geocaching.hu geocaching.hu szép kép FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum   |    belépés
  
  
  
 
FAQ
2199. Mit rejtenek a belső udvarok? (GCMIT)

Közeledünk...

Közeledünk...

és ott...

és ott...

van valami...

van valami...

igen...

igen...

egy kastély...

egy kastély...

egy magtár...

egy magtár...

némi rózsa...

némi rózsa...

és egy szebb napokat látott ház

és egy szebb napokat látott ház

Magtári páternoszter

Magtári páternoszter

Előadóterem

Előadóterem

Kiállítótér

Kiállítótér

Kilátás a magtárból

Kilátás a magtárból

Előtér részlet

Előtér részlet

Brunner termek

Brunner termek

Z. Soós termek

Z. Soós termek

Ahogy a madarak látják

Ahogy a madarak látják

pont ott lóg ..

pont ott lóg ..
Szélesség N 46° 27,450'
Hosszúság E 16° 59,317'
Magasság: 160 m
Megye/ország: Zala
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2008.08.23 12:00
Megjelenés időpontja: 2008.08.23 13:37
Utolsó lényeges változás: 2016.05.03 14:26
Utolsó változás: 2021.02.16 17:12
Rejtés típusa: Hagyományos geoláda
Elrejtők: waneqr majd Pilis50
Felhasználó: Pilis50
Nehézség / Terep: 3.0 / 1.0
Úthossz a kiindulóponttól: 250 m
Megtalálások száma: 607 + 1 sikertelen + 9 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 0.9 megtalálás hetente


====================================

Az utcai homlokzatok mögött, a belső udvarok időnként igazi csodákat rejtenek. Így van ez Nagykanizsán is, ahol az egyik ilyen kincsre kívánja a figyelmet felhívni a láda, ami egy tuja ágai között rejtőzik. Így, ha erre jársz...

A ládába TravelBug nem helyezhető.

Láda
Nagykanizsa belvárosa is bővelkedik belső udvarokkal, melyek sok érdekességet rejtenek. Vannak, melyekkel jó gazdája módjára bánik az utókor, s vannak, melyekkel bizony mostohán. Az elsőre jó példa lehet a GCNK láda egyik pontja, a Bazárudvar, míg a másodikra a zsinagóga. Ezen láda által bemutatni kívánt hely az első csoportba sorolható, bár utcafronti épülete erőteljes kontrasztot ad mindehhez.
Ez az udvar az Erzsébet tér 14-15 alatti Szeidmann-ház udvara, mely a nagykanizsai Képzőművészetek Házát és a Magyar Plakát Házat rejti (nyitva szerdától szombatig naponta 10 és 17 óra között).
Maga a láda egy akasztós zseb, ami a belső tuja ágai között rejtőzik, térdmagasságban. A napló és a toll mellett ajándék nem igazán fér bele, így erre ne számítsatok, illetve ezzel ne is készüljetek.
Remélhetőleg biztonságos helyen van a láda, de ha mégis elveszne, akkor a trafóház egyik "lakatablakán" is megtalálható a jelszó. Ha a kapu zárva van -belül, a baloldalon, a Magyar Telekom- kapcsolószekrény-ajtón is olvasható
A vírus miatt a múzeum határozatlan ideig zárva tart. A kerítésen kívűlről nem olvasható a pótjelszó a vasládán.

Megközelítés
Nagykanizsa könnyen megközelíthető vonattal, busszal és gépkocsival egyaránt. Vonat esetében az állomásról  N 46° 26,451' E 16° 59,186' 149 m [GCMIT+Vasútállomás] egy majd 2 km-es sétára kell készülni, míg a buszpályaudvar  N 46° 27,390' E 16° 59,137' 140 m [GCMIT+Buszpályaudvar] és a javasolt ingyenes parkoló  N 46° 27,440' E 16° 59,020' 138 m [GCMIT+Parkoló] sincs 700 méternél messzebb.

Háttér

Magtár Kiskastély Z._Soós Brunnerek Zsinagóga Nagykanizsa

Magtár
Hazánk egyetlen állandó kiállítóhelye, mely a magyar plakátművészetet mutatja be, a Magyar Plakát Ház. A teljes műemléki rekonstrukció keretében létrehozott kiállítóhely többfunkciós. Törzsanyagát a Magyar Nemzeti Galéria által adományozott történelmi sorozat, az Országos Széchenyi Könyvtár által felajánlott számtalan nyomtatvány, valamint a Pécsi Galéria és Vizuális Művészeti Műhely külön részleget képező plakátgyűjteménye alkotja. Történeti, biográfiai, ipar- és művészettörténeti kutatások forráshelyéül is szolgál az intézmény.
A késő barokk stílusú ház eredetileg magtár volt, mégpedig az utcai főépületben lakó kereskedők terményraktára. Legismertebb tulajdonosai a XX. század elején Danneberg és Weisz gabona- és terménykereskedők. Maga a magtár az 1800-as években emelt téglalap alaprajzú, kétszintes, kontyolt nyeregtetős épület, melynek nyugati homlokzatát felül timpanon zárja és apró kőkeretes ablakok tarkítják falsíkját. Bejárata vasajtó és földszinten csehsüveg boltozat, az emeleten fafödém fedi. Az épületben megtekinthető a működésképes gabonaszállító berendezés is. Így jelen állapota dicséri a rekonstrukciót végzők munkáját és a felújítást kezdeményezők szándékát egyaránt.

vissza

Kiskastély
A nagykanizsai Képzőművészetek Háza a magtár melletti eklektikus stílusú villában kapott helyet. Itt látható a kanizsai születésű Z. Soós István és a Brunner Erzsébetek életművét bemutató állandó kiállítás is.
Az 1874-ben emelt, s kiskastélynak nevezett épület földszintes, nyeregtetős, déli homlokzatán timpanonos sarokrizalitokkal és középtengelyében bábos korlátú lépcsővel. Külső részletformái klasszicizálóak. A ház Krusz Mária nyaralójának épült és utolsó ismert tulajdonosa Lázár László gabonakereskedő volt a világháború előtt. Így sokan még ma is Lázár villaként ismerik. 1996-ban újították fel az épületet, s kapta meg mai képtár funkcióját, bár időnként koncertek, előadások, konferenciák is zajlanak itt.

vissza

Z. Soós
A csend festője, Z. Soós István (1900-2002) Nagykanizsán született, majd az ipar- és a képzőművészeti főiskola elvégzését követően végül Kaposváron talált otthonra. Dolgozott több helyütt az országban, ahogy számos sikeres kiállítása is volt. 1936-ban például ő nyerte el és festette meg a sárvári Szent László plébánia templom freskóit, ami ma is látható, ahogy a Nádasdy Ferenc Múzeumban több mint százhetven freskóvázlata is. 1982-ben Szíj Rezső tollából kötet jelenet meg Z. Soós István művészete címmel. Ezzel együtt zárkózottsága és az aktuális trendektől való távolságtartása nem hozta meg számára a megérdemelt sikert és elismertséget. Érdekesség, hogy 60-as éveiben alakította ki saját stílusát, a rá oly jellemző organikus, álomszerű formavilágot. Ez az időszak is bemutatkozik 725 alkotása között, melyből állandó kiállítása látható a nagykanizsai Képzőművészetek Házában.
Művészetéről rövid méltatás olvasható Fa Ede tollából és néhány festménye is megtekinthető.

vissza

Brunnerek
Sass Brunner Erzsébet (1889-1950) és leánya, Brunner Erzsébet (1910-2001) festőművészek, s egyben a legismertebb India-utazók Kőrösi Csoma Sándor és Baktay Ervin mellett. Az első világháborút követően Szicílián és Egyiptomon át érkeztek Indiába, ahol hamar elismertséget szereztek, és közelebbi kapcsolatba kerültek Tagoréval és Gandhival is.
Beutazták az országot és tájképeken, portrékon örökítették meg azt. Több kiállítsuk volt, még Japánban is, ahol egy túrabaleset miatt két évet töltöttek. Ezen kényszerű pihenő alatt kiadták Mystic India könyvüket és Petőfi válogatott verseit is. Ezután Hawaii-on át az Egyesült Államokba, majd Angliába utaztak, ahol számtalan kiállításuk volt. Itt találkoztak Nehruval és Baroda maharadzsával, majd visszatértek Indiába. Itt további utazások következtek, majd a második világháború kitörésével fogolytábor, ahova az angolok internálták őket, mint ellenséges ország állampolgárait. Innen aztán átköltözhettek Nainitalban, a Himalája lábához. Itt éltek a háború után is, egészen Sass Brunner Erzsébet haláláig. Ezután Brunner Erzsébet Delhibe költözött és stúdiót nyitott. Ezzel együtt tovább folytatta zarándokútjait és részt vett a 1959-ben a kínai uralom elől menekülő tibetiek segélyezésében is. Ő volt az első európai, aki megfestette a dalai lámát. 1970-ben jutottak el először képeik Magyarországra, amikor a hazánkba látogató Indira Gandhi négy képüket magával hozta. 1987-ben Brunner Erzsébet egy 30 képből álló válogatást ajándékozott szülővárosának, majd még további festményeket. Halála után a gyűjteményt három részre osztotta az örökséget kezelő kuratórium. A legnagyobb rész Indiában maradt, egy 62 darabból álló válogatás a budapesti Hopp Ferenc Kelet-ázsiai Múzeumba került, a többi 654 kép pedig Nagykanizsára.
Figyelemre méltó összefoglaló olvasható a Brunnerekről a Terebess Ázsia Lexikonban, valamint angol nyelven Brunner Erzsébetről az Indira Gandhi National Centre for the Arts internetes oldalán, ahol néhány festményük is megtekinthető: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11.

vissza

Zsinagóga
Az egyszerű, kontyolt nyeregtetős klasszicista épületet a Batthyány uradalomtól kapott telken emeltette az izraelita hitközség 1807 és 22 között  N 46° 27,287' E 16° 59,432' 155 m [GCMIT+Zsinagóga]. A terveket Voyta Ferenc, Battyány Lajos, a város kegyurának építésze készítette, amit aztán Ehmann és Marek építőmesterek bővítettek. Az építkezést pedig Dank, varazsdi kőművesmester vezette. A kor rendelkezései szerint zsinagóga nem épülhetett utcafrontra, így került az épület az udvarba. 1844-45-ben kupolával fedett belső terét átalakították, bővítették. Ekkor orgonát is kapott, melyet a pécsi Focht Ferenc készített. Érdekessége az épületnek a csehsüveges boltozatú belső tér és a kétoldalt elhelyezkedő dongaboltozatos mellékterek, melyek felett öntöttvas oszlopokra támaszkodó, kovácsoltvas mellvédes női karzat lett kialakítva. A második világháborúban megsérült az épület, melynek tetőszerkezetét ugyan sikerült felújítani - így remek akusztikája okán most koncert teremként funkcionál -, de az igazi renoválásra nem került sor, arra mindeddig sajnos csak tervek léteznek.
A második világháború kanizsai történetének szomorú epizódja a gettó létrehozása a zsinagógában és annak környezetében. Ide gyűjtötték össze a város és környékének zsidó lakosságát, majd hurcolták el őket németországi koncentrációs táborokba. Ennek és az első világháborúban elesett áldozatoknak állít emléket a zsinagóga bejárata előtt álló két emlékoszlop.
Érdekesség, hogy a zsinagógának az udvarában helyet adó épületben, mely a Zsidó Hitközség Háza volt, működött Magyarország egyik legrégibb gyógyszertára, a Fekete Sas. Ezt 1714-ben alapították a ferencesek, majd 1768-ban került polgári tulajdonba. Ennek berendezését és tuja gyökérből készült empire bútorzatát a Thury György Múzeum  N 46° 27,296' E 16° 59,455' 155 m [GCMIT+Múzeum] őrzi, az út túloldalán.

vissza

Nagykanizsa
A város és környéke már az őskorban is lakott hely volt, melyet újkőkori, bronz- és vaskori leletek is bizonyítanak. A római idők nyomai is fellelhetőek, de nem alakult ki itt jelentősebb település, mert távol esett a birodalom fontosabb közlekedési útvonalaitól. A népvándorlások időszakában a romanizált lakosság elvándorolt és a helyébe gótok nyomultak be a hunok térhódítása elől. Majd az avarok véres évszázada következett, amikor teljesen elnéptelenedett a terület, s ami csak a Frank birodalomhoz való csatolás után népesül be újra. Ez néhány évtizednyi nyugalmat hozott a vidékre, amit a honfoglalás szakított meg. Ekkor határvédelmi terület, gyepűvidék lett Kanizsa környéke, ami a kalandozások végeztével Kolon vármegye részeként szerveződött.
A Kanizsa név Knysa alakban, 1245-ben jelenik meg először IV. Béla egy adományozó iratában. Azonban Kanizsa vára csak 1323-ban tűnik fel, amikor azt Károly Róbert Osl nembeli Lőrincnek adományozza. Ezt követően veszi fel a család a Kanizsai nevet és válik majd az átépítések és bővítések során európai hírűvé a vár és mezővárossá a vár körüli terület 1409-re. A XV. század közepére a városnak kolostora, fürdője és ispotálya is volt, ahogy búcsú és vámengedélye is. Két évszázadon át fejlődik a város és gyarapodik a Kanizsai család is, amely azonban 1532-ben férfi ágon kihal. Ekkor Szapolyai János engedélyével fiúsítják 9 évesen a család leghíresebb szülöttjét, Kanizsai Orsolyát, aki aztán 1571-ben, Nádasdy Tamás országbíró özvegyeként halt meg, s ezzel vége szakadt a Kanizsai család históriája is.
Halála előtt, 1568-ban Kanizsai Orsolya még elcseréli Kanizsát és itteni birtokait az udvarral, ugyanis Szigetvár eleste után a vár jelentősége megsokszorozódott a török elleni védelemben. Ezt a szerepet, mint a Balaton és Dráva közti főkapitányság székhelye, nagyon megsínylette a város, és hosszas csatározások után aztán 1600 október 22-én török kézre is kerül a vár. A török uralom alatt is fontos település a város, mely a vilajet központja, majd 4000 fős helyőrséggel, ahol emeletes házak, fürdők, dzsámi, medresze, minaretek és fürdők mellett több min 50 bolt is volt. 1690 április 13-án szabadítják fel Kanizsát, mely gyors ütemű fejlődésnek indul egészen Lipót császár várrombolásáig, melyben nem csak várát veszti el, de több földesúr kezén vándorolva sorvad a város és annak jogai is.
Kedvező fekvésének köszönhetően azonban növekszik a város lakossága, mely a XVIII. század végére meghaladja a 4000 főt. Ekkor már jelentékeny ipara és kereskedelme is van, és megkapja újra a vásártartási jogot. Figyelmet érdemel az 1765-ben, Battyány Lajos által alapított, s a piaristák által működtetett gimnázium, mely egyedüli volt Zala, Somogy és Vas megyékben, valamint még a horvát területekről is voltak diákjai.
A XIX. század közepére a város neve már Nagykanizsa és 13.000 lakosával Zala legnépesebb települése. A forradalom és szabadságharc nem hagyja érintetlenül a várost sem, mely lelkesedését először Jellasics 30.000 fős csapata töri meg, később pedig az osztrákok veszik be véglegesen, s torolják meg a forradalmat. A Kiegyezést követően azonban minden megváltozik és a város élete új, erőteljesebb szakaszba kerül. Ennek az időszaknak a jellemzői az épülő vasútvonalak, az alakuló takarékpénztárak és bankok, a növekvő gyárak, a megnyitott városi kórház, a megjelenő lapok és például a helyi izraelita hitközség által alapított felsőkereskedelmi iskola is. A XX. század elejére a város már 28.000 lakosú, s útjai burkoltak és közvilágítással ellátottak.
Ezzel együtt említést érdemel Nagykanizsa katonaváros mivolta is, két hatalmas laktanyájával és az első világháborúban felfejlesztett katonai kórházával, mely 30.000 ápoltjával a Monarchia legnagyobb ilyen intézménye volt.
Trianont követően a város határszélre kerül, annak minden ódiumával, beleértve, hogy elvesztette legfontosabb piacait: Horvátországot, Dalmáciát, Törökországot és Olaszországot. Ez a helyzet a helyiek igyekezete ellenére sem sokat javul, hiszen a második világháború áldozatokat követelő évei után a kommunista rendszer újra ellenséget talál a szomszédos Jugoszlávia személyében, így a várost elkerülik a fejlesztések.
A kádári legvidámabb barakk viszonylagos nyugalmát követően rendszerváltás hoz új életet a városba, s ekkor lesz Nagykanizsa megyei jogú város.

