geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ
Nyomtatás
158. Mátyás-domb, Szarkavár (GCSOLY)
légifotó
légifotó
Várkapu
Várkapu
Bejárat
Bejárat
Torony
Torony
Kút
Kút
Kifolyó
Kifolyó
Udvarról
Udvarról
Palota udvar
Palota udvar
Nyugati palota
Nyugati palota
Kilátás a toronyból
Kilátás a toronyból
Kilátás
Kilátás

Szélesség N 47° 35,550'
Hosszúság E 18° 56,965'
Magasság: 178 m
Megye/ország: Pest
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2002.03.30 13:40
Utolsó lényeges változás: 2019.05.15 14:54
Utolsó változás: 2019.08.05 15:40
Rejtés típusa: Hagyományos geoláda
Elrejtők: Paleo.team
Felhasználó: Paleo.team
Nehézség / Terep: 2.0 / 1.5
Úthossz a kiindulóponttól: 265 m
További infók: http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=8e99b
Megtalálások száma: 1580 + 24 sikertelen + 64 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 1.7 megtalálás hetente

A geoláda megtekinthető a geocaching.com-on is.


Bevezető:
A láda a vár területén, belül a kilátó toronyban a földszinten található! (!sesengám,náladloittellemlafkofőscpélkidacloynA) Zárt kapuk esetében a torony megkerülésével lehet a várat belülről megtekinteni a segédpontnál belépve. Kérlek ne tegyél fel fotót a rejtekről!

A ládát "Fükocka"-tól adoptáltam, akinek ez úton szeretném kifejezni köszönetemet a korábbi rejtésért és a több évnyi gondoskodásért!


A ládába TravelBug/Geocoin helyezhető!


Ha még nem tudod, hogy ezek a tárgyak micsodák, feltétlenül olvasd el ezt a leírást!

További fontos információkat itt és itt olvashattok!


A láda pótlását követően újratelepítve, így új rejtekhelyen, új koordinátákon ismét kereshető!

Köszönetemet szeretném kifejezni Dr. Szente Kálmán polgármester Úrnak, valamint Solymár Város Önkormányzatának, hogy engedélyezték a csésze rejtését a magántulajdonban lévő vár területére. Az eredeti írásos engedély nálam, hiteles másolata rövidesen a honlap fotói között tekinthető meg. A kaput nem a turisták elől, hanem vagyonbiztonsági okokból kifolyólag tartják gyakrabban zárva.
__________________________________________________
Ugrás a logokhoz

Solymár (németül Schaumar) nagyközség a pilisvörösvári kistérségben található Pest megyében, budapesti agglomerációban.

Solymár fekvése
Solymár település az Aranyhegyi-patak, a Jegenye-völgy, a Budai-hegység és a Pilis által közrefogott területen helyezkedik el. A szomszédos települések keletről Budapest III. kerülete, délkeletről a II. kerület, délnyugatról Remeteszőlős illetve Nagykovácsi, északnyugatról Pilisszentiván, északról Pilisvörösvár, északkeleti irányból pedig Pilisborosjenő és Üröm.

Solymár története
A régészeti kutatások alapján szinte biztosan állítható, hogy már a neolit kortól (i.e 3000) éltek ezen a területen emberek. Az 1970-es években folytatott ásatások feltártak a község határában római, illetve avar sírokat is. A település nevét az ide telepített királyi solymászokról, vagy a római korban itt folyó só kereskedelem kapcsán a latin "sal" (só) kifejezésből kapta. 1266-ban első okleveles említésekor "Salamar" néven szerepel.


Solymár középkori várának rövid története:

Solymáron, a Mátyás-hegyen található Szarka-vár 1455-ben épült, de eredete jóval régebbi, mivel a főtornyot római kori alapokra építették. Mára ismét szép, megújult formában várja látogatóit.

Lazarus 1528-ban Magyarországról készített térképet "Salmar" felirattal amelyen a látképét is feltünteti a várnak. Ezen a vár többemeletes, magas, lőrésekkel ellátott kaputornya a félköríves bejárattal, sisaktetővel látható. Ehhez egy külső bástyafal csatlakozik, amelyhez szorosan simul egy nyeregtetős, lőréses nagy épület, valószínű, a palota. Mikovinyi Sámuel 1736-1737 között készített térképén is szerepelnek Solymár várának romjai. A várat Valkó Arisztid tárta fel 1929-1940 között.

Solymár puszta már 1266-ban szerepel okleveleinkben, ekkor az itt birtokos Baár-Kalán nemből származó II. Nána comes a margitszigeti apácáknak adományozta. A faluról először 1288-ban történik említés. IV. László király, méltányolva Czempsi Rudolf mester érdemeit, aki Feketehalom vár ostromán tüntette ki magát, majd a királynak Ottokár és a fellázadt kunok elleni hadjáratban többször is megsebesült, "Saalmar" falut neki adományozta. Ezután ismét margitszigeti apácák szerezték meg, akik 1337-ben Drugeth Vilmosnak zálogosították el. A várat egyes feltevések szerint Drugeth Vilmos, mások szerint pedig a Solymárt 1355-ben megszerző Laczkfy István nádor, Nagy Lajos kedvelt híve építette. Lackfy nádor itteni várnagyát Zsigmond királynak az 1390. április 14-én Budán kiadott oklevelében említik Chanouchi Benedek néven, míg a vár 1401-ben "Castrum Salmar" alakban szerepel. Borbála királyné 1435-ben Csetneki László felhévízi konventi kormányzót, Thuróczi Balázs csepeli és Gáti Tárnoki Demeter csalomjai ispánoknak bízta meg az olasz Sano által elfoglalt solymári vár visszafoglalásával. Ónodi Czudar Jakab fiai Jakab és Simon birtoka volt 1444-ben, akik ekkor 600 forintért Rozgonyi Simon egri püspöknek és kancellárnak, Rozgonyi György országbírónak, illetve Rozgonyi István fia Sebestyén pozsonyi főispánnak zálogosították el. Solymár 1455-ben Garai László, majd 1468-ban Garai Jób és Újlaki Miklós birtoka volt. Később az erős királyi hatalom idején az uralkodói család tulajdonában volt. Így a 15. század elejétől Luxemburgi Zsigmond, majd felesége, 1482-től Hunyadi Mátyás fia és a század végétől II. Ulászló volt a birtokosa. Az országnagyok 1490-ben kelt végzése szerint a vár Korvin János kezén maradt, aki később Ráskai Balázs főkamarásmesternek adta át. Ettől II. Ulászló király 1496-ban csere útján szerezte meg végleg a Zólyom megyei váráért. Ezek után Thuróczi Elek király várnak nyilvánította. I. Ferdinánd 1528-ban a hűtlenségbe esett Héderváry Ferenc birtokait, köztük Solymár várát és tartozékait is elvette, és Bakics Pálnak, feleségének Theodórának és lányának Margitnak, valamint testvéreinek adományozta, azonban János király 1531-ben Buda városának adta. Az igen egyszerű kiképzésű vár csak ritkán, főként vadászatok alkalmával szolgált uraik lakóhelyeként. Állandóan csak a várnagy és kisebb őrség tartózkodott benne. Jelentősebb kiépítésére - az öregtorony építésére, a palota bővítésére és reneszánsz kőkeretes nyílásokkal való átépítésére - 1500 körül került sor. Buda török kézre kerülése (1541) után elpusztult, szerepét Vörösvár török által emelt palánkvára vette át. Buda várának a török által történt elfoglalása után Solymár vára is elpusztult, a falu lakatlanná vált. 1580 után már többé nem említik várként a történelmi feljegyzéseink. A XVIII. században az új telepesek a vár köveinek nagy részét széthordták és házaik falába építették.

A vár feltárása 1929-ben kezdődött és jelenlegi állapotának helyreállítása 2006. évben készült el.

A belső palotaudvarban pillanatnyilag is rekonstrukciós munkálatok folynak, amely miatt a várfeljáró, a várkapu környéke és a palota udvar aktuális állapotában sajnos eléggé lehangoló képet ad az ott elhúzódó tevékenység miatt, mindez annak ellenére, hogy korábban már rendkívül szépen helyreállították a várat. Reméljük, hamarosan megváltozik ez az állapot a munkafolyamat 2009 évben történő befejeztével, majd valamikor 2010 évben tovább folytatódnak az öreg torony melletti - ez idáig felfedezetlen - keleti várrész feltárási munkálataival.
__________________________________________________

Megközelítés:

Solymár legkönnyebben autóval (a 10-es útról), autóbusszal (a BKV vagy a VOLÁN járataival) illetve vonattal (Budapest-Esztergom vasútvonalon) közelíthető meg.

Gépkocsival:

1/A. A 10-es számú főútvonalon akár Budapest, akár Pilisvörösvár felől érkezünk Solymár irányába, mindkét irányból nagyon jól látható a vár már a főútvonalról is. A 10-es főútról a Brit Katonai temetőnél vagy más néven Angol temetőnél  N 47° 36,103' E 18° 57,430' 162 m [GCSOLY+útelágazás] kell lefordulni a város, illetve a vár irányába. A főútvonalon tovább haladunk a város központja felé a Vasút utcán, miközben a vasúti átjárón áthaladva elhagyjuk a vasútállomás épületét az előtte található helyközi autóbusz megállóval együtt. A Vasút utcában a dombtető felé tovább haladva elérjük a Major utcát  N 47° 35,717' E 18° 56,654' 195 m [GCSOLY+útelágazás], ahol bekanyarodunk az utca foltozott aszfaltos útburkolatára, mely később földes útra változik. A kereszteződésénél jól látható jelzőtábla mutatja a várhoz vezető utat.

1/B. Pesthidegkút felől a Hidegkúti úton Pilisszentiván felé haladva lehet közelíthető meg Solymár, ahol a városközpont elhagyva a Pilisszentiván-Budapest (10-es út) útelágazását  N 47° 35,727' E 18° 56,677' 169 m [GCSOLY+temető útelágazás] követően fordulunk le a Vasút utcába a temető  N 47° 35,698' E 18° 56,456' 177 m [GCSOLY+temető] mellett. A lejtős Vasút utcában ereszkedünk a Major utca felé  N 47° 35,717' E 18° 56,654' 195 m [GCSOLY+útelágazás],
ahol bekanyarodunk az utca foltozott aszfaltos útburkolatára, mely később földes útra változik. A kereszteződésénél jól látható jelzőtábla mutatja a várhoz vezető utat.

2./ A Major utca lejtős útszakaszán leereszkedünk a völgybe az ott található kőhídig  N 47° 35,597' E 18° 56,852' [GCSOLY+kőhíd], amelyen áthaladva pár méter után már ott is lehet hagyni a gépkocsit  N 47° 35,553' E 18° 56,886' 155 m [GCSOLY+parkoló] a kijelölt parkolóban, mivel tovább úgy sem tudsz behajtani az itt található  N 47° 35,535' E 18° 56,930' 188 m [GCSOLY+sorompó] sorompótól.

A kőhídtól a Zöld négyzet turistajelzés Zöld sávra változik, majd a parkolótól pedig a Zöld rom jelzésre. A parkolótól gyalogosan már csak pár perc a vár!

Kérek mindenkit, hogy szíveskedjetek a várfeljárót  N 47° 35,527' E 18° 56,938' 161 m [GCSOLY+várfeljáró] használni!

A vonattal, autóbusszal érkezők részére:

A solymári vasútállomás  N 47° 35,776' E 18° 56,976' 150 m [GCSOLY+vasútállomás] előtt a Zöld négyszög Zöld négyszög túristajelzésen indulunk a vár irányába, amelyből a vár alatt rövidesen becsatlakozunk a Zöld sáv Zöld sáv, majd a Zöld rom Zöld rom jelzésbe. A rövid 769 méteres távolságot kényelmes tempóban kb. 15 perc alatt tehetjük meg az említett turistautakon.

Segítségül itt különféle menetrendek találhatóak:
VOLÁNBUSZ menetrend
helyi VOLÁN járat menetrendje
BKV 64 autóbusz menetrendje
BKV 164 autóbusz menetrendje
MÁV menetrend

___________________________________________________

Nyitvatartás, bejutás a vár területére:

1./ 2013 évi hatályos Önkormányzati határozat értelmében a vár júniustól októberig minimális belépődíj megfizetése ellenében szabadon látogatható a nagyközönség és a turisták számára, amit a helyszínen a vár gondnokától lehet megvásárolni.

Nyitvatartás:
Június 01-től szeptember 30-ig, hétfő kivételével naponta 10 - 18 óráig.

Belépőjegyek:
- felnőtt teljes árú belépő: 300.Ft./fő
- 14 éven aluliaknak ill. nyugdíjas belépő: 200.Ft./fő
- csoportos belépő: 200.Ft./fő

2./ A vár területére bejutni a főbejárati kapun  N 47° 35,562' E 18° 56,964' 183 m [GCSOLY+várkapu] keresztül lehet.

3./ Nyitvatartási időn kívül ill. a kapu zárt állapota esetén a vár kő-, illetve cölöpkerítéssel körbevett déli oldalán, közvetlenül a torony lábánál található segédponttól  N 47° 35,548' E 18° 56,960' 185 m [GCSOLY+segédpont] lehet bejutni a cölöpkerítés mellett.
__________________________________________________

A rejtekhely:
A toronyban belül, a földszinten!
Kérlek, ne tegyél fel fotót a rejtekhelyről!

A láda:
A láda "ideiglenesen" egy kisméretű filmesdoboz, amely csak egy logbookot tartalmaz.
Segítség: .sesengám,náladloittellemlafkofőscpélkidacloynA
___________________________________________________

Ládatörténet:

2002.03.30-án telepítve: Az eredeti ötletgazda és rejtő Mikszi volt.
2004.07.24-én ládapótlás: Zsiráfsegítsége révén
2004.10.31-én ládagazda-váltás: Fűkocka, Matyi, Réka, Mariann.
2006.02.03-tól 2006.12.10-ig az ásatások és a rekonstrukciós munkák miatt beteg a láda.
2007.01.25-én ládapótlás: licuxdsegítsége révén
2007.03.14-én ládapótlás: Fűkocka
2007.03.17-én ládapótlás: Fűkocka
2008. évben meg kell említenem Vucsi NLKP akciós segítségét is.
2008.08.20-én ládapótlás:'
Állapot: kereshető

Értékelés: értékelés (1080 db): környezet: 4.37 rejtés: 4.17 web: 4.41 átlag: 4.32

 + történelmi nevezetesség, várrom, épület?
 + szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni?
 + különleges látványosság, helyszín?
 - speciális koordináta-érték vagy magasság?
 + vízpart, tó/folyó, forrás van-e a környéken?
 - település belterületén van a láda?
 + van-e a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület?
 + nyugodtan ajánlanád-e télen, hóban is (megtalálható-e)?
 + ajánlanád-e a környéket nyáron a legnagyobb kánikulában is?
 + hegyen, csúcson, nagy dombon van-e a láda (a környékhez képest)?
 + megközelíthető-e járművel néhány száz méteren belül?
 + a javasolt kiindulóponttól elérhető-e fél órán belül?
 + babakocsit toló család induljon-e a láda keresésére?
 + kisgyermekkel, nagyszülőkkel is elérhető helyen van?
 - igénybe veszi-e a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos)?
 - a láda megszerzéséhez kell-e sziklát mászni (gyerek a nyakban kizárt)?
 - sötétben ajánlanád a láda felkeresését?
 - jellemző-e GPS-t valószínűleg zavaró sűrű erdő, magas sziklafal?
 - szokatlan méretű/alakú-e a láda (az ajándékok miatt fontos)?
 + el tudok-e menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyhatom)?
 - GPS nélkül is érdemes megkeresni
 + kereshető minden évszakban
 + kereshető 24 órában
 - a látnivalóért fizetni kell

Régi láda, nincs moderálva.

Simikirándul 2019.11.17 12:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

somigabi 2019.11.14 07:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Várhelyi 2019.11.01 13:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]
A Szénás Kör során tértünk be ide. Nyitva volt a vár, szedtek belépődíjat. Kriszti találta meg a ládát. Szép volt a kilátás, itt még sütött a nap.

-1-2
-3-4
ThunderLajos 2019.11.01 12:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

SimlisCsibe 2019.10.31 10:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.0.0_beta_18]

Hey-ho 2019.10.27 16:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

copfocska 2019.10.26 16:32 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Kicsit gyengenek tunik a magnes! [Geoládák v2.2.5]

fatalin 2019.10.26 10:33 - Megtaláltam
Megvagy! Köszönöm [Geoládák v2.2.5]

SimonG 2019.10.24 07:46 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.14
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Részletek később... [Geoládák v2.2.5]

138.
Szénás Kör teljesítménytúra ládázással kiegészítve: 35 km, 11 láda, 7:13 idő.
Gyönyörű késő őszi reggel, a képek remélem valamennyire visszaadják a felkelő nap és a köd szépségét. A kilátás csodás, a vár érdekes. Köszönöm, hogy megmutattad.

2019-10-24 14.53.46-12019-10-24 07.38.24-1
2019-10-24 07.48.07-12019-10-24 07.48.18-1
Miauuu92 2019.10.23 12:40 - Megtaláltam
A megadott pont alatt, a földön találtuk. Szerencsére nem került "illetéktelen" kezekbe. Visszatettük a remélhetőleg pontos helyére.
Szép környék, köszönjük a rejtést! :)

puppi 2019.10.23 11:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Ane 2019.10.20 12:33 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.70
Meglett, bár nem pontosan a leírt helyen. Kellemes kis vár.

Topolya 2019.10.14 16:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.

Caldera 2019.10.13 18:24 - Megtaláltam
Köszi! [Geoládák v2.2.5]

nemagi 2019.10.06 14:05 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
Á&R&R [Geoládák v2.2.5]

Offroader 2019.09.29 16:56 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

RezsoBacsi 2019.09.29 11:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm. Nagyon szép a panoráma a toronyból. [Geoládák v2.2.5]

Ati&Kati&Jani 2019.09.28 13:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

petrot81 2019.09.21 11:28 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.41
"Apafia" túra a Szénás-kör családi szakaszán. Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! :) Gyönyörű hely, köszönjük, hogy megmutattad :) [Geoládák v3.0.0_beta_12]

 
t.bela 2019.09.15 13:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Marpad 2019.08.24 14:22 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.51
300 Ft-os láda :) Solymár környéki barangolás alkalmával ide is eljutottam, köszönöm. Érdekes története van ennek a várnak.

20190824_14261120190824_142906
quilt_design3-01 
scooby84 2019.08.24 13:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget.

B.nono.1999 2019.08.17 18:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Mivol 2019.08.09 11:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.6.3]

Hokuszpok 2019.08.04 14:45 - Megtaláltam
Köszi!

Kovács Beni 2019.08.04 14:45 - Megtaláltam
Köszi!

gyoppka 2019.08.04 10:57 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

ellfelek 2019.07.22 18:30 - Megtaláltam
Egy kis munka utáni edzés... Biciklivel át az Északi összekötő hídon, majd Aranyvölgynél fel a hegyre... onnan Solymár fel a várhoz... Már nem volt nyitva, de megszereztem a ládát... :) Egész jó hely... és most már tudok róla... :) Pont jó távolságban van egy kis tekeréshez munka után... :)
Köszi a rejtést!

IMG_20190722_181406IMG_20190722_181923
IMG_20190722_181931 
PetyCamino 2019.07.14 15:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.28
Köszönjük 😉

pblszbpv 2019.07.11 14:36 - Megtaláltam
Megtalaltuk, koszonjuk a "trukkos" rejtest :) nem a geolada miatt jottunk, de plusz orom volt, h azt is talaltunk :) KOSZONJUK :) [Geoládák v2.2.5]

EndIvett 2019.07.10 20:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.00
Megtaláltuk, köszönjük!

Hodykölyök 2019.07.08 11:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

pyrosz 2019.07.06 13:39 - Megtaláltam
Köszönjük, egy élmény volt! :)

Prizma 2019.07.02 18:29 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Keszter75 2019.06.22 12:12 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

SirPixelot 2019.06.10 23:59 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 2.5 web: 4.5 átlag: 3.17 súly: 1.30
megtaláltuk :)

BiBoLi 2019.06.06 10:40 - Megtaláltam
Köszi

kovacspeter84 2019.05.18 15:01 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük.

Mr. Norb 2019.05.18 12:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Ibcsi 2019.05.18 12:26 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi a rejtést! :) [Geoládák v2.2.5]

Csureszh 2019.05.18 10:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.49
Visszatenni nehezebb volt!

katika59 2019.05.13 09:59 - Megtaláltam
Sajnos a ládát nem találtuk meg, a rejtővel is beszéltünk.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2019.08.11 20:27]

kosarak 2019.05.11 16:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.05
A láda a helyén van, megtaláltuk. Köszönjük.

graffz 2019.04.07 15:00 - Megtaláltam
Regebbi geolada lista volt nekem letoltve, nem tudtam, hogy beteg szegeny :-(
Fotokkal azert elfogadod? kosz.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2019.05.14 19:33]

halaszkiraly 2019.02.19 10:22 - Egyéb
Piros kereszt Szia Laci,
A keresők logjai alapján igen valószínű, hogy elveszett a doboz...
Amennyiben lehetőséged engedi, kérlek ellenőrizd a helyszínen.
Köszönettel a rejtésért, üdv: hk
További tudnivalók a beteg ládákról.Email-t küldtem a rejtőnek.


Lóri 2019.02.17 12:18 - Nem találtam meg
Sajnos a ládát nem találtuk meg, nincs a helyén :( [g:hu 1.6.1x]

DFRi 2019.02.11 15:22 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.52
Köszönjük a lehetőséget!
Mira&Feri

Sajnos a láda nincs a megadott helyen :-(
Képeket majd este feltöltök...

A megtalálást légyszíves fogadd el a képek alapján.
Köszi :-) [Geoládák v2.2.5]

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2019.04.14 15:53]

20190211_15124820190211_151044
20190211_15065420190211_150708
20190211_15134720190211_151358
kolibri 2019.02.09 11:28 - Egyéb
Nekem már megvan ez a láda, így én most csak a várat néztem meg. De a többiek kedvéért kerestük a ládát és mi sem találtuk sajnos. Szerintünk is lába kélt.

Mizo6869 2019.02.09 10:30 - Megtaláltam
Nagyon szép időben sétáltunk el a várhoz a vízesés ládától. Sajnos egyik ládát sem találtuk meg. Mivel a leírás nagyon pontos, így azt gondoljuk, hogy elveszett. Kérjük a kép alapján az elfogadást. Köszönettel: Mia, Piri (kutya), Zoli.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2019.04.14 15:53]

IMG_20190209_110400 
gyalogk 2019.01.25 10:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.1x]

belazsiknyar 2019.01.19 14:04 - Megtaláltam
Meglett köszi. [Geoládák v2.2.5]

iszkiri 2019.01.04 16:08 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.86
Kellemes társaságban és környezetben eltöltött nap végpontjaként, a Nagykovácsi-Solymár túránk 6. útba ejtett ládája. Teljesítette küldetését, visszacsábít egy későbbi időpontra is, amikor nyitva lesz a vár.

