geocaching.hu geocaching.hu szép kép FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum   |    belépés
  
  
  
 
FAQ
1284. Szombathelyi séta (GCszhe)

Zsinagóga

Zsinagóga

Főtér - Szentháromság szobor

Főtér - Szentháromság szobor

Emlékmű

Emlékmű

Csónakázó tavi kilátás

Csónakázó tavi kilátás

Az új láda

Az új láda

A láda rejteke

A láda rejteke
Szélesség N 47° 13,849'
Hosszúság E 16° 37,276'
Magasság: 218 m
Megye/ország: Vas
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Koordináták letöltése GPS-be
Közeli ládák
Közeli pontok

Elhelyezés időpontja: 2005.10.02 16:00
Megjelenés időpontja: 2005.10.12 11:30
Utolsó lényeges változás: 2016.11.02 11:31
Utolsó változás: 2017.07.22 19:49
Rejtés típusa: Multi geoláda (1H+4V)
Elrejtők: Andi&Parker
Felhasználó: Andi&Parker
Nehézség / Terep: 1.5 / 1.5
Megtalálások száma: 582 + 4 sikertelen + 17 egyéb, grafikon
Megtalálások gyakorisága: 0.7 megtalálás hetente
A ládába TravelBug nem helyezhető.
A láda új helyen, egy kidőlt fa tövében egy tuskó mellett.Wap: 1.pont: a zsinagóga mellett található emlékfal márványtáblájának utolsó sorának első négy karaktere 2.pont: Szentháromság szobor hátulján található táblán az utolsó előtti sor (5 karakter)3. pont: az emlékmű előtt található zászlórudak száma betűvel ékezet nélkül 4. pont: fa cölöpök száma (egy számjegy, számmal). 5.pont: maga a láda, ez már nem a belvárosban van, hanem a parkerdőben, az elöző pontoktól 4km távolságra. Ha megérkeztél a parkerdőbe javasoljuk, hogy haladj az ösvényen, majd onnét térj le a ládához!

Szombathely már régóta várt egy multira, és a mi terveink között is szerepelt ennek megvalósítása. Második ládánk megkeresésére invitálunk benneteket Szombathelyre, Parker szülővárosába. Egy ötállomásos kb. 6 km-es valódi ládával végződő multigeoláda.

A pontsorozat szándékosan egy kicsit azokat a dolgokat próbálja megmutatni, amit nem biztos, hogy megtalálsz egy utikönyvben. Zsinagóga helyett hangversenytermet találsz, hiába keresnéd az OTP fiókot, az régi emlékművet, a szigetet és a felrobbantott vasúti hidat. Azért írjuk ezt itt le, mert sokan nem értették, miért épp ezek a pontok kerültek ide, amikor "annyi más jobb látnivaló" is van Szombathelyen. Ezt mi sem vitatjuk természetesen, és jó szívvel ajánljuk ezek felkeresését is. Szombathely megér két napot is!

Javasoljuk, hogy a pontokat gyalog közelítsd meg, de ha mégsem így tennéd akkor rendelkezésedre állnak a helyi járatok, melyekről a helyszínen, vagy a www.vasivolan.hu-n tudsz tájékozódni! A belvárosban fizetni kell a parkolásért, így javasolt az első pont környékétől kelet felé parkolni, arra már ingyenes.

A pontok felkeresésének sorrendje tetszőleges, mi az 1,2,4,3,5 sorrendet javasoljuk :)


1.pont Zsinagóga épülete  N 47° 13,700' E 16° 37,389' 217 m [GCszhe-1]
Jelszó: a zsinagóga mellett található emlékfal márványtáblájának utolsó sorának első négy karaktere
2.pont Főtér -Szentháromság szobor  N 47° 13,849' E 16° 37,276' 218 m [GCszhe-2]
Jelszó: jelszó a szobor hátulján található táblán az utolsó előtti sor (5 karakter)
3.pont Emlékmű  N 47° 13,781' E 16° 36,033' 237 m [GCszhe-3]
Jelszó: az emlékmű előtt található zászlórudak száma betűvel ékezet nélkül
4.pont Csónakázó tó  N 47° 14,056' E 16° 35,950' 227 m [GCszhe-4]
Jelszó:a fa cölöpök száma (egy számjegy, számmal)5.pont  N 47° 13,260' E 16° 33,591' 279 m [GCszhe-5]
Jelszó: a ládában. Javasoljuk, hogy haladj a futóösvényen, majd onnét térj le a ládához, ha elérted az elhagyott erdőművelési utat (kb. 50m)!

A teljes jelszó a pontok sorrendjében megkapott jelszavak egybeírva ékezetek nélkül!

Szombathely története

Szombathely római elődjét Claudius császár alapította Kr. u. 43 körül Colonia Claudia Savariensium (Savariaiak claudiusi kolóniája) néven. A legio XV. Apollinaris kiszolgált katonáiból, családtagjaiból és a hozzájuk csatlakozott kereskedőkből, iparosokból álló település létrejötte minden bizonnyal Pannónia tartománnyá szervezésével volt összefüggésben, ezért Emona (Ljubljana-Laibach, Szlovénia) és talán Scarbantia (Sopron-Ödenburg) mellett a tartomány legkorábbi településének tarthatjuk. A Borostyánkőút mellett létrejött város gyorsan fejlődött, ezért Pannónia 106-ban történt kettéosztását követően - de talán már korábban is - Savaria vált a tartomány civil igazgatásának és a császárkultusz központjává. Itt ülésezett a tartománygyűlés és itt álltak az istenné vált római császárok templomai is. A Római Birodalom Kr. u. III. század végi átszervezését követően Savaria lett tartomány, Pannónia Prima székhelye. Itt székelt a helytartó, itt őrizték a tartomány kincstárát. Falai között gyakran fordultak meg a római császárok is. Savariai tartózkodásukról az antik történetírók adatai mellett az itt kiadott császári rendeletek is tanúskodnak.
A várost 455-ben földrengés döntötte romba, ennek ellenére folyamatosan lakott település volt, amely valószínűleg a népvándorlás korában, a hun uralmat követően sem néptelenedett el. Nevét ugyan közel 350 év után, csak 791-ben említették először, amikor Nagy Károly egy hadjáratról visszatérve felkereste a várost.
A Savaria név használata a magyar államalapítást követően a középkorban is fennmaradt, amikor is - a XI. században - már grófsági székhely volt, kisebb méretű várral. Mai neve 1274-ben bukkant fel először.
A középkor évszázadaiban a város a győri püspök birtoka volt, a török korban viszont jelentősége felértékelődött, gyakorlatilag a vármegye székhelye lett. Hivatalosan azonban Szombathely csak 1578-ban lett a vármegye központja, amikor a vasvári káptalant ide telepítették.
A település a legsúlyosabb megpróbáltatásokon a Rákóczi-szabadságharc alatt esett át, így szinte második városalapításként is felfogható a szombathelyi püspökség 1777-es megalapítása. Ma jelentős turisztikai vonzerőt jelentenek azok a műemléképületek, amelyek többsége ebben az időben készült. A város igazi fejlődése azonban csak az 1800-as évek végén indult meg. Szombathely vasúti csomópont lett, lakossága néhány évtized alatt többszörösére növekedett. Ebben az időszakban kezdték a települést a nyugat királynőjeként emlegetni.

A kiegyezés után rohamos polgári fejlődésnek indult város jövőjét a trianoni szerződés törte ketté. A második világháború után pedig zárt város lett, elszigetelve nemcsak Ausztriától, hanem az ország többi részétől is. Ez a helyzet csak a hidegháborús évek elmúltával változott meg.

Érdekesség, hogy a város német neve a mai napig is: Steinamanger jelentése: kövek a mezőn. A név a földrengésben és a népvándorlás viharában elpusztult római Savaria romjaira utal.

A pontokról további információk:

Zsinagóga

Ludwig Schöne tervezte keleti és romantikus elemek felhasználásával az egykori zsidótemplomot, mely 1975 óta hangversenyteremként működik. Mellette a II. világháborúban elhurcolt zsidók emlékműve látható.

Főtér

A történelmi belváros szerkezetében máig őrzi középkori formáját. A Fő tér, korábban piactér adott helyet több évszázadon keresztül a szombathelyi heti és országos vásároknak. Innen is kapta nevét a település: Szombathelyen szombaton tartották a heti vásárokat. A közkedvelt teret számos műemléképület ékesíti (Pl. a híres színésznő Márkus Emília és az egykori igazságügy miniszter Horváth Boldizsár lakóháza, de itt találhatjuk meg Joyce kedvenc regényhőse, Leopold Bloom szülőházát is). 2000-ben helyezték át a Fő térre az egykor a pestis járvány emlékére állított neogótikus Szentháromság szobrot, melyen a város nyitott kapukat ábrázoló címere látható. Érdemes betérni az OTP bankfiókjába is, ahol az üvegpadló alatt az egykori Savaria római korból származó maradványai tekinthetők meg.

Szentháromság-szobor, Fő tér

A neoromantikus stílusú mű - Hudetz János alkotása, -1938-ban készült mű. Csak 2000. november 12-én került vissza a Fő térre eredeti helyére. A szobor elődjét, egy Szentháromság-oszlopot 1714-ben állíttaták, emlékeztetve a három évvel korábbi pestisjárványra. Az oszlop 1716-ban, a szombathelyi tűzvész idején megsemmisült. A város 1869-ben - közadakozásból - Hudetz János szobrászművésszel készíttette el a jelenlegi emlékművet. A szobrot 1932-ben egy szélvész ledöntötte, és 1938-ban készültek el a rekonstrukcióval. Akkor fordították meg a szobrot keleti irányba, hogy a Szent márton-templom felé nézzen. 1951-ben az emlékművet világnézeti okokból helyezték át - parkosításra hivatkozva - a Fő térről a székesegyház előtti térre.

Csónakázó-tó

A város nyugati részén, a Bartók Béla körút mellett, az egykori téglagyári gödrök helyén 1966-ban alakították ki a Tófürdőt és a Csónakázó-tavat, valamint az őket körülvevő pihenőövezetet. Jó időben lehetőség van csónakázni, és vizibiciklizni a tavon.

Emlékmű

1979-ben építették Hazánk "felszabadításának" emlékére. Hosszú ideig a város jelképe volt. A rendszerváltás után is megmaradt, miután leszedték róla a jelképet. Erre a helyre a kilátás miatt érdemes feljönni.

Parkerdő

Egy gyönyörű erdős rész a város mellett. A belvárostól 4 km távolságra, ha nem szeretnél ennyit sétálni, vagy csak fietős parkolót találtál akkor autóval is mehetsz erre a pontra.
Valaha egy erdei tornapálya volt itt, egy kis büfével, és játékokkal, mint szombathely leghosszabb csúszdája! (kb 5 méter magasról indult, egy eleve kicsit lejtős terepen). Emellett egy láncokból és pallókból épült függőhíddal, melynek a végén egy tűzoltórúd lecsúszó volt. Később ennek "bejárata" lett egy hatalmas deszkákból épült labirintus. És aztán az erdő elött volt még egy hagyományos nyomós/pumpás kút, amit szintén gyerekként élvezettel használtunk, mivel nem kis erőfeszítésbe tellett vizet fakasztani belőle.
Idővel kidőltek a festett üveges táblák az erdőben, majd a tornaeszközök is lassan. Mára talán már semmi nincs meg belőle, a játszótér pedig a "nem EU kompatibilitás" áldozatává esett, a kút kiszáradt

Viszont, most 2007 júniusában ez megváltozott. Az erdőben futóösvények lettek felfestve a fákra, és a régi játszótér helyén egy gyönyörű új játszótér épült, remek játékokkal. Ajánlott gyerekeseknek. Van több tűzrakóhely, talán még füves focipálya is. Ideális egy kis piknikre.

A régi ötödik pont:
Kiserdő


Az erdő területe a közeli vízműhöz tartozik, talán ezért maradhatott életben a betondzsungel mellett. A ládához közel található egy vasúti híd, mely a Szombathely-Rohonc vasútvonalhoz tartozott. 1945-ben a visszavonuló német hadsereg robbantotta fel maga mögött. A híd érdekessége, hogy egy új pillérrel alátámasztva félig a régi hídszerkezetet meghagyva építették újra. 1959-ben a vasútvonalat megszűntették, a síneket felszedték. Azóta csak gyalogos hídként használják. Többször is szárnyra kapott a hír, hogy felújítják ezt a vonalat, de eddig nem történt semmi.

További látnivalók:

Érdemes megnézni az Iseumot, a romkertet, a falumúzeumot és a város múzeumait.

A kámoni alborétum, mely az ország legnagyobb fenyő- és leggazdagabb fásnövény-gyűjteménye. Minden hónap külön látványosságot kínál az arborétumban: aranyfa, magnólia, rododendron, hárs, cédrus, rózsa, kaktuszok, pozsgások, örökzöldek láthatók.

Minden nyáron megrendezésre kerül a látványos Savaria karnevál. Egy egész hétvégés programokkal teli rendezvény, melyen bemutatásra kerül a római kor öltözékei, szokásai, ételei.
Érdemes megnézni az Iseumot, a romkertet, a falumúzeumot és a város múzeumait.

Forrrások: www.szombathely.hu, www.vendegvaro.hu, hu.wikipedia.org
Állapot: kereshető

KRW értékelés (416 db): környezet: 4.42 rejtés: 4.29 web: 4.49 átlag: 4.40

+
történelmi nevezetesség, várrom, épület
-
szép kilátás, érdemes panorámát fényképezni
-
különleges látványosság, helyszín
-
speciális koordináta-érték vagy magasság
-
vízpart, tó/folyó, forrás van a környéken
-
település belterületén van a láda
-
van a közelben (pár száz méteren belül) lakott terület
+
havas, jeges időben, fagypont alatti hőmérsékleten is kereshető a láda
+
nyáron, a legnagyobb kánikulában is ajánlott környék
-
hegyen, csúcson, nagy dombon van a láda (a környékhez képest)
+
megközelíthető járművel néhány száz méteren belül
-
a javasolt kiindulóponttól fél órán belül elérhető
-
mozgáskorlátozottaknak, babakocsival érkezőknek is ajánlott
+
gyerekbarát láda
-
igénybe veszi a cipőt, ruhát a környék (csalános, bogáncsos, sáros)
-
a láda megszerzéséhez sziklát kell mászni (gyerekkel nyakban kizárt)
-
sötétben is érdemes keresni
+
a GPS-t zavaró sűrű erdő, sziklafal, magas épület, stb. van
-
szokatlan méretű/alakú a láda (az ajándékok miatt fontos)
+
el lehet menni kerékpárral a ládáig (vagy látástávolságban hagyható)?
-
GPS nélkül is érdemes megkeresni
+
kereshető egész évben
+
kereshető 24 órában
-
a látnivalóért fizetni kell


Jevica és Gyuszi 2021.05.13 21:30 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.5.10]

HorCsa 2021.04.30 13:23 - Megtaláltam
Szép a tér

[Jóváhagyta: Andi&Parker, 2021.05.14 12:41]

LindaBogacs 2021.04.15 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.78
:) Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.10.3]

JPaul2 2021.03.15 17:23 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a túrát! [Geoládák v3.9.6]

pap.viola 2021.03.15 17:22 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.01
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Sanyibacsi85 2021.03.12 15:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.78
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

HaKoBeRi Fing 2021.02.28 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.57
Megtaláltuk, köszi a rejtést! :) [Geoládák v3.9.0]

Pókusz 2021.02.14 23:11 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.9.6]

Furtyka 2021.02.14 12:38 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtest! :)

niksza 2021.01.03 16:07 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget. A láda lyukas.
[g:hu+ 2.4.9]

emmerwald 2020.11.25 13:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 4.18
Szép környék, köszönöm a rejtést!

v.bogika 2020.10.25 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.37
Megtaláltam, két részletben. Az első 4-et egyedül kutattam fel egy szeptemberi séta alkalmával, a végládát pedig Tibikével októberben. Köszönjük!

Hektor 2020.09.19 15:49 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.6.0]

IMG_20200919_110930IMG_20200919_155151
IMG_20200919_112504 
kilali 2020.09.17 17:40 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.3.4]

N.Zs. 2020.08.21 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 4.49
Az első négy pont remek. Szerintem az ötödik fölösleges egy városi multiban. Szúnyogos, zajos, nem ebbe a sorozatba való.

IMG_7894IMG_7893
IMG_7899IMG_8028
IMG_7903IMG_7912
IMG_7929IMG_7947
IMG_7950IMG_7979
IMG_8038IMG_8044
IMG_8003IMG_7996
Borzaska 2020.08.19 20:59 - Megtaláltam
Megtalaltuk.
Borzaska& LRDR

vitibi 2020.07.30 16:00 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.2.11]

utigabi60 2020.07.23 10:41 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

kireth 2020.07.23 10:39 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.5.0]

kingajani 2020.07.19 22:32 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.0.39 teszt]

aknitram 2020.07.19 19:09 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a lehetőséget! :)
[g:hu+ 2.0.31]

Twini 2020.07.15 18:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.15
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést!

Aniko & Gyuri 2020.06.19 14:38 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a segítseget es a rejtést! [Geoládák v3.4.1]

acs54 2020.06.14 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.60
Köszönjük a rejtést!

Skali&Margó 2020.03.07 13:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.14
OK!

fa-peti 2020.02.22 16:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

tabletta 2020.02.22 16:25 - Megtaláltam
Megtaláltam.
Köszönöm a lehetőséget.
[g:hu+ 2.0.30]

Smileagain 2020.02.22 15:20 - Megtaláltam
ok

Lazlo86 2019.11.30 21:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.74
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.0.0]

Monaa92 2019.11.30 21:55 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v3.0.0]

mézespuszedli 2019.11.03 15:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.83
Ok

erdei csiperke 2019.11.03 15:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.20
Ok

Andi&Parker 2019.10.27 17:59 - Egyéb
Ládakarbantartás.

A törött ládát kicseréltük.

GARRI85 2019.10.12 18:58 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! Brigi&Kristóf :) [Geoládák v2.2.5]

Nicky&Ati 2019.10.07 17:36 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.5]

morph 2019.09.25 17:25 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.4]

Bőrharisnya 2019.09.15 15:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.77
Köszönjük a rejtést.

sinus90 2019.08.30 16:59 - Megtaláltam
A láda messze van. Az első 3 pont évek óta megvan. A láda 2,5 km. Ma erőt vettem magamon kisétáltam érte. Visszafelé bementem a szigetre a 4. pontért, a hely kellemes meglepetés volt.

Köszi a rejtést.

-1-2
-1-2
-3 
HZsoti 2019.08.07 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.73
Köszönjük a rejtéseket

Péter60 2019.08.04 16:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 4.53
Bringás találat, érdekes helyek. A távoli láda érthetetlen, ha a parkot akarod bemutatni, az egy külön láda lehetne.

Schlégl 2019.07.27 19:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.99
Köszönöm szépen. Szombathely gyönyörű, a ládát már elég sötétben égzengés közben sikerűlt összeszedni.

IMG_20190727_174942IMG_20190727_172153
IMG_20190727_172153 
Gábor és Edit 2019.07.05 13:33 - Megtaláltam
Megtaláltuk. Köszönjük a lehetőséget. [g:hu 1.6.2y]

anettx 2019.05.26 14:10 - Megtaláltam
TFTC! [Geoládák v2.2.5]
Szombathelyi teker(g)és közben az 5 multi pontjait párhuzamosan keresgéltem.

gcszhe-DSC02411gcszhe-DSC02482
bagolyvera 2019.05.19 23:59 - Megtaláltam
Szombathely Ignis9-cel levadászva! :)
Köszi!

Ignis9 2019.05.19 17:16 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.82
Bagolyverával közösen, köszönjük! :)

csörike és maci 2019.04.26 23:59 - Megtaláltam
ok.

KiBeDo 2019.04.26 08:59 - Megtaláltam
Nagyszüleimmel.

J11_8843J11_8836
D01_8896D01_8886
navigaator 2019.03.07 00:00 - Megtaláltam
-

ballasz 2019.02.14 17:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.80
Második körre meglett a végláda is.

DFRi 2019.01.30 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.51
Megvagy láda :-) Köszi a lehetőséget!
Pilis50&Juli&Roy&Feri [g:hu 1.6.1x]

Pilis50 barátommal úgy döntöttünk, hogy a napot a szombathelyi ládák összegyűjtésével töltjük. Ezért már 6:25-kor suhantunk is Savaria felé. Az első multi, első pontjánál a véletlen összesodort minket emiGranttal. Gyorsan megbeszéltük, hogy együtt folytatjuk tovább a ládakeresést. Hamar összeszoktunk és igen hatékony ládavadász különítménnyé alakultunk! Ennek eredményeként a város ládáit még a sötét beköszönte előtt begyűjtöttük, amibe még egy láda javítás-csere is belefért. A borongósnak indult napot egy roppant kellemes és hangulatos élményként zártuk! Köszönöm Barátaim ezt a napot!

20190130_10092020190130_134856
20190130_13495120190130_140210
20190130_140223 
emiGrant 2019.01.30 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.25
A szelestei kastélyszállóban töltött kis üdülésünk második napján egy teljesen véletlen találkozásból nagyszerű ládázós napunk lett DFRi-vel és Pilis50-el Szombathelyen. Még Roy is velünk tartott a ládák zöméhez. A mi kis társaságunk hihetetlenül gyorsan összerázódott egy hatásos és nagyon élvezhető kis csapattá, amely sikerrel levadászta Szombathely összes ládáját. Én szívből utálom a multikat, de ilyen társaságban még azok is élvezhetőek voltak. Szombathely sokkal szebb és érdekesebb, mint gondoltam volna. Roy különösen megörült a zsinagógának, ami manapság koncertterem, mivel sokat foglalkozik zsidó családtörténettel. A két kirándulós pont (a csónakázó tó meg a végláda) kifejezetten jól esett, bár a ládánál majdnem ránk sötétedett. Köszi a rejtést!

