geocaching.hu geocaching.hu FAQ/cachikett
   + geoládák ~  |  + megtalálások ~  |  + felhasználók ~  |  + poi ~   |   fórum    |   belépés
  
  
  
 
FAQ
Előzmények

Kokóhozzászólásai | válasz erre | 2015.02.17 21:43:45 (3481)
"... Gckupában elfogadjuk a saját ládák megtalálását ..." - ha kérik. Nem automatikus.
Amennyiben a gc.hu elfogadja a saját láda megtalálását, akkor a GCKUPA nem fog "nincs megtalálás" üzenetet küldeni.
Nem kértem számon semmit. Jeleztem és kérdeztem.
[előzmény: (3480) Attibati, 2015.02.17 21:30:20]

Attibatihozzászólásai | válasz erre | 2015.02.17 21:30:20 (3480)
Valahogy összekeveredhettek benned a dimenziók :-) Ez itt a Gckupa fórum. Amint már többször említettem a Gckupában elfogadjuk a saját ládák megtalálását - de jelenleg a program hiányossága miatt az adminnak kell érvényesítenie az ilyen találatokat ideiglenesen - de te most azt kéred itt számon, hogy a gc.hu nem fogadja el??
[előzmény: (3479) Kokó, 2015.02.17 19:31:11]

Kokóhozzászólásai | válasz erre | 2015.02.17 19:31:11 (3479)
A problémára egy hónapja kérdeztem rá, amire azt írtad hogy számolja. Több mint egy hete leveleztünk arról, hogy mégsem számol, és valóban nem kértem jóváhagyást. Most sem kérem, csupán jeleztem, hogy még hibás.
Mivel érdemi választ közel egy éve nem kapok a saját láda megtalálására, ezért megismételtem a kérdésemet.
Remélem érthető voltam.
[előzmény: (3478) Attibati, 2015.02.17 19:11:32]

Attibatihozzászólásai | válasz erre | 2015.02.17 19:11:32 (3478)
Nem értelek Kokó. Múltkor leveleztünk erről a kérdésről és leírtam, hogy beleszámít a saját láda a kupába, csak a program a múltkori változtatás után még nem veszi figyelembe. Felajánlottam, hogy jóváírom a találataidat - nem csak neked, mindenkinek - de nem tartottál rá igényt.
[előzmény: (3477) Kokó, 2015.02.17 18:48:24]

Kokóhozzászólásai | válasz erre | 2015.02.17 18:48:24 (3477)
Nos, a saját láda nem számít a kupában, mert nincs megtalálás. Nem akar illetékes nyilatkozni a kérdéssel kapcsolatban?
PL.:
A - nem támogatjuk
B - megoldjuk
C - megszavaztatjuk

[előzmény: (3429) Attibati, 2015.01.20 20:36:31]

Attibatihozzászólásai | válasz erre | 2015.01.20 20:36:31 (3429)
A saját láda is beleszámít a Gckupába.
[előzmény: (3427) Kokó, 2015.01.20 19:16:26]

Kokóhozzászólásai | válasz erre | 2015.01.20 19:16:26 (3427)
Saját rejtés esetén hogyan történik az ellenőrzés? Vagy ezek nem számítanak majd?
Szerintem támogathatnátok! Hátha a karbantartási kedvet is serkentené.
[előzmény: (3422) Attibati, 2015.01.20 16:07:01]

Attibatihozzászólásai | válasz erre | 2015.01.20 16:07:01 (3422)
Ezt - hirtelen végiggondolva - nem is olyan egyszerű megoldani a feldolgozó program miatt. Pl. a programnak időnként újra kell ellenőrizni az összes elutasított találatot, hogy megtalálta-e már a játékos a ládát, el lehet-e már számolni a pontokat.
[előzmény: (3419) zakany, 2015.01.20 15:18:46]

zakanyhozzászólásai | válasz erre | 2015.01.20 15:18:46 (3419)
Csak egy ötlet (ha csak a belogolt találatok érvényesek):

Ha egy multi több pontjának érintése után nincs idő (vagy bringával lehetőség) befejezni aznap, "ne vesszenek el" a pontok, ha még nem tudtam logolni "megtaláltamot". Szóval ha be tudjuk jelenteni egy bizonyos határidőn belül, akkor érvényes lenne a kupában.


Bejelentkezés név:  jelszó:   [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a turistautak.hu oldalon is használhatod!

[fejlesztési ötletek] [grafikonok] [szavazások] [jogi tudnivalók] [e-mail] [impresszum]

A geocaching.hu megnevezés és a kapcsolódó logo bejegyzett védjegy.
Kereskedelmi célú felhasználásuk csak a tulajdonosok hozzájárulásával lehetséges.