Stimm 2019.01.04 16:08 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.73
A mai nap utolsó ládája. Közös találat Iszkirivel és Berci kutyával. Logbook betelt, csak a com-os ládanév található meg benne, jelszó nehezen olvasható.

danger 2018.12.29 16:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

BLUEway💙2016! 2018.12.29 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.88
GEOkarácsonyfa felé tartva felsétáltunk a várhoz. THX.

20181229_12160220181229_121656
20181229_12223820181229_122313
20181229_12234520181229_122415
sogor36 2018.12.28 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.93
Köszi a rejtést.

Maszat1 2018.12.27 15:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

IMG_20181227_151244 
Mary&Advent 2018.12.08 15:05 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést. Viszont egy új logbook jó lenne, még a jelszót is alig találtuk meg benne.

westmark 2018.11.25 15:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

noattila 2018.11.11 11:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Szatimy 2018.11.11 11:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Aurashark 2018.11.10 08:09 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.99
Megtaláltuk, köszi a rejtést! GáTiKaCsa (Gábor, Timi, Kata, Csabi)

Szénás kör eleje [Geoládák v2.2.5]

wilika 2018.11.04 15:13 - Megtaláltam
Bevallom, ládáért még nem fizettem.
A hely szép, és a belépő persze egyáltalán nem sok, csak még nem találkoztam olyan ládával melyhez csak belépőt fizetve lehet hozzáférni. (Persze, bemehettem volna oldalt is, de az meg milyen pofátlanság)

Patriot1979 2018.11.03 15:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

Vadláb 2018.11.02 11:08 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Szauer csapat 2018.10.24 17:34 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.36
Köszönjük a rejtèst!

kundi 2018.10.23 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.93
Szép. Köszi a rejtést. A láda a sok logbookot pótoló papírtól kezd betelni. Mi is egy bennt talált kis cetlire logoltunk.

Ironclade 2018.10.21 13:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
A láda nem a helyén volt, de a leírásnak megfelelően vissza rejtettük! A logbook már nagyon tele van, papírt érdemes hozni magatokkal! :)
[Geoládák v2.2.4]

|M&G| 2018.10.21 13:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Negy 2018.10.21 13:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

VINAX 2018.10.07 15:23 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.66
Vasárnap délutáni ládázás 6/2

A belépőjegy megváltása után, a kellemes őszi napsütésben a várban piknikeztünk, utána mentünk a toronyba a ládáért.
Sokáig kerestük, végül az öreg szólt, hogy tegnap óta nincs meg a láda.

Kérjük a megtalálás elfogadását a fotók alapján!

Köszönettel:

★Viki & Axl★

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2018.11.30 21:36]

IMG_20181007_152254-01IMG_20181007_152155-01
IMG-9f2bf7fc95eee9fc74865da13295299e-V-01 
Sango 2018.10.07 12:30 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

10yei 2018.10.06 14:54 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.23
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Szőkekapitány 2018.10.05 16:50 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést.

Bonbonetti 2018.09.29 15:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Évi&Zoli 2018.09.23 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.91
Egy újabb csodálatos nap az OKT-n, amit egy eredményes ládavadászat színesített. A nap utolsó ládája egy remek kilátással koronázta meg a mai napot. Köszönjük!

20180923_16132720180923_161434
Kollgab&Miló 2018.09.22 12:44 - Megtaláltam
Megtaláltam, izgalmas keresés volt, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]
A logfüzet betelt.

DonCosta 2018.09.16 14:34 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Jól jött a segítség ;) [Geoládák v2.2.4]

majeri 2018.09.15 11:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

szalaij 2018.09.07 09:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést.

TÁJK Alkesz Duo 2018.09.02 13:17 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.2]

Csanádyék 2018.09.01 17:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.
A logbook betelt [g:hu 1.5.4]

Brumicsapat 2018.09.01 17:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

AzElveszettGeoládaFosztogatói 2018.09.01 17:17 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

riuci 2018.09.01 16:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

ferikov 2018.08.30 09:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.19
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

IMG_9474IMG_9476
IMG_9477 
Akubb 2018.08.25 11:48 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.40
Családi séta, és kellemes meglepetés.
A vár szépen fel lett újítva, a jelképes belépő (5 fő, 1000 ft) simán megérte az árát. A toronyból jó a kilátás, a QR kódos virtuális bemutatók is tetszettek.
Innen átsétáltunk a vízeséshez, majd vissza, nekem ez most felhozó kirándulás volt
Köszönjük a rejtést!

GYEZegzug 2018.08.24 11:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.34
Nagyon köszönöm. Füzet tele van.

IMG_20180824_113723IMG_20180824_113855
IMG_20180824_114642IMG_20180824_114647
mirjam07 2018.08.23 15:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

motyoo 2018.08.20 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.46
Nagyon ötletes a rejtés, köszönjük!

kattamaki 2018.08.12 15:26 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.72
Megtaláltuk!

Szuper kirándulóidőben szper környezetben!
TFTC!
Anita&Bálint&Zsolt

aldarion109 2018.08.10 18:12 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

balatom 2018.08.09 19:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. [g:hu 1.5.4]

iloilo 2018.08.04 14:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Sajnos kartyaval nem lehetett a belepot kifizetni, de a penztaros bacsi nagyon kedves volt es beengedett. Sot, mosolyogva meg egy tollat is a kezembe nyomott. :)

nagyfeco 2018.07.29 12:53 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.24
Koszonom a rejtest.

20180729_12544920180729_125500
20180729_125859 
tiktak 2018.07.29 11:51 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Ivellios 2018.07.28 09:33 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Tengerimalacok 2018.07.25 23:59 - Megtaláltam
Köszönjük!

Tosiv 2018.07.21 17:47 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.34
KÜLÖNBEN SOHA NEM JUTOTTAM VOLNA EL EBBE A VÁRBA... KÖSZ!

KálmánCsalád 2018.07.21 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.87
Köszöni a rejtést a Kálmán Család!
Tesóm esküvője előtt egy gyors találat :)

mokubean 2018.07.15 15:47 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.23
Megvan, gyönyörű

TD Adventure 2018.07.14 19:16 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.47
Gyonyoru kornyezet, gyonyoru kilatas.

-dSz- 2018.07.14 19:09 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.72
Régi terv volt a vár megtekintése, most végre. Autóval megállós, felsétálós, TD Adventure-ékkel.

köszönöm a lehetőséget!
-dSz-

AndrisLizi17 2018.06.17 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.00
Szépen helyreállított vár, szép kilátás.

Nagyak 2018.06.17 15:30 - Megtaláltam
Megvan.

dns67 2018.06.10 15:23 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.15
Megtaláltuk. Nem volt egyszerű, de tényleg ott van ahol a leírás mondja. A rögzítés módja nagyon ötletes.

Köszönjük.

leompaleo 2018.06.03 13:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

H.B.W.A. 2018.05.30 14:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.26
Köszi a rejtést, izgalmas a hely! :)

Fekete Ákos 2018.05.27 16:00 - Megtaláltam
Köszönjük!

peter 2018.05.26 18:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Burn 2018.05.21 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

lghost 2018.05.21 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.43
Szépen felújított vár.
Köszönjük a rejtést.

fcsaba 2018.05.21 11:00 - Megtaláltam
Pünkösdi, vonattal elkövetett pilisi családi kirándulás első találata. Tetszett a hely, és a rejtés is ügyes, köszönjük!

kcsaba82 2018.05.20 18:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

Rockatansky 2018.05.20 14:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

MRT Co. 2018.05.20 10:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

Zolas21 2018.05.16 11:44 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!
Tényleg jelképes a várbelépő, melyért egy ismertetőt is adtak.

kando10 2018.05.13 15:31 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

fürge 2018.05.13 15:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

UV 2018.05.13 11:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

UV

rekaver 2018.05.11 12:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

Hooch-Csi&Vi 2018.05.11 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.66
Koszonjuk a rejtest!

osz 2018.05.06 12:41 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtőnek. osz és családja [g:hu 1.5.4]

AlanTheWild 2018.05.06 08:21 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.72
Solymár környéki barangolás keretében. Köszönöm!

IMG_4699 
2016PZ 2018.05.04 16:28 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

babaBálint 2018.05.01 15:15 - Megtaláltam
Vár-majális-vízesés-majális-vár :)

GB 2018.05.01 15:15 - Megtaláltam
ok

Andrys 2018.05.01 15:15 - Megtaláltam
:-)

Azaan 2018.05.01 13:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

sicci 2018.04.30 14:10 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

Bellezza 2018.04.29 17:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

eltájoló 2018.04.29 16:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.04
Szépen megcsinálták a várat. A ládika nem a helyén volt (valahogy eggyel lejjebb csúszott), visszatettem a helyére. Köszi a rejtést.

MFJ 2018.04.29 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.45
Köszönöm.

FoJo 2018.04.28 14:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.76
Megtaláltuk!
Köszönjük a rejtést!
Anita & Józsi

tomtech 2018.04.28 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.16
Csodás "nyári" időben Solymár felfedezése közben megtalált láda. Gyönyörű a környék!

Köszönet a rejtésért!

ErdőCsöndje 2018.04.22 17:09 - Megtaláltam
Vasárnap délutáni ládázás. Klassz kis vár, szép a kilátás. Köszönjük!

ladowe 2018.04.22 12:35 - Megtaláltam
l [g:hu 1.5.4]

Majaluca 2018.04.21 10:25 - Megtaláltam
szép környék a patakot is elkisértük egy darabon

Mörren Morcogi Micó 2018.04.18 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.06
Megtaláltuk, köszönjük!

Micicila 2018.04.18 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.47
Megtaláltuk, köszönjük!

bnzskp 2018.04.07 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk

MártiSatya 2018.04.06 10:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Szabó família 2018.03.30 11:41 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.22
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [g:hu 1.5.4i]

Logpapír megtelt!

Le Snoblè 2018.03.11 00:00 - Megtaláltam
Nagyon elhasznalodott mar a ladaban az eredeti papir, megerne cserelni.

ratagi 2018.02.11 16:07 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.91
Köszi.

mulder2197 2018.02.11 12:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.2]

BogyeszÉsBabesz 2018.02.04 14:25 - Megtaláltam
Megtaláltuk Köszönjük a rejtést. Szép napsütéses napon :) [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

gst76 2018.01.27 15:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

fiser 2018.01.27 14:45 - Megtaláltam
Megtaláltam

Danichem13 2018.01.20 10:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.2]

Lali3XV 2018.01.20 10:30 - Megtaláltam
A rejtés jó, de nagy szükség lenne új logpapírra.

Szilvil 2018.01.14 14:02 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést! [Geoládák v2.1.5]

dev86xr 2018.01.14 14:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi! :) [Geoládák v2.1.5]

Gyula100 2018.01.14 09:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

NJoe 2018.01.14 09:42 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.1.5]

erdosjudit 2018.01.14 09:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

erdosimi 2018.01.14 09:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

tabletta 2018.01.06 13:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

joco12589 2018.01.01 15:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.76
Köszönöm a rejtést! :)

JuciMano&Laja 2018.01.01 14:38 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.14
Buék! (Sajnos logolásra már nincs hely. Papír hiánya, ha hoztok kicsi gurigányi kell:) köszönöm!

Attil@ & Réka 2017.12.31 12:45 - Megtaláltam
Köszönjük! Attil@ és Réka

Toth417 2017.12.30 15:05 - Megtaláltam
Geoszilveszter után. A hátsó bejáraton be, a láda könnyen előkerült. A ládaoldal nagyon tetszik, nagyon részletes. Köszönöm a rejtést!

gusty 2017.12.30 13:47 - Megtaláltam
Megtaláltam. [iGC] [wapon beküldött szöveg]

Pibo 2017.12.17 14:45 - Megtaláltam
Köszi,,

sovix 2017.12.09 13:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.64
Szuper rejtés!!! Köszönjük.
Ez a geoláda szuperül van elrejtve, találékonyság és kitartás is kell, hogy megtaláld. A szél sajnos nagyon fújt, így nem mentünk fel a kilátóba, hogy megcsodáljuk a panorámát. A log füzet teljesen betelt és salátára szakadt, cseréje szükséges!!!
Ani@Zsolti

nfmate 2017.11.24 08:51 - Megtaláltam
Nagyon szép kornyezet, a rejtés is nagyon elmés. Ilyen időben egy lélek nem járt arra szerencsére. Viszont munka előtt ládáztam, ezért kevés volt sajna az időm, így sok papír közül nem tudtam előkotorni a jelszót. A rejtővel való egyeztetés után ezért jelszó nélkül logolok (egy-két képet azért csináltam ).

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2017.12.28 12:05]

20171124_08564320171124_085649
feczo77 2017.11.12 12:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Feczkó család [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

somga 2017.11.05 11:30 - Megtaláltam
A főkapu zárva volt, ezért hátulról közelítettünk. Sokan voltak, a visszarejtésnél kellett várni néhány percet, mire elcsendesült a földszint.

IMG_20171105_113744_HDR 
Ládagyár 2017.11.04 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.46
Köszönjük a rejtést!
Üdvözlettel: LÁDAGYÁR

szabicsalad 2017.10.29 16:30 - Megtaláltam
Köszönjük

H+W 2017.10.21 13:44 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.59
Köszönjük a rejtést.

feldelaci 2017.10.19 16:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

sajtqkac 2017.10.09 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.06
Megvan. Zárva volt a kapu, ezért hátulról mentünk.

steve3627 2017.09.30 10:36 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.89
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. 9.C osztály, SZMG, Budapest
[g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

22104561_1167425016691328_2256287216693344573_oIMG_20170930_103950
IMG_20170930_104013 
mura 2017.09.28 17:36 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.53
Köszönöm az igazán rafinált rejtést!

Zsókica és Lackó 2017.09.27 13:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

KZT 2017.09.25 14:48 - Megtaláltam
Köszönöm.

Bori2006 2017.09.10 15:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.32
Családdal. Köszönöm a rejtést!

pankelló 2017.09.10 15:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.38
Családdal. Köszönöm a rejtést!

kaldigeza 2017.09.10 15:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.94
Öt fős családi csapatban, közük két ládázós unokával. A megtalálásban a legkisebb volt sikeres!!! Köszönöm, köszönjük a rejtést!

tpetra 2017.09.09 13:19 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Eddigi egyik legjobb rejtekhely. Csak a "ládát" sikerült lefotóznom, lemerült a telefonom :)

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2017.10.09 21:12]

WP_20170909_13_19_36_Pro 
hbotond 2017.08.26 13:24 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.30
Elsőre nem találtuk, de a leírásban lévő segítséggel még egyszer megpróbáltuk, és meglett.

Norbee97 2017.08.21 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.86
Piliscsévi nyaralás 6/36.
Ezt is megtaláltam! Köszönöm a rejtést. Nem volt hiába eljönni ide. :)
Részletek és képek hamarosan.
Nem volt túl nehéz találat. Könnyű séta volt az állomástól, majd fel a dombra, ahol láttam hogy a vár fizetős. Viszont hétfő révén zárva,
így kérdéses a bejutás. A hátsó bejárat szerencsére mindig nyitva, így bár kicsit betörőnek éreztem magam, de nem volt se biztonsági őr, se kamera, szóval félig-meddig nyugodt voltam. :D Megkerestem a ládát, azaz kerestem volna, de első körben nem került elő, így felmentem a kilátóba, szétnéztem, majd lefelé előkerestem, nagyjából elsőre jó helyre nyúltam. Viszont nem tudom mennyire rejtettem jól vissza, az oldalon leírt segítségnek megfelel, viszont eléggé furán lóg, remélem nem esik le. [g:hu 1.5.4a] [wapon beküldött szöveg]
722.

IMG_20170821_102423IMG_20170821_102750
IMG_20170821_102803IMG_20170821_102808
IMG_20170821_103429 
pihe 2017.08.19 14:00 - Megtaláltam
Headshot! Köszönjük a lehetőséget! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

pgyp 2017.08.15 18:23 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.77
Megvagy! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]
A segédpontos megközelítést választottuk, a lád a hamar meglett. Gyors fotózkodás, majd irány a GCwiz.

kbandi 2017.08.08 15:52 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

szaboneki 2017.08.06 15:16 - Megtaláltam
köszönöm a rejtést

horvathzs 2017.08.06 15:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

vtamas010 2017.07.30 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.30
KÖSZÖNJÜK

rita85gto 2017.07.14 14:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

cofe 2017.07.14 10:56 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Laltan 2017.07.13 16:07 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

sarokferenc 2017.07.09 09:37 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.83
Megtaláltam!

geogirl:) 2017.07.06 16:00 - Megtaláltam
Megtalaltam!!

e369 2017.06.27 14:53 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! A láda lapján lévő segítséggel lett meg, de ehhez képest már egy kicsit változott a láda helye és az elhelyezés módja. Úgy tudtam visszarakni, ahogy megtaláltam.

IMG_20170627_143337IMG_20170627_144949
Csongesz 2017.06.25 16:15 - Megtaláltam
Megtaláltam :)

Barbi_András 2017.05.27 12:31 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

ÁFÉSZ 2017.05.23 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.11
Szép kis séta.

Zaphod 2017.05.20 12:24 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

rozsabogar 2017.05.14 16:00 - Megtaláltam
+

ht01 2017.05.13 00:00 - Megtaláltam
Megvan, koszi :)

WallHattok 2017.05.07 13:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.43
Köszönjük!:-) Megtaláltuk!:-) Szép a kilátás!:-)

margaréta2 2017.05.05 15:40 - Megtaláltam
Koszi

Kiss&Nagy 2017.04.30 13:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

scani27 2017.04.30 11:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Wilka74 2017.04.29 17:57 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Brogan 2017.04.23 18:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.51
Jópofa hely, bár iszonyú szeles volt ma. A logpapírra a jelszó két helyen van felírva, és az egyik helyen a benne lévő utolsó számjegy pont eggyel kevesebbnek látszik, mint amennyi. Megpróbáltam kijavítani a logpapíron. Ha valakinek nem fogadja el a rendszer a jelszót, növelje meg az utolsó számjegyet eggyel.

20170423_185440-PANO 
fercsipeter 2017.04.17 18:55 - Megtaláltam
köszi

azimee 2017.04.17 12:12 - Megtaláltam
Tojás 40 TT közben.
Köszi

vaterlo 2017.04.17 11:48 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.75
Tojás40 teljesítménytúra közben. A vár a jó idő miatt már nyitva volt. Csak lefényképeztem a logbookot, de a rajta szereplő jelszót valamiért nem fogadta el a rendszer. Nem igazán értettem a dolgot. Köszi Brogan a segítséget. És köszönöm a rejtést.

MaryTibi 2017.04.15 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.80
Ötletes rejtés! Köszönjük!

szollosi73 2017.04.15 13:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 4.03
Megvan!
Képek alapján kicsit nagyobbnak hittem a várat. 15-20 perc alatt sikerült megmásznom a tornyot és a várat is körbesétáltam. A láda könnyen meglett, köszi a rejtést!

HeAd 2017.04.09 16:01 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést! :) Anita, Adri, Ádám [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Juvigabi 2017.04.01 15:30 - Megtaláltam
Nagyon ötletes a rejtés! és a segítség is :-)
A jelszóval nekünk is meggyűlt a bajunk, szóval köszi Brogan.
(Akinek jelszó gondja van, nézze meg Brogan 2017.04.23-i megtaláláshoz írt megjegyzését)

n00bi 2017.03.31 00:00 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést.

Pumba9 2017.03.25 13:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

kewa911 2017.03.19 11:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3x] [wapon beküldött szöveg]

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2017.05.05 16:30]

GCSOLY_20170319114532.jpg 
Detty & Zoli 2017.03.15 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.29
Március 15-i solymári kirándulásunk második ládája. A vár ugyan csak nyáron van nyitva, de szerencsére március 15-e alkalmából kinyitott. Nagyon tetszett az egész vár, a toronyból szép kilátás nyílik minden irányba.

Atika hősiesen teljesítette az egész távot oda-vissza futóbiciklivel a Shell kút melletti parkolótól egészen a várig és vissza.

Köszönjük a rejtést.

Detty, Viki, Ati, Zoli

WP_20170315_019WP_20170315_023
WP_20170315_028WP_20170315_029
WP_20170315_035WP_20170315_036
WP_20170315_046WP_20170315_048
bambii 2017.03.15 12:27 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük! [g:hu 1.5.3x] [wapon beküldött szöveg]

Pales 2017.03.15 11:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3x] [wapon beküldött szöveg]

nyattila 2017.03.15 10:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3x] [wapon beküldött szöveg]

Pafnika 2017.03.11 13:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Tyrker 2017.03.08 14:06 - Megtaláltam
Meglett!

Bl4st3r & Amy 2017.03.04 12:52 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.79
A medvék megtalálták! [g:hu 1.5.3] [wapon beküldött szöveg]
Gyors mini-kirándulás, mini várral, mini mászással. Gyors találat, a láda megvan és ép, de logbook csere majd jól jönne neki.

Hroxi 2017.03.03 16:29 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.95
Nem először jártunk a várban, de most cserkésztük csak be a ládát!

capacsok 2017.02.25 15:47 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.40
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]
Igaz a kapu zárva volt, de mi jól bementünk hátul :) A kilátás pazar, nekünk nagyon tetszett!

A karbantartást azért jelöltem be, mert a logbook betelt, hagytunk pár üres papír, amíg nem lesz cserélve.

Tiszaparti 2017.02.25 09:51 - Megtaláltam
Köszi!
Mivel szervezett csoporttal voltunk a főkapum jutottunk be és még idegenvezetést is kaptunk. :)

totzoli65 2017.02.25 09:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.73
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

CsMTSz túravezetőképzés gyakorló túrájának egyik állomása volt, nem lehetett kihagyni! ;-)
Köszönöm a rejtést! :-)

Pogánypeti 2017.02.15 12:36 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.01
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget. A többit majd otthonról :) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]
Ez volt a mai napi gyalogos ládavadászatom 2. találata az ötből... :)
A Brit Katonai Temetőtől gyalogoltam fel a Mátyás-dombon lévő várhoz. 2010 szeptemberében már jártam itt egyszer, de akkor még nem volt fizetős a belépés, bárki-bármikor ingyen bejöhetett. Most a leírt helyen jöttem be az öregtorony mellett. A láda könnyen meglett a pontos leírásnak köszönhetően, viszont nem logoltam, mert a Logbook teljesen be van telve. Visszarejtés után felmentem a torony kilátószintjére, és készítettem pár ködös képet... :(
Innen a Jegenye-völgybe mentem tovább, a GCwiz multi pontjait becserkészni.
A nap során készült képek itt nézhetőek meg.
Köszi a rejtést, jó volt újra itt lenni! :)

neogeo 2017.02.12 13:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.69
Latyak sem akadály :)

Cicamancs 2017.02.11 12:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Ancs 2017.01.28 10:15 - Megtaláltam
Téli séta során fellelve.
Miután barátaim a településre költöztek, sokszor elmegyek mellette. Most be is néztünk. :)
Szép hely, de sajnos most a kilátás elmaradt.
Logbook tele.
Köszi

20170128_10082020170128_101722
20170128_10172620170128_101737
20170128_101747 
ET8479 2017.01.15 12:59 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

uzolee 2016.12.17 12:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. pw nehezen kiolvasható!! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

sorx 2016.12.17 12:28 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Hugi87 2016.12.17 12:24 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Simid 2016.12.10 14:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

csipet_csapat 2016.11.27 13:52 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.28
Nagyszerű kilátás. Köszönjük a rejtést.

