geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ

Előzmények

eTiGeRhozzászólásai | válasz erre | 2015.10.24 13:41:39 (29233)
Kár lenne emiatt megszüntetni. A félreértések elkerülése végett a WAP részbe félkövérrel, piros színnel oda kellene írni, hogy KÖTELEZŐ tovább vinni. Szerintem így sokkal figyelemfelkeltőbb hatása lenne, hiszen nem sokan olvassák el a leírást.
Másfelől viszont megértem. Nagyon kellemetlen zavarni e-mailben ilyen dolgok miatt azokat, aki nem tartják be a szabályokat. Viszont ha nincsenek zavarva, akkor nincs értelme a szabálynak. Sajnos az esetek többségében ez nem vezet eredményre, inkább sértődöttség lesz a ládatulaj felé. Szükség lenne arra, hogy a mozgó láda tulajok valamilyen eszközzel rendet tudjanak tartani. Ennek egyik módja talán a bejegyzés törlése lenne a ládatulaj által, természetesen szövegesen indokolva, hogy miért kell törölni az adott logot. A visszaélések elkerülése érdekében pedig ez a törlés csak elnökségi vagy logbírói jóváhagyással történne. A törölt log tulajdonosa is kapna erről egy értesítést, hogy törölve lett, és hogy miért történt ez a beavatkozás. Máshogy nem lehet rendet tartani. Persze ez csak egy játék, de mint minden játékban, vannak szabályok itt is. Ezt tudomásul kellene venni.
[előzmény: (29232) Mars3696, 2015.10.24 11:10:22]

Mars3696hozzászólásai | válasz erre | 2015.10.24 11:10:22 (29232)
GCIZGI

RETTENTŐEN UNOM, HOGY VANNAK, AKIK ÉRTELMI KÉPESSÉGEIT MEGHALADJA A KÉRÉS, HOGY EGY ... MOZGÓ LÁDÁT TOVÁBBVIGYEN!

Mi az, hogy "maradt"? A GCIZGI egyike azon kevés mozgóknak, aminek semmi más funkciója nincs, mint hogy mozogjon. Nincsenek különleges kritériumok, amiket lehetetlen vagy nehéz teljesíteni, nem kell 1000 méternél magasabb magyar csúcsokra felvinni, ..., stb.

Egyszerű: VIDD TOVÁBB! NE MARADJON ..., MERT AKKOR NEM TALÁLTAD MEG A LÁDA SZABÁLYAI SZERINT!

Amúgy azt sem értem, miért kell egy ... ládát mindenáron belogolni!?

Mi tegnap túráztunk a Börzsönyben, a GCJelv mellett haladtunk el. Úgy 20 méterre! Elolvastuk a leírást és láttuk, hogy nem passzol a túránkhoz, illetve hogy a rejtő kérte, ne vigyük haza. Nem voltak bonyolult mondatok, akár 8 általánossal is sikeresen értelmezhettük volna: tehát ott hagytuk és NEM LOGOLTUK!

Szóval, mivel az évek alatt amúgy is sokaknak ... a csőrét ez a láda (most nem mennék bele a miértekbe), várok még 10 "maradt" dumát és ha nem sikerül felfogni a láda lényegét, akkor "legyilkolom". Sajnálom, mert szerettem követni, merre jár, viszont utálom látni, amikor áll!

És MINDEZ NEM A LEGUTOLSÓ logolóknak szól, hanem úgy ÁLTALÁBAN!

[A vulgáris tészek törölve: CacheFinder, 2015.10.24 13:16]


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail]

[impresszum]

A geocaching.hu megnevezés és a kapcsolódó logo bejegyzett védjegy.
Kereskedelmi célú felhasználásuk csak a tulajdonosok hozzájárulásával lehetséges.
turistautak.hu