parkban hajléktalan kinézetű részegekkel is találkoztunk. Nem akartuk nagyon magunkra vonni a figyelmüket a lámpásainkkal, no meg GPS nélküli csapat vagyunk, így a rejtőtől kértünk egy kis segítséget. Tanácsait megfogadva könnyen meg lett az utolsó pont is.
Úgy tapasztaltuk, hogy helyi járat érkezése a legalkalmasabb időpont a láda elemelésére és visszahelyezésére, mert ilyenkor a tömeg oda és nem ide figyel.

"Igazi" bábok.Jó az udvar is.
Kő bábok a kerítésen.Jé! Egy székelykapu.
A műsor.Szobor a parkban. (Rossz irány.)
Ez már jobb szög.Log in.
horvlevi 2008.12.29 16:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.11
Gratulálunk ügyesen kivitelezett multi.
Csengével kerestük fel a pontokat a térdig érő hidegben.
Köszönjük szép volt.:-)

 
bati.hu 2008.12.29 16:20 - Megtaláltam
hideg van [wapon beküldött szöveg]

Csaba & családja 2008.12.28 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 4.06
A koordinátákkal voltak gondjaink, de lehet hogy a GPS-ünk is elfáradt velünk együtt a nap végére.

Geo-Ke-Csing 2008.12.28 16:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.09
Veszprémi ládázásunk utolsó tagja. Érdekes volt. Az 1.pontot sokáig kerestük, az utolsót sötétben, de meglett.

Reggel 2008.12.28 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.75
Megtaláltuk!

A fűzfői multi és egy ebéd után vágtunk neki. Először a régi mozit kerestük. Leírás nem volt nálam nyomtatott, így csak annyit vetettem a papírra, hogy ajtó kilincsek száma. A kko. engem a bejárathoz vitt inkább, Így az ott még éppen megtalálható ajtógombok számát olvastam le. Ne persze ez nem jó. (Köszüönöm a rejtő segítségét). Utána a Latinovics játékszín, majd a kess következett. Világosban a játékszín sima liba, de akess... Az nem egyszerű. Ki venni még csak ment a dolog, de utána egy 20 percet sétálgattam egy lila szatyorral a kezemben (ebben van a kess), a hidegben. A buszmegállóból pont odalátni, így megvártam amíg az aki kiszúrt felszállt az egyik helyijáratra. Addig fényképezgettem, és POI-kat gyűjtögettem. Majd fel Kabócáékhoz. Először nem értettem mit is kell megszámolni, de ott megvilágosodil az ember. Veszprémiként a helyek ismerődök voltak. Itt a szinházkertben volt annak idején a szabadtéri mozi. Mi pedig a mostani színészházban laktunk, ami a Koma-kút mellett van. Iskolába pedig 2 évig a Szilágyiba jártam. Így számomra nem térkép-e táj. :-)

Köszi a rejtést!

Anita és Reggel

 
Szamoska 2008.12.28 15:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.31
Megtaláltuk!

Erdélyi család 2008.12.28 11:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.93
Megtaláltuk.

meldrum 2008.12.27 15:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.30
Az első multi ládánk. Jó volt, mert sokfelé jártunk, és közben a leírást olvasva megismertünk egy csomó dolgot. A színházkertnél pedig bokor mögötti izgalmak voltak. Megismerkedtünk egy családdal, és egy fiatal párral is. Köszi szépen! Zsófi és Balázs

szabitaxi 2008.12.27 15:35 - Megtaláltam
ok

Mihul 2008.12.27 15:35 - Megtaláltam
ok

angyalkriszti 2008.12.27 15:30 - Megtaláltam
Megtaláltam!! A hely nagyon szép, és az idő nagyon kellemes.

baribali 2008.12.27 15:17 - Megtaláltam
Karacsony utani autos ladazas. Bar kellemesebb idoben siman gyalogosan is erdemes szerintem felkeresni a pontokat.

közös nevező 2008.12.27 00:00 - Megtaláltam
Már tegnap is kerestünk,sötétben,blikkre-de nem ment.Ma újra próbálkoztunk és láttuk,hogy egy nagy bokornál a színházkertben annyian gyűltek össze,hogy a bokor sem takart rendesen-így nyílegyenesen odavezettek bennünket is a ládához:-)
Megismerkedtünk egy barátságos ,fiatal kesser párral Zsófival és Balázzsal.