-1-2
-3-4
-1-2
-3-4
-5-6
Andi&Parker 2018.12.24 10:30 - Egyéb
Ládakarbantartás.
A törött ládát cseréltük, a logbook szerencsére nem ázott át.
A ládát egy méterrel odébb helyeztük, jelenleg a keresztbe fekvő kidőlt fánál található.

padler 2018.11.11 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.90
A Szent Márton teljesítménytúrán és azt követően kerestük fel a pontokat. Különösen a Csónakázó-tó és a Parkerdő tetszett.

efemm + padler

DSCN79297DSCN79296
DSCN79307DSCN79308
DSCN79333DSCN79382
13 2018.11.11 11:04 - Megtaláltam
Megtaláltam.

Murmogoek 2018.11.04 11:54 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.6.0]

Párduc50 2018.11.02 14:59 - Megtaláltam
Nagyon szép multi, a csónakázó tó pedig a mai nap non plusz ultrája! Köszi!

Göde 2018.10.28 16:03 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.06
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget.SIKERÜLT [g:hu 1.6.0]

Molli 2018.10.28 15:51 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést!

Floriella 2018.10.23 11:40 - Megtaláltam
Valójában már februárban megtaláltuk a ládát, csak a jelszót felejtettük el megnézni :-D Most visszamentünk érte! [Geoládák v2.2.4]

lembo 2018.10.08 09:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.82
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]
Már 10.01-én elkezdtem ezt a multi, de időhiány miatt csak ma tudtam a végére járni.

yPjgT8FmS1ad5+CjJA+DJQFsyIv+52R1+33mshjsmmNQ
c+h84o46SeGzBEhhCm%bbA 
izsolt 2018.08.20 16:15 - Megtaláltam
Kőszeg-Szombathely gyaloglat utáni levezetés :-)

köszönöm a rejtő segítségét!

tiktak 2018.08.11 20:32 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Berián 2018.08.11 19:03 - Megtaláltam
Köszönöm a lehetőséget.

Zéboy 2018.08.11 19:03 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Zéboy 
H+W 2018.08.08 20:24 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

zsofivizi 2018.06.28 09:52 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

Bugár-orienteering 2018.06.16 17:17 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.01
Tájfutóversenyen jártunk a városban. Utána begyűjtöttük a ládákat.

az ösvény másik oldalán 
szkj 2018.06.04 18:12 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [Geoládák v2.2.4]

sztikletti22 2018.05.22 19:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.04
Munka utáni kis sétálás hugommal. Nagyon köszönet a rejtésért

Törpe 2018.05.13 12:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.86
Köszönjük a rejtést!
Törpe

ha2 2018.05.01 12:45 - Megtaláltam
Bringás városnézés.

074072
076 
Pajzsika 2018.04.30 09:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük!

Dióskanyar 2018.04.30 09:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 4.03
Megtaláltuk. Köszönjük.

Ténia 2018.04.07 17:00 - Megtaláltam
Köszönöm!

PardiAndi 2018.03.18 00:00 - Megtaláltam
dzoli1-gyel

dzoli1 2018.03.18 00:00 - Megtaláltam
Andival

striker11 2018.03.15 14:15 - Megtaláltam
Megtaláltam, a láda elsőre nem sikerült, de visszajöttem, és meglett! :-) Köszönöm a rejtést! [Geoládák v2.2.3]

HeavyLemmy 2018.01.28 16:56 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszönöm! [Geoládák v2.1.4]

Geonóri 2017.11.04 13:26 - Megtaláltam
Meglett!Köszi.

Pomisa 2017.10.31 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.14
Mai utolsó multink (végre). Tetszettek a pontok.
Köszönjük a rejtést.

nagydora911 2017.10.01 17:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.48
Köszönjük, megtaláltuk!

Andi&Parker 2017.10.01 11:10 - Egyéb
Ládakarbantartás. Megtaláltuk a régi ládát is :)

BT_pro 2017.09.21 17:00 - Megtaláltam
Megvan köszönöm!

gumba33 2017.09.02 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.21
Köszi a rejtést!

[Jóváhagyta: Andi&Parker, 2017.09.17 09:18]

Csapdoki 2017.08.28 18:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.02
Köszi.

bigmick 2017.08.28 16:27 - Megtaláltam
Először begyűjtöttük a városi pontokat (a többi szombathelyi multi pontjaival együtt), majd utána mentünk a szemerkélő esőben a parkerdőhöz, ahol a fakitermelés által uralt terepen a ládát sajnos nem találtuk.
Azért köszönjük a lehetőséget.
BigMick, Iza [g:hu 1.5.4a] [wapon beküldött szöveg]

[Jóváhagyta: Andi&Parker, 2017.08.30 08:42]

GCszhe_20170828151153.jpgGCszhe_20170828162653.jpg
Bogi és Zoli 2017.08.07 19:50 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

zaskl 2017.07.21 10:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk, köszönjük a rejtés. ZASKL
A láda keresésnél legyetek óvatosak fakitermelés folyik.

bölli 2017.07.19 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.03
Köszönjük a rejtést!

Bajuszcica 2017.07.19 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.95
Köszönjük a rejtést!

kovbalint 2017.07.11 12:44 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

Markhun 2017.07.11 12:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.08
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.3y] [wapon beküldött szöveg]

sio 2017.04.08 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 1 web: 1 átlag: 2.00 súly: 3.55
Ez a jelszóképzés szerintem felülvizsgálatot igényel. A leírás a 4-ik pontra két célpontot ad meg, utána az sem egyértelmű, hogy mit betűvel és mit számmal.... A rejtő segítsége nélkül játszogathattunk volna a variációk körül.
Másik érdekesség, hogy gyalogosan javasolja, de a végláda jó messze van a várostól, és oda még az említett tömegközlekedés se megy ki szerintem, valamint a harmadik pontnál, még becsapós információt is megad. Szivatva éreztem magam, ennek ellenére a várost valamelyest bemutatta, de például a com-os ládák érdekesebb helyekre is elvittek. Nem kritizálni szeretném, de legalább a leíráson lehetne változtatni, még ha pontokon nem is változtatnák.

ui.: Látom már javítva, köszi

catNcat 2017.03.12 15:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.26
Köszönjük!

Ichigo 2017.02.25 11:35 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést.
A betört tetejű ládát megtaláltuk a kéttörzsű fánál, oda is tettük vissza.

Frentzen 2017.01.03 13:37 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.35
Megtaláltam. Köszönöm a rejtést. [g:hu 1.5.2x] [wapon beküldött szöveg]
Gyalog jártam be a pontokat séta lévén. Az utolsó pont volt csak drive in. Tetszett a város.

20170103_11451220170103_115633
20170103_12260520170103_124907
vaterlo 2016.12.03 13:23 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.70
A ládát már korábban megtaláltam, most a négy városi pontot kerestem meg. Köszi a rejtést.
Ez lett az 500. megtalált ládám.

Andi&Parker 2016.11.02 11:30 - Egyéb
Ládakarbantartás. A régi ládát sajnos nem találtuk sehol a környéken, így egy új ládát helyeztünk ki.

Vincenzo65 2016.09.23 12:19 - Megtaláltam
Megvan. A láda szabadon hevert, a teteje betörve. Két törzsű fa közé beékeltem. Az ajánlat úttól 15 méterre 280 és 580 a koo vége.

tothkopasz 2016.09.10 23:59 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.61
Köszi a rejtést.

nbokan 2016.08.23 12:39 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.09
Drive-in babakocsival :) A többi szombathelyi ládával együtt ezt is végigjártuk. Jó kis nap volt, köszönjük a rejtést.
(A parkerdő nem illik a többi pont közé, szerintem lehetett volna egy önálló rejtés is.)

-1-2
-3-4
-5-6
-7-8
Ákibard 2016.08.21 13:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.00
Szombathelyi esős-esőkabátos kirándulás közben megtalálva :)
Szép hosszú séta volt. A parkerdőbe odafelé kigyalogoltunk, visszafelé egy kedves öregúrnak köszönhetően már stoppal utaztunk. A láda rejtése tocsogott a víztől, sárban közelítettük meg, de fél napos eső után mit vártunk... :)

Judit és Béla 2016.07.10 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.19
Megtaláltuk.

NagyPatak 2016.06.29 16:29 - Megtaláltam
Köszönöm!

szaboist 2016.05.31 20:27 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

gyetger 2016.02.20 16:22 - Megtaláltam
Megtaláltam, köszi! :) [g:hu 1.5.2j] [wapon beküldött szöveg]

kingasz 2016.02.08 15:07 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

közös nevező 2015.12.05 00:00 - Megtaláltam
.

 
acsocso 2015.11.14 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.50
Bár a tónál most nem volt láda, de azért felkerestük azt is. nagyon tetszett :)
Az 5. pont jól kiesik és miután már gyalogosan begyűjtöttük a GCSZTM-et, a GCSZRV és a GCCCS-t ezért a 4. ponttól inkább kocsival mentünk el a Parkerdőbe az 5. ponttér.

Egyébként a GCSZTM-et, a GCSZRV-t, a GCCCS-t és ezt a ládát tök jól egy csokorba lehet foglalni. A kocsit letettük a tónál, onnan az GCSZTM-en indultunk majd útközben begyűjtöttük a GCSZRV-t és a GCCCS-t, visszafele pedig ezen a ládán visszamentünk a kocsihoz.

Jó kis séta volt :)
kb. 11 km, 3,5 óra alatt, közben ebéddel

Rejtőnek:
az átépítési munkák befejeződtek.

dr.is 2015.11.07 15:35 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

kétbakancsos 2015.11.07 09:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.74
Szent Márton napok alkalmából három szép, tartalmas napot töltöttünk Szombathelyen,.geoládák keresésével sikeresen bebarangoltuk a várost és a környéket. Köszönjük a rejtést!

ZsinagógaSzentháromság szobor
EmlékműA láda és a logbook
Szabó família 2015.08.21 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.95
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést! [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

Acsart 2015.08.19 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.75
A szombathelyi ládák gyűjtögetését még tavaly kezdtük el, volt pár megtalált és még több, részben megtalált rejtés. Visszatértünk hát befejezni a megkezdett vadászatot. Gyalogosan sétáltuk végig, lehet menni rendesen, de nagyon jó helyekre visznek a pontok. Köszönjük az élményt és a rejtést: Andi, Acsart

 
feldelaci 2015.08.02 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.62
megtaláltuk

szalaij 2015.07.19 13:36 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.1w] [wapon beküldött szöveg]

DóriAtesz 2015.06.27 19:25 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszönjük a rejtést! 2/5
DóriAtesz

krezga 2015.04.18 00:00 - Megtaláltam
Már korábban megkerestünk egy pontot, most befejeztük a multit. A parkerdőben rendesen elkapott minket az eső, viszont jó most arrafelé sétálni, szép üde zöldek a fák.

distike 2015.04.09 12:40 - Megtaláltam
Megtaláltam.Széptúra volt szép időben.

pliptai 2015.04.05 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.22
Köszönet a rejtésért!

Andi&Parker 2014.12.26 16:05 - Egyéb
Ládakarbantartás. Jelenleg a negyedik pont nem kereshető, mert építési munkálatokat végeznek a helyszínen.

nmárti 2014.12.13 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.06
Több részletben, két pontot/ládák/ már vagy egy éve begyűjtöttük. Most sikerült végre befejezni, bár jövünk még ide :) Köszi a rejtést!

cserpan01 2014.11.07 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.60
Megtaláltuk köszönjük a rejtést Rami Szilárd.

Piás 2014.11.02 15:13 - Megtaláltam
+van! köszi! [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

Lopakodó 2014.11.02 15:02 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.0t] [wapon beküldött szöveg]

Beus 2014.10.26 00:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk! Köszi az ötletes rejtést! :)

picuresnagyur 2014.10.23 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.18
köszi :) szépen vezetett multi...

barchetta13 2014.10.04 00:00 - Megtaláltam
Köszi a rejtést!

Gábor75 2014.09.23 00:00 - Megtaláltam
ok

Zsókica és Lackó 2014.09.20 16:45 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

stmester 2014.09.13 13:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.92
köszönöm a rejtő segítségét

bubu&vahur 2014.08.24 17:13 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.5.0t] [wapon beküldött szöveg]

 
Fonte 2014.08.16 13:40 - Megtaláltam
A láda keresését tegnap este kezdtem, ma reggel folytattam, s délután fejeztem be.
Szombathely jellegzetes pontjain visz végig, a láda igazi kellemes meglepetés volt, hangulatos kis erdő van a város szélén.
Eltöltöttem egy kis időt a láda rendbetételével. Nagyon be volt ázva, kiöntöttem belőle a vizet, szárazra törölgettem az ajándékokat, a szétázott, használhatatlan holmikat kivettem, és kidobtam.

1. pont közelébenNem csak úgy néz ki.....esett is
A csónakázó tóSárkányhajó fesztivál volt, sajnos csak az eredményhirdetésre értem oda
De jó! Meglett! 
kissss 2014.08.01 07:49 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.30
Nyaralásunk egyik állomásaként több napot töltöttünk el a városban. Közben "lekaszáltuk" az összes multit. :) Köszi a felvezetést.

tofu 2014.06.29 11:09 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.29
Ezzel a multival kezdtük és fejeztük be 3 napos szombathelyi látogatásunkat, amit nagyon élveztünk. Most látom, hogy babakocsival nem ajánlott a felkeresés, de mi azért így is megoldottuk ezalatt a pár nap alatt.
Az első pontot kicsit benéztük, így köszönjük az utólagos segítséget. Az utolsó pont is kicsit kalandosabb lett, mint amilyen lehetett volna. Köszönjük a nagyszerű multit.

carmin 2014.06.09 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.34
Szombathelyen volt a szállásunk, két esti séta alkalmával szedegettük össze a jelszórészleteket a többi multi pontjaival együtt, reggelre már csak a láda maradt, ezt az időt írtam be. Köszönjük a rejtést.

 
molka 2014.06.09 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.02
Köszi!

lackó2000 2014.05.02 11:23 - Megtaláltam
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.30x] [wapon beküldött szöveg]

urbanj 2014.04.29 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.11
Szombathelyen töltött hosszú hétvégénk során ide is eljutottunk. A 3. pont tetszett a legkevésbé, a többi szuper hely. Köszönjük a rejtést.

szicsu 2014.04.27 19:00 - Megtaláltam
Megvan

Ildi76 2014.04.27 19:00 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

darabosk 2014.02.23 10:45 - Megtaláltam
Megvan:) Szép séta volt. Köszi a rejtést.

 
Rubor 2014.01.09 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.17
Másfél évvel ezelőtt, az első ládakeresésemkor a láda darabjait találtam csak, emiatt elhalasztottam a multi többi tagjának felkeresését. Most, a 150. ládatalálatomként kerestem fel újra a helyszínt. Köszönöm a rejtést.

ArNick 2014.01.01 14:32 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.22
Szilveszter környéki geoláda keresgélés Szombathelyen...

A séta első 4 pontja még a múlt év utolsó napjának délutánján gyalog, az utolsó, 5. pont pedig az új év első napján, autós megközelítéssel fellelve.

Köszönjük!

Maclura 2013.11.21 12:55 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.61
Sajnos a rendelkezésemre álló időkeret csak az első 4 pontig juttatott el.
Az erdő és a láda kimaradt. A jelszórészlettel a rejtő segített ki készségesen, amit ezúton is köszönök. Köszönet a rejtésért is.

Checkers 2013.11.17 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.00
Első multink az év talán utolsó napsütötte kirándulós napján. Sokan voltak a parkerdőben, de nem gondoltuk a ládakeresés közben, hogy azon az úton is járnak csoportok, s kapkodva kell majd visszarejteni :o De sikerült. Köszönjük a rejtést!
S ha már eddig eltekertünk továbbmentünk a Z+on levadászni a GCmufo-t is.

matyaspeter 2013.11.11 00:00 - Megtaláltam
Köszönöm a rejtést. A ládát a Szent Márton teljesítménytúra közben kerestem meg.

markovicsa 2013.11.04 16:10 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.94
Ma Szombathely hu-s ládáit gyűjtöttem gyalogosan. Megtett táv 25 km, 23 pont a gyalogoskupában. Aktív dolgozó koromban néhányszor jártam a városban, de a munkám miatt soha nem volt idő szétnézni. Most a ládázás kapcsán megtekintettem a város nevezetességeit, nagyon szép és hangulatos a belváros. Mindehhez hozzájárult a kellemes napsütés. Nagyon igyekeztem a láda minden pontjának érintésével, de az utolsó pont nagyon kiesett és már kezdett sötétedni, valamint kötve voltam az IC vonathoz, ezért azt már nem tudtam megkeresni. Segítséget kértem és kaptam a Rejtőtől. Segítségével és hozzájárulásával logoltam a ládát. Köszönöm.

Kilátó 2013.10.28 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.17
Ismét egy nagy kerékpáros túra! A felújított parkerdő csodaszép lett!

 
Csibék 2013.10.26 00:00 - Megtaláltam
2 nap alatt, de meglett.
Sok ember volt ma a parkerdőben.

pockok 2013.10.20 15:35 - Egyéb
A környéken trackeltem, így ránéztem a végládára is.
Minden rendben, ép, tiszta, kereshető.
/ a fotó sajnos bemozdult :( /

 
bohrmann 2013.10.20 09:36 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.86
A többi multival együtt jártam a várost 2 napig, és még sokáig csodálnám, ha nem kellett volna hazajönnöm. Soha rosszabbat.

sereva 2013.10.10 17:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

gyöngyvirág7 2013.09.01 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.45
Köszi a rejtést!

rekfercs 2013.08.19 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.30
2. multiládánk volt! :)

Zsu1971 2013.08.18 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.31
Szombathelyi hosszú hétvége alkalmával jártuk be a pontokat. Köszönjük szépen!

Csaszi 2013.07.14 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.75
Nagyon jó multi, sok látnivalóval!
Köszönjük!

Évi és Csaszi

palika 2013.06.15 17:02 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

kriszti.p8 2013.05.25 19:00 - Megtaláltam
köszi

mozgo 2013.05.24 18:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.07
Megtaláltam. Köszönöm a lehetőséget. [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

bazskas 2013.05.22 13:14 - Megtaláltam
megvan!köszi a kirakást [g:hu 1.4.26z] [wapon beküldött szöveg]

karcsi9641 2013.05.19 15:00 - Megtaláltam
Megtaláltam.
A mai napot a szombathelyi multik levadászására szántam. Hihetetlen hogy mekkora fejlődésen ment keresztül ez a város. Az 1970-es 80-as években a munkámból kifolyólag előfordult, hogy naponta kétszer megfordultam itt. Aztán kimaradt 30 év, és most csak kapkodom a fejemet, hogy hol is vagyok. Hálás vagyok hogy ezt a sok újat bemutattátok!
Köszönöm a rejtést!

fubenalvo 2013.05.19 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.16
Már egy másik ládánál is leírtam, de nagyon pozitívan csalódtunk minden tekintetben Szombathelyben. Az emberek kedvesek és a város egyszerűn gyönyörű.
Minden pontnak megvolt a maga kis hangulata, kár hogy a parkerdőben már csak rohanva tudtuk levadászni a végládát mert jött a zivatar. Így abba logolni nem maradt időnk.

Köszönjük a rejtést! :)

 
eltájoló 2013.05.18 00:00 - Megtaláltam
Megvan. Köszi.

diego 2013.03.16 15:34 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2.5 web: 3 átlag: 2.83 súly: 3.81
GCsztm levadászása közben-után. Az 5-ös pontot nem tudtam hova tenni, hogy minek olyan retek messze kisétálni, de legalább gyűjt a km.

 
pockok 2013.03.16 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.78
Egy kellemes szombat délelőtti futás keretében meglettek a pontok is, a láda is. Tetszett!

Jó úton! 
kofarago 2013.03.09 12:30 - Megtaláltam
Megtaláltam! Köszi!

Liberty 2013.02.11 19:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.52
5/5. Soproni és Szombathelyi ládatúra Gyrossal.

A ládaoldal nagyon igényes, jól összeállított, sok-sok információval. A multi minden pontja nagyon szép. Kár, hogy a Zsinagóga és az emlékmű nem volt kivilágítva. Köszönöm a rejtést és a lehetőséget.

Szombathely címere
Gyros 2013.02.11 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 4.16
e

 
Dokiii 2012.12.30 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.11
Megtaláltuk! :-)

keridori 2012.12.30 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.28
Megtaláltuk!:)

 
EmesESE 2012.12.08 12:00 - Megtaláltam
December elei szokásos geocaching túránkat ismét nyugat-magyarországra koordináltuk.
Szokásos hóesés megvolt, de így is be tudtunk gyűjteni Szombathely környékén 11+1 ládát, egy esetben kellett jelszó nélküli megtalálásra hagyatkoznunk.

anyóca 57 2012.11.22 14:30 - Megtaláltam
Nagyon régen jártam Szombathelyen és sajnos ma is csak 6 órám volt a városnézésre. A nagyszerű szombathelyi multik segítségével jártam be a várost, hiszen a GC mindig segít ebben, biztosan ami látni való van egy városban, azt megmutatják. Köszönöm a szépségeket, amit általatok is megismerhettem. Csodálatos épület a Zsinagóga. A Főtéren már javában készültek a karácsonyi vásárra. A multi végállomása, a Parkerdő is szuper. Ma is jó néhány futóval, sétáló emberrel találkoztam. Viszont sajnos a ládát nem találtam meg. Ott a helyszínen nem jutott eszembe, hogy telefonos segítséget kérjek, de készítettem sok fotót és a többi ponton megtalált jelszó részleteket elküldtem e-mailben. Ha lehetséges, kérném a jóváhagyást a képek és jelszó részletek alapján.

[Jóváhagyta: Andi&Parker, 2012.11.24 15:39]

Andi&Parker 2012.10.27 00:00 - Egyéb
Láda pótolva, kereshető.

