Húsvéti tojás
Húsvéti tojás
A tojás tartalma
A tojás tartalma
Közel a jétszótér
Közel a jétszótér
Játszótér
Játszótér
Nagy csúszda
Nagy csúszda
Csúszdák
Csúszdák
Csúszdák
Csúszdák
Típus:
húsvéti tojásturistautak.hu-n
Név:Hajógyári-szigeti csúszdás nyuszi
Szélesség (lat):N 47° 32,934'
Hosszúság (lon):E 19° 3,216'
Magasság:103 m
Település:Budapest
Megye:Budapest
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Bejelentő:Lili, Zsé, lelcache
Felhasználó:lelcache
Dátum:2009.04.11 12:20

A mi nyuszink ma a Hajógyári-szigeten járt. A sok csúszdából álló játszótér annyira megtetszett neki, hogy nyomban el is pottyantott egy szép nagy tojást egy fa tövében. Érdemes a keresgélésre hosszabb időt szánni, mert, ha gyerekkel jön az ember, garantáltan nem lehet majd elrángatni a játszótérről egy jó ideig. A játszótér rendkívül jó és kultúrált, rengeteg játékkal. Kicsi és nagyobbacska is jól elszórakozik itt! Kellemes időtöltést kívánunk!

lelcache + Zsé + Lilóka

u.i. Bár a rejtekhez nagyon közel van a játszótér, közvetlenül mégsem lehet rálátni. A biztonság kedvéért megadom a koordinátáit. N47 32.981 E19 03.224
húsvéti tojás-lista
húsvéti tojás-térkép
közeli ládák
közeli pontok
közeli települések
megjegyzés hozzáfűzése


Megjegyzések:
lelcache 2009.04.16 08:50
A tojást beszedtem!!!

Köszönöm minden kedves megtalálónak a látogatást a logokat és a szép fényképeket!

lelcache


Paleo.team 2009.04.14 12:00Fénykép:
Ünnepek utáni óvodamentes napon kerestük fel a szigetet a nyuszi fészke és egy kis csúszkálás miatt. Első nekifutásra nem találtuk meg a tojást, de aztán az utolsó logot olvasgatva kiszélesítettük a kört, így rövidesen jóval odébb megtaláltuk egy terjedelmes bokor komplexum közepében. Az eredeti rejtektől inkább 15 méterre volt a tojás, mint ötre, de az a lényeg, hogy végül megtaláltuk. Mivel nem volt mugli a közelben a big tojást visszatettük a koordináta szerinti tuja helyére. Mi nem vettünk ki semmit sem a tojásból, mert most a megtalálás öröme nagyobb volt, és az az igazság, hogy már el is vagyunk telítődve a sok édességgel ill., megpróbálunk vigyázni a fogainkra.
Köszönjük!

Ui.:
Majdnem megfeledkeztem arról, hogy a rejtek közelében találtunk egy kisméretű, kapcsos határidőnaplót tele különféle feljegyzésekkel, papirokkal. Jogos tulajdonosa telefonos egyeztetést követően nálam átveheti.

eperdzsem 2009.04.13 16:26Fénykép:
Szigetes ládázással egybekötött nyuszivadászat. Többek között a csúszdák miatt is jöttünk, Vackorkám szeretett volna csúszni párat. Aztán mire odaértünk, a sok gyerek látványától inába szállt a bátorság. Én azért kettőt kipróbáltam. :)

Az ajándékokat köszönjük a nyuszinak, de a tojást két pofátlan mugli miatt kb. öt méterrel odébb egy másik bokorba rejtettük vissza!

Fáradtan és megszomjazva a frissen felfedezett, a tuhun eddig jelöletlen sörkertben pihentük.

Indulhat a menet!Még egy próbálkozás
Jó gyors voltNyúlszagot érzek (háttérben vaszély!)
Hatalmasat tojtSok-sok ajándék
Pihenő a végén 
sanca 2009.04.13 12:00
Tegnap esti sötétben tapogatózás után ma világosban meg lett.
Ajándék van még bőségesen!

Kellemes Ünnepeket mindenkinek!

sanca

geooszi 2009.04.13 11:00
Lelkesen indultunk a nyuszivadászatra és a csúszdák felderítésére. Kellemes időtöltés volt, a nyuszi pedig igazán profi munkát végzett!
Köszönet a rejtő triónak!

elisoft 2009.04.12 15:57
Mai ládázás elmaradt, kimentünk a zöldbe napozni. Míg a kicsi lányom a csúszdákat tesztelte, én meg nem nyughatva, mentem egy kört a domb körül - És nyuszi hopp, nyuszi hopp, máris egyet elkapott!

GJoe 2009.04.12 15:00
A kicsi csibék nagyon ötletesek voltak, GPanka 10 éves rögtön beleszeretett egybe. A Kindertojás nem csak szemetet, hanem kreatívitást is "termelhet". :)
Köszönjük!

BeuGEOt 2009.04.12 14:30Fénykép:
Miután találkoztunk az "Őrnyul"-lal még egy nyuszis randit szerettem volna. Örültem, hogy hozzánk közel is járt egy Lelcache Nyuszi! :o)

Rengetegen voltak a Hajógyári-szigeten, és a célpont körül éppen egy angol nyelven beszélő apuka próbált elrejteni lila csokinyuszikat és kék csokitojásokat. Bár nem vagyok már gyerek - lelkemben mindig az maradok ;) - hírtelen megörültem, hogy megvaaaaan ... mire az apuka, tört magyarsággal próbálta tudtomra adni, hogy ezt épp ő rejti most, mert perceken belül itt vannak a gyerekei. :o) :o)

Nem adtuk fel, még néhány lépés és rátaláltunk mi is a valóban "szép nagy tojás"-ra! Konspiráltan előhalásztuk, majd egy "kőparaván" mögé bújva megnéztük, és tettünk bele még egy "Húsvéti csipesz @-madárkát" és egy dedikációt.

Köszönjük a rejtést. Ajánljuk minden kis és nagy gyermekes családnak ... sőt még olyanoknak is akik - mint mi - gyerekek nélkül indultak a "Lelcache Nyuszi" randira.

És a húsvéti versikénk:

Palotay Gyöngyvér: Húsvét

Itt a Húsvét eljött végre
A szép lányok örömére.
Mert a lányok szép virágok,
Illatos víz illik rájuk.
Kit húsvétkor nem locsolnak,
Hervadt virág lesz
Már holnap.
Ne fuss hát el szép virágom,
Locsolásért csók jár, három!


Valóban itt van a közelben ...Hol lehet a tojás?
BEu ... én már látoooom!Telitalálat ...
Milyen nagy a "Lelcache tojás" :o) 
szipeti 2009.04.12 10:10Fénykép:
Nagyon jó a játszótér, az unokák nagyon élvezték. A tojást gyorsan megtaláltuk.Köszönjük.

 
Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]