vissza
Állapot: kereshető

KRW értékelés (323 db): környezet: 4.32 rejtés: 4.41 web: 4.62 átlag: 4.45

-
történelmi nevezetesség, várrom, épület
-
szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni
-
különleges látványosság, helyszín
-
speciális koordináta-érték vagy magasság
-
vízpart, tó/folyó, forrás van a környéken
+
település belterületén van a láda
-
van a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület
+
havas, jeges időben, fagypont alatti hőmérsékleten is kereshető a láda
+
nyáron, a legnagyobb kánikulában is ajánlott környék
-
hegyen, csúcson, nagy dombon van a láda (a környékhez képest)
+
megközelíthető járművel néhány száz méteren belül
+
a javasolt kiindulóponttól fél órán belül elérhető
+
mozgáskorlátozottaknak, babakocsival érkezőknek is ajánlott
+
gyerekbarát láda
-
igénybe veszi a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos, sáros)
-
a láda megszerzéséhez sziklát kell mászni (gyerekkel nyakban kizárt)
+
sötétben is érdemes keresni
-
a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb. van
+
szokatlan méretű/alakú a láda (az ajándékok miatt fontos)
+
el lehet menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyható)?
+
GPS nélkül is érdemes megkeresni
+
kereshető egész évben
+
kereshető 24 órában
-
a látnivalóért fizetni kell


Skali&Margó 2021.04.30 10:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.21
OK!

tfmb 2021.04.01 12:38 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.88
Köszi a rejtést!

geoládászok 2021.03.31 17:45 - Megtaláltam
Sajnos a kapu zárva volt!
Kár, hogy az udvart sem lehetett megnézni!
Kérem a rejtőt, a képek alapján szíveskedjen elfogadni!
Köszönjük!

[Jóváhagyta: Pilis50, 2021.04.02 17:41]

Köszönjük!

IMG_20210331_171737IMG_20210331_171807
IMG_20210331_171931IMG_20210331_172149
Pókusz 2021.03.17 10:21 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Ezar 2021.03.08 15:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Csabiq 2021.02.16 13:38 - Megtaláltam
HEURÉKA! Köszönöm a rejtést! A múzeum határozatlan ideig zárva tart a vírus miatt. A kerítésen kívűlről nem olvasható a pótjelszó, jelezni kellene a láda oldalon, vagy javítani. Rejtőt nem értem el, így most nem tudtam segíteni, mint a szarvaskői várnál. Köszönöm a másnapi segítséget Silva felhasználó nevű játékostársamnak. [Geoládák v3.9.6]

20210215_142831 
Attca 2021.02.06 16:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

Mgota 2021.02.06 15:30 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.5.10]

Silva 2020.12.31 14:49 - Megtaláltam
Köszönöm!
Pótjelszó kicsit megkopva, nehezen olvasható.

pappcsalád 2020.12.31 14:48 - Megtaláltam
[g:hu 1.6.7]

Koszt Andi 2020.12.30 16:43 - Megtaláltam
Sajnos a kapu technikai okokból zárva volt és a telecom ajtón sem láttam a jelszót. A területet bejártam, fotók vannak. Igazàn érdekes a hely. Fotót nem tudom hogyan kell feltölteni ide.

[Jóváhagyta: Pilis50, 2020.12.30 17:10]

szollosi73 2020.12.26 13:06 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.24
Letenyén jártunk a geokarácsonyfánál, majd utána Nagykanizsán néztünk körül Józsi barátomékkal. Sajnos a kapu zárva volt, nem tudtunk bejutni, körbejártuk az épület tömböt, hátha van másik bejárat, de nem volt sajnos.
Ha lehet a képek alapján szeretnénk kérni egy jóváhagyást.
Köszönjük.

[Jóváhagyta: Pilis50, 2020.12.27 09:02]

Mit rejtenek a belső udvarok?-1Mit rejtenek a belső udvarok?-2
Mit rejtenek a belső udvarok?-3Mit rejtenek a belső udvarok?-4
Mit rejtenek a belső udvarok?-5Mit rejtenek a belső udvarok?-6
Mit rejtenek a belső udvarok?-7Mit rejtenek a belső udvarok?-8
Mit rejtenek a belső udvarok?-9Mit rejtenek a belső udvarok?-10
Mit rejtenek a belső udvarok?-11 
Reggel 2020.12.26 13:06 - Megtaláltam
A lenti-i karácsonyfától jöttünk megnézni ezt a ládát, de sajnos nem sikerült bejutni.

Kérlek fogadd el a jelszó nélkülit.

Anita, Szilvi, szollosi73, Reggel

[Jóváhagyta: Pilis50, 2020.12.27 09:02]

20201226_12420120201226_124103
akarair 2020.11.25 17:40 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!
Nagykanizsai séta közepette eljutottam erre felé is.
Sajnos a bejutás nem lehetséges.
A képek és a tracklog alapján szeretném kérni a találat igazolását.
Köszönöm szépen [Geoládák v3.7.6]

[Jóváhagyta: Pilis50, 2020.11.26 07:38]

IMG_20201125_174324_241IMG_20201125_174357_345
Screenshot_20201125-221635 
molb 2020.10.31 15:21 - Megtaláltam
Megvagy!
Köszönjük a rejtèst. [Geoládák v3.7.6]

VenTOmi 2020.09.24 11:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

Aniko & Gyuri 2020.09.19 11:14 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

ésKata 2020.09.17 14:59 - Megtaláltam
Nagykanizsára mentünk volna 4 napos kerékpártúrára. Ez most gyalogos 2 főre és 2 napra változott.

Nimi&Bia 2020.08.18 16:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.4]

Nyúlék89 2020.08.09 21:35 - Megtaláltam
Sajnos varasnap zárva, rosszkor mentünk. A telekomos ládán nem látszott a potjelszó. :( szeretnénk kérni az elfogadást. [Geoládák v3.5.3]

[Jóváhagyta: Pilis50, 2020.08.10 10:56]

IMG_20200809_140538IMG_20200809_140518
serendipity 2020.08.08 16:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

gurcsop 2020.08.05 11:26 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 2 web: 3 átlag: 2.50 súly: 1.00
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

Hörcsög 2020.07.24 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 4.10
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! :) [Geoládák v3.5.0]
Egy üzletből kilépő hölgy kérdezett meg, hogy itt parkolok-e, mert mindjárt zárja a kaput. Mire azt válaszoltam, hogy nem, csak egy geoládát keresek. Elmosolyodott és útbaigazított a tujához. :)

Hev 2020.07.20 10:36 - Megtaláltam
Megtalaltam. [g:hu 1.6.7]

-1-2
Nazguls 2020.07.11 18:17 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 1.00
Ötletes elrejtés :-) köszönjük

GCMIT 
Bobby Holmes 2020.07.08 12:38 - Megtaláltam
Szép az udvar, a láda pedig hamar meglett. Köszönöm a rejtést!

Peterancsa 2020.07.07 19:24 - Megtaláltam
Ez is megvan, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

vikikrisztian 2020.07.01 11:18 - Megtaláltam
ynwa V&K [Geoládák v3.4.1]

nagykanizsa20200701-1nagykanizsa20200701-2
Bőrharisnya 2020.06.16 08:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.82
Köszi a rejtést.

Robogo 2020.06.07 20:25 - Megtaláltam
Délnyugat zalai kirándulós, ládázós hétvége alatt kerestük fel ezt a helyet kitkat0123, tabletta és fa-peti társaságában. Hu-s és com-os ládát se hagytunk megtalálás nélkül. Ma szép napsütéses idő volt. Sokat kirándultunk, ma is csodálatos helyeket ismertünk meg.
Köszönöm a rejtést!

kitkat0123 2020.06.07 20:25 - Megtaláltam
Nagyon szépen köszönöm a rejtést és a munkát, amit a láda kihelyezésébe fektettél.
[Geoládák v3.4.1]

Ásványvadász 2020.06.01 10:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.91
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget.
Sajnos a kapu zárva van. A kívülről leolvasható pótjelszót nem találjuk. [g:hu 1.6.4]
Felhívtuk a rejtőt, aki kisegített a jelszóval, amit ezúton is köszönünk. Sajnos nem sikerült belogolnunk, ezért jelszó nélküli találatot kértünk.

[Jóváhagyta: Pilis50, 2020.06.01 18:12]

20200601_10163520200601_103506
20200601_103520 
EVANDU 2020.05.26 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.06
Nem sikerult vegig nezni a tujakat, igy maradt a potjelszo.
Kellemes kornyezet, koszonjuk !
EVANDU

S-A 2020.03.07 12:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

kyas 2020.02.22 17:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Feri95 2020.01.28 17:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.2.2]

SzeitzG 2020.01.17 10:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! :) A zsinór végén nem volt semmi. :( A pót jelszót használtam fel. [Geoládák v3.2.2]

Sheep2018 2019.12.27 17:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

dev86xr 2019.12.27 15:08 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést! :) [Geoládák v3.1.2]

Szilvil 2019.12.27 15:07 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést! [Geoládák v3.1.2]

picuresnagyur 2019.11.24 17:19 - Megtaláltam
Köszönöm

Monaa92 2019.11.09 13:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Lazlo86 2019.11.09 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.34
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Brumicsapat 2019.11.04 13:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

zoltot 2019.10.29 11:07 - Megtaláltam
TFTC!
A rejteket megtaláltuk, de térdmagasság helyett inkább deréktájon lóg.
A mellé helyezett jelszóhordozón és a logbookban is megnéztem a jelszót, azonban nem fényképeztem le, így el is felejtettem... Talán az eső is közrejátszott...
A Plakát Házban megnéztük a tárlatot, azonban mindez nem volt ingyenes, mint ahogy a leírásban olvasható.
Mindezek ellenére jól éreztük magunkat. Köszönjük!

[Jóváhagyta: Pilis50, 2019.11.05 10:21]

IMG_20191028_164127IMG_20191028_164448
ha2 2019.10.13 12:00 - Megtaláltam
Félnapos kerekezés Kanizsán. Októberi nyár, csak néha volt egy kis szembe szél. Vasárnap lévén kicsi forgalom a városban.

Csapdoki 2019.09.22 15:20 - Megtaláltam
Sajnos mikor erre jártunk nem volt nyitva.Köszi.

sinolaju 2019.09.14 17:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Cserkészfoglalkozás van a tujánál, ezért a lakatajtóról olvastam le a jelszót. [Geoládák v2.2.5]

Kiaribua 2019.09.14 11:25 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést. Dödölle fesztivál közben megkeresve.

hohner 2019.08.24 12:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

kami1 2019.08.19 16:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.89
Köszönjük a rejtést!

Balázs1984 2019.08.19 16:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

pedro750 2019.08.18 10:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

joco12589 2019.08.17 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.80
Köszönöm a rejtést

Kassai Család 2019.08.17 19:57 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

ellfelek 2019.08.16 10:30 - Megtaláltam
Érdekes volt, hogy egy ilyen romos külső ház, milyen szép belteret rejt... Pont a tujánál beszélgettek páran, de szerencsére hamar tovább haladtak... :)
Köszi a rejtést! [g:hu 1.6.4]

IMG_20190816_102349 
Pilis50 2019.08.14 16:00 - Egyéb
Szia szattis!

Köszönöm a segítő közreműködésedet! A szemközti kiállítás házigazdáiét pláne!

szattis 2019.08.14 12:59 - Megtaláltam
megvan a láda, a tartalék jelszó is. Sajnos a logbook beázott, és nincs toll. Viszont: A szemközti kiállítás házigazdái megigérték, hogy kiszárítják, és megbeszéltük, hogy így teszik egy tasakba. Nagyon kedves hölgy, a kiállítást is érdemes megnézni, most: Sass Brunner Erzsébet és Ferenc, és lányuk képeiből.

gknight8 2019.08.08 21:23 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

kaczur 2019.08.08 15:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

urbanj 2019.08.06 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.36
Nagykanizsai séta során.

Turokmester 2019.07.23 15:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

jonapet 2019.07.13 12:55 - Megtaláltam
Nagykanizsára tervezett geoládázás alkalmával megtaláltuk. Szilvi és Peti

Raczky család 2019.07.10 16:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

anettx 2019.07.06 10:00 - Megtaláltam
TFTC! [Geoládák v2.2.5]
Zalai dimbeken-dombokon kirándulgatás - 1 .nap Nagykanizsán bicajoztam.

gcmit-DSC03952 
matrixmusic 2019.07.05 15:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Petya1982 2019.06.21 13:18 - Megtaláltam
Megtaláltam a thuja törzsén lévő elágazásba dugva. A papirok még mindig nedvesek. Tényleg jobb rejtés kellene. [Geoládák v2.2.5]

nemethl.mino 2019.06.18 18:11 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm.. [g:hu 1.6.2y]

Meli & Tibi 2019.06.17 12:22 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.16
Megtaláltuk.

Pogánypeti 2019.06.13 10:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.18
Ez volt a mai napi ládázásom 4. találata az ötből... :)
A GCE17 levadászása után következett ez a láda, melyet én is a tuja alatt, a földön heverve találtam meg. Logolás után beszorítottam a tuja két vastagabb ága közé, térdmagasságban...
Köszi a rejtést! :)

othnan 2019.05.28 12:40 - Megtaláltam
Dél-Dunántúli csavargások 10/16 ládája.
Köszönöm a rejtést.
Tasakot a földön találtuk teljesen átázva. Akasztó leszakadt róla.
Beszorítottuk a tuja ágai közé.
Tálán a múzeum pénztárával egyeztetve, keresi kellene egy jobb helyet.
Pozitív a hozzáállásuk, tudnak a ládáról.

P1160079P1160084p
P1160087P1160095
P1160096 
Dr.Lada 2019.05.18 19:47 - Megtaláltam
Elkövetve :-) [g:hu 1.6.2y]

gabor03 2019.04.28 15:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Pantya 2019.04.28 15:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

fatibi1 2019.04.01 17:34 - Megtaláltam KRW környezet: 1.5 rejtés: 2.5 web: 4.5 átlag: 2.83 súly: 3.42
Köszi
ö

N.Zs. 2019.03.30 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.42
Mai nagykanizsai sétánk első találata. A falap le volt szakadva, felkötöttem.
Sokféle udvart láttunk, sokféle minőségű belsővel. Itt többnyire szépségek vannak... többnyire....