---

Úgy néz ki, hogy a láda elveszett :( A novemberi hosszú hétvégén pótoljuk, valószínűleg új helyre kerül.

Cseber 2012.10.20 10:00 - Megtaláltam
Megtaláltam, Ágival!
Köszönet a rejtőknek a segítségért!

csbagi 2012.10.20 10:00 - Megtaláltam
Az első két pontot januárban, a második kettőt október elején sétáltuk végig Istvánnal. Az utolsó ponthoz most biciklivel mentünk, de sajnos a ládát nem találtuk. Köszönjük a rejtők segítségét!

Svéd 2012.10.14 14:00 - Megtaláltam
megvan

cila 2012.10.14 14:00 - Megtaláltam
Két nap alatt szedtük össze a pontokat a másik szombathelyi multival együtt. Magát a ládát nem találtuk, egyik ok lehet, hogy nincs meg, de nincs kizárva, hogy különlegesen bénák voltunk. Köszönjük a rejtő segítségét. Szép helyeken jártunk, köszönjük a rejtést!

Templar 2012.09.17 11:00 - Megtaláltam
OK!

Toti 2012.08.18 20:00 - Megtaláltam
Szombathely környéki nyaralás alkalmával kerestük fel a pontokat több külön napon. Így jobban össze lehetett kötni a többi szombathelyi multi és a sok .comos láda pontjaival.
Alexa, Mami, Papi, Toti

Csizmások 2012.08.17 19:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.98
Köszi! A felszab. emlékmű előtt a két napban többször elmentünk, de nem gondoltuk ez is egy pont. A csónakázótóban a gyerekek vízibicikliztek is.

Vasútállomás
Bojsza család 2012.08.15 13:50 - Megtaláltam
Szombathely bringával 30/12. 30/14. 30/22. 30/23. 30/25. találatok
sorrendben: 2. 1. 5. 3. 4.
nem lenne rossz multi, ha a láda nem lenne olyan messze mindentől .. még bringával sem kevés .. a legjobban a tó és a sziget tetszett .. az emlékműhöz odaképzeltük a tömeget ahogy nagy vezéreinket éltetik ...
köszönjük a rejtést!!

 
Nikolics 2012.08.15 13:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.49
Megtaláltuk!

lknagy 2012.08.13 18:00 - Megtaláltam
Köszi!

Strombus 2012.08.10 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.75
A három szombathelyi multi közül ez tetszett a legkevésbé.
4. pont koordinátái nagyon pontatlanok. Miért kell az 5. pontnak annyira kint lenni a városból? A gondosan elkészített logbook nagyon tetszett. :-) Az erdő is. Csak így, együtt nem.

 
Bojta 2012.08.10 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.50
Tegnap bringával kezdtük, de az utolsó pont sehogy sem esett útba, így ma reggelre maradt.
Köszi a rejtést.

Dudipofi 2012.08.04 16:27 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.38
Megtaláltuk! Jól el van rejtve az erdőben a ládika, de meglett.

Caf 2012.07.30 20:16 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.15
Köszi a rejtést!

Kicsike 2012.07.30 20:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 4.17 súly: 2.30
Köszönjük!

szadi&agi 2012.07.29 19:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.87
A város szép és a parkerdő is tetszett, de szerintem kár egy városi multit erdővel zárni. Kösz a rejtést!

Evetke 2012.07.18 13:41 - Megtaláltam
Bizony meg vagy találva. [iwc iphone]

Andi&Parker 2012.06.24 11:05 - Egyéb
Tettünk a ládába egy új logbookot.

CsKaroly 2012.06.03 16:50 - Megtaláltam
Megtaláltuk

Mónika, Károly

Sommer-Rotschopf 2012.05.28 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.64
Very nice cache! TFTC!

Janus101 2012.05.28 17:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.02
Beautiful city center! TFTC!

kamzik 2012.05.28 17:20 - Megtaláltam
Szép túra volt!

cincinek 2012.05.28 16:45 - Megtaláltam
Pünkösdi, kissé szomorkás, esőáztatta ládázásunk 1. találata, együttes teljesítéssel a Szent Márton történelmi sétával. Összevonva, kisebb kitérőkkel, sok madárkával, odúból csipogással és kényelmes sétával összegyúrva: már nagyon hiányzott! Köszönjük a rejtést!

Babyfrog 2012.05.11 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.85
Köszi a rejtést, tetszett...

Glac 2012.04.29 18:28 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Barbi és Bendőke 2012.03.28 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 1.48
Csak két nap alatt sikerült megcsinálni, mert a Parkerdőből hazafele sétálva ránksötétedett. Így a negyedik pontot csak másnap tudtuk megkeresni.

Barbi és Bendőke
coocos 2012.03.22 00:00 - Megtaláltam
meglett

zalajaro 2012.03.18 12:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.03
Hazafelé Kőszegről.Gyalogosan,egy kiadós séta.

Puzzle Apartman Gyula 2012.03.17 16:45 - Megtaláltam
A GCBOBI pontjaival párhuzamosan kerestük fel a helyszíneket.
Mivel a Savaria Játékokon már 2x is voltunk (GC játékunk előtt) a pontok egy részét ismertük. Anno a Csónakázó tó melletti Campingban szálltunk meg :) Jó volt nosztalgiázva sétálni újra itt!
Köszönjük!

Mathau 2012.03.15 18:03 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 4.50 súly: 4.33
Azt hiszem most először jártam ebben a városban. Abban legalábbis biztos vagyok, hogy most néztem meg alaposan. Remek hely. A két multi jól bemutatja a szépségeit.

gyurupeti 2012.03.15 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 1.48
megtaláltuk! köszönjük!

Bubuka 2012.03.12 12:45 - Megtaláltam
Kőszegről hazafelé a délutáni vonatindulásig ládázás. Sajnos a parkerdőhöz ritkán jár a busz, ezért a gyaloglással úgy elment az időnk, hogy a másik multit már nem tudtuk befejezni.

 
csipet_csapat 2012.03.04 14:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.70
Indulás biciklivel Pápa Kandó utca-vasútállomás. Vonattal Szombathelyre és folytatás biciklivel. Nagyon jó ötletnek bizonyult ez a módszer.
A multi nagyon alapos, élmény volt végigjárni. A láda teljesen rendben volt, a logbook olyan szupi, hogy szavakat nem találunk rá:)
Köszönjük.
U.I. Kicsit nosztalgiázás is volt, hisz itt diákoskodtam.

Indulás:)
Logbook.
mheder 2012.02.25 16:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.93
gusty-hoz hasonlóan a ládát mi is a rejtektől pár méterre az elhagyott út közepén találtuk, csoda, hogy nem vitték el és minden megvolt benne. Lányos zavaromban még fotót is elfelejtettem róla csinálni. Nem tudom az eredeti rejtek hol lehetett a visszarejtésnél megpróbáltam jó helyet keresni, nem volt egyszerű... A kidőlt fák alatt talán biztonságban lesz, de hosszabb távon szerintem megfontolandó másik hely keresése.

janzso 2012.01.01 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.00
Köszönjük, megleltük, az első az új évben. BÚÉK

 
ngbriell 2011.12.27 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.13
Megvan!
GCBOBI pontjaival vegyesen kerestük fel. Nem tartozik a kedvenc városaink közé Szombathelyt, így sokáig halogattuk ez a két multit, de most sort kerítettünk rá. Jó volt kicsit jobban megismerni a várost.
Köszi a lehetőséget!
ngbriell és Roland

gusty 2011.12.19 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2 web: 5 átlag: 3.67 súly: 3.58
A képen látható állapotban fogadott a láda. Szépen zárva, nem kifosztva. Feltehetőleg a kidőlt fa alatt volt a rejteke. Vajon hogy került ide?

Részemről nem tetszett utolsó pont. Nem csak azért, mert szemétlerakóként használt úton közelítettük meg. Nekem pl. nem mond semmit, hogy a futópálya felől menjek. Szerintem egy városi multi ne akarjon egyszeriben erdei túrázós lenni. A 3. és 4. pontot összeszedtük egy vacsora utáni séta keretében a szálloda körül. Mivel az első kettő a városközpontban van, így nem mentünk el érte aznap. Másnap a belvárosi séta során meglett az első két pont. Végül ma hazafelé indulva mentünk rá az utolsó pontra. A város szélétől a telkek közt földúton jutottunk a láda közelébe. Na ennek nem volt semmi értelme a jelszó hiányzó darabjának megszerzésén kívül. Biztos lehetett volna értelmes helyet találni ennek a pontnak a városban, és a láda inkább mehetett volna a szigetre.
Szerintem.

Ez ám a trükkös rejtés! :)A ládához vezető út széle
Myself 2011.12.19 00:00 - Megtaláltam
Most mit mondjak...Nem először ütközünk olyan ládába, ahol a rejtő minden jószándéka ellenére egy kicsit csalódott szájízzel kell hazagurulni. Persze, addig oké, hogy a felesleges kódorgást írjuk a mi számlánkra, mert tényleg nem tájékozódtunk eléggé, ötször hatszor átnyálazva tíz húsz térképet a megfelelő útvonalakról, hiszen nem helyi emberek lévén ugye, nem biztos hogy jó irányba haladunk, de majd kerülök, még ha át is kell szenvednünk magunkat egy földuton, vagy valami hasonlón, ami kisebb harkocsikezelői rutinpályának is elment volna...oké, ez nem is a legbosszantóbb...csak ha egy multi városi, akkor azok a fránya pontok legyenek a városban. Akkor meg pláne, ha a futó ösvények térképe pl totál törött, a futóösvény meg három különböző jelzésre szakad kb 6 méter gyaloglás után... Lehet csak a mi heppünk ez, de hidd el, szívesen felkutattuk volna az erdei ládát is, ha van rá idő, mert ha ezt tudom, nem indulunk neki, inkább majd legközelebb, de mondom, az akkor egy külön történet. Bocs, de mi így érezzük...No és persze természetesen azért köszi :)

iMagination 2011.11.23 10:14 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.99
Köszönjük!

Irisz14 2011.11.03 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.36
Megtaláltuk!
Sok szép helyre elvitt a rejtés, (és sok helyre nem), szép kis város Szombathely.
Szép őszi erdei séta a végén, már majdnem teljesen sötétben, nagyon izgalmas volt.
Köszönjük.

rétihéja 2011.11.03 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.41
Jól szétszórt multi, a gyalogos körbejárásnak azért nincs értelme, mert érdektelen helyeken kell nagy távolságot megtenni. (Mi két óra gyaloglás után mentünk vissza, és folytattuk autóval.) A 3. ponton az emlékmű siralmas állapotban van. Köszi

mzalan 2011.10.30 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.09
Szeretjük az ilyen típusú sétákat. Köszönjük

GCsoka 2011.10.30 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.53
Megvagy.

NZs 2011.10.13 17:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.76
GCBOBI pontjaival keverve. Sajnos az időjárás már eléggé hideg volt, így - meg a sötétedő ősz végi estében - már nem az igazi a város hangulata. Ettől eltekintve jó kis séta, legjobban a csónakázó tó tetszett, de a láda helye sem rossz! Érdemes lenne nyáron felkeresni újra.

1.pontZsinagóga
csónakázó-tónagy beton izé
vészjósló fellegek gyülekeznekez már újkorában is rém ronda lehetett, azóta csak romlott...
a láda közelében... 
-Mike- 2011.10.13 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.46
Munka miatt érkeztem Szombathelyre, szerencsére belefért az időbe két láda. A főtér tetszett és a csónakázó tó is!
Köszönöm szépen a segitséget és a rejtést!
A Balatontól nyugatra még nem volt megtalálásom. Most már van :)
A Wagner étteremben jó a kaja :)

A tóAz átvezetö hid
FőtérEmlékmű
LionDaddy 2011.10.11 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.89
Ma Szombathelyen jártuk munkaügyben, majd utána levadásztuk a város ládáit. A multi pontjait a GCBOBI láda pontjaival együtt kerestük meg, ezért kicsit összekeveredett a 2x5 pont, de legalább jól bejártuk Szombathelyet.
Sok szép hely van a városban, de legjobban a végláda helye tetszett, nagyon szép volt az őszi erdő.

Köszi a rejtést !

Püspöki palota
atipapa 2011.10.11 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.99
Köszi

Andi&Parker 2011.10.02 14:50 - Egyéb
Ládakarbantartás

eBlack 2011.10.01 14:00 - Megtaláltam
Vonatozni volt kedvünk, így egy távolabbi helyet kerestünk Tatabányától...
Megérkeztünk és gyalogtúrával teljesítettük az első négy pontot, aztán taxi majd ismét gyalogtúra vissza az emlékműig. Nagyon tetszett a város bemutatása és a látnivalók is !
Köszönjük ! Martin és eBlack :)

 
csabavezer 2011.09.24 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.89
Tetszett a város,így elsőre is. Nagyon szép az erdőbe vágó a ládanapló,gratula:).

kobcikrajci 2011.09.18 16:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.60
Kiadós szombathelyi tekerés jó melegben. A rejtések előnye, hogy átjárható az egész város, mely ma kicsit kihalt volt. Most ismét eszembe jutott pár évvel ezelőtti nyaralásom Szombathelyen, ismerősek voltak az utcák. A láda környéke viszont nem, így azt elég nehezen cserkésztem be, és az erdőben ugye a vétel sem túl fényes. (Csak a pontosság kedvéért: a 4-es pont felirata első ÖT betű=6 karakter.)

wtl 2011.09.11 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.11
Szombathelyi nyaralásunk alkalmával kerestük meg a GCCCS, GCSAKI, és a GCBOBI pontjait is közben megkeresve.
Köszönjük!

A FőtérenPanoráma
No comment :-)Szép, szép..
A csónakázó tó
sya0120 2011.08.24 11:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.79
Az Ország legszebb városa. :-) Szép volt!

pecso66 2011.08.17 11:22 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.54
Az öt pontot három nap alatt kerestük meg, de meglett.

JAck:66: 2011.08.15 23:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.53
338, megérett a meggy.

Geo-Balu 2011.07.24 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.70
Nem is gondoltam, hogy ilyen sok erdő van Szombathely környékén és a csónakázó tó is klassz, épp horgászverseny volt, körbeülték sokan.
Kösz a rejtést!

Meryem 2011.07.24 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.73
Szép nagy multi:) Sok helyre elvitt, ahol már nagyon régen nem jártam.

Bluedog 2011.07.23 19:03 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Rbill 2011.07.21 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.33 súly: 2.76
Több ponton érdekes ez a rejtés. Van benne szép látnivaló (csónakázó tó, fő tér, emlékmű panoráma) ugyanakkor gyenge és érdektelen pontok (maga az emlékmű; zsinagóga, amibe nem lehet többnyire bemenni; az erdei rejtés). Semmi értelme a város látnivalóit bemutató pontokhoz erdei helyszínt (rejtést tenni sok kilométerre, meredekebb emelkedőn felgyalogoltatni akár gyerekes családot. Ráadásul miután már kellően bent járunk az erdőben, miért kell egy részben csalános területre (további 150 métert)bekényszeríteni a ládát keresőket, miért nem lehet pár méterre lévő arra alkalmas fához rejteni. Szóval lehet ezt okosan és ésszerűen is megtervezni. Ha valaki erdei túrát akar tenni, az úgyis megkeresi ezt a helyet és akár nekik is lehet külön rejtést tenni.

dáká 2011.07.21 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.78
Renaiddal sátrazós hétvégén.

RenaID 2011.07.21 13:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.83
Vadása tavi kempingezés közben Dákáékkal.

Nagyon tetszett!!!És rájöttem,hogy gyerekként már csónakáztam itt.Nagyon jó volt a dejavu. :))))

Szilaj család 2011.07.20 14:38 - Megtaláltam
Köszi!

ottgyuri 2011.07.10 14:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.25
Megtaláltuk!

5N 2011.07.10 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.81
Több napon több részletben,mindig amerre jártunk.Szombathely tetszett,de mindig gondban vagyok az ilyen vegyes ládákkal.Nagy része városi séta,ahol akár papucsban is lehet lenni,de aztán az erdőbe kell menni,ahol meg nem annyira praktikus.

Fecó07 2011.06.28 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.67
Köszi a rejtést!

t1kovacs 2011.06.28 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 3.01
Köszi a rejtést!

Quantum 2011.06.16 11:51 - Megtaláltam
Bringázással egybekötve megtaláltuk. Gyalogosan hosszú lett volna:) Köszi a rejtést!

jager250372 2011.06.15 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.69
Sétálva és gépkocsival, a GCBOBI pontjaival kombinálva. Nagyon tetszett Szombathely mindkettőnknek.

behuzos 2011.06.13 11:00 - Megtaláltam
Szombathelyi révén már régóta terveztem, csak nincs készülékem. De megtaláltam azt az embert aki adott nekem. :) Séta helyett gépkocsival egyszerűbb volt. Köszönöm. Laci

bgjozsa 2011.06.12 17:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.54
Szombathelyi séta 4/4. ládája.

-[Jando-klan]- 2011.06.05 17:51 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.83
Az első 4 pont simán ment, de az ötödiknél - ami egyébként szintén nem nehéz - a GPS nem igazán állt a helyzet magaslatán. Így a rejtő telefonos segítségével sikerült kevesebb szúnyogcsípéssel felderíteni a ládát. Köszi

4-ik pontnálA megtaláló
DBlasius 2011.06.05 15:19 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2.5 web: 3 átlag: 3.17 súly: 2.58
Kellemes egynapos sétát terveztünk Szombathelyen. Össze is kötöttünk gyorsan több ládát is (GCBOBI, GCCCS, GCSAKI).
Sajnos az erdőben a vasúti hidat nem találtuk meg, pedig érdekes lett volna, de majd legközelebb.
A parkerdőben célszerű az "A" alapkör bal oldali ágán elindulni, így sok kullancstól menekülhet meg az ember!

Köszönjük a rejtést!


 
Dormatt13 2011.04.03 19:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.48
Jó kis parkerdei kirándulás, kicsit másképp :)

petiba 2011.04.03 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.84
Jó hosszú!

Kukucsi 2011.04.03 15:00 - Megtaláltam
Szép helyeket láttunk.
Köszönjük a rejtést!

Bimy 2011.04.02 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.15
Köszönjük a rejtést!

Dius&Geri 2011.03.14 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.11
Több részletben sikerült összehozni a sétát! Itt születtünk, de kellemes volt végigjárni a várost újból! Köszönjük!

bbokonon 2011.03.14 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 3.72
Becsültettel végigjártuk a pontokat. Biztos bennünk van a hiba, de egy kicsit többet vártunk Szombathelytől... igazából csak a csónakázótó és környéke maradt meg élményként.

Immy 2011.03.11 20:30 - Megtaláltam
Több részletben :)

sikyviki 2011.03.11 00:00 - Megtaláltam
Több részletben meglett.

bolhak 2011.01.09 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.63
Gabcsával!

gabcsa 2011.01.09 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.64
Apával, anyával (bolhak).

lajtmann 2010.12.30 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.92
Luca babánk első cach-e. (bár az 5. pontot Apa csinálta meg egyedül..)

Hepur 2010.11.13 12:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.37
Hétvégi szombathelyi kirándulásunk alatt jártuk végig a pontokat. A végláda már a szombati teljesítménytúra alatt, a többi pedig a vasárnapi városi séta alkalmával lett meg.

schöphi 2010.10.17 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 4.00 súly: 3.02
Megtaláltam!

luckyhunter 2010.10.17 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 2.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 3.07
Megtaláltam! A lába helyét tudtam, csak azt nem melyik úton induljak ( utcanév nem ártott volna).
Köszi a rejtést!

kekboa 2010.10.10 13:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 2.46
köszi a ládát! tetszett a séta/város, de leginkább a "csótó"!

 
P41n & Pandi 2010.10.10 13:12 - Megtaláltam
Szombathelyi séta ládászással egybekötve. Nagyon szép a tó, az erdő, a város. Köszönjük az útmutatást :)

foximaxi 2010.09.19 10:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.29
Szombathelyi hétvége.

takacsimre 2010.09.05 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.48
Feleségemmel gyűjtöttük be a multi pontjait. Köszönjük a rejtést. Marika és Imre

ettore 2010.08.28 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.62
Szép helyek. 1, Kicsit megszeppentem, hogy be kéne írnom a tényleges utolsó sort az emlékfalról:); 2, a Főtér rendben, nem ez a város legszebb része szerintem; 3, az emlékmű nem semmi, korszak kutatójaként érdekes volt látni; 4, a tó szép - ott béna voltam és félreolvastam, kerestem a fehér épületet, köszönöm a rejtő türelmét; 5, a láda nagyon klassz piknik és szabadidős helyen van, bár ide különálló láda is kerülhetett volna. És odafele találkoztam nogacsaláddal, örülök, hogy ha nagyon futólag is, megismertem őket.

nogacsalad 2010.08.28 16:20 - Megtaláltam
A jelszó ezen része nem stimmelt: גֻּלְגֹּלְתָּא (aztán rájöttünk) :o)
További részletek később...

qtatom 2010.08.26 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.66
Egy hetes szombathelyi nyaralás. A 2. és 4. pontot még első nap kerestem fel biciklivel. Utóbbinál elkapott az eső, így félbehagytam (utólag is köszönöm a rejtő segítségét). A többi pontot utolsó nap kerestem meg. Az ünnepi hétvége miatt elég zajos volt a város, így máshol kerestünk "menedéket". :)

benist 2010.08.24 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.06
Kőszegi nyaralás során GCBOBI-val együtt. A távolabbi pontokat kocsival, a belvárosiakat természetesen gyalog kerestük fel. Az teljes táv azért sétának kicsit erős. A 4 ponton fehér épület sehol, remélhetőleg a barna is megteszi. Szép részeit láttuk a városnak, jó a láda rejtek is.

pörsing 2010.08.22 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 4.04
20.-án bementünk szombathelyre a felvonulást megnézni. Két pontot sikerült megtalálni. A főtér és környékén nagy volt a sokadalom, az egyik pontot sikerült félre néznem. 22.-én hazafelé tartva megálltunk és a többi pontot is megkerestem. A Gödörbe mind a két napon jól laktunk és finom bort ittunk. A Soproni Jégverem átköltözött.

bbeledi 2010.08.21 19:05 - Megtaláltam
Megvan.

