geocaching.hu geocaching.hu szép kép FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum   |    belépés
  
  
  
 
FAQ
1998. Iszkaszentgyörgyi "kilátó" (GCISZA)

WAP QR

WAP QR

Az új kilátó

Az új kilátó

Az iszkaszentgyörgyi kastély

Az iszkaszentgyörgyi kastély

Általános iskola a kastély területén

Általános iskola a kastély területén

Kastélypark

Kastélypark

A "cédrus"

A "cédrus"

A kőasztal

A kőasztal

Az iszkaszentgyörgyi kőbánya

Az iszkaszentgyörgyi kőbánya

A "kilátó"

A "kilátó"

Piros jelzésen a cache felé

Piros jelzésen a cache felé

A rejtek nyáron

A rejtek nyáron

A cache és Mandula :-)

A cache és Mandula :-)

Erdővel körülvéve

Erdővel körülvéve

Árvalányhaj

Árvalányhaj

A tanösvényen

A tanösvényen

A tanösvény térképe

A tanösvény térképe
Szélesség N 47° 14,143'
Hosszúság E 18° 16,996'
Magasság: 197 m
Megye/ország: Fejér
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2008.03.15 12:25
Megjelenés időpontja: 2008.03.22 12:09
Utolsó lényeges változás: 2016.06.03 14:47
Utolsó változás: 2021.03.30 18:18
Rejtés típusa: Hagyományos geoláda
Elrejtők: Almond
Ládagazda: Almond
Nehézség / Terep: 1.5 / 1.5
Úthossz a kiindulóponttól: 1000 m
Megtalálások száma: 752 + 2 sikertelen + 14 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 1.1 megtalálás hetente

A geoláda megtekinthető a geocaching.com-on is.


A ládába Travel Bug helyezhető.

WAP: A láda (15x15x6 cm-es konyhai doboz) Iszkaszentgyörgy község közelében, a Csillaghegyen épített új kilátótól északnyugati irányban, 150-200 m-re, egy elágazó fa odvában található. Kérjük, hogy gondosan rejtsd vissza a dobozt és takard le kéregdarabokkal.

A rejtésről

Mindenkinek ajánljuk ezt a cache-t, aki szeretne egy kicsit elszakadni a város zajától, és kellemes sétát tenni Székesfehérvár közelében, de nem vágyik extrém kalandtúrára. Geoládánkkal olyan helyre invitáljuk a kedves kessertársakat, ami gyalog és kerékpárral, sőt autóval is könnyen megközelíthető, és télen-nyáron felkereshető.

Iszkaszentgyörgy

Iszkaszentgyörgy Székesfehérvártól északnyugati irányban, attól mintegy 10 km-nyire található 1700 fős település. Határát északról a Bakony, nyugatról a belőle délre nyúló Iszka-hegy, délről a Sárrét, keletről pedig a Móri-árok alkotja. Tengerszint feletti magassága 144 méter.

Közúton a 8-as számú főútról lekanyarodva Székesfehérvártól kb. 5 km-t megtéve, illetve a 81-es főút irányából Sárkeresztesnél Moha felé lekanyarodva közelíthető meg.

A mai értelemben vett Iszkaszentgyörgy a középkorban még nem létezett. Helyén három falu, Iszka (első írásos említése 1193), Szentgyörgy (1352) és Atya (1339) állt. A török hódoltság idején a vidék majdnem teljesen elnéptelenedett, a három falu elpusztult, területükből ekkor alakultak ki a település mai határai. 1691-ben jelenik meg körpecséten mai neve "ISKA ZENT GIORG", amely ekkor már az Amádé család birtoka. Az uradalmat 1800-ban Bajzáth József veszprémi püspök vásárolta meg, unokaöccsének lányának házassága révén került az 1870-es években a Pappenheim család tulajodnába, egészen a II. világháború végéig.

A falu kastélyának legkorábbi említését 1735-ből ismerjük. Ez a 18. századi kastély lehetett a mai központi épület alapja, melyet a későbbi tulajdonosok tovább bővítettek, egy 1783-ban készült térképen a főépület mellett már egy-egy U alakú épületszárny is látható, ekkoriban épülhetett a főépület udvarra néző homlokzati fala előtti kocsiáthajtó is, valamint a főlépcsőház barokk kőkorlátja. Az 1820 évek táján két oldalán bővítették a főépületet. Ma is látható formáját 1904-1908 között nyerte el, melynek költségeit jórészt Pappenheim Siegfried feleségének, Károlyi Erzsébetnek hozománya fedezett. Ennek során a nyugati szárnyra a melléképületek és a főépület közé egy neobarokk épület épült, melyhez délre emeletes kőpilléres fedett, de oldalán nyitott folyosó vezetett a szintén új kör alakú társalgóhoz. Északi oldalához átjáró épült a gazdasági szárnyhoz és a szintén új istállóépülethez.

A II. világháború után a kastély hányatatott sorsú lett, volt kórház, menekültszállás, Beszkart üdülő, az '50-es években munkásszálló. Az 1960-as években a helyi tanácsé lett és sok funkciót kapott egyszerre. Itt működött a hivatal, a helyi rendőrőrs, egy vegyesbolt, gyógyszertár és a posta is. Itt kapott helyet a művelődési ház, a könyvtár, a mozi és az általános iskola, valamint szolgálati és bérlakásokat is kialakítottak benne. A kastély felújítása 1985-ben kezdődött, 1995-ben a KVI tulajdonába került, jelenleg az épület hasznosításra vár. A neobarokk épületrészben működik mai napig is az általános iskola. 1994-ben itt forgatták a Megint tanú című film egyik - "libacombos" - jelenetét.

A kastély kertje szintén az 1900-as évek elején került kialakításra angol mintára, melyet szimmetrikus elrendezés, geometrikus terepformák, nyírt sövények, fasorok és sok-sok kerti építmény (támfalak, lépcsők, medence, diadalív) és szobrok jellemezték. Az egykori tájképi kertből nem sok maradt meg. Nagyobb értékes fapéldányok más csak nyomokban láthatók. Magyarország egyetlen "formal garden"-jét 1991-ben a műemlékvédelem felmérette, ami remény lehet egy jövőbeni újjáépítésre.

A község első temploma valószínűleg a mai református templom helyén állhatott, amely a török uralom után az 1700-as évek elején épült. A templom 1827-ben új belső berendezést kap, de 1868. szeptember 2-án leég a templom, a parókia és az iskola. Gyűjtés indul az újjáépítésre, s a következő évben a felújítás mellett már a megrepedt harangot is újraöntik. 1911-ben orgonát kap a templom. 1927-ben sor kerül a mai nagy és kis harangok beszerzésére. 1945-ben a toronysüveget akna rombolja szét, a parókia pedig leég, benne az 1725-től vezetett anyakönyvekkel.

A török idők után a katolikus egyház újjászerveződése az Amadék nevéhez köthető, ők építtetik az első katolikus templomot 1728-31 között a mai katolikus templom helyén. 1824-25-ben új templom építésének munkálatai indulnak meg. Jelentősebb renováláson 1940-ben esett át a templom. A 2. világháború alatt leégett a templom tetőzete, a torony csigalépcsőzete. Már az 1763. évi feljegyzés említi az orgonát. 1870-ben új orgona kerül a kórusra. A templomi ünneplések mellett igen látványosak voltak az utcákon végigvonuló körmenetek, melyek a földesúri kápolnához vezettek. Ezt az 50-60-as években lebontották, helyébe épült a kastélyfeljáró lépcsője. Lerombolása a vallásos érzés durva megsértése volt.

Forrás:
Németh Gyula - Gombosné Kis Edit:
Iszkaszentgyörgy története


További érdekes és hasznos információk a településről:
Iszkaszentgyörgy község hivatalos honlapja

A láda

A rejtés apropóját az Iszkaszentgyörgy közelében a Csillaghegyen épült új kilátó ( N 47° 14,098' E 18° 17,049' [GCISZA-KI]) adta. A kilátó elhelyezkedése egyszerre szerencsés és szerencsétlen: szerencsés, mert ez a környék egyik legmagasabb - de így sem túl magas - pontja, ráadásul az Iszkaszentgyörgy mellett elterülő erdő (egykori kastélypark) területén épült, másrészt szerencsétlen, mert a környező fák néhol magasabbak, mint a kilátó, ezért nem érdemes körpanorámára készülni. (Mi szóltunk!) :-)

Az autóval érkezők a kastélynál ( N 47° 14,3760' E 18° 17,5260' [GCISZA-P1]) vagy a kőbánya mellett (
 N 47° 13,973' E 18° 17,465' [GCISZA-P2]) parkolhatnak. Mi az előbbit ajánljuk, onnan ugyanis a volt kastélyparkon keresztül, a kőasztalt ( N 47° 14,211' E 18° 17,103' [GCISZA-KOA]) és a "cédrust" ( N 47° 14,237' E 18° 17,266' [GCISZA-CED]) érintve vezet az út a kilátóhóz. A kőbánya melletti út szinte "drive-in", innen - a kőbánya melletti utat követve - pár perc sétával elérhető mind a kilátó, mind a geoláda. A kőasztal közelében kijelölt tűzrakóhely, új padok-asztalok találhatók, ideális hely a piknikezéshez.

A geoláda keresésére a kilátótól érdemes indulni: kövesd a piros jelzést északnyugat felé, keresd az erdei út végén, a bal oldalon az utolsó, szétágazó törzsű fiatal tölgyfát. Maga a láda egy 15x15x6 cm-es konyhai doboz. Kérjük, hogy gondosan rejtsd vissza, és "álcázd" a kéregdarabokkal.

Jó kesselést és kellemes kirándulást! :-)

ps. Aki felsétál a közeli dombtetőre ( N 47° 14,217' E 18° 16,912' [GCISZA-DOMB]), valószínűleg megérti, hogy miért ezt a jelszót választottuk. :-)

2009. szeptemberétől a helyi Természetvédő Egyesület (ITKE) gondozásában a falu nevezetességei és a kastély régi parkja egy tanösvényen is körbejárhatók. A séta útvonala 4,5 km hosszú és a láda közelében is elhalad.


Állapot: kereshető
1 játékos karbantartást javasolt; lásd a logot.

KRW értékelés (440 db): környezet: 4.38 rejtés: 4.27 web: 4.54 átlag: 4.40

+
történelmi nevezetesség, várrom, épület
+
szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni
-
különleges látványosság, helyszín
-
speciális koordináta-érték vagy magasság
-
vízpart, tó/folyó, forrás van a környéken
-
település belterületén van a láda
+
van a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület
+
havas, jeges időben, fagypont alatti hőmérsékleten is kereshető a láda
+
nyáron, a legnagyobb kánikulában is ajánlott környék
+
hegyen, csúcson, nagy dombon van a láda (a környékhez képest)
+
megközelíthető járművel néhány száz méteren belül
+
a javasolt kiindulóponttól fél órán belül elérhető
-
mozgáskorlátozottaknak, babakocsival érkezőknek is ajánlott
+
gyerekbarát láda
-
igénybe veszi a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos, sáros)
-
a láda megszerzéséhez sziklát kell mászni (gyerekkel nyakban kizárt)
-
sötétben is érdemes keresni
-
a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb. van
-
szokatlan méretű/alakú a láda (az ajándékok miatt fontos)
+
el lehet menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyható)?
+
GPS nélkül is érdemes megkeresni
+
kereshető egész évben
+
kereshető 24 órában
-
a látnivalóért fizetni kell


szirbek 2021.09.11 12:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.12.1]

Madwe 2021.08.14 06:35 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!
Újrakerestük, tavaly már voltunk itt, csak akkor még nem logoltunk...

Ládavadász82 2021.08.08 10:54 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.30
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Mirtt 2021.08.07 19:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

MimiTiti 2021.08.07 19:13 - Megtaláltam
Ősökkel. Köszönöm a rejtést!

Pumba9 2021.08.07 19:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

david kristof 2021.08.04 17:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Azajra 2021.08.04 17:31 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.51
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Csesa76 2021.07.30 10:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

AncsaPancsa4 2021.07.26 10:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

stb80 2021.07.16 16:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Apa-fia 2021.07.16 13:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.14
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést.

berneczei 2021.07.13 10:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

szirtiborzok 2021.07.10 11:35 - Megtaláltam
Megtaláltuk, jó nagy láda :-) köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

botlikdavid 2021.07.10 10:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

álomfogók 2021.07.06 13:00 - Megtaláltam
Hazafelé 2/5

chybe 2021.07.04 15:30 - Megtaláltam
♥️Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

ildi0904 2021.07.03 19:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.3]

Maxi613 2021.07.03 15:07 - Megtaláltam
Köszi! [Geoládák v3.11.3]

zoalka 2021.07.01 14:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.34
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.11.2]

A láda látszólag népszerűbb a kelleténél. A fára felrakva virított, nem lehetett nem észrevenni az útról. A dobozban felejtett feladat feltehetően arról tanúskodik, hogy a közeli iskola diákjai kapták feladatul megtalálni.

feladat 
Éva 2021.06.29 22:00 - Egyéb
A TB-t elvittük!

Levai72 2021.05.24 11:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

20210524_11351720210524_120048
20210524_120324(0)190482875_4626822480679789_3810315609064569104_n
Era76 2021.05.24 11:46 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Moncsi13 2021.05.24 11:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Nikicsu 2021.05.22 15:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm. :)

Zsu14 2021.05.22 14:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
Laci,Zsuzsi,Levi [Geoládák v3.10.5]

Etyien27 2021.05.16 17:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

narpi 2021.05.16 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.13
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

Marold 2021.05.01 19:57 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.3]

Teckila 2021.05.01 16:43 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.6.10]

Krepli 2021.05.01 15:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönjük az élményt! [Geoládák v3.10.5]

attila.gyurman 2021.05.01 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.48
Szuper volt, köszönjük!

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2021.06.14 16:38]

IMG_6319 
BeeAT 2021.05.01 14:02 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.93
Megtaláltuk.

irsat 2021.04.29 17:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Végre egy normális láda, amiben sok kincs volt. Nem kellett fiamnak csalódnia.
A toll csak néha-néha fogott, de nem volt nálunk toll, hogy be tudjuk rakni pluszban. [Geoládák v3.10.5]

eFeS 2021.04.25 17:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.76
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

Bozsoki85 2021.04.25 11:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]a toll nem fog...

gasparniki 2021.04.25 11:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

jszilard83 2021.04.24 11:14 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

speti 2021.04.24 09:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.5]

kismaczu 2021.04.17 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.14
Köszi a rejtést.

1998. Iszkaszentgyörgyi kilátó (5)1998. Iszkaszentgyörgyi kilátó (11)
1998. Iszkaszentgyörgyi kilátó (12)1998. Iszkaszentgyörgyi kilátó (1)
1998. Iszkaszentgyörgyi kilátó (2)3441.ISZKASZENTGYÖRGY  Bakony  (Iszkai Kastélypark) (6)
3441.ISZKASZENTGYÖRGY  Bakony  (Iszkai Kastélypark) (11)3441.ISZKASZENTGYÖRGY  Bakony  (Iszkai Kastélypark) (12)
gkoos 2021.04.12 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.05
Megtaláltuk.Köszönjük.

Puhapracli 2021.04.11 16:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

kergosz76 2021.04.11 11:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.1]

zoll 2021.04.10 13:55 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Andi, Zoli [Geoládák v3.9.6]

Pinyóék 2021.04.05 15:38 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

nemduma 2021.04.03 14:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.30
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Schaumann 2021.04.02 16:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Brigi0111 2021.04.01 09:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Almond 2021.03.30 16:00 - Egyéb
Doboz cserélve, új logbook. A visszarejtés a nagyobb doboz miatt több gondosságot igényel, kérlek figyeljetek rá. Aki célzottan nem keresi nem fogja észre venni így sem.

IMG_20210330_164031IMG_20210330_164741
Zümi21 2021.03.28 11:27 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.5.10]

KLAnita82 2021.03.27 15:27 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
A füzet betelt. Játékkal feltöltve [Geoládák v3.9.6]

barchetta13 2021.03.27 13:11 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

Sziszi76 2021.03.27 13:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Világutazó 2021.03.25 15:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! :) [Geoládák v3.9.6]

dkovacs 2021.03.24 16:45 - Megtaláltam
Köszönjük!
Juli, Áron, Dávid ?

DSC_0422 
Bence20151001 2021.03.17 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 1.00
Megtaláltuk.

TomikaHUN 2021.03.14 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.52
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

grofferi 2021.03.10 12:49 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.76
Megtaláltam, köszönöm a rejtést.Érdekes a kőasztal, a lányom jót "szörfözött" rajta. A kilátó tényleg lehetne magasabb, ha már egyszer csináltak egyet.

20210310_12421820210310_124238
20210310_124249 
Horváthcsalád 2021.03.07 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.00
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

eccaecca 2021.03.07 15:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

rokagomba 2021.03.07 15:24 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.11
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

P&L 2021.03.07 14:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Guzmotm 2021.03.07 14:15 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a rejtést.
Szülinapi túrán kerestük.
[g:hu+ 2.5.10]

Ásványvadász 2021.03.06 12:43 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.00
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]
Az ajánlott parkolótól jöttünk és menet közben begyűjtöttük az útba eső .com-os ládákat, valamint a GCBKVI két pontját.
Sajnos a ládában a logfüzet rongyos, a borítólapjai külön életet élnek.

Bobby Holmes 2021.03.06 10:02 - Megtaláltam
Nagyapámmal másztunk fel, igényes a kilátó, csak sajnos sok kilátás nincs. A láda hamar meglett, útközben pedig láttunk (Boszniai?) piramist. Köszönjük a rejtést!

juhaszpeti6 2021.02.28 16:01 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Galama 2021.02.27 14:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

EmesESE 2021.02.21 15:39 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 4.40
Megtaláltuk! 🙂
A GCBKVI után kötelezően felkeresendő pont. Egy kis időre kisütött a nap és a pára is felszállt. A kilátóhoz 4 terepjáró is érkezett míg itt ebédeltünk. A logbook nedves. Jó lenne cserélni. Sokan sétáltak főleg kutyákkal a környéken.
Köszönjük a lehetőséget! [Geoládák v3.9.0]

Nuca 2021.02.14 13:02 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

ha2 2021.02.07 19:10 - Megtaláltam -
A láda rejtése merész. Szinte látszik az ösvényről a gyanús ág-kupac. Sajnos a korábbi megtalálók elfelejtették megemlíteni, hogy a logfüzet nyirkos és kezd penészedni. A jelszót tartalmazó fedlapot a rejtektől néhány méterre találtam meg. Szerencse. Ahogy most látom, a rejtő(k) már nem aktívak.

ha2 2021.02.07 12:33 - Egyéb
A láda tartalma cserére szorul.

foximaxi 2021.01.30 12:33 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.62
Séta közepén.