DSC_5064IMG_0074
DSC_5059DSC_5060
DSC_5061IMG_0084
MnM 2016.11.27 12:03 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Megtalaltuk, koszonjuk a rejtesr. Solymari seta 2/3

Scarlet 2016.11.19 10:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

atti92 2016.11.19 10:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

KP1965 2016.11.09 12:47 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.31
Solymári ládakeresgélés második találata. Nyitvatartási időn kívül érkeztünk, de szerencsére azért be lehet jutni hátulról a toronyhoz.

acsipapa 2016.11.05 09:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Webber 2016.11.05 09:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

gab.szalontai 2016.11.01 11:15 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

dimi3 2016.10.31 09:21 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a lehetőséget.

norgraph 2016.10.30 14:33 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.48
Köszönöm a rejtést! Megtaláltam!

P.ISTI 2016.10.30 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.70
Megtaláltam! :-)
Szép a hely nagyon!
A logbook TELJESEN betelt. Úgy kellett egy másik megtalálás mellé beírnom a sajátomat.
P.Isti

P1730394 2016-10-30 11.57.23P1730394 2016-10-30 12.07.43
ge944cw 2016.10.29 11:40 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést.

Zolee@ 2016.10.23 14:18 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

EmesESE 2016.10.08 15:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

Gabor67 2016.10.01 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.26
Köszönöm a rejtést.

Nicky&Ati 2016.09.25 14:27 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. :) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Ágica63 2016.09.25 14:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

robinbird 2016.09.18 17:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Paplacs 2016.09.10 12:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.41
Köszönjük!

Gyugyus 2016.08.24 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.53
.

h.krisz 2016.08.14 16:21 - Megtaláltam
köszi

hankoosaurus 2016.07.30 12:01 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

akizsollei 2016.07.28 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.95
Egy esős napon kirandultunk el a varhoz. A logfüzet teljesen tele van, alig talaltunk helyet az egyik lap aljan. Köszönjük!

Szelicsán krisztián (P20) 2016.07.17 20:07 - Megtaláltam
Köszi szépen a rejtést! P20+Dóri :)

Molli 2016.07.10 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.65
Köszönöm a rejtést!

csbagi 2016.07.09 17:13 - Megtaláltam
Megtaláltam Julcsival, 20 km-es gyalogtúra során.
A jelszó utolsó karaktere nem egyértelmű!

DSCF4676DSCF4678
DSCF4679DSCF4682
DSCF4684DSCF4686
DSCF4688 
zoar 2016.07.06 11:05 - Megtaláltam
Köszi

nyomozócsapat 2016.07.03 16:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

VaVi 2016.07.01 18:13 - Megtaláltam
:)

Göde 2016.06.17 17:30 - Megtaláltam
Először még Valkó Arisztiddel jártam itt.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2016.08.07 13:26]

 
TOM2005 2016.06.11 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.43
Megtaláltuk, bár valamiért nem vette be a jelszót. A jelszó utolsó része nem egyértelmű, a hídnál szakadó esőben készített fotók valahogy elvesztek sajnos. Találkoztunk másokkal a turista - ösvényen is, a második pontban a filmesdoboz is meglett a lépcsőnél. Ötletes rejtés! Szerencsére nem volt ott senki!
Annyit tennék hozzá, ha a vasúthoz megy valaki, akkor a lenti túristaház mellett kell majd elhaladnia, lefele a várból, utána jobbra a vár alatt.
A belépés fizetős a várba, bár már kifelé - 17:30 körül - nem volt ott a portás.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2016.07.16 08:45]

 
daniki 2016.06.05 21:32 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

kiflik 2016.05.22 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.85
Köszönjük szépen!

Hundem 2016.05.22 12:57 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a lehetőséget. A logbook betelt, az utolso helyre logoltunk. Sajnos nem volt nalunk ures hogy potolhassuk. Megeri ide eljonni, nagyon helyes varrom, szep a kilatas a toronybol. A penztarban levo úr nagyon rutinos es segitokesz, keres nelkul hozta a tollat mikor latta h nincs nalunk. :D [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

BarlangÁszok 2016.05.18 23:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.36
Ragyogó napsütésben :) Fényképezgettünk, míg egy osztály továbbvonulására vártunk, azonban vesztünkre éppen a toronyban táboroztak le ebédelni. :( A helyszínen készült fotóink alapján kérjük szépen a találat jóváhagyását!

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2016.06.20 19:00]

DSC02045DSC02047
DSC02048DSC02049
DSC02050DSC02052
DSC02053DSC02055
DSC02058bDSC02076
geooszi 2016.05.15 00:00 - Megtaláltam
Meglett. Köszi!

beta 2016.05.08 12:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.11
Köszönjük a rejtést. Nem jó a jelszó valamiért.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2016.07.16 08:35]

IMG_0784 
baronsz 2016.05.01 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.20
Köszönjük a rejtést! Kisgyerekeseknek (is) ideális túra az erdei séta és a Szarkavár. A láda és a jelszó is meglett, de vmi technikai ok miatt nem tudtuk regisztrálni!

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2016.07.06 17:59]

geocaching_GCsoly 
Mortanius 2016.04.29 13:15 - Megtaláltam
Végig olyan kellemetlen érzésünk volt, hogy itt mi most nem teljesen legálisan vagyunk bent( nem volt nyitva a kapu, a cölöpkerítés mellett mentünk be). Aztán persze lehet, hogy rosszul éreztük ezt.
Szép volt a kilátás.
Köszönöm a lehetőséget!

tomesi 2016.04.17 11:17 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.89
Megtaláltuk egy szép, tavaszi, szeles vasárnapon. Köszönjük a rejtést.

Murmogoek 2016.04.17 10:23 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

ghabbi 2016.04.16 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.32
Köszi.

lembo 2016.04.16 10:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.74
Pilisi kirándulás alkalmával, B helyettes főkesser első önálló találata!
lemBo

dgabi 2016.04.03 14:30 - Megtaláltam
+
zgabi megtalálta

kovianyo 2016.04.03 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.78
köszönöm a rejtést!

zotilla 2016.04.03 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.40
Nehéz volt észrevétlenül, feltűnés nélkül kivenni és visszatenni. A dobozban levő rövid névvel és jelszóval nem tudtuk regisztrálni.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2016.09.20 17:29]

kincs92 2016.03.28 13:30 - Megtaláltam
Tojás TT alatt a vár mellett sétáltunk el, így végre kihúzhatjuk ezt is a vár-listánkról :)

Köszönjük a rejtést,
Kincső és Csabi

Balear 2016.03.28 13:29 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.57
Egy picit mászásra sikerült ez a találat de a végére csak meg lett :)

Köszönjük,

Kincső és Balear

busa5 2016.03.27 15:40 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 2.5 web: 5 átlag: 3.67 súly: 3.15
Megtaláltuk! köszi a lehetőséget

Antalbeus 2016.03.16 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.90
Három napos kirándulásunk első ládája Edussal és az unokámmal Mirussal. Köszi a rejtést.

ga214 2016.03.13 16:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Bigzoli 2016.03.06 13:51 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

lakkanto 2016.03.02 20:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.54
Félelmetes a vár sötétben, a logbookot se tudtam elsőre kiolvasni.

Vincenzo65 2016.02.20 12:01 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.44
Déli harangszóra,zárt kapus támadás.

geomurr 2016.02.20 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.48
Sikerült a kerülő úton megoldani a bejutást és a láda is gyorsan meglett, köszönjük!

Szárnyaló Sas 2016.02.14 16:41 - Megtaláltam
Szépen felújított vár. A rejtés is nagyon ötletes. Köszi.

Nars 2016.02.09 13:53 - Megtaláltam
megvan!

pötyimiki 2016.02.09 08:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

othnan 2016.01.23 11:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.82
Közös kirándulás Solyomeye-vel. Köszönöm a rejtést.

P1510171P1510174
P1510182P1510183
oktobence02 2016.01.17 13:37 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Törpe 2016.01.02 13:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.70
Köszönjük a rejtést! Törpe

moli_gyuri 2015.12.19 14:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.39
Mindig szívesen megyünk fel a várba. Most megkerestül a ládát is.Köszi a rejtést. Cilu&Gyurkoo
Mazsom

hátizsÁkos82 2015.11.24 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megleltem véletlenül :D
Aztán regeltem az oldalra:D
köszi Ákos

MRW 2015.11.15 12:56 - Megtaláltam
Megtaláltuk!
Köszönjük a lehetőséget!
MRW, Erzsi, Kamilla, Máté, Zétény ?? [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

vakond87 2015.11.10 15:27 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.01
Délután munka után ládáztam egy kicsit Solymár környékén, három ládát is begyűjtöttem. Szép a kilátás a várból, csináltam pár fényképet is, ilyenkor hétköznapokon a béke és nyugalom szigete a vár. Köszönöm a rejtést!

A torony
Kovács Ági 2015.11.08 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
Köszi a rejtést!
Olivér, Zsolt és Ági

molka 2015.11.08 10:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.13
Solymár környéki kirándulás egy szép őszi napon. Rengetegen voltak a várban, szóval nem csak október végéig volt nyitva. A lelkes "gondnok" bácsi bömböltette a sramli zenét és közben tartott egy kis történelmi bemutatót nekünk a várról. Szóval kalandos volt, főleg a láda elővétele, kb. percenként jött egy újabb gyerkőc, aki kíváncsian szemlélte mit is csinálok. Köszi!

kenderes 2015.10.29 13:59 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Butchman 2015.10.25 19:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

barathg 2015.10.23 15:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

bcs723 2015.10.23 09:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.45
Solymári kirándulásunk első ládája. Érdemes volt ide eljönni, nagyon tetszett a vár.

izsolt 2015.10.18 13:10 - Megtaláltam
klassz hely, köszi
(akinek baja van a jelszóval: az utolsó (nehezen olvasható) számjegy páratlan)

skiccpausz 2015.10.04 13:45 - Megtaláltam
MEGLETT

 
Heni&Gábor 2015.10.03 10:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

A vár nagyon tetszett, de nem jó időpontot választottunk a látogatásra: Pálos 70 túra ellenőrzőpontja volt a vár előtt és egy csapatnyi gyerek is a várban rohangált. A ládát megpróbáltuk feltűnés nélkül elővenni és visszatenni. Remélem, nem tűnik el. A jelszó egy része nem egyértelmű, nekünk is csak 3. próbálkozásra sikerült helyesen kiolvasni. A megtalálás után a környéken túráztunk egy kicsit. Köszönjük, hogy a láda kapcsán ide is eljutottunk!

laszlo.torok 2015.09.13 16:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Nyunyó_Rulez 2015.09.06 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük!

joove 2015.08.25 12:48 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.93
A ládázás révén ismertük meg ezt a helyet. A vár érdekes, a kilátás remek. A ládát hamar megtaláltuk, de az általunk fellelt jelszót nekünk sem akarta elfogadni a rendszer. Miért kell egy logbookban több jelszónak szerepelnie? Kérjük a találat jelszó nélküli elfogadását.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2015.10.01 22:44]

Köszönjük a találat elfogadását.

 
KingFishR 2015.08.21 15:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést.
Gyönyörű a vár, a látvány és a környék is. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

FAdTi 2015.08.21 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Sikerült megtalálni, nagyon szép helyen van és a megközelíthetőség is kiváló.
Viszont a rendszer nem fogadja el a logbookban "PW" ként feltűntettett jelszót.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2015.09.25 15:05]

 
griffs 2015.08.11 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.94
Budakeszi-Nagykovácsi-Solymár-Budakeszi bringatúrán, hőségben, korai indulással.
Remek a rejtés, de az apróbetűs jelszó leolvasásánál kicsit bizonytalan voltam. Tartottam is kicsit a logolástól, de elsőre sikerült:)
A vár 'őre' a geoláda említésére beengedett belépő nélkül, ami egyébként is csak 3-400 Ft. lett volna. Mondta, hogy mindennap leellenőrzi a ládát, a rejtő mindent lebeszélt, még az önkormányzattal is. Példaértékű! GRATULA!!

KTE 2015.08.05 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.54
Megtaláltuk! Köszönjük az élményt! Egy kicsit ódszkottam a pókhálók között keresgélni ahol jól megtermett pókok laktak, de összeszedtem a bátorságom és nyúltam ahova nyúlnom kellett! :) Kárpótolt a gyönyörű környék és kilátás. :)

Berián 2015.08.01 13:38 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget

Zéboy 2015.08.01 13:36 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.81
Köszönöm a lehetőséget.

 
Baby-m 2015.08.01 13:36 - Megtaláltam
GyaLOGOLOK. Köszönöm a lehetőséget! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

mangogyuri 2015.08.01 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.23
Megtaláltuk!

housefly 2015.07.25 12:15 - Megtaláltam
A Budai tájakon 30 teljesítménytúra alkalmával jártunk a várban. Megtaláltuk a ládát is, de az első oldalon szereplő jelszót nem fogadta el a rendszer. Lehet, hogy más jelszó is volt másik oldalon, de siettünk. A képek alapján kérném a találat elfogadását.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2015.09.03 21:51]

exe 2015.07.25 00:00 - Megtaláltam
Budai tájakon 30 TT

ga-mi 2015.07.24 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.52
Szerencsére nem volt rajtunk kívül senki, így könnyen ment, bár a ládát valami kicsit odébb helyezte. Mi visszaraktuk!
Köszönjük a rejtést! ga-mi :-)

Csg12 2015.07.17 18:00 - Megtaláltam
Gyönyörű időben a vízeséstől sétáltam át. Köszi a rejtést!

STE7EN 2015.07.15 19:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.28
Megtaláltuk, köszi

CsiLa 2015.07.15 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.62
Megtaláltuk! Köszi!! :)

simico 2015.07.05 10:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

gobolosbella 2015.07.05 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Köszönjük!

cosinus0 2015.07.01 15:20 - Megtaláltam
Ok. Meglett ez is, mint a TEGYOT teljesítménytúra ellenőrző pontja is.

remekkelek 2015.06.28 10:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

vitibi 2015.06.18 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.77
Már pár éve kerestem, eredménytelenül... most meglett!

BöbeSanyi 2015.05.31 09:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Telkess 2015.05.28 11:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.59
Ez is előkerült, köszönet a rejtőnek.

 
picipapa 2015.05.24 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszi a rejtést

stmester 2015.05.05 14:45 - Megtaláltam
a kilátás mesés a toronyból

liremean 2015.05.02 17:39 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

GCSOLY_2015052173941.jpg 
GeoGergo 2015.05.01 17:24 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

icarusdes 2015.04.26 16:04 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést [176]

ndavid42 2015.04.26 15:47 - Megtaláltam
[:781:]
Gyors találat, aztán mentünk is tovább az Alsó-Jegenye-völgybe.

Dodo&Toto 2015.04.25 14:43 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.88
Köszönjük a rejtő közreműködő segítségét! Százszor átmentünk már Solymáron és most már "közelebbről" is sikerült megismernünk a csendes kis várost.

[Jóváhagyta: Paleo.team, 2015.04.27 22:35]

Párduc50 2015.04.23 16:20 - Megtaláltam
OK

bani 2015.04.16 14:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést! Nagyon szép volt a kilátás! :)

 
saskamaska 2015.04.11 13:02 - Nettaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.

turoczy 2015.04.06 13:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.18
8 éve lakunk a közelben, végre ide is eljutottunk! :)

Keszibogár 2015.03.21 17:23 - Megtaláltam
Köszönjük!

ormai 2015.03.15 12:42 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

marsoka 2015.03.14 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.77
Köszi a rejtést.

 
gyildarefo 2015.03.09 13:22 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.71
Ingyenes várlátogatás szép időben. Köszönöm a rejtő segítségét a jelszó pontosításához.

tutu79 2015.03.08 13:15 - Megtaláltam
Könnyen meg lett, köszi

ikrekek 2015.03.08 11:48 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Péter60 2015.03.07 13:15 - Megtaláltam
Ok

Strombus 2015.03.07 12:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 4.22
Tetszett a vár és a rejtés is.
Tetszett az is, hogy ilyen könnyedén be lehet jutni akkor is, ha nincs nyitva a vár. Bár erre bizonyára magunk is rájöttünk volna, vicces volt a leírásban olvasni és jól esett a gondoskodás. :-)
A ládaoldalra ráférne egy kis frissítés.

 
zsuzsi es sanyi 2015.03.01 13:06 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.17
Köszönjük a rejtést :)

Crowngu@rd 2015.02.21 10:18 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.37
Köszönöm a rejtést!

katnorbi 2015.02.15 11:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk

eleem 2015.02.14 10:00 - Megtaláltam
köszi

Gábor.málna 2015.01.31 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.04
Szép volt a vár, a kilátás. Köszi a rejtést!!

gym 2015.01.17 10:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

vizipinty 2015.01.03 11:45 - Megtaláltam
Útban a geokarácsonyfához. Köszönjük.

Cenci és Alfi 2015.01.03 10:48 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük.

holczman 2015.01.02 13:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.05
Megtaláltam!

Robogo 2014.12.30 15:23 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.83
Geokarácsonyfa meglátogatása után erre tekertem.
Tetszett a vár és a táj havasan.
Köszönöm a rejtést!

becko 2014.12.26 13:15 - Megtaláltam
A mai nap a GCXM14 közeli pontok keresésével telt, 22km-es sétafikával 9 találattal.
Annak ellenére, hogy félig-meddig még láttam honnan bújik elő Mykiboy, nem volt nyilvánvaló a rejtekhely.
20 éve még erős képzelőerő kellett hozzá hogy itt valaki várat lásson.
A jelszó utolsó karaktere nem egyértelmű.

mykiboy 2014.12.26 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi a rejtést. A logolást és visszarejtést követően összefutottam egy cacher társammal. Remélem, Ő is megtalálta.

breimanne 2014.12.25 00:00 - Megtaláltam
Karácsonyi ládázás első pontja! Köszönöm a rejtést!Szépen felújították a várat! Remek kilátás a környékre! Jó rejtés!

Bagee 2014.11.15 10:45 - Megtaláltam
köszi!

GeoGirl 2014.11.15 10:45 - Megtaláltam
KÖszi.

Svéd 2014.11.08 11:20 - Megtaláltam
cilával.

cila 2014.11.08 11:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.84
Solymár-Nagykovácsi kirándulás első ládája. Bár az idő kissé ködös volt, mégis szép volt a kilátás a toronyból. Jó a rejtés :) Köszönjük a rejtést!

Bajuszcica 2014.11.08 11:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.83
A "vár" már téli pihenőjét tölti, ezért a segédpontnál mentünk be és fel a toronyba, mint ahogy mások is.Kár, hogy csak ennyi maradt belőle. A panoráma pazar lett volna, de elég párás volt az idő. Köszönjük a rejtést!

ZobReg 2014.11.05 18:29 - Megtaláltam
A csodálatos novemberi napsütés, a Csúcs-hegy ezer szinben ragyogó erdeje csalogatott bringázni, és jutottunk el ide is. Köszönjük a rejtést!

Egyszer majd vonattal is elmegyek. 
denho 2014.11.02 15:57 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.22
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

REGEFAM 2014.11.01 12:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.28
Köszi a rejtést!

Atalati 2014.11.01 12:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.19
Köszönöm!

Paleo.team 2014.10.25 00:00 - Egyéb
Ládaellenőrzés során logbook valamint PW/jelszó csere!!!

Ekarp 2014.10.18 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.33
Könnyű családi találat. Mi nagyon élveztük az őszi napsütést, a gyerekek pedig a szépen helyreállított várat. Köszönöm a rejtést!

Tathalas 2014.10.05 07:13 - Megtaláltam
Ezt is megleltem, köszönet a rejtőnek :) [g:hu 1.5.0t] [wapon beküldött szöveg]

Kittiferi7050 2014.09.28 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.96
Köszönjük a rejtést!

Kékfülű 2014.09.28 12:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.04
Nagyon szép vár. Köszönjük a rejtést.

Márti és Dávid 2014.09.28 12:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.32
Megtaláltuk! Szépen karbantartott vár, szép környezetben. Köszönjük a rejtést!

Feri_1 2014.09.20 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.83
Köszi a rejtést

NPLranger 2014.09.17 09:25 - Megtaláltam
Megvagy!!!
:)))
Köszi

evandu 2014.09.06 13:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.76
Orulok, hogy restauraltak, remelem megmarad sokaig.

dendeocse 2014.08.31 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.76
Megvan.

apa71 2014.08.24 16:05 - Megtaláltam
Köszi, meglett :)

zsolty23 2014.08.24 14:12 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

Woodoo 2014.08.18 11:31 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Woodoo [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

ocsibacsi67 2014.08.18 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
+van woodooval

Adalbrecht 2014.08.10 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.02
.

zsupisti 2014.08.09 12:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Réka&Nimi 2014.08.09 12:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Dióskanyar 2014.08.09 08:37 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.69
Megtaláltam. Köszönöm.

TáboryElemér 2014.08.03 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük!

Explorer68 2014.07.20 08:32 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.20
Könnyű találat. A vár szépen felújított és a kilátás gyönyörű!

vecsmeli 2014.07.16 16:46 - Megtaláltam
Köszi!

vighv 2014.07.09 13:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.45
Mai 1. ládánk, útban Esztergom felé. Minden szempontból tökéletes!
A helyszínen éppen régészek dolgoztak, a kút feltárását végezték. Megnéztük, hogy miket találtak, de nem árulom el. :P
Köszi a rejtést!

Fixis 2014.07.08 17:49 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.37
Szép helyre hozott a láda. Zárás előtt 15 perccel már be volt zárva a kapu, úgyhogy be kellett lógnom.

Atiss 2014.07.07 11:19 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

b-lint 2014.07.02 11:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.00
Úgy örülök, hogy eljutottam ide. Nem volt közel otthonról (50 km-es kör lett végül biciklivel), de nagyon nem bántam meg. A kilátás pompás, már ahogy a rét felől jön az ember, az is olyan hangulatos. A láda ötletes, a közelében kerestem előtte, de más ötletem volt :)
Nagyon érdekes előadást hallottam a Tamáska Pétertől, amelyért külön köszönet illeti őt. Remélem sikerül majd feltárni a várat teljesen.
*A jelszót a lap alján keressétek, a furcsa betű 'e' betű.

Janisoft 2014.06.21 19:43 - Megtaláltam
-

anettx 2014.06.15 11:40 - Megtaláltam
TFTC! jó hely, korábban már jártam itt, akkor nem sikerült!

