geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ

Előzmények

tablettahozzászólásai | válasz erre | 2016.01.29 19:01:06 (73903)
Ha már tablettáztok :)
Itthonról jelentettem be tegnap 23:10 és 23:20 között, nem tudom honnan a reggeli időpont? Közösen logoltunk, berebali írta be az én nevem is.
Több logban is olvastam már, hogy bizonyos jelszórészlet kitalálható, nem tudtam, hogy ez tilos leírni, talán a rejtőnek kéne erre jobban figyelnie. Az első pont elég rafinált, ha ott nem megy el fél óra a sötétben, akkor talán lett volna idő a második pontra.
Ebben az esetben én sem tudnék okos lenni, talán a csak a sportszerűséget hiányolom a dologból, de ahogy Hörcsög is írta, ettől még a föld forog tovább :)
[előzmény: (73900) halaszkiraly, 2016.01.29 11:29:02]

halaszkiralyhozzászólásai | válasz erre | 2016.01.29 11:29:02 (73900)
Na igen... A örök kérdés: mikor jogos a megtalálás? Úgy tűnik, a logbookban mozgo és berebali logja lehet az első, viszont tabletta teljesítette előbb mindkét pontját... Az biztos, hogy mozgo már tegnap este bejelentette a találatot, tabletta viszont ma reggel, tegnapi időponttal...
Majd elárulja a logjában (nagyon "köszönjük"...) hogy a multi első jelszórészlete kitalálható. (Félreértés ne essék, a ládák jelszavát a ládamoderátorok nem látják a moderáció során, így erre nem terjedhet ki a moderációs eljárás)

Aminek örülök, hogy a két panoráma-útpont most már megkülönböztethető... (már megérte levelet írni a rejtőnek)
[előzmény: (73899) griffs, 2016.01.29 11:11:39]

griffshozzászólásai | válasz erre | 2016.01.29 11:11:39 (73899)
A multi P1 is átlényegült ? (:
ld. tabletta log..
[előzmény: (73893) halaszkiraly, 2016.01.28 21:44:10]

halaszkiralyhozzászólásai | válasz erre | 2016.01.28 21:44:10 (73893)
Az újonnan megjelent GCFAKK ládának a leírásába " természetesen" a moderáció utáni szerkesztéssel belekerült még egy azonos nevű "pano" referenciapont. Sajnos, így a leírásban látható kettő "pano" pontból a második letöltött mindig felülírja az elsőt - tehát a készüléken csak egyetlen lesz látható - amíg a rejtő ki nem javítja a moderáció lezárulta után beleszerkesztett hibát... :/


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail]

[impresszum]

A geocaching.hu megnevezés és a kapcsolódó logo bejegyzett védjegy.
Kereskedelmi célú felhasználásuk csak a tulajdonosok hozzájárulásával lehetséges.
turistautak.hu