Típus:
pecsételőhelyturistautak.hu-n
Név:Földek vizei ep
Szélesség (lat):N 46° 33,389'
Hosszúság (lon):E 16° 46,033'
Magasság:187 m
Település:Várfölde
Megye:Zala
Térképen: TuHu - OSM - GMaps
Bejelentő:waneqr
Felhasználó:waneqr
Dátum:2008.06.01
túramozgalom neveegyéb
igazolás típusaegyéb

Körtúra tavak és patakok mentén, Várfölde és Szentpéterfölde között.

Távolság: 17 km

Útvonal: Várfölde - Szilvágyi-halastavak - Kavarnás-tető - Kisvasút rakodóállomás - Szentpéterföldei vadászház - Letérés a kék jelzésről - Sátoroki-dűlő - Várfölde

Nyomvonal: track

Start-Cél: Várfölde központjában található szabadidő park.

Leírás: A túrát bármelyik településről el lehet kezdeni, de az ajánlott kiinduló pont a várföldei szabadidő park. Innen északra, a Szilágy-patak bal partján a földutat kell követni 4 km-en át, majd az erdei aszfaltutat a dombtetőn lévő elágazóig 2 km-en. Itt le kell térni az erdészeti útra és meredeken lemenni a völgybe, ahol újra az aszfaltúton folytatódik az út Szentpéterfölde határáig, 1,5 km hosszan. Az erdei vasút állomásától már a kék jelzést kell követni a vadászházig, majd onnan az erdőben már turistaúton. 3 km megtétele után le kell térni a kék jelzésről, mikor az egy kereszteződésben nyugatra fordul. Itt egyenesen kell követni az erdei utat 4 km-en át, míg az kiér az erdőből. A szántóföldi úton át 2 km múlva Várfölde, ahonnan már csak egy 1,5 km séta a szabadidő park.

Teljesítés: A GCFV1 és GCFV2 ládák megtalálása és túra saját track-je szolgál igazolásként, aminek elküldését követően kerül postázásra az oklevél és a jelvény.

Közeli település: Várfölde Ny felé 482 m (2015/05/05 set by MapAudit, O'Eye)
pecsételőhely-lista
pecsételőhely-térkép
közeli ládák
közeli pontok
közeli települések
megjegyzés hozzáfűzése

Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]