E.T. 2010.08.20 14:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.00
E.T. ezt is megtalálta! Tetszett a csónakázó-tó és a parkerdő is. Köszönjük a rejtést!

Rsp 2010.08.19 17:14 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.08
Az ünnepi készülődés közben érkeztünk a városba. Rollerre pattantunk és a GCBOBI-val együtt kerestük meg a pontokat.

 
katyerinka 2010.08.11 18:55 - Megtaláltam
horvathszabyval közös kirándulás...

[Jóváhagyta: Andi&Parker, 2010.08.16 11:48]

horvathszaby 2010.08.11 18:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.25
A Vasi bortúra után jöttünk vissza Szombathelyre, hogy a még hiányzó pontokat megkeressük...
Ez volt mai napunk 4/4., egyben utolsó állomása.
A 3. és a 4. pontot már a Vasi Bortúrára menet megtaláltuk...
Az 1. és a 2. ponttal nem is volt baj, de a ládát sajnos nem találtuk meg, mert a lombok miatt a GPS vétel bizonytalan volt...
Kérnénk a rejtőt a képek alapján a találat elfogadására!

Köszönjük a rejtést!

További képek a fotóalbumban.

[Jóváhagyta: Andi&Parker, 2010.08.16 11:47]

solteszb 2010.08.11 16:44 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.84
Megtaláltuk. Nagyon szép város.

Kimberli1 + Imi30 2010.08.10 20:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.42
A csónakázó tavi vízibiciklizést élvezték a gyerekek legjobban. A ládához már elég későn értünk, így kalandos volt a sötétben az éjjeli állatok hangja mellett keresni a ládát..

Halász család 2010.07.30 15:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.25
Megtaláltuk !

alfabootis 2010.07.17 18:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.42
Triesztből jövet, jó fáradtan... Jó kis "séta". A ládánál meg bogárhadsereg. Azért meglett!:-)

balumaci 2010.07.01 17:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.62
.

elisoft 2010.06.27 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.23
Jó kis túra lett volna, főleg az 5ik pont nagyon kiesik

Endresz_család 2010.06.14 11:00 - Megtaláltam
Kék Madár osztálykirándulás 9/8. láda.

2007.10.14-én, azaz majdnem 3 évvel ezelőtt kerestük meg a multi pontjait, azonban régi leírás volt nálunk, így a ládát a Kiserdőben kerestük. Most pótoltuk a hiányosságot, aztán célba vettük a kalandvárost a gyerekek nagy örömére.
Köszönjük!

rero72 2010.06.12 19:31 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.30
Köszi a rejtést!
Ez volt a 4. ládánk! Nagyon tetszett a láda rejteke. Szerencsénk volt hamar megtaláltuk.
Robi+Judit+Luca

U.i.: Most sikerült jól beírni a jelszót. Azt nem értem csak, hogy az első szó miért csonka, míg a többi nem. Persze ez csak részletkérdés, lényeg a túra+a láda!

Csaba és Kati 2010.06.05 15:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.41
HEURÉKA!
Ma délután a várost a két multi láda pontjainak felkeresésével bejártuk.
Szép a belváros, sokat fejlődött.
Köszönjük.

ZsinagógaSzökőkút
SzökőkútSzökőkút
A rejtek közelében 
NAGYFamilY 2010.06.05 13:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 1.60
Az általunk korábban is jólismert helyekre kellett picivel több figyelmet fordítani, ami mindenképpen hasznos volt számunkra. A városben gyorsan haladtunk, de a Parkerdőben konkrét leírás hiányában
jóval több időt töltöttünk a láda keresésével.
Kellett egy kis rejtői segítség. Ezúton is köszönjük.

tótheszter 2010.05.23 17:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.64
Egész napos szombathelyi tekergésünk alatt begyűjtve a másik multi pontjaival együtt (szépen kiegészíti egymást a két multi).
A parkerdőben már nyűgös volt a család, így egyedül rohantam be a ládáért. Futás közben valahol letérhettem a gyalogútról, így toronyiránt próbáltam becserkészni a rejteket. Nem volt egyszerű, mert a GPS össze-vissza ugrált...
Ja még egy érdekesség: a Csónakázó tó közelében van egy szuper játszótér a gyerekeknek, ami fizetős... Ilyet még nem láttam sehol az országban...:)
Köszönöm.

ZsinagógaFőtér
anettnori 2010.05.21 16:51 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.56
Megvan! [wapon beküldött szöveg]

Az osztálykirándulás közben gyűjtögettük a másik multi pontjaival együtt. Ez a multi nyert, előbb összeállt a karaktersorozat.
Szép helyeket mutat meg, igazándiból mindegyik ismert volt számomra. A városi pontokon 15 éve nem jártam, jó volt felfrissíteni az emlékeket. A parkerdőt a kilátó felől közelítettük meg, erre még soha nem jártam. A parkerdőben annak idején jó néhányszor sütöttünk szalonnát. A helyi büfében pedig isteni capuccinót adnak!
A láda rejtése nagyon jó, kellett egy kis rejtői segítség is.

A három szombathelyi rejtést gyalog kerestük fel, összesen 31 km-t mentünk. Bejártuk a várost és környékét.

Köszönet!

VasiPeti 2010.05.02 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.59
Megvan! Köszi!

sebyadri 2010.05.02 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.80
Megtaláltuk!
Köszi a rejtést!

AlanTheWild 2010.04.23 11:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.87
Konferencia előtt (után) a másik multival egybekötve.
Nekem nagyon tetszettek a helyszínek. Régen sokat voltam Szombathelyen, most izgalmas volt megfigyelni a változásokat.
Kis rejtői segítséggel!
Köszönöm a rejtést!

Képek hamarosan!

Oxica 2010.04.17 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 2.5 átlag: 3.83 súly: 2.08
Családlátogatással egybekötött ládakeresés. :)
Tetszett a rejtés, bár jó sokat bóklásztunk, mire ráleltünk a dobozra.

Csónakázó tó 
Access Denied 2010.04.15 15:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.69
Szombathely környéki túra 9-ből 9.

Az én sorrendem egyéb okokból kifolyólag a következőképpen alakult:
5-3-4-2-1

A zsinagógánál a jelszó meghatározása megmosolyogtatott, az utolsó sor betűit nehéz lenne idemásolni! :P
A csónakázó tónál a mikrót nem találtam meg, pedig veszettül kerestem, szerencsére az alternatív jelszó nem tűnt el.
A belváros tetszetős, az épületetk szépek.
A parkerdőbe vezető úton rengetegen futottak, bicajoztak még a csepegő eső ellenére is.

Köszi a város bemutatását!

BékaBütyök 2010.04.06 16:03 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

zsebmok 2010.04.03 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.50 súly: 2.18
Megtaláltuk, másik oldalról közelítettünk, így kalandos volt, igazi offroad túra. Zsolti és Peti

menace 2010.03.13 13:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.59
Jó kis multi volt! Köszi

Numinis 2010.03.07 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.18
Köszönjük!!

annamatyi 2010.02.26 14:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.92
Szombathelyi ládázás 3/3. Belvárosi séta összekötve GCBOBI pár pontjával. A Csónakázó-tónál már megjelentek a horgászok, a kacsák viszont nagyon ijedősek! A többi pontnál szép helyeket láttam, de a végén elkezdett esni az eső. Kocsival mentem az 5. ponthoz (csak a buszfordulóig!), az erdőben már szakadt! A futóösvényről a jelzett útnál fordulva könnyű találat volt. Köszönjük a rejtést!

Szentháromság szobor
Ők nem féltek 
harcsat 2010.01.31 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.32
szép hely

shara kán 2010.01.27 20:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 1.00
Éjszakai geocaching volt -11 fokban. A parkerdőben már nagyon fáztunk. :) Az első geoládám :)

Bazsy1983 2010.01.27 20:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.04
Szombathelyiként már nagyon bántott, hogy a két helyi multit nem huztam még be, ezért a pótoltam. A nehezítés kedvéért este, sötétben.

gyaloglook 2010.01.24 10:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 3.29
OK!

bc 2010.01.23 16:26 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 1.78
Regi fotok nezegetese kozben jottem ra, hogy ezt nem is regisztraltam. De ami kesik, nem mulik.

bitugabor 2010.01.23 13:38 - Megtaláltam
Nircellel találtuk szombathelyi wellnesshétvégénk során.

Nircel 2010.01.23 13:38 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.54
Szombathelyi wellness hétvégénken kerestük meg Bituval, tetszettek a helyek, ahová a multipontok elvittek, még a 20 centis hó sem volt akadály :-).

csónakázó tónála harmadik pont felé tartva
emlékműnél 
Reggel 2010.01.06 14:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 4.17 súly: 3.80
Megtaláltuk!

20 cm hóban nem volt egyszerű, de nem fogott ki rajtunk! :-)
Klassz kis multi.

Köszönjük a lehetőséget!

Anita és Reggel

gethe 2010.01.02 12:55 - Megtaláltam
Szép séta volt [wapon beküldött szöveg]

picipanni 2010.01.02 12:45 - Megtaláltam
Jó nagy kör volt, a ládához autóval mentünk, de a többit legyalogoltuk az első pont közeléből indulva.

Hecsa 2009.12.13 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.95
Megvan!

Nivabibi 2009.11.26 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 2 átlag: 3.17 súly: 4.04
Hátulról kezdtem, de így is teljesen sötét lett mire a ládához értem, a többi már nem volt nehéz. (Minek kell a 3. pontnál megtévesztés, érthetetlen. Az 1. pont márványtáblájának utolsó sora jiddis irásjelekből áll, miért nem lehet pontosabban fogalmazni?)

tádé 2009.11.25 14:41 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.84
Meleg, napos idő volt - jó volt sétálni, nézelődni a városban összekötve a másik multi pontjaival. A belváros ismerős volt régről, jól esett egy kis nosztalgia, a többi pont pedig új felfedezés.
Köszönjük! Kicsi Gesztenye és Tádé

Mr Zerge 2009.11.15 11:15 - Megtaláltam
Meg van. részletesen később... [wapon beküldött szöveg]

SuperGeo 2009.11.14 15:48 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.68
Köszönjük a rejtést! [wapon beküldött szöveg]

new will 2009.11.14 15:20 - Megtaláltam
+

Kadorca 2009.11.14 00:00 - Megtaláltam
+

antonia03 2009.10.31 12:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.15
Két részletben, de meglett! Én GPS nélkül mentem a turistautak.hu térkép alapján és így is meglett! Köszönöm a rejtést!

kissandris 2009.10.26 11:45 - Megtaláltam
köszi

m.zsömi 2009.10.26 11:45 - Megtaláltam
ok

alfiku 2009.10.23 14:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk

KutasG 2009.10.18 17:15 - Megtaláltam
Szép kis séta volt, vasútállomástól parkerdőig meg vissza. Többször jártam átutazóban a városon, de volt több új pont számomra. Szerintem a parkerdő akár egy külön ládaként is megállná a helyét. Köszi az élményt!

Paul 2009.10.05 11:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 3.5 átlag: 3.67 súly: 3.80
Szép séta volt.Köszönöm a rejtést.

 
Ferencz család 2009.09.28 13:18 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.59
Már régóta halogatjuk, most letudva. A belvárosi pontokat a Savaria fesztivál során, a többit ma kerestük meg.
Az első ponton a leolvasnivaló nekem nem volt egyértelmű.

dzcsiga 2009.09.27 16:48 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.84
Megtaláltam

Hajni&Gábor 2009.09.22 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.11
A GCBOBI-val együtt kerestük,nagyon-nagyon sokat sétáltunk.De minden méter megérte a fáradtságot.Gyönyörű város.

bobe524 2009.08.25 10:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.40
Megtaláltam. Szombathelyi származású révén kellemes kis nosztalgia-kirándulás volt. Köszi

zsuzska74 2009.08.23 12:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 3.16
Megtaláltuk!

indul56 2009.08.14 20:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.04
Az első akció, az Oregon 300-zal. Jelesre vizsgázott.
Jó kis keringő volt nekünk is, akik itt élünk a városban.
Köszönjük a rejtést!

kriger 2009.08.14 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.89
Kőszeghegyaljai kirándulásunk alkalmával Szombathelyre is kíváncsiak voltunk. Nem bántuk meg...
Köszi a rejtést!

Dr.Lada 2009.08.09 12:56 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.44
Kerékpáros találat! GCBOBI multival egybekötve, így aztán tényleg bekerékpároztam az egész város.

moTT 2009.08.04 16:37 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.94
Megtaláltuk!!

 
Esteban62 2009.07.26 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.26
Három napos bringázás és ládázás, Szombathely és Kőszeg környékén.
A pontokat nem a megadott sorrendben tekertem végig, ráadásul a másik városi multi pontjaival együtt. Vigyázni is kell, ne keveredjenek. Megint egy olyan város, ahol többször jártam átutazóban, de nem sokat láttam belőle. Most sikerült körülnézni.

Az emlékműCsónakázó
FőtérZsinagóga
npg 2009.07.26 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.08
Egy helyi lakosnak ez nem lehet probléma. :)

Meroving 2009.07.26 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 2 web: 3 átlag: 2.33 súly: 2.11
Az első négy pont, mint virtuális ládák, nagyon jók. Nekem az utolsó pont, amely a tényleges láda rejtekhelye, csalódás volt. Az erdő közepén egy rejtekhely, járhatatlan úton, csalánokkal, szúnyogokkal, mit is kellett volna itt látnom? De ez csak az én vélemény...

ZsinagógaSzentháromság I.
Szentháromság II.Csónakázótó
Emlékmű I.Emlékmű II.
Végállomás I.Végállomás II.
belus01 2009.07.22 16:45 - Megtaláltam
Megtaláltuk.

Dozoek 2009.07.14 20:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.76
Nem rajongok a multikért, különösen ha öt pontból állnak, és esély sincs rá, hogy gyalog, egy szuszra bejárja az ember. Véleményem szerint az első kettő illetve a második három pont nem is kapcsolódik szorosan egymáshoz, szerencsésebb lett volna (lenne) kettészedni őket. Ennek ellenére köszönöm hogy megmutattad ezeket a helyeket, különösen mert a parkerdőben még sosem jártam előtte. Bár a rengeteg szúnyoggal nekem is meggyűlt a bajom. Viszont kárpótolt az ötletes rejtés.

b-gy 2009.07.13 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.26
Megtaláltuk, de nagyon szunyogos volt a vége

V_Gabor 2009.07.12 09:41 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.44
Amikor nekivágtam, a nálam lévő html szerint még beteg volt. Andi&Parker előző bejegyzését nem láttam. Ennek ellenére elmentem a ládáért, s láss csodát! Ott volt.

Azért izgi lett volna, ha a 1. ponton valóban az utolsó sorból kell azt a négy karaktert beírni Héberül... =)

Kishartyi 2009.07.11 18:29 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.32
köszi a rejtést

Andi&Parker 2009.07.11 16:00 - Egyéb
A láda a helyén volt, nem tűnt el. Ennek ellenére lecseréltük, ha már nálunk volt az új "dizájnosabb". Ajándékok feltöltve, jöhetnek a találatok :)

bela0304 2009.07.08 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.61
Ezen az esős napon Lányommal és barátnőivel három láda pontjait kerestük fel. Sajnos ebből kettőnél maga a láda hiányzott. Igaz ennek tudatában indultunk neki, ezért nem szegte kedvünket.
Köszönjük a rejtést !

 
Attibati 2009.07.06 00:00 - Megtaláltam
ok

ciluvagyok 2009.07.04 18:00 - Megtaláltam
Végigjártuk a multi pontjait Gyurival kettecskén a Savaria szépségei multival egyetemben.
A ládát sokáig kerestük, a Garmin egy cache rejtésre tökéletes helyre mutatott, ahol viszont a jelek szerint egy kisebb vízmosás alakult ki, a láda sehol.
A Rejtővel való egyeztetés után kiderült, hogy a láda valszeg eltűnt.
Ezúton is köszönöm a találat elfogadását és a rejtést!

öregmedve 2009.06.28 12:00 - Megtaláltam
Megvan.

lepke 2009.06.28 12:00 - Megtaláltam
Nem igazán nyerte meg a tetszésünket a város, de a hatalmas Fő teret, amelyen éppen jazz-zenei előadások zajlottak, igen irigylésre méltónak tartjuk. Továbbá jó, hogy annyi kerékpárút van, és feltűnően udvariasak az autósok.
A ládát négyen kerestük igen hosszan, de nem találtuk.
Köszönjük a rejtő segítségét!

Helló, Mr. Joyce, mi járatban itt az isten háta mögött?Zsinagóga
Fő téri lepke
Sanyi bácsi búsan mélázik szülővárosa állapotja felett
Pilis50 2009.06.14 15:30 - Megtaláltam
Szerencsére összerakható a jelszó, köszönöm kukacka önzetlen segítségét.
Mostanában, újabban Lacipapék erre költöztek??

Lacipap 2009.06.05 14:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.25
Megtaláltuk az összes pontot. Igazából nem szeretem a multikat, de ez valahogy megfogott.
Köszönet a rejtésért.

karathl 2009.06.04 15:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.30
Ha nehezen is de megvan!

elöző bejegyzéssok ilyen fa van a környéken
lendvai71 2009.05.02 15:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.67
Megtaláltuk!

Atmosz&Zozmosz 2009.05.01 12:55 - Megtaláltam
Megvan :)

markoga 2009.04.25 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.93
Köszi a sétát! Nagyon szép város, jó volt így megismerni!

hacsabi 2009.04.16 18:29 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.30
Kellemes délután kerékpáron gyerekeimmel. Köszönjük a rejtést: Csabi

Hartyi 2009.04.16 18:29 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.30
Biciklivel egy délután alatt két multi!Ez volt az első állomásunk a relytés jó volt!
Köszönjük:Hartyányi Család

vszabcsi 2009.04.12 17:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.58
Megtaláltuk! Kellemes húsvéti séta a családdal! A 4. pont nem fehér házikó! Barnára lett átfestve.

EdKa 2009.04.12 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.00
Húsvéti ládázás 12/6

nemethk 2009.04.12 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.10
A láda tényleg szép helyen van.

npetiii 2009.04.12 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 3.05
Húsvét 12/6

"J&J" 2009.04.09 12:15 - Megtaláltam
(1/7)Husvéti BEAC túra során, Piroskával közös találat. Mivel ugyis arra vezetett az utunk, igy az utolso pont sem volt nehéz.

szjuli 2009.04.07 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.76
Viktorék OTDK-ja előtt és után egy kis városnézés :)

luviktor 2009.04.07 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.60
OTDK előadás előtt és után kerestük fel a multit szjulival! :)

jozsi18 2009.04.02 10:57 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.86
Második nekifutásra, mert először nem voltunk kitartóak! :)
Bubi és Bömbi

Spóra 2009.03.30 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.54
A rossz idő miatt 2 nap alatt derítettük fel a pontokat. Köszönjük a város bemuatatását a találatokon keresztül. Kriszti&Zoli

R.Guszty 2009.03.21 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.56
Általában nem szeretem a városi multikat, de amíg Alíz a fodrásznál ült, Rafival körbejártuk a várost, és a Savaria szépségei pontjaival együtt begyűjtöttük a jelszórészleteket. A csónakázó tónál a vadrécék kint sétáltak a parkolóban az emberek között, a tóban pedig gyönyörű hattyúk úszkáltak. A végláda szép környezetbe került, kellemes séta volt a parkerdőben.

zsingógaSzentháromság szobor
vadréce
hattyúfeszület és kápolna
K.L. 2009.03.20 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.01
ok

Kicsikanu 2009.03.15 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 2.15
Esőben és napsütésben, de megtaláltuk.

Apostolok 2009.03.14 14:15 - Megtaláltam
Megtaláltuk

ipa 2009.02.16 15:01 - Megtaláltam
Szép séta a másik multival együtt. Négy és fél éve járok Szombathelyre a... jahhhh, immár egyetemre. :) Jártam már itt-ott, de persze a játék mindig arra ébreszt rá, milyen más, ha az ember nyitott szemmel jár. :) Személy szerint a kiserdő volt a kedvencem. És lett számomra egy hatodik pontja is a multinak. A rendszer. :) Öt próbálkozás után letiltott. Egyeztettem a Kedves Rejtőkkel, szerintük a jelszóképzésem rendben van. Hát, most vagy küzdök a technika ördögével vagy kérem a Rejtőktől, hogy fogadják el a találatomat. A könnyebb utat követve kérném ez utóbbit. :) Mindenkinek kellemes sétát kívánok Szombathelyen!

[Jóváhagyta: Andi&Parker, 2009.02.26 21:47]

 
Hz 2009.01.31 15:52 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.98
Szombathely-Sopron-Sárvár szürkítés. 8 hu-s, 6 com-os láda, 77,4 km.
Szombathely 2 ládával, 29,5 km gyalog.

LogbookParkerdőből visszafelé
Zsinagóga feléSzigetre menet
R&R 2009.01.25 13:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.40
Jó kis városnézős doboz volt. Nagyon élveztük. Köszi.

Explor3r 2009.01.04 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.32
Megtaláltam, köszi!

JUDY05 2009.01.04 10:45 - Megtaláltam
Köszönjük a rejtést!