Pomisa 2021.01.11 10:22 - Megtaláltam
ok [g:hu 1.6.4]

hedvich 2021.01.10 13:17 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! szép odu. [Geoládák v3.8.3]

comcen1 2021.01.09 14:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

Bubuka12 2020.12.30 13:18 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést.

Endresz_család 2020.12.27 13:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk,köszönjük!

A Csór > GCCSKL > GCCsHo > GCISZA > Csór útvonalon 12,6 km hosszú kört nyomtunk kettesben, kissé ködös, párás időben.
Szuper volt, köszi!

IMG_1777 
koro12 2020.12.23 20:07 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.79
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.8.3]

FreEve 2020.12.07 13:23 - Megtaláltam
Izgalmas sétánk végén ezt is megtaláltuk. Köszönjük!

GBoys 2020.12.07 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.59
Megtaláltuk!
Köszönjük a rejtést!

vakond87 2020.12.02 07:43 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Stahabo 2020.11.27 16:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.70
Szuper

macskatalin 2020.11.22 14:04 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Kata, Dorka és Gabi [Geoládák v3.7.6]

Magocracy 2020.11.21 15:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6] BAKAZM

vszarka 2020.11.21 13:28 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.11
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Iparvasutas 2020.11.16 10:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi a rejtést

vaterlo 2020.11.07 11:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.96
Fehér-Vár-Palota 40 teljesítménytúra során megtalált láda. Köszi a rejtést.

Anonemo 2020.11.07 11:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

lbtibsz 2020.11.07 10:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.20
Köszönöm a rejtést.
Fehér-Vár-Palota 40 teljesítménytúra során. 6/2. láda.

kerol 2020.11.07 10:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.42
Köszönöm a rejtést!

Danichem13 2020.11.07 09:50 - Megtaláltam
KDP közben megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Atom82 2020.11.07 09:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.7.6]

Mimi92 2020.10.23 19:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4a]

bonisbela 2020.10.10 21:51 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.60
ELTÉ-s túrán találtuk meg e szép vidék ládáját. Köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.7.1]

Sherpa 2020.09.27 16:40 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést

ChefBogi 2020.09.27 16:34 - Megtaláltam
ChefBogi ezt is megfőzte, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

Ancs 2020.09.27 16:33 - Megtaláltam
KDP Várpalota - Iszkaszentgyörgy etap közben.
A mai nap utolsó ládája. Sajnos a "kilátó"-ból kilátni nem lehet, a lombkorona szint feljebb van, mint az utolsó terasz.
Az ágak között azért megpillantható mind Iszkaszentgyörgy, mint Székesfehérvár.
Köszi

IMG_20200927_155554IMG_20200927_161742
IMG_20200927_161946IMG_20200927_162757
IMG_20200927_163835IMG_20200927_165319
IMG_20200927_170301 
Koszt Andi 2020.09.27 16:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

Senator62 2020.09.26 15:45 - Megtaláltam
Meglett! Köszi a rejtést. Gyönyörű napsütésben nagyon szép kilátás mellett.

gyfulop1987 2020.09.26 11:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

CsKaroly 2020.09.21 11:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.7]

Bittmann 2020.09.19 13:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Göde 2020.09.09 16:41 - Megtaláltam
Újabb kincs a tarsolyban. Köszönöm. [g:hu 1.6.2y]

András04 2020.09.06 09:30 - Megtaláltam
.

pappcsalád 2020.09.06 09:29 - Megtaláltam
[g:hu 1.6.7]

Dave&Feli 2020.09.05 16:44 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

rita85gto 2020.08.29 16:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

pcjav73 2020.08.29 11:51 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.36
Megtaláltuk, köszönjük

Terázia team 2020.08.09 20:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.3]

zimitimi 2020.08.09 13:47 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! A füzet elég rossz állapotban van!

veraesricsi 2020.08.07 18:56 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Twini 2020.08.01 09:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.21
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

BBálint 2020.07.19 17:10 - Egyéb
Nem kevesebb, mint 12 éve és 3,5 hónapja találtam meg a ládát. Akkor gyalogosan. Most bringával jártam erre.

20200719_17474220200719_172759
20200719_17462820200719_172421
20200719_17360320200719_171443
20200719_17354120200719_171448
20200719_17342420200719_173438
20200719_173429 
agurubi 2020.06.21 12:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.05
köszi

szappy111 2020.06.15 20:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

Hooch-Csi&Vi 2020.05.19 12:26 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget! Hooch-Csi&Vi&Flo [g:hu 1.6.4]

zoo_lee+Edit 2020.05.10 12:27 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Edittel közösen

Viczi 2020.05.02 17:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Tara 2020.05.02 16:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

lukovszkil 2020.05.02 16:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

2in1 dream team :) 2020.05.02 12:49 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

h.krisz 2020.04.26 16:45 - Megtaláltam
Szép környék

sbb2000 2020.04.16 15:57 - Megtaláltam
Többször voltam itt és nem is gondoltam hogy van erre láda, pedig nagyon szép hely. [Geoládák v3.3.2]

annanasz2001 2020.04.16 15:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

v.tibi86 2020.04.12 16:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Berényi Botond 2020.04.10 16:53 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönönjük a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

Andi2791 2020.04.10 14:19 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

KlimaTamás 2020.04.10 14:19 - Megtaláltam
Megtaláltuk , köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

handky 2020.03.28 17:01 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.31
Szép nagyon a táj, köszönjük a rejtést.

rootox 2020.03.18 14:30 - Megtaláltam
Első geocaching élményünk! Megtaláltuk! ;)
Remek volt...köszönjük!!

Peterancsa 2020.03.07 17:34 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.96
Ez is megvan, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

lackac 2020.03.07 11:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

qkoree 2020.02.29 14:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.3.2]

stickmangreen 2020.02.16 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.60
Négy napja már annak a napnak..., de sosem fogom elfelejteni a "kilátást". Oda vissza a templomtól a kilátóig szép sétát lehet tenni Iszkán. ;)

donkardos 2020.02.16 15:25 - Megtaláltam
A kilátó korábban le lehetett zárva, de a szalag le van tépve, így fölmentünk. Fönt látszik, hogy hiányos a padló, de nem veszélyes, mi tizennégyen sem ingattuk meg a szerkezetet. A kilátás nem feledhetetlen, inkább a kastély érdekes.

csutizoli 2020.02.16 12:33 - Megtaláltam
Köszi!

tmb 2020.02.01 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.43
Köszi a rejtést! Jó élmény volt.

hgabi 2020.01.18 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.66
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.2.2]

geooszi 2020.01.18 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.2.2]

Somabacsi 2020.01.12 14:59 - Megtaláltam
A kilátó sajnos le volt zárva, de így is jó kis séta volt.
Köszönjük a rejtést!

lillus73 2020.01.12 12:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk!!! Szabó család [Geoládák v3.2.2]

grolee 2020.01.05 12:05 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Ritu, Roli, Oli, Dani [Geoládák v3.2.1]

anilabda 2020.01.02 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.41
Köszönjük! Szép időben, jó kirándulás volt!

Mary&Advent 2020.01.02 17:11 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést.

csavar 2019.12.29 15:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Sergio64 2019.11.23 13:04 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!
Zs & Zs

IMG_20191123_125038IMG_20191123_125713
IMG_20191123_125823IMG_20191123_125755
IMG_20191123_130030IMG_20191123_125858
IMG_20191123_123205 
FAdTi 2019.11.17 16:17 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.77
Köszi megvan. Sajnos a logbook a láda es zacskó ellenére is teljesen el van ázva. Már bejegyzést sem tudtunk tenni. Erősen javasolt a cseréje.

bobák 2019.11.17 12:52 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.13
Kihasználtuk a novemberi "tavaszt" kirándulásra. Kastély, kilátó és piramis.

20191117_130601 
Lehelbogi 2019.11.15 10:35 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

ekrisztinw 2019.11.03 15:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Bogi és Bálint 2019.10.31 15:54 - Megtaláltam
Megtaláltuk . Köszönjük a rejtést! [g:hu 1.6.4]

vViktor 2019.10.26 12:21 - Megtaláltam
"De ezen a földön találtam kincset" - Republic

pötyimiki 2019.10.24 10:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Loncika 2019.10.23 12:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Szemán 2019.10.20 16:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

DSS és Szandra 2019.10.20 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.41
KDP túra alatt megtaláltuk, köszi a rejtést. :)

graffz 2019.10.19 12:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Kösz. [g:hu 1.6.4]

azenturam 2019.10.19 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.72
A doboz épnek tűnik, de a logfüzet nagyon nedves és kezd penészedni. Még éppen tudtam benne lapozni egyet. Viszon megtaláltam & köszönöm a rejtést! ;-) [g:hu 1.6.4]

Lustadick123 2019.09.22 14:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

fa-peti 2019.09.21 17:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.

Reszletesen otthonról. [g:hu 1.6.4]

Pety&Poty 2019.08.22 13:43 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

xegox 2019.08.18 18:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

darkwolf 2019.07.29 14:11 - Megtaláltam
Köszönöm!

eltájoló 2019.07.29 10:15 - Megtaláltam
Jogos az idézőjel a láda nevében. Sajnos nem túl sok mindent lehet látni. A láda rendben a helyén. Köszi a rejtést.

SziSzo 2019.07.12 10:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

tete123 2019.06.22 12:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

necroster 2019.06.22 10:57 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! A doboz kinyitva volt a fa mellett. Bezártuk és visszarejtettük. [Geoládák v2.2.5]

vittorio 2019.06.01 15:58 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést. A ládát most hangyák őrzik, méghozzá a harapós fajtából, de megérte az áldozat.

 
kraftwerk 2019.05.12 15:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Mido 2019.04.27 18:21 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Zs & L [Geoládák v2.2.5]

huMSTS 2019.04.20 15:57 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

morph 2019.04.20 13:43 - Megtaláltam
Közép-Dunántúli Piros közben megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

Diesel Family 2019.04.07 10:57 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük az élményt. [g:hu 1.6.2y]

Fly 2019.03.24 11:09 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

Plavi 2019.03.23 13:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.60
Tökéletes idő volt egy kis kirándulásra és ennek a nyugis helynek a meglátogatására.Most valahogy jólesett, hogy alig találkoztunk valakivel. Jó volt a csend és a nyugalom.

mura 2019.03.09 09:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönet a rejtésért!

Yoda&lukit 2019.02.24 11:16 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

betv 2019.02.16 16:17 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.00
Megvan a 2. ládánk! #2

LH458 2019.02.16 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.66
A közeli, ajánlott dombról csodás a panoráma.
Köszönöm a rejtést!

zalajaro 2019.02.02 10:17 - Megtaláltam
Iszkaszentgyörgytől - Inotáig tartó túra alatt meglelve.

IMG_20190202_094931IMG_20190202_095711
IMG_20190202_093109 
Evi&Feco 2019.01.26 14:26 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést. [g:hu 1.6.1x]

potok 2019.01.20 13:53 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Vincenzo65 2019.01.12 16:39 - Megtaláltam
Akkora masszív kilátó elbírt volna még egy szintet. Szürkületben is könnyű, virító találat.

LIRENA 2019.01.01 14:50 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

Benedek_Vulkán 2018.12.30 14:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.66
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

Zivatarlány 2018.12.30 14:59 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

Stark család 2018.12.29 14:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

..
Albert13 2018.11.17 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.66
Köszönjük a rejtést!

Vándor-ló 2018.11.17 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.45
Köszönjük a rejtést.
Soha nem fogok rájönni, az ilyen kilátóknak mi értelme van. Ha nem takarnák a fák, akkor is a kőbányára lenne kilátás. 500 m-rel messzebb építmény nélkül is jobb a panoráma.

vidoviktor 2018.11.11 13:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Gombi13 2018.11.03 10:33 - Megtaláltam
Fehér-Vár-Palota TT közben azimee-vel közös találat.

azimee 2018.11.03 10:33 - Megtaláltam
Fehér-Vár-Palota TT közben Gombi13-mal közös találat.

HUNJack15 & Hippi72 2018.11.03 10:19 - Megtaláltam
Megtaláltam,a Fehérvár palota teljesítése közben, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

fodor8peter 2018.10.27 09:32 - Megtaláltam
Szomorú, hogy 10.05-én Zoltot kitakarította a ládát, ma pedig újra ki kellett...

Maszat1 2018.10.22 16:36 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

Kishercegek 2018.10.20 11:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.64
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

earl77 2018.10.08 10:13 - Megtaláltam
Köszi, jó hely.

Törpe 2018.10.06 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.89
A ládát lódarazsak őrzik!!!
Köszönjük a rejtést!
Törpe

zoltot 2018.10.05 11:30 - Egyéb
KDP-13 (Közép-Dunántúli Piros) Piros sáv közbeni kitérővel Zenobios és Zala társaságában.
A ládából a sok nem oda való dolgot eltávolítottuk, a siralmas állapotban lévő logbookal együtt. Takarítás után kapott egy újat.

IMG_20181005_102443IMG_20181005_102513
IMG_20181005_114002IMG_20181005_114029
Zala 2018.10.05 11:29 - Megtaláltam
Köszönjük!

Zenobios 2018.10.05 11:28 - Megtaláltam
Köszönjük!

Boog13 2018.09.23 14:40 - Nem találtam meg
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

[Elutasította: geocaching.hu, 2018.11.30 20:48]

vasilona 2018.09.23 12:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük :)

A láda tartalma sajnos teljesen elázott :( , ezért nem is tudtuk a füzetbe logolni, a jelszó még olvasható.

takacsimre 2018.09.09 11:16 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.24
Köszönjük a rejtést. Mi nem a kilátóról készült képet mutatjuk, hanem útközben a szőlőhegyen készültet. Marika és Imre

Imre helyeszomjoltó hely
famászóbáró 2018.08.18 13:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

katica 2018.08.10 19:52 - Megtaláltam
Köszi! [g:hu 1.5.4]

KP1965 2018.06.24 14:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.91
Három napos atlétikai verseny közben bringás keresgélés hat találattal, ez volt a hatodik. Magamnak tettem ezt a találatot emlékezetessé, mert a kastélynál "leparkolt" bringa lezáró kulcsát szépen otthagytam a láda mellett. Mehettem érte vissza, szerencsére ott volt a földön, ahol logoltam!

20180624_14214120180624_143444
Csureszh 2018.06.21 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.40
Erzsébet tábor alkalmával.

Judit és Béla 2018.04.30 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 4.30
Megtaláltuk.

jbako 2018.04.13 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.79
Mai találataim közül a legszebb. Kösz a rejtést.

20180413_163610 
Cinci26 2018.04.03 15:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

pumezli 2018.04.02 23:59 - Megtaláltam
köszi

Petya0707 2018.03.17 12:18 - Megtaláltam
Ez is pipa. Köszi a rejtést! :-) [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

farkas1981 2018.03.15 15:09 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

kasap 2018.02.25 15:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

roko1821 2018.02.11 00:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

levcsesz 2018.02.04 09:56 - Megtaláltam
Köszönjük!

palepunk 2018.01.28 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.2]

AtiÁk 2018.01.27 13:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

GaboRozalinda 2018.01.21 15:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

bimbee87 2018.01.06 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.70
Köszönjük a rejtést!

mihoj 2018.01.06 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.76
Hát...voltunk már pár kilátóban, ami nem igazán oda került ahová lett volna értelme.
Na, ez is ilyen.
Viszont a rejtés irányába elindulva, onnan még úgy 200 métert sétálva, igazán szép panoráma érhető tetten. És még csak kilátó sem kell hozzá! :)
Azért köszönjük a rejtést, ahol két ládát is találtunk.

A kilátás.300 méterre a kilátótól.
20180106_131443 
Szászcsalád 2017.12.31 15:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Jól álcázott odú.

anettx 2017.12.07 14:51 - Megtaláltam
TFTC!
Megérte a sétát, még ha nem is annyira látványos a kilátás.

csattila87 2017.11.26 14:55 - Megtaláltam
Köszi

Webber 2017.11.18 11:51 - Megtaláltam
Meglett. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Cerberus 2017.11.18 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 4.36
Megtaláltam! Köszönöm a rejtést!

IMG_2033IMG_2036
IMG_2038IMG_2055
IMG_2057IMG_2060
Rubor 2017.10.21 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.92
Pontos koordináta, köszi!

aZÉva 2017.09.17 13:50 - Megtaláltam
Az iszkaszentgyörgyi kastély, a kőpiramis és a kőasztal érintésével Csór felé tartva kerestük fel a ládát a veszprémi MAG túracsapatával és bpali51 barátommal.
Számomra szép élmény volt az egész út, kivéve a kilátó, amiről nem lehet sokkal többet látni mint a földről :) Köszönjük a rejtést!

A kastély zongorája :)Kilátás a kőpiramis mellől
DSCF4018DSCF4023
bpali51 2017.09.17 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.15
A veszprémi MAG-túra csapattal és aZÉva-val túráztunk, Iszka-szőlőhegy buszmegállótól indulva, innen meg Csór felé menünk tovább. A környék szép, emlékezetes a piramis, a kőasztal. A fölösleges kilátókhoz már hozzászoktunk a Bakonyban. :-) Köszönjük a rejtést!

A kastélyt is nézzétek meg!Piramis és cédrus
KőasztalA kilátó
Pesta-bá 2017.08.27 16:54 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Ez volt az első találásunk, még kezdők vagyunk, de jó élmény volt.
A kilátó tényleg nincs valami szerencsés helyen.