Affami 2008.12.26 14:40 - Megtaláltam
Ismerős helyek...kellemes séta, jó időben.

Fegekri 2008.12.26 14:05 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

kl 2008.12.25 18:15 - Megtaláltam
A Geocaching nelkul nem jutottam volna el ide! :-) [wapon beküldött szöveg]

keva 2008.12.25 18:12 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

zsorzs 2008.12.25 18:09 - Megtaláltam
Tetszett a tó! [wapon beküldött szöveg]

Vándor Csillag 2008.12.25 13:42 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.39
Rövidke városi séta. Közel vannak a pontok egymáshoz.

BiharyG 2008.12.23 21:34 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.05
Az esti GCXM08 után egy rövid városi séta. Köszönjük az élményt!

BiharyG + Moncsi

 
ozeki 2008.12.23 19:45 - Megtaláltam
Akebonoval és családjával, Bernivel egy kis esti séta a friss időben, gyors ládakeresés a Geokarácsonyi ünnep előtt...

Akebono 2008.12.23 19:45 - Megtaláltam
A geokarácsonyfa előtt gyorsan megkerestük családilag :)

Nivás Döme 2008.12.23 16:54 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.27
Útban a kádártai geokarácsonyfa felé összefutottam Kessinger Pállal és KutasG-vel. Persze ők éppen a Viaduktnál voltak, én meg egy belvárosi telefonfülkében-mobillal. Mindenesetre a szél nem vette el a kedvünket a ládázástól. Igazán jó kis láda, remélem, egyszer Szombathelyen is megépül a kőszínház, szerencsére elindult már valami.

Viaduktról
Titanic :) 
Gáspár Norbert 2008.12.23 16:53 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.40
Geokarácsonyra igyekezvén KutasG és Nivás Döme társaságában.

KutasG 2008.12.23 16:53 - Megtaláltam
Geokarácsony előtti veszprémi ládázás Kessinger Pállal és Dömével.

lacsak 2008.12.22 13:20 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.28
Analízis zh előtti feszültség levezető séta Mooval :)
A 20. láda! Köszi a rejtést!

Moo 2008.12.22 13:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.45
Simán meglett! Mostani keresőtársam lacsak volt, Gatti nélkül...
Vicces dolog vizsgák előtt túrázni. Remélem a matekvizsga is sikerül ma 4kor... ;)

Endresz_család 2008.12.21 16:30 - Megtaláltam
Még mindig el tudok csodálkozni, mit keres a ládákban ázott papírzsepi, újságfecni, névjegy, ilyesmik... most is találtunk jégkrémpálcikát, gyógyszeradagoló fecskendőt, logikai készletből műanyag háromszöget-négyszöget és hasonlókat.
Valahogy egyik sem csigázta fel a kisfiunkat. Azért hagytunk ott egy GC matricát.

Köszönjük.

 
VP 2008.12.21 10:45 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 4.24
Ábrahámhegyre mentünk a hugommal, és útba ejtettünk három ládát. Végig ismerős helyek.

