geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ

Előzmények

Stiggshozzászólásai | válasz erre | 2005.12.15 11:30:17 (11626)
1, Ez nem pénz kérdés, 3 éve amikor elkezdtem, nem volt egyesület, mégis müködött a dolog, nem volt 2 szintű kesser "társadalom", moderáció, limit, csak egy kesikett, és sok szimpatikus ember, akik játszani jöttek ide, és kölcsönös örömködés volt, most meg tagság, tagdij, modi, bölcsek tanácsa, stb.
2, Önként lehet adakozni, persze, de ha ebböl abbol kimaradsz ha nem teszel valamit önként akkor az nem ugyan az az önkéntesség.

Talán törvényszerü hogy ha egy csapat, egy közösség elér egy bizonyos tömeget, valamiféle vezetőre lesz szükség, talán nem.

Matricás dolog pedig egyszerü, ha az egyesület presztizsét akarjátok növelni, érdemes ilyesféle promóban is részvenni, hoz egy két új tagot.

S

[előzmény: (11625) NZs, 2005.12.15 11:18:14]

NZshozzászólásai | válasz erre | 2005.12.15 11:18:14 (11625)
1. Dehogynem tudnál! Ha Te is tag lennél, a tagdíjaddal már hozzájárulnál (ha netán mással nem is).
2. Egyetértünk az önkéntesség kérdésében. Az egyesületi tagság éppen egy ilyen dolog. Többek között ezért is jó!
3. Ettől itt nem kellene rettegned - a papírmunkát, a bürokratikus, nyűgös dolgokat elvégzik helyetted (is) szorgos emberek, akiknek ezúton is köszönet érte! Évente egy alkalommal átutalni a tagdíjat meg talán nem olyan nagyfokú bürokrácia, amit ne lehetne elviselni. Ezáltal számodra is megnyílna az egyesület topic, a szavazás, stb., és talán újra lenne kedved játszani is! Ha május óta nem ládáztál, annak nem lehet, hogy nem az egyesület puszta léte az oka, hanem valami egész más? Csak kérdezem!
A matrica sorsolás dolgot sajnos végképp nem értem. Én is voltam pl. fát ültetni, eszembe se jutott, hogy bárki bármit is ki kéne, hogy sorsoljon! Jó buli volt, együtt voltunk, és még hasznot is hajtottunk - mi kell még? Egy matrica? Na ne má'!
[előzmény: (11623) Stiggs, 2005.12.15 10:58:54]

Stiggshozzászólásai | válasz erre | 2005.12.15 10:58:54 (11623)
Miért nem lett tag valaki aki több mint 3 éve tagja a csapatnak?
A legfőbb ok, hogy nem tudnék érdemben hozzátenni a csapat céljainak eléréséhez. A második, hogy én mindennél jobban hiszek az önkéntesség erejében, és eddig még nem csalódtam benne, sőt. A harmadik, van valami furcsa rettegésem a bürokratikus dolgokkal szemben (minden egyesület kicsit bürokrácia is) Ezzel együtt ugye tag vagyok egy Környezetvédelmi egyesületben, és intézem a bringaútas ügyeket, sőt még nem kevés pénzt is teszek bele. De amióta kimaradok a szavazásokból, döntésekből, már nincs is annyira kedvem játszani, Május óta nem vadásztam le egy ládát sem. És van egy fájó pontja is a dolognak, a Sóstói ház takaritásakor meglepődtem, hogy az egyesület még matricákat sem sorsolt ki a résztvevők között...


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]

A geocaching.hu megnevezés és a kapcsolódó logo bejegyzett védjegy.
Kereskedelmi célú felhasználásuk csak a tulajdonosok hozzájárulásával lehetséges.