Előzmények
P306 | hozzászólásai | válasz erre | 2012.05.20 22:12:53 (28497) |
Nem erős az. A csiperke meg megfelelő ismeretekkel fellelhető a szabadban is, szerintem a jó juhtúró nehezebben beszerezhető. A piacon azért ki lehet fogni szép példányokat belőle, ha ismeri az ember a kofát. Én ezzel kezdtem konyhai pályafutásomat 44 évesen újra (addig a bográcsos paprikás krumpli volt a csúcs tőlem), azóta ráéreztem a főzőcske "ízére", de ezt a mai napig visszatapsolják.[ előzmény: (28496) Old Eye, 2012.05.20 22:05:46] |
|
Old Eye | hozzászólásai | válasz erre | 2012.05.20 22:05:46 (28496) |
Nicht schlecht! Azért, a juhtúrót ide egy kicsit erôsnek érzem.
Az is baj, még a piacon kapható gombák sem olyanok már, mint régen voltak.
Vagy már csak a szépre emlékezem?![ előzmény: (28491) P306, 2012.05.20 21:41:41] |
|
Sanchoo és M. | hozzászólásai | válasz erre | 2012.05.20 21:10:12 (28487) |
De, még ott van! Kereshető! :))
M. egészségügyi dolgozó, nem eszik gombát, elvből. (rám meg ő főz, úgyhogy én sem)[ előzmény: (28486) Old Eye, 2012.05.20 21:07:20] |
|
Old Eye | hozzászólásai | válasz erre | 2012.05.20 21:07:20 (28486) |
:-)
A gévagombát remélem nem hagytátok ott! A halacska mellé felséges! :-)))
Önmagában is remek fôétel. Rántva. Natúr egy kis fûszeres olajjal átkenve. Pörköltként. Tojásrántottába. Levest is lehet belôle fôzni, bár úgy még nem próbáltam. A géváról beszélek ;-)[ előzmény: (28485) Sanchoo és M., 2012.05.20 20:55:04] |
|
|
|