geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ
Nyomtatás
1612. Orfűi kilátó (GCORKI)
A kilátó
A kilátó
A kilátó a rejtek felől nézve
A kilátó a rejtek felől nézve
Úton a ládához
Úton a ládához
A Pécsi-tó
A Pécsi-tó
A régi kilátó
A régi kilátó

Szélesség N 46° 8,440'
Hosszúság E 18° 8,729'
Magasság: 312 m
Megye/ország: Baranya
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2007.04.01 12:00
Megjelenés időpontja: 2007.04.03 20:10
Utolsó lényeges változás: 2018.11.12 21:17
Utolsó változás: 2019.05.30 10:05
Rejtés típusa: Hagyományos geoláda
Elrejtők: Kisscs & Zsó, újrarejtette Strombus
Felhasználó: Strombus
Nehézség / Terep: 1.5 / 1.5
Úthossz a kiindulóponttól: 500 m
További infók:
Megtalálások száma: 1037 + 8 sikertelen + 9 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 1.6 megtalálás hetente

A geoláda megtekinthető a geocaching.com-on is.
A fordítást Strombus készítette.


188 mm x 134 mm x 60 mm-es műanyag doboz, ott ahol a madár se jár. Vagy mégis?
Kérlek, a ládáról, ne tegyél fel képet, hadd maradjon meg másnak is a megtalálás élménye! Köszönöm.


A láda örömmel fogad utazókat. Ha itthagysz vagy innen viszel el utazót, kérlek, ne felejtsd el mozgatását a geocaching.com oldalon logolni!


Parkolás
Mivel ez üdülőövezet, a nyugalom érdekében azt kérik, hogy az autóval ne hajtsanak fel a látogatók a kilátóig a murvás, poros-zörgős úton, hanem álljanak meg itt: ( N 46° 8,258' E 18° 8,913' 304 m [GCORKI+parkoló]). A tábla szerint innen 300 méter a kilátó. Szerintem inkább 500 m, de azt gondolom, már nem merték kiírni. Ha itt nem lenne hely, vagy lusták, gyengék vagy nemtörődömök vagyunk, rögtön a parkoló után balra nyíló úton fel lehet autózni egészen a kilátóig.

Balázs-hegyi kilátó
Kiszakadva a vízparti nyüzsgésből a 320 m magas Balázs-hegyre, a kilátóhoz invitállak. Innen a magasból élvezhetjük a Pécsi-tó és körös-körül a Mecsek gyönyörű látványát. A kilátótól 200 m-re, a mezőn keresd a geoládát!

A Balázs-hegyen 1975-ben létesítettek először kilátót, ami sajnálatos módon 1987-ben leégett.
A helyi önkormányzat 1994-ben vásárolt egy vas fúrótornyot, amit a régi kilátó helyén állítottak fel. E köré építették a magasabb, masszívabbnak tűnő, fémszerkezetű, ötszintes, új kilátót, amit 2001 októberében adták át. Nemcsak kilátó, hanem egyben mobiltelefon-átjátszótorony is. ( N 46° 8,436' E 18° 8,885' 331 m [GCORKI+kilátó]). A kilátó falépcsői 12 év alatt annyira tönkrementek, hogy a tornyot lezárták. Én bizony nagyon nem hittem az újjászületésében. Szerencsére nem lett igazam! 2014 augusztusában a korhadt falépcsők helyére fémlépcsők kerültek, így ismét a magasból élvezhetjük a Pécsi-tó és körös-körül a Mecsek gyönyörű látványát.

Orfű
Kevés olyan nagyváros van, amin nem folyik át folyó vagy nincs a közelében más nagyobb víz. Pécs ezek közé tartozik, ezért volt számára fontos a tőle 14 km-re északnyugatra, a Mecsek északi-lábánál elhelyezkedő orfűi tórendszer kialakítása.
Az évi 4,5 millió m3 vízhozamú, ezzel legbővizűbb mecseki karsztforrásból, a Vízfő-forrásból eredő patak hajdanán az Orfűi-völgy három kis faluját - Orfűt, Mecsekrákost és Tekerest - kötötte össze. A keleti oldalvölgyekben további két falu, Bános és Mecsekszakál bújt meg. Mára hivatalosan mind Orfű része. Az állandó lakosság 770 fő, de nyáron, az idegenforgalmi szezonban eléri a 15 000-es lélekszámot is.

A tavak születése
Palkó Sándor (1911-2001) egykori Baranya Megyei Tanácselnök álmodta ide a tavakat, körülötte üdülőket, pancsoló gyerekeket, csónakázókat, békés pecásokat. Egy olyan üdülőterületet, ahova könnyen ki tud jutni egy pécsi, ha pár óra kikapcsolódásra vágyik, de ahol a szépséges természeti környezetben napokat, heteket is élmény eltölteni.

Orfűi-tó
Elsőként a 11 hektáros, Orfű és Mecsekrákos között, Orfű belterületén fekvő Orfűi-tó (népi nevén Kis-tó) készült el 1962-ben. Délkeleti (Pécs felőli) végén strand található, ami különösen a kisgyermekes családok körében kedvelt, mivel a víz itt sekély, a partot pedig homok borítja, ahol jól lehet áskálni, homokvárat építeni. Hangulatos a tóba hosszan benyúló földnyelv. Horgászni a strand és a gát területének kivételével bárhol szabad, a meder akadóktól mentes. Jó a süllő- és pontyfogási lehetőség.
A tó mellett három működőképes malomból (ló hajtotta szárazmalomból, vizimalomból és papírmalomból) álló Malommúzeum és őrléstörténeti kiállítás várja a látogatókat.

Pécsi-tó
A mintegy 5 km hosszú tórendszer második tava, a 72 hektáros Pécsi-tó Baranya megye legnagyobb vízfelülettel rendelkező állóvize 1966-ra épült meg. Partján hamarosan hétvégi házak és horgásztanyák sorakoztak, majd vállalati üdülők, kempinget és panziók is létesültek. A 1990-es és 2000-es években sokan költöztek ki Pécsről, így sok a szép, új családi ház is.
A tó délnyugati oldalán nagy strand épült, amelyet a 2000-es években Aquaparkká bővítettek. Június 15-től szeptember első hétvégéig tart nyitva, minden nap 9-19 óráig. 2018-ban az egész napos felnőtt belépő 2 000 Ft, a diák 1 500 Ft, de van délutáni, családi és más kedvezményes belépő is. A zsúfoltság hétköznapokon egyáltalán nem jellemző.

A tó a fürdőzési, horgász és vízi sport lehetőségei mellett 2008 óta a júniusi Fishing on Orfű könnyűzenei fesztivál révén is ismert.

A délkeleti oldalon, a mecsekrákosi részen az Aktív Víziturisztikai Központban (Széchenyi tér 5-6.) kajak, indián kenu, sárkányhajó bérelhető. A központ a tavon sárkányhajó fesztiválokat is szervez.
A közelében, a Széchenyi tér 13. szám alatt található Tájház és a Kemencés Udvar. A Tájház a Mecsek-hegyháton élők régmúlt berendezési és használati tárgyait mutatja be. Emellett különlegessége a Medvehagyma-szoba ahol mindent megtudhatunk, amit a kornyéken rendkívül elterjedt növényről tudni kell. Az udvarban az ország különböző tájegységeinek kemencéit és a kemencében való sütés-főzés eszközeit, edényeit láthatjuk és meg is kóstoljuk a kemencében készült péksüteményeinket.

Herman Ottó-tó
A harmadik és a negyedik tónál az élet jóval csendesebb, mint az első kettőnél. A 28 hektáros Herman Ottó-tó körül inkább a madárcsicsergés, békakuruttyolás a jellemző. Itt strandolni nem szabad, mert ez a tó hal- és madárrezervátum, ezért is kapta nevét az egyik legismertebb magyar természettudósról. Számos vízimadárfaj mellett élőhelye olyan ritka védett állatnak is, mint a vidra. Csónakból megfigyelhetjük a védett fajokat és horgászhatunk is. Igen jó a süllő és harcsa állománya, de eredményesen horgászhatunk pontyra, amurra is.

Kovácsszénájai-tó
A negyedik tó már nem Orfűhöz, hanem az 55 lakosú, szép fekvésű Kovácsszénájához tartozik. A 10 hektáros Kovácsszénájai-tó 1970-73 között, utolsóként épült a felette lévő három tó gátszakadása esetén ezek árvizének felfogása céljából. Elsősorban a horgászok örömére szolgál. Halállományára a nagytestű pontyok, süllő, amur, harcsa, dévérkeszeg a jellemző, de érdekességként kecsege is lett telepítve. A tó napos illetve összevont engedéllyel horgászható, partról és csónakból egyaránt. Nyáron pénteken és szombaton éjszaka is van lehetőség a pecázásra. Csónak a helyszínen igényelhető. Engedély a vízparti halőrháznál váltható (Tel.: 06 30/5831439).
Kovácsszénáján a horgásztavon kívül az Orfűi-patakba torkolló állandó vízfolyások háborítatlan élővilága, érdekes földtani képződmények, forrás, barlang, felhagyott kőbánya várja a turistákat.

Egyéb felfedeznivalók
Abaliget: Az Orfűtől 5 km-re fekvő falu cseppkőbarlanggal
és denevérmúzeummal vár.

Orfű nemcsak nyáron szép
Ha nincs elég meleg a strandoláshoz, legjobb dolog a kirándulás! A közeli geoládákon kívül számos Orfűről induló hosszabb túra közül lehet csemegézni.
Minden évben április közepén rendezik a Medvehagyma Fesztivált, május közepén az Orfű Triatlont, május utolsó hétvégéjén a Sárkányhajó Fesztivált.
Télen korcsolyázni lehet a tavakon.

Ládatörténet:
2013. 08. 06.: a hónapok óta betegeskedő/eltűnt ládát LionDaddy gondosan újrarejtette.
2013. 08. 20.: a már évek óta nem aktív játékos Kisscs a láda további sorsát Strombus-ra bízta.
2013. 09. 02.: Strombus - a LionDaddy-nek köszönhetően kitűnő állapotban talált ládát - újrarejtette. A rejtés közelebb került a kilátóhoz.
2016. 09. 07.: Ládakarbantartás. Betelt logbook cseréje.
2018. 05. 30.: Ládakarbantartás.
2018. 09. 16.: Keresők jelentették, hogy a láda eltűnt, és sajnos távsegítségemmel sem sikerült meglátniuk, pedig ott volt, ahol sejtettem. A helyéről 10 m-rel vándorolt el. Akkor most már ott is marad! Módosítottam a koordinátákat.
2018. 11. 12.: A láda 50 m-rel arrébb, a GCMTU0 eseményláda helyére költözött.Flag Counter
Állapot: kereshető

Értékelés: értékelés (648 db): környezet: 4.51 rejtés: 4.26 web: 4.47 átlag: 4.41

 - történelmi nevezetesség, várrom, épület?
 + szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni?
 - különleges látványosság, helyszín?
 - speciális koordináta-érték vagy magasság?
 + vízpart, tó/folyó, forrás van-e a környéken?
 - település belterületén van a láda?
 + van-e a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület?
 + nyugodtan ajánlanád-e télen, hóban is (megtalálható-e)?
 + ajánlanád-e a környéket nyáron a legnagyobb kánikulában is?
 + hegyen, csúcson, nagy dombon van-e a láda (a környékhez képest)?
 - megközelíthető-e járművel néhány száz méteren belül?
 + a javasolt kiindulóponttól elérhető-e fél órán belül?
 + babakocsit toló család induljon-e a láda keresésére?
 + kisgyermekkel, nagyszülőkkel is elérhető helyen van?
 - igénybe veszi-e a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos)?
 - a láda megszerzéséhez kell-e sziklát mászni (gyerek a nyakban kizárt)?
 - sötétben ajánlanád a láda felkeresését?
 - jellemző-e GPS-t valószínűleg zavaró sűrű erdő, magas sziklafal?
 - szokatlan méretű/alakú-e a láda (az ajándékok miatt fontos)?
 + el tudok-e menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyhatom)?
 + GPS nélkül is érdemes megkeresni
 + kereshető minden évszakban
 + kereshető 24 órában
 - a látnivalóért fizetni kell


GergoKrisi 2019.11.22 11:11 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.04
Nilikével kerestem meg köszönöm a rejtést

Nilike 2019.11.22 11:11 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.67
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést, a kilátás is fantasztikus! :)

received_2717982451628539 
Josi83 2019.11.03 13:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

bcs723 2019.10.27 13:20 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést, nagyon jó a kilátás a kilátóról (szerintem még jobb, mint a TV toronyból).

B&Zs 2019.10.26 11:44 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönöm a rejtést! Ha valaki erre jár hozzon tollat, szemetet kiszedtük belőle, ajándék szinte semmi :( [Geoládák v2.2.5]

katica 2019.10.25 08:19 - Megtaláltam
Köszi! A kilatas pazar, a rejtes remek! [g:hu 1.6.1x]

moli_gyuri 2019.10.21 10:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.63
Gyönyörű kilátás, percekig élveztük. A rejtés is ötletes.
Köszi
Cilu & Gyurkóó
Mazsom

20191021_101151
helleborus 2019.10.20 13:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.04
Nagyon klassz a rejtés! Gratulálunk! Rendkívül ötletes! A kilátó és a kilátás is rendkívül pazar! Köszönjük a rejtést.

pataiadri 2019.10.19 16:07 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Sergio64 2019.10.19 13:20 - Megtaláltam
Nagyon ötletes rejtés, köszönjük!
Zs & Zs

IMG_20191019_130428IMG_20191019_130823
IMG_20191019_131258IMG_20191019_130241
IMG_20191019_130325 
Temi 2019.10.05 14:14 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

nemo003 2019.09.23 09:37 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Nagyon jó kis rejtekhely! :-) Tollat nem találtam a ladikóban. [Geoládák v2.2.5]

Marzipan 2019.09.08 23:59 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.88
Nagyon szép hely

Szamoska 2019.09.02 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.78
Megtaláltuk, köszönöm a lehetőséget.

RéZ 2019.09.01 11:40 - Megtaláltam
Jó volt, köszi! :) [Geoládák v2.2.5]

szalaij 2019.08.21 18:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Kogerj 2019.08.21 18:11 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Petra017 2019.08.20 20:21 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Szőkekapitány 2019.08.20 12:36 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést.

Lustadick123 2019.08.20 11:30 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

niksza 2019.08.15 15:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Bojsza család 2019.08.09 18:23 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Bővebben később. [Geoládák v2.2.5]

Sms_1012 2019.08.07 20:41 - Megtaláltam
Megtaláltuk, szederszedéssel egybekötve. [Geoládák v2.2.5]

berni77 2019.08.04 20:25 - Megtaláltam
Fiúkkal gyorsan felfedeztük, ne csak mindig a kilàtásban gyönyörködjünk. Nagyon tetszik a rejtés, köszönjük szépen!!

Mirabelle 2019.08.03 19:59 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.83
Szép láda, szép környéken! Köszi a rejtést.

Brenya13 2019.08.03 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.26
Szuper rejtés. Nagyon tetszett. Köszi

ga-mi 2019.07.27 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.72
Parádés rejtést, köszönjük!
Orfűi strandolás levezetéseként. A környék is gyönyörű!
ga-mi

majeri 2019.07.24 10:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

swbarbi 2019.07.23 09:54 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Csodás kilátó! [Geoládák v2.2.5]

laclac88 2019.07.21 18:48 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! :)
Klassz hely

fodorka59 2019.07.17 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.57
Megtaláltam, köszönöm a rejtést. A hely is nagyon szép volt és a ládarejtés is ragyogó. Ez aztán *-os 5-ös!!

20190717_13394220190717_132212
20190717_13331520190717_132241
20190717_13393120190717_145747
tirga 2019.07.17 13:01 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!
Andi&Szabi
SunCity

[Geoládák v3.0.0_beta_5]

veresgyuri 2019.07.10 19:20 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! :)) Üdv, Annamari, Laura, Gyuri [Geoládák v2.2.5]

rajp 2019.07.07 15:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

rozsahegyieva 2019.07.06 18:53 - Megtaláltam
Koszi a rejtest! A fiammal imadjuk ezt a jatekot

Paplacs 2019.07.05 13:58 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.70
Köszönjük a rejtést!

Bindics Család 2019.06.28 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.56
Köszönjük a rejtést, nagyon tetszett!

ildati 2019.06.10 08:07 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget.
Ildikó&Attila [g:hu 1.6.2y]

erdélyiek11 2019.06.09 11:08 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

SzabEdAn 2019.06.09 11:00 - Megtaláltam
Meglett köszönjük!

WICKY83 2019.06.07 13:24 - Megtaláltam
köszi

Szabina86 2019.06.04 15:25 - Megtaláltam
Megtaláltuk!Köszönjük a rejtést:Szabina és Roland ???????? [Geoládák v2.2.5]

smschamp 2019.06.04 15:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Maresz04 2019.06.01 16:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

The Fox 2019.05.14 13:00 - Megtaláltam
Megvan. Köszönjük! [g:hu 1.6.2y]

bbk8009 2019.05.11 18:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

FittyFiritty 2019.04.30 14:04 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

terica85 2019.04.29 10:59 - Megtaláltam
Ötletes :) Köszönjük!

akosremi 2019.04.21 18:25 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük! [Geoládák v2.2.5]

kinga.krainhoffer 2019.04.21 18:25 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! :) [Geoládák v2.2.5]

katika 2019.04.20 16:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Az összes kilátó látogató végignézte ténykedésünket. A retek jó, bár manapság már nem hat az újdonság erejével. [Geoládák v2.2.5]

 
baranyek 2019.04.20 15:58 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! Nagyon ötletes! [Geoládák v2.2.5]

voyagers 2019.04.20 15:03 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

RockRider86 2019.04.19 22:02 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 1.30
Tök jó rejtés.
Ott van szem előtt, de mégsem :)

AncsaPancsa4 2019.04.06 19:21 - Nem találtam meg
... [Geoládák v2.2.5]

abai.alexandra 2019.03.23 12:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

szalais78 2019.03.23 11:53 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.53
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget! [g:hu 1.6.1x]

htittian 2019.03.15 12:53 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Üdv, Krisztián és Jazzy [Geoládák v2.2.5]

gasparjeno 2019.03.02 11:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

ÁnyosIngov 2019.03.02 11:40 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

Nyeta101 2019.02.20 14:08 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjü a rejtést! Hagytunk itt egy travel bugot ;)
Kinga & Nyeta101 [Geoládák v2.2.5]

uccsagor 2019.01.04 15:59 - Megtaláltam
Valóban jó hétvégi találat! Köszönet a rejtésért! [Geoládák v2.2.5]

AntalAttila 2019.01.04 15:59 - Megtaláltam
Hétvégi pihenés közben jó barátokkal megkerestük ezt is!
Köszi a rejtést!

AA

Ancs 2018.11.02 10:45 - Megtaláltam
MTU befejező túra 2/10.
Eseményláda után leballagtunk ehhez a ponthoz is, ha már erre jártunk. Ez viszont nem adta könnyen magát, kellett egy jó 10 perc, mire mk rálelt.
Az előző logom itt is érvényes: remek kilátás, remek panoráma, csodás idő és kiváló társaság.
Köszi

20181102_10430220181102_105233_HDR
20181102_10542920181102_105436
20181102_105444_HDR20181102_105447
20181102_105456_HDR20181102_105502
Fleur 2018.10.28 14:43 - Megtaláltam
Nagyon jó rejtés, köszi! :)

tmanjunior 2018.10.28 13:51 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.26
Ügyes rejtés. Köszönjük.

pliptai 2018.10.24 12:46 - Megtaláltam
Köszönet a rejtésért!

kópé1993 2018.10.24 12:45 - Megtaláltam
Köszi

IMG_20181024_122951IMG_20181024_123157
IMG_20181024_124918 
MaciBacsi 2018.10.21 12:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! A ládát feltöltöttük meglepetésekkel gyerekeknek. [Geoládák v2.2.4]

Nemi91 2018.10.19 15:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0h]

Nitusz 2018.10.19 15:29 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

v.bogika 2018.10.13 15:20 - Megtaláltam
Villány-Harkány kikapcsolódás során meglelve Tibikével.

Villány-Harkány-Pécs-Abaliget-Orfű - ezeket a fő célpontokat jelöltük ki magunknak. Orfű szezonon kívül nagyon csendes, meglepő volt számomra... A kilátóból viszont megpillanthattuk a hét legszebb kilátását. Gyönyörű!

A rejtés: hát ez sem lett meg könnyen. Nagyon sokáig kerestük, de azt sem tudtuk mit. Már majdnem feladtuk, amikor észre vettem valamit, ami tájidegen volt. Végül így lett meg a láda.

Fixis 2018.10.02 11:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.93
Jó rejtés. Látszik, hogy volt benne munka.

RoliHun 2018.09.30 14:52 - Megtaláltam
Köszi a rejtést

bajor14 2018.09.30 14:39 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük!
Nagyon koszinom a segitseget :) [Geoládák v2.2.4]

tiktak 2018.09.19 10:04 - Nem találtam meg
Nagyon vártam a nem szokványos rejtést, de sajnos nem találtam...kérem a fotó alapján az elfogadást! [Geoládák v2.2.4]

20180919_10122520180919_100630
Mucikák 2018.08.30 15:45 - Nem találtam meg
A láda sajnos eltűnt :( Tulajdonosának aznap jeleztük.

FeketeGabi 2018.08.30 14:40 - Egyéb
Sajnos a láda nem volt a helyén,a tulajdonosának jeleztük! :( [Geoládák v2.2.4]

ha2 2018.08.26 09:25 - Megtaláltam
Második napunk reggelén Baranyában.

anettx 2018.08.26 09:20 - Megtaláltam
TFTC!
Baranyai barangolások - orfűi #hellogeocaching eseményláda adta az ötletet, hogy itt kezdjük a mai napot.

gcorki-DSC06499 
Bass 2018.08.25 17:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

joco12589 2018.08.25 10:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.80
Köszönöm a rejtést. Csodás a kilátás a környékre.

MRT Co. 2018.08.20 15:41 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Andrisok 2018.08.17 14:13 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.51
Ez csillagos ötös rejtés, köszönjük! :)

ErdőCsöndje 2018.08.16 12:35 - Megtaláltam
Köszönjük!

braunfrici 2018.08.13 11:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.62
Megvagy!

Braunka 2018.08.13 11:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.62
Magyarhertelendi nyaralás

Pongi57 2018.08.12 16:54 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.19
Két legyet egy csapásra! :-) "Strombus ládáról" lévén szó számítottam rá, hogy nem ágakkal, száraz levelekkel letakart dobozról lesz szó, így hamar megleltem. A panoráma csodálatos. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0b]

20180812_170233 
ecchphoto 2018.08.11 19:27 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

barnus100 2018.08.09 09:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

andriska1000 2018.08.08 18:38 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

pogesz 2018.08.06 11:05 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

TanEra 2018.08.04 21:42 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést, kilátás szuper!

dodi88 2018.08.03 13:16 - Megtaláltam
Sikeres találat!
Köszönöm a rejtést!

Juvigabi 2018.08.01 12:11 - Megtaláltam
sokat küzdöttünk (pedig nem kellett volna) de meglett! [g:hu 1.5.4]

becko 2018.07.30 06:50 - Megtaláltam
Három napos geotúra, második nap.
Orfűről egy 25 km-es túrán gyűjtöttem be a környék 12 ládáját.

GYEZegzug 2018.07.29 12:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.32
Anna hozta a nagy melegben. Köszi szépen a lehetőséget.

KatAnyu 2018.07.28 16:00 - Megtaláltam
SandK-val közös találat!

lucKathie 2018.07.28 16:00 - Megtaláltam
Powered by Team SandK

sandk 2018.07.28 16:00 - Megtaláltam
GCMTU0 eseményláda utáni találat. A rejtés nagyon jó! :)

 
Maclura 2018.07.24 14:29 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.90
Az itt lakók érdekében gyalog. Köszönet a rejtésért.

Janer6328 2018.07.23 12:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.83
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

katika59 2018.07.23 10:18 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

vebereva 2018.07.22 17:06 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Diesel Family 2018.07.22 17:04 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük az élményt.
Fantasztikus a kilátó. [g:hu 1.5.4]

VeberB 2018.07.22 16:59 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Szabó família 2018.07.21 13:36 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.24
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [g:hu 1.6.0c]

stmester 2018.07.20 12:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.23
Az igekötő nélkül nekem is az volt mint a jelszó, remegett a levegő a learatott rét felett olyan meleg volt. Mire beértem az erdőbe a száraz törek minden testrészemet belepte, még most is viszketek. De mesés a hely, megérte odamenni.

IMG_20180720_124826 
DonCosta 2018.07.17 12:50 - Nem találtam meg
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! DonCosta és a 3 lány. [Geoládák v2.2.4]

[Elutasította: Strombus, 2018.07.17 21:39]

jonapet 2018.07.15 17:48 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Kokó 2018.07.12 20:25 - Megtaláltam
Éppen naplementére értem ide. A kilátó hamar megtelt a nézelődni vágyókkal.

Torony
Naplemente
Mark2004 2018.07.10 11:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

Ásványvadász 2018.07.08 16:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.60
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]
Nagyon klassz bicaj út indul a ládától. A rejtek szuper. A kicsi dobozhoz képest sok az ajándék, ezért a füzet gyűrődik.

Dóra2011 2018.07.07 11:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Szüleimmel feljöttünk az új ládához, de én csak ma kezdtem önállóan ládákat keresgélni, ezért megkerestük ezt a pontot is :).
Felmentünk a kilátóba Apukámmal. Igaz nagy szél volt, de tetszett a kilátás, megérte felmászni!

IMG_20180707_115320IMG_20180707_115459
Zsono77 2018.07.03 12:19 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.60
Köszönöm, csodás környezet és kilátás nyílt elénk. Egy kis pókicával meg kellett küzdenünk
:)

IMG_20180703_115007 
DaZoBaViKr 2018.06.10 16:49 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.85
Nagyon jó rejtés. Köszönjük.

Lupus21 2018.06.09 21:19 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

MrLev 2018.05.20 16:10 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

BuBiPuma 2018.05.07 11:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Apró, de nagyszerű trükk :) , majdnem a rejtekében hagytam a ládát! [Geoládák v2.2.3]

GCORKI 20180507 
eszterlucia 2018.05.06 16:15 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 2.5 web: 2.5 átlag: 2.50 súly: 1.00
Köszi

Booboo44 2018.05.01 15:56 - Megtaláltam
Kislányommal kutattuk fel a kincset.Nagyon ötletes a rejtés!

Katka991 2018.04.29 13:32 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.47
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.4]

VaVi 2018.04.28 14:05 - Megtaláltam
tetszett a rejtés :)

mkitti 2018.04.22 00:00 - Megtaláltam
Ötletes

Dani20242 2018.04.14 19:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

Hodzsi 2018.04.14 19:45 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

BushRangers 2018.04.02 14:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.2]

Levi csapata 2018.03.30 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.35
Megtaláltuk,szép napsütéses időben.,köszönjük.Abaligeti pihenés barátainkkal,ládázásos hétvége

Nem játszom 2018.01.28 11:23 - Megtaláltam
Ok. Szép hely.

SzeitzG 2018.01.27 15:13 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.2]

Patri321 2018.01.20 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.01
Kiscsaládos orfűi kirándulás során kerestem meg. A rejteket hamar kiszúrtam, de a ládát először nem vettem észre. Aztán rövid gondolkodás után végül rájöttem a trükkre és így meglett. Köszönjük a lehetőséget!

nagygeo 2018.01.07 16:14 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.30
Megtaláltam, köszönöm a rejtést!
Nagyon ötletes rejtés!
[Geoládák v2.1.5]

BiBoLi 2017.11.23 21:03 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést.

Rézangyal77 2017.11.23 18:16 - Megtaláltam
Megtalaláltuk. Köszi a játékot! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

zöldfülű 2017.11.23 10:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.27
Lefülelve :-)
Hurrá, újra itt!!! Pécs az egyik kedvenc városom, így minden alkalom önmagában is öröm, amikor erre járok. Ládákkal fűszerezve, ragyogó őszi napsütésben pedig prémium kategória :-) Ezt már csak az űbereli, ha belefér egy kis Orfű környéki túra...
Pompás őszi színkavalkád várt minket, bármerre néztünk a kilótóból, és már előre élveztük, hogy hamarosan ott koptathatjuk a zizegő avart az ezer színű erdők aljában.
Köszi a rejtést

030031
032033
kasap 2017.11.05 16:35 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést

Fekete Ákos 2017.11.02 10:00 - Megtaláltam
Köszönjük! Szuper ötletes a rejtés!

Geode 2017.11.01 15:25 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! :)

hitamas 2017.10.31 12:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.27
:)

CsKriszti 2017.10.28 15:19 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

CsKaroly 2017.10.28 15:19 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

cav004 2017.10.22 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.89
Meglepően jó kilátás volt, mindenképpen érdemes felmenni.

Ivellios 2017.09.10 16:34 - Megtaláltam
Nagyon ötletes rejtés!

melinya 2017.08.28 14:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.91
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget :-) [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

kewa911 2017.08.27 19:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Pimpi69 2017.08.21 23:59 - Megtaláltam
Köszönöm.

tgb 2017.08.19 08:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Spangarázs 2017.08.18 19:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.33
Pécsi nyaralós ládatalálat.
Először a kilátót támadtuk meg,aztán a ládát.
Szellemes rejtek gratula.
Köszi a rejtést!

wodorka 2017.08.18 16:19 - Megtaláltam
Hanna a megtalálója. Szép a kilátás! Köszönjük.

vebike 2017.08.18 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Szép hely!:)

penniwit 2017.08.17 15:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.03
Megtaláltuk, köszönjük. Szép hely, érdemes meglátogatni.

Simson 2017.08.15 14:26 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Atcore 2017.08.08 19:30 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Szenzációs rejtés!

vacakos 2017.08.06 11:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Radián 2017.08.05 19:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.75
Köszönjük a rejtést! :)

N.Zs. 2017.08.05 16:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.35
Sajnos nem láttuk a régi fából készült kilátót. De! Végül is siker sztori, hogy újjá épült. 7x11 lépcsőfok, remek panoráma.
Ilyen jellegű rejtéssel már találkoztunk. Jó!
Köszönjük.

Mecsek 131Mecsek 132
Mecsek 133Mecsek 134
Mecsek 135Mecsek 136
Mecsek 137Mecsek 138
 
groy 2017.08.05 14:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

tibortt 2017.08.02 07:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.80
Köszi a rejtést!

nmárti 2017.07.20 17:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.36
Fürdés után, aztán elmaradt a bejelentés. Köszi a rejtést!

-1-2
Zsozso94 2017.07.20 00:00 - Megtaláltam
" Megtaláltam "

Nicky&Ati 2017.07.18 11:34 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. :) [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Zsizsi60 2017.07.17 15:31 - Megtaláltam
Köszi a rejtést

pheco 2017.07.14 18:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.65
Gyönyörű kilátás, szellemes rejtés. Köszönjük.

Szűcs-Kádas Gyalog Team 2017.07.14 17:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.16
Köszi a rejtést,nagyon szép tájban gyönyörködhettünk..Eszti&Sanyi

SünVeedee 2017.07.06 18:30 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

EmesESE 2017.07.06 18:29 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a lehetőséget ... [iGC] [wapon beküldött szöveg]

Lacó64 2017.07.04 17:27 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést.

bazsogeleba 2017.06.20 15:41 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Tisztisz és Csabi 2017.06.14 21:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.68
Megtaláltuk. Köszi!

Salkit87 2017.06.05 17:33 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.48
Megtaláltuk, köszi!

fox007 2017.06.05 17:33 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.48
Megtaláltuk, kösszi!

TD Adventure 2017.06.05 16:47 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.18
Gyonyoru kornyezet. Mindenkepp erdemes felmaszni a kilatoba! Otletes rejtes, veletlen talaltuk meg!

ellfelek 2017.06.04 11:00 - Megtaláltam
Feljöttünk a kilátóhoz is... A kilátó nem a legszebb, de a környék nagyon szép volt és innen az a pár tó igazán megéri a feljövetelt... :)
Köszi a rejtést!

IMG_5395IMG_5398
IMG_5399 
Tonykopter 2017.05.27 12:23 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.60
Felleltük! Köszönjük!

Dede89 2017.05.23 18:30 - Megtaláltam
Jól megközelíthető, ötletesen elrejtett láda.

tabletta 2017.05.20 15:06 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

kisbalintpeter 2017.05.06 17:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

geogo 2017.05.06 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk köszi

ha3fut 2017.05.01 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.49
Házassági évfordulónkon néztük meg, jó kis program. ...

nora1231 2017.04.30 23:59 - Megtaláltam
Köszönjük!

Orion21 2017.04.30 12:30 - Megtaláltam
Köszia rejtést!

Mancilla 2017.04.30 12:30 - Megtaláltam
Köszi

Szilkó76 2017.04.30 10:47 - Megtaláltam
Miután végignéztük, hogy tegnap merre jártunk Apuval, megkerestük a ládát is.

Köszi a rejtést!

Dori es DobosUr 2017.04.29 15:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk :)

noory 2017.04.25 11:47 - Megtaláltam
Megvan, köszi a lehetőséget! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

yepp 2017.04.24 18:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést! [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Reaper 2017.04.23 23:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
Köszönöm a rejtést!

lucannuss/Debreceni Nyuszik 2017.04.17 15:04 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

MoMaszter 2017.04.16 14:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.90
Gyönyörű a kilátás! A rejtés is pöpec. Köszi! :)

Keep smiling! 
Gabesz03 2017.04.16 10:33 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Jó rejtés, kígyókkal szerencsére nem találkoztunk :) Z

IMG_0986IMG_0985
Főnix Rendje 2017.04.16 10:32 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.72
Megtaláltam

johnnycache 2017.04.14 15:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.32
Köszönöm az élményt! :-)

zotyafiu 2017.04.09 14:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

hun114 2017.03.27 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.93
Köszönöm a rejtést!

soos.balazs 2017.03.23 10:53 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Geo Team Verőce 2017.03.15 12:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
Köszi a rejtést😊

Umbia 2017.03.11 17:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.5.3x] [wapon beküldött szöveg]

atomi17 2017.03.11 13:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3x] [wapon beküldött szöveg]

Móni&Krisztián 2017.02.12 17:47 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.81
Megtaláltuk!!!
Bár kicsit felfelé csúszott az út...
Köszönjük!

pisztrang5 2016.12.11 15:30 - Megtaláltam
Köszönöm

gyfmate 2016.11.18 11:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Csureszh 2016.11.03 10:14 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.21
Felgyalogoltunk, aztán le, aztán fel a kilátóba, le a kocsihoz.

Sparks 2016.10.30 15:17 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

kristi 2016.10.23 10:33 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.63
Köszönöm a lehetőséget
Kristi

kutyaapu 2016.10.23 10:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

matya&zotya 2016.10.01 15:26 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük!
Matya&Zotya [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

szemzoj 2016.09.25 14:18 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

eTiGeR 2016.09.04 10:18 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.69
Megtaláltam! :) A kilátónál épp karatéztak, így vettünk pár karate órát is... Hádzsime! :D De a viccet félre téve, szép kis kilátó, tetszett a panoráma. A rejtés könnyen adta magát és szerintem jó helyen van, mivel így nem látnak oda a kilátóból sem. A logbook lassan betelik, de még van benn pár szabad oldal. Köszi a lehetőséget.

DSC02757DSC02758
DSC02759DSC02756
DSC02771DSC02779
DSC02755DSC02781
DSC02760DSC02761
DSC02763DSC02767
DSC02777DSC02776
kisdavid1107 2016.09.03 19:12 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Ulmi. 2016.08.28 18:22 - Megtaláltam
A 75. ládám egy kellemes strandolás után. :) Tetszett a rejtés és a magával ragadó kilátás is :)

bibrabb 2016.08.28 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.43
Köszönjük a rejtést!

IldikaH 2016.08.27 13:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Első ládánk volt. Könnyen megtalálható, csodszép környezetben, okosan elrejtve. :)

14163645_10205065612638390_936860892_o 
bazsoka 2016.08.19 19:33 - Megtaláltam
A gyönyörű kilátásért nagyon megéri.

csbagi 2016.08.18 19:21 - Megtaláltam
Orfűi ládázós nyaralás alkalmával, Istvánnal.

Cseber 2016.08.18 19:21 - Megtaláltam
Megtaláltam Ágival.

jutics 2016.08.16 18:47 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.78
Szép kilátás, szuper láda. Nagyon jó kis rejtek. Köszi! :)

WP_20160816_048 
tyutyesz 2016.08.16 11:04 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.11
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Ötletes láda! :-) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

voroscsepel 2016.08.15 16:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Imperator Csaba 2016.08.09 10:31 - Megtaláltam
+Van! Köszi :-) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

rakosaz 2016.08.03 17:00 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszi a rejtést. Ötletes... [iGC] [wapon beküldött szöveg]

Zéboy 2016.08.02 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.04
3x5 Mert megérdemli.
Gondosan elkészített láda.
Köszönöm a lehetőséget.

 
Berián 2016.08.02 18:00 - Megtaláltam
Valóban igazi Strombusos rejtés. Köszönöm, hogy negtalálhattam.

alarc 2016.07.21 10:00 - Nem találtam meg
nagyon szép a kilátás fentről, a ládától kb öt méterre voltunk, de valahogy nem találtuk, de a lényeg az élmény
ksözönjük

[Elutasította: Strombus, 2016.07.27 21:05]

 
Racz Norbert 2016.07.16 14:20 - Megtaláltam
Szakadó esőben megtaláltam. Köszi a rejtést!

leve2002 2016.07.15 17:37 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.78
Nagyon tetszett minden! :D Igazi Strombus láda. Az MTB pályán, majd egyszer kipróbálom magam! Orfű felé is kővágók...

gym 2016.07.15 13:03 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.81
Szuper!

bgeorge 2016.07.12 20:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

zsityi 2016.07.12 17:16 - Megtaláltam
Köszi, megtaláltuk :)

pusztaip 2016.07.10 12:16 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.33
Ok.

partizan82 2016.07.07 12:52 - Megtaláltam
Megtaláltuk és szupi a kilátás a kilátóból! Köszönjük! [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

SaManók 2016.06.28 13:00 - Megtaláltam
Gyönyörű a látvány, a rét, köszönjük! :)

toto2 2016.06.20 14:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.70
megtaláltuk :)

Irisz14 2016.06.19 20:29 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.64
Megtaláltuk!
Szép a kilátás...
Köszönjük a rejtést.

niethammer 2016.06.11 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.83
Szentesről jött a 6.a osztály, és segítettek a felderítésben. Köszönjük a rejtést!

Bolondok 2016.06.04 16:01 - Megtaláltam
Megvan! :)

Gábor75 2016.06.04 15:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.11
ok

Photographer 2016.06.03 14:49 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.51
Eső előtt érkeztünk meg a kilátóhoz, amit egy jó kiadós zuhé követett. A ládáig egyedül gázoltam át a térdig érő, teljesen vízes füvön. A láda kicsit messzebb került a kilátótól, lehetne közelebb is!

Köszi a rejtést!

Kilátás:DSC_5143DSC_5158
DSC_5163DSC_5166
Dorcsi2000 2016.06.02 09:09 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

AngRo 2016.05.29 09:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.38
Köszönjük a rejtést. AngRo

ther 2016.05.26 20:00 - Megtaláltam
[g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Saturas 2016.05.26 19:57 - Megtaláltam
köszi:) [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

foxfoxfox 2016.05.16 13:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.13
Köszönöm a rejtést!
Sajnos a telefonom memóriakártyája megadta magát, pár fotót sikerült azért visszanyerni róla, a jelszót tartlamazót pont nem. Bízom a rejtő jószándékában! :)

[Jóváhagyta: Strombus, 2016.05.17 21:16]

Köszönöm!

.
 
Yesok 2016.05.15 10:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Dockie 2016.05.07 19:16 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

Zsuzsanna966 2016.05.07 19:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

zlosonci 2016.04.26 11:57 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]

zotilla 2016.04.16 12:19 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.40
A kilátótól szép kilátás a tóra.

Lirien 2016.04.02 16:47 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.60
Megtaláltuk, köszönjük az ötletes rejtést!

GalosA 2016.03.29 11:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.35
Megvan, köszönjük!

Palog 2016.03.26 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.85
Köszönjük a rejtést!

eltájoló 2016.03.19 23:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.85
Szerencsére nem esett áldozatul a bozótirtásnak. Szép kilátás, szép környék. Köszönöm.

bobák 2016.02.20 10:30 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

nad3020 2016.01.02 13:30 - Megtaláltam
Megvan! Köszönjük a rejtést!
Jenei család

richard_szabo 2015.12.31 16:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.37
Évvégi kirándulás során.

Mollusca 2015.11.06 16:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.18
Köszönjük a rejtést! Gyönyörű a kilátás, ráadásul pont naplemente idejére sikerült odaérnünk, ami még varázslatosabbá tette a helyet. :)

húha 2015.10.25 11:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.00
,

g-tabe 2015.10.25 00:00 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtés! Szép volt az ösvény is a tóhoz!

HE 2015.10.25 00:00 - Megtaláltam
köszi

K.L. 2015.10.24 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.31
Megtaláltam.

Réka&Nimi 2015.10.05 18:23 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Még épp láttuk a naplementét. Gyönyörű a hely! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

bence máté 2015.10.04 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.78
ok

anettnori 2015.09.04 06:34 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.09
Megvan! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Kora reggeli találat.
Már 4 éve is szemeztem vele, amikor a mecseki nyaralásunk alkalmával felkerestük az itteni akvaparkot. Akkor sajnos nem jutott idő rá. Most igen.

JAck:66: 2015.08.23 14:33 - Megtaláltam
Ez is megvan, mégsincs este. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

waneqr 2015.08.23 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.00
Pompás panoráma a kerekezés végén. Köszönet érte!

 
Petyóó 2015.08.21 11:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszi a rejtést.

makomika 2015.08.19 11:58 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.
Endre, Andris [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

mnoresz 2015.08.18 14:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.33
Megtaláltam, köszi.

 
presbazsi 2015.08.16 15:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.93
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget!

butanbandi 2015.08.16 15:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.93
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget.

Révai család 2015.08.13 20:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.31
Fürdőzés utáni találat a lemenő nap fényében.
Köszönjük a rejtést!

dr.is 2015.08.09 11:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

eder 2015.08.06 11:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

EicHandler 2015.08.04 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.98
Megtaláltuk. A panoráma kárpótolt a folyadék veszteségért a mai csodálatos időben. Köszönjük!!!!

Angika15 2015.08.04 12:19 - Megtaláltam
Szép kilátás.Jó rejtés. Köszönjük a lehetőséget.

Makimókus 2015.07.29 12:44 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.63
Tetszett a rejtés, köszi!

Parmerozpazepan 2015.07.29 12:43 - Megtaláltam
Megvan! Köszi a rejtést! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

hagi 2015.07.25 10:16 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.85
Megtaláltam

vandorbot.hu 2015.07.25 10:16 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.98
Megtaláltuk, köszönjük!

cherrybabe 2015.07.18 10:42 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.61
Szep kilatas, bazi nagy melegben.

 
moTT 2015.07.16 08:20 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Puszedlik 2015.07.11 23:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.63
Köszi!

szomi 2015.07.10 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.45
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.2f] [wapon beküldött szöveg]

lacika90 2015.07.06 19:33 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

túráZoo 2015.07.06 17:45 - Megtaláltam
Élmény volt, köszönjük! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

sezoli 2015.06.30 16:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.
Ivett, Zoli, Fanni, Máté, Viki [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Tyrker 2015.06.27 11:07 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Köszi!

arnoldlaszlo 2015.06.22 00:00 - Megtaláltam
Könnyű találat. Köszi a rejtést!

igilight 2015.06.18 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.37
Fishing on Orfű után meg lett ez is. köszi

 
karika77 2015.06.16 18:18 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

petyo11 2015.05.10 12:26 - Megtaláltam
Megtaláltuk. :) Köszönjük a lehetőséget!
petyo11 čs neje [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Kövi Dinka 2015.05.02 14:05 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Monostori 2015.05.02 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Köszi :)

szmoni 2015.04.27 16:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.61
Jó kilátás. Köszi!

bacsnyir 2015.04.27 16:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.59
Mi nem az ajánlott úton, hanem GCSUSU felől, a SO-S3 útvonalon kerestük meg a ládát. Kicsit meredek, szuszogtatós, de nem túl hosszú séta, és mégiscsak zömmel erdőben vezet.
Mivel "szokás szerint" nem készültünk előre a friss leírás elolvasásával, s csak a tavalyi útitervünkhöz kinyomtatott leírást olvastuk el, meglepetésként ért bennünket, hogy a toronyba biztonságosan fel lehet menni. Nagyon jó, hogy mindenféle korlátozástól mentesen, ingyenesen működik ez a kilátó!!
A láda viszont majdnem nem lett meg. Először kicsit bosszankodtam, hogy miért 200 méterre van a látnivalótól. Aztán meg azért bosszankodtam, hogy a GPS szerint tök egyértelmű helyen van, odaérve is azonnal világos volt, hogy hol kell lennie, fel is fordítottam, de nem láttam semmit... Jó tíz perc környékbeli botorkálás és turkálás után "a biztonság kedvéért" újra felfordítottam, s végre megláttam - és akkor belémhasított felismerés, hogy ez a rejtő csak Strombus lehet, akinek újra sikerült átvernie. Nem tévedtem... :-)

 
Attil@ & Réka 2015.04.23 11:00 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.
Réka és Attil@

Törpe 2015.04.20 15:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.66
Köszönjük a rejtést! Törpe

velates 2015.04.06 11:45 - Megtaláltam
[g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Tamota 2015.04.06 11:11 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!
A rejtés szuper, csillagos 5-ös! :)))
Mecseki túránk utolsó állomása volt, a kilátás magáért beszélt.
Ismét gyönyörű, élménygazdag napokat töltöttünk itt.
J.

kisember 2015.04.05 15:04 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.59
köszi!

robinbird 2015.04.03 13:17 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.05
Megtaláltam. Szuper a rejtés, köszönjük.

Kisvakondka 2015.03.21 11:00 - Megtaláltam
A családdal ezért mentünk Orfűre és sikerrel jártunk.

laszloze 2015.01.04 13:00 - Megtaláltam
Végre eljutottam ehez a ládához is. Bevallom sokadik próbálkozásra sikerült csak, mert a korábbi próbálkozásokkor kerékpáros túráim folyamán terveztem felkeresni ezt a ládát, de rendszeresen rossz utcán indultam el, ami nem a kilátóhoz vezetett, így minden alkalommal annyirakifáradtam, hogy a végén feladtam a keresést. Mindig nagy örömmel tölt el, amikor a rejtők pénzt és fáradtságot nem sajnálva ennyire igényesen elkészített ládát rejtenek!
Átléptünk a 2015-ös évbe, így már a tervben lévő nagy túrát ejtettük meg ezzel a ládázásal. A túra folyamán a rossz időre és a nagy távolságra való tekintettel egy autós drive in ládázást rendeztünk melynek folyamán a következő 8 ládát kerestük fel:

GCORKI Orfűi kilátó
GC3xxx Hármaskereszt
GCALAG Régi vasúti alagút
GCHEKI Hetvehely kilátója
GCHH Heiligste Húsfüstölő
GCBUKI Bükkösdi Kálvária
GCHKL Achillész Golgotája
GCCse Cserdi, a magára talált falu

SzandiB 2014.10.11 14:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. nagy pók őrzi a dobozkát. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

komaki 2014.10.11 14:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Maximus85 2014.09.30 18:21 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Csodás pécsi kirŕndulŕsunk sokadik lŕdŕja... [g:hu 1.4.29] [wapon beküldött szöveg]

navigaator 2014.09.30 00:00 - Megtaláltam
-

hgabor1 2014.08.24 15:54 - Megtaláltam
Megtaláltuk Andival,köszönjük a lehetőséget. És a segítséget! [g:hu 1.4.30] [wapon beküldött szöveg]

clown 2014.08.17 18:04 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.05
Megtaláltam. Orfűi nyaralás első találata.
Pazar kilátás, hangulatos völgy, fishing in....
SEGITSEG:találatam benne egy Geocoint amit kigoogliztam es egy "seasons greetings! " hanuka coin. DE nem találom nyomát sehol, se .com om se itt...

totik 2014.08.16 16:20 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!
Viki, Geri, Krisz', TZ

Csóka család 2014.08.16 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Első ládakeresés, nagy élmény volt. Nagyon szép a környezet, a kilátás pazar.

ördögfióka 2014.08.10 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.85
Megtaláltuk köszönjük!

szjoco 2014.08.07 19:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.84
Megtaláltuk, köszi a rejtést. Deni@Jocó

Sajnos a jelszót a rendszer nem fogadja el, csatoltam a képet a megtaláláls jóváhagyásához.

[Jóváhagyta: Strombus, 2014.08.11 21:36]

 
tazi74 2014.08.04 16:46 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.70
A ládát egy csodálatos mecseki autós-gyalogos csillagtúra részeként, a 6 állomás közül 5. állomásként találtuk meg. Jó szórakozás volt, szép környezetben, nagyon jól éreztük magunkat. A láda lehet, hogy át lett helyezve, nem tudom. De ma nem egy fenyőfa tövében volt, hanem egy "tuskó" alatt találtuk meg! Így még izgalmasabb volt! :-) Aki a kilátóba fel akar menni, az sajnos csalódni fog, mint mi, mert valamiért le van zárva! :-( Köszönjük a rejtést.

HROTKO 2014.08.01 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.70
Megtaláltuk! Remek rejtés, szép helyen, köszönjük. Esetleg fenn állhat a véletlen idegen megtalálás veszélye, érdemes végiggondolni. A kilátó elkészült, műszakilag és balesetvédelmi szempontból rendben van, csupán nem kapta még meg a hivatalos használatba vételi engedélyt (bürokrácia...). Tehát fel lehet menni nyugodtan, ezt a "Kilátó vendégház" tulajdonosa mondta, mi is fent voltunk. Remek a kilátás. Üdv: Csaba, Kriszta, Luca,

 
anti-eva 2014.07.28 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.85
Unokáinkkal kirándultunk, sőt kiskutyánk is segített!
A kilátóra felmentünk, bár néhány vassal le van zárva, de szép a kilátás.

Renchu 2014.07.27 10:24 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. :-)
A "fenyőfa tövében" kicsit megzavart. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

pappcsalád 2014.07.26 19:02 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Pogánypeti 2014.07.25 12:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.58
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget. A többit majd otthonról... :) [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]
Ez volt a mai napom második találata a négyből.
Az abaligeti tavaktól gyalogoltam fel ide. A láda megtalálása után lépcsőztem fel a kilátóba gyönyörködni a panorámában, és persze pár fotót készíteni. Utoljára 2009-ben voltam idefent a kilátóban, azóta egyszer sem sikerült feljutnom a lezárás miatt.
Jó volt újra látni azt a páratlan kilátást onnan fentről... :)

lacc 2014.07.24 14:01 - Megtaláltam
Ildi + Laci

dabcsi 2014.07.22 11:14 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

fent 
S-A 2014.07.20 18:08 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.61
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

gácsöjv 2014.07.17 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.70
Megtaláltam/

zami 2014.07.15 11:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

fille.de.l.est 2014.07.12 18:15 - Megtaláltam
Köszi!

Orfűi kirándulás alkalmával :)

A torony 
h725 2014.07.07 10:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.79
Csodás hely, remek rejtés, mi kell több ? Tán csak az, hogy a kilátóba is fel lehessen menni !

Bogi, Vali, Zsófi, Zsolt

miky 2014.07.06 11:46 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

keseru 2014.06.30 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.71
Nyaralás során, ez a láda lett 4 éves lányom első "kincses láda" megtalálása :)
Nagyon szép most a kilátótól a rejtekhely felé vezető kaszáló (kalászos füvek, mezei virágok borítják).

Hooch-Csi&Vi 2014.06.29 14:53 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Hooch-Csi&Vi [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

szuperpocok 2014.06.21 10:26 - Megtaláltam
geocaching orfu nemi futassal. koszi! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

dr1m 2014.06.21 09:52 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.48
Köszi a rejtést!

agibihary 2014.06.21 09:52 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.68
Köszönöm!

yamael66 2014.06.20 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.32
megvan, koszi

Strombus 2014.06.17 00:00 - Egyéb
Elnézést kérek, de csak augusztus végén tudok elmenni és rendet tenni a régi és új ládák és helyszínek között. Kérem, aki addig arra jár, ha találkozik a régi ládával, hozza el és az újat tegye a leírás szerinti helyre. Köszönöm szépen.

pH03N1x 2014.06.16 19:25 - Megtaláltam
Hu, ez canossa jaras volt: 2x mentunk fel, es megtalaltuk a regi, valamint az uj ladat is... majd teszek fel kepeket, csak most mobilrol maceras. A regi ladat talaltam meg par napja, es annak nem fogadta el a jelszavat, ezert ujra felmentem es megtalaltam az ujat is...

Update:

Kepek mellekelve. A regi lada a regi koordinatan van (nincs tulsagosan rejtve, es a logbook elegge elazott) - de paran megtalaltak ott is, ugylatszik. Az uj lada valoban nem a leirasban levo helyen van, de nem nehez megtalalni.

Regi lada dobozaRegi lada logbook 1
Regi lada logbook 2Uj lada
bumba 2014.06.14 11:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.58
A láda szerintünk sem a leírás szerinti rejtekhelyen van, de azért viszonylag hamar meglett. Kár, hogy a kilátó megszűnik. :-(

 
kovi76 2014.06.12 00:00 - Megtaláltam
Orfűi fuvar közben egy gyors megállás a nagy melegben.

versegizoli 2014.06.03 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.64
Megvagy!

Köszi a rejtést!! :)

Herr Minó 2014.05.31 15:23 - Megtaláltam
megtalŕltuk, köszi... [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

mecsek01 2014.05.30 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.23
Köszi a rejtést!

baumgartnern 2014.05.21 11:18 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

vecsbal 2014.05.18 18:27 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.20
Nemsokára emlékláda lesz a láda, bontják a kilátó teraszait és lépcsőit. Amúgy szép a kilátás, és pompás kis kaszálón vezet az út a ládáig.

A láda szerintem nem ott volt, ahol a leírás szerint kellett volna lennie, így aki keresi, egy kicsit tágítsa ki a célterületet:))

Robi(gyalogtúrák) 2014.05.11 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.43
Köszi a rejtést!

aceespepee 2014.05.09 00:00 - Megtaláltam
megtaláltam :)

Shootzu 2014.05.03 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.83
Meglett. Kár érte, hogy szétszedték a tornyot. Köszi a rejtést! :o)

Geoléda 2014.04.13 12:00 - Megtaláltam
Megvan

Párduc50 2014.04.13 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.82
Meglett. Szerintem a kilátó végleg bezárt, csak mobiltoronyként működik tovább. erre utalnak a sugárzásveszélyre figyelmeztető feliratok is.
Köszi a rejtést!

Geobambusz 2014.03.30 10:48 - Megtaláltam
gyönyörű környék. köszönjük a rejtést! :) [wapon beküldött szöveg]

Legend 2014.03.29 16:03 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Macska-Bagoly 2014.03.15 11:56 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.45
Megtaláltuk egy családi kirándulás alkalmával nemzeti ünnepünkkor! Ez az első Baranya megyei ládánk. Sajnos a kilátó még mindig le van zárva, azonban valóban szép panoráma tárult elénk a talajszintről is.
Köszönjük a rejtést!

ADML 2014.03.09 12:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.40
Sikerült!

Köszönjük a rejtést!

tothadam86 2014.01.11 22:19 - Megtaláltam
Megtaláltam-8)- [g:hu 1.4.30] [wapon beküldött szöveg]

P.B_László 2013.12.25 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.23
Megtaláltam , köszönöm , László !

push_key 2013.12.15 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.06
Köszönjük a rejtést.

Ercsizsolti 2013.11.22 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.61
Mi is sajnáljuk,hogy a kilátó ilyen rossz állapotban van.Gyönyörű kilátás lehet.köszönjük a rejtést.

kobcikrajci 2013.11.16 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.16
Abaliget-Pécs bicajjal, tókerüléssel, gyönyörű késő őszi, napos időben 5 óra alatt. A kilátót a Sárkány-forrás felől közelítettem meg. Szép az erdő, a hegytető is, kár, hogy a kilátót nem engedik használni.

salty 2013.11.09 12:50 - Megtaláltam
Kár hogy le van van zárva a kilátó. Anno nagyon szép volt a panoráma a tetejéről, gyanítom ez nem is változott.

Tej 2013.11.02 15:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
Köszi a rejtést!

zotte 2013.11.02 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.30
Jól rejtett láda. Jó a helyválasztás is, mert nem triviális.
Sajnos a kilátó nem üzemelt, így a látvány elmaradt. :(

Judit és Béla 2013.11.01 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.85

Megtaláltuk.BoPe 2013.11.01 12:15 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.29d] [wapon beküldött szöveg]

edit69 2013.10.27 11:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

Jorgos 2013.10.27 11:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.08

Köszönjük a rejtést!

Kár, hogy a torony le van zárva.Szollo 2013.10.26 17:00 - Megtaláltam
Kár, hogy nem lehet felmenni. Nagyon jót sétáltunk a tóparton.
Évi & Szöllő

geri83 2013.10.19 13:57 - Megtaláltam
Megtalálva. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.28] [wapon beküldött szöveg]

csipet_csapat 2013.10.07 14:58 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.99
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

nbokan 2013.09.25 15:42 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.79
Kár a kilátóér, de így is kiláttunk, volt értelme ide eljönni. Tetszett, kösz a rejtést.

donbosco 2013.09.05 10:45 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.37
Megtaláltuk, köszi! Még jó, hogy keresés előtt ránéztünk a ládaoldalra, mert friss változás történt. Így aztán, az új koordinátán könnyen megtaláltuk. A környezet értékén sokat ront, hogy a kilátó le van zárva.

tura7en 2013.08.21 18:31 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.85
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést! A kilátó még zárva.

nagyi11 2013.08.11 15:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 1.5 web: 5 átlag: 3.50 súly: 3.54
Megtaláltuk!
Kár hogy a kilátó nincs nyitva, a láda pedig indokolatlanul messze van. De szép hely.

 
LionDaddy 2013.08.06 14:11 - Megtaláltam
5 napos bikali nyaralásunk 2. napjának nyolcadik találata.

Bikalra készülve a mecseki és környékbeli rejtéseket nézegetve akadtam rá erre a régóta betegeskedő ládára. Mivel jó ideje csak jelszó nélküli logok születtek, és e-mailemre a rejtő (aki 2010 óta inaktív) nem válaszolt, az újrarejtés mellett döntöttem. A jelszóért köszönet Strombusnak!

A hely már ismert volt számomra. Pár évvel ezelőtt egy Mecsek-rally szünetében feljöttünk ide, de akkor még a kilátó látogatható volt. Igaz akkor október eleje volt, esett az eső és fáztunk is. Most ennek az ellenkezője igaz minden szempontból. :)

Az új rejtek koo.-ja: N 46°08.449 E18°08.589.
Egy 1,5 m-es fenyőtönk mellett, földön fekvő fenyőfatörzs alatt, fenyőkéreggel takarva keressétek a ládát.

A láda újjáéledése alkalmából egy TB-t is hagytam benne.

 
shitateya.lak 2013.07.27 00:00 - Megtaláltam
Kb. 18.45-kor érkeztünk a toronyhoz, innen 370 m-t mentünk Nyugatra a cél felé! Gondoltuk könnyű lesz megtalálni a ládát, de tévedtünk. A GPS már 2m-t jelzett a céltól és lemerült. Nem estünk pánikba, hanem felkutattunk egy 10 m sugarú kört amiben volt kb. 10-12 fenyő. A rejtő által feltett képek közt lévő fenyőt is megtaláltuk, de a ládát nem. Lehet, hogy valaki mélyebbre ásta a kelleténél? A megadott koordináta környékén csak egy ilyen fenyő van amiről így lógnak a "liánok", elég tiszta az odavezető ösvény... vigyetek a fáról képet és ássatok, mert mi csak az avart túrtuk fel! 20.30-kor feladtuk, mert kezdett sötétedni! Ha valaki megtalálja akkor visszamegyünk. ...majd teszünk fel képet is, bár ugyanaz mint az előző "megtalálóké". Kíváncsian várjuk a további keresők bejegyzéseit!!!

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2013.08.28 20:05]

Henderson 2013.07.25 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.41
Köszönjük! Orfűi látogatásunk során mentünk fel a kilátóhoz, sajnos le van zárva és akkor még a láda sem volt a helyén. Képek alapján kérnénk elfogadni, de talán járunk még erre valamikor és újra felkutatjuk.

[Jóváhagyta: Strombus, 2013.09.03 02:10]

 
bigbluehun 2013.07.20 00:00 - Megtaláltam
Orfű közelében nyaraltunk, nem siettünk, kb fél órát bolyongtunk, de nem leltük. Kettő nap múlva visszatértünk, és egy órán át kutattunk - sikertelenül.
Fényképekkel igazolni tudjuk ottlétünk, kérjük a +találás elfogadását.
Ezen felül kérjük a rejtőt, vagy valaki nemrég megtalálót, hogy ellenőrizze, hogy megvan-e még.
Az utolsó 8 nem találta meg, kérjük a jelszó nélküli megtalálás elfogadását. Köszi.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2013.08.21 20:41]

Áron csapata 2013.07.10 11:15 - Megtaláltam
Miután sem a logbíró, sem a rejtő nem reagált 5 hét alatt sem a jelszó nélküli megtalálásunkra, köszönöm Strobusnak a jelszót!

laas 2013.06.26 09:25 - Megtaláltam
Attilánál kicsit türelmesebb voltam, de aztán én is feladtam. Az úton Attila alig látszott ki a fűből, de élvezte. A láda helyének közelében pont akkor kaszáltak. Sajnos nem találtuk, de mindent megtettünk! Kérnénk a képek alapján az elfogadást! (a kilátó még mindíg zárva)
Laas, Zsuzska76, Attila

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2013.08.20 20:10]

An_Ga 2013.05.02 00:00 - Megtaláltam
30 perces keresés után feladtam. Kérem a kép alapján történő elfogadást.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2013.07.15 12:42]

 
Balage88 2013.05.01 16:20 - Megtaláltam
Nem találtuk mag sajna, most olvasva valószínű nem véletlen. a képek alapján kérném a láda elfogadását.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2013.06.02 20:21]

..
kakukKata 2013.05.01 14:38 - Megtaláltam
Szuper kis hely lenne, ha nem lenne zárva a kilátó :-( Ládát sem találtunk :-(

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2013.06.04 19:28]

 
Chiliszószok.hu Csapata 2013.04.30 14:46 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.74
Nem keveset kerestem de nem leltem semerre.
Sajnos nem találtam meg de kérném a rejtőt, hogy a fotó alapján a megtalálást elfogadni szíveskedjen. Köszönettel.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2013.05.30 22:17]

 
zeus 2013.04.22 12:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.06
Már többször jártunk itt, szeretjük ezt a helyet, környéket. Sajnos a ládát nem találtuk, pedig sokat túrtunk.

[Jóváhagyta: geocaching.hu, 2013.05.26 17:57]

 
viratti 2013.04.13 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.38
A szép sétát kösz de a láda szinte üres és minden elázott benne és a medvehagyma finom :)

kekenj 2013.03.02 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.43
Megvan, de sajnos a láda nem tökéletesen zár, kicsit nedves belül.
Mivel szép napos idő volt, kicsit rendbe tettem, szárítottam, szellőzött a napon.

Szöszke15 2013.02.16 13:30 - Megtaláltam
Megvan!

sytex 2013.02.07 12:14 - Megtaláltam
A kilátó még mindig zárva. Köszönjük a rejtést! K&G

tmolli 2012.12.31 15:50 - Megtaláltam
Köszönöm!

Shadow76 2012.11.04 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 3.18
:)

Ládavadász96 2012.11.01 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.81
Megtaláltuk.

stadri 2012.10.22 17:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.76
Találtunk egy kis vacsorának való gombát is a közelben, köszi a rejtést

juleslucas 2012.10.22 17:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.11
Orfűi ládavadászat utolsó állomása, köszi a rejtést

ZS&ZS 2012.10.22 15:00 - Nem találtam meg
Sajnos nem lett meg,rengetegen voltak (osztálytalálkozó lehetett),és még a bicigliseket is láttuk,és a kép sem segít (az idegen),mert eléggé ki van száradva az erdő,ja és még csak GPS-ünk sincs,de információval szolgálhatok. A kilátóba azért nem lehet felmenni,mert veszélyes. A felújítása nem az Önkormányzatot terheli,hanem az egyik hazai távközlési szolgáltatót,ugyanis egy antennája van a kilátón,és elvállalták a karbantartását. Tehát most még csak a dombról lehet nézni a tájat egyenlőre. Reméljük később megleljük a ládát.

Schall 2012.10.20 18:22 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.15] [wapon beküldött szöveg]

L'Ádiika 2012.10.20 18:20 - Megtaláltam
Megvan, köszi a játékot. [g:hu 1.3.15] [wapon beküldött szöveg]

pideryus 2012.10.20 18:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.22
Megtaláltuk, köszönjük!

Tomi+Bogi 2012.10.20 14:15 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.45
Megtaláltuk! [g:hu 1.4.21] [wapon beküldött szöveg]

 
Fürkészek 2012.10.20 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.53
Abaligetről kellemeset sétálva kifürkésztem. Szép kilátó. Köszönjük a rejtést!

gyikok 2012.10.07 14:44 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.02
Kilátó nélkül is szép a kilátás, nagyon élveztük a sétát. Köszi a rejtést!

FILA71 és Dávid 2012.09.16 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.43
Köszönjük.

GabSmith 2012.09.07 13:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk! (BRAVO2.0-val)

BRAVO2.0 2012.09.07 13:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.46
Sajnos a többiről idő szűke miatt lemaradtunk GabSmith barátommal, így ez volt a mai utolsó. A rejtek mellett erdészeti munkák zajlanak, elképzelhető hogy a láda is veszélybe kerül. (Nézett is a traktoros ember, mi a fenét csinálhat itt a bozótosban a két fickó, eltűnnek, pár perc múlva előjönnek. Szerintem meg volt győződve róla hogy melegek vagyunk :-) ...)
A kilátóért kár, a rejtést kösz!

befi 2012.09.07 11:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.25
ok

zsolike 2012.09.01 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.58
Mecsextrém túra keretében levadászva. Kár, hogy a kilátót már nem lehet használni.

sztyopa13 a páratlan páros 2012.08.28 11:45 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.86
A mobil társaságok pofátlan átverése!Bepalizták az önkormányzatot,hogy kilátó is lesz,nemcsak háttér sugárzás.Aztán rövid időn belül valami süket dumával lezárják.A Kilátó panzióban hallották méltatlankodásunkat,behívtak a teraszra,ha már feljöttünk,lássunk is valamit.

hozso73 2012.08.21 08:55 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.18] [wapon beküldött szöveg]

batla44 2012.08.21 08:47 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.06
Orfűn történt nyaralásunk első ládája. Köszönjük a rejtést!

Nagy Ádi 2012.08.15 15:51 - Megtaláltamkörnyezet: 1 rejtés: 3 web: 3 átlag: 2.33 súly: 1.85
jó volt

orangebrotherz 2012.08.14 14:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.18] [wapon beküldött szöveg]

pálcianyu 2012.08.12 15:52 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.59
Köszi, nagyon szép a kilátás!

 
Szorgoslábak 2012.08.12 12:55 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 1.90
Családi ládázás 3. ládája a mai napon! Kár hogy a kilátó le van zárva, pedig biztos szép lett volna a kilátás! Köszönjük a rejtést!

-Mese 2012.08.11 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.91
A kilátó még mindig le van zárva.

jetijak 2012.08.08 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.13
Megtaláltam

GreenTeam 2012.08.06 17:18 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Köszönjük!

ttiti 2012.07.31 14:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Jó volt megtalálni és érdemes felmenni a kilátóba mert nagyon szép a kilátás (bár le van zárva de fel lehet jutni!)
Köszi a rejtést!

Tárnai Szabi 2012.07.31 14:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
Jó volt megtalálni és érdemes felmenni a kilátóba mert nagyon szép a kilátás (bár le van zárva de fel lehet jutni!)
Köszi a rejtést!

picuresnagyur 2012.07.30 13:11 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.75
köszi :) szép hely

WalterBrothers 2012.07.29 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.06
Köszönjük!

Drink Team 2012.07.24 17:45 - Megtaláltam
Köszi! Orfűi nyaralás közben!

Masateam 2012.07.24 17:45 - Megtaláltam
Köszi a rejtést! Csodálatos panoráma!

Reggel 2012.07.23 14:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.97
Megtaláltuk!

Sajnos a torony még mindig zárva!

Köszi a rejtést!

Anita és Reggel

FoJo 2012.07.22 11:58 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.47
Köszönjük a rejtést!

paulangos 2012.07.16 18:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.41
magára a kilátóra, lépcső híjján nem mentünk fel. Ettől függetlenül fain :)
Köszönjük!

Mimi92 2012.07.15 15:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.04
köszönöm a rejtést!

mazsola069 2012.07.15 14:27 - Megtaláltam
Nyaralás Baranyŕban. [g:hu 1.4.16] [wapon beküldött szöveg]

vizsla1 2012.07.14 11:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.28
Megcsíptük!
Róza,Norbi

Shepherd 2012.07.11 08:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.52
Szakadó esőben kerékpárral, a kilátó nem mászható. :(
Köszi a rejtést! :)

SZACSATOUR 2012.07.10 19:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk, sajnáltuk, hogy le van zárva a kilátó... #3 #5 [g:hu 1.3.29] [wapon beküldött szöveg]

H.B. 2012.07.09 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 2.96
Kerékpáros találat.

ber076 2012.07.08 11:49 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.52
Gyermekeinkkel egy rövid Abaligeti Orfűi hétvégén.

Köszönjük!

rozsabogar 2012.07.07 19:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.12
Megtaláltuk. Szerencsére frissen kaszáltak a környéken, így könnyű találat volt. A kilátón az első kb. tíz lépcső hiányzik, de nem volt kiírva hogy tilos felmenni :)

sry 2012.07.05 15:51 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.99
Megvan, Köszi!

A GCSUSU-től a jelzett ösvényen bringával. Nem semmi menet volt, ha valaki szereti a kemény felfele hegyimenetet annak csak ajánlani tudom! Jól szórakoztam. A ládában nem volt toll így hagytam egyet az utánnam jövőknek. A kilátó továbbra is lezárva.

Aki nem szereti a nagyon durva hegyi meneteket bringával az felmehet (na meg le is) aszfalton is, de abban nincs semmi érdekes :-)

Webber 2012.07.04 00:00 - Megtaláltam
Meglett.

szgabriella 2012.06.30 11:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 4.00 súly: 2.38
Kicsit nagy a gaz, de elődeink nyomait követve gyorsan meglett, majd egy nagy csobbanás délutánra. :) Köszi a rejtést!

Apamókus 2012.06.29 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.83
Sajnos mi sem jutottunk fel a kilátóba, de így is nagyon szép helyeket láttunk. A közeli kék + jelzést mindenkinek ajánlom, hogy kerülje, mert totál be van nőve és járhatatlan.

cincmoca 2012.06.27 14:40 - Megtaláltam
Térdgatyóban kellemetlen volt a giz-gaz, de meglett. Kár, hogy a kilátó le van zárva... :S Köszönjük a rejtést!

SzaboI 2012.06.26 23:39 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

geochiga 2012.06.22 15:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.53
Fisihing on Orfű fesztivál keretén belüli 2. találat, ...sajnos ezt már egyedül :c)

mihoj 2012.06.22 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.36
Az első mecseki találatunk. Hétvégére érkeztünk Nádasdra, de előtte nosztalgiázni akartunk itt, és fürödni. 9 éve már jártunk Orfűn egy nyaralás alkalmával, akkor működött a kilátó. A séta kellemes volt a rejtéshez, leszámítva, hogy rövidnadrágban és szandálba tettük meg.
Köszi a rejtést!

goligon 2012.06.21 16:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.14
A fiamat és barátait szállítottam Orfűre a fishingre. Gondoltam összekötöm a kellemetlent a csacskasággal és felugrottam a ládáért. Lent a tónál zaj, fent a hegyen csend és nyugalom. A láda épségben volt, de nem a vélelmezett helyén és rejtetlenül. Eldugtam:) A kilátó zárva, de egy kis leleménnyel gyönyörködhetünk a páratlan panorámában:) Köszi!

 
warnew 2012.06.16 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.53
Orfűi nyaralás, kerékpárral. A kilátóba sajnos még mindig nem lehetett felmenni.

zack13 2012.06.16 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.56
Megtaláltuk. Orfűi nyaralásunk első ládája. Kár, hogy a kilátó nem látogatható, csodás kilátás lehet.

parkany9 2012.06.14 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.89
Köszi

Papp Család 2012.05.29 14:43 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.11] [wapon beküldött szöveg]

Patriot1979 2012.05.19 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Ez tényleg tökéletes rejtés/láda gratuláció érte! Kár, hogy a kilátó még mindig le van zárva... Pedig biztos káprázatos látványt nyújtana.

K-55 2012.05.01 13:23 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.04
A kilátó még le van zárva, de a láda felé vezető úton, a szép domboldalon kitárul előttünk a látóhatár.

Csak a foci!-1Csak a foci!-2
01
02 
lumiksz 2012.05.01 10:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.71
Egyszerű rejtés, nem kell tíz perc séta sem. Szerintem többen nem szeretnék, hogy a megnyitott kilátó miatt megnövekedjék a forgalom. (Látható, hogy a szerkezet szinte hibátlan.) Köszönjük!

kingasz 2012.04.29 19:40 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. Naplemente, tucskok, dimbes domb mindenfele hajjaj, [g:hu 1.3.22] [wapon beküldött szöveg]

GCORKI_20120429193407.jpgGCORKI_20120429193444.jpg
GCORKI_20120429193855.jpg 
vadcseri 2012.04.29 13:30 - Megtaláltam
Könnyen megtaláltuk. Köszönjük a rejtést!
Kár, hogy a kilátóba nem lehet felmenni!

erdeisz 2012.04.28 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.51
Túlélő túra közben útba esett.

nyic 2012.04.13 14:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.27
Útban DDRKT Light felé.
nyic+Zita+Anna+Nóra

gabesz99 2012.04.13 13:48 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést. :) [g:hu 1.4.10] [wapon beküldött szöveg]

blanco11 2012.04.13 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltam.

wicky89 2012.04.13 00:00 - Megtaláltam
Megvan, köszi :)

geo-fonixek 2012.04.08 15:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.83
Megvan!
GCSUSU-től keresztül az erdőn egyenesen a ládához. Vízmosások, folyandárral benőtt susnyás, de azért jó volt. Kár, hogy nem látogatható.
Köszi a rejtést!

fecodat 2012.03.23 16:12 - Megtaláltam
Megvan, köszi!

simontuce 2012.03.23 16:12 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.84
Meglett, köszönjük a rejtést!

spuricsigusz 2012.03.23 14:25 - Megtaláltam
Sajnos a kilátó felújítás miatt le volt zárva:-(

monguz 2012.03.17 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.65
Gyönyörű időben, az első tavaszi napok egyikén jártunk erre. A láda fázott, egy kicsit jobban betakargattuk.

WAdam 2012.03.17 11:39 - Megtaláltam
megtaláltuk!!!

Atesy83 2012.03.16 15:18 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.23] [wapon beküldött szöveg]

Kis-Molnár 2012.02.25 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
Köszönjük szépen

Dany33 2012.01.22 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.54
MEGVAN!!!

Hörcsög 2012.01.21 16:34 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.43
Megtaláltuk! Első GPS-es bevetés.

yano6ard 2011.12.14 14:55 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget!

Zsiráf 2011.11.20 10:58 - Megtaláltam
Gyalogos kupa: 31.5km

tudo 2011.11.14 14:08 - Egyéb
110 km kerékpár edzés 1300 m emelkedéssel a Szentlőrinc - Boda - Bicsérd - Golgota - Kővágótöttös - Kővágószőlős - Cserkút - Orfű - Pécs útvonalon 3 új és 9 régi ládával. Az idő ma is kiváló volt. Nagyon nehezen oldódott a mélyen lerakódott fáradtságom, lényegében csak az utolsó 4 láda ment rendesen.

GCBDKF után kijöttem az országútra, majd gurultam lefelé Orfűre. A falut elérve azonban adta magát a hegy, és a kilátó felé nyomtam tovább. Elgurultam a kilátó mellett, 40 m-ig jó volt a bicó. A láda azonnal meglett.

GCSUSU következett.

Kerékpáros kupa: 108.2 km

alexi 2011.11.12 16:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.29
Nagyon szép a környék, a kilátót én is sajnálom... Köszönjük a rejtést!

csg69 2011.11.07 16:02 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.13
Megvan :)

ticy14 2011.10.07 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.52
Köszi a rejtést!

Andy & Suni 2011.10.07 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.97
Köszi,megtaláltuk! Szakadt az eső, de tuti volt! :)

Gery Greyhound 2011.10.01 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.59
Tényleg kár, hogy le van zárva a kilátó - reménykedtem benne, hogy valamit azért a kilátó nélkül is láthatok a tóból, de nem... Ez kicsit csalódást okozott, viszont a séta kifejezetten jólesett nekem és a kutyának is ebben a gyönyörű, 25 fokos napsütéses időben, nem értem, miért panaszkodnak egyesek :) Az ajándékok meg valahogy mindig is hidegen hagytak, egy éves kesser-pályafutásunk során soha semmit nem vettünk ki és tettünk be a ládákba coinokon és travelbugokon kívül... Nekünk az ajándék a megtalálás izgalma, meg hogy olyan helyekre juthatunk el az országban, amelyeket a GC nélkül soha nem is ismernénk.

turboka 2011.09.25 11:38 - Megtaláltam
Megvan. Köszi.

karva 2011.09.24 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Kár, hogy le van zárva a kilátó!

lion 2011.09.24 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.59
OK

Hz 2011.09.24 10:06 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.22
Szürkítve. [g:hu 2.2.8] [wapon beküldött szöveg]

Kerékpáros kupa: 74 km

 
vonnegut42 2011.09.24 00:00 - Megtaláltam
orfű2

botaborsi 2011.09.24 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
korábban már megmásztuk a kilátót. és jövünk majd máskor is!

srena 2011.09.24 00:00 - Megtaláltam
+

G_Sanyi 2011.09.22 16:15 - Megtaláltam
Tényleg kár, hogy zárva. Nagyon szép lehet a kilátás. Ettől függetlenül tetszett, köszönjük!

jspanyik 2011.09.22 14:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.20
Autós kilátólátogatás (kár, hogy nem üzemel!), majd rövid séta.

Köszönöm a lehtőséget!

korg_ns 2011.09.18 17:46 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Stn72 2011.09.18 15:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.64
+van! Könnyű, egyszerű rejtés és találat..., s habár a kilátó zárva, érdemes ide feljönni... panoráma így is akad -igaz nem a tavakra...

Johnny40 2011.09.03 15:37 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.03
Köszi a rejtést!

CSS Team 2011.09.03 11:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.71
Na igen. A kilátó - nagy csalódásunkra - tényleg le van zárva. De úgy ám, hogy eszébe se jusson senkinek, hogy mégis felmászna valahogy... A környék viszont nagyon szép, és kellemeset sétáltunk az autótól, amit a tónál hagytunk.

Lehetetlen 2011.09.03 11:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.32
A kilátó le volt zárva. :(

blto 2011.08.27 12:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.74
Megtaláltuk

szalmakalapos 2011.08.15 18:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.20
Könnyen rátaláltunk a ládára, megetettük a szúnyogokat ( mind a 6 milliót ) majd sebesen távoztunk. A kilátó ugyanolyan, mint amilyennek előttem már sokan leírták. Sajnos. Köszi a rejtést !

gaborevi 2011.08.15 12:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.46
Egyhetes abaligeti-orfűi nyaralásunk második sikeres találata. A Mecsek nem szereti a gps-eket :-), de ettől még nagyon szép és jó volt itt minden, ha pedig ládát találtunk az csak hab volt a tortán. A láda nincs zacskóban, és valóban igen szegényes ajándékilag, ma egy szál Orfű képeslapot találtunk és hagytunk is benne...
Egyébként a 30. ládánk! :-)

Kata&Dani 2011.08.14 16:22 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.55
Hát, sajnos ez nem kilátó, hanem mobilantenna... Azért a rejtést köszönjük!

kismaczu 2011.08.13 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.67 súly: 3.50
A kilátóba nem lehet felmenni,a láda nagyon messze van,kár volt feljönni.

 
skam molinari 2011.08.13 10:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.08
kár, hogy nem lehet felmenni a kilátóba, bár az egyik kertből a bácsi felajánlotta, hogy tőle is lenézhetünk a tóra, kedves tőle, de nem éltünk a lehetőséggel
láda fel sétálva a jópofa visszhanggal játszottak a gyerekek, gondolom ilyen lehetett a tihanyi is!?

Yumi 2011.08.12 17:45 - Megtaláltam
Két éve megtaláltam...csak elfelejtettem bejelenteni.Most újra erre jártunk...

futureal 2011.08.12 13:24 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.19
Kár, hogy a kilátót lezárták. A szögesdrótok miatt meg sem próbáltunk felmenni. Köszönöm a rejtést!

BouLache 2011.08.12 11:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.43
Gyönyörű ez a hely! Köszönjük a rejtést!

benist 2011.08.11 11:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.15
Orrfűi kirándulás. A kocsit tisztelettudóan az ajánlott parkolóban hagytuk, majd felsétáltunk a tetőre. A tiszta időben csodálatos lett volna a látvány, ha nem szedték volna szét a lépcsőt. hihetetlen, hogy a mobil cégeknek nem lenne kerete a javításra, lehet, hogy a feljutás ellehetetlenítésének más oka van. Szerencsére azért megtaláltuk a módját, hogy lenézhessünk a tavakra. A ládáig a kis séta nem tett tönkre.

climbi 2011.08.08 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.65
Nem a rejtőket védendő, de azzal teljes mértékben egyetértek, hogy nem ez a rejtés az, ahol "bele kell halni" abba a kis - és kellemes- sétába, ami a pontig vezet. Kétségtelen, a pontot "kilátó"-nak hívják és attól ez kissé távolabb van, de a "nyugalom" elég jó érv a távolság mellett. Engem sokkal jobban zavar az az igénytelenség, amit "ajándékcsere" címén elkövetnek egyesek, a dobozba tett, kifejezett kérés ellenére. Az aktuális "termés": papírfecnik, tavalyi kártyanaptár ( na jó, ez lehet, hogy tavaly óta ott pihent :-) ), beszáradt körömlakk, pénzváltó reklámcetlije.... és ez nem a GCORKI sajátossága :-(

Nagymancs es Kismancs 2011.08.06 12:45 - Megtaláltam
Gyönyörű helyen van a láda, kár, hogy a kilátó zárva van. Bicajjal a lefelè út is izgalmas a réten keresztül. :-)

lczandris 2011.08.06 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.16
Meglett! Tényleg, nagyon szép a kilátás jó lenne ha üzemelne a kilátó. Köszi a rejtést!

Farkasszem 2011.08.05 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.00
Megtaláltuk! Köszi a rejtést!

Kukucska 2011.08.04 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.78
Megvan!

Fürge Lajhárok 2011.08.03 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.76
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

Access Denied 2011.08.01 12:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.90
Hétvégi Pécs környéki kirándulás 2. 9/5.

Mint a mese a királyról és a szegény lányról: jöttem is meg nem is, hoztam ajándékot is meg nem is.
A kilátó még mindig zárva sajnos, biztos nagy befektetés lenne a mobiltorony gazdájának megvásárolni azt a pár lépcsőfoknak való faanyagot...
Így sajnos a kilátás korlátozott, de amit lehet látni, az azért valóban tetszetős.
A láda védelmében: ha működne a kilátó, akkor a láda távolsága indokolt lenne, hiszen fentről messzire ellátni...

Kösz a rejtést!

kekboa 2011.07.31 18:51 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.50 súly: 2.73
Orfűi hétvége, ládászás P41n & Pandival 3/8

A délutáni napsütésben valami eszméletlen gyönyörű volt a kilátó alatt elterülő rét. Örömömben futkároztam is egyet! :)

P41n & Pandi 2011.07.31 18:51 - Megtaláltam
Gyönyörű lehet a kilátás odafentről, sajnos be van zárva a szétkorhadt lépcsők miatt, amik nem túl biztonságosak. A rejtés egyszerű és tényleg nem látható a kilátótól. Megéri a sétát!
Köszönjük!

 
bbokonon 2011.07.28 15:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.75
Bár a kilátó zárva volt, a rövid séta a napsütéses fennsíkon maga is megérte a felmenetelt!

ark03 2011.07.25 18:42 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.86
Először rossz helyen kerestük, aztán a leírást újra elolvasva végül viszonylag könnyen megtaláltuk. Nagy kár, hogy a kilátó le van zárva. Köszönöm a rejtést!

Milyen igaz! 
obertcs 2011.07.19 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.18
Köszönjük a rejtést! Megtaláltuk!

Icewolf 2011.07.17 17:41 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.51
Köszi a rejtést! Orfűi bringatúra hetedik, utolsó ládája. Kér, hogy a kilátó zárva volt.

Icewolf

air 2011.07.16 16:32 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.78
Orfűi ládázós túra 7. találat. A túra végére maradt. A kilátó továbbra is zárva, sajnos. Szerintem csak egy kis elhatározás kellene, hogy újra megnyithassák, és élvezhető legyen a csodálatos panoráma.
A ládát valószínűleg egy négylábú mugli látogathatta meg, mert teljesen szabadon volt, a rejtektől kb 1,5 méterre. A nehezéket visszatettem rá, és jól betakargattam.
A leírás alapján könnyen megtalálható a "bejárat" a fák között. Közvetlenül mellette egy ringlófa áll. Aki siet, még ehet a finom, érett ringlóból.
Köszönöm a lehetőséget.

Bébic és Nyúl 2011.07.06 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.25
megvan!
köszönjük!
Vivien, Viki, Zoli

JuJó 2011.07.06 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.53
Megvan, GPS nélkül, az útmutatás alapján.

Nargoth 2011.07.02 17:05 - Megtaláltam
Megtaláltuk! A kutyust tovább vittük! [g:hu 1.3.15] [wapon beküldött szöveg]

rosie 2011.07.02 17:01 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.3.14] [wapon beküldött szöveg]

vikiszabo 2011.06.26 11:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 1.95
TB-t hagytam a ládában.

Macusa 2011.06.25 13:10 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.71
"Mecsek-zselic határán" TT után.

zalajaro 2011.06.25 10:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.86
Sikondai VTSZ Találkozó alkalmával.

Bubuka 2011.06.25 10:20 - Megtaláltam
VTSz találkozó során.

apo69 2011.06.24 00:00 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

macikupac 2011.06.22 19:03 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.33 súly: 4.22
Baranyai habzsolás 14.

A nap végére már az ilyen és ehhez hasonló találatok maradtak. Autóval egészen a kilátó aljáig lehet menni. Nem tudtam, hogy nem látogatható, ezért kissé meglepődtem, amikor kiszálltam a kocsiból. Amikor megláttam, hogy a láda innen még több, mint 1 km, akkor azért néztem. A mezőn (véletlenül sem tisztáson) próbálkoztam a kocogással, de a frissen levágott fű nagyon csúszott. Nem tudom, hogy miért, de abban hitben tértem le a fenyők közé, hogy biztosan valami olyan rejteket fogok találni, amilyen közelebb volt. Nos..., a láda takaratlanul hevert a fától bő fél méterre. Ezért a rejtésért kár volt ennyit törni magam. Így visszakutyagoltam Dörmivel a kocsihoz. Azért pár coord formátumú segédkoordináta jól jönne a szövegbe, mert a kilátóhoz való letérésnél nincsenek segítő táblák.

U.i.: Kedves rejtő! A kritikát ne keverd össze a "rinyálással". A fa tövébe 600 méterrel előbb is letehetted volna a ládát. A játékosok nagy többsége inkább azt teszi szóvá (még akkor is, ha ez nem mindig jön vissza a leírtakból), hogy ez a rejtek nem igazán indokoltan került ilyen távol a látnivalótól. Az igazi élmény a fentről látható panoráma lenne, de az nem a játékosok miatt marad el.

[wapon beküldött és otthon kibővített szöveg]

 
Ancsa&Fikusz 2011.06.22 15:35 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.89
Fishin on Orfű :-)
Kár, hogy a kilátó le volt zárva :-(

gsoproni 2011.06.12 16:58 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.00
Egy kis szünet után ismét sikerült a családi programok közé beiktatni a keresést. A láda jól el van rejtve, de a csomagolás nedves, sáros. A tollat cseréltük, most már lehet logolni. :)
Köszönjük a rejtést!

Moha69 2011.06.05 15:50 - Megtaláltam
Keresztgyermekeimmel derékig érő fűben sétáltunk el a ládáig. Nagy volt az öröm a megtaláláskor. HURRÁ...!!!!

felfedező01 2011.05.29 15:27 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.67 súly: 2.18
Megtaláltuk! Köszi a rejtést! Allergiások előtte vegyék be a gyógyszert, mert most május végén gyilkos a mező! Sajnos a kilátó még mindig zárva!

Megvan!
ba32107 2011.05.22 13:43 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Megtaláltam :) Nagyon szeretem ezt a helyet, bár a mezőn még sosem mentem le odáig. Jó kis rejtés volt, tetszett! Megjegyezésként annyit, hogy így tavasszal / nyár elején nagyon nagy a növényzet, szóval készüljetek úgy. Derékig érő mezőben kell menni jó sokat. Köszi a rejtést!

R-Gyu 2011.05.19 10:32 - Megtaláltam
Megleltük [wapon beküldött szöveg]
Gyalogos kupa: 20,9 km

hadidoki 2011.04.29 11:34 - Megtaláltam
megtaláltam
Mennyivel egyszerűbb tiltani, mint megteremteni a feltételeket!! (mármint a toronyba feljutáshoz)

 
V_Gabor 2011.04.24 13:34 - Megtaláltam
Megtaláltam. (Androidon g:hu segítségével) [ ] [wapon beküldött szöveg]

kauai 2011.04.17 15:52 - Megtaláltam
"Ott" is..

Jules87 2011.04.17 14:01 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.65
Mi sem bírtuk megállni, hogy fel ne menjünk, bár a korlát meg a hiányzó lépcsőfokok minden bizonnyal arra utaltak volna, hogy nem menjünk fel. :P Egy kellemes nyugodt vidékre nyílik kilátás fentről.

Jeffrey 2011.04.17 14:01 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.20
Hangulatos domboldal:)

Operation: Infinite Mecsek

La-Ka-Ki-Fa 2011.04.16 17:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.67 súly: 2.00
Gyönyörű környezetben a Medvahagyma Fesztivál napján találtuk meg

Faragoz001 2011.04.16 12:31 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.38
Sajnos a kilátóba nem jutottunk fel, le volt zárva. Ládikó könnyen meglett. Sikerült egy kullanccsal is megküzdeni, hál istennek még nem a véremet szívta.:) (Tündér).

Köszönjük

zsuuu 2011.04.09 16:45 - Megtaláltam
A kilátó zárva, de én régebben már jártam fent....
Csillu, Zsuuu

Gyopesz és Gabesz 2011.04.04 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.26
ok

Geotin team 2011.04.03 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 2 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.38
Megtaláltuk! Szép volt a táj csak kár, hogy a kilátóra nem lehetett felmenni.

Péter60 2011.04.02 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.40
A mai nap megkoronázása! Az ajánlott parkolót elvétettem, egy zsákutcában kötöttem ki, de a kedves helybéliek útba igazítottak és még a ládáról is tudtak! A csúcson gyönyörű panoráma fogadott és a láda is hamar meglett.

katonal 2011.04.02 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.51
megtaláltuk, fantasztikus volt Peti+Rita

Szivacs85 2011.03.15 15:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.18
Kár hogy a kilátóba nem tudtunk felmenni, de a táj kárpótolt minket. Köszönjük a rejtést.

Murus 2011.03.14 08:58 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.99
[wapon beküldött szöveg]
4 napos Pécs Orfű látogatásra érkeztünk Cicával, ami 2.5 napra zsugorodott, mert ő közben megbetegedett, így hamar haza indultunk.

A parkolótól sétáltunk fel. Sajnos a toronyba most sem lehetett felmenni, kár érte. A doboz nincs messze, igazán pici séta, nem értem mire fel a panasz. Köszi! Murus és Cica

molka 2011.03.12 17:21 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.35
Naplementében! A kilátó le van zárva, de könnyűszerrel fel lehet jutni, így nem hagyhattam ki! Azért jót meneteltünk felfelé! Köszi!

carmin 2011.03.12 17:21 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.05
A 16 km-es túra után még levadásztunk pár ládát a közelben.

Szabó Család 2011.03.12 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.02
Mi jót sétáltunk. Köszönjük.

egosonic 2011.03.12 13:18 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 1.5 web: 1.5 átlag: 2.00 súly: 1.48
Leírás téves volt.

wasawski 2011.03.12 13:18 - Megtaláltam
Hát... Volt ott egy pár "idegen" fa... Azért meglett! :) A torony még mindig lezárva, bár nem tűnt lehetetlennek a megmászása, azért inkább lebeszéltem tzit róla...

pithe&juci 2011.03.12 13:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, ezúttal Zeusz a vizslaszerű nem tartott velünk, de itt volt Öcsi alias (wasawski)
Mai napi túrázás negyedik ládája.
Köszi a rejtést.

laszloistvan 2011.01.02 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.70
Az orfűi versenyen voltam először a kilátóban - azóta többször. Kár, hogy nem lehet felmenni; és még azt sem látni, mennyire ideiglenes a helyzet.
De legalább megvan az évben az első találatom.

geronimo70 2010.12.23 08:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.84
Megtaláltuk.

csupa 2010.12.11 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.48
Megtaláltuk. Kár hogy a kilátó le van zárva. Persze így is nagyon hideg volt...

paul 2010.11.23 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 3.94
Köszönöm a rejtést.

 
makariosz 2010.11.14 15:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.68
Mai első ládánk Alexszel. Nagyon szép a rét, és környezet. Régebben voltunk már a kilátónál, akkor még látogatható volt.

lovagias 2010.11.13 13:42 - Megtaláltam
Sajnos a kilátó lezárva, szétszedve. :(

fehérkút 2010.11.12 10:00 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést.

sumonyi 2010.11.07 12:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.65
Köszi! Soma,Tünde,Zoli,Sanyipapa

andrasgabi 2010.11.03 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.51
Felhős, borongós időben találtuk meg, messze el lehetett látni, nagyon tetszett!

tokra 2010.10.30 18:49 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2 web: 3 átlag: 2.67 súly: 1.48
köszi a rejtést! igaz nem a csapattal voltam, de majd őket is elrángatom jövőre. talán addigra már a kilátót is megnyitják. tök teccett h már az elején beindult a szimatom( egyből a megfelelő fához sétáltunk).
by: DON

Legolány 2010.09.25 09:41 - Megtaláltam
Köszi! [wapon beküldött szöveg]

Misu 2010.09.25 09:41 - Megtaláltam
Köszi! [wapon beküldött szöveg]

Temprás 2010.09.03 08:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.08
Kerékpáros találat.
Tavaly már próbálkoztam, de akkor nem sikerült, ma ez volt a 3. ládám.

Firesanyi 2010.08.29 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.01
+van

gnegyzet 2010.08.27 12:12 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.58
Köszönjük a rejtést. Nagyon sajnálom, hogy nem lehet felmenni.

XRX 2010.08.27 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, a kilátó továbbra is zárva Orfű felől a kék jelzésen mentünk, nagyon szép az erdő, nem nehéz a terep érdemes onnan is megjárni kb 1 km. gyalog az autót a fürdőnél lehet hagyni, ingyenes parkoló van.

Baktercsiga 2010.08.23 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.46
Motorozás során vadásztuk le Danival.

RoriZo 2010.08.22 19:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.93
Egy családi fürdőzést követően felmentünk a kilátóhoz.
Köszönjük

eperdzsem 2010.08.21 11:37 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.48
Sajnos a kilátó le volt zárva, így nem tudtunk felmenni!
A Geocoint elhoztuk.

Cicu!
Kiszti 2010.08.20 12:42 - Megtaláltam
:)

scele 2010.08.20 12:42 - Megtaláltam
mögvan [wapon beküldött szöveg]

MaFe örs 2010.08.20 09:47 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.39
Megtaláltuk.
A kilátó még mindig le van zárva.

Papi és Mami 2010.08.19 11:51 - Megtaláltam
Megtaláltuk, nagyon szép hely. A kilátóba sajnos nem tudtunk felmenni, mert éppen valamit építettek rajta, a lépcsőfokokat is leszerelték.

mielikki 2010.08.16 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
Megvan :) A kilátó sajnos még mindig zárva :(
A ládához vezető tisztás viszont egyszerűen gyönyörű, tele virágokkal, pillangókkal :) És csak pár perc a séta odáig, nem érzem messzinek. A láda jól le volt takarva, ugyanúgy raktam vissza. Köszi a rejtést!

Gyugyus 2010.08.16 12:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.18
.

floriskriszta 2010.08.08 13:30 - Megtaláltam
megtaláltuk

tótheszter 2010.08.06 19:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.71
Kellemes nyáresti séta, köszönjük!

Panorama
sophegyi 2010.08.05 16:22 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

pocseusz és családja 2010.08.05 15:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.85
Köszönjük a rejtést! :o)

Hüsecsalád 2010.08.03 16:10 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

Megvan! 
sultan 2010.08.03 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.56
Sajnos a kilátó még zárva van.

fodorcsalad 2010.08.01 13:10 - Nem találtam meg
Nem biztos, hogy ennyire távol kellene a rejtésnek lennie a kilátótól. Ha közelebb lett volna, akkor elindulunk érte, de 400 métert kullancsesélyes területen is jócskán haladva, nagy melegben...

EnZo 2010.07.29 15:02 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.79
Mecsek #13
A kilátó sajnos zárva volt, pedig szép a kilátás a tetejéről...:(-;)
Az idő nagyon szép volt, a rejtekre is könnyen rátaláltunk (bár idegen fák vannak szép számmal), egy kis fedőanyag elkélne rá, de amúgy semmi baja. Visszaúton jókat lehet fotózni. Ez jó kis megkoronázása volt a napnak.

NZs 2010.07.29 15:02 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.72
II. Mecsek kesingtúra 20/13.
A kilátóig aszfaltúton fel lehet hajtani, alatta tágas parkoló van - nem értem, miért kéne a nem túl bizalomgerjesztő alsó parkolóban megállni..? A kilátó feljáratánál tábla: "Építési terület, belépni tilos!" Építésnek, munkálatoknak persze semmi nyoma, az első szintre vezető falépcsőket felszedték, de a többinek láthatóan semmi baja - miként a kilátó többi részének sem. Ok, magyarázat "természetesen" ezúttal sincs. Talán egy túlbuzgó bürokrata veszi túl komolyan a saját hülye szabályait, és fosztja meg az embereket ettől a csodás kilátástól..? Négy éve jártam itt utoljára, akkor volt szerencsém látni. Egyébként a korláton simán fel lehet(ne) mászni, ha valaki egy kicsit is bevállalós (lenne). Az első szinttől felfelé már végig rendben megvan a deszkaborítás. Tetszett nekünk ez a hely, gyönyörű kilátás van a tavakra és a településekre!
A láda könnyen meglett, triviális helyen van, álcázva sem nagyon volt. Logolás után séta vissza a kocsihoz a réten át, majd visszaautóztunk a szállásunkra.
Másnap megint esőnap volt, így az egyetlen még elmaradt Pécs belvárosi ládát kerestük csak meg: a várfalat, és ami mögötte van (GCVFAL).
NZs&EnZo

- meg ezt
- meg ezt is
Ripy_X 2010.07.23 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.30
2010-es nyaralás alkalmával találtuk meg.

smile97 2010.07.23 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.20
Kár, hogy a kilátóba nem lehet felmenni.:(

Zsozsoboy 2010.07.18 03:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.67
Nem túl vidám dolog, hogy az innen párszáz méterre megrendezett Egyetemisták Főiskolások Országos Turisztikai Találkozójának ideje alatt mindössze öt megtalálás volt. Pedig az egyébként nagyon jól sikerült rendezvényen tízezrek voltak.

ier 2010.07.17 13:46 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 4.12
Kissé messzire esik a rejtés a kilátótól.

erbeo 2010.07.17 13:46 - Megtaláltam
Mai utolsó találatunk a rekkenő hőségben. A ládánál hallattszott az EFOTT-os koncert zaja.

tszentendrei 2010.07.17 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.34
Megvan! 40 fok, ládakeresés délben, de hát kellett egy kis szünet a koncertek között!

qkoree 2010.07.16 12:30 - Megtaláltam
kilátó lezárva, EFOTT óriási, "idegen" fa becsapós

Kertész család 2010.07.11 13:55 - Megtaláltam
Nagy melegben kerestük a ládát.Rengereg ott a fenyő,de jó a rejtés.A toronyba éppen nem lehetett felmenni műszaki okok miatt,de szerencsére mi már jártunk itt többször is.

pipicsapat 2010.07.04 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.32
Kár, hogy a kilátó le van zárva, de ha elég magasra tartjuk a fényképezőgépet (kb. 20 méter), akkor szép fotókat lehet készíteni.
GPS track

jakabj16 2010.06.27 18:30 - Megtaláltam
Sok volt a szúnyog. :)

Tompika007 2010.06.25 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 1 web: 3 átlag: 2.33 súly: 2.26
Kihívást a szúnyogok jelentettek, kullanccsal nem találkoztunk.
A láda egy ösvény közepén fedetlenül, a megadott koordinátától kb. 5m-re feküdt. Mélyedés, avar a közelben sehol. Mivel messziről nem látható ott és úgy hagytam ahogy találtam, de az eredeti helye biztos jobb volt.

ésKata 2010.06.20 14:15 - Megtaláltam
Szép kis túra volt!

Zergi 2010.06.20 14:15 - Megtaláltam
Fogtam!

 
akosgy 2010.06.20 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.76
Orfűi hétvége az 54. Barlangnap keretében. A kilátóból gyönyörű a panoráma az amúgy is vonzó kis völgyre és a környező hegyekre. Lent a kilátó tövében megsimogattuk egy helyi család vásárból hozott kislibáit, amik legelésztek, mialatt a gyerkőcök felmentek a kilátóba. Ezután elkocogtunk a ládáért. Hát, nem bízta a rejtő a véletlenre, ide a dzsuvába épeszű ember tényleg nem megy be cél nélkül. A láda fedetlenül hevert egy fa mellett az ösvény közepén, visszatettem abba a mélyedésbe, ahol sejthetően eddig volt (bár ahogy a logokat látom, nem itt volt eredetileg) és kicsit jobban betakargattam. Köszi!

Lucypapa 2010.06.19 17:20 - Megtaláltam
Kesing On Orfű 7. ládája

Ulci 2010.06.19 14:33 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.40
Az idei barlangnapot (igazából hétvégét) ezen a szépséges helyen rendezték meg, az Orfűi-tótól nem messze. Amikor adódott egy kis szabidő felcaplattunk a hegyre, hogy mit nyújt a kilátás. Szép hely. Sok éve a Tekeresi panzióból indultunk egy hetes lovas túrára és ez az emlék is megszépítette ezt a helyet. Köszi a rejtést.

flendera 2010.06.19 11:14 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2 web: 3.5 átlag: 3.17 súly: 2.62
FOO :) és egy kis ládázás. Gönyörű a környék és a kilátás. Kullancs, szúnyog veszély!

Plavi 2010.06.19 11:14 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.81
Fishing-elni voltunk, így gondoltuk hogy felkeressük a környékbeli ládákat is. Jól tettük. Nagyon szép a kilátás a toronyból. Érdemes volt ide feljönni.
A kullancsokkal vigyázzatok. Mi ketten 1-1 csípést és 3 egyelőre csak helyet kereső kullancsot találtunk magunkon.

peterpan 2010.06.18 19:55 - Megtaláltam
Fishing on Orfű idehallatszott. Épp egy Csillag vagy fecske szólt, amikor felértem a kilátóhoz. A láda a segítő hozzászólásban olvasható helyen van, könnyen megtalálható csak hát a szúnyogok ugye...
Megtalálás után lementem egy kicsit vegyülni a zenei fesztiválos arcokkal is. Merthogy eredetileg az 54. Barlangnapra érkeztem ami pont ugyanabban az időben és helyen volt.
A varázsló jelmezes bácsival pacsiztam egyet és őszintén megsúgta, hogy csajozni jött :)
A barlangnapi buli is egész jó volt, meglepően sok dalostorkú barlangász akad, akiktől a geocaching sem idegen.
Igaz, Juju? :)

Mr Bean 2010.06.18 13:40 - Megtaláltam
Megvan

*Vica* 2010.06.18 13:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.33 súly: 3.58
Sajnos számomra a rejtés elrontotta az élményt. Miért kellett ilyen messzire a toronytól tenni? Amúgy hamar megvolt, követni kell a kesserösvényt.

Kerékpárral 27,5 km

scandargraun 2010.06.13 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.40
Olvassátok el stone79 hozzászólását, és nem keresgéltek annyit, mint mi! A láda egy viszonylag satnya fa tövében van, a fa erdő felőli oldalán. Szúnyogriasztó jelentősen javítja az életbenmaradás esélyeit!
Közös találat Harcimoháékkal.

SCs+Tobbiek 2010.05.24 14:25 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 2 web: 4 átlag: 2.67 súly: 1.00
Első megtalálásunk :). Egy kis töprengés azért kellett hozzá...

Domos 2010.05.24 13:50 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.17 súly: 1.00
Fenyves szélén, szép helyen

szandal 2010.05.24 00:00 - Megtaláltam
szép kilátás, klassz séta...

Harcimoha 2010.05.16 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.33 súly: 1.85
A kilátásért megérte.
A láda rejteke nem tartogat sok meglepetést. Rovarok + bozótharc. Vietnámi veteránok előnyben.

pinyoe 2010.05.09 19:03 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.48
Megtaláltuk. Gyönyörű hely. Köszönjük
Gábor&Judit

ferikov 2010.04.25 17:01 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.67 súly: 1.90
Megvan! A rejtés tényleg nem a megadott helyen van, de 10 perc után meglett. Köszönjük!

 
sarkozig 2010.04.24 16:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.45
OK! Megtaláltuk, nem volt gond, mert jól ki van taposva a környéke a ládának.
Dr. Rozgonyi Renáta
Sárközi Gábor
+ Bazsi

szelt 2010.04.23 11:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.84
ok

Cicapapa51 2010.04.21 14:31 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.10
Tiszta tavaszias időben jártam ott.
Szép a kilátás.
A ládát gond nélkül megtaláltam.
Két nap pécsi tartózkodád után jöttem ide.
Ismerkedjünk az ESSEN-i logóval is!
Az itt talált coint elviszem egy másik Európa Kulturális Fővárosba ESSEN-be.

Talán egyszer eljut Istambulba is. :-)

In: Cipőcske órával
Out: coin Magic-Igel

Cicapapa51

 
stone79 2010.04.10 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.43
Megtaláltuk Zoli barátommal! Nem volt könnyű mert kb 8-9 méterre volt az eredeti rejtektől: A rejtek kb másfél méterre van a rét és az erdő találkozásától. A megadott koordinátától 9 méterre a kilátóhoz képest távolabb! Köszönöm a rejtést!

geoguru 2010.04.10 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Legalább 10 percig kerestük,de sikerült !

im 2010.04.10 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.68
Hosszú kihagyás után...

Tofi07 2010.04.09 16:30 - Megtaláltam
Fantasztikus kilátás volt odafentről!!!!

Kornelius 2010.04.09 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.67
Nagyon szép a kilátás-köszi!

sampy 2010.04.09 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.24
Közös ládázás Tofi07 és Kornelius társaságában!Nagyon tetszett a kilátás! A rejtekre is ráleltünk és egy coin is új otthonra lelt benn:)Köszi rejtést!

szaatt 2010.04.09 15:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.57
Megtaláltam.Gyalogtúra Misina-Abaliget egyik állomása.

 
CsipetCsapat 2010.04.09 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.85
Ok.

drabik 2010.04.07 12:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.29
Szuper a tó környéke!
BalázsPanni

Inke 2010.04.05 11:05 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 1.5 web: 3 átlag: 2.67 súly: 2.08
a leírás kicsit félrevezető

wolvarine 2010.04.05 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 1 web: 3 átlag: 2.33 súly: 2.32
Megtaáltuk ezt is a BEAC ottlévő tagjaival :)

balazsadam 2010.04.04 17:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.60
Kellemes volt feltekerni. Kösz a rejtést. Üdv.

pisznice 2010.04.04 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.02
A húsvétot Pécs környéki ládázásos kirándulással töltöttük. Autóval jöttünk a kilátóig onnan pedig lesétáltunk a ládát megkeresni. Sokáig keresgéltem mire rátaláltam. A környéken sokszor voltam már tájfutóversenyeken. Nagyon szép a kilátás!

 
sawkuk 2010.03.31 17:57 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.10
Régebb is jártam a kilátónál, de a láda nem lett meg. Az új hely nagyon tetszik és biztonságosabb is.

robman 2010.03.28 12:53 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.93
Pici családommal kerestük meg e dobozt.
Kilátónál ebédeltünk...
Majd a becserkészést már Robcsival tettük meg.
Addig párom és Tomigombóc pihiztek a "lelátón".
Borulgatott és fújt a szél, de azért tetszetta hely.
(voltam már itt pár éve, geocaching versenyen itt is volt egy pontocska.)

A méhek éppen rajzottak, vagy épp pároztak a közeli kanyarodó út szélén.
Készült is róluk videó.

Robmanó és az öreg Robman
Pihe, Tomigombóc

szalad a Tomi 
lupus78 2010.03.28 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.08
Megtaláltuk.

kutyax 2010.03.28 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.15
+van

Baggio 67 2010.03.22 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.24
Megtaláltuk!

Ninja family 2010.03.21 16:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.07
Vasárnapi ládázás Orfű környékén.
DDRKT4 során nem volt időnk megkeresni, ezért most bepótoltuk. A láda jelenleg valóban az eredeti helytől (kép alapján) kb 6-7m-rel Ny-ra van elrejtve.
Köszi a rejtést!

Balu83 2010.02.27 14:10 - Megtaláltam
MEG VAN:)

bferi 2010.02.27 14:05 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

szirteyzsu 2010.02.27 14:05 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Farekék 2010.02.27 12:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.48
Némi téblábolás után a viharos szélben, megtaláltuk. A környezet nagyon szép.

Kisscs 2010.02.25 10:00 - Egyéb
OFF:

Egyszer és mindenkorra azoknak, akiknek ez a nem több mint 5 perces séta a kilátótól "messze" van (bár sosem gondoltam volna, hogy meg kell magyaráznom): azért nincs a a láda a kilátó közvetlen közelében, mert nyáron rengetegen vannak itt, és nem akartam kockáztatni az épségét. A jelenlegi helyén nagyobb biztonságban van, nem beszélve arról, hogy egy kis séta a tűlevelűbe még senkinek nem ártott meg. Érdekes, hogy más ládákhoz km-eket kell gyalogolni, akkor is panaszkodnak egyesek? Akinek nem inge, kérem ne vegye magára.

A többieknek pedig jó ládázást és szép panorámát kívánok!

Üdv,
A Rejtő

Mr. Fülixáj 2010.02.20 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.60
Meg hát ! ;-))

Valóban, az eredeti fától kb. 5-6 méterre délre van most a láda, közvetlenül az erdő szélén. Könnyen kiszúrható a rejtés, van rajta egy fadarab keresztben szokás szerint. Én is közelebb raktam volna a kilátóhoz.
Fotót sajnos nem csináltam, mert enyhén esett.

PITE30-20-10 rendezése közben.

Rejtő Úrnak/Hölgynek ajánlom a bemutatkozó oldalam elolvasását.

 
zem 2010.02.20 13:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.67
PITE TT után, kellemes csapattal. Köszönjük a rejtést!

urbanj 2010.02.19 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.63
Hétvégi ládázás Pécs és környékén. A szállásunk erkélyéről ráláttunk a kilátóra. :)

atipapa 2009.12.31 15:26 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 1 web: 3 átlag: 2.67 súly: 2.00
Nem volt nehéz megtalálni mert a fa tövében egy fehér táskába volt csak ugy ledobva igy vettem a bátorságot és közelében egy kevésbé könnyü de nem nehéz helyre tettem ugyan ugy egy fenyö tövébe és tűlevéllel álcáztam A Környék nagyon szép!!!!

bszemethy 2009.12.25 08:15 - Megtaláltam
ok

tcsb 2009.12.06 15:56 - Megtaláltam
+van!

Szlil 2009.12.06 15:56 - Megtaláltam
DDRKT másnapján. A találkozó közben is jártunk itt a kilátónál, de akkor csak a találkozó pontjait érintettük, most visszajöttünk a ládáért.

NitiZoli 2009.12.06 10:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.42
Miután Szotyi és mi is jól kipihentük a DDRKT fáradalmait, visszajöttünk Orfűre, hogy a verseny lázában teljesen mellőzött ládákat összegyűjtsük. Csodálatos ez a völgy. Egyszer még biztosan eljövünk a Rácz tanyára, több napra is.
A láda alig volt visszarejtve, kicsit több figyelmet szentelhettek volna rá az előző megtalálók. Elvégre nem kezdőkről van szó.
Szotyi először nem mert feljönni a kilátóba, de aztán mégis követett minket. Azért valószínűleg nem a kilátómászás lesz a kedvenc elfoglaltsága :)

Meg ezt isSzotyi :)
 
Togo 2009.12.05 14:15 - Megtaláltam
Megtalálás letudva [wapon beküldött szöveg]

Evetke 2009.12.05 14:15 - Megtaláltam
DDRKT4 közben abszolválva, csoportos elkövetéssel, biztos tudatában annak, hogy ez a párszáz méteres kitérő egyáltalán nem fog számítani már, a tracklogom mindenképpen a leghosszabbak között fog szerepelni, különös figyelemmel a belerajzolt szép hurokra. Nade, aki nyerni jött, az nem én vagyok. :)
A láda meglett, Radpeter nem a szebbik kezével írt bele, Sirgalahad pedig kihagyta a helyben "beleverselést". :)

sirgalahad 2009.12.05 14:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.17
Orfűt avagy Orfüvet?
Nyelvtanbéli kórtünet
Mindegy, hogyan nevezzük
Kilátást ha élvezzük

radpeter 2009.12.05 14:13 - Megtaláltam
\o/ Jo szuszogtatos [wapon beküldött szöveg]

baliagy 2009.12.05 13:52 - Megtaláltam
ok [wapon beküldött szöveg]

Csigabiga 2009.12.05 13:50 - Megtaláltam
Levadászva! :o) [wapon beküldött szöveg]

vinko 2009.12.05 13:12 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.62
DDRKT alatt ejtettük útba...
Tetszett a kilátó, köszi a rejtést.

Walker 2009.12.05 13:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.39
DDRKT 4 közben. Szép a kilátás.
Köszönet a rejtőnek.

Apexsek 2009.12.05 12:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.92
Szép a kilátás a környékre!
Azt viszont nem értem, miért került ilyen messze a rejtés a kilátótól.

veszett disznó 2009.12.05 12:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.31
A DDRKT alatt kerestük meg. Föntről szép volt akilátás. A ládát kicsit messzire került az objektumtól. Köszi.

cila 2009.12.05 12:18 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.32
DDRKT4 közben. Brezkóval és Fa-Petivel nézelődtünk a kilátóból, nagyon tetszett.

Bajuszcica 2009.12.05 12:18 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.66
A dél-dunántúli kessertalálkozó keretében útbaesett....jövet-menet...Cilával szerencsénk volt, így szép kilátást élveztünk.Köszi a rejtést:D

Nebel 2009.12.05 12:17 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.80
Verseny közbeni találat, csapatostul kerestük fel.
A kilátás valóban kitűnő!
:)

Köszönöm a rejtést!

Dzsozy 2009.12.05 12:16 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.82
A DDRKT versenye alatt abszolváltuk a csészét. Könnyű találat volt kis kerülővel, nagy forgalommal. A kilátóhoz már nem mentünk el, nehogy későn érjünk vissza a bázisra.
Köszönjük a rejtést!

sz.v.endre 2009.12.05 12:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.45
Csoportos találat.

taska1981 2009.12.05 12:11 - Megtaláltam
Ok [wapon beküldött szöveg]

pkis 2009.12.05 12:10 - Megtaláltam
Csapatos találat a 4. DDRKT event keretében. Köszönöm.

sinus90 2009.12.05 12:08 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.44
Verseny közben. El sem tudtam rejteni, máris ott voltak a köv. kesserek.

 
Ládászok 2009.12.05 10:35 - Megtaláltam
Blokkolták a Ládászok is, köszi a rejtést! [wapon beküldött szöveg]

Avranella 2009.12.05 10:35 - Megtaláltam
Heureka! :) Köszi a rejtést! [wapon beküldött szöveg]

vizipinty 2009.11.25 13:40 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Gergi & Árpi 2009.11.15 12:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.51
Könnyed séta a kilátótól .. ajándék ~tavaszi időben :-D

Qnci 2009.11.15 12:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.53
Zselici túrán közben Gergi&Árpi segítségével a hatodik láda, a 8-ból :)
Innen is gyönyörű a kilátás.

Pomisa 2009.11.08 14:07 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.99
Nagy ködben kerestük meg a ládát.

rencsi925 2009.10.31 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 2.5 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.20
A naplementét a kilátóról élvezhettük :) A pár perces szájtátás után útnak is indultunk a láda felé. Keresni nem sokat kellett, ugyanis a láda szinte elénk ugrott az ösvényen. Megpróbáltuk egy kicsit jobban visszarejteni, mint ahogy mi találtuk...
Köszönöm a rejtést!

Cerberus 2009.10.31 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.63
Megtaláltuk! Nagyon szép a környezetben van a torony és a kilátás is jó. A ládához vezető ösvény is tetszett, viszont a láda sajnos messziről látszott. Amennyire azon a rejtekhelyen lehetett, megpróbáltuk álcázni.Köszönjük a rejtést.

Andris és kicsi zsu 2009.10.28 00:00 - Megtaláltam
Meglett bár a neten irt koordináta nem az ami a ládában van és a ládaban lévő tökéletesnek bizonyult:)

Tototo 2009.10.26 16:05 - Megtaláltam
Köszönjük

kingcorn 2009.10.25 13:48 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.69
Megvan

Harkaly 2009.10.24 14:11 - Megtaláltam
Ok

molasz 2009.10.23 00:00 - Megtaláltam
megtaláltuk

Csöpke 2009.10.04 14:49 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.72
Szép hely, a láda könnyen meglett. Sok volt bogáncs (koldustetű). A kilátás gyönyörű a toronyból!

baluka 2009.09.26 10:42 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.18
Nagyon tetszett a kilátás. Ötletes az átjátszótoronyhoz épített kilátó. Sok helyen lehetne ilyen!

Köszönjük a rejtést!

Kinga & Balázs

blondey 2009.09.20 17:07 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.32
Megtaláltuk! Kicsit könnyíti a megtalálást, hogy a ládához egy egyértelműen követhető csapás vezet. Ettől függetlenül gyönyörű környezet, jó idő, szép délután volt.

eszel 2009.09.15 15:27 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.48
Útközben rókával és mókussal találkoztunk. Visszafelé akartunk rövidíteni, de kerékpárral nem lehet lejutni a házak között, még szerencse, hogy lejtett az út.

tudo 2009.09.15 10:51 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.28
75 km kerékpár edzés 1400 m emelkedéssel az Abaliget - Magyarhertelend - Orfü - Pécs útvonalon 8 ládával. A délelőtti programban a 4 láda rendben volt, délután azonban a tegnapi esőzések miatt a 4 erdei ládát megkeserítette a sárga, agyagos sár.

GCHERT felől kellemes kerékpáros szakasz következett Orfüig. Fogást kerestem a hegyen, végül hátulról támadtam, a parkoló felől. A kilátó mellett elgurultam a Sárga háromszög-ön. A láda előtt 30 m-rel le kellett szállni a bicóról, és sajnos a ládáig tele lettem bogánccsal. A kerékpár megúszta, mert fémből van :-).

Felmentem a toronyba, kiláttam, aztán legurultam GCMMVF-hez.

gszekely 2009.09.09 19:20 - Megtaláltam
Naplemente utani talalat. Misina felol erkeztunk. Ez egy kilato-latogatos nap volt.

albageorangers 2009.09.01 15:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.32
Ma elég gyenge ládákat találtam, de ez a láda kárpótolt az aznapi szenvedéseimért. Nagyszerű a kilátás, és érdekes megoldás az AH-tól, hogy kereszttezte a mobil állomást egy kilátóval. Tényleg jó hely. Erik

Megvan
vargazo 2009.08.25 10:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.91
Szép kilátás, finom szeder és szilva útközben :-)
Rebi Timi Zoli

megvan! 
Balázs80 2009.08.22 18:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.91
Fürdés után a családdal felkerestük, édesapám és testvérem 1. ládája volt. Érdekes kilátó a mobil átjátszóval így egybeépítve.

Bent
kolgomorov 2009.08.22 12:49 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.74
Ferry, a ládavadász prof. találata.

mapet50 2009.08.22 08:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.59
Szép kilátás a gyönyörű Orfűre.

Vértes 2009.08.22 08:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.84
szép körpanoráma

 
pankasz 2009.08.20 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.30
Régi találat, most akadt a kezembe a cetli, amire a jelszót véstem. Anno még egyszerű volt megtalálni. Köszi a rejtést!

zazu 2009.08.19 19:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.19
Épp naplementekor jutottunk fel... gyönyörű kilátás a környékre!

Tyuk 2009.08.19 16:56 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.33 súly: 1.48
Szép a kilátás a kilátóból, viszont a láda könnyen megtalálható ja és sok a szúrós szarság a közelben, ezért mindenkinek ajánlanám a hosszúnadrágot!

belus01 2009.08.16 15:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk!

nano 2009.08.16 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.25
ok

Lassu 2009.08.15 19:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.60
Fürdés utáni esti séta.

MukiJames 2009.08.15 19:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.67
Egy elhagyott alagut meglatogatasa utan hazafele megalltunk meg a kilatonal is.

Imadom a kilatokat, igy aztan ez a doboz szuper lezarasa volt a mai napnak. Nagyon tetszett a kilato kialakitasa, minden szintrol remekul lehet kilatni, nincsenek zavaro szerkezeti elemek. A doboz kicsit messze kerult a kilatotol, de a tavolsag egyaltalan nem veszes.

Erika, Muki (Mackkaekkal)

Mackka 2009.08.15 19:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.84
Mecseki nyaralás 1. napja, Mukival és Erikával. Levezetésképpen jöttünk el a kilátóhoz, a felső parkolóban álltunk meg. A kilátó nagyon viccesen néz ki, a kilátás pedig pazar. Hosszúak voltak az árnyékok, a nap pedig már nem égetett, nagyon kellemes volt.
Köszönjük a rejtést!
Mackka & Péter

Galambok 2009.08.15 17:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.15
Nagyon tetszett! Szép, rendben tartott láda, A kilátóból pedig gyönyörű a kilátás.

 
Qszez & Angel 2009.08.15 16:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.72
köszi a rejtést!

GPS nélkül sikerült megtalálni, persze tovább tartott...
A kilátás csodálatos, ide is érdemes volt felkapaszkodni :)

neogeo 2009.08.11 17:50 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 3.44
Abaligeti nyaralás első ládája. A kilátóba a láda után mentünk.

busa5 2009.08.11 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.57
megvan gyönyörü kilátás

bortel 2009.08.09 16:35 - Megtaláltam
. [wapon beküldött szöveg]

Eszti és Robi 2009.08.08 18:38 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.02
Megtaláltuk!

Márton24 2009.08.08 09:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 2.5 átlag: 3.17 súly: 1.85
Megvan

ssophie 2009.08.07 15:00 - Megtaláltam
később

Teckila 2009.08.05 17:58 - Megtaláltam
szép hely! köszönjük :)

Authoros Timo 2009.08.04 23:17 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.08
Megvan! :)

MaSt-R 2009.08.04 23:17 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.04
Megvan!

lajtmann 2009.08.04 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.61
Harkányi nyaralásról kirándultunk - végre egy 'precíz' rejtekhely. Tetszett!

Gotica 2009.08.04 11:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

dorian 2009.08.04 10:40 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.67
Nagyon szép volt a kilátás!

Hucul 2009.08.02 08:26 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 2.5 web: 2 átlag: 2.67 súly: 3.31
+leltem! Kilátó kihagyhatatlan.

Almond 2009.08.01 12:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.09
Megtaláltuk! :-) Hirtelen ötlettől vezérelve kirándultunk el ide. Eredetileg nem is készültünk kesselésre, ezért nem szerettünk volna extrém túrát, ez a kess éppen megfelelt. :-)
Jó, hogy itt van ez a kilátó, érdemes volt felkeresni. A láda is könnyen meglett, és tényleg nem egy nadrágszaggató rejtés. :-) Köszönjük! :-)

Almond
Tavak
povyagi 2009.07.31 14:28 - Megtaláltam
Részletek Mathautól...

luviktor 2009.07.31 14:28 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 4.17 súly: 3.00
A kilátókhoz való vonzalmam továbbra is töretlen, ennek szellemében a többieket felzavarom fényképezni, én csak az első szintig jutottam! :) Azért ezt-azt onnan is lehetett látni, de összességében megfogott a hely.

Mathau 2009.07.31 14:28 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 4.14
A kilátóról remek kilátás volt a tavak felé. Igazán szép hely, megérdemli a dobozt. A rejtés sajnos a szokásos fa tövében rőzsehalom.

 
szjuli 2009.07.31 14:28 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.12
A kilátóból nagyon jól látszik a környék. A ládához kicsit sokat kellett sétálni, és újabb sebeket szereztünk, de itt legalább rejtve van az avatatlan szemek elől.

Szőlősi Sólymok 2009.07.30 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.40
köszi. Érdemes volt ide felbiciklizni.

Bojta 2009.07.29 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 1.48
Nem ment olyan könnyen, de meglett. :-)

Strombus 2009.07.29 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.83 súly: 1.48
Hát, nekem nem sikerült olyan könnyen. Első nap GPS nélkül nem is sikerült, mert a toronyhoz közelebb kerestük, de másnapra került GPS és mentünk, mentünk míg meg nem találtuk. Nekem a "nem nadrágszaggató" területen info segített sokat, az "idegen fa", nem, abból túl sok van.
A láda szép, rendezett, a logbook igényes. Köszönet e rejtőnek.

A panoráma szuper, nagyon megéri innen bámészkodni. Gyönyörű ez a vidék.

Mistery Gang 2009.07.29 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.48
Megtaláltuk.

MikiCache 2009.07.28 14:38 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 1 web: 3.5 átlag: 2.83 súly: 3.98
Egy kis nosztalgia... A IV. GC Fesztivál és Verseny alkalmából a kilátó legfelső szintjére is telepítettünk pontot.
De ennek a rejtésnek mi köze van a célponthoz?!
Miki és Anikó

Szalay család 2009.07.25 13:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.78
Orfűi nyaralás közben, baráti társasággal kirándulva találtuk meg. Köszönjük a rejtést!

hab14 2009.07.23 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.07
Nagyon szép a panoráma, a rejtekhely könnyen meglelhető.

huntah 2009.07.21 16:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.32
Jó volt ide feljönni. Rekkenő a hőség, árnyék sehol, de mégis. A szomszéd kertben épp sárgabarackot szüreteltek, mi meg csorgattuk a nyálunkat.

IcaBarack Obama
pandala 2009.07.19 18:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.12
A láda előtt pár méterrel majdnem feladtuk a szúnyogok miatt, de aztán szerencsére mégsem... :) Lisa Leopárdot itt hagytuk (TB).

 
hamutipró 2009.07.18 10:43 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.25
Pécsről bringával tekertünk át megnézni a tavat és környékét.
köszi

 
farkasék 2009.07.14 10:45 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

napvirág 2009.07.13 18:12 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.93
A Szőlő utcában volt a szállásunk, onnan szinte csak egy karnyújtásnyira volt a kilátó, így adta magát, hogy orfűi nyaralásunk első találata legyen ez a láda.
Fantasztikus a kilátás!

Köszönöm az invitálást!

 
smiti 2009.07.12 20:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.41
Köszönjük! Szép környék.

LaxY 2009.07.12 20:33 - Megtaláltam
A kiszáradt fánál kell az átvágni a gazon. :D Remélem ezzel segítettem. ;)

slymen 2009.07.12 18:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 4.17 súly: 3.19
Mivel nem volt nálunk a pontos leírás a megközelítésről, kicsit keveregtünk, de a helybéliek (nyaralók) segítségével sikerült megtalálnunk a felfelé vezető utat. A kilátóból gyönyörű panoráma tárult elénk, de később egy séta kapcsán meggyőződhettünk róla, hogy a község is nagyon kellemes hely, szívesen jönnénk ide nyaralni.
Köszönet a rejtőnek a ládáért!

Judit&WuDu 2009.07.12 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.30
Megtaláltuk. :)

Puzzle Apartman Gyula 2009.07.10 18:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.28
Nagyon szép hely és csodás a kilátás. A rejtek és a láda is könnyen meglett, bár nem értettem miért kellett oda tenni????

 
Juniduo 2009.07.04 15:50 - Megtaláltam
Szééééét vááágott a nyakig érő gaz minket!

dobosl 2009.07.04 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.72
Teljesen rendben volt. A kilátás gyönyörű. Köszönjük.

Csuek 2009.07.01 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.44
A logbook elázott. Kellemes környék Orfű és környéke.

bmarianna 2009.06.27 18:53 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.76
Gyönyörű panoráma! Köszönjük a rejtést.

G.imi 2009.06.27 11:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.59
Köszi a rejtést, így ráakadhattunk a kilátóra. Csodás a táj.

atravel 2009.06.27 11:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.45
Nagyon szép a kilátás érdemes idejönni. Örülök, hogy felkutathattuk, és rengeteg vaddisznótúrás ellenére egyel sem akadtunk össze ;)

farnerz 2009.06.25 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.83
Orfűi kirándulásunkat egy kis ládavadászattal fűszereztük!
Szép a panoráma, a láda felé igyekezve gombát is szedtünk. A láda könnyen meglett. Ha valaki ezt a ládát tervezi megkeresni, új száraz zacskót vigyen, mert ez teljesen szét volt ázva.
"Csipet-csapat" Siófokról

 
BOLCSY 2009.06.20 18:20 - Megtaláltam
szárrá áztam...no comment

somuci 2009.06.20 18:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.41
Fishing On Orfűre menet, szakadó esőben, esőköpeny alatt is teljesen szétázva, de megtaláltuk :-)
És persze már odahallatszottak a fesztivál koncertjei, így siettünk.

Andris + Edi 2009.06.20 09:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 2.52
A túra első állomása, gyönyörű a kilátás.

 
csekonits 2009.06.19 15:35 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.87
Megvot

dchard 2009.06.18 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.12
Megvan.

Hajnalék 2009.06.06 17:08 - Megtaláltam
Nagyon szép a táj

szbarna 2009.06.01 16:01 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.21
Közös találat Geo-Ke-Csing-gel, osztálykirándulás alkalmából.

Két sikertelen keresés (GCSUSU és GCMMVF ) után ezt végre megtaláltuk. Kicsit közelebbre is lehetne a kilátóhoz, de az a pár száz méter nem zavaró.

Köszönöm a rejtést: szbarna

Geo-Ke-Csing 2009.06.01 16:01 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.09
Mecseki osztálykirándulás keretében, 5/15, közösen szbarna kessertársammal.

Nagyon szép volt a kilátás. Kicsit messze volt a láda, de a rejtés jó volt.

raci 2009.06.01 13:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.71
Orfű felülről is tetszett. Köszi.

bulabela 2009.05.30 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.63
Orfűn (és környékén) töltött pünkösdi hétvégénk alkalmával kerestük fel a kilátót is. Gyönyörű a rálátás a tavakra és az erdőre. A rejtek környékén érik a szamóca! Sajnos nagyon árnyékos a hely, így félig érett állapotban sikerült csak megkóstolni, de így is fantasztikus íze volt! :o)

rimano 2009.05.22 19:26 - Megtaláltam
Megtaláltuk! N&A&Zs&Zs

fabkor 2009.05.21 19:05 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

tevelady 2009.05.17 17:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.00
Imádom a kilátókat, így ez is levett a lábamról. ;-) - Hegyóval, Kingával és Attilával.

Hegyo 2009.05.17 17:44 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.17 súly: 3.12
Hágó kupa alkalmával. Vera, Kinga és Attilával.

kriger 2009.05.01 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.86
Köszönjük a rejtést!

páros 2009.04.27 10:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.27
Ezt az egy orfűit sikerült levadásznunk.

McLee 2009.04.26 11:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.20
Épp egy kerékpáros verseny kellős közepébe csöppenve nézelődtünk a kilátóból :)

galoppkakukk 2009.04.25 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
Gyönyörű volt a kilátás, szép napos időt fogtunk ki.Vittem az egész családot a vadászatra, nekik is nagyon tetszett a hely.Nagyon ötletesen oldották meg a kilátót minden arra érdemes helyen megoldhatnák hasonlóan.Köszönjük a rejtést könnyű sétagalopp volt :)

Zolnai 2009.04.25 13:13 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.90
Megtaláltuk:)
Nagyon szép a kilátás a toronyból.
A ládánál összefutottunk a láda őrével, egy jólmegtermett őzzel. :)

Atmosz&Zozmosz 2009.04.24 16:40 - Megtaláltam
megvan :)

Suci 2009.04.19 00:00 - Megtaláltam
hurrá!

Pilis50 2009.04.18 16:00 - Megtaláltam
Még a régi kilátót kerestem :-)), de minden átjátszót így kéne megépíteni ...

erchegyia 2009.04.18 12:37 - Megtaláltam
Fishing on Orfű 2./3

Sisszy 2009.04.18 12:34 - Megtaláltam
megtaláltam

fa-peti 2009.04.17 16:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.43
Gyönyörű hely. A panoráma egyszerűen csodálatos. Vagy félórát időztem fent a kilátóban, ennek következtében a túra végén ezt az idveszteséget megszívtam :-). De megéri. Május elején visszatérünk :-).

 
Norbee5 2009.04.15 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.32
Sokat matattam mire meglett, pedig kézenfekvő helyen volt, majdnem ráléptem :)

tommyta 2009.04.14 15:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.91
Szép kilátás a környékre. Sajnos a tó mellett még nem árultak lángost.

tatpet 2009.04.14 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.78
Szép a kilátás a toronyból.
Könnyű találat.

ssy-keres 2009.04.14 11:27 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.30
Könnyű rejtés, szép környezetben, kisgyerekkel ideális.

Halász család 2009.04.13 09:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.91
Köszönjük

turaupdate 2009.04.12 12:33 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.56
Szép volt a kilátás!

 
Ka-Csa 2009.04.11 12:28 - Megtaláltam
gyönyörű a kilátás, közel volt a kilátóhoz, de nem volt feltünő. ötletes! köszi

mape 2009.04.10 14:00 - Megtaláltam
megvan

SirLes 2009.04.06 12:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.95
Gyönyörű időben kellemes séta a családdal.

Kakukkos és Hajszál 2009.04.04 14:06 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.00
Nagyon szép környezetben lett elrejtve a láda, ez az első megtalálásunk. :)
A Medvehagyma Fesztivállal egybekötve nagyon jó program volt.
Már nincs hely a kis füzetben, így azt bővíteni kellene.
A Zacskót kicseréltük, amiben van, de egy erősebb nem ártana.

PancserRock 2009.04.04 00:00 - Megtaláltam
.

pepszi 2009.04.04 00:00 - Megtaláltam
a sarkany-kuttol egyenesen felfele mokasabb az ut.)

Szilvus 2009.03.28 15:47 - Megtaláltam
Szép időben szép kilátás.

tomosny 2009.03.28 15:47 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.43
Komoly a mobiltorony átalakítása kilátóvá...
:)

Logbook betelt, sajnos mi nem tudtuk pótolni...

 
ariel21 2009.03.22 12:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.30
Rockenbauer Pál emlékére szervezett EUPOLISZ túrán keresük fel/meg a ládát. A toronyból pazar a kilátás, érdemes volt felkutatni a dobozt!

szilu 2009.03.07 11:06 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.04
Nagy szél volt, de a kilátás a szürke idő ellenére szép volt. Köszönjük a jó rejtést! Sajnos a rendes fényképezőnket otthon felejtettük, ezért csak mobillal készültek a felvételek.

stady 2009.01.27 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.49
vtsp&tavval túráztunk egy kicsit Orfűn
Mai utolsó állomás. Az előzőekhez képest ez a rejtés már nem nyújtott akkora izgalmat...

tattila 2009.01.25 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Asszony első találata, egy perc alatt megvolt. Szép a kilátás.

Terpó 2009.01.11 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.78
Megtaláltuk

BorossZ 2009.01.11 14:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.48
Megtaláltuk

zakany 2009.01.04 15:08 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.17
Csodás volt a kilátás!
(Újévi körmenet részeként)

magpet 2009.01.04 15:07 - Megtaláltam
Újévi körmenet, kedves pécsi barátainkkal. Mikor a kilátótól a ládához értünk, hirtelen luxi69 jelent meg a horizonton. Vajon honnan tudta, hogy épp arra járunk? :)

 
totzoli65 2009.01.04 11:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.00
Nagyon szép kilátás nyílik minden irányban a környezetre! Végre elővehettük a harmadik napja hiába hordozott távcsövet ! :-)) Az időjárás tökéletes: se légy, se muslinca ;-) ! A "szerpentinen" fiamnak kissé megkavarodott a gyomra! :-S Köszönjük a rejtést!

csikok
Mytikas 2009.01.03 15:05 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

bolyak 2009.01.03 14:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.63
Mi a másik oldalról a kék keresztről letérve közelítettük meg a ládát. A kilátót csak messziről láttuk, nem is értettük mi köze a ládának a kilátóhoz. Utána elmentünk máshova, de visszafelé kocsival fölmentünk a kilátóhoz is. Sajnos addigra mér lement a nap, de a kilátás még így is gyönyörű. Így a kilátó után sem értem, hogy miért kellett olyan messzire rakni a ládát.

 
skobik 2009.01.01 12:55 - Megtaláltam
Itt is már jártunk sokszor, de akkor még nem vadásztunk ládára, most igen...

tothn 2009.01.01 12:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.67 súly: 3.05
Megtaláltuk Adrival Andival és Mikivel :)

majoros 2008.12.27 17:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.57
Hedvig szülinapi ládája volt. Kocsival 10 m- re megközelítettük (bocs!)

RAJ & Wicky 2008.12.27 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk!
A kilátóról nagyon szép a panoráma!
Köszi!

reprocesszor 2008.12.27 10:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.17
Geokarácsonyfa projekt részeként az ajánlott parkolótól felsétálva megtaláltuk!
Remek a kilátás!
Köszi!

Bárányfelhő 2008.12.27 10:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.67
Nagyon szép! Tetszett a kilátó és a környék, Orfű pedig egyenesen mesés:-) Karácsonyfatúránk egyik állomása!Köszi!

ica8243 2008.11.20 10:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.82
Nagyon jó, helyen van a láda, Az "idegent" keresve egyből ráleltem. Köszi a rejtést!

mpityu 2008.11.15 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 1.5 web: 3 átlag: 2.50 súly: 2.54
Kilátókba fel kell mászni. Ha láda is van a közelben, akkor pláne :) Viszont nem szép dolog csokit és rágót tenni a ládába, pláne ha túrásnyomok is vannak körülötte...

fodor8peter 2008.10.29 14:27 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.90
Végre egy kilátó, ahol nem kell félni, hogy leesik a gyerek.

gavaja 2008.10.28 11:54 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.60
Megtaláltuk. Szép a kilátás! Át lehet látni a Napszentély kilátóhoz. Onnan jöttünk ide. Orfű csodaszép!!!!

Millnerek 2008.10.27 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Szép időben, kellemes a séta, jó kilátás.
A kiírt kérés ellenére mindenki autóval jött föl (rajtunk kívül).

laca team 2008.10.26 14:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.33 súly: 1.95
Megtaláltuk!

Kelemen Family és Bélaci

Kalasz 2008.10.26 12:05 - Megtaláltam
OK

arpi60 2008.10.25 15:41 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.85
Szerencsésnek tartom ezt az "árukapcsolást". (Ha már kell tornyot építeni, legyen valami más funkciója is.)

zsuzsicsabi 2008.10.24 15:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.41
Tovább tartott Orfűről megtalálni a kilátó parkolóját, mint magát a ládát. A kilátó tériszonyosoknak külön "jót tesz"! :-)

mjdgm 2008.10.23 17:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.81
Szeretjük a Mecseket ezért is választottuk a négynapos ünnep elejének célpontjául ezt a helyet. S ha már erre jártunk, hát szerettünk volna sok-sok szép ponthoz eljutni, s ehhez a ládákat kerestük elsősorban.
Orfü és Abaliget környéke varázslatos hely, erről a kilátóról elénktáruló panoráma méginkább meggyőzött minket.
Köszönjük a rejtést!

RIPTOR 2008.10.23 16:00 - Megtaláltam
Szállásunktól párszáz méterre volt az a láda. Megpróbáltuk gyalog megközelíteni Orfűi nyaraló körzetből, de nem sikerült. A -kilátó- feliratú táblák egy elkerített magántelekhez vezettek, a GPS-ben eltárolt programban pedig rosszul voltak felmérve a nyaralóövezet utcái. Így hát kocsiba pattantunk, és az ajánlott úton kerestük meg a kilátót.
Köszönjük a rejtést!
RIPTOR, Gabi

Arnold_J 2008.10.13 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.51
A kilátás kiválló!
A többi ládát már régebben levadásztunk.

 
szocsmarci 2008.10.13 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.33 súly: 2.32
A kilátóról szép kilátás nyílik a tóra.

gyurkakoma 2008.10.12 13:00 - Megtaláltam
:)

Csonti 2008.10.11 15:57 - Megtaláltam
Ok!

gabence 2008.10.11 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.23
Megtaláltuk!
Szupi hely!

Kiskősz 2008.10.09 12:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.28
Kellemes időben, kellemes séta,jó kilátás. Az erdőbe beosonva a fiam az egyik gyanús kupacot, a kislányom a másikat kezdte feltúrni. Borókának volt szerencséje, úgyhogy most már ő is talált közös túráinkon egy ládát.

mszilvia 2008.10.05 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 1.30
Megtaláltam

delif 2008.10.05 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.11
Van egy pár fenyőfa a környéken, de nem volt vészesen nehéz.

dominicus 2008.10.05 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.66
Pécs-Donátus-Remeterét-Büdöskút-Orfű gyalogtúra végpontjaként másztam fel az Orfű felett magasodó Balázs-hegyre, ahol - szerintem szellemes megoldással - az átjátszótorony köré építették a kilátót. Az őszi nap csodás volt, tetszett a kilátás és a láda is azonnal meglett. Egyébként volt alkalmam nyálat csorgatni útközben, mivel a strandbejárat mellett levő Kistó étteremben éppen malacsütés volt. Mivel otthon vasárnapi ebédre vártak haza, ezért csak a sörakciót vettem igénybe - korsó Stella 190 Ft. Nem rossz! A ládászás után a Kék kereszt úton balra haladva akartam visszamenni a faluba, de az ösvény egy idő után járhatatlannak bizonyult, mert teljesen benőtte az erdő, úgyhogy inkább visszafordultam. Igaz, akkor már sietni kellett, hogy ne késsem le a pécsi buszt...

Csuhás 2008.09.28 08:58 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.25
Az utolsó GC-s versenyemen volt itt pont. Szóval ismert hely, megérdemli a ládát. A párás időben a kilátás elmaradt.

Csuhás, Vándor

Kandi1 2008.09.27 13:19 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.59
A kilátás gyönyörű, a láda hamar meglett.

Pales 2008.09.27 13:19 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.84
Gyönyörű a kilátás, sajnálatosan nem volt egészen tiszta az idő.

Puszkany 2008.09.23 13:46 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 4.14
Szép időben, gyorsan meglett.

 
Tibor69 2008.09.07 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2 web: 2 átlag: 2.67 súly: 1.90
Gyönyörű a táj. Kellemes rejtés. Nagyon jó GPS vétel, azonnali találattal.

erro 2008.08.29 13:35 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 2 web: 3 átlag: 2.33 súly: 2.46
A mai nap negyedik ládája. A kilátóról gyönyörű a kilátás, érdemes megmászni. Köszi a rejtést.

Anita&Gabi 2008.08.27 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.19
A kilátás szép a tóra. A rozsdás izmok bejáratására épp alkalmas volt a túra :-)

sündörgők 2008.08.26 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.79
A kilátó önmagában véve nem egy szépségdíjas, a kilátás viszont lenyűgöző. A ládáshoz vezető út kellemes andalgás, a gyereke élvezték a farakásokon mászkálást, és ők találták meg a ládát is.

 
lelcache 2008.08.24 19:11 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.98
Egy hetes Mecsek béli családi nyaralásunk első szálláshelye Orfűn volt. Még az érkezésünk napján leszedtük az összes orfűi ládát, köztük ezt is. Ide már elég későn érkeztünk, így a Nap elég alacsony szögben állt, ami meggátolta néhány szép fotó elkészítését. Egy-kettőt azért így is sikerült lőni. Különben a kilátó lábánál van egy nagy parkoló. Kicsit zavaró, hogy a leírásban csak a lenti parkoló koordinátái vannak megadva coord formában. A GPS-re pillantva ez azt sugallja, hogy itt kell letenni a kocsit, pedig nem! A kilátás nagyon jó! A rejtek mellett elsőre elmentem, pedig a klasszikus iskola terméke, csak az átlagnál jobban kivitelezett. Köszönjük a rejtést!

lelcache + Zsé + Lilóka

pipu 2008.08.24 16:26 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.57
Megvan.

PEx2 2008.08.24 11:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.58
Kár, hogy olyan messze van a láda a toronytól! Igaz, hogy forgalmas hely, nem lehetett könnyű rejteket találni!

GerfiDáci 2008.08.23 14:40 - Megtaláltam
Mivel elég sok az "idegen", "Az Idegen" fotója sokat segített.

ozeki 2008.08.23 11:30 - Megtaláltam
Abaligeti pihi-túra Bernivel :)

 
peszi 2008.08.22 19:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Könnyű volt.A közelben mintha vadmalac röfögött volna.

geokutya 2008.08.18 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.94
Szép kilátás, ronda átjátszótorony.

hokusz22 2008.08.16 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.11
Nagyon szép volt a kilátás.

mito 2008.08.14 11:42 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

DrHZsolt 2008.08.13 12:49 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.46
Maga a környék nagyon megváltozott sajnos negatív irányban. Régen tömegével jártak ide, most kihalt minden, pedig főzezon van...
A panoráma szép, megéri feljönni.

ergyd 2008.08.12 15:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.24
Megtaláltuk

Riszter 2008.08.09 19:05 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 1.78
Eddigi ládázásaink során erre akadtunk rá legnehezebben. Négyen kerestük kb fél órán keresztül az erdő szélén, mire megérkezett egy másik csapat is, így már vagy heten kutattuk a ládát. De végülis mi voltunk az ügyesebbek :)

bgecco 2008.08.09 17:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.61
(409) Mecsek környéki családi ládázásunk egyik állomása.

balucika 2008.08.09 11:30 - Megtaláltam
A falu felől, de nem a megadott parkolóból mentünk fel a toronyhoz. Ajánlom mindenkinek ezt a megközelítést, tehát a (kék/sárga ponttal jelzett) turistautat. Fent nagyon kedves nosztalgiázó kesserekkel találkoztunk, akik műszer nélkül újra meglátogatták a ládát. Így közösen - emlékek és műszer együtt - meglett, de igaz, ami igaz, kellett keresgélni az erdőszélen. Köszönjük!

Kajdi-család 2008.08.05 17:11 - Megtaláltam
Ma mi találtuk meg másodikként, kicsit jobban elrejtettük, mert a teteje már messziről virított. Szép a kilátás a toronyból.
Köszönjük.
Ritosz, Szabi, Viki, Józsi

kvir 2008.08.05 00:00 - Megtaláltam
Miután körül futottuk a tavat az Orfűi Napon (6,5km) , nagyon szép volt felülről is megnézni a tavat.

goral 2008.08.04 12:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.20
Családi közösségünk nyaralásakor -gps nélkül- Vida, Bencze-Kovács, Süveges és Papp családok

Nalika 2008.08.01 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.08
Az átjátszó az úgy kevésbé tetszett, de ha ez kellett a kilátó túléléséhez...

Doric és Laszisz 2008.07.30 11:32 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.53
Sikondai nyaralás közben találtuk meg. Az ajánlott parkolóig nem mentünk fel, mert egy kis táblát láttunk, ami mutatta az irányt, innen indultunk. A láda elég messze van, de még a kilátóból sem látszik:)

Tepertő 2008.07.29 09:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.62
Orfűi nyaralásunk végén kerestük fel a kilátót. Valóban gyönyörű a kilátás!

krizsiék 2008.07.18 15:56 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.08
ok [wapon beküldött szöveg]

baranyaifiú 2008.07.18 10:25 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.38
OK!

Hadralka 2008.07.13 13:12 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.94
megvan. majd 40 fokban a tarlón át a traktoros is megnézett minket köszi a rejtést

oldfox 2008.07.13 13:12 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.01
Famágussal és Hadralkával..

Famágus 2008.07.13 13:12 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.00
A kilátó előtt /lentebb párszáz méterrel van egy parkoló, ahol egy tábla kéri, hogy gyalog menjünk tovább a kilátóhoz. Onnan a kilátóig, majd a dobozig, 40 fok körüli hőségben, át a tarlón, elég megrázó élmény volt. A jelenlévő traktoros tuti hülyének nézett minket. szenvedéseinket némiképpen enyhítette a doboz megtalálása felett érzett örömünk. Azért köszi a rejtést!
Mai második megtalálásunk, Gcabal, és az Abaligeti cseppkőbarlang után.
"antik" könyvet tettünk be a dobozba.

logolunk..
a tavak...
bageros 2008.07.13 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.85
Köszönnyük a rejtést.

Gyulafree 2008.07.11 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.17 súly: 1.30
A bozótosban nehéz volt eligazodni, a kilátó továbbra is tetszett.
Orfű egyébként kisgyerekkel ideális nyaralási célpont.

szintek 
zsoliszoft 2008.07.10 12:10 - Megtaláltam
Ismét a strandot vettük célba, de mivel az idő egy kicsit még borongós volt, megkerestük ezt is. Köszönöm a rejtést.

BBird 2008.07.09 10:18 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.44
Ok [wapon beküldött szöveg]

 
csumali 2008.07.07 14:30 - Megtaláltam
Orfűi edzőtáborunk második és egyben utolsó ládája. Nem maradt több idő és energia a tervezett ládák begyűjtésére.

 
ormai 2008.07.06 18:06 - Megtaláltam
Megvan.

zolt8 2008.07.04 12:53 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.56
Megvan! Nagyon szép a kilátás, talán a legszebb a környéken! A láda is jó helyen van.

fuzbal 2008.07.03 20:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.00
Megtaláltuk első ládánkat : )))
Berni, Hugi, R.K., Liza

gyurigyuri 2008.06.30 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 2.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.50 súly: 1.00
ez volt az első ládánk,nagyon nehezen találtuk meg!!!!

ancsy&plazy 2008.06.29 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.38
Már sokszor jártunk Orfűn, de ennél a kilátónál még nem. Köszönet érte, fantasztikus a panoráma. Kár, hogy nem vittünk fürdőruhát!

kbandi 2008.06.22 17:35 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 1.78
Megleltem.

HümZüm 2008.06.20 17:31 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.85
Egy kis kesselés az első Fishing on Orfű fesztivállal egybekötve! Csodálatos hely és a fesztivál is fantasztikus :-) Velünk tartott Miros is :-)
Nagyon szépen köszönjük a rejtést! Kiváló!

:-)
 
dyan 2008.06.14 13:08 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.58
Már pár éve jártam erre, itt fent a kilátóban, akkor épp napnyugtakor, most viszont szép nyári napsütésben jöttünk. A rejteket Eszti találta meg, emgem meg jól megcsípett egy darázs :)

zsebeszter 2008.06.13 13:09 - Megtaláltam
4 napos mecseki tartózkodásunk 2/25. ládája. Dyannal a DDK mecseki szakaszát jártuk végig, kisebb kitérőkkel ládákhoz, látványosságokhoz.
Szép a kilátás a zselici dombok és a Mecsek felé egyaránt. A kilátótól kicsit messzinek találtuk a ládát dehát meg kell dolgozni érte!
A koordináta jó helyre mutat így könnyen megtaláltuk és csodaszép képeket csináltunk a napsugaraktól aranyló fűben. Köszi a rejtést!

forgabi 2008.06.10 16:32 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.03
Mit is mondjak... Nem mertünk fölmenni a kilátóba.. :)

Geri_Viki 2008.06.02 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.78
megtaláltam

Zoltán R190 2008.05.31 14:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.60
Nagyon szép volt!!!!

Zoli Marika

Hosszu és Maszat 2008.05.31 10:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.61
Valóban szép a kilátás.
Jókor mentünk, mert utánunk jött 2csoport iskolás (cirka 60fő), ugyhogy mi még tudtuk élvezni a kilátást.

fkefir 2008.05.25 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 2 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 2.83 súly: 1.60
Kellemes hely a kilátó és környéke...a láda jól megközelíthető,még a fű is le volt nyírva egy sávban.Köszönjük a rejtőknek. fkefir és a Bakonyi Betyárok MBK.

Jevica és Gyuszi 2008.05.24 12:32 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.53
Megtaláltuk! Nagyon szép a kilátás.
Köszönjük, Jevica, Gyuszi.

Bigmak 2008.05.23 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.20
Közös tali Sas&Sztivel!
Köszönjük a rejtést!

sas&szti 2008.05.23 15:30 - Megtaláltam
Családi kirándulás Orfüre, közben ládabegyüjtés Maki & Mesi segítségével 12/4. Mielőtt megismertük volna ezt a játékot egy héttel előtte már jártunk itt, most a ládát is begyüjtöttük:)

 
Viczi 2008.05.18 14:25 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.39
Pécsről indultunk, és először ezt a ládát ejtettük útba. Voltam már Orfűn, de a kilátóban még nem. No, itt elkezdett esni az eső, nem örültem.

Mr Zerge 2008.05.11 16:35 - Megtaláltam
.

szamosszamoca 2008.05.06 13:40 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 1.30
megvan :)

njani55 2008.05.04 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.92
ok

ndavid42 2008.05.04 12:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.05
[:114:]
ok

SzantoA 2008.05.03 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.10
Nagyon szép a kilátás a kilátóból. A logolást megvazvarta egy pár perces jégeső.

tsc 2008.05.03 12:24 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.11
Könnyű volt megtalálni, jól begyalogoltunk a mezőn, a kilátónál meg épp valami kerékpáros verseny célegyenese (?) volt.

tarsolyos 2008.05.03 10:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.05
Kösz! Üdv.

nagygeri97 2008.05.02 16:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.11
A tisztáson lévő úton mentünk, amíg a GPS mutatta. Az erdőben könnyen meglett a láda. A kilátóból messzire ellátni. Gyönyörű a környék. Ez ma a 4. láda.

pcsabi 2008.05.01 16:48 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 1.95
Egy éve egyszer már nem találtuk meg. Igaz, akkor nem nyomtattam ki a pontos leírást és fényképet. Az "idegen" fa az igazi megoldás.
Rutintalanok vagyunk, de 5-en kutattukát a környéket és nem lett meg a láda. Majd sokadszorra tényeg feltúrtuk a földet és meglett.

Jó rejtés, szép környék, köszönjük !

Kadorca 2008.05.01 00:00 - Megtaláltam
+

new will 2008.05.01 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
Dávid első találása.
Köszi a rejtést. Attila, Dóri, Dávid.

marczeeee 2008.04.24 18:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.18
Meglelet! Marczeeee és Orsi

Kisscs 2008.04.21 13:00 - Egyéb
A láda továbbra is a helyén van, ma ellenőriztem!
Az előző hozzászólót valóban megtéveszthette egy, a szomszédos fa aljában összehordott rakás, mely tuti, hogy emberi kéz alkotta, s melyet a további félreértések elkerülése végett megpróbáltam kissé "szétrombolni".

Üdv,
a Rejtő

Éva 2008.04.20 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 3.42
Találtunk egy teljesen rejteknek tűnő helyet (párhuzamos faágak) a koordinátán az egyik fenyőfa tövében, azonban láda nem volt alatta. Szerettem volna felhívni a helyszínről a rejtőt, de telefonszám nincs megadva. A képet nézve most már nem vagyok biztos benne, hogy ugyanaz a fa volt, remélem, csak én nem voltam elég figyelmes és megvan a doboz.
Amúgy nagyon tetszett, hihetetlen szép helyeken jártunk ma.
Köszönet a rejtésért, remélem, a képek alapján elfogadásra kerül a találat.

[Jóváhagyta: Kisscs, 2008.04.21 14:25]

Ez volt az a fa
 
Noddy 2008.04.05 14:14 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.05
Nagyon szép hely. Kicsit messze álltunk meg, de jól esett a séta.
Köszönjük a rejtést!

perol9 2008.03.30 17:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.45
Nagyon szép környéken van és a panoráma se utolsó...

 
harisj 2008.03.30 11:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.43
Ragyogó időben gyors találattal, és egy szép hely megismerésével lettünk gazdagabbak.
Köszönjük.

Lencsi 2008.03.28 12:36 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.56
Jól kitáblázott, könnyen megközelíthető kilátó. Tériszonyosoknak nem ajánlott, de a kilátás frenetikus. Képek mellékelve :)

pancsiMecsek
Ráró 2008.03.27 14:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.34
Mecseki kalandozásunk első pontja Lujzival.A kilátóból gyönyörű a panoráma az egész környékre.

Lujzi 2008.03.27 14:05 - Megtaláltam
Megvan!

VP 2008.03.23 11:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 4.17
Húsvéti szünet Pécsett és környékén. Péntek-szombat egyedül, vasárnaptól Milával és Piroskával. Mila és piroska Abaligetre érkezett vonattal, utána rögtön két láda.

banyóka 2008.03.21 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.13
Rettenetesen fújt a szél, a mezőn visszafelé erősen gondolkoztam, hogy menjünk fel a kilátóba. Felmentünk, megérte, de majd lefújt minlet a szél.

Fazék 2008.03.02 11:45 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.08
Korábban egy mobilládát itt találtam meg, azaz ismerős volt a környék... meg persze Orfűn is jártam már néhányszor.

MaciMac 2008.03.01 13:45 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.23
Hát nem eleredt az eső, és föltámadt a szél. Bosszúból nem másztam föl a kilátóba.
Azért köszi!

 
4fun 2008.02.24 16:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.40
A mai második ládánk. Épp amikor eljöttünk érkezett a következő csapat. Úgy látszik ez a szép idő többeket kicsalt egy kis ládavadászatra. :)

isoprof 2008.02.24 12:45 - Megtaláltam
Megtaláltam

bregő és andorpapa 2008.02.24 11:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.88
Barátokkal töltöttünk egy hétvégét Orűn, mi direkt előbb jöttünk ki Pécsről, hogy pár ládát levadásszunk. Sajnos a térképeket othon sikerült hagyni (az SD kártya az olvasóban maradt), így koordináták nélkül, a fotók és a megtalálók leírása alapján cserkésztük be. A kilátás tényleg nagyon jó, bár rontja az összhatást, hogy egy mobil átjátszótorony képezi a kilátó vázát. A domboldal nagyon hangulatos volt a kellemes tavaszi időben, így kiterítettünk egy pokrócot, és kifeküdtünk napozni.

Bódorgó 2008.02.16 11:54 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.00
Rettenetes szél volt. Nem volt egy azonnali megtalálás, mert rendre egy gallyas részhez vezetett a gps, de aztán csak meg lett.

Varga Gábor 2008.02.16 11:49 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.73
Ok! Az erős szél miatt a kilátóba nem mentem fel, de a panoráma a torony lábától is szép volt!

piroska 2008.02.09 13:00 - Megtaláltam
ok

J&J(jppj) 2008.02.09 12:53 - Megtaláltam
(5/9). Mecsek túra piroska -val és a BEAC-cal.
Ezen a helyen már egyszer megtaláltuk a "Kedvelt helyeink" mobil ládát, de akkor ez a láda még nem volt itt. Szép a kilátás a toronybol.

Nyék-cachers 2008.01.22 15:19 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.49
A panoráma lenyűgöző!

 
Cache-elyűk 2008.01.20 21:37 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2 web: 5 átlag: 3.67 súly: 1.00
Az első keresésünk volt, nagyon könnyen ráakadtunk. Mi nem a kilátó felől, hanem a rét aljáról közelítettünk, hamar meglett az "idegen fa". A kilátótól tényleg kicsit messzebb van, mint gondoltuk, de a leírás alapján, GPS nélkül is lazán becserkésztük. Jó kis túra volt, folytatjuk :)

Megvan!
 
BB-Chopper 2008.01.15 12:49 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.18
Szép, nyugis hely. Meló közben "arra jártam".

Eni 2007.12.31 21:09 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 1.70
30cm volt a hó de sikerült!:)

Hegymeg 2007.12.31 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.00
Idén Orfűn szilvesztereztünk, és már előre beterveztük a Balázs-kilátó megmászását. Nagyon szép fehér volt a világ, ez a nyomok miatt kissé könnyítette a megtalálást, de sebaj, a hidegben már úgyse nagyon akart működni a GPS.
Julcsi nagyon örült a neki vitt kincsnek.
A ládázás után nagy hócsatát vívtunk az erdő sarkánál :-)
Barbi, Hajni, Ádám, Krisztián, Misi, Misi, Sebi, Panni és Gyuri

tamas.baksa.hu 2007.12.30 15:16 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.49
Sehol egy lélek, ~30 cm hó, sejtelmes köd, tökéletes nyugalom ...
a tegnapi kolléga nyomai sajnos nagyon leegyszerűsítették a dolgom

 
Petes20 2007.12.29 23:18 - Megtaláltam
A 30 centis hóban nem volt könnyű eljutni a ládáig úgy hogy nem készültünk rá a túrűra, kondi cipő, vékony zokni volt a felszrelés, kb harmadik nekifutátára meglett, köszönet a rejtésért!

Aki könnyű találatot akar csak a lábnyomokat kövesse :)

 
Tappancs2 2007.12.01 14:47 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.81
Szép a kilátás. A láda sima ügy volt :)

KiVi 2007.11.25 14:08 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.63
Verseny nosztalgia, esős, ködös időben. De azért jó volt. ;)

H. Gábor 2007.11.17 14:27 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.00
Ez volt az első geocaching-es kirándulásunk!
A gyerekek legnagyobb örömére 20-25 centis hó és +1 fok fogadott minket a kilátónál. A "kincsesládát" könnyen megtaláltuk bár vastag hóréteg és gallyak rejtették.
Megtalálók: Gábor, Eszter és a gyerekek: Barnus, Dodó, Honorka.

Köszönet Tamáséknak, hogy elhívtak minket erre a kis kirándulásra és bevezettek minket a geocaching rejtelmeibe!

Luxi69 2007.11.17 10:55 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.95
Az idei első hóban kellemes kis sétával könnyen megtaláltuk a ládát.
H.Gabor barátainkkal közösen mentünk, őket most sikerült megfertőznöm ;).
A gyerekek nagyon élvezték a friss havat :)

Katinka, Judit, Benedek, Tamás

Apafia 2007.11.10 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3 átlag: 3.50 súly: 1.90
Szép séta az évszakhoz képest kellemes időben.

nilpferd79 2007.11.03 12:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk.
A kilátó mellett érdemes a kerítésen lévő szőlőből csipegetni. :) Kerítésen nem benyúlni! Nekem csak egy szemet sikerült leszednem. Ijedős embereknek nem ajánlatos. :)
A rejtekhelyre megérzésből (meg persze a GPS) egyből rátaláltunk.

 
Bacsó 2007.11.02 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.15
Fiammal mentünk egy 2 órás túrácskára. A ládát a K+ jelzésen terveztük megközelíteni a Gubacsos felől. Hát nem sokan járnak ezen az úton. Az utat hosszú szakaszon benőtte már a kökénybokor. A ládakeresők jobb, ha a kilátó felől közelítik meg a pontot. A rét nagyon szép volt, tetszett a rejtés. Köszi!

Gaga 2007.11.02 16:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.60
Amíg anya a Gubacsos kulcsosházban várta az újabb vendégeket, addig apával elmentünk a környékre túrázni. Közben útbaejtettük ezt a ládát. Hamar megtaláltuk.

Endresz_család 2007.11.02 14:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.03
Voltunk már itt, csak akkor nem ládakeresőben. A kilátó kissé szocreál, de a kilátás kárpótol mindenért! Nem kizárt, hogy a környéki telkek valamelyikén élvezhető az ország legpompásabb erkély vagy teraszpanorámája. Sóvárogva néztem az egyik tulajdonos rengeteg vadnarancs (osage) fáját, ami az egyik legkiválóbb íjfa... ha az a rakás az udvarán szintén az volt, hááát...
Köszönet a rejtésért!

 
kermil 2007.10.26 15:32 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.84
Na igen, jogsi megvan, végre lehet autóval...
Kis délutáni kocsikázás toli-val. A nap első ládája. Toli állította h a Suzuki Swift-tel el tudtunk volna menni a ládáig:P Mondjuk az L400-as-al esetleg megpróbáltam volna...
Ja és Barcsi Majmok 4ever: Katt ide

Juju 2007.10.14 15:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.41
Mentőgyakorlatról hazafelé. Thx!

csemege 2007.10.11 11:06 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.72
Szép a kilátás, napsütésben valószínűleg még szebb lett volna. Felfelé jövet láttunk egy rókát.

Ajtony 2007.10.07 11:49 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.06
Szép kilátás; a torony olyan mesze van a rejtéstől, hogy akár egy jó kis multi is lehetett volna!

Zerind HUN 2007.10.07 11:49 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.47
A szöveget nem olvastam el keresés előtt, csak a turistautas térképet néztem meg, így nem a legkönnyebb utat választottuk, hanem lentről jöttünk a kék kereszten. Bár ez is nagyon könnyű út volt. A kilátás nagyon szép! A környezet értékelést a kilátásra adtam, nem a láda környezetére.

DoriKili 2007.10.07 11:00 - Megtaláltam
Orfői buli után, délelőtti magunkhoztérésként megleltük!
Dóri, Kili

 
Sadri 2007.10.05 14:50 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 1.00
Jó helyen volt,de nem volt vészes!

béka & hápi 2007.09.30 10:50 - Megtaláltam
meglett

RealGreg 2007.09.29 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.34
Kissebb mennyiségű bogáncs begyűjtése után megtaláltuk.

domika 2007.09.23 15:13 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 1.85
Nagy nehezen, de megtaláltuk! Igazán környezetbe olvadó rejtés volt, csak a harmadszori, de kitartó próbálkozás hozta meg a sikert. A környezet szép, az idő pedig gyönyörű volt.

Adri & Palcsi 2007.09.23 14:13 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.41
Könnyen megtalálható GPS nélkül is, sokat segítenek a leírások.

a rejtek 
Bóta család 2007.09.22 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.90
Másodszori nekifutásra, már igen könnyen meglett. Augusztusban a műszer jól elvitt minket a ................ Köszönjük a rejtést.

 
BeuGEOt 2007.09.18 18:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
A @-CsaPAT mini geos csapata is megtalálta! ;)

Halmoztuk az élvezeteket, mert a rallis 7végénk zárásaként megtaláltuk ez a jó kis ládikót. De volt eredményes pecázás is (mert a @-CsaPAT nem csak geozni szeret, hanem pecázni és rallye-ra járni is)
Gyönyörű volt az idő és ehhez illet a kilátóból elénk táruló látvány is. Elég gyorsan megtaláltuk a ládát, jól vissza is csomagoltuk, hogy mások is így, épségben találhassák meg.

Köszönjük a rejtőknek!

a legfiatalabb @-Csapatos geos!
SpeCube73 2007.09.16 08:36 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.83
Rallys hétvégém 2. ládája GCSUSU után. Korán indultam, hogy legyen időm a pályára kiérni. A láda nagyon jól megközelíthető (lenne) a sárga kör túrista ösvényen. Persze rövidítettem a hegynek fel, nem kellett volna...két nagy esés után ismételgettem az aranymondatot. "Járt utat járatlanért...":) A láda nagyon szép állapotban könnyen megközelíthető helyen van. Köszi a rejtést :)

"Rejtek"
Ferkókoma 2007.09.15 17:35 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.52
Mecsek Rally első napja után levezetésképpen. Nagyon szép hely.

SagiK 2007.09.12 10:30 - Megtaláltam
A doboz törött. [wapon beküldött szöveg]
Szeretem az ilyen helyeket. Fel lehet mászni, ki lehet látni. És van mit látni, az biztos.

zolcsi 2007.09.09 17:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.26
Megtaláltuk! Heni & Zolcsi

schwEster 2007.08.31 09:21 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.59
Rékussal és apával. Tetszett a rejtés és a kilátás is.

Old Fairy 2007.08.31 09:21 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.03
Gyönyörű panoráma, remek rejtés. Esztivel és osztálytársával, Rékussal hármasban.

Csabataxi 2007.08.26 11:46 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

vivien 2007.08.26 11:45 - Megtaláltam
Közös megtalálás csabataxival
Köszönjük

tosza73 2007.08.25 12:59 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.76
A mai nap fénypontja volt ez a láda. A kilátóból lélegzetelállító a panoráma! Gyönyörű a tó! Köszi!

szadi&agi 2007.08.24 15:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.98
Kösz a rejtést!

doGmAI 2007.08.23 12:44 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.49
Ok [wapon beküldött szöveg] Egy geoverseny alkalmából már jártam itt. A kilátó ép, remekül működik, már befejeződött a felújítása. A láda alja törött, viszont a sok nylon zacskó miatt remekül bírta az elmúlt napok komoly esőzéseit is. GCSUSU-től kissé csúszós, de bírható.

vastunde 2007.08.22 00:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Egy hetes nyaralásunk első ládája. Köszi!

Giustóka 2007.08.21 11:15 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 1.00
Jó volt csak messze volt a kilátótol de amugy király vót

yeti92 2007.08.21 10:55 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 1.00
jó a rejtés!! :D

milan4 2007.08.20 17:56 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 1.00
jó hely:D!!

peca1000 2007.08.20 17:38 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.43
A helyiek segítségével megtaláltam az utat a kilátóhoz. Nagyon szép a kilátás, viszont igyekeznem kellett, mert Abaliget felől jött a vihar. Azt hittem, hoogy a réten álló magányos fánál lesz a rejtek, de végül is megtaláltam az erdőben. Csak végig kellett menjek a csapáson, amit a többi ládakeresgélő hagyott maga után. Vagy 5-6 fácán repült fel előttem pár méterre. Megvolt a díszkiséret :)

A Pécsi-tó felöl jöttem. Gyerekek, hogy annak milyen kicsi a vízszintje! Már hallottam róla, hogy leengedték a tó jó részét gátjavítási munkálatok miatt, de más élőben látni. A stégeknél lévő nádfalak előtt végig lehet sétálni a tavat. Hihetetlen. Partközelben 5 centis vízben is raboltak a csukák, érdekes volt.

$züc$i 2007.08.20 16:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.61
A ládához jó volt átmenni a csipkebogyótöviseken, de megérte, ez a hely gyönyörű.

 
kl 2007.08.20 10:42 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Dezs 2007.08.19 16:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk

4Hut 2007.08.16 18:41 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.14
Megtaláltuk.
Hutti, Márti, Dorina és Levi

targonczas 2007.08.16 13:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.48
ok

kivancsifancsi 2007.08.13 11:24 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.70
Pécs és Balaton túra: 5/33

A megadott parkolóban hagytuk az autót és onnan gyalog mentünk fel a ládához. Szép napsütéses időnk volt és a kilátóból nagyon jó volt a kilátás.
Remek környék. Örülünk, hogy ide is eljutottunk.

Csengivel
Zsuzsi 
álomfogók 2007.08.09 18:25 - Megtaláltam
Részletek később.

pokers 2007.08.09 17:53 - Megtaláltam
Igazi "kesser országút" vezet a rejtekhez...
De mi mégis gyalog mentünk a kilátótól.

zakipapa 2007.08.07 13:40 - Nem találtam meg
Azt hiszem, ez egy átlagos geoláda rejtekhely. Mindenesetre az odavezető út nagyon szép.

[Elutasította: geocaching.hu, 2010.02.02 10:10]

jalso 2007.08.07 10:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 4.07
Kocsival addig a pontig mentünk, ahol egy táblán kérik az autósokat, hogy ne menjenek tovább kocsival. Szót fogadtunk, és kb. 500 métert gyalogoltunk a kilátóig. Azt éppen javították, de engedélyt kaptunk, hogy egy darabig felmenjünk. Pompás innen a kilátás! Ezután következett a ládavadászat, melynek során kedves Garminom körbezavart minket a mezőn, ahol egy nagy félkört leírva sikerült végül a láda közelébe kerülni. Onnan a láda megtalálása már gyerekjáték volt. Ildinek sikerült.
Ildi és Gyuri

Remi 2007.08.06 19:40 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.59
megtaláltuk
Remi

olahtamas 2007.08.05 16:05 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.32
Ismerős hely, most a láda miatt alulról közelítettük meg.

Babuka 2007.08.04 18:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.28
A láda keresésből visszafelé jövet láttuk, mások is vadásznak a kincsre. Ilyen élményben még nem volt részünk. Egy darabig szurkoltunk nekik a távolból, de számunkra nem derült ki a végeredmény.

 
sprok 2007.08.04 16:40 - Megtaláltam
Nagy volt ma a mozgás a láda körül. Lent a völgyben épp tájfutó verseny zajlott, így nem meglepő. :)

Hegedüs 2007.08.04 16:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.06
Családi ládázás két tájfutó verseny között.
FrKaM.

Ede 2007.08.04 11:15 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.53
A sárkány kút felől érkeztem a kilátóhoz. A terep nem volt épp apos, két hatalmas vízmosáson keltem át, mire meglett a tetőre vezető kis ösvény.
Emlékszem még, hogy régebben milyen kevés jó állapotú kilátünk volt. Most a mobilszolgáltatóknak köszönhetőnek több ehhez hasonló is akad. A kilátás pedig lélegzetelállító.

szakica 2007.08.02 08:32 - Megtaláltam
A legszebb hely, amit megismerhettem Mihul által!!!

Mihul 2007.08.02 08:32 - Megtaláltam
ok

Pegasus 2007.08.01 22:05 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.54
Gyönyörű kilátás!

Bugár-orienteering 2007.08.01 15:01 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.45
öt napos tájfutó verseny keretében a környék hagyományos ládáinak begyüjtése történt.

sispenta 2007.07.25 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Tavalyi megtalálás, technikai okok miatt csak most regisztrálhattuk.

SysWAP 2007.07.25 15:00 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

balumaci 2007.07.24 18:06 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

szelep 2007.07.24 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.30
Szép a kilátás!

cacheelyűk 2007.07.24 12:52 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.31
Pécsi nyaralásunk 17/28 ládája. Iszonyatos kánikula volt, a kék + turistajelzést benőtték a szúrós bokrok (egy nagy tövis még a túrabakancsomat is átszúrta), úgyhogy inkább visszafordultunk és a műúton mentünk fel a kilátóhoz. A felérés örömére lenyomtunk 1-2 szalámis kenyeret, utána indultunk a láda felé. Én egy kicsit talán közelebb helyeztem volna ezt a ládát, szerintem nem megy arra a nyüveg sem...Ja, viszont a láda mellől leszedtünk vagy 20 dkg fekete szedret. Köszönjük.

gyöngyfűző és párja 2007.07.24 08:22 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.62
Kellemes volt sétálni a láda felé kora reggel, de visszafelé már melegedett az idő. A kilátás tényleg pazar, megérte azt a pár lépcsőfokot!

 
bigmick 2007.07.22 15:31 - Megtaláltamkörnyezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.46
Hogy kinek jutott eszébe ide ládát rakni!
A délutáni nap szétégeti az embert, a rejtekhely környéki derékig érő gaz meg összevissza szúrta-bökte a lábunkat.

ranoemi 2007.07.20 15:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.79
Kicsit messze van a láda a kilátótól,legalábbis ebben a rekkenő hőségben.Szerencsére közel van a Kistó.

 
Csaszi 2007.07.17 15:20 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.43
36°C fokos melegben kerestük meg a ládikót. A nagy hőséget és a magas gazban történő gyaloglást kárpotólta a szép kilátás.

 
Fonte 2007.07.16 10:50 - Megtaláltam
o.k. [wapon beküldött szöveg]

Csaba & családja 2007.07.15 17:20 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.55
+

gaz69 off-road 2007.07.11 14:00 - Megtaláltam
ok

Remete 2007.07.10 11:30 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.97
Sajna esik,de megvan.Utána új cipő vásárlása Pécsett.

 
kutyi 2007.07.07 19:39 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.29
Mivel a kölkök a sikondai fürdőzéstől egészen kitikkadtak, kettesben mentünk megkeresni ezt a legújabb Orfűi ládát. A rétet mintha kifejezetten a geocacherek kedvéért kaszálták volna le. A kilátóban megvártuk a naplementét.

Megtaláltuk! Kutyi [wapon beküldött szöveg]

Kóborló 2007.07.07 14:40 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 1.00
Szombati autós túra ládavadászattal.
Szép időben, szép környezetben, jó társasággal.
A ringló szilva is finom volt... :D :D
Sándor, Erika, Kata

Megvan!
 
kami1 2007.07.04 15:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.24
Sajnos a zápor miatt menekülni kellett. Éppen felértünk a toronyba, amikor "leszakadt az ég". Futás le a parkolóba. Nem tudtam elmenni a ládáig a gyerekekkel, ömlött az eső. Semmi esélyét nem láttam a bizonságos logolásnak, minden elázott volna.

[Jóváhagyta: Kisscs, 2007.07.11 09:49]

cserkész Mészike 2007.07.03 12:27 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 2.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 1.70
GPS nélkül lett meg, Father társaságában. Ne vegyétek figyelembe, hogy a leírásban az áll, hogy GPS nélkül nem érdemes! Iggazán könnyű rejtés. Az idegen fa vadszilva, tesómnak nagyon ízlett.

Palazsu 2007.06.30 20:10 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 1 web: 5 átlag: 3.67 súly: 3.33
Szep kilatas, gyonyoru videk. Koszonom!

 
Levin 2007.06.30 20:08 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.68
Ismét Pécsen és környékén töltöttünk egy kellemes hétvégét. Orfűre is ellátogattunk de végül csak ezt az egy ládát vadásztuk le. Tervbe voltak véve egyéb célpontok is, de megközelítési nehézségeink adódtak (majdnem sikerült lezuhanni egy szakadékba autóval együtt) ezért azokat a legközelebbi alkalomra hagytuk.
Itt először a ládát kerestük meg és útközben azt hittük egy magányos fánál, hogy célhoz értünk, de csalódottan tovább kellett ballagnunk. Szerintem indokolatlanul messze van a láda, bár kétségtelen, hogy biztonságban.
Logolás után a kilátóba is felmentünk és gyönyörködtünk a panorámában.

Tasy 2007.06.30 18:10 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.46
Meglett. Bár a combközépig érő fűben nem volt élmény odáig elcammogni. De a kullancsot megúsztuk. :D

aldon 2007.06.15 19:31 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.48
GPS nélkül megtalálható, jó a leírás...

Ernesto 2007.06.15 19:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.70
Két nem fenyő is van az erdő szélén, de GPS nélkül is megtaláltam.

redcat 2007.05.31 19:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Gyönyörű hely, GPS nélkül sikerült megtalálni (igaz, volt telefonos segítség is :-). És őzikét is láttunk. akuma+sutoj

akume 2007.05.31 19:50 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.95
Gyönyörű hely, GPS nélkül sikerült megtalálni (igaz, volt telefonos segítség is :-). És őzikét is láttunk. akume+sutoj

gecco 2007.05.28 13:37 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.11
[wapon beküldött szöveg]
A dobozka sajnos eltörött, az egyik sarka alul kicsit lyukas.

 
Bebi 2007.05.27 18:03 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.53
Nagyon tuti a kilátás! Köszönjük!

Xomen 2007.05.27 18:03 - Megtaláltamkörnyezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.62
Sprintelni kellett a vihar elöl, de tetszett.

gojozabil 2007.05.27 14:04 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
Megtaláltuk!Bringatúrán voltunk és ez volt az aznapi első ládánk!A hely gyönyörű bár írtózatos meleg volt.Kösz a rejtést!Dia & Gojozabil

 
TyuTyu 2007.05.27 13:30 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.98
Megtalaltuk :-)
A kilatas pazar, bar nem egy teriszonyos micimackonak valo :-)

pistikata 2007.05.27 13:17 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.09
motoros csapat kirandulasa kozben, Tyutyuekkal, Gyozoekkel es Borival.
Jo a kilatas a toronybol nagyon!
Koszi!

Rudinho 2007.05.26 13:36 - Megtaláltamkörnyezet: 4 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.36
Lazulós cache Banyesszal és Radammal.

radam 2007.05.26 13:20 - Megtaláltamkörnyezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.04
Szép környezet, még a GPS is maradt volna, lefelé a hegyről teljesen rossz utat mutatott :)

banyesz 2007.05.26 13:00 - Megtaláltamkörnyezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.28