geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ
Előzmények

Gábor75hozzászólásai | válasz erre | 2018.01.19 21:29:51 (4056)
És ezt hogy kell értelmezni? Nálam pl van kettő pluszban, miből ered ez?
[előzmény: (4055) Fazék, 2018.01.19 13:22:51]

Fazékhozzászólásai | válasz erre | 2018.01.19 13:22:51 (4055)
Többször nekifutottunk már a pontok vs. elszámolatlan pontok témakörének. Eddig is lehetett ismerni az elszámolatlan pontokat, de nem mindenki számára volt ez egyértelmű, ezért mától kezdve az eredmény oldalon külön oszlopban is látszik az elméleti össz. pontszám. LaySoftnak köszönjük a fejlesztést.


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail]

[impresszum]

A geocaching.hu megnevezés és a kapcsolódó logo bejegyzett védjegy.
Kereskedelmi célú felhasználásuk csak a tulajdonosok hozzájárulásával lehetséges.
turistautak.hu