AcCEsS 2017.08.15 11:59 - Megtaláltam
Megtaláltam! Köszönöm a rejtést és a lehetőséget! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

kitkat0123 2017.08.05 23:59 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

cLyde_beka 2017.07.30 21:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 1.00
Jó túra helyszín!

Meryem 2017.07.27 19:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.98
Kis esti séta.
Az ajánlott domb felkeresését mindenképpen ajánlom, szebb a kilátás mint a kilátóból.

20170727_201204 
kofarago 2017.07.24 12:00 - Megtaláltam
köszi :)

lakkanto 2017.07.09 17:56 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.87
Méltó lezárása volt a BKVI multinak, köszi a rejtést. Pedig csak a GC1517 miatt tévedtem a vidékre :)

nebulaeorionis 2017.07.07 18:34 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.08
szép rejtés, köszönöm!
kíváncsi lennék, ez a kilátó mennyiből is épült és mennyit számláztak ki érte... :)

Kertész család 2017.07.02 13:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk,köszönjük a rejtést.

MRT Co. 2017.06.10 11:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.0.1]

aasgier 2017.06.10 10:14 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.00
Remek. Megtaláltam. Köszönöm!

IMG_20170610_101526IMG_20170610_102054
Sánta8 2017.06.03 17:40 - Megtaláltam
Frissen mázolva. De már nem ragadt... Szép.

Klari2006 2017.06.03 17:40 - Megtaláltam
Jó volt.

szaatt 2017.05.30 11:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Motolla62 2017.05.30 11:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

TDorka 2017.05.28 14:20 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést.

Tibi1983 2017.05.28 10:44 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.71
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.

Nemi91 2017.05.28 10:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

nikolett.b 2017.05.25 20:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

gebecske 2017.05.14 17:31 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.62
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést! 😊

WP_20170514_10_13_59_ProWP_20170514_10_07_02_Pro
feldelaci 2017.05.13 15:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Petyóó 2017.05.09 10:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

Bagee 2017.05.07 12:37 - Megtaláltam
köszi!

GeoGirl 2017.05.07 12:37 - Megtaláltam
Köszi.

vitibi 2017.04.30 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.88
Kellemes sétával a kastélyt is körbejártuk.
Köszönet!

Klifi 2017.04.29 15:46 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Liliegérke 2017.04.29 15:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Liberty 2017.04.26 11:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.34
9/4. Ládatúra a Vértes és Bakony keleti végének gyönyörű tájain.

A kastély és a tanösvény után sétáltunk fel a kilátóig, ami legalább egy emelettel lehetne magasabb. A kilátóból valóban nem lehet teljes panorámában gyönyörködni, de mégis megérte feljönni, gyönyörűek a hatalmas fenyőfák és a fák között a Bakony is látszik egy kicsit. Köszönet a rejtésért.

Iszkaszentgyörgy címere
stmester 2017.04.26 11:05 - Megtaláltam
A tanösvény után mentünk fel.

Poór Andrea 2017.04.15 12:12 - Megtaláltam
A tanösvény bejárása közben tettünk kitérőt a láda, illetve a kilátó felé. Hiába gyönyörű a környék, ezt a kilátót nem ide kellett volna tenni, ennél sokkal szebb lehetőségek is voltak... Mondjuk a kimart falakra tényleg "jó" a kilátás... Pedig maga az építmény tetszett, csak ne fújt volna a szél odafenn :) Kicsit hűske volt :) Köszi a rejtést!

Roberto Kesser 2017.04.15 12:12 - Megtaláltam
Kastélypark tanösvény bejárása során tettünk egy kis kitérőt, de nem láttuk sok értelmét a kilátonak ezen a ponton..
Köszönjük a rejtést!

Katatúra 2017.04.09 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.48
.

Tozsó 2017.03.30 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.54
Megtaláltuk.Köszönjük.

CsadaImi 2017.03.15 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 2 web: 3 átlag: 2.83 súly: 1.85
Köszönjük a rejtést! Családi kirándulás volt. Zsóka lányom találta meg, és egyre többször mondja, hogy menjünk ládát keresni.

becko 2017.02.04 07:50 - Megtaláltam
Ha nem futja a keretből egy tisztességes magasságú kilátóra akkor nem kell kilátót építeni, vagy legalább 30-40 fát kellene kivágni ahhoz hogy a jelenlegi magasság elegendő legyen, jelenlegi formában értelmetlen építmény.

kópé1993 2017.01.17 08:15 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

P1170012P1170014
P1170015P1170016
P1170017 
povyagi 2017.01.07 13:27 - Megtaláltam
o/ Hurrá, megvagy! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

gst76 2017.01.07 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.75
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]
Jeges III. túra keretében kerestem fel a ládát egy nagyon jó társaság kíséretében. Mai termés 7 láda.
Köszönöm a rejtést a rejtőnek, illetve a Kalandot a CSAPATNAK!
Gyönyörű a táj -13 °C-ban is... :)

petersson8 2016.12.31 12:31 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.08
Köszönjük a rejtést. Sajnos magának a "kilátónak" nincsen sok értelme :)

bagolyvera 2016.12.29 23:59 - Megtaláltam
Köszönet a rejtésért! és jogos az idézőjel a "kilátó" szónál...:)

Kogerj 2016.11.17 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.11
A kilátóból sajnos csak a fák láthatók,még így levél nélkül is.Nem volt érdemes felmenni. A környék viszont nagyon szép.

Ancsi&Imu 2016.11.05 13:46 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a lehetőséget! :)
Szép és nyugodt a hely!
Ancsi, Marci, Peti [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Szandika 2016.11.05 12:49 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.70
Megtaláltam! Köszönöm a lehetőséget!

BÉDÉK 2016.11.01 15:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

OsiOsi 2016.10.30 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.11
ok

Rézangyal77 2016.10.23 12:35 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszi a játékot! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

zoltot 2016.09.25 11:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

pliptai 2016.09.16 14:30 - Megtaláltam
Köszönet a rejtésért!

DSC04519DSC04521
DSC04522DSC04523
infosoft 2016.06.27 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.46
Köszi a rejtést!

tótheszter 2016.06.11 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.86
Bringás hegymenet, remek látnivalókkal. Köszönöm.

Kőasztal GT-velPiramis
Kilátó 
breimanne 2016.05.16 16:25 - Megtaláltam
A kilátó szép, sajnos a kilátás nem annyira!Az oda vezető útról jobb!Érdekes a közeli bánya!

13254741_1816940615196594_5960460368052454871_o 
nmárti 2016.05.16 16:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.22
Nem beteg, köszöni, jól van. Sajnos kilátás nem sok akadt, még az eső is eleredt. Köszi a rejtést!

-1-2
viad 2016.05.16 12:24 - Megtaláltam
ok

arinka 2016.04.23 16:29 - Egyéb
Köszi!

petheovacka 2016.04.16 23:59 - Megtaláltam
Acsocsoval fellelve a rejtek hűlt helye. Újraraktuk. Újra KERESHETŐ! A kilátó nagyon magyar, nem ér fel a fák fölé. Ez nem biztatás akar lenni, hogy vágják ki a fákat... Akkor már maradjon így. Kösszi a rejtésii lehetőséget. :)

kőnek asztalánál...szél-tetőn-kereszt
the viewlobog
acsocso 2016.04.16 17:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.66
A rejtő engedélyével újrarejtettük a ládát petheovackával, így mától ismét kereshető! :)

 
Almond 2016.04.15 14:10 - Egyéb
Sajnos, valószínűleg eltűnt a láda, pedig elég sokáig bírta... Hamarosan leellenőrizzük, és pótoljuk, ha szükséges. Addig türelmeteket kérjük! Köszi.

kisgriff 2016.04.04 00:00 - Megtaláltam
Apával, GCBKVI pontellenőrzés közben.
A láda nincs meg.

tabletta 2016.02.20 18:00 - Megtaláltam
Már sötétben értünk oda, a rejtek meglett, de a ládát nem találtuk. Előttünk nem sokkal járhatott ott valaki, mert az odúban friss földet, előtte pedig az álca gallyakat is megtaláltuk. A kilátóba felmentünk, szépek voltak Fehérvár fényei.
Köszönjük a rejtőnek a jelszót.

Shrek 2016.01.23 15:40 - Megtaláltam
Hószállingózásban Jártunk itt.

Kilátó 
fercsipeter 2016.01.22 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 4.50 súly: 3.56
Nem voltam felkészülve a megközelítéssel akadt egy kis gondom, de egy helyi hölgy segített! Köszönöm neki! Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

balazsz@ 2016.01.03 14:02 - Megtaláltam
Köszönjük a lehetőséget és a csodálatos kilátást!

V_Gabor 2015.11.14 14:22 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.25
A jelszó találó volt.

Ajánlott link a láda oldalára, amit coord formátumban is érdemes lenne feltüntetni.

A piros sávon érkeztünk. Útközben - cédrusnál - látott piramis és a kőasztal is igen tetszett. Ez utóbbiról, ill. keletkezéséről nem sokat tudtunk meg az ott kihelyezett tábláról sem.

A kilátótól élvezhető volt a korlátozott kilátás is. Lefelé a kertek között haladtunk, részben a tanösvény - nem túl sűrűn jelzett - útvonalát követve.

[g:hu 1.5.2g] [wapon beküldött szöveg]

Tamy 2015.11.08 12:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.65
Köszönöm a rejtést. A logbookra ráférne egy csere, igencsak megtelt már.

kegabor 2015.11.07 12:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.29
Feher-Var-Palota 2/1

kincs92 2015.11.07 08:59 - Megtaláltam
Kerek egy évvel ezelőtt a Fehér-Vár-Palota volt az első közös teljesítménytúránk párommal, ekkor ismerkedtem meg a geocachinggel is. Idén újra részt vettünk a túrán, ekkor vadásztuk le a ládát. :)

Köszönjük a rejtést,
Kincső és Csabi

Balear 2015.11.07 08:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.44
Pont egy éve kezdtük a túrát és a geocachinget a párocskámmal és ennél jobb évfordulós találatot el sem lehetett volna képzelni :)

Köszönjük,

Kincső és Balear

Hegyo 2015.10.03 17:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.76
Biciklis ládavadászat SzékesfehérváronTeveladyvel.

mozgo 2015.09.13 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2.5 web: 1.5 átlag: 2.67 súly: 3.73
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

 
tapaizoltan 2015.09.06 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 1.60
Remek rejtés! Élvesztük az egész családdal a keresgélést!

Kilátó és az ezer arcú erdőCsodaszép kilátó
Madw 2015.08.23 17:00 - Megtaláltam
Ok!

Csili25 2015.08.16 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Az első ládánk volt,de nem az utolsó,köszönjük a rejtést Almondnak!

DóriAtesz 2015.08.13 13:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.76
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést! 2/2
DóriAtesz

Párduc50 2015.08.07 19:20 - Megtaláltam
Kellemes hely, eltekintve a zajártalomtól. Köszi!

Hiuzmama 2015.08.07 00:00 - Megtaláltam
Bevezetés a geocachingbe Párduc50-nel. :-)

fandrea 2015.07.17 00:00 - Megtaláltam
ok

csokesz 2015.06.25 12:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

znasz 2015.06.13 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.86
Ezt a kilátót jól elszúrták. Semmi kilátás nincs a "kilátóból". Állítólag 20 millióért építették fel. Köszi a rejtést.

Butchman 2015.06.07 16:19 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.48
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

imicom 2015.06.06 17:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Benec 2015.05.18 00:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!
Üdv: Benec, Pangea Egyesület

Juszuf903 2015.05.10 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.04
Megtaláltuk a fiammal.
A kilátó valóban lehetne pár méterrel magasabb, de azért így is van látni való.
Kellemes túrázás volt, köszönjük szépen.

kispeter12 2015.05.03 00:00 - Megtaláltam
Köszönöm!

Mivogymuk 2015.04.13 19:31 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.48
GCBKVI-vel együtt megtaláltuk ezt is. Gyönyörű a környezet. Köszönjük a rejtést!

katika 2015.04.11 11:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

spacekok 2015.04.07 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.30
Ma is igen huzatos volt a dombon. Inkább érdekes, mint nagyon szép a környezet.

ISAF2014 2015.03.21 15:55 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

Ignis9 2015.03.08 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.71
Köszi szépen a lehetőséget! :)

totmadiani 2015.03.07 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.54
Köszönjük a rejtést!

haaszcsalad 2015.02.22 11:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.00
4 kicsi gyerkőc első ládás élménye. Kalandos volt, de sikerült a nagy sietségbe viszont a jelszó lemaradt:(
A következőnél már gyakoroltabbak leszünk.
Köszönjük a rejtést.

[Jóváhagyta: Almond, 2015.02.24 08:33]

vaslemez 2015.01.25 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.03
Találó jelszó. A dombtetőn konkrét hóvihar fogadott.

 
bjambrik 2014.11.15 12:05 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönöm! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

picipanni 2014.11.08 08:40 - Megtaláltam
Teljesítménytúra közben szép tájakon.

Vargabalint 2014.10.25 18:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

A&D Co. 2014.10.25 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 1.78
Megtaláltuk :)

Adamro71 2014.10.19 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.39
Megtaláltuk! Séta a kastélytól. A kilátó tetszett, annak ellenére, hogy a kilátás valóban hagyott maga után kívánnivalót. A ládában lévő szemetet kidobtuk, a nálunk lévő csereajándékokat beraktuk, hogy az utánunk jövőknek ne legyen akkora csalódás a láda, mint nekünk volt. Köszönet a rejtésért!

nbokan 2014.10.18 14:43 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.93
GCBKVI pontjai közben ezt is útba ejtettük. A kilátóból már nem nagyon van kilátás a fák miatt, de a közelben azért vannak szép kilátó pontok. Tetszett, kösz a rejtést.

huntah 2014.10.11 11:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Zzr 2014.10.04 11:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.57
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.

Szalay-team 2014.10.01 12:00 - Megtaláltam
Köszi :-)

kobcikrajci 2014.09.29 18:28 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.33
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]
Kiadós napi tekergés utolsó találata, már alkonyba piruló égbolt mellett. Csodás kilátás, szép kilátó, élménygazdag nap, jóleső érzéssel indultam vissza Fehérvárra két keréken! :)

Tikis 2014.09.19 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.94
jo hely volt, nagyon tetszett, koszi!

Evila 2014.09.03 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.45
GCBKVI 3. pontjától mentünk tovább a kilátóhoz. Tetszett a Kőasztal, a Piramis. Köszönjük a rejtést!

Symbion 2014.08.30 13:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

csillagvadasz&kiralylany 2014.08.22 17:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.64
Köszi a rejtést!

Strombus 2014.08.16 18:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 4.14
Most már értem, miért van idézőjelben a címben a kilátó szó. :-( De ha a piramis újraépítése helyett a kilátót egy emelettel magasabbra építették volna... Vagy ha a piramis helyére építik... Akkor értelme is lett volna. Így egyszerre szomorú és röhejes. A séta viszont az igértek szerint kellemes volt. Köszönöm.

A ládaoldalra ráférne a frissítés! A kastéllyal történt egy s más az utóbbi időben.

csipet_csapat 2014.08.04 15:08 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.08
Nagyon kellemes erdei séta. Köszönjük.

NagyeeZsu 2014.07.05 11:52 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést! :) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Turistaember 2014.06.29 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.08
Iszkaszentgyörgy-Csór túra során megtalálva. Köszönöm!

Henya 2014.06.21 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.38
Megtaláltuk, köszönjük a lehetőséget.

Robi75 2014.06.15 16:50 - Megtaláltam
Vasárnap délutáni kirándulás 2. találata. Kastélyparkból indultunk, hát lehet bolyongani a sok úton, ösvényen. Gyönyörű környezet, tetszett a kilátó és a kastély is. Köszönjük a rejtést! Robi, Zsuzsa, Zsuzsika

tommyta 2014.06.09 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.96
Meleg volt nagyon, 33 °C és éppen a szél sem fújt, de 2,5 év után jó volt egy kicsit vadászni. Mesikének ez volt az első ládája, nagyon tetszett neki az esemény és ajándékokat is cserélt benne.

Explorer8083 2014.05.24 16:54 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.00
Igazán szép a kilátó és az a furcsa piramis izé. :)

Fenilefrin 2014.05.04 17:42 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.39
Meglett, köszi a rejtést! :D

szucsr 2014.05.01 12:34 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

KISÁ01 2014.04.27 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.09
Megvan!

KikkaDia 2014.04.21 16:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.92
Megvan köszi (: a rejtést

trabi000 2014.03.22 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 1.60
Megtaláltuk, köszönjük!!!

Telkess 2014.01.25 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.31
Kincsesbánya TT után ez is előkerült, köszönet a rejtőnek.

Dr.Lada 2014.01.18 10:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.17
Andrusával elkövetve.:-)
Az Iszkaszentgyörgyi multi után erre vezetett utunk, így adta magát a találat. Logolás után a kilátóba is felmásztunk.

 
Andrusa 2014.01.18 10:11 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

Gábor75 2014.01.01 14:39 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.92
Öröm a köbön.:) [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]
A közeli multit befejezvén adta magát ez a hagyományos láda is. Tavaly már megnéztem a kilátót egy gg-s játék kapcsán, igy ismerős volt a helyszín. A ládában nem találtam jelszót, de szerencsére sikerült felhívnom a Rejtőt, aki készségesen segitett. Felírtam a logfüzet külsejére és a belsejére is.
Köszönöm a rejtést! :)

Boci1983 2013.12.29 15:30 - Nem találtam meg
:D

[Elutasította: geocaching.hu, 2014.02.04 20:45]

PG1975 2013.12.26 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.60
Megtaláltuk a ládát. Sajnos a logbookból hiányzik az a lap, amin a jelszó van és további lapokat szedtünk össze belőle a környéken. Valószínűleg illetéktelenek kezébe került.:(
Kérjük a képek alapján a megtalálás elfogadását! Köszi!