Anti mutogatIMG_5238
IMG_5239IMG_5240
oldalnézetegy másik szépség
ez meg egy szörnyetegárkádok alatt
valaha ez is szép volt 
gnegyzet 2019.03.27 08:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

speti 2019.03.26 09:28 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

-kacsa- 2019.03.09 19:22 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Rekushh 2019.03.01 12:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Ázott, penészes papírok. Ha valaki erre jár hozzon vmit amibe bele lehetne tenni :) sajnos nalunk nem volt semmi. [Geoládák v2.2.4]

Tünce&Leno 2019.02.26 11:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk a város szívében, kicsit romos, de szép hely! Köszönjük a lehetőséget.

karcsi9641 2019.02.26 10:59 - Megtaláltam
Mai nagykanizsai kör első találate. Sajnos a "láda" már felújításra szorulna. A jelszó még jól olvasható, de a logfüzet szinte tele van, és penészes.
Köszönöm a rejtést!

DSCN1284-001 
Lagerta 2019.02.23 16:50 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!
Marika, Gergő, Lajos és Eszti

hegi54 2019.02.23 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.23
Köszönjük a lehetőséget!

Eszti, Marika, Gergő és Lajos
(Lagertával közös keresés és találat)

Zsozso94 2019.02.17 16:47 - Megtaláltam
Kérném szépen a képek alapján jelszó nélküli megtalálás elfogadását, vasárnapi napon jártam itt (nem vagyok helybéli) és sajnos zárva találtam a kaput.

[Jóváhagyta: Pilis50, 2019.02.19 11:28]

Nagykanizsa belső udvarNagykanizsa belső udvar
Nagykanizsa belső udvar 
túrapocokok 2019.01.12 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.28
Köszönjük szépen.
Minden megfelelt a leírásnak.

zsofivizi 2019.01.03 12:21 - Megtaláltam
Megtaláltuk, de csak a jelszót, ládát nem. Érdemes volt betérni, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

AtiGabi 2018.12.26 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.34
Köszönjük!

Kollgab&Miló 2018.12.26 11:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Cirbolya ;-) 2018.12.12 10:35 - Megtaláltam
Megleltem!

monijun 2018.12.07 15:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

mezesfanny 2018.12.01 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.00
A láda könnyen megtalálható. Szép környezet.

Göde 2018.11.18 14:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.06
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.SIKERÜLT [g:hu 1.6.0]
Újabb kincs a tarsolyban. Köszönöm. Zárás után érkeztünk, köszönöm ládagazda segítségét.

izsolt 2018.11.04 12:45 - Megtaláltam
Sajnos nem tudtunk az udvarra bemenni, a dobozt olvasgattuk bőszen..

haromko 2018.11.02 16:11 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.73
Muzeum ma zarva. Telekom dobozon nehezen olvashatok a betuk.

gumba33 2018.10.31 10:59 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 3.23
Köszi a rejtést!

Mazsoma 2018.10.07 23:59 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést.

Kikyo 2018.09.28 17:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Euterpe Vakondok 2018.09.07 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.70
Megtaláltuk, bár a logfüzet elázott a hirtrelen jött záporban, még használható. Talán érdemes lenne egy vízálló tasakba tenni :)

Mozsarak 2018.09.05 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.07
Köszönjük a rejtést!

BMBOPH 2018.09.05 13:15 - Megtaláltam
Köszönjük!

dejosgyor 2018.08.31 18:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Norbee97 2018.08.13 14:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.00
Vakáció bérlet, utolsó nap 4/4.
Ezt is megtaláltam! Köszönöm a rejtést. Nem volt hiába eljönni ide. :)
Részletek és képek hamarosan.
A GCEAST felől érkeztem, nagyon tetszett a város ezen része. Leginkább az Erzsébet tér tetszett, a szökőkúttal, kellemes hely. :) Sajnos nem tudtam kideríteni, hogy mit rejtenek a belső udvarok ugyanis a kapu zárva volt. Nagy nehezen, de sikerült a Matáv dobozról leolvasni a jelszót. Végezetül a közelben ittam egy finom limonádét, kellett így a melegben, jó volt ide eljönni. :) [Geoládák v2.2.4]
1006.

IMG_20180813_140405IMG_20180813_140514
IMG_20180813_140630IMG_20180813_140726
IMG_20180813_140825IMG_20180813_141057
SimonG 2018.08.07 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.34
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!

Jelentem, hogy a láda megvan, de sajnos a toll hiányzik belőle, így csak virtuális logot tudok hagyni. Ha megoldható, akkor pótolni kellene.
Az udvar valóban nagyon hangulatos, megéri betérni ide. :) [Geoládák v2.2.4]

GAMANO 2018.08.04 15:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

lelcache 2018.07.26 16:24 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést! lelcache [wapon beküldött szöveg]

bakoscsaba 2018.07.25 17:43 - Megtaláltam
[g:hu 1.5.4]

sheriff 2018.07.07 17:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

tarsolyos 2018.06.26 16:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.04
Köszönöm!

IMG_1016IMG_1017
IMG_1021 
Napoleon74 2018.06.19 11:02 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

emiGrant 2018.06.13 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.16
Nagykanizsa meglepett bennünket. Sok-sok történelem, érdekes régi épület, szép parkok, belső terek stb, tették a sétát emlékezetessé. Köszi a rejtést!

-1-2
-3 
Takácsúr 2018.06.06 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.43
Megtaláltam.

Odin94 2018.06.02 15:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!
Hétvégi kirándulást terveztünk, Kecskemétről indultunk el ide Nagykanizsára! Útközben is sikerült pár ládát összeszedni, aminek külön nagyon örültem, hiszen rengeteg látnivaló akadt. A cél pedig a város megismerése mellett, hogy a várost "mosolygóssá" tudjam változtatni a térképemen, ami sikerült is! :D

BoViKa 2018.05.11 11:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.18
Megtaláltuk, köszönjük!

épületudvari kép
takacsimre 2018.05.06 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.23
Köszönjük a rejtést. Marika és Imre

pihe 2018.05.06 12:54 - Megtaláltam
Headshot! Köszönjük a lehetőséget! [g:hu 1.5.4]

fodor8peter 2018.04.29 16:20 - Megtaláltam
Láda rendben a helyén. Nagykanizsán fiesta volt, iszonyú tömeg, de az udvarban szerencsére nem volt senki.

Málnavadász 2018.04.22 14:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

ngbriell 2018.04.15 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.52
Megvan!
Nagyon régóta nem volt új találatom, a már ismert helyeket kerestem fel az elmúlt időkben inkább.
Sajnos zárva volt, így csak a virtuális pontot olvastuk le.

grw766 2018.04.14 13:05 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.45
Köszönjük a rejtést!

Bl4st3r & Amy 2018.04.14 12:44 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.81
A medvék megtalálták!! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg] Tetszett a belső udvar, úgy egészében Nagykanizsa ezalatt a gyors városnézés alatt egész csinos volt. Köszönjük!

HUNJack15 & Hippi72 2018.03.25 11:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.79
Köszi a lehetőséget!

Goldenbay 2018.02.25 13:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

KataJani 2018.02.25 13:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.67 súly: 4.10
Háromnapos ZÖLDSPORT-os DDK alatt. A túra kalandosra sikeredett a majdnem térdig érő hóban. Első nap szűz hóban meneteltünk Palintól Valkonya felé. Tök sötétben este nyolc órakor értük el el célunk, úgy, hogy a környező erdőkben vadásztak. A második nap kicsit rövidebb táv volt. A harmadik napot teljesíthetetlennek éreztük ekora hóban, s farkas ordító hidegben nem értük volna el a vonatunkat Rádiházán. Bázakerettyén a három busz közül a reggeli elfüstölt. A későbbi pótbusszal már nem értük volna el Gutorföldén a vonatot. A szálláson délig csendespihenő, majd sikerrel eljutottunk Nagykanizsára, onnan haza.
Mai 2/1., össz.: 1253. megtalálásunk. A jelszó nehezen lett meg. Szép az Erzsébet-tér. Még szépen van hó a városban is.

Erzsébet tér a ZenepavilonnalKerékpáros
Szentháromság szoborMűvészeti iskola
Általános iskolaEkkora hó volt
Bass 2018.02.16 11:26 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.52
Szép volt! Köszönjük!

Audrey722 2018.01.28 13:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

katika 2018.01.26 16:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.2]

 
nixmerf 2018.01.24 16:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.90
megtaláltuk, köszi!

kisback 2017.11.20 13:12 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

Tapsifüles 2017.11.12 15:06 - Megtaláltam
Vasárnap lévén zárva volt. Pótjelszós találat.

leve2002 2017.11.03 16:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Gyugyu95 2017.11.03 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.23
Megtaláltuk!Ötletes a rejtés,köszönjük! :)

csacsicsiga 2017.10.28 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
:)

Orion21 2017.10.21 15:21 - Megtaláltam
Köszi

Mancilla 2017.10.21 15:21 - Megtaláltam
Köszi

nagydora911 2017.10.15 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.51
Köszönjük, megtaláltuk! :)

Balear 2017.09.30 20:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.73
Esti kanizsai városnézésünk alatt bekukkantottunk. Kicsit nehezebb volt így megtalálni, de pár perc alatt meglett.

Szép volt a hely,

Köszönjük.

Kincső és Csabi

kincs92 2017.09.30 20:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

R.Guszty 2017.09.30 19:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

ballasz 2017.08.25 21:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.71
Néhány napot Nagykanizsán töltöttem. Már egyszer korábban is szerettem volna megnézni, most már péntek este megnéztem, de másnap világosban is visszajöttünk. Tényleg érdemes benézni, akár még több időt is eltölteni.

balatom 2017.08.22 15:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

hitamas 2017.08.17 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.26
:)

wildpig 2017.08.17 10:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

alcala76 2017.08.12 14:40 - Megtaláltam
A csúf külső (részben) csodát rejt! Sajnos csak pót jelszóval, a közelben egy férfi "nagyon elfáradt".

P8120255 
azimee 2017.08.04 21:17 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget.

Vincenzo65 2017.08.04 20:25 - Megtaláltam
Megtaláltam, még szerencse hogy nem volt senki az udvaron.

erdei.laszlo 2017.08.04 06:15 - Megtaláltam
Megtaláltam!

szabo.csalad 2017.07.31 18:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.38
Hangulatos belső kert!

Kido 2017.07.27 16:11 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget!
Gyönyörű volt Nagykanizsa.

DonPipi 2017.07.27 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.56
Nagyon érdekes hely, az időszakos kiállítást érdemes megnézni. köszönjük a rejtést!

zsalaber 2017.07.20 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.70
Köszönjük!

Butchman 2017.07.14 19:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Walterhal 2017.07.01 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

FTom 2017.06.25 15:25 - Megtaláltam
Sétálgattunk egy jót a városban.

lghost 2017.06.18 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.41
Köszönjük.

rozsagab 2017.06.13 19:58 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget.

laszloze 2017.04.30 20:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Zsu1971 2017.04.14 18:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

EmesESE 2017.04.14 13:41 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2.5 web: 2.5 átlag: 2.67 súly: 4.13
Ez a rejttés nekem nem jött valahogy át. Husvét lévén, és első szabad Nagypéntek minden zárva volt, még a kapu is. A leírás hosszas olvasása után sikerült megtalálni a pótjelszót. És indultunk tovább, hogy megismerjük egy kicsit jobban Nagykanizsát. A bemutatandó épülettel szemben lévő tér nagyon inpozáns volt.
Köszönjük a pontot.

janoo 2017.03.29 11:48 - Megtaláltam
Köszi!

Puzzle Apartman Gyula 2017.03.25 10:00 - Megtaláltam
.

macikupac 2017.03.13 18:03 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.46
Kisvasutak nyomában 5.

Miután elfoglaltuk a szállásunkat, nekivágtunk Kanizsa belvárosának a gyalogos felderítésének. Ez az épület kívülről furán néz ki. Ablakok nélküli az utcai homlokzat és nagy molinók lógnak rajta. Ha belépünk az udvarra, elég egyedi látvány tárul elénk. Az odabent látható épületek funkciója és építészeti stílusa is nagyon eltérő. A jelenlegi funkciójukról már nem is beszélve. Ha még egy rendes láda is lenne, nem csak ez a szütyő, szinte tökéletes lenne. Macek medvémmel kerestem fel.

[wapon beküldött és később kibővített szöveg]

Kokó 2017.03.13 18:03 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Ancs 2017.03.13 18:03 - Megtaláltam
Kisvasutak nyomában 9.

Esti séta előtt könnyű és gyors találat. Szép ez a belső udvar is. A kiállítást már nem tudtuk megnézni, későn érkeztünk. Nekem az épület homlokzata is nagyon tetszett.
Köszi

20170313_18014720170313_180204
20170313_18025420170313_180540
20170313_18055520170313_180807
20170313_180923 
Acsart 2017.02.25 13:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.85
Meglelve! Köszönjük.

P1250105P1250104
esocsepp 2017.02.21 00:00 - Megtaláltam
:)

BRAVO2.0 2017.02.02 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.57
Köszönöm hogy megmutattad!

kneupatiku 2017.01.27 14:57 - Megtaláltam
A láda nélkül, valóban nem tudtuk volna meg, hogy mit rejt az udvar.
Köszi a rejtést!

Zimi67 2016.12.03 13:18 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Zsirafka 2016.11.16 12:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Turistaember 2016.11.13 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.46
Megtaláltam! Köszönöm, hogy hozzásegítettél a hely megismeréséhez! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Antissimo 2016.11.04 11:23 - Megtaláltam
Ez is olyan hely, ahová láda nélkül aligha talál be az ember.

Lia és Sanci 2016.10.14 15:42 - Megtaláltam
Köszi

Memento Mori 2016.08.13 11:42 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.50 súly: 1.00
Megtaláltuk

Szellszi 2016.08.13 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.12
Kanizsai ládázás 4/4
Köszönjük a rejtést! :)

Manala&Snake 2016.08.11 21:55 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük!

Sólyom02 2016.07.30 14:58 - Megtaláltam
Megtaláltuk.Köszönjük!:DD

bianka421 2016.07.29 21:50 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! Szép hely!

Szabó família 2016.07.26 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.07
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

bagolyvera 2016.07.23 23:59 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

OsiOsi 2016.07.17 19:00 - Megtaláltam
oksza

WADMAC 2016.07.16 16:00 - Megtaláltam
Köszönjük!

Jadrana 2016.07.16 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük!

Koweemarci 2016.07.09 19:51 - Megtaláltam KRW környezet: 1 rejtés: 5 web: 4 átlag: 3.33 súly: 1.85
Megtaláltuk, köszönjük! Gabi&Kovi

setuidroot74 2016.07.01 23:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

pockok 2016.06.25 19:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Részletek később... [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

vamosz66 2016.06.21 10:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.85
Megtaláltuk, egyúttal a múzeumba is benéztünk. Köszönjük a rejtést. Bori, Itu, Zsolt

20160621_10313920160621_104741
20160621_102915 
GYEZegzug 2016.06.17 10:38 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.01
Köszi szépen a lehetőséget.

szalmakalapos 2016.05.22 13:57 - Megtaláltam
Vasárnap lévén a kapu sajnos zárva volt, így maradt a pót jelszó és a kíváncsiság.

Párduc50 2016.05.17 18:19 - Megtaláltam
A pótjelszó lett meg a tarfóablakban. Köszi a rejtést!

gyongyics 2016.05.01 10:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]
Nagyon ügyes. Tetszett. Május elseje alkalmából tele volt az udvar nyugdíjasokkal.