RoNi29 2008.12.29 14:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.04
Nagyon ötletes a rejtés! Kerestük egy ideig, amire meglett.
Niki és Roland

Szeju 2008.12.09 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 2.83 súly: 2.51
ok

Szefe 2008.12.09 09:00 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.17 súly: 2.51
Szép a sok látnivaló.

lelcache 2008.11.13 14:41 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 4.01
A másik szombathelyi városi multival együtt jártam végig két részletben. Édesapámtól örökölt cégem egyik telephelye Szombathelyen van, ide kellett jönnöm ügyeket intézni. A munka végeztével megkerestem néhány pontját a muntinak, de sajnos az összesre nem maradt időm. 2008.10.27-én csak a Zsinagógára és a Szentháromság szoborra futotta. A multi befejezésére szintén cégügyben jöttem, de előre úgy terveztem, hogy legyen időm a maradék pontokra is. Nagyon tetszett a multi, a másikkal együtt szépen körbekalauzolt Szombathelyen. Eddig még soha nem néztem itt rendesen körül, pedig már több ízben megfordultam erre. Örülök, hogy általa megismerhettem a város tetszetős arcát. A végláda helye különösen tetszett! Köszi a rejtést!

lelcache

cziraki 2008.11.08 11:45 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.62
Megtaláltuk. Szombathelyen mindíg szívesen járunk.

zazu 2008.11.01 16:00 - Egyéb
1.-4. pontok begyűjtve, de mivel többen írták, hogy az 5. pont túl messze van, és nem túl izgi (+ tegnap már volt egy 'ugráló' gps jel melletti 1 órás sikertelen keresésünk egy domboldalban), ezért a ládát most kihagytuk... talán majd máskor...

Hekiba 2008.10.26 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 1.00
Jó móka volt! Segítőim: Szofi(1,5), Domi(5), Boldi(12)

 
bagarip 2008.10.25 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.90
Megtaláltuk.

Viczi 2008.10.25 12:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.44
Két részletben, a GCBOBI multival egyetembe kerestük meg a multi pontjait. Első nap este lett meg a sziget (közel a hotelhez, ahol laktunk) az emlékmű, és a városközpontban a Szentháromság szobor. Második nap a skanzen után mentünk el a parkerdőbe, majd a zsinagógához. Innen ugrottunk be a Smidt Múzeumba, ami nagyon tetszett. A láda hamar meglett, szép volt az erdő így ősszel.

Végcél 
Tepiszellem 2008.10.03 11:00 - Megtaláltam
Czewa, Zöldcsacsi kíséretével, kissé elázva, de végig jártuk.

zöldcsacsi 2008.10.03 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.51
Czewa-val és Tepiszellemmel.

czewa 2008.10.03 11:00 - Megtaláltam
Jót sétáltunk (!) egy számomra ismeretlen városban.

 
kovaripeti 2008.09.22 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.48
Két részletbe, mert egy héttel ezelőtt az eső miatt ez a pont nem lett meg. Vigyázni kell, mert sok a korhadt fa a környéken, amerre mentünk, csak úgy hullottak a magasból a méteres tuskók. Az egyik melletünk esett le 5 méterrel. Szunyog, kullancs van dögivel. A hely szép, köszi.
Fényképezőt nem vittünk sajnos.
Üdv.

ojbryan 2008.09.10 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 2.51
Köszi!

Bögam 2008.09.04 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.50 súly: 1.00
Szép hely...
Bögam, Petya, Bence, Kitó

hab14 2008.08.30 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.76
Könnyű szombat(hely)i keresgélés, az utolsó pont kissé nehezen lett meg.

aDoc 2008.08.24 08:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.11
Hosszasan, a "karnevál teendői" között sikerült megtalálni.
Autó vagy tömegközlekedés valóban nem árt, ha nem távgyaloglók a keresők. Köszi a rejtést!

Egy a karneváli elfoglaltságok közül: Sokat kardoztunk; természetesen sodronyingben és sisakban. Engem az a megtiszteltetés ért, hogy egy hagyományőrző ifjú titán kihívott párbajra.
Az ingnek köszönhetően csak néhány felületi zúzódás keletkezett, s teljesen nem lettem laposra verve...

 
Stacee 2008.08.23 15:33 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 3.5 átlag: 4.17 súly: 3.12
Meglett ugyan, de...!!!
A ládaoldal adatainak beállítása nem igazán hű a valós körülményekhez:
-kisgyerekkel és nagyszülővel csak akkor keresd ha kocsival indulsz, vagy ha a nagyi még aktív versenyző Ironwoman szenior kategóriában! :-)
-babakocsival is kalandos lenne az 5. pontig lévén max. az úton tolhatod úgy 2,5 km kersztül!
-és végül arról nem is beszélek hogy a gps-t zavaró sűrű lomb valóban kicsit se jellemző a láda környékére! (valószínű csak véletlen keresi minden második ember a homeless cuccai környékén)
Ezt tettem és is, leírás hiányában gyenge gps jelnek köszönhetően. Túl vagyok 130 ládán, de ennyit rég keringtem a kess körül.
Amúgy a rejtek tökéletes és az 1-2-4 pont valóban szép, a hármastól esetleg a kilátás díjazható, az utólsót meg már megénekeltem.
Azért köszi a rejtést! :-)

ier 2008.08.19 12:50 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.90
Nekünk a csónakázótó tetszett a legjobban.

álomfogók 2008.08.16 17:30 - Megtaláltam
994. [wapon beküldött szöveg]

szakal_a 2008.08.12 14:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.69
Szombathelyi kilátóval egybekötött ládázás segítségével felfedeztük nagyjából a helyet. A csónakázó tó tetszett a legjobban.
Az 5. pontnál ismételt találkozás Ati kessertársunkkal. :-)

Köszönjük a rejtést!

Viki&Ata

Ati 2008.08.12 13:44 - Megtaláltam
ok [wapon beküldött szöveg]

rotty 2008.08.11 17:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.71
A belváros szép, a csónakázótó és környezete is tetszett. A monumentális betonszörnyeteg feledhető, de jókor érkeztünk, éppen jött az amúgy ritkás helyi járat, a 26-os számú, amivel eljutottam a parkerdőig. Híve vagyok a sétára ösztökélő ládáknak, de itt nem gondolom, hogy bármivel is gazdagodtam volna, ha az utolsó ponthoz vezető utat teljes egészében gyalogosan teszem meg, elég volt visszafelé az út melletti ösvényen. Kacérkodtam a gondolattal, hogy az erdőn át, némi kerülővel jövök visszafelé, de valahogy nem fogott meg a parkerdő és környezete. A belváros viszont vonzó, még egy múzeumjárós sétára feltétlenül visszatérünk.

varga.vik89 2008.08.07 17:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.85
A láda közelében minden vt, ami egy kesser álma: hatalmas bozót, sár és annyi szúnyog, h loggolni is csak nehezen lehetett.
De nagyon tetszett a séta, örülök, hogy a városunknak ilyen klassz mutija van.

csgb 2008.08.02 09:57 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.34
Megvan!

 
bárányok 2008.07.24 17:43 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.18
Megtaláltuk.

Chubby 2008.07.24 17:43 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.36
[wapon beküldött szöveg]

Még nem jártam itt korábban, így kíváncsi voltam, milyen is ez a város. És bizony tetszett. Az utolsó ponthoz egy kicsit nehézkesen jutottunk el, de meglett az is. Köszönjük a rejtést!

Chubby

puppi 2008.07.24 16:05 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.91
Az 1. a 2. és a 4. pont tetszett:-) A 3. nem vészes, de nem is szép. Az 5.-et nem értettük... :-( Inkább külön ládának lenne értelme, gyalog egyáltalán nem javaslom. A szerdai vihar után az erdő közepében elég nagy kihívást jelentett a rejtés a rengeteg letört ág és levél miatt, így további segítséget adnék a keresőknek: Az "elhagyott erdőművelési" út elérése után, a másik oldalán érdemes letérni és bent az erdőben szintén ezen az oldalon, közel az úthoz egy kidőlt fa törzse alatt, tényleg jól rejtve van a láda.

Andi&Emese&Robi

SzantoA 2008.07.18 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.18
150. megtalálásunk. A főteret szépen kialakították. Az emlékműnél nem sikerült kitalálnunk, hogy lehet a zászlórudak számát ékezetesen leírni. A csónakázótó nyugis kis hely. Tűzoltó képességemet is kipróbálhattam. Az egyik tó patri műanyag kukát egy ba... bagósnak sikerült felgyújtania. Szerencsére volt nálam egy fél literes vizes palack, meg a tó is közel volt. Így jónéhány utántöltéssel sikerült eloltanom a tüzet. A ládát remekül álcázott helyen találtuk. Köszönjük a rejtést.

Szotyi25 2008.07.15 16:02 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.49
Talán 80% ban (meg egy pici) sajna nem igazán sikerült! 1-4-ig hamar meglett és nagyon tetszett a város, de az ötödik pontnál amit az Russa megjelölt csak egy otthontalan cuccait találtam. Nagy volt a sár úgyhogy sikerült fülig sárosan feladnom miután lemerült a kütyüm! A 4. pontnál meg maradt a "b" verzió mivel a fiatalság már majdnem ......! De legalább aranyosak a kacsák! Kérem a rejtőt a találat elfogadásában!
Üdv.: Szotyi25 és Martuca
Ui.: Lehet hogy én a régi ponton kerestem?

[Jóváhagyta: Andi&Parker, 2008.08.20 18:13]

Zsinagóga
Ezt találtam!:( 
kese1971 2008.06.28 18:15 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2.5 web: 3 átlag: 2.83 súly: 2.38
sok a szunyog a ládánál

 
megyesisandor 2008.06.28 05:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.32
Megvan! Köszi a multit!

emiho 2008.06.24 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.78
Nagyon jó volt!

homér 2008.06.18 14:56 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.02
Szép város

LiLa Ti-Sza 2008.06.17 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 2.43
Nem volt egyszerű eset, de a rejtő segítségével sikerült. Köszi (a rejtést is)! Főként az 5. állomás tetszett, ha nem lennék olyan lusta kipróbáltam volna a pályát :)

Paci73 2008.06.13 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.33 súly: 1.60
Jippíjájéééééééééééé megtaláltuk!!!

ratkaimm 2008.06.07 19:00 - Megtaláltam
Nem egyértelmű, hogy most bennt van e a négyes pont vagy sem, a jelszó képzésnél ez kisebb gondot okozott.
TEHÁT A 4. PONT NINCS BENN!!!

Magdi

imori 2008.05.26 10:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 3 átlag: 3.67 súly: 2.91
megvan, a szigetre gond nélkül be lehet jutni. még a mikrocache helyét (rejtésmaradékok) is megtaláltam :)

karesz&edina 2008.05.19 20:20 - Nem találtam meg
ránkszakadt az ég..

[Elutasította: geocaching.hu, 2010.02.08 08:11]

. 
Gyáva Oroszlán 2008.05.19 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 3.63
Nagyon régen jártunk Szombathelyen. Meglepetés volt, hogy a város milyen sokat fejlődött. A Szentháromság szobor környéki sétálós belváros minden csodálatot megérdemel.
A multi szép helyekre visz. (Nagy kár, hogy a leírásból nem derül ki, hogy a felkeresendő pontok milyen távolságban vannak; akkor tudná az ember, hogy a méregdrága -260Ft/óra -parkolásért mennyit dobjon be. Mi speciel jól ráfizettünk.) Ettől eltekintve örülünk, hogy a GC miatt eljöttünk a városba.
Jutka & Tamás.

Ott jártam!Szentháromság...
A szép főtér.Szökőkút.
A parkerdőben. 
kiniczkyne 2008.05.18 18:15 - Megtaláltam
telefonon beszéltünk, kérem fogadják el a megtalálásunk. Köszi (Tizedikre sikerült bevinnem asszem nem voltam bejelentkezve?Már megint nem a gép a gügye)

wiwien002 2008.05.04 17:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.24
Megtaláltam!

Zsozsoboy 2008.05.04 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.30
Csendes vasárnapi ládázás alkalmából jártuk végig a pontokat.

RP Outdoor 2008.04.26 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.78
Megszivatott!!! A 4. ponton a CSONAK a partról tutti jól látszik és eltéveszthetetlen. miért kellett kivenni - és a leírásból nem is egyértelmű, hogy bent van, vagy nincs!

Lonka 2008.04.18 12:08 - Megtaláltam
BKV-sztrájknak hála ;)
Végre. Hát igen, jól jön az a kütyü :).
Nagyon szép a láda környéke (Szombathelyet alapból szeretem, itt születtem), még sosem jártam itt.

Puszkany 2008.04.17 10:49 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.99
Nem szeretem a városi multikat, de ez kivételt képez. Nem rohangásztatja az embert körbe-körbe, nincs tárlatveztés, könnyen le lehet tudni a városi pontokat és jöhet a természet. A láda helye különösen tetszett! A 4. pont még mindig renoválás alatt. Logbook betelt, kéne egy új. Köszi a rejtést!

 
bambasanad 2008.04.12 12:30 - Megtaláltam
A 2008 -as INFO SAVARIA konferencia szünetében sikerült két nap alatt levadásznom a ládát. Köszönöm!

Arti (junior) 2008.04.05 11:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.78
Az első négy pontot már régebben megtaláltam. Azonban a régi láda (kiserdő) kifogott rajtam GPS nélkül. Pótoltam hiányosságom, ez is meglett. Ötletes rejtés, a logbook megtelt (a lapok hátoldalára végső esetben lehet még írni).

FPeti 2008.04.05 09:35 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 1.30
A szigetre a híd felújítása miatt nem jutottunk be, de a tó túloldaláról is jól látható a felirat.
Az erdőben másodikra sikerült megtalálni, mert előző este ránk sötétedett.
Nagyon jó volt!
Köszönet.

Andi&Parker 2008.04.04 13:05 - Egyéb
A tegnapi napon végrehajtottunk egy kis ládakarbantartást (kiszedtük a szemetet és a törött ajándékokat a ládából -szerencsére nem sok volt :) és került bele egy új logbook is, a régit meg elhoztuk. A csónakázó tavas pont továbbra sem kereshető, egy ideig még eltart mire újra kereshető lesz.

Lucypapa 2008.04.03 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Köszi a rejtést és a SEGÍTSÉGET!

napvirág 2008.03.28 11:09 - Megtaláltam
Hogyishívják kuzinnal vágtam neki a pontok begyűjtéséhez de sajnos az egyiknél akadályba ütköztünk. A megtalált részleteket küldöm a rejtőknek és várjuk a méltányos jóváhagyásuk.

[Jóváhagyta: Andi&Parker, 2008.03.31 13:33]

Hogyishivják kuzin 2008.03.28 11:09 - Megtaláltam
A szigetre most nem tudtunk bemenni, így kérem a rejtők jóváhagyását.

[Jóváhagyta: Andi&Parker, 2008.03.31 13:33]

 
Teniko 2008.03.24 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 1.95
.

Szlil 2008.03.23 14:27 - Megtaláltam
Végre kb. fél év után begyűjtöttem a ládás pontját is Szhelynek, eddig csak napolódott..

Csuhás 2008.03.23 09:23 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 4.21
Gond nélkül meglettek a pontok. Megdöbbentő méretű a beton világháborús emlékmű. A sziget is tetszett, így reggel csak kacsák voltak rajtam kívül. A záró pont is rendben volt. Köszi!
Csuhás

SzentháromságZsinagóga
Díszes ablakMonumentális
Alvó kacsákTolongás
HídSzigetlakók
FagyöngyökÖsvény ládaközelben
SirLes 2008.03.16 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.65
Nem volt egyszerű begyűjteni a pontokat. Először is azért, mert szakadt az eső. Másodszor azért mert az 5. pont koordinátája a GPS-ben 300 méterrel arrébb mutatott, mint ahol a valóságban található a láda (persze távolabbra :) Felhívtuk a rejtőt, ő mondott segítséget mit keressünk, de semmi olyat nem találtunk. Ekkor elkezdtünk gyanakodni hogy valami nem ok. Közben ránk sötétedett és folyamatosan esett az eső. Közben megtudtuk a jó koordinátát, így már könnyen megtaláltuk a ládát is. A 4. pontnál szintén nem leltük a mikrocachet, de ott volt alternatíva. Jó kis móka volt.

Baggio10 2008.03.16 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.36
ok

gyurek 2008.03.11 00:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.95
Megtaláltuk!!!

nöpike 2008.03.04 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.76
Megtaláltuk!

piros patrol 2008.03.04 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.32
Megtaláltuk!

tcsb 2008.02.22 20:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.61
+van!
Barátnőre várás helyett felkerekedtem, és becserkésztem a ládát.
Két őz őrizte, de ők nem loggoltak. :)
Sötétben is könnyen meglett.

Ahinana 2008.02.17 10:35 - Megtaláltam KRW környezet: 1.5 rejtés: 3 web: 2 átlag: 2.17 súly: 1.30
A microcache sajna nem lett meg. A parkerdei láda többszöri mérés után hál istennek meglett, jó rejteket találtatok:).
Kellemes délelőtti autózás, jó levegő.Köszönet a sétáért

keresek 2008.02.16 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.35
Sokszor átutaztam már a városon, sőt ismertem is a helyeket a parkerdő kivételével. Bár amióta a főtérről kitiltották az autókat azóta most sétáltam itt először. A sok rendbehozott épülett mellett hiányolom az igazi parkot. Valahogyan ez a beton flaszter szerintem nem a leg látványosabb.
Az emlékművet is volt szerencsém még a "fénykorában" is látni.

Almond 2008.02.01 10:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.38
Szép séta, talán csak annyi, hogy a vége kicsit messze van gyalogosan. Azért megérte kimenni a ládához, megtalálni sem volt nehéz. Visszafelé a kilátót is levadásztam ( GCSAKI ), ami külön elégtétel volt, hiszen autóval a kettő együtt sokkal bonyolultabb lett volna. Aki szereti a madarakat, vigyen magával eledelt a tóhoz, a kacsák és a hattyúk mindig ott vannak. Köszi a rejtést!

AlmondZsinagóga, ma Bartók terem
FőtérHa van hó: szánkópálya
A tónálMúzeumfalu
RackákÚton
A parkerdőnél 
Dlacc 2008.01.31 11:39 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.00
jó volt.Igaz,a Csó-tónál csak az alternatív jelszót találtuk meg,mert a mikrocacht azt nem.A parkerdei láda igen jó helyen van. Tetszett nagyon !

cotturag 2008.01.31 00:00 - Megtaláltam
A második :)

rongylab2 2008.01.30 16:21 - Megtaláltam
fordított sorrendben teljesített multi

mikroládát nem találtuk a helyén

 
Nivás Döme 2008.01.27 04:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.11
3 ötös, mert elfogult vagyok :)
Végre sikerült összerakni ezt a multit is. Gyakran járok Szombathelyre, a látnivalókat már régről ismertem, de valahogy mindig csak 1-1 pontot sikerült levadászni. A Csótó mikrocache-ét mi sem találtuk, de cserébe akkor száraz lábbal be lehetett menni a szigetre, ahogy a sok koris is bizonyította (hogy a biciklivel nagyot esőkről ne is beszéljek). A Parkerdőbe kocsival mentünk ki, de a hideg ellenére itt is sokan koptatták az ösvényeket. Végül már csak a Szentháromság-szobor maradt, amit egy rosszul kezdődött, de annál jobban végződött szombat éjszaka után kerestünk fel útban a hajnali vonat felé ;).

Aki még nem járt a városban, vagy csak egyszerűen szívesen van itt, annak ajánlom a Totál Szombathely pályázatra készített kisfilmem:
Ezt a földet választottam

a láda felé
Yumi 2008.01.26 16:23 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 1.70
4.ponton a mikrocache-t szétlapítottan találtuk meg sajnos.
Láda rejtőszínűre festése jó ötlet.Üdv Yumi

zöldfülű 2008.01.24 20:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.60
Jó kis munkás-ládázós kilométerfalás hol GPS-szel, hol nélküle, hol GP-vel, hol nélküle :) 9/5.
A reggeli 7 km után itt is sétáltam egy hetest délután, majd este felkerült a pont az i-re. Nagyon élhető kis város!
Köszönöm a rejtést

Jeges fogadtatás :)Hosszú lábbal tiportam a havat :)
Izgi volt!Nyugalom...
Égiek 
zozmo 2007.12.30 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.52
A láda megkereséséig kettesben, majd a ládát már négyesben kerestük meg. Valóban megmutatta egy kicsit a várost, köszönjük.
Mona & Zozmo

mjdgm 2007.12.10 12:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.47
Sokszor jártunk már Szombathelyen, így ismertük a várost, és a nevezetességeket is. Tetszett a Zsinagóga, a Főtér és a Csónakázó tó környéke is. Az Emlékmű ugyan nem nyerte meg a tetszésünket, de annyira nem volt zavaró a fej nélküli dinoszauruszra emlékeztető alkotás, hogy ne tudtuk volna megszámolni a zászlótartó rudakat. A parkerdőben elhelyezett láda jó rejtekben volt, s aki meg akarja találni, az nyugodtan sétálgathat, amíg odaér! :-)

Csónakázó tóHattyú a tavon
Fej nélküli Dínó?Pihenőhely
Ismertető tábla
zsotie 2007.11.30 13:34 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

sirgalahad 2007.11.05 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.57
Nézem a tavon, hova húz e csónak
Érzem még ízét a tegnapi lecsónak
Ez a park remek hely, lehet itt üdülni
Vagy ha elfáradtál, a gyepre ledűlni

HasSan 2007.11.02 16:00 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Togo 2007.10.30 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.86
Remek kis séta, bár az utolsó pontja egy városi sétához kicsit messzire került. Az első pontnál parkoltunk kemény 180 ft-ért 3 órát kaptunk az autómatától. Na ezt szépen ki is használtuk, mert nézelődtünk, fotózgattunk, vásárolgattunk, mig a pontokat kerestük.
A harmadik pont felé menet először meglepődtem. Az emléjmü abbol a szögböl leginkább egy dinószauszra emlékeztetett. :)
A negyedik pont jó hogy virtuálissan is megtalálhtó, mert a topoguide alapján kerültem a tavat, aztán kiderült, hogy a tó nem tud róla hol kellene lennie, igy pont a másik oldalán kötöttünk ki, mint ahol a mikróláda van, igy a jelzett hátralávő 100 métert már csak átnézéssel tettük meg.
A GPS-ről megállapitottuk, hogy az utolsó pont meszebb van egy picit mint az autó, igy aztán visszasétáltunk az autóhoz, és azzal hajtottunk az ötödik pont közelébe, ahol nagyon szépen kiépitett parkoló van kialakitva, és onnan már csak pár száz méterre volt a láda.