 
LarryCooper 2014.05.31 11:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.06
Megtaláltuk, az idegenvezetés jó volt, köszönjük.

placi75 2014.05.24 11:18 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.91
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget: PLaci [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]
Ovis kirándulás kapcsán begyűjtöttem a ládát. :) Szép, karbantartott vár, a közelben lévő patak és környéke, na meg a patak fölötti függőhinta a gyerkőcöknek nagyon bejött. :)

joco64 2014.05.23 08:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.49
Köszönöm.

gcs75 2014.05.17 15:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

jeti-matterhorn 2014.05.02 09:11 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.56
Ági,Bia,Marci

igelkott 2014.04.26 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.15
Tetszett a rejtés, köszönjük!

GaboM 2014.04.21 15:41 - Megtaláltam
Köszi [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

hohner 2014.04.13 00:00 - Nem találtam meg
Biciklizés közben jártam erre gps nélkül, de biztos voltam benne, hogy rejt e hely valami kincset :) Kérem a jelszó nélküli megtalálás elfogadását a fotók alapján.

[Elutasította: Paleo.team, 2014.04.23 15:20]

nbaggio 2014.04.12 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.00
Megtaláltuk! A vár gondnoka nagyon rendes volt, sokat mesélt nekünk a vár történetéről.

NZs 2014.04.11 15:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.83
Solymári munka-cache. Ebédszünetben meglátogattuk, mert nagyon közel volt. Bár még nyitvatartási idő volt, de a kaput zárva találtuk, így a segédpontot használtuk a bejutásra. Rajtunk kívül csak egy kutyás fiú volt a toronyban, tehát a mikro keresését nem akadályozta semmi. Könnyen meg is lett, ötletes rejtek, bár nagy népsűrűségnél biztosan nem lehet ilyen egyszerűen elővarázsolni. A jelszó kiolvasása nekünk nem okozott gondot, bár a papír szakadt, de két helyen is szerepel rajta.
Logolás után felmásztunk a lépcsőkön és kiláttunk körben. Szép volt. A vár maradványait is bejártuk - ami nem okozott nagy nehézséget, hiszen ez csak amolyan "garzon-vár" lehetett anno. :-) Ezzel együtt tetszett az egész, nem bántuk meg, hogy megszakítottuk a munkát erre a kis időre.

tengerszem...?fatorony
 
Dolex 2014.03.30 17:33 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.58
Gyors találat.

SilentSound 2014.03.30 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.71
Valahogy sosem voltam még Solymáron a várban, hiába van Budapesthez ennyire közel. Ma még az időjárás is remek volt ehhez a kiránduláshoz, ötletes a "láda" rögzítése! :) Nem volt egyszerű szemtanúk nélkül megoldani, mert jó sokan jöttek-mentek, de végül sikerült. ;) A jelszó is meglett, csak kicsit kirakózni kellett vele. :)

tweigang 2014.03.30 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.30
Jó a hely, köszönjük, ügyes rejtés.
Viszont a jelszót nem sikerült kiolvasni, ezért kérem a kép alapján a találat elfogadását (a jelszót kitakartam).

[Jóváhagyta: Paleo.team, 2014.04.08 22:34]

GCSOLY 
kicsipori 2014.03.29 14:00 - Megtaláltam
Megvan köszi!:)

zolikj 2014.03.29 12:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

zsolo01 2014.03.23 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.82
Hu-s találat szinkronizálása

Brigus 2014.03.22 15:31 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.85
Megtaláltuk!
Kicsit várni kellett, mert többen voltak arra.
A rejtés nagyon jó!

Bigi 2014.03.22 13:37 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.20
Megtaláltuk!

Brigus & Bigi!

BubaGC 2014.03.19 09:00 - Megtaláltam
:-)

plecs 2014.03.19 09:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 4.05
A hely és a rejtés is tök rendben van, de maga a "ládika" azért lehetne kicsit normálisabb is...

esztimatearon 2014.03.15 11:08 - Megtaláltamkörnyezet: 1 rejtés: 2 web: 3 átlag: 2.00 súly: 1.00
Köszi :)

pejuci 2014.03.15 11:00 - Nem találtam meg
A környék nagyon szép volt, és március 15. tiszteletére elég sokan voltak. Természetesen a segéd ponton keresztül lehetett csak bemenni. A láda jelszavát nem sikerült megfejteni, mert az utolsó két karakter kiolvashatatlan.

[Elutasította: Paleo.team, 2014.04.08 22:36]

ludvig 2014.03.02 15:38 - Megtaláltam
icipici,megtaláltuk, kis bonyolítás után...

agedma04 2014.03.02 13:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.64
Megtaláltuk, köszönjük.

jbako 2014.03.02 13:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.65
Nagyon szépen felújított vár, a kilátás is remek. Kösz a rejtést.

 
hgabor1 2014.02.23 14:21 - Megtaláltam
Megtaláltuk Andival,köszönjük a lehetőséget.
Nem volt egyszerű kiolvasni a jelszót... [g:hu 1.4.30] [wapon beküldött szöveg]

Stn72 2014.02.22 13:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.74
+Van!

Drucki 2014.02.16 09:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

petheo1 2014.02.15 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.60
Szuper a hey

kitkat0123 2014.02.01 00:00 - Megtaláltam
Köszi, ez nagyon tetszett. Kalandosan bejutottunk. :)

njuca 2014.01.19 10:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.41
Köszönöm a rejtést.

embalu 2014.01.19 10:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

apulai 2014.01.19 09:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.95
Nagyon kellemes séta volt! GPS nélkül is ment volna!

Szalay-team 2014.01.12 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.27
Gcwiz-től sétáltunk le barátainkkal a patak mentén, kissé szeles, de szép, napos időben. Gyönyörű hely, köszönjük a rejtést!

Nyuc 2014.01.12 12:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Sajnos a jelszót nem írtuk le a logbook lapról, ezért ezúton is kérem a megtalálásunkat elfogadni. Köszönettel

[Jóváhagyta: Paleo.team, 2014.02.25 19:08]

 
ZoliQua 2013.12.27 12:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.35
Biciklivel

 
otisz21 2013.12.05 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.52
Megvan, köszi! Segédpontos bejutás.

 
gybazsi 2013.11.16 12:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk! :) szombati kirándulás alakalmával,
Syl, kispaszuly85, gybazsi

Kaputyin 2013.11.02 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.65
Segédpontos bejutással lett meg! Köszi a rejtést!

 
sistván 2013.10.27 00:00 - Megtaláltam
Köszönjük.

orangebrotherz 2013.10.26 15:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

Knaliret 2013.10.24 14:10 - Megtaláltam
Megtaláltam.

fabiusz 2013.10.23 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.90
Barátokkal kirándulás során találtuk meg. Sajnos a jelszót nem találtam a ládában, ezért ez nem tudtam megadni... Csatolok néhány fotót.

[Jóváhagyta: Paleo.team, 2013.10.28 20:44]

vacakos 2013.10.20 12:31 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.63
Családi kirándulás alkalmával megtaláltuk.

-vacakos-

Vilbar 2013.10.13 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük :) Csodálatos a kilátás!

Mirrorland 2013.10.13 00:00 - Megtaláltam
Jól el volt dugva a ládikó!
Köszönjük a súgást az ismeretlen fiatalembernek :)

sajnos a jelszót elvesztettük út közben :(

[Jóváhagyta: Paleo.team, 2013.10.28 20:44]

 
Horizont 2013.10.12 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.12
Hangulatos kisváros "békéjét vigyázza" a Szarka vár. Könnyen teheti, hisz messze ellátni onnan a gyönyörű tájra. Mindenkinek jó szívvel ajánlom, látogasson el ide is. Köszönöm a Rejtőnek a lehetőséget.

Liberty 2013.10.12 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.73
5/2. Buda környéki ládatúra Horizonttal.

Nagyon szép a kilátás a solymári Szarkavárból a Budai hegyekre és a Pilisre. Ötletes a rejtés és köszönöm a vár bemutatását, megismertetését.

R.Betti 2013.10.12 12:54 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.04
Megtaláltuk. Köszönjük! A portás bácsi nagyon rendes volt. Hideg, meleg, forró instrukciókkal segítette a gyerekeimet. Neki is köszönet.

markovicsa 2013.10.12 08:02 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.90
Mára egy hosszú gyalogos túrát terveztem Solymár - Remeteszőlős - Adyliget - Nagykovácsi - Solymár útvonalon. Minden közbeeső ládát megkerestem. Az útvonal hossza 32 km, 8 db hu-s láda, 12 pont a gyalogoskupába. Minden elképzelhető akadályozta a zavartalan logolást. Remeteszőlősön a láda közelében (2 m) kirakodó (csere-bere tárgyak amire nincs szükség), három ládánál az útvonalon haladó temérdek teljesítménytúrázó.
Ez volt a mai első láda. 8 óra körül már a várban voltam, senki nem zavarta a logolásomat. Nem tudtam erről a várról, csak a ládának köszönhetem hogy felfedezhettem.

 
kennzsó 2013.10.12 00:00 - Nem találtam meg
Megtaláltuk! :)

[Elutasította: Paleo.team, 2013.10.28 20:45]

elflaco 2013.09.28 16:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

kismokusok 2013.09.28 13:09 - Megtaláltam
Megtaláltuk. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

sonka1998 2013.09.21 16:04 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.45
Könnnyen megvolt, köszönjük a rejtést:) Amikor már készültünk, hogy fizetjük a belépőt, egymás között már a ládáról beszéltünk, és ekkor mondta a férfi, aki a belépőt árulta, hogy ha a geoládát keressük, odáig ingyen bemehetünk...

UfoPapa 2013.09.08 17:51 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.93
Nagyon kedves volt a pénztáros, szét tudtam nézni normálisan, volt kilátás is. Szerintem nagyon megérte, bár nem egy hatalmas várról van szó. Jó a kilátás.
TFTC

Pemzli 2013.09.08 10:08 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.53
Köszi a rejtést!

BarsiBundoGabiPemzli

Gabesz01 2013.09.07 16:56 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.99
Megtaláltuk :)

Titi és Gábor

Riki&tsa 2013.09.07 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 1 web: 5 átlag: 3.17 súly: 1.90
Gyönyörű környék, kellemes túra kutyasétáltatással egybekötve. Nekünk bejött! Köszi!
(Szerintem a doboz máshová került, mert a segítségben megadott "sesengám" nem volt felhasználva)

vittorio 2013.09.03 20:17 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést.

 
rajp 2013.09.01 16:31 - Megtaláltam
Biciklis túra második ládája. Készpénz nélkül érkeztünk, korábbi logokat nem olvastunk, a későbbi képek alapján kérjük a találat elfogadását!

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2013.10.01 21:54]

Pajzsika 2013.09.01 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.16
Megtaláltuk, köszi!

katonal 2013.08.31 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.85
megtaláltam, szupe a vár

KBB-Balin 2013.08.30 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.11
Már fizetős a vár. 18-ig nyitva.

KBB-Bombur 2013.08.30 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.11
A vár érdekes volt, jó a kilátás a toronyból.

KBB-Kili 2013.08.30 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.04
A vár jó, de vigyázzunk mert már fizetős!

BeBa 2013.08.25 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.37
Megtaláltuk

Rézangyal77 2013.08.17 17:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. A gondnok nagyon kedves volt, felajánlotta, hogy segít megkeresni a ládát, ha nem találom. Beszélgettünk a geocachingről, odaadtam neki a láda kinyomtatott oldalát, amit akkor olvasott először. Nagyon tetszett neki a dolog, azt mondta, hogy az unokájával biztos felkeresnek majd pár kincses ládát. Hát így terjed a kor kérem szépen ;) [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

Paleo.team 2013.08.12 11:10 - Egyéb
Ládakarbantartás, logbook csere, új hint!

ManningerM 2013.08.11 12:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.03
A kapunál belépőt szedő solymári emberrel szóba elegyedve nemcsak a várról, hanem a környékről is sokat megtudhattam. Köszönet neki, s a rejtőnek a rejtésért.

erdélyiek11 2013.08.10 00:00 - Megtaláltam
köszi

SzabEdAn 2013.08.10 00:00 - Megtaláltam
Meglett köszönjük...NEM KELL FIZETNI ha csak a geoládára mész, sőt, mivel én leírás nélkül csöppentem oda, a szolgálatos még segített is a ládakeresésben.

csehipest 2013.08.09 07:12 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.51
Amikor odaértem éppen nagy munka volt ezért nem tudtam bemenni, úgyhogy egy kis segítséget kellett kérnem.

csörike és maci 2013.08.03 11:00 - Megtaláltam
Ok.

fubenalvo 2013.07.31 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.20
Este fél9 körül értünk oda. A hely zárva volt, de szerencsére ilyenkor is megközelíthető a láda. Viszont Július 1-től 300Ft/fő a belépő.
Lehet nem ártana a rejtést áthelyezni egy olyan helyre, ami megközelíthető 0-24 belépő nélkül.
A kilátás nagyon szép volt a toronyból! Köszönjük a rejtést!

Kormica 2013.07.30 16:25 - Megtaláltam
Megtaláltuk családi kiránduláson, köszönjük a lehetőséget.

Teemoo 2013.07.30 16:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 4.33 súly: 2.15
Szép volt panoráma, köszönjük! :)

Feralheart 2013.07.30 16:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.83
Családi nyaralás során megtalálva! :)
Köszönjük! :)

Operator98 2013.06.21 10:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.27] [wapon beküldött szöveg]

laubi 2013.06.08 17:32 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.40
Nyugodt volt a hely, egy család érkezett, mikor én elhagytam a helyszínt. Köszönöm a rejtést.

 
Maxi72 2013.06.04 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.55
Gyorsan meglett, nem úgy mint múltkor :)
Köszönet a rejtésért !

oktriv 2013.06.03 16:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

Haynal 2013.05.20 19:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Harmadszori nekifutásra végül mégiscsak megtaláltuk. :-) Szombaton este már egyszer megvolt, de mire vasárnap íróeszközzel plusz valami aprósággal visszatértünk, már nem volt ott ahol hagytuk. A nagy forgalom miatt ma kora délután nem volt lehetőség hosszasan keresni, de most az előbb sikerrel jártunk. Ez az első, hozzánk legközelebb eső ládikánk.
Köszönjük szépen.

ládafejtők 2013.05.20 16:04 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 2 átlag: 3.67 súly: 2.52
Megvan és nem beteg, nagyon szép hely.

szellem lovagok 2013.05.20 15:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.60
A ládikával minden rendben volt köszönjük a rejtést

RobiGergo 2013.05.19 16:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.35
Köszönjük a rejtést!

alcala76 2013.05.19 16:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.36
A láda nem beteg! A mikroládát a megadott hellyel szemben, kis kövekkel álcázva találtuk meg. Visszarejtésnél a feltételezett eredeti helyére tettük vissza.
Csodás kilátás nyílik a toronyból, mindenképp érdemes megnézni! A vár sokat "épült", mióta nem láttam! :) Robigergővel közös találat!

taki_p 2013.05.19 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.86
Megtaláltuk.

HRita 2013.05.19 10:18 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.97
A láda véleményem szerint nem beteg. A kilátóból szép panoráma tárul elénk. Alsó-Jegenye-völgyből könnyed sétával megközelíthető.

emiGrant 2013.05.01 10:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.20
Könnyen megtaláltuk, bár kétlem, hogy a jelenlegi rejtekhely tartósnak fog bizonyulni. Reméljük, hogy nincs igazam. A panoráma isteni, bár a párás levegő miatt a fotók kicsit homályosra sikerültek. Köszi a rejtést.

bebfva 2013.04.28 16:47 - Megtaláltam
Köszönjük.

Szmolee 2013.04.27 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.18
A toronyból nagyon szép a panoráma!

 
kiliman23 2013.04.21 00:00 - Megtaláltam
Egy uj lakat kerult fel egy racsra, igy arreb rejtettuk, termeszetesen a foldszinten!

nszsz 2013.04.14 13:47 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 1.5 web: 2.5 átlag: 2.00 súly: 2.68
Köszi!

AtKi007 2013.03.23 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.30
Nagyon nagy sárban és nem túl jó időben kerestük, kettő weimari vizsla Beni és Doris társaságában, sikeresen megtaláltuk. A zászlót felhúztuk!
Emlékeimben a lépcsőfordulón volt a láda, de a földszint a nyerő. Kis mikroláda, pici ajándék fér bele. Íróeszköz legyen nálatok!
Köszi a rejtést, mely összehoz minket! :-)

 
sz.v.endre 2013.03.09 17:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.59
Meglett, kösz a rejtést....

NDetti 2013.03.03 13:31 - Megtaláltam
Megleltük! :)

mazsola069 2013.02.25 13:02 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.70
Köszi a rejtést,bíztam benne ,hogy nem a láda miatt beteg.Hátulról bejutva néztem körbe,a kilátás pazar és ráadásul senki se zavart a keresésbe.

 
vassdoki 2013.01.22 15:28 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi!
Nimród és Doki [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

totedu 2013.01.06 10:05 - Megtaláltam
Gps nélkül jártunk a várnál, a toronyban a földön a feleségem talált egy ládácskát. Kiírtuk a jelszót, utána kb 60 cm magasan elrejtettem, szerintem az eredeti helyére.

vassdoki 2012.12.09 15:40 - Nem találtam meg
Nem találtam. de nem tudtam mindenhol megnézni mert a hasamra volt kötve a fiam. Majd ujra próbálom még. [g:hu 1.4.23] [wapon beküldött szöveg]

dreamland 2012.12.02 11:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.97
A Mikulás túra keretében, egy nagyon kellemes séta során gyűjtöttük be. Köszi!

distike 2012.11.17 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.40
Már sötétben érkeztünk, de a szerencsénkre nállunk lévő lámpa és a "segítséggel"megtaláltuk.
Mátyás-domb,Szarkavár

Paleo.team 2012.11.15 21:45 - Egyéb
A telefonos visszajelzések szerint nagy valószínűséggel eltűnt a láda.
Hamarosan ellenőrzöm és pótolni fogom, addig is mindenkitől türelmet kérek!

TücsiTeam 2012.11.14 13:40 - Megtaláltam
A rejtővel egyeztettünk, de a ládát nem találtuk. Még a tartalék is eltünt. Kérjük a rejtőt a telefonos beszélgetés alapján megtaláltként elfogadni.

[Jóváhagyta: Paleo.team, 2012.11.15 21:34]

Ifialex 2012.11.11 11:25 - Megtaláltam
Sajnos a ládát nem találtuk meg. (Telefonon felvettük a kapcsolatot a rejtővel)
A vár viszont nagyon tetszett, köszi a rejtést!
MASAVI Team

[Jóváhagyta: Paleo.team, 2012.11.15 21:49]

lebalogh 2012.11.11 11:11 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.88
Megtalaltuk!

valotlan 2012.10.23 16:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi! [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

Jesper Olsen 2012.10.23 12:15 - Egyéb
Marci fiammal és Nóri lányommal sikerült az új helyén is megtalálni, de leginkább Marcié az érdem. :-)

silence 2012.10.23 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.25
Megvan!

Rozál 2012.10.23 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
SZUPER VOLT, KÖSZÖNÖM! Életem első geoládája :)

kunpar 2012.10.21 16:53 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.00 súly: 2.41
...

Sorex 2012.10.21 16:47 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.53
Astacusszal. Köszi

astacus 2012.10.21 16:47 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.57
Solymári várnézés cickánnyal. A lenyugvó őszi nap aranyló sugarai ragyogták be a tájat...

RoniGyuri 2012.10.21 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.99
Solymári kirándulásunk második ládája.
Köszönjük.
Ronkai család

kocsesz 2012.10.21 12:34 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.04
Egy kellemes napsütéses napon. Innen indultunk vissza Pest irányába.

lepke 2012.10.21 10:40 - Megtaláltam
Nagy családi kirándulás Solymártól Máriaremetére. Harmincan vágtunk neki a nem túl hosszú túrának. Jó hangulatban, csodálatos időben, szép tájban bandukoltunk, az aprónép miatt kellőképpen lassacskán.

Izzik a galagonya
gggg 2012.10.20 16:24 - Megtaláltam
megtaláltam

Sushies 2012.10.13 00:00 - Nem találtam meg
Jo kis rejtes volt! Koszonjuk! Igaz, a segitseg nelkul nem biztos, hogy megtalaltuk volna. A jelszot nem tudtam kiolvasni pontosan.

[Elutasította: Paleo.team, 2012.11.17 20:09]

Schmauder Tamás 2012.10.06 15:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.34
OK

Attolico 2012.10.06 15:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.15
Megvan, köszi. Szuper a kilátás!

hodoaat 2012.10.06 12:35 - Megtaláltam
Megvan! Köszi!
Pálos 35 közben [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

Mókus Család 2012.10.03 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.48
Nagyon prima kis rejtes, koszi :)

Imperator Csaba 2012.09.28 14:00 - Megtaláltam
Szép hely, érdemes volt eljönni. Péntek kora délután elég nagy volt a forgalom a várban. Főleg kisgyerekes családok látogatták. Több, mint egy órán át kerestem a toronyban. Benéztem minden zugba, de sajnos a ládát sehol sem találtam.
Csináltam néhány képet a mobillal. Kérem, a rejtőt legyen kedves ez alapján elfogadni a találatot. Köszönöm.

[Jóváhagyta: Paleo.team, 2012.10.11 21:19]

 
Lilah&Lackó 2012.09.22 14:57 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Egyetem után, csak az oldal leírása alapján, GPS nélkül. Valaki ma nagyon segített nekünk fentről, hiszen beérve a toronyba, pont egy kutyás párt kaptunk rajta azon, hogy nagyon keresnek valamit GPS-szel a kezükben (Még nem logoltak ide, de ha esetleg olvassátok, akkor utólag is üdvözlet nektek). Így mi szépen kivártunk, s utána mi is belevágtunk a keresésbe. Először nem értettük, mert nem találtuk, de aztán egy kis sasszem, s hamar meg lett.

Lilah

kiszi_robi 2012.09.22 14:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 1 web: 3 átlag: 2.67 súly: 2.64
Sziasztok!
Mi vagyunk a kutyás pár.:))
Kb. 1.5 órai faanalizálás után felhívtuk a rejtőt, aki megmondta, hogy hol keressük. Sajnos így se találtuk meg, ezek szerint még mindig kezdők vagyunk....

[Jóváhagyta: Paleo.team, 2012.09.24 22:15]

 
almatata 2012.09.17 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 3 web: 1 átlag: 2.00 súly: 2.48
Köszönjük a rejtést!

petili 2012.09.08 09:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.12
Köszönjük a rejtést!

KoMa 2012.09.08 09:40 - Megtaláltam
köszi a rejtést

znasz 2012.09.08 09:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.61
Köszi a rejtést.