Szityu 2016.04.13 13:39 - Megtaláltam
Megtaláltam köszi!
Szilárd

UfoPapa 2016.04.08 12:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.00
GPS jel nélkül is szerencsére sikeresen megtaláltam. Izgalmas volt, megismerhettem az ország ezen szegletét is :)
Köszi.

Levin 2016.04.04 17:05 - Megtaláltam
.

clown 2016.03.26 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.12
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést!

Sly 2016.03.14 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.75
Köszönjük

salem.macska 2015.12.23 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.48
Köszönöm

Csigabiga 2015.12.02 20:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 4.08
Levadászva! :o)
GPS nélkül, pótjelszóval.
[wapon beküldött szöveg]
Tegnap este már GPS szerint 2-3 méterre voltam tőle, de a sötétben nem szántam rá magam a bokrok turkálására. Ma elolvastam tüzetesebben a leírást, és láttam, hogy van pótjelszó! :o)

Sulyok család 2015.10.18 14:19 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 2.71
Köszönjük a rejtést.

 
stmester 2015.10.15 11:15 - Megtaláltam
megvan köszi

Utazók 2015.09.29 00:00 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést.

prisoft 2015.09.07 19:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Pipatarto 2015.09.06 11:03 - Megtaláltam
ok

b.monika 2015.09.03 16:15 - Megtaláltam
Köszi! :)

foxfoxfox 2015.08.30 18:42 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.68
A rejteket a földön találtuk meg, visszatettem a vélt helyére.
Kösz a rejtést!

tabletta 2015.08.24 09:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2g] [wapon beküldött szöveg]

RichieRics 2015.08.23 14:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.07
Dorkával közös ládázásunk 9. ládája :) Kár, hogy vasárnap voltunk, csak Nagykanizsán, szívesen bementünk volna, de a nyitvatartás közbeszólt. Pótjelszóval azért meglett :)

Đorka 2015.08.23 14:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.06
Nagyon szívesen megnéztem volna a kastélyt, de sajnos vasárnap zárva volt, így csak a pótjelszó maradt. Köszi a rejtést.

dinkie 2015.08.21 15:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést. Az épület gyönyörű!

HRita 2015.08.17 14:22 - Megtaláltam
Nagykanizsai városnézés során bukkantam erre a ládára, azonban hétfő lévén sajnos nem sikerült bejutnom, így kérem a rejtőtől a képek alapján a találat elfogadását.

[Jóváhagyta: .Fagyi, 2015.08.22 20:09]

12
34
oktriv 2015.08.11 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.70
Gyerekekkel erre jártunk. Köszönöm a rejtést!

vaterlo 2015.07.31 19:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.43
Rockenbauer 130 teljesítménytúra előtti kanizsai ládázás harmadik találata. Köszi a rejtést. Péntek este még szerencsére nyitva volt az udvar.

Szilágyiék 2015.07.19 14:00 - Megtaláltam
Sajnos nem volt más "választás": csak vasárnap tudtunk arra járni.
Ráadásul az én régi leírásomban nem volt benne a zárt kapura vonatkozó instrukció...

Köszönöm, ha elfogadod.

[Jóváhagyta: .Fagyi, 2015.08.06 21:07]

Köszönjük szépen! Egyszer még visszajövünk.

Itt még nem sejtettük.Ez meg a szomorú valóság
"Felkoppantam"Az árnyék és a fény...
MOJULI 2015.06.20 17:02 - Megtaláltam
ok

Hepur 2015.06.20 17:02 - Megtaláltam
ok

szijamijau 2015.06.12 16:21 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.21
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.

ArNick 2015.05.30 12:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.40
Kerékpárral érkeztünk Zalaegerszegről, s rögtön be is invitáltak minket a Képzőművészetek Házába, még mielőtt ládakereső akciónkat lerendezhettük volna, így az most másodlagos feladattá lépett hátra. Köszönjük!

bani 2015.05.30 12:30 - Megtaláltam
100. megtalálásunk! Születésnapi nyaralás alkalmából! :)

CsKaroly 2015.05.29 17:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

sgbt 2015.05.23 17:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

GCMIT_20150523175749.jpg 
Pilis50 2015.05.19 07:10 - Egyéb
A jelszóhordozó (köszönettel) pótolva - kereshető!

Pepe 2015.05.10 09:20 - Megtaláltam
Sajnos vasárnap jártam itt, de nem ez az egyetlen bajom ezzel a ládával. A leírásban szerepel, hogy hol a vasútállomás, hol a buszállomás, hol lehet parkolni, csak éppen az nem, hogy hol kell bemenni az udvarba. Kétszer körbesétáltam a hatalmas tömböt, mire rájöttem, hogy a bezárt kapunál kellene. Egyébként most már csak szerdától szombatig van nyitva, ez is javítandó. Az alternatív pontokról számomra nem derül ki, hogy az udvaron belül vagy kívül vannak-e, mivel koordinátáik nincsenek megadva. így Karcsikám, ha arra jártok... :-)

[Jóváhagyta: .Fagyi, 2015.05.10 21:26]

vaktyúk 2015.05.08 19:00 - Megtaláltam
kösz

csandras03 2015.04.28 14:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

nfrici77 2015.04.26 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.45
A láda félig ki volt fosztva szerintem, jelszó nem volt benne, de a leírás szerinti helyeken megtaláltuk a jelszót is. A láda csak a tuja alatt a földön volt, oda is tettem vissza gyorsan, nagy volt a forgalom az udvaron a Kanizsa napok miatt.

laszloistvan 2015.04.04 15:17 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.86
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Thury 30 utáni levezetés Nagykanizsán 1/3

Szeretem Kanizsát, egy időben gyakrabban jártam itt, most ritkábban. Tényleg jól eldugták ezt a kis kastélyt, nem ismertem, és most nem volt idő hosszabb látogatásra, de hogy így tudomást szereztem, talán legközelebb. Az új főteret se láttam még.

Barbi és Bendőke 2015.03.28 11:49 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.09
Itt szálltunk át Zalakarosra menet, és a két átszállás között ládáztunk egy kicsit. A kertben bóklászva behívtak minket a múzeumba, úgyhogy még a kiállítást is láttuk.

chriiss 2015.03.13 09:16 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést! :) Garamm, Moncsa, chriiss

Garamm 2015.03.13 09:13 - Megtaláltam KRW környezet: 1 rejtés: 2.5 web: 3 átlag: 2.17 súly: 2.48
Megtaláltuk! Köszönjük a lehetőséget!

Garamm, Moncsa, Chriiss [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Moncsa 2015.03.13 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 1.5 rejtés: 2 web: 3 átlag: 2.17 súly: 2.48
Megvan!köszi a rejtést!

Szili83 2015.03.09 12:50 - Megtaláltam
Hétfői napon érkeztünk,sajnos zárt kapukat találtunk. Azért köszönjük a rejtést. Pótjelszó megvolt.

Liberty 2015.03.07 10:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.98
6/1. Nagykanizsai ládatúra.

Az omladozó falú Szeidmann-ház udvarában két nagyon szép épület van, a kastély és a magtár épülete. A rejtés egyedi, ötletes. A ládaoldal igényesen összeállított információi tökéletesen bemutatja Nagykanizsát. Köszönöm a rejtést és a lehetőséget.

Nagykanizsa címere
KFT57 2015.02.06 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.02
2. próbálkozásra, gps nélkül , szakadó hóesésben.Köszönjük.

Lopakodó 2014.11.09 12:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.0t] [wapon beküldött szöveg]

Piás 2014.11.09 12:16 - Megtaláltam
+van! köszi! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

kicsiogre 2014.10.25 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Pajzsika 2014.10.25 11:46 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.77
Megtaláltuk, köszönjük!

fercsipeter 2014.10.20 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.25
Meg van! Köszönöm! Rendes éves nagyszülők el hozatala itt élő rokonokhoz. Illetve szülők, nagyszülők megemlékezése a temetőben. Kötelező programok, és az ebéd után egy kis ládázás, mindig feldobja a hangulatom! :) Mai nap második ládája! 5/2. Ezt sikerült jól benéznem, mert csak a Vasárnapot láttam szünnapnak! :( Jövőre úgy intézem, hogy ne Hétfőn menjünk! :) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Fazék 2014.09.28 11:00 - Megtaláltam
Sajna vasárnap zárva volt az ajtó. A pót-pót jelszó nem az Elmű, hanem a Magyar Telekom fali ajtaján van, de lehet, hogy aki nem mérnök, annak ez fel sem tűnik :).

Knaliret 2014.09.21 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 1 web: 5 átlag: 3.67 súly: 2.74
Vasárnap jártunk itt, ezért a kaput zárva találtuk. A főtér gyönyörű, sok látnivalóval, szépen felújítva. Ha bárki erre jár javasoljuk, egy rétes erejéig mindenképpen üljön be a PLACC-ba egy rétesre (almás, szilvás, káposztás, tökös stb.), nagyon finom! :)

erikavedo 2014.09.12 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.58
Köszi a rejtést! Épp Dödölle- és borfesztivál volt, megkóstoltuk mindkettőt :)

kvivi 2014.09.12 00:00 - Megtaláltam
Koszi

NagymesterG 2014.09.07 10:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

donbosco 2014.09.06 18:25 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

zsoltino 2014.08.27 14:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Luki 2014.08.23 19:49 - Megtaláltam
+one [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

GCMIT_20140823194943.jpg 
vicm23 2014.08.22 18:09 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Ötletes láda. Köszönjük a rejtčst. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Iprá 2014.08.19 10:20 - Megtaláltam
Köszi, megtaláltam.

atipapa 2014.08.06 15:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Fanni és Tomi 2014.08.04 14:08 - Nem találtam meg
Sajnos nem találtuk meg, mert hétfőn értünk oda a biciklitúrával. A pótjelszóról pedig nem tudtam, csak most olvastam, hogy van az is, a mobilos böngészés során elkerülte a figyelmem.

Kapu 
Bovkati 2014.08.01 13:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

kacsati 2014.08.01 00:00 - Megtaláltam
A Rockenbauer Pál 130 teljesítményktúra előtt kicsit körülnéztem a városban. jó kis séta kerekedett belőle!

szbarna 2014.07.26 14:05 - Megtaláltam
Pécs-Szigetvár-Barcs-Gyékényes-Zalakaros-Keszthely hatnapos biciklitúra alkalmából felkeresve.
15/?
Szép hely, tetszett, a belváros is rendben. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

M & É 2014.07.22 11:50 - Megtaláltam
MEGTALÁLTUK!

lozoli 2014.07.15 10:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.30
meg lett nagy nehezen

NPLranger 2014.07.15 10:10 - Megtaláltam
Megvagy!!!
:)))
Köszi

kojak 2014.07.13 17:49 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Jevica és Gyuszi 2014.07.13 16:01 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

LoLiver 2014.07.11 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 1.30
Megtaláltuk, köszönjük a rejést!

JAck:66: 2014.07.10 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.50 súly: 4.04
1109, megérett a meggy.

braunfrici 2014.07.05 10:49 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.93
Zalakarosi nyaralás, első nap hatodik láda.

Braunka 2014.07.05 10:49 - Megtaláltam
Nem szeretem ha segítenek.. Rossz tujában turkáltunk először

Kertész család 2014.06.26 12:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk.Köszönjük a nagyon alapos és szinte mindenre kiterjedő ismertetést is.

Pilis50 2014.06.16 13:00 - Egyéb
Ládakarbantartás!

Megtaláltam, pont ott - ahol azelött is volt - csak a füle szakadt le - amit pótoltam, és visszaakasztottam a "helyére".

A pótjelszót megtalálod a trafóházon a felnyitható kulcstakaró borítóján.

Ha a kapu zárva van - a baloldalon, a fémdobozfedőre írva is olvasható.

Hesztik 2014.06.10 10:43 - Megtaláltam
Hesztik

fullz 2014.06.10 10:43 - Megtaláltam
Pótjelszóval. Láda az nincs. Volt rajtam szemüveg.
fullz+Zsuzsa

aceespepee 2014.06.07 00:00 - Megtaláltam
megtaláltam :)

LAK 2014.06.05 16:30 - Megtaláltam
MegtaláltaLAK pótjelszóval!

 
Parmerozpazepan 2014.05.29 10:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. a hely erdekes, a jelszot kicsit stabilabban lenne erdemes telepiteni. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

james 2014.05.21 15:35 - Egyéb
Szia!

Felraktam két képet is a loghoz.
Úgy látszik első kísérletre nem ment fel.

Üdv,
james

james 2014.05.21 14:55 - Megtaláltam
Sajnos épp' gyerekcsapat gyülekezett az udvaron, így nem tudtunk keresni.

Enikő, Anita, Judit és James

[Jóváhagyta: Pilis50, 2014.05.24 08:12]

Snipermaster 2014.05.14 12:57 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.72
Megtaláltam. Köszönöm a rejtest. Bővebben, fotók később. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

GCMIT_20140514125659.jpg 
lepke 2014.05.04 14:40 - Megtaláltam
Sajnos nem tudtuk meg, mit rejt a belső udvar, mert ott jártunkkor mindkétszer zárva volt a kapu. Magam részéről már arra is elszántam magam csalódottságomban, hogy átmászom a kerítésen, ám Öregmedve visszatartott. Jó lenne, ha valahol kívül is lenne valami alternatív jelszó, mert más is járhat hasonlóképpen, mint mi.
Kérünk, kedves rejtő, fogadd el találatnak.

[Jóváhagyta: Pilis50, 2014.05.04 19:48]
Köszönjük!

Zárva!Erzsébet téri attrakció!
VízcsobogásErzsike nénike
öregmedve 2014.05.04 14:40 - Megtaláltam
Kétszer is eredménytelenül jártunk ott, de sajnos zárva volt a kapu. Kérjük a rejtőt, fogadja el találatnak.

[Jóváhagyta: Pilis50, 2014.05.04 19:49]

 
Oriza 2014.04.29 13:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

ZsoBax 2014.04.24 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.04
Köszönjük.
A trafós jelszót találtuk csak meg :-(

[Jóváhagyta: Pilis50, 2014.05.04 19:49]

ezt találtuk a tujánálErzsébet tér
Maistro 2014.04.18 16:11 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

karathl 2014.04.13 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.47
Gc kupázás során kerestem fel a belső udvart. Köszönöm a rejtőnek, hogy megmutatta Nagykanizsa ezen rejtett értékeit.

Skalp 2014.04.07 10:06 - Megtaláltam
Hétfő lévén nem tudtuk meg mit rejtenek a belső udvarok. Mindenütt zárva voltak a kapuk. Ha így is elfogadod, jó, ha nem, majd legközelebb....
Boszorkányokkal.

[Jóváhagyta: Pilis50, 2014.05.27 21:26]

 
boszorkányok 2014.04.07 00:00 - Megtaláltam
Hétfő volt és minden zárva...

[Jóváhagyta: Pilis50, 2014.07.25 21:22]

20201112_201619 
hinia lux 2014.04.06 10:10 - Egyéb
Közel tudtunk parkolni, de csak a bejárati kapuig jutottunk. Akkor vettük észre a leírásban, hogy a hely vasárnap zárva van. De nem baj, majd valamikor visszatérünk, és így legalább sétáltunk egyet a szép főtéren.