[Jóváhagyta: Almond, 2013.12.27 20:59]

picuresnagyur 2013.12.01 10:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.07
köszi :) a jelszó a kilátóra vonatkoztatva vicces volt... rejtély, hogy miért így építették :D

carmin 2013.11.16 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.28
Köszönjük a rejtést.

 
molka 2013.11.16 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.94
Öööö! Hát nem sok értelme van most itt egy kilátónak, max. jobban rálátunk a szomszédos bányára. A kastélypark is látott már szebb napokat, viszont nagyon jót sétáltunk. A rejtés ügyes! Köszi!

zem 2013.11.09 12:51 - Egyéb
Gyuri első találata, remélem sikerült megfertőzni a játékkal. :-)
Jó volt itt lenni újra, köszönöm a rejtést.

zferke 2013.11.09 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.72
Fehér-Vár-Palota tt közbeni találat, gyakorlatilag útba esett, nem lehetett nem megkeresni!
A kilátó nagyon tetszett, "kár" hogy lassan körbenövik a fák!
Köszönöm a rejtést!

ÍmeGyuri! 
Szabó família 2013.11.09 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.53
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

guppik 2013.11.01 12:00 - Megtaláltam

Köszönjük!divemaster 2013.11.01 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.65

TFTC!peszi 2013.10.23 11:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

gergelymcsaba 2013.10.13 00:00 - Megtaláltam
.

batla44 2013.09.21 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.20
Egy rövid, családi kirándulás második állomása. Köszönjük a rejtést!

Nargoth 2013.09.13 19:15 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

rosie 2013.09.13 19:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

hegyi istvan 2013.09.08 10:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.96
megtaláltuk

öregmedve 2013.08.20 13:45 - Megtaláltam
Nekem az előző jelszó jobban tetszett, mondtam is lepkének, ha olvasta volna A gyűrűk urát, akkor tudná, miről van szó.

lepke 2013.08.20 13:45 - Megtaláltam
Kellemes séta a tetőre, ahol majd elvitt bennünket a szél, de még mindig jobb volt, mintha tűzött volna ránk a nap.

KilátóItt kiláttunk
pozan&annaviola 2013.06.23 15:11 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

utkaparo79 2013.06.12 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.02
Kicsit nehezen találtunk rá az ide vezető útra, de aztán könnyen meglett a láda. Még a kilátónál is jobban tetszett a rejtek közelében lévő tisztás, amelyről szépen látható a Vértes. Jól karbantartott láda!
Köszönöm a rejtést!

gen.dever 2013.06.08 09:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.40
GCMTB1-közben útbaejtve. Kár, hogy a panoráma nem jobb. Ettünk egy kicsit a kilátóban, aztán gurultunk tovább. Köszi!

playbanos 2013.06.08 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.04
köszönöm

szalais78 2013.06.02 14:19 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.36
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget! [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Katka 2013.06.01 00:00 - Megtaláltam
GCMTB1 közben biciklivel levadászva. Köszi a rejtést!

bortel 2013.05.24 14:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.81
.

Bebcsi91 2013.05.19 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk :)

RobiGergo 2013.05.01 13:06 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.33 súly: 3.31
Köszönjük a rejtést!

alcala76 2013.05.01 13:06 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.32
Gyorsan meglett! A kilátóból tényleg nem sokat lehet látni. :) Viszont a tanösvény nagyon szép!
RobiGergovel közös találat.

A láda őrzője! :) 
Csabec Kata 2013.04.14 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.41
Köszi a rejtést!

urbanj 2013.04.13 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.03
Medvehagyma gyűjtésből hazafelé.

 
mnoresz 2013.03.03 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.09
Megtaláltam, köszi a rejtést!

Macusa 2013.02.15 14:02 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.91
A GCBKVI zárópontja után egy kis kitérő.

laca53 2013.01.07 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.11
Kellemes séta szép környezetben, köszönjük,
Laca53 és Éva

KovMat 2012.12.30 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.00 súly: 1.00
Ez volt az első geoládám, és csak egy kis segítséggel sikerült csak megtalálni, de meg van. :)
Köszönök mindent!

kerimami 2012.12.29 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.01
Verőfényes szombaton indultunk neki a túrázásnak. Pár kirándulóval találkoztunk is a kilátónál. Valóban nincs körpanoráma,ha keskenyebb,de egy szinttel nagyobb lenne,már jobb volna a helyzet.A kilátó tervezője/építője nem sokat törődött ezzel a ténnyel,sajnos :(
Indulunk tovább a GCFCSV ládához!
TB-t itt hagytuk!

Köszönjük a rejtést!

Timi,Gazdy,Máté,Zoli és kerimami

 
sky69 2012.12.05 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.48
Koszonom a rejtést

Giorgio 2012.12.02 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.30
Köszönöm a rejtést!

 
enazati 2012.11.15 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.46
A kilátás ma elmaradt.
Köszi a rejtést.

Tamas1004 2012.11.11 11:28 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.30
Érdemes hallgatni a leírásra és a környéken is körül nézni.

Így rejtettük elA kilátás
Szűcs-Kádas Gyalog Team 2012.11.11 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 2 web: 2 átlag: 2.00 súly: 2.32
Jót szalonnáztunk a tetején...

hitamas 2012.11.04 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.72
Spari Kupa második nap után, hazafelé. A ládát takarni képtelen rőzsegyűjteményt lecseréltem a leírásban is szereplő fakéregre. :)

jules73 2012.11.03 11:00 - Megtaláltam
ködös kilátás...

Hinter 2012.11.03 10:55 - Megtaláltam
Fehér-Vár-Palota teljesítménytúrán begyűjtve. Köszönöm

@Dlac 2012.10.22 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.13
Megvan. Bővebben a logbookban.

mazsola069 2012.10.19 09:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.65
Mtb1-2 közben begyűjtve. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

GCISZA_20121019091621.jpg 
Vadláb 2012.09.23 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.02
Szép a kilátó és a környezet, családi találat!

Csizmások 2012.09.16 12:40 - Megtaláltam
ok

 
kaldigeza 2012.09.09 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.58
Évekkel ezelőtt a "Közép-dunántúli piros" bejárása közben már voltam erre, és segítettem az akkor már profi ládás kollégámnak a keresésben. Most párommal a tanösvényt fedeztük fel, hogy rövidesen nyugdíjas csapatunkat is erre tudjuk kormányozni. Csak úgy közbevetőleg "nyúltuk le" a ládát... Köszönöm a rejtést!

G_Sanyi 2012.09.09 13:00 - Megtaláltam
Pár útvonalon próbálkozunk drive-in, de inkább leparkoltam. Így sem volt messze és kicsit azért kiláttunk:). Köszönjük! TB-t kivettük (Demokrit).

 
iloilo 2012.09.08 16:48 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

ber076 2012.09.08 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.61
Családi kirándulásként felkerestük.

Köszönjük!

RealRaul 2012.08.16 12:50 - Megtaláltam
Közös ládázás Othria-val.

othria 2012.08.16 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.16
Közös keresés RealRaul-lal, útban Balatonalmádi felé.
Köszönjük a rejtést!

Nagyak 2012.08.15 15:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.48
Megtalálva.

rozsomol 2012.08.13 16:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.78
Köszönjük a rejtést!

zene.vmmk 2012.08.13 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.70
Köszönjük a rejtést!

Marci975 2012.08.13 15:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.97
Kutyás találat...

ekapai 2012.08.08 18:04 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Szép környezet.

KilátónálMegtalálás
TáboryElemér 2012.08.03 16:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! A ládába bekerült "King Jack" utazó ügynök.

Tapsifüles 2012.07.29 18:22 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.15
A láda hamar meglett, így még a vihar előtt haza is tudunk érni.

 
Csuek 2012.07.23 16:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.85
Nekünk a kastély tetszett jobban, mint a kilátás. Jó, hogy még használlják, és nem romosan áll.

gezuci 2012.07.18 18:09 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.56
Könnyen meglett, séta végén. Még jó hogy figyelmeztetve lettem, tényleg szinte semmi kilátás a "kilátóból".

 
Somos 2012.06.10 18:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.17
Köszönjük a rejtést!

Süle Zsolt 2012.06.10 10:30 - Megtaláltam
megtaláltam, a leírás pontos, tényleg nincs kilátás

atigabi1207 2012.06.03 18:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.67
Ami a kilátót illeti - hát az valóban vicces. A fáktól túl sok minden nem látszik a tájból... Minden esetre láda nélkül tuti, hogy fel sem jöttünk volna ide, szóval jár a köszönet :-)

usakal 2012.06.03 15:20 - Megtaláltam
Zsennyére menvén Nanukkal közösen.

lamúrtuzsúr 2012.05.26 20:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.01
Flora játék keretében megtaláltuk! Gyönyörű a környezet. Érdemes volt ellátogatni erre a vidékre! A kilátó magassága kicsit vicces mert csak akkor venni észre, mikor mellé ér az ember. :) Köszönjük a rejtést!

dzoli1 2012.05.26 08:00 - Megtaláltam
Egész napos ládázás a kutyákkal.

B.exter 2012.05.19 20:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 4.00 súly: 2.57
Kikapcsolódásra valóban alkalmas a hely, rendszámtáblám bánta ugyan, de sebaj. Jó volt ott lenni, és a kilátás is tetszetős. Tenx! (:

D.Tóth 2012.05.19 11:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.28
Találat Márkal.

 
psvekker 2012.05.12 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.16
Megtaláltuk. Köszi.

Secc 2012.05.12 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.26
Jó séta volt ,köszi!

Joco68 2012.05.09 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Kerékpáros találat Fehérvárról. Köszi a rejtést.

stitzb 2012.05.09 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.32
Megtaláltam

Paleo.team 2012.05.09 12:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget!
Paleo.team [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

placc 2012.05.09 12:35 - Megtaláltam
Power caching Székesfehérvár-Várpalota-Veszprém-Pápa útvonalon paleo.team és zolee68 társaságában.
TFTH.

Logbook 
SziszoZozo 2012.05.06 18:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 2.80
Hazafele beugrottunk a ládáért. Tetszik a kilátó, kár, hogy a fa szerkezete nincs megfelelően kezelve, így félő, hogy hamar tönkremegy.
Köszi.

Teko 2012.05.06 16:03 - Megtaláltam
Thx!
Meglett...

Tommy&Meli 2012.05.06 16:03 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.64
Megtaláltuk! Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

balazsko87 2012.05.06 00:00 - Megtaláltam
ok

glas 2012.04.30 19:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

matheios 2012.04.29 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.23
Megtaláltuk!

gkis 2012.04.29 10:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
Első ládám.

Kaputyin 2012.04.29 09:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.49
Tettünk egy szívbarát lépést a mindent átható kőrisillatban, nagyszerű volt, köszönjük!

Galocza26 2012.04.22 14:09 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 2 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.92
Csurgóról hazafelé, mai harmadik ládánk. Könnyű találat a túl egyértelmű leírás miatt, keresni sem kellett.
Köszönjük a rejtést!

terrasport 2012.03.31 16:37 - Megtaláltam
Iszonyú szél fújt, narancssárga riasztás volt!
Így sajna a kilátóról hamar lejöttünk!

Csabee 2012.03.20 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.46
Nagy bozótharcok árán. A légvonalban rárepülés néha a legrosszabb választás. A saját ládámból tanulhattam volna már.

Halász család 2012.03.15 16:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.50
Köszönjük a rejtést!

gpapp 2012.03.10 15:28 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.56
Csór - Iszkaszentgyörgy túra 4/4. A mai nap utolsó találata. Minden úgy volt ahogy írta a rejtő. A fák tényleg magasabbak mint a kilátó. De ennek ellenére szép a látvány. Azt azért sajnálom, hogy nincs semmivel kezelve a kilátó anyaga. Köszönjük, nagyon jól éreztük magunkat!

toni01 2012.03.04 11:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.79
Megleltük,nagyon tetszett a kilátó. Köszi a rejtést. Közös találat katnorbival.

katnorbi 2012.03.04 11:24 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.06
A kastély mellett parkoltunk, onnan indultunk a kastélyparkon keresztül. A ládát nem kellett keresni, mivel éppen egy kedves kessercsalád logolt, amikor odaértünk.Tetszett a kilátó, az útvonal. A piroson mentünk vissza a kastélyhoz. Közös találat Toni01-gyel.

pheco 2012.03.04 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.11
Megkezdtük a tavaszt a mai kereséssel. Kellemes környezet, a kilátó valóban lehetne magasabb, s jobban kellene rá vigyázni. Köszönjük.

plecs 2012.02.26 15:05 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.36
Sokszor jártunk már itt, de a ládát eddig nem kerestük meg. Most igen!

BubaGC 2012.02.26 15:05 - Megtaláltam
-

Audrey722 2012.02.01 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.30
Megtaláltuk! + még láttunk egy rókát is a réten :)

Acsart 2012.01.29 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.33
Borongós, hűvös idő ellenére kellemes sétát tettünk. A tanösvény kétharmadát jártuk be, a kastély nagyon tetszett. Az angolkertet még így elhanyagolt állapotában is érdemes felkeresni. A kőasztal a cédrus és a kilátó is remek célpontok egy kis kiránduláshoz. A láda rejtekhelyét hamar kiszúrtuk, a jó leírás sokat segít. Köszönjük az élményt és a rejtést: Acsart

attika 2012.01.26 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.03
Megtaláltam. Köszi a rejtést.

Stacee 2012.01.06 11:05 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.83 súly: 3.48
Közép-dunántúli Piros túrám során ejtettem útba, pontosabban utamba esett ez a ládikó is. A hely már korábbról jól ismert volt számomra, többször jártam erre a Fehér-Vár-Palota tt során, már akkor is amikor még nem volt kilátó sem.
Köszi a rejtést.

simontuce 2011.12.27 09:19 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.81
Karácsonyi kajálások utáni séta. Köszi!

fecodat 2011.12.27 09:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Nagyon köszi! [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

deryl 2011.11.24 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.65
jó volt

kompaktor 2011.10.30 11:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.53
A Fehér-Vár-Palota teljesítménytúra keretében vezetett erre az utam. Először a kastélyt lehetett szemrevételezni az útvonal jóvoltából (kár, hogy az ottani láda megszűnt, mivel szerintem bőven ládaérdemes hely), ezután a turistaút felkanyargott a kilátóig. A jó idő sok kirándulót csalt a környékre. A láda igazán könnyen adja magát, és a napló tanúsága szerint nemcsak ládázók szokták megtalálni... A kilátót is megmásztam, majd néhány kép készítése után folytattam a túrát. Köszönöm a rejtést!

GB 2011.10.30 10:50 - Megtaláltam
ok

Andrys 2011.10.30 10:50 - Megtaláltam
:-)

kaledit 2011.10.30 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.02
FVP alatti találat!

M_ákos 2011.10.05 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.36
Megtaláltam!

botvos 2011.10.02 16:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.83
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Kerékpáros kupa: 59,27 km

 
szipeti 2011.10.01 13:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.99
ok

gusty 2011.10.01 13:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.51
GCMTB1 kitérő során. Nagyon szép ez a hely, megérte feltekerni ide.

Érkezési oldalErre is mehettünk volna
A látványAlbérlő
Holgerson 2011.09.18 12:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.28
Jó hely, a húzós terep simán megért volna minimum egy 2-es de talán még egy 2,5-ös besorolást is (a Dömösi szoros ládáé pl. 4-es és alig meredekebb annál, mint amin itt fel kell menni, igaz, hosszabb).
Amikor felértünk a kilátóba, óriási szirénázás közepette megérkeztek a tűzóltók, majd kiszálltak a kocsiból és kérdőn néztek fel ránk, oda a torony tetejére... Mondtuk, hogy mi nem hívtuk őket... Kiderült, hogy valaki hívta őket, hogy ég a tűz a torony lábánál. Valami kis alig füstölgő hamu valóban volt előtte, ha már ott voltak, azt nagyon-nagyon alaposan eloltották.
Üdv. H.

Sasa10 és Ladry 2011.09.03 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 1.5 web: 3 átlag: 2.83 súly: 2.34
Szép környezet, érdemes bebarangolni, a kilátó is jó, de pont + 1 szinttel lenne tökéletes.
A láda érkezésünkkor nem volt gondosan elrejtve, már messziről látszott, :( , de Sasa gondosan rejtette vissza, és a legtermészethűbben álcázta.
Ezt a ládát is még együtt találtuk meg,,,,
Sasa10 és Ladry

Péter60 2011.08.24 13:42 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.56
Az MTB-s túra során még "rápakoltam", majd kidöltem, de jó volt.

laclac88 2011.08.22 18:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.78
A ládától 20m-t tovább sétálva szép kilátás nyílt a Bakonyra, Vértesre, Somosmáli-hegyra :)

iamesh 2011.08.21 18:43 - Megtaláltam
Megtaláltam! Köszi szépen!! [g:hu 1.3.17] [wapon beküldött szöveg]

Psycho89 2011.08.18 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.88
ok

Gubirobi 2011.08.18 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.41
Székesfehérvárról kibuszoztam, majd 13 km után kibukkantam Csórnál!:)
Közben ezt a ládát is megtaláltam!
Iszkaszentgyörgy rendezett kis település benyomását keltette, a Kastély Tanösvény egyes részeit sikerült megtekintenem, az információs táblák eddig túléltek az "elemeket". A kastély is nagyon tetszett.
A láda könnyen megközelíthető és gyorsan rá is akadtam.
A kilátó szép és új, a kilátás (a leírásban is megemlítik) meg semmilyen, mivel elég sok a nagyra nőtt fa.
Köszönöm a lehetőséget!

Gyalogos kupa: 13.1 km!

címertábla
kastélykőasztal
geocsibe a ládávallogom
kilátókőhíd
kilátásszint
tracklogompanorámafotó
bati.hu 2011.07.30 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.51
köszi. egész napos ládázás a családdal Csókakő felől

Doric és Laszisz 2011.06.26 10:41 - Egyéb
Egy kis vasárnapi kevergés közben meglett a láda is ismét.

Kerékpáros kupa: 43.8km

 
mirrim 2011.06.12 10:47 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 2.57
Sosem gondoltam volna, hogy évtizedekig óta járok el egy ilyen szép hely mellett. Érdemes felkeresni. A buszmegállótól indulva, biciklivel kalandos, de a föld és aszfalt utak ügyes használatával könnyebben megközelíthető. Köszi a rejtést.

griffs 2011.06.05 20:00 - Megtaláltam
Szép környezet, egyszerű megtalálás

Discover 2011.06.04 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.91
Ez inkább esőbeálló, mint kilátó. Építhették volna egy kicsit (jóval) magasabbra.
Köszönöm a rejtést!