Jó kis palkát. :)
Dinó. :)
Kerticsorbi 2007.10.20 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.75
Megtaláltam.

befi 2007.10.16 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.86
A csónakázó-tónál kezdtük. Annó a mellette levő strandra vittük gyerekeinket egy soproni nyaralás alkalmából, ahol hatalmas élmény volt az ingyenes csúzda - és sikeres is nadrágkopásig. Az emlékmű környéke kissé elhagyatott, az egyik fenyőn használt ez-azok voltak karácsonyi díszként fellógatva. A láda a kellemes erdőben hamar meglett, már csak azért is, mert pucéran hevert a fatörzs előtt - még jó, hogy az ösvénnyel ellentétes oldalon. Kicsit jobban betakartuk. A városközpontra sajna sok időnk nem maradt, mert a mai napunk volt az utsó, útban hazafelé, már alkonyodott, és még három órás út előttünk állt. [gps nélkül]

Fedetlen testtelKorrekt tájékoztatás
Új funkció kellene nekiKellemes
Endresz_család 2007.10.14 18:00 - Nem találtam meg
Sajna egy régebben kinyomtatott leírás alapján keresgéltünk, így az 5. pont áthelyezése miatt buktuk a mutatványt...

Köszönjük a rejtést!

 
Bütyök+Zulu 2007.09.26 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.60
Alapozó well-cache-ness hét Bükfürdőn a komlóskai versenyre.
Majd 30 éve itt kempingeztünk a tó mellett, már akkor tetszett, ahogy a város is. Régen sokat jártunk ide, jó volt nosztalgiázni. A szigeten túl sok mugli volt, így az alternatív leolvasást választottuk. A vadkacsák várják a kaját a hídon, ha valaki arra jár vihet.

 
SylverRat + Bogee 2007.09.26 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.60
Well-cache-ness hét nőknek Bükfürdőn, 29/37. A csónakázó-tónál alternatív megoldás, mert sokan sétáltak arrafelé. A zsinagóga épülete nekem nagyon tetszett. Szép város Szomathely, kis koromban gyakran jártunk át Bükfürdőről ide vásárolgati és sétálni.

EmlékműSétáló utca
gna 2007.09.23 18:05 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 1.5 átlag: 3.17 súly: 2.15
A seta minden pontja hetköznapijaimat kiserte vegig. az utolso ponton pedig a GPS pontatlansaga, a Russaba rosszul bevitt koordinata kiidegelt. Vegso elkeseredesemben ültem le a kidölt fa tudkojara, es akkor lattam meg a labam mellett a kekseget. Ekkora dzsungelban ötletem se volt hol keressem.

Lompi 2007.09.21 09:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.85
ok

Carlo 2007.09.21 05:50 - Egyéb
Mivel már március elején körbejártuk a multit, elzarándokoltunk a parkerdőbe, próba-szerencse alapon, és megtaláltuk az új helyen lévő ládát. Nagy mennyiségű gombával tértünk haza, a ládába tettünk egy kis ajándékot.

gabocza 2007.09.18 14:18 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.70
Érdekes multi volt ez, alapjában véve tetszettek a pontok, a nagy távolság volt fura, meg jobb lett volna ha több mindent mutatott volna a város nevezetességeiből.

Murus 2007.09.04 16:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.23
4 évig éltem a városban. Valóban lehett volna jobb pontokat is találni. A Csónakázó-tónál csak a mikró kupakját találtuk. Murus és Cica

 
Gyugyus 2007.08.29 14:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.85
.

stotox 2007.08.17 12:56 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.15
Megtaláltuk.Az erdőben egy picit tétlenkedtünk, demeglett.

tetta 2007.08.16 19:52 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 3.5 átlag: 4.33 súly: 1.90
Fanti volt ez a séta! Volt szerencsénk megcsodálni a belváros látnivalóit, de a csónakázótónál természetközeli élményben is részünk volt. Úgyh remek hely egy néhány órás kirándulásra. Főleg az utolsó futóösvény. Legközelebb futni is eljövünk! köszi

tudo 2007.08.16 17:32 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 4.12
Kerékpáredzés 105 km-en, főként hegyi terepen a Szombathely - Lukácsháza - Kőszegszerdahely - Cák - Velem - Írottkő - Bozsok - Lukácsháza - Gencsapáti - Szombathely útvonalon 1200 m emelkedéssel, 8 ládával. Nagyon meleg volt, a két multi jelszó képzésével nem voltam kiegyezve, de a nap szép és kimerítő volt.

A kőszegi hegyi ládákkal és GCGENC-cel végezve gurultam be a városba. Úgy adódott, hogy a 4. ponthoz érkeztem először. Körbebicikliztem a tavat, mire találtam alkalmas hidat. A kör alakú párkány nevezetes pontján ketten fetrengtek egymáson, maradt a pótjelszó. Ott meg egy készséges ember próbálta cége szolgáltatásait kínálni - jól kezdődik.

A 3. pontnál nem volt gond, a ládához vezető Kék + is szépen kerékpározható. A doboz azonnal meglett.

Visszagurultam a városba a Kék + mentén, a 2. pont egyértelmű volt. Az 1. pontnál viszont megakadtam, mert melyik is az utolsó sor? Nem tudok héberül, vagy rossz táblát nézek. Mindenesetre lefényképeztem mindent, aztán gurultam ki az állomásra az esti vonathoz.

Hosszú, nehéz, szép és érdekes nap volt, köszönöm mindenkinek a rejtéseket.

Csónakázó tóHídon
Város50-es évek :-(
TalálatFőtér
VirágokA zsinagóga tornya
blero 2007.08.13 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 1.30
Szép hely

Zsézsé 2007.08.13 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.25
Jó nagyot sétáltunk és elfáradtunk.

katika 2007.08.12 18:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 4.00
Ok [wapon beküldött szöveg]
A multit 4-3-5-2-1 sorrendben teljesítettük.
A Csónakázó-tónál csak a filmesdoboz tetejét találtuk meg a földön heverve, ládát sehol sem láttunk. A jelszó részketet a tábláról olvastuk le. Ki van írva a hídnál, hogy kutyát tilos bevinni a parkba. Mi Fifivel voltunk, de láttunk egy ebet a vízben, aki üldözőbe vette a kacsákat.
Az emlékmű leírása kicsit becsapós:)
A ládánál egy felhőszakadás fogadott minket, de így is megkerestük. A Főtér és a Zsinagóga is tetszett. Még sosem jártam Szombathelyen a geocaching előtt... Köszönjük!

fkmaster 2007.08.09 15:35 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.63
Drive-in látogatás a már korábbról ismert városban, kivéve persze az utolsó pontot.

CSS Team 2007.08.08 18:58 - Megtaláltam
Megvan!
Most egy hétig Szombathelyen dolgozom, ezért ezt nem lehetett kihagyni. Két nap alatt sikerült megtalálni. Az utolsó pontért vagy 12km-t kellett sétálnom, délután hát órai indulással. Azért megérte, ez egy szép város.

CnereF 2007.08.07 12:04 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 2 átlag: 3.33 súly: 2.11
Megtaláltuk!
Párommal Edynuskával, három napot töltöttünk itt.
Mindhárom napra leosztva sikerült levadásznunk a ládát. Az IGO-ban sajna még a régi vasúti hidas pont van benne, de legalább azt is láttuk.

mikrocache sajna kimaradt, nem tudtuk kivárni ....Max ezt látni a szigetről, nem a WEB-es képet :(
A meglelt kincsesláda :) 
hajsza 2007.07.29 23:33 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.04
Sikeresen bebarangoltuk a várost, még fagyira is volt időnk. Helyismeretünk ugyan már volt, de a túra kedvéért jó volt újra bejárni. A láda környezete pazar, az erdőben hihetetlen béke honol. Nekünk nem volt gondonk a koordinátákkal, ellenben előttünk sokan panaszkodtak hogy rossz helyre mutatnak.Köszönet a rejtőnek!
Hajsza (Hajni és Szabi)

gabor.sved 2007.07.22 14:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.32
Nyári nagymelegben indultunk neki a multinak. Hol autóval, hol gyalogosan közlekedtünk, mivel a 6km-et nem volt kedvünk legyalogolni a 38 fokban. A főtéren kávéztunk, a szigeten meg a hattyúkkal néztünk farkasszemet. A kacsák sokkal higadtabbak voltak, de nem is csoda: fejüket a hátukra fektetve pihentek. Ha ilyet tudnék, én is biztosan higgadtabb lennék.

A láda ugyan a helyén feküdt, ám ezt ott rejtés nélkül tette. Azért, hogy ne fázzon, betakartuk a környező botanikával.

banyóka 2007.07.17 11:22 - Megtaláltam
4-5-3-2-1 sorrenben lett meg. A láda fedetlenül feküdt a rejtés helyétől pár méterre.

Belga 2007.07.12 18:14 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.00
Megvan

zsupi 2007.07.09 19:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.34
Kőszegszerdahelyi nyaralás alatt Pityuval végigjártuk. Az utolsó pontnál nagyon rossz a jelerősség, nagy a pontatlanság, sokat kellett keresgélni, kisebb sérüléseket is szereztünk...
További leírások, képek

sérülten, de megvan 
Kopi 2007.07.07 16:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 3.03
Kellemes délután töltöttünk a városban, 6. házassági évfordulónk alkalmából szervezett geos kiránduláson. Szép a város kétségtelen, ezért sem értem a láda helyét, mert az szerintem nem szép. A tó környéke nagyon tetszett, igen feldobja a várost, nem is gondoltam volna, hogy itt ilyen is van.

 
SagiK 2007.07.03 20:40 - Megtaláltam
Szombathelyen volt egy kis dolgom, így a városi multi leszedése kötelező program volt.
Az első ponton nem sikerült megfelelő táblát találni, de ez az én figyelmetlenségemnek tudható be. A láda picit messze került, de kocsival nem gond. Bicajjal lenne az igazi.
A ládát nem találtam, majd oli_b logját elolvastam. Az ő koordinátája "atompontos", a rejtek egyértelmű, és nagyon jó.
WAP-on nem sikerült bejelentsem az első pontnál elkövetett bénázásom miatt, így a rejtő segítségét kértem. Ez úton is köszönöm az egyeztetést!
Tetszett a város és a multi, jó helyeket mutat meg. Ja, a szigeten a mikroládát nem találtam, de nagyon nem is kerestem, mert épp muglik csücsültek a ponttól kb. 3 méterre.

Na nem ez a tábla kell
oli_b 2007.07.02 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.18
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Ennyit ládával még nem szívtam, mint az utolsó állomással.
Az első 4-et GPS nélkül fél óra alatt kocsival...
Nade az utolsó.....

Először kimentem a kiserdőre, de lemerült a GPS-em. De legalább felmértem a terepet, hogy nem a leírás szerint érdemes menni, hanem a lakótelep felől.
Kimentem másodszor, immáron feltöltve, akkor meg HUSS! Az összes műhold szétrebbent az égről, alig volt némi jel, néha jelzett vmit a GPS, néha még azt se. (nem a fák zavarták, nyílt terepen is ez volt - már aszittem elromlott a cucc, de felhívtam vcs1-et, aki megerősítette, hogy nála is ramaty a helyzet)

Na, jött a harmadik próbálkozás: feltöltött aksi, műholdak tülekednek az égen, 1 méteres pontosság, stb.
Pöttyre megtaláltam....... ....... a láda hűlt helyét. Egész pontosan egy ágakból rakott fészket egy láda alakú és méretű lyukkal a közepén.
Na olvasom a netet: láda áthelyezés alatt.

Felhívom Parkert hogy hova a retekbe tette a ládát :-D
Bediktálta az új koordinátákat (akkor szedte ki a GPS-ből). Na most vagy ő mondta félre, vagy én hallottam félre, vagy valahol valami csúnyaság történt, mindenesetre az északi szélesség koordináta utolsó 3 számjegye 249 helyett 294 lett nálam. 50 méteres körzetben felástam a fél parkerdőt, sajnos pont egy olyan helyen van a 294-es koordináta, ahol méterenként ágkupacok meg kéregkupacok vannak, hát mindet feltúrtam. Mintegy 100m-re a láda igazi helyétől. Hívom Parkert hogy virtuálisan megfojtsam telefonon keresztül, illetve hogy kizsaroljam belőle a láda helyét, de nem volt bekapcsolva a telefonja.
így ért véget a 4. próbálkozásom. Hazamentem.

Megnézem a neten a koordinátát: BASSZUS, 249....
Jött az ötödik próbálkozás, biztosra mentem:
Aksi koppon, műholdak tülekednek, 90 centi pontosság, helyes koordináták a tarsolyban (akkor még aszittem).
Kimegyek pöttyre a koordinátákra. Hát állok a nagy büdös pusztaság közepén, sehol sincs olyan táj mint a leírásban.
Na hívom Parkert hogy ezúttal a GSM hullámok segítségével véget vessek életének. Na neeem, csak megkérdeztem tőle, hogy most akkor már hol a láda. Mondja, hogy elég pontatlan volt az ő mérésük, mert nem volt műhold az égen, szóval néhányszor 10m hiba lehetséges.
Na ekkor telefonon próbált navigálni és végül MEGLETT A LÁDA!!!
Igeeeeeen....
Jutalomból én lehettem az első aki az új helyen megtalálta.
Nosza, be is írtam a logbookba hogy enyém a dicsőség.

Ja igen, kihasználtam a 90cm és 1,10m közötti pontosságot, és mértem párat: a környező 3 tisztásról közelítve csillagalakban többször megközelítettem a rejteket és a következő percek adódtak nekem [fokok stimmelnek :-) ]:

13,260 N
33,591 E

Parker, plz update!

Trükkös helyen van az utsó láda, azoknak is ajánlom, akik már megtalálták a régi helyen is.

oli_b

Csaba & családja 2007.06.27 07:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.52
A ládakeresésénél nem volt szerencsém, mert mint késöbb megtudtam épp áthelyezés alatt volt a láda, ezért a rejtő segítségét kellett igénybe vennem. Kösznöm.

raci 2007.06.16 16:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.15
Gyönyörű a város, egy jó részét megmutatja a multi, dícséretes az is, hogy a végén valódi láda van + közben egy mikró. De egy megjegyzés: a városnak szebb pontján is lehetne a láda! A hely nem jellemzi a várost és a multi színvonalához se méltó - szerintem! Köszi a szép programot!

eperdzsem 2007.06.12 21:42 - Nem találtam meg
:(

Seres Péter 2007.05.26 15:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 2 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.59
394. ládám kellemes sétára invitált. A Főtéren a Webkamerán keresztül a Kecskeméten lévő fiúnknak integettünk. A belváros szép, a felszabadítási emlékmű felejthető, a csónakázó tó nagyon hangulatos hely, viszont nem örültem, hogy a ládát egy méteres csalánoson keresztül lehet csak megközelíteni. sp

Erzsi és AgiZsinagóga
ablakszobor
Szentháromságwebkamerával
hídonszoborban
csalánosbaláda
Varga Gábor 2007.05.25 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.40
Megtaláltam!

Dallos család 2007.05.20 19:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 1.30
Mamával, Papával egy jó napunk volt.A gyerekek már nagyon igényelték a sétát, szaladgálást, otthon úgyis csak püfölték egymást.
Erre éppen jó alkalom volt a szombathelyi séta ládáinak becserkészése.

Mama és Papa 2007.05.20 19:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.30
Dallos család kérésére sétálni indultunk Szombathelyen a Csónakázótóhoz. Mamának eszébe jutott, hogy a Szombathelyi séta láda még nincs levadászva. Mivel mindkét csapat kezdő kesser és GPS -szel nem rendelkezik, tettünk egy kísérletet a megkeresésre. Hattyú- és kacsaetetés után elindultunk a kiserdőbe, csak nem tudtuk, hogy a töltéstől jobbra vagy balra keressük a ládát. Kiralyek segítségével aztán (meg Mama szokásos megérzésével ) meglett. Vejünk nyakában Barnival (2.5) , Mama hóna alatt Bogi (4.5), kivédtük a csalános utat. Az erdőben nagyon jó az eligazítás, gratulálunk a rejtőnek!l

Gazsi10 2007.05.20 18:51 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.70
Tetszik a multi,ez volt az elsőm!

gege7 2007.05.20 18:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.78
Életem első multija!

Tyborg 2007.05.06 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.88
ok

k97j02 2007.05.02 18:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.69
Szombathelyi lévén ill.ennek ellenére a vas megyei rejtések között a végére maradt. Viszont így nekünk ez a jubileumi 50. megtalálásunk. A microcache könnyen ment többekkel ellentétben,ehhez mindössze egy fiatal szerelmespárt kellett megzavarnunk és kérni, kicsit odébb folytassák. Az 5 éves Julika találta meg,neki ez az ELSŐ.

Fűkocka 2007.05.01 07:40 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 4.17
Jelszókirakós. A láda este nem lett meg, másnap világosban sem
sokkal könnyebben. A kempingben aludtunk, a 4 pontot reggeli kutyasétáltatás közben ejtettük meg, a belvárosiakat este, tüzijátékos hangulatban.

[Jóváhagyta: Andi&Parker, 2007.06.29 21:50]

 
Apexsek 2007.04.30 15:38 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.59
Huhh!
Szinte egész Szombathelyt bejártuk SZIRTES-sel!
Épp a majálisra hangolódott a város!
Üdv: APEXSEK

A napok logjaiból úgy látszik, SZIRTES egy kicsit hadilábon áll az órával!
:-))))))))
Hiába, az egy külön mesterség, tudjátok: a sok számmal! :-))))
Én mindenhol a GPS-műholdak által szinkronizált idő szerint logoltam!

Más: Mi a fenének kellett, a zsinagóga falához kötni azt a rusnya épületet? Ki volt ennek az esztétikai felelőse? Baromira nem illik hozzá!
Se színben, se anyagában, se formában..

szirtes 2007.04.30 15:37 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 3.67 súly: 2.72
Az 1945-ös betonkolosszus, s koszos környéke nem tetszett. Nagyon lepusztult.

matkat 2007.04.29 17:32 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 1.48
A virtuális ládák nem voltak nehezek, a mikroládát nehezen találtuk meg. A kiserdő nagyon tetszett.

trauma 2007.04.28 19:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.32
Négy nap számtalan láda, köztük ez is, elsőként, tíz km séta, 12 fős csapattal. Gyönyörű idő, jó hangulat.
A ládát már félig sötétben találtuk meg.
A megtalálások:
1. pont: Kati és Gazsi feat. Zsófi (a kiccsalád)
2. pont: Peti és Áki (a legnehezebb feladat)
3. pont: Viki és Nóri (a legviccesebb találás)
4. pont: Robi és Krisa (nehezen ment, a mikrocache nem lett meg)
5. pont: Linda és Barni (elegáns, tökéletes megoldás)

MIND trauma, a játékmester

GSNTEAM 2007.04.10 15:50 - Megtaláltam KRW környezet: 2 rejtés: 3 web: 3 átlag: 2.67 súly: 1.00
Pontos koordináták voltak mindenütt, a microcache-t nem találtuk meg.
A befejezés szebb helyen is lehetne, sok van ilyen.

zhorvath83 2007.04.09 13:13 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 3.83 súly: 2.23
Megtaláltuk, köszönjük a rejtést!

nnorbert8 2007.04.01 13:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.58
Főleg a főtér és a városi kis tó tetszett. Kár, hogy szerintünk stílusában nem igazán városi séta volt az amivel az utolsó, záróládát be tudtuk gyüjteni.
Norbert

 
Rudi Team 2007.03.29 17:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 3.5 átlag: 3.83 súly: 3.53
Kellemes séta, gyönyörű időben.
Éva, Rudi

 
3D 2007.03.27 16:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.81
Tetszett a város. Kis hiányérzetünk maradt, mert jól jött volna koordináták formájában egy kis segítség a leghíresebb látnivalók megtalálásához, de így is odataláltunk. Az a kritika, hogy melyik pontokhoz vezet egy séta, talán abból is adódik, hogy azokon kívül is esetleg felsorolás szerűen meg lehetne adni a többi látnivalót is, ami a rejtőnek nem annyira elsőrendű,de ha egy idegen erre jár, annak kihagyhatatlan. Mi szeretjük, hogy a kedvenc helyeitekre elvisztek, csak ki tudja mikor jövünk erre legközelebb, ezért kíváncsiak vagyunk a többi nevezetességre is, ha már itt vagyunk. (Székesegyház, püspöki palota...).

vcs1 2007.03.27 15:21 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.73
ok!

Moha 2007.03.25 18:53 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.97
Kellemes sétát tettünk Szombathelyen.