Arra kéne menni...Biciklista
Filagória és szökőkútTulipánok a téren
kovtom72 2014.04.05 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.50 súly: 3.14
Sajnos a ládát nem találtuk, beértük a pótjelszóval...

nmárti 2014.03.28 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.95
Nem találtam meg a dobozt, így alternatívval:))Köszi:))

Péter60 2014.03.25 18:05 - Megtaláltam
ok

Strombus 2014.03.25 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 4.33 súly: 4.10
Nagyon érdekes az omladozó házon bejutva megpillantani a szép udvart.
A ládát hosszasan kerestük és a pontos leírás ellenére se leltük. Köszönöm a ládagazda segítségét a jelszóval kapcsolatban, mert az alternatív megoldás lehetőségét meg nem vettük észre a ládaoldalon.

A ládaoldal borzalmasan hosszú. Számomra összefésületlen információhalomnak tűnik. Pedig sok benne az érdekes. Jobb lenne rövidebbre venni és a linkeket ajánlani.

A 7 Mestervadász 2014.03.22 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.26
Köszi!

darabosk 2014.03.22 15:00 - Megtaláltam
Megvan:) Köszi a rejtést.

Gubirobi 2014.03.19 11:45 - Megtaláltam
Zalai "velnesszgeokess" túránk alatti kirándulások során megtalálva.
A ládában a legnagyobb kihívás ingyenes parkolót találni a közelben. A helyieknek biztosan könnyebben megy, mi maradtunk a távolabbi ajánlott parkolónál.
A kis udvar könnyedén meglett, igaz a ládát nem találtuk. Szerencsére van alternatív megoldás is, segítségével megoldódott ez a probléma is.
Az érdekes helyszínhez egy elég terjedelmes ládaoldalt is kapunk, amit nem volt erőm itthon átolvasni, egyszerűen elborzasztott a mérete.
Köszönjük a lehetőséget!

waneqr 2014.02.16 00:00 - Megtaláltam
Köszönöm Pilis50!

GyZsTeam 2013.12.31 15:41 - Megtaláltam
Szilveszteri tradicionális városjárás során, most Nagykanizsán töltöttük a napot. Második nekifutásra sikerült. Hazafele menet útba esett a ház és csodák-csodája a délelőtt még zárt kapu most nyitva volt. Gyorsan be is mentem.
Köszönjük!

Katulyakutatók 2013.12.31 11:04 - Egyéb
Szilveszteri ládázás Nagykanizsán.
Hétköznap ellenére, sajnos a kapuk zárva voltak, így nem sikerült az udvart megnézni. A Pizzériában sem működött a konyha. Úgy látszik Nagykanizsán év végén megáll az élet. Majd legközelebb, ha nem lesz semmilyen jeles esemény.

Zárva 
dendeocse 2013.11.30 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.58
Megvan.

jenne 2013.11.19 12:20 - Megtaláltam
megvan

aDoc 2013.11.09 14:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.91
Nagy csattogás közepette, de a lada is megvan.

Plakátnézegetésre nem vállalkoztunk, pedig biztos van nagyágyú is.

Ikejapipi 2013.10.30 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.24

Pipipipit rejtenek a belső udvarok. :)pipi 
Mákos 2013.10.30 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.87

Épp arra jártam.njuca 2013.10.28 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.95
Köszönöm a rejtést.

Yarka Loak 2013.10.26 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.54
Köszönjük a rejtést!
m

luviktor 2013.10.25 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.69
Tetszett a rejtés, ötletes, köszi. :)

szjuli 2013.10.25 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.71
Nyaralásunkat Nagykanizsán zártuk, és ez volt az első ládánk itt. Tetszett ez a kis belső udvar, a régi magtár épülete is nagyon szép.

tormagab 2013.10.25 00:00 - Megtaláltam
Jó hely.

zeemol 2013.10.23 10:30 - Megtaláltam
Köszönjük. Kitti & ToTo

Bakancska 2013.10.21 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.75
Sziasztok!

Egy újabb várost sikerült közelebbről megismerni a ládák segítségével.

Köszönjük!
Eszter, Bakancska

akosgy 2013.10.16 12:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.92
Gyékényesi munka utáni levezető ládázás a szemerkélő esőben. Utolsó mai találatom. Az udvar is kedves, és a főtérnek is kellemes hangulata van. Senki nem volt az udvaron, feltűnésmentesen lehetett logolni. Bátor rejtés, de a jelek szerint működik. :) Köszönöm.

Svéd 2013.09.09 11:06 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

cila 2013.09.09 11:06 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.75
Könnyen meglett, köszönjük a rejtést!

ettore 2013.09.05 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.80
Peches kanizsai ládázásunk negyedik, utolsó állomása. Az összesen hétéves négy kisgyerek közül a két egy év alatti volt velünk sétálni egyet a Belvárosban, míg a nagyok fürdőztek. Spontán ötletből, reggel vázlatosan kiírt ládaleírással. Az udvart simán megtaláltuk, de első akadály a felállított színpad volt, majd a ládátlan tuják. A pici babócák miatt nem tudtunk hosszasan keresgélni, de egy imádkozó sáskát így is sikerült találni ott, amerre a ládának kellett volna lennie. Dokumentálom

[Jóváhagyta: waneqr, 2013.09.08 07:52]

Úton a láda feléA bringás csávó nekem bejött
Bejutottunk az udvarraTuják a sátor mögött - ez volt az első akadály, babák bevitele nélkül teljesítve
Rubor 2013.09.01 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.93
Vasárnap az utcai kapu zárva volt. Köszönöm a rejtő segítségét.

sinus90 2013.08.31 14:40 - Megtaláltam
Eredetileg egy egész napot gondoltam Nagykanizsára szánni, aztán csak 1,5 óra lett belőle. Az meg ugye majdnem semmire sem elég.
Az Erzsébet teret nagyon szépen megcsinálták, élvezettel sétálgattunk benne. Ennek a ládának az utcafrontja nem egy hívogató látvány, de belül sem igazán az. Csak a fele van rendbe rakva. A láda a színpad mögött szinte megközelíthetetlen, alig fértünk be. Ráadásul a ládát nem találtuk a helyén egyik zöldben sem, így a pótjelszóhoz folyamodtunk.
Köszi a rejtést!

A magtárA kiskastély fele
Szép Erzsébet szoborVirágok
Nehezen hagytam el ezt a szép teret
Márta 2013.08.31 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam.

mherczeg 2013.08.30 16:21 - Megtaláltam
Rendezveny miatt alternativ jelszoval. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

Dióskanyar 2013.08.20 11:56 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.67 súly: 3.15
Megvan. Köszi.

BubaGC 2013.08.19 15:15 - Megtaláltam
:-)

plecs 2013.08.19 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 3.98
:-)

SirLes 2013.08.16 13:33 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 4.31
Megtalaltam [wapon beküldött szöveg]

Duciék 2013.08.10 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.66
Megtaláltuk. Köszönjük!

nagyi11 2013.08.04 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.52
Megtaláltuk

 
Zsókica és Lackó 2013.08.03 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.84
.

lizzard és csapata 2013.07.18 11:30 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget.

anettnori 2013.07.15 10:20 - Megtaláltam
Megvan! Rejtői segítséggel. [wapon beküldött szöveg]

Horvát tengerpartra menet iktattunk be egy kis pihenőt.
Szépen megújult a főtér, öröm volt sétálni itt a gyerekekkel. A belső udvarba sajnos nem jutottunk be, pedig próbálkoztunk. Egy helybeli szerint ritkán kerül le a lánc a kapuról. Ezúton is köszönjük a rejtő segítségét!

tlaurenczy 2013.07.12 16:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.28
Pár órás idei kanizsai tartózkodás alatt az első láda. Kellemes séta csodálatos környezetben, klassz rejtés. Köszönjük!

Mivol 2013.07.06 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.09
Kanizsára érkezésünk napján csak gyorsan-gyorsan mentünk egy kört, szétnézni nem is igazán volt alkalmunk. Másnap megyünk még. Köszi!

kotolucus 2013.06.29 17:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.30
Megtaláltam.Köszi

zsoltkoto 2013.06.29 17:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Lucus, KOZ [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

GCMIT_20130629170915.jpg 
housefly 2013.06.06 11:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Feli 2013.06.02 08:45 - Megtaláltam
Szia! Azért jelszó nélküli megtalálást állítottam be, mert ma vasárnap van és nem volt nyitva a kapu! Láttam a webes leírásban, hogy 2 nap a héten nincs nyitva (és én pont akkor mentem, de a munkám miatt lehetetlen időben van nyitva a Kiskastély udvara)
Láttam, hogy van plusz jelszó is, de azt is a kerítésen belülre rejtetted, így azt se tudtam leolvasni! Véleményem szerint érdemes lenne a kapun kívül is rejteni egy plusz jelszót! (Mákos barátom szerint is - "együtt voltunk ládázni" )
Csatolok képeket, hogy tényleg ott jártunk! Kérném, hogy fogadd el a megtalálást!
Nagyon szépen köszönöm! Szia

[Jóváhagyta: waneqr, 2013.06.02 16:06]

feldelaci 2013.05.17 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.45
megvan

szaatt 2013.05.15 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.44
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Motolla62 2013.05.15 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.29
Kanizsán születtem, elég jól ismerem a várost, mégis csak most voltam ebben az udvarban. Tetszett.

wtl 2013.04.15 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük, remek kis rejtés!

 
csipet_csapat 2013.04.03 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.88
A multival összefésülve. Hangulatos udvar.
Köszönjük.

szamosszamoca 2013.04.01 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.58
Hát ezt inkább nem mesélem el...a kép magáért beszél, itt legalább nem volt rozsdás drót:).

 
dabcsi 2013.02.22 13:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

navigaator 2013.02.20 00:00 - Megtaláltam
-

illeskese 2013.02.18 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95

Megtaláltam! :) [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]rubin55 2013.02.11 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
Az első ládám megtalálása.

 
Tonykopter 2012.12.26 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.41
Felleltük!

szalaij 2012.12.17 10:45 - Megtaláltam
Megtaláltam.

Pilis50 2012.11.17 10:30 - Megtaláltam
Vitéz Rózsás János temetésére menetben útba esett.

kectam 2012.10.30 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.58
A rejtek hamar meglett, hála a pontos koordinátának

Pomisa 2012.10.30 13:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.02
Őszi ládázás 3/25.
Egyszer már próbálkoztunk, hogy megkeressük, de akkor zárva volt. Most viszont sikerült. Nagyon szép. Az akasztós zsebet a földön a tuja tövében találtuk. Az "akasztóját" nem láttam ezért úgy hagytuk ahogy mi találtuk.
Köszönjük a rejtést.

sotatyigák 2012.10.08 19:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Ismerős környezetben keresgéltünk, kis elemlámpás segítséggel Timi és Izabella közreműködésével. Jupppiii!

Bliccc 2012.09.29 19:15 - Megtaláltam
Sikerült!

pötyimiki 2012.09.22 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.32
Megtaláltuk Kedvesemmel, ill. Ő, én csak keresgéltem.

Zergi 2012.09.21 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 4.28
Fogtam!
Azt hiszem érdemtelenül kevés időt és fáradtságot fordítottam ennek a ládának a végigjárására, bocsi!

Magnes50 2012.09.20 17:45 - Megtaláltam
Megtaláltam.

május 15. 2012.09.11 14:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.26
Megtaláltuk! Tetszett a rejtés. A tartalék lehetőséget is megtaláltuk!

Hecsa 2012.08.30 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.22
Megvan!

A belső udvar... 
Schlégl 2012.08.30 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

Discover 2012.08.22 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.06
Köszönöm a rejtést!

Törpe 2012.08.16 13:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.40
Köszönjük a rejtést! Törpe

Tamás&Angi 2012.08.08 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.43
GCNK után ezt is felkerestük. Tetszett a rejtés, köszönjük.

prudy 2012.07.27 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.19
Közös találat prudy és fecó07, Zalakarosi üdülésünk alkalmával.

Fecó07 2012.07.27 14:19 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.95
Közös találat prudy-kal Zalakarosi üdülésünk során.

pesta76 2012.07.25 15:07 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.28
Megtaláltuk, köszönjük!

btomek 2012.07.23 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.76
Megtaláltuk! Ötletes rejtés, köszönjük.

ÉnBalázs 2012.07.21 11:44 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.16
DDk közben

TeBalázs 2012.07.21 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.49
+

pliptai 2012.07.05 20:29 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.76
Köszönet a rejtésért!

lagaf 2012.07.03 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.94
Megtaláltam. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]
Nagykanizsa hallatára nekem három név "ugrik be": Fejtő Ferenc, Papp Simon és Brunner Erzsébet festőművész (pontosabban: anya és lánya). Fejtőnek felkerestük szülőházát (Csengeri u. 22.), Pappnak egy emléktábláját a GCKPD keretében, az utóbbinak pedig, akiről az '80-as évek elején, Új-Delhiben dolgozó kiküldöttektől hallottam először, a kiállítását.
Előtte persze megcsodáltuk a rendkívül szépen felújított Erzsébet teret, a hősök emlékművétől a névadó szobrán, a működő (!) szökőkúton, zenepavilonon, velocipédes ivókúton át a szentháromság szoborig, elolvasva az összes műemlékházra kitett, egységes kinézetű információs táblákat. Méltán lehetnek büszkék főterükre a kanizsaiak!
A régóta vágyott Brunner-kiállítás megtekintése majdnem kudarcba fulladt: a Kiskastély termeit ugyanis egy angol nyelvi tábor félóránként rotáló csoportjai foglalták el. Mivel azonban "messze földről érkeztünk", végül is lehetővé tették, hogy a tanulás zavarása nélkül megtekinthessük az éppen üres terem kiállítási anyagait. Tetszettek mind a Brunnerek, mind pedig a matuzsálemi kort megélt Z Soós művei. Ugyancsak érdemes volt betérni a Magtárba, s megnézni a város történetét plakátok, nyomtatványok és képeslapok segítségével bemutató tárlatot. Nyugodt lélekkel ajánljuk másoknak is.
Köszönjük a rejtőnek, hogy apropót szolgáltatott e látogatáshoz...

Az aradiak...Árnyas árkád...
Magasan ül...A Kiskastély
Brunner I.Brunner II.
Z Soós-műAz egykori m. kir. honvédlaktanya
A Magtár emeletén...Erzsébet tér
Ötvös család 2012.07.01 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.52
A kert sajnos zárva volt, így nem tudtunk bejutni, a trafót pedig nem tudtuk értelmezni. Így kérjük a megtalálás elfogadását a fényképek alapján!

[Jóváhagyta: waneqr, 2012.07.06 13:50]

osvathek 2012.06.18 10:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.20
Megvan.

CS.CS 2012.06.16 11:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.06
Valóban gyönyörű a hely! Csak éppen színpadot építenek rendezvényhez!

Csaba, Orsi, Tündi

 
geolaci 2012.04.28 17:12 - Megtaláltam
Julival :)

wh999 2012.04.28 16:00 - Megtaláltam
Kicsit máshova tájolt a gps, de meglett! A környéken megy a felújítás.

Zsukabu 2012.04.28 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.83
Megtaláltam. Köszi :)

Hrvatska 2012.04.28 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.48
Megvan.

Ziki 2012.04.08 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
:)

Vityi 2012.04.06 10:25 - Megtaláltam
Megtaláltam!

leonard 2012.04.03 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Tegnap hallottam először a geoládákról mamipoktól, s ma már meg is találtam az elsőt! Köszönet érte, nagyon élveztem! Kimondottan szeretem az ilyen hangulatos belső udvarokat :)

mamipok 2012.04.02 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
A Centrál Hotelben tartunk ezen e héten rendezvényt, kb, 70 m-re a ládától, tök jó, hogy munkaidőben tudtam vadászni. Köszi!

szm_nk 2012.02.25 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.00
Köszönjük! :)

somi22 2012.01.28 14:46 - Megtaláltam
Az első "láda"(zseb) amit megtaláltam.Nagy élmény volt!!!