SünVeedee 2011.06.04 12:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Igazán szép helyen van a láda! Köszi rejtést!

Bugár-orienteering 2011.06.04 09:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.81
Burok-völgy felé menet bemelegítésként sétáltunk egyet. A füzetbe 06.03-t írtam véletlen.

csg69 2011.06.04 08:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.06
Nagyon szuper hely :)

papay416 2011.06.03 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.97
Köszönöm. Szuper lenne, ha a fák nem lennének ilyen magasak. Sajnos a fák takarják a kilátást.

pálcianyu 2011.05.22 11:51 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 2.34
Sokszor megyünk keresztül a községen autóval, de eddig nem tudtam, hogy egy ilyen kilátó bújik meg az erdőben :)
Szép időben, gyors sétával, és egy kis hegyi futással meglett a láda :)

 
elektron69 2011.05.14 16:23 - Megtaláltam
Megtaláltuk:)
Remek szórakozás rengeteg látnivaló :)
Ajánljuk Mindenkinek néhány órás kikapcsólódás....
Lassan megtelik a doboz:)
Köszönjük a rejtőnek :)
Üdv : Sziszi, Sugi, Kari:)

eleem 2011.05.01 00:00 - Megtaláltam
megtaláltam május 1 én sajna a további kerékpározást eláztatta az eső.. éljen május 1.

mottejr 2011.04.26 18:46 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.68
Köszi a rejtést, még őzikét is láttunk! Ládában hagytuk Almere coint, aki továbbviszi, jelentse a geocaching.com-on! M&P

Zergi 2011.04.23 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.20
Fogtam!
A kastélyban messze hangzó rendezvény volt, nem erőltettem a nézelődést. A hegyen annál inkább!

 
beppe 2011.04.17 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.49
Könnyen meglett.
Marci, Apu

 
minirobot 2011.04.11 15:04 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.30
Megtaláltuk!

Cirip & Cicmic 2011.04.10 10:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.64
Csodálatos volt a környezet: szikrázó napsütés (viharos széllel), virágzó fák, tavaszi illatok...
Az elhelyezés is remek, jó a leírás, nem kell bozótban bajlódni, kellemes, "tiszta" rejtés: ezt nagyon szeretjük.
Köszönjük a rejtést :)

Almond 2011.04.04 18:40 - Egyéb
Kedves Kispotter!

Valóban siethettél, hiszen a jelszó abban a füzetben van amit le is fényképeztél. :) A ládára csak a koordinátákat írtuk rá, valóban megkopott, de hamarosan felújításra kerül...

A megtalálásod természetesen érvényes. További szép ládákat!

Team Almond 
Kispotter 2011.04.04 16:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Megvan, de a jelszót nemtaláltam szerintem a dobozra volt ráírva, csak arről levan kopva az írás a koordináták is alig látszanak rajta.. Meg amúgy is siettem, mert azt hittem bőrig ázom, de megúsztam egykis por meg szélviharral:)

[Jóváhagyta: Almond, 2011.04.04 18:39]

A láda
:)Hazafele
 
zepcsil 2011.03.25 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Fonte 2011.03.15 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.02
De jo! Meglett! [wapon beküldött szöveg]
Lányos ládászás. A kirándulást "de jó lenne egy jó halászlét enni valahol" felkiáltás köré terveztük. Gondoltam, a Csóri Csuka csárdában biztosan sikerül. A csárdát bezárták:(
Jártunk már a kastély parkjában, és már akkor is tetszett a környék, így aztán nem bántuk, hogy mégegyszer vissza kellett jönni. Csodás idő volt, jót sétáltunk.
A ládától nem messze megtaláltuk az 54-1437 számú IV. rendű alappontot.

Dóri, Marcsi, Era

De jó! Meglett!Az 54-1437 számú alappont,és egy külpontos pontjel
Dóri 
közös nevező 2011.03.14 00:00 - Megtaláltam
tibort7 segítségével.

Hektor 2011.03.12 12:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.29
Köszönöm a rejtést!

BBBBNET 2011.03.05 12:24 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

R-Gyu 2011.03.05 10:19 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.50
Megleltük [wapon beküldött szöveg]
Körtúra Gcisza, Gcvp, Gcszh, Gccskl, Gccsho útvonalon. Nagyon tetszett amit útközben láttunk, szép és érdekes helyek váltották egymást, többet nyújtott az útvonal a vártnál.
Gyalogos kupa: 25 km

 
Quantum 2011.03.01 00:00 - Megtaláltam
Megvan!

sziszko 2011.02.27 14:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.16
Szép a hely, a fák valóban nagyon "bezavarnak", és így a kilátó felesleges, mert a fákat látod...kellett volna még 1 szint!!! köszi a rejtést!

feel2006 2011.02.27 14:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.26
Meglett!

A kilátó, egy vicc. :(
Értelme nem sok van, az állapota, meg hát látszik, kiszívta a nap, pár év és szét is korhad, ha nem tartják karban...

 
Elveszett Geoláda Fosztogatói 2011.02.27 13:41 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.70
Múlt hétvégén csak a kert alsó felét sikerült bejárnunk, most feljutottunk a kőasztalhoz, a piramishoz (ill. a helyéhez; ki az a tahó, aki képes egy ilyen építményt kőanyagáért elbontani?!), és a kilátóhoz is. Ez a kert varázslatosan szép lehetett, amikor még volt víz a patakban... Remélem egyszer megújul az egész.
A kilátót szerintem elméretezte a tisztelt építész, legalább egy szint hiányzik róla. Így csak a fák koronáját lehet bambizni. De itt úgyis a kert a lényeg! :-) Kösz!

/Quatermain/

 
hopihe033 2011.02.20 11:50 - Megtaláltam
MEGTALÁLTUK! :-)

Kánt-y 2011.02.20 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 1.00
Az idő is nagyon kegyes volt hozzánk, így nagyon jót kirándultunk. A gyerekek kimondottan élvezték a "kincskeresést"!
Húgival együtt levadászva!
Köszönjük!

krypton 2011.02.19 16:00 - Megtaláltam
megvan!

divi 2011.02.19 16:00 - Megtaláltam
megvan!

szalaij 2011.02.19 15:05 - Megtaláltam
Megtaláltam.

tgb 2011.02.19 14:27 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.70
Orkánszerű szélben mentem érte, de meglett.
A TB elköltözött!

kakukKata 2011.02.06 17:37 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.23
Mai utolsó ládánk, már visszafelé sötétben, és ugyan volt nálunk lámpa, de anélkül sokkal izgalmasabb!

 
Tibort7 2011.02.05 12:51 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.65
Megtaláltam.

amerika 2011.01.29 14:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk ezen a hideg, de nagyon szép verőfényes napon. Nagyon kellemes és kényelmes, nem túl hosszú sétát tettünk, épp akkorát, hogy jól essen beülni a meleg autóba. A ládában egy TB-t hagytunk!

dorifivérek 2011.01.29 11:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
A kilátó szép, de tényleg takarják a fák. Viszont a másik domb nagyon kedves hely. Köszönjük.

[Jóváhagyta: Almond, 2011.02.07 07:56]

PLeX 2011.01.29 10:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.49
Megtaláltuk!

k&s 2011.01.29 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.91
ok.

Musinckik 2011.01.15 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.70
A Kincsesbánya Tt. módosított útvonalának bejárása után, haza fele ugrottunk fel begyűjteni ezt a ládát.Elég könnyen megtaláltuk. A kilátó lehetne két emelettel magasabb,hogy a kilátást is élvezni lehessen.
Köszönöm a rejtést!

joco12589 2011.01.15 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.04
Ok!

Ani&Roli 2010.12.31 14:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.74
Kellemes séta! köszönjük!

rejti vissza:D
pegasus_mv 2010.12.30 09:34 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.10
Hideg, ködös időben, de megvan. Pontos leírás, gyors találat.

Mercenary 2010.11.21 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.67 súly: 3.81
A kilátó lehetne magasabb is.

sya0120 2010.11.13 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.52
Köszönjük, nagyon szép hely!

Ronin 2010.11.07 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.90
A mai kalndok utolsó, 6. állomása volt ez a kilátó. Szerencsémre még a nap is kisütött mostanra és a levegő is kitisztult annyira, hogy a kilátóról egy kicsit körülnézhessek.
Köszönet a rejtésért!

heyjoe 2010.11.06 12:40 - Megtaláltam
Widivel, Fehér-Vár-Palota40 közben lefülelve.
Képek, részletes leírás: http://heyjoe.hu/index.php?cikk=78

widi 2010.11.06 12:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.14
25-ös túra során megtaláltam.

Walterhal 2010.10.31 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.08
Sanyi lelkesen megmászta helyettünk is a kilátót. A bánya felől közelítettünk, és tovább sétáltunk a napsütésben.

Vértesjáró 2010.10.30 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.69
Szép tiszta őszi időben kerestem fel a ládikót. A kilátás annyira tényleg nem jó, de érdemes átsétálni a közeli dombtetőre. Nyugodt, csendes környék, ez tetszett benne a legjobban.Köszi a rejtést!

meszes 2010.10.24 13:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.92
A tanösvény körbejárása során, csodás őszi időben egy könnyű találat.

TS 2010.10.17 11:06 - Megtaláltam
Kis kerülővel, de megtaláltam. Először a kőbánya feletti tetőre tévedtem, de nem bántam, mert ott kilátó nélkül is szép volt a panoráma. Lefelé jövet pillantottam meg a másik oldalon a fák között a kilátót. Lehet, hogy nem is kilátónak, hanem madármegfigyelőnek építették, hiszen egy szinten van a fák lombkoronájával. Sikerült a kastélyt belülről is megnézni, ami nagyon szép. Felkerestem még a Kincsesbánya felé vezető út mellett lévő régi Duzzogó fürdőt is.

N.Kata 2010.10.09 12:00 - Megtaláltam
Kétnapos családi összejövetel első kirándulási célpontja volt. Meglett, de nem a gps segített, hanem a sok kereső gyerek :)
Jó a hely. A kilátó a kúszó-mászó korosztálynak is nagyon tetszett!

bgecco 2010.10.05 00:00 - Megtaláltam
Arrafelé volt dolgom, így megkerestem. Köszönet érte.

wtl 2010.09.27 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.77
.

 
Zsiráf 2010.09.25 12:04 - Megtaláltam
Gyalogos kupa: 38,6km

szaboist 2010.09.06 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.87
Ok [wapon beküldött szöveg]

via_appia 2010.08.22 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 1.48
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést.

kelemi 2010.08.11 08:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.45
Árpi és én micsupicsivel :)

pikk8 2010.08.06 11:50 - Megtaláltam
Fehérvárról visszafelé Komáromba. Vihar előtt/után, de megúsztam eső nélkül. A kaptatón látszottak az eső nyomai, hogy lemosta a homokos utat, kicsit csúszkáltam is a sárban, de azért meglett a láda :) Kinéztem a dombtetőre is, és megértettem a jelszó lényegét, majd megszemléltem a kilátóból a kilátást, és visszafelé a kastélyhoz is odakeveredtem :) sajna a képeim vírus miatt "elszálltak" a fényképezőről, de azért a kőasztal és a cédrus, meg a kastély az emlékeimben megmarad :) Köszi a rejtést :) Kriszti

Redteam 2010.07.28 18:58 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.35
9/9 Velencei-tó környéki ládázás
Nyaralni indultunk, de az időjárás közbeszólt, így ládázás lett a program.
Csak a közeli bányából folyamatosan "kiszűrődő" hangok miatt nem 5-ös a környezet. De maga a rejtés nagyon jó, főként azért, mert nem kell a ládáért dzsungelharcot vívni.

Apexsek 2010.07.17 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.96
Csapatépítő hőségtúránk utolsó állomása.
Jól körbenőtték más a fák.
Pedig biztos szép kilátás nyílna innen.

Nebel 2010.07.17 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.84
Csapatépítő lightkessing jóbarátokkal: Pkis és Brezkó társaságában.
Utolsó állomásként kerestük fel ezt a remek kilátót.
Nagyon jól megépített, igazán szép darab. A tetejéről a magas fák miatt sajnos sok mindent nem lehet látni, de maga a hely igazán tetszett.
A rejtés hamar meglett, egy kicsit talán túl közel van az úthoz.

Köszönet a rejtésért!
:)

Paul 2010.07.17 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.86
Nagyon jó a kilátó de tényleg alig lehet kilátni.

 
Mo-Hó 2010.07.16 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.62
Gyönyörű helyszín. Kár, hogy a panoráma nem tökéletes.
Köszönjük a rejtést!

gyozke 2010.07.01 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.04
Közösségi kirándulás keretében találtuk meg. Sok család, sok gyerek. Köszönjük a rejtést!

fn 2010.06.27 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.17
Nyaralássra indultunk a Balatonra, útközben 1 láda belefért....

Alba Regia 2010.06.26 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk!(Eszterrel, Gertivel, Robikával, Bütyivel)

atipapa 2010.06.17 08:57 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.36
Köszi a relytést.Csak a kilátoról hovalehet kilátni?

taska1981 2010.06.16 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.64
Munka utáni séta. Megint egy öltönyös keresés, pedig annyiszor megfogadtam, hogy nem teszek ilyet...

5Pelle 2010.06.10 09:33 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.45
Családi találat! köszönjük

Almond 2010.05.28 13:10 - Egyéb
Megvolt a ládakarbantartás, a láda újra kereshető.

Team AlmondA "Kilátó"
A láda feléÚjratelepítve
matrixmusic 2010.05.27 13:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk!
De sajna nem volt benne a logbook. Közben már látjuk, hogy betegre lett akkor állítva, mi viszont egy május közepi leírás alapján mentünk.
A képek alapján kérném a megtalálás elfogadását.

Köszönettel:
Aty, Judit
...::: www.matrixmusic.hu :::...

[Jóváhagyta: Almond, 2010.06.01 13:47]

Judit kezében az üres ládaJudit az üres ládával
A kilátóhoz igyekezve 
Almond 2010.05.25 17:17 - Egyéb
Köszönjük a figyelmeztetéseket a logbookkal kapcsolatban. Sajnos ládakarbantartásra legkorábban csak a hétvégén kerülhet sor, ezért a láda állapotát addig "beteg"-re állítottuk.

Team Almond 
gyildarefo 2010.05.24 13:12 - Megtaláltam
A ládát a helyén, de közel üresen találtuk, benne volt a geo ismertető és két darab autóskártya. A kastélyhoz tartozó tanösvényt végigjártuk és olvastuk, majd a kőasztal után a kilátótóból is nemkiláttunk. Ezután folytattuk a túránkat a Csóri Csuka és egy Horog ládához, ahol már nagyobb sikerrel jártunk.

[Jóváhagyta: Almond, 2010.05.25 17:12]

Geomuglik rablásaKastélybirtok tanösvény
KastélyKastély kutyákkal
Kastélypark I.Kastélypark II.
Kastélybirtok tanösvény felolvasásaViharkár
KőasztalNemkilátó
Réka nemkilátózikRéka & Arthur
rocky off-road 2010.05.23 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.38
A környéken már máskor is jártunk, de most kimondottan az új kilátóér és a ládáért jöttünk. A kilátóhoz érve épp egy zivatar ért velünk együtt oda. Mikor elvonult a láda felé menve az már messziről virított az álcaág kupac tetején szinte teljesen üresen. Néhány kacat a fa körül a földön hevert, de a logfüzet hiányzott, így logolni nem tudtunk és pót se volt nálunk. Fényképet küldünk a rejtőnek. A ládát visszarejtettük a helyére, de a karbantartás ráfér... Egyébként én az úttól kicsit távolabb tenném ...

[Jóváhagyta: Almond, 2010.05.25 17:13]

marazmarci 2010.04.24 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.23
Barátom első ládája. Kössz a rejtést!

Pavel001 2010.04.18 16:37 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 1.00
Szép a környék, de a nemkilátó tényleg poén, még egy használható fényképet sem lehet róla csinálni!

visszarejtveA nemkilátó
Megvagy! 
laszab 2010.04.18 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.85
Szép időben könnyű sétával meglett.
Annak ellenére, hogy vasárnap délután volt, a zakatolás hallatszott folyamatosan, úgy tűnik " a fiúk még ma is a bányában dolgoznak" .
Köszönjük a rejtést!

peterpan 2010.04.10 07:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.05
Iszkaszentgyörgyön a kis vegyesboltban vettem ma reggelit. Olyan meleg és friss volt, hogy majdnem melegétel-utalvánnyal fizettem érte. A pénztáros néni mindenesetre jól szórakozott rajtam.
Nekem a piramis helye és a kőasztal tetszett a legjobban.

Murus 2010.04.04 14:58 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.93
[wapon beküldött szöveg]
Kellemes kis séta volt húsvétkor. Elég forgalmasnak tűnt a hely, óvatosan kell logolni. Murus és Cica

MIO_MII 2010.03.21 15:31 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.04
Bringával Fehérvárról, szép tavaszi időben, jó kis vasárnap délutáni kirándulás volt. Sajnos a szomszédos bányában ilyenkor is dolgoztak, a környéket vastagon lepi a por. A kilátó nagyon jó igaz jobban érvényesülne egy olyan helyen ahonnan van is mit nézni, nemcsak a fák tetejét.

Szemy & Böbi 2010.03.20 13:00 - Megtaláltam
Nagyon szép a kilátás!Köszi

ThufirHawat 2010.03.14 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.83 súly: 2.52
Szép ez az új kilátó, kár, hogy a fenyők magasabbak...

A kilátó 
faceman1 2010.03.14 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 1.70
Megtaláltam!

Buksilány 2010.03.08 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.91
Megvan. Köszi!

Nilsz 2010.03.08 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.99
Nagyon tetszett a kilátó, ár, hogy nem használható a nevének megfelelően. :)
Köszi a rejtést!