szepzsuzsi 2008.12.20 17:49 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.89
Mindig örülök, ha bármilyen művészettel kapcsolatos láda jelenik meg. A veszpémi Petőfi Szinház épülete egyik nagy szerelmem. A 3. pont meglepetés volt számomra, bár tudtam, hogy Latinovits Zoltán tagja volt a veszprémi társulatnak. Itt időztünk a legtöbbet, mert a fába vésett felirat olvashatatlan volt sötétben. Persze az elemlámpa kocsiban maradt... Jött ki egy ember a székelykapun, meg is kérdeztem Tőle, nem tudja-e véletlenül milyen felirat van ott fent. Érdekesen nézett, aztán egy rövid "nem"-el válaszolt... Talán a karbantartó volt?!?:) Hófehér vagy 20 fotót készített, mire biztosak lehettünk a szövegben. A ládát másodszorra találtuk meg, jövés-menés volt a parkban, addig elugrottunk prímszámot keresni GCVEIN-hez. Szeretem azt is, ha értelme van a jelszónak!:) Remélem hosszú életü lesz a láda, merész a rejtés! Köszönjük szépen!
szepzsuzsi és Hófehér

Hófehér 2008.12.20 17:46 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.36
Veszprémi portyán Zsuzsival. A Kabóca Bábszínház előtt biztos elmentünk ma 5-6 alkalommal különböző ládákhoz jártunkban-keltünkben. A végén nagyon vigyorogtunk, hogy már megint itt vagyunk. Ha alaposabban felkészülünk ebből a ládából, akkor ide már nem kellett volna visszajönnünk. :) A 4. pontnak kétszer futottunk neki, mert valaki pont a közelben ült le egy padra és az elemlámpa is jól jött a második körben. Egyetlen normális kép készült a sötétben, de azt is sikerült kitörölnöm valahogy. :) Köszönjük!

Hófehér+szepzsuzsi

kupec 2008.12.20 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.16
A láda kicsit meredek helyen van.
Az 1. ponton elszámoltam magam, köszönöm a rejtő utólagos segítségét.

Gipszjakab & Lujzika 2008.12.19 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.32
Lujzika a műkörmösnél serénykedett, míg Gipszjakab megkereste a ládikát zuhogó esőben, sötétben és lámpa nélkül. Nem volt egyszerű a dolog, csak kitartás kellett hozzá.
Gipszjakab & Lujzika

Stacee 2008.12.18 18:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.17
Több naposra sikerült, de csak a végére értem!
A második ponttal kezdtem, -hisz itt bérletesek vagyunk- múlt pénteken a Miniszter félrelép után. Aztán a harmadikat hétfőn, az elsőt pedig tegnap munka közben és végül ma esete munka után gyűjtöttem be a ládát is.
Veszprémi lévén kötelező volt, de az év végi őrületben csak így volt rá időm sajnos.
Amúgy a láda célja jó ötlet, örülök neki!
Köszi a rejtést!

zsotie 2008.12.16 20:50 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.85
Ismerős helyek, gyorsan végig lehetett sétálni. Vacsi utáni levezetés.

art 2008.12.16 20:20 - Megtaláltam
Kultúrális láda, tetszik maga az ötlet is:-)

zöldcsacsi 2008.12.15 15:55 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

A ládikánál csak a jelszót olvastam le, a forgalom miatt, így is csak harmadszorra sikerült feltűnés nélkül visszarejtenem.

bferi 2008.12.14 15:25 - Megtaláltam
Megtaláltuk

szirteyzsu 2008.12.14 15:25 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

napvirág 2008.12.13 14:24 - Megtaláltam
Veszprém megyei "vadászat" Maratonos macival 6/4

Köszönöm a lehetőséget és az új ismereteket!

Maratonos Maci 2008.12.13 14:23 - Megtaláltam
Könnyű városi séta Napvirággal... a színház és a bábszínház épülete tetszett...köszönet a rejtésért!

tudo 2008.12.13 08:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.23
Téli kerékpár edzés 115 km-en, 650 m emelkedéssel, 2 új ládával a Veszprém - Székesfehérvár - Pátka - Vértesacsa - Alcsútdoboz - Felcsút - Bicske útvonalon. Sötét, csapadékos, nyálkás idő volt, a 2 láda konstrukciója ennek megfelelő volt, mert nem küldtek be az elrejtők a nagy sárba.

