geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ
Előzmények

R.Gusztyhozzászólásai | válasz erre | 2015.04.13 19:21:47 (10422)
Igen, ez csak virtuális látogatás, nem is kell, hogy Nálad legyenek a TB-k. Nincs korlátozva, hogy egy TB hányszor látogathat meg egy ládát.
[előzmény: (10421) szaszkievics, 2015.04.13 19:01:10]

szaszkievicshozzászólásai | válasz erre | 2015.04.13 19:01:10 (10421)
Pici dilemma. Szeretek utaztatni, van nálam pár TB amit még nem raktam le. Pl. Győrben is van sok olyan rejtés, ami mikro rejtés. Ergo fizikailag egy TB nem fér bele (persze csak ha olyan kicsi lenne akkor igen). Szóval mikor csak "meglátogatta" logot csinálok, akkor az olyan ládát is meglátogathat, amibe amúgy nem férne bele?
Másik, hogyha a TB már látogatott egy ládát egy más felhasználó által, akkor én is meglátogathatom ugyanazzal a ládával?


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail]

[impresszum]

A geocaching.hu megnevezés és a kapcsolódó logo bejegyzett védjegy.
Kereskedelmi célú felhasználásuk csak a tulajdonosok hozzájárulásával lehetséges.
turistautak.hu