Myself 2012.01.01 00:00 - Megtaláltam
Be volt zárva :) lakattal... köszi a rejtést :)

csabavezer 2011.12.28 13:39 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.10
Legjobban az tetszett, ahogy a négy épületen megfigyelhető volt a különböző mértékű amortáció.
Csaba és Böbe

kt013 2011.12.12 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.53
Ok

Gyeta 2011.12.01 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.64
Sokszor jártam már Kanizsán, eddig azt hittem, hogy ismerem is a várost, de be kell látnom: csak a felszín, amit eddig ebből a városból láttam. Ez a hely nagyon barátságos.
Köszönet a rejtőnek, hogy megmutatta.

 
targonczas 2011.11.05 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 4.10
OK.

Mr Zerge 2011.10.30 17:30 - Megtaláltam
Meg van, részletesen késöbb...
Üdv Mr Zerge. [wapon beküldött szöveg]

bigmick 2011.10.28 20:34 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget.
BigMick, Iza [g:hu 1.3.23] [wapon beküldött szöveg]

UltraCachers 2011.10.27 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.08
Ebbe az udvarba biztosan nem jöttünk volna be, ha nincs a láda és a rejtés is meglepő volt. Ja és kint olvastam, h a környék egykor temető volt. Szépen megtervezett és ápolt volt a kert, de nekem ez az újfajta trafó is tetszett.

Ez egy szép transzformátor állomás. 
sambenedek 2011.10.27 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.42
Kis küszködés míg parkolóhelyet találtunk, de a láda könnyen meglett. Ha kész lesz a környék felújítása, akkor valószínűleg nagyon szép lesz.

EUKE999 2011.10.13 00:00 - Megtaláltam
Megvan, köszi!

Kaputyin 2011.10.02 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.39
Megtaláltam! Jó kis eldugott hely!
Köszi a lehetőséget!

 
kaldigeza 2011.10.02 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.29
Valaha már jártunk itt kiállításon a párommal. Most "két busz közt" Letenyére utazva "lenyúltam" a különleges ládát! Ha valaki látta volna a sűrű tujában a "matatásom", a falmelléki "sündörgésem", egészen biztosan félre érti a helyzetet! Szerencsére nem volt zavaró körülmény! Köszönöm a rejtést!

peter.ori1 2011.10.02 00:00 - Megtaláltam
köszi

Hektor 2011.10.02 00:00 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

 
Petán 2011.10.02 00:00 - Megtaláltam
Meglett...
Köszi a ejtést...

:-)))

attika 2011.10.02 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.57
Köszönöm a rejtést!

Hz 2011.10.01 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.23
Szürkítve. [g:hu 2.2.8] [wapon beküldött szöveg]

Találat 
Paul 2011.09.23 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.04
Megtaláltam.
Köszönöm a rejtést.

dudeeg 2011.09.03 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.77
VIII. Dödölle fesztiválról hazafelé menet beugrottunk ezért is. Valóban nagyon szép a belső udvar. A ládát nem mertük megkeresni, mert az udvarban levő bár előtt álldogált valaki (bár lehet, hogy pontosan tudta miért vagyunk ott :) ), így maradt a tartalék jelszó leolvasása :)

Köszi!

HASH OUT33 2011.09.02 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.67
Elsőre a szomszédos udvarba mentem be mivel a jel nem volt tökéletes a gps-en. Elgondolkodtam mit is kellene ott látni mert egy elhagyott lakatlan szemetes udvar volt. Ekkor gyanakodni kezdtem a szomszédos kertre mikor megláttam a tujákat. Az utcafronti romos ház kapuján átlépve tényleg egy másik világ tárul annak a szeme elé aki ide eljön. A rejtés is nagyon ötletes. Köszönöm.

LEMA 2011.08.31 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.34
Köszönjük szépen. Már 2 éve Kanizsán lakunk, de ide még sosem jutottunk el, talán azért sem mert az idegenek számára elég rejtett helyen van. Hála az elrejtőnek, ide is eljutottunk. Maga a kiskastély és a magtár szép, de a környék eléggé lepukkant sajnos.

molka 2011.08.27 17:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.61
Tetszett nagyon, és több hasonlóan kedves udvar is van még a környéken! Egy jó kis sörrel jutalmaztuk magunkat a láda megkeresése után az itteni kávézóban. Köszi!

 
carmin 2011.08.27 17:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.10
Horvátországi nyaralásunk előtt 2 napot töltöttünk Nagykanizsán és környékén. Esti sétánk egyik állomása volt ez a hely.

koszta 2011.08.22 17:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.85
A láda nélkül biztos hogy nem mentem volna be az udvarba.

Cristian 2011.08.19 13:42 - Megtaláltam
Megtaláltam

Arzt család 2011.08.19 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.48
Kicsit sokat kóvályogtunk, mert lefagyott a gps, de megtaláltuk, gyerekeknek tetszett nagyon a rejtés.

Fegekri 2011.08.10 12:30 - Megtaláltam
Ötletes rejtés, és a kis udvarok is érdekesek, köszi.

dzoli1 2011.08.09 15:00 - Megtaláltam
A DDK lejárása közben.

kiniczkyne 2011.08.06 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.95
Megvan.

t1kovacs 2011.08.01 12:04 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.03
A Magtárban lévő plakátkiállítást is megnéztük.
Köszi a rejtést!

Dester 2011.07.30 22:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.09
Szép volt az udvar, így éjszaka is. :) A koordináták nem voltak nagyon pontosak és az eső miatt nagyon nedves volt minden, de nem fogott ki rajtunk, megtaláltuk. Köszönjük a rejtést!

berkaba GPS-t bűvölberkaba és én
A kastély 
berkaba 2011.07.30 22:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.04
Gyalogos kupa: 12,6km

Ez egy nagyon takaros udvar volt valóban. Kicsit furcsállhatták, hogy mit keresünk ott éjnek idején, de ahogy látom más is ment már oda így :)

Megtalálók
Növényzet 
Black Pearl 2011.07.28 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.15
Megtaláltuk, eső után csupa víz volt az összes tuja és így mi is eláztunk. Köszönjük.

Gyros 2011.07.22 21:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 4.08
Megtaláltam, story később!

 
Ronin 2011.07.20 15:35 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.94
Városnézéssel egybekötött keresgélés. Sajnos pont a helyszínen egy alapos zuhi kapott el bennünket, így nem volt egyszerű.
Köszönet a rejtésért!

 
Evetke 2011.07.16 20:27 - Megtaláltam
Megtalálódott hazaúton.
Szombat este, persze nem volt nyitva a kapu. A szomszéd ház tárva lévő, majd' leszakadó kapuján bebóklászva, majd az amúgy is leomlott kerítésen átsétálva lett meg. A szomszédos rom kertje nem volt valami bizalomgerjesztő, de a "láda" és környezete már tetszett, bár eltűnődtem, hogy esetleg azért lehet bezárva a kapuja ilyenkor, hogy ne jusson be senki. Ezért aztán nem időztünk itt sokat, gyors szétnézés és logolás után távoztunk, amerről jöttünk.

Dóri és a macska 2011.07.16 20:27 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

nbokan 2011.07.10 17:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.58
OK. Mivel vasárnap értünk ide, zárva találtuk a kaput, -a leírásban is szerepel, de azt csak itt olvastuk- a szomszédos elhagyatott ház kapuja viszont nyitva, így hát meglett.

 
Hosszu és Maszat 2011.07.05 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.35
Nagykanizsai városnézés, közben. Nem volt betervezve, de láttuk, hogy közel van. ánéztünk a netre, hogy mit is keressünk és meglett.
Igazán elképesztő a kontraszt a külső és belső között.
Köszönjük a rejtést.

Esteban62 2011.07.04 12:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.48
Princi bringás multi lekűzdése közben beestem az udvarra. A rejtek elé egy színpadot építettek, de be lehet menni mellette.

 
morph 2011.07.04 10:51 - Megtaláltam
Az uctafront és az udvar meglepően nagy kontrasztban van egymással, megéri ide benézni. (Buszcsatlakozásra várva sétáltam el ide.)

Zsiráf 2011.07.02 20:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.21
Gyalogos kupa: 59.4km

Vonat felé igyekezve... Adtam magamnak néhány percet, hogy hátha... Nyitva volt a kapu, nem úgy, mint hajnalban. Üldögélt benn tucatnyi embet, fele a tuják felé nézve. Így dobozt nem is kerestem, aztán megnéztem a leírást, hogy van alternatív jelszó is, így ezt kerestem.

Juhász család 2011.07.01 13:10 - Megtaláltam
Éles ellentét a külső és a belső közt. A belső udvar épületei gyönyörüen felújítva, de a külső homlokzaton lekelne a tábla"Vgyázat omlásverszély!". Ha már itt jártunk megnéztük mindkét tárlatot.
Köszönjük a rejtést!

Bubuka 2011.06.26 16:50 - Megtaláltam
Zalajáróval a VTSz találkozóról menet.

uno20001 2011.06.22 18:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.00
Jól rejtett, kerestük.

Stimm 2011.06.20 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.43
Nagykanizsa-Győr kerékpártúra elején. Sajnos már sietnem kellett, így rövid keresés után az alternetív jelszóhoz folyamodtam. (Egyszer még megkeresem!) Tetszett!!

kolett 2011.06.17 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.08
A kávézóban ücsörgők csak lesték, hogy minek ölelgetjük a tujákat :) De megvan! :-P

Cseber 2011.06.11 12:50 - Megtaláltam
Megtaláltam, Ágival!

csbagi 2011.06.11 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.11
Csak az udvarban voltunk, de óriási a kontraszt: az épületek egy része gyönyörűen felújítva, a többi szörnyű... Remélem, nem sokáig!
A láda már nem térdmagasságban, hanem kb. 150 cm-en volt található, (gondolom, változott a fa), oda is tettük vissza.

iMagination 2011.05.20 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.68
Köszönjük!

Lujzi 2011.05.17 10:17 - Megtaláltam
Ráróval.

Ráró 2011.05.17 10:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.41
Érdekes rejtés!

Reka&Peti 2011.04.23 17:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
2. láda

Kikki 2011.04.22 20:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Első ládánk!!!

Kisebb osztálytalálkozót tartottunk, épp a "plakátban"... Aztán eszembe jutott, hogy van itt valami, valamelyik tujában... Na persze rögtön pont ahhoz a tujához mentünk a sok közül.. sötét is volt, telefon vakujával világítva rögtön megtaláltuk!! :)

Köszönjük a rejtést! Nagy élmény volt!

a-beatrix 2011.04.22 15:15 - Megtaláltam
Kanizsai kiruccanás-, egyedül. 5/5.
A kapun belül tényleg egy másik világ várt... A padon ücsörögtek fiatalok, nézték, miért meresztgetem a szemem a tujákra -, így hát maradt az igencsak ügyes pótjelszó.
Köszönöm!

Magtár 
tomreti 2011.04.16 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.52
Lakodalom közepette megtaláltuk.

totik 2011.03.31 11:30 - Megtaláltam
Muglik voltak a padokon, maradt a pótjelszó. Ötletes, de szerencsére nem megrázó!
Köszönjük a rejtést!
(Viki, Geri,) Krisz', TZ

rallok 2011.03.21 10:00 - Megtaláltam
Nagyon jó rejtés!
Meglepő, hogy a romos öreg külső milyen szép belső udvart és épületet rejt.

Antiemes 2011.03.19 20:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.30
Nagykanizsára kellett utaznom, gondoltam útbaejtem ezt a geoládát. Elég sötét volt már, így magát a ládát nem kerestem sokáig, a pótjelszó viszont hamar meglett. Köszönöm a rejtést.

Farekék 2011.03.12 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.14
Szép tavaszi időben, kanizsai túra harmadik ládája. Nagyon tetszett a hely.
Köszönjük.

Pékó 2011.03.09 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.43
Köszönjük, gyorsan meglett és nagyon tetszett a rejtés.

LCSOKA 2011.03.05 20:36 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést

Adri&Lacike 2011.03.05 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.32
Megtaláltuk!

Babu&Zeo 2011.03.05 00:00 - Megtaláltam
megleltük :)

Fox Yey

Buksilány 2011.03.01 12:30 - Megtaláltam
Találat Nilsszel!

Nilsz 2011.03.01 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.17
Buksilánnyal közösen!
Tényleg meglepő, mi lehet egy udvarban :)
Köszi a rejtést!

sabata 2011.02.27 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.90
Nagyon ügyes rejtés, maximális pont!

sosi 2011.02.20 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.63
vasárnap, kapu zárva, de ez tényleg nem lehet akadály:)
a tujákat végigbogarásztuk, eredménytelenül, a pót könnyen meglett

eleem 2011.01.16 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, bár vasárnap lévén zárva volt az ajtó, de egy mindenre elszánt kesser megtalálja a kulcsot ... :-)

Wsky 2011.01.10 11:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.25
Vicces rejtés, de ami ennél is izgalmasabb az a régi épületek és mind az ami valóban mögötte van...

Nircel 2011.01.06 10:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.00 súly: 2.73
Sajnos a ládának hűlt helye, vagy mi voltunk bénák, mindenesetre ennél nyugisabb helyet lehetne találni neki, mert így nagyon nehéz észrevétlennek maradni. Plusz a GPS az egyik cserepes tujához kalauzolt, elképzelhető, hogy ezeket cserélgetik?? Alternatív jelszóval OK

belső udvar 
medor 2011.01.01 00:25 - Megtaláltam
Az ev elso ladazasa banyokaval es Timivel.

Gabor67 2010.12.10 12:09 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

BiBoLi 2010.11.13 19:45 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést.

Avranella 2010.11.13 19:45 - Megtaláltam
Privetyik! :) Koszi a rejtest! [wapon beküldött szöveg]

zöldfülű 2010.11.13 19:45 - Megtaláltam
lefülelve. :) [wapon beküldött szöveg]

Kellemes kis zaLAzulás az őszi tavaszban...

Minden úgy volt, ahogy Avranelle megírta! - persze most még csak jövő időben értelmezhető mindez :)

Köszönöm a rejtést

Livedli 2010.10.26 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.08
Az előző esti viharos szél lefújhatta a talajra, mert a tuja mellett leltünk rá! Még jó, hogy mi! Jó rejtés. :)
Kép címejspanyik 2010.10.23 10:58 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.18
Nagykanizsai kirándulásunk bemelegítő találata. Ötletes rejtés!

Köszönjük!

Mari és János

Szabó Család 2010.10.15 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.99
Köszönjük a rejtést.

ludens 2010.10.14 16:30 - Megtaláltam
Nem tudtunk a tujába túrni, sokan voltak az udvaron.
Még visszajövünk!
(Addigra talán a főtér is elkészül.)

[Jóváhagyta: waneqr, 2010.10.16 19:26]

 
befi 2010.10.13 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.14
Egy könnyű kis 6 napos kiruccanás Dél-Zalába az elmaradt nyaralás pótlására.