Veszprémbe a reggeli vonattal érkeztem. Csöppnyi bemelegítés után jöttek a színházak. Az 1. pont rendben volt, a 2. pont koordinátái pontatlanok (szerintem N 47° 05,516' E 17° 54,532' 254 m), a 3. pontnál pedig 2 kétsoros felirat van a székelykapun. A bicót a fakapunak támasztottam, majd a kapu méltóságteljesen kinyílt a bicó súlyától, a bicó meg lassan eldőlt. Amikor besétáltam a kapun, szembesültem a ténnyel.

A 4. pont meredek helyen van, de bízzunk a muglik lustaságában. Logoltam, majd kezdtem a mai 1. edzésszakaszt Székesfehérvár - Pátka, GC6VV felé.

KabócáékVeszprém látványa a völgyhídról
Templom a dombtetőnA filmszínház
Latinovits emléktáblaA Latinovits Zoltán Színház
SzínházparkTalálat
Templom az Iskola utcábanTemplom belső
Bárányok 1. - drága feleségemnekBárányok 2. - drága feleségemnek
Bárányok 3. - drága feleségemnekBárányok 4. - drága feleségemnek
eFeS 2008.12.11 19:06 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.85
Ok [wapon beküldött szöveg]
Ötletes volt ez az új veszprémi multi. A karácsonyi bevásárlás közben kerestem fel az egyes pontokat, csakúgy, mint tavaly GCVEIN-t.
A szinházkertben a ládát keresve még egy lopott pénztárcát is találtam, benne az illető minden kártyájával. Ezeket bevittem a rendőrségre...

koszta 2008.12.11 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.47
Ügyes kis multi.

Gabeszosz 2008.12.09 21:07 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.60
Nos, ennek a ládának egészen hirtelen indíttatásból indultunk neki édesanyámmal. Eredetileg egy kis esti akció keretében autóval terveztük begyűjteni a pontokat - elvégre kivilágítva szép a város -, de jobban megnézve a pontok helyzetét inkább egy 6,1 km-es (kör)sétát kerekítettünk Thalia papjai tiszteletére.

A pontok helyét mind ismertük, a GPS-t végül csak a láda becélzására használtuk.

Köszönjük a rejtést! Ötletes a jelszó!

Gabeszosz

csadorvadász 2008.12.09 16:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.07
Remek kis séta.nekem könnyen ment,helybéli lévén csak az utolsó pontnál kellett elővennem a GPS-t.ismét jól mért pontos koordináták.a láda helye itt is elég merészre sikerült,de sebaj így még izgalmasabb.utcazene fesztiválon érdekes lesz az biztos.köszi

annamatyi 2008.12.09 15:47 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.79
Levadászva. Az első pontot csak a logolás után kerestem fel. A láda rejtése jó, bár kissé merész. Nyáron sokkal könnyebb lesz a keresés, a bokrok jótékonyan fedni fognak. A Latinovits Játékszínnél rossz szót olvastam le, így csak másodszorra sikerült a jelszó. Köszönöm a rejtést

csemege 2008.12.09 14:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.34
A 2. és 4. pont között elfogyasztottuk az immár hagyományosnak tekinthető somlói galuskát.

Zazi és a Lányok 2008.12.09 10:27 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.72
Ennek a ládának csak egy pontja volt a lakhelyünkhöz képest 1 km-nél távolabb. Mint már jeleztem, az egyik kötelező sétát "áldoztuk" fel a láda pontjainak megkeresésére.
Mivel hazai pályának számít a terep, így nem sorba mentünk, hanem érdekesség szerint, mégpedig Hanga szemszögéből.
Mivel neki a mozi szó tetszett a legjobban, így ott kezdtünk, aztán jött a játékszín, majd a láda és a viadukt.
A ládánál egy kesser kolléga "várt ránk", ugyanis éppen akkor rejtette vissza a ládát, amikor odaértünk.
Beszélgettünk kicsit, hiszen ismertük egymást, igaz eddig csak a logokból. Jó volt személyesen is találkozni.
Kellemes időben, kellemes séta! Köszönjük!

