geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ
Előzmények

Medveshozzászólásai | válasz erre | 2017.09.02 11:48:45 (6536)
Bár a cikkíró nagyon érezhetően elfogult -és nem a túrázók irányába- ezzel együtt én hajlok arra hogy itt talán lehetett igaza a sörözős tulajnak is.
Megmondom őszintén hogy csupán csak az erdőt járva is lényegesen több a negatív tapasztalatom a csapatokba verődve, 500 000/fő árazású cuccokban mászkáló divat-túrázókkal kapcsolatban mint a pozitív. Kihaénnem stílusban, a köszönést is totálisan mellőzve, sík terepen a botokat lóbálva mászkálnak, és felsőbbrendű tudatuk van csak azért, mert ők most bizony "kéktúrázók"!

Számomra nevetséges és szánalmas is kissé ez a jelenség, ugyanakkor ha vendéglősként ilyenekkel találkoznék biztosan kipenderíteném őket a helyről.
Kétszer végigjártam a kéket, meg jó pár mozgalmat is, de soha! nem volt rossz tapasztalatom a kocsmárosokkal, pedig nekem sem kicsi az arcom.
[előzmény: (6535) Old Eye, 2017.09.02 10:37:50]

Old Eyehozzászólásai | válasz erre | 2017.09.02 10:37:50 (6535)
A keszthelyi OKT ph-ról egy cikk.

A geocachjing.hu-n is van ehhez hasonló probléma - a vendéglátos, kulturális egységeken belül, zárt helyen telepített 'elkérős ládák'-ról megoszlanak a vélemények, vegyesek a tapasztalatok.

OFF
Felmerült bennem a kérdés, miért volt az OKT pecsétje a bisztrón belül. Mi van. ha valaki éjjel, hajnalban jár arra? Ez nagyon palyphogash-nak tűnik.
Sok ilyen helyen kívülre helyezik a kis ládikát.
Mint a mogyorósbányai Kakukk vendéglőnél. A túrázó csak akkor ment be, ha akart.
Ez egyszer nekem jól is jött. A Kinizsi 100-nak ez az egyik ellenőrző pontja. Egy alkalommal én voltam az ellenőrök egyike, nálam volt a K-100 pecsétje, nyitásra oda kellett érnem. Kiderült, több hosszútávfutó megelőzött. Nem jöttek zavarba, kint, az ajtófélfán lógó OKT-s pecséttel igazolták, hogy ott voltak és rohantak tovább.
ONBejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail]

[impresszum]

A geocaching.hu megnevezés és a kapcsolódó logo bejegyzett védjegy.
Kereskedelmi célú felhasználásuk csak a tulajdonosok hozzájárulásával lehetséges.
turistautak.hu