környék
környék
Típus:
geocachingturistautak.hu-n
Név:Saldar Nyuszija
Szélesség (lat):N 47° 59,189'
Hosszúság (lon):E 21° 43,097'
Magasság:111 m
Település:Nyíregyháza
Megye:Szabolcs-Szatmár-Bereg
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Bejelentő:saldar
Felhasználó:saldar
Dátum:2010.04.01 15:50

Kedves Kicsik és Nagyok!

Beköszöntött a tavasz, ismét itt a Húsvét, és ahogy ígértem, idén is eljöttem Hozzátok, hogy fészkem finomságaival megjutalmazzam azokat, akik jók voltak. Pattanj fel tehát a számítógép elől, és sétálj egy jót a friss levegőn!

A rejtek két magas fa között található egy fészekszerű mélyedésben avarral, kisebb ágakkal és egy nagyobb farönkkel álcázva. Kényelmes, végig jól járható erdészeti út vezet oda, csak akkor térj le róla, ha a gps-ed már csupán 25 métert mutat balra. Csak gyalogosan (esetleg bicajjal) lehet megközelíteni, ha autóval érkeznél, parkolj a főút mellett, és innen indulj: N47 59.212 E21 43.227

Kérlek, jó alaposan rejtsd vissza a dobozt, ugyanis a környéken ilyenkor sokan megfordulnak! Cserecsokit csak akkor hagyj a dobozban, ha az utánad érkezőknek nár nem jutna semmi.

Nagyon Vidám Húsvétot kívánok mindenkinek!

Saldar Nyuszija
geocaching-lista
geocaching-térkép
közeli ládák
közeli pontok
közeli települések
megjegyzés hozzáfűzése


Megjegyzések:
saldar 2010.04.06 23:45
Kedves Vendégeim!
Nagyon örülök neki, hogy ilyen sokan felkerestétek húsvéti fészkemet, és külön örömmel tölt el, hogy fényképeket is mellékeltetek egyes megtalálásokról - ha boldog arcokat látok a dobozomnál, az mindig elégedettséggel tölt el, és arra ösztönöz, hogy legközelebb is eljöjjek Hozzátok!
Kívánom hogy a következő egy év kinek-kinek azt hozza el, amire vágyik, valamit Ti is - mint mi nyuszik -, szaporodjatok, sokasodjatok, és legközelebb még többen gyertek húsvéti dobozt keresni ... :-)
Viszont ezt a dobozt már ne kutassátok az erdő sűrűjében, ugyanis eljött a fészekbontás ideje.
Minden jót!
Saldar nyuszija

Toti 2010.04.05 14:44
A hosszú hétvégét Nyíregyházán töltöttük. Húsvétkor megkerestük a nyuszis ládát. Köszönjük Saldarnak a rejtést és egyébként a ládái által Nyíregyháza környékének bemutatását is. Nagyon hasznosak voltak a leírások. Kellemes Húsvéti Ünnepeket!
Alexa, Toti

Bróthág 2010.04.05 12:20Fénykép:
Köszönjük a gazdag édességes dobozkát. A gyerekek még sosem voltak ennyire lenyűgözve egyetlen láda tartalmától sem. Itt aztán volt miből válogatni.
Köszi Saldar

MegtaláltukA bőség zavarában
krisbálád 2010.04.05 11:00
A gyerekekkel megkerestük a ládát. Örültek neki. Köszönjük.

er&esz 2010.04.04 16:22
A nyuszi finomságoktól roskadó ládát készített a kessereknek, nem volt egyszerű a döntés, melyiket is válasszuk... Nagyon nagy köszönet a kedves meglepetésért, az örömteli vidám keresgélés lehetőségéért.

Tutajos 2010.04.04 16:20Fénykép:
Nagyon gazdag ládából válogathattunk. A rejtekhely is nagyon találó volt. Köszönjük a rejtést.

ÁLDOTT HÚSVÉTOT !




Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]