Ildi76 2010.10.13 11:30 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

szicsu 2010.10.13 11:30 - Megtaláltam
megtaláltuk

Égetö 2010.09.22 12:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.91
Megtaláltam! Ez a mai 3. láda. A muglik érdeklődve lesték, hogy mit csinálok, de szerintem sikerült észrevétlenül kivenni és visszarakni a csomagot.
Majd beszélgetés a biciglikről!

zramzam 2010.09.06 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.32
Nagyon ötletes a rejtésed, bár célirányosan csak a ládáért mentünk, jó lett volna végigmenni az általad mutatott úton is, biztosan megérte volna. Majd legközelebb.

fattila 2010.09.06 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.38
Találékony rejtés. Sajnos a gyermekkori Kanizsa már teljesen eltűnt és kezd lassan, de biztosan leépülni. Kár érte.

menusl 2010.09.03 12:23 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.64
Ideérkezésünk örömére egy könnyű kis "ládával" kezdtünk.
Cselesen becsábítottak minket Z. Soós István tárlatára a Képzőművészetek házába.
Viki @ Laci

csemege 2010.08.27 16:24 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.61
Valóban elég nagy a kontraszt a külső és a belső közt. Az udvaron nagy nyüzsgés volt éppen egy színpadot állítottak, ennek ellenére gond nélkül hozzá lehetett férni a ládához.

popey1974 2010.08.24 18:00 - Megtaláltam
megtaláltam

vilani 2010.08.24 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Klassz rejtési hely :o)

Scorpius 2010.08.13 17:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.70
Szép kis udvar. A pót jelszóval lett meg. köszi

koaty 2010.08.12 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.58
OK! XD

Delfin1990 2010.08.04 10:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.61
Ötletes rejtés. Köszi.

Ruzsi 2010.08.03 16:15 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

nogacsalad 2010.08.03 08:45 - Megtaláltam
Részletek később...

 
PGT 2010.07.30 11:43 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.34
Nagyon ötletes rejtés! 5*
A bokrok mögött a mugli veszély is kicsi.
Amikor a bokrok közül kijöttem egy autóból furcsánnéztek, biztos azt hitték wc-nek használtam a trafóházat :-D

A "ládában" nincs íróeszköz. (a sajátomat a további kesselés miatt nem tudtam ott hagyni)

Az udvar szép, a magtár érdekes.
A ház előtti tér is hangulatos, a szökőkút enyhülést adhatott volna ha nem esik az eső :-)

Az ajánlott látnivalók közül még a közeli Zsinagógát néztem meg igaz csak a rácsokon keresztül, mert az udvarra és az épületbe nem lehetett bemenni, de így is gyönyörű.

Köszönöm a rejtést!

Erika&Bojszi 2010.07.26 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.20
Meglett!
Igaz a jelszóért másnap vissza kellett menni, mert elfelejtettük.

 
barni102 2010.07.20 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 1 rejtés: 2 web: 4.5 átlag: 2.50 súly: 1.00
szép idö volt ott voltak: Laci,Roli,Barni

fa-peti 2010.07.19 11:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.66
A mai nap első ládája. Waneqr jóvoltából bringával járhattam körbe a várost Napraforgó téri starttal. A ládától 40 méterre azonban sajnos zárt kapu fogadott :(. Amit tudtam azt fotóztam, és láttam az tetszett. Az épület előtti főtér is hangulatos. Köszi.

Kerékpáros Kupa: 57,6 km

Kívülről 
mjdgm 2010.06.26 15:19 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.08
Lentibe menet beiktattunk kisebb-nagyobb kitérőket néhány geoláda felkeresése miatt, csak azért, hogy az alig 140 km-es távot kissé megnyújtsuk. Sikerült is 300 km feletti távot mennünk. :-)
Így jutottunk el a belső udvarokhoz is.
A meteorológusok ragyogó napsütéses hétvégét ígértek, így egy cseppet sem lepődtünk meg azon, hogy az eső utazásunk első percétől folyamatosan esett.
A doboz keresését összevontuk a GCNK láda pontjainak felkeresésével, s nem is kellett érte nagyot kerülni. :-)
Ötletes rejtés, és valóban érdekes dolgot mutat meg! A külső ház állapota alapján magunktól nem biztos, hogy bekívánkoztunk volna a belső udvarra. A doboz nélkül -lehet- be sem mentünk volna. Pedig érdemes bemenni és alaposan körülnézni! Tetszett, köszönjük!

 
pöle 2010.06.26 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.30
...

mapet50 2010.06.26 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.71
Íróeszköz nincs a logbook mellett. Megnéztük a kiállításokat, plakátok most a hely szűke miatt nincsenek, Z. Soós István képei igazán érdekesek.

Mathau 2010.06.14 10:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.22
Mai első ládám. Jó volt kinyújtózni a 3 órás buszút után. A láda roppantul tetszett, mind a hely, mind a rejtés.

sampy 2010.06.10 16:10 - Megtaláltam
Ötletes rejtés, köszi!

Tofi07 2010.06.10 16:10 - Megtaláltam
Megleltük a kincset:)

Kornelius 2010.06.10 16:10 - Megtaláltam
Ügyes rejtés-köszi!

schöphi 2010.05.27 19:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.65
Megtaláltam!

Mira 2010.04.24 11:42 - Megtaláltam
Nyüzsgött a városban az élet a Város napja alkalmából megrendezett progamok kapcsán. Így nekünk is volt szerencsénk több kiállítást is ingyen megnézni (itt is volt egy a Plakát Múzeumban). A város is nagyon tetszett, sétáltunk egy nagyot és üldögéltünk a szökőkútnál a programokat figyelve.
Mivel a mai nap rengetegen voltak a helyszínen, ezért nem akartuk mások figyelmét felhívni a rejtekre. Kérem a kedves Rejtőt, hogy a fénykép alapján fogadja el a találatom.
Gyalogos kupa: 11,1 km

[Jóváhagyta: waneqr, 2010.04.25 15:54]

 
777steve777 2010.04.19 15:55 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 2.5 web: 4.5 átlag: 3.50 súly: 2.81
Megvan. A rejtés módja miatt nagy a lebukásveszély. Köszi!

vileda 2010.04.18 11:54 - Megtaláltam
:)

berobi 2010.04.14 08:36 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.90
Ládát nem leltük, alternatív jelszóhoz folyamodtunk.
Köszi!

piroska 2010.04.03 18:01 - Megtaláltam
A trák kincseket már előbb megnéztem, a láda miatt külön jöttünk vissza (vacsora előtt). DDK és ládázás meg Műemlékezés.

"J&J" 2010.04.03 18:00 - Megtaláltam
Hiánypótló DDK.
Tavaly Zalakarosról indultunk a Geokéken kelet felé, most a hiányzó nyugati szakaszt kezdtük bepótolni. Mivel Kanizsán volt szállásunk, a városban is kerestünk ládákat.
Ez szép környezetben, ügyes rejtés.
Piroskával közös találat

 
Csaba & családja 2010.04.03 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.20
Húsvéti keresgélés

tcsb 2010.03.28 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.45
könnyű találat, ötletes rejtés. köszi

Szlil 2010.03.28 12:00 - Megtaláltam
ok,log később.

szabokla 2010.03.21 16:34 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.73
Megtaláltuk! Szépen fejlődő belső tér, csak így tovább! Köszönjük a rejtést!

Kiskastély udvar 
KJ & GM 2010.03.20 16:35 - Megtaláltam
Köszönjük a lehetőséget!

Dallos család 2010.03.18 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.60
Megtaláltuk

kmiksa 2010.03.18 14:10 - Megtaláltam
Megvan :-)
Köszi a rejtést!

Mama és Papa 2010.03.16 10:30 - Megtaláltam
Szívet, lelket gyönyörködtető volt a kiállítás, ahol egy nagyon kedves hölgy idegenvezetése még szebbé tette napunkat.

M_ákos 2010.03.15 17:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.13
Megtaláltam. Teljesen korrekt minden, jó láda!
Az akasztó továbbra is le van törve, a többiekhez hasonlóan ideiglenesen visszaigazítottam, de a zseb bármikor leeshet, hosszútávú megoldás kellene!

Szaki 2010.03.15 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.81
Régóta csábított már az udvar, de mindig ellenálltunk:) Valóban megérte betérni, a rejtés pedig jó.

pistikata 2010.03.13 17:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.74
Rövid megállló Nagykanizsán.
Érdekes hely, valóban. A rejtés nélkül biztos nem néztünk volna be ide.
Köszi!

Csaba és Kati 2010.03.13 11:06 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.16
HEURÉKA!
Valóban, a belső udvar szebb és gondozottabb.
Az akasztós, zsebes rejtés ötletes, de az akasztó el volt törve, a zseb a földön volt. Többé kevésbé sikerült átmenetileg megoldani és visszaakasztani.

A külső ...... és a belső
Az akasztó 
zalajaro 2010.02.10 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.00
Szuper!
Furfangos jelszó.
a láda rögzitője megsérult .Javítani nem tudtam,de megpróbáltam
úgy elhelyezni hogy megmaradjon a helyén.
zalajaro

kívülről.... 
BlackDeer 2010.01.30 12:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Ötletes volt.

Famágus 2010.01.30 12:20 - Megtaláltam
óóóóó nagyon bírom az ilyen helyeket, kívűlről lepukkant épület, bemész a kapun, és mintha egy másik helyen találnád magad. illetve, nem is mintha. A kincs hamar meglett, lelépőben voltunk, amikor egy hölgy jött ki a kis kastélyból, hogy mit keresünk.. hablatyoltam valamit, mire megkérdezte.. ja, a játék?! még itt van?! Aztán mindent jól megnéztünk.. köszi!!
A közelben finom kávé egy kávézóban..
Oldfoxxal és az újoncokkal, Mariannal, Attilával..

oldfox 2010.01.30 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.66
.... megtaláltuk, bővebben Famágustól.

katus és alex 2010.01.22 15:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést.

Terdik Család 2010.01.03 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.18
Sajnos vasárnap nm csak az udvarban lévő intézmények vannak zárva, hanem maga az udvar is, ezért egy kapu mászást alkalmaztunk és megtaláltuk a tujafában a rejtést.

Eszti és Robi 2010.01.03 11:00 - Megtaláltam
+

KiVi 2010.01.02 15:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.74
Szuper!

Krix82 2009.12.28 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.48
Megvan! :)

luckyhunter 2009.12.27 19:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.08
Kanizsai barátoktól hazafelé gyütöttük be a ládát. A külső szürke homlokzat egy platinás belső udvart rejt.
A rejtés is nagyon tetszett!

Luckyhunter

*Vica* 2009.11.21 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.17
Olyannyira stresszelt, hogy megláthatnak, hogy a ládát sem és a pótjelszót sem találtam jódarabig. Felemeltem az összes kisablakot, de nem láttam. :-) Mikor megvizsgáltam mégközelebbről a tujákat akkor lett meg.

kobcikrajci 2009.10.24 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.74
A belső udvar szép, a rejtés szuper. Utolsó kanizsai ládánk.

Bütyök+Zulu 2009.10.13 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.96
Számtalaszor parkoltunk már a közelben, ha Nagykanizsán jártunk, de nem is sejtettük, hogy beljebb kellene menni az udvarba. Nagyon szép hely. A rejtés fantasztikus, nagyon ügyes a "láda".Köszi!

 
laas 2009.09.29 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.62
Ügyes!
Laas, Zsuzska76

rudolfis 2009.09.26 16:50 - Megtaláltam
MEgtaláltam!

Walmer 2009.09.21 14:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Szép rejtés.

Steve07 2009.09.09 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.60
5letes rejtés!

 
ncs001 2009.09.05 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.13
ok.

szepzsuzsi 2009.08.28 15:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.26
A nap fénypontja. Majdnem másfél órát töltöttem itt. Megnéztem az összes kiállítást. A nagyon kedves hölgy sok érdekességet mesélt a művészekről, amit ezúton is köszönök Neki. A rejtőnek pedig azt, hogy ilyen remek ötlete támadt. Aki egy kicsit is szereti a művészetet, érdemes időt szentelni ezekre a tárlatokra. Természetesen a rejtés is profi!
Köszönöm szépen!
szepzsuzsi

bgecco 2009.08.28 00:00 - Megtaláltam
Valóban érdekes az udvar. Ötletes rejtés. Köszi.

rattus2 2009.08.23 17:43 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.11
A rejtés minősége példás!

Kerticsorbi 2009.08.22 16:53 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.02
Megtaláltam, köszönöm a rejtést.

TothA67 2009.08.19 10:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Köszönjük a szép élményt!

HgZoli 2009.08.17 20:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.80
Családi városnézés, Köszi!

Mocek 2009.08.12 00:00 - Megtaláltam
Szép város, szép udvar:) Köszönjük

MeSa 2009.08.03 18:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.21
Gyékényesi fürdőzés után szaladtunk be bringával érte, de sajnos a kapu zárva volt.
De így is látszódott a kert szépsége.

Köszi

Kérnélek a megtalálás elfogadádára.

Köszi

[Jóváhagyta: waneqr, 2009.08.07 06:28]

fkmaster 2009.08.03 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.15
A tuják közti rejtés rendben megvan, a hétfői nap miatt csak ezt tudtam megkeresni, mást nem láttam.

tompibeka 2009.07.31 17:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.00
A tuják között többszöri keresés után sem találtam semmit, de a jelszó-mankó segített. Köszönet a rejtésért.

hab14 2009.07.29 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.10
Viszonylag gyorsan meglett, az udvar rendezett és csendes.

Heni&Gábor 2009.07.19 14:00 - Megtaláltam
Zalakarosi nyaralás alatti ládázás: 16/20. Vasárnap próbálkoztunk a láda megkeresésével, de zárt kapuba ütköztünk. Ha lehet, kérjük a kép alapján a találat elfogadását!

[Jóváhagyta: waneqr, 2009.07.20 19:25]

Köszönjük!

Ezt láttuk... 
Kakukkos és Hajszál 2009.07.18 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.82
Esett az eső, így nem akartam nagyon turkálni az ágak között, a kényelmesebb megoldást választottam. az udvar télleg nagyon jól néz ki.

Besüboboja 2009.07.11 17:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.67
Megtaláltuk!

Somahaver 2009.07.11 17:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.63
+ van! Vándor Csillag,Mr Bean,Besüboboja,Ranger és a kis kutyám Armi segítségével!!! Köszi!

Vándor Csillag 2009.07.11 17:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.78
Ügyes! :)

Mr Bean 2009.07.11 17:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.85
Megvan!

Gabeszosz 2009.07.10 10:38 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.70
Megtaláltam!

foximaxi 2009.07.08 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.88
Gyors találat:)

zsotie 2009.07.06 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.95
Kicsit sok szempár figyelte ahogy eltűntem a tuják mögött, majd megjelentem.

geobebi 2009.07.04 16:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.84
Huúúú, jó régóta nem volt már találatom. Ez is csak véletlenül esett meg. Most éppen természetfotókból van időszaki kiállítás, nagyon szépek.

Atmosz&Zozmosz 2009.07.03 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.58
Gyors találat, remek rejtés, köszönjük!

tzs1996 2009.06.30 19:46 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 1.00
Megtaláltuk! Köszi a rejtést!

Csizmások 2009.06.30 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.56
Zalakarosi üdülés közben!

szadi&agi 2009.06.29 10:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.51
Kösz a rejtést!

Szadi anyukája is velünk keresett 
árris 2009.06.24 16:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Deme1 2009.06.24 12:14 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Szép volt a kis kastély. Jó lenne, ha a bejárati kapualj házát is egyszer felújítanák....