Cerberus 2012.09.02 11:48 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.13
Megtaláltuk! Nagyon tetszett a hely, tényleg ládára érdemes. A dobozt több, mint fél óráig kerestük, a tornyot az aljától a tetejéig számtalanszor végigtaperoltuk, közben találtunk két nagyon jó potenciális rejtekhelyet is. Aztán végül olyan helyen találtuk meg, ahova mi nem tettük volna, de csak meglett. A láda pont feleakkora, mint amekkora méretek a leírásban feltüntetésre kerültek, ez is félrevitt bennünket egy kicsit. A logbook betelt, ezért abba logolni nem tudtunk. Köszönjük a rejtést.

donmackone 2012.08.30 13:26 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
Köszönet a rejtőnek! Nélküle nem ment volna, már másfél órája kerestük, mikor felhívtuk. Igaz nem teljesen ott volt, ahol kellett volna. A TB nem lett volna, feladom a keresést, de így sikerült megszereznem életem második TB-jét! A panoráma gyönyörű! Érdemes volt ellátogatni ide. Még egyszer nagyon köszönöm!

gyarmatime 2012.08.23 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.26
Köszi a rejtést!

Tettem bele egy travel bug-ot, a használati utasítással együtt.

Oriza 2012.08.19 13:00 - Egyéb
Ma arra jártam újra megnéztem.

A ládát 2002.11.23-án már megtaláltam, de azóta nagyon nagyot fejlődött a vár állaga! Minden elismerésem azoknak, akik ennyit befektettek a múlt egy kedves emlékébe! (Bárcsak minden vár ilyen sorsra jutna... ld: Buják :-()
Oriza

Ewoud 2012.08.14 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.08
Megtaláltuk!
Köszönjük a rejtést.

szakacsatus 2012.08.03 11:30 - Nem találtam meg
Köszönöm a láda elrejtését, nagyon szép a vár, és szép a panoráma is

[Elutasította: Paleo.team, 2012.08.14 12:22]

drbee 2012.07.28 17:32 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

GalocaesPereszke 2012.07.22 11:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.18
Megtaláltuk. Nagyon szép a kilátás. Köszönjük. Rita, Galóca és Pereszke

P306 2012.07.17 13:29 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.29
A vár ugyan zárva volt, de a bejutás nem gond. Köszönjük a rejtést.

zaya 2012.07.17 13:05 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 1.90
Megtaláltam, bár elég sokat kellett várni, hogy a toronyban nézelődő turisták mellett biztonsággal megnézhessem, és visszatehessem a dobozt...

retek34 2012.07.14 15:25 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.26
Megtaláltam. #Rejtés #Környezet Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

grafikus 2012.07.14 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.65
Köszönjük a rejtést.

 
gertam 2012.07.11 10:45 - Egyéb
Ismét, igaz most máshol volt, nem a várfal tövében! Természetesen a friss fotók is a helyükre kerültek.

gertaniko 2012.07.11 10:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.78
Megtaláltam. A GCpatak-ból kivett Travel Bug a ládikóban elhelyezve.

Sir Pajszer 2012.07.01 15:19 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.91
Hamar meglett: rögtön oda nyúltam:-)

MervayB 2012.06.30 14:25 - Megtaláltam
Nehéz volt kiszedni a rejtekhelyről; kicsit be volt szorulva.

DenkeT 2012.06.30 14:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.23
Mai ládázás hatodik áldozata. Köszi a rejtést! :) Kütyü nélkül:)

Lili.th 2012.06.24 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.18
Nagyon meleg volt, nagy forgalom, és sehol egy árva pad, ahol megpihenhettünk volna. :(

 
Ksati 2012.06.16 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.60
Teljesítménytúrán pontőrködés után ejtettem útba a várat. Solymáron jártam már párszor, de a vár eddig még kimaradt. Pedig nagyon szép a kilátás! Köszönöm a rejtést!

NEM 2012.06.03 11:57 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Klassz a kilátás:)"Rajta álltunk" a ládán.:))KöszöneteM:) A második képen a vár stratégiailag legfontosabb pontja látható:))

nmárti 2012.06.03 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.58
..és egyszer csak ott volt előttünk a vár:))nem ide készültünk, de ha már erre jártunk!:) Mégsem ettől különleges:)) Köszönet a rejtőnek:))

Antissimo 2012.06.02 12:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.30
Szép kis vár, remek kilátással. Szeretem, amikor új látószögből tekinthetem át a régi ismerősöket (Kevélyek, Pilis, Csúcs-hegy...)!

fodor8peter 2012.05.23 11:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.42
Csapatosan kerestük, meglett. :)

gabortel 2012.05.19 12:03 - Megtaláltam
Kinizsi 100 alternatíva.

norbi92 2012.05.09 17:46 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Megtaláltam, köszi! Jó rejtés.

Rufi 2012.05.09 10:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.40
Még régebben megaláltam

zoalka 2012.05.06 16:39 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.94
A legjobb kirándulóidő csodás kilátással tetézve.

 
jpal 2012.05.06 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.66
Ezen a csodás májusi vasárnapon két ládát, GCwiz-et és GCSOLY-t kerestük meg egy könnyű, 4.7 km-es sétával. A Kökörcsin utcánál parkoltunk, majd Solymárról busszal jöttünk vissza a kiindulási ponthoz.
A ládikát nehezen találtuk, ezért volt egy kis rejtő-zaklatás. Közösen megállapítottuk, hogy a kapszula nem teljesen ott volt, ahol lennie kellett volna, szerintem kicsit részletesebb infó a rejtésről még nem rontaná el a játékot.
Köszönjük a rejtést.

 
-Tomcat- 2012.05.05 11:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.95
Köszönöm a rejtést, nagyon szép a várból a kilátás, érdemes meglátogatni.
:-))

Fikusz Kukisz 2012.04.30 15:27 - Megtaláltam
Második nekifutásra, de meglett. Köszi a rejtést! [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

Babuka 2012.04.29 12:30 - Megtaláltam
ok

Anami81 2012.04.29 11:51 - Megtaláltam
Köszönöm! Anami81

zx81 2012.04.29 11:51 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.80
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést. zx81

bobák 2012.04.28 14:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.89
A mai harmadik találat. Szépen rendben tartott vár, a rejtés ötletes a gyereket alig találták meg.

 
Apipapi 2012.04.28 14:08 - Megtaláltam
gyors találat, ötletes rejtés

Betyárballada 2012.04.28 12:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.77
Láda sajnos szabadon a földön hagyva, rejtővel egyeztetett helyre visszaraktam. A vár szép nagyon, GCWIZ felől közelítve kellemes családi séta.

Maclura 2012.04.27 16:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.29
A kapu zárva volt, a segédponton léptem be.
A láda nem ott lett meg ahol eredetileg feltételeztem.
Élmény volt egyedül szétnézni.
Köszönöm, hogy megmutattad.

Pala.G 2012.04.22 12:07 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.34
Köszönjük a rejtést!

Üdv
Detti & Gábor

 
ladama 2012.04.21 15:00 - Megtaláltam
GCWIZ-től érkeztünk népes családunkkal, de 15 perc keresés után feladtuk, bár a gyerekek nagyon sajnálták. Kérem elfogadni.

[Jóváhagyta: Paleo.team, 2012.04.24 20:19]

Pochok 2012.04.15 15:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Nehez volt, de meg van [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

cs24 2012.04.15 11:47 - Megtaláltam
Megvolt

chivas 2012.04.14 15:12 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.48
Na ezt haladóknak ajánlom!

jupipi 2012.04.14 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 4.17 súly: 2.69
Segítség nélkül én még most is ott kutatnék!!! Tényleg csak haladóknak! ;)
(és köszönet még egyszer az előttünk ott járó túratársnak!)

janzso 2012.04.13 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.60
Nagyon jó kis hely. Sötédedés előtt voltam ott, és ennek, no meg annak, hogy többen is tartózkodtak a toronyban a keresést feladtam. Talán egy másik alakalommal. Kérem a kép alapján a találat elfogadását. Köszönöm

[Jóváhagyta: Paleo.team, 2012.04.21 21:14]

Abes 2012.04.09 10:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Nagyon jó rejtés volt. Köszönjük.

ngbriell 2012.04.04 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.26
Sajnos a ládát nem találtuk meg, sok fiatal volt a kilátóban, nem nagyon akartuk az időt húzni, sem kockáztatni, hogy esetleg eltűnjön.
Kérem a rejtőt a képek alapján a megtalálást elfogadni szíveskedjen. Köszönöm!

[Jóváhagyta: Paleo.team, 2012.04.21 21:14]

 
Skalp 2012.04.03 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.89
Jó volt kiszabadulni a nyugiba a nagy állatkertből.
Nekem egy Kis Svábhegy (GCvics) jellegű rejtés jobban illett volna ide, talán azért is tartott tovább a keresés, mert mindenáron olyat akartam találni.

hitamas 2012.04.01 11:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.58
Tájfutó Eötvös emlékverseny után. Jöttem-mentem a lépcsőkön, végül rájöttem, hogy egyetlen hely esélyes a lebukás mentes rejtésre .... :)

Tamás&Angi 2012.03.31 13:31 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.34
GCwiz felől érkeztünk a várhoz. Tetszett a rejtés. Köszönjük.

taki60 2012.03.31 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.33 súly: 2.90
Ilyen sűrűn látogatott hely ilyen ötletes rejtést kíván.Gratula!

 
arandria 2012.03.26 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.23
Gyönyörű kilátás volt!

QandB 2012.03.25 16:21 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a rejtést [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

Anga 2012.03.24 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.78
Köszi az ötletes rejtést! :)

Tomi&Móni 2012.03.21 17:54 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést! Tomi és Móni [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

police107 2012.03.19 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.33
Útban hazafelé ide még beugrottam.Csend nyugalom a várban nyugodtan lehetett ládázni.
Köszönöm.

 
Hegymeg 2012.03.18 11:23 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.53
15 km-es sétánk első állomása. Szép a vár és ötletes a rejtés.
Zsófi, Balázs, Flóri, Tamás, Gyuri

-Mike- 2012.03.17 17:06 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.53
Nagyon kellemes időben, (ráadásul hosszú hétvége van) hat ládás tekerés a környéken. A kegytemplomnál hagytam a kocsit, onnan vettem be a csúcsokat és a várat. Sokan sétáltak a szép időben!
A vár tetszett! Köszönöm a rejtést!

A torony
Kapufa
Zolibacsi 2012.03.17 11:28 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.83
Megtaláltam. Ötletes. :)

kt013 2012.03.17 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.59
Koszonjuk.

hp&kzs 2012.03.15 15:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. #Rejtés #Környezet Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

soundria 2012.03.11 15:18 - Megtaláltam
ok [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

kétbakancsos 2012.03.11 12:12 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.90
A GCWIZ-el kötöttük össze a várlátogatást, szemerkélő esőben. Köszönjük a rejtést!

Szemán 2012.03.10 14:26 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.91
Köszönjük!

matheios 2012.03.10 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.18
Nagyon szellemes rejtés, köszönjük!

hevike 2012.03.10 12:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

kismaczu 2012.03.10 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.63
Ügyes rejtés,szép vár.

JAck:66: 2012.03.10 09:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.67
468, megérett a meggy.

Gábor75 2012.03.05 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.66
ok:-) [wapon beküldött szöveg]
Pimpivel kerékpáron érkeztünk.
A logokat visszaolvasva könnyebb volt megtalálni a -szerintem- veszélyes helyen lévő rejtést. A vár és a panoráma nagyon tetszett.
Köszönöm a rejtést!

Pimpi69 2012.03.05 12:54 - Megtaláltam
ok [wapon beküldött szöveg]

JÁDE family 2012.03.02 14:02 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. A toronyból pazar a kilátás, gyönyörű a panoráma!

Taki- 2012.02.25 14:26 - Megtaláltam
Zöld 20 vége felé sikerült felkeresni a várat, viszont mivel csoporttal voltam sietősre kellett fogni a körbenézést, így a láda se lett meg. Mellékelem a zöld 20-as részvételt igazoló papírokat, valamint pár saját képet, és a track logot, ezek alapján kérem a találat elfogadását.

Két másik ládát sikerült begyűjteni út közben.

Köszi!

[Jóváhagyta: Paleo.team, 2012.03.17 12:11]

a torony oldala
track
Szöszke15 2012.02.25 13:40 - Megtaláltam
Segítségül a következőknek csak annyit, hogy "mágneses"!
Köszi!

tmolli 2012.02.25 13:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

Tonnakilométer 2012.02.25 12:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
A Zöld 45 tt közben. Nem volt könnyű ráakadni, pedig kézenfekvő helyen van a láda.

halima 2012.02.25 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Zöld 45 teljesítménytúrán.
Nagyon ötletes :)

cav004 2012.02.05 13:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.62
ok

alexp 2012.01.29 12:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.05
Megtaláltuk.

Köszönöm a rejtést.

WAdam 2012.01.29 11:58 - Megtaláltam
megtaláltuk!!!

Guelue 2012.01.22 12:15 - Megtaláltam
Megvan!

nzsolt 2012.01.15 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.15
Régebben már jártunk itt, de most a ládát is begyűjtöttük. A láda mérete kb. 8x8cm és nem 15x15-ös mint ahogy a leírásban szerepel.
Köszönjük a rejtést!

bzsoltie 2012.01.12 09:15 - Megtaláltam
megvan

 
Kapanyányimanók 2012.01.07 00:00 - Megtaláltam
A várban többször jártunk (közel lakunk), most ládakeresés miatt mentünk és ötletes a rejtés.

(:jannus:) 2012.01.03 09:48 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.92
Kicsit bosszantó volt bejárni az egész tornyot kétszer, de Pannnussnak hála meglett és az ötlet kárpótolt végül.

pannnus 2012.01.03 09:48 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
Megtaláltam (:jan:)-nal! Köszi!

V_Gabor 2012.01.02 13:03 - Megtaláltam
Köszönjük, megtaláltuk! Mónika és Gábor (Android+g:hu, 60CSx) [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

GCSOLY_2012012125926.jpg 
zsugabubus 2011.12.31 00:00 - Nem találtam meg
A http://kirandulababa.turistautak.hu/ -ról tévedtünk ide. Jó kis túra volt a benzinkúttól a 3 éves lányomnak. Külön jó volt, hogy bár a várhoz érve már éhes volt, fáradt és fázott, én hamar vissza tudtam trappolni és kocsival eljönni a várhoz, így a hiszti is elmaradt.

(A többiek találták meg a ládát, amíg én a kocsihoz mentem, és ezek szerint rossz jelszót írtak fel. Nem akarom leírni a ládát, hogy hol volt, bár azzal bizonyítanám, hogy megtláltuk, csak elrontanám a többiek játékát...)

[Elutasította: Paleo.team, 2012.01.20 15:13]

eazs 2011.12.29 14:53 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.20
Minden ottani srác tudja, hogy ott van egy geoláda, ez csak egy apró felfedezés. :)))

berkyék 2011.12.27 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.04
A régi logbookot találtuk meg, telefon alapján kérem a rejtőt fogadja el a megtalálást!

[Jóváhagyta: Paleo.team, 2011.12.28 11:33]

Nyúl 2011.12.26 11:26 - Megtaláltam
Egy meglehetősen ramaty időben érkeztem a várhoz, és szerencsétlenségemre pont akkor érkezett oda egy mugli család. Na, mondtam magamnak, ezek is jobban tették volna, ha a kandalló mellett melegednek.
Mivel csak nem akartak kijönni a toronyból én is utánuk mentem, és valahogy rögtön ráéreztem a láda helyére. És sikeresen logoltam.

JOE Butcher 2011.12.21 09:26 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.14
Barátaimmal egy kis hétvégi kirándulásra indultam. Bár hó nem volt, helyette iszonyatos hideggel indult a nap. A várat könnyen bevettük a falon átmászva, a láda is hamar meglett.

Köszi a rejtést!

columbo 2011.12.18 12:54 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.59
Köszönjük!

 
Patty és a Fiúk 2011.12.11 12:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.75
Jót sétáltunk a kissé borongós időben, még a közeli erdőben lovasokkal is találkoztunk. A rejtés nagyon ötletes, köszönjük.

kobcikrajci 2011.12.02 12:12 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.73
Ködös, hideg időben a vasútállomás felől. Szépen halad az állagmegóvás, bár most zárva volt a várkapu.

Vixen 2011.11.27 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.85
ok.

szadi&agi 2011.11.20 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.81
IC-vel. Kösz a rejtést!

J.Archer 2011.11.19 16:04 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.11
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Nagyon ötletes! [g:hu 1.3.23] [wapon beküldött szöveg]

domazala 2011.11.16 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.32
kösz a rejtést!

jayvee 2011.11.12 12:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.38
Megvan, köszönjük!

Fürge Lajhárok 2011.11.12 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.94
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

EdeZ 2011.11.04 16:09 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

LTA 2011.11.02 09:32 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.05
Mai túránk első állomása volt a vár. A láda könnyen meglett, viszont a jelszóval meggyűlt a bajom. Egyszerűen képtelen voltam kibetűzni az írás egy részét, és hiába próbáltam ki több verziót, egyik sem stimmel...:(

[Jóváhagyta: Paleo.team, 2011.11.05 07:24]

ottgyuri 2011.11.01 13:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.33
Megtaláltuk!

pocok0422 2011.11.01 13:11 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést. Krisz, Bogi, Vivi, Patrik.

vorost 2011.11.01 12:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetöséget. [ ] [wapon beküldött szöveg]

zorro1997 2011.11.01 11:23 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

karalabee 2011.11.01 11:09 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.31
:]

JáBáJuMá 2011.11.01 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.21
Megtaláltuk, köszi

Csigabiiiga 2011.11.01 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.00
Meglett a láda, de rengetegen voltak és elfelejtettem a jelszót felírni. A rejtekhely megőrzése volt a cél a többi kiránduló elől. Külön levélben esetleg pontos leírást tudok adni erről a kreatív megoldásról:) Ügyes!

[Jóváhagyta: Paleo.team, 2011.12.08 19:21]

qtya 2011.10.31 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.43
Köszönjük !

Szoke-Kiss 2011.10.31 11:15 - Megtaláltam
A toronyban igen magas volt a turista populáció. Egy negyed óráig fényképezkedtem, de sajnos a turisták száma nem csökkent, hanem nőtt ez idő alatt. Jobbnak láttam, ha a rejteket nem fedem fel, nehogy valaki illetéktelen ezt követően eltulajdonítsa, így maradt a jelszó nélküli. Kérem a rejtőt, hogy a képek alapján szíveskedjen jóváhagyni.

Pudvásnyújtozkodók 2011.10.31 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.94
Szuper, köszönjük szépen!

lizzard és csapata 2011.10.30 09:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.62
Zseniális ötlettel kivitelezett rejtés. Remélem az ásatások nem maradnak félbe. Aji be, köszi a rejtést.

Pogacsa1 2011.10.22 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.11
Köszi a rejtést!

 
bazinga team 2011.10.16 17:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.79
megvan. köszönjük a rejtést. Zsuzsa, Zoli, gergő [g:hu 1.3.21] [wapon beküldött szöveg]

norbimoncsi 2011.10.15 07:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.55
Megtaláltuk! Kissé "fagyosan" indult a reggel, nagyon hideg volt mikor leszálltunk a vonatról, de mire felértünk kicsit átmelegedtünk. Még jó hogy ilyen magasan van a vár ... :-)

Egyszer már jártunk itt, akkor még a kapun kívül volt a láda rejtekhelye, és nem sikerült megtalálnunk. Most ügyesen meglett. A kilátás még mindig szuper! :-D

Köszi a rejtést!

 
LionElJonson 2011.10.10 15:16 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.06
Megtaláltam!

krumplifej 2011.10.08 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.23
Szép környék.

alecar 2011.10.02 16:45 - Egyéb
Legutóbb télen csak a kicsi lányommal voltam itt, most elhoztam a nagyot is és most a láda is megkerült. Köszi!

DBell 2011.10.02 16:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.55
megvan

pahe 2011.10.01 17:48 - Megtaláltam
Megvan, köszönjük.

IBálint 2011.10.01 14:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.40
Kellemes, szép hely, a kút nekem nagyon tetszett. A jelszó megfejtésében édesapám segített.

imre.j 2011.10.01 14:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.78
Hát nem semmi jelszót sikerült kitalálni, és elég sajátos kézírással leírni, az biztos! De még ez sem akadályozott meg a vár és az ott lévő fiatalok lovagi küzdelmének élvezetében. Kitűnő rejtés, gratulálok.
Mivel grKittyvel közösen kerestük és találtuk meg, ezért elárulom neki a jelszót.

grKitty 2011.10.01 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.38
Még egy kardvívó versenyt is nézhettünk!
Érdekesség a vár, köszönjük a rejtést.
Lefényképeztem a jelszót, de nem sikerül megfejtenem:(
A rejtő megtanult írni, én meg tanuljak meg olvasni:)

[Jóváhagyta: Paleo.team, 2011.10.16 16:56]

psvekker 2011.09.25 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.05
Közös barangolás barátokkal szuper időben,köszi.

Jack Pot 2011.09.25 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.92
Nagyon kellemes baráti társasággal a GC-WIZ felől, tömegközlekedéssel Hidegkút felől közelítettük meg a ládát. Bár már egyszer végigjöttünk itt, most újra végig sétáltunk a Paprika patak mellett. Ettünk egy jót a májusfánál, aztán tovább a várig. Tényleg nagyon kellemes a hely, az idevezető út pedig egyenesen pazar. Ezúttal benéztünk a Paprika üregbe is. Valószínűleg ez is egy piktortégla üreg de nem mentünk be túl mélyen. A vár már messziről látszik. Nem túl nagy de szép és kellemes. A kút vize tiszta éa hűs. Ültünk ott vagy egy órát. A vártól lesétáltunk Solymár vasútállomásig és vonattal mentünk vissza a Nyugati pályaudvarra. A rejtés nagyon jó, bár a gyerekek beszaladgálták az egész tornyot mielőtt meglett. Tökéletes nap volt, köszönjük a rejtést.

zengoe 2011.09.25 11:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést. [g:hu 1.3.19] [wapon beküldött szöveg]

BeeAT 2011.09.25 09:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.73
Bárcsak minden várat hasonlóképpen felépítenének...

tfoldi 2011.09.24 15:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.26
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.17] [wapon beküldött szöveg]

mikkamakka81 2011.09.24 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.85
Köszi a rejtést! Minden szót külön, egyben beírtam a jelszó helyére többször is, de nem fogadja el egyiket sem. :(

[Jóváhagyta: Paleo.team, 2011.10.23 21:15]

bfabry 2011.09.23 17:53 - Megtaláltam
Többször jártam már itt, jó kis hely.

kectam 2011.09.21 11:40 - Megtaláltam
Rock Joe3 kollégámmal a környéken volt dolgunk, így tettünk ide egy laza kirándulást. A vár elhagyatottnak tűnt, sehol egy lélek, persze a nagykapu zárva volt, így a művészbejárón át jutottunk be a várba. A láda hamar meglett, a gyors logolás után egy rövid sétát tettünk a kihaltnak látszó várban.
A ládában csak a logbook van. Köszönöm, hogy elhoztál ide.

tamas.baksa.hu 2011.09.17 13:38 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.19] [wapon beküldött szöveg]
UPDATE: travel coint továbbvittem

kovjutka 2011.09.17 11:45 - Megtaláltam
A solymári várról sem hallottam addig, míg nem kezdtünk helyet keresni a geocoin-nak. Motoros majdnem drive in.