Einstein Commando 2010.03.07 17:24 - Megtaláltam
Köszi! Megvan!

sixth 2010.03.07 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 1 web: 5 átlag: 3.00 súly: 2.56
A ládától északi irányban a kilátás nagyon jellegzetes.

barbiesattila 2010.02.20 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.46
.

Attibati 2010.02.07 07:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 4.22
Extrém téli túra Iszkaszentgyörgyről. 19 km

Legalább 30 centis hóban vágtam neki Iszkaszengyörgyről a mai túrának. Erős szél volt , hordta a havat, sok helyen térdig süppedtem a hóátfuvásokba. Többször eszembe jutott a Delta régi főcim filmje...
A koordináták pontosak, a nagy hóban is megtalálható a rejtek. A kilátóból tényleg nem sok látnivaló akad, felülkerekedett az erdő.

sirgalahad 2010.01.27 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.18
Grófok ősi kőasztalán
Aki akar, ehet
Kilátó? - majd nő az talán
S kilátni is lehet...

sírbolttemplom
egy kerítés tövében látnikívülről
belülrőla kastély
hiányos feliratcsendes hidegben
más szögbőlhidak
kőasztalkilátás a dombról
kilátás a kilátóbólitt állt a piramis
Ottocar 2010.01.09 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.37
Egy kissé latyakos a környék, de ez ilyenkor természetes.

pero 2009.11.14 13:30 - Megtaláltam
megvan

Zakarias 2009.11.13 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
megvan...

szollosi73 2009.11.08 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.20
Megtaláltuk!
Hatalmas mázlink volt, miközben alaposan körbefotóztuk a kastély, egy idősebb úr megkérdezte, hogy meg akarjuk-e venni, hogy ennyire fényképezzük? Sajnos nemleges választ kellett adnunk, mert éppen nem volt nálunk annyi pénz! Bemutatkoztunk egymásnak, majd azt mondta, hogy látja érdekel minket a kastély, ezért megmutatja belülről is, kövessük!
Több sem kellett nekünk, gyorsan bezártuk a kocsit és már mentünk is be a kastélyba!!
Az úr nagyon kedvesen végigkalauzolt a kastély egyébként nem látogatható termein minket és sokat mesélt a család életéről. Rendkívül élvezetes előadásban volt részünk!
Mindenkinek ajánljuk, hogy keresse fel a kastélyt, a parkja látogatható, és kívülről is nagyon szép, impozáns!
A kilátóhoz felsétáltunk, de sajnos semmi hasznát nem lehet venni az egyébként jól megépített kilátónak, az igazi élmény a kastély volt.
Talán megérné multivá alakítani, az egyik pontja lehetne egy virtuális a kastélynál. Nem olyan régen szűnt meg itt egy multi, ami elég sikeres volt a kesserek körében a logok alapján, és ez a település inkább a kastélyról marad emlékezetes mindenkinek aki itt járt, nem a törpe kilátójáról!
Köszönjük a rejtést!!
Szilvi+János

b.zs. 2009.11.07 12:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.75
OK!

SuperGeo 2009.11.07 11:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.68
Túra közbeni találat.

Köszönjük a rejtést!

ha4ggq 2009.11.07 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.86
A Fehér-Vár-Palota túra közben meglett.

Zsiru6 2009.11.07 08:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.33 súly: 1.48
Egy túra során ejtettük útba a ládát. Nem volt nehéz megtalálni. Köszi a rejtést.

tizenegy 2009.11.06 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.99
Szép maga a kilátó, de a kőfejtőn kívűl mást nem nagyon látni onnan. Inkább a hely hangulata, ami tetszett nekem :)
A coint kivettük :)

szepzsuzsi 2009.10.30 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.37
Kicsit elidőztünk a kastély parkjában, már a hold is felkelt, mire a ládához értünk. Nagyon érdekes az épületegyüttes a különböző építészeti stílusok kavarodásával. Köszönjük szépen!
szepzsuzsi, Erzsi, Ágnes, Zsófi

 
Kornelius 2009.10.29 16:30 - Megtaláltam
Családi találat-én leltem rá a rejtekre :)

Tofi07 2009.10.29 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.66
Trió ládázása-nagyon tetszett a kilátó-köszi!

sampy 2009.10.29 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.13
A nyerő trió ládázása! Egy coin-t is raktunk a ládába-légyszí, segítsétek útját-köszi!

Cicamancs 2009.10.27 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.77
Már sötétedett, mikor megérkeztünk, de könnyű találat volt. Kár, hogy a kilátó nem magasabb legalább még egy szinttel...

Famágus 2009.10.27 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.59
Könnyű, autós találat volt..
A dobozt kitakarítottuk.. elvittünk belőle, 2-3 tampont, egy közönséges dumákkal teleírt W.C. papír tekercset, és egyéb apró hulladékot, elnem tudom képzelni, hogy ezeket tényleg kesserek hagyták a dobozban.. mindenesetre, megetetném velük, ha lenne rá módom.
Oldfox, Sirel, Hadralka társaságában.
Rendes ajándékot tettünk be, köszi..

Hadralka 2009.10.27 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.51
....megtaláltuk. szinte drive in cache. Érdekes volt a közeli kőbánya hangja és a kilátó is szép volt bár lentről is ugyanazt láttuk mint föntről.

oldfox 2009.10.27 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.60
....bővebben Famágustól!

Geo-Ke-Csing 2009.10.27 16:11 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.25
Hosszas tévelygés után (a helyiek nagyszerű helyismeretére támaszkodva:)) könnyű találat. A ládából elvittem Angika TB-t

scele 2009.10.24 14:49 - Megtaláltam
mögvan [wapon beküldött szöveg]

Angika15 2009.10.23 00:00 - Egyéb
Szia!
Köszi a rejtést! Ma tettük bele első magunk indította TB-t, az Angika shoes (from Hungary)-t! Kérlek vigyétek tovább, célja Japán. Csak olyan kesser vigye el, aki lehetőleg messze tudja vinni innen. Köszi!
Az egyik képen van egy maci is, ő nem a TB része, Ő is KESSER :)

TB a ládában!TB, a maci nincsben!
a kilátó 
pusztaip 2009.10.11 13:37 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 3.30
ok

pelike 2009.10.11 13:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 2 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.05
Majdnem drive in cache lett. A kilátó szép, de tényleg nem túl magas :)

bucik 2009.10.03 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.23
Köszönjük a rejtést.

gyeo 2009.09.26 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.33 súly: 1.00
a legeslegelso!!! :D huuu en nagyon orultem neki!!! :D sajnos kep nem keszult :( mar alig varom h meglegyen az 50!!! mar csak 50X ennyi kell... :P :) (ha jol tudom) kerekparos kikapcsolodas volt E-vel es BB-vel

nagyon koszi!!! ;) gyurma10

BiciklisBandita 2009.09.26 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megtalaltuk! Elveztuk! Koszonjuk!

Tetszett a "lada", hivatalosan az elso :)
Ugy tunik a pontozas meg nem az erossegem, nincs referencia:D

kockagolyo 2009.09.20 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.51
:) Megtaláltuk :)
Köszi a rejtést, kellemes vasárnap délutáni séta volt.
Hmmm, a kilátó tényleg enyhén alulméretezett...
Viki & Kockagolyó

Matyee 2009.09.19 18:43 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.40
Igazán jó kis séta, és egyátalán nem megterhelő. Mi egy 3 éves és egy 3 hónapos gyerekkel voltunk, szóval tényleg bárki nekivághat. Köszönjük a rejtőnek.

iminyimi 2009.09.06 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 1.70
Megtaláltuk!
iminyimi,Kira,Lívia,Szilvi

szelt 2009.08.30 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.82
ok

Kiskorú 2009.08.06 18:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 4.5 átlag: 3.50 súly: 1.70
Vannak pontok ahonnan jobb kilátás nyílik mint a kilátóból, de egynek jó volt. A láda rejtése nem túl szerencsés szerintem. Elég sok tábortűz nyomot találtam, félő, hogy a rejtekül szolgáló fákat előbb-utóbb valaki tüzifának nézi, és akkor a láda fedetlen marad. Mindent összevetve szép, nem is tudtam, hogy Iszkán ekkora kastély van.

Marvin 2009.07.25 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.80
Könnyedén meglett, a kilátás pont olyan, amilyennek a rejtő leírta. Kellene még néhány emelet...

benist 2009.07.06 10:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.91
Bringatúra Fehérvár felett a Bakony szélén. Szép a kastély, megcsodáltam a cédrust is. A kőasztalról azt hittem, valamilyen sziklaalakzat, de egy kellemes pihenőhely. A kilátó olyan, mint sok más presztízsberuházás, szép igényes, csak kilátás nincs.

N.Zs. 2009.07.04 10:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.72
Az ajánlott parkolóból a kastély mellől indultunk, kíváncsiak voltunk a kőasztalra is. Elsétáltunk a közeli dombtetőre, onnan kicsit jobb a kilátás, mint a kilátóból:).

 
nemlac 2009.07.04 08:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.02
Reggeli gyors megtalálás :)

A kilátó 
nepster 2009.07.02 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.85
Bringával a fiúkkal.

adi.erdodi 2009.07.02 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.20
Bringával Csókakőről.

mili.erdodi 2009.07.02 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.04
bringával

dan94 2009.06.25 19:10 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 2 web: 3 átlag: 2.33 súly: 1.00
Igazán szép helyen történt a rejtés, érdemes ide kilátogatni. A kilátó viszont tényleg lehetne magasabb, mert a panorámából nem sokat látni!
Köszi a rejtést!

Atmosz&Zozmosz 2009.06.21 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.57
A mai nap első találata. Először a kastélyt néztük meg, nagyon szép az épület és a környezete is. Kár, hogy nincs ott is egy önálló doboz, megérdemelné. Olvastam a többpontos multival kapcsolatos anomáliákat, hagyományos ládára redukálva szép pont lenne. A kastélynézés után a kőbánya mellett mentünk fel a láda felé. Kocsival egészen a kilátóig feljutottunk, majd jöhetett a ládakeresés. Sajnos a GPS-ben 30 méterrel a vége előtt lemerült az elem, vissza már nem akartunk menni, úgyhogy átnéztük a szóba jöhető helyeket, s gyorsan meg is lett a láda. Kimentünk még a kis domb tetejére is, szép a kilátás. Ezután vissza a kilátóhoz, oda is felmentünk. Még egy emelet elfért volna rajta, de így is tetszett. Köszönjük a rejtést!

anettnori 2009.06.16 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 3.40
Megvan! [wapon beküldött szöveg]

A nap utolsó találata. 350 méterre megközelítettem autóval, leparkoltam, és megkerestem. Először a kilátó ötlött a szemembe, átmentem alatta és megkerestem a dobozt. Már messziről virított, nem volt nehéz megtalálni. Logolás után felmentem a kilátóba. Szép szerkezetű építmény, de még egy emeletet húzhattak volna rá.
Talán a kőbánya rontotta a képet, meg az onnan hallható zajok. Teljes fordulattal üzemelt, a sok teherautóba ontotta az alapanyagot. Jó kis port kavart az egész környékre.

 
zdanyi 2009.06.15 17:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 1.00
1. láda, amit megtaláltam!

[Jóváhagyta: Almond, 2009.07.06 22:15]

katogocsy 2009.05.26 15:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Bébic és Nyúl 2009.05.24 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.96
Tetszik a kastély és a park. Szép a kilátás is (nem a kilátóból). Köszönjük!
Viki és Zoli

Fröhlich 2009.05.15 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 2.5 web: 2.5 átlag: 2.83 súly: 1.00
Szép a hely, a kilátón túl. Nagyon könnyen megközelíthető.

 
tiktak 2009.05.09 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.76
Tényleg érdekes, hogy miért pont ide épült a kilátó. A bányán kívül nem sok mindent látni...
SOK A KULLANCS!

K.L. 2009.05.08 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.04
ok

baluka 2009.05.03 10:37 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.11
Kellemes hely, kevésbé jó kilátással. Mostanában egyre-másra épülnek az ilyen, és ehhez hasonló kilátók. Sajnos sokat nem a legideálisabb helyre építenek kilátás szempontjából. Ilyen a veszprémi Gulya dombon elhelyezett kilátó is. Vagy 5 emeletes, de a kilátás az bizony szerény. Viszont ha 50m-el odébb építik, akkor onnan már lenne kilátás. Hát így van ezzel a kilátóval is. Ha pár 100m-el odébb lenne, akkor gyönyörű kilátás lenne róla. Ennek ellenére tetszett a hely, köszönöm a rejtést!

"Erik és csapata" 2009.05.02 19:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2.5 web: 3 átlag: 2.83 súly: 2.04
Érdekes kilátó...nem sok értelme van...:D de jót sétáltunk...hála a gps-nek ami kicsit félre tájolta magát...

Ajaj.. :DA viharvert csapat....
ez is megvan még sincs este..:D 
elek klán 2009.05.02 19:15 - Megtaláltam
megvan

lili02 2009.05.02 15:50 - Megtaláltam
Anyuval

bolyak 2009.05.02 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.66
Kilátás nélkül is jót sétáltunk. Micsoda baromság ez a kilátó!

geochiga 2009.04.26 20:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.48
későn értünk a helyszínre és mire meglett a láda, besötétedett. 1km-re parkoltunk, az erdőn keresztül zseblámpákkal értünk vissza az autóhoz, ...ettöl különösen izgalmasra sikeredett ;)

tényleg sötét volt ;)
SirLes 2009.04.26 15:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.96
Szép a környék, kár hogy a közeli multi beteg.

targonczas 2009.04.23 08:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.84
Szép lehetett a kastély és parkja. A kilátóra tényleg ráférne még egy emelet.

Saláta Bogi & Sanya 2009.04.17 10:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.52
Bemelegítés a bakonyi ládavadászathoz. Köszönjük a kastély barátságos őrének a tárlatvezetést!

3D 2009.04.05 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.69
Szép helyeken jártunk, nagyon szép tavaszi panorámákat láttunk, igaz, hogy tényleg nem a kilátóból. Jó, hogy a leírás felhívja a figyelmet az egyéb látnivalókra is. A kastélyban a kedves őr végigkalauzolt bennünket, kis "kiállítás" van a kastély múltjáról. Köszönjük a rejtést.

dorian 2009.04.05 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.59
Piknikkel egybekötve megtaláltuk!

sziooka 2009.04.04 17:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.44
A kastélyparkból indultunk és kisebb séta után meg is lett a láda. Szép hely és jól néz ki a kőasztal is :)

 
Winssent 2009.04.04 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.89
Végre itt a tavasz, itt van a kincskeresés ideje is. Felkerekedett hát a család, hogy felfedezzük-e helyet. Kellemes kis séta volt, kis piknikkel egybekötve. Köszönjük a rejtést.

ratobi 2009.03.29 11:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.40
Megtaláltuk, köszönjük.

BCI 2009.03.11 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.39
Megtaláltuk!

AtiMon 2009.03.11 10:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.92
megvan

Belga 2009.03.01 16:50 - Megtaláltam
Ok [wapon beküldött szöveg]

zöldfülű 2009.03.01 16:47 - Megtaláltam
lefülelve. :) [wapon beküldött szöveg]
Pletyka- túra, zakatolástól a talpaláson át egészen a vontatásig :)
Ha már erre jártunk...
Köszönöm a rejtést

Ojjektum :) 
BiBoLi 2009.03.01 16:47 - Megtaláltam
ok [wapon beküldött szöveg]

Kofola BT 2009.03.01 16:19 - Megtaláltam
Csavargás a Keleti-Bakonyban 7.

Kokó 2009.03.01 16:18 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.90
Érdekes dolog amikor egy kilátót helyből úgy építenek, hogy ne lehessen róla kilátni. Ha csak egy szinttel magasabb lenne ... persze a pénz. A kopasz tetőn jobb helye lett volna, de oda meg felesleges hiszen onnan így is kilátni.

Mathau 2009.03.01 16:18 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 4.09
Mint már sokan mondták, a kilátó alacsony. A ládától nem messze még jobb a kilátás. A hely bőven megérte ezt a dobozt.

 
19izsi73 2009.03.01 16:18 - Megtaláltam
Kofola Bt. vadászata során másztunk fel s alá a kilátóban...

távolban...
macikupac 2009.03.01 16:18 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.05
Ládázás a KDP Várpalota-Iszkaszentgyörgy szakaszán 7.

A kastélytól indultunk, s az egykori parkon át közelítettünk a kilátóhoz. Magát a helyet régóta ismerem, mert elég sokszor teljesítettem az itt elhaladó Fehér-VÁR-Palota 40 ttúrát. Menet közben láttunk egy cédrusra emlékeztető fenyőt is és természetesen a Kőasztalt is felkerestük. A kilátó egy igen remek ötlet, kár, hogy a megvalósításra nem fordítottak kicsit több gondot. Ha 5 méterrel magasabb lenne, akkor pár évig igen remek kilátásban lehetne gyönyörködni. Logolás közben a helyi motoros fiatalokra kellett figyelnünk, akiknek feltétlenül itt és most kellett gyorsulniuk. Bibis volt velem.

A kastély udvaránEz a rész tetszik legjobban
A cédrus, ami fenyőEz is fenyő
A KőasztalA kilátó
Felvezető útBibis a ládával
bajnokjanko 2009.03.01 11:37 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.03
OK

Dolex 2009.02.28 10:20 - Megtaláltam
MEGTALÁLTAM!

Hepur 2009.02.28 10:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.72
Megtaláltuk! Csoportos kirándulás Iszkaszentgyörgy és Csór között. Az út menti két láda már csak ráadás volt. A legigényesebb láda, amit eddig felkerestünk.

kolgomorov 2009.02.15 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.53
Megvan.

Kipper 2009.02.07 13:52 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.95
Kellemes délutáni családi túra. Amilyen szép idő volt, csodálom, hogy nem volt nagyobb forgalom.
Ilyen szép kilátót igazán tehettek volna jobb helyre, vagy építhették volna magasabbra.
Köszönjük a rejtést, enélkül biztosan soha nem jutottunk volna el ide.

