geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett/szabályzat
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum   |   belépés
  
  
  
 
FAQ
Közel egy láda :)
Közel egy láda :)
Fenn
Fenn

Felhasználónév:Gyombi

A Magyar Geocaching Közhasznú Egyesület pártoló tagja
Koordináta:N 47° 46,713'
E 19° 7,604'
Település:Vác
Leírás:Minden tiszteletem azoké, akik a legnagyobb természetességgel pótolnak, javítanak és töltenek fel ajándékkal geoládákat, amerre csak az útjuk viszi őket - pusztán azért, hogy mások örömüket leljék annak keresésében, megtalálásában, kibontásában. Sok ilyen emberre lenne szükség.

Szeretem, ha egy játékos olyan gondossággal rejt vissza egy geoládát, mintha a sajátja volna, így a következő játékosnak is biztosítja az élményt.

2014-ben moderátorként, 2015-ben ládadokiként igyekeztem előrébb lendíteni a közösség szekerét.

**
“Nem vagyok különösebben tehetséges. Csupán szenvedélyesen kíváncsi.” (Albert Einstein)

Szeretem a jó beszélgetéseket, a természetben töltött időt, szeretem, ha le tudom győzni önmagam. Szeretem a kéktúrát családilag, a falusi kiskocsmákban a csapolt sört, a kisvasutakat minden mennyiségben, a nagy rácsodálkozásokat. Szeretem a Börzsönyt (a Mátra helyét vette át nemrég), szeretek tüzet rakni, szeretek együtt örülni valakivel. Szeretek sokat utazni és amikor elég volt, hazatérni.

2004 őszén egy barátom mesélt egy kincskeresős játékról, amit ki is próbáltunk hamarjában - az első ládát másfél órán át kerestük négyen egy kölcsönkért GPS-szel... :)
Az azóta eltelt sok időre már "játékos-életciklus" szerint is vissza lehet tekinteni: ahogy a játék és az életem is változott, úgy lehet megragadni, mikor mit jelentett számomra a geocaching. A kezdeti bénázást követően egy saját kütyü segítségével felbátorodtam. A nagy szabadságot jelentő egyetemi 5 évben a világ kinyíltával a játék is nagy teret kapott: rengeteg túra, utazás, kirándulás, egyedül, társakkal, éjszakai piros1-es szaladásokkal, ismeretlen magyarországi vidékek felfedezésével, bátorságpróbákkal és kalandok sokaságával. A saját rejtések izgalma, a moderátorok döntésére való várakozás, majd a nemzetközi oldalra való kitekintés is új szempontokat hozott számomra. A saját lábamra állás a szabadságot meghagyta, de a felelősséget némileg felzárkóztatta hozzá :), már nem csak rejteni és elkérni, de ládát átadni és gyógyítani is képessé váltam. Megjelent a közösség, akik a játék mögött állnak. Szolgálatot vállaltam, és bizalmat is kaptam hozzá. Közben, ahogy a dolgok rendje szabja, az igények és a fontossági sorrend is átalakultak, már nem lehet annyit és akkor ládák után bóklászni, mint korábban, ma már nem cél minél több ládát elérni a legrövidebb idő alatt. Viszont több időm van a monitor előtt, így próbálok minél többet visszaadni a közösségnek abból a rengeteg élményből, amit én kaptam a játéktól.


Kit keresel?

Ide írd a nicknevét:Az adoptálható ládákat ennél a felhasználónál találod (ha vannak épp).

A jelenleg nevemen lévő geoládákon kívül az alábbiakat gondoztam még rövidebb-hosszabb ideig: GCPOP, GCNRET, GCCSST, GCBLVN, GCGYVI, GCMAMA.

free counters
Regisztrált:2004.11.07 (azóta átlagosan 2.6 megtalálása volt hetente)
Ládák száma:23, megtalálásaik száma: 8685 + 27 sikertelen + 127 egyéb
Ládáinak értékelése:értékelés (5918 db): környezet: 4.63 rejtés: 4.43 web: 4.52 átlag: 4.53
Megtalálások száma:1772 + 49 egyéb
Értékeléseinek átlaga:értékelés (832 db): környezet: 4.69 rejtés: 4.54 web: 4.63 átlag: 4.62
POI pontok száma:1
Koordinátásított POI pontok száma:1
Hozzászólások száma:93 (gc-n 86, közös fórumokon 7)
Térkép az ő szemszögéből:

Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail]

[impresszum]

A geocaching.hu megnevezés és a kapcsolódó logo bejegyzett védjegy.
Kereskedelmi célú felhasználásuk csak a tulajdonosok hozzájárulásával lehetséges.
turistautak.hu