geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ

Előzmények

Bl4st3r & Amyhozzászólásai | válasz erre | 2013.05.12 01:52:58 (25162)
Sziasztok!

Nem, egyáltalán nem gondolom hogy nem kellenek az új rejtések, sőt! Nagyon is örülök hogy végre az ország keletibb régióiba is egyre több látnivaló kap geoládát. Még azért sem húzom a szám, hogy igazából Debrecenben már mindegyik új helyszínen volt comos láda, és azok is csupán mikró valamik.Nekem inkább bizonyos TRENDEKKEL van bajom, egyszerűen nekem nem ilyen az ízlésem. A moderáció számomra kissé furcsa, az az érzésem hogy bármi átmegy, egyszerűen csak egy csicsa leírás kell hozzá. Semmi több... Csak legyen szép színes-szagos a leírás és már mehet is. A semmi közepén lévő, sose volt itt semmit bemutató valamit is szívesen megkeresem ha a végén azt mondhatom, hogy igen, ez valamiért fantáziadús láda volt. Nem csak egy lehajított doboz a fatövében, vagy egy filmesdoboz egy többhektáros erdőben. Nekem a fontossági sorrend továbbra is az hogy rejtés-környezet-leírás. Leírásban pedig odajutás-rejtek-mitnézzélmeg a sorrend. A nagyon hosszú leírást el sem szoktam olvasni.
Visszakanyarodva igenis örülök az új ládáknak, és igyekszem minden loghoz normálisan is írni amikor van mit.
[előzmény: (25160) mato, 2013.05.10 15:49:47]

matohozzászólásai | válasz erre | 2013.05.10 15:49:47 (25160)
Sziasztok!

A mozgó ládákat a DEocaching rendezvényen résztvevő játékosok vitték tovább. A szervező csapat nem tehet arról, hogy az, aki felelősséggel magához vette, nem billentette át betegre, illetve még nem rejtette új helyre.

A rejtésekről: a rejtő meg szeretne valamit mutatni, amit arra érdemesnek talál. Ha az rendkívül forgalmas helyen van, akkor ne mutassa meg? Vagy csináljon virtuálist, amit sokan nem kedvelnek?
A ládaleírásokban fel van tüntetve a láda mérete, amiből lehet következtetni, hogy mi várható a helyszínen.

Nem nyilatkozhatok a teljes szervező csapat nevében, de személy szerint szívesen veszek jótanácsokat, megoldási javaslatokat arra, hogy pl. egy forgalmas helyen ne fosszuk meg a kessereket a bemutatott helyszínen való tényleges ládakeresés izgalmától, a logfüzetbe való beírástól.

A fórumot nem szeretném terhelni ezzel, így magánlevélben várom az ötleteket. Előre bocsátom, nem fogok vitatkozni, csak megköszönni a segítséget.

További szép napot!Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]

A geocaching.hu megnevezés és a kapcsolódó logo bejegyzett védjegy.
Kereskedelmi célú felhasználásuk csak a tulajdonosok hozzájárulásával lehetséges.