Moha és Páfrány

Pöttyök 2007.03.25 18:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.83 súly: 2.38
Helyiek lévén kötelességünknek tartottuk a multi láda megkeresését. Az első négy pont megkeresése természetesen nem okozott problémát GPS nélkül sem. Az 5. pont, maga a láda viszont szerintünk sokkal rangosabb helyre is kerülhetett volna. Nem ez a város legszebb és legizgalmasabb része! De azért köszönjük!

zsakar 2007.03.24 16:05 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Evab 2007.03.24 16:05 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Latsko&Lejla 2007.03.18 16:02 - Megtaláltam
Elszórtan és kissé furcsa helyeken, de a három virtuális nagyon megérte! Plussz tetszettek a kacsák a Csótónál...

meske_gris 2007.03.17 14:37 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 2.72
a kiserdő kivételével mindegyik hely nagyon tetszett.

totik 2007.03.15 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.83
KKK2 18/5
Az első két pontot sütizés, fagyizás közben, a harmadikat autóból kinézve találtuk meg.
A negyedik pontnál hosszan elidőztünk, kellemes volt a lágy napsütésben üldögélni, míg a gyerekek vagy negyven méter láncot húztak elő a tó mélyéről. Sajnos a mikroládát esélyünk sem volt megkeresni, mert két helybéli srác éppen ott heverészett, edzett hosszú rudakkal, így a tartalék jelszóra fanyalodtunk. Visszafelé még megmászott egy pár fát Viki és Geri, aztán mentünk a gátra. Sajnálom, hogy a ládát hagytuk utoljára, az egész miultinak ez a legkevésbé attraktív része, kicsit lerontotta az összképet, bár elismerem népszerű része lehet Szombathelynek, rengeteg népség sétált, kocogott bringázott a töltésen.
Viki, Geri, Krisz', TZ

vevi87 2007.03.13 07:13 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.53
töbszöri nekifutásra meglett

bati.hu 2007.03.10 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.84
először voltam szombathelyen, nagyon szép város. Főleg a főtér.(szerintem a mikrokesst megszöktették.)

Carlo 2007.03.06 17:23 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.48
Jól szórakoztunk, visszafelé kerestünk, először a ládát találtuk meg, és sorban a többit. Kellemes túra volt.

ésKata 2007.03.02 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.22
.

Zergi 2007.03.02 17:30 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.76
Sárvári fürdős-ládázós túráról Sopron felé haladtunkban fogtuk a ládát! Ez is egyfajta nézőpont, amit ez a láda bemutat. Lehet, hogy jobb lenne kicsit kibővíteni az itt csak ajánlott látnivalókkal. A legmélyebb nyomot a fenyőfák szegélyezte utak és a csónakázó tó hagyott!

Tisztára mint a pesti!Szomorú
Hangulatos főtér
Eső utánKrampusz
Pár
SzigetcsúcsFény és árnyék
titty 2007.02.04 17:13 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.33 súly: 1.00
Szuper volt. Jól szórakoztunk. A microcache érdekes és ötletes. Az elrejtése is. Az ötödik pont a Kiserdő a legnehezebb kerestük egy darabig amig megtaláltuk. Jó volt. Köszönjük!!
ja az ötödik pont koordinátái nem túl pontosak, igaz az én ketyerém meg nem túl jó ehhez a pontos navigációhoz.

Ötödik ponta FA
kalmanlaci 2007.01.28 16:59 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.60
Az első négy pont simán meglett. Az ötödiket 20 perc keresgélés után sikerült megtalálni GPS nélkül.

ncs001 2007.01.26 09:17 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.30
A láda koordinátái engem is a kidőlt fához vittek. Sokat kerülgettem, aztán észre vettem a közeli fán lógó fekete zsineget.

Joker Karakter 2007.01.21 19:50 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.50 súly: 2.20
Közös gyalogos ládázás davidpeterrel és Katával.
A Csónakázó-tónál tényleg megvan a mikrocache, bár cselesen van eldugva. Ka-tata-lálta meg. lelte-lálta-látta-ládta-láda
A kiserdői láda kb 60 méterre van a töltéstől, a jelzett 20 helyett. Sötétben, telefonos segítség után is csak nagyon nehezen találtuk meg, egy óránk ráment. A jel összevissza kóválygott egy kidőlt fatörzs környezetében, de nem az volt a hunyó. Világosban biztos könnyebben ment volna. A léces fáról lógott lefele egy sötétszürke műanyag zsineg, kötöttem rá egy botot. Csak úgy heccből. Egy darabig biztos ott marad.

Visszafelé egy ösvényen mentünk ki a Vácira, és láttunk egy sátorszerű képződményt, mintha valaki ott lakna az erdőben. Koordinátám nincs, mert már siettünk, de érdemes megnézni.

Látszik, hogy a ládagazda tett pár dolgot a régebbi hibák pótlására, de szükséges lenne ennek megfelelően a honlap szövegét is módosítani.

Ládanézőbenléces fa felkötözött bottal
barsi 2007.01.21 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.00 súly: 2.15
OK

zöldek 2007.01.21 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 1.78
Sikeresen megtettük a sétát. A kiserdőben lévő ládát a megadott kordináták helyén nem találtuk. Hosszas keresgélés után találtuk meg véletlenül. A láda általunk bemért koordinátája: N 47° 14,702 E 16° 36,150 .
Szeretnénk javasolni, hogy a ládának aki tud vigyen egy nylon táskát, nálunk sajnos nem volt kéznél.

A kiserdőben.Szentháromság szobor
Szombathelyi látkép 
nemlac 2007.01.20 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.48
Kicsit sáros lett a bakancsom, de meglett.

Az első állomás 
Andi&Parker 2007.01.15 09:28 - Egyéb
A mikrocache tényleg elveszett, pótoltuk és egy újabb alternatív jelszót találtunk ki :)

kisbalassa 2007.01.13 14:18 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.50 súly: 1.00
Megtaláltam!
A mikrocache-sel voltak gondjaim de megoldódott.
A ládánál egy kedves kollegával is találkoztam.

VP 2007.01.13 13:40 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 2.5 web: 4.5 átlag: 3.50 súly: 4.04
5-4-3-2-1 sorrendben. Az utolsó pont szörnyű szemetes. A 4.-kel gondjaim voltak, köszönöm a segítséget. Internetet csak egy videokölcsönzőben találtam "OLCSÓ" reklámmal: félóra 300 Ft - inkább továbbmentem.
05:25-ös busszal Sopronból Kőszegre, onnan gyalog: Cák - Velem - Írott-kő (a kilátás kedvéért, a láda már megvolt) - Kalapos-kő - Bozsok. Itt remek ebéd a buszmegálló közelében lévő kisvendéglőben, majd stoppal (3 autó) Szombathely-Kámonig. A Szombathelyi sétával együtt bő 30 km gyaloglás. (A pénteki soproni sétával együtt 80 km.)
A belvárosból felhívtam Joker Karaktert, hogy érdeklődjek a Tóbarát újrarejtéséről (Én két napja elvágva a világhálótól gyalogoltam). Találkoztunk, megnéztük a netet: a ládát már tovább is vitték. Ha már összeismerkedtünk, megkerestünk együtt 3 ládát, és elvitt a sárvári vasútállomásra. Köszönöm!!!

Szombathely füstjei magasból (Írott-kő) 
zsroj 2007.01.02 09:38 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.26
Szép lett a kivilágított Főtér!!

james 2006.12.28 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.63
A mikroládához a tavat - az optimális megközelítés érdekében ;) - természetesen megkerültük, odafelé a bepárásodott autóból a sötétben nem vettük észre a hidat... A végső láda amolyan muszály láda. A moderátori elfogadáshoz kell, de a multihoz nem sokat tett hozzá.

Judit és James

ghiago 2006.12.27 13:29 - Megtaláltam
[wapon beküldött szöveg]

Tango&Cash 2006.12.10 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.70
A mikrocash nagyon tetszett! Bár mivel nem volt nálunk GPS, először nem értettük mi az a körív. Aztán találomra bementünk a szigetre, és egyből egyértelmű lett, ahogy megláttuk.
Az utolsó állomáson a kiserdőnél, még telefonos segítséggel is nagyon nehezen lett meg a láda. Jóval több mint 60 métert kell befelé sétálni a töltésen, kb 100-120 m. Jobb oldalon van egy fa, ami bentebb áll az úton a többihez képest. Na ott kell jobbra bemenni már nem tudom mennyi métert de elég sokat, és keresni egy olyan fát, amin kb 3 m magasságban keresztben fel van szegezve egy darab léc.

salty 2006.11.12 10:53 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.43
Az első négy ponttal nem volt gond, de az utolsó (ami a láda) az nehéz volt. 15-20 percig kerestük és meglett. Mi vagyunk az újratelepítés óta az elsők. Jó volt!

Andi&Parker 2006.11.07 18:01 - Egyéb
A láda eltűnt. Újra lett telepítve és kereshető, kb 20 méterrel beljebb került az erdőben az eredeti helyétől.

LótiFuti 2006.10.30 18:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.17 súly: 2.20
... mármint a láda helyét. :-(((

Nagyon jól, érdekesen felépített multiláda, és a webes megjelenés is kiváló. Nekem az 5 pont közül leginkább a hatodik: az OTP fiók tetszett!

Ehhez képest a ládát lehetett volna ötletesebb helyre is rejteni. (Mi sem találtuk meg: látogatásunkkor még mindig az ellopottság állapotában leledzett. Mindenesetre nagyon köszönjük az elrejtőknek a telefonos segítséget.)

Ha legközelebb ismét Szombathelyen járunk, azért majd törlesztünk, és megkeressük az új rejtekhelyén. Ráadásul fent a kilátónál, Szombathely másik ládájával is maradt még elszámolnivalónk ...

Tototo 2006.10.23 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.70
Az első 4 pont rendben, az utolsót sajnos mi sem találtuk, a rejtő segítőkész telefonos közremüködésével sem.

[Jóváhagyta: Andi&Parker, 2006.10.31 18:09]

Pifu 2006.10.23 10:36 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.06
Az első 4 ponttal semmi gond, de az 5-et akárcsak az előttünk szóló, mi sem találtuk meg a töltés melletti erdőben, pedig minden szóbajöhető helyet átkutattunk, kessertársaink segítségével.

[Jóváhagyta: Andi&Parker, 2006.10.24 19:37]

Mackka 2006.10.15 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.50
Sárváron volt a szállásunk, egy napra átugrottunk Szombathelyre :)

Először is: nagyon köszönjük a rejtő kedves szavait, nem vagyunk benne biztosak, hogy eltűnt a láda, mi mindenesetre fél órán keresztül kutattuk, és nem lett meg. Két apró ösvény kereszteződésében mutatott a gps 0 m-t, onnan vizsgáltunk meg minden fát egyre nagyobb körben, sikertelenül. Persze elég ciki lenne, ha mégis ott pihenne valahol...

Mire a logot írom, már nem vagyok mérges, de a helyszínen nem éreztem magam túl jól...
Megérkeztünk Szombathelyre (nem készültünk rá, csak felültünk a vonatra és jöttünk), tehát semmit nem tudtunk a látnivalókról. Vasárnap térképet szerezni - szinte reménytelen. Gondoltuk, hátha a plázában van nyitvatartó könyvesbolt, és ott veszünk.
Utunk a Smidt Múzeum mellett vezetett, pár szót olvastunk róla a helyi Est újságban, bementünk. Nem csalódtunk, fantasztikus gyűjtemény, és ráadásul egy térképet is kaptunk ajándékba!!! Ezúton is köszönjük!
A Fő téren üldögélve silabizáltuk a térképet, tervezgettük a napot. Sajnos a Savaria Múzeum vasárnap zárva tart, de beterveztük a Vasi Udvart (skanzen), a Szent Márton templomot, a Romkertet és a Kalandparkot. Gondoltuk, majd útközben begyűjtjük a pontokat. Hamar világos lett, hogy a mi benyomásaink Szombathely néznivalóiról semmiben nem egyeznek meg a Rejtőével... Azért végigsétáltunk a pontokon (na jó, azért tetszettek, főleg az emlékmű felé a kis fenyősoros sétány), de a láda helye... Már sietnünk kellett, hogy a Vasi Udvart még nyitva találjuk, de mi egy nekünk semmitmondó füves területen, nagy csövek mellett sétáltunk, majd keresgéltünk egy fás területen hosszú ideig.

Szerencsére a skanzen megvárt (és mivel zárás előtt estünk be, ingyen beengedtek), és kezdtem felengedni.
Lemaradtunk viszont a Romkertről és a Kalandparkról :(

Inkább vártam volna egy kulturálisabb sétát Szombathelyen, mert pl. a Borostyánút helyét is csak estére sikerült kinyomoznunk... erről is lemaradtunk. Legalább van miért visszajönni :)
Szombathely tetszett azért, csak bennem van ez az érzés, hogy két szálon futottak az események, mentünk egyrészt a saját, másrészt a Rejtő feje után.
Mackka & Péter

[Jóváhagyta: Andi&Parker, 2006.10.15 19:36]

 
Teddy 2006.10.01 17:42 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.18
Tetszik a város... mert itt születtem és itt élek!

GyZsTeam 2006.09.16 19:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.46
A belvárosi részeket hamar letudtuk, mert itt már többször is jártunk. A tónál egy kicsit többet időztünk. A ládát hamar megtaláltuk.

jalso 2006.09.06 16:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 4.00
A zsinagóga melletti márványfal táblájának utolsó sora héberül van. Milyen magyar fonetikára gondoltál, és az első négy karaktert ugye jobbról balra érted? Sajnos félek, hogy nem fogom ötödikre eltalálni, ezért inkább az utolsó előtti, magyar sorral próbálkozom. A zsinagógával összeépített modern épület botrány, tönkre teszi a zsinagóga látványát.

DaSnake 2006.08.27 12:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.99
A fesztiválra jöttünk, de nem hagyhattuk ki ezt a multit!

 
hinia lux 2006.08.26 19:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.67 súly: 3.43
A Savaria Fesztivál alatt vadásztuk le. A láda helye, környéke nem tetszett. A szépségek után lehangoló bemenni a lakótelepre.

Az egyik jelszórészletnélFőtér
VásárSzökőkút a Főtéren
Guba elfáradtLégió
Vesztőhely feléKismókus és Anyamókus a láda közelében
Hampi 2006.08.26 19:00 - Megtaláltam
O.k. [wapon beküldött szöveg]

Piró 2006.08.26 14:56 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 2.68
Kellemest a még kellemesebbel: ládázás és Savaria karnevál. Először voltam a fesztiválon, de nagyon tetszett, ide mindenkinek el kell jönnie! A multi négy pontja tetszett, de maga a láda helye nem. Szerintem túl messze van a pontoktól és nincs benne semmi érdekes. Először nem is a híd után, hanem hamarabb mentem be az erdőbe, ami a sok szemét miatt elég gusztustalan volt. Végül aztán meglett a helyes út és hamar megtaláltuk a ládát is. Mindezzel együtt tetszett ez a láda!

Piró és A Panka :)

ChrisCarlos 2006.08.23 12:20 - Megtaláltam
341. [wapon beküldött szöveg]

Macisajt 2006.08.21 16:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.50 súly: 1.00
Elöször a kiserdőhöz mentünk. Majd a Tóhoz. Úton a csonakázótóhoz meg kellet állni mert elkezdett zuhogni a eső. Majd megtaláltuk a mikro ládát is. Eközbe a testvérem megszerezte a kód elejét. Egyébként én helyi vagyok és ez a második szombathelyi láda, amit megtaláltam.

A kiserdőbenÁ, adoboz
Ami a dobozban voltIndulás a tóhoz
Fel a biciklireAz oladi hídon
A mikro láda megtalálásaVisszarejtéskor
Tájkép az emlékműtől 
bubo35 2006.08.13 18:02 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.78
Megtaláltuk! A Csónakázó-tó nem volt egyszerű, a sok nézelődőtől, szerencsére volt alternatív jelszó.
Bubo, Betti, Bálint

lovacska team 2006.08.09 20:05 - Egyéb
Az első négy ponttal nem volt problémánk, bár a 3-4. pont nem túl dekoratív. Szombathely jó pár egyéb emlékkel büszkélkedhet, nem tudom miért nem azok szerepeltek a multiban.
Az 5. ládát nem találtuk meg, bár a GPS szerint 0m-re is megközelítettük és a vétel is jó volt. Közben persze csíptek a szúnyogok és a csalán...
Városi multiként több nevezetességet, kevesebb vadregényt vártam volna. (A lepontozás az 5. ládának szól.)

snake 2006.08.08 12:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.59
Van némi helyismeretem, mert a városban több alkalommal is dolgoztam rövidebb- hosszabb ideig. Újdonság csak a főtér átépítése volt, ami a vége felé látszik közeledni.
Az első 3 ponthoz gps sem kellett, és a tó mellett is volt szerencsém már megszállni, de itt azért már elővettem a kütyüt. A minikes hamar meglett.
Az utolsó pontnál viszont még nem jártam, mondjuk nincs is sok látnivaló a környéken. A dobozt kerestem vagy 5 percig, elég rossz volt a vétel. Ajándékot nem cseréltem!

A fene tudja miért, de Szombathely sosem tudott úgy megfogni, mint Kőszeg, netán Sopron. Viszont a városházával szembeni túrafelszerelés üzletben elég jó áron voltak a bakancsok. :)

Benó, Stuki, snake

 
Arti1 2006.08.05 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 1.60
Mivel oslakos vagyok, lepeselonnyel indultam, de nem a ladanal... az elso 4 helyszin OK, de a vege kicsit vadregenyesre sikerult, de megtalaltam :)

A lada 
efery 2006.08.04 15:16 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.66
Vas megyei kirándulásunk első ládája. Érdekes multi, bár a tavi pont leírása 1 picit megkevert. De azért jó volt. Az eső egész nap szakadt:-(

Méltatlanul...1945
Tóparti anzixA Szombathely-Rohonc vasútvonal - ma
Mamutfenyő az Arborétumban 
lozi 2006.07.31 16:09 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.31
Egynapos városnézésre jöttünk Szombathelyre. Elsőnek éttermet kerestünk és közben jelszórészleteket is begyűjtöttünk. Kávézóból rengeteg volt, söröző és cukrászda is ugyanannyi, étteremből kettőt találtunk csillagászati (a jobb pesti helyekénél is magasabb) árakkal. Végül belebotlottunk egy önkiszolgáló étterembe, ami pont megfelelt, nem hiányoltuk pincér jelenlétét, amúgy is már megjártunk minden utcát oda-vissza. Ebéd és fagyi után irány a tó és környéke. A rejteknél a padon megiszogattuk a kávénkat, nagyon kellemes volt, a multi legjobb része:)
Aztán mentünk a ládáért, amit hamar megtaláltunk, és ugyanolyan hamar távoztunk is a környékről.

A főtér alakul, az OTP-ben pedig elég bután világítanak, alig látszanak a kövek az üvegpadló alatt, de azért érdekes volt. Felfedeztünk egy belső udvart is, hatalmas festett képekkel a tűzfalon.

FőtérOTP-ben
FalonZsinagóga
SabariaTó
Úton a ládáhozLáda
A láda környékén 
DaN 2006.07.31 16:09 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.24
Egy évet tanultam Szombathelyen, tanulmányaim egyik legjobb éve volt ez! Jó volt visszatérni ide és látni a rég nem látott helyeket, a kollégiumot stb...

No de a ládáról is: alapvetően tetszett, ami miatt az elrejtést lepontoztam az az utolsó pont. Szerintem indokolatlanul messze van a többitől és a helyszín se nyerte el a tetszésemet egyáltalán... :(

Nono 2006.07.29 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.00 súly: 2.20
Kár volt kimenni a lakótelepre.

Zsolti 2006.07.26 17:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.82
Tíz napos Velemi nyaralásunk hatodik ládája. A pontokat a leírásban szereplő sorrendben kerestük fel. A zsinagóga nagyon szép. Hosszan időztünk ott. Innen a Szentháromság szoborhoz mentünk a Fő térre, ami éppen fel volt dúlva. Térkővel burkolják az egészet. Szerencsére a szobor hátulja éppen megközelíthető volt, a jelszót sikerült leolvasni. Következett az emlékmű. Igazi szocreál stílusú. Mindenesetre a domb aminek a tetején áll, télen remek hely lehet szánkózásra. A csónakázó tó egy üde szinfolt a városban. A microcache-t könnyen megtaláltuk. A multi vége viszont nem igazán nyerte el tetszésünket. Maga a vasúti híd maradvány igazi ipartörténeti emlék, de a vég láda elhelyezése a közeli csalános dzsindzsába, na az nem a legjobb. Rövidnadrágban nem is vállaltam a behatolást. A jelszót végül is a rejtő adta meg.

Sajnos a rejtővel történt egyeztetés ellenére sem fogadja el a rendszer a jelszót! :-( [wapon beküldött szöveg]

[Jóváhagyta: Andi&Parker, 2006.07.31 08:12]

GaZiRo 2006.07.24 20:02 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 2.57
ok

bauero 2006.07.18 15:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 1.30
A séta rendben volt, az utolsó láda nehezen lett meg, mivel az erdő belombosodott, rossz volt a vétel. Az ösvény és a kislányom segített.

adrivik 2006.07.18 10:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4 átlag: 4.67 súly: 2.81
Kőszegen nyaraltunk és a környéken ez az első ládánk. A délutánt a strandon töltöttük, nagyon tetszett a gyerekeknek.

Andrea, János, Adrienn, Zelma, Viki

guess.who 2006.06.28 14:22 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.63
II. Dunántúli mászóka 55.

A kilátóból beszabadultunk a városba. Még felhős volt az idő, amikor (kissé eklektikusan) megkerestük a 3. és a 4. pontot, az 1. és 2. pontnál már sütött a nap, a végládánál meg tisztességes kánikula volt.
Az 4. pontnál a mikroláda előszedése kicsit zűrös volt, mert a közeli padon egy párocska üldögélt (illetve jobbára feküdt), elég jól odalátni onnan. A 2. pontnál a főteret éppen feltúrták, nem is lehetett odajutni a szükséges szoborhoz, csak teleobjektívvel tudtuk megszerezni a (remélhetőleg jó) jelszórészletet.
Az 5. pontot a javasolt útvonalon, a töltésen közelítettük meg, bár előre elborzasztott az embermagas csalános látványa, ami a töltést az erdőtől elválasztotta. Szerencsére a rejtek előtt ez hirtelen eltűnik, és szinte teljesen egyértelmű ösvény visz a dobozig. A műszer szokás szerint továbbvitt, úgyhogy egy másik ösvényen kellett visszakavarogni - de azért meglett.