Soko 2009.06.17 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.80
1/3. A kis szabad időt kihasználva könnyű találat. Köszönet a rejtésért.

 
tanti 2009.06.13 16:44 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.26
Épp egy fesztivál előkészületei zajlottak

Makesz74 2009.05.30 18:04 - Megtaláltam
Megtaláltuk!
Timus, Lacus

M.Sasa 2009.05.30 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.44
Egyhetes Dél-Zalai biciklizés alkalmával kerestük fel Hinterrel a környékbeli pontokat. Egy részét még reggeli előtt korai indulással többnyire autóval és gyalog, a többit napközben a 14 fős biciklis csapattal, ki-kitérve a pontokhoz. Nagyon szép helyeken jártunk, gyönyörű ez a vidék!

Hinter 2009.05.29 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.56
Bázakerettyei buszra várva, esőben, hamar meglett.

benist 2009.05.27 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.87
Zalakarosi üdülés kapcsán kirándulás Nagykanizsára. Nagyon hangulatos épületegyüttes. Jó, hogy a láda elvezetett ide. A tuján nem találtam semmit, de az ablaknyitás eredményes volt.

Dödipolly 2009.05.18 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Klassz rejtés, szép környezet!

aPPle29 2009.05.09 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.66
A tujáknál mi nem találtunk semmit,a pótjelszó segített.Köszönjük a rejtést!

ifjabb mcrea 2009.04.27 13:25 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 1.48
Ötletes rejtekhely.

gesa62 2009.04.25 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Közös találás ifjabb mcrea-val.

szelep 2009.04.19 17:00 - Megtaláltam
A tujákban én sem találtam semmit.
Kössz a rejtést!

LittleStar2009 2009.04.18 16:56 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 1.00
Hello,

Juppy megvan:) De a tujában SEMMI nincs:( Az összes bokrot végig bújtuk, de sehol sem találtuk a "ládát"...így maradt a trafó...
Köszönjük a rejtést, ez is egy élmény volt:):)

Mónika és Alfréd

BiharyG 2009.04.13 11:52 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 4.06
Tényleg meglepően szép udvarok. A dobozt nem találtuk a helyén, a tartalék megoldással logoltunk.

BiharyG + Moncsi

salty 2009.04.11 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.44
Megtaláltuk

freddy 2009.04.11 14:37 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.30
Ez egy fa :)

keridori 2009.04.10 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.04
A múzeum nyitva volt, így csak a trafós jelszóval próbálkoztunk :)...

Attibati 2009.04.07 06:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.11
Kerékpáros találat. 121 km 1480 m szint

SuperGeo 2009.04.03 19:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.62
A szombati Thury túrára jöttünk és ha már itt voltunk levadásztunk egy-két ládát.
Gyors találat, bár a belső udvar forgalmas. Kis fényképezés és szabad volt a pálya. Az alternatív is szellemes!

Köszi a rejtést!

Ládászok 2009.03.24 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.17 súly: 2.26
Kellemes kanizsai séta volt a mai délutánra.
Köszi a rejtést!

raci 2009.03.14 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.66
Valóban vannak meglepetések a kapualjak mögött. A kopott házak által takarva valóban szép, értékes épületek bújnak meg, kár, hogy a környező épületek helyrehozására már nem futotta. Így eléggé felemás a kép. Köszi a rejtést!

iszéd 2009.02.28 09:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.04
Ötletes!

Webber 2009.02.28 09:40 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.51
Felvezetés Nagybakónakra.
Nagyon ötletes rejtés, bár szerintem az ott lévő emberek bolondnak néztek. :-D

Városi Chilly csapat 2009.02.24 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.76
Megtaláltuk!


Puszkany 2009.02.14 09:23 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.23
A belső udvaron éppen három művész trécselt, a láda kihalászása esélytelen volt, így maradt az altarnatív megoldás.

 
kl 2009.02.14 09:23 - Megtaláltam
Koszonom, hogy itt lehettem! [wapon beküldött szöveg]

usakal 2009.01.02 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.20
Én és Nanuk kutya.

A & K 2009.01.02 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.79
Nagyon tetszett az épület.

banyóka 2009.01.01 00:15 - Egyéb
Éjfélkor az Erzsébet téren megnéztük a sok kis tüzijátékot, majd betértünk a közeli ládához az udvarba. A tuja mellett koccintottunk egyet a korábbi és jövőbeni ládáinkra.
Boldog új évet!

keva 2008.12.31 13:40 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

farkasék 2008.12.31 13:39 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

zsorzs 2008.12.31 13:37 - Megtaláltam
Tetszett a tó! [wapon beküldött szöveg]

VP 2008.12.31 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.24
Kávézás, séta.
Zalai szilveszter felé.
VP Mila Piroska

MacBT 2008.12.30 15:15 - Megtaláltam
Idei utolsó ládánk, ahol több kis segítségem is volt: Susu + Dóri + Pati + Szanci

hp-kzs 2008.12.26 17:38 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.69
50. ládámat szülővárosomban sikerült levadászni. A karácsonyi túletetés lesétálásra tettünk egy kört a városban, és közben bementünk megkeresni.
Nagyon ötletes a "láda", javaslom máshol is, ahol csak virtuális láda lehetne amúgy. Egy ilyen szerkezet szinte bárhol elhelyezhető.
A nehézségtől nem kell megijedni szerintünk nem 3-as, sötétben simán sikerült megtalálnunk, max. 2-es.

fcsaba 2008.12.26 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.67 súly: 3.46
Nagykanizsán jártunk (Csaba, Lilla, CsillagVirág, Viki), megkerestük. Csak az alternatív jelszó lett meg. Az épületek sajnos zárva voltak.
A "reklám" azért jobb, mint a valóság:-)

Giorgio 2008.12.13 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.96
Nem találtam meg a ládát. Kérem a rejtő segítségét!

[Jóváhagyta: waneqr, 2008.12.14 08:54]

Murus 2008.11.16 09:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.69
Még emlékszem, amikor a Kiskastély nem így nézett ki. A Magtár nekünk jobban tetszett. Örülök, hogy rendbe tették, kár, hogy a város többi része ennyire lepusztult. Murus és Cica

 
zöldcsacsi 2008.11.07 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.58
Hogy tényleg mit rejtenek!!!

Tepiszellem 2008.11.07 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.58
Oké, megvan.
Különös és érdekes hely.

czewa 2008.11.07 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.05
Ölembe pottyant találat, esőben.

Cirmi 2008.11.02 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.00
Vasárnap lévén nagy meglepetésünkre nyitva volt a Kiskastély vaskapuja, így meg tudtuk keresni a ládát. Bármilyen kicsi is a tok, egy 50 Ft-os belefért azért :)

Vucsi 2008.10.29 16:10 - Megtaláltam
A helyet már ismertem, a rejtés jó.

peterpan 2008.10.28 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.81
Meghökkentő az udvar és amit rejt! Nekem a fal mellé mutatott a koordináta. Próbáltam túrkálni a tujaágak között, de már elég vacakul éreztem magam, így csak a pótjelszó lett meg.

Ajtony 2008.10.26 15:59 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.41
Nagyon lepusztult ez a jobb sorsra érdemes város! A magtár nagyon szép, ízléses és felújított. De a szépen karbantartott udvarról félig romos épületek is jócskán látszanak.
A GPS mutatja, hogy kanyarodjunk be egy kapu alá. A vaskapu zárva. Megkerültük az egész háztömböt, sehol egy másik bejárat. Kezdtem emlegetni a Rejtő nevét. Egy teljes kör után még egyszer a kapu alá. Nyers erőszak alkalmazása: SIKER. Minden megbocsátva.
A rejtés igazi profi munka (nem azért mondom, mert én is szoktam ilyesmit alkalmazni, á nem...)

Judit és Béla 2008.10.26 15:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.56
Furcsa, hogy Nagykanizsa belvárosában ez az elrejtett magtár a legyszebb épület... Borzasztó állapotban vannak itt az amúgy szép házak. Azt hittük, zárva van a kiskapu, amin megközelíthető az udvar. Judit már át is mászott rajta, amikor társaink közölték, hogy nyitható az, csak kissé nehézkesen.

Zerind HUN 2008.10.26 15:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.68
Nagykanizsán régebben sokat jártam, így több részét elég jól ismerem. Itt azonban még sohasem voltam, pedig szép udvar! Most csak ezt az egy helyet néztük meg, de még 2001-ben a Nemzetközi Magyar Matematikaverseny alkalmával egy alaposabb városnézés közben megmutatták csoportunknak néhány másik belső udvar érdekességeit is. A láda rejtése is jó, de a pótjelszó különösen tetszett!

eckerg 2008.10.26 12:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.00
Megtaláltuk, szép rejtés, köszönjük!

tomesi 2008.10.24 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.67 súly: 2.18
tényleg gyönyörű ez a belső udvar. ha nincs a láda nem biztos, h járunk erre... köszönjük a rejtést.

strom 2008.10.14 09:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Köszönjük a rejtést, klassz a terep; sok az ember...
Digitális térképészet óra alkalmával, GPS alkalmazás témakörben "jelentünk" meg és nagyon élveztük; Tudo-val való összetalálkozás is emlékezetes volt.
Jucus

Péter, Krisztián, Árpi (14.térinformatikus)Péter, Árpi, Krisztián, Jucus (tanerő)
tudo 2008.10.14 09:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 4.22
Az általam legjobban szeretett csendes őszi időben 90 km kerékpár edzés a Nagykanizsa - Nagybakónak - Kerecsény - Dióskál - Orosztony - Kilimán - Gelse - Gelsesziget - Morgánypuszta - Újudvar - Palin - Nagykanizsa útvonalon 800 m emelkedéssel és 6 ládával.

Nagykanizsára a hajnali vonattal érkeztem. A várost sűrű köd borította, csurgott a víz mindenemen. A nevezetes kapualj kívülről nem mond sokat, belülről annál inkább. A láda azonnal meglett. Indultam az udvar közepére fényképezni, amikor szemben jött vagy 10 fiatal, mindegyikük kezében a legvadabb típusú GPS-vevőkészülékek. Ennyi kessert legfeljebb versenyen láttam egy rakáson, esetleg új ládánál. "Láda?" - értetlenül néztek, mire az egyikük: "Olyasmi, de Digitális Térképészet óránk van". A GC egy másik arculata :-).

Tekertem tovább a ködben GCCSTS felé.

Belső udvar 1.Belső udvar 2.
Belső udvar 3.A zsinagóga bejárata
Nagykanizsai ház homlokzataKisvonat
NagyvonatMagy a vonat Kanizsára
Marietta 2008.10.09 14:15 - Megtaláltam
A láda jól el volt rejtve, szép környezetben és kevés ember volt körülötte, így nem keltettünk nagy feltűnést.

Márkusz21 2008.10.09 14:15 - Megtaláltam
Szép, hangulatos helyen van, jó ötlet volt oda tenni.

Stellagirl 2008.10.09 14:15 - Megtaláltam
A ládát szép környezetben és napsütéses időben találtam meg. A környéken kevesen voltak.

Krisz21 2008.10.09 14:10 - Megtaláltam
Szép helyen volt , lehetett bújócskázni a fák között.

Köszi!

JUDY05 2008.09.28 18:32 - Megtaláltam
: - ))

waneqr 2008.09.28 18:15 - Egyéb
A láda megvan, keressétek bátran...

Rudi Team 2008.09.26 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.85
Könnyen megtaláltuk.
Éva, Rudi

safc 2008.09.23 18:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.20
.

donkardos 2008.09.23 18:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.22
A ládát nem találtuk meg, pedig elég sokáig kerestük. Végül a közelben őgyelgő fiú miatt megnéztük a tartalékot.
Az ilyen ládák miatt szeretem ezt a játékot, köszi!

kupec 2008.09.12 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.15
Munkaidő végén érkeztem ide, az udvarban nagy volt a gyalogos és az autós(!) forgalom. A láda inkognitójának megőrzése miatt nem másztam be a bokorba, a segédjelszót viszont (a tőlem már megszokott módon) rosszul olvastam le. Köszönöm a rejtő utólagos segítségét.

aprajafalva 2008.09.10 13:25 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

annamatyi 2008.09.07 10:03 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.68
Zalakarosi hétvége 8/11. A hétvége utolsó napján a rokonokhoz mentünk Nagykanizsára, az Erzsébet téri parkolóból a GCNK pontjaihoz menet kerestük meg. Először nem találtuk a megfelelő tuját, így a pótjelszót írtam fel, de pár perc keresgélés után Matyi megtalálta az ötletes "zseb"-et.
Köszönjök !

kanizsai.rita 2008.09.02 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.26
Miközben kerestük odajött egy kedves néni, hogy mit csinálunk mi ott a tujákban kotorászva. De aztán, miután megtaláltuk, megígérte, hogy a következőknek nem fog segíteni...

Ventura64 2008.09.01 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.93
ok

bortel 2008.08.31 19:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.63
Sietősen hazafelé Bázakerettyéről Budapestre.

Mihul 2008.08.26 18:35 - Megtaláltam
ok

Timi&Szabi 2008.08.26 17:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.59
Megtaláltuk!

Lucypapa 2008.08.26 13:48 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.45
Megvan!

sereszaki 2008.08.26 12:12 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.21
Siófokról jöttük Kanizsára Janival,üzemorvosi vizsgálatra. Útközben "levadásztunk" 4 ládát,s még két kanizsai szerepelt terveink között. Ez volt az egyik.Csak azt mondhatom,nagyon klassz!A belső udvar is látványos,szépen felújított épületeivel,a rejtés és a "láda" is különleges,ötletes! A leírás pedig igen alapos!
Köszönet ezért a ládáért!

sereszaki,Jani

u.i.:Siófok környéki lévén,nem rossz az 5. hely sem... XD

sirgalahad 2008.08.26 07:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.93
Nem várt holmi dudva rám
A Szeidmann-ház udvarán
Hanem tuja, napló benne
Törzsön, mintha tapló lenne
(Ott állva már, ki nem mulya
Felismeri, mi nem tuja
(Nem messze a kert hátuja))

kiskastélyszépen felújítva
ablakajtó
ellentét 
zoszabo 2008.08.25 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.66
Sziasztok! Nagykanizsai révén, sajnos csak III. hely, mert hétvégén éppen horvát ládákra vadásztunk.
Üdv, Zs&Z.

zoszabo 
banyóka 2008.08.24 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.36
A hétvégét Pécsen töltöttük, a láda megjelenése idején Mohács környékén keresgéltünk. Bár kanizsaiként a megjelenés és első találat közt eltelt 23 perc alatt ki van zárva, hogy beértünk volna a Kiskastélyhoz. Hazaérve az első utunk azért ide vezetett. Nagyon jó rejtés.

k97j02 2008.08.23 17:00 - Egyéb
Első hely hamar kilőve...

Mikulás 2008.08.23 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.31
A Küldetés multi teljesítése közben, a végláda logolásakor már jött is az sms az új ládáról. Légvonalban 4 km volt a táv, amit kb. 10 perc alatt magunk mögött tudtunk. Parkolás és rohamléptekben irány a belső udvar, ahova a GPS mutatott. Valamikor szebb napokat látott (ma inkább igénytelennek nevezhető) kapualjba vezetett a műszer. El sem tudtam képzelni, mi várhat itt. Néhány métert beljebb sétálva azonban tágra nyíltak a szemeim! Egy kastély! Csodaszép állapotban! Gyorsan fotózni kezdtem, mivel a ládát (muglik jelenléte miatt) nem tudtam keresni. Kb. 5 percig ment ez a mutatvány mire el tudtam bújni a tuják mögé :) Innen nem volt már akadálya, hogy megtaláljam a mai nap után már jól ismert profi rejtést! Köszönet az invitálásért!

Mikulás

 


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]