Lancelo-T 2011.09.17 11:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.01
Szeptemberi nyárban, kis kirándulás keretében. Megtekintésre méltó hely. 'Templar' ügynök útra bocsájtva.

viskyg 2011.09.11 12:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.91
Köszönjük, megtaláltuk... Bár sokszor jártunk már Solymáron, nem tudtunk a műemlékről! Érdemes ellátogatni!

Paleo.team 2011.09.09 12:00 - Egyéb
Ládakarbantartás:

Új láda, új logbook, új jelszó hála "BlackElders" kolléga áldásos tevékenységének!

Nos, folytatódjék a játék!

Sok sikert, eredményes ládavadászatot mindenkinek!

PS:

A ládika mellett egy újságpapírba csomagolt TB-t találtam, ami még be sem volt jelentve ebbe a ládába szeptember 04-óta, amúgy pedig bele sem fért volna...

Ejnye-bejnye!!!!

Most szerencsére jól sült el a dolog, de hasonló felelőtlenség, tudatlanság, hozzá nem értés miatt tűnik el sok-sok érme/TB kis hazánkban, ezzel pedig rossz hírünket keltjük a széles világban!
Mindenesetre elgondolkodtató a dolog!

bárányok 2011.09.04 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.40
"Kis" utazóügynökkel gazdagítottuk a láda környezetét.

SirAndrew 2011.09.04 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.46
A láda méret-leírása megtévesztő: sokkal kisebb lábát kell keresni

DonRazzino 2011.09.01 10:11 - Egyéb
Gyalogos kupa: 10.8 km

Ed kesser 2011.08.25 12:16 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.16
Aznapi első

urva meleg volt
sztoth71 2011.08.23 15:31 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
Köszönöm a rejtést!

Kimberli1 + Imi30 2011.08.19 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.48
A vár zárva volt. Kissé ijesztő a kiírás, ha bemegyünk megbüntethetnek, de azért kis kerülővel csak bemerészkedtünk. Szépen rendben tartott kis váracska, melynek nagy része még nincs feltárva. A közepén szép kút van, amivel a gyerkőcök el is játszottak a nagy melegben, tetszett nekik a hűs víz, fröcskölték egymásra. A ládát pillanatok alatt megtaláltam, majd visszarejtettem, hagy dolgozzon meg érte a család is, kissé lassabban de csak megadta magát nekik is:) Felmentünk a toronyba is. Köszönjük a rejtést!

Rife + KisRife 2011.08.14 09:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.16
Innen tudtam meg, hogy ilyen tip-top kis váracska van Solymár közepén.
Egy nagy lakat miatt az alternatív megközelítési módot választottuk.
Nagyon jó állapotban van a vár, s rendesen karban is tartják, füvet nyírják, szemét nincs. Gratula érte az illetékeseknek.
Köszönjük a rejtést!

zsebilany 2011.08.12 11:43 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.53
könnyen meglett. Köszönöm. :)

Goothe 2011.08.10 11:34 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.34
Köszönjük. Megvan!

GEOszi 2011.08.03 00:00 - Megtaláltam
ok

Rafteam 2011.07.30 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Gyors és viszonylag egyszerű volt egy nagyon kellemes helyen!

geocuching 2011.07.24 00:00 - Megtaláltam
ok

Grizli 2011.07.23 18:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést, harmadikra csak meglett, viszont mostmár tudom, hogy első kettőre miért nem lett meg...nem volt a helyén. Köszi a rejtést, egyik kedvenc váracskám.üdv grizli és boszi

homa 2011.07.12 18:46 - Megtaláltam
Kis családi kess, Csali Csárda előtt. [wapon beküldött szöveg]

hinia lux 2011.07.09 11:46 - Megtaláltam
Pilisből hazafelé megkerestük.

darabosk 2011.07.09 11:46 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.39
Elbúcsúztunk a Pilistől és hazafelé útbaejtettük a várat. A láda szerintem nem is ott van és nem is akkora...:)
Köszi a rejtést!

 
tudo 2011.07.08 15:05 - Egyéb
60 km kerékpár edzés 700 m emelkedéssel a Budapest - Budakalász - Pomáz - Csobánka - Pilisborosjenő - Solymár - Budapest útvonalon 1 új és 5 régi ládával. Későn tudtam elindulni, a legnagyobb hőségben kerestem a ládákat a dombok közt.

GC1000 után benyomultam Pilisborosjenőre, leereszkedtem a Bécsi útra és a vasút felől tekertem fel a várhoz. A vasút előtti vízszintes szakaszon annyira szomjas voltam, hogy muszáj volt bemennem egy zöldségeshez. Kiválasztottam 2 őszibarackot, vittem mérni. Az eladó néni azt mondta, hogy aki ennyit kerékpározik, annak ő ingyen adja a barackot. Vannak még ilyen emberek is. Jól esett a barack.

Felértem a szépen felújított várba. Szerintem az 1. találatkor nem nézett ki így a rom. Most nagyon kultúrált lett. Először nem találtam, amit nem tudtam, hogy mit is keresek, mert a honlap ellentmondó információkat közöl. A toronyból lejövet aztán meglett a dobozka.

Már csak egy 15 km-es hőségmenet következett hazáig, de azt legalább hátszélben 52/14 - 52/17 között átlagos 87 rpm ped. és 132 bmp pulz. mellett.

Kerékpáros kupa: 61.76 km

A torny
zap 2011.07.07 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.85
Nagyon jó rejtés,kerestük egy ideig de végül csak meglett! Köszi!

 
urbanj 2011.07.03 18:10 - Megtaláltam
Kellemes vasárnap délutáni séta szüleinkkel együtt. Nem tudom a leírásban szereplő ládát hol kellett volna keresni, én egy teljesen más méretű dobozkát találtam, eléggé közel a földhöz. Csak az stimmelt, hogy a toronyban volt. :)

Égenjáró 2011.07.03 15:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Megvan!!!!

 
Puzzle Apartman Gyula 2011.07.02 19:45 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

morph 2011.06.29 00:10 - Megtaláltam
II. Overnight Geocaching (20 km) - 4/7. GCORJU felől GCWIZ felé

Ugyan nem 10x15 cm a láda, de meglett. Nem talajszinten, de nem is túl messze onnan.

szeles 2011.06.26 11:03 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.09
Segítettem karbantartani a ládát. Szép kis hétvégi vár :-).

gouranga 2011.06.26 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.85
ötletes, egyedi rejtés!

paszi 2011.06.18 14:14 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.12
Megtaláltuk!
MCM

pliptai 2011.05.20 09:37 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.43
A láda tényleg jól el van dugva! Nagyon szép a vár! Talán már túlzásba is viszik a felújítást! :) Köszönet a rejtésért!

picuresnagyur 2011.05.13 17:13 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.66
köszi, vagy tucatszor jártam itt :) ez azt jelenti: szeretem (pótjelszó, rejtőt kerestem hetvenes mobilról, nem sikerült elérni)
update: a rejtő nagyon korrekten később visszahívott - köszi

ambro 2011.05.13 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 1 rejtés: 1 web: 5 átlag: 2.33 súly: 2.26
.

sxsanyi 2011.04.27 10:12 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.72
Zárva volt a kapu, de bejutottunk! :)
A távolból egy bányató is látható...
Köszönjük a rejtést...

Mabba 2011.04.26 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.43
A várba bejutni sajnos csak az alternatív úton tudtunk. Meglepően nagy volt a mozgás így kedden, zárt kapu mellett is. Előttünk is, és utánunk is voltak látogatói. Nagyon szép a körpanoráma érdemes ide feljönni! Megtaláltuk előbb az alternatív jelszót, majd a ládát is. Köszönjük a rejtőnek, hogy ezt is megismerhettük!

jana.hu 2011.04.25 13:00 - Megtaláltam
Tojás 20 TT közben.

Hinter 2011.04.25 12:35 - Megtaláltam
Tojás teljesítménytúra itt vezetett el, nem lehetett kihagyni. Kicsit keresgéltem, először lent aztán fent végül csak meglett.

Z-M-an 2011.04.17 12:22 - Egyéb
telefonos segítséggel. TB velünk jött.
Z-M-an, Dici , GeoDuo [ ] [wapon beküldött szöveg]

 
túráZoo 2011.04.17 00:00 - Megtaláltam
Az egyre éhesebb kétharmados többség megelégedett a pótjelszóval és leszavazta az igencsak jól eldugott láda megkeresését.

Eagle 2011.04.16 10:00 - Megtaláltam
Megvan, köszi!
Eagle + Mackó + Ani

KariKata 2011.04.10 15:50 - Megtaláltam
20 km a zöldön...
Jó a rejtés...
Még benne van a TB.

Nyunyó 2011.04.10 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 2.46
Nagy szélben,de szép napsütésben könnyű találat volt.Köszönjük.

pipu 2011.04.06 23:30 - Egyéb
Marcius 27-en beraktam ide egy bogarat, amit messzi foldrol hoztam, de amint latom meg nem vette ki senki. Remelem nem hitte valaki azt hogy a travelbug is egy ajandek.....

csacsa1 2011.04.02 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.40
Éljen Medve, aki ésszel keres, nem erővel :)))

 
Galambok 2011.04.02 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.32
Tetszett, elég jó hely, érdemes eljönni ide. Nekünk sikerült megúszni a csúcsforgalmat szerencsére.

woncsi és medve 2011.04.02 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.60
Nagyon jó kis találat!
Köszi a rejtést!

skam molinari 2011.04.02 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.94
kedves hely

kópé1993 2011.04.01 16:06 - Megtaláltam
Megvan!

sereva 2011.03.27 12:00 - Megtaláltam
.

raci 2011.03.26 16:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.84
Klassz volt a vár. Köszi a rejtést!

Mo-Hó 2011.03.20 11:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.68
Szép, rendezett vár. Büszkék lehetnek az idevalósiak rá.
Köszi a rejtést!

PiLaRiBá 2011.03.20 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 1.30
Ötletes rejtés, köszönjük!
PiLaRiBá

a-beatrix 2011.03.15 16:00 - Megtaláltam
Az álmot meg nem álmodni úgy sem tudod
Az érzést elhallgattatni úgy sem tudod
...
Azért vannak a jó barátok
Hogy az eltűnt boldogságot
visszaidézzék egy fázós alkonyon.

4/4 Gyurival + Zsuzsival és Ágnessel.
A ládát láttuk, de a forgalom miatt nem vettük ki, csak a pótjelszót olvastuk le.

 
seegyuri 2011.03.15 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.05
Köszi.

szepzsuzsi 2011.03.15 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.51
Amikor megterveztem a mai délutánt, ezt a ládát valahogy kifelejtettem. De ha már a környéken voltunk és Gyuriék ide indultak, természetesen Velük tartottunk. Már ismertem a helyet az előző életemből, de szívesen jöttem újra. A ládát láttuk ugyan, de nem kockáztattunk, mert sokan jöttek-mentek a toronyban. Inkább az alternatív megoldáshoz folyamodtunk.
Tetszett, köszönjük szépen!
szepzsuzsi, Ágnes, Bea, Gyuri

 
Zzr 2011.03.15 13:29 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.41
Baráti társaságban...

Benics 2011.03.14 15:08 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.99
A ládát nem találtuk meg, de a pótjelszó segített. Nagyon sok látogató volt köszönhetően a gyönyörű időnek, ezért nem kerestük mi sem nagyon.
Köszönjük a rejtést!

BluEHourTeaM 2011.03.14 13:59 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.00
Attraktív hely, köszi a rejtést! :)

B l u E H o u r T e a MB l u E H o u r T e a M
Jadrana 2011.03.14 13:55 - Megtaláltam
Tetszett a helyszín, köszönöm a rejtést!

Ládászok 2011.03.14 12:01 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 3.02
Blokkolva, köszönjük a rejtést!

oszlacse 2011.03.14 11:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Első keresésünk. A jelszót persze, hogy elfelejtettük megnézni :-), bár a logbook-ba beírtunk. Kösz a rejtést.

[Jóváhagyta: Paleo.team, 2011.03.29 22:26]

Fakakadu 2011.03.14 09:00 - Megtaláltam
A várban senki sem volt, lehet a korai időpont vagy a szemerkélő esőnek köszönhető. A láda gyorsan meglett. A vár nagyon tetszett. Köszönöm a rejtést.

Einstein Commando 2011.03.13 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.85
Második nekifutásra volt meg. A környék NAGYON (!) mugli-veszélyes, csak óvatosan a logolással.

Kitartásunk jutalmaként travel-bug is volt a ládában. (TBMZ-KEY) Köszönjük Anikó!

-->Update: Mivel a "bogarunk"-nak be kell járnia Európát, gyorsan át is lökjük majd a határon - hála a hosszú hétvégének.

uraniko 2011.03.13 14:29 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.06
Köszi! Érdekes megoldás, nem is akartam elhinni. Úgy látszik a "Bogarak" kedvelik ezt a helyet, mert én is hoztam ide egyet, végre valahára.

Áron31 2011.03.12 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.16
Köszi a rejtést ! :)

szmatefy 2011.03.12 12:10 - Nem találtam meg
Jelentem az ügynök folytatta útját az Egri vár másolatához! Fantasztikus, hogy Budapest közelében micsoda helyek vannak! A láda sajnos kicsi, és noha ajándék nincs benne, mi raktunk a következő megtalálónak. Köszönjük!

[Elutasította: geocaching.hu, 2011.04.17 08:35]

Plutoek 2011.03.12 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.00
Köszönet a rejtésért!

Devil 2011.03.12 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.16
Ötletes a rejtés, tetszik.

 
Fürkészek 2011.03.09 09:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.99
Kiváló láda, talán lehetne nagyobb. Itt hagytam a travel bugot: Kampfschlumpf II.-t. Mátyás király személyes meghívására érkezett ide, a solymász bemutatóra. Utána indulna tovább, fuvar kell. Köszönjük a rejtést és gratulálunk!

Aleph & Rita 2011.03.08 14:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.25
A láda egyből meglett. Ötletes a rejtés! Köszönjük!

kevimaci 2011.03.05 11:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 1 web: 5 átlag: 3.67 súly: 1.78
megtaláltam

Liza7 2011.03.05 10:49 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 1 web: 2.5 átlag: 2.83 súly: 1.78
megtaláltam

tomi77 2011.02.27 13:19 - Megtaláltam
koszi [wapon beküldött szöveg]

diego 2011.02.26 16:19 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.17 súly: 3.59
A rejtést nem tudom osztályozni, mert a ládát nem találtuk meg, de a pótjelszó azonnal meglett. A logokban olvastam, hogy sokan találtak egy kósza logbookot, mi egy tollat találtunk. Ha összedobja mindenki előbb-utóbb csak kijön egy geoláda :-))

Halász család 2011.02.26 14:02 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.31
Közös találat másokkal. A teljesítméy és vártúra miatt nagy forgalom.
Köszönjük a rejtést.

*Vica* 2011.02.26 14:00 - Megtaláltam
Fekete István emléktúrán

zferke 2011.02.26 13:13 - Megtaláltam
Zöld 20/Vár a Szarkavár tt-k közbeni találat.
Ládát nem, csak egy feliratot találtam. Meg egy galambot (gyűrűzött példány) aki őrséget ült a felirat felett.
Köszönöm a rejtést, érdemes volt feljönni!

rear
front
MaTamas 2011.02.26 12:38 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.37
Zöld30 teljesitménytúra során (ami nekem a ládák miatt 36 km volt) megtaláltam.
A láda ma csúcsra járt, amikor ott voltam 2 embertől is hallottam a jelszót :)

Bryan 2011.02.26 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.39
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.2.6] [wapon beküldött szöveg]

Nekem sikerült megtalálnom a ládát magát is :) Nagyon kicsi, ennyit elárulhatok. Zöld 20 közben kicsi kitérővel.

 
Crusader 2011.02.26 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.09
Vár a Szarkavár teljesítése után. Van kettő logbook is.... Zsuzska, Henrik

MirP 2011.02.26 11:51 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 2.5 átlag: 3.33 súly: 3.00
A Zöld 20 (Fekete István emléktúra) soráról egy kis kitérővel a Vár a Szarkavár! elnevezésű túramozgalom alkalmával egybekötve találtuk meg. A vár nagyon szép, még sosem voltam itt, mindig csak a 10-es útról a buszból láttam. Érdemes volt meglátogatni. Köszönjük a rejtést!

 
paff63 2011.02.26 11:33 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.00
Zazieval mai első :)

Zazie 2011.02.26 11:33 - Megtaláltam
Ládát sajnos nem leltünk, csak pótjelszót.

vViktor 2011.02.26 00:00 - Megtaláltam
GCWIZ - GCKALH - GCTOP - GCSOLY útvonalon.

"De ezen a földön találtam kincset " - Republic

Afromagyar 2011.02.19 09:09 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.49
Köszi a rejtést!

venyercsan 2011.02.12 16:23 - Megtaláltam
Ez is meglett Árpival.

Lordenfolc 2011.02.07 13:52 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.26
Jó volt!

melinya 2011.02.06 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.56
Várfürkészés, gyönyörű napsütéses időben. Zárt kapu fogadott minket. Először a pótjelszót találtuk meg, aztán a logbookot láda nélkül. :-)

abence 2011.02.06 14:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.72
Meglett. Kár hogy nem volt benne ajándék, most már van. A doboz nélküli logbookot is majdnem sikerült levadászni.

zsoficica 2011.02.06 14:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.72
A hely klassz, a rejtés ötletes. GCWIZ multi utáni laza séta (a dagonya nem a rejtő hibája) Köszi!

Krafter01 2011.02.06 11:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.53
Köszönjük az ötletes rejtést, nagyon szép a vár.

 
zalajaro 2011.02.02 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.71
Annyira jó a rejtés, hogy megelégedtem a logbookkal.

 
Gyeta 2011.01.30 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.40
Romantikus vár, karnyújtásnyira a várostól. A kilátóból pazar kilátás nyílik a környékre.
Köszönet a rejtőnek, hogy megmutatta.

racz.tibi 2011.01.24 11:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.93
Érdemes volt fölszaladni a kilátóba, nagyon szép a kilátás! Köszi a rejtést!

Bogyó és Babóca 2011.01.08 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.77
A GCwiz ládától jöttünk. Én (Ildi) egy hetet voltam itt 2007 nyarán ásatáson. Azóta nem jártam erre, így most előjöttek a régi emlékek. :) A láda könnyen meglett, a két fiú külön-külön is megtalálta. Azaz Szabi találta meg az igazi ládát, Zsolti meg a régi logbookot, az előzőtől eltérő helyen. A régi logbook nem volt ládában, hanem csak egy zacskóban, és talán szeptemberi volt benne az utolsó bejegyzés. Azért mindkettőbe bejegyeztük magunkat, bár nyilvánvaló, hogy az újabb van játékban. Szóval nem tűnt el a régi logbook, ahogy a korábbi logokban olvasható, csak valaki máshová tehette vissza. Az volt a vicces az egészben, hogy hárman kerestük, és ők egyszerre mondták, hogy megvan. :D
A rejtés ötletes! :)

 
szeliju 2011.01.02 13:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.09
Geokarácsonyfa kereséssel kombinált megtalálás. TB OUT!
Köszönjük a rejtést!
szeliju

kom 2010.12.30 14:05 - Megtaláltam
Apával kerestem és találtam meg. Elfelejtettük aláíráskor a jelszót leolvasni.

[Jóváhagyta: Paleo.team, 2011.01.16 19:48]

kopco3 2010.12.30 14:05 - Megtaláltam
Megtaláltuk fiammal kozosen, logoltunk, trawel bugot tettem bele, de a jelszót elfelejtettem elolvasni. Kérem jelszó nélkül is elfogadni a találatot

[Jóváhagyta: Paleo.team, 2011.01.16 19:48]

 
Borsos család 2010.12.29 14:09 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.30
Karácsonyi ládától hazafelé útba ejtettük. Köszönjük a rejtést, furfangos volt, de nem fogott ki rajtunk egyből +lett.

Noncsi98 2010.12.29 14:08 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.11
Itt jártunk! Jó volt, köszönöm a rejtést.

Dzsini in the Bottle & Baloo:) 2010.12.29 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.66
Először a pótjelszót leltük meg, majd a láda is kézrekerült. :)
Nagyon szép volt a kilátás, kár, hogy kicsit ködös volt az idő. De mindenképpen megérte odabarangolni. Köszönjük a rejtést!

ettore 2010.12.28 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.68
Hazafelé a geokarácsonyfától benéztem - persze a mászós verzióval.

cilvija 2010.11.28 11:47 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
Kreatív rejtés, feladta a leckét! :)

zoo_lee 2010.11.28 11:47 - Megtaláltam
Amikor odaértünk a toronyhoz ott már volt pár kesser és láttuk is a kezükben a füzetet. Míg ők logoltak mi felmentünk a toronyba körülnézni. Mire lejöttünk a kis csapat már elment, így nekiláttunk a keresésnek de sehol nem találtuk a dobozt. Már kezdtük bánni, hogy mikor lehetőségünk volt rá akkor nem kértük el tőlük, így legalább 20 percig kerestük mire meglett. Pedig ott volt a szemünk előtt.
Szerintem ez a rejtés nem kettes nehézségű!

msinuit 2010.11.28 11:14 - Megtaláltam
Közös találat ufobázissal. Sokat kerestük, de meglett! Köszi a rejtést!

alfabootis 2010.11.28 11:14 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.67
Sokat kerestük, de meglett. Közös találat msinuittal. Köszi a rejtést :-)

Paleo.team 2010.11.24 12:00 - Egyéb
Új láda, új rejtekhelyen csak a legszükségesebb tartozékával mától ismét kereshető! Ha nem sikerül, bátran hívjatok!

Sok sikert, kellemes szórakozást, jó túrázást és eredményes ládavadászatot kívánok!

Paleo.team

Paleo.team 2010.10.10 08:00 - Egyéb
A megerősített comos logok szerint a láda sajnos ismét "eltűnt"!
Hamarosan ellenőrzöm, így újrarejtése folyamatban, addig is türelmet kérek!

borazslo 2010.10.10 00:00 - Egyéb
Hű csak most látom, hogy Paleo.team írta, hogy val. nincs a helyén a láda. Így már értem, hogy miért kutattam hiába.