Csapattagok: Hanga (2 év) és Zazi

Moziba be20 emelet
TemplomhajóLakás
JátékszínSzúrós
SzépségA láda
SzínházIvóvíz
szelt 2008.12.09 10:18 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.69
ok

hamutipró 2008.12.08 11:54 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.11
Veszprémi lévén nem volt túl nehéz.kellemes séta.
köszi szépen.

 
sambenedek 2008.12.08 05:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.06
Tegnap, négykor már nem volt kedvem bejönni Veszprémbe, gondoltam, úgyis elkeltek már az első helyek, pedig, ahogy látom, lett volna még esély.
Félek azonban, tekintettel a nagy forgalomra, a ládát kiszúrja valaki. Igaz, a rejtés ötletes, így van remény a túlélésre.
Jólesett a reggeli séta, 1°C-ban és kis szellőben... :-)

ndavid42 2008.12.07 20:14 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.24
[:175:]
Jó kis esti bicajozás lett belőle :) A ládát vagy tíz percig kerestem, de meglett végül, szinte a szemem előtt volt végig. Nem is gondoltam, hogy ennyi színház van Veszprémben, a ládának köszönhetpen megismertem őket legalább.

KabócásLatinovitsos bicajos
SzínházasBicajos dobozos
tatarbifsztek 2008.12.07 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.86
Jutka es Gabor eloszor ladasztak, rogton a ladahoz mentunk, mar messzirol sejtettuk hogy a padon a ket ember epp logol... mjdgm es baluka kezebol kaptuk a logfuzetet, de visszarejtes utan mi is "megkerestuk" hogy Jutkaek elso ladavadaszata teljes legyen. A tobbi pontot is beszedtuk vegul (a volgyhiddal egybekotve).

mjdgm 2008.12.07 16:14 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.82
Hampi már megtalálta a ládát, amikor mi észrevettük, így csak a dobogós helyezésben bízhattunk.
A láda melletti parkolóhoz két irányból, de teljesen egyidőben érkeztem baluka-val, s együtt indultunk a láda keresésére. A dobozt én találtam meg, s másodikként is logoltam egy közeli padon, de a sportszerűség miatt (ő már járt a multi egy másik pontjánál) az ezüst őt illeti! Logolás közben megérkezett a következő két páros is, így a 4. és 5. hely sorsa is eldőlt hamar. Balukával ezt követően felkerestük a még hiányzó virtuális pontokat, s megbeszéltük a tegnapi DDRKT eseményeit is.
Nagy ötlet volt a rejtőtől ennek a multinak a létrehozása! Gratulálunk neki a kiváló ismereti anyag bemutatásáért, a profi WEB-es leírásért. A virtuális pontok nem lesznek netkesselhetőek, (tehát jók!), egyben reméljük: a láda is szép kort fog megérni, s nem tűnik fel az avatatlan szemeknek a rejtek közelében keresgélő kesser!

Baluka
 
baluka 2008.12.07 16:14 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.09
Félig-meddig mjdgm-el karöltve kerestük a pontokat. A ládát Ő találta meg :) Remélem a minket követők is hamar megtalálták :)
Köszönöm mjdgm-nek a 2. helyet. Így ha jól emlékszem, a dobogó mindhárom fokán álltam már.

Hampi 2008.12.07 15:42 - Megtaláltam
Helyismeretemnek köszönhetően nem kellett sokat keresgélnem a pontokat. A ládika könnyen meglett és remélem hosszú életű lesz. Köszönöm.


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]

A geocaching.hu megnevezés és a kapcsolódó logo bejegyzett védjegy.
Kereskedelmi célú felhasználásuk csak a tulajdonosok hozzájárulásával lehetséges.