Mijo 2009.02.01 09:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.40
Kellemes hóesésben találtuk meg a ládát. Szép a kilátó is, bár lehetne magasabb egy csöppet.
Üdv: Mijo és Cicus

ier 2009.01.31 07:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.98
Ez egy tök jó, szinte új, bár kissé alacsony kilátó. :-)

Mr Bean 2009.01.29 09:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.62
Megvan!

Somahaver 2009.01.29 09:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.46
+ Van!! Köszi!! Vándor Csillaggal és Mr Bean.-nel

Zazi és a Lányok 2009.01.04 13:05 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.73
Délutáni séta keretein belül. Tényleg nagy kérdés, hogy miért is került ide ez a kilátó, mert tényleg nem sokat lát ki az ember.

Kis sétának jó volt...

Csapattagok: Hanga (2.2 éves), Viri és Zazi

BányaMagány
KilátóAnya és lánya
TükrözésKilátóban
TovaútMegvan!
Bogáncs 
EicHandler 2009.01.04 11:18 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.77
Megtaláltuk! Köszi a rejtést!

Gotica 2008.12.31 11:07 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.06
Az év utolsó napján az elsö betervezett ládánk közösen GyZsé és keresek-ékkel.

 
GyZsTeam 2008.12.31 11:06 - Megtaláltam
Szilveszteri barangolás keresek és Gotica társaságában.
Nagyon jól éreztük magunkat, a -5°C ellenére is. Ebben a borongos időben is szép volt a panoráma. Egyszer talán majd jobb időben is vissza jövünk.
Köszönjük! BUÉK!

 
keresek 2008.12.31 11:06 - Megtaláltam
Ok.

geobraun 2008.12.30 14:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.78
Bár tudom hogy nem egy éppen kincskereső mentalitás, de tekintve hogy gyermekem elaludt, egy egész jó kis drive-in pont . A kilátó lehetne magasabb. Az idő meg nem ennyire ködös. Egyébként jó kis pont. Kb 10 éve jártam erre utoljára

vinko 2008.12.27 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.40
-1 fokban odafenn nagyon hideg volt, de a panoráma nagyon rendben van.
Köszi.

Villám 2008.11.29 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 3.34
köszi a rejtést nagyon szép volt.

Csaba & családja 2008.11.24 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.04
ok

joerno 2008.11.22 12:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.31
Rettenetes szél volt!

Seres Péter 2008.11.08 16:36 - Megtaláltam
602. ládám, Comp 100. ládája [wapon beküldött szöveg]

kastélykapu
parkoldalszárny
oldalbejáratparkoló
bástyaerdőben
rejtekláda
szirteyzsu 2008.11.08 16:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

bferi 2008.11.08 16:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

sagabi 2008.11.08 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.30
Fehér-Vár-Palota

Vándor Csillag 2008.11.08 11:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 3.23
tetszett a kilátó

atros 2008.11.08 10:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.05
Megvan. Sajnos a kilátó, túl alacsony, hogy bármit is lehessen látni belőle.

Ata72 2008.10.28 11:11 - Megtaláltam
Gyönyörű időben, Veszprémbe menet. Szép új kilátó, korlátozott panorámával. ;-)

Köszi!

 
kacsati 2008.10.26 10:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.01
Egy kellemes túra- Csór-Fehérvárcsurgó KDP- keretében füleltük le a ládát. A kilátó és a környék szép, bár ez a kilátóból nem látszik :-))

james 2008.10.23 08:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.07
A szél majd levitte a fejünket.

Anita, Judit és James

Hajo 2008.10.12 12:00 - Egyéb
Jól kifundáltuk, hogy előre megfontolt szándékkal megszervezünk egy kis bográcsos piknikezést a kőasztalnál.
Ahogy Áron csapata logjában is írva vagyon: népes csapattal töltöttünk egy kellemes napot!

paprikás krumpli
skacokcsajok egy része
cédrus
cserszömörce 
kószálók 2008.10.12 11:52 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.05
Megtaláltuk!

Áron csapata 2008.10.12 11:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.87
Egy nagyon szép napot töltöttünk (piknikeztünk) a Kőasztal melletti tisztáson, bográcsban főtt paprikás krumpli, és sok barátunk társaságában (Hajo, Éva, Hajo2), Koszálók (Csabi, Sziszó és Martin), valamint a Vinkler család (Tamás, Csilla, Petra és Andris), valamint Kati néni és Köri, Kati és Máté. Kellemes társaságban, szép nap volt, köszönjük mindenkinek!

Áron a megtalálóPiknik ezerrel...
A srácok is élvezték..............százezerrel....
Hajo 2008.10.05 11:27 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.50
Gombászni indultunk, közben nem tudtunk ellenállni a kísértésnek és megkerestük a ládát is. Szép időben jól éreztük magunkat.
Köszi a rejtést!

cherrybabe 2008.09.29 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
2 vasárnap elment vele...
Nagynehezen megtaláltuk az ösvényt ami a ládához vezetett.
Nem is gondoltam volna, hogy Iszkán ilyen szép hely van.

Ha ismered a geocachinget, szép dolgokat látsz!!

Maroshegyi család

koszta 2008.09.25 16:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.44
A közeli szerelmespár nagyon elfoglalt volt, ezért sikerült észrevétlenül logolnom.

Áron & Marika & Taki 2008.09.13 13:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.30
Az ember azt hinné, hogy egy zajos hely a kőbánya közelsége miatt, de ahogy felértem a kilátóhoz már nem hallatszott a teherautók és az osztályzógépek hangja. A kincs pedig eg ykülönösen békés kis helyen van.

kilátó 
Évi+Tamás 2008.09.07 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.04
Klassz hely, kellemes séta volt a 33 fokos szeptemberi kánikulában. A kastélyt ismerjük, az 50-es években mikor még munkásszállóként is funkcionált, édesanyám családja is itt lakott egy ideig.
A láda könnyen meglett. Aztán felmásztunk a kilátóra, ott üldögéltünk egy fél órát, olyan jó volt hallgatni a csendet... és a szél zúgását.
Köszönjük a rejtést!
ui.: túl sok a sáska... ;)

katyerinka 2008.08.30 12:30 - Megtaláltam
Megtaláltam!

horvathszaby 2008.08.30 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.03
3/1.
Útban Csókakőre, a X. Csókakői Várjátékokra, ejtettük útba ezt a ládát.
Egyszer már tervben volt a megkeresése, de akkor elmaradt, úgyhogy most ennek is nekivágtunk.
Sajnos a kilátó tényleg elég rossz helyen van, hiszen a fáktól szinte semmit sem lehet látni.
Maga a kilátó viszont klassz építmény.
Köszi a sétát és a rejtést.

Tovább indultunk a Gaja szurdokhoz.

További képek a fotóalbumban.

Mi voltunk a 100. megtalálók!

Kerticsorbi 2008.08.29 19:31 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.93
Hamar megtaláltam, köszönöm a rejtést.

ID24 2008.08.23 09:30 - Megtaláltam
Biciklivel jöttünk Fehérvárról. 35,5km körút.
A kilátó jó masszív, de tényleg túl alacsony. :(
Köszönjük a rejtést!

Onnét jöttünk
Viking and Tomat 2008.08.22 19:02 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.48
Megtaláltuk - GPS nélkül, jó volt a leirás, köszi!!

BB-Chopper 2008.08.22 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.32
Szép ez a kilátó, csak rossz helyen van...

Access Denied 2008.08.21 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2 web: 2 átlag: 2.33 súly: 2.23
A kilátás tényleg korlátozott, viszont a kilátó tökéletes. Köszi a rejtést!

Gabeszosz 2008.08.20 10:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.54
"Szabad szerda" hadművelet az államalapítás ünnepén, 2/1. láda.

Bár most független voltam a tömegközlekedéstől, mégis úgy döntöttem, hogy a hőségre való tekintettel igyszekszem korán indulni. Így is lett, 8:34-kor már "rajtoltam" a GCCsHo láda parkoló pontjától. Tekintettel az útbaeső számos kilátópontra (és a környéken szerzett korábbi tapasztalataimra), elhoztam a távcsövet is, így a rövidke körsétából (szinte) egész napos kilátós-távcsövezős kirándulást sikerült kerekítenem.

GCISZA felkeresése előtt még útba ejtettem az Iszka-hegy tetejét, melyről csodálatos körkilátás pótolta - előre is - mindazt, amit később a fakilátóból hiányoltam. Az N47 13.156 E18 16.601 ponttól egészen Tihanyig ellátni!

Egyébként az egész túrából ezek az órák voltak a legkellemesebbek. A levegő langyos volt, de még hideg szelek fújtak, egészen őszies időt produkálva. A szél amúgy is fújt egész nap, ami még jobban kiemeli e kopár vidék hangulatát.

Tetszett, köszönöm!

Gabeszosz

Peter68 2008.08.16 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.31
Megtaláltuk családi körben.
Kicsitr lehetne magasabb a kilátó, de ne legyünk telhetetlenek.

Köszi.

Márta 2008.08.10 09:42 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.59
Megtaláltam. [wapon beküldött szöveg]

Moszy 2008.08.09 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.45
Nagyon nagy szél fújt.

Nóra, Kata, Andika, Moszy

fkmaster 2008.07.20 17:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.98
Gyorsan meglett a kilátó, ami szép új. Kár, hogy nem építették tovább, úgy lenne is némi kilátás. Köszönöm a rejtést.

KJ & GM 2008.07.19 13:35 - Megtaláltam
Köszönjük a lehetőséget!

czr-sys 2008.07.15 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.46
Klassz a kilato, csak tenyleg kisse alacsonyra sikerult. Koszi a rejtest!

Gipszjakab & Lujzika 2008.07.05 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.09
A bodajki felvonulás előtt még belefért ez a láda :)
Gipszjakab & Lujzika

 
krizsiék 2008.07.05 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.06
Kellemes biciklizés közben, Székesfehérvárról.
Köszi

kertiati 2008.06.08 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.76
Kerékpártúra a Tárnoki Bringásokkal

szikizso 2008.06.01 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.10
Verseny után hazafelé tettem ide egy kis kitérőt. egész jó útvonalat választottam, majdnem autós cache lett belőle.

Mr Zerge 2008.06.01 08:55 - Megtaláltam
Meg van. [wapon beküldött szöveg]

VP 2008.05.29 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 4.20
Kilátó kilátás nélkül, láda egy másik láda egyik pontja közelében?
Biciklivel a Budapest - Páty - Biatorbágy - Etyek - Alcsút - Felcsút - Bodmér - Csákvár - Csákberény - Söréd - Iszkaszentgyörgy - Székesfehérvár - Gárdony útvonalon, kora reggeli indulással, sok helyen kiadós szembeszéllel, szép nyári időben. 140 km - 7 láda.

KutasG 2008.05.26 14:19 - Megtaláltam
Volt egy üres délutánom, gondoltam elmegyek kesselni!
Nagyon szép környék, az új kilátó is még teljesen ép(reméljük sokáig), csak a bánya felől hallatszott zaj zavart. Köszi a rejtést! Innen tovább a csóri csukához!

kovajano 2008.05.24 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.13
megvan ok

neogeo 2008.05.24 15:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.27
Nehezen indultunk, nehezen találtuk meg az utcákat, amin egyébként kocsival is feljöhettünk volna.
A kilátó szép, "újszagú", de nem az a klasszikus, amiről mindenre rálátna az ember.
A rejtés környéke viszont nagyon klassz. Sok időnk nem volt körülnézni, az igaz, meg az eső is eleredt.
Ja, és HATALMAS hangyák a láda mellett, de tényleg.

A kilátóbólA kilátó
zsotie 2008.05.18 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.64
Majdnem drive-in lett belőle. A kilátó elég alacsonyra sikerült, csak a fák tetejét láttam. Pedig tipp-topp.

nogacsalad 2008.05.12 14:05 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.33 súly: 3.78
Pünkösdi családi ládatúra Fejérben, amelyet összesen 17 km sétával és 610 m szinttel sikerült teljesíteni. 8/4
Erre a napra eredetileg 7 láda felkutatását terveztük (ebből 3 multi) azzal, hogy jó, ha ebből 5 sikeredik - a gyerekekkel nem lehet még úgy rohanni. Végül azonban még az eredetit is túlteljesítve 8 lett belőle.
Szekerünket a kilátótól néhány méternyire állítottuk le. Először felszaladtunk a kilátóra, ahonnan - neve ellenére - az égvilágon semmiféle kilátás nincs. Szerintem lefelejtettek róla legalább egy szintet, ha nem kettőt. Pedig igazán impozáns kis ojjektum.
A ládikát kb. 100-120 m-es - tüdőtágítónak éppen nem nevezhető - séta után könnyen megleltük. Kivettünk belőle egy kutyás kulcstartót, s betettünk egy oroszlánt meg egy hegyezőt.
Köszönjük a lehetőséget.

Kilátó tetejénFélúton
Megtaláltam hi-hi!Könyvelés
Macok 2008.05.12 09:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.41
Kicsit lehetne magasabb ez a kilátó ha már ilyen komolyan megcsinálták...:-)

esztelneki 2008.05.11 13:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.79
Kellemes bringázás közben, tetszett a kastély. Érthetetlen a gyönyörű kilátó felépítése kilátás nélkül

Istyu 2008.05.10 13:36 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.37
Megvan! :)) [wapon beküldött szöveg]

 
NZs 2008.05.04 17:19 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.59
Fejér megyei kessingtúra 4.nap 4., egyben utolsó láda.
Útban hazafelé még megálltunk itt, Iszkaszentgyörgyön. A kesingtúrára jövet egyszer már jártunk itt, éppen parkolóhelyet kerestünk és már csak vagy 100m-re voltunk a ládától, amikor leszakadt az égi áldás, így akkor elnapoltuk a keresést. Azért volt gondunk a parkolással, mert a GCISZA-P1 parkolópont egy "behajtani tilos" táblával védett kapun belül van! Először emiatt nem hajtottunk be, most viszont nyugodt körülmények között jobban megnéztem: a kiegészítő tábla időkorlátozást tartalmaz, nappal be lehet menni. Így is tettünk, egészen az U-alakú épület udvaráig, az iskola bejáratáig gurultunk. De jó is az itteni gyerekeknek! Ilyen környezetben levő iskolába járhatnak!
Vészterhes felhők gyülekeztek most is felettünk (ld. foto!), emiatt kissé kapkodva indultunk el felfelé egy ösvényen, amit a tuhu térkép szaggatott vonallal jelez. Először a Cédrus, majd a Kőasztal esett utunkba, itt tértünk rá a Piros sáv-ra, majd jobbra a ládához. Sikeresen és villámgyorsan logoltunk, aztán irány a kilátó!
Már sokan leírták előttem: a helyzet leginkább röhejes. Adva van egy igényesen, szépen kivitelezett, új kilátó, ahonnan lenne is mit "kilátni", de hiányzik róla egy emelet! Így hát a fák győztek...
Egy viháncoló, eléggé bugyuta tinicsapat uralta a helyszínt, így - bár az eső ezúttal megkegyelmezett nekünk - nem időztünk fenn sokáig, visszasétáltunk a piroson az autóhoz. Lent, a kastély udvarában népes társaság beszélgetett, tervezgetett fennhangon, ha jól hallottuk valami "rejtésről" is volt szó, körülöttük szaladgált a képen is látható Mandula nevű kutyus - lehet, hogy a rejtőt és csapatát láttuk..?
A rövidke, négynapos kesingtúránk ezzel véget ért.
NZs & KáVé

kastély vészterhes fellegekkelvihogó lófej :-)
a zöld dzsindzsa itt is mindent elborítCédrus
Kőasztalkilátóhoz közeledve
szép KIS építmény!kilátás
még jó, hogy vannak lyukak a fál között... 
Fazék 2008.05.04 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.09
A kastélyparkot az odatartozó ládánál már meglátogattuk, most célirányosan a "növendék" kilátót kerestük fel. A kilátó szép, kilátás nincs :)

Nem a kilátóból :) 
kefe 2008.05.03 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.56
A kastély felől mentünk, megérte. Nagyon szép környék. A kilátóból tényleg nem felhőtlen a kilátás:( Amúgy a kilátó szép, és eddig még graffity sem került rá:) Köszönjük a rejtést, kellemes, gyerkőccel is jól megközelíthető hely.

szeho 2008.05.02 17:11 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.86
inkább belátó mint kilátó :-)))
egy emeletet lespóroltak....

Bütyök+Zulu 2008.05.02 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.76
A kilátó szépen néz ki, csak én hiába néztem ki, nem sok mindent láttam. Leginkább a környező fákat. Tudom én vagyok pici.

SylverRat + Bogee 2008.05.02 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.76
Gántra menet 7/17.
Hát ez majdnem drive-in lett. Kilátó alatt parkoltunk. Sajnos túl sok (ki)látnivaló nincs a kilátóról. A láda hamar meglett, és sietni kellett a logolással, mert mugliveszély volt a mező túloldalán.

kl 2008.05.01 11:30 - Megtaláltam
Ok [wapon beküldött szöveg]

Tototo 2008.04.27 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.88
Becsülettel felmentünk a kilátóba, s majdnem kiláttunk.

Templar 2008.04.27 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.35
OK!

Skali&Margó 2008.04.27 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.23
Megtaláltuk!

 
horcsogmorzsa 2008.04.26 16:25 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

kupec 2008.04.23 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.11
ok

kicsiogre 2008.04.20 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.18
Megtaláltuk! A helyszínen láttunk egy kesser párt, a kilátóban megvártuk szépen diszkréten amíg keresgéltek és loggoltak, majd mi is elindultunk a láda irányába. :)
A kilátó szép, de csöppet céltalan.

Erdélyi család 2008.04.20 13:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.85
Igazán szép környezet, a kilátóéért mi is dühössek vunk.

ragalyi 2008.04.20 08:16 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Pupu 2008.04.20 08:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.67 súly: 4.24
Kombinált autós-bringás túra Ragalyival: előbb lekaptuk a két új fehérvári ládát és az iszkaszentgyörgyi kilátót, majd Szabadbattyánból indult a kerekes kör, Nádasdladány, Vilonya és Balatonfőkajár felé. 75 km lett, ragyogó időjárásban.