De sebaj! Várom, hogy mikor lesz újra a helyén. Akkor megyek és megszerzem. :)
(Nem nagyon tudom elképzelni, hogy milyen álcával hova lehet eldugni a ládikót. De most jól megnéztem mindent. Ami más lesz, ott lesz a láda. ;) )

Hegymeg 2010.10.09 15:40 - Nem találtam meg
A Budai Kilátók teljesítménytúra ráadásaként továbbsétáltam Nagykovácsiból Solymárra, útba ejtve ezt a ládát is. A vár nyitva volt, a ládának azonban csak az egyértelmű, de sajnos hűlt helyét találtam meg. (Péntek este még ránéztem a ládaoldal fejlécére, a koordináták egyeztek a korábban lejegyzettekkel, a láda pedig kereshető állapotú volt.)
Kérem a rejtőt, hogy a fényképek alapján fogadja el a megtalálást!
Köszönöm!
Gyuri

[Elutasította: Paleo.team, 2010.10.24 22:57]

Köszönöm szépen, nagyon jólesett ez a végtelen jóindulat!
Már csak az érdekelne, hogy vajon mi akadályozza a rejtőt már több, mint 2 hete abban, hogy az egyértelműen eltűnt a láda állapotát néhány kattintással betegre állítsa...

Lordenfolc 2010.09.21 15:20 - Nem találtam meg
Sajnos a láda, de már a logfüzet sincs a helyén.

[Elutasította: Paleo.team, 2010.10.10 08:11]

Paleo.team 2010.09.20 11:45 - Egyéb
Ma délelött új láda és új logbbok került a régi rejtekhelyre.
Egy jóképességű .... teljesen szétb@rmolta az álcát, így ennek pótlása folyamatban. Sajnos ezzel a ténnyel csak a helyszínen szembesültem és miután erre nem készültem, ezt csak később fogom pótolni, viszont legalább addig is folytatódhat a játék! Kíváncsi leszek ez a láda meddig bírja, ha nem sokáig, akkor át fogom helyezni!


Paleo.team 2010.09.05 21:05 - Egyéb
A korábbi logok alapján úgy tűnik, hogy a láda eltűnt!
Hamarosan ellenőrzöm és pótolni fogom, addig is betegre állítottam!

Paleo.team


Einstein Commando 2010.09.05 11:46 - Nem találtam meg
"Megtaláltuk", de 20 perces körbe-körbe keresgélés után sem találtunk semmit, muglisodás miatt tovább-álltunk. Azóta láttuk, hogy beteg a láda, reméljük a képek alapján így is elfogadható a találat

[Elutasította: Paleo.team, 2010.10.10 08:11]

torony
Karate Kid 2010.09.05 11:14 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.56
A ládát kerestük és elsétáltam a hely mellett, mert nem volt már meg. Szerencsére a tesóm észrevette, hogy a logfüzet a helyén volt.

Köszi a rejtést!

LionDaddy 2010.09.05 11:14 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.15
A korábbi logból tudtuk, hogy sajnos a láda eltűnt. A logfüzetet szerencsére mi is megtaláltuk, jelszó rögzítése és logolás után visszarejtettünk a talált helyre. Azt nem tudjuk, hogy a láda helye is itt volt-e, mert semmi különleges nem volt benne.

A hely maga érdekes, tetszett és a kilátás is szép. Allergiásként számomra csak a rengeteg parlagfű rontotta le az élvezeti értékét, de ez sajnos nem egyedi eset, szinte mindenhol ott van ez a gyötrelmes gyomnövény.

Köszi a rejtést !

A toronyAlaprajz
rlacy79 2010.09.05 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.85
Megtaláltuk a rejtekhelyet. De sajnos sem a láda, sem a füzet nem volt a helyén.
A képek alapján kérjük a jóváhagyást.
Köszönjük szépen!

RLacy, Csipisz

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2010.10.27 08:51]

.
Tóni&Beus 2010.08.21 15:33 - Megtaláltam
Nagyon kiváncsian indultunk a várba, ha a rejtő ilyen alapos leírást készített, vajon milyen lesz a rejtés? Az is biztos különleges. Sajnos nem tudtuk meg, mi is lehetett az valójában, mert valaki elvitte a ládát, csak a logbook-ot hagyta ott nekünk a zacskóban. Kár, hogy van, aki tönkreteszi a kincskeresés örömét. A várat érdemes megnézni meg a körpanorámát is!

 
Uncle Tom 2010.08.09 13:00 - Megtaláltam
Ötletes rejtés, szép hely.

SzandiB 2010.08.09 10:09 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.49
Nagyon szép hely, nagyon jó a rejtek hely.
Köszönöm a rejtést!

monikam28 2010.08.07 15:17 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.90
Kiváló rejtés, köszönjük!

sinus90 2010.08.05 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.65
A vízesés felől jöttünk Ágival. Tetszett neki az út. A kapun hatalmas lakat, melynek sok értelme nincs, a tornyot megkerülve bárki bejuthat az udvarra és felmehet a toronyba. A rejtés különben szuper, csak ne a tilosba kellene mennem érte. A visszaúton a patakot az eredeti medrébe próbáltuk visszaterelni, nem tudom mennyire sikerült.

A torony
Gyikocska
Haspok 2010.07.25 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.88
Esőben, szélben roppant nyugodalmas a vár.
Ötletes rejtés!
Köszi!

Paleo.team 2010.07.19 15:00 - Egyéb
Ma délután ládakarbantartás miatt ellenőriztem a ládát. Legnagyobb sajnálatomra azt tapasztaltam, hogy az utóbbi időben három érme is eltűnt a ládából, ezért ellenőriztem a logokat. Sajnálattal tapasztaltam, hogy valaki vagy valakik rájárnak a ládára és abból rendszeresen elviszik más jogos tulajdonát képező érméket.

Kérek mindenkit, hogy pár hónapig ne tegyetek bele utazó ügynököt, érmét vagy TB-t a dobozba!!!

Köszönettel!!!

Paleo.team


 
BékaBütyök 2010.07.11 19:20 - Egyéb
Egy TB-t valamint pár ajándékot tettünk bele, nagyjából ameddig fért. Egy tollat is hagytunk ott, mert a tollbetét nem volt éppen segítőkész.

gpisti77 2010.06.20 17:03 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.26
Megtaláltam, köszi a rejtést!

Duditomi 2010.06.20 15:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.63
Tényleg jó helyen van. Környéken lakókkal mentünk fel, akik hetente jártak a várba és fogalmuk sem volt milyen "kincseket" rejthet a környékük.
Nagy volt a meglepetés amikor ráleltek a dobozra.
Köszi a rejtést.

CacheFinder 2010.06.17 13:15 - Egyéb
A mai napon fent jártam a rejteknél.
Sajnos a láda teljesen üres.
A logbookon és egy tollbetéten kívül nincs benne semmi.
Sem TravelBug, sem pedig GeoCoin nincs benne, pedig a geocaching.com leltára szerint több darabnak is kellene benne lennie.
Kérem a jobb érzésű kessereket, hogy valami apróságot vigyenek bele, ha arra járnak, mert ez a hely többet érdemel.
Az elrejtőtől nem várható el, hogy mindig tömje ajándékokkal a ládáját.
A tisztelt illetékesek pedig legyenek olyan kedvesek és a geocaching.com-on logolják be azt a TravelBug-ot, illetve GeoCoin-t, amelyet magukkal vittek!
A ládában elhelyeztem egy GeoCoint, amely egy versenyben vesz részt, így legyetek szívesek minél gyorsabban továbbvinni!
Előre is köszönöm!

Évi&Laci 2010.06.13 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.94
Nagyon klassz rejtés! Hangulatos a hely! Köszönjük!

szmoni 2010.06.12 13:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.08
Már jártunk itt korábban, de akkor nem találtuk a ládikát, azt gondoltuk biztos virtuális pont... Most eperszedés után sétáltunk fel a várba, hogy megkeressük a kincset. A rejtés remek, de másodjára azért gyorsan meglett.
Köszi!

bacsnyir 2010.06.12 13:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.92
Egyszer, kb. 2 hónapja már kerestük ezt a ládát, de sikertelenül. Ma viszont szinte "drive in". Ami persze inkább szerencse, mert kiváló a rejtés. És a vár is megért egy megállót, immár másodszor is (ma épp egy "szedd magad!" eprészés után). Köszönjük!

navigaator 2010.06.12 00:00 - Megtaláltam
-

Báthory Ödönke 2010.06.08 13:00 - Megtaláltam
Megvan. Brilliáns rejtés! Első ízben kellett figyelnem a GPS magasságadatát is. A legfölső emeleten álltam, és még 6 méterrel kevesebbet mutatott a leírásban szereplő adatnál. Tán a tetőre kéne fölmásznom? Néztem az ácsolatot, de nem találtam. Aztán mégegyszer alaposabban körülnéztem és meglett. Jó munka, gratula.

fonyi 2010.06.05 14:45 - Megtaláltam
Tuti rejtek, kellemes kilátás, kiömlő patak, pálinkázó nyugdíjasnénik, pipacsok, vár, sör.

Katka 2010.06.05 14:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.42
Egyszer már próbálkoztam ezzel a ládával, de akkor még nem volt ilyen jó helye, nem is volt hosszú életű, de ezért megérte :) Köszi a rejtést!

Dudika 2010.06.04 15:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.34
Megtaláltam Köszönöm

mjdgm 2010.05.27 13:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.08
A jól működő GPS-eink miatt nyertünk egy két éjszakás szállást. A Panzió közelében nem tudtuk megállni, hogy meg ne keressünk néhány közeli ládát, így jutottunk el a Solymárra is.
Nagyon kíváncsiak voltunk a rejtésre, hiszen a rejtővel már többször beszéltünk különböző .com-os ládák kapcsán telefonon, így biztosak lehettünk benne: nem hétköznapi rejtéssel lesz dolgunk. Nem is csalódtunk, valóban nem a gc.hu-n megszokott rejtésű ládát találtunk, gratulálunk is ezért Lacinak!
A hely is tetszett, leszámítva azt az egyszerű tényt, hogy a vár kapuján méretes lakat lógott, ennek ellenére a várba oldalról simán be lehet jutni. Mindezek mellett elhelyeztek egy táblát is, mely szerint 30.000 HUF a büntetése annak, aki a várfalra felmászik. Nem igazán értettük a kapu bezárásának az okát, de erről természetesen nem a rejtő tehet.
Köszönjük a rejtést!

A dobozban elhelyeztünk egy Lengyelországból általunk behozott Coin-t!

Balli 2010.05.24 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.80
Mai napunk első ládája. Szerencsénkre nem volt bezárva a kapu, igy nem kellett megkockáztatni a 30.000Ft-os büntetést ami a várfal átmászásáért jár. Megérekezésünkor voltak páran a toronyba így vártunk türelmesen, de addig is legalább volt időnk megcsodálni a körpanorámát.
Jó sokáig kerestük amire meglett a láda.... már azon gondolkodtam hogy hazamegyek egy fejszéért és darabokra vágom a kilátót:)))) ... egyébként a rejtés tényleg nagyon ötletes még nem találkoztunk hasonlóval.
Köszönjük
Csilla&Balázs

Boci57 2010.05.24 14:01 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.83
Esőverte-Pilis-látogató bringatúra során szörnyedtem el, mit művelt ez a mindössze néhány napos esőzés a pilisi utakkal, ösvényekkel. Katasztrófa :-(.
Hazafelé üdítő színfolt volt ez a váracska, praktikus rejtéssel. Ma annyi elázott logbookot láttam, de nem ám itt!
Kacsa TB velem jött, megyünk s valami más várat nézünk neki.
Üdv
András

Kerékpáros kupa: 121,0 km

 
igilight 2010.05.24 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.20
A Vízeséstől jöttünk át ide, nagyon kellemes célpont.
Köszönjük a rejtést

honved 2010.05.22 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.85
Elindítottam az elso utazó ügynökömet, kérlek segítsetek neki meglátogatni a magyarországi várakat. :)

csokisfánk-OK 2010.05.22 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.42
Kellemes környezetben, csodás kilátás.

szirom 2010.05.09 15:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
gyönyörűen helyreállított vár, 5letes rejtés, csodálatos kilátás, köszönet a rejtésért!:)
a kutya nem találta meg a ládát, de mi igen!:)

artissimo 2010.05.09 15:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.88
Szép környezet, ötletes rejtés.
Köszönjük a lehetőséget, hogy megismerhettük ezt a szép helyet.

 
Joanne 2010.05.08 12:54 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.64
Bubunak nagyon tetszett az elrejtés, látni kellett volna az arcát, mikor előhalászta ládát. Sokat időztünk a toronyban, csodás a kilátás, ha kicsit messzebb nézünk és nem a közeli objektumokra. Besétáltunk a faluba is.

Zs.

gyusz_58 2010.05.06 19:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.18
GCWIZ után hazafelé... SZép a kilátás a toronyból.

[Jóváhagyta: Paleo.team, 2010.05.09 21:21]

@ndrew 2010.05.03 13:15 - Megtaláltam
Sok volt a gyerek a várban, ráadásul a toronyban szaladgáltak fel-le.
A mai gyalogtúra hatodik ládája.

Zarvox 2010.05.01 17:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.30
Nagyon sokan voltak a láda körül, de sikeresen vissza is tudtuk rejteni.
Nagyon profi rejtés!

CacheFinder 2010.04.26 12:13 - Egyéb
A mai napon fent jártam a ládánál.
Jelentem az a lehető legnagyobb rendben várja a tisztelt kessereket.
A ládába elhelyeztem egy GeoCoin-t, cserében kivettem belőle a TravelBug-ot.

dulina 2010.04.25 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.38
A gyerekek nagy örömére és fáradtságára ezt is megtaláltuk!

Köszönet a rejtésért

vileda 2010.04.25 14:36 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.29
Nagyon ötletes rejtés, már felfelé is gyanús volt a hely... :)
TB be.

Kesmester 2010.04.25 10:27 - Megtaláltam
Klassz rejtés, köszönjük.
A segítséget csak itthon olvastam el. Így legalább még azon is gondolkozhattam egy kicsit :)

placc 2010.04.24 18:35 - Megtaláltam
A rejtés remek, a jelszó kicsit hosszú. TFTH.

A coin maradt 
-Bandi- 2010.04.24 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.14
tetszett. a rejtés csillagos 5.

vasony 2010.04.24 12:02 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
Remek rejtés!

feri65 2010.04.18 19:30 - Megtaláltam
megtalaltuk!

nerbesz 2010.04.18 16:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.40
Ötletes :)

prodg 2010.04.17 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.18
Nyugodt , csendes volt a környék nagyon szép körpanorámával. A rejtés példaértékű, annyira, hogy a magasság megzavart engem is és máshol kerestem, de ott csak egy zacskó szotyi volt! :) A Rejtővel való telefon után, hamar meglett. Köszi.
Szerintem a magasság fontos lehet és helyesen 189 méter.

matt77 2010.04.17 14:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.04
A vár nagyon tetszett, a rejtés pedig nagyon ötletes. Sokkal több ilyesmi kellene...

Csizmások 2010.04.17 12:34 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.73
A Kevély alatti bolyongás telj. túra után. 2 lelkes kisfiús+ kutyás családdal (család09) közös találat. 8 éve jártunk itt ( Ördöglyuk barlang után), akkor még csak romhalmaz volt. Köszi!

család09 2010.04.17 12:34 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

youbetcha 2010.04.17 11:19 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.50 súly: 2.34
Elég trükkös volt, gratula!

Pazuzu 2010.04.11 09:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.61
Az ördöglyuki barlangászás előtt kerestük meg Edizonnal. Nagyon cseles a rejtés.

Edizon 2010.04.11 09:45 - Megtaláltam
Pazuzuval közös ládázás, Travel Bug kivéve.
Ötletes retjés, nagyon tetszett a panoráma.

Kámán_Gergely 2010.04.10 11:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.61
Kicsit ugyan szeles volt az idő, de a sieres találat mindenért kárpótol! Nagyon jó rejtekhely :-) !
Köszönjük a rejtést!
Gergő

Paleo.team 2010.04.08 00:10 - Egyéb
Nem volt éppen túl meggyőző a két játékostárs "geomami" illetve "Gyulafree" kérése a "jelszó nélküli megtalálás" vonatkozásában, mivel se email, se track log, se magánban küldött "konkrét fotó", viszont kezdők révén nem kartuk elvenni a kedvük a további játéktól, ezért részükre ez a potya találat a húsvéti ajándékunk!

Paleo.team

geomami 2010.04.05 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.48
Köszönjük, tetszett a rejtés, ide máskor is eljövünk kirándulni, de legközelebb nem szakadó esőben. Bár ha kirándulásról van szó mi nem vagyunk cukorból.

[Jóváhagyta: Paleo.team, 2010.04.08 00:08]

usakal 2010.04.03 20:33 - Megtaláltam
Gyalogos kupa: 27,6 km Nanukkal

Aszilva 2010.04.02 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.80
Köszönöm a rejtést!

 
nagyito 2010.03.28 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
Kerestük egy darabig:) Ügyes.

regizoz 2010.03.27 14:47 - Megtaláltam
Ötletes rejtés

nifulop 2010.03.27 12:01 - Megtaláltam
Megtaláltuk!
Ildi, Adrián, Tamás, Niki és Niki

Gyulafree 2010.03.27 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.72
Amikor először próbálkoztunk, nem néztük a leírást - nem is találtuk meg. Jó a rejtés, csak néha kicsit sokan vannak, de lehet h ez már a tavasz következménye :)
Most meg rossz jelszót írtunk volna fel?

[Jóváhagyta: Paleo.team, 2010.04.08 00:08]

katica 2010.03.21 16:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.69
Mai túránk utolsó ládája - ilyen jó rejtést ritkán látni, gratulácia és köszi érte!!!
A várat már rég terveztem megnézni, és örülök, hogy most végre eljött a napja :)

Vázsony 2010.03.21 12:40 - Megtaláltam
Megtaláltam!
Köszi a rejtést!

partizán 2010.03.21 12:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.03
Egyesületi túrán a Gyopáros turistákkal megtaláltuk!
Köszönjük a valóban ötletes rejtést!

kovtom 2010.03.15 15:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.48
Megvan! [wapon beküldött szöveg]
Tetszett, köszönjük!

 
saintg 2010.03.15 13:16 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.43
Klassz rejtés!!

timi és a mackó 2010.03.07 14:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk,
Valentino 1. ládája!!!!

Zag 2010.03.06 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.41
Kellemes séta, ötletes rejtés.

pme 2010.02.28 13:48 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.43
Első láda 2010-ben.

Vándor Csillag 2010.02.27 12:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.93
Zöld túrán begyűjtve. Már előre féltem a várhoz vezető sártengertől. Nem hiába... még a bakancsom is majdnem lecibálta. A rejtés nagyon-nagyon jó! :)

segoy 2010.02.14 10:30 - Megtaláltam
!

Discover 2010.02.13 11:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.62
A vár be volt zárva, maradt a kiskapu. Nagyon jó helye van a ládának.
Köszönöm a rejtést.

Paleo.team 2010.02.10 23:45 - Egyéb
A ládát február 8-án pótoltam, illetve újratelepítettem az "eltűnt" helyett, amely ismét várja az újabbb megtalálóit. Remélem ez is kitart legalább annyi ideig, mint az elődje.

Jó szórakozást, kellemes túrzást és eredményes ládavadászatot!

Paleo.team


 
sanmarco73 2010.02.07 13:30 - Egyéb
Korábban már megtaláltam egyszer, de most sajnos nem volt ott a láda. Sajnos valaki eltüntette.

 
Paleo.team 2010.01.24 17:30 - Egyéb
Alecar kolléga telefonos jelzése szerint sajnos úgy néz ki, hogy a láda nincs a helyén, finoman szólva "eltűnt", ezért mostantól betegre állítom a csésze stáruszát.
Az elkövetkezendő napokban azért személyesen is ellenőrzöm a rejteket, illetve ha kell pótolni fogom a ládát, viszont addig mindenkinek a türelmét kérem!

Paleo.team

alecar 2010.01.24 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.16
Nagyon szép ez a kis vár, a toronyból körben szép a panoráma. A ládát sokáig kerestük, de sajnos nem találtuk meg a rejtő segítségével sem. Köszi!

[Jóváhagyta: Paleo.team, 2010.02.11 20:17]

mihoj 2010.01.17 14:51 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.40
Érdekes rejtés, kollektív megtalálás Moskovits-ékkel. Bence nagyon éhes volt. :))
Köszi. :)

Moskovits 2010.01.17 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Megtaláltuk. Köszönjük. Nagyon érdekes rejtés volt.Sok szerencsét a megtaláláshoz. Luca, Gergő, Bence

Marakess 2010.01.17 12:48 - Megtaláltam
*
Megtaláltuk VirágK-val. Ő anno már megtalálta ezt a ládát, de akkor még a régi helyén. Most az Ördöglyuktól hazafelé velem is megkerestette, ami dupla öröm volt számunkra, mert az új hely neki is meglepi volt. Olyannyira, hogy amikor szólt, hogy a kütyü szerint 1 méteres körzetben itt kellene lennie, nem is sejtettük, hogy az az "itt!" - itt is van, meg nem is :) De megtaláltam, megtaláltam, megtaláltam!!!!!!!!!!! Szuper a rejtés, és csak azért nem írtam többet a logfüzetbe, mert majd szétfagytak az ujjaim a hidegben.
Annak külön örülök, h a ládatulajdonos kéri a kessereket, hogy a vacak apróságoktól kíméljék meg a ládát, és az ajándékcserét vegyék komolyan. Az utóbbi napokat kivéve eddig szinte csak pakoltam ajándékot, de a sok műanyag mütyüröktől borsódzott a hátam.
(Képeket később, mert a fényképakku lemerült, a telcsiről pedig később tudom letölteni)

Agneovo 2010.01.09 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.00
Megtaláltam. Köszi.

kmiksa 2010.01.06 14:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.87
Nagyon tetszett minden (környezet+rejtés)!!!!!!!!!!

fhantom 2010.01.02 15:06 - Megtaláltam
Ok [wapon beküldött szöveg]

Paleo.team 2009.12.31 13:30 - Egyéb
BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT MINDENKINEK!

Paleo.team


Jesper Olsen 2009.12.31 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 1.00
Bocsánat, hogy GPS-nélküliként beszálltunk a játékba, de a gyerekek nagyon élvezték a kutatást. Még a segítséggel sem volt könnyű megkeresni.

Petri Bertúr 2009.12.29 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.26
Köszönjük! Jó hely - minden szempontból! Hoztunk és vittünk is egy-egy bogarat.

RBuhl 2009.12.29 13:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.86
GCTOP-tól családdal. Köszönjük a rejtést, nem jártunk még itt. Verőfényes napsütés, igazi kellemes kirándulóidő. A segítség nélkül nem találtuk volna meg.

elisoft 2009.12.27 15:04 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.20
Kicsit saras drive in cache, ügyes rejtéssel :) Köszi

COIN IN/BUG OUT

wasek81 2009.12.27 12:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 1.00
Szép hely, meglepően nagy forgalommal. Első megtalálásunk volt, élveztük :)
Betettünk egy bogarat is.

 
atipapa 2009.12.26 16:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.30
Tetszet az elrelyés modja!

Paleo.team 2009.12.26 12:30 - Egyéb
Ládaellenőrzés és ládakarbantartás a Karácsonyi Ünnepek alkalmából!

