geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ

Előzmények

Phoerehozzászólásai | válasz erre | 2010.12.02 09:37:43 (53554)
Kedves Snake!

Köszönöm a válaszod, bár ilyenkor talán először a rejtőt kellene megkérdezni, hogy mit szándékozik tenni. Illetve a megtalálókat, hogy tettek-e bármi lépést a rejtő felé az állításuk igazolására. Ezzel egyben segítséget is adnátok a kezdő kessereknek, hogy mit tegyenek ilyen esetekben.

Hogy én nem írtam nekik, ezt lehet az én hibámként felróni, de nekem egyértelmű, hogy aki szeretne valamit, az keresi meg a másik felet a kérésével. Ahogy ez korábban sokak számára természetes volt. És ilyen esetekben - ha csak a pontos jelszó volt a probléma - mindig megadtam a helyes jelszót, hogy ne jelszó nélküli maradjon.
Nem érkezett semmilyen megkeresés felém.

Ugyanakkor elutasítani sincs jogom, amíg én nem tudom bizonyítani, hogy tényleg nem valós, amit mondanak. A bizonyítás feladata oda-vissza érvényes. Ezért maradt elbírálatlan, nem pedig lustaságból. Hogy ez viszont téged nem is érdekel, ez egy kicsit negatív hozzáállás.

Ha a jövőben az én ládáimnál lévő log kerül eléd, akkor kérlek, előtte velem lépj kapcsolatba, hogy miért is van ez így. Ha nem válaszolok, akkor úgy jársz el, ahogy szubjektíven jónak látod.

(Egyébként a dolog természetesen a rendszergazda jogosultságokkal rendelkezők által visszafordítható lenne, csupán az adatbázis megfelelő adatát kellene átírni pl. 1-ről 2-re, vagy valami hasonló.)

Ahogy Mr.Zerge fogalmazta meg, régóta publikus ez az eljárás. Nos én most végiböngésztem a Szabályzatot, a Cachikettet és FAQ-t: egyikben sincs szó erről! Innentől kezdve a publikusság az aktív Fórumozó közösségre szorítkozik.

Üdvözlettel!

Phoere
[előzmény: (53548) snake, 2010.12.02 08:16:11]

snakehozzászólásai | válasz erre | 2010.12.02 08:16:11 (53548)
Kedves Phoere!

Bár a többiek már leírták, de én is megtenném, mint megszólított.
Jómagam az egy hónapnál régebbi, rejtők által el nem bírált jelszó nélküli találatokkal foglalkozom az egyesület felkent adminjaként.
Lehetőségem van szűrni a megtalálásokra oly módon, hogy csak a már említett logokat lássam. Így került a képbe a GCPeto is.
Mivel belekerült ebbe a listába, így logikusan egy hónapnál régebbi kell, hogy legyen. Ezen idő alatt a rejtőnek is lett volna ideje (jelen esetben neked), hogy éljen ládagazdai jogával és elbírálja a logot.
Mivel ezt nem tetted meg ( ennek okai engem nem érdekelnek) így elbíráltam én, szubjektíven.
A dolgot visszafordítani nem tudom (nem is akarom), de úgy gondolom az első ládaellenőrzésnél le tudod majd ellenőrizni, hogy igazat írtak-e a megtalálók. Ha mégsem, akkor ezt jelezd légyszíves felém vagy az elnökség felé, mert ez esetben majd megsemmisitjük ezt a találatukat.

Üdvözlettel:

snake
[előzmény: (53545) Phoere, 2010.12.02 07:02:26]

Phoerehozzászólásai | válasz erre | 2010.12.02 07:02:26 (53545)
Kedves snake!

Jóváhagytál egy Jelszó nélküli megtalálást a GCPeto ládánál! Úgy gondolom, nekem, mint rejtőnek van jogom eldönteni, hogy jóváhagyom-e vagy sem!

Az érintett kesselők semmilyen formában nem igazolták, hogy tényleg ott voltak, e-mailban sem kerestek meg, hogy meggyőzzenek erről! Majd ha a logfüzetben láttam a logjukat, akkor jóváhagyom én.

Mint rejtő, Te sem örülnél, ha a fejed felett mások döntenek helyetted a saját ládáidnál az elfogadásról.

Kérem visszaállítani ez eredeti helyzetet!

Köszönettel!

PhoereBejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail]

[impresszum]

A geocaching.hu megnevezés és a kapcsolódó logo bejegyzett védjegy.
Kereskedelmi célú felhasználásuk csak a tulajdonosok hozzájárulásával lehetséges.
turistautak.hu