Kíváncsi lennék:
1) Ki az az univerzális, szellemtörténeti jelentőségű zseni, aki megtervez és kiviteleztet egy kilátót, amelyről nincs kilátás.
2) Mennyit kapott ezért ez a tökkelütött idióta? Ki hagyta jóvá a kifizetést? Kinek a csókosa?

 
zolitr 2008.04.19 18:22 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.21
Veszprém körűli ámokfutás Hz társaságában. Szép új kilátó.
Köszi a rejtést.
Üdv:
Zoli

Hz 2008.04.19 18:22 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.87
Veszprém körüli pontgyűjtés Tz társaságában. 11/10.

Két sor fenyő közt takarom a kilátást 
Ati 2008.04.19 17:32 - Megtaláltam
Azt aruljatok el, a magassag hogy jott ki? ;-) [wapon beküldött szöveg]

Bal3 2008.04.19 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.75
Áve!

A pontokat felkerestük, a kastélyban épp nagy népünnepély volt.
Ma minden tetszett! (kilátót én tuti odébb építettem volna)

Üdv Bal3

Mikulás 2008.04.19 14:20 - Megtaláltam
Bal3-mal.

hinia lux 2008.04.18 13:05 - Megtaláltam
A kastély felől közelítettünk. Gciszk láda kapcsán már ismertük a helyszínt. Tetszett most is.

Kastélypark voltRejtekhely
Kőasztalon :)Hampi és Guba :)
Zöld 
Hampi 2008.04.18 13:04 - Megtaláltam
Ok [wapon beküldött szöveg]

padler 2008.04.13 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.46
Könnyű találat a kőbánya felől, a kastély irányából már jártunk itt amikor még csak az alapozás volt kész. A kilátáson némi fenyőírtással próbáltak segíteni, de a ládához közeli kilátópont sokkal jobb. A rétet lila-sárga virágszőnyeg borítja.

efemm + padler

vipi 2008.04.13 15:27 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.22
Megtaláltuk

csokisfánk-OK 2008.04.13 10:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.95
A kastélyparkból indultunk, a cédrust és a kőasztalt érintve a ládához. Gyönyörű napsütéses időben értünk fel a csúcsra. Köszönjük a rejtést.

együtt...szépséges...
segítséggelmindenki fent..
Angyal 2008.04.13 10:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.08
Megtaláltam!!

Köszi a rejtést:Angyal

Kis ördög 2008.04.13 10:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.04
Megtaláltuk!!
Köszi a rejtést!
Kis ördög

Reggel 2008.04.13 10:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.70
Megtaláltuk!

500!!!!!

Az iskolánál parkolva közelítettük meg a helyszínt csodálatos napsütéses időben. Az utánunk jövő Körte családdal éppen elkerültük egymást a kessnél. A kilátó szánalmas ebben az állapotban. Nem hiszem el, hogy ezért pénzt adtak. Ha nem építik meg akkor sem lenne csekélyebb a kilátás. Jól éreztük magunkat. 500 találatnak nagyszerű volt.

Köszi a rejtést!

Kis ördög, Angyal, Anita és Reggel

500. találat
Körte család rajta kapva :-)Kilátó
Varga Gábor 2008.04.12 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.83
Ok! Valóban kár, hogy nem építették egy kicsit magasabbra. A jelszó ezen a napon is jellemző volt.

 
Patikus 2008.04.10 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.58
Kár, hogy elspórolták a plusz egy emeletet, így sose lesz szabad kilátás. Egyébként jó lenne.

a " KILÁTÁS "
BBálint 2008.04.06 17:15 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 2 web: 5 átlag: 3.17 súly: 2.84
Könnyed délutáni kirándulással egybekötött ládázás. Elég gyorsan meglett.
Anna és Bálint

befi 2008.04.06 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.91
ok

Csabataxi 2008.04.06 12:20 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Hófehér 2008.04.01 17:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.27
Hirtelen felindulásból elkövetett ládázás Biharyékkal! Tényleg alacsony kissé ez a kilátó. Én azt gondoltam, hogy a kilátóból fogják levágni a fák tetjét. BiharyG szerint lehet, hogy locsolni fogják a lábait, hátha megnő...:)

Drive in...:)
BiharyG 2008.04.01 17:22 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.99
A kőbánya felől könnyen meg tudtuk közelíteni, de a kilátó mint olyan nem igazán éri el a célját. Bár lehet, hogy mókusmegfigyelésre kiváló :)

BiharyG + Zsuzsi + Ágnes

Anita_76 2008.03.30 17:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.70
ok

geforg 2008.03.30 16:52 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 1.78
szép a kilátó kár hogy nem magasabb akkor lenne az igazi köszi a rejtést
geforg és családja

brúnó kutyaelső ládázásacsapat a kilátón
brunó és a gazda asszony pihenőt tarta kilátó
csapat,és brunó kutya a ládával 
Angika15 2008.03.30 15:16 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.79
Nagyon szépen köszönjük a rejtést, még egy gyors szalonnasütésre is volt lehetőségünk.

tádé 2008.03.30 14:54 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.53
Igaz, a kilátó 1 emelettel alacsonyabbra sikerült a kelleténél, de így is kedves, kellemes hely. Köszönjük! Kicsi Gesztenye és Tádé

gyudi 2008.03.30 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.20
Megtaláltuk. Jól eldugták a fák között ezt a kilátót. Igazából azt nem értjük, hogy miért pont oda építették, mert a közvetlen közelében számos olyan hely van, ahonnan sokkal jobb kilátást érhettek volna el. Vagy miért nem lett egy szinttel magasabb? Így kilátóként elég kis teljesítményt nyújt...

Zsinkob 2008.03.29 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.08
Szombat délutáni kikapcsolódás. Szép a környék.

zsorzs 2008.03.29 11:57 - Megtaláltam
Nem volt nehéz:-) Szép kilátó! A kastélyt már ismertük, egyszer ládáztunk a környéken valami mobilt üldözve.

keva 2008.03.29 11:50 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

jgabor 2008.03.27 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.08
Megtaláltuk ...

atbodnar 2008.03.27 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.01
A kilátó pont olyan magas, hogy éppen nem lehet kilátni a fák mögül. Szép a torony, de funkcióját már elvesztette mielőtt átadták volna. Bár itt egészen mást írnak róla. A ládát szerintem is át kellene helyezni mielőtt a környéket kedvelők elviszik.

A ládától visszafeléA bánya
A vihar áldozata 
izsolt 2008.03.27 09:50 - Megtaláltam
Febr. 23-án már jártunk itt, KDP Várpalota-Iszkaszentgyörgy túra alkalmából. Akkor még nem volt lépcső a kilátón, sőt a TuHu-n is csak annyi volt hogy betonplacc :-)
Ja és láda sem volt :-)

Most folytattuk a KDP-t és visszajöttünk a láda miatt. A szomszédos dombról szép a kilátás, jó volt kinyitni a ládát mert normális ajándékok voltka benne nem a szokásos biz meg baz
Ennek ellenére nem cseréltünk.
Köszönjük a rejtést!

jalso 2008.03.26 16:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.12
A kőbánya felől közelítettem meg a kilátót, amely építési területnek (jó hogy nem műveletinek) nyilváníttatott, és így még az állítólag szegényes kilátást sem tudtam megtekinteni.

Mongi77 2008.03.25 16:10 - Megtaláltam
Megnéztük, mi is a kilátót,nekünk tetszett,bár tényleg takarnak,a fák!
De mindent egybevéve,nagyon szép hely!

Möszi 2008.03.25 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.76
Alternatív útvonalon de könnyen meglett. Biztos szép a kilátás de a hóvihartól gyakorlatilag semmit nem láttunk...

tudo 2008.03.25 14:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.17
A tegnapi nyírségi menet megviselte a lábaimat, főleg az erős ellenszél miatti húzás a jobb lábam hajlító ínját. Az ilyenkor szükséges rövid, átmozgató edzésnek pontosan megfelelt a láda.

Székesfehérvár vasútállomástól GCISZA-ig megint a viharos ellenszél uralkodott; erőfejlesztésre kiváló. A ládától vissza pedig ki lehetett forgatni az 54/13 - 54/15-öt, átlagos 97 rpm ped. és 140 bmp pulz. mellett 20'-en belül értem vissza a ládától a vasútállomásig.

Iszkaszentgyörgynek ezt a részét korábbi ládázásokból ismertem, most csak a kőbánya felől a Piros sáv-ig vettem át újra ezt a részt. A kilátó persze új, szép is lesz, de vszleg az erdő peremétől hasonlóan lehet látni Székesfehérvárt, mint majd a kilátó tetejéről.

Aranyeső IszkaszentgyörgyönAz új kilátó
TalálatJön a következő vihar
KőbányaEgy csokor ibolya drága feleségemnek
Gáspár Norbert 2008.03.25 13:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 1.5 web: 5 átlag: 3.67 súly: 3.34
Gábor mondta, menjünk ki du. a faluszéli tízpróba áruházba... Mondom OK, de előtte menjünk el ládázni:D Iszkaszentgyörgyön a már ismert kastélykerten át vezetett az utunk a láda felé igen szép, úgymond késő tavaszi időben... A láda rejtése szerintem is rövid életű lesz, a közelben rengeteg alkalmasabb rejtek van... Természetesen -már csak a kilátás miatt is- meglátogattuk az ajánlott dombot, ahol a cudar szél majd lesodort minket, de cserébe fenomenális kilátást kaptunk. Innen a fáktól alig kilátszó kilátóhoz vitt az utunk, amely még építési terület, ezért nem szabad rá felmenni. Nem is tettük:D ööö, vagy mégis? Istenigazából nem nagy durranás a kilátóból a panoráma, mert az erdő széléről sokkal szebbet is láthatunk... Na, de örüljünk neki, hogy valamit építettek. A további tervünk az volt, hogy meglátogatjuk az Iszka-hegyi mérőtornyot s lesétálunk Csórra a buszmegállóhoz. Ezt a tervet sikerült is véghezvinnünk, hiába támadott meg minket a mérőtoronynál Tél tábornok. Süt a nap, kék az ég, őzike szalad a domboldalon, de jujj Gábor! Nézz a Bakony felé! ÁÁÁ!!! Ezt nem ússzuk meg szárazon! Hatalmas hóvihar közelített felénk elképesztő sebességgel száguldva, szerencsére(!) ellopták a cigányok(!) a mérőtorony vas(!)ajtaját, s így át tudtuk vészelni a vihart, ami bennem a Holnapután c. filmet idézte fel egy kis ideig. A vihar csendesedésével elindultunk, közben jót táncoltunk a Kicsit szomorkás a hangulatom c. klasszikusra napsütésben szakadó hóesésben. Közben felfedeztünk egy autópályát a hegyen... Nagyon nagy élmény volt az egész túra!

Iszkai kastélyTavasz van
KépeslapVértes a Csőkakői várral
A Királyok Városa a távolbanAz új kilátó
Jó szerencsét!Urak szőlleje
Ajajjj...Nem semmi
Texxas 2008.03.25 13:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.86
mögvan :))

bohrmann 2008.03.24 17:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.78
Jó hely, a kastély és környéke különösen.

Éva 2008.03.24 16:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.40
Kellemes séta volt a piros jelzésen a temetőtől, visszafelé aztán a kastélyt is megtaláltuk, sőt lovasokkal is találkoztunk. Szerintünk nem annyira funkciótlan ez a kilátó, máshonnan Fehérvárig nem lehet így ellátni. A jelszót is "kipróbáltuk"!:-) A rejtek szerintem nagyon feltűnő helyen van, remélem, azért hosszú életű lesz. Ottjártunkkor is jöttek éppen mások is, először nem ládászoknak tűntek, de később úgy láttuk, elővették a dobozt. Nem értettük, hogy miért nem szóltak, talán Barnabástól féltek?

Köszönjük a rejtést!
Ágó, Éva, Barnabás

A kőasztal
A távolban FehérvárSzéllel szemben
Szélben ülve
mjdgm 2008.03.24 15:38 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.61
Velencei hegységből hazafele útba ejtettük ezt a ládikót is.
10 napja jártunk utoljára erre, amikor a közeli "Vaddisznós" ládát néztük meg, akkor még nem tudtunk erről a kilátóról.
Szép az új kilátó, csupán a tábla nem tetszett rajta! :-)
A leírásban a rejtő valóban jól ecseteli a kilátó szerencsés-szerencsétlen mivoltát, egyetértünk vele.
A rejtést viszont kissé merésznek érezzük! Igaz, hogy a kilátótól nem látni oda, ám sokan járnak errefelé! Reméljük, azért a doboz hosszú életű lesz!

Ijesztő felirat! :-)Kilátó
Távolban Fehérvár...
zem 2008.03.24 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.36
Jó időben necces lehet a loggolás. Köszönöm a rejtést!

Csuhás 2008.03.24 13:01 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 4.21
Fura hogy átment a ládika, hiszen a közeleben már van egy multi pont.
Egy havas teljesítménytúra levezetéseként kerestük a ládikát. Hatalmas szél fújt ott, megszáradt a bakancs logolás közben. :-) A kilátóból remekül látszik a fák felső szintje... olyan mintha egy emelet kimaradt volna.

Csuhás

A kilátó ami nem látszik ki...Bé' van zárva
Lehet hogy betoldanak még egy emeletet?A láda rejteknél
HegytetőnKeréknyomok
benzeguuz 2008.03.23 17:27 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.56
kár h a kilátóból nem látni semmit eléggé alacsonyra építették. a rejtésről meg annyit h nagyon közel vn az úthoz jó időben eléggé sok ember mozog erre.
üdvB

Kristof1106 2008.03.23 17:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 1 web: 3 átlag: 2.33 súly: 1.48
megtaláltam!

kilátás a kilátórol 
K-55 2008.03.23 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.70
Finom ünnepi ebéd Szabadbattyánban, kis ejtőzés, majd a kibővült csapattal nekivágtunk. A kilátóhoz vezető úton jót beszélgettünk, fotótémákat keresgéltünk, egyszóval ellötyögtük az időt. Már szürkületben érkeztünk vissza a kiindulópontra, így a még betervezett Csóri csukát későbbre halasztottuk.

Bástya elvtársMinden bezárt
ÁgotaNincs ügyelet
ÁtJáték a színekkel
Kőasztal 
Hörcsög 2008.03.23 12:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.81
Megtaláltuk GPS nélkül. Szép környezet, szép kilátó, de teljesen funkciótlan. Vizimalmot is építhettek volna ide, kb hasonló hatékonysággal bírna.

Doric és Laszisz 2008.03.23 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.50
A kastély udvarában parkoltunk, és P jelzésen sétáltunk fel a kilátóhoz. Ez a kilátó legalább annyira jól használható, mint a napelemes bányászlámpa. A környéket már bejártuk az Iszkaszentgyörgy-Kastély(park), jelenleg beteg, láda keresésekor. A fennsíkon azért van látnivaló a kilátó nélkül is.

 
Kincs&kincs 2008.03.23 11:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.51
A kastély parkjában parkoltunk, innen a gyönyörű virágszőnyeggel szegélyezett ösvényen haladtunk a piros jelzésig. A kőhidak nagyon beleillenek a környezetbe, csak a patak hiányzik alóluk. Először a kilátóhoz mentünk és felcsábultunk a "magasba":)) Innen vissza a ládához, majd ki a dombtetőre. Itt találtunk egy "falovacskát" amin remekül eljátszottunk. Ha tehettük volna, életrekeltjük és végigpacigolunk a kastély parkján... (GPS nélkül)

kőhidakvirágszőnyegen heverve
dombtetőn"Falovacska"
szakica 2008.03.23 10:48 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.26
Kellemes sétát tettünk a kilátóig. Gyorsan megtaláltuk a ládikát. Köszönjük a rejtést!

 
Mihul 2008.03.23 10:48 - Megtaláltam
ok

comp@ss 2008.03.23 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.88
ok

Szabó Család 2008.03.22 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.20
Gyönyörű kis faluban, szép környezetben jó rejtés. Szentendréről indultunk, a hosszabb sétálóúton, így lettünk az ötödikek. MEGÉRTE. Köszönjük.

Nem fújt...Logolók
Kár, hogy nem szabad felmenniA kilátó
Ez is iskola! 
freddy 2008.03.22 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 4.26
Találtunk egy nem létező geoládát. Ami mégiscsak létezett :)

Puszkany 2008.03.22 13:42 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.96
Már egy órája kereshető volt a ládika, mikor olvastam a megjelenésről. Mehetnékem volt, az eső is alábhagyott, így nekivágtam. Nem reménykedtem dobogós helyezésben, és mégis sikerült. A ládánál összefutottam BigMickékkel a visszarejtést már én ejtettem meg. A kilátó egyik oldalán sütött a nap, a másikon még a havas táj látszódott, sajnos a kilátó jelenleg nem látgatható. Néhány észrevétel: a pontok letöltésénél, csak a láda koo jött le, a segédpontok nem, kézzel pötyögtem be őket. Először próbáltam wap-on bejelenteni a megtalálást, de a technika nem volt hajlandó együttműködni, hibás jelszó miatt 2x elutasította a logot, majd sima netes gépről azonnal elfogadta, ki érti ezt.

marczeeee 2008.03.22 13:37 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 3.18
Dobogós meglelet BigMick-el.

bigmick 2008.03.22 13:36 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.66
A megjelenés után egy jó fél órával tűnt fel, hogy, nicsak, új láda a környéken. A család első szóra ráállt, hogy menjünk, sütés-főzés félbemaradt, és már indultunk is. Izgultam, hogy vajon sikerül-e dobogós helyet elcsípni, mert közben még tankolnunk is kellett.
A kőbánya felől közelítettünk, főleg, hogy a másik utat régebben már a közeli multiláda kapcsán bejártuk. A rejtés egyértelmű volt, és amire még soha nem volt példa a pályafutásunk során: szűz logbook fogadott.
Első 1. !!!!
Meleg váltás volt, mert még vissza se tudtuk teljesen rejteni a ládát, mikor előbukkant Puszkány úr Budaörsről, így rá maradt a visszarejtés nemes feladata.
Köszönjük a rejtést:
BigMick, Iza
Együtes találat Marcival

LádabontásHavas húsvéti hegyoldal
Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]