Karbantartás során kidobtam azt a sok szemetet, amit a ládában találtam és közben úgy döntöttem, hogy ajándékozás ide vagy oda, most akkor sem töltöm fel a ládát, mert úgy látom hiába erőlködtem ez idáig. Látom, hogy egyesek rájárnak a ládára és pillanatok alatt teljesen lerabolják. Az értékesebb ajándékok helyett pedig vagy nem raknak be cserébe semmit sem az utánuk következő játékos részére vagy telerakják mindenféle szeméttel, csetresszel a dobozt!

Este visszamentem, mert a nagy kapkodásban otthon maradt az új logbook, de végül később sikerült kicserélnem, mivel az első majdnem betelt. A jelenlegi logfüzet a 2. logbook.

Ma a ládába három darab travel bugot helyeztem el, melyekre ráfűztem egy-egy impregnált magyar nyelvű használati utasítást ill. tájékoztató lapot a tennivalókról:


"Real Bug TB"
"Flying Squirrel&Magic Square Travel Bug"
"Strolling Stripey Travel Bug"Kérlek bennetek, hogy mindenki csak egy darab TB-t vigyen el magával, hogy másnak is jusson, illetve csak olyan kesser koléga vigyen el belőlük, aki tudja mi velük a tennivaló, azaz rendesen regisztrálja az adott TB kivételét a www.geocaching.com weblapon.


Egy kis segítség a regisztrációhoz:

Ha még nem tudod, hogy ezek a tárgyak micsodák, feltétlenül olvasd el ezt a leírást!

További fontos információkat itt és itt olvashattok!

Áldott, Békés és Boldog Karácsonyt!

Karácsonyi képek

Jó szórakozást, kellemes kirándulást, jó játékot, szép ill. tartalmas élményeket kívánok!

Paleo.team

boszorkányok 2009.12.18 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
torony iránt megmásztuk a hegyet!!!és nagyon jó volt=)

gyurgyalog 2009.12.06 10:57 - Megtaláltam
.

kolibri 2009.12.06 10:57 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.45
Tetszett! :o)
A segítség azért elkélt - enélkül kicsit tovább tartott volna megtalálni. Bár a magasság adat biztos adott volna támpontot.

Örülök, hogy van ilyen kis hazánkban, hogy "csak úgy" felújítanak egy várat és beengedik a népet is. Köszönet!

sheriff 2009.12.06 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.36
Koordinátánk volt, leírásunk nem... A telefonos segítséget köszönjük a rejtőnek! Sheriff és családja

AndrisGy 2009.12.05 12:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk!
Kivettük a z7x3vw utazót.

Rigor Mortis 2009.12.05 11:55 - Megtaláltam
Rátaláltam. Köszönöm.
RM.

AtiMon 2009.12.03 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.36
megvan

Csíkos Tigris 2009.11.29 15:20 - Megtaláltam
-

Ours 2009.11.29 15:20 - Megtaláltam
ok

Treasure Hunter 2009.11.29 15:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.59
Hideg szeles idő volt. Nagyon tetszett a rejtés.
A ládában hagytunk egy utazó bogarat is.

krapa 2009.11.29 13:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.30
THX

carmin 2009.11.29 09:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.85
Fiatalok tanyáztak a toronyban, remélem nem vették észre ténykedésem. Szépen helyreállították a romot, 15 évvel ezelőtt még alig lehetett megtalálni. Köszönjük a rejtést.

lrlr 2009.11.28 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.61
Köszönjük - az egyébként nagyon ötletes és ezért csillagos ötös - rejtést! Nagyon szeretem az ilyen ládákat; érdekes hely, szuper rejtek!

spetra 2009.11.22 14:02 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
tetszett a rejtés, elsőre meglett! ilyen ködben misztikus hangulata volt mindennek:)

kukccccssscsepp
 
siemens 2009.11.22 12:38 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.91
Köszönjük, könnyen ráleltünk. Leírás tökéletes. Tovább a "Vízesés" felé.

GyÉ 2009.11.15 15:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.56
A jelszó memorizálása kicsit kifogott rajtunk. Köszi a rejtőnek a mankót!

gy 2009.11.15 15:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.57
Évivel együtt Virágos-nyeregből kocogva.

Wsky 2009.11.15 12:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.08
Pedig hányszor megfogadtam már, hogy mindent elolvasok előre a rejtésről és nem csak azt amit a gpsen látok. Szerencsére sikeresen meglett. Aki pedig felkészültebb volt annak már rögtön meglett.
lásd bpeter666 bejegyzését.

bpeter666 2009.11.14 12:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.68
Nagyon eredeti rejtés!
A "segítség" sokat segít annak aki eddig tud számolni, de anélkül is megy csak több idő! Nagy volt ma a kereső forgalom, elődöm pl. felajánlotta a segítségét, arra az esetre ha sikertelenül járnék, szerencsére nem kellet igénybevenni, de azért jól esett.

Gextrem 2009.11.09 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.58
Köszönöm a rejtést és a jó kávét :-)
A dobozban egy regisztrálatlan coint találtam amit átadtam a láda rejtőjének,
kép mellékelve.

 
Evila 2009.11.07 12:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.53
A ládába coin-t tettem. Várakat, kastélyokat akar látogatni.

Piriloro 2009.11.06 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.36
OK.

Steffy 2009.11.01 11:42 - Megtaláltam
...

puhanyuszi 2009.11.01 11:41 - Megtaláltam
:)

Egyiptom 2009.10.31 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.38
Bizony nagyon jól el lett dugva a ládika, mert sajna nem sikerült megtalálni. Kérem a rejtőt, a képek alapján a megtalálás megadására.
Köszönöm.

[Jóváhagyta: Paleo.team, 2009.11.02 00:09]

 
turboka 2009.10.29 15:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.89
Tök jó rejtés. És szép a vár.

Csuek 2009.10.21 08:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.51
A rejtés nagyon jó! Semmi trükk, de mégis alig sikerült megtalálni.

Gábor és Edit 2009.10.18 13:18 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.16
Ügyes rejtés. Valamikor régen már jártam itt a várban, de akkor még teljesen elhanyagolt volt, alíg állt ki néhány kő a földből. Jó érzés volt látni, hogy milyen szépen rendbetették. Köszönjük a rejtést.

Petra 2009.10.18 10:07 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.03
Nem hallottam még erről a helyről. Köszönöm hogy megmutattad :)

Peggy a toronyban :)
 
Atmosz&Zozmosz 2009.10.17 14:50 - Megtaláltam
Megvan :)

Tofi07 2009.10.17 12:27 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.62
A várban jót játszottunk! A coin-ról ma sajnos lemaradtunk Sampyékkel.
Köszi!

sampy 2009.10.17 12:27 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.13
Szokásos ládázás Tofi07-tel. Gyönyörű a kilátás.Cseles rejtés-köszi!

pkis 2009.10.10 17:30 - Megtaláltam
Köszönöm!

kia71 2009.10.10 09:15 - Megtaláltam
A kapu zarva volt, de megkerulve a tornyot sikerult bejutnom. A Coin-t megtalaltam. Koszonom! Cserebe hagytam egy TB-t. :)

Coin OUT
TB IN

CacheFinder 2009.10.09 17:04 - Egyéb
11 éve dolgozom Solymáron, így majdhogynem "falubelinek" számítok.
Emiatt szívem csücske ez a doboz, amelyet újra és újra meglátogatok, megnézem, hogy milyen állapotban van.
Anno újrarejtése után én kerestem fel először és ma is ugyanezt tettem.
Szomorúan tapasztaltam, hogy hogyan lesz egy ajándékokkal gazdagon feltöltött, igényes ládikából Kinder Tojás-ajándék gyűjtőhely.
Véleményem szerint a kessereknek komolyan kellene vennie azt a szabályt, hogy a ládából ajándékot kivenni csak minimum ugyanolyan értékű holmi behelyezése esetén szabad.
Véleményem szerint az elrejtőtől nem várható el, hogy saját költségén újra és újra feltöltse a kifosztott ládát.
Azoknak a kollégáknak akiknek ajándéknak számít egy PET palack kupak és egy szakadt gumi óraszíj ezúton csókoltatom a felmenő és oldalági rokonait!
Ezeket a "kincseket" jogos helyükre, egy szemetes edénybe száműztem.
Felháborodásomért minden tisztességes kessertársamtól elnézést kérek!
A ládába elhelyeztem egy szép GeoCoin-t, amelyet Thassos-szigetéről, a Panagia-i templomtól hoztam magammal.
Küldetése szerint középkori helyeket kell bejárnia.
Ezúton kérem a tisztelt leendő megtalálót, hogy legyen jó ideiglenes gazdája, legalább olyan, mint amilyen én voltam!
Hálás köszönet érte!

gavajdapal 2009.10.08 13:00 - Megtaláltam
Másodszorra sikerült megtalálni.
Igaz ehhez az kellett, hogy fáradtságot nem figyelembevéve ötször (!) vizsgáltuk át az építményt, lévén lezárva + kevés kevés látogató. Vicces az egészben - így utólag - hogy máshova nem is igen lehetett volna rejteni. Ügyes. Köszi a rejtést, jót kirándultunk.

 
KJ & GM 2009.10.04 17:25 - Megtaláltam
Köszönjük a lehetőséget!

J04_0669J04_0672
M03_0037M03_0038
keleven 2009.10.04 14:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.10
Megtaláltuk.

Égetö 2009.10.04 12:52 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.60
Megtaláltuk! Erről a várról még nem is hallottam, hallottunk a párommal.
Köszönjük a rejtést és a rengeteg infót a témában!
Szuper idő és szép, nyugodt, laza sétaút!

gavajdapal 2009.10.04 12:00 - Nem találtam meg
A lehetőségekhez képest szinte centinként átvizsgáltuk a szerkezetet, de sajna sehol semmi. Úgy látszik a kilátókkal nincs szerencsénk (régebben pl. Kaán Károly kilátó), de ide akkor is visszamegyünk és megkeressük, ha törik, ha szakad.

 
Gabó és Zoli 2009.10.04 10:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.96
Meglehetősen sokan voltak a várban ahhoz képest, hogy ennyire eldugott helyen van és nem is igazán népszerűsítik. Nem volt egyszerű a ládához való jutás, mivel frekventált helyen van, így nem is írtunk be a logbookba. A rejtés viszont zseniális. Egy kis segítségünk azért akadt, mert előttünk egy fiatal pár kezében láttam meg a dobozkát, így diszkréten távol maradtunk, majd mikor nekiálltunk keresni, nem volt egyértelmű, hová is rejtették vissza. Végül meglett, feladat teljesítve ezúttal a skacokkal. Köszi a fiataloknak, hogy ők meg addig maradtak diszkrét távolságban, míg mi visszarejtettünk :) Gabó, Lara és Bálint

zsotie 2009.10.03 15:58 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.02
Ötletes rejtés, tetszett. Köszi!

Apa63 2009.10.03 15:58 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.37
Megtaláltam,köszi a rejtést.

Tarcsai család 2009.10.03 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Nagy gyerekcsapattal megtaláltuk! Köszönjük a rejtést!

mxi071 2009.09.30 15:32 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.38
Megvan!!! Egy-két madárfészek után meglett...

kisscsabaemail 2009.09.28 16:50 - Megtaláltam
Megtaláltam.

Sancho 2009.09.27 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.83
Köszönjük! Eszünkbe nem jutott volna, hogy itt akár egy vár is lehet! :)

Mindenesetre babakocsival nem ajánlott a terep!

b_pisti_62 2009.09.27 10:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.31
Jó kis bringázás, ebben a kora őszi csodálatos időben. Pomáz, Üröm, Solymár, Pilisvörösvár, Pilisjászfalu, visszafelé Piliscsaba, kis kitérő az Üvegtigris felé, hazafelé Csobánka felé, kb. 70km. A várba felvezető út utolsó 200 métere borzalmasan meredek, alig bírtam a bringát feltolni. Tényleg szép hely, gyönyörű a kilátás a toronyból és ötletes rejtés. Népszerü hely! A naplóba nem tudtam írni, csak villámgyorsan lefényképeztem a jelszót, aztán vissza a helyére, mert nagyon sokan voltak, és jöttek fel körülnézni.

A kapu
seritomi 2009.09.27 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 2 web: 3 átlag: 2.83 súly: 1.00
-

remiorsi 2009.09.27 00:00 - Megtaláltam
Rendben

csg69 2009.09.22 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 3.58
Megvan :)

DorTom 2009.09.20 00:00 - Megtaláltam
Nagyon ötletes rejtés!

ZeCsab 2009.09.19 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.32
Kösz, hogy elhoztál ide!

dzoli1 2009.09.13 13:30 - Megtaláltam
Szép időben, kutyákkal. :)

Attilacska 2009.09.13 11:10 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.

EndreiTeam 2009.09.13 10:13 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.68
Ok. [wapon beküldött szöveg]
A parkolóban picit pihentünk, ettünk, ittunk. Cicákat is etettünk, akik nem tudni hogyan kerültek oda, de gyanús, hogy valaki kitette őket és otthagyta. :(
A rejtés ötletes, a kilátás is szép, és egyáltalán szeretjük a várakat! :)

Köszönjük!

CsHBalint 2009.09.12 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.41
Megvan

CsKaroly 2009.09.12 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.19
Megtaláltuk.
Kriszti, Mónika, Károly

Chaty 2009.09.06 16:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Megvan. Ötletes.

reitterer22 2009.09.06 12:00 - Megtaláltam
Megvan.

kompaktor 2009.09.05 15:19 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.28
A Töki Tökölő teljesítménytúrának A Szarkavárban volt az egyik ellenőrző pontja, itt megpihentem egy kicsit. Persze közben sem tétlenkedtem: levadásztam a ládát. :-) Tetszett a vár, a szép kilátás, a rejtés pedig ötletes. Bár elég sokan voltak, csak két, végvári vitézt játszó kisemberre kellett ügyelnem visszarejtés közben. :-) Köszi a rejtést!

törölt nick 14 2009.09.05 14:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, bár gyorsankellett cselekedni, mert rettentő nagy volt a forgalom. Sir Wapiti rövid tartózkodás után tovább indult :)

Szárcsa 2009.09.05 13:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.04
Nagyon szép séta volt. Sir Wapiti beköltözött.

asfroolez 2009.09.04 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.57
megvan

 
Házikóék 2009.08.31 19:20 - Megtaláltam
Köszi!

Bernáth 2009.08.30 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.28
Az új hidegkúti láda (GCKLEH) felkeresése után folytattuk az utunkat Solymárra. Nagyon szépen restaurálták (vagy inkább újraépítették) a várat, szívesen elbóklásztunk benne egy darabig. Szép a kilátás a környező hegyekre, és a rejtés is tetszett. Utána megnéztük az ajánlott nevezetességeket is.

 
jalso 2009.08.27 13:50 - Egyéb
2003 márciusában már megtaláltam ezt a ládát, pontosabban ennek elődjét, és most a geocaching.com láda kedvéért tértem vissza. Sokat változott azóta a hely - előnyére. Tetszik a rejtés: egyszerű, eszköztelen, de nagyszerű. Köszi a rejtőknek.

kőművesek 2009.08.27 08:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.08
Egész úton odafelé egy örökzöldet dúdolgattam, és nem sejtettem, hogy nemsokára egy éppen zölddel találkozom! A téglagyár előtt a várjelzés ugyanis jobbra mutatott! Itt sikerült derékig harmatosnak lennem, és jó pár ,valami éppen most virágzó sárga kóró pollenjét direkte az orrüregembe juttatnom! De hát ez a kesserek sorsa, mint ahogy az is, hogy 10 méter után vettem észre, hogy, ha a jelzés után egy kicsit továbbmegyek, és úgy fordulok, akkor is ugyanide jutok-csak egy kicsit jobb állapotban! Ígyhogy ne kapkodjatok kedves engem követők!!

Mikor felértem, természetesen a várkapu zárva volt, és a rengeteg figyelmeztető tábla is kedvemet szegte, nem úgy annak a 12 000 forint eszmei értékű faligyíknak amelyik a várfalramászás esetére kirótt 30 000 forint szabálysértési bírság kifizetésésnek következményeire felhívó tábla mellett mászott a falon!
A másik tábla pedig a vár biztonsági berendezéseire hívta fel a figyelmet, és aggódtam, hogy a "segítőpont"-on való bejutás esetén mit szól, ill. szól-e? Gondoltam, ha gond lesz, majd hivatkozok a Polgármesterre, aki tud erről az egészről, és ekkor csodák-csodája nem történt semmi, a "segédponton" bejutottam, és irány a torony! Ennek aljában egy működő KALODA emlékeztetett arra, mi lehet a sorsom, ha netán mégis illetéktelennek néznek az illetékesek, de aztán inkább a kora reggeli melegedéstől ropogó lépcsők felé vettem az irányt! Innentől aztán már lépteimtől ropogtak! Hajlongva mindenhová bekémleltem, a faluból talán a Solymári-dame-i toronyőrnek nézhettek!
Hú, ha kedves rejtő nem ad segítséget, akkor ma este is még a toronyban aludnék a baglyokkal!
A láda meglett! nagyon aranyos, és tök biztonságos! Sok hasznos cucc van benne, én egy MŰKÖDŐ! minilámpát vettem ki, cserébe egy majomszobrocskát tettem a helyére-talán ez is hasznos lesz valakinek!
A ládát nagy örömmel mutattam fel a biztonsági kamerának is, legyen egy víg napjuk a mögötte ülőknek is ebben a hőségben!Ez talán arra is jó lesz, ha netán valamelyik denevér megcsócsálná a blogfüzetet, legyen mi igazolja a helyszínenjártamat.
A kilátás csodaszép, a kis várudvar gyönyörűen felújított, érdemes sétálgatni benne. Köszönet a feltárók, és finanszírozók áldozatos munkájáért!
Élményekkel megrakodva értem le a vasútállomáshoz, ahol a szolgálati iroda ajtóablakán rovásírásos szöveg adott újabb kódfejtésre alkalmat. Szerencsére föléírták magyarul az"idegeneknek tilos a bemenet!"-et.
Gondolom a rovásíráshoz értőkre ez nem vonatkozott, csak az ilyen reneszánsz-humanista szellemmel az éppen negyedórával azelőtt a solymári várban megerősített emberre , mint én!
Ezért inkább felültem a vonatra, és tűz Aquincum! Ave!

Köszi a rejtést! Tényleg szuper volt!

Acageo 2009.08.25 17:22 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.70
Igen kulturált lett a rekonstruált vár! Öröm volt látni! Sajnos a toronyban a helyi fiatalság kiskorúak számára felnőtt felügyelete mellett is csak fenntartásokkal ajánlható műsorszámot adott épp elő, így a kilátást csak röviden élvezhettük. Annál nagyobb sikere volt azonban a gyerekek körében a színpadnak! Felmerült bennünk a kérdés: vajon rendeltetésszerűen is használják időnként eme deszkákat?

pszoradi 2009.08.25 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.36
Megtaláltuk

bigfox1968 2009.08.23 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.18
Vasárnap délutáni kis kirándulás keretében néztük meg a várat, és kerestük meg a ládát. Köszönet a rejtésért!

matrixmusic 2009.08.22 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.17
Megtaláltuk!
Lábatlani MÁTRIX koncertünk alkalmából jártunk a környéken, és ha már így alakult, akkor útba ejtettünk egy-két ládát.
Ez volt a 150. megtalálásom (megtalálásunk). :-)
A rejtés nagyon tetszett, a vár is szép, valamint az egész környék.
Köszi a rejtést!
Aty, Matee, Apa (Csaba), Koka --->>> MÁTRIX
...::: www.matrixmusic.hu :::...

BookWorm 2009.08.21 13:37 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.94
Családi kessertúra keretében

Explor3r 2009.08.21 13:37 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.90
Megtaláltuk a családdal, köszi!

horanyi.a 2009.08.20 12:20 - Megtaláltam
Megtalaltuk Bencevel es Balazzsal. Konnyebb volt, mint amire szamitottunk.

brokev7 2009.08.19 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.00
Ez volt az elso lada, amit megtalaltam, nagyon jo volt, koszonom szepen!!!

bati.hu 2009.08.05 10:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.36
5 éves keresztfiam lelkesedését látva a régészlányok huncutúl összenevettek :"....a geoládát keresik"

L-200 2009.07.25 15:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.48
Megvan.

parrish 2009.07.25 15:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.32
Megtaláltuk.

sosi 2009.07.22 08:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.35
szuper a rejtés! elég nehéz lett volna a segítség nélkül megkeresni

BBálint 2009.07.21 10:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.37
Nagyon jó rejtés. Egyszerű és mégis észrevehetetlen egy mugli számára. Anna már előre helyesen megtippelte, hogy mit jelenthet a leírásban segítségként feltüntetett szám...
Egyébként nagyon hangulatos a hely, főleg hogy az egyik irányban a Pilis, a másik oldalon a Budai-hegység látszik. A vár kicsi ugyan, de szépen rendbentartott.
Köszönjük!

Anna és Bálint

wildpig 2009.07.17 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.50
Rózsika forrástól jöttünk, remek rejtést találtunk. Az esti várjátékokra készülődtek itt a helyiek, ezért elég érdekes volt a logolás.

kicsiogre 2009.07.16 15:11 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.55
Megvan!

 
salty 2009.07.13 13:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.46
Megvan

Hmaszi és MarCsí 2009.07.13 12:35 - Megtaláltam
Szép volt köszönjük

bferi 2009.07.12 19:05 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Nikca94 2009.07.12 18:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.32
Könnyen meglett :)
A hely nagyon tetszett, köszi a rejtést!

sanmarco73 2009.07.08 18:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Ügyes! A ládában kekszet és hangyákat is találtam. Ezeket sürgősen eltávolítottam. A Travel Bug pedig költözik tovább!

zsebeszter 2009.07.06 19:21 - Megtaláltam
Dyan már fogta ezt a ládát de akkor még máshol volt. Most együtt indultunk felfedezni az új rejteket, ami az elején eléggé kifogott rajtunk. Föl-le-föl-le keresgéltünk mindenhol. Végül Dyan volt az ügyi és lelt rá a rejtekre ami tényleg nagyon ötletes és profi. Mi szerencsére egy nem túl forgalmas időszakban voltunk itt hétköznap este, ha járkálnak a turisták (járkálnak?) nehéz lehet a logolás hacsak szívelégtelenségnek vagy enyhe asztma-rohamnak nem álcázza az ember a megállást. Köszi az ötletes rejtést!

CacheFinder 2009.07.04 11:30 - Egyéb
Elsőként találtam meg az újrarejtett dobozt 2009.03.25.-én.
Ajándékokban bővelkedő, igényes kivitelezésű láda.
Most visszatértem a helyszínre és a ládába elhelyeztem a Mike's Happy Travel Bugot.
Köszönöm a rejtést!

Saughassy 2009.07.04 00:00 - Megtaláltam
Koszi!

mszilvia 2009.07.04 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.31
Megtaláltam.