geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ

Előzmények

ha8llshozzászólásai | válasz erre | 2016.09.21 21:07:22 (75585)
Szia!
Nekem is 64s van. Két fogalom keveredik!
1. A gyárilag feltöltött geocaching.com-os ládákat POI-ként tárolja a POI könyvtárban .gpi kiterjesztéssel (asszem).
2. A ládák adatait és azokhoz tartozó leírásokat, log bejegyzéseket a GPX könyvtárban fogja tárolni .gpx kiterjesztéssel.
-------------------------
Az első esetben bármekkora lehet az állomány, mert abban fog keresni. Magát az állományt nem tölti fel sehova a kis agyacskájába.
A második esetben a .gpx állomány tartalmát fel fogja tölteni a saját memóriájába/agyacskájába. Hogy mennyit használ fel az erre a funkcióra rendelkezésre álló memóriából, azt egyszerűen ellenőrizheted a Főmenü/Beállítás/Visszaállítás menüben az Össz. útpont törlés/Használt mem. pontban. Ennek nem szabad 100%-ot elérnie mert akkor valami más memóriaterületre tovább feltölti a ládaadatokat. Azonban ezeket a memo-területen túllógókat nem is fogod látni és ilyenkor vannak a váratlan kikapcsolások, fagyások, etc...
-------------------------
Nekem úgy van megoldva, hogy ahova "sűrűn" járok, azok fel vannak töltve normál gpx-állományként. Továbbá az összes láda a multipontokkal meg egyéb leírásban szereplő pontokkal le vannak töltve POI-ként .gpi állományba. Így ha véletlen olyan területre keveredek, amiről nem töltöttem fel láda leírást és logbejegyzéseket, akkor sincs gond, csak kicsit gyalogbékásabb megoldás kikeresni a POI-k közül. (Find/Extrák)
Üdv!
Imre
[előzmény: (75562) sütik, 2016.09.15 10:56:49]

sütikhozzászólásai | válasz erre | 2016.09.15 10:56:49 (75562)
Sziasztok! Valakinek van tapasztalata abban, hogy Garmin gpsmap 64s készülékre egyszerre mennyi geoládát tudok tölteni amit még tud kezelni? Gyárilag 250.000 van rajta, ebből kiindulva akár teljes magyarországi lista is ráférne ha a gyárit törölném?


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]

A geocaching.hu megnevezés és a kapcsolódó logo bejegyzett védjegy.
Kereskedelmi célú felhasználásuk csak a tulajdonosok hozzájárulásával lehetséges.