Bianka 2006.06.25 17:45 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 3.16
[wapon beküldött szöveg]

Fgg 2006.06.25 17:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.16
[wapon beküldött szöveg]
Kellemes sétákkal gyüjtöttük be a ládika darabjait.
Jó volt!

waneqr 2006.06.24 11:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.42
Kedves városunk nekünk Szombathely, mégha most nem is a kedvezőbb arcát mutata nekünk: (1) a fő tér romokban - épp felújítják a burkolatot (2) a pihenő övezet dugóban - a rally és a délutáni mulatságok miatt minden behajtás lezárva, óriási a tömeg (3) a láda... - nem értem miért oda került.
Mindentől függetlenül jól mulattunk, még akkor is, ha a 4-es ponttal nem boldogultunk.

[Jóváhagyta: Andi&Parker, 2006.06.24 20:42]

kisbergics 2006.06.16 17:55 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3 web: 3 átlag: 3.50 súly: 2.18
Kis szívózás után meglett...

Lzolcsi 2006.06.12 18:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 2.51
Rockenbauer Pál Dél-Dunántúli Kéktúra első rész, Hrvatskaval, 1/6
Paksról érkeztünk szombathelyre, ahol felkerestük ezt a multit. A főteret sajnos még mindig túrják, de beosontunk a szoborhoz, úgyhogy meglett a jelszó. Aztán a zsinagógát vettük célba, útközben még bekukkantottuk a Mountexbe is. A tónál nagyon tetszett a rengeteg vadkacsa. Egyébként sikerült teljesen megkerülni a tavat, de ez egész túra alatt rossz szokásunk volt, mindenre rossz irányból mentünk rá, hogy kerülhessünk. :)
Utána rophantunk a Kőszegi vonathoz, hogy megkezdhessük a kéktúrát :)

Hrvatska 2006.06.12 16:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.33 súly: 2.99
Rockenbauer Pál Dél-Dunántúli Kéktúra 1. rész, Lzolcsival, 1/8

Vonatal érkeztünk Budapestről, (én Tatáról) és az állomásról kezdtük a multit. Elöbb a feltúrt főtér, majd a Zsinagóga, utánna meg ki a parkba. A tónál lévő mikró leírása szerintem nem egyértelmű. A SZIGETEN KELL KERESNI! Nagyon szép volt a tó környéke, egy nappal később vissza is tértünk ide a kempingbe. Végül a láda is meglett és csiszre értük el a Kőszegi vonatot.

Tutuk 2006.06.11 12:22 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 1.48
Szerintünk ez egy remek multi. Azon mindig lehet vitatkozni
hogy egy városban mit érdemes megmutatni. A lényeg hogy jól
éreztük magunkat a keresés során.

Zsiráf 2006.06.07 23:23 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.33 súly: 3.87
A kettes pont nehezen megközelíthető, mert a teret lebontották... Érdekes Kőszegen is ugyanez a műsor...
A harmadik pont emlékműve kicsit furcsa, de az évszám mindent érthetővé tesz. A tóban nagyon szépen tükröződött a Hold. A végállomás nem szép...

Nyuszifül_2342 2006.05.31 16:21 - Megtaláltam KRW környezet: 1.5 rejtés: 1.5 web: 3 átlag: 2.00 súly: 1.90
Láttam már Szombathelynek szebb részeit is, bár volt amit nem ismertem, de azért főleg a ládát máshova helyeztem volna. A legérdekesebb rész az OTP volt, aki a főtéren jár, mindenképp menjen be.

ponindex 2006.05.13 08:57 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.58
Szinte elsők között startoltam rá, aztán nem csináltam végig, aztán végigcsináltam, most meg regelem :)
Szinte ugyanezt a multit terveztük rejteni már régóta, végül megelőztek. Azért azt az utolsó ládát tényleg máshová kellett volna...

esztelneki 2006.04.30 08:12 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.50 súly: 3.62
Hétvége Bozsokon. CSMA (CSalád Még Alszik) találat.
Szeretem a reggelt, ha zuhog is az eső - mint most, bár ez a ládánál a nadrág átázását okozta. Szép város Szombathely - bár most éppen feltúrták a belvárost. A jelenleg érvényes jelszó bejelentési procedúra (max. 3 próba) mellett az 1. ponthoz tartozó leírást kicsit pontosítanám (hátha tud valaki ...-ül és két márványtábla van).

Mihul 2006.04.16 16:30 - Megtaláltam
lehetne jobb [wapon beküldött szöveg]

 
horlac 2006.04.16 16:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.83 súly: 3.03
Mai 7/6. ládánk. Nem jártam még Szombathelyen, így érdekes volt. Ilyen városbemutató multi esetében mindig elgondolkozom, hogy vajon tényleg a legfontosabb, legérdekesebb dolgokra mutat-e rá. Mivel nem ismerem a várost, ezért erre nem tudok válaszolni. Remélem igen. Figyelem felkeltésnek mindenképp jó.

osz 2006.04.14 17:14 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.00 súly: 2.87
Nos, temérdek érdekesebb helyre lehetett volna rakni a virtuális pontokat (iseum, romkert, múzeum...). A szobor és a csónakázótónál azért ezek a pontok többet érnek és egy Szombathelyre látogatónak biztosan érdekesebbek is.
Osz

Mikulás 2006.03.28 18:20 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 4.01
Nyugat-magyarországi tekergés Pupu utolsó ládája volt ez a kifejezetten kellemes városi multi. Nagyon teszett! Szép ez a város és a pontok is jó helyen vannak. Egyértelműek és pontosak a koordináták is. Ezt szeretjük. Gratulálok és köszönöm a rejtést!

Mikulás

Pupu 2006.03.28 18:20 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 4.06
Portyázás a nyugati gyepün, Mikulással. Indulás reggel 4-kor, hazaérkezés este 10 előtt, jókora darabot jártunk be az országból (740 km autózás, lármás és lassú Nissan Vanette furgonnal), sok szépet láttunk, néhány ládát találtunk (nekem 11 volt új, egynél elsők lettünk).
Kevés emlékem volt Szombathelyről, most e multi jóvoltából bepótoltam, és megszerettem a várost.

juhturo 2006.03.17 14:25 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.33
4, 3, 2, 1, 5 sorrendben csináltuk. A záróláda szerintünk nincs túl jó helyen - persze lehet hogy a hideg és a szürke táj volt az oka. Mindenesetre a római dolgokat sem hagytuk volna ki. A belváros viszont szép!

Zsuzsi és Balázs
(+ VinceBori)

Erdélyi család 2006.03.12 15:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 4 átlag: 3.67 súly: 3.68
Kellemetlen időben néztük meg a várost illetve a nem túl szép környékét.
A híd érdekes látvány, de a töltés tele van kutyapiszokkal.

bumba 2006.03.10 09:30 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.83
Több részletben, de így is élmény volt. Három hete a 2. és 3. pontot gyűjtöttem be, ma 4.,5.,1. sorrendben a többit. A csótónál érdekes volt a jégen közlekedő hattyúkat és kacsákat látni. A ládát autóval szerettem volna megközelíteni, de rossz helyen parkoltam, ezért 2x600 m-t kellett a csöpörgő esőben sétálnom. Ildikónak a megtalálás után írtam névnapi sms-t. :-)

ki-nem-látás...jég
targonczas 2006.03.09 17:50 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.18
ok

 
medvecr250 2006.02.25 10:43 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.93
Közös vadászat Juniorral és Vucsival.
A mikroládát egyszer már megtaláltam az ősszel, de akkor nem tudtam befejezni a multit, a jelszórészleteket meg persze elhagytam azóta.
Arra emlékeztem, hogy a mikroláda egy kinderkapszula volt. Kaján örömmel figyeltem társaimat, amint keresgélik. Miután nem találták én rá tudtam mutatni a fal üregére és a kihűlt nyomra.
Junior érdeme volt, hogy a parthoz közel, a jégen/vízen kibökte a kapszulát. A halászat pedig bravúros volt.

Vucsi 2006.02.25 10:43 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 3 web: 5 átlag: 3.67 súly: 2.32
Közös vasi ládavadászat Juniorral és Medvecr250-nel 5/2.

 
Junior013 2006.02.25 10:43 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.17 súly: 3.39
Gyakran járok Szombathelyen, de nem mindig "nyitott szemmel", így a helyek nem voltak ismeretlenek, de a látnivalók néha igen.
A mikroládát nem találtuk a rejtekben, már-már feladtuk és lógó orral indultunk volna tovább, mikor pár méterre, a tóban megpillantottam egy Kinder-kapszulát. Kisebb nehézségek árán kihalásztuk, majd a sikeres jelszóvadászat után visszarejtettük az eredeti helyére.

Köszönet a társaságért Medvének és Vucsinak.

Juni®

Peca 
KJ & GM 2006.02.19 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 1.00
Megtaláltuk! Nekünk ez volt az első, folytatjuk!

embera 2006.02.19 10:45 - Megtaláltam KRW környezet: 1 rejtés: 2 web: 4 átlag: 2.33 súly: 2.45
Hát elöszőr is a logbookba sajna rossz időt írtam be, a fényképező órájára hagyatkozva....sorry
A szombathelyi ládákról meg annyit, hogy ennyi kutyaszart és szemetet régen láttam. Kár, mert csodálatos város és sokkal szebb helyekre is lehetne rejteni.

Sipi és Andy 2006.02.11 17:26 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 4.5 web: 4.5 átlag: 4.50 súly: 2.23
Szombathelyen vásárolni akartunk, de megláttuk a zsinagógát, és ha már itt vagyunk begyűjtjük róla az infót. Mivel a második pont innen nincs túl messze ezért gyalog nekivágtunk. És ez így ment tovább. A végén már a kiserdőben voltunk és a ládát vettük elő a rejtekéből. A mai napba ez is belefért. Ez volt a mai 6. ládánk.

 
Juju 2006.02.03 16:49 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 5 web: 5 átlag: 4.67 súly: 2.87
Az első 4 pontot már tavaly decemberben sikerült megtalálni, az ötödikre akkor nem volt idő. Ma ezt is sikerült. Szép séta, érdemes volt eljönni! [wapon beküldött szöveg]

bedina 2006.01.29 15:20 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.07
OK

Bärlin 2006.01.27 17:59 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3 web: 3.5 átlag: 3.33 súly: 3.28
Először a ládával kezdtem, drive-in volt. 40 m-re álltam meg a rejtektől. A többi pont gyerekjáték volt, csak a jelszó zavart össze, mert az egyik pontnál kapkodtam és a sötétben rosszul olvastam le. Szerintem kicsit bonyolult és hosszú a jelszó, de ezúton is köszönöm a rejtő segítségét.

fritzpeter 2006.01.14 16:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 1.00
Megtaláltam!

Fazék 2005.12.29 15:41 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 5 átlag: 4.83 súly: 3.76
Az előző logok stílusában:
- igen, nekem is van feleségem és barátaim révén erős kötődésem Szombathelyhez, azaz én is akartam egy ilyen multit csinálni.
- nekem tetszik az utolsó pont is, könnyen megközelíthető, városhoz közeli, de mégis jól elrejtett. Nehéz lenne jobb belvárosi helyet találni.

kupec 2005.12.20 13:45 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 3.5 web: 5 átlag: 4.00 súly: 3.87
Az utolsó pontot én sem raktam volna oda, ezt leszámítva jó kis séta volt.

vagesz 2005.12.17 14:29 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.15
Szombat délelőtti séta keretében könnyű találat- Szombathelyi révén kötelező. A csónakázótónál a táblát leszerelték télire, ne keressétek, ám mikrocache megvan.

Barni, Kata,Vágesz

RIPTOR 2005.12.03 17:00 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.00 súly: 3.24
Szombathely nagyon ismerős város számomra, hisz ide jártam iskolába, valamint itt voltam katona is. Mivel ez a legközelebbi "nagyváros" lakhelyemhez, szinte nincs olyan hét, hogy ne járnánk ott. Ezért a pontok legtöbbje ismerős volt számomra, csak az utolsó pontnál kellett GPSt használnom. Szerintem a 4 első pont rendben van, az utolsó ponton én változtatnék. Két dolog miatt is. Egyrészt ahogy az előttem lévők írták, nem mutat semmit, másrészt kilóg a városi környezetből. Főleg ilyen esős, havas sáros időben gáz az utolsó ponthoz eljutni, ha normál ruhában vagy. Mondjuk minket különösebben nem érdekelt, hisz a láda megtalálása után térdig sárosan még bevásároltunk Mikulásra a környékbeli nagy áruházakban :-).

tornyokmestermű
minirejtek
pube 2005.11.26 10:23 - Nem találtam meg
Nagy volt a hó, a hideg, nem volt gps, de parker sokat segített. Köszi. Még visszajövök szombathely. [wapon beküldött szöveg]

Jutka 2005.11.21 12:52 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 3.80
Havas szülinapi ládázás Freddyvel, aki nem szereti a telet, de a forró, habos csokit igen - és ilyenből nagy választék volt abban a kis kívülről ronda kocka, belülről igen kellemes és barátságos intézményben, ami a Zsinagógához (aminek a közelében először leparkoltunk) nagyon közel van (a parkoló másik oldalán). Én erőlevest ettem ott, az is finom volt. Voltak másféle ételek is, de mégis inkább kávéház-szerű a hely.
Szóval, ezen kellemes első élmények után vágtunk neki a multinak. A Zsinagóga szép, csak kár, hogy nincs elég tere. A főtéren is vannak szép épületek; és már karácsonyi díszben volt a város. A csónakázó-tó volt a leghangulatosabb, tetszett a sziget, a szobor, a kacsák és hattyúk. A töltésen gyerekek hógolyóztak; mások kutyákat sétáltattak, és az egyik kutya éppen ott akart mindenáron szaglászni, amerre le kell vágni a ládához. A gazdája szerencsére visszacsalogatta; mindazonáltal szerintem túl közel van a rejtek az olykor túl forgalmas töltéshez.

Az első állomásnálSzentháromság
Egy szép épületCápauszony? :)
Kacsák, hattyúk és rozsdás vasakHelyes csíkosak :)
Ez már a szigetBejárat a szigetre
SzigetlakókFreddy
freddy 2005.11.21 12:52 - Megtaláltam KRW környezet: 3 rejtés: 4 web: 4 átlag: 3.67 súly: 4.11
Freddy nem szereti a telet. [wapon beküldött szöveg]

Moszy 2005.11.20 15:00 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 3.08
Hazai pálya. Csak időm lenne a játékra..
Kata, Moszy

nexus6 2005.11.20 10:30 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.82
Ok.Szombathelyi révén kötelező darab. Sajnos a mi multinkat megelőztétek... :(
Az utolsó pont kicsit szomorú helyen van. Amúgy nagyon jók a pontok.
Sok sikert...
nexus6 & andi

kl 2005.11.19 17:09 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 5 átlag: 4.33 súly: 4.02
Az eleje jó, a város szép.
A 4. pontnál nincs tábla (szerintem télre leszedték, vagy a MÉH-ben "hasznosították". A vége pont egy kissé méltatlan a sorozathoz.

keva 2005.11.19 17:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.68
Megvan.keva

zsorzs 2005.11.19 17:08 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 3 web: 4 átlag: 3.67 súly: 4.05
Sötétben. Nekem a rejtések nem tetszettek (kivéve a kinder), a város viszont szép és láthatóan tovább szépül.

Csotai csapat 2005.11.19 12:08 - Megtaláltam KRW környezet: 2.5 rejtés: 4 web: 5 átlag: 3.83 súly: 3.30
A 4. pontig teljesen rendben volt a történet számunkra,de ami utána jött azon szerintünk kéne változtatni. Igy idegeneknek ez az 5 .láda nem mond én nem mutat semmit , és nem is méltó Szombathelyhez.

Andi&Parker 2005.11.14 09:34 - Egyéb
Ládakarbantartáson voltunk kint, némi ajándékpótlás is történt. Minden rendben volt :)

Frankhiller 2005.11.01 16:25 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 1.30
Köszi a jó kis sétát :)
Remek kis város ez a Szombathely!
Üdv:
Frankhiller (feat. Jé) - [#3]

Zazi és a Lányok 2005.11.01 10:34 - Megtaláltam KRW környezet: 3.5 rejtés: 2 web: 4 átlag: 3.17 súly: 3.57
Nem tetszett igazán, de nem a város, hanem a rejtés. Véleményünk szerint a pontok eléggé egymáson vannak, nem akartuk elhinni, hogy csak ezek az érdekes helyek Szombathelyen.
Maga a kiválasztott pontok amúgy nem rosszak, főleg az emlékmű. Hát azt aki kitalálta nem volt épelméjű az már biztos...

Csapattagok:
Viri és Zazy

(Megjegyzés: A megtaláló neve pirossal)

KirálynéKulcsmásolás
ZsinagógaEmlékmű (nem szép)
KörA láda
Híd 
márka 2005.10.30 17:17 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 5 átlag: 5.00 súly: 2.53
Priszivel jártuk végig a pontokat, mivel már mindegyiket ismertük szhelyiek ill. környékbeliek lévén elég gyorsan megtaláltuk őket. Már mi is gondolkodtunk sokat, hogy kellene Szhelyre egy városi multit telepítni, de megelőztetek minket. :) Köszönjük, szép munka volt!

Priszi 2005.10.30 17:17 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.67 súly: 2.91
Szeretem ezt a párost, és ezt a helyet, vagy inkább várost. :)
De tényleg, jártam már Parkerék más ládájánál is (olvasgatom a logjaikat, nézem a fotókat)), és tetszik, hogy nem csak úgy tojnak egy ládát, írnak két sort, és tovább; hanem tényleg, úgy ahogy kell, foglakoznak vele. Ez látszik itt is. Nem mondom, hogy mindent így csináltam volna, de lustaságból sehogy sem tettem, így egy rossz szavam sem lehet. Kőszi a ládát.

Örülök, hogy ilyen aktívak vagytok. Hajrá! Jó lenne, ha ez a mozgalom csak ilyen tisztaszívű emberekből állna!

 
kiralyek 2005.10.23 16:03 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 2.40
Tősgyökeres szombathelyiek lévén ez a láda kötelező volt.

 
BiharyG 2005.10.22 12:15 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4 átlag: 4.00 súly: 3.67
Végre, megérdemelte már ez a város ezt a multit. A pontok között volt ismerős is, új is; a vége lóg csak ki a sorból, de hát nem könnyű városban ládát rejteni... Köszi az élményt.

BiharyG + Zsuzsi

 
Balka 2005.10.15 11:28 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.17 súly: 2.62
Első kerékpáros ládavadászatunk, nagyon élveztük.
Három éve lakunk Szombathelyen, így az első négy pont ismerős volt, azonban az utolsó tudott újat mutatni. Először nem a töltésen mentünk, hanem a vele párhuzamos hangulatos fasoron az erdőben. Jónéhány percig keresni kellett a ládát, de csak megtaláltuk.
A microcache rejtése ötletes! Vigyáznunk kellett mert voltak mások is a "körívnél", de sikerült jól álcáznunk, hogy mit is csinálunk.
--
htibi, nagyon jót derültünk a log-odon :)) Az emlékműnél emlékszem a sárga Babettára, de nem is gondoltam hogy kessertársról van szó. A ládánál meg úgy el voltunk foglalva a kereséssel, hogy meg sem hallottuk a dudaszót :)

htibi 2005.10.15 10:53 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 4.5 web: 4 átlag: 4.50 súly: 2.90
Megtaláltam !
Ez egy érdekes keresés volt.
Motorral jártam végig a ládákat.Minden helyet ismerek, csak az utolsó pontnál volt szükségem a GPS-re.
A fő téren úgy toltam át a motoromat.A szth.szobornál "gyanús alakokat " szúrtam ki kapásból.Fiatal pár kerékpárral, jegyzetelés a szobornál.
Emlékmű: Mire odaértem kerülő úton már ott voltak.Ők is számolták a zászló rúdakat.
Itt szereztem előnyt velük szemben, de hiába a Csónakázó tónál első nekifutásból sikertelen voltam.
Nem találtam se a mikróládát se a táblát ! A tábla később meglett.:))
A keresést nehezítette egy nagypapa és unokája.
A partról megfigyeltem hogy "üldözőimnek" sikerül-e megtalálni a mikróládát. Lefigyeltem őket !
Megkerestem a rendes ládát ! Láttam a követőimet, dudáltam nekik de nem vettek észre !Visszamentem a szigetre, most már tudtam hogy hol keressem a ládát! Meglett !
Jó kis szombat délelőtti motoros ládakeresés volt.Köszi !

4Hut 2005.10.14 18:40 - Megtaláltam KRW környezet: 4 rejtés: 4 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.91
A multi összes pontját ismerjük, így csak össze kellett gyűjtögetnünk a részleteket. Fordított sorrendben jártuk végig, mert viszonylag későn álltunk neki a keresésnek és félő volt, hogy a kiserdőben ránk sötétedik. A ládát kicsit keresgélnünk kellett nem túl meggyőző jel mellett, de azért pár perc alatt meglett. A multi célját tekintve nekünk ez a pont nem igazán illik a képbe. A többi pont könnyű találat volt. A belvárosba érve már ránk esteledett, úgyhogy jó ötlet volt a fordított sorrend.

Hutti, Márti, Dorina és Levi

Kilátás az emlékműtől most......és télen műhóval
Szentháromság szoborZsinagóga
Látkép a mikroládától 
bob 2005.10.12 19:05 - Megtaláltam KRW környezet: 5 rejtés: 5 web: 4.5 átlag: 4.83 súly: 2.54
Szerettem volna első lenni, de pont ma nem ültem számítógép előtt...
egyébként nagy élmény volt a kiserdő vak sötétben :)
a mikro láda rejtése nagyon jó!

sawkuk 2005.10.12 15:10 - Megtaláltam KRW környezet: 4.5 rejtés: 3.5 web: 4.5 átlag: 4.17 súly: 2.59
Segítséggel és